OChemist
Πολύ δραστήριο μέλος

Παιδια για να αριθμισουμε τις επιλογες μας τι κανουμε....βαζουμε εμεις το νουμερο ή παταμε το βελακι που εχει......καποιος που ξερει ας βοηθησει...τρομαζω στην ιδεα μην κανω λαθος και βρεθω σπουδαζοντας Γυροτυλιχτικη στη κομοτηνη!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orpheas
Νεοφερμένο μέλος

Ειναι υποχρεωτικα τα πρωτα στοιχεια που συμπληρώνουμε (Οδος,μαιλ,τηλεφωνο κλπ)????
Παιδια για να αριθμισουμε τις επιλογες μας τι κανουμε....βαζουμε εμεις το νουμερο ή παταμε το βελακι που εχει......καποιος που ξερει ας βοηθησει...τρομαζω στην ιδεα μην κανω λαθος και βρεθω σπουδαζοντας Γυροτυλιχτικη στη κομοτηνη!!!!
Σε αφήνει να προχωρήσεις και χωρίς να τα συμπληρώσεις, οπότε μάλλον δεν είναι υποχρεωτικά.
Για την αρίθμηση, κάνε ό,τι σε βολεύει καλύτερα. Το βελάκι βοηθάει στο να μη χάνεις τη σειρά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s
Περιβόητο μέλος

Γιατί τόση βιασύνη;
Thetikos
Δραστήριο μέλος

Μην τα κάνετε απο την πρώτη μέρα ρε! Ελλάδα ζείτε. Κάτι σωστό απο την πρώτη μέρα δε γίνεται εδώ. Το σύστημά τους στάνταρ θα βγάλει προβλήματα. Περιμένετε καμια εβδομάδα μέχρι να φτιάξουν τα 1000 bugs και μετά κάντε το μηχανογραφικό σας.
Γιατί τόση βιασύνη;
Εγώ τα καταλαβαίνω τα παιδιά. Τόσο καιρό περίμεναν για αυτή την μέρα!!! Απλά έχει δίκιο o cha0s γιατί η Ελλάδα είναι ένα χάος... Κάντε λίγη υπομονή!
marou93
Εκκολαπτόμενο μέλος

Orpheas
Νεοφερμένο μέλος

παιδια να κανω μια ερωρηση?κανω μηχανογραφικο για να παρω μια ιδεα.. δεν θελω να το οριστικοποιησω και παταω εκει που λεει θελω να δημιουργησω -διορθωσω... δεν θα ειναι αυτο το "επισημο" μηχανογραφικο μου ετσι?????????
Όχι μην ανησυχείς

Γενικά μέχρι και τις 25/06 δεν μπορείς να το οριστικοποιήσεις.
marou93
Εκκολαπτόμενο μέλος

Bl@ck sw@n
Εκκολαπτόμενο μέλος

https://exams.minedu.gov.gr/Info/ManualStudentGEL.pdf
Thetikos
Δραστήριο μέλος

Ήρεμα βρε παιδιά!Τέτοιος τρόμος από την πρώτη μέρα; Διαβάστε λίγο και τις οδηγίες.Εμένα μου φάνηκαν χρήσιμες πάντως.
https://exams.minedu.gov.gr/Info/ManualStudentGEL.pdf
Είναι πολύ βασικό αυτό. Ξοδέψτε μερικά λεπτά να διαβάσετε τις οδηγίες. Έχετε χρόνο για τα υπόλοιπα!!!!
aggeluska
Νεοφερμένο μέλος

Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος

OChemist
Πολύ δραστήριο μέλος

Μην σκας.....το πολυ πολυ πας σχολειο σου και τον ξανα φτιαχνεις!!!!ρε παιδια εχω τρελαθει !! βαζω τον κωδικο μου και δεν τον περνει! σε περιπτωση που το ξεχασα ξερει κανεις τι γινετε?

aggeluska
Νεοφερμένο μέλος

OChemist
Πολύ δραστήριο μέλος

isida!!!
Πολύ δραστήριο μέλος

αυτο δεν ισχυει , απλως οταν κανεις την ειδικη κατηγορια πας στον αρμοδιο καθηγητη και ΔΙΟΡΘΩΝΕΙ τα στοιχεια στο ηλεκτρονικο φυλλο που εχει γραφτει και ο κωδικος...Είναι στην κοσμάρα τους ρε' συ! Δεν τους απασχολεί ότι έχουμε διάβασμα και ότι μπορεί, π.χ., να μένουμε μακριά από το σχολείο μας. Τους έλεγα ότι το υπουργείο ανακοίνωσε επίσημα ότι μπορούμε από σήμερα να δημιουργούμε κωδικούς, και με κοίταζαν με ένα απαθές ύφος...
ΑΑΑ!!! ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Όσοι εντάσσεστε σε ειδική κατηγορία ΠΡΕΠΕΙ πρώτα να καταθέσετε τα δικαιολογητικά για την εν λόγω κατηγορία, και μετά να δημιουργήσετε τον κωδικό για το μηχανογραφικό, αλλιώς δε θα υπαχθείτε σε αυτή.
Μου το είπαν σήμερα στο σχολείο, όταν ζήτησα να βγάλω τον κωδικό και τους είπα ότι εντάσσομαι σε ειδική κατηγορία.
Οπότε, ΠΡΟΣΟΧΗ!

fretoe
Δραστήριο μέλος

Δίνεις και του χρόνου πανελλαδικές. Too simple![]()
Ρε παιδια μη λέτε βλακεις και τρομοκρατειτε τα παιδια. Ακομα και να το χασει τον κωδικο, γινεται να ξαναβγαλει αλλο.
dmci
Νεοφερμένο μέλος

Γιατι τοσο αγχος!! Το σχολειο ειναι εκει για να σε βοηθησει! Λογικα ομως εχεις παρει ενα χαρτακι που εχει τον κωδικο εξετασεων και απο κατωτον κωδικο ασφαλειας υποψηφιου. Ψαξε, σιγουρα το εχεις, αλλιως πηγαινε στο σχολειο σου και θα σου ξαναδωσουνε! καλη επιτυχια!Ρε παιδιά... αν ξέχασεις τον κωδικό σου μπορείς να τον πάρεις από το σχολείο;;

Dias
Επιφανές μέλος

Polymnia
Πολύ δραστήριο μέλος

ούτε και εγώ ξέρω, έχω πελαγώσει ....κάποιος μου είπε οτι φέτος επειδή κατάργησαν το όριο ηλικίας στους τρίτεκνους,θα δηλώσουν πολλοί περισσότεροι απο πέρσι και οι βάσεις θα ανέβουν.Τα κοινωνικά κριτήρια είναι σπάνιες περιπτώσεις (αν εξαιρέσεις τον αδελφό/ή που σπουδάζει σε άλλη πόλη).Πέρσι οι θέσεις για τους τρίτεκνους ήταν περισσότερες σε σχέση με τα κοιν.κριτήρια ενώ φέτος υπάρχει μια ισοπέδωση.Για να σου πώ ένα παράδειγμα,Φέτος η Ιατρική Αθηνών έχει 9 θέσεις για τρίτεκνους και άλλες 9 για κοιν.κριτήρια...δε θέλω να δηλώσω μια κατηγορία και τον Αύγουστο να κοπώ σε μια σχολή και να δω μετά την άλλη κατηγορία, που δε δήλωσα και να συνηδειτοποιήσω οτι εκεί θα περνούσα...θα χτυπώ το κεφάλι μου..αλλά δε μπορεί κανείς να προβλέψει κάτι τέτοιο, σωστάα;;;;;Με πιο σκεπτικό? Οι θέσεις για τρίτεκνους είναι πολύ περισσότερες, ενώ οι θέσεις για κοινωνικά κριτήρια ελάχιστες και οι υποψήφιοι σ΄αυτά πάρα πολλοί. (Εδώ, υπάρχουν γονείς που κάνουν εικονικές υιοθεσίες για να βγουν τρίτεκνοι και να μπουν τα παιδιά τους πιο εύκολα στο πανεπιστήμιο).
![]()
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.