kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν πιστευεις αυτο οκ, α συγνωμη ξεχασα ειναι να στελνει και ασφαλιτες και να τις διαλυειΑυτό είναι άποψη, όχι γεγονός.
https://www.youtube.com/watch?v=JWZqR_VPeCc
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 845212
Επισκέπτης

Αυτα να τα κανουν ειδικα διαμορφωμενες υπηρεσιες και στις μερες μας δουλεια της αστυνομιας εχει γινει να ριχνει τα δακρυγονα στις διαδηλωσεις και τιποτα αλλο ας σοβαρευτουμε λιγο δεν περιμενουμε απο ματατζηνα πιασει τους εμπορους και τους δολοφονους
Καλα οταν καταλαβεις οτι η αστυνομια δεν εινα μονο τα ΜΑΤ τοτε το ξανασυζηταμε. Απλως ρεαλισμος. ΔΕΝ υπαρχει κοινωνια χωρις αστυνομια γιατι παντα θα υπαρχει εγκλημα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gregory nub
Διάσημο μέλος

Αν το καλοσκεφτείς, είναι σαν την γνωστή φράση πως οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι κοπρίτες, επειδή ένα σημαντικό ποσοστό όντως είναι. Έτσι κι εσύ βγάζεις το συμπέρασμα για την αστυνομία. Δεν το θεωρώ αντικειμενικό.Αν πιστευεις αυτο οκ, α συγνωμη ξεχασα ειναι να στελνει και ασφαλιτες και να τις διαλυει
https://www.youtube.com/watch?v=JWZqR_VPeCc
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

Xaris SSSS
Διάσημο μέλος

Καμμια δουλεια δεν ειναι ντροπη εκτος του μπατσου και του βολευτη
Ενώ συνδικαλιστές που ενώ δεν έχουν τελειώσει δημοτικό και πληρώνονται αδρά από το κράτος για να προκαλούν ένα συνεχή shut-down κάνουν άξια δουλειά...
persi
Πολύ δραστήριο μέλος

Στην σελίδα που υπήρχε το άρθρο για το οποίο μιλούσατε κάνατε τον κόπο να δείτε στα δεξιά ποια άλλα άρθρα προτείνει να διαβάσετε?
https://www.tovima.gr/society/article/?aid=478706 αυτή λες;
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος

αφου ετσι ειπε ο μουσατος τι θες να κανει ρε μαστωρα ;
Ε,άμα το είπε ο μουσάτος

Εγώ δεν επιβάλλω τα πιστεύω μου με την βία. Σύντροφος είσαι;![]()
Δεν μου απάντησες.
Guest 018946
Επισκέπτης

Ε,άμα το είπε ο μουσάτος![]()
ε ναι για , οτι πει ο ζιζουζ ειναι νομος και διαταγη για τους χριστιανοταλιμπανιδες
Gaspar
Περιβόητο μέλος

το λέω με βάση αυτα που ξέρω και εχω δει για τους συναδέλφους στην γαδα.. γραφιαδες ειναι και ευθυνόφοβοι..είσαι σε θέση να ξέρεις με σιγουριά ή απλά δε μπορείς να τα πιστεέψεις;
αποκλείετε να έκαναν οτιδήποτε απο οσα λεει το άρθρο..το θεωρώ αδιανόητο.
εχω κανει και σε τμηματα και σε ασφάλειες κτλ, κυριως σε αλλοδαπούς κρατούμενους.. βασανιστήρια ουδέποτε ειδα..
ποσο μάλλον εντος της γαδα που ειναι και κεντρικά

οποιοσδήποτε αστυνομικός το διαβάζει γελαει..
τωρα ισως δεν με πιστεύεις, οκ.
(το ξεγύμνωμα που αναφέρουν, ειναι μερος της διαδικασίας.. ολοι οι κρατούμενοι πριν μπουν σε ενα κελι ελέγχονται διεξοδικά για τυχον αντικείμενα που μπορει να βλάψουν τους ιδιους η αλλους κρατούμενους, πχ μαχαιρια.. η απαγορευμένες ουσιες ναρκωτικά κτλ.) αλλα νταξ ως αναρχικοί τους κακοφάνηκε τοσο που το θεώρησαν εξευτελισμό και βασανιστήριο
DrHouse
Διάσημο μέλος

Εγω γενικα ειμαι καθε ενστολου απλως σε πρωτη φαση θα επιθυμουσα καταργηση των ματ γιατι διαλυση στρατου και αστυνομιας δεν προκειται να εχουμε.Και τα ματ εχουν αμαυρωσει κατα πολυ την εικονα της ελ.ας. οχι η διωξη
Ενστολοι ειναι και οι της Πυροσβεστικης

kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

καλο αλλα νομιζω καταλαβες τι εννοωΕνστολοι ειναι και οι της Πυροσβεστικης![]()
gregory nub
Διάσημο μέλος

Ούτε εσύ, τώρα δηλαδή θα παίζουμε αυτό το παιχνίδι;Δεν μου απάντησες.
Όπως και να έχει, είναι μία είδηση από μπλογκ του κώλου, υπάρχει περίπτωση να μην τους έκαναν τίποτα τους συντρόφους και να γράφουν @@.
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

το guardian το εγραψε αν το θεωρεις μπλογκ του κωλουΟύτε εσύ, τώρα δηλαδή θα παίζουμε αυτό το παιχνίδι;
Όπως και να έχει, είναι μία είδηση από μπλογκ του κώλου, υπάρχει περίπτωση να μην τους έκαναν τίποτα τους συντρόφους και να γράφουν @@.
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος

Εγω γενικα ειμαι καθε ενστολου απλως σε πρωτη φαση θα επιθυμουσα καταργηση των ματ γιατι διαλυση στρατου και αστυνομιας δεν προκειται να εχουμε.
Δλδ θα ήθελες κάποια στιγμή να είχαμε και διάλυση του στρατού?

ViPeRMiMiS
Εκκολαπτόμενο μέλος

"Αστυνομια: Φταιει για ολα" χα0χ0α0 κανας ψευδοαναρχικος θα το δημιουργησε

kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

Εννοειται τι καλο εχει δωσει?Δλδ θα ήθελες κάποια στιγμή να είχαμε και διάλυση του στρατού?![]()
gregory nub
Διάσημο μέλος

source: https://en.wikipedia.org/wiki/Horace (this guy)
Δεν χρειάζεται να πω τίποτα άλλο.
Xaris SSSS
Διάσημο μέλος

Εννοειται τι καλο εχει δωσει?
Προστατεύει τα σύνορα της χώρας ενάντια σε επιθέσεις...... τιποτα σπουδαιο....
kwstasIdealism
Πολύ δραστήριο μέλος

wake up δεν θελω καταργηση του ελληνικου στρατου μονο αλλα παγκοσμιωςΠροστατεύει τα σύνορα της χώρας ενάντια σε επιθέσεις...... τιποτα σπουδαιο....
Mr. Crowley
Διάσημο μέλος

Ούτε εσύ, τώρα δηλαδή θα παίζουμε αυτό το παιχνίδι;
Ναι,αλλά εγώ σε ρώτησα πρώτος.
Η Guardian δεν νομίζω να είναι και τόσο του κώλου.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.