Υπάρχει μια τάση γενίκευσης των πάντων.
Τι να πω...όποιον τον ευχαριστεί να βάζεις όλους τους αστυνομικούς σε ένα τσουβάλι και να τους προσάπτει διάφορες κατηγορίες ή να τους κοσμεί με διάφορα επίθετα ας το κάνει.
Τελοσπάντων,άμα του άλλου από όταν αρχίσει και καταλαβαίνει του πιπιλίζουν τα αυτιά με τη φράση ''μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι'' ε στο τέλος θα την δεχτεί είτε ξέρει τι σημαίνει είτε όχι.
Αλλά καλό θα ήταν να συνειδητοποιήσουμε ότι σε ΚΑΘΕ επάγγελμα υπάρχουν κακοί,πονηροί υπάρχουν και καλοί και έντιμοι.
Όπως είπε και κάποιος άλλος στην περίπτωση του Αλέξη γίνανε καταλήψεις και ένας χαμός.Όταν όμως χτυπάνε αστυνομικό όλοι χαίρονται πίσω από τα μουστάκια τους,λένε ένα ''κριμα'' για την άτυχη μάνα και τελειώνει το πανηγύρι.
Άμα όμως όλοι αυτοί είχαν ένα συγγενή αστυνομικό και ήξεραν ότι οι ''εναντίον των μπάτσων'' θέλουν ντε και καλά να σκοτώσουν αστυνομικό τότε θα καταλάβαιναν πολλά.
Έξω από το χόρο πολλά τραγούδια ακούγονται.
Γιατί αν και το ξεχνάμε οι αστυνομικοί βάζουν και την ίδια τους τη ζωή σε κίνδυνο.Όταν εμέις είμαστε στο καναπέ μας και βλέπουμε τηλεορασούλα αυτοί μπορεί να δουλέυουν και να κυκλοφορούν ανάμεσα σε συμμοριές,εγκληματίες και δνε ξέρω κι εγώ τι.Άμα μπορείτε να το κάνετε και νομίζετε ότι θα είστε οι καλύτεροι πηγαίντε.
(και δεν δικαιολογώ κανέναν.οι αδικαιολόγητες πράξεις εκείνων των συγκεκριμένων αστυνομικών που τις έκαναν δεν παύουν και δεν θα πάψουν ποτέ να είναι κατακριτέες
Όσο για βιντεάκια του στυλ με τις κοπέλες στη σχολή που χαχάνιζαν τότε που είχε αποκαλυφθεί και αυτό, εμένα δεω μου λένε τίποτα.Τα σοβαρά βιντεάκια όμως με τους αλλοδαπούς που τους έβαζε ο άλλος να χτυπιούνται αυτό ναι μου λέει κάτι)
Σκεφτείτε να πηγαίνατε για δουλειά και να έχετε ένα πλήθος ανθρώπων να σας βρίζουν,να σας προσάπτουν κατηγορίες,να σας λένε μπάτσους-γουρούνια-δολοφόνους χωρίς να έχετα κάνει τίποτα.Ε δεν είναι από πέτρα οι αστυνομικοί.Νιώθουν κι αυτοί και έχουν αισθήματα σας το διαβεβαιώνω
οι αστυνομικες σχολες , εκ του αποτελεσματος, δε παρεχουν την καταλληλη παιδεια.
Και μαθήματα κάνουν,και μορφώνονται και κάνουν και μαθήματα της Νομικής.Δεν είναι ούτε αμόρφωτοι ούτε χαζοί.