εχεις παει ποτε σε πορεια
Δεν νομίζω να χρείαζεται να κατεβαίνω στις πορείες όταν ξέρω ότι καταρχάς δεν έχουν σκοπό που γίνονται και δεύτερον ότι και αν γίνει ΟΛΟΙ θα το μεγαλοποιήσουν του στυλ: ''μας δείρανε''
τα δακρυγονα τα πεταει ο αστυνομικος στην πορεια. οχι ο αστυνομικος στους κουκουλοφορους.
Οι κουκουλοφόροι είναι μέσα στην πορεία,ο αστυνομικός δεν νομίζω ότι θα μυρίσει τα νύχια του να τους βγάλει.
στο συνταγμα χωρις να σπανε κουκουλοφοροι μαγαζια, οι αστυνομικοι αρχισαν να πετουν δακρυγονα.
Δεν ξέρω,δεν ήμουν έκει οπότε κρατάω μικρό καλάθι.
αυτο εγινε επειδη δε μπορουσαν να ξεχωρισουν ποιος ειναι ποιος; νομιζω οτι δεν ειναι λογικο αυτο που λες, επειδη οι αστυνομικοι(τα ματ βασικα) δε ξεχωριζουν ποιοι ειναι ποιοι, ας χτυπησουν τυχαια. ηδη εχουμε πολλους νεκρους απο κατι τετοια χτυπηματα
Δεν χτυπάνε τυχαία. Γίνεται της τρελής ένας χαμός πετάνε ΚΑΙ οι διαδηλωτές ΚΑΙ οι κουκουλοφόροι διάφορα και ο αστυνομικός δεν μπορεί να ξεχωρίσει! Που είναι το κακό??? Δεν μπορεί να δει! Πώς να το κάνουμε??
να πετας νερατζια ή πετρες στα ματ, υστερα απ'οσο ξυλο εχεις φαεις φαει, εγω τουλαχιστον μπορω να το δικαιολογισω, αν και δε το υιοθετω.
Εγώ δεν δικαιολογώ τίποτα. Όσο ξύλο και να έχεις φάει δεν γίνεται να την πληρώνουν αυτοί που εχουν πάει να κάνουν αυτό που πληρώνονται να κάνουν.
να πας να πατησεις με την κλουβα μια ομαδα διαδηλωτων οι οποιοι εκλεισαν την καλλιροης, δε το δικαιολογω.
Δεν ήμουν εκεί δεν ξέρω.
Υπάρχει τόση οργή για τα ΜΑΤ. Γιατί?
Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει ότι υπάρχουν και καλοί και μαλάκες?
Δηλαδή αν είναι δυνατόν. Όλα σας φταίνε?
Όχι δεν παίρνω κανενός το μέρος αλλα καταντάει γελοίο. Ότι και αν κάνουν οι αστυνομικοί δεν μας φτάνει!
Πιάσανε διαδηλωτές για φασαρία? Όχι τα καημένα τα παιδιά!
Δεν πιάσανε? Γιατί? Αυτή δεν είναι η δουλειά τους!
Διαλέξτε που θέλετε να ζείτε! Αυτή είναι η πραγματικότητα!
Η Ελλάδα είναι είναι χυμα!
Και καλοί υπάρχουν και κακοί!
Έτσι είναι δεν αλλάζει!
Όσο για τους διαδηλωτές όσο ειρηνικοι και να είναι κάτι θα κάνουν στα ΜΑΤ που τα έχουν άχτι.
Δεν ξέρω αν έχω δίκιο ή άδικο αλλά αυό που βλέπω λέω.