άντζυ
Δραστήριο μέλος

Δεν είσαι μόνος σου........Δεν ξέρω για εσάς, αλλά έχω περισσότερο άγχος κι από τότε που έδινα Πανελλήνιες..![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος

Ρε παιδιά, άνοιξε η προθεσμία σήμερα;
Μέχρι πότε είναι;
μεχρι 5 ιουλιου νομιζω?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος

μεχρι 5 ιουλιου νομιζω?
Υπάρχει καμία περίπτωση να μη βγουν τα αποτελέσματά μας το τελευταίο πενθήμερο, όπως όρισαν, και να βγουν μετά το πέρας της προθεσμίας των μηχανογραφικών;

Υ.Γ. Μπορεί να παραθέσει κάποιος την σελίδα των μηχανογραφικών;

Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος

Υπάρχει καμία περίπτωση να μη βγουν τα αποτελέσματά μας το τελευταίο πενθήμερο, όπως όρισαν, και να βγουν μετά το πέρας της προθεσμίας των μηχανογραφικών;![]()
ναι ,υπαρχει δημοσιοι υπαλληλοι ειναι. Αλλα αν γινει αυτο θα δωσουν παραταση για τα μηχανογραφικα ,αν θυμαμαι καλα και περσυ ειχαν δωσει παραταση
Bl@ck sw@n
Εκκολαπτόμενο μέλος

Υπάρχει καμία περίπτωση να μη βγουν τα αποτελέσματά μας το τελευταίο πενθήμερο, όπως όρισαν, και να βγουν μετά το πέρας της προθεσμίας των μηχανογραφικών;![]()
Ε αυτό θα ήταν τράτζικ.

Στο θέμα μας πάντως και μένα με δέχτηκε αφού έχασα 10 χρόνια από την ζωή μου με τον κωδικό πρόσβασης.Έκανα και ένα πρόχειρο άντε να περιμένουμε αποτελέσματα τώρα...

Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος

Υπάρχει καμία περίπτωση να μη βγουν τα αποτελέσματά μας το τελευταίο πενθήμερο, όπως όρισαν, και να βγουν μετά το πέρας της προθεσμίας των μηχανογραφικών;
Υ.Γ. Μπορεί να παραθέσει κάποιος την σελίδα των μηχανογραφικών;![]()
www.exams.minedu.gov.gr
Thetikos
Δραστήριο μέλος

https://exams.minedu.gov.gr/Default.aspx
Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος

tiramisuu
Δραστήριο μέλος

Λοιπόν, εγώ έκανα ένα μηχανογραφικό και το αποθήκευσα (στις οδηγίες λέει ότι έτσι κι αλλιώς η λειτουργία της οριστικοποίησης δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμη). Απλά πάτησα αποσύνδεση και ξαναμπήκα, για να κάνω ας πούμε ένα δεύτερο μηχανογραφικό. Αλλά μου βγάζει αποθηκευμένο το πρώτο, το οποίο μπορώ αν θέλω να τροποποιήσω... όχι να το κρατήσω αποθηκευμένο και να κάνω ένα δεύτερο. Κάνω κάτι λάθος;
Παιδια να σας ρωτησω...για να κανεις πρωτα το δοκιμαστικο μηχανογραφικο πρεπει να συμπληρωσεις και αυτα που λεει για προσωπικα στοιχεια ( στοιχεια επικοινωνιας σχολειο καταθεσης) ????
Στις οδηγίες λέει πως πρέπει.
Rainbowarrior
Διάσημο μέλος

john1994
Εκκολαπτόμενο μέλος

γιατί διαπιστώνω ότι μπορεί να μου κάνει "κλικ" και στα 3 πεδία στα οποία έχω πρόσβαση εγώ
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Ναι, αλλά μόνο στα 2 μπορείς να προχωρήσειςπαιδιά ισχύει ότι μπορούμε να δηλώσουμε μόνο από 2 επιστημονικά πεδία??
γιατί διαπιστώνω ότι μπορεί να μου κάνει "κλικ" και στα 3 πεδία στα οποία έχω πρόσβαση εγώ

tiramisuu
Δραστήριο μέλος

παιδιά ισχύει ότι μπορούμε να δηλώσουμε μόνο από 2 επιστημονικά πεδία??
Από τα τρία, πρέπει να επιλέξεις μόνο τα δύο. Απλά σου βγάζει σε πόσα έχεις πρόσβαση.
cha0s
Περιβόητο μέλος

Δεν είσαι μόνος σου........![]()
Αγχος για ποιο πράγμα έχετε; Που θα κάνετε μηχανογραφικό;
Δηλαδή μια χρονιά κάνετε προσπάθεια για μα σχολή, και θα αγχωθείτε στο τελευταίο σημείο; Αραξε, άναψε κλιματιστικό, κάνε και ενα καφέ και με την ησυχία σου συμπλήρωσέ το.

Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος

Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος

δεν ξερω αν θελω να βαλω το παιδαγωγικο πρωτο απο τη φιλοσοφικη![]()
εχεις 2.5 βδομαδες να αποφασίσεις
Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

antwwwnis
Διάσημο μέλος

Με έτρωγε τόσο καιρό πως είχα πατήσει πολύ γρήγορα τον κωδικό μου (με πιθανότητα λάθους) και πως δε θα μπορώ να μπω.
Αλλά νταξ! Να δούμε πόση τύχη μου έφερε ο 13ψήφιος μου

nikosxdxd
Διάσημο μέλος

fretoe
Δραστήριο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.