chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:42 Ο chronis_25: #101 17-09-09 16:42 Αρχική Δημοσίευση από Krou: pihyalala pihyalala utsuute pihyalala pihyalala monowa pihyalala pihyalala subete ga kieeeeeeteeeeekuuuuuuu και μετα τρωω παντοφλα :zilia: Click για ανάπτυξη... Θυμήθηκα τούτο το βίνδεο. [ame]https://www.youtube.com/watch?v=CI61GlQ0IJ8&fmt=18[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:55 Ο ledzeppelinick: #102 17-09-09 17:55 Χθες (τι χθες δηλαδη σημερα ηταν.. 2 τα ξημερωματα) πηγαμε παλι καραοκε και τραγουδησα το billie jean... ειχε και μια φιλη μου καπελο σαν του jackson, εχω και μακρυ μαλλι μελαχρινο και ημουν ιδιος βγαλαμε τοοοοοοοοοοσο γελιο!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:04 Η Krou έγραψε: #103 17-09-09 18:04 Αρχική Δημοσίευση από chronis_25: Θυμήθηκα τούτο το βίνδεο. Click για ανάπτυξη... λολ αλλα καμια σχεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:06 Ο chronis_25: #104 17-09-09 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Krou: λολ αλλα καμια σχεση Click για ανάπτυξη... Ό,τι του φανεί του Λωλο...χρονή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasoulini:) Νεοφερμένο μέλος Η Athanasoulini:) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 63 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:15 Η Athanasoulini:): #105 18-09-09 17:15 Τραγουδάω από 6 χρονών σε χορωδία. Μάλιστα με τη χορωδία μ είχαμε πάρει μέρος και στην έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα το 2004! Φοβερό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:17 Ο napstor έγραψε: #106 18-09-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Athanasoulini:): Τραγουδάω από 6 χρονών σε χορωδία. Μάλιστα με τη χορωδία μ είχαμε πάρει μέρος και στην έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα το 2004! Φοβερό? Click για ανάπτυξη... υπερ-τρομερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 20:35 Ο NikoTexXx: #107 27-10-09 20:35 σε ωδείο κανει κανείς φωνητικα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 20:46 Ο Anarki έγραψε: #108 27-10-09 20:46 Ιγού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 18:33 Ο papas έγραψε: #109 28-10-09 18:33 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: σε ωδείο κανει κανείς φωνητικα ? Click για ανάπτυξη... Ναι.Συνηθως,σε ιδιωτικο ή εθνικο ωδειο. Μπορεις ακομα και στην μπανιερα σου,αλλα δεν συμφερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 19:18 Ο thanous18: #110 28-10-09 19:18 Αρχική Δημοσίευση από papas: Ναι.Συνηθως,σε ιδιωτικο ή εθνικο ωδειο. Μπορεις ακομα και στην μπανιερα σου,αλλα δεν συμφερει Click για ανάπτυξη... ναι ρε φωναζει η απο κατω...αστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 21:10 Η christina141: #111 28-10-09 21:10 εγω θυμαμαι τραγουδουσα παντα στη χορωδια στο σχολειο κ μου φωναζαν οι καθηγητριες βρε κοριτσι μου τραγουδας πανεμορφα φωναξε ομως λιγο κ εγω συνεχιζα απτοητη να τραγουδαω χαμηλοφωνα επειδη ντρεπομουν κ στο τελος με εβαζαν να τραγουδαω με μια που τσιριζει για να ακουγομαστε λιγο(δηλαδη να ακουγεται αυτη) κ μικρη οταν δεν τραγουδουσα ρωτουσαν τι εχω....βγαλτε συμπερασματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:14 Ο ledzeppelinick: #112 29-10-09 01:14 Αρχική Δημοσίευση από christina141: εγω θυμαμαι τραγουδουσα παντα στη χορωδια στο σχολειο κ μου φωναζαν οι καθηγητριες βρε κοριτσι μου τραγουδας πανεμορφα φωναξε ομως λιγο κ εγω συνεχιζα απτοητη να τραγουδαω χαμηλοφωνα επειδη ντρεπομουν κ στο τελος με εβαζαν να τραγουδαω με μια που τσιριζει για να ακουγομαστε λιγο(δηλαδη να ακουγεται αυτη) κ μικρη οταν δεν τραγουδουσα ρωτουσαν τι εχω....βγαλτε συμπερασματα... Click για ανάπτυξη... Τωρα δεν τραγουδας με αυτη την τοσο μελωδικη φωνουλα, που αλλωστε εχει περασει και τη δοκιμασια του X-Factor του δημοτικου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:16 Η christina141: #113 29-10-09 01:16 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Τωρα δεν τραγουδας με αυτη την τοσο μελωδικη φωνουλα, που αλλωστε εχει περασει και τη δοκιμασια του X-Factor του δημοτικου?? Click για ανάπτυξη... τωρα τραγουδαω οποτε εχω κεφια καποια μερα ομως θα γινω σταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:24 Ο ledzeppelinick: #114 29-10-09 01:24 Αρχική Δημοσίευση από christina141: τωρα τραγουδαω οποτε εχω κεφια καποια μερα ομως θα γινω σταρ Click για ανάπτυξη... Ε μπορει να χουν και οι αλλοι γυρω σου κεφια ποιος ο λογος να τους τα χαλασεις??.. Ναι σταρ σαν την πετρουλα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:26 Η christina141: #115 29-10-09 01:26 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Ε μπορει να χουν και οι αλλοι γυρω σου κεφια ποιος ο λογος να τους τα χαλασεις??.. Ναι σταρ σαν την πετρουλα..! Click για ανάπτυξη... εδω εσυ πας σε καραοκε parties κ χαλας τα κεφια των γυρω σου διπλα...:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:29 Ο ledzeppelinick: #116 29-10-09 01:29 Αρχική Δημοσίευση από christina141: εδω εσυ πας σε καραοκε parties κ χαλας τα κεφια των γυρω σου διπλα...:thanks: Click για ανάπτυξη... Σε παρακαλω εγω εχω το γνωθις εαυτον και τραγουδαω οταν εχουν φυγει ολοι, και ετσι με ακουν μονο οι εργαζομενοι που αλλωστε εχουν προπονηθει στους παραφωνους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:31 Η christina141: #117 29-10-09 01:31 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Σε παρακαλω εγω εχω το γνωθις εαυτον και τραγουδαω οταν εχουν φυγει ολοι, και ετσι με ακουν μονο οι εργαζομενοι που αλλωστε εχουν προπονηθει στους παραφωνους.. Click για ανάπτυξη... εργασιακα δικαιωματα σου λεει μετα...κριμα τους ανθρωπους.... *keep it in the closet*:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:43 Ο ledzeppelinick: #118 29-10-09 01:43 Αρχική Δημοσίευση από christina141: εργασιακα δικαιωματα σου λεει μετα...κριμα τους ανθρωπους.... *keep it in the closet*:fss: Click για ανάπτυξη... Εεεμ τι να τους καω οπως εστρωσαν θα κοιμηθουν.. Υπολογισαν χωρις τον ξενοδοχο.. και αλλες τετοιες σχετικες παροιμιες.. Εχεις να πεις κατι για την ερμηνεια μου στο σχετικο κομματι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:47 Η christina141: #119 29-10-09 01:47 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Εεεμ τι να τους καω οπως εστρωσαν θα κοιμηθουν.. Υπολογισαν χωρις τον ξενοδοχο.. και αλλες τετοιες σχετικες παροιμιες.. Εχεις να πεις κατι για την ερμηνεια μου στο σχετικο κομματι?? Click για ανάπτυξη... εχω να πω οτι γελασα πολυ....βασικα η φατσα σου ηταν ολα τα λεφτα οχι τπτ αλλο...αφου δεν μ εκανες moonwalk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:55 Ο ledzeppelinick: #120 29-10-09 01:55 Αρχική Δημοσίευση από christina141: εχω να πω οτι γελασα πολυ....βασικα η φατσα σου ηταν ολα τα λεφτα οχι τπτ αλλο...αφου δεν μ εκανες moonwalk Click για ανάπτυξη... Δε γλιστρουσε το δαπεδο.. Γι αυτο αλλιως το ειχα ετοιμο ολο το πακετο του μιχαλακη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Krou: pihyalala pihyalala utsuute pihyalala pihyalala monowa pihyalala pihyalala subete ga kieeeeeeteeeeekuuuuuuu και μετα τρωω παντοφλα :zilia: Click για ανάπτυξη... Θυμήθηκα τούτο το βίνδεο. [ame]https://www.youtube.com/watch?v=CI61GlQ0IJ8&fmt=18[/ame] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:55 Ο ledzeppelinick: #102 17-09-09 17:55 Χθες (τι χθες δηλαδη σημερα ηταν.. 2 τα ξημερωματα) πηγαμε παλι καραοκε και τραγουδησα το billie jean... ειχε και μια φιλη μου καπελο σαν του jackson, εχω και μακρυ μαλλι μελαχρινο και ημουν ιδιος βγαλαμε τοοοοοοοοοοσο γελιο!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:04 Η Krou έγραψε: #103 17-09-09 18:04 Αρχική Δημοσίευση από chronis_25: Θυμήθηκα τούτο το βίνδεο. Click για ανάπτυξη... λολ αλλα καμια σχεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:06 Ο chronis_25: #104 17-09-09 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Krou: λολ αλλα καμια σχεση Click για ανάπτυξη... Ό,τι του φανεί του Λωλο...χρονή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasoulini:) Νεοφερμένο μέλος Η Athanasoulini:) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 63 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:15 Η Athanasoulini:): #105 18-09-09 17:15 Τραγουδάω από 6 χρονών σε χορωδία. Μάλιστα με τη χορωδία μ είχαμε πάρει μέρος και στην έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα το 2004! Φοβερό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:17 Ο napstor έγραψε: #106 18-09-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Athanasoulini:): Τραγουδάω από 6 χρονών σε χορωδία. Μάλιστα με τη χορωδία μ είχαμε πάρει μέρος και στην έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα το 2004! Φοβερό? Click για ανάπτυξη... υπερ-τρομερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 20:35 Ο NikoTexXx: #107 27-10-09 20:35 σε ωδείο κανει κανείς φωνητικα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 20:46 Ο Anarki έγραψε: #108 27-10-09 20:46 Ιγού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 18:33 Ο papas έγραψε: #109 28-10-09 18:33 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: σε ωδείο κανει κανείς φωνητικα ? Click για ανάπτυξη... Ναι.Συνηθως,σε ιδιωτικο ή εθνικο ωδειο. Μπορεις ακομα και στην μπανιερα σου,αλλα δεν συμφερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 19:18 Ο thanous18: #110 28-10-09 19:18 Αρχική Δημοσίευση από papas: Ναι.Συνηθως,σε ιδιωτικο ή εθνικο ωδειο. Μπορεις ακομα και στην μπανιερα σου,αλλα δεν συμφερει Click για ανάπτυξη... ναι ρε φωναζει η απο κατω...αστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 21:10 Η christina141: #111 28-10-09 21:10 εγω θυμαμαι τραγουδουσα παντα στη χορωδια στο σχολειο κ μου φωναζαν οι καθηγητριες βρε κοριτσι μου τραγουδας πανεμορφα φωναξε ομως λιγο κ εγω συνεχιζα απτοητη να τραγουδαω χαμηλοφωνα επειδη ντρεπομουν κ στο τελος με εβαζαν να τραγουδαω με μια που τσιριζει για να ακουγομαστε λιγο(δηλαδη να ακουγεται αυτη) κ μικρη οταν δεν τραγουδουσα ρωτουσαν τι εχω....βγαλτε συμπερασματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:14 Ο ledzeppelinick: #112 29-10-09 01:14 Αρχική Δημοσίευση από christina141: εγω θυμαμαι τραγουδουσα παντα στη χορωδια στο σχολειο κ μου φωναζαν οι καθηγητριες βρε κοριτσι μου τραγουδας πανεμορφα φωναξε ομως λιγο κ εγω συνεχιζα απτοητη να τραγουδαω χαμηλοφωνα επειδη ντρεπομουν κ στο τελος με εβαζαν να τραγουδαω με μια που τσιριζει για να ακουγομαστε λιγο(δηλαδη να ακουγεται αυτη) κ μικρη οταν δεν τραγουδουσα ρωτουσαν τι εχω....βγαλτε συμπερασματα... Click για ανάπτυξη... Τωρα δεν τραγουδας με αυτη την τοσο μελωδικη φωνουλα, που αλλωστε εχει περασει και τη δοκιμασια του X-Factor του δημοτικου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:16 Η christina141: #113 29-10-09 01:16 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Τωρα δεν τραγουδας με αυτη την τοσο μελωδικη φωνουλα, που αλλωστε εχει περασει και τη δοκιμασια του X-Factor του δημοτικου?? Click για ανάπτυξη... τωρα τραγουδαω οποτε εχω κεφια καποια μερα ομως θα γινω σταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:24 Ο ledzeppelinick: #114 29-10-09 01:24 Αρχική Δημοσίευση από christina141: τωρα τραγουδαω οποτε εχω κεφια καποια μερα ομως θα γινω σταρ Click για ανάπτυξη... Ε μπορει να χουν και οι αλλοι γυρω σου κεφια ποιος ο λογος να τους τα χαλασεις??.. Ναι σταρ σαν την πετρουλα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:26 Η christina141: #115 29-10-09 01:26 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Ε μπορει να χουν και οι αλλοι γυρω σου κεφια ποιος ο λογος να τους τα χαλασεις??.. Ναι σταρ σαν την πετρουλα..! Click για ανάπτυξη... εδω εσυ πας σε καραοκε parties κ χαλας τα κεφια των γυρω σου διπλα...:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:29 Ο ledzeppelinick: #116 29-10-09 01:29 Αρχική Δημοσίευση από christina141: εδω εσυ πας σε καραοκε parties κ χαλας τα κεφια των γυρω σου διπλα...:thanks: Click για ανάπτυξη... Σε παρακαλω εγω εχω το γνωθις εαυτον και τραγουδαω οταν εχουν φυγει ολοι, και ετσι με ακουν μονο οι εργαζομενοι που αλλωστε εχουν προπονηθει στους παραφωνους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:31 Η christina141: #117 29-10-09 01:31 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Σε παρακαλω εγω εχω το γνωθις εαυτον και τραγουδαω οταν εχουν φυγει ολοι, και ετσι με ακουν μονο οι εργαζομενοι που αλλωστε εχουν προπονηθει στους παραφωνους.. Click για ανάπτυξη... εργασιακα δικαιωματα σου λεει μετα...κριμα τους ανθρωπους.... *keep it in the closet*:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:43 Ο ledzeppelinick: #118 29-10-09 01:43 Αρχική Δημοσίευση από christina141: εργασιακα δικαιωματα σου λεει μετα...κριμα τους ανθρωπους.... *keep it in the closet*:fss: Click για ανάπτυξη... Εεεμ τι να τους καω οπως εστρωσαν θα κοιμηθουν.. Υπολογισαν χωρις τον ξενοδοχο.. και αλλες τετοιες σχετικες παροιμιες.. Εχεις να πεις κατι για την ερμηνεια μου στο σχετικο κομματι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:47 Η christina141: #119 29-10-09 01:47 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Εεεμ τι να τους καω οπως εστρωσαν θα κοιμηθουν.. Υπολογισαν χωρις τον ξενοδοχο.. και αλλες τετοιες σχετικες παροιμιες.. Εχεις να πεις κατι για την ερμηνεια μου στο σχετικο κομματι?? Click για ανάπτυξη... εχω να πω οτι γελασα πολυ....βασικα η φατσα σου ηταν ολα τα λεφτα οχι τπτ αλλο...αφου δεν μ εκανες moonwalk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:55 Ο ledzeppelinick: #120 29-10-09 01:55 Αρχική Δημοσίευση από christina141: εχω να πω οτι γελασα πολυ....βασικα η φατσα σου ηταν ολα τα λεφτα οχι τπτ αλλο...αφου δεν μ εκανες moonwalk Click για ανάπτυξη... Δε γλιστρουσε το δαπεδο.. Γι αυτο αλλιως το ειχα ετοιμο ολο το πακετο του μιχαλακη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χθες (τι χθες δηλαδη σημερα ηταν.. 2 τα ξημερωματα) πηγαμε παλι καραοκε και τραγουδησα το billie jean... ειχε και μια φιλη μου καπελο σαν του jackson, εχω και μακρυ μαλλι μελαχρινο και ημουν ιδιος βγαλαμε τοοοοοοοοοοσο γελιο!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Krou Περιβόητο μέλος Η Krou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.463 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:04 Η Krou έγραψε: #103 17-09-09 18:04 Αρχική Δημοσίευση από chronis_25: Θυμήθηκα τούτο το βίνδεο. Click για ανάπτυξη... λολ αλλα καμια σχεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:06 Ο chronis_25: #104 17-09-09 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Krou: λολ αλλα καμια σχεση Click για ανάπτυξη... Ό,τι του φανεί του Λωλο...χρονή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasoulini:) Νεοφερμένο μέλος Η Athanasoulini:) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 63 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:15 Η Athanasoulini:): #105 18-09-09 17:15 Τραγουδάω από 6 χρονών σε χορωδία. Μάλιστα με τη χορωδία μ είχαμε πάρει μέρος και στην έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα το 2004! Φοβερό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:17 Ο napstor έγραψε: #106 18-09-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Athanasoulini:): Τραγουδάω από 6 χρονών σε χορωδία. Μάλιστα με τη χορωδία μ είχαμε πάρει μέρος και στην έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα το 2004! Φοβερό? Click για ανάπτυξη... υπερ-τρομερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 20:35 Ο NikoTexXx: #107 27-10-09 20:35 σε ωδείο κανει κανείς φωνητικα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 20:46 Ο Anarki έγραψε: #108 27-10-09 20:46 Ιγού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 18:33 Ο papas έγραψε: #109 28-10-09 18:33 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: σε ωδείο κανει κανείς φωνητικα ? Click για ανάπτυξη... Ναι.Συνηθως,σε ιδιωτικο ή εθνικο ωδειο. Μπορεις ακομα και στην μπανιερα σου,αλλα δεν συμφερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 19:18 Ο thanous18: #110 28-10-09 19:18 Αρχική Δημοσίευση από papas: Ναι.Συνηθως,σε ιδιωτικο ή εθνικο ωδειο. Μπορεις ακομα και στην μπανιερα σου,αλλα δεν συμφερει Click για ανάπτυξη... ναι ρε φωναζει η απο κατω...αστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 21:10 Η christina141: #111 28-10-09 21:10 εγω θυμαμαι τραγουδουσα παντα στη χορωδια στο σχολειο κ μου φωναζαν οι καθηγητριες βρε κοριτσι μου τραγουδας πανεμορφα φωναξε ομως λιγο κ εγω συνεχιζα απτοητη να τραγουδαω χαμηλοφωνα επειδη ντρεπομουν κ στο τελος με εβαζαν να τραγουδαω με μια που τσιριζει για να ακουγομαστε λιγο(δηλαδη να ακουγεται αυτη) κ μικρη οταν δεν τραγουδουσα ρωτουσαν τι εχω....βγαλτε συμπερασματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:14 Ο ledzeppelinick: #112 29-10-09 01:14 Αρχική Δημοσίευση από christina141: εγω θυμαμαι τραγουδουσα παντα στη χορωδια στο σχολειο κ μου φωναζαν οι καθηγητριες βρε κοριτσι μου τραγουδας πανεμορφα φωναξε ομως λιγο κ εγω συνεχιζα απτοητη να τραγουδαω χαμηλοφωνα επειδη ντρεπομουν κ στο τελος με εβαζαν να τραγουδαω με μια που τσιριζει για να ακουγομαστε λιγο(δηλαδη να ακουγεται αυτη) κ μικρη οταν δεν τραγουδουσα ρωτουσαν τι εχω....βγαλτε συμπερασματα... Click για ανάπτυξη... Τωρα δεν τραγουδας με αυτη την τοσο μελωδικη φωνουλα, που αλλωστε εχει περασει και τη δοκιμασια του X-Factor του δημοτικου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:16 Η christina141: #113 29-10-09 01:16 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Τωρα δεν τραγουδας με αυτη την τοσο μελωδικη φωνουλα, που αλλωστε εχει περασει και τη δοκιμασια του X-Factor του δημοτικου?? Click για ανάπτυξη... τωρα τραγουδαω οποτε εχω κεφια καποια μερα ομως θα γινω σταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:24 Ο ledzeppelinick: #114 29-10-09 01:24 Αρχική Δημοσίευση από christina141: τωρα τραγουδαω οποτε εχω κεφια καποια μερα ομως θα γινω σταρ Click για ανάπτυξη... Ε μπορει να χουν και οι αλλοι γυρω σου κεφια ποιος ο λογος να τους τα χαλασεις??.. Ναι σταρ σαν την πετρουλα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:26 Η christina141: #115 29-10-09 01:26 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Ε μπορει να χουν και οι αλλοι γυρω σου κεφια ποιος ο λογος να τους τα χαλασεις??.. Ναι σταρ σαν την πετρουλα..! Click για ανάπτυξη... εδω εσυ πας σε καραοκε parties κ χαλας τα κεφια των γυρω σου διπλα...:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:29 Ο ledzeppelinick: #116 29-10-09 01:29 Αρχική Δημοσίευση από christina141: εδω εσυ πας σε καραοκε parties κ χαλας τα κεφια των γυρω σου διπλα...:thanks: Click για ανάπτυξη... Σε παρακαλω εγω εχω το γνωθις εαυτον και τραγουδαω οταν εχουν φυγει ολοι, και ετσι με ακουν μονο οι εργαζομενοι που αλλωστε εχουν προπονηθει στους παραφωνους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:31 Η christina141: #117 29-10-09 01:31 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Σε παρακαλω εγω εχω το γνωθις εαυτον και τραγουδαω οταν εχουν φυγει ολοι, και ετσι με ακουν μονο οι εργαζομενοι που αλλωστε εχουν προπονηθει στους παραφωνους.. Click για ανάπτυξη... εργασιακα δικαιωματα σου λεει μετα...κριμα τους ανθρωπους.... *keep it in the closet*:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:43 Ο ledzeppelinick: #118 29-10-09 01:43 Αρχική Δημοσίευση από christina141: εργασιακα δικαιωματα σου λεει μετα...κριμα τους ανθρωπους.... *keep it in the closet*:fss: Click για ανάπτυξη... Εεεμ τι να τους καω οπως εστρωσαν θα κοιμηθουν.. Υπολογισαν χωρις τον ξενοδοχο.. και αλλες τετοιες σχετικες παροιμιες.. Εχεις να πεις κατι για την ερμηνεια μου στο σχετικο κομματι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:47 Η christina141: #119 29-10-09 01:47 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Εεεμ τι να τους καω οπως εστρωσαν θα κοιμηθουν.. Υπολογισαν χωρις τον ξενοδοχο.. και αλλες τετοιες σχετικες παροιμιες.. Εχεις να πεις κατι για την ερμηνεια μου στο σχετικο κομματι?? Click για ανάπτυξη... εχω να πω οτι γελασα πολυ....βασικα η φατσα σου ηταν ολα τα λεφτα οχι τπτ αλλο...αφου δεν μ εκανες moonwalk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:55 Ο ledzeppelinick: #120 29-10-09 01:55 Αρχική Δημοσίευση από christina141: εχω να πω οτι γελασα πολυ....βασικα η φατσα σου ηταν ολα τα λεφτα οχι τπτ αλλο...αφου δεν μ εκανες moonwalk Click για ανάπτυξη... Δε γλιστρουσε το δαπεδο.. Γι αυτο αλλιως το ειχα ετοιμο ολο το πακετο του μιχαλακη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από chronis_25: Θυμήθηκα τούτο το βίνδεο. Click για ανάπτυξη... λολ αλλα καμια σχεση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chronis_25 Πολύ δραστήριο μέλος Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2009 στις 18:06 Ο chronis_25: #104 17-09-09 18:06 Αρχική Δημοσίευση από Krou: λολ αλλα καμια σχεση Click για ανάπτυξη... Ό,τι του φανεί του Λωλο...χρονή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Athanasoulini:) Νεοφερμένο μέλος Η Athanasoulini:) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 63 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:15 Η Athanasoulini:): #105 18-09-09 17:15 Τραγουδάω από 6 χρονών σε χορωδία. Μάλιστα με τη χορωδία μ είχαμε πάρει μέρος και στην έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα το 2004! Φοβερό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:17 Ο napstor έγραψε: #106 18-09-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Athanasoulini:): Τραγουδάω από 6 χρονών σε χορωδία. Μάλιστα με τη χορωδία μ είχαμε πάρει μέρος και στην έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα το 2004! Φοβερό? Click για ανάπτυξη... υπερ-τρομερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 20:35 Ο NikoTexXx: #107 27-10-09 20:35 σε ωδείο κανει κανείς φωνητικα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 20:46 Ο Anarki έγραψε: #108 27-10-09 20:46 Ιγού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 18:33 Ο papas έγραψε: #109 28-10-09 18:33 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: σε ωδείο κανει κανείς φωνητικα ? Click για ανάπτυξη... Ναι.Συνηθως,σε ιδιωτικο ή εθνικο ωδειο. Μπορεις ακομα και στην μπανιερα σου,αλλα δεν συμφερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 19:18 Ο thanous18: #110 28-10-09 19:18 Αρχική Δημοσίευση από papas: Ναι.Συνηθως,σε ιδιωτικο ή εθνικο ωδειο. Μπορεις ακομα και στην μπανιερα σου,αλλα δεν συμφερει Click για ανάπτυξη... ναι ρε φωναζει η απο κατω...αστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 21:10 Η christina141: #111 28-10-09 21:10 εγω θυμαμαι τραγουδουσα παντα στη χορωδια στο σχολειο κ μου φωναζαν οι καθηγητριες βρε κοριτσι μου τραγουδας πανεμορφα φωναξε ομως λιγο κ εγω συνεχιζα απτοητη να τραγουδαω χαμηλοφωνα επειδη ντρεπομουν κ στο τελος με εβαζαν να τραγουδαω με μια που τσιριζει για να ακουγομαστε λιγο(δηλαδη να ακουγεται αυτη) κ μικρη οταν δεν τραγουδουσα ρωτουσαν τι εχω....βγαλτε συμπερασματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:14 Ο ledzeppelinick: #112 29-10-09 01:14 Αρχική Δημοσίευση από christina141: εγω θυμαμαι τραγουδουσα παντα στη χορωδια στο σχολειο κ μου φωναζαν οι καθηγητριες βρε κοριτσι μου τραγουδας πανεμορφα φωναξε ομως λιγο κ εγω συνεχιζα απτοητη να τραγουδαω χαμηλοφωνα επειδη ντρεπομουν κ στο τελος με εβαζαν να τραγουδαω με μια που τσιριζει για να ακουγομαστε λιγο(δηλαδη να ακουγεται αυτη) κ μικρη οταν δεν τραγουδουσα ρωτουσαν τι εχω....βγαλτε συμπερασματα... Click για ανάπτυξη... Τωρα δεν τραγουδας με αυτη την τοσο μελωδικη φωνουλα, που αλλωστε εχει περασει και τη δοκιμασια του X-Factor του δημοτικου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:16 Η christina141: #113 29-10-09 01:16 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Τωρα δεν τραγουδας με αυτη την τοσο μελωδικη φωνουλα, που αλλωστε εχει περασει και τη δοκιμασια του X-Factor του δημοτικου?? Click για ανάπτυξη... τωρα τραγουδαω οποτε εχω κεφια καποια μερα ομως θα γινω σταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:24 Ο ledzeppelinick: #114 29-10-09 01:24 Αρχική Δημοσίευση από christina141: τωρα τραγουδαω οποτε εχω κεφια καποια μερα ομως θα γινω σταρ Click για ανάπτυξη... Ε μπορει να χουν και οι αλλοι γυρω σου κεφια ποιος ο λογος να τους τα χαλασεις??.. Ναι σταρ σαν την πετρουλα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:26 Η christina141: #115 29-10-09 01:26 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Ε μπορει να χουν και οι αλλοι γυρω σου κεφια ποιος ο λογος να τους τα χαλασεις??.. Ναι σταρ σαν την πετρουλα..! Click για ανάπτυξη... εδω εσυ πας σε καραοκε parties κ χαλας τα κεφια των γυρω σου διπλα...:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:29 Ο ledzeppelinick: #116 29-10-09 01:29 Αρχική Δημοσίευση από christina141: εδω εσυ πας σε καραοκε parties κ χαλας τα κεφια των γυρω σου διπλα...:thanks: Click για ανάπτυξη... Σε παρακαλω εγω εχω το γνωθις εαυτον και τραγουδαω οταν εχουν φυγει ολοι, και ετσι με ακουν μονο οι εργαζομενοι που αλλωστε εχουν προπονηθει στους παραφωνους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:31 Η christina141: #117 29-10-09 01:31 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Σε παρακαλω εγω εχω το γνωθις εαυτον και τραγουδαω οταν εχουν φυγει ολοι, και ετσι με ακουν μονο οι εργαζομενοι που αλλωστε εχουν προπονηθει στους παραφωνους.. Click για ανάπτυξη... εργασιακα δικαιωματα σου λεει μετα...κριμα τους ανθρωπους.... *keep it in the closet*:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:43 Ο ledzeppelinick: #118 29-10-09 01:43 Αρχική Δημοσίευση από christina141: εργασιακα δικαιωματα σου λεει μετα...κριμα τους ανθρωπους.... *keep it in the closet*:fss: Click για ανάπτυξη... Εεεμ τι να τους καω οπως εστρωσαν θα κοιμηθουν.. Υπολογισαν χωρις τον ξενοδοχο.. και αλλες τετοιες σχετικες παροιμιες.. Εχεις να πεις κατι για την ερμηνεια μου στο σχετικο κομματι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:47 Η christina141: #119 29-10-09 01:47 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Εεεμ τι να τους καω οπως εστρωσαν θα κοιμηθουν.. Υπολογισαν χωρις τον ξενοδοχο.. και αλλες τετοιες σχετικες παροιμιες.. Εχεις να πεις κατι για την ερμηνεια μου στο σχετικο κομματι?? Click για ανάπτυξη... εχω να πω οτι γελασα πολυ....βασικα η φατσα σου ηταν ολα τα λεφτα οχι τπτ αλλο...αφου δεν μ εκανες moonwalk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:55 Ο ledzeppelinick: #120 29-10-09 01:55 Αρχική Δημοσίευση από christina141: εχω να πω οτι γελασα πολυ....βασικα η φατσα σου ηταν ολα τα λεφτα οχι τπτ αλλο...αφου δεν μ εκανες moonwalk Click για ανάπτυξη... Δε γλιστρουσε το δαπεδο.. Γι αυτο αλλιως το ειχα ετοιμο ολο το πακετο του μιχαλακη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Krou: λολ αλλα καμια σχεση Click για ανάπτυξη... Ό,τι του φανεί του Λωλο...χρονή. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Athanasoulini:) Νεοφερμένο μέλος Η Athanasoulini:) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, Μαθητής Γ' λυκείου και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 63 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:15 Η Athanasoulini:): #105 18-09-09 17:15 Τραγουδάω από 6 χρονών σε χορωδία. Μάλιστα με τη χορωδία μ είχαμε πάρει μέρος και στην έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα το 2004! Φοβερό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:17 Ο napstor έγραψε: #106 18-09-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Athanasoulini:): Τραγουδάω από 6 χρονών σε χορωδία. Μάλιστα με τη χορωδία μ είχαμε πάρει μέρος και στην έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα το 2004! Φοβερό? Click για ανάπτυξη... υπερ-τρομερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 20:35 Ο NikoTexXx: #107 27-10-09 20:35 σε ωδείο κανει κανείς φωνητικα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 20:46 Ο Anarki έγραψε: #108 27-10-09 20:46 Ιγού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 18:33 Ο papas έγραψε: #109 28-10-09 18:33 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: σε ωδείο κανει κανείς φωνητικα ? Click για ανάπτυξη... Ναι.Συνηθως,σε ιδιωτικο ή εθνικο ωδειο. Μπορεις ακομα και στην μπανιερα σου,αλλα δεν συμφερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 19:18 Ο thanous18: #110 28-10-09 19:18 Αρχική Δημοσίευση από papas: Ναι.Συνηθως,σε ιδιωτικο ή εθνικο ωδειο. Μπορεις ακομα και στην μπανιερα σου,αλλα δεν συμφερει Click για ανάπτυξη... ναι ρε φωναζει η απο κατω...αστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 21:10 Η christina141: #111 28-10-09 21:10 εγω θυμαμαι τραγουδουσα παντα στη χορωδια στο σχολειο κ μου φωναζαν οι καθηγητριες βρε κοριτσι μου τραγουδας πανεμορφα φωναξε ομως λιγο κ εγω συνεχιζα απτοητη να τραγουδαω χαμηλοφωνα επειδη ντρεπομουν κ στο τελος με εβαζαν να τραγουδαω με μια που τσιριζει για να ακουγομαστε λιγο(δηλαδη να ακουγεται αυτη) κ μικρη οταν δεν τραγουδουσα ρωτουσαν τι εχω....βγαλτε συμπερασματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:14 Ο ledzeppelinick: #112 29-10-09 01:14 Αρχική Δημοσίευση από christina141: εγω θυμαμαι τραγουδουσα παντα στη χορωδια στο σχολειο κ μου φωναζαν οι καθηγητριες βρε κοριτσι μου τραγουδας πανεμορφα φωναξε ομως λιγο κ εγω συνεχιζα απτοητη να τραγουδαω χαμηλοφωνα επειδη ντρεπομουν κ στο τελος με εβαζαν να τραγουδαω με μια που τσιριζει για να ακουγομαστε λιγο(δηλαδη να ακουγεται αυτη) κ μικρη οταν δεν τραγουδουσα ρωτουσαν τι εχω....βγαλτε συμπερασματα... Click για ανάπτυξη... Τωρα δεν τραγουδας με αυτη την τοσο μελωδικη φωνουλα, που αλλωστε εχει περασει και τη δοκιμασια του X-Factor του δημοτικου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:16 Η christina141: #113 29-10-09 01:16 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Τωρα δεν τραγουδας με αυτη την τοσο μελωδικη φωνουλα, που αλλωστε εχει περασει και τη δοκιμασια του X-Factor του δημοτικου?? Click για ανάπτυξη... τωρα τραγουδαω οποτε εχω κεφια καποια μερα ομως θα γινω σταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:24 Ο ledzeppelinick: #114 29-10-09 01:24 Αρχική Δημοσίευση από christina141: τωρα τραγουδαω οποτε εχω κεφια καποια μερα ομως θα γινω σταρ Click για ανάπτυξη... Ε μπορει να χουν και οι αλλοι γυρω σου κεφια ποιος ο λογος να τους τα χαλασεις??.. Ναι σταρ σαν την πετρουλα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:26 Η christina141: #115 29-10-09 01:26 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Ε μπορει να χουν και οι αλλοι γυρω σου κεφια ποιος ο λογος να τους τα χαλασεις??.. Ναι σταρ σαν την πετρουλα..! Click για ανάπτυξη... εδω εσυ πας σε καραοκε parties κ χαλας τα κεφια των γυρω σου διπλα...:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:29 Ο ledzeppelinick: #116 29-10-09 01:29 Αρχική Δημοσίευση από christina141: εδω εσυ πας σε καραοκε parties κ χαλας τα κεφια των γυρω σου διπλα...:thanks: Click για ανάπτυξη... Σε παρακαλω εγω εχω το γνωθις εαυτον και τραγουδαω οταν εχουν φυγει ολοι, και ετσι με ακουν μονο οι εργαζομενοι που αλλωστε εχουν προπονηθει στους παραφωνους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:31 Η christina141: #117 29-10-09 01:31 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Σε παρακαλω εγω εχω το γνωθις εαυτον και τραγουδαω οταν εχουν φυγει ολοι, και ετσι με ακουν μονο οι εργαζομενοι που αλλωστε εχουν προπονηθει στους παραφωνους.. Click για ανάπτυξη... εργασιακα δικαιωματα σου λεει μετα...κριμα τους ανθρωπους.... *keep it in the closet*:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:43 Ο ledzeppelinick: #118 29-10-09 01:43 Αρχική Δημοσίευση από christina141: εργασιακα δικαιωματα σου λεει μετα...κριμα τους ανθρωπους.... *keep it in the closet*:fss: Click για ανάπτυξη... Εεεμ τι να τους καω οπως εστρωσαν θα κοιμηθουν.. Υπολογισαν χωρις τον ξενοδοχο.. και αλλες τετοιες σχετικες παροιμιες.. Εχεις να πεις κατι για την ερμηνεια μου στο σχετικο κομματι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:47 Η christina141: #119 29-10-09 01:47 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Εεεμ τι να τους καω οπως εστρωσαν θα κοιμηθουν.. Υπολογισαν χωρις τον ξενοδοχο.. και αλλες τετοιες σχετικες παροιμιες.. Εχεις να πεις κατι για την ερμηνεια μου στο σχετικο κομματι?? Click για ανάπτυξη... εχω να πω οτι γελασα πολυ....βασικα η φατσα σου ηταν ολα τα λεφτα οχι τπτ αλλο...αφου δεν μ εκανες moonwalk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:55 Ο ledzeppelinick: #120 29-10-09 01:55 Αρχική Δημοσίευση από christina141: εχω να πω οτι γελασα πολυ....βασικα η φατσα σου ηταν ολα τα λεφτα οχι τπτ αλλο...αφου δεν μ εκανες moonwalk Click για ανάπτυξη... Δε γλιστρουσε το δαπεδο.. Γι αυτο αλλιως το ειχα ετοιμο ολο το πακετο του μιχαλακη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τραγουδάω από 6 χρονών σε χορωδία. Μάλιστα με τη χορωδία μ είχαμε πάρει μέρος και στην έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα το 2004! Φοβερό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
napstor Δραστήριο μέλος Ο napstor αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 715 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:17 Ο napstor έγραψε: #106 18-09-09 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Athanasoulini:): Τραγουδάω από 6 χρονών σε χορωδία. Μάλιστα με τη χορωδία μ είχαμε πάρει μέρος και στην έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα το 2004! Φοβερό? Click για ανάπτυξη... υπερ-τρομερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 20:35 Ο NikoTexXx: #107 27-10-09 20:35 σε ωδείο κανει κανείς φωνητικα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 20:46 Ο Anarki έγραψε: #108 27-10-09 20:46 Ιγού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 18:33 Ο papas έγραψε: #109 28-10-09 18:33 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: σε ωδείο κανει κανείς φωνητικα ? Click για ανάπτυξη... Ναι.Συνηθως,σε ιδιωτικο ή εθνικο ωδειο. Μπορεις ακομα και στην μπανιερα σου,αλλα δεν συμφερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 19:18 Ο thanous18: #110 28-10-09 19:18 Αρχική Δημοσίευση από papas: Ναι.Συνηθως,σε ιδιωτικο ή εθνικο ωδειο. Μπορεις ακομα και στην μπανιερα σου,αλλα δεν συμφερει Click για ανάπτυξη... ναι ρε φωναζει η απο κατω...αστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 21:10 Η christina141: #111 28-10-09 21:10 εγω θυμαμαι τραγουδουσα παντα στη χορωδια στο σχολειο κ μου φωναζαν οι καθηγητριες βρε κοριτσι μου τραγουδας πανεμορφα φωναξε ομως λιγο κ εγω συνεχιζα απτοητη να τραγουδαω χαμηλοφωνα επειδη ντρεπομουν κ στο τελος με εβαζαν να τραγουδαω με μια που τσιριζει για να ακουγομαστε λιγο(δηλαδη να ακουγεται αυτη) κ μικρη οταν δεν τραγουδουσα ρωτουσαν τι εχω....βγαλτε συμπερασματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:14 Ο ledzeppelinick: #112 29-10-09 01:14 Αρχική Δημοσίευση από christina141: εγω θυμαμαι τραγουδουσα παντα στη χορωδια στο σχολειο κ μου φωναζαν οι καθηγητριες βρε κοριτσι μου τραγουδας πανεμορφα φωναξε ομως λιγο κ εγω συνεχιζα απτοητη να τραγουδαω χαμηλοφωνα επειδη ντρεπομουν κ στο τελος με εβαζαν να τραγουδαω με μια που τσιριζει για να ακουγομαστε λιγο(δηλαδη να ακουγεται αυτη) κ μικρη οταν δεν τραγουδουσα ρωτουσαν τι εχω....βγαλτε συμπερασματα... Click για ανάπτυξη... Τωρα δεν τραγουδας με αυτη την τοσο μελωδικη φωνουλα, που αλλωστε εχει περασει και τη δοκιμασια του X-Factor του δημοτικου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:16 Η christina141: #113 29-10-09 01:16 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Τωρα δεν τραγουδας με αυτη την τοσο μελωδικη φωνουλα, που αλλωστε εχει περασει και τη δοκιμασια του X-Factor του δημοτικου?? Click για ανάπτυξη... τωρα τραγουδαω οποτε εχω κεφια καποια μερα ομως θα γινω σταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:24 Ο ledzeppelinick: #114 29-10-09 01:24 Αρχική Δημοσίευση από christina141: τωρα τραγουδαω οποτε εχω κεφια καποια μερα ομως θα γινω σταρ Click για ανάπτυξη... Ε μπορει να χουν και οι αλλοι γυρω σου κεφια ποιος ο λογος να τους τα χαλασεις??.. Ναι σταρ σαν την πετρουλα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:26 Η christina141: #115 29-10-09 01:26 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Ε μπορει να χουν και οι αλλοι γυρω σου κεφια ποιος ο λογος να τους τα χαλασεις??.. Ναι σταρ σαν την πετρουλα..! Click για ανάπτυξη... εδω εσυ πας σε καραοκε parties κ χαλας τα κεφια των γυρω σου διπλα...:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:29 Ο ledzeppelinick: #116 29-10-09 01:29 Αρχική Δημοσίευση από christina141: εδω εσυ πας σε καραοκε parties κ χαλας τα κεφια των γυρω σου διπλα...:thanks: Click για ανάπτυξη... Σε παρακαλω εγω εχω το γνωθις εαυτον και τραγουδαω οταν εχουν φυγει ολοι, και ετσι με ακουν μονο οι εργαζομενοι που αλλωστε εχουν προπονηθει στους παραφωνους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:31 Η christina141: #117 29-10-09 01:31 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Σε παρακαλω εγω εχω το γνωθις εαυτον και τραγουδαω οταν εχουν φυγει ολοι, και ετσι με ακουν μονο οι εργαζομενοι που αλλωστε εχουν προπονηθει στους παραφωνους.. Click για ανάπτυξη... εργασιακα δικαιωματα σου λεει μετα...κριμα τους ανθρωπους.... *keep it in the closet*:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:43 Ο ledzeppelinick: #118 29-10-09 01:43 Αρχική Δημοσίευση από christina141: εργασιακα δικαιωματα σου λεει μετα...κριμα τους ανθρωπους.... *keep it in the closet*:fss: Click για ανάπτυξη... Εεεμ τι να τους καω οπως εστρωσαν θα κοιμηθουν.. Υπολογισαν χωρις τον ξενοδοχο.. και αλλες τετοιες σχετικες παροιμιες.. Εχεις να πεις κατι για την ερμηνεια μου στο σχετικο κομματι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:47 Η christina141: #119 29-10-09 01:47 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Εεεμ τι να τους καω οπως εστρωσαν θα κοιμηθουν.. Υπολογισαν χωρις τον ξενοδοχο.. και αλλες τετοιες σχετικες παροιμιες.. Εχεις να πεις κατι για την ερμηνεια μου στο σχετικο κομματι?? Click για ανάπτυξη... εχω να πω οτι γελασα πολυ....βασικα η φατσα σου ηταν ολα τα λεφτα οχι τπτ αλλο...αφου δεν μ εκανες moonwalk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:55 Ο ledzeppelinick: #120 29-10-09 01:55 Αρχική Δημοσίευση από christina141: εχω να πω οτι γελασα πολυ....βασικα η φατσα σου ηταν ολα τα λεφτα οχι τπτ αλλο...αφου δεν μ εκανες moonwalk Click για ανάπτυξη... Δε γλιστρουσε το δαπεδο.. Γι αυτο αλλιως το ειχα ετοιμο ολο το πακετο του μιχαλακη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Athanasoulini:): Τραγουδάω από 6 χρονών σε χορωδία. Μάλιστα με τη χορωδία μ είχαμε πάρει μέρος και στην έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων στην Αθήνα το 2004! Φοβερό? Click για ανάπτυξη... υπερ-τρομερο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NikoTexXx Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.557 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 20:35 Ο NikoTexXx: #107 27-10-09 20:35 σε ωδείο κανει κανείς φωνητικα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 20:46 Ο Anarki έγραψε: #108 27-10-09 20:46 Ιγού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 18:33 Ο papas έγραψε: #109 28-10-09 18:33 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: σε ωδείο κανει κανείς φωνητικα ? Click για ανάπτυξη... Ναι.Συνηθως,σε ιδιωτικο ή εθνικο ωδειο. Μπορεις ακομα και στην μπανιερα σου,αλλα δεν συμφερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 19:18 Ο thanous18: #110 28-10-09 19:18 Αρχική Δημοσίευση από papas: Ναι.Συνηθως,σε ιδιωτικο ή εθνικο ωδειο. Μπορεις ακομα και στην μπανιερα σου,αλλα δεν συμφερει Click για ανάπτυξη... ναι ρε φωναζει η απο κατω...αστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 21:10 Η christina141: #111 28-10-09 21:10 εγω θυμαμαι τραγουδουσα παντα στη χορωδια στο σχολειο κ μου φωναζαν οι καθηγητριες βρε κοριτσι μου τραγουδας πανεμορφα φωναξε ομως λιγο κ εγω συνεχιζα απτοητη να τραγουδαω χαμηλοφωνα επειδη ντρεπομουν κ στο τελος με εβαζαν να τραγουδαω με μια που τσιριζει για να ακουγομαστε λιγο(δηλαδη να ακουγεται αυτη) κ μικρη οταν δεν τραγουδουσα ρωτουσαν τι εχω....βγαλτε συμπερασματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:14 Ο ledzeppelinick: #112 29-10-09 01:14 Αρχική Δημοσίευση από christina141: εγω θυμαμαι τραγουδουσα παντα στη χορωδια στο σχολειο κ μου φωναζαν οι καθηγητριες βρε κοριτσι μου τραγουδας πανεμορφα φωναξε ομως λιγο κ εγω συνεχιζα απτοητη να τραγουδαω χαμηλοφωνα επειδη ντρεπομουν κ στο τελος με εβαζαν να τραγουδαω με μια που τσιριζει για να ακουγομαστε λιγο(δηλαδη να ακουγεται αυτη) κ μικρη οταν δεν τραγουδουσα ρωτουσαν τι εχω....βγαλτε συμπερασματα... Click για ανάπτυξη... Τωρα δεν τραγουδας με αυτη την τοσο μελωδικη φωνουλα, που αλλωστε εχει περασει και τη δοκιμασια του X-Factor του δημοτικου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:16 Η christina141: #113 29-10-09 01:16 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Τωρα δεν τραγουδας με αυτη την τοσο μελωδικη φωνουλα, που αλλωστε εχει περασει και τη δοκιμασια του X-Factor του δημοτικου?? Click για ανάπτυξη... τωρα τραγουδαω οποτε εχω κεφια καποια μερα ομως θα γινω σταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:24 Ο ledzeppelinick: #114 29-10-09 01:24 Αρχική Δημοσίευση από christina141: τωρα τραγουδαω οποτε εχω κεφια καποια μερα ομως θα γινω σταρ Click για ανάπτυξη... Ε μπορει να χουν και οι αλλοι γυρω σου κεφια ποιος ο λογος να τους τα χαλασεις??.. Ναι σταρ σαν την πετρουλα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:26 Η christina141: #115 29-10-09 01:26 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Ε μπορει να χουν και οι αλλοι γυρω σου κεφια ποιος ο λογος να τους τα χαλασεις??.. Ναι σταρ σαν την πετρουλα..! Click για ανάπτυξη... εδω εσυ πας σε καραοκε parties κ χαλας τα κεφια των γυρω σου διπλα...:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:29 Ο ledzeppelinick: #116 29-10-09 01:29 Αρχική Δημοσίευση από christina141: εδω εσυ πας σε καραοκε parties κ χαλας τα κεφια των γυρω σου διπλα...:thanks: Click για ανάπτυξη... Σε παρακαλω εγω εχω το γνωθις εαυτον και τραγουδαω οταν εχουν φυγει ολοι, και ετσι με ακουν μονο οι εργαζομενοι που αλλωστε εχουν προπονηθει στους παραφωνους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:31 Η christina141: #117 29-10-09 01:31 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Σε παρακαλω εγω εχω το γνωθις εαυτον και τραγουδαω οταν εχουν φυγει ολοι, και ετσι με ακουν μονο οι εργαζομενοι που αλλωστε εχουν προπονηθει στους παραφωνους.. Click για ανάπτυξη... εργασιακα δικαιωματα σου λεει μετα...κριμα τους ανθρωπους.... *keep it in the closet*:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:43 Ο ledzeppelinick: #118 29-10-09 01:43 Αρχική Δημοσίευση από christina141: εργασιακα δικαιωματα σου λεει μετα...κριμα τους ανθρωπους.... *keep it in the closet*:fss: Click για ανάπτυξη... Εεεμ τι να τους καω οπως εστρωσαν θα κοιμηθουν.. Υπολογισαν χωρις τον ξενοδοχο.. και αλλες τετοιες σχετικες παροιμιες.. Εχεις να πεις κατι για την ερμηνεια μου στο σχετικο κομματι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:47 Η christina141: #119 29-10-09 01:47 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Εεεμ τι να τους καω οπως εστρωσαν θα κοιμηθουν.. Υπολογισαν χωρις τον ξενοδοχο.. και αλλες τετοιες σχετικες παροιμιες.. Εχεις να πεις κατι για την ερμηνεια μου στο σχετικο κομματι?? Click για ανάπτυξη... εχω να πω οτι γελασα πολυ....βασικα η φατσα σου ηταν ολα τα λεφτα οχι τπτ αλλο...αφου δεν μ εκανες moonwalk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:55 Ο ledzeppelinick: #120 29-10-09 01:55 Αρχική Δημοσίευση από christina141: εχω να πω οτι γελασα πολυ....βασικα η φατσα σου ηταν ολα τα λεφτα οχι τπτ αλλο...αφου δεν μ εκανες moonwalk Click για ανάπτυξη... Δε γλιστρουσε το δαπεδο.. Γι αυτο αλλιως το ειχα ετοιμο ολο το πακετο του μιχαλακη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σε ωδείο κανει κανείς φωνητικα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 27 Οκτωβρίου 2009 στις 20:46 Ο Anarki έγραψε: #108 27-10-09 20:46 Ιγού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 18:33 Ο papas έγραψε: #109 28-10-09 18:33 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: σε ωδείο κανει κανείς φωνητικα ? Click για ανάπτυξη... Ναι.Συνηθως,σε ιδιωτικο ή εθνικο ωδειο. Μπορεις ακομα και στην μπανιερα σου,αλλα δεν συμφερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 19:18 Ο thanous18: #110 28-10-09 19:18 Αρχική Δημοσίευση από papas: Ναι.Συνηθως,σε ιδιωτικο ή εθνικο ωδειο. Μπορεις ακομα και στην μπανιερα σου,αλλα δεν συμφερει Click για ανάπτυξη... ναι ρε φωναζει η απο κατω...αστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 21:10 Η christina141: #111 28-10-09 21:10 εγω θυμαμαι τραγουδουσα παντα στη χορωδια στο σχολειο κ μου φωναζαν οι καθηγητριες βρε κοριτσι μου τραγουδας πανεμορφα φωναξε ομως λιγο κ εγω συνεχιζα απτοητη να τραγουδαω χαμηλοφωνα επειδη ντρεπομουν κ στο τελος με εβαζαν να τραγουδαω με μια που τσιριζει για να ακουγομαστε λιγο(δηλαδη να ακουγεται αυτη) κ μικρη οταν δεν τραγουδουσα ρωτουσαν τι εχω....βγαλτε συμπερασματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:14 Ο ledzeppelinick: #112 29-10-09 01:14 Αρχική Δημοσίευση από christina141: εγω θυμαμαι τραγουδουσα παντα στη χορωδια στο σχολειο κ μου φωναζαν οι καθηγητριες βρε κοριτσι μου τραγουδας πανεμορφα φωναξε ομως λιγο κ εγω συνεχιζα απτοητη να τραγουδαω χαμηλοφωνα επειδη ντρεπομουν κ στο τελος με εβαζαν να τραγουδαω με μια που τσιριζει για να ακουγομαστε λιγο(δηλαδη να ακουγεται αυτη) κ μικρη οταν δεν τραγουδουσα ρωτουσαν τι εχω....βγαλτε συμπερασματα... Click για ανάπτυξη... Τωρα δεν τραγουδας με αυτη την τοσο μελωδικη φωνουλα, που αλλωστε εχει περασει και τη δοκιμασια του X-Factor του δημοτικου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:16 Η christina141: #113 29-10-09 01:16 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Τωρα δεν τραγουδας με αυτη την τοσο μελωδικη φωνουλα, που αλλωστε εχει περασει και τη δοκιμασια του X-Factor του δημοτικου?? Click για ανάπτυξη... τωρα τραγουδαω οποτε εχω κεφια καποια μερα ομως θα γινω σταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:24 Ο ledzeppelinick: #114 29-10-09 01:24 Αρχική Δημοσίευση από christina141: τωρα τραγουδαω οποτε εχω κεφια καποια μερα ομως θα γινω σταρ Click για ανάπτυξη... Ε μπορει να χουν και οι αλλοι γυρω σου κεφια ποιος ο λογος να τους τα χαλασεις??.. Ναι σταρ σαν την πετρουλα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:26 Η christina141: #115 29-10-09 01:26 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Ε μπορει να χουν και οι αλλοι γυρω σου κεφια ποιος ο λογος να τους τα χαλασεις??.. Ναι σταρ σαν την πετρουλα..! Click για ανάπτυξη... εδω εσυ πας σε καραοκε parties κ χαλας τα κεφια των γυρω σου διπλα...:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:29 Ο ledzeppelinick: #116 29-10-09 01:29 Αρχική Δημοσίευση από christina141: εδω εσυ πας σε καραοκε parties κ χαλας τα κεφια των γυρω σου διπλα...:thanks: Click για ανάπτυξη... Σε παρακαλω εγω εχω το γνωθις εαυτον και τραγουδαω οταν εχουν φυγει ολοι, και ετσι με ακουν μονο οι εργαζομενοι που αλλωστε εχουν προπονηθει στους παραφωνους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:31 Η christina141: #117 29-10-09 01:31 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Σε παρακαλω εγω εχω το γνωθις εαυτον και τραγουδαω οταν εχουν φυγει ολοι, και ετσι με ακουν μονο οι εργαζομενοι που αλλωστε εχουν προπονηθει στους παραφωνους.. Click για ανάπτυξη... εργασιακα δικαιωματα σου λεει μετα...κριμα τους ανθρωπους.... *keep it in the closet*:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:43 Ο ledzeppelinick: #118 29-10-09 01:43 Αρχική Δημοσίευση από christina141: εργασιακα δικαιωματα σου λεει μετα...κριμα τους ανθρωπους.... *keep it in the closet*:fss: Click για ανάπτυξη... Εεεμ τι να τους καω οπως εστρωσαν θα κοιμηθουν.. Υπολογισαν χωρις τον ξενοδοχο.. και αλλες τετοιες σχετικες παροιμιες.. Εχεις να πεις κατι για την ερμηνεια μου στο σχετικο κομματι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:47 Η christina141: #119 29-10-09 01:47 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Εεεμ τι να τους καω οπως εστρωσαν θα κοιμηθουν.. Υπολογισαν χωρις τον ξενοδοχο.. και αλλες τετοιες σχετικες παροιμιες.. Εχεις να πεις κατι για την ερμηνεια μου στο σχετικο κομματι?? Click για ανάπτυξη... εχω να πω οτι γελασα πολυ....βασικα η φατσα σου ηταν ολα τα λεφτα οχι τπτ αλλο...αφου δεν μ εκανες moonwalk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:55 Ο ledzeppelinick: #120 29-10-09 01:55 Αρχική Δημοσίευση από christina141: εχω να πω οτι γελασα πολυ....βασικα η φατσα σου ηταν ολα τα λεφτα οχι τπτ αλλο...αφου δεν μ εκανες moonwalk Click για ανάπτυξη... Δε γλιστρουσε το δαπεδο.. Γι αυτο αλλιως το ειχα ετοιμο ολο το πακετο του μιχαλακη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ιγού. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 18:33 Ο papas έγραψε: #109 28-10-09 18:33 Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: σε ωδείο κανει κανείς φωνητικα ? Click για ανάπτυξη... Ναι.Συνηθως,σε ιδιωτικο ή εθνικο ωδειο. Μπορεις ακομα και στην μπανιερα σου,αλλα δεν συμφερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 19:18 Ο thanous18: #110 28-10-09 19:18 Αρχική Δημοσίευση από papas: Ναι.Συνηθως,σε ιδιωτικο ή εθνικο ωδειο. Μπορεις ακομα και στην μπανιερα σου,αλλα δεν συμφερει Click για ανάπτυξη... ναι ρε φωναζει η απο κατω...αστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 21:10 Η christina141: #111 28-10-09 21:10 εγω θυμαμαι τραγουδουσα παντα στη χορωδια στο σχολειο κ μου φωναζαν οι καθηγητριες βρε κοριτσι μου τραγουδας πανεμορφα φωναξε ομως λιγο κ εγω συνεχιζα απτοητη να τραγουδαω χαμηλοφωνα επειδη ντρεπομουν κ στο τελος με εβαζαν να τραγουδαω με μια που τσιριζει για να ακουγομαστε λιγο(δηλαδη να ακουγεται αυτη) κ μικρη οταν δεν τραγουδουσα ρωτουσαν τι εχω....βγαλτε συμπερασματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:14 Ο ledzeppelinick: #112 29-10-09 01:14 Αρχική Δημοσίευση από christina141: εγω θυμαμαι τραγουδουσα παντα στη χορωδια στο σχολειο κ μου φωναζαν οι καθηγητριες βρε κοριτσι μου τραγουδας πανεμορφα φωναξε ομως λιγο κ εγω συνεχιζα απτοητη να τραγουδαω χαμηλοφωνα επειδη ντρεπομουν κ στο τελος με εβαζαν να τραγουδαω με μια που τσιριζει για να ακουγομαστε λιγο(δηλαδη να ακουγεται αυτη) κ μικρη οταν δεν τραγουδουσα ρωτουσαν τι εχω....βγαλτε συμπερασματα... Click για ανάπτυξη... Τωρα δεν τραγουδας με αυτη την τοσο μελωδικη φωνουλα, που αλλωστε εχει περασει και τη δοκιμασια του X-Factor του δημοτικου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:16 Η christina141: #113 29-10-09 01:16 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Τωρα δεν τραγουδας με αυτη την τοσο μελωδικη φωνουλα, που αλλωστε εχει περασει και τη δοκιμασια του X-Factor του δημοτικου?? Click για ανάπτυξη... τωρα τραγουδαω οποτε εχω κεφια καποια μερα ομως θα γινω σταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:24 Ο ledzeppelinick: #114 29-10-09 01:24 Αρχική Δημοσίευση από christina141: τωρα τραγουδαω οποτε εχω κεφια καποια μερα ομως θα γινω σταρ Click για ανάπτυξη... Ε μπορει να χουν και οι αλλοι γυρω σου κεφια ποιος ο λογος να τους τα χαλασεις??.. Ναι σταρ σαν την πετρουλα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:26 Η christina141: #115 29-10-09 01:26 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Ε μπορει να χουν και οι αλλοι γυρω σου κεφια ποιος ο λογος να τους τα χαλασεις??.. Ναι σταρ σαν την πετρουλα..! Click για ανάπτυξη... εδω εσυ πας σε καραοκε parties κ χαλας τα κεφια των γυρω σου διπλα...:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:29 Ο ledzeppelinick: #116 29-10-09 01:29 Αρχική Δημοσίευση από christina141: εδω εσυ πας σε καραοκε parties κ χαλας τα κεφια των γυρω σου διπλα...:thanks: Click για ανάπτυξη... Σε παρακαλω εγω εχω το γνωθις εαυτον και τραγουδαω οταν εχουν φυγει ολοι, και ετσι με ακουν μονο οι εργαζομενοι που αλλωστε εχουν προπονηθει στους παραφωνους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:31 Η christina141: #117 29-10-09 01:31 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Σε παρακαλω εγω εχω το γνωθις εαυτον και τραγουδαω οταν εχουν φυγει ολοι, και ετσι με ακουν μονο οι εργαζομενοι που αλλωστε εχουν προπονηθει στους παραφωνους.. Click για ανάπτυξη... εργασιακα δικαιωματα σου λεει μετα...κριμα τους ανθρωπους.... *keep it in the closet*:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:43 Ο ledzeppelinick: #118 29-10-09 01:43 Αρχική Δημοσίευση από christina141: εργασιακα δικαιωματα σου λεει μετα...κριμα τους ανθρωπους.... *keep it in the closet*:fss: Click για ανάπτυξη... Εεεμ τι να τους καω οπως εστρωσαν θα κοιμηθουν.. Υπολογισαν χωρις τον ξενοδοχο.. και αλλες τετοιες σχετικες παροιμιες.. Εχεις να πεις κατι για την ερμηνεια μου στο σχετικο κομματι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:47 Η christina141: #119 29-10-09 01:47 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Εεεμ τι να τους καω οπως εστρωσαν θα κοιμηθουν.. Υπολογισαν χωρις τον ξενοδοχο.. και αλλες τετοιες σχετικες παροιμιες.. Εχεις να πεις κατι για την ερμηνεια μου στο σχετικο κομματι?? Click για ανάπτυξη... εχω να πω οτι γελασα πολυ....βασικα η φατσα σου ηταν ολα τα λεφτα οχι τπτ αλλο...αφου δεν μ εκανες moonwalk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:55 Ο ledzeppelinick: #120 29-10-09 01:55 Αρχική Δημοσίευση από christina141: εχω να πω οτι γελασα πολυ....βασικα η φατσα σου ηταν ολα τα λεφτα οχι τπτ αλλο...αφου δεν μ εκανες moonwalk Click για ανάπτυξη... Δε γλιστρουσε το δαπεδο.. Γι αυτο αλλιως το ειχα ετοιμο ολο το πακετο του μιχαλακη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NikoTexXx: σε ωδείο κανει κανείς φωνητικα ? Click για ανάπτυξη... Ναι.Συνηθως,σε ιδιωτικο ή εθνικο ωδειο. Μπορεις ακομα και στην μπανιερα σου,αλλα δεν συμφερει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
thanous18 Περιβόητο μέλος Ο thanous18 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 4.131 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 19:18 Ο thanous18: #110 28-10-09 19:18 Αρχική Δημοσίευση από papas: Ναι.Συνηθως,σε ιδιωτικο ή εθνικο ωδειο. Μπορεις ακομα και στην μπανιερα σου,αλλα δεν συμφερει Click για ανάπτυξη... ναι ρε φωναζει η απο κατω...αστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 21:10 Η christina141: #111 28-10-09 21:10 εγω θυμαμαι τραγουδουσα παντα στη χορωδια στο σχολειο κ μου φωναζαν οι καθηγητριες βρε κοριτσι μου τραγουδας πανεμορφα φωναξε ομως λιγο κ εγω συνεχιζα απτοητη να τραγουδαω χαμηλοφωνα επειδη ντρεπομουν κ στο τελος με εβαζαν να τραγουδαω με μια που τσιριζει για να ακουγομαστε λιγο(δηλαδη να ακουγεται αυτη) κ μικρη οταν δεν τραγουδουσα ρωτουσαν τι εχω....βγαλτε συμπερασματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:14 Ο ledzeppelinick: #112 29-10-09 01:14 Αρχική Δημοσίευση από christina141: εγω θυμαμαι τραγουδουσα παντα στη χορωδια στο σχολειο κ μου φωναζαν οι καθηγητριες βρε κοριτσι μου τραγουδας πανεμορφα φωναξε ομως λιγο κ εγω συνεχιζα απτοητη να τραγουδαω χαμηλοφωνα επειδη ντρεπομουν κ στο τελος με εβαζαν να τραγουδαω με μια που τσιριζει για να ακουγομαστε λιγο(δηλαδη να ακουγεται αυτη) κ μικρη οταν δεν τραγουδουσα ρωτουσαν τι εχω....βγαλτε συμπερασματα... Click για ανάπτυξη... Τωρα δεν τραγουδας με αυτη την τοσο μελωδικη φωνουλα, που αλλωστε εχει περασει και τη δοκιμασια του X-Factor του δημοτικου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:16 Η christina141: #113 29-10-09 01:16 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Τωρα δεν τραγουδας με αυτη την τοσο μελωδικη φωνουλα, που αλλωστε εχει περασει και τη δοκιμασια του X-Factor του δημοτικου?? Click για ανάπτυξη... τωρα τραγουδαω οποτε εχω κεφια καποια μερα ομως θα γινω σταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:24 Ο ledzeppelinick: #114 29-10-09 01:24 Αρχική Δημοσίευση από christina141: τωρα τραγουδαω οποτε εχω κεφια καποια μερα ομως θα γινω σταρ Click για ανάπτυξη... Ε μπορει να χουν και οι αλλοι γυρω σου κεφια ποιος ο λογος να τους τα χαλασεις??.. Ναι σταρ σαν την πετρουλα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:26 Η christina141: #115 29-10-09 01:26 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Ε μπορει να χουν και οι αλλοι γυρω σου κεφια ποιος ο λογος να τους τα χαλασεις??.. Ναι σταρ σαν την πετρουλα..! Click για ανάπτυξη... εδω εσυ πας σε καραοκε parties κ χαλας τα κεφια των γυρω σου διπλα...:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:29 Ο ledzeppelinick: #116 29-10-09 01:29 Αρχική Δημοσίευση από christina141: εδω εσυ πας σε καραοκε parties κ χαλας τα κεφια των γυρω σου διπλα...:thanks: Click για ανάπτυξη... Σε παρακαλω εγω εχω το γνωθις εαυτον και τραγουδαω οταν εχουν φυγει ολοι, και ετσι με ακουν μονο οι εργαζομενοι που αλλωστε εχουν προπονηθει στους παραφωνους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:31 Η christina141: #117 29-10-09 01:31 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Σε παρακαλω εγω εχω το γνωθις εαυτον και τραγουδαω οταν εχουν φυγει ολοι, και ετσι με ακουν μονο οι εργαζομενοι που αλλωστε εχουν προπονηθει στους παραφωνους.. Click για ανάπτυξη... εργασιακα δικαιωματα σου λεει μετα...κριμα τους ανθρωπους.... *keep it in the closet*:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:43 Ο ledzeppelinick: #118 29-10-09 01:43 Αρχική Δημοσίευση από christina141: εργασιακα δικαιωματα σου λεει μετα...κριμα τους ανθρωπους.... *keep it in the closet*:fss: Click για ανάπτυξη... Εεεμ τι να τους καω οπως εστρωσαν θα κοιμηθουν.. Υπολογισαν χωρις τον ξενοδοχο.. και αλλες τετοιες σχετικες παροιμιες.. Εχεις να πεις κατι για την ερμηνεια μου στο σχετικο κομματι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:47 Η christina141: #119 29-10-09 01:47 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Εεεμ τι να τους καω οπως εστρωσαν θα κοιμηθουν.. Υπολογισαν χωρις τον ξενοδοχο.. και αλλες τετοιες σχετικες παροιμιες.. Εχεις να πεις κατι για την ερμηνεια μου στο σχετικο κομματι?? Click για ανάπτυξη... εχω να πω οτι γελασα πολυ....βασικα η φατσα σου ηταν ολα τα λεφτα οχι τπτ αλλο...αφου δεν μ εκανες moonwalk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:55 Ο ledzeppelinick: #120 29-10-09 01:55 Αρχική Δημοσίευση από christina141: εχω να πω οτι γελασα πολυ....βασικα η φατσα σου ηταν ολα τα λεφτα οχι τπτ αλλο...αφου δεν μ εκανες moonwalk Click για ανάπτυξη... Δε γλιστρουσε το δαπεδο.. Γι αυτο αλλιως το ειχα ετοιμο ολο το πακετο του μιχαλακη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από papas: Ναι.Συνηθως,σε ιδιωτικο ή εθνικο ωδειο. Μπορεις ακομα και στην μπανιερα σου,αλλα δεν συμφερει Click για ανάπτυξη... ναι ρε φωναζει η απο κατω...αστα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 28 Οκτωβρίου 2009 στις 21:10 Η christina141: #111 28-10-09 21:10 εγω θυμαμαι τραγουδουσα παντα στη χορωδια στο σχολειο κ μου φωναζαν οι καθηγητριες βρε κοριτσι μου τραγουδας πανεμορφα φωναξε ομως λιγο κ εγω συνεχιζα απτοητη να τραγουδαω χαμηλοφωνα επειδη ντρεπομουν κ στο τελος με εβαζαν να τραγουδαω με μια που τσιριζει για να ακουγομαστε λιγο(δηλαδη να ακουγεται αυτη) κ μικρη οταν δεν τραγουδουσα ρωτουσαν τι εχω....βγαλτε συμπερασματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:14 Ο ledzeppelinick: #112 29-10-09 01:14 Αρχική Δημοσίευση από christina141: εγω θυμαμαι τραγουδουσα παντα στη χορωδια στο σχολειο κ μου φωναζαν οι καθηγητριες βρε κοριτσι μου τραγουδας πανεμορφα φωναξε ομως λιγο κ εγω συνεχιζα απτοητη να τραγουδαω χαμηλοφωνα επειδη ντρεπομουν κ στο τελος με εβαζαν να τραγουδαω με μια που τσιριζει για να ακουγομαστε λιγο(δηλαδη να ακουγεται αυτη) κ μικρη οταν δεν τραγουδουσα ρωτουσαν τι εχω....βγαλτε συμπερασματα... Click για ανάπτυξη... Τωρα δεν τραγουδας με αυτη την τοσο μελωδικη φωνουλα, που αλλωστε εχει περασει και τη δοκιμασια του X-Factor του δημοτικου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:16 Η christina141: #113 29-10-09 01:16 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Τωρα δεν τραγουδας με αυτη την τοσο μελωδικη φωνουλα, που αλλωστε εχει περασει και τη δοκιμασια του X-Factor του δημοτικου?? Click για ανάπτυξη... τωρα τραγουδαω οποτε εχω κεφια καποια μερα ομως θα γινω σταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:24 Ο ledzeppelinick: #114 29-10-09 01:24 Αρχική Δημοσίευση από christina141: τωρα τραγουδαω οποτε εχω κεφια καποια μερα ομως θα γινω σταρ Click για ανάπτυξη... Ε μπορει να χουν και οι αλλοι γυρω σου κεφια ποιος ο λογος να τους τα χαλασεις??.. Ναι σταρ σαν την πετρουλα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:26 Η christina141: #115 29-10-09 01:26 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Ε μπορει να χουν και οι αλλοι γυρω σου κεφια ποιος ο λογος να τους τα χαλασεις??.. Ναι σταρ σαν την πετρουλα..! Click για ανάπτυξη... εδω εσυ πας σε καραοκε parties κ χαλας τα κεφια των γυρω σου διπλα...:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:29 Ο ledzeppelinick: #116 29-10-09 01:29 Αρχική Δημοσίευση από christina141: εδω εσυ πας σε καραοκε parties κ χαλας τα κεφια των γυρω σου διπλα...:thanks: Click για ανάπτυξη... Σε παρακαλω εγω εχω το γνωθις εαυτον και τραγουδαω οταν εχουν φυγει ολοι, και ετσι με ακουν μονο οι εργαζομενοι που αλλωστε εχουν προπονηθει στους παραφωνους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:31 Η christina141: #117 29-10-09 01:31 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Σε παρακαλω εγω εχω το γνωθις εαυτον και τραγουδαω οταν εχουν φυγει ολοι, και ετσι με ακουν μονο οι εργαζομενοι που αλλωστε εχουν προπονηθει στους παραφωνους.. Click για ανάπτυξη... εργασιακα δικαιωματα σου λεει μετα...κριμα τους ανθρωπους.... *keep it in the closet*:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:43 Ο ledzeppelinick: #118 29-10-09 01:43 Αρχική Δημοσίευση από christina141: εργασιακα δικαιωματα σου λεει μετα...κριμα τους ανθρωπους.... *keep it in the closet*:fss: Click για ανάπτυξη... Εεεμ τι να τους καω οπως εστρωσαν θα κοιμηθουν.. Υπολογισαν χωρις τον ξενοδοχο.. και αλλες τετοιες σχετικες παροιμιες.. Εχεις να πεις κατι για την ερμηνεια μου στο σχετικο κομματι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:47 Η christina141: #119 29-10-09 01:47 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Εεεμ τι να τους καω οπως εστρωσαν θα κοιμηθουν.. Υπολογισαν χωρις τον ξενοδοχο.. και αλλες τετοιες σχετικες παροιμιες.. Εχεις να πεις κατι για την ερμηνεια μου στο σχετικο κομματι?? Click για ανάπτυξη... εχω να πω οτι γελασα πολυ....βασικα η φατσα σου ηταν ολα τα λεφτα οχι τπτ αλλο...αφου δεν μ εκανες moonwalk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:55 Ο ledzeppelinick: #120 29-10-09 01:55 Αρχική Δημοσίευση από christina141: εχω να πω οτι γελασα πολυ....βασικα η φατσα σου ηταν ολα τα λεφτα οχι τπτ αλλο...αφου δεν μ εκανες moonwalk Click για ανάπτυξη... Δε γλιστρουσε το δαπεδο.. Γι αυτο αλλιως το ειχα ετοιμο ολο το πακετο του μιχαλακη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω θυμαμαι τραγουδουσα παντα στη χορωδια στο σχολειο κ μου φωναζαν οι καθηγητριες βρε κοριτσι μου τραγουδας πανεμορφα φωναξε ομως λιγο κ εγω συνεχιζα απτοητη να τραγουδαω χαμηλοφωνα επειδη ντρεπομουν κ στο τελος με εβαζαν να τραγουδαω με μια που τσιριζει για να ακουγομαστε λιγο(δηλαδη να ακουγεται αυτη) κ μικρη οταν δεν τραγουδουσα ρωτουσαν τι εχω....βγαλτε συμπερασματα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:14 Ο ledzeppelinick: #112 29-10-09 01:14 Αρχική Δημοσίευση από christina141: εγω θυμαμαι τραγουδουσα παντα στη χορωδια στο σχολειο κ μου φωναζαν οι καθηγητριες βρε κοριτσι μου τραγουδας πανεμορφα φωναξε ομως λιγο κ εγω συνεχιζα απτοητη να τραγουδαω χαμηλοφωνα επειδη ντρεπομουν κ στο τελος με εβαζαν να τραγουδαω με μια που τσιριζει για να ακουγομαστε λιγο(δηλαδη να ακουγεται αυτη) κ μικρη οταν δεν τραγουδουσα ρωτουσαν τι εχω....βγαλτε συμπερασματα... Click για ανάπτυξη... Τωρα δεν τραγουδας με αυτη την τοσο μελωδικη φωνουλα, που αλλωστε εχει περασει και τη δοκιμασια του X-Factor του δημοτικου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:16 Η christina141: #113 29-10-09 01:16 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Τωρα δεν τραγουδας με αυτη την τοσο μελωδικη φωνουλα, που αλλωστε εχει περασει και τη δοκιμασια του X-Factor του δημοτικου?? Click για ανάπτυξη... τωρα τραγουδαω οποτε εχω κεφια καποια μερα ομως θα γινω σταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:24 Ο ledzeppelinick: #114 29-10-09 01:24 Αρχική Δημοσίευση από christina141: τωρα τραγουδαω οποτε εχω κεφια καποια μερα ομως θα γινω σταρ Click για ανάπτυξη... Ε μπορει να χουν και οι αλλοι γυρω σου κεφια ποιος ο λογος να τους τα χαλασεις??.. Ναι σταρ σαν την πετρουλα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:26 Η christina141: #115 29-10-09 01:26 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Ε μπορει να χουν και οι αλλοι γυρω σου κεφια ποιος ο λογος να τους τα χαλασεις??.. Ναι σταρ σαν την πετρουλα..! Click για ανάπτυξη... εδω εσυ πας σε καραοκε parties κ χαλας τα κεφια των γυρω σου διπλα...:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:29 Ο ledzeppelinick: #116 29-10-09 01:29 Αρχική Δημοσίευση από christina141: εδω εσυ πας σε καραοκε parties κ χαλας τα κεφια των γυρω σου διπλα...:thanks: Click για ανάπτυξη... Σε παρακαλω εγω εχω το γνωθις εαυτον και τραγουδαω οταν εχουν φυγει ολοι, και ετσι με ακουν μονο οι εργαζομενοι που αλλωστε εχουν προπονηθει στους παραφωνους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:31 Η christina141: #117 29-10-09 01:31 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Σε παρακαλω εγω εχω το γνωθις εαυτον και τραγουδαω οταν εχουν φυγει ολοι, και ετσι με ακουν μονο οι εργαζομενοι που αλλωστε εχουν προπονηθει στους παραφωνους.. Click για ανάπτυξη... εργασιακα δικαιωματα σου λεει μετα...κριμα τους ανθρωπους.... *keep it in the closet*:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:43 Ο ledzeppelinick: #118 29-10-09 01:43 Αρχική Δημοσίευση από christina141: εργασιακα δικαιωματα σου λεει μετα...κριμα τους ανθρωπους.... *keep it in the closet*:fss: Click για ανάπτυξη... Εεεμ τι να τους καω οπως εστρωσαν θα κοιμηθουν.. Υπολογισαν χωρις τον ξενοδοχο.. και αλλες τετοιες σχετικες παροιμιες.. Εχεις να πεις κατι για την ερμηνεια μου στο σχετικο κομματι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:47 Η christina141: #119 29-10-09 01:47 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Εεεμ τι να τους καω οπως εστρωσαν θα κοιμηθουν.. Υπολογισαν χωρις τον ξενοδοχο.. και αλλες τετοιες σχετικες παροιμιες.. Εχεις να πεις κατι για την ερμηνεια μου στο σχετικο κομματι?? Click για ανάπτυξη... εχω να πω οτι γελασα πολυ....βασικα η φατσα σου ηταν ολα τα λεφτα οχι τπτ αλλο...αφου δεν μ εκανες moonwalk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:55 Ο ledzeppelinick: #120 29-10-09 01:55 Αρχική Δημοσίευση από christina141: εχω να πω οτι γελασα πολυ....βασικα η φατσα σου ηταν ολα τα λεφτα οχι τπτ αλλο...αφου δεν μ εκανες moonwalk Click για ανάπτυξη... Δε γλιστρουσε το δαπεδο.. Γι αυτο αλλιως το ειχα ετοιμο ολο το πακετο του μιχαλακη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από christina141: εγω θυμαμαι τραγουδουσα παντα στη χορωδια στο σχολειο κ μου φωναζαν οι καθηγητριες βρε κοριτσι μου τραγουδας πανεμορφα φωναξε ομως λιγο κ εγω συνεχιζα απτοητη να τραγουδαω χαμηλοφωνα επειδη ντρεπομουν κ στο τελος με εβαζαν να τραγουδαω με μια που τσιριζει για να ακουγομαστε λιγο(δηλαδη να ακουγεται αυτη) κ μικρη οταν δεν τραγουδουσα ρωτουσαν τι εχω....βγαλτε συμπερασματα... Click για ανάπτυξη... Τωρα δεν τραγουδας με αυτη την τοσο μελωδικη φωνουλα, που αλλωστε εχει περασει και τη δοκιμασια του X-Factor του δημοτικου?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:16 Η christina141: #113 29-10-09 01:16 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Τωρα δεν τραγουδας με αυτη την τοσο μελωδικη φωνουλα, που αλλωστε εχει περασει και τη δοκιμασια του X-Factor του δημοτικου?? Click για ανάπτυξη... τωρα τραγουδαω οποτε εχω κεφια καποια μερα ομως θα γινω σταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:24 Ο ledzeppelinick: #114 29-10-09 01:24 Αρχική Δημοσίευση από christina141: τωρα τραγουδαω οποτε εχω κεφια καποια μερα ομως θα γινω σταρ Click για ανάπτυξη... Ε μπορει να χουν και οι αλλοι γυρω σου κεφια ποιος ο λογος να τους τα χαλασεις??.. Ναι σταρ σαν την πετρουλα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:26 Η christina141: #115 29-10-09 01:26 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Ε μπορει να χουν και οι αλλοι γυρω σου κεφια ποιος ο λογος να τους τα χαλασεις??.. Ναι σταρ σαν την πετρουλα..! Click για ανάπτυξη... εδω εσυ πας σε καραοκε parties κ χαλας τα κεφια των γυρω σου διπλα...:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:29 Ο ledzeppelinick: #116 29-10-09 01:29 Αρχική Δημοσίευση από christina141: εδω εσυ πας σε καραοκε parties κ χαλας τα κεφια των γυρω σου διπλα...:thanks: Click για ανάπτυξη... Σε παρακαλω εγω εχω το γνωθις εαυτον και τραγουδαω οταν εχουν φυγει ολοι, και ετσι με ακουν μονο οι εργαζομενοι που αλλωστε εχουν προπονηθει στους παραφωνους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:31 Η christina141: #117 29-10-09 01:31 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Σε παρακαλω εγω εχω το γνωθις εαυτον και τραγουδαω οταν εχουν φυγει ολοι, και ετσι με ακουν μονο οι εργαζομενοι που αλλωστε εχουν προπονηθει στους παραφωνους.. Click για ανάπτυξη... εργασιακα δικαιωματα σου λεει μετα...κριμα τους ανθρωπους.... *keep it in the closet*:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:43 Ο ledzeppelinick: #118 29-10-09 01:43 Αρχική Δημοσίευση από christina141: εργασιακα δικαιωματα σου λεει μετα...κριμα τους ανθρωπους.... *keep it in the closet*:fss: Click για ανάπτυξη... Εεεμ τι να τους καω οπως εστρωσαν θα κοιμηθουν.. Υπολογισαν χωρις τον ξενοδοχο.. και αλλες τετοιες σχετικες παροιμιες.. Εχεις να πεις κατι για την ερμηνεια μου στο σχετικο κομματι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:47 Η christina141: #119 29-10-09 01:47 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Εεεμ τι να τους καω οπως εστρωσαν θα κοιμηθουν.. Υπολογισαν χωρις τον ξενοδοχο.. και αλλες τετοιες σχετικες παροιμιες.. Εχεις να πεις κατι για την ερμηνεια μου στο σχετικο κομματι?? Click για ανάπτυξη... εχω να πω οτι γελασα πολυ....βασικα η φατσα σου ηταν ολα τα λεφτα οχι τπτ αλλο...αφου δεν μ εκανες moonwalk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:55 Ο ledzeppelinick: #120 29-10-09 01:55 Αρχική Δημοσίευση από christina141: εχω να πω οτι γελασα πολυ....βασικα η φατσα σου ηταν ολα τα λεφτα οχι τπτ αλλο...αφου δεν μ εκανες moonwalk Click για ανάπτυξη... Δε γλιστρουσε το δαπεδο.. Γι αυτο αλλιως το ειχα ετοιμο ολο το πακετο του μιχαλακη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Τωρα δεν τραγουδας με αυτη την τοσο μελωδικη φωνουλα, που αλλωστε εχει περασει και τη δοκιμασια του X-Factor του δημοτικου?? Click για ανάπτυξη... τωρα τραγουδαω οποτε εχω κεφια καποια μερα ομως θα γινω σταρ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:24 Ο ledzeppelinick: #114 29-10-09 01:24 Αρχική Δημοσίευση από christina141: τωρα τραγουδαω οποτε εχω κεφια καποια μερα ομως θα γινω σταρ Click για ανάπτυξη... Ε μπορει να χουν και οι αλλοι γυρω σου κεφια ποιος ο λογος να τους τα χαλασεις??.. Ναι σταρ σαν την πετρουλα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:26 Η christina141: #115 29-10-09 01:26 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Ε μπορει να χουν και οι αλλοι γυρω σου κεφια ποιος ο λογος να τους τα χαλασεις??.. Ναι σταρ σαν την πετρουλα..! Click για ανάπτυξη... εδω εσυ πας σε καραοκε parties κ χαλας τα κεφια των γυρω σου διπλα...:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:29 Ο ledzeppelinick: #116 29-10-09 01:29 Αρχική Δημοσίευση από christina141: εδω εσυ πας σε καραοκε parties κ χαλας τα κεφια των γυρω σου διπλα...:thanks: Click για ανάπτυξη... Σε παρακαλω εγω εχω το γνωθις εαυτον και τραγουδαω οταν εχουν φυγει ολοι, και ετσι με ακουν μονο οι εργαζομενοι που αλλωστε εχουν προπονηθει στους παραφωνους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:31 Η christina141: #117 29-10-09 01:31 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Σε παρακαλω εγω εχω το γνωθις εαυτον και τραγουδαω οταν εχουν φυγει ολοι, και ετσι με ακουν μονο οι εργαζομενοι που αλλωστε εχουν προπονηθει στους παραφωνους.. Click για ανάπτυξη... εργασιακα δικαιωματα σου λεει μετα...κριμα τους ανθρωπους.... *keep it in the closet*:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:43 Ο ledzeppelinick: #118 29-10-09 01:43 Αρχική Δημοσίευση από christina141: εργασιακα δικαιωματα σου λεει μετα...κριμα τους ανθρωπους.... *keep it in the closet*:fss: Click για ανάπτυξη... Εεεμ τι να τους καω οπως εστρωσαν θα κοιμηθουν.. Υπολογισαν χωρις τον ξενοδοχο.. και αλλες τετοιες σχετικες παροιμιες.. Εχεις να πεις κατι για την ερμηνεια μου στο σχετικο κομματι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:47 Η christina141: #119 29-10-09 01:47 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Εεεμ τι να τους καω οπως εστρωσαν θα κοιμηθουν.. Υπολογισαν χωρις τον ξενοδοχο.. και αλλες τετοιες σχετικες παροιμιες.. Εχεις να πεις κατι για την ερμηνεια μου στο σχετικο κομματι?? Click για ανάπτυξη... εχω να πω οτι γελασα πολυ....βασικα η φατσα σου ηταν ολα τα λεφτα οχι τπτ αλλο...αφου δεν μ εκανες moonwalk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:55 Ο ledzeppelinick: #120 29-10-09 01:55 Αρχική Δημοσίευση από christina141: εχω να πω οτι γελασα πολυ....βασικα η φατσα σου ηταν ολα τα λεφτα οχι τπτ αλλο...αφου δεν μ εκανες moonwalk Click για ανάπτυξη... Δε γλιστρουσε το δαπεδο.. Γι αυτο αλλιως το ειχα ετοιμο ολο το πακετο του μιχαλακη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από christina141: τωρα τραγουδαω οποτε εχω κεφια καποια μερα ομως θα γινω σταρ Click για ανάπτυξη... Ε μπορει να χουν και οι αλλοι γυρω σου κεφια ποιος ο λογος να τους τα χαλασεις??.. Ναι σταρ σαν την πετρουλα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:26 Η christina141: #115 29-10-09 01:26 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Ε μπορει να χουν και οι αλλοι γυρω σου κεφια ποιος ο λογος να τους τα χαλασεις??.. Ναι σταρ σαν την πετρουλα..! Click για ανάπτυξη... εδω εσυ πας σε καραοκε parties κ χαλας τα κεφια των γυρω σου διπλα...:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:29 Ο ledzeppelinick: #116 29-10-09 01:29 Αρχική Δημοσίευση από christina141: εδω εσυ πας σε καραοκε parties κ χαλας τα κεφια των γυρω σου διπλα...:thanks: Click για ανάπτυξη... Σε παρακαλω εγω εχω το γνωθις εαυτον και τραγουδαω οταν εχουν φυγει ολοι, και ετσι με ακουν μονο οι εργαζομενοι που αλλωστε εχουν προπονηθει στους παραφωνους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:31 Η christina141: #117 29-10-09 01:31 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Σε παρακαλω εγω εχω το γνωθις εαυτον και τραγουδαω οταν εχουν φυγει ολοι, και ετσι με ακουν μονο οι εργαζομενοι που αλλωστε εχουν προπονηθει στους παραφωνους.. Click για ανάπτυξη... εργασιακα δικαιωματα σου λεει μετα...κριμα τους ανθρωπους.... *keep it in the closet*:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:43 Ο ledzeppelinick: #118 29-10-09 01:43 Αρχική Δημοσίευση από christina141: εργασιακα δικαιωματα σου λεει μετα...κριμα τους ανθρωπους.... *keep it in the closet*:fss: Click για ανάπτυξη... Εεεμ τι να τους καω οπως εστρωσαν θα κοιμηθουν.. Υπολογισαν χωρις τον ξενοδοχο.. και αλλες τετοιες σχετικες παροιμιες.. Εχεις να πεις κατι για την ερμηνεια μου στο σχετικο κομματι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:47 Η christina141: #119 29-10-09 01:47 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Εεεμ τι να τους καω οπως εστρωσαν θα κοιμηθουν.. Υπολογισαν χωρις τον ξενοδοχο.. και αλλες τετοιες σχετικες παροιμιες.. Εχεις να πεις κατι για την ερμηνεια μου στο σχετικο κομματι?? Click για ανάπτυξη... εχω να πω οτι γελασα πολυ....βασικα η φατσα σου ηταν ολα τα λεφτα οχι τπτ αλλο...αφου δεν μ εκανες moonwalk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:55 Ο ledzeppelinick: #120 29-10-09 01:55 Αρχική Δημοσίευση από christina141: εχω να πω οτι γελασα πολυ....βασικα η φατσα σου ηταν ολα τα λεφτα οχι τπτ αλλο...αφου δεν μ εκανες moonwalk Click για ανάπτυξη... Δε γλιστρουσε το δαπεδο.. Γι αυτο αλλιως το ειχα ετοιμο ολο το πακετο του μιχαλακη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Ε μπορει να χουν και οι αλλοι γυρω σου κεφια ποιος ο λογος να τους τα χαλασεις??.. Ναι σταρ σαν την πετρουλα..! Click για ανάπτυξη... εδω εσυ πας σε καραοκε parties κ χαλας τα κεφια των γυρω σου διπλα...:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:29 Ο ledzeppelinick: #116 29-10-09 01:29 Αρχική Δημοσίευση από christina141: εδω εσυ πας σε καραοκε parties κ χαλας τα κεφια των γυρω σου διπλα...:thanks: Click για ανάπτυξη... Σε παρακαλω εγω εχω το γνωθις εαυτον και τραγουδαω οταν εχουν φυγει ολοι, και ετσι με ακουν μονο οι εργαζομενοι που αλλωστε εχουν προπονηθει στους παραφωνους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:31 Η christina141: #117 29-10-09 01:31 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Σε παρακαλω εγω εχω το γνωθις εαυτον και τραγουδαω οταν εχουν φυγει ολοι, και ετσι με ακουν μονο οι εργαζομενοι που αλλωστε εχουν προπονηθει στους παραφωνους.. Click για ανάπτυξη... εργασιακα δικαιωματα σου λεει μετα...κριμα τους ανθρωπους.... *keep it in the closet*:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:43 Ο ledzeppelinick: #118 29-10-09 01:43 Αρχική Δημοσίευση από christina141: εργασιακα δικαιωματα σου λεει μετα...κριμα τους ανθρωπους.... *keep it in the closet*:fss: Click για ανάπτυξη... Εεεμ τι να τους καω οπως εστρωσαν θα κοιμηθουν.. Υπολογισαν χωρις τον ξενοδοχο.. και αλλες τετοιες σχετικες παροιμιες.. Εχεις να πεις κατι για την ερμηνεια μου στο σχετικο κομματι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:47 Η christina141: #119 29-10-09 01:47 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Εεεμ τι να τους καω οπως εστρωσαν θα κοιμηθουν.. Υπολογισαν χωρις τον ξενοδοχο.. και αλλες τετοιες σχετικες παροιμιες.. Εχεις να πεις κατι για την ερμηνεια μου στο σχετικο κομματι?? Click για ανάπτυξη... εχω να πω οτι γελασα πολυ....βασικα η φατσα σου ηταν ολα τα λεφτα οχι τπτ αλλο...αφου δεν μ εκανες moonwalk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:55 Ο ledzeppelinick: #120 29-10-09 01:55 Αρχική Δημοσίευση από christina141: εχω να πω οτι γελασα πολυ....βασικα η φατσα σου ηταν ολα τα λεφτα οχι τπτ αλλο...αφου δεν μ εκανες moonwalk Click για ανάπτυξη... Δε γλιστρουσε το δαπεδο.. Γι αυτο αλλιως το ειχα ετοιμο ολο το πακετο του μιχαλακη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από christina141: εδω εσυ πας σε καραοκε parties κ χαλας τα κεφια των γυρω σου διπλα...:thanks: Click για ανάπτυξη... Σε παρακαλω εγω εχω το γνωθις εαυτον και τραγουδαω οταν εχουν φυγει ολοι, και ετσι με ακουν μονο οι εργαζομενοι που αλλωστε εχουν προπονηθει στους παραφωνους.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:31 Η christina141: #117 29-10-09 01:31 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Σε παρακαλω εγω εχω το γνωθις εαυτον και τραγουδαω οταν εχουν φυγει ολοι, και ετσι με ακουν μονο οι εργαζομενοι που αλλωστε εχουν προπονηθει στους παραφωνους.. Click για ανάπτυξη... εργασιακα δικαιωματα σου λεει μετα...κριμα τους ανθρωπους.... *keep it in the closet*:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:43 Ο ledzeppelinick: #118 29-10-09 01:43 Αρχική Δημοσίευση από christina141: εργασιακα δικαιωματα σου λεει μετα...κριμα τους ανθρωπους.... *keep it in the closet*:fss: Click για ανάπτυξη... Εεεμ τι να τους καω οπως εστρωσαν θα κοιμηθουν.. Υπολογισαν χωρις τον ξενοδοχο.. και αλλες τετοιες σχετικες παροιμιες.. Εχεις να πεις κατι για την ερμηνεια μου στο σχετικο κομματι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:47 Η christina141: #119 29-10-09 01:47 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Εεεμ τι να τους καω οπως εστρωσαν θα κοιμηθουν.. Υπολογισαν χωρις τον ξενοδοχο.. και αλλες τετοιες σχετικες παροιμιες.. Εχεις να πεις κατι για την ερμηνεια μου στο σχετικο κομματι?? Click για ανάπτυξη... εχω να πω οτι γελασα πολυ....βασικα η φατσα σου ηταν ολα τα λεφτα οχι τπτ αλλο...αφου δεν μ εκανες moonwalk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:55 Ο ledzeppelinick: #120 29-10-09 01:55 Αρχική Δημοσίευση από christina141: εχω να πω οτι γελασα πολυ....βασικα η φατσα σου ηταν ολα τα λεφτα οχι τπτ αλλο...αφου δεν μ εκανες moonwalk Click για ανάπτυξη... Δε γλιστρουσε το δαπεδο.. Γι αυτο αλλιως το ειχα ετοιμο ολο το πακετο του μιχαλακη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Σε παρακαλω εγω εχω το γνωθις εαυτον και τραγουδαω οταν εχουν φυγει ολοι, και ετσι με ακουν μονο οι εργαζομενοι που αλλωστε εχουν προπονηθει στους παραφωνους.. Click για ανάπτυξη... εργασιακα δικαιωματα σου λεει μετα...κριμα τους ανθρωπους.... *keep it in the closet*:fss: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:43 Ο ledzeppelinick: #118 29-10-09 01:43 Αρχική Δημοσίευση από christina141: εργασιακα δικαιωματα σου λεει μετα...κριμα τους ανθρωπους.... *keep it in the closet*:fss: Click για ανάπτυξη... Εεεμ τι να τους καω οπως εστρωσαν θα κοιμηθουν.. Υπολογισαν χωρις τον ξενοδοχο.. και αλλες τετοιες σχετικες παροιμιες.. Εχεις να πεις κατι για την ερμηνεια μου στο σχετικο κομματι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:47 Η christina141: #119 29-10-09 01:47 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Εεεμ τι να τους καω οπως εστρωσαν θα κοιμηθουν.. Υπολογισαν χωρις τον ξενοδοχο.. και αλλες τετοιες σχετικες παροιμιες.. Εχεις να πεις κατι για την ερμηνεια μου στο σχετικο κομματι?? Click για ανάπτυξη... εχω να πω οτι γελασα πολυ....βασικα η φατσα σου ηταν ολα τα λεφτα οχι τπτ αλλο...αφου δεν μ εκανες moonwalk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:55 Ο ledzeppelinick: #120 29-10-09 01:55 Αρχική Δημοσίευση από christina141: εχω να πω οτι γελασα πολυ....βασικα η φατσα σου ηταν ολα τα λεφτα οχι τπτ αλλο...αφου δεν μ εκανες moonwalk Click για ανάπτυξη... Δε γλιστρουσε το δαπεδο.. Γι αυτο αλλιως το ειχα ετοιμο ολο το πακετο του μιχαλακη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: chester20080 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από christina141: εργασιακα δικαιωματα σου λεει μετα...κριμα τους ανθρωπους.... *keep it in the closet*:fss: Click για ανάπτυξη... Εεεμ τι να τους καω οπως εστρωσαν θα κοιμηθουν.. Υπολογισαν χωρις τον ξενοδοχο.. και αλλες τετοιες σχετικες παροιμιες.. Εχεις να πεις κατι για την ερμηνεια μου στο σχετικο κομματι?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
christina141 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χριστινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:47 Η christina141: #119 29-10-09 01:47 Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Εεεμ τι να τους καω οπως εστρωσαν θα κοιμηθουν.. Υπολογισαν χωρις τον ξενοδοχο.. και αλλες τετοιες σχετικες παροιμιες.. Εχεις να πεις κατι για την ερμηνεια μου στο σχετικο κομματι?? Click για ανάπτυξη... εχω να πω οτι γελασα πολυ....βασικα η φατσα σου ηταν ολα τα λεφτα οχι τπτ αλλο...αφου δεν μ εκανες moonwalk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:55 Ο ledzeppelinick: #120 29-10-09 01:55 Αρχική Δημοσίευση από christina141: εχω να πω οτι γελασα πολυ....βασικα η φατσα σου ηταν ολα τα λεφτα οχι τπτ αλλο...αφου δεν μ εκανες moonwalk Click για ανάπτυξη... Δε γλιστρουσε το δαπεδο.. Γι αυτο αλλιως το ειχα ετοιμο ολο το πακετο του μιχαλακη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 7 8 Επόμενη First Προηγούμενη 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 6 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ledzeppelinick: Εεεμ τι να τους καω οπως εστρωσαν θα κοιμηθουν.. Υπολογισαν χωρις τον ξενοδοχο.. και αλλες τετοιες σχετικες παροιμιες.. Εχεις να πεις κατι για την ερμηνεια μου στο σχετικο κομματι?? Click για ανάπτυξη... εχω να πω οτι γελασα πολυ....βασικα η φατσα σου ηταν ολα τα λεφτα οχι τπτ αλλο...αφου δεν μ εκανες moonwalk Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ledzeppelinick Πολύ δραστήριο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πολίχνη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.194 μηνύματα. 29 Οκτωβρίου 2009 στις 01:55 Ο ledzeppelinick: #120 29-10-09 01:55 Αρχική Δημοσίευση από christina141: εχω να πω οτι γελασα πολυ....βασικα η φατσα σου ηταν ολα τα λεφτα οχι τπτ αλλο...αφου δεν μ εκανες moonwalk Click για ανάπτυξη... Δε γλιστρουσε το δαπεδο.. Γι αυτο αλλιως το ειχα ετοιμο ολο το πακετο του μιχαλακη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από christina141: εχω να πω οτι γελασα πολυ....βασικα η φατσα σου ηταν ολα τα λεφτα οχι τπτ αλλο...αφου δεν μ εκανες moonwalk Click για ανάπτυξη... Δε γλιστρουσε το δαπεδο.. Γι αυτο αλλιως το ειχα ετοιμο ολο το πακετο του μιχαλακη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.