kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 14:46 Ο kwstasIdealism: #901 16-10-12 14:46 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Αυτό είναι άποψη, όχι γεγονός. Click για ανάπτυξη... Αν πιστευεις αυτο οκ, α συγνωμη ξεχασα ειναι να στελνει και ασφαλιτες και να τις διαλυει https://www.youtube.com/watch?v=JWZqR_VPeCc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 845212 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 14:46 Ο Guest 845212: #902 16-10-12 14:46 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Αυτα να τα κανουν ειδικα διαμορφωμενες υπηρεσιες και στις μερες μας δουλεια της αστυνομιας εχει γινει να ριχνει τα δακρυγονα στις διαδηλωσεις και τιποτα αλλο ας σοβαρευτουμε λιγο δεν περιμενουμε απο ματατζηνα πιασει τους εμπορους και τους δολοφονους Click για ανάπτυξη... Καλα οταν καταλαβεις οτι η αστυνομια δεν εινα μονο τα ΜΑΤ τοτε το ξανασυζηταμε. Απλως ρεαλισμος. ΔΕΝ υπαρχει κοινωνια χωρις αστυνομια γιατι παντα θα υπαρχει εγκλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 14:50 Ο gregory nub: #903 16-10-12 14:50 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Αν πιστευεις αυτο οκ, α συγνωμη ξεχασα ειναι να στελνει και ασφαλιτες και να τις διαλυει https://www.youtube.com/watch?v=JWZqR_VPeCc Click για ανάπτυξη... Αν το καλοσκεφτείς, είναι σαν την γνωστή φράση πως οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι κοπρίτες, επειδή ένα σημαντικό ποσοστό όντως είναι. Έτσι κι εσύ βγάζεις το συμπέρασμα για την αστυνομία. Δεν το θεωρώ αντικειμενικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 17:37 Ο kwstasIdealism: #904 16-10-12 17:37 Εγω γενικα ειμαι καθε ενστολου απλως σε πρωτη φαση θα επιθυμουσα καταργηση των ματ γιατι διαλυση στρατου και αστυνομιας δεν προκειται να εχουμε.Και τα ματ εχουν αμαυρωσει κατα πολυ την εικονα της ελ.ας. οχι η διωξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 18:57 Ο Xaris SSSS: #905 16-10-12 18:57 Στην σελίδα που υπήρχε το άρθρο για το οποίο μιλούσατε κάνατε τον κόπο να δείτε στα δεξιά ποια άλλα άρθρα προτείνει να διαβάσετε? Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Καμμια δουλεια δεν ειναι ντροπη εκτος του μπατσου και του βολευτη Click για ανάπτυξη... Ενώ συνδικαλιστές που ενώ δεν έχουν τελειώσει δημοτικό και πληρώνονται αδρά από το κράτος για να προκαλούν ένα συνεχή shut-down κάνουν άξια δουλειά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 20:46 Η persi έγραψε: #906 16-10-12 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Στην σελίδα που υπήρχε το άρθρο για το οποίο μιλούσατε κάνατε τον κόπο να δείτε στα δεξιά ποια άλλα άρθρα προτείνει να διαβάσετε? Click για ανάπτυξη... https://www.tovima.gr/society/article/?aid=478706 αυτή λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 21:23 Ο Mr. Crowley: #907 16-10-12 21:23 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: αφου ετσι ειπε ο μουσατος τι θες να κανει ρε μαστωρα ; Click για ανάπτυξη... Ε,άμα το είπε ο μουσάτος Αρχική Δημοσίευση από gregory: Εγώ δεν επιβάλλω τα πιστεύω μου με την βία. Σύντροφος είσαι; Click για ανάπτυξη... Δεν μου απάντησες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 22:13 Ο Guest 018946: #908 16-10-12 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Ε,άμα το είπε ο μουσάτος Click για ανάπτυξη... ε ναι για , οτι πει ο ζιζουζ ειναι νομος και διαταγη για τους χριστιανοταλιμπανιδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.492 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 22:28 Ο Gaspar έγραψε: #909 16-10-12 22:28 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: είσαι σε θέση να ξέρεις με σιγουριά ή απλά δε μπορείς να τα πιστεέψεις; Click για ανάπτυξη... το λέω με βάση αυτα που ξέρω και εχω δει για τους συναδέλφους στην γαδα.. γραφιαδες ειναι και ευθυνόφοβοι.. αποκλείετε να έκαναν οτιδήποτε απο οσα λεει το άρθρο..το θεωρώ αδιανόητο. εχω κανει και σε τμηματα και σε ασφάλειες κτλ, κυριως σε αλλοδαπούς κρατούμενους.. βασανιστήρια ουδέποτε ειδα.. ποσο μάλλον εντος της γαδα που ειναι και κεντρικάαυτα δεν γινονται το 2012. οποιοσδήποτε αστυνομικός το διαβάζει γελαει.. τωρα ισως δεν με πιστεύεις, οκ. (το ξεγύμνωμα που αναφέρουν, ειναι μερος της διαδικασίας.. ολοι οι κρατούμενοι πριν μπουν σε ενα κελι ελέγχονται διεξοδικά για τυχον αντικείμενα που μπορει να βλάψουν τους ιδιους η αλλους κρατούμενους, πχ μαχαιρια.. η απαγορευμένες ουσιες ναρκωτικά κτλ.) αλλα νταξ ως αναρχικοί τους κακοφάνηκε τοσο που το θεώρησαν εξευτελισμό και βασανιστήριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 22:37 Ο DrHouse έγραψε: #910 16-10-12 22:37 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Εγω γενικα ειμαι καθε ενστολου απλως σε πρωτη φαση θα επιθυμουσα καταργηση των ματ γιατι διαλυση στρατου και αστυνομιας δεν προκειται να εχουμε.Και τα ματ εχουν αμαυρωσει κατα πολυ την εικονα της ελ.ας. οχι η διωξη Click για ανάπτυξη... Ενστολοι ειναι και οι της Πυροσβεστικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 22:47 Ο kwstasIdealism: #911 16-10-12 22:47 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Ενστολοι ειναι και οι της Πυροσβεστικης Click για ανάπτυξη... καλο αλλα νομιζω καταλαβες τι εννοω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:13 Ο gregory nub: #912 16-10-12 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Δεν μου απάντησες. Click για ανάπτυξη... Ούτε εσύ, τώρα δηλαδή θα παίζουμε αυτό το παιχνίδι; Όπως και να έχει, είναι μία είδηση από μπλογκ του κώλου, υπάρχει περίπτωση να μην τους έκαναν τίποτα τους συντρόφους και να γράφουν @@. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:15 Ο kwstasIdealism: #913 16-10-12 23:15 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Ούτε εσύ, τώρα δηλαδή θα παίζουμε αυτό το παιχνίδι; Όπως και να έχει, είναι μία είδηση από μπλογκ του κώλου, υπάρχει περίπτωση να μην τους έκαναν τίποτα τους συντρόφους και να γράφουν @@. Click για ανάπτυξη... το guardian το εγραψε αν το θεωρεις μπλογκ του κωλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:18 Ο Xaris SSSS: #914 16-10-12 23:18 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Εγω γενικα ειμαι καθε ενστολου απλως σε πρωτη φαση θα επιθυμουσα καταργηση των ματ γιατι διαλυση στρατου και αστυνομιας δεν προκειται να εχουμε. Click για ανάπτυξη... Δλδ θα ήθελες κάποια στιγμή να είχαμε και διάλυση του στρατού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:19 Ο ViPeRMiMiS: #915 16-10-12 23:19 χα0χα0χ0αχ00 δημιουργουμε θεματα απο το πουθενα "Αστυνομια: Φταιει για ολα" χα0χ0α0 κανας ψευδοαναρχικος θα το δημιουργησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:21 Ο kwstasIdealism: #916 16-10-12 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Δλδ θα ήθελες κάποια στιγμή να είχαμε και διάλυση του στρατού? Click για ανάπτυξη... Εννοειται τι καλο εχει δωσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:22 Ο gregory nub: #917 16-10-12 23:22 "A wise man in times of peace prepares for war" source: https://en.wikipedia.org/wiki/Horace (this guy) Δεν χρειάζεται να πω τίποτα άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:24 Ο Xaris SSSS: #918 16-10-12 23:24 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Εννοειται τι καλο εχει δωσει? Click για ανάπτυξη... Προστατεύει τα σύνορα της χώρας ενάντια σε επιθέσεις...... τιποτα σπουδαιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:25 Ο kwstasIdealism: #919 16-10-12 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Προστατεύει τα σύνορα της χώρας ενάντια σε επιθέσεις...... τιποτα σπουδαιο.... Click για ανάπτυξη... wake up δεν θελω καταργηση του ελληνικου στρατου μονο αλλα παγκοσμιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:26 Ο Mr. Crowley: #920 16-10-12 23:26 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Ούτε εσύ, τώρα δηλαδή θα παίζουμε αυτό το παιχνίδι; Όπως και να έχει, είναι μία είδηση από μπλογκ του κώλου, υπάρχει περίπτωση να μην τους έκαναν τίποτα τους συντρόφους και να γράφουν @@. Click για ανάπτυξη... Ναι,αλλά εγώ σε ρώτησα πρώτος. Η Guardian δεν νομίζω να είναι και τόσο του κώλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander luisnazariodelima MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από gregory: Αυτό είναι άποψη, όχι γεγονός. Click για ανάπτυξη... Αν πιστευεις αυτο οκ, α συγνωμη ξεχασα ειναι να στελνει και ασφαλιτες και να τις διαλυει https://www.youtube.com/watch?v=JWZqR_VPeCc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 845212 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 14:46 Ο Guest 845212: #902 16-10-12 14:46 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Αυτα να τα κανουν ειδικα διαμορφωμενες υπηρεσιες και στις μερες μας δουλεια της αστυνομιας εχει γινει να ριχνει τα δακρυγονα στις διαδηλωσεις και τιποτα αλλο ας σοβαρευτουμε λιγο δεν περιμενουμε απο ματατζηνα πιασει τους εμπορους και τους δολοφονους Click για ανάπτυξη... Καλα οταν καταλαβεις οτι η αστυνομια δεν εινα μονο τα ΜΑΤ τοτε το ξανασυζηταμε. Απλως ρεαλισμος. ΔΕΝ υπαρχει κοινωνια χωρις αστυνομια γιατι παντα θα υπαρχει εγκλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 14:50 Ο gregory nub: #903 16-10-12 14:50 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Αν πιστευεις αυτο οκ, α συγνωμη ξεχασα ειναι να στελνει και ασφαλιτες και να τις διαλυει https://www.youtube.com/watch?v=JWZqR_VPeCc Click για ανάπτυξη... Αν το καλοσκεφτείς, είναι σαν την γνωστή φράση πως οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι κοπρίτες, επειδή ένα σημαντικό ποσοστό όντως είναι. Έτσι κι εσύ βγάζεις το συμπέρασμα για την αστυνομία. Δεν το θεωρώ αντικειμενικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 17:37 Ο kwstasIdealism: #904 16-10-12 17:37 Εγω γενικα ειμαι καθε ενστολου απλως σε πρωτη φαση θα επιθυμουσα καταργηση των ματ γιατι διαλυση στρατου και αστυνομιας δεν προκειται να εχουμε.Και τα ματ εχουν αμαυρωσει κατα πολυ την εικονα της ελ.ας. οχι η διωξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 18:57 Ο Xaris SSSS: #905 16-10-12 18:57 Στην σελίδα που υπήρχε το άρθρο για το οποίο μιλούσατε κάνατε τον κόπο να δείτε στα δεξιά ποια άλλα άρθρα προτείνει να διαβάσετε? Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Καμμια δουλεια δεν ειναι ντροπη εκτος του μπατσου και του βολευτη Click για ανάπτυξη... Ενώ συνδικαλιστές που ενώ δεν έχουν τελειώσει δημοτικό και πληρώνονται αδρά από το κράτος για να προκαλούν ένα συνεχή shut-down κάνουν άξια δουλειά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 20:46 Η persi έγραψε: #906 16-10-12 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Στην σελίδα που υπήρχε το άρθρο για το οποίο μιλούσατε κάνατε τον κόπο να δείτε στα δεξιά ποια άλλα άρθρα προτείνει να διαβάσετε? Click για ανάπτυξη... https://www.tovima.gr/society/article/?aid=478706 αυτή λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 21:23 Ο Mr. Crowley: #907 16-10-12 21:23 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: αφου ετσι ειπε ο μουσατος τι θες να κανει ρε μαστωρα ; Click για ανάπτυξη... Ε,άμα το είπε ο μουσάτος Αρχική Δημοσίευση από gregory: Εγώ δεν επιβάλλω τα πιστεύω μου με την βία. Σύντροφος είσαι; Click για ανάπτυξη... Δεν μου απάντησες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 22:13 Ο Guest 018946: #908 16-10-12 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Ε,άμα το είπε ο μουσάτος Click για ανάπτυξη... ε ναι για , οτι πει ο ζιζουζ ειναι νομος και διαταγη για τους χριστιανοταλιμπανιδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.492 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 22:28 Ο Gaspar έγραψε: #909 16-10-12 22:28 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: είσαι σε θέση να ξέρεις με σιγουριά ή απλά δε μπορείς να τα πιστεέψεις; Click για ανάπτυξη... το λέω με βάση αυτα που ξέρω και εχω δει για τους συναδέλφους στην γαδα.. γραφιαδες ειναι και ευθυνόφοβοι.. αποκλείετε να έκαναν οτιδήποτε απο οσα λεει το άρθρο..το θεωρώ αδιανόητο. εχω κανει και σε τμηματα και σε ασφάλειες κτλ, κυριως σε αλλοδαπούς κρατούμενους.. βασανιστήρια ουδέποτε ειδα.. ποσο μάλλον εντος της γαδα που ειναι και κεντρικάαυτα δεν γινονται το 2012. οποιοσδήποτε αστυνομικός το διαβάζει γελαει.. τωρα ισως δεν με πιστεύεις, οκ. (το ξεγύμνωμα που αναφέρουν, ειναι μερος της διαδικασίας.. ολοι οι κρατούμενοι πριν μπουν σε ενα κελι ελέγχονται διεξοδικά για τυχον αντικείμενα που μπορει να βλάψουν τους ιδιους η αλλους κρατούμενους, πχ μαχαιρια.. η απαγορευμένες ουσιες ναρκωτικά κτλ.) αλλα νταξ ως αναρχικοί τους κακοφάνηκε τοσο που το θεώρησαν εξευτελισμό και βασανιστήριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 22:37 Ο DrHouse έγραψε: #910 16-10-12 22:37 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Εγω γενικα ειμαι καθε ενστολου απλως σε πρωτη φαση θα επιθυμουσα καταργηση των ματ γιατι διαλυση στρατου και αστυνομιας δεν προκειται να εχουμε.Και τα ματ εχουν αμαυρωσει κατα πολυ την εικονα της ελ.ας. οχι η διωξη Click για ανάπτυξη... Ενστολοι ειναι και οι της Πυροσβεστικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 22:47 Ο kwstasIdealism: #911 16-10-12 22:47 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Ενστολοι ειναι και οι της Πυροσβεστικης Click για ανάπτυξη... καλο αλλα νομιζω καταλαβες τι εννοω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:13 Ο gregory nub: #912 16-10-12 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Δεν μου απάντησες. Click για ανάπτυξη... Ούτε εσύ, τώρα δηλαδή θα παίζουμε αυτό το παιχνίδι; Όπως και να έχει, είναι μία είδηση από μπλογκ του κώλου, υπάρχει περίπτωση να μην τους έκαναν τίποτα τους συντρόφους και να γράφουν @@. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:15 Ο kwstasIdealism: #913 16-10-12 23:15 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Ούτε εσύ, τώρα δηλαδή θα παίζουμε αυτό το παιχνίδι; Όπως και να έχει, είναι μία είδηση από μπλογκ του κώλου, υπάρχει περίπτωση να μην τους έκαναν τίποτα τους συντρόφους και να γράφουν @@. Click για ανάπτυξη... το guardian το εγραψε αν το θεωρεις μπλογκ του κωλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:18 Ο Xaris SSSS: #914 16-10-12 23:18 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Εγω γενικα ειμαι καθε ενστολου απλως σε πρωτη φαση θα επιθυμουσα καταργηση των ματ γιατι διαλυση στρατου και αστυνομιας δεν προκειται να εχουμε. Click για ανάπτυξη... Δλδ θα ήθελες κάποια στιγμή να είχαμε και διάλυση του στρατού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:19 Ο ViPeRMiMiS: #915 16-10-12 23:19 χα0χα0χ0αχ00 δημιουργουμε θεματα απο το πουθενα "Αστυνομια: Φταιει για ολα" χα0χ0α0 κανας ψευδοαναρχικος θα το δημιουργησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:21 Ο kwstasIdealism: #916 16-10-12 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Δλδ θα ήθελες κάποια στιγμή να είχαμε και διάλυση του στρατού? Click για ανάπτυξη... Εννοειται τι καλο εχει δωσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:22 Ο gregory nub: #917 16-10-12 23:22 "A wise man in times of peace prepares for war" source: https://en.wikipedia.org/wiki/Horace (this guy) Δεν χρειάζεται να πω τίποτα άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:24 Ο Xaris SSSS: #918 16-10-12 23:24 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Εννοειται τι καλο εχει δωσει? Click για ανάπτυξη... Προστατεύει τα σύνορα της χώρας ενάντια σε επιθέσεις...... τιποτα σπουδαιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:25 Ο kwstasIdealism: #919 16-10-12 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Προστατεύει τα σύνορα της χώρας ενάντια σε επιθέσεις...... τιποτα σπουδαιο.... Click για ανάπτυξη... wake up δεν θελω καταργηση του ελληνικου στρατου μονο αλλα παγκοσμιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:26 Ο Mr. Crowley: #920 16-10-12 23:26 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Ούτε εσύ, τώρα δηλαδή θα παίζουμε αυτό το παιχνίδι; Όπως και να έχει, είναι μία είδηση από μπλογκ του κώλου, υπάρχει περίπτωση να μην τους έκαναν τίποτα τους συντρόφους και να γράφουν @@. Click για ανάπτυξη... Ναι,αλλά εγώ σε ρώτησα πρώτος. Η Guardian δεν νομίζω να είναι και τόσο του κώλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander luisnazariodelima MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Αυτα να τα κανουν ειδικα διαμορφωμενες υπηρεσιες και στις μερες μας δουλεια της αστυνομιας εχει γινει να ριχνει τα δακρυγονα στις διαδηλωσεις και τιποτα αλλο ας σοβαρευτουμε λιγο δεν περιμενουμε απο ματατζηνα πιασει τους εμπορους και τους δολοφονους Click για ανάπτυξη... Καλα οταν καταλαβεις οτι η αστυνομια δεν εινα μονο τα ΜΑΤ τοτε το ξανασυζηταμε. Απλως ρεαλισμος. ΔΕΝ υπαρχει κοινωνια χωρις αστυνομια γιατι παντα θα υπαρχει εγκλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 14:50 Ο gregory nub: #903 16-10-12 14:50 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Αν πιστευεις αυτο οκ, α συγνωμη ξεχασα ειναι να στελνει και ασφαλιτες και να τις διαλυει https://www.youtube.com/watch?v=JWZqR_VPeCc Click για ανάπτυξη... Αν το καλοσκεφτείς, είναι σαν την γνωστή φράση πως οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι κοπρίτες, επειδή ένα σημαντικό ποσοστό όντως είναι. Έτσι κι εσύ βγάζεις το συμπέρασμα για την αστυνομία. Δεν το θεωρώ αντικειμενικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 17:37 Ο kwstasIdealism: #904 16-10-12 17:37 Εγω γενικα ειμαι καθε ενστολου απλως σε πρωτη φαση θα επιθυμουσα καταργηση των ματ γιατι διαλυση στρατου και αστυνομιας δεν προκειται να εχουμε.Και τα ματ εχουν αμαυρωσει κατα πολυ την εικονα της ελ.ας. οχι η διωξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 18:57 Ο Xaris SSSS: #905 16-10-12 18:57 Στην σελίδα που υπήρχε το άρθρο για το οποίο μιλούσατε κάνατε τον κόπο να δείτε στα δεξιά ποια άλλα άρθρα προτείνει να διαβάσετε? Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Καμμια δουλεια δεν ειναι ντροπη εκτος του μπατσου και του βολευτη Click για ανάπτυξη... Ενώ συνδικαλιστές που ενώ δεν έχουν τελειώσει δημοτικό και πληρώνονται αδρά από το κράτος για να προκαλούν ένα συνεχή shut-down κάνουν άξια δουλειά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 20:46 Η persi έγραψε: #906 16-10-12 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Στην σελίδα που υπήρχε το άρθρο για το οποίο μιλούσατε κάνατε τον κόπο να δείτε στα δεξιά ποια άλλα άρθρα προτείνει να διαβάσετε? Click για ανάπτυξη... https://www.tovima.gr/society/article/?aid=478706 αυτή λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 21:23 Ο Mr. Crowley: #907 16-10-12 21:23 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: αφου ετσι ειπε ο μουσατος τι θες να κανει ρε μαστωρα ; Click για ανάπτυξη... Ε,άμα το είπε ο μουσάτος Αρχική Δημοσίευση από gregory: Εγώ δεν επιβάλλω τα πιστεύω μου με την βία. Σύντροφος είσαι; Click για ανάπτυξη... Δεν μου απάντησες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 22:13 Ο Guest 018946: #908 16-10-12 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Ε,άμα το είπε ο μουσάτος Click για ανάπτυξη... ε ναι για , οτι πει ο ζιζουζ ειναι νομος και διαταγη για τους χριστιανοταλιμπανιδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.492 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 22:28 Ο Gaspar έγραψε: #909 16-10-12 22:28 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: είσαι σε θέση να ξέρεις με σιγουριά ή απλά δε μπορείς να τα πιστεέψεις; Click για ανάπτυξη... το λέω με βάση αυτα που ξέρω και εχω δει για τους συναδέλφους στην γαδα.. γραφιαδες ειναι και ευθυνόφοβοι.. αποκλείετε να έκαναν οτιδήποτε απο οσα λεει το άρθρο..το θεωρώ αδιανόητο. εχω κανει και σε τμηματα και σε ασφάλειες κτλ, κυριως σε αλλοδαπούς κρατούμενους.. βασανιστήρια ουδέποτε ειδα.. ποσο μάλλον εντος της γαδα που ειναι και κεντρικάαυτα δεν γινονται το 2012. οποιοσδήποτε αστυνομικός το διαβάζει γελαει.. τωρα ισως δεν με πιστεύεις, οκ. (το ξεγύμνωμα που αναφέρουν, ειναι μερος της διαδικασίας.. ολοι οι κρατούμενοι πριν μπουν σε ενα κελι ελέγχονται διεξοδικά για τυχον αντικείμενα που μπορει να βλάψουν τους ιδιους η αλλους κρατούμενους, πχ μαχαιρια.. η απαγορευμένες ουσιες ναρκωτικά κτλ.) αλλα νταξ ως αναρχικοί τους κακοφάνηκε τοσο που το θεώρησαν εξευτελισμό και βασανιστήριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 22:37 Ο DrHouse έγραψε: #910 16-10-12 22:37 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Εγω γενικα ειμαι καθε ενστολου απλως σε πρωτη φαση θα επιθυμουσα καταργηση των ματ γιατι διαλυση στρατου και αστυνομιας δεν προκειται να εχουμε.Και τα ματ εχουν αμαυρωσει κατα πολυ την εικονα της ελ.ας. οχι η διωξη Click για ανάπτυξη... Ενστολοι ειναι και οι της Πυροσβεστικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 22:47 Ο kwstasIdealism: #911 16-10-12 22:47 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Ενστολοι ειναι και οι της Πυροσβεστικης Click για ανάπτυξη... καλο αλλα νομιζω καταλαβες τι εννοω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:13 Ο gregory nub: #912 16-10-12 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Δεν μου απάντησες. Click για ανάπτυξη... Ούτε εσύ, τώρα δηλαδή θα παίζουμε αυτό το παιχνίδι; Όπως και να έχει, είναι μία είδηση από μπλογκ του κώλου, υπάρχει περίπτωση να μην τους έκαναν τίποτα τους συντρόφους και να γράφουν @@. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:15 Ο kwstasIdealism: #913 16-10-12 23:15 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Ούτε εσύ, τώρα δηλαδή θα παίζουμε αυτό το παιχνίδι; Όπως και να έχει, είναι μία είδηση από μπλογκ του κώλου, υπάρχει περίπτωση να μην τους έκαναν τίποτα τους συντρόφους και να γράφουν @@. Click για ανάπτυξη... το guardian το εγραψε αν το θεωρεις μπλογκ του κωλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:18 Ο Xaris SSSS: #914 16-10-12 23:18 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Εγω γενικα ειμαι καθε ενστολου απλως σε πρωτη φαση θα επιθυμουσα καταργηση των ματ γιατι διαλυση στρατου και αστυνομιας δεν προκειται να εχουμε. Click για ανάπτυξη... Δλδ θα ήθελες κάποια στιγμή να είχαμε και διάλυση του στρατού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:19 Ο ViPeRMiMiS: #915 16-10-12 23:19 χα0χα0χ0αχ00 δημιουργουμε θεματα απο το πουθενα "Αστυνομια: Φταιει για ολα" χα0χ0α0 κανας ψευδοαναρχικος θα το δημιουργησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:21 Ο kwstasIdealism: #916 16-10-12 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Δλδ θα ήθελες κάποια στιγμή να είχαμε και διάλυση του στρατού? Click για ανάπτυξη... Εννοειται τι καλο εχει δωσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:22 Ο gregory nub: #917 16-10-12 23:22 "A wise man in times of peace prepares for war" source: https://en.wikipedia.org/wiki/Horace (this guy) Δεν χρειάζεται να πω τίποτα άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:24 Ο Xaris SSSS: #918 16-10-12 23:24 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Εννοειται τι καλο εχει δωσει? Click για ανάπτυξη... Προστατεύει τα σύνορα της χώρας ενάντια σε επιθέσεις...... τιποτα σπουδαιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:25 Ο kwstasIdealism: #919 16-10-12 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Προστατεύει τα σύνορα της χώρας ενάντια σε επιθέσεις...... τιποτα σπουδαιο.... Click για ανάπτυξη... wake up δεν θελω καταργηση του ελληνικου στρατου μονο αλλα παγκοσμιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:26 Ο Mr. Crowley: #920 16-10-12 23:26 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Ούτε εσύ, τώρα δηλαδή θα παίζουμε αυτό το παιχνίδι; Όπως και να έχει, είναι μία είδηση από μπλογκ του κώλου, υπάρχει περίπτωση να μην τους έκαναν τίποτα τους συντρόφους και να γράφουν @@. Click για ανάπτυξη... Ναι,αλλά εγώ σε ρώτησα πρώτος. Η Guardian δεν νομίζω να είναι και τόσο του κώλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander luisnazariodelima MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Αν πιστευεις αυτο οκ, α συγνωμη ξεχασα ειναι να στελνει και ασφαλιτες και να τις διαλυει https://www.youtube.com/watch?v=JWZqR_VPeCc Click για ανάπτυξη... Αν το καλοσκεφτείς, είναι σαν την γνωστή φράση πως οι δημόσιοι υπάλληλοι είναι κοπρίτες, επειδή ένα σημαντικό ποσοστό όντως είναι. Έτσι κι εσύ βγάζεις το συμπέρασμα για την αστυνομία. Δεν το θεωρώ αντικειμενικό. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 17:37 Ο kwstasIdealism: #904 16-10-12 17:37 Εγω γενικα ειμαι καθε ενστολου απλως σε πρωτη φαση θα επιθυμουσα καταργηση των ματ γιατι διαλυση στρατου και αστυνομιας δεν προκειται να εχουμε.Και τα ματ εχουν αμαυρωσει κατα πολυ την εικονα της ελ.ας. οχι η διωξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 18:57 Ο Xaris SSSS: #905 16-10-12 18:57 Στην σελίδα που υπήρχε το άρθρο για το οποίο μιλούσατε κάνατε τον κόπο να δείτε στα δεξιά ποια άλλα άρθρα προτείνει να διαβάσετε? Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Καμμια δουλεια δεν ειναι ντροπη εκτος του μπατσου και του βολευτη Click για ανάπτυξη... Ενώ συνδικαλιστές που ενώ δεν έχουν τελειώσει δημοτικό και πληρώνονται αδρά από το κράτος για να προκαλούν ένα συνεχή shut-down κάνουν άξια δουλειά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 20:46 Η persi έγραψε: #906 16-10-12 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Στην σελίδα που υπήρχε το άρθρο για το οποίο μιλούσατε κάνατε τον κόπο να δείτε στα δεξιά ποια άλλα άρθρα προτείνει να διαβάσετε? Click για ανάπτυξη... https://www.tovima.gr/society/article/?aid=478706 αυτή λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 21:23 Ο Mr. Crowley: #907 16-10-12 21:23 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: αφου ετσι ειπε ο μουσατος τι θες να κανει ρε μαστωρα ; Click για ανάπτυξη... Ε,άμα το είπε ο μουσάτος Αρχική Δημοσίευση από gregory: Εγώ δεν επιβάλλω τα πιστεύω μου με την βία. Σύντροφος είσαι; Click για ανάπτυξη... Δεν μου απάντησες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 22:13 Ο Guest 018946: #908 16-10-12 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Ε,άμα το είπε ο μουσάτος Click για ανάπτυξη... ε ναι για , οτι πει ο ζιζουζ ειναι νομος και διαταγη για τους χριστιανοταλιμπανιδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.492 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 22:28 Ο Gaspar έγραψε: #909 16-10-12 22:28 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: είσαι σε θέση να ξέρεις με σιγουριά ή απλά δε μπορείς να τα πιστεέψεις; Click για ανάπτυξη... το λέω με βάση αυτα που ξέρω και εχω δει για τους συναδέλφους στην γαδα.. γραφιαδες ειναι και ευθυνόφοβοι.. αποκλείετε να έκαναν οτιδήποτε απο οσα λεει το άρθρο..το θεωρώ αδιανόητο. εχω κανει και σε τμηματα και σε ασφάλειες κτλ, κυριως σε αλλοδαπούς κρατούμενους.. βασανιστήρια ουδέποτε ειδα.. ποσο μάλλον εντος της γαδα που ειναι και κεντρικάαυτα δεν γινονται το 2012. οποιοσδήποτε αστυνομικός το διαβάζει γελαει.. τωρα ισως δεν με πιστεύεις, οκ. (το ξεγύμνωμα που αναφέρουν, ειναι μερος της διαδικασίας.. ολοι οι κρατούμενοι πριν μπουν σε ενα κελι ελέγχονται διεξοδικά για τυχον αντικείμενα που μπορει να βλάψουν τους ιδιους η αλλους κρατούμενους, πχ μαχαιρια.. η απαγορευμένες ουσιες ναρκωτικά κτλ.) αλλα νταξ ως αναρχικοί τους κακοφάνηκε τοσο που το θεώρησαν εξευτελισμό και βασανιστήριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 22:37 Ο DrHouse έγραψε: #910 16-10-12 22:37 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Εγω γενικα ειμαι καθε ενστολου απλως σε πρωτη φαση θα επιθυμουσα καταργηση των ματ γιατι διαλυση στρατου και αστυνομιας δεν προκειται να εχουμε.Και τα ματ εχουν αμαυρωσει κατα πολυ την εικονα της ελ.ας. οχι η διωξη Click για ανάπτυξη... Ενστολοι ειναι και οι της Πυροσβεστικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 22:47 Ο kwstasIdealism: #911 16-10-12 22:47 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Ενστολοι ειναι και οι της Πυροσβεστικης Click για ανάπτυξη... καλο αλλα νομιζω καταλαβες τι εννοω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:13 Ο gregory nub: #912 16-10-12 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Δεν μου απάντησες. Click για ανάπτυξη... Ούτε εσύ, τώρα δηλαδή θα παίζουμε αυτό το παιχνίδι; Όπως και να έχει, είναι μία είδηση από μπλογκ του κώλου, υπάρχει περίπτωση να μην τους έκαναν τίποτα τους συντρόφους και να γράφουν @@. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:15 Ο kwstasIdealism: #913 16-10-12 23:15 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Ούτε εσύ, τώρα δηλαδή θα παίζουμε αυτό το παιχνίδι; Όπως και να έχει, είναι μία είδηση από μπλογκ του κώλου, υπάρχει περίπτωση να μην τους έκαναν τίποτα τους συντρόφους και να γράφουν @@. Click για ανάπτυξη... το guardian το εγραψε αν το θεωρεις μπλογκ του κωλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:18 Ο Xaris SSSS: #914 16-10-12 23:18 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Εγω γενικα ειμαι καθε ενστολου απλως σε πρωτη φαση θα επιθυμουσα καταργηση των ματ γιατι διαλυση στρατου και αστυνομιας δεν προκειται να εχουμε. Click για ανάπτυξη... Δλδ θα ήθελες κάποια στιγμή να είχαμε και διάλυση του στρατού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:19 Ο ViPeRMiMiS: #915 16-10-12 23:19 χα0χα0χ0αχ00 δημιουργουμε θεματα απο το πουθενα "Αστυνομια: Φταιει για ολα" χα0χ0α0 κανας ψευδοαναρχικος θα το δημιουργησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:21 Ο kwstasIdealism: #916 16-10-12 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Δλδ θα ήθελες κάποια στιγμή να είχαμε και διάλυση του στρατού? Click για ανάπτυξη... Εννοειται τι καλο εχει δωσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:22 Ο gregory nub: #917 16-10-12 23:22 "A wise man in times of peace prepares for war" source: https://en.wikipedia.org/wiki/Horace (this guy) Δεν χρειάζεται να πω τίποτα άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:24 Ο Xaris SSSS: #918 16-10-12 23:24 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Εννοειται τι καλο εχει δωσει? Click για ανάπτυξη... Προστατεύει τα σύνορα της χώρας ενάντια σε επιθέσεις...... τιποτα σπουδαιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:25 Ο kwstasIdealism: #919 16-10-12 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Προστατεύει τα σύνορα της χώρας ενάντια σε επιθέσεις...... τιποτα σπουδαιο.... Click για ανάπτυξη... wake up δεν θελω καταργηση του ελληνικου στρατου μονο αλλα παγκοσμιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:26 Ο Mr. Crowley: #920 16-10-12 23:26 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Ούτε εσύ, τώρα δηλαδή θα παίζουμε αυτό το παιχνίδι; Όπως και να έχει, είναι μία είδηση από μπλογκ του κώλου, υπάρχει περίπτωση να μην τους έκαναν τίποτα τους συντρόφους και να γράφουν @@. Click για ανάπτυξη... Ναι,αλλά εγώ σε ρώτησα πρώτος. Η Guardian δεν νομίζω να είναι και τόσο του κώλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander luisnazariodelima MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγω γενικα ειμαι καθε ενστολου απλως σε πρωτη φαση θα επιθυμουσα καταργηση των ματ γιατι διαλυση στρατου και αστυνομιας δεν προκειται να εχουμε.Και τα ματ εχουν αμαυρωσει κατα πολυ την εικονα της ελ.ας. οχι η διωξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 18:57 Ο Xaris SSSS: #905 16-10-12 18:57 Στην σελίδα που υπήρχε το άρθρο για το οποίο μιλούσατε κάνατε τον κόπο να δείτε στα δεξιά ποια άλλα άρθρα προτείνει να διαβάσετε? Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Καμμια δουλεια δεν ειναι ντροπη εκτος του μπατσου και του βολευτη Click για ανάπτυξη... Ενώ συνδικαλιστές που ενώ δεν έχουν τελειώσει δημοτικό και πληρώνονται αδρά από το κράτος για να προκαλούν ένα συνεχή shut-down κάνουν άξια δουλειά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 20:46 Η persi έγραψε: #906 16-10-12 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Στην σελίδα που υπήρχε το άρθρο για το οποίο μιλούσατε κάνατε τον κόπο να δείτε στα δεξιά ποια άλλα άρθρα προτείνει να διαβάσετε? Click για ανάπτυξη... https://www.tovima.gr/society/article/?aid=478706 αυτή λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 21:23 Ο Mr. Crowley: #907 16-10-12 21:23 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: αφου ετσι ειπε ο μουσατος τι θες να κανει ρε μαστωρα ; Click για ανάπτυξη... Ε,άμα το είπε ο μουσάτος Αρχική Δημοσίευση από gregory: Εγώ δεν επιβάλλω τα πιστεύω μου με την βία. Σύντροφος είσαι; Click για ανάπτυξη... Δεν μου απάντησες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 22:13 Ο Guest 018946: #908 16-10-12 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Ε,άμα το είπε ο μουσάτος Click για ανάπτυξη... ε ναι για , οτι πει ο ζιζουζ ειναι νομος και διαταγη για τους χριστιανοταλιμπανιδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.492 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 22:28 Ο Gaspar έγραψε: #909 16-10-12 22:28 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: είσαι σε θέση να ξέρεις με σιγουριά ή απλά δε μπορείς να τα πιστεέψεις; Click για ανάπτυξη... το λέω με βάση αυτα που ξέρω και εχω δει για τους συναδέλφους στην γαδα.. γραφιαδες ειναι και ευθυνόφοβοι.. αποκλείετε να έκαναν οτιδήποτε απο οσα λεει το άρθρο..το θεωρώ αδιανόητο. εχω κανει και σε τμηματα και σε ασφάλειες κτλ, κυριως σε αλλοδαπούς κρατούμενους.. βασανιστήρια ουδέποτε ειδα.. ποσο μάλλον εντος της γαδα που ειναι και κεντρικάαυτα δεν γινονται το 2012. οποιοσδήποτε αστυνομικός το διαβάζει γελαει.. τωρα ισως δεν με πιστεύεις, οκ. (το ξεγύμνωμα που αναφέρουν, ειναι μερος της διαδικασίας.. ολοι οι κρατούμενοι πριν μπουν σε ενα κελι ελέγχονται διεξοδικά για τυχον αντικείμενα που μπορει να βλάψουν τους ιδιους η αλλους κρατούμενους, πχ μαχαιρια.. η απαγορευμένες ουσιες ναρκωτικά κτλ.) αλλα νταξ ως αναρχικοί τους κακοφάνηκε τοσο που το θεώρησαν εξευτελισμό και βασανιστήριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 22:37 Ο DrHouse έγραψε: #910 16-10-12 22:37 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Εγω γενικα ειμαι καθε ενστολου απλως σε πρωτη φαση θα επιθυμουσα καταργηση των ματ γιατι διαλυση στρατου και αστυνομιας δεν προκειται να εχουμε.Και τα ματ εχουν αμαυρωσει κατα πολυ την εικονα της ελ.ας. οχι η διωξη Click για ανάπτυξη... Ενστολοι ειναι και οι της Πυροσβεστικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 22:47 Ο kwstasIdealism: #911 16-10-12 22:47 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Ενστολοι ειναι και οι της Πυροσβεστικης Click για ανάπτυξη... καλο αλλα νομιζω καταλαβες τι εννοω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:13 Ο gregory nub: #912 16-10-12 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Δεν μου απάντησες. Click για ανάπτυξη... Ούτε εσύ, τώρα δηλαδή θα παίζουμε αυτό το παιχνίδι; Όπως και να έχει, είναι μία είδηση από μπλογκ του κώλου, υπάρχει περίπτωση να μην τους έκαναν τίποτα τους συντρόφους και να γράφουν @@. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:15 Ο kwstasIdealism: #913 16-10-12 23:15 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Ούτε εσύ, τώρα δηλαδή θα παίζουμε αυτό το παιχνίδι; Όπως και να έχει, είναι μία είδηση από μπλογκ του κώλου, υπάρχει περίπτωση να μην τους έκαναν τίποτα τους συντρόφους και να γράφουν @@. Click για ανάπτυξη... το guardian το εγραψε αν το θεωρεις μπλογκ του κωλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:18 Ο Xaris SSSS: #914 16-10-12 23:18 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Εγω γενικα ειμαι καθε ενστολου απλως σε πρωτη φαση θα επιθυμουσα καταργηση των ματ γιατι διαλυση στρατου και αστυνομιας δεν προκειται να εχουμε. Click για ανάπτυξη... Δλδ θα ήθελες κάποια στιγμή να είχαμε και διάλυση του στρατού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:19 Ο ViPeRMiMiS: #915 16-10-12 23:19 χα0χα0χ0αχ00 δημιουργουμε θεματα απο το πουθενα "Αστυνομια: Φταιει για ολα" χα0χ0α0 κανας ψευδοαναρχικος θα το δημιουργησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:21 Ο kwstasIdealism: #916 16-10-12 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Δλδ θα ήθελες κάποια στιγμή να είχαμε και διάλυση του στρατού? Click για ανάπτυξη... Εννοειται τι καλο εχει δωσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:22 Ο gregory nub: #917 16-10-12 23:22 "A wise man in times of peace prepares for war" source: https://en.wikipedia.org/wiki/Horace (this guy) Δεν χρειάζεται να πω τίποτα άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:24 Ο Xaris SSSS: #918 16-10-12 23:24 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Εννοειται τι καλο εχει δωσει? Click για ανάπτυξη... Προστατεύει τα σύνορα της χώρας ενάντια σε επιθέσεις...... τιποτα σπουδαιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:25 Ο kwstasIdealism: #919 16-10-12 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Προστατεύει τα σύνορα της χώρας ενάντια σε επιθέσεις...... τιποτα σπουδαιο.... Click για ανάπτυξη... wake up δεν θελω καταργηση του ελληνικου στρατου μονο αλλα παγκοσμιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:26 Ο Mr. Crowley: #920 16-10-12 23:26 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Ούτε εσύ, τώρα δηλαδή θα παίζουμε αυτό το παιχνίδι; Όπως και να έχει, είναι μία είδηση από μπλογκ του κώλου, υπάρχει περίπτωση να μην τους έκαναν τίποτα τους συντρόφους και να γράφουν @@. Click για ανάπτυξη... Ναι,αλλά εγώ σε ρώτησα πρώτος. Η Guardian δεν νομίζω να είναι και τόσο του κώλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander luisnazariodelima MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στην σελίδα που υπήρχε το άρθρο για το οποίο μιλούσατε κάνατε τον κόπο να δείτε στα δεξιά ποια άλλα άρθρα προτείνει να διαβάσετε? Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Καμμια δουλεια δεν ειναι ντροπη εκτος του μπατσου και του βολευτη Click για ανάπτυξη... Ενώ συνδικαλιστές που ενώ δεν έχουν τελειώσει δημοτικό και πληρώνονται αδρά από το κράτος για να προκαλούν ένα συνεχή shut-down κάνουν άξια δουλειά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
persi Πολύ δραστήριο μέλος Η persi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.949 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 20:46 Η persi έγραψε: #906 16-10-12 20:46 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Στην σελίδα που υπήρχε το άρθρο για το οποίο μιλούσατε κάνατε τον κόπο να δείτε στα δεξιά ποια άλλα άρθρα προτείνει να διαβάσετε? Click για ανάπτυξη... https://www.tovima.gr/society/article/?aid=478706 αυτή λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 21:23 Ο Mr. Crowley: #907 16-10-12 21:23 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: αφου ετσι ειπε ο μουσατος τι θες να κανει ρε μαστωρα ; Click για ανάπτυξη... Ε,άμα το είπε ο μουσάτος Αρχική Δημοσίευση από gregory: Εγώ δεν επιβάλλω τα πιστεύω μου με την βία. Σύντροφος είσαι; Click για ανάπτυξη... Δεν μου απάντησες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 22:13 Ο Guest 018946: #908 16-10-12 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Ε,άμα το είπε ο μουσάτος Click για ανάπτυξη... ε ναι για , οτι πει ο ζιζουζ ειναι νομος και διαταγη για τους χριστιανοταλιμπανιδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.492 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 22:28 Ο Gaspar έγραψε: #909 16-10-12 22:28 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: είσαι σε θέση να ξέρεις με σιγουριά ή απλά δε μπορείς να τα πιστεέψεις; Click για ανάπτυξη... το λέω με βάση αυτα που ξέρω και εχω δει για τους συναδέλφους στην γαδα.. γραφιαδες ειναι και ευθυνόφοβοι.. αποκλείετε να έκαναν οτιδήποτε απο οσα λεει το άρθρο..το θεωρώ αδιανόητο. εχω κανει και σε τμηματα και σε ασφάλειες κτλ, κυριως σε αλλοδαπούς κρατούμενους.. βασανιστήρια ουδέποτε ειδα.. ποσο μάλλον εντος της γαδα που ειναι και κεντρικάαυτα δεν γινονται το 2012. οποιοσδήποτε αστυνομικός το διαβάζει γελαει.. τωρα ισως δεν με πιστεύεις, οκ. (το ξεγύμνωμα που αναφέρουν, ειναι μερος της διαδικασίας.. ολοι οι κρατούμενοι πριν μπουν σε ενα κελι ελέγχονται διεξοδικά για τυχον αντικείμενα που μπορει να βλάψουν τους ιδιους η αλλους κρατούμενους, πχ μαχαιρια.. η απαγορευμένες ουσιες ναρκωτικά κτλ.) αλλα νταξ ως αναρχικοί τους κακοφάνηκε τοσο που το θεώρησαν εξευτελισμό και βασανιστήριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 22:37 Ο DrHouse έγραψε: #910 16-10-12 22:37 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Εγω γενικα ειμαι καθε ενστολου απλως σε πρωτη φαση θα επιθυμουσα καταργηση των ματ γιατι διαλυση στρατου και αστυνομιας δεν προκειται να εχουμε.Και τα ματ εχουν αμαυρωσει κατα πολυ την εικονα της ελ.ας. οχι η διωξη Click για ανάπτυξη... Ενστολοι ειναι και οι της Πυροσβεστικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 22:47 Ο kwstasIdealism: #911 16-10-12 22:47 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Ενστολοι ειναι και οι της Πυροσβεστικης Click για ανάπτυξη... καλο αλλα νομιζω καταλαβες τι εννοω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:13 Ο gregory nub: #912 16-10-12 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Δεν μου απάντησες. Click για ανάπτυξη... Ούτε εσύ, τώρα δηλαδή θα παίζουμε αυτό το παιχνίδι; Όπως και να έχει, είναι μία είδηση από μπλογκ του κώλου, υπάρχει περίπτωση να μην τους έκαναν τίποτα τους συντρόφους και να γράφουν @@. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:15 Ο kwstasIdealism: #913 16-10-12 23:15 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Ούτε εσύ, τώρα δηλαδή θα παίζουμε αυτό το παιχνίδι; Όπως και να έχει, είναι μία είδηση από μπλογκ του κώλου, υπάρχει περίπτωση να μην τους έκαναν τίποτα τους συντρόφους και να γράφουν @@. Click για ανάπτυξη... το guardian το εγραψε αν το θεωρεις μπλογκ του κωλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:18 Ο Xaris SSSS: #914 16-10-12 23:18 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Εγω γενικα ειμαι καθε ενστολου απλως σε πρωτη φαση θα επιθυμουσα καταργηση των ματ γιατι διαλυση στρατου και αστυνομιας δεν προκειται να εχουμε. Click για ανάπτυξη... Δλδ θα ήθελες κάποια στιγμή να είχαμε και διάλυση του στρατού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:19 Ο ViPeRMiMiS: #915 16-10-12 23:19 χα0χα0χ0αχ00 δημιουργουμε θεματα απο το πουθενα "Αστυνομια: Φταιει για ολα" χα0χ0α0 κανας ψευδοαναρχικος θα το δημιουργησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:21 Ο kwstasIdealism: #916 16-10-12 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Δλδ θα ήθελες κάποια στιγμή να είχαμε και διάλυση του στρατού? Click για ανάπτυξη... Εννοειται τι καλο εχει δωσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:22 Ο gregory nub: #917 16-10-12 23:22 "A wise man in times of peace prepares for war" source: https://en.wikipedia.org/wiki/Horace (this guy) Δεν χρειάζεται να πω τίποτα άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:24 Ο Xaris SSSS: #918 16-10-12 23:24 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Εννοειται τι καλο εχει δωσει? Click για ανάπτυξη... Προστατεύει τα σύνορα της χώρας ενάντια σε επιθέσεις...... τιποτα σπουδαιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:25 Ο kwstasIdealism: #919 16-10-12 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Προστατεύει τα σύνορα της χώρας ενάντια σε επιθέσεις...... τιποτα σπουδαιο.... Click για ανάπτυξη... wake up δεν θελω καταργηση του ελληνικου στρατου μονο αλλα παγκοσμιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:26 Ο Mr. Crowley: #920 16-10-12 23:26 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Ούτε εσύ, τώρα δηλαδή θα παίζουμε αυτό το παιχνίδι; Όπως και να έχει, είναι μία είδηση από μπλογκ του κώλου, υπάρχει περίπτωση να μην τους έκαναν τίποτα τους συντρόφους και να γράφουν @@. Click για ανάπτυξη... Ναι,αλλά εγώ σε ρώτησα πρώτος. Η Guardian δεν νομίζω να είναι και τόσο του κώλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander luisnazariodelima MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Στην σελίδα που υπήρχε το άρθρο για το οποίο μιλούσατε κάνατε τον κόπο να δείτε στα δεξιά ποια άλλα άρθρα προτείνει να διαβάσετε? Click για ανάπτυξη... https://www.tovima.gr/society/article/?aid=478706 αυτή λες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 21:23 Ο Mr. Crowley: #907 16-10-12 21:23 Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: αφου ετσι ειπε ο μουσατος τι θες να κανει ρε μαστωρα ; Click για ανάπτυξη... Ε,άμα το είπε ο μουσάτος Αρχική Δημοσίευση από gregory: Εγώ δεν επιβάλλω τα πιστεύω μου με την βία. Σύντροφος είσαι; Click για ανάπτυξη... Δεν μου απάντησες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 22:13 Ο Guest 018946: #908 16-10-12 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Ε,άμα το είπε ο μουσάτος Click για ανάπτυξη... ε ναι για , οτι πει ο ζιζουζ ειναι νομος και διαταγη για τους χριστιανοταλιμπανιδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.492 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 22:28 Ο Gaspar έγραψε: #909 16-10-12 22:28 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: είσαι σε θέση να ξέρεις με σιγουριά ή απλά δε μπορείς να τα πιστεέψεις; Click για ανάπτυξη... το λέω με βάση αυτα που ξέρω και εχω δει για τους συναδέλφους στην γαδα.. γραφιαδες ειναι και ευθυνόφοβοι.. αποκλείετε να έκαναν οτιδήποτε απο οσα λεει το άρθρο..το θεωρώ αδιανόητο. εχω κανει και σε τμηματα και σε ασφάλειες κτλ, κυριως σε αλλοδαπούς κρατούμενους.. βασανιστήρια ουδέποτε ειδα.. ποσο μάλλον εντος της γαδα που ειναι και κεντρικάαυτα δεν γινονται το 2012. οποιοσδήποτε αστυνομικός το διαβάζει γελαει.. τωρα ισως δεν με πιστεύεις, οκ. (το ξεγύμνωμα που αναφέρουν, ειναι μερος της διαδικασίας.. ολοι οι κρατούμενοι πριν μπουν σε ενα κελι ελέγχονται διεξοδικά για τυχον αντικείμενα που μπορει να βλάψουν τους ιδιους η αλλους κρατούμενους, πχ μαχαιρια.. η απαγορευμένες ουσιες ναρκωτικά κτλ.) αλλα νταξ ως αναρχικοί τους κακοφάνηκε τοσο που το θεώρησαν εξευτελισμό και βασανιστήριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 22:37 Ο DrHouse έγραψε: #910 16-10-12 22:37 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Εγω γενικα ειμαι καθε ενστολου απλως σε πρωτη φαση θα επιθυμουσα καταργηση των ματ γιατι διαλυση στρατου και αστυνομιας δεν προκειται να εχουμε.Και τα ματ εχουν αμαυρωσει κατα πολυ την εικονα της ελ.ας. οχι η διωξη Click για ανάπτυξη... Ενστολοι ειναι και οι της Πυροσβεστικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 22:47 Ο kwstasIdealism: #911 16-10-12 22:47 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Ενστολοι ειναι και οι της Πυροσβεστικης Click για ανάπτυξη... καλο αλλα νομιζω καταλαβες τι εννοω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:13 Ο gregory nub: #912 16-10-12 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Δεν μου απάντησες. Click για ανάπτυξη... Ούτε εσύ, τώρα δηλαδή θα παίζουμε αυτό το παιχνίδι; Όπως και να έχει, είναι μία είδηση από μπλογκ του κώλου, υπάρχει περίπτωση να μην τους έκαναν τίποτα τους συντρόφους και να γράφουν @@. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:15 Ο kwstasIdealism: #913 16-10-12 23:15 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Ούτε εσύ, τώρα δηλαδή θα παίζουμε αυτό το παιχνίδι; Όπως και να έχει, είναι μία είδηση από μπλογκ του κώλου, υπάρχει περίπτωση να μην τους έκαναν τίποτα τους συντρόφους και να γράφουν @@. Click για ανάπτυξη... το guardian το εγραψε αν το θεωρεις μπλογκ του κωλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:18 Ο Xaris SSSS: #914 16-10-12 23:18 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Εγω γενικα ειμαι καθε ενστολου απλως σε πρωτη φαση θα επιθυμουσα καταργηση των ματ γιατι διαλυση στρατου και αστυνομιας δεν προκειται να εχουμε. Click για ανάπτυξη... Δλδ θα ήθελες κάποια στιγμή να είχαμε και διάλυση του στρατού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:19 Ο ViPeRMiMiS: #915 16-10-12 23:19 χα0χα0χ0αχ00 δημιουργουμε θεματα απο το πουθενα "Αστυνομια: Φταιει για ολα" χα0χ0α0 κανας ψευδοαναρχικος θα το δημιουργησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:21 Ο kwstasIdealism: #916 16-10-12 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Δλδ θα ήθελες κάποια στιγμή να είχαμε και διάλυση του στρατού? Click για ανάπτυξη... Εννοειται τι καλο εχει δωσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:22 Ο gregory nub: #917 16-10-12 23:22 "A wise man in times of peace prepares for war" source: https://en.wikipedia.org/wiki/Horace (this guy) Δεν χρειάζεται να πω τίποτα άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:24 Ο Xaris SSSS: #918 16-10-12 23:24 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Εννοειται τι καλο εχει δωσει? Click για ανάπτυξη... Προστατεύει τα σύνορα της χώρας ενάντια σε επιθέσεις...... τιποτα σπουδαιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:25 Ο kwstasIdealism: #919 16-10-12 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Προστατεύει τα σύνορα της χώρας ενάντια σε επιθέσεις...... τιποτα σπουδαιο.... Click για ανάπτυξη... wake up δεν θελω καταργηση του ελληνικου στρατου μονο αλλα παγκοσμιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:26 Ο Mr. Crowley: #920 16-10-12 23:26 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Ούτε εσύ, τώρα δηλαδή θα παίζουμε αυτό το παιχνίδι; Όπως και να έχει, είναι μία είδηση από μπλογκ του κώλου, υπάρχει περίπτωση να μην τους έκαναν τίποτα τους συντρόφους και να γράφουν @@. Click για ανάπτυξη... Ναι,αλλά εγώ σε ρώτησα πρώτος. Η Guardian δεν νομίζω να είναι και τόσο του κώλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander luisnazariodelima MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dr.tasos: αφου ετσι ειπε ο μουσατος τι θες να κανει ρε μαστωρα ; Click για ανάπτυξη... Ε,άμα το είπε ο μουσάτος Αρχική Δημοσίευση από gregory: Εγώ δεν επιβάλλω τα πιστεύω μου με την βία. Σύντροφος είσαι; Click για ανάπτυξη... Δεν μου απάντησες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 018946 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 22:13 Ο Guest 018946: #908 16-10-12 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Ε,άμα το είπε ο μουσάτος Click για ανάπτυξη... ε ναι για , οτι πει ο ζιζουζ ειναι νομος και διαταγη για τους χριστιανοταλιμπανιδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.492 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 22:28 Ο Gaspar έγραψε: #909 16-10-12 22:28 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: είσαι σε θέση να ξέρεις με σιγουριά ή απλά δε μπορείς να τα πιστεέψεις; Click για ανάπτυξη... το λέω με βάση αυτα που ξέρω και εχω δει για τους συναδέλφους στην γαδα.. γραφιαδες ειναι και ευθυνόφοβοι.. αποκλείετε να έκαναν οτιδήποτε απο οσα λεει το άρθρο..το θεωρώ αδιανόητο. εχω κανει και σε τμηματα και σε ασφάλειες κτλ, κυριως σε αλλοδαπούς κρατούμενους.. βασανιστήρια ουδέποτε ειδα.. ποσο μάλλον εντος της γαδα που ειναι και κεντρικάαυτα δεν γινονται το 2012. οποιοσδήποτε αστυνομικός το διαβάζει γελαει.. τωρα ισως δεν με πιστεύεις, οκ. (το ξεγύμνωμα που αναφέρουν, ειναι μερος της διαδικασίας.. ολοι οι κρατούμενοι πριν μπουν σε ενα κελι ελέγχονται διεξοδικά για τυχον αντικείμενα που μπορει να βλάψουν τους ιδιους η αλλους κρατούμενους, πχ μαχαιρια.. η απαγορευμένες ουσιες ναρκωτικά κτλ.) αλλα νταξ ως αναρχικοί τους κακοφάνηκε τοσο που το θεώρησαν εξευτελισμό και βασανιστήριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 22:37 Ο DrHouse έγραψε: #910 16-10-12 22:37 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Εγω γενικα ειμαι καθε ενστολου απλως σε πρωτη φαση θα επιθυμουσα καταργηση των ματ γιατι διαλυση στρατου και αστυνομιας δεν προκειται να εχουμε.Και τα ματ εχουν αμαυρωσει κατα πολυ την εικονα της ελ.ας. οχι η διωξη Click για ανάπτυξη... Ενστολοι ειναι και οι της Πυροσβεστικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 22:47 Ο kwstasIdealism: #911 16-10-12 22:47 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Ενστολοι ειναι και οι της Πυροσβεστικης Click για ανάπτυξη... καλο αλλα νομιζω καταλαβες τι εννοω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:13 Ο gregory nub: #912 16-10-12 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Δεν μου απάντησες. Click για ανάπτυξη... Ούτε εσύ, τώρα δηλαδή θα παίζουμε αυτό το παιχνίδι; Όπως και να έχει, είναι μία είδηση από μπλογκ του κώλου, υπάρχει περίπτωση να μην τους έκαναν τίποτα τους συντρόφους και να γράφουν @@. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:15 Ο kwstasIdealism: #913 16-10-12 23:15 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Ούτε εσύ, τώρα δηλαδή θα παίζουμε αυτό το παιχνίδι; Όπως και να έχει, είναι μία είδηση από μπλογκ του κώλου, υπάρχει περίπτωση να μην τους έκαναν τίποτα τους συντρόφους και να γράφουν @@. Click για ανάπτυξη... το guardian το εγραψε αν το θεωρεις μπλογκ του κωλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:18 Ο Xaris SSSS: #914 16-10-12 23:18 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Εγω γενικα ειμαι καθε ενστολου απλως σε πρωτη φαση θα επιθυμουσα καταργηση των ματ γιατι διαλυση στρατου και αστυνομιας δεν προκειται να εχουμε. Click για ανάπτυξη... Δλδ θα ήθελες κάποια στιγμή να είχαμε και διάλυση του στρατού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:19 Ο ViPeRMiMiS: #915 16-10-12 23:19 χα0χα0χ0αχ00 δημιουργουμε θεματα απο το πουθενα "Αστυνομια: Φταιει για ολα" χα0χ0α0 κανας ψευδοαναρχικος θα το δημιουργησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:21 Ο kwstasIdealism: #916 16-10-12 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Δλδ θα ήθελες κάποια στιγμή να είχαμε και διάλυση του στρατού? Click για ανάπτυξη... Εννοειται τι καλο εχει δωσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:22 Ο gregory nub: #917 16-10-12 23:22 "A wise man in times of peace prepares for war" source: https://en.wikipedia.org/wiki/Horace (this guy) Δεν χρειάζεται να πω τίποτα άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:24 Ο Xaris SSSS: #918 16-10-12 23:24 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Εννοειται τι καλο εχει δωσει? Click για ανάπτυξη... Προστατεύει τα σύνορα της χώρας ενάντια σε επιθέσεις...... τιποτα σπουδαιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:25 Ο kwstasIdealism: #919 16-10-12 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Προστατεύει τα σύνορα της χώρας ενάντια σε επιθέσεις...... τιποτα σπουδαιο.... Click για ανάπτυξη... wake up δεν θελω καταργηση του ελληνικου στρατου μονο αλλα παγκοσμιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:26 Ο Mr. Crowley: #920 16-10-12 23:26 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Ούτε εσύ, τώρα δηλαδή θα παίζουμε αυτό το παιχνίδι; Όπως και να έχει, είναι μία είδηση από μπλογκ του κώλου, υπάρχει περίπτωση να μην τους έκαναν τίποτα τους συντρόφους και να γράφουν @@. Click για ανάπτυξη... Ναι,αλλά εγώ σε ρώτησα πρώτος. Η Guardian δεν νομίζω να είναι και τόσο του κώλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander luisnazariodelima MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Ε,άμα το είπε ο μουσάτος Click για ανάπτυξη... ε ναι για , οτι πει ο ζιζουζ ειναι νομος και διαταγη για τους χριστιανοταλιμπανιδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gaspar Περιβόητο μέλος Ο Gaspar δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.492 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 22:28 Ο Gaspar έγραψε: #909 16-10-12 22:28 Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: είσαι σε θέση να ξέρεις με σιγουριά ή απλά δε μπορείς να τα πιστεέψεις; Click για ανάπτυξη... το λέω με βάση αυτα που ξέρω και εχω δει για τους συναδέλφους στην γαδα.. γραφιαδες ειναι και ευθυνόφοβοι.. αποκλείετε να έκαναν οτιδήποτε απο οσα λεει το άρθρο..το θεωρώ αδιανόητο. εχω κανει και σε τμηματα και σε ασφάλειες κτλ, κυριως σε αλλοδαπούς κρατούμενους.. βασανιστήρια ουδέποτε ειδα.. ποσο μάλλον εντος της γαδα που ειναι και κεντρικάαυτα δεν γινονται το 2012. οποιοσδήποτε αστυνομικός το διαβάζει γελαει.. τωρα ισως δεν με πιστεύεις, οκ. (το ξεγύμνωμα που αναφέρουν, ειναι μερος της διαδικασίας.. ολοι οι κρατούμενοι πριν μπουν σε ενα κελι ελέγχονται διεξοδικά για τυχον αντικείμενα που μπορει να βλάψουν τους ιδιους η αλλους κρατούμενους, πχ μαχαιρια.. η απαγορευμένες ουσιες ναρκωτικά κτλ.) αλλα νταξ ως αναρχικοί τους κακοφάνηκε τοσο που το θεώρησαν εξευτελισμό και βασανιστήριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 22:37 Ο DrHouse έγραψε: #910 16-10-12 22:37 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Εγω γενικα ειμαι καθε ενστολου απλως σε πρωτη φαση θα επιθυμουσα καταργηση των ματ γιατι διαλυση στρατου και αστυνομιας δεν προκειται να εχουμε.Και τα ματ εχουν αμαυρωσει κατα πολυ την εικονα της ελ.ας. οχι η διωξη Click για ανάπτυξη... Ενστολοι ειναι και οι της Πυροσβεστικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 22:47 Ο kwstasIdealism: #911 16-10-12 22:47 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Ενστολοι ειναι και οι της Πυροσβεστικης Click για ανάπτυξη... καλο αλλα νομιζω καταλαβες τι εννοω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:13 Ο gregory nub: #912 16-10-12 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Δεν μου απάντησες. Click για ανάπτυξη... Ούτε εσύ, τώρα δηλαδή θα παίζουμε αυτό το παιχνίδι; Όπως και να έχει, είναι μία είδηση από μπλογκ του κώλου, υπάρχει περίπτωση να μην τους έκαναν τίποτα τους συντρόφους και να γράφουν @@. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:15 Ο kwstasIdealism: #913 16-10-12 23:15 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Ούτε εσύ, τώρα δηλαδή θα παίζουμε αυτό το παιχνίδι; Όπως και να έχει, είναι μία είδηση από μπλογκ του κώλου, υπάρχει περίπτωση να μην τους έκαναν τίποτα τους συντρόφους και να γράφουν @@. Click για ανάπτυξη... το guardian το εγραψε αν το θεωρεις μπλογκ του κωλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:18 Ο Xaris SSSS: #914 16-10-12 23:18 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Εγω γενικα ειμαι καθε ενστολου απλως σε πρωτη φαση θα επιθυμουσα καταργηση των ματ γιατι διαλυση στρατου και αστυνομιας δεν προκειται να εχουμε. Click για ανάπτυξη... Δλδ θα ήθελες κάποια στιγμή να είχαμε και διάλυση του στρατού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:19 Ο ViPeRMiMiS: #915 16-10-12 23:19 χα0χα0χ0αχ00 δημιουργουμε θεματα απο το πουθενα "Αστυνομια: Φταιει για ολα" χα0χ0α0 κανας ψευδοαναρχικος θα το δημιουργησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:21 Ο kwstasIdealism: #916 16-10-12 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Δλδ θα ήθελες κάποια στιγμή να είχαμε και διάλυση του στρατού? Click για ανάπτυξη... Εννοειται τι καλο εχει δωσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:22 Ο gregory nub: #917 16-10-12 23:22 "A wise man in times of peace prepares for war" source: https://en.wikipedia.org/wiki/Horace (this guy) Δεν χρειάζεται να πω τίποτα άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:24 Ο Xaris SSSS: #918 16-10-12 23:24 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Εννοειται τι καλο εχει δωσει? Click για ανάπτυξη... Προστατεύει τα σύνορα της χώρας ενάντια σε επιθέσεις...... τιποτα σπουδαιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:25 Ο kwstasIdealism: #919 16-10-12 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Προστατεύει τα σύνορα της χώρας ενάντια σε επιθέσεις...... τιποτα σπουδαιο.... Click για ανάπτυξη... wake up δεν θελω καταργηση του ελληνικου στρατου μονο αλλα παγκοσμιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:26 Ο Mr. Crowley: #920 16-10-12 23:26 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Ούτε εσύ, τώρα δηλαδή θα παίζουμε αυτό το παιχνίδι; Όπως και να έχει, είναι μία είδηση από μπλογκ του κώλου, υπάρχει περίπτωση να μην τους έκαναν τίποτα τους συντρόφους και να γράφουν @@. Click για ανάπτυξη... Ναι,αλλά εγώ σε ρώτησα πρώτος. Η Guardian δεν νομίζω να είναι και τόσο του κώλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander luisnazariodelima MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από vassilis498: είσαι σε θέση να ξέρεις με σιγουριά ή απλά δε μπορείς να τα πιστεέψεις; Click για ανάπτυξη... το λέω με βάση αυτα που ξέρω και εχω δει για τους συναδέλφους στην γαδα.. γραφιαδες ειναι και ευθυνόφοβοι.. αποκλείετε να έκαναν οτιδήποτε απο οσα λεει το άρθρο..το θεωρώ αδιανόητο. εχω κανει και σε τμηματα και σε ασφάλειες κτλ, κυριως σε αλλοδαπούς κρατούμενους.. βασανιστήρια ουδέποτε ειδα.. ποσο μάλλον εντος της γαδα που ειναι και κεντρικάαυτα δεν γινονται το 2012. οποιοσδήποτε αστυνομικός το διαβάζει γελαει.. τωρα ισως δεν με πιστεύεις, οκ. (το ξεγύμνωμα που αναφέρουν, ειναι μερος της διαδικασίας.. ολοι οι κρατούμενοι πριν μπουν σε ενα κελι ελέγχονται διεξοδικά για τυχον αντικείμενα που μπορει να βλάψουν τους ιδιους η αλλους κρατούμενους, πχ μαχαιρια.. η απαγορευμένες ουσιες ναρκωτικά κτλ.) αλλα νταξ ως αναρχικοί τους κακοφάνηκε τοσο που το θεώρησαν εξευτελισμό και βασανιστήριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 22:37 Ο DrHouse έγραψε: #910 16-10-12 22:37 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Εγω γενικα ειμαι καθε ενστολου απλως σε πρωτη φαση θα επιθυμουσα καταργηση των ματ γιατι διαλυση στρατου και αστυνομιας δεν προκειται να εχουμε.Και τα ματ εχουν αμαυρωσει κατα πολυ την εικονα της ελ.ας. οχι η διωξη Click για ανάπτυξη... Ενστολοι ειναι και οι της Πυροσβεστικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 22:47 Ο kwstasIdealism: #911 16-10-12 22:47 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Ενστολοι ειναι και οι της Πυροσβεστικης Click για ανάπτυξη... καλο αλλα νομιζω καταλαβες τι εννοω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:13 Ο gregory nub: #912 16-10-12 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Δεν μου απάντησες. Click για ανάπτυξη... Ούτε εσύ, τώρα δηλαδή θα παίζουμε αυτό το παιχνίδι; Όπως και να έχει, είναι μία είδηση από μπλογκ του κώλου, υπάρχει περίπτωση να μην τους έκαναν τίποτα τους συντρόφους και να γράφουν @@. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:15 Ο kwstasIdealism: #913 16-10-12 23:15 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Ούτε εσύ, τώρα δηλαδή θα παίζουμε αυτό το παιχνίδι; Όπως και να έχει, είναι μία είδηση από μπλογκ του κώλου, υπάρχει περίπτωση να μην τους έκαναν τίποτα τους συντρόφους και να γράφουν @@. Click για ανάπτυξη... το guardian το εγραψε αν το θεωρεις μπλογκ του κωλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:18 Ο Xaris SSSS: #914 16-10-12 23:18 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Εγω γενικα ειμαι καθε ενστολου απλως σε πρωτη φαση θα επιθυμουσα καταργηση των ματ γιατι διαλυση στρατου και αστυνομιας δεν προκειται να εχουμε. Click για ανάπτυξη... Δλδ θα ήθελες κάποια στιγμή να είχαμε και διάλυση του στρατού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:19 Ο ViPeRMiMiS: #915 16-10-12 23:19 χα0χα0χ0αχ00 δημιουργουμε θεματα απο το πουθενα "Αστυνομια: Φταιει για ολα" χα0χ0α0 κανας ψευδοαναρχικος θα το δημιουργησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:21 Ο kwstasIdealism: #916 16-10-12 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Δλδ θα ήθελες κάποια στιγμή να είχαμε και διάλυση του στρατού? Click για ανάπτυξη... Εννοειται τι καλο εχει δωσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:22 Ο gregory nub: #917 16-10-12 23:22 "A wise man in times of peace prepares for war" source: https://en.wikipedia.org/wiki/Horace (this guy) Δεν χρειάζεται να πω τίποτα άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:24 Ο Xaris SSSS: #918 16-10-12 23:24 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Εννοειται τι καλο εχει δωσει? Click για ανάπτυξη... Προστατεύει τα σύνορα της χώρας ενάντια σε επιθέσεις...... τιποτα σπουδαιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:25 Ο kwstasIdealism: #919 16-10-12 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Προστατεύει τα σύνορα της χώρας ενάντια σε επιθέσεις...... τιποτα σπουδαιο.... Click για ανάπτυξη... wake up δεν θελω καταργηση του ελληνικου στρατου μονο αλλα παγκοσμιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:26 Ο Mr. Crowley: #920 16-10-12 23:26 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Ούτε εσύ, τώρα δηλαδή θα παίζουμε αυτό το παιχνίδι; Όπως και να έχει, είναι μία είδηση από μπλογκ του κώλου, υπάρχει περίπτωση να μην τους έκαναν τίποτα τους συντρόφους και να γράφουν @@. Click για ανάπτυξη... Ναι,αλλά εγώ σε ρώτησα πρώτος. Η Guardian δεν νομίζω να είναι και τόσο του κώλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander luisnazariodelima MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Εγω γενικα ειμαι καθε ενστολου απλως σε πρωτη φαση θα επιθυμουσα καταργηση των ματ γιατι διαλυση στρατου και αστυνομιας δεν προκειται να εχουμε.Και τα ματ εχουν αμαυρωσει κατα πολυ την εικονα της ελ.ας. οχι η διωξη Click για ανάπτυξη... Ενστολοι ειναι και οι της Πυροσβεστικης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 22:47 Ο kwstasIdealism: #911 16-10-12 22:47 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Ενστολοι ειναι και οι της Πυροσβεστικης Click για ανάπτυξη... καλο αλλα νομιζω καταλαβες τι εννοω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:13 Ο gregory nub: #912 16-10-12 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Δεν μου απάντησες. Click για ανάπτυξη... Ούτε εσύ, τώρα δηλαδή θα παίζουμε αυτό το παιχνίδι; Όπως και να έχει, είναι μία είδηση από μπλογκ του κώλου, υπάρχει περίπτωση να μην τους έκαναν τίποτα τους συντρόφους και να γράφουν @@. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:15 Ο kwstasIdealism: #913 16-10-12 23:15 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Ούτε εσύ, τώρα δηλαδή θα παίζουμε αυτό το παιχνίδι; Όπως και να έχει, είναι μία είδηση από μπλογκ του κώλου, υπάρχει περίπτωση να μην τους έκαναν τίποτα τους συντρόφους και να γράφουν @@. Click για ανάπτυξη... το guardian το εγραψε αν το θεωρεις μπλογκ του κωλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:18 Ο Xaris SSSS: #914 16-10-12 23:18 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Εγω γενικα ειμαι καθε ενστολου απλως σε πρωτη φαση θα επιθυμουσα καταργηση των ματ γιατι διαλυση στρατου και αστυνομιας δεν προκειται να εχουμε. Click για ανάπτυξη... Δλδ θα ήθελες κάποια στιγμή να είχαμε και διάλυση του στρατού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:19 Ο ViPeRMiMiS: #915 16-10-12 23:19 χα0χα0χ0αχ00 δημιουργουμε θεματα απο το πουθενα "Αστυνομια: Φταιει για ολα" χα0χ0α0 κανας ψευδοαναρχικος θα το δημιουργησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:21 Ο kwstasIdealism: #916 16-10-12 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Δλδ θα ήθελες κάποια στιγμή να είχαμε και διάλυση του στρατού? Click για ανάπτυξη... Εννοειται τι καλο εχει δωσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:22 Ο gregory nub: #917 16-10-12 23:22 "A wise man in times of peace prepares for war" source: https://en.wikipedia.org/wiki/Horace (this guy) Δεν χρειάζεται να πω τίποτα άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:24 Ο Xaris SSSS: #918 16-10-12 23:24 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Εννοειται τι καλο εχει δωσει? Click για ανάπτυξη... Προστατεύει τα σύνορα της χώρας ενάντια σε επιθέσεις...... τιποτα σπουδαιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:25 Ο kwstasIdealism: #919 16-10-12 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Προστατεύει τα σύνορα της χώρας ενάντια σε επιθέσεις...... τιποτα σπουδαιο.... Click για ανάπτυξη... wake up δεν θελω καταργηση του ελληνικου στρατου μονο αλλα παγκοσμιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:26 Ο Mr. Crowley: #920 16-10-12 23:26 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Ούτε εσύ, τώρα δηλαδή θα παίζουμε αυτό το παιχνίδι; Όπως και να έχει, είναι μία είδηση από μπλογκ του κώλου, υπάρχει περίπτωση να μην τους έκαναν τίποτα τους συντρόφους και να γράφουν @@. Click για ανάπτυξη... Ναι,αλλά εγώ σε ρώτησα πρώτος. Η Guardian δεν νομίζω να είναι και τόσο του κώλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander luisnazariodelima MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Ενστολοι ειναι και οι της Πυροσβεστικης Click για ανάπτυξη... καλο αλλα νομιζω καταλαβες τι εννοω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:13 Ο gregory nub: #912 16-10-12 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Δεν μου απάντησες. Click για ανάπτυξη... Ούτε εσύ, τώρα δηλαδή θα παίζουμε αυτό το παιχνίδι; Όπως και να έχει, είναι μία είδηση από μπλογκ του κώλου, υπάρχει περίπτωση να μην τους έκαναν τίποτα τους συντρόφους και να γράφουν @@. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:15 Ο kwstasIdealism: #913 16-10-12 23:15 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Ούτε εσύ, τώρα δηλαδή θα παίζουμε αυτό το παιχνίδι; Όπως και να έχει, είναι μία είδηση από μπλογκ του κώλου, υπάρχει περίπτωση να μην τους έκαναν τίποτα τους συντρόφους και να γράφουν @@. Click για ανάπτυξη... το guardian το εγραψε αν το θεωρεις μπλογκ του κωλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:18 Ο Xaris SSSS: #914 16-10-12 23:18 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Εγω γενικα ειμαι καθε ενστολου απλως σε πρωτη φαση θα επιθυμουσα καταργηση των ματ γιατι διαλυση στρατου και αστυνομιας δεν προκειται να εχουμε. Click για ανάπτυξη... Δλδ θα ήθελες κάποια στιγμή να είχαμε και διάλυση του στρατού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:19 Ο ViPeRMiMiS: #915 16-10-12 23:19 χα0χα0χ0αχ00 δημιουργουμε θεματα απο το πουθενα "Αστυνομια: Φταιει για ολα" χα0χ0α0 κανας ψευδοαναρχικος θα το δημιουργησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:21 Ο kwstasIdealism: #916 16-10-12 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Δλδ θα ήθελες κάποια στιγμή να είχαμε και διάλυση του στρατού? Click για ανάπτυξη... Εννοειται τι καλο εχει δωσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:22 Ο gregory nub: #917 16-10-12 23:22 "A wise man in times of peace prepares for war" source: https://en.wikipedia.org/wiki/Horace (this guy) Δεν χρειάζεται να πω τίποτα άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:24 Ο Xaris SSSS: #918 16-10-12 23:24 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Εννοειται τι καλο εχει δωσει? Click για ανάπτυξη... Προστατεύει τα σύνορα της χώρας ενάντια σε επιθέσεις...... τιποτα σπουδαιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:25 Ο kwstasIdealism: #919 16-10-12 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Προστατεύει τα σύνορα της χώρας ενάντια σε επιθέσεις...... τιποτα σπουδαιο.... Click για ανάπτυξη... wake up δεν θελω καταργηση του ελληνικου στρατου μονο αλλα παγκοσμιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:26 Ο Mr. Crowley: #920 16-10-12 23:26 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Ούτε εσύ, τώρα δηλαδή θα παίζουμε αυτό το παιχνίδι; Όπως και να έχει, είναι μία είδηση από μπλογκ του κώλου, υπάρχει περίπτωση να μην τους έκαναν τίποτα τους συντρόφους και να γράφουν @@. Click για ανάπτυξη... Ναι,αλλά εγώ σε ρώτησα πρώτος. Η Guardian δεν νομίζω να είναι και τόσο του κώλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander luisnazariodelima MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mr. Crowley: Δεν μου απάντησες. Click για ανάπτυξη... Ούτε εσύ, τώρα δηλαδή θα παίζουμε αυτό το παιχνίδι; Όπως και να έχει, είναι μία είδηση από μπλογκ του κώλου, υπάρχει περίπτωση να μην τους έκαναν τίποτα τους συντρόφους και να γράφουν @@. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:15 Ο kwstasIdealism: #913 16-10-12 23:15 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Ούτε εσύ, τώρα δηλαδή θα παίζουμε αυτό το παιχνίδι; Όπως και να έχει, είναι μία είδηση από μπλογκ του κώλου, υπάρχει περίπτωση να μην τους έκαναν τίποτα τους συντρόφους και να γράφουν @@. Click για ανάπτυξη... το guardian το εγραψε αν το θεωρεις μπλογκ του κωλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:18 Ο Xaris SSSS: #914 16-10-12 23:18 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Εγω γενικα ειμαι καθε ενστολου απλως σε πρωτη φαση θα επιθυμουσα καταργηση των ματ γιατι διαλυση στρατου και αστυνομιας δεν προκειται να εχουμε. Click για ανάπτυξη... Δλδ θα ήθελες κάποια στιγμή να είχαμε και διάλυση του στρατού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:19 Ο ViPeRMiMiS: #915 16-10-12 23:19 χα0χα0χ0αχ00 δημιουργουμε θεματα απο το πουθενα "Αστυνομια: Φταιει για ολα" χα0χ0α0 κανας ψευδοαναρχικος θα το δημιουργησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:21 Ο kwstasIdealism: #916 16-10-12 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Δλδ θα ήθελες κάποια στιγμή να είχαμε και διάλυση του στρατού? Click για ανάπτυξη... Εννοειται τι καλο εχει δωσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:22 Ο gregory nub: #917 16-10-12 23:22 "A wise man in times of peace prepares for war" source: https://en.wikipedia.org/wiki/Horace (this guy) Δεν χρειάζεται να πω τίποτα άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:24 Ο Xaris SSSS: #918 16-10-12 23:24 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Εννοειται τι καλο εχει δωσει? Click για ανάπτυξη... Προστατεύει τα σύνορα της χώρας ενάντια σε επιθέσεις...... τιποτα σπουδαιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:25 Ο kwstasIdealism: #919 16-10-12 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Προστατεύει τα σύνορα της χώρας ενάντια σε επιθέσεις...... τιποτα σπουδαιο.... Click για ανάπτυξη... wake up δεν θελω καταργηση του ελληνικου στρατου μονο αλλα παγκοσμιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:26 Ο Mr. Crowley: #920 16-10-12 23:26 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Ούτε εσύ, τώρα δηλαδή θα παίζουμε αυτό το παιχνίδι; Όπως και να έχει, είναι μία είδηση από μπλογκ του κώλου, υπάρχει περίπτωση να μην τους έκαναν τίποτα τους συντρόφους και να γράφουν @@. Click για ανάπτυξη... Ναι,αλλά εγώ σε ρώτησα πρώτος. Η Guardian δεν νομίζω να είναι και τόσο του κώλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander luisnazariodelima MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από gregory: Ούτε εσύ, τώρα δηλαδή θα παίζουμε αυτό το παιχνίδι; Όπως και να έχει, είναι μία είδηση από μπλογκ του κώλου, υπάρχει περίπτωση να μην τους έκαναν τίποτα τους συντρόφους και να γράφουν @@. Click για ανάπτυξη... το guardian το εγραψε αν το θεωρεις μπλογκ του κωλου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:18 Ο Xaris SSSS: #914 16-10-12 23:18 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Εγω γενικα ειμαι καθε ενστολου απλως σε πρωτη φαση θα επιθυμουσα καταργηση των ματ γιατι διαλυση στρατου και αστυνομιας δεν προκειται να εχουμε. Click για ανάπτυξη... Δλδ θα ήθελες κάποια στιγμή να είχαμε και διάλυση του στρατού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:19 Ο ViPeRMiMiS: #915 16-10-12 23:19 χα0χα0χ0αχ00 δημιουργουμε θεματα απο το πουθενα "Αστυνομια: Φταιει για ολα" χα0χ0α0 κανας ψευδοαναρχικος θα το δημιουργησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:21 Ο kwstasIdealism: #916 16-10-12 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Δλδ θα ήθελες κάποια στιγμή να είχαμε και διάλυση του στρατού? Click για ανάπτυξη... Εννοειται τι καλο εχει δωσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:22 Ο gregory nub: #917 16-10-12 23:22 "A wise man in times of peace prepares for war" source: https://en.wikipedia.org/wiki/Horace (this guy) Δεν χρειάζεται να πω τίποτα άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:24 Ο Xaris SSSS: #918 16-10-12 23:24 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Εννοειται τι καλο εχει δωσει? Click για ανάπτυξη... Προστατεύει τα σύνορα της χώρας ενάντια σε επιθέσεις...... τιποτα σπουδαιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:25 Ο kwstasIdealism: #919 16-10-12 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Προστατεύει τα σύνορα της χώρας ενάντια σε επιθέσεις...... τιποτα σπουδαιο.... Click για ανάπτυξη... wake up δεν θελω καταργηση του ελληνικου στρατου μονο αλλα παγκοσμιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:26 Ο Mr. Crowley: #920 16-10-12 23:26 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Ούτε εσύ, τώρα δηλαδή θα παίζουμε αυτό το παιχνίδι; Όπως και να έχει, είναι μία είδηση από μπλογκ του κώλου, υπάρχει περίπτωση να μην τους έκαναν τίποτα τους συντρόφους και να γράφουν @@. Click για ανάπτυξη... Ναι,αλλά εγώ σε ρώτησα πρώτος. Η Guardian δεν νομίζω να είναι και τόσο του κώλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander luisnazariodelima MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Εγω γενικα ειμαι καθε ενστολου απλως σε πρωτη φαση θα επιθυμουσα καταργηση των ματ γιατι διαλυση στρατου και αστυνομιας δεν προκειται να εχουμε. Click για ανάπτυξη... Δλδ θα ήθελες κάποια στιγμή να είχαμε και διάλυση του στρατού? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ViPeRMiMiS Εκκολαπτόμενο μέλος Ο FA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 258 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:19 Ο ViPeRMiMiS: #915 16-10-12 23:19 χα0χα0χ0αχ00 δημιουργουμε θεματα απο το πουθενα "Αστυνομια: Φταιει για ολα" χα0χ0α0 κανας ψευδοαναρχικος θα το δημιουργησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:21 Ο kwstasIdealism: #916 16-10-12 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Δλδ θα ήθελες κάποια στιγμή να είχαμε και διάλυση του στρατού? Click για ανάπτυξη... Εννοειται τι καλο εχει δωσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:22 Ο gregory nub: #917 16-10-12 23:22 "A wise man in times of peace prepares for war" source: https://en.wikipedia.org/wiki/Horace (this guy) Δεν χρειάζεται να πω τίποτα άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:24 Ο Xaris SSSS: #918 16-10-12 23:24 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Εννοειται τι καλο εχει δωσει? Click για ανάπτυξη... Προστατεύει τα σύνορα της χώρας ενάντια σε επιθέσεις...... τιποτα σπουδαιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:25 Ο kwstasIdealism: #919 16-10-12 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Προστατεύει τα σύνορα της χώρας ενάντια σε επιθέσεις...... τιποτα σπουδαιο.... Click για ανάπτυξη... wake up δεν θελω καταργηση του ελληνικου στρατου μονο αλλα παγκοσμιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:26 Ο Mr. Crowley: #920 16-10-12 23:26 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Ούτε εσύ, τώρα δηλαδή θα παίζουμε αυτό το παιχνίδι; Όπως και να έχει, είναι μία είδηση από μπλογκ του κώλου, υπάρχει περίπτωση να μην τους έκαναν τίποτα τους συντρόφους και να γράφουν @@. Click για ανάπτυξη... Ναι,αλλά εγώ σε ρώτησα πρώτος. Η Guardian δεν νομίζω να είναι και τόσο του κώλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander luisnazariodelima MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
χα0χα0χ0αχ00 δημιουργουμε θεματα απο το πουθενα "Αστυνομια: Φταιει για ολα" χα0χ0α0 κανας ψευδοαναρχικος θα το δημιουργησε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:21 Ο kwstasIdealism: #916 16-10-12 23:21 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Δλδ θα ήθελες κάποια στιγμή να είχαμε και διάλυση του στρατού? Click για ανάπτυξη... Εννοειται τι καλο εχει δωσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:22 Ο gregory nub: #917 16-10-12 23:22 "A wise man in times of peace prepares for war" source: https://en.wikipedia.org/wiki/Horace (this guy) Δεν χρειάζεται να πω τίποτα άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:24 Ο Xaris SSSS: #918 16-10-12 23:24 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Εννοειται τι καλο εχει δωσει? Click για ανάπτυξη... Προστατεύει τα σύνορα της χώρας ενάντια σε επιθέσεις...... τιποτα σπουδαιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:25 Ο kwstasIdealism: #919 16-10-12 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Προστατεύει τα σύνορα της χώρας ενάντια σε επιθέσεις...... τιποτα σπουδαιο.... Click για ανάπτυξη... wake up δεν θελω καταργηση του ελληνικου στρατου μονο αλλα παγκοσμιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:26 Ο Mr. Crowley: #920 16-10-12 23:26 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Ούτε εσύ, τώρα δηλαδή θα παίζουμε αυτό το παιχνίδι; Όπως και να έχει, είναι μία είδηση από μπλογκ του κώλου, υπάρχει περίπτωση να μην τους έκαναν τίποτα τους συντρόφους και να γράφουν @@. Click για ανάπτυξη... Ναι,αλλά εγώ σε ρώτησα πρώτος. Η Guardian δεν νομίζω να είναι και τόσο του κώλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander luisnazariodelima MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Δλδ θα ήθελες κάποια στιγμή να είχαμε και διάλυση του στρατού? Click για ανάπτυξη... Εννοειται τι καλο εχει δωσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gregory nub Διάσημο μέλος Ο gregory nub αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.627 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:22 Ο gregory nub: #917 16-10-12 23:22 "A wise man in times of peace prepares for war" source: https://en.wikipedia.org/wiki/Horace (this guy) Δεν χρειάζεται να πω τίποτα άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:24 Ο Xaris SSSS: #918 16-10-12 23:24 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Εννοειται τι καλο εχει δωσει? Click για ανάπτυξη... Προστατεύει τα σύνορα της χώρας ενάντια σε επιθέσεις...... τιποτα σπουδαιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:25 Ο kwstasIdealism: #919 16-10-12 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Προστατεύει τα σύνορα της χώρας ενάντια σε επιθέσεις...... τιποτα σπουδαιο.... Click για ανάπτυξη... wake up δεν θελω καταργηση του ελληνικου στρατου μονο αλλα παγκοσμιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:26 Ο Mr. Crowley: #920 16-10-12 23:26 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Ούτε εσύ, τώρα δηλαδή θα παίζουμε αυτό το παιχνίδι; Όπως και να έχει, είναι μία είδηση από μπλογκ του κώλου, υπάρχει περίπτωση να μην τους έκαναν τίποτα τους συντρόφους και να γράφουν @@. Click για ανάπτυξη... Ναι,αλλά εγώ σε ρώτησα πρώτος. Η Guardian δεν νομίζω να είναι και τόσο του κώλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander luisnazariodelima MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
"A wise man in times of peace prepares for war" source: https://en.wikipedia.org/wiki/Horace (this guy) Δεν χρειάζεται να πω τίποτα άλλο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Xaris SSSS Διάσημο μέλος Ο Xaris SSSS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 2.139 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:24 Ο Xaris SSSS: #918 16-10-12 23:24 Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Εννοειται τι καλο εχει δωσει? Click για ανάπτυξη... Προστατεύει τα σύνορα της χώρας ενάντια σε επιθέσεις...... τιποτα σπουδαιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:25 Ο kwstasIdealism: #919 16-10-12 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Προστατεύει τα σύνορα της χώρας ενάντια σε επιθέσεις...... τιποτα σπουδαιο.... Click για ανάπτυξη... wake up δεν θελω καταργηση του ελληνικου στρατου μονο αλλα παγκοσμιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:26 Ο Mr. Crowley: #920 16-10-12 23:26 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Ούτε εσύ, τώρα δηλαδή θα παίζουμε αυτό το παιχνίδι; Όπως και να έχει, είναι μία είδηση από μπλογκ του κώλου, υπάρχει περίπτωση να μην τους έκαναν τίποτα τους συντρόφους και να γράφουν @@. Click για ανάπτυξη... Ναι,αλλά εγώ σε ρώτησα πρώτος. Η Guardian δεν νομίζω να είναι και τόσο του κώλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander luisnazariodelima MarcoReus Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kwstasIdealism: Εννοειται τι καλο εχει δωσει? Click για ανάπτυξη... Προστατεύει τα σύνορα της χώρας ενάντια σε επιθέσεις...... τιποτα σπουδαιο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kwstasIdealism Πολύ δραστήριο μέλος Ο kwstasIdealism αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.459 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:25 Ο kwstasIdealism: #919 16-10-12 23:25 Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Προστατεύει τα σύνορα της χώρας ενάντια σε επιθέσεις...... τιποτα σπουδαιο.... Click για ανάπτυξη... wake up δεν θελω καταργηση του ελληνικου στρατου μονο αλλα παγκοσμιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:26 Ο Mr. Crowley: #920 16-10-12 23:26 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Ούτε εσύ, τώρα δηλαδή θα παίζουμε αυτό το παιχνίδι; Όπως και να έχει, είναι μία είδηση από μπλογκ του κώλου, υπάρχει περίπτωση να μην τους έκαναν τίποτα τους συντρόφους και να γράφουν @@. Click για ανάπτυξη... Ναι,αλλά εγώ σε ρώτησα πρώτος. Η Guardian δεν νομίζω να είναι και τόσο του κώλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 54 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 54 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Xaris SSSS: Προστατεύει τα σύνορα της χώρας ενάντια σε επιθέσεις...... τιποτα σπουδαιο.... Click για ανάπτυξη... wake up δεν θελω καταργηση του ελληνικου στρατου μονο αλλα παγκοσμιως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr. Crowley Διάσημο μέλος Ο Mr. Crowley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 3.046 μηνύματα. 16 Οκτωβρίου 2012 στις 23:26 Ο Mr. Crowley: #920 16-10-12 23:26 Αρχική Δημοσίευση από gregory: Ούτε εσύ, τώρα δηλαδή θα παίζουμε αυτό το παιχνίδι; Όπως και να έχει, είναι μία είδηση από μπλογκ του κώλου, υπάρχει περίπτωση να μην τους έκαναν τίποτα τους συντρόφους και να γράφουν @@. Click για ανάπτυξη... Ναι,αλλά εγώ σε ρώτησα πρώτος. Η Guardian δεν νομίζω να είναι και τόσο του κώλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από gregory: Ούτε εσύ, τώρα δηλαδή θα παίζουμε αυτό το παιχνίδι; Όπως και να έχει, είναι μία είδηση από μπλογκ του κώλου, υπάρχει περίπτωση να μην τους έκαναν τίποτα τους συντρόφους και να γράφουν @@. Click για ανάπτυξη... Ναι,αλλά εγώ σε ρώτησα πρώτος. Η Guardian δεν νομίζω να είναι και τόσο του κώλου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.