άντζυ Δραστήριο μέλος Η άντζυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 651 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:11 Η άντζυ έγραψε: #721 18-06-12 13:11 Αρχική Δημοσίευση από SiMoS43710: Δεν ξέρω για εσάς, αλλά έχω περισσότερο άγχος κι από τότε που έδινα Πανελλήνιες.. Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι μόνος σου........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:14 Ο Bemanos έγραψε: #722 18-06-12 13:14 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Ρε παιδιά, άνοιξε η προθεσμία σήμερα; Μέχρι πότε είναι; Click για ανάπτυξη... μεχρι 5 ιουλιου νομιζω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:18 Ο Rainbowarrior: #723 18-06-12 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: μεχρι 5 ιουλιου νομιζω? Click για ανάπτυξη... Υπάρχει καμία περίπτωση να μη βγουν τα αποτελέσματά μας το τελευταίο πενθήμερο, όπως όρισαν, και να βγουν μετά το πέρας της προθεσμίας των μηχανογραφικών; Υ.Γ. Μπορεί να παραθέσει κάποιος την σελίδα των μηχανογραφικών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:20 Ο Bemanos έγραψε: #724 18-06-12 13:20 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Υπάρχει καμία περίπτωση να μη βγουν τα αποτελέσματά μας το τελευταίο πενθήμερο, όπως όρισαν, και να βγουν μετά το πέρας της προθεσμίας των μηχανογραφικών; Click για ανάπτυξη... ναι ,υπαρχει δημοσιοι υπαλληλοι ειναι. Αλλα αν γινει αυτο θα δωσουν παραταση για τα μηχανογραφικα ,αν θυμαμαι καλα και περσυ ειχαν δωσει παραταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bl@ck sw@n Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χρύσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 292 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:21 Η Bl@ck sw@n: #725 18-06-12 13:21 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Υπάρχει καμία περίπτωση να μη βγουν τα αποτελέσματά μας το τελευταίο πενθήμερο, όπως όρισαν, και να βγουν μετά το πέρας της προθεσμίας των μηχανογραφικών; Click για ανάπτυξη... Ε αυτό θα ήταν τράτζικ. Στο θέμα μας πάντως και μένα με δέχτηκε αφού έχασα 10 χρόνια από την ζωή μου με τον κωδικό πρόσβασης.Έκανα και ένα πρόχειρο άντε να περιμένουμε αποτελέσματα τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:25 Η Queen of Hearts: #726 18-06-12 13:25 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Υπάρχει καμία περίπτωση να μη βγουν τα αποτελέσματά μας το τελευταίο πενθήμερο, όπως όρισαν, και να βγουν μετά το πέρας της προθεσμίας των μηχανογραφικών; Υ.Γ. Μπορεί να παραθέσει κάποιος την σελίδα των μηχανογραφικών; Click για ανάπτυξη... www.exams.minedu.gov.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:28 Ο Thetikos έγραψε: #727 18-06-12 13:28 Οι browsers που υποστηρίζονται είναι: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Apple Safari, Opera https://exams.minedu.gov.gr/Default.aspx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:29 Η Queen of Hearts: #728 18-06-12 13:29 Παιδια να σας ρωτησω...για να κανεις πρωτα το δοκιμαστικο μηχανογραφικο πρεπει να συμπληρωσεις και αυτα που λεει για προσωπικα στοιχεια ( στοιχεια επικοινωνιας σχολειο καταθεσης) ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:31 Η tiramisuu: #729 18-06-12 13:31 Πάντως η διαδικασία είναι ευκολότερη απ' ό,τι μου την είχαν περιγράψει πέρυσι... εκτός κι αν φέτος την απλοποίησαν. Λοιπόν, εγώ έκανα ένα μηχανογραφικό και το αποθήκευσα (στις οδηγίες λέει ότι έτσι κι αλλιώς η λειτουργία της οριστικοποίησης δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμη). Απλά πάτησα αποσύνδεση και ξαναμπήκα, για να κάνω ας πούμε ένα δεύτερο μηχανογραφικό. Αλλά μου βγάζει αποθηκευμένο το πρώτο, το οποίο μπορώ αν θέλω να τροποποιήσω... όχι να το κρατήσω αποθηκευμένο και να κάνω ένα δεύτερο. Κάνω κάτι λάθος; Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: Παιδια να σας ρωτησω...για να κανεις πρωτα το δοκιμαστικο μηχανογραφικο πρεπει να συμπληρωσεις και αυτα που λεει για προσωπικα στοιχεια ( στοιχεια επικοινωνιας σχολειο καταθεσης) ???? Click για ανάπτυξη... Στις οδηγίες λέει πως πρέπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:33 Ο Rainbowarrior: #730 18-06-12 13:33 Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. john1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο john1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 312 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:35 Ο john1994 έγραψε: #731 18-06-12 13:35 παιδιά ισχύει ότι μπορούμε να δηλώσουμε μόνο από 2 επιστημονικά πεδία?? γιατί διαπιστώνω ότι μπορεί να μου κάνει "κλικ" και στα 3 πεδία στα οποία έχω πρόσβαση εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:36 Ο Johnnaousa: #732 18-06-12 13:36 Αρχική Δημοσίευση από john1994: παιδιά ισχύει ότι μπορούμε να δηλώσουμε μόνο από 2 επιστημονικά πεδία?? γιατί διαπιστώνω ότι μπορεί να μου κάνει "κλικ" και στα 3 πεδία στα οποία έχω πρόσβαση εγώ Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά μόνο στα 2 μπορείς να προχωρήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:36 Η tiramisuu: #733 18-06-12 13:36 Αρχική Δημοσίευση από john1994: παιδιά ισχύει ότι μπορούμε να δηλώσουμε μόνο από 2 επιστημονικά πεδία?? γιατί διαπιστώνω ότι μπορεί να μου κάνει "κλικ" και στα 3 πεδία στα οποία έχω πρόσβαση εγώ Click για ανάπτυξη... Από τα τρία, πρέπει να επιλέξεις μόνο τα δύο. Απλά σου βγάζει σε πόσα έχεις πρόσβαση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:39 Ο cha0s έγραψε: #734 18-06-12 13:39 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Δεν είσαι μόνος σου........ Click για ανάπτυξη... Αγχος για ποιο πράγμα έχετε; Που θα κάνετε μηχανογραφικό; Δηλαδή μια χρονιά κάνετε προσπάθεια για μα σχολή, και θα αγχωθείτε στο τελευταίο σημείο; Αραξε, άναψε κλιματιστικό, κάνε και ενα καφέ και με την ησυχία σου συμπλήρωσέ το. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:39 Η Queen of Hearts: #735 18-06-12 13:39 δεν ξερω αν θελω να βαλω το παιδαγωγικο πρωτο απο τη φιλοσοφικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:40 Ο Bemanos έγραψε: #736 18-06-12 13:40 Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: δεν ξερω αν θελω να βαλω το παιδαγωγικο πρωτο απο τη φιλοσοφικη Click για ανάπτυξη... εχεις 2.5 βδομαδες να αποφασίσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:41 Η Δαλιδά έγραψε: #737 18-06-12 13:41 Πλάκα κάνουνε ε; Πολύ δύσκολα κάπτσα έχουνε ρε παιδιά κάνω refresh όλη την ώρα μπας και πετύχω κανένα καθαρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:45 Ο antwwwnis: #738 18-06-12 13:45 Με έτρωγε τόσο καιρό πως είχα πατήσει πολύ γρήγορα τον κωδικό μου (με πιθανότητα λάθους) και πως δε θα μπορώ να μπω. Αλλά νταξ! Να δούμε πόση τύχη μου έφερε ο 13ψήφιος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:46 Ο nikosxdxd: #739 18-06-12 13:46 τον προσωπικο κωδικο αν τον εχω ξεχασει τι κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:47 Ο fretoe έγραψε: #740 18-06-12 13:47 ρε παιδια, εγω αποθυκευω ενα προχειρο μηχανογραφικο, και οταν παταω αποσυνδεση κολλαει και χανεται η συνδεση μου στο internet, τι παιζει? αντιμετωπιζει κανενας αλλος το ιδιο προβλημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristianalrs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από SiMoS43710: Δεν ξέρω για εσάς, αλλά έχω περισσότερο άγχος κι από τότε που έδινα Πανελλήνιες.. Click για ανάπτυξη... Δεν είσαι μόνος σου........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:14 Ο Bemanos έγραψε: #722 18-06-12 13:14 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Ρε παιδιά, άνοιξε η προθεσμία σήμερα; Μέχρι πότε είναι; Click για ανάπτυξη... μεχρι 5 ιουλιου νομιζω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:18 Ο Rainbowarrior: #723 18-06-12 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: μεχρι 5 ιουλιου νομιζω? Click για ανάπτυξη... Υπάρχει καμία περίπτωση να μη βγουν τα αποτελέσματά μας το τελευταίο πενθήμερο, όπως όρισαν, και να βγουν μετά το πέρας της προθεσμίας των μηχανογραφικών; Υ.Γ. Μπορεί να παραθέσει κάποιος την σελίδα των μηχανογραφικών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:20 Ο Bemanos έγραψε: #724 18-06-12 13:20 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Υπάρχει καμία περίπτωση να μη βγουν τα αποτελέσματά μας το τελευταίο πενθήμερο, όπως όρισαν, και να βγουν μετά το πέρας της προθεσμίας των μηχανογραφικών; Click για ανάπτυξη... ναι ,υπαρχει δημοσιοι υπαλληλοι ειναι. Αλλα αν γινει αυτο θα δωσουν παραταση για τα μηχανογραφικα ,αν θυμαμαι καλα και περσυ ειχαν δωσει παραταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bl@ck sw@n Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χρύσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 292 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:21 Η Bl@ck sw@n: #725 18-06-12 13:21 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Υπάρχει καμία περίπτωση να μη βγουν τα αποτελέσματά μας το τελευταίο πενθήμερο, όπως όρισαν, και να βγουν μετά το πέρας της προθεσμίας των μηχανογραφικών; Click για ανάπτυξη... Ε αυτό θα ήταν τράτζικ. Στο θέμα μας πάντως και μένα με δέχτηκε αφού έχασα 10 χρόνια από την ζωή μου με τον κωδικό πρόσβασης.Έκανα και ένα πρόχειρο άντε να περιμένουμε αποτελέσματα τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:25 Η Queen of Hearts: #726 18-06-12 13:25 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Υπάρχει καμία περίπτωση να μη βγουν τα αποτελέσματά μας το τελευταίο πενθήμερο, όπως όρισαν, και να βγουν μετά το πέρας της προθεσμίας των μηχανογραφικών; Υ.Γ. Μπορεί να παραθέσει κάποιος την σελίδα των μηχανογραφικών; Click για ανάπτυξη... www.exams.minedu.gov.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:28 Ο Thetikos έγραψε: #727 18-06-12 13:28 Οι browsers που υποστηρίζονται είναι: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Apple Safari, Opera https://exams.minedu.gov.gr/Default.aspx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:29 Η Queen of Hearts: #728 18-06-12 13:29 Παιδια να σας ρωτησω...για να κανεις πρωτα το δοκιμαστικο μηχανογραφικο πρεπει να συμπληρωσεις και αυτα που λεει για προσωπικα στοιχεια ( στοιχεια επικοινωνιας σχολειο καταθεσης) ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:31 Η tiramisuu: #729 18-06-12 13:31 Πάντως η διαδικασία είναι ευκολότερη απ' ό,τι μου την είχαν περιγράψει πέρυσι... εκτός κι αν φέτος την απλοποίησαν. Λοιπόν, εγώ έκανα ένα μηχανογραφικό και το αποθήκευσα (στις οδηγίες λέει ότι έτσι κι αλλιώς η λειτουργία της οριστικοποίησης δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμη). Απλά πάτησα αποσύνδεση και ξαναμπήκα, για να κάνω ας πούμε ένα δεύτερο μηχανογραφικό. Αλλά μου βγάζει αποθηκευμένο το πρώτο, το οποίο μπορώ αν θέλω να τροποποιήσω... όχι να το κρατήσω αποθηκευμένο και να κάνω ένα δεύτερο. Κάνω κάτι λάθος; Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: Παιδια να σας ρωτησω...για να κανεις πρωτα το δοκιμαστικο μηχανογραφικο πρεπει να συμπληρωσεις και αυτα που λεει για προσωπικα στοιχεια ( στοιχεια επικοινωνιας σχολειο καταθεσης) ???? Click για ανάπτυξη... Στις οδηγίες λέει πως πρέπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:33 Ο Rainbowarrior: #730 18-06-12 13:33 Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. john1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο john1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 312 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:35 Ο john1994 έγραψε: #731 18-06-12 13:35 παιδιά ισχύει ότι μπορούμε να δηλώσουμε μόνο από 2 επιστημονικά πεδία?? γιατί διαπιστώνω ότι μπορεί να μου κάνει "κλικ" και στα 3 πεδία στα οποία έχω πρόσβαση εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:36 Ο Johnnaousa: #732 18-06-12 13:36 Αρχική Δημοσίευση από john1994: παιδιά ισχύει ότι μπορούμε να δηλώσουμε μόνο από 2 επιστημονικά πεδία?? γιατί διαπιστώνω ότι μπορεί να μου κάνει "κλικ" και στα 3 πεδία στα οποία έχω πρόσβαση εγώ Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά μόνο στα 2 μπορείς να προχωρήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:36 Η tiramisuu: #733 18-06-12 13:36 Αρχική Δημοσίευση από john1994: παιδιά ισχύει ότι μπορούμε να δηλώσουμε μόνο από 2 επιστημονικά πεδία?? γιατί διαπιστώνω ότι μπορεί να μου κάνει "κλικ" και στα 3 πεδία στα οποία έχω πρόσβαση εγώ Click για ανάπτυξη... Από τα τρία, πρέπει να επιλέξεις μόνο τα δύο. Απλά σου βγάζει σε πόσα έχεις πρόσβαση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:39 Ο cha0s έγραψε: #734 18-06-12 13:39 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Δεν είσαι μόνος σου........ Click για ανάπτυξη... Αγχος για ποιο πράγμα έχετε; Που θα κάνετε μηχανογραφικό; Δηλαδή μια χρονιά κάνετε προσπάθεια για μα σχολή, και θα αγχωθείτε στο τελευταίο σημείο; Αραξε, άναψε κλιματιστικό, κάνε και ενα καφέ και με την ησυχία σου συμπλήρωσέ το. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:39 Η Queen of Hearts: #735 18-06-12 13:39 δεν ξερω αν θελω να βαλω το παιδαγωγικο πρωτο απο τη φιλοσοφικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:40 Ο Bemanos έγραψε: #736 18-06-12 13:40 Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: δεν ξερω αν θελω να βαλω το παιδαγωγικο πρωτο απο τη φιλοσοφικη Click για ανάπτυξη... εχεις 2.5 βδομαδες να αποφασίσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:41 Η Δαλιδά έγραψε: #737 18-06-12 13:41 Πλάκα κάνουνε ε; Πολύ δύσκολα κάπτσα έχουνε ρε παιδιά κάνω refresh όλη την ώρα μπας και πετύχω κανένα καθαρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:45 Ο antwwwnis: #738 18-06-12 13:45 Με έτρωγε τόσο καιρό πως είχα πατήσει πολύ γρήγορα τον κωδικό μου (με πιθανότητα λάθους) και πως δε θα μπορώ να μπω. Αλλά νταξ! Να δούμε πόση τύχη μου έφερε ο 13ψήφιος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:46 Ο nikosxdxd: #739 18-06-12 13:46 τον προσωπικο κωδικο αν τον εχω ξεχασει τι κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:47 Ο fretoe έγραψε: #740 18-06-12 13:47 ρε παιδια, εγω αποθυκευω ενα προχειρο μηχανογραφικο, και οταν παταω αποσυνδεση κολλαει και χανεται η συνδεση μου στο internet, τι παιζει? αντιμετωπιζει κανενας αλλος το ιδιο προβλημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristianalrs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Ρε παιδιά, άνοιξε η προθεσμία σήμερα; Μέχρι πότε είναι; Click για ανάπτυξη... μεχρι 5 ιουλιου νομιζω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:18 Ο Rainbowarrior: #723 18-06-12 13:18 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: μεχρι 5 ιουλιου νομιζω? Click για ανάπτυξη... Υπάρχει καμία περίπτωση να μη βγουν τα αποτελέσματά μας το τελευταίο πενθήμερο, όπως όρισαν, και να βγουν μετά το πέρας της προθεσμίας των μηχανογραφικών; Υ.Γ. Μπορεί να παραθέσει κάποιος την σελίδα των μηχανογραφικών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:20 Ο Bemanos έγραψε: #724 18-06-12 13:20 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Υπάρχει καμία περίπτωση να μη βγουν τα αποτελέσματά μας το τελευταίο πενθήμερο, όπως όρισαν, και να βγουν μετά το πέρας της προθεσμίας των μηχανογραφικών; Click για ανάπτυξη... ναι ,υπαρχει δημοσιοι υπαλληλοι ειναι. Αλλα αν γινει αυτο θα δωσουν παραταση για τα μηχανογραφικα ,αν θυμαμαι καλα και περσυ ειχαν δωσει παραταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bl@ck sw@n Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χρύσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 292 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:21 Η Bl@ck sw@n: #725 18-06-12 13:21 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Υπάρχει καμία περίπτωση να μη βγουν τα αποτελέσματά μας το τελευταίο πενθήμερο, όπως όρισαν, και να βγουν μετά το πέρας της προθεσμίας των μηχανογραφικών; Click για ανάπτυξη... Ε αυτό θα ήταν τράτζικ. Στο θέμα μας πάντως και μένα με δέχτηκε αφού έχασα 10 χρόνια από την ζωή μου με τον κωδικό πρόσβασης.Έκανα και ένα πρόχειρο άντε να περιμένουμε αποτελέσματα τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:25 Η Queen of Hearts: #726 18-06-12 13:25 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Υπάρχει καμία περίπτωση να μη βγουν τα αποτελέσματά μας το τελευταίο πενθήμερο, όπως όρισαν, και να βγουν μετά το πέρας της προθεσμίας των μηχανογραφικών; Υ.Γ. Μπορεί να παραθέσει κάποιος την σελίδα των μηχανογραφικών; Click για ανάπτυξη... www.exams.minedu.gov.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:28 Ο Thetikos έγραψε: #727 18-06-12 13:28 Οι browsers που υποστηρίζονται είναι: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Apple Safari, Opera https://exams.minedu.gov.gr/Default.aspx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:29 Η Queen of Hearts: #728 18-06-12 13:29 Παιδια να σας ρωτησω...για να κανεις πρωτα το δοκιμαστικο μηχανογραφικο πρεπει να συμπληρωσεις και αυτα που λεει για προσωπικα στοιχεια ( στοιχεια επικοινωνιας σχολειο καταθεσης) ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:31 Η tiramisuu: #729 18-06-12 13:31 Πάντως η διαδικασία είναι ευκολότερη απ' ό,τι μου την είχαν περιγράψει πέρυσι... εκτός κι αν φέτος την απλοποίησαν. Λοιπόν, εγώ έκανα ένα μηχανογραφικό και το αποθήκευσα (στις οδηγίες λέει ότι έτσι κι αλλιώς η λειτουργία της οριστικοποίησης δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμη). Απλά πάτησα αποσύνδεση και ξαναμπήκα, για να κάνω ας πούμε ένα δεύτερο μηχανογραφικό. Αλλά μου βγάζει αποθηκευμένο το πρώτο, το οποίο μπορώ αν θέλω να τροποποιήσω... όχι να το κρατήσω αποθηκευμένο και να κάνω ένα δεύτερο. Κάνω κάτι λάθος; Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: Παιδια να σας ρωτησω...για να κανεις πρωτα το δοκιμαστικο μηχανογραφικο πρεπει να συμπληρωσεις και αυτα που λεει για προσωπικα στοιχεια ( στοιχεια επικοινωνιας σχολειο καταθεσης) ???? Click για ανάπτυξη... Στις οδηγίες λέει πως πρέπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:33 Ο Rainbowarrior: #730 18-06-12 13:33 Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. john1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο john1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 312 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:35 Ο john1994 έγραψε: #731 18-06-12 13:35 παιδιά ισχύει ότι μπορούμε να δηλώσουμε μόνο από 2 επιστημονικά πεδία?? γιατί διαπιστώνω ότι μπορεί να μου κάνει "κλικ" και στα 3 πεδία στα οποία έχω πρόσβαση εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:36 Ο Johnnaousa: #732 18-06-12 13:36 Αρχική Δημοσίευση από john1994: παιδιά ισχύει ότι μπορούμε να δηλώσουμε μόνο από 2 επιστημονικά πεδία?? γιατί διαπιστώνω ότι μπορεί να μου κάνει "κλικ" και στα 3 πεδία στα οποία έχω πρόσβαση εγώ Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά μόνο στα 2 μπορείς να προχωρήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:36 Η tiramisuu: #733 18-06-12 13:36 Αρχική Δημοσίευση από john1994: παιδιά ισχύει ότι μπορούμε να δηλώσουμε μόνο από 2 επιστημονικά πεδία?? γιατί διαπιστώνω ότι μπορεί να μου κάνει "κλικ" και στα 3 πεδία στα οποία έχω πρόσβαση εγώ Click για ανάπτυξη... Από τα τρία, πρέπει να επιλέξεις μόνο τα δύο. Απλά σου βγάζει σε πόσα έχεις πρόσβαση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:39 Ο cha0s έγραψε: #734 18-06-12 13:39 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Δεν είσαι μόνος σου........ Click για ανάπτυξη... Αγχος για ποιο πράγμα έχετε; Που θα κάνετε μηχανογραφικό; Δηλαδή μια χρονιά κάνετε προσπάθεια για μα σχολή, και θα αγχωθείτε στο τελευταίο σημείο; Αραξε, άναψε κλιματιστικό, κάνε και ενα καφέ και με την ησυχία σου συμπλήρωσέ το. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:39 Η Queen of Hearts: #735 18-06-12 13:39 δεν ξερω αν θελω να βαλω το παιδαγωγικο πρωτο απο τη φιλοσοφικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:40 Ο Bemanos έγραψε: #736 18-06-12 13:40 Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: δεν ξερω αν θελω να βαλω το παιδαγωγικο πρωτο απο τη φιλοσοφικη Click για ανάπτυξη... εχεις 2.5 βδομαδες να αποφασίσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:41 Η Δαλιδά έγραψε: #737 18-06-12 13:41 Πλάκα κάνουνε ε; Πολύ δύσκολα κάπτσα έχουνε ρε παιδιά κάνω refresh όλη την ώρα μπας και πετύχω κανένα καθαρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:45 Ο antwwwnis: #738 18-06-12 13:45 Με έτρωγε τόσο καιρό πως είχα πατήσει πολύ γρήγορα τον κωδικό μου (με πιθανότητα λάθους) και πως δε θα μπορώ να μπω. Αλλά νταξ! Να δούμε πόση τύχη μου έφερε ο 13ψήφιος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:46 Ο nikosxdxd: #739 18-06-12 13:46 τον προσωπικο κωδικο αν τον εχω ξεχασει τι κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:47 Ο fretoe έγραψε: #740 18-06-12 13:47 ρε παιδια, εγω αποθυκευω ενα προχειρο μηχανογραφικο, και οταν παταω αποσυνδεση κολλαει και χανεται η συνδεση μου στο internet, τι παιζει? αντιμετωπιζει κανενας αλλος το ιδιο προβλημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristianalrs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: μεχρι 5 ιουλιου νομιζω? Click για ανάπτυξη... Υπάρχει καμία περίπτωση να μη βγουν τα αποτελέσματά μας το τελευταίο πενθήμερο, όπως όρισαν, και να βγουν μετά το πέρας της προθεσμίας των μηχανογραφικών; Υ.Γ. Μπορεί να παραθέσει κάποιος την σελίδα των μηχανογραφικών; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:20 Ο Bemanos έγραψε: #724 18-06-12 13:20 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Υπάρχει καμία περίπτωση να μη βγουν τα αποτελέσματά μας το τελευταίο πενθήμερο, όπως όρισαν, και να βγουν μετά το πέρας της προθεσμίας των μηχανογραφικών; Click για ανάπτυξη... ναι ,υπαρχει δημοσιοι υπαλληλοι ειναι. Αλλα αν γινει αυτο θα δωσουν παραταση για τα μηχανογραφικα ,αν θυμαμαι καλα και περσυ ειχαν δωσει παραταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bl@ck sw@n Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χρύσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 292 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:21 Η Bl@ck sw@n: #725 18-06-12 13:21 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Υπάρχει καμία περίπτωση να μη βγουν τα αποτελέσματά μας το τελευταίο πενθήμερο, όπως όρισαν, και να βγουν μετά το πέρας της προθεσμίας των μηχανογραφικών; Click για ανάπτυξη... Ε αυτό θα ήταν τράτζικ. Στο θέμα μας πάντως και μένα με δέχτηκε αφού έχασα 10 χρόνια από την ζωή μου με τον κωδικό πρόσβασης.Έκανα και ένα πρόχειρο άντε να περιμένουμε αποτελέσματα τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:25 Η Queen of Hearts: #726 18-06-12 13:25 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Υπάρχει καμία περίπτωση να μη βγουν τα αποτελέσματά μας το τελευταίο πενθήμερο, όπως όρισαν, και να βγουν μετά το πέρας της προθεσμίας των μηχανογραφικών; Υ.Γ. Μπορεί να παραθέσει κάποιος την σελίδα των μηχανογραφικών; Click για ανάπτυξη... www.exams.minedu.gov.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:28 Ο Thetikos έγραψε: #727 18-06-12 13:28 Οι browsers που υποστηρίζονται είναι: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Apple Safari, Opera https://exams.minedu.gov.gr/Default.aspx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:29 Η Queen of Hearts: #728 18-06-12 13:29 Παιδια να σας ρωτησω...για να κανεις πρωτα το δοκιμαστικο μηχανογραφικο πρεπει να συμπληρωσεις και αυτα που λεει για προσωπικα στοιχεια ( στοιχεια επικοινωνιας σχολειο καταθεσης) ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:31 Η tiramisuu: #729 18-06-12 13:31 Πάντως η διαδικασία είναι ευκολότερη απ' ό,τι μου την είχαν περιγράψει πέρυσι... εκτός κι αν φέτος την απλοποίησαν. Λοιπόν, εγώ έκανα ένα μηχανογραφικό και το αποθήκευσα (στις οδηγίες λέει ότι έτσι κι αλλιώς η λειτουργία της οριστικοποίησης δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμη). Απλά πάτησα αποσύνδεση και ξαναμπήκα, για να κάνω ας πούμε ένα δεύτερο μηχανογραφικό. Αλλά μου βγάζει αποθηκευμένο το πρώτο, το οποίο μπορώ αν θέλω να τροποποιήσω... όχι να το κρατήσω αποθηκευμένο και να κάνω ένα δεύτερο. Κάνω κάτι λάθος; Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: Παιδια να σας ρωτησω...για να κανεις πρωτα το δοκιμαστικο μηχανογραφικο πρεπει να συμπληρωσεις και αυτα που λεει για προσωπικα στοιχεια ( στοιχεια επικοινωνιας σχολειο καταθεσης) ???? Click για ανάπτυξη... Στις οδηγίες λέει πως πρέπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:33 Ο Rainbowarrior: #730 18-06-12 13:33 Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. john1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο john1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 312 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:35 Ο john1994 έγραψε: #731 18-06-12 13:35 παιδιά ισχύει ότι μπορούμε να δηλώσουμε μόνο από 2 επιστημονικά πεδία?? γιατί διαπιστώνω ότι μπορεί να μου κάνει "κλικ" και στα 3 πεδία στα οποία έχω πρόσβαση εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:36 Ο Johnnaousa: #732 18-06-12 13:36 Αρχική Δημοσίευση από john1994: παιδιά ισχύει ότι μπορούμε να δηλώσουμε μόνο από 2 επιστημονικά πεδία?? γιατί διαπιστώνω ότι μπορεί να μου κάνει "κλικ" και στα 3 πεδία στα οποία έχω πρόσβαση εγώ Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά μόνο στα 2 μπορείς να προχωρήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:36 Η tiramisuu: #733 18-06-12 13:36 Αρχική Δημοσίευση από john1994: παιδιά ισχύει ότι μπορούμε να δηλώσουμε μόνο από 2 επιστημονικά πεδία?? γιατί διαπιστώνω ότι μπορεί να μου κάνει "κλικ" και στα 3 πεδία στα οποία έχω πρόσβαση εγώ Click για ανάπτυξη... Από τα τρία, πρέπει να επιλέξεις μόνο τα δύο. Απλά σου βγάζει σε πόσα έχεις πρόσβαση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:39 Ο cha0s έγραψε: #734 18-06-12 13:39 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Δεν είσαι μόνος σου........ Click για ανάπτυξη... Αγχος για ποιο πράγμα έχετε; Που θα κάνετε μηχανογραφικό; Δηλαδή μια χρονιά κάνετε προσπάθεια για μα σχολή, και θα αγχωθείτε στο τελευταίο σημείο; Αραξε, άναψε κλιματιστικό, κάνε και ενα καφέ και με την ησυχία σου συμπλήρωσέ το. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:39 Η Queen of Hearts: #735 18-06-12 13:39 δεν ξερω αν θελω να βαλω το παιδαγωγικο πρωτο απο τη φιλοσοφικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:40 Ο Bemanos έγραψε: #736 18-06-12 13:40 Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: δεν ξερω αν θελω να βαλω το παιδαγωγικο πρωτο απο τη φιλοσοφικη Click για ανάπτυξη... εχεις 2.5 βδομαδες να αποφασίσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:41 Η Δαλιδά έγραψε: #737 18-06-12 13:41 Πλάκα κάνουνε ε; Πολύ δύσκολα κάπτσα έχουνε ρε παιδιά κάνω refresh όλη την ώρα μπας και πετύχω κανένα καθαρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:45 Ο antwwwnis: #738 18-06-12 13:45 Με έτρωγε τόσο καιρό πως είχα πατήσει πολύ γρήγορα τον κωδικό μου (με πιθανότητα λάθους) και πως δε θα μπορώ να μπω. Αλλά νταξ! Να δούμε πόση τύχη μου έφερε ο 13ψήφιος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:46 Ο nikosxdxd: #739 18-06-12 13:46 τον προσωπικο κωδικο αν τον εχω ξεχασει τι κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:47 Ο fretoe έγραψε: #740 18-06-12 13:47 ρε παιδια, εγω αποθυκευω ενα προχειρο μηχανογραφικο, και οταν παταω αποσυνδεση κολλαει και χανεται η συνδεση μου στο internet, τι παιζει? αντιμετωπιζει κανενας αλλος το ιδιο προβλημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristianalrs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Υπάρχει καμία περίπτωση να μη βγουν τα αποτελέσματά μας το τελευταίο πενθήμερο, όπως όρισαν, και να βγουν μετά το πέρας της προθεσμίας των μηχανογραφικών; Click για ανάπτυξη... ναι ,υπαρχει δημοσιοι υπαλληλοι ειναι. Αλλα αν γινει αυτο θα δωσουν παραταση για τα μηχανογραφικα ,αν θυμαμαι καλα και περσυ ειχαν δωσει παραταση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bl@ck sw@n Εκκολαπτόμενο μέλος Η Χρύσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Κοζάνη (Κοζάνη). Έχει γράψει 292 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:21 Η Bl@ck sw@n: #725 18-06-12 13:21 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Υπάρχει καμία περίπτωση να μη βγουν τα αποτελέσματά μας το τελευταίο πενθήμερο, όπως όρισαν, και να βγουν μετά το πέρας της προθεσμίας των μηχανογραφικών; Click για ανάπτυξη... Ε αυτό θα ήταν τράτζικ. Στο θέμα μας πάντως και μένα με δέχτηκε αφού έχασα 10 χρόνια από την ζωή μου με τον κωδικό πρόσβασης.Έκανα και ένα πρόχειρο άντε να περιμένουμε αποτελέσματα τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:25 Η Queen of Hearts: #726 18-06-12 13:25 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Υπάρχει καμία περίπτωση να μη βγουν τα αποτελέσματά μας το τελευταίο πενθήμερο, όπως όρισαν, και να βγουν μετά το πέρας της προθεσμίας των μηχανογραφικών; Υ.Γ. Μπορεί να παραθέσει κάποιος την σελίδα των μηχανογραφικών; Click για ανάπτυξη... www.exams.minedu.gov.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:28 Ο Thetikos έγραψε: #727 18-06-12 13:28 Οι browsers που υποστηρίζονται είναι: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Apple Safari, Opera https://exams.minedu.gov.gr/Default.aspx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:29 Η Queen of Hearts: #728 18-06-12 13:29 Παιδια να σας ρωτησω...για να κανεις πρωτα το δοκιμαστικο μηχανογραφικο πρεπει να συμπληρωσεις και αυτα που λεει για προσωπικα στοιχεια ( στοιχεια επικοινωνιας σχολειο καταθεσης) ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:31 Η tiramisuu: #729 18-06-12 13:31 Πάντως η διαδικασία είναι ευκολότερη απ' ό,τι μου την είχαν περιγράψει πέρυσι... εκτός κι αν φέτος την απλοποίησαν. Λοιπόν, εγώ έκανα ένα μηχανογραφικό και το αποθήκευσα (στις οδηγίες λέει ότι έτσι κι αλλιώς η λειτουργία της οριστικοποίησης δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμη). Απλά πάτησα αποσύνδεση και ξαναμπήκα, για να κάνω ας πούμε ένα δεύτερο μηχανογραφικό. Αλλά μου βγάζει αποθηκευμένο το πρώτο, το οποίο μπορώ αν θέλω να τροποποιήσω... όχι να το κρατήσω αποθηκευμένο και να κάνω ένα δεύτερο. Κάνω κάτι λάθος; Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: Παιδια να σας ρωτησω...για να κανεις πρωτα το δοκιμαστικο μηχανογραφικο πρεπει να συμπληρωσεις και αυτα που λεει για προσωπικα στοιχεια ( στοιχεια επικοινωνιας σχολειο καταθεσης) ???? Click για ανάπτυξη... Στις οδηγίες λέει πως πρέπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:33 Ο Rainbowarrior: #730 18-06-12 13:33 Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. john1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο john1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 312 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:35 Ο john1994 έγραψε: #731 18-06-12 13:35 παιδιά ισχύει ότι μπορούμε να δηλώσουμε μόνο από 2 επιστημονικά πεδία?? γιατί διαπιστώνω ότι μπορεί να μου κάνει "κλικ" και στα 3 πεδία στα οποία έχω πρόσβαση εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:36 Ο Johnnaousa: #732 18-06-12 13:36 Αρχική Δημοσίευση από john1994: παιδιά ισχύει ότι μπορούμε να δηλώσουμε μόνο από 2 επιστημονικά πεδία?? γιατί διαπιστώνω ότι μπορεί να μου κάνει "κλικ" και στα 3 πεδία στα οποία έχω πρόσβαση εγώ Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά μόνο στα 2 μπορείς να προχωρήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:36 Η tiramisuu: #733 18-06-12 13:36 Αρχική Δημοσίευση από john1994: παιδιά ισχύει ότι μπορούμε να δηλώσουμε μόνο από 2 επιστημονικά πεδία?? γιατί διαπιστώνω ότι μπορεί να μου κάνει "κλικ" και στα 3 πεδία στα οποία έχω πρόσβαση εγώ Click για ανάπτυξη... Από τα τρία, πρέπει να επιλέξεις μόνο τα δύο. Απλά σου βγάζει σε πόσα έχεις πρόσβαση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:39 Ο cha0s έγραψε: #734 18-06-12 13:39 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Δεν είσαι μόνος σου........ Click για ανάπτυξη... Αγχος για ποιο πράγμα έχετε; Που θα κάνετε μηχανογραφικό; Δηλαδή μια χρονιά κάνετε προσπάθεια για μα σχολή, και θα αγχωθείτε στο τελευταίο σημείο; Αραξε, άναψε κλιματιστικό, κάνε και ενα καφέ και με την ησυχία σου συμπλήρωσέ το. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:39 Η Queen of Hearts: #735 18-06-12 13:39 δεν ξερω αν θελω να βαλω το παιδαγωγικο πρωτο απο τη φιλοσοφικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:40 Ο Bemanos έγραψε: #736 18-06-12 13:40 Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: δεν ξερω αν θελω να βαλω το παιδαγωγικο πρωτο απο τη φιλοσοφικη Click για ανάπτυξη... εχεις 2.5 βδομαδες να αποφασίσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:41 Η Δαλιδά έγραψε: #737 18-06-12 13:41 Πλάκα κάνουνε ε; Πολύ δύσκολα κάπτσα έχουνε ρε παιδιά κάνω refresh όλη την ώρα μπας και πετύχω κανένα καθαρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:45 Ο antwwwnis: #738 18-06-12 13:45 Με έτρωγε τόσο καιρό πως είχα πατήσει πολύ γρήγορα τον κωδικό μου (με πιθανότητα λάθους) και πως δε θα μπορώ να μπω. Αλλά νταξ! Να δούμε πόση τύχη μου έφερε ο 13ψήφιος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:46 Ο nikosxdxd: #739 18-06-12 13:46 τον προσωπικο κωδικο αν τον εχω ξεχασει τι κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:47 Ο fretoe έγραψε: #740 18-06-12 13:47 ρε παιδια, εγω αποθυκευω ενα προχειρο μηχανογραφικο, και οταν παταω αποσυνδεση κολλαει και χανεται η συνδεση μου στο internet, τι παιζει? αντιμετωπιζει κανενας αλλος το ιδιο προβλημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristianalrs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Υπάρχει καμία περίπτωση να μη βγουν τα αποτελέσματά μας το τελευταίο πενθήμερο, όπως όρισαν, και να βγουν μετά το πέρας της προθεσμίας των μηχανογραφικών; Click για ανάπτυξη... Ε αυτό θα ήταν τράτζικ. Στο θέμα μας πάντως και μένα με δέχτηκε αφού έχασα 10 χρόνια από την ζωή μου με τον κωδικό πρόσβασης.Έκανα και ένα πρόχειρο άντε να περιμένουμε αποτελέσματα τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:25 Η Queen of Hearts: #726 18-06-12 13:25 Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Υπάρχει καμία περίπτωση να μη βγουν τα αποτελέσματά μας το τελευταίο πενθήμερο, όπως όρισαν, και να βγουν μετά το πέρας της προθεσμίας των μηχανογραφικών; Υ.Γ. Μπορεί να παραθέσει κάποιος την σελίδα των μηχανογραφικών; Click για ανάπτυξη... www.exams.minedu.gov.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:28 Ο Thetikos έγραψε: #727 18-06-12 13:28 Οι browsers που υποστηρίζονται είναι: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Apple Safari, Opera https://exams.minedu.gov.gr/Default.aspx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:29 Η Queen of Hearts: #728 18-06-12 13:29 Παιδια να σας ρωτησω...για να κανεις πρωτα το δοκιμαστικο μηχανογραφικο πρεπει να συμπληρωσεις και αυτα που λεει για προσωπικα στοιχεια ( στοιχεια επικοινωνιας σχολειο καταθεσης) ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:31 Η tiramisuu: #729 18-06-12 13:31 Πάντως η διαδικασία είναι ευκολότερη απ' ό,τι μου την είχαν περιγράψει πέρυσι... εκτός κι αν φέτος την απλοποίησαν. Λοιπόν, εγώ έκανα ένα μηχανογραφικό και το αποθήκευσα (στις οδηγίες λέει ότι έτσι κι αλλιώς η λειτουργία της οριστικοποίησης δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμη). Απλά πάτησα αποσύνδεση και ξαναμπήκα, για να κάνω ας πούμε ένα δεύτερο μηχανογραφικό. Αλλά μου βγάζει αποθηκευμένο το πρώτο, το οποίο μπορώ αν θέλω να τροποποιήσω... όχι να το κρατήσω αποθηκευμένο και να κάνω ένα δεύτερο. Κάνω κάτι λάθος; Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: Παιδια να σας ρωτησω...για να κανεις πρωτα το δοκιμαστικο μηχανογραφικο πρεπει να συμπληρωσεις και αυτα που λεει για προσωπικα στοιχεια ( στοιχεια επικοινωνιας σχολειο καταθεσης) ???? Click για ανάπτυξη... Στις οδηγίες λέει πως πρέπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:33 Ο Rainbowarrior: #730 18-06-12 13:33 Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. john1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο john1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 312 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:35 Ο john1994 έγραψε: #731 18-06-12 13:35 παιδιά ισχύει ότι μπορούμε να δηλώσουμε μόνο από 2 επιστημονικά πεδία?? γιατί διαπιστώνω ότι μπορεί να μου κάνει "κλικ" και στα 3 πεδία στα οποία έχω πρόσβαση εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:36 Ο Johnnaousa: #732 18-06-12 13:36 Αρχική Δημοσίευση από john1994: παιδιά ισχύει ότι μπορούμε να δηλώσουμε μόνο από 2 επιστημονικά πεδία?? γιατί διαπιστώνω ότι μπορεί να μου κάνει "κλικ" και στα 3 πεδία στα οποία έχω πρόσβαση εγώ Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά μόνο στα 2 μπορείς να προχωρήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:36 Η tiramisuu: #733 18-06-12 13:36 Αρχική Δημοσίευση από john1994: παιδιά ισχύει ότι μπορούμε να δηλώσουμε μόνο από 2 επιστημονικά πεδία?? γιατί διαπιστώνω ότι μπορεί να μου κάνει "κλικ" και στα 3 πεδία στα οποία έχω πρόσβαση εγώ Click για ανάπτυξη... Από τα τρία, πρέπει να επιλέξεις μόνο τα δύο. Απλά σου βγάζει σε πόσα έχεις πρόσβαση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:39 Ο cha0s έγραψε: #734 18-06-12 13:39 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Δεν είσαι μόνος σου........ Click για ανάπτυξη... Αγχος για ποιο πράγμα έχετε; Που θα κάνετε μηχανογραφικό; Δηλαδή μια χρονιά κάνετε προσπάθεια για μα σχολή, και θα αγχωθείτε στο τελευταίο σημείο; Αραξε, άναψε κλιματιστικό, κάνε και ενα καφέ και με την ησυχία σου συμπλήρωσέ το. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:39 Η Queen of Hearts: #735 18-06-12 13:39 δεν ξερω αν θελω να βαλω το παιδαγωγικο πρωτο απο τη φιλοσοφικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:40 Ο Bemanos έγραψε: #736 18-06-12 13:40 Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: δεν ξερω αν θελω να βαλω το παιδαγωγικο πρωτο απο τη φιλοσοφικη Click για ανάπτυξη... εχεις 2.5 βδομαδες να αποφασίσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:41 Η Δαλιδά έγραψε: #737 18-06-12 13:41 Πλάκα κάνουνε ε; Πολύ δύσκολα κάπτσα έχουνε ρε παιδιά κάνω refresh όλη την ώρα μπας και πετύχω κανένα καθαρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:45 Ο antwwwnis: #738 18-06-12 13:45 Με έτρωγε τόσο καιρό πως είχα πατήσει πολύ γρήγορα τον κωδικό μου (με πιθανότητα λάθους) και πως δε θα μπορώ να μπω. Αλλά νταξ! Να δούμε πόση τύχη μου έφερε ο 13ψήφιος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:46 Ο nikosxdxd: #739 18-06-12 13:46 τον προσωπικο κωδικο αν τον εχω ξεχασει τι κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:47 Ο fretoe έγραψε: #740 18-06-12 13:47 ρε παιδια, εγω αποθυκευω ενα προχειρο μηχανογραφικο, και οταν παταω αποσυνδεση κολλαει και χανεται η συνδεση μου στο internet, τι παιζει? αντιμετωπιζει κανενας αλλος το ιδιο προβλημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristianalrs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nafasskataa: Υπάρχει καμία περίπτωση να μη βγουν τα αποτελέσματά μας το τελευταίο πενθήμερο, όπως όρισαν, και να βγουν μετά το πέρας της προθεσμίας των μηχανογραφικών; Υ.Γ. Μπορεί να παραθέσει κάποιος την σελίδα των μηχανογραφικών; Click για ανάπτυξη... www.exams.minedu.gov.gr Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thetikos Δραστήριο μέλος Ο Θετικός αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Ασία. Έχει γράψει 790 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:28 Ο Thetikos έγραψε: #727 18-06-12 13:28 Οι browsers που υποστηρίζονται είναι: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Apple Safari, Opera https://exams.minedu.gov.gr/Default.aspx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:29 Η Queen of Hearts: #728 18-06-12 13:29 Παιδια να σας ρωτησω...για να κανεις πρωτα το δοκιμαστικο μηχανογραφικο πρεπει να συμπληρωσεις και αυτα που λεει για προσωπικα στοιχεια ( στοιχεια επικοινωνιας σχολειο καταθεσης) ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:31 Η tiramisuu: #729 18-06-12 13:31 Πάντως η διαδικασία είναι ευκολότερη απ' ό,τι μου την είχαν περιγράψει πέρυσι... εκτός κι αν φέτος την απλοποίησαν. Λοιπόν, εγώ έκανα ένα μηχανογραφικό και το αποθήκευσα (στις οδηγίες λέει ότι έτσι κι αλλιώς η λειτουργία της οριστικοποίησης δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμη). Απλά πάτησα αποσύνδεση και ξαναμπήκα, για να κάνω ας πούμε ένα δεύτερο μηχανογραφικό. Αλλά μου βγάζει αποθηκευμένο το πρώτο, το οποίο μπορώ αν θέλω να τροποποιήσω... όχι να το κρατήσω αποθηκευμένο και να κάνω ένα δεύτερο. Κάνω κάτι λάθος; Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: Παιδια να σας ρωτησω...για να κανεις πρωτα το δοκιμαστικο μηχανογραφικο πρεπει να συμπληρωσεις και αυτα που λεει για προσωπικα στοιχεια ( στοιχεια επικοινωνιας σχολειο καταθεσης) ???? Click για ανάπτυξη... Στις οδηγίες λέει πως πρέπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:33 Ο Rainbowarrior: #730 18-06-12 13:33 Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. john1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο john1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 312 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:35 Ο john1994 έγραψε: #731 18-06-12 13:35 παιδιά ισχύει ότι μπορούμε να δηλώσουμε μόνο από 2 επιστημονικά πεδία?? γιατί διαπιστώνω ότι μπορεί να μου κάνει "κλικ" και στα 3 πεδία στα οποία έχω πρόσβαση εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:36 Ο Johnnaousa: #732 18-06-12 13:36 Αρχική Δημοσίευση από john1994: παιδιά ισχύει ότι μπορούμε να δηλώσουμε μόνο από 2 επιστημονικά πεδία?? γιατί διαπιστώνω ότι μπορεί να μου κάνει "κλικ" και στα 3 πεδία στα οποία έχω πρόσβαση εγώ Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά μόνο στα 2 μπορείς να προχωρήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:36 Η tiramisuu: #733 18-06-12 13:36 Αρχική Δημοσίευση από john1994: παιδιά ισχύει ότι μπορούμε να δηλώσουμε μόνο από 2 επιστημονικά πεδία?? γιατί διαπιστώνω ότι μπορεί να μου κάνει "κλικ" και στα 3 πεδία στα οποία έχω πρόσβαση εγώ Click για ανάπτυξη... Από τα τρία, πρέπει να επιλέξεις μόνο τα δύο. Απλά σου βγάζει σε πόσα έχεις πρόσβαση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:39 Ο cha0s έγραψε: #734 18-06-12 13:39 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Δεν είσαι μόνος σου........ Click για ανάπτυξη... Αγχος για ποιο πράγμα έχετε; Που θα κάνετε μηχανογραφικό; Δηλαδή μια χρονιά κάνετε προσπάθεια για μα σχολή, και θα αγχωθείτε στο τελευταίο σημείο; Αραξε, άναψε κλιματιστικό, κάνε και ενα καφέ και με την ησυχία σου συμπλήρωσέ το. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:39 Η Queen of Hearts: #735 18-06-12 13:39 δεν ξερω αν θελω να βαλω το παιδαγωγικο πρωτο απο τη φιλοσοφικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:40 Ο Bemanos έγραψε: #736 18-06-12 13:40 Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: δεν ξερω αν θελω να βαλω το παιδαγωγικο πρωτο απο τη φιλοσοφικη Click για ανάπτυξη... εχεις 2.5 βδομαδες να αποφασίσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:41 Η Δαλιδά έγραψε: #737 18-06-12 13:41 Πλάκα κάνουνε ε; Πολύ δύσκολα κάπτσα έχουνε ρε παιδιά κάνω refresh όλη την ώρα μπας και πετύχω κανένα καθαρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:45 Ο antwwwnis: #738 18-06-12 13:45 Με έτρωγε τόσο καιρό πως είχα πατήσει πολύ γρήγορα τον κωδικό μου (με πιθανότητα λάθους) και πως δε θα μπορώ να μπω. Αλλά νταξ! Να δούμε πόση τύχη μου έφερε ο 13ψήφιος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:46 Ο nikosxdxd: #739 18-06-12 13:46 τον προσωπικο κωδικο αν τον εχω ξεχασει τι κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:47 Ο fretoe έγραψε: #740 18-06-12 13:47 ρε παιδια, εγω αποθυκευω ενα προχειρο μηχανογραφικο, και οταν παταω αποσυνδεση κολλαει και χανεται η συνδεση μου στο internet, τι παιζει? αντιμετωπιζει κανενας αλλος το ιδιο προβλημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristianalrs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οι browsers που υποστηρίζονται είναι: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Apple Safari, Opera https://exams.minedu.gov.gr/Default.aspx Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:29 Η Queen of Hearts: #728 18-06-12 13:29 Παιδια να σας ρωτησω...για να κανεις πρωτα το δοκιμαστικο μηχανογραφικο πρεπει να συμπληρωσεις και αυτα που λεει για προσωπικα στοιχεια ( στοιχεια επικοινωνιας σχολειο καταθεσης) ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:31 Η tiramisuu: #729 18-06-12 13:31 Πάντως η διαδικασία είναι ευκολότερη απ' ό,τι μου την είχαν περιγράψει πέρυσι... εκτός κι αν φέτος την απλοποίησαν. Λοιπόν, εγώ έκανα ένα μηχανογραφικό και το αποθήκευσα (στις οδηγίες λέει ότι έτσι κι αλλιώς η λειτουργία της οριστικοποίησης δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμη). Απλά πάτησα αποσύνδεση και ξαναμπήκα, για να κάνω ας πούμε ένα δεύτερο μηχανογραφικό. Αλλά μου βγάζει αποθηκευμένο το πρώτο, το οποίο μπορώ αν θέλω να τροποποιήσω... όχι να το κρατήσω αποθηκευμένο και να κάνω ένα δεύτερο. Κάνω κάτι λάθος; Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: Παιδια να σας ρωτησω...για να κανεις πρωτα το δοκιμαστικο μηχανογραφικο πρεπει να συμπληρωσεις και αυτα που λεει για προσωπικα στοιχεια ( στοιχεια επικοινωνιας σχολειο καταθεσης) ???? Click για ανάπτυξη... Στις οδηγίες λέει πως πρέπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:33 Ο Rainbowarrior: #730 18-06-12 13:33 Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. john1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο john1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 312 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:35 Ο john1994 έγραψε: #731 18-06-12 13:35 παιδιά ισχύει ότι μπορούμε να δηλώσουμε μόνο από 2 επιστημονικά πεδία?? γιατί διαπιστώνω ότι μπορεί να μου κάνει "κλικ" και στα 3 πεδία στα οποία έχω πρόσβαση εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:36 Ο Johnnaousa: #732 18-06-12 13:36 Αρχική Δημοσίευση από john1994: παιδιά ισχύει ότι μπορούμε να δηλώσουμε μόνο από 2 επιστημονικά πεδία?? γιατί διαπιστώνω ότι μπορεί να μου κάνει "κλικ" και στα 3 πεδία στα οποία έχω πρόσβαση εγώ Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά μόνο στα 2 μπορείς να προχωρήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:36 Η tiramisuu: #733 18-06-12 13:36 Αρχική Δημοσίευση από john1994: παιδιά ισχύει ότι μπορούμε να δηλώσουμε μόνο από 2 επιστημονικά πεδία?? γιατί διαπιστώνω ότι μπορεί να μου κάνει "κλικ" και στα 3 πεδία στα οποία έχω πρόσβαση εγώ Click για ανάπτυξη... Από τα τρία, πρέπει να επιλέξεις μόνο τα δύο. Απλά σου βγάζει σε πόσα έχεις πρόσβαση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:39 Ο cha0s έγραψε: #734 18-06-12 13:39 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Δεν είσαι μόνος σου........ Click για ανάπτυξη... Αγχος για ποιο πράγμα έχετε; Που θα κάνετε μηχανογραφικό; Δηλαδή μια χρονιά κάνετε προσπάθεια για μα σχολή, και θα αγχωθείτε στο τελευταίο σημείο; Αραξε, άναψε κλιματιστικό, κάνε και ενα καφέ και με την ησυχία σου συμπλήρωσέ το. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:39 Η Queen of Hearts: #735 18-06-12 13:39 δεν ξερω αν θελω να βαλω το παιδαγωγικο πρωτο απο τη φιλοσοφικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:40 Ο Bemanos έγραψε: #736 18-06-12 13:40 Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: δεν ξερω αν θελω να βαλω το παιδαγωγικο πρωτο απο τη φιλοσοφικη Click για ανάπτυξη... εχεις 2.5 βδομαδες να αποφασίσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:41 Η Δαλιδά έγραψε: #737 18-06-12 13:41 Πλάκα κάνουνε ε; Πολύ δύσκολα κάπτσα έχουνε ρε παιδιά κάνω refresh όλη την ώρα μπας και πετύχω κανένα καθαρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:45 Ο antwwwnis: #738 18-06-12 13:45 Με έτρωγε τόσο καιρό πως είχα πατήσει πολύ γρήγορα τον κωδικό μου (με πιθανότητα λάθους) και πως δε θα μπορώ να μπω. Αλλά νταξ! Να δούμε πόση τύχη μου έφερε ο 13ψήφιος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:46 Ο nikosxdxd: #739 18-06-12 13:46 τον προσωπικο κωδικο αν τον εχω ξεχασει τι κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:47 Ο fretoe έγραψε: #740 18-06-12 13:47 ρε παιδια, εγω αποθυκευω ενα προχειρο μηχανογραφικο, και οταν παταω αποσυνδεση κολλαει και χανεται η συνδεση μου στο internet, τι παιζει? αντιμετωπιζει κανενας αλλος το ιδιο προβλημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristianalrs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδια να σας ρωτησω...για να κανεις πρωτα το δοκιμαστικο μηχανογραφικο πρεπει να συμπληρωσεις και αυτα που λεει για προσωπικα στοιχεια ( στοιχεια επικοινωνιας σχολειο καταθεσης) ???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:31 Η tiramisuu: #729 18-06-12 13:31 Πάντως η διαδικασία είναι ευκολότερη απ' ό,τι μου την είχαν περιγράψει πέρυσι... εκτός κι αν φέτος την απλοποίησαν. Λοιπόν, εγώ έκανα ένα μηχανογραφικό και το αποθήκευσα (στις οδηγίες λέει ότι έτσι κι αλλιώς η λειτουργία της οριστικοποίησης δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμη). Απλά πάτησα αποσύνδεση και ξαναμπήκα, για να κάνω ας πούμε ένα δεύτερο μηχανογραφικό. Αλλά μου βγάζει αποθηκευμένο το πρώτο, το οποίο μπορώ αν θέλω να τροποποιήσω... όχι να το κρατήσω αποθηκευμένο και να κάνω ένα δεύτερο. Κάνω κάτι λάθος; Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: Παιδια να σας ρωτησω...για να κανεις πρωτα το δοκιμαστικο μηχανογραφικο πρεπει να συμπληρωσεις και αυτα που λεει για προσωπικα στοιχεια ( στοιχεια επικοινωνιας σχολειο καταθεσης) ???? Click για ανάπτυξη... Στις οδηγίες λέει πως πρέπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:33 Ο Rainbowarrior: #730 18-06-12 13:33 Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. john1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο john1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 312 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:35 Ο john1994 έγραψε: #731 18-06-12 13:35 παιδιά ισχύει ότι μπορούμε να δηλώσουμε μόνο από 2 επιστημονικά πεδία?? γιατί διαπιστώνω ότι μπορεί να μου κάνει "κλικ" και στα 3 πεδία στα οποία έχω πρόσβαση εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:36 Ο Johnnaousa: #732 18-06-12 13:36 Αρχική Δημοσίευση από john1994: παιδιά ισχύει ότι μπορούμε να δηλώσουμε μόνο από 2 επιστημονικά πεδία?? γιατί διαπιστώνω ότι μπορεί να μου κάνει "κλικ" και στα 3 πεδία στα οποία έχω πρόσβαση εγώ Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά μόνο στα 2 μπορείς να προχωρήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:36 Η tiramisuu: #733 18-06-12 13:36 Αρχική Δημοσίευση από john1994: παιδιά ισχύει ότι μπορούμε να δηλώσουμε μόνο από 2 επιστημονικά πεδία?? γιατί διαπιστώνω ότι μπορεί να μου κάνει "κλικ" και στα 3 πεδία στα οποία έχω πρόσβαση εγώ Click για ανάπτυξη... Από τα τρία, πρέπει να επιλέξεις μόνο τα δύο. Απλά σου βγάζει σε πόσα έχεις πρόσβαση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:39 Ο cha0s έγραψε: #734 18-06-12 13:39 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Δεν είσαι μόνος σου........ Click για ανάπτυξη... Αγχος για ποιο πράγμα έχετε; Που θα κάνετε μηχανογραφικό; Δηλαδή μια χρονιά κάνετε προσπάθεια για μα σχολή, και θα αγχωθείτε στο τελευταίο σημείο; Αραξε, άναψε κλιματιστικό, κάνε και ενα καφέ και με την ησυχία σου συμπλήρωσέ το. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:39 Η Queen of Hearts: #735 18-06-12 13:39 δεν ξερω αν θελω να βαλω το παιδαγωγικο πρωτο απο τη φιλοσοφικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:40 Ο Bemanos έγραψε: #736 18-06-12 13:40 Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: δεν ξερω αν θελω να βαλω το παιδαγωγικο πρωτο απο τη φιλοσοφικη Click για ανάπτυξη... εχεις 2.5 βδομαδες να αποφασίσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:41 Η Δαλιδά έγραψε: #737 18-06-12 13:41 Πλάκα κάνουνε ε; Πολύ δύσκολα κάπτσα έχουνε ρε παιδιά κάνω refresh όλη την ώρα μπας και πετύχω κανένα καθαρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:45 Ο antwwwnis: #738 18-06-12 13:45 Με έτρωγε τόσο καιρό πως είχα πατήσει πολύ γρήγορα τον κωδικό μου (με πιθανότητα λάθους) και πως δε θα μπορώ να μπω. Αλλά νταξ! Να δούμε πόση τύχη μου έφερε ο 13ψήφιος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:46 Ο nikosxdxd: #739 18-06-12 13:46 τον προσωπικο κωδικο αν τον εχω ξεχασει τι κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:47 Ο fretoe έγραψε: #740 18-06-12 13:47 ρε παιδια, εγω αποθυκευω ενα προχειρο μηχανογραφικο, και οταν παταω αποσυνδεση κολλαει και χανεται η συνδεση μου στο internet, τι παιζει? αντιμετωπιζει κανενας αλλος το ιδιο προβλημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristianalrs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάντως η διαδικασία είναι ευκολότερη απ' ό,τι μου την είχαν περιγράψει πέρυσι... εκτός κι αν φέτος την απλοποίησαν. Λοιπόν, εγώ έκανα ένα μηχανογραφικό και το αποθήκευσα (στις οδηγίες λέει ότι έτσι κι αλλιώς η λειτουργία της οριστικοποίησης δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμη). Απλά πάτησα αποσύνδεση και ξαναμπήκα, για να κάνω ας πούμε ένα δεύτερο μηχανογραφικό. Αλλά μου βγάζει αποθηκευμένο το πρώτο, το οποίο μπορώ αν θέλω να τροποποιήσω... όχι να το κρατήσω αποθηκευμένο και να κάνω ένα δεύτερο. Κάνω κάτι λάθος; Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: Παιδια να σας ρωτησω...για να κανεις πρωτα το δοκιμαστικο μηχανογραφικο πρεπει να συμπληρωσεις και αυτα που λεει για προσωπικα στοιχεια ( στοιχεια επικοινωνιας σχολειο καταθεσης) ???? Click για ανάπτυξη... Στις οδηγίες λέει πως πρέπει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rainbowarrior Διάσημο μέλος Ο Rainbowarrior αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.222 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:33 Ο Rainbowarrior: #730 18-06-12 13:33 Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. john1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο john1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 312 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:35 Ο john1994 έγραψε: #731 18-06-12 13:35 παιδιά ισχύει ότι μπορούμε να δηλώσουμε μόνο από 2 επιστημονικά πεδία?? γιατί διαπιστώνω ότι μπορεί να μου κάνει "κλικ" και στα 3 πεδία στα οποία έχω πρόσβαση εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:36 Ο Johnnaousa: #732 18-06-12 13:36 Αρχική Δημοσίευση από john1994: παιδιά ισχύει ότι μπορούμε να δηλώσουμε μόνο από 2 επιστημονικά πεδία?? γιατί διαπιστώνω ότι μπορεί να μου κάνει "κλικ" και στα 3 πεδία στα οποία έχω πρόσβαση εγώ Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά μόνο στα 2 μπορείς να προχωρήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:36 Η tiramisuu: #733 18-06-12 13:36 Αρχική Δημοσίευση από john1994: παιδιά ισχύει ότι μπορούμε να δηλώσουμε μόνο από 2 επιστημονικά πεδία?? γιατί διαπιστώνω ότι μπορεί να μου κάνει "κλικ" και στα 3 πεδία στα οποία έχω πρόσβαση εγώ Click για ανάπτυξη... Από τα τρία, πρέπει να επιλέξεις μόνο τα δύο. Απλά σου βγάζει σε πόσα έχεις πρόσβαση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:39 Ο cha0s έγραψε: #734 18-06-12 13:39 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Δεν είσαι μόνος σου........ Click για ανάπτυξη... Αγχος για ποιο πράγμα έχετε; Που θα κάνετε μηχανογραφικό; Δηλαδή μια χρονιά κάνετε προσπάθεια για μα σχολή, και θα αγχωθείτε στο τελευταίο σημείο; Αραξε, άναψε κλιματιστικό, κάνε και ενα καφέ και με την ησυχία σου συμπλήρωσέ το. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:39 Η Queen of Hearts: #735 18-06-12 13:39 δεν ξερω αν θελω να βαλω το παιδαγωγικο πρωτο απο τη φιλοσοφικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:40 Ο Bemanos έγραψε: #736 18-06-12 13:40 Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: δεν ξερω αν θελω να βαλω το παιδαγωγικο πρωτο απο τη φιλοσοφικη Click για ανάπτυξη... εχεις 2.5 βδομαδες να αποφασίσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:41 Η Δαλιδά έγραψε: #737 18-06-12 13:41 Πλάκα κάνουνε ε; Πολύ δύσκολα κάπτσα έχουνε ρε παιδιά κάνω refresh όλη την ώρα μπας και πετύχω κανένα καθαρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:45 Ο antwwwnis: #738 18-06-12 13:45 Με έτρωγε τόσο καιρό πως είχα πατήσει πολύ γρήγορα τον κωδικό μου (με πιθανότητα λάθους) και πως δε θα μπορώ να μπω. Αλλά νταξ! Να δούμε πόση τύχη μου έφερε ο 13ψήφιος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:46 Ο nikosxdxd: #739 18-06-12 13:46 τον προσωπικο κωδικο αν τον εχω ξεχασει τι κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:47 Ο fretoe έγραψε: #740 18-06-12 13:47 ρε παιδια, εγω αποθυκευω ενα προχειρο μηχανογραφικο, και οταν παταω αποσυνδεση κολλαει και χανεται η συνδεση μου στο internet, τι παιζει? αντιμετωπιζει κανενας αλλος το ιδιο προβλημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristianalrs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευχαριστώ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
john1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο john1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 312 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:35 Ο john1994 έγραψε: #731 18-06-12 13:35 παιδιά ισχύει ότι μπορούμε να δηλώσουμε μόνο από 2 επιστημονικά πεδία?? γιατί διαπιστώνω ότι μπορεί να μου κάνει "κλικ" και στα 3 πεδία στα οποία έχω πρόσβαση εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:36 Ο Johnnaousa: #732 18-06-12 13:36 Αρχική Δημοσίευση από john1994: παιδιά ισχύει ότι μπορούμε να δηλώσουμε μόνο από 2 επιστημονικά πεδία?? γιατί διαπιστώνω ότι μπορεί να μου κάνει "κλικ" και στα 3 πεδία στα οποία έχω πρόσβαση εγώ Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά μόνο στα 2 μπορείς να προχωρήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:36 Η tiramisuu: #733 18-06-12 13:36 Αρχική Δημοσίευση από john1994: παιδιά ισχύει ότι μπορούμε να δηλώσουμε μόνο από 2 επιστημονικά πεδία?? γιατί διαπιστώνω ότι μπορεί να μου κάνει "κλικ" και στα 3 πεδία στα οποία έχω πρόσβαση εγώ Click για ανάπτυξη... Από τα τρία, πρέπει να επιλέξεις μόνο τα δύο. Απλά σου βγάζει σε πόσα έχεις πρόσβαση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:39 Ο cha0s έγραψε: #734 18-06-12 13:39 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Δεν είσαι μόνος σου........ Click για ανάπτυξη... Αγχος για ποιο πράγμα έχετε; Που θα κάνετε μηχανογραφικό; Δηλαδή μια χρονιά κάνετε προσπάθεια για μα σχολή, και θα αγχωθείτε στο τελευταίο σημείο; Αραξε, άναψε κλιματιστικό, κάνε και ενα καφέ και με την ησυχία σου συμπλήρωσέ το. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:39 Η Queen of Hearts: #735 18-06-12 13:39 δεν ξερω αν θελω να βαλω το παιδαγωγικο πρωτο απο τη φιλοσοφικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:40 Ο Bemanos έγραψε: #736 18-06-12 13:40 Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: δεν ξερω αν θελω να βαλω το παιδαγωγικο πρωτο απο τη φιλοσοφικη Click για ανάπτυξη... εχεις 2.5 βδομαδες να αποφασίσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:41 Η Δαλιδά έγραψε: #737 18-06-12 13:41 Πλάκα κάνουνε ε; Πολύ δύσκολα κάπτσα έχουνε ρε παιδιά κάνω refresh όλη την ώρα μπας και πετύχω κανένα καθαρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:45 Ο antwwwnis: #738 18-06-12 13:45 Με έτρωγε τόσο καιρό πως είχα πατήσει πολύ γρήγορα τον κωδικό μου (με πιθανότητα λάθους) και πως δε θα μπορώ να μπω. Αλλά νταξ! Να δούμε πόση τύχη μου έφερε ο 13ψήφιος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:46 Ο nikosxdxd: #739 18-06-12 13:46 τον προσωπικο κωδικο αν τον εχω ξεχασει τι κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:47 Ο fretoe έγραψε: #740 18-06-12 13:47 ρε παιδια, εγω αποθυκευω ενα προχειρο μηχανογραφικο, και οταν παταω αποσυνδεση κολλαει και χανεται η συνδεση μου στο internet, τι παιζει? αντιμετωπιζει κανενας αλλος το ιδιο προβλημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristianalrs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδιά ισχύει ότι μπορούμε να δηλώσουμε μόνο από 2 επιστημονικά πεδία?? γιατί διαπιστώνω ότι μπορεί να μου κάνει "κλικ" και στα 3 πεδία στα οποία έχω πρόσβαση εγώ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:36 Ο Johnnaousa: #732 18-06-12 13:36 Αρχική Δημοσίευση από john1994: παιδιά ισχύει ότι μπορούμε να δηλώσουμε μόνο από 2 επιστημονικά πεδία?? γιατί διαπιστώνω ότι μπορεί να μου κάνει "κλικ" και στα 3 πεδία στα οποία έχω πρόσβαση εγώ Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά μόνο στα 2 μπορείς να προχωρήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:36 Η tiramisuu: #733 18-06-12 13:36 Αρχική Δημοσίευση από john1994: παιδιά ισχύει ότι μπορούμε να δηλώσουμε μόνο από 2 επιστημονικά πεδία?? γιατί διαπιστώνω ότι μπορεί να μου κάνει "κλικ" και στα 3 πεδία στα οποία έχω πρόσβαση εγώ Click για ανάπτυξη... Από τα τρία, πρέπει να επιλέξεις μόνο τα δύο. Απλά σου βγάζει σε πόσα έχεις πρόσβαση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:39 Ο cha0s έγραψε: #734 18-06-12 13:39 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Δεν είσαι μόνος σου........ Click για ανάπτυξη... Αγχος για ποιο πράγμα έχετε; Που θα κάνετε μηχανογραφικό; Δηλαδή μια χρονιά κάνετε προσπάθεια για μα σχολή, και θα αγχωθείτε στο τελευταίο σημείο; Αραξε, άναψε κλιματιστικό, κάνε και ενα καφέ και με την ησυχία σου συμπλήρωσέ το. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:39 Η Queen of Hearts: #735 18-06-12 13:39 δεν ξερω αν θελω να βαλω το παιδαγωγικο πρωτο απο τη φιλοσοφικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:40 Ο Bemanos έγραψε: #736 18-06-12 13:40 Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: δεν ξερω αν θελω να βαλω το παιδαγωγικο πρωτο απο τη φιλοσοφικη Click για ανάπτυξη... εχεις 2.5 βδομαδες να αποφασίσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:41 Η Δαλιδά έγραψε: #737 18-06-12 13:41 Πλάκα κάνουνε ε; Πολύ δύσκολα κάπτσα έχουνε ρε παιδιά κάνω refresh όλη την ώρα μπας και πετύχω κανένα καθαρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:45 Ο antwwwnis: #738 18-06-12 13:45 Με έτρωγε τόσο καιρό πως είχα πατήσει πολύ γρήγορα τον κωδικό μου (με πιθανότητα λάθους) και πως δε θα μπορώ να μπω. Αλλά νταξ! Να δούμε πόση τύχη μου έφερε ο 13ψήφιος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:46 Ο nikosxdxd: #739 18-06-12 13:46 τον προσωπικο κωδικο αν τον εχω ξεχασει τι κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:47 Ο fretoe έγραψε: #740 18-06-12 13:47 ρε παιδια, εγω αποθυκευω ενα προχειρο μηχανογραφικο, και οταν παταω αποσυνδεση κολλαει και χανεται η συνδεση μου στο internet, τι παιζει? αντιμετωπιζει κανενας αλλος το ιδιο προβλημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristianalrs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από john1994: παιδιά ισχύει ότι μπορούμε να δηλώσουμε μόνο από 2 επιστημονικά πεδία?? γιατί διαπιστώνω ότι μπορεί να μου κάνει "κλικ" και στα 3 πεδία στα οποία έχω πρόσβαση εγώ Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά μόνο στα 2 μπορείς να προχωρήσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:36 Η tiramisuu: #733 18-06-12 13:36 Αρχική Δημοσίευση από john1994: παιδιά ισχύει ότι μπορούμε να δηλώσουμε μόνο από 2 επιστημονικά πεδία?? γιατί διαπιστώνω ότι μπορεί να μου κάνει "κλικ" και στα 3 πεδία στα οποία έχω πρόσβαση εγώ Click για ανάπτυξη... Από τα τρία, πρέπει να επιλέξεις μόνο τα δύο. Απλά σου βγάζει σε πόσα έχεις πρόσβαση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:39 Ο cha0s έγραψε: #734 18-06-12 13:39 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Δεν είσαι μόνος σου........ Click για ανάπτυξη... Αγχος για ποιο πράγμα έχετε; Που θα κάνετε μηχανογραφικό; Δηλαδή μια χρονιά κάνετε προσπάθεια για μα σχολή, και θα αγχωθείτε στο τελευταίο σημείο; Αραξε, άναψε κλιματιστικό, κάνε και ενα καφέ και με την ησυχία σου συμπλήρωσέ το. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:39 Η Queen of Hearts: #735 18-06-12 13:39 δεν ξερω αν θελω να βαλω το παιδαγωγικο πρωτο απο τη φιλοσοφικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:40 Ο Bemanos έγραψε: #736 18-06-12 13:40 Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: δεν ξερω αν θελω να βαλω το παιδαγωγικο πρωτο απο τη φιλοσοφικη Click για ανάπτυξη... εχεις 2.5 βδομαδες να αποφασίσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:41 Η Δαλιδά έγραψε: #737 18-06-12 13:41 Πλάκα κάνουνε ε; Πολύ δύσκολα κάπτσα έχουνε ρε παιδιά κάνω refresh όλη την ώρα μπας και πετύχω κανένα καθαρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:45 Ο antwwwnis: #738 18-06-12 13:45 Με έτρωγε τόσο καιρό πως είχα πατήσει πολύ γρήγορα τον κωδικό μου (με πιθανότητα λάθους) και πως δε θα μπορώ να μπω. Αλλά νταξ! Να δούμε πόση τύχη μου έφερε ο 13ψήφιος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:46 Ο nikosxdxd: #739 18-06-12 13:46 τον προσωπικο κωδικο αν τον εχω ξεχασει τι κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:47 Ο fretoe έγραψε: #740 18-06-12 13:47 ρε παιδια, εγω αποθυκευω ενα προχειρο μηχανογραφικο, και οταν παταω αποσυνδεση κολλαει και χανεται η συνδεση μου στο internet, τι παιζει? αντιμετωπιζει κανενας αλλος το ιδιο προβλημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristianalrs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από john1994: παιδιά ισχύει ότι μπορούμε να δηλώσουμε μόνο από 2 επιστημονικά πεδία?? γιατί διαπιστώνω ότι μπορεί να μου κάνει "κλικ" και στα 3 πεδία στα οποία έχω πρόσβαση εγώ Click για ανάπτυξη... Από τα τρία, πρέπει να επιλέξεις μόνο τα δύο. Απλά σου βγάζει σε πόσα έχεις πρόσβαση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:39 Ο cha0s έγραψε: #734 18-06-12 13:39 Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Δεν είσαι μόνος σου........ Click για ανάπτυξη... Αγχος για ποιο πράγμα έχετε; Που θα κάνετε μηχανογραφικό; Δηλαδή μια χρονιά κάνετε προσπάθεια για μα σχολή, και θα αγχωθείτε στο τελευταίο σημείο; Αραξε, άναψε κλιματιστικό, κάνε και ενα καφέ και με την ησυχία σου συμπλήρωσέ το. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:39 Η Queen of Hearts: #735 18-06-12 13:39 δεν ξερω αν θελω να βαλω το παιδαγωγικο πρωτο απο τη φιλοσοφικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:40 Ο Bemanos έγραψε: #736 18-06-12 13:40 Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: δεν ξερω αν θελω να βαλω το παιδαγωγικο πρωτο απο τη φιλοσοφικη Click για ανάπτυξη... εχεις 2.5 βδομαδες να αποφασίσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:41 Η Δαλιδά έγραψε: #737 18-06-12 13:41 Πλάκα κάνουνε ε; Πολύ δύσκολα κάπτσα έχουνε ρε παιδιά κάνω refresh όλη την ώρα μπας και πετύχω κανένα καθαρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:45 Ο antwwwnis: #738 18-06-12 13:45 Με έτρωγε τόσο καιρό πως είχα πατήσει πολύ γρήγορα τον κωδικό μου (με πιθανότητα λάθους) και πως δε θα μπορώ να μπω. Αλλά νταξ! Να δούμε πόση τύχη μου έφερε ο 13ψήφιος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:46 Ο nikosxdxd: #739 18-06-12 13:46 τον προσωπικο κωδικο αν τον εχω ξεχασει τι κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:47 Ο fretoe έγραψε: #740 18-06-12 13:47 ρε παιδια, εγω αποθυκευω ενα προχειρο μηχανογραφικο, και οταν παταω αποσυνδεση κολλαει και χανεται η συνδεση μου στο internet, τι παιζει? αντιμετωπιζει κανενας αλλος το ιδιο προβλημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristianalrs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από άντζυ: Δεν είσαι μόνος σου........ Click για ανάπτυξη... Αγχος για ποιο πράγμα έχετε; Που θα κάνετε μηχανογραφικό; Δηλαδή μια χρονιά κάνετε προσπάθεια για μα σχολή, και θα αγχωθείτε στο τελευταίο σημείο; Αραξε, άναψε κλιματιστικό, κάνε και ενα καφέ και με την ησυχία σου συμπλήρωσέ το. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:39 Η Queen of Hearts: #735 18-06-12 13:39 δεν ξερω αν θελω να βαλω το παιδαγωγικο πρωτο απο τη φιλοσοφικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:40 Ο Bemanos έγραψε: #736 18-06-12 13:40 Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: δεν ξερω αν θελω να βαλω το παιδαγωγικο πρωτο απο τη φιλοσοφικη Click για ανάπτυξη... εχεις 2.5 βδομαδες να αποφασίσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:41 Η Δαλιδά έγραψε: #737 18-06-12 13:41 Πλάκα κάνουνε ε; Πολύ δύσκολα κάπτσα έχουνε ρε παιδιά κάνω refresh όλη την ώρα μπας και πετύχω κανένα καθαρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:45 Ο antwwwnis: #738 18-06-12 13:45 Με έτρωγε τόσο καιρό πως είχα πατήσει πολύ γρήγορα τον κωδικό μου (με πιθανότητα λάθους) και πως δε θα μπορώ να μπω. Αλλά νταξ! Να δούμε πόση τύχη μου έφερε ο 13ψήφιος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:46 Ο nikosxdxd: #739 18-06-12 13:46 τον προσωπικο κωδικο αν τον εχω ξεχασει τι κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:47 Ο fretoe έγραψε: #740 18-06-12 13:47 ρε παιδια, εγω αποθυκευω ενα προχειρο μηχανογραφικο, και οταν παταω αποσυνδεση κολλαει και χανεται η συνδεση μου στο internet, τι παιζει? αντιμετωπιζει κανενας αλλος το ιδιο προβλημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristianalrs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
δεν ξερω αν θελω να βαλω το παιδαγωγικο πρωτο απο τη φιλοσοφικη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:40 Ο Bemanos έγραψε: #736 18-06-12 13:40 Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: δεν ξερω αν θελω να βαλω το παιδαγωγικο πρωτο απο τη φιλοσοφικη Click για ανάπτυξη... εχεις 2.5 βδομαδες να αποφασίσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:41 Η Δαλιδά έγραψε: #737 18-06-12 13:41 Πλάκα κάνουνε ε; Πολύ δύσκολα κάπτσα έχουνε ρε παιδιά κάνω refresh όλη την ώρα μπας και πετύχω κανένα καθαρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:45 Ο antwwwnis: #738 18-06-12 13:45 Με έτρωγε τόσο καιρό πως είχα πατήσει πολύ γρήγορα τον κωδικό μου (με πιθανότητα λάθους) και πως δε θα μπορώ να μπω. Αλλά νταξ! Να δούμε πόση τύχη μου έφερε ο 13ψήφιος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:46 Ο nikosxdxd: #739 18-06-12 13:46 τον προσωπικο κωδικο αν τον εχω ξεχασει τι κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:47 Ο fretoe έγραψε: #740 18-06-12 13:47 ρε παιδια, εγω αποθυκευω ενα προχειρο μηχανογραφικο, και οταν παταω αποσυνδεση κολλαει και χανεται η συνδεση μου στο internet, τι παιζει? αντιμετωπιζει κανενας αλλος το ιδιο προβλημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristianalrs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: δεν ξερω αν θελω να βαλω το παιδαγωγικο πρωτο απο τη φιλοσοφικη Click για ανάπτυξη... εχεις 2.5 βδομαδες να αποφασίσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:41 Η Δαλιδά έγραψε: #737 18-06-12 13:41 Πλάκα κάνουνε ε; Πολύ δύσκολα κάπτσα έχουνε ρε παιδιά κάνω refresh όλη την ώρα μπας και πετύχω κανένα καθαρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:45 Ο antwwwnis: #738 18-06-12 13:45 Με έτρωγε τόσο καιρό πως είχα πατήσει πολύ γρήγορα τον κωδικό μου (με πιθανότητα λάθους) και πως δε θα μπορώ να μπω. Αλλά νταξ! Να δούμε πόση τύχη μου έφερε ο 13ψήφιος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:46 Ο nikosxdxd: #739 18-06-12 13:46 τον προσωπικο κωδικο αν τον εχω ξεχασει τι κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:47 Ο fretoe έγραψε: #740 18-06-12 13:47 ρε παιδια, εγω αποθυκευω ενα προχειρο μηχανογραφικο, και οταν παταω αποσυνδεση κολλαει και χανεται η συνδεση μου στο internet, τι παιζει? αντιμετωπιζει κανενας αλλος το ιδιο προβλημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristianalrs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πλάκα κάνουνε ε; Πολύ δύσκολα κάπτσα έχουνε ρε παιδιά κάνω refresh όλη την ώρα μπας και πετύχω κανένα καθαρό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antwwwnis Διάσημο μέλος Ο Αντωωωνης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 2.940 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:45 Ο antwwwnis: #738 18-06-12 13:45 Με έτρωγε τόσο καιρό πως είχα πατήσει πολύ γρήγορα τον κωδικό μου (με πιθανότητα λάθους) και πως δε θα μπορώ να μπω. Αλλά νταξ! Να δούμε πόση τύχη μου έφερε ο 13ψήφιος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:46 Ο nikosxdxd: #739 18-06-12 13:46 τον προσωπικο κωδικο αν τον εχω ξεχασει τι κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:47 Ο fretoe έγραψε: #740 18-06-12 13:47 ρε παιδια, εγω αποθυκευω ενα προχειρο μηχανογραφικο, και οταν παταω αποσυνδεση κολλαει και χανεται η συνδεση μου στο internet, τι παιζει? αντιμετωπιζει κανενας αλλος το ιδιο προβλημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristianalrs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Με έτρωγε τόσο καιρό πως είχα πατήσει πολύ γρήγορα τον κωδικό μου (με πιθανότητα λάθους) και πως δε θα μπορώ να μπω. Αλλά νταξ! Να δούμε πόση τύχη μου έφερε ο 13ψήφιος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:46 Ο nikosxdxd: #739 18-06-12 13:46 τον προσωπικο κωδικο αν τον εχω ξεχασει τι κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:47 Ο fretoe έγραψε: #740 18-06-12 13:47 ρε παιδια, εγω αποθυκευω ενα προχειρο μηχανογραφικο, και οταν παταω αποσυνδεση κολλαει και χανεται η συνδεση μου στο internet, τι παιζει? αντιμετωπιζει κανενας αλλος το ιδιο προβλημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 35 36 37 38 39 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 37 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 37 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
τον προσωπικο κωδικο αν τον εχω ξεχασει τι κανω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 18 Ιουνίου 2012 στις 13:47 Ο fretoe έγραψε: #740 18-06-12 13:47 ρε παιδια, εγω αποθυκευω ενα προχειρο μηχανογραφικο, και οταν παταω αποσυνδεση κολλαει και χανεται η συνδεση μου στο internet, τι παιζει? αντιμετωπιζει κανενας αλλος το ιδιο προβλημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ρε παιδια, εγω αποθυκευω ενα προχειρο μηχανογραφικο, και οταν παταω αποσυνδεση κολλαει και χανεται η συνδεση μου στο internet, τι παιζει? αντιμετωπιζει κανενας αλλος το ιδιο προβλημα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.