ioanna1993
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αφου σημερα στις 12 το βραδυ ληγει η προθεσμια καταθεσης του μηχανογραφικου, πως μπορει να βγηκαν στατιστικα?
Έλα μου ντε!Απλά το άκουσα....Λογικά στατιστικά έγκυρα από το υπουργείο θα έχουμε από βδομάδα (ή αύριο)!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian
Περιβόητο μέλος
Έπρεπε ούτως η άλλως να πάω για να πάρω το χαρτί με τους βαθμούςΕγώ για να είμαι σίγουρος στο σπίτι. Και μόνο το πηγαινέλα κι ο χαμός στο γραφείο φτάνει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shadowfax
Διάσημο μέλος
Ακούγεται ένα σενάριο και για μέσα Ιουλίου... αλλά δεν είναι σίγουρο.
Και μόνο η ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δεν συντομεύει την διαδικασία;
Μα ηλεκτρονικά γινόταν και πριν απλά έπρεπε να πας στη δευτεροβάθμια. Οι υπάλληλοι εκεί δηλαδή πώς το συμπλήρωναν, κάτι τέτοιο δε θα έκαναν; Απλά δε μπορούσες να το κάνεις μόνος σου.
If anything αν τα αποτελέσματα βγουν πιο νωρίς θα 'ναι γιατί και τα μηχανογραφικά τελείωσαν πιο νωρίς (πέρσι πότε ήταν, 15/7; )
Έπρεπε ούτως η άλλως να πάω για να πάρω το χαρτί με τους βαθμούς
Πώς πήγες;
mathitisp
Δραστήριο μέλος
Γιατί δεν ανοίγει το υπερσύγχρονο σύστημα του ΜΔ με chrome. :p
υποστηρίζει safari ξέρω γω και δεν υποστηρίζει chrome. τι να πεις
Μακραν ο χειροτερος browser ειναι ο Internet Explorer
ο FF ηταν για μια εποχη πρωτη επιλογη μου, αλλα πλεον δεν εχει τιποτα κοινο με εκεινη την ελαφρια εφαρμογη που γνωριζα......
παντως εμενα η πρωτη επιλογη μου οταν μου εβγαλε οτι δεν υποστηριζει chrome ηταν o safari, ειναι ελαφρυς, σταθερος και ευελικτος(καμια σχεση με αυτο στο οποιο εχουν εξελιχθει IE και FF)
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
Σωστα! Εφοσον σημερα το βραδυ κλεινει το συστημα υποδοχης μηχανογραφικων, ποση ωρα πρεπει να επεξεργασθει τα δεδομενα ο Η/Υ για να βγαλει τα αποτελεσματα? Αντε να κανουν κ εναν ελεγχο ,αντε να μπουν κ οι υπογραφες. Ολο αυτο ειναι ζητημα ημερων. Απο κει κ περα ειναι ποτε γουσταρουν να τα δημοσιοποιησουν. Εγω πιστευω οτι 10-20 Ιουλιου θα πρεπει ναχουμε τα αποτελεσματαΚαι μόνο η ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δεν συντομεύει την διαδικασία;
VouDou
Πολύ δραστήριο μέλος
...γιατί από ό,τι ακούσαμε έχει γίνει μπέρδεμα με τις ειδικές κατηγορίες!
Redman20
Εκκολαπτόμενο μέλος
lefterisg
Εκκολαπτόμενο μέλος
Johnnaousa
Επιφανές μέλος
Ειναι υπερβολικα νωρις..οχι οτι δεν μπορει να εχει τελειωσει η διαδιακασια..αλλα δεν θα κερδισουν τιποτα με το να ξερουμε 1.5 μηνα πριν σε ποια πολη θα ειμαστε...εγω αποκλειω στο μυαλο μου τον ΙουλιοΣωστα! Εφοσον σημερα το βραδυ κλεινει το συστημα υποδοχης μηχανογραφικων, ποση ωρα πρεπει να επεξεργασθει τα δεδομενα ο Η/Υ για να βγαλει τα αποτελεσματα? Αντε να κανουν κ εναν ελεγχο ,αντε να μπουν κ οι υπογραφες. Ολο αυτο ειναι ζητημα ημερων. Απο κει κ περα ειναι ποτε γουσταρουν να τα δημοσιοποιησουν. Εγω πιστευω οτι 10-20 Ιουλιου θα πρεπει ναχουμε τα αποτελεσματα
Loukritia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δε βλέπω για ποιό λόγο να μην βγούνε νωρίς οι βάσεις.
lefterisg
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η μή έγκαιρη ολοκλήρωση των δοκιμασιών των σχολών της ΕΛ.ΑΣ θα καθυστερήσει την ανακοίνωση των βάσεων...Με όσα συμβαίνουν φέτος, τα μηχανογραφικά φαντάζομαι πως είναι ένα θέμα με το οποίο θέλουν να ξεμπερδεύουν γρήγορα.
Δε βλέπω για ποιό λόγο να μην βγούνε νωρίς οι βάσεις.
babisgr
Πολύ δραστήριο μέλος
Μαρια43
Εκκολαπτόμενο μέλος
Chris1993
Περιβόητο μέλος
Εγώ δεν έχω κάνει λάθος...δεν υπερβαίνουμε το εισοδηματικό κριτήριο!
Tα καθαρά έσοδά μας είναι λίγο κάτω απο 30.000 !!
Loukritia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σ' εμένα, στο σημείο όπου στα πρόχειρα μηχανογραφικά υπήρχε ένας τυχαίος κωδικός, βγάζει έναν αριθμό πρωτοκόλλου.παιδια να ρωτησω κατι ?? επειδη αγχωνομαι λιγακι φετος με την καταθεση του μηχανογραφικου... αν μας δωσει τον αριθμο πρωτοκολλου σημαινει οτι ολα ειναι οκ?? εσας τι σας βγαζει οταν πατε στην οριστικοποιηση??
Ο αριθμό αυτός είναι η "απόδειξη" της οριστικοποίησης
Chris1993
Περιβόητο μέλος
danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος
Ακριβως! Τι εννοεις? Αν ξανακανεις τη διαδικασια οριστικοποιησης? Εμενα μου εμφανιζει το οριστικοποιηθεν μηχανογραφικο μου με τον αριθ.πρωτ. που μου ειχε δωσει τη Δευτερα που το υπεβαλλαπαιδια να ρωτησω κατι ?? επειδη αγχωνομαι λιγακι φετος με την καταθεση του μηχανογραφικου... αν μας δωσει τον αριθμο πρωτοκολλου σημαινει οτι ολα ειναι οκ?? εσας τι σας βγαζει οταν πατε στην οριστικοποιηση??
Loukritia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τότε είσαι οκΑκριβως! Τι εννοεις? Αν ξανακανεις τη διαδικασια οριστικοποιησης? Εμενα μου εμφανιζει το οριστικοποιηθεν μηχανογραφικο μου με τον αριθ.πρωτ. που μου ειχε δωσει τη Δευτερα που το υπεβαλλα
Ο αριθμός πρωτοκόλλου επισημοποιεί το έγγραφο.
ναι όλα μια χαρά είναι!!! Μην αγχώνεσαι έτσι γίνεται... Τώρα απλά περιμένεις να βγουν οι βάσειςπαιδια να ρωτησω κατι ?? επειδη αγχωνομαι λιγακι φετος με την καταθεση του μηχανογραφικου... αν μας δωσει τον αριθμο πρωτοκολλου σημαινει οτι ολα ειναι οκ?? εσας τι σας βγαζει οταν πατε στην οριστικοποιηση??
Ααα άμα θέλεις το εκτυπώνεις κιόλας!!!
Μαρια43
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σ' εμένα, στο σημείο όπου στα πρόχειρα μηχανογραφικά υπήρχε ένας τυχαίος κωδικός, βγάζει έναν αριθμό πρωτοκόλλου.
Ο αριθμό αυτός είναι η "απόδειξη" της οριστικοποίησης
οταν λες τυχαιο κωδικο ποιον εννοεις??
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.