ioanna1993 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ποιο άλλο; αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 312 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 16:20 Η ioanna1993: #441 30-06-11 16:20 Αρχική Δημοσίευση από danai-elpida: Αφου σημερα στις 12 το βραδυ ληγει η προθεσμια καταθεσης του μηχανογραφικου, πως μπορει να βγηκαν στατιστικα? Click για ανάπτυξη... Έλα μου ντε!Απλά το άκουσα....Λογικά στατιστικά έγκυρα από το υπουργείο θα έχουμε από βδομάδα (ή αύριο)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 16:23 Η Dalian έγραψε: #442 30-06-11 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Εγώ για να είμαι σίγουρος στο σπίτι. Και μόνο το πηγαινέλα κι ο χαμός στο γραφείο φτάνει. Click για ανάπτυξη... Έπρεπε ούτως η άλλως να πάω για να πάρω το χαρτί με τους βαθμούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 16:29 Ο Shadowfax: #443 30-06-11 16:29 Αρχική Δημοσίευση από johanio: Ακούγεται ένα σενάριο και για μέσα Ιουλίου... αλλά δεν είναι σίγουρο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Loukritia: Και μόνο η ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δεν συντομεύει την διαδικασία; Click για ανάπτυξη... Μα ηλεκτρονικά γινόταν και πριν απλά έπρεπε να πας στη δευτεροβάθμια. Οι υπάλληλοι εκεί δηλαδή πώς το συμπλήρωναν, κάτι τέτοιο δε θα έκαναν; Απλά δε μπορούσες να το κάνεις μόνος σου. If anything αν τα αποτελέσματα βγουν πιο νωρίς θα 'ναι γιατί και τα μηχανογραφικά τελείωσαν πιο νωρίς (πέρσι πότε ήταν, 15/7; ) Αρχική Δημοσίευση από Katara: Έπρεπε ούτως η άλλως να πάω για να πάρω το χαρτί με τους βαθμούς Click για ανάπτυξη... Πώς πήγες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mathitisp Δραστήριο μέλος Ο mathitisp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:00 Ο mathitisp: #444 30-06-11 17:00 Γιατί δεν ανοίγει το υπερσύγχρονο σύστημα του ΜΔ με chrome. :p Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από vassilis497: υποστηρίζει safari ξέρω γω και δεν υποστηρίζει chrome. τι να πεις Click για ανάπτυξη... Μακραν ο χειροτερος browser ειναι ο Internet Explorer ο FF ηταν για μια εποχη πρωτη επιλογη μου, αλλα πλεον δεν εχει τιποτα κοινο με εκεινη την ελαφρια εφαρμογη που γνωριζα...... παντως εμενα η πρωτη επιλογη μου οταν μου εβγαλε οτι δεν υποστηριζει chrome ηταν o safari, ειναι ελαφρυς, σταθερος και ευελικτος(καμια σχεση με αυτο στο οποιο εχουν εξελιχθει IE και FF) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:08 Η danai-elpida: #445 30-06-11 17:08 Αρχική Δημοσίευση από Loukritia: Και μόνο η ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δεν συντομεύει την διαδικασία; Click για ανάπτυξη... Σωστα! Εφοσον σημερα το βραδυ κλεινει το συστημα υποδοχης μηχανογραφικων, ποση ωρα πρεπει να επεξεργασθει τα δεδομενα ο Η/Υ για να βγαλει τα αποτελεσματα? Αντε να κανουν κ εναν ελεγχο ,αντε να μπουν κ οι υπογραφες. Ολο αυτο ειναι ζητημα ημερων. Απο κει κ περα ειναι ποτε γουσταρουν να τα δημοσιοποιησουν. Εγω πιστευω οτι 10-20 Ιουλιου θα πρεπει ναχουμε τα αποτελεσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. voοdoο Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 1.437 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:09 Ο voοdoο έγραψε: #446 30-06-11 17:09 Ίσως σας ενδιαφέρει: Διορθώσεις στα μηχανογραφικά έως 5 Ιουλίου | κοινωνια | ethnos.gr ...γιατί από ό,τι ακούσαμε έχει γίνει μπέρδεμα με τις ειδικές κατηγορίες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Redman20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Redman20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:17 Ο Redman20 έγραψε: #447 30-06-11 17:17 να φτιαξουμε facebook ξερουμε να συμπληρωσουμε ενα απλο μηχανογραφικο δεν ξερει ομως κανεις και καλα...σαν πως δεν πανε ολοι φροντιστηρια να τους τα φτιαξουν αυτοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lefterisg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο lefterisg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 151 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:20 Ο lefterisg: #448 30-06-11 17:20 Για Ιούλιο πρέπει να το ξεχάσουμε για βάσεις γιατί μόνο και μόνο αν σκεφτείς οτι η προκήρυξη της αστυνομίας δεν έχει βγεί ακόμα καταλαβαίνεις...Από Αύγουστο να τα περιμένουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:21 Ο Johnnaousa: #449 30-06-11 17:21 Αρχική Δημοσίευση από danai-elpida: Σωστα! Εφοσον σημερα το βραδυ κλεινει το συστημα υποδοχης μηχανογραφικων, ποση ωρα πρεπει να επεξεργασθει τα δεδομενα ο Η/Υ για να βγαλει τα αποτελεσματα? Αντε να κανουν κ εναν ελεγχο ,αντε να μπουν κ οι υπογραφες. Ολο αυτο ειναι ζητημα ημερων. Απο κει κ περα ειναι ποτε γουσταρουν να τα δημοσιοποιησουν. Εγω πιστευω οτι 10-20 Ιουλιου θα πρεπει ναχουμε τα αποτελεσματα Click για ανάπτυξη... Ειναι υπερβολικα νωρις..οχι οτι δεν μπορει να εχει τελειωσει η διαδιακασια..αλλα δεν θα κερδισουν τιποτα με το να ξερουμε 1.5 μηνα πριν σε ποια πολη θα ειμαστε...εγω αποκλειω στο μυαλο μου τον Ιουλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:25 Η Loukritia: #450 30-06-11 17:25 Με όσα συμβαίνουν φέτος, τα μηχανογραφικά φαντάζομαι πως είναι ένα θέμα με το οποίο θέλουν να ξεμπερδεύουν γρήγορα. Δε βλέπω για ποιό λόγο να μην βγούνε νωρίς οι βάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lefterisg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο lefterisg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 151 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:31 Ο lefterisg: #451 30-06-11 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Loukritia: Με όσα συμβαίνουν φέτος, τα μηχανογραφικά φαντάζομαι πως είναι ένα θέμα με το οποίο θέλουν να ξεμπερδεύουν γρήγορα. Δε βλέπω για ποιό λόγο να μην βγούνε νωρίς οι βάσεις. Click για ανάπτυξη... Η μή έγκαιρη ολοκλήρωση των δοκιμασιών των σχολών της ΕΛ.ΑΣ θα καθυστερήσει την ανακοίνωση των βάσεων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babisgr Πολύ δραστήριο μέλος Ο babisgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 837 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:47 Ο babisgr έγραψε: #452 30-06-11 17:47 γιατί νευριάζεις ρε redman? ούτως ή αλλιώς η αλλαγή δεν είναι στην επιλογή σχολών αλλά μόνο αν έκανες κάτι λάθος σε σχέση με τις ειδικές περιπτώσεις... άμα έβαλες πχ ότι δεν υπερβαίνεις το όριο αλλά τελικά είδες ότι το υπερβαίνεις και τέτοια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρια43 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια43 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:50 Η Μαρια43 έγραψε: #453 30-06-11 17:50 παιδια να ρωτησω κατι ?? επειδη αγχωνομαι λιγακι φετος με την καταθεση του μηχανογραφικου... αν μας δωσει τον αριθμο πρωτοκολλου σημαινει οτι ολα ειναι οκ?? εσας τι σας βγαζει οταν πατε στην οριστικοποιηση?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.991 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:56 Ο Chris1993: #454 30-06-11 17:56 Καλά που έγινε αυτό...γιατί η ποινή είναι ΠΟΛΥ αυστηρή Εγώ δεν έχω κάνει λάθος...δεν υπερβαίνουμε το εισοδηματικό κριτήριο! Tα καθαρά έσοδά μας είναι λίγο κάτω απο 30.000 !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:57 Η Loukritia: #455 30-06-11 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Μαρια43: παιδια να ρωτησω κατι ?? επειδη αγχωνομαι λιγακι φετος με την καταθεση του μηχανογραφικου... αν μας δωσει τον αριθμο πρωτοκολλου σημαινει οτι ολα ειναι οκ?? εσας τι σας βγαζει οταν πατε στην οριστικοποιηση?? Click για ανάπτυξη... Σ' εμένα, στο σημείο όπου στα πρόχειρα μηχανογραφικά υπήρχε ένας τυχαίος κωδικός, βγάζει έναν αριθμό πρωτοκόλλου. Ο αριθμό αυτός είναι η "απόδειξη" της οριστικοποίησης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.991 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:58 Ο Chris1993: #456 30-06-11 17:58 Ναι..νομίζω ότι με τον αριθμο πρωτοκόλλου είναι ΟΛΑ ΟΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:58 Η danai-elpida: #457 30-06-11 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Μαρια43: παιδια να ρωτησω κατι ?? επειδη αγχωνομαι λιγακι φετος με την καταθεση του μηχανογραφικου... αν μας δωσει τον αριθμο πρωτοκολλου σημαινει οτι ολα ειναι οκ?? εσας τι σας βγαζει οταν πατε στην οριστικοποιηση?? Click για ανάπτυξη... Ακριβως! Τι εννοεις? Αν ξανακανεις τη διαδικασια οριστικοποιησης? Εμενα μου εμφανιζει το οριστικοποιηθεν μηχανογραφικο μου με τον αριθ.πρωτ. που μου ειχε δωσει τη Δευτερα που το υπεβαλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 18:01 Η Loukritia: #458 30-06-11 18:01 Αρχική Δημοσίευση από danai-elpida: Ακριβως! Τι εννοεις? Αν ξανακανεις τη διαδικασια οριστικοποιησης? Εμενα μου εμφανιζει το οριστικοποιηθεν μηχανογραφικο μου με τον αριθ.πρωτ. που μου ειχε δωσει τη Δευτερα που το υπεβαλλα Click για ανάπτυξη... Τότε είσαι οκ Ο αριθμός πρωτοκόλλου επισημοποιεί το έγγραφο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 18:02 Η Ερις έγραψε: #459 30-06-11 18:02 Αρχική Δημοσίευση από Μαρια43: παιδια να ρωτησω κατι ?? επειδη αγχωνομαι λιγακι φετος με την καταθεση του μηχανογραφικου... αν μας δωσει τον αριθμο πρωτοκολλου σημαινει οτι ολα ειναι οκ?? εσας τι σας βγαζει οταν πατε στην οριστικοποιηση?? Click για ανάπτυξη... ναι όλα μια χαρά είναι!!! Μην αγχώνεσαι έτσι γίνεται... Τώρα απλά περιμένεις να βγουν οι βάσεις Ααα άμα θέλεις το εκτυπώνεις κιόλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρια43 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια43 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 18:02 Η Μαρια43 έγραψε: #460 30-06-11 18:02 και κατι ακομη.. αν δεν συμπληρωσουμε τα στοιχεια που λενε στην αρχη ετος γεννησης οδος τηλεφωνο κτλ υπαρχει καποιο προβλημα?? Αρχική Δημοσίευση από Loukritia: Σ' εμένα, στο σημείο όπου στα πρόχειρα μηχανογραφικά υπήρχε ένας τυχαίος κωδικός, βγάζει έναν αριθμό πρωτοκόλλου. Ο αριθμό αυτός είναι η "απόδειξη" της οριστικοποίησης Click για ανάπτυξη... οταν λες τυχαιο κωδικο ποιον εννοεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 30 Ιουνίου 2011 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristianalrs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από danai-elpida: Αφου σημερα στις 12 το βραδυ ληγει η προθεσμια καταθεσης του μηχανογραφικου, πως μπορει να βγηκαν στατιστικα? Click για ανάπτυξη... Έλα μου ντε!Απλά το άκουσα....Λογικά στατιστικά έγκυρα από το υπουργείο θα έχουμε από βδομάδα (ή αύριο)! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 16:23 Η Dalian έγραψε: #442 30-06-11 16:23 Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Εγώ για να είμαι σίγουρος στο σπίτι. Και μόνο το πηγαινέλα κι ο χαμός στο γραφείο φτάνει. Click για ανάπτυξη... Έπρεπε ούτως η άλλως να πάω για να πάρω το χαρτί με τους βαθμούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 16:29 Ο Shadowfax: #443 30-06-11 16:29 Αρχική Δημοσίευση από johanio: Ακούγεται ένα σενάριο και για μέσα Ιουλίου... αλλά δεν είναι σίγουρο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Loukritia: Και μόνο η ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δεν συντομεύει την διαδικασία; Click για ανάπτυξη... Μα ηλεκτρονικά γινόταν και πριν απλά έπρεπε να πας στη δευτεροβάθμια. Οι υπάλληλοι εκεί δηλαδή πώς το συμπλήρωναν, κάτι τέτοιο δε θα έκαναν; Απλά δε μπορούσες να το κάνεις μόνος σου. If anything αν τα αποτελέσματα βγουν πιο νωρίς θα 'ναι γιατί και τα μηχανογραφικά τελείωσαν πιο νωρίς (πέρσι πότε ήταν, 15/7; ) Αρχική Δημοσίευση από Katara: Έπρεπε ούτως η άλλως να πάω για να πάρω το χαρτί με τους βαθμούς Click για ανάπτυξη... Πώς πήγες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mathitisp Δραστήριο μέλος Ο mathitisp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:00 Ο mathitisp: #444 30-06-11 17:00 Γιατί δεν ανοίγει το υπερσύγχρονο σύστημα του ΜΔ με chrome. :p Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από vassilis497: υποστηρίζει safari ξέρω γω και δεν υποστηρίζει chrome. τι να πεις Click για ανάπτυξη... Μακραν ο χειροτερος browser ειναι ο Internet Explorer ο FF ηταν για μια εποχη πρωτη επιλογη μου, αλλα πλεον δεν εχει τιποτα κοινο με εκεινη την ελαφρια εφαρμογη που γνωριζα...... παντως εμενα η πρωτη επιλογη μου οταν μου εβγαλε οτι δεν υποστηριζει chrome ηταν o safari, ειναι ελαφρυς, σταθερος και ευελικτος(καμια σχεση με αυτο στο οποιο εχουν εξελιχθει IE και FF) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:08 Η danai-elpida: #445 30-06-11 17:08 Αρχική Δημοσίευση από Loukritia: Και μόνο η ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δεν συντομεύει την διαδικασία; Click για ανάπτυξη... Σωστα! Εφοσον σημερα το βραδυ κλεινει το συστημα υποδοχης μηχανογραφικων, ποση ωρα πρεπει να επεξεργασθει τα δεδομενα ο Η/Υ για να βγαλει τα αποτελεσματα? Αντε να κανουν κ εναν ελεγχο ,αντε να μπουν κ οι υπογραφες. Ολο αυτο ειναι ζητημα ημερων. Απο κει κ περα ειναι ποτε γουσταρουν να τα δημοσιοποιησουν. Εγω πιστευω οτι 10-20 Ιουλιου θα πρεπει ναχουμε τα αποτελεσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. voοdoο Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 1.437 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:09 Ο voοdoο έγραψε: #446 30-06-11 17:09 Ίσως σας ενδιαφέρει: Διορθώσεις στα μηχανογραφικά έως 5 Ιουλίου | κοινωνια | ethnos.gr ...γιατί από ό,τι ακούσαμε έχει γίνει μπέρδεμα με τις ειδικές κατηγορίες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Redman20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Redman20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:17 Ο Redman20 έγραψε: #447 30-06-11 17:17 να φτιαξουμε facebook ξερουμε να συμπληρωσουμε ενα απλο μηχανογραφικο δεν ξερει ομως κανεις και καλα...σαν πως δεν πανε ολοι φροντιστηρια να τους τα φτιαξουν αυτοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lefterisg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο lefterisg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 151 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:20 Ο lefterisg: #448 30-06-11 17:20 Για Ιούλιο πρέπει να το ξεχάσουμε για βάσεις γιατί μόνο και μόνο αν σκεφτείς οτι η προκήρυξη της αστυνομίας δεν έχει βγεί ακόμα καταλαβαίνεις...Από Αύγουστο να τα περιμένουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:21 Ο Johnnaousa: #449 30-06-11 17:21 Αρχική Δημοσίευση από danai-elpida: Σωστα! Εφοσον σημερα το βραδυ κλεινει το συστημα υποδοχης μηχανογραφικων, ποση ωρα πρεπει να επεξεργασθει τα δεδομενα ο Η/Υ για να βγαλει τα αποτελεσματα? Αντε να κανουν κ εναν ελεγχο ,αντε να μπουν κ οι υπογραφες. Ολο αυτο ειναι ζητημα ημερων. Απο κει κ περα ειναι ποτε γουσταρουν να τα δημοσιοποιησουν. Εγω πιστευω οτι 10-20 Ιουλιου θα πρεπει ναχουμε τα αποτελεσματα Click για ανάπτυξη... Ειναι υπερβολικα νωρις..οχι οτι δεν μπορει να εχει τελειωσει η διαδιακασια..αλλα δεν θα κερδισουν τιποτα με το να ξερουμε 1.5 μηνα πριν σε ποια πολη θα ειμαστε...εγω αποκλειω στο μυαλο μου τον Ιουλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:25 Η Loukritia: #450 30-06-11 17:25 Με όσα συμβαίνουν φέτος, τα μηχανογραφικά φαντάζομαι πως είναι ένα θέμα με το οποίο θέλουν να ξεμπερδεύουν γρήγορα. Δε βλέπω για ποιό λόγο να μην βγούνε νωρίς οι βάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lefterisg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο lefterisg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 151 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:31 Ο lefterisg: #451 30-06-11 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Loukritia: Με όσα συμβαίνουν φέτος, τα μηχανογραφικά φαντάζομαι πως είναι ένα θέμα με το οποίο θέλουν να ξεμπερδεύουν γρήγορα. Δε βλέπω για ποιό λόγο να μην βγούνε νωρίς οι βάσεις. Click για ανάπτυξη... Η μή έγκαιρη ολοκλήρωση των δοκιμασιών των σχολών της ΕΛ.ΑΣ θα καθυστερήσει την ανακοίνωση των βάσεων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babisgr Πολύ δραστήριο μέλος Ο babisgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 837 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:47 Ο babisgr έγραψε: #452 30-06-11 17:47 γιατί νευριάζεις ρε redman? ούτως ή αλλιώς η αλλαγή δεν είναι στην επιλογή σχολών αλλά μόνο αν έκανες κάτι λάθος σε σχέση με τις ειδικές περιπτώσεις... άμα έβαλες πχ ότι δεν υπερβαίνεις το όριο αλλά τελικά είδες ότι το υπερβαίνεις και τέτοια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρια43 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια43 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:50 Η Μαρια43 έγραψε: #453 30-06-11 17:50 παιδια να ρωτησω κατι ?? επειδη αγχωνομαι λιγακι φετος με την καταθεση του μηχανογραφικου... αν μας δωσει τον αριθμο πρωτοκολλου σημαινει οτι ολα ειναι οκ?? εσας τι σας βγαζει οταν πατε στην οριστικοποιηση?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.991 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:56 Ο Chris1993: #454 30-06-11 17:56 Καλά που έγινε αυτό...γιατί η ποινή είναι ΠΟΛΥ αυστηρή Εγώ δεν έχω κάνει λάθος...δεν υπερβαίνουμε το εισοδηματικό κριτήριο! Tα καθαρά έσοδά μας είναι λίγο κάτω απο 30.000 !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:57 Η Loukritia: #455 30-06-11 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Μαρια43: παιδια να ρωτησω κατι ?? επειδη αγχωνομαι λιγακι φετος με την καταθεση του μηχανογραφικου... αν μας δωσει τον αριθμο πρωτοκολλου σημαινει οτι ολα ειναι οκ?? εσας τι σας βγαζει οταν πατε στην οριστικοποιηση?? Click για ανάπτυξη... Σ' εμένα, στο σημείο όπου στα πρόχειρα μηχανογραφικά υπήρχε ένας τυχαίος κωδικός, βγάζει έναν αριθμό πρωτοκόλλου. Ο αριθμό αυτός είναι η "απόδειξη" της οριστικοποίησης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.991 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:58 Ο Chris1993: #456 30-06-11 17:58 Ναι..νομίζω ότι με τον αριθμο πρωτοκόλλου είναι ΟΛΑ ΟΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:58 Η danai-elpida: #457 30-06-11 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Μαρια43: παιδια να ρωτησω κατι ?? επειδη αγχωνομαι λιγακι φετος με την καταθεση του μηχανογραφικου... αν μας δωσει τον αριθμο πρωτοκολλου σημαινει οτι ολα ειναι οκ?? εσας τι σας βγαζει οταν πατε στην οριστικοποιηση?? Click για ανάπτυξη... Ακριβως! Τι εννοεις? Αν ξανακανεις τη διαδικασια οριστικοποιησης? Εμενα μου εμφανιζει το οριστικοποιηθεν μηχανογραφικο μου με τον αριθ.πρωτ. που μου ειχε δωσει τη Δευτερα που το υπεβαλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 18:01 Η Loukritia: #458 30-06-11 18:01 Αρχική Δημοσίευση από danai-elpida: Ακριβως! Τι εννοεις? Αν ξανακανεις τη διαδικασια οριστικοποιησης? Εμενα μου εμφανιζει το οριστικοποιηθεν μηχανογραφικο μου με τον αριθ.πρωτ. που μου ειχε δωσει τη Δευτερα που το υπεβαλλα Click για ανάπτυξη... Τότε είσαι οκ Ο αριθμός πρωτοκόλλου επισημοποιεί το έγγραφο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 18:02 Η Ερις έγραψε: #459 30-06-11 18:02 Αρχική Δημοσίευση από Μαρια43: παιδια να ρωτησω κατι ?? επειδη αγχωνομαι λιγακι φετος με την καταθεση του μηχανογραφικου... αν μας δωσει τον αριθμο πρωτοκολλου σημαινει οτι ολα ειναι οκ?? εσας τι σας βγαζει οταν πατε στην οριστικοποιηση?? Click για ανάπτυξη... ναι όλα μια χαρά είναι!!! Μην αγχώνεσαι έτσι γίνεται... Τώρα απλά περιμένεις να βγουν οι βάσεις Ααα άμα θέλεις το εκτυπώνεις κιόλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρια43 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια43 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 18:02 Η Μαρια43 έγραψε: #460 30-06-11 18:02 και κατι ακομη.. αν δεν συμπληρωσουμε τα στοιχεια που λενε στην αρχη ετος γεννησης οδος τηλεφωνο κτλ υπαρχει καποιο προβλημα?? Αρχική Δημοσίευση από Loukritia: Σ' εμένα, στο σημείο όπου στα πρόχειρα μηχανογραφικά υπήρχε ένας τυχαίος κωδικός, βγάζει έναν αριθμό πρωτοκόλλου. Ο αριθμό αυτός είναι η "απόδειξη" της οριστικοποίησης Click για ανάπτυξη... οταν λες τυχαιο κωδικο ποιον εννοεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 30 Ιουνίου 2011 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristianalrs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Shadowfax: Εγώ για να είμαι σίγουρος στο σπίτι. Και μόνο το πηγαινέλα κι ο χαμός στο γραφείο φτάνει. Click για ανάπτυξη... Έπρεπε ούτως η άλλως να πάω για να πάρω το χαρτί με τους βαθμούς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 16:29 Ο Shadowfax: #443 30-06-11 16:29 Αρχική Δημοσίευση από johanio: Ακούγεται ένα σενάριο και για μέσα Ιουλίου... αλλά δεν είναι σίγουρο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Loukritia: Και μόνο η ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δεν συντομεύει την διαδικασία; Click για ανάπτυξη... Μα ηλεκτρονικά γινόταν και πριν απλά έπρεπε να πας στη δευτεροβάθμια. Οι υπάλληλοι εκεί δηλαδή πώς το συμπλήρωναν, κάτι τέτοιο δε θα έκαναν; Απλά δε μπορούσες να το κάνεις μόνος σου. If anything αν τα αποτελέσματα βγουν πιο νωρίς θα 'ναι γιατί και τα μηχανογραφικά τελείωσαν πιο νωρίς (πέρσι πότε ήταν, 15/7; ) Αρχική Δημοσίευση από Katara: Έπρεπε ούτως η άλλως να πάω για να πάρω το χαρτί με τους βαθμούς Click για ανάπτυξη... Πώς πήγες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mathitisp Δραστήριο μέλος Ο mathitisp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:00 Ο mathitisp: #444 30-06-11 17:00 Γιατί δεν ανοίγει το υπερσύγχρονο σύστημα του ΜΔ με chrome. :p Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από vassilis497: υποστηρίζει safari ξέρω γω και δεν υποστηρίζει chrome. τι να πεις Click για ανάπτυξη... Μακραν ο χειροτερος browser ειναι ο Internet Explorer ο FF ηταν για μια εποχη πρωτη επιλογη μου, αλλα πλεον δεν εχει τιποτα κοινο με εκεινη την ελαφρια εφαρμογη που γνωριζα...... παντως εμενα η πρωτη επιλογη μου οταν μου εβγαλε οτι δεν υποστηριζει chrome ηταν o safari, ειναι ελαφρυς, σταθερος και ευελικτος(καμια σχεση με αυτο στο οποιο εχουν εξελιχθει IE και FF) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:08 Η danai-elpida: #445 30-06-11 17:08 Αρχική Δημοσίευση από Loukritia: Και μόνο η ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δεν συντομεύει την διαδικασία; Click για ανάπτυξη... Σωστα! Εφοσον σημερα το βραδυ κλεινει το συστημα υποδοχης μηχανογραφικων, ποση ωρα πρεπει να επεξεργασθει τα δεδομενα ο Η/Υ για να βγαλει τα αποτελεσματα? Αντε να κανουν κ εναν ελεγχο ,αντε να μπουν κ οι υπογραφες. Ολο αυτο ειναι ζητημα ημερων. Απο κει κ περα ειναι ποτε γουσταρουν να τα δημοσιοποιησουν. Εγω πιστευω οτι 10-20 Ιουλιου θα πρεπει ναχουμε τα αποτελεσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. voοdoο Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 1.437 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:09 Ο voοdoο έγραψε: #446 30-06-11 17:09 Ίσως σας ενδιαφέρει: Διορθώσεις στα μηχανογραφικά έως 5 Ιουλίου | κοινωνια | ethnos.gr ...γιατί από ό,τι ακούσαμε έχει γίνει μπέρδεμα με τις ειδικές κατηγορίες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Redman20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Redman20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:17 Ο Redman20 έγραψε: #447 30-06-11 17:17 να φτιαξουμε facebook ξερουμε να συμπληρωσουμε ενα απλο μηχανογραφικο δεν ξερει ομως κανεις και καλα...σαν πως δεν πανε ολοι φροντιστηρια να τους τα φτιαξουν αυτοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lefterisg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο lefterisg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 151 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:20 Ο lefterisg: #448 30-06-11 17:20 Για Ιούλιο πρέπει να το ξεχάσουμε για βάσεις γιατί μόνο και μόνο αν σκεφτείς οτι η προκήρυξη της αστυνομίας δεν έχει βγεί ακόμα καταλαβαίνεις...Από Αύγουστο να τα περιμένουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:21 Ο Johnnaousa: #449 30-06-11 17:21 Αρχική Δημοσίευση από danai-elpida: Σωστα! Εφοσον σημερα το βραδυ κλεινει το συστημα υποδοχης μηχανογραφικων, ποση ωρα πρεπει να επεξεργασθει τα δεδομενα ο Η/Υ για να βγαλει τα αποτελεσματα? Αντε να κανουν κ εναν ελεγχο ,αντε να μπουν κ οι υπογραφες. Ολο αυτο ειναι ζητημα ημερων. Απο κει κ περα ειναι ποτε γουσταρουν να τα δημοσιοποιησουν. Εγω πιστευω οτι 10-20 Ιουλιου θα πρεπει ναχουμε τα αποτελεσματα Click για ανάπτυξη... Ειναι υπερβολικα νωρις..οχι οτι δεν μπορει να εχει τελειωσει η διαδιακασια..αλλα δεν θα κερδισουν τιποτα με το να ξερουμε 1.5 μηνα πριν σε ποια πολη θα ειμαστε...εγω αποκλειω στο μυαλο μου τον Ιουλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:25 Η Loukritia: #450 30-06-11 17:25 Με όσα συμβαίνουν φέτος, τα μηχανογραφικά φαντάζομαι πως είναι ένα θέμα με το οποίο θέλουν να ξεμπερδεύουν γρήγορα. Δε βλέπω για ποιό λόγο να μην βγούνε νωρίς οι βάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lefterisg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο lefterisg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 151 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:31 Ο lefterisg: #451 30-06-11 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Loukritia: Με όσα συμβαίνουν φέτος, τα μηχανογραφικά φαντάζομαι πως είναι ένα θέμα με το οποίο θέλουν να ξεμπερδεύουν γρήγορα. Δε βλέπω για ποιό λόγο να μην βγούνε νωρίς οι βάσεις. Click για ανάπτυξη... Η μή έγκαιρη ολοκλήρωση των δοκιμασιών των σχολών της ΕΛ.ΑΣ θα καθυστερήσει την ανακοίνωση των βάσεων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babisgr Πολύ δραστήριο μέλος Ο babisgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 837 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:47 Ο babisgr έγραψε: #452 30-06-11 17:47 γιατί νευριάζεις ρε redman? ούτως ή αλλιώς η αλλαγή δεν είναι στην επιλογή σχολών αλλά μόνο αν έκανες κάτι λάθος σε σχέση με τις ειδικές περιπτώσεις... άμα έβαλες πχ ότι δεν υπερβαίνεις το όριο αλλά τελικά είδες ότι το υπερβαίνεις και τέτοια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρια43 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια43 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:50 Η Μαρια43 έγραψε: #453 30-06-11 17:50 παιδια να ρωτησω κατι ?? επειδη αγχωνομαι λιγακι φετος με την καταθεση του μηχανογραφικου... αν μας δωσει τον αριθμο πρωτοκολλου σημαινει οτι ολα ειναι οκ?? εσας τι σας βγαζει οταν πατε στην οριστικοποιηση?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.991 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:56 Ο Chris1993: #454 30-06-11 17:56 Καλά που έγινε αυτό...γιατί η ποινή είναι ΠΟΛΥ αυστηρή Εγώ δεν έχω κάνει λάθος...δεν υπερβαίνουμε το εισοδηματικό κριτήριο! Tα καθαρά έσοδά μας είναι λίγο κάτω απο 30.000 !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:57 Η Loukritia: #455 30-06-11 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Μαρια43: παιδια να ρωτησω κατι ?? επειδη αγχωνομαι λιγακι φετος με την καταθεση του μηχανογραφικου... αν μας δωσει τον αριθμο πρωτοκολλου σημαινει οτι ολα ειναι οκ?? εσας τι σας βγαζει οταν πατε στην οριστικοποιηση?? Click για ανάπτυξη... Σ' εμένα, στο σημείο όπου στα πρόχειρα μηχανογραφικά υπήρχε ένας τυχαίος κωδικός, βγάζει έναν αριθμό πρωτοκόλλου. Ο αριθμό αυτός είναι η "απόδειξη" της οριστικοποίησης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.991 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:58 Ο Chris1993: #456 30-06-11 17:58 Ναι..νομίζω ότι με τον αριθμο πρωτοκόλλου είναι ΟΛΑ ΟΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:58 Η danai-elpida: #457 30-06-11 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Μαρια43: παιδια να ρωτησω κατι ?? επειδη αγχωνομαι λιγακι φετος με την καταθεση του μηχανογραφικου... αν μας δωσει τον αριθμο πρωτοκολλου σημαινει οτι ολα ειναι οκ?? εσας τι σας βγαζει οταν πατε στην οριστικοποιηση?? Click για ανάπτυξη... Ακριβως! Τι εννοεις? Αν ξανακανεις τη διαδικασια οριστικοποιησης? Εμενα μου εμφανιζει το οριστικοποιηθεν μηχανογραφικο μου με τον αριθ.πρωτ. που μου ειχε δωσει τη Δευτερα που το υπεβαλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 18:01 Η Loukritia: #458 30-06-11 18:01 Αρχική Δημοσίευση από danai-elpida: Ακριβως! Τι εννοεις? Αν ξανακανεις τη διαδικασια οριστικοποιησης? Εμενα μου εμφανιζει το οριστικοποιηθεν μηχανογραφικο μου με τον αριθ.πρωτ. που μου ειχε δωσει τη Δευτερα που το υπεβαλλα Click για ανάπτυξη... Τότε είσαι οκ Ο αριθμός πρωτοκόλλου επισημοποιεί το έγγραφο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 18:02 Η Ερις έγραψε: #459 30-06-11 18:02 Αρχική Δημοσίευση από Μαρια43: παιδια να ρωτησω κατι ?? επειδη αγχωνομαι λιγακι φετος με την καταθεση του μηχανογραφικου... αν μας δωσει τον αριθμο πρωτοκολλου σημαινει οτι ολα ειναι οκ?? εσας τι σας βγαζει οταν πατε στην οριστικοποιηση?? Click για ανάπτυξη... ναι όλα μια χαρά είναι!!! Μην αγχώνεσαι έτσι γίνεται... Τώρα απλά περιμένεις να βγουν οι βάσεις Ααα άμα θέλεις το εκτυπώνεις κιόλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρια43 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια43 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 18:02 Η Μαρια43 έγραψε: #460 30-06-11 18:02 και κατι ακομη.. αν δεν συμπληρωσουμε τα στοιχεια που λενε στην αρχη ετος γεννησης οδος τηλεφωνο κτλ υπαρχει καποιο προβλημα?? Αρχική Δημοσίευση από Loukritia: Σ' εμένα, στο σημείο όπου στα πρόχειρα μηχανογραφικά υπήρχε ένας τυχαίος κωδικός, βγάζει έναν αριθμό πρωτοκόλλου. Ο αριθμό αυτός είναι η "απόδειξη" της οριστικοποίησης Click για ανάπτυξη... οταν λες τυχαιο κωδικο ποιον εννοεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 30 Ιουνίου 2011 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristianalrs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από johanio: Ακούγεται ένα σενάριο και για μέσα Ιουλίου... αλλά δεν είναι σίγουρο. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Loukritia: Και μόνο η ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δεν συντομεύει την διαδικασία; Click για ανάπτυξη... Μα ηλεκτρονικά γινόταν και πριν απλά έπρεπε να πας στη δευτεροβάθμια. Οι υπάλληλοι εκεί δηλαδή πώς το συμπλήρωναν, κάτι τέτοιο δε θα έκαναν; Απλά δε μπορούσες να το κάνεις μόνος σου. If anything αν τα αποτελέσματα βγουν πιο νωρίς θα 'ναι γιατί και τα μηχανογραφικά τελείωσαν πιο νωρίς (πέρσι πότε ήταν, 15/7; ) Αρχική Δημοσίευση από Katara: Έπρεπε ούτως η άλλως να πάω για να πάρω το χαρτί με τους βαθμούς Click για ανάπτυξη... Πώς πήγες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mathitisp Δραστήριο μέλος Ο mathitisp αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 457 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:00 Ο mathitisp: #444 30-06-11 17:00 Γιατί δεν ανοίγει το υπερσύγχρονο σύστημα του ΜΔ με chrome. :p Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από vassilis497: υποστηρίζει safari ξέρω γω και δεν υποστηρίζει chrome. τι να πεις Click για ανάπτυξη... Μακραν ο χειροτερος browser ειναι ο Internet Explorer ο FF ηταν για μια εποχη πρωτη επιλογη μου, αλλα πλεον δεν εχει τιποτα κοινο με εκεινη την ελαφρια εφαρμογη που γνωριζα...... παντως εμενα η πρωτη επιλογη μου οταν μου εβγαλε οτι δεν υποστηριζει chrome ηταν o safari, ειναι ελαφρυς, σταθερος και ευελικτος(καμια σχεση με αυτο στο οποιο εχουν εξελιχθει IE και FF) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:08 Η danai-elpida: #445 30-06-11 17:08 Αρχική Δημοσίευση από Loukritia: Και μόνο η ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δεν συντομεύει την διαδικασία; Click για ανάπτυξη... Σωστα! Εφοσον σημερα το βραδυ κλεινει το συστημα υποδοχης μηχανογραφικων, ποση ωρα πρεπει να επεξεργασθει τα δεδομενα ο Η/Υ για να βγαλει τα αποτελεσματα? Αντε να κανουν κ εναν ελεγχο ,αντε να μπουν κ οι υπογραφες. Ολο αυτο ειναι ζητημα ημερων. Απο κει κ περα ειναι ποτε γουσταρουν να τα δημοσιοποιησουν. Εγω πιστευω οτι 10-20 Ιουλιου θα πρεπει ναχουμε τα αποτελεσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. voοdoο Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 1.437 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:09 Ο voοdoο έγραψε: #446 30-06-11 17:09 Ίσως σας ενδιαφέρει: Διορθώσεις στα μηχανογραφικά έως 5 Ιουλίου | κοινωνια | ethnos.gr ...γιατί από ό,τι ακούσαμε έχει γίνει μπέρδεμα με τις ειδικές κατηγορίες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Redman20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Redman20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:17 Ο Redman20 έγραψε: #447 30-06-11 17:17 να φτιαξουμε facebook ξερουμε να συμπληρωσουμε ενα απλο μηχανογραφικο δεν ξερει ομως κανεις και καλα...σαν πως δεν πανε ολοι φροντιστηρια να τους τα φτιαξουν αυτοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lefterisg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο lefterisg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 151 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:20 Ο lefterisg: #448 30-06-11 17:20 Για Ιούλιο πρέπει να το ξεχάσουμε για βάσεις γιατί μόνο και μόνο αν σκεφτείς οτι η προκήρυξη της αστυνομίας δεν έχει βγεί ακόμα καταλαβαίνεις...Από Αύγουστο να τα περιμένουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:21 Ο Johnnaousa: #449 30-06-11 17:21 Αρχική Δημοσίευση από danai-elpida: Σωστα! Εφοσον σημερα το βραδυ κλεινει το συστημα υποδοχης μηχανογραφικων, ποση ωρα πρεπει να επεξεργασθει τα δεδομενα ο Η/Υ για να βγαλει τα αποτελεσματα? Αντε να κανουν κ εναν ελεγχο ,αντε να μπουν κ οι υπογραφες. Ολο αυτο ειναι ζητημα ημερων. Απο κει κ περα ειναι ποτε γουσταρουν να τα δημοσιοποιησουν. Εγω πιστευω οτι 10-20 Ιουλιου θα πρεπει ναχουμε τα αποτελεσματα Click για ανάπτυξη... Ειναι υπερβολικα νωρις..οχι οτι δεν μπορει να εχει τελειωσει η διαδιακασια..αλλα δεν θα κερδισουν τιποτα με το να ξερουμε 1.5 μηνα πριν σε ποια πολη θα ειμαστε...εγω αποκλειω στο μυαλο μου τον Ιουλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:25 Η Loukritia: #450 30-06-11 17:25 Με όσα συμβαίνουν φέτος, τα μηχανογραφικά φαντάζομαι πως είναι ένα θέμα με το οποίο θέλουν να ξεμπερδεύουν γρήγορα. Δε βλέπω για ποιό λόγο να μην βγούνε νωρίς οι βάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lefterisg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο lefterisg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 151 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:31 Ο lefterisg: #451 30-06-11 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Loukritia: Με όσα συμβαίνουν φέτος, τα μηχανογραφικά φαντάζομαι πως είναι ένα θέμα με το οποίο θέλουν να ξεμπερδεύουν γρήγορα. Δε βλέπω για ποιό λόγο να μην βγούνε νωρίς οι βάσεις. Click για ανάπτυξη... Η μή έγκαιρη ολοκλήρωση των δοκιμασιών των σχολών της ΕΛ.ΑΣ θα καθυστερήσει την ανακοίνωση των βάσεων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babisgr Πολύ δραστήριο μέλος Ο babisgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 837 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:47 Ο babisgr έγραψε: #452 30-06-11 17:47 γιατί νευριάζεις ρε redman? ούτως ή αλλιώς η αλλαγή δεν είναι στην επιλογή σχολών αλλά μόνο αν έκανες κάτι λάθος σε σχέση με τις ειδικές περιπτώσεις... άμα έβαλες πχ ότι δεν υπερβαίνεις το όριο αλλά τελικά είδες ότι το υπερβαίνεις και τέτοια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρια43 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια43 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:50 Η Μαρια43 έγραψε: #453 30-06-11 17:50 παιδια να ρωτησω κατι ?? επειδη αγχωνομαι λιγακι φετος με την καταθεση του μηχανογραφικου... αν μας δωσει τον αριθμο πρωτοκολλου σημαινει οτι ολα ειναι οκ?? εσας τι σας βγαζει οταν πατε στην οριστικοποιηση?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.991 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:56 Ο Chris1993: #454 30-06-11 17:56 Καλά που έγινε αυτό...γιατί η ποινή είναι ΠΟΛΥ αυστηρή Εγώ δεν έχω κάνει λάθος...δεν υπερβαίνουμε το εισοδηματικό κριτήριο! Tα καθαρά έσοδά μας είναι λίγο κάτω απο 30.000 !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:57 Η Loukritia: #455 30-06-11 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Μαρια43: παιδια να ρωτησω κατι ?? επειδη αγχωνομαι λιγακι φετος με την καταθεση του μηχανογραφικου... αν μας δωσει τον αριθμο πρωτοκολλου σημαινει οτι ολα ειναι οκ?? εσας τι σας βγαζει οταν πατε στην οριστικοποιηση?? Click για ανάπτυξη... Σ' εμένα, στο σημείο όπου στα πρόχειρα μηχανογραφικά υπήρχε ένας τυχαίος κωδικός, βγάζει έναν αριθμό πρωτοκόλλου. Ο αριθμό αυτός είναι η "απόδειξη" της οριστικοποίησης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.991 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:58 Ο Chris1993: #456 30-06-11 17:58 Ναι..νομίζω ότι με τον αριθμο πρωτοκόλλου είναι ΟΛΑ ΟΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:58 Η danai-elpida: #457 30-06-11 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Μαρια43: παιδια να ρωτησω κατι ?? επειδη αγχωνομαι λιγακι φετος με την καταθεση του μηχανογραφικου... αν μας δωσει τον αριθμο πρωτοκολλου σημαινει οτι ολα ειναι οκ?? εσας τι σας βγαζει οταν πατε στην οριστικοποιηση?? Click για ανάπτυξη... Ακριβως! Τι εννοεις? Αν ξανακανεις τη διαδικασια οριστικοποιησης? Εμενα μου εμφανιζει το οριστικοποιηθεν μηχανογραφικο μου με τον αριθ.πρωτ. που μου ειχε δωσει τη Δευτερα που το υπεβαλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 18:01 Η Loukritia: #458 30-06-11 18:01 Αρχική Δημοσίευση από danai-elpida: Ακριβως! Τι εννοεις? Αν ξανακανεις τη διαδικασια οριστικοποιησης? Εμενα μου εμφανιζει το οριστικοποιηθεν μηχανογραφικο μου με τον αριθ.πρωτ. που μου ειχε δωσει τη Δευτερα που το υπεβαλλα Click για ανάπτυξη... Τότε είσαι οκ Ο αριθμός πρωτοκόλλου επισημοποιεί το έγγραφο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 18:02 Η Ερις έγραψε: #459 30-06-11 18:02 Αρχική Δημοσίευση από Μαρια43: παιδια να ρωτησω κατι ?? επειδη αγχωνομαι λιγακι φετος με την καταθεση του μηχανογραφικου... αν μας δωσει τον αριθμο πρωτοκολλου σημαινει οτι ολα ειναι οκ?? εσας τι σας βγαζει οταν πατε στην οριστικοποιηση?? Click για ανάπτυξη... ναι όλα μια χαρά είναι!!! Μην αγχώνεσαι έτσι γίνεται... Τώρα απλά περιμένεις να βγουν οι βάσεις Ααα άμα θέλεις το εκτυπώνεις κιόλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρια43 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια43 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 18:02 Η Μαρια43 έγραψε: #460 30-06-11 18:02 και κατι ακομη.. αν δεν συμπληρωσουμε τα στοιχεια που λενε στην αρχη ετος γεννησης οδος τηλεφωνο κτλ υπαρχει καποιο προβλημα?? Αρχική Δημοσίευση από Loukritia: Σ' εμένα, στο σημείο όπου στα πρόχειρα μηχανογραφικά υπήρχε ένας τυχαίος κωδικός, βγάζει έναν αριθμό πρωτοκόλλου. Ο αριθμό αυτός είναι η "απόδειξη" της οριστικοποίησης Click για ανάπτυξη... οταν λες τυχαιο κωδικο ποιον εννοεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 30 Ιουνίου 2011 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristianalrs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιατί δεν ανοίγει το υπερσύγχρονο σύστημα του ΜΔ με chrome. :p Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από vassilis497: υποστηρίζει safari ξέρω γω και δεν υποστηρίζει chrome. τι να πεις Click για ανάπτυξη... Μακραν ο χειροτερος browser ειναι ο Internet Explorer ο FF ηταν για μια εποχη πρωτη επιλογη μου, αλλα πλεον δεν εχει τιποτα κοινο με εκεινη την ελαφρια εφαρμογη που γνωριζα...... παντως εμενα η πρωτη επιλογη μου οταν μου εβγαλε οτι δεν υποστηριζει chrome ηταν o safari, ειναι ελαφρυς, σταθερος και ευελικτος(καμια σχεση με αυτο στο οποιο εχουν εξελιχθει IE και FF) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:08 Η danai-elpida: #445 30-06-11 17:08 Αρχική Δημοσίευση από Loukritia: Και μόνο η ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δεν συντομεύει την διαδικασία; Click για ανάπτυξη... Σωστα! Εφοσον σημερα το βραδυ κλεινει το συστημα υποδοχης μηχανογραφικων, ποση ωρα πρεπει να επεξεργασθει τα δεδομενα ο Η/Υ για να βγαλει τα αποτελεσματα? Αντε να κανουν κ εναν ελεγχο ,αντε να μπουν κ οι υπογραφες. Ολο αυτο ειναι ζητημα ημερων. Απο κει κ περα ειναι ποτε γουσταρουν να τα δημοσιοποιησουν. Εγω πιστευω οτι 10-20 Ιουλιου θα πρεπει ναχουμε τα αποτελεσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. voοdoο Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 1.437 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:09 Ο voοdoο έγραψε: #446 30-06-11 17:09 Ίσως σας ενδιαφέρει: Διορθώσεις στα μηχανογραφικά έως 5 Ιουλίου | κοινωνια | ethnos.gr ...γιατί από ό,τι ακούσαμε έχει γίνει μπέρδεμα με τις ειδικές κατηγορίες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Redman20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Redman20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:17 Ο Redman20 έγραψε: #447 30-06-11 17:17 να φτιαξουμε facebook ξερουμε να συμπληρωσουμε ενα απλο μηχανογραφικο δεν ξερει ομως κανεις και καλα...σαν πως δεν πανε ολοι φροντιστηρια να τους τα φτιαξουν αυτοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lefterisg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο lefterisg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 151 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:20 Ο lefterisg: #448 30-06-11 17:20 Για Ιούλιο πρέπει να το ξεχάσουμε για βάσεις γιατί μόνο και μόνο αν σκεφτείς οτι η προκήρυξη της αστυνομίας δεν έχει βγεί ακόμα καταλαβαίνεις...Από Αύγουστο να τα περιμένουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:21 Ο Johnnaousa: #449 30-06-11 17:21 Αρχική Δημοσίευση από danai-elpida: Σωστα! Εφοσον σημερα το βραδυ κλεινει το συστημα υποδοχης μηχανογραφικων, ποση ωρα πρεπει να επεξεργασθει τα δεδομενα ο Η/Υ για να βγαλει τα αποτελεσματα? Αντε να κανουν κ εναν ελεγχο ,αντε να μπουν κ οι υπογραφες. Ολο αυτο ειναι ζητημα ημερων. Απο κει κ περα ειναι ποτε γουσταρουν να τα δημοσιοποιησουν. Εγω πιστευω οτι 10-20 Ιουλιου θα πρεπει ναχουμε τα αποτελεσματα Click για ανάπτυξη... Ειναι υπερβολικα νωρις..οχι οτι δεν μπορει να εχει τελειωσει η διαδιακασια..αλλα δεν θα κερδισουν τιποτα με το να ξερουμε 1.5 μηνα πριν σε ποια πολη θα ειμαστε...εγω αποκλειω στο μυαλο μου τον Ιουλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:25 Η Loukritia: #450 30-06-11 17:25 Με όσα συμβαίνουν φέτος, τα μηχανογραφικά φαντάζομαι πως είναι ένα θέμα με το οποίο θέλουν να ξεμπερδεύουν γρήγορα. Δε βλέπω για ποιό λόγο να μην βγούνε νωρίς οι βάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lefterisg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο lefterisg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 151 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:31 Ο lefterisg: #451 30-06-11 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Loukritia: Με όσα συμβαίνουν φέτος, τα μηχανογραφικά φαντάζομαι πως είναι ένα θέμα με το οποίο θέλουν να ξεμπερδεύουν γρήγορα. Δε βλέπω για ποιό λόγο να μην βγούνε νωρίς οι βάσεις. Click για ανάπτυξη... Η μή έγκαιρη ολοκλήρωση των δοκιμασιών των σχολών της ΕΛ.ΑΣ θα καθυστερήσει την ανακοίνωση των βάσεων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babisgr Πολύ δραστήριο μέλος Ο babisgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 837 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:47 Ο babisgr έγραψε: #452 30-06-11 17:47 γιατί νευριάζεις ρε redman? ούτως ή αλλιώς η αλλαγή δεν είναι στην επιλογή σχολών αλλά μόνο αν έκανες κάτι λάθος σε σχέση με τις ειδικές περιπτώσεις... άμα έβαλες πχ ότι δεν υπερβαίνεις το όριο αλλά τελικά είδες ότι το υπερβαίνεις και τέτοια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρια43 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια43 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:50 Η Μαρια43 έγραψε: #453 30-06-11 17:50 παιδια να ρωτησω κατι ?? επειδη αγχωνομαι λιγακι φετος με την καταθεση του μηχανογραφικου... αν μας δωσει τον αριθμο πρωτοκολλου σημαινει οτι ολα ειναι οκ?? εσας τι σας βγαζει οταν πατε στην οριστικοποιηση?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.991 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:56 Ο Chris1993: #454 30-06-11 17:56 Καλά που έγινε αυτό...γιατί η ποινή είναι ΠΟΛΥ αυστηρή Εγώ δεν έχω κάνει λάθος...δεν υπερβαίνουμε το εισοδηματικό κριτήριο! Tα καθαρά έσοδά μας είναι λίγο κάτω απο 30.000 !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:57 Η Loukritia: #455 30-06-11 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Μαρια43: παιδια να ρωτησω κατι ?? επειδη αγχωνομαι λιγακι φετος με την καταθεση του μηχανογραφικου... αν μας δωσει τον αριθμο πρωτοκολλου σημαινει οτι ολα ειναι οκ?? εσας τι σας βγαζει οταν πατε στην οριστικοποιηση?? Click για ανάπτυξη... Σ' εμένα, στο σημείο όπου στα πρόχειρα μηχανογραφικά υπήρχε ένας τυχαίος κωδικός, βγάζει έναν αριθμό πρωτοκόλλου. Ο αριθμό αυτός είναι η "απόδειξη" της οριστικοποίησης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.991 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:58 Ο Chris1993: #456 30-06-11 17:58 Ναι..νομίζω ότι με τον αριθμο πρωτοκόλλου είναι ΟΛΑ ΟΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:58 Η danai-elpida: #457 30-06-11 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Μαρια43: παιδια να ρωτησω κατι ?? επειδη αγχωνομαι λιγακι φετος με την καταθεση του μηχανογραφικου... αν μας δωσει τον αριθμο πρωτοκολλου σημαινει οτι ολα ειναι οκ?? εσας τι σας βγαζει οταν πατε στην οριστικοποιηση?? Click για ανάπτυξη... Ακριβως! Τι εννοεις? Αν ξανακανεις τη διαδικασια οριστικοποιησης? Εμενα μου εμφανιζει το οριστικοποιηθεν μηχανογραφικο μου με τον αριθ.πρωτ. που μου ειχε δωσει τη Δευτερα που το υπεβαλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 18:01 Η Loukritia: #458 30-06-11 18:01 Αρχική Δημοσίευση από danai-elpida: Ακριβως! Τι εννοεις? Αν ξανακανεις τη διαδικασια οριστικοποιησης? Εμενα μου εμφανιζει το οριστικοποιηθεν μηχανογραφικο μου με τον αριθ.πρωτ. που μου ειχε δωσει τη Δευτερα που το υπεβαλλα Click για ανάπτυξη... Τότε είσαι οκ Ο αριθμός πρωτοκόλλου επισημοποιεί το έγγραφο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 18:02 Η Ερις έγραψε: #459 30-06-11 18:02 Αρχική Δημοσίευση από Μαρια43: παιδια να ρωτησω κατι ?? επειδη αγχωνομαι λιγακι φετος με την καταθεση του μηχανογραφικου... αν μας δωσει τον αριθμο πρωτοκολλου σημαινει οτι ολα ειναι οκ?? εσας τι σας βγαζει οταν πατε στην οριστικοποιηση?? Click για ανάπτυξη... ναι όλα μια χαρά είναι!!! Μην αγχώνεσαι έτσι γίνεται... Τώρα απλά περιμένεις να βγουν οι βάσεις Ααα άμα θέλεις το εκτυπώνεις κιόλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρια43 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια43 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 18:02 Η Μαρια43 έγραψε: #460 30-06-11 18:02 και κατι ακομη.. αν δεν συμπληρωσουμε τα στοιχεια που λενε στην αρχη ετος γεννησης οδος τηλεφωνο κτλ υπαρχει καποιο προβλημα?? Αρχική Δημοσίευση από Loukritia: Σ' εμένα, στο σημείο όπου στα πρόχειρα μηχανογραφικά υπήρχε ένας τυχαίος κωδικός, βγάζει έναν αριθμό πρωτοκόλλου. Ο αριθμό αυτός είναι η "απόδειξη" της οριστικοποίησης Click για ανάπτυξη... οταν λες τυχαιο κωδικο ποιον εννοεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 30 Ιουνίου 2011 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristianalrs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Loukritia: Και μόνο η ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δεν συντομεύει την διαδικασία; Click για ανάπτυξη... Σωστα! Εφοσον σημερα το βραδυ κλεινει το συστημα υποδοχης μηχανογραφικων, ποση ωρα πρεπει να επεξεργασθει τα δεδομενα ο Η/Υ για να βγαλει τα αποτελεσματα? Αντε να κανουν κ εναν ελεγχο ,αντε να μπουν κ οι υπογραφες. Ολο αυτο ειναι ζητημα ημερων. Απο κει κ περα ειναι ποτε γουσταρουν να τα δημοσιοποιησουν. Εγω πιστευω οτι 10-20 Ιουλιου θα πρεπει ναχουμε τα αποτελεσματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
voοdoο Πολύ δραστήριο μέλος Ο Δημήτριος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών, Καθηγητής και μας γράφει από Κυπαρισσία (Μεσσηνία). Έχει γράψει 1.437 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:09 Ο voοdoο έγραψε: #446 30-06-11 17:09 Ίσως σας ενδιαφέρει: Διορθώσεις στα μηχανογραφικά έως 5 Ιουλίου | κοινωνια | ethnos.gr ...γιατί από ό,τι ακούσαμε έχει γίνει μπέρδεμα με τις ειδικές κατηγορίες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Redman20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Redman20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:17 Ο Redman20 έγραψε: #447 30-06-11 17:17 να φτιαξουμε facebook ξερουμε να συμπληρωσουμε ενα απλο μηχανογραφικο δεν ξερει ομως κανεις και καλα...σαν πως δεν πανε ολοι φροντιστηρια να τους τα φτιαξουν αυτοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lefterisg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο lefterisg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 151 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:20 Ο lefterisg: #448 30-06-11 17:20 Για Ιούλιο πρέπει να το ξεχάσουμε για βάσεις γιατί μόνο και μόνο αν σκεφτείς οτι η προκήρυξη της αστυνομίας δεν έχει βγεί ακόμα καταλαβαίνεις...Από Αύγουστο να τα περιμένουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:21 Ο Johnnaousa: #449 30-06-11 17:21 Αρχική Δημοσίευση από danai-elpida: Σωστα! Εφοσον σημερα το βραδυ κλεινει το συστημα υποδοχης μηχανογραφικων, ποση ωρα πρεπει να επεξεργασθει τα δεδομενα ο Η/Υ για να βγαλει τα αποτελεσματα? Αντε να κανουν κ εναν ελεγχο ,αντε να μπουν κ οι υπογραφες. Ολο αυτο ειναι ζητημα ημερων. Απο κει κ περα ειναι ποτε γουσταρουν να τα δημοσιοποιησουν. Εγω πιστευω οτι 10-20 Ιουλιου θα πρεπει ναχουμε τα αποτελεσματα Click για ανάπτυξη... Ειναι υπερβολικα νωρις..οχι οτι δεν μπορει να εχει τελειωσει η διαδιακασια..αλλα δεν θα κερδισουν τιποτα με το να ξερουμε 1.5 μηνα πριν σε ποια πολη θα ειμαστε...εγω αποκλειω στο μυαλο μου τον Ιουλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:25 Η Loukritia: #450 30-06-11 17:25 Με όσα συμβαίνουν φέτος, τα μηχανογραφικά φαντάζομαι πως είναι ένα θέμα με το οποίο θέλουν να ξεμπερδεύουν γρήγορα. Δε βλέπω για ποιό λόγο να μην βγούνε νωρίς οι βάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lefterisg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο lefterisg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 151 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:31 Ο lefterisg: #451 30-06-11 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Loukritia: Με όσα συμβαίνουν φέτος, τα μηχανογραφικά φαντάζομαι πως είναι ένα θέμα με το οποίο θέλουν να ξεμπερδεύουν γρήγορα. Δε βλέπω για ποιό λόγο να μην βγούνε νωρίς οι βάσεις. Click για ανάπτυξη... Η μή έγκαιρη ολοκλήρωση των δοκιμασιών των σχολών της ΕΛ.ΑΣ θα καθυστερήσει την ανακοίνωση των βάσεων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babisgr Πολύ δραστήριο μέλος Ο babisgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 837 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:47 Ο babisgr έγραψε: #452 30-06-11 17:47 γιατί νευριάζεις ρε redman? ούτως ή αλλιώς η αλλαγή δεν είναι στην επιλογή σχολών αλλά μόνο αν έκανες κάτι λάθος σε σχέση με τις ειδικές περιπτώσεις... άμα έβαλες πχ ότι δεν υπερβαίνεις το όριο αλλά τελικά είδες ότι το υπερβαίνεις και τέτοια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρια43 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια43 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:50 Η Μαρια43 έγραψε: #453 30-06-11 17:50 παιδια να ρωτησω κατι ?? επειδη αγχωνομαι λιγακι φετος με την καταθεση του μηχανογραφικου... αν μας δωσει τον αριθμο πρωτοκολλου σημαινει οτι ολα ειναι οκ?? εσας τι σας βγαζει οταν πατε στην οριστικοποιηση?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.991 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:56 Ο Chris1993: #454 30-06-11 17:56 Καλά που έγινε αυτό...γιατί η ποινή είναι ΠΟΛΥ αυστηρή Εγώ δεν έχω κάνει λάθος...δεν υπερβαίνουμε το εισοδηματικό κριτήριο! Tα καθαρά έσοδά μας είναι λίγο κάτω απο 30.000 !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:57 Η Loukritia: #455 30-06-11 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Μαρια43: παιδια να ρωτησω κατι ?? επειδη αγχωνομαι λιγακι φετος με την καταθεση του μηχανογραφικου... αν μας δωσει τον αριθμο πρωτοκολλου σημαινει οτι ολα ειναι οκ?? εσας τι σας βγαζει οταν πατε στην οριστικοποιηση?? Click για ανάπτυξη... Σ' εμένα, στο σημείο όπου στα πρόχειρα μηχανογραφικά υπήρχε ένας τυχαίος κωδικός, βγάζει έναν αριθμό πρωτοκόλλου. Ο αριθμό αυτός είναι η "απόδειξη" της οριστικοποίησης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.991 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:58 Ο Chris1993: #456 30-06-11 17:58 Ναι..νομίζω ότι με τον αριθμο πρωτοκόλλου είναι ΟΛΑ ΟΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:58 Η danai-elpida: #457 30-06-11 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Μαρια43: παιδια να ρωτησω κατι ?? επειδη αγχωνομαι λιγακι φετος με την καταθεση του μηχανογραφικου... αν μας δωσει τον αριθμο πρωτοκολλου σημαινει οτι ολα ειναι οκ?? εσας τι σας βγαζει οταν πατε στην οριστικοποιηση?? Click για ανάπτυξη... Ακριβως! Τι εννοεις? Αν ξανακανεις τη διαδικασια οριστικοποιησης? Εμενα μου εμφανιζει το οριστικοποιηθεν μηχανογραφικο μου με τον αριθ.πρωτ. που μου ειχε δωσει τη Δευτερα που το υπεβαλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 18:01 Η Loukritia: #458 30-06-11 18:01 Αρχική Δημοσίευση από danai-elpida: Ακριβως! Τι εννοεις? Αν ξανακανεις τη διαδικασια οριστικοποιησης? Εμενα μου εμφανιζει το οριστικοποιηθεν μηχανογραφικο μου με τον αριθ.πρωτ. που μου ειχε δωσει τη Δευτερα που το υπεβαλλα Click για ανάπτυξη... Τότε είσαι οκ Ο αριθμός πρωτοκόλλου επισημοποιεί το έγγραφο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 18:02 Η Ερις έγραψε: #459 30-06-11 18:02 Αρχική Δημοσίευση από Μαρια43: παιδια να ρωτησω κατι ?? επειδη αγχωνομαι λιγακι φετος με την καταθεση του μηχανογραφικου... αν μας δωσει τον αριθμο πρωτοκολλου σημαινει οτι ολα ειναι οκ?? εσας τι σας βγαζει οταν πατε στην οριστικοποιηση?? Click για ανάπτυξη... ναι όλα μια χαρά είναι!!! Μην αγχώνεσαι έτσι γίνεται... Τώρα απλά περιμένεις να βγουν οι βάσεις Ααα άμα θέλεις το εκτυπώνεις κιόλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρια43 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια43 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 18:02 Η Μαρια43 έγραψε: #460 30-06-11 18:02 και κατι ακομη.. αν δεν συμπληρωσουμε τα στοιχεια που λενε στην αρχη ετος γεννησης οδος τηλεφωνο κτλ υπαρχει καποιο προβλημα?? Αρχική Δημοσίευση από Loukritia: Σ' εμένα, στο σημείο όπου στα πρόχειρα μηχανογραφικά υπήρχε ένας τυχαίος κωδικός, βγάζει έναν αριθμό πρωτοκόλλου. Ο αριθμό αυτός είναι η "απόδειξη" της οριστικοποίησης Click για ανάπτυξη... οταν λες τυχαιο κωδικο ποιον εννοεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 30 Ιουνίου 2011 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristianalrs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ίσως σας ενδιαφέρει: Διορθώσεις στα μηχανογραφικά έως 5 Ιουλίου | κοινωνια | ethnos.gr ...γιατί από ό,τι ακούσαμε έχει γίνει μπέρδεμα με τις ειδικές κατηγορίες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Redman20 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Redman20 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 324 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:17 Ο Redman20 έγραψε: #447 30-06-11 17:17 να φτιαξουμε facebook ξερουμε να συμπληρωσουμε ενα απλο μηχανογραφικο δεν ξερει ομως κανεις και καλα...σαν πως δεν πανε ολοι φροντιστηρια να τους τα φτιαξουν αυτοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lefterisg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο lefterisg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 151 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:20 Ο lefterisg: #448 30-06-11 17:20 Για Ιούλιο πρέπει να το ξεχάσουμε για βάσεις γιατί μόνο και μόνο αν σκεφτείς οτι η προκήρυξη της αστυνομίας δεν έχει βγεί ακόμα καταλαβαίνεις...Από Αύγουστο να τα περιμένουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:21 Ο Johnnaousa: #449 30-06-11 17:21 Αρχική Δημοσίευση από danai-elpida: Σωστα! Εφοσον σημερα το βραδυ κλεινει το συστημα υποδοχης μηχανογραφικων, ποση ωρα πρεπει να επεξεργασθει τα δεδομενα ο Η/Υ για να βγαλει τα αποτελεσματα? Αντε να κανουν κ εναν ελεγχο ,αντε να μπουν κ οι υπογραφες. Ολο αυτο ειναι ζητημα ημερων. Απο κει κ περα ειναι ποτε γουσταρουν να τα δημοσιοποιησουν. Εγω πιστευω οτι 10-20 Ιουλιου θα πρεπει ναχουμε τα αποτελεσματα Click για ανάπτυξη... Ειναι υπερβολικα νωρις..οχι οτι δεν μπορει να εχει τελειωσει η διαδιακασια..αλλα δεν θα κερδισουν τιποτα με το να ξερουμε 1.5 μηνα πριν σε ποια πολη θα ειμαστε...εγω αποκλειω στο μυαλο μου τον Ιουλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:25 Η Loukritia: #450 30-06-11 17:25 Με όσα συμβαίνουν φέτος, τα μηχανογραφικά φαντάζομαι πως είναι ένα θέμα με το οποίο θέλουν να ξεμπερδεύουν γρήγορα. Δε βλέπω για ποιό λόγο να μην βγούνε νωρίς οι βάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lefterisg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο lefterisg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 151 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:31 Ο lefterisg: #451 30-06-11 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Loukritia: Με όσα συμβαίνουν φέτος, τα μηχανογραφικά φαντάζομαι πως είναι ένα θέμα με το οποίο θέλουν να ξεμπερδεύουν γρήγορα. Δε βλέπω για ποιό λόγο να μην βγούνε νωρίς οι βάσεις. Click για ανάπτυξη... Η μή έγκαιρη ολοκλήρωση των δοκιμασιών των σχολών της ΕΛ.ΑΣ θα καθυστερήσει την ανακοίνωση των βάσεων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babisgr Πολύ δραστήριο μέλος Ο babisgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 837 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:47 Ο babisgr έγραψε: #452 30-06-11 17:47 γιατί νευριάζεις ρε redman? ούτως ή αλλιώς η αλλαγή δεν είναι στην επιλογή σχολών αλλά μόνο αν έκανες κάτι λάθος σε σχέση με τις ειδικές περιπτώσεις... άμα έβαλες πχ ότι δεν υπερβαίνεις το όριο αλλά τελικά είδες ότι το υπερβαίνεις και τέτοια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρια43 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια43 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:50 Η Μαρια43 έγραψε: #453 30-06-11 17:50 παιδια να ρωτησω κατι ?? επειδη αγχωνομαι λιγακι φετος με την καταθεση του μηχανογραφικου... αν μας δωσει τον αριθμο πρωτοκολλου σημαινει οτι ολα ειναι οκ?? εσας τι σας βγαζει οταν πατε στην οριστικοποιηση?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.991 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:56 Ο Chris1993: #454 30-06-11 17:56 Καλά που έγινε αυτό...γιατί η ποινή είναι ΠΟΛΥ αυστηρή Εγώ δεν έχω κάνει λάθος...δεν υπερβαίνουμε το εισοδηματικό κριτήριο! Tα καθαρά έσοδά μας είναι λίγο κάτω απο 30.000 !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:57 Η Loukritia: #455 30-06-11 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Μαρια43: παιδια να ρωτησω κατι ?? επειδη αγχωνομαι λιγακι φετος με την καταθεση του μηχανογραφικου... αν μας δωσει τον αριθμο πρωτοκολλου σημαινει οτι ολα ειναι οκ?? εσας τι σας βγαζει οταν πατε στην οριστικοποιηση?? Click για ανάπτυξη... Σ' εμένα, στο σημείο όπου στα πρόχειρα μηχανογραφικά υπήρχε ένας τυχαίος κωδικός, βγάζει έναν αριθμό πρωτοκόλλου. Ο αριθμό αυτός είναι η "απόδειξη" της οριστικοποίησης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.991 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:58 Ο Chris1993: #456 30-06-11 17:58 Ναι..νομίζω ότι με τον αριθμο πρωτοκόλλου είναι ΟΛΑ ΟΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:58 Η danai-elpida: #457 30-06-11 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Μαρια43: παιδια να ρωτησω κατι ?? επειδη αγχωνομαι λιγακι φετος με την καταθεση του μηχανογραφικου... αν μας δωσει τον αριθμο πρωτοκολλου σημαινει οτι ολα ειναι οκ?? εσας τι σας βγαζει οταν πατε στην οριστικοποιηση?? Click για ανάπτυξη... Ακριβως! Τι εννοεις? Αν ξανακανεις τη διαδικασια οριστικοποιησης? Εμενα μου εμφανιζει το οριστικοποιηθεν μηχανογραφικο μου με τον αριθ.πρωτ. που μου ειχε δωσει τη Δευτερα που το υπεβαλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 18:01 Η Loukritia: #458 30-06-11 18:01 Αρχική Δημοσίευση από danai-elpida: Ακριβως! Τι εννοεις? Αν ξανακανεις τη διαδικασια οριστικοποιησης? Εμενα μου εμφανιζει το οριστικοποιηθεν μηχανογραφικο μου με τον αριθ.πρωτ. που μου ειχε δωσει τη Δευτερα που το υπεβαλλα Click για ανάπτυξη... Τότε είσαι οκ Ο αριθμός πρωτοκόλλου επισημοποιεί το έγγραφο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 18:02 Η Ερις έγραψε: #459 30-06-11 18:02 Αρχική Δημοσίευση από Μαρια43: παιδια να ρωτησω κατι ?? επειδη αγχωνομαι λιγακι φετος με την καταθεση του μηχανογραφικου... αν μας δωσει τον αριθμο πρωτοκολλου σημαινει οτι ολα ειναι οκ?? εσας τι σας βγαζει οταν πατε στην οριστικοποιηση?? Click για ανάπτυξη... ναι όλα μια χαρά είναι!!! Μην αγχώνεσαι έτσι γίνεται... Τώρα απλά περιμένεις να βγουν οι βάσεις Ααα άμα θέλεις το εκτυπώνεις κιόλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρια43 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια43 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 18:02 Η Μαρια43 έγραψε: #460 30-06-11 18:02 και κατι ακομη.. αν δεν συμπληρωσουμε τα στοιχεια που λενε στην αρχη ετος γεννησης οδος τηλεφωνο κτλ υπαρχει καποιο προβλημα?? Αρχική Δημοσίευση από Loukritia: Σ' εμένα, στο σημείο όπου στα πρόχειρα μηχανογραφικά υπήρχε ένας τυχαίος κωδικός, βγάζει έναν αριθμό πρωτοκόλλου. Ο αριθμό αυτός είναι η "απόδειξη" της οριστικοποίησης Click για ανάπτυξη... οταν λες τυχαιο κωδικο ποιον εννοεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 30 Ιουνίου 2011 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristianalrs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
να φτιαξουμε facebook ξερουμε να συμπληρωσουμε ενα απλο μηχανογραφικο δεν ξερει ομως κανεις και καλα...σαν πως δεν πανε ολοι φροντιστηρια να τους τα φτιαξουν αυτοι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lefterisg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο lefterisg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 151 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:20 Ο lefterisg: #448 30-06-11 17:20 Για Ιούλιο πρέπει να το ξεχάσουμε για βάσεις γιατί μόνο και μόνο αν σκεφτείς οτι η προκήρυξη της αστυνομίας δεν έχει βγεί ακόμα καταλαβαίνεις...Από Αύγουστο να τα περιμένουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:21 Ο Johnnaousa: #449 30-06-11 17:21 Αρχική Δημοσίευση από danai-elpida: Σωστα! Εφοσον σημερα το βραδυ κλεινει το συστημα υποδοχης μηχανογραφικων, ποση ωρα πρεπει να επεξεργασθει τα δεδομενα ο Η/Υ για να βγαλει τα αποτελεσματα? Αντε να κανουν κ εναν ελεγχο ,αντε να μπουν κ οι υπογραφες. Ολο αυτο ειναι ζητημα ημερων. Απο κει κ περα ειναι ποτε γουσταρουν να τα δημοσιοποιησουν. Εγω πιστευω οτι 10-20 Ιουλιου θα πρεπει ναχουμε τα αποτελεσματα Click για ανάπτυξη... Ειναι υπερβολικα νωρις..οχι οτι δεν μπορει να εχει τελειωσει η διαδιακασια..αλλα δεν θα κερδισουν τιποτα με το να ξερουμε 1.5 μηνα πριν σε ποια πολη θα ειμαστε...εγω αποκλειω στο μυαλο μου τον Ιουλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:25 Η Loukritia: #450 30-06-11 17:25 Με όσα συμβαίνουν φέτος, τα μηχανογραφικά φαντάζομαι πως είναι ένα θέμα με το οποίο θέλουν να ξεμπερδεύουν γρήγορα. Δε βλέπω για ποιό λόγο να μην βγούνε νωρίς οι βάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lefterisg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο lefterisg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 151 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:31 Ο lefterisg: #451 30-06-11 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Loukritia: Με όσα συμβαίνουν φέτος, τα μηχανογραφικά φαντάζομαι πως είναι ένα θέμα με το οποίο θέλουν να ξεμπερδεύουν γρήγορα. Δε βλέπω για ποιό λόγο να μην βγούνε νωρίς οι βάσεις. Click για ανάπτυξη... Η μή έγκαιρη ολοκλήρωση των δοκιμασιών των σχολών της ΕΛ.ΑΣ θα καθυστερήσει την ανακοίνωση των βάσεων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babisgr Πολύ δραστήριο μέλος Ο babisgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 837 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:47 Ο babisgr έγραψε: #452 30-06-11 17:47 γιατί νευριάζεις ρε redman? ούτως ή αλλιώς η αλλαγή δεν είναι στην επιλογή σχολών αλλά μόνο αν έκανες κάτι λάθος σε σχέση με τις ειδικές περιπτώσεις... άμα έβαλες πχ ότι δεν υπερβαίνεις το όριο αλλά τελικά είδες ότι το υπερβαίνεις και τέτοια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρια43 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια43 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:50 Η Μαρια43 έγραψε: #453 30-06-11 17:50 παιδια να ρωτησω κατι ?? επειδη αγχωνομαι λιγακι φετος με την καταθεση του μηχανογραφικου... αν μας δωσει τον αριθμο πρωτοκολλου σημαινει οτι ολα ειναι οκ?? εσας τι σας βγαζει οταν πατε στην οριστικοποιηση?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.991 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:56 Ο Chris1993: #454 30-06-11 17:56 Καλά που έγινε αυτό...γιατί η ποινή είναι ΠΟΛΥ αυστηρή Εγώ δεν έχω κάνει λάθος...δεν υπερβαίνουμε το εισοδηματικό κριτήριο! Tα καθαρά έσοδά μας είναι λίγο κάτω απο 30.000 !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:57 Η Loukritia: #455 30-06-11 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Μαρια43: παιδια να ρωτησω κατι ?? επειδη αγχωνομαι λιγακι φετος με την καταθεση του μηχανογραφικου... αν μας δωσει τον αριθμο πρωτοκολλου σημαινει οτι ολα ειναι οκ?? εσας τι σας βγαζει οταν πατε στην οριστικοποιηση?? Click για ανάπτυξη... Σ' εμένα, στο σημείο όπου στα πρόχειρα μηχανογραφικά υπήρχε ένας τυχαίος κωδικός, βγάζει έναν αριθμό πρωτοκόλλου. Ο αριθμό αυτός είναι η "απόδειξη" της οριστικοποίησης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.991 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:58 Ο Chris1993: #456 30-06-11 17:58 Ναι..νομίζω ότι με τον αριθμο πρωτοκόλλου είναι ΟΛΑ ΟΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:58 Η danai-elpida: #457 30-06-11 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Μαρια43: παιδια να ρωτησω κατι ?? επειδη αγχωνομαι λιγακι φετος με την καταθεση του μηχανογραφικου... αν μας δωσει τον αριθμο πρωτοκολλου σημαινει οτι ολα ειναι οκ?? εσας τι σας βγαζει οταν πατε στην οριστικοποιηση?? Click για ανάπτυξη... Ακριβως! Τι εννοεις? Αν ξανακανεις τη διαδικασια οριστικοποιησης? Εμενα μου εμφανιζει το οριστικοποιηθεν μηχανογραφικο μου με τον αριθ.πρωτ. που μου ειχε δωσει τη Δευτερα που το υπεβαλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 18:01 Η Loukritia: #458 30-06-11 18:01 Αρχική Δημοσίευση από danai-elpida: Ακριβως! Τι εννοεις? Αν ξανακανεις τη διαδικασια οριστικοποιησης? Εμενα μου εμφανιζει το οριστικοποιηθεν μηχανογραφικο μου με τον αριθ.πρωτ. που μου ειχε δωσει τη Δευτερα που το υπεβαλλα Click για ανάπτυξη... Τότε είσαι οκ Ο αριθμός πρωτοκόλλου επισημοποιεί το έγγραφο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 18:02 Η Ερις έγραψε: #459 30-06-11 18:02 Αρχική Δημοσίευση από Μαρια43: παιδια να ρωτησω κατι ?? επειδη αγχωνομαι λιγακι φετος με την καταθεση του μηχανογραφικου... αν μας δωσει τον αριθμο πρωτοκολλου σημαινει οτι ολα ειναι οκ?? εσας τι σας βγαζει οταν πατε στην οριστικοποιηση?? Click για ανάπτυξη... ναι όλα μια χαρά είναι!!! Μην αγχώνεσαι έτσι γίνεται... Τώρα απλά περιμένεις να βγουν οι βάσεις Ααα άμα θέλεις το εκτυπώνεις κιόλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρια43 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια43 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 18:02 Η Μαρια43 έγραψε: #460 30-06-11 18:02 και κατι ακομη.. αν δεν συμπληρωσουμε τα στοιχεια που λενε στην αρχη ετος γεννησης οδος τηλεφωνο κτλ υπαρχει καποιο προβλημα?? Αρχική Δημοσίευση από Loukritia: Σ' εμένα, στο σημείο όπου στα πρόχειρα μηχανογραφικά υπήρχε ένας τυχαίος κωδικός, βγάζει έναν αριθμό πρωτοκόλλου. Ο αριθμό αυτός είναι η "απόδειξη" της οριστικοποίησης Click για ανάπτυξη... οταν λες τυχαιο κωδικο ποιον εννοεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 30 Ιουνίου 2011 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristianalrs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για Ιούλιο πρέπει να το ξεχάσουμε για βάσεις γιατί μόνο και μόνο αν σκεφτείς οτι η προκήρυξη της αστυνομίας δεν έχει βγεί ακόμα καταλαβαίνεις...Από Αύγουστο να τα περιμένουμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:21 Ο Johnnaousa: #449 30-06-11 17:21 Αρχική Δημοσίευση από danai-elpida: Σωστα! Εφοσον σημερα το βραδυ κλεινει το συστημα υποδοχης μηχανογραφικων, ποση ωρα πρεπει να επεξεργασθει τα δεδομενα ο Η/Υ για να βγαλει τα αποτελεσματα? Αντε να κανουν κ εναν ελεγχο ,αντε να μπουν κ οι υπογραφες. Ολο αυτο ειναι ζητημα ημερων. Απο κει κ περα ειναι ποτε γουσταρουν να τα δημοσιοποιησουν. Εγω πιστευω οτι 10-20 Ιουλιου θα πρεπει ναχουμε τα αποτελεσματα Click για ανάπτυξη... Ειναι υπερβολικα νωρις..οχι οτι δεν μπορει να εχει τελειωσει η διαδιακασια..αλλα δεν θα κερδισουν τιποτα με το να ξερουμε 1.5 μηνα πριν σε ποια πολη θα ειμαστε...εγω αποκλειω στο μυαλο μου τον Ιουλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:25 Η Loukritia: #450 30-06-11 17:25 Με όσα συμβαίνουν φέτος, τα μηχανογραφικά φαντάζομαι πως είναι ένα θέμα με το οποίο θέλουν να ξεμπερδεύουν γρήγορα. Δε βλέπω για ποιό λόγο να μην βγούνε νωρίς οι βάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lefterisg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο lefterisg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 151 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:31 Ο lefterisg: #451 30-06-11 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Loukritia: Με όσα συμβαίνουν φέτος, τα μηχανογραφικά φαντάζομαι πως είναι ένα θέμα με το οποίο θέλουν να ξεμπερδεύουν γρήγορα. Δε βλέπω για ποιό λόγο να μην βγούνε νωρίς οι βάσεις. Click για ανάπτυξη... Η μή έγκαιρη ολοκλήρωση των δοκιμασιών των σχολών της ΕΛ.ΑΣ θα καθυστερήσει την ανακοίνωση των βάσεων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babisgr Πολύ δραστήριο μέλος Ο babisgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 837 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:47 Ο babisgr έγραψε: #452 30-06-11 17:47 γιατί νευριάζεις ρε redman? ούτως ή αλλιώς η αλλαγή δεν είναι στην επιλογή σχολών αλλά μόνο αν έκανες κάτι λάθος σε σχέση με τις ειδικές περιπτώσεις... άμα έβαλες πχ ότι δεν υπερβαίνεις το όριο αλλά τελικά είδες ότι το υπερβαίνεις και τέτοια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρια43 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια43 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:50 Η Μαρια43 έγραψε: #453 30-06-11 17:50 παιδια να ρωτησω κατι ?? επειδη αγχωνομαι λιγακι φετος με την καταθεση του μηχανογραφικου... αν μας δωσει τον αριθμο πρωτοκολλου σημαινει οτι ολα ειναι οκ?? εσας τι σας βγαζει οταν πατε στην οριστικοποιηση?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.991 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:56 Ο Chris1993: #454 30-06-11 17:56 Καλά που έγινε αυτό...γιατί η ποινή είναι ΠΟΛΥ αυστηρή Εγώ δεν έχω κάνει λάθος...δεν υπερβαίνουμε το εισοδηματικό κριτήριο! Tα καθαρά έσοδά μας είναι λίγο κάτω απο 30.000 !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:57 Η Loukritia: #455 30-06-11 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Μαρια43: παιδια να ρωτησω κατι ?? επειδη αγχωνομαι λιγακι φετος με την καταθεση του μηχανογραφικου... αν μας δωσει τον αριθμο πρωτοκολλου σημαινει οτι ολα ειναι οκ?? εσας τι σας βγαζει οταν πατε στην οριστικοποιηση?? Click για ανάπτυξη... Σ' εμένα, στο σημείο όπου στα πρόχειρα μηχανογραφικά υπήρχε ένας τυχαίος κωδικός, βγάζει έναν αριθμό πρωτοκόλλου. Ο αριθμό αυτός είναι η "απόδειξη" της οριστικοποίησης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.991 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:58 Ο Chris1993: #456 30-06-11 17:58 Ναι..νομίζω ότι με τον αριθμο πρωτοκόλλου είναι ΟΛΑ ΟΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:58 Η danai-elpida: #457 30-06-11 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Μαρια43: παιδια να ρωτησω κατι ?? επειδη αγχωνομαι λιγακι φετος με την καταθεση του μηχανογραφικου... αν μας δωσει τον αριθμο πρωτοκολλου σημαινει οτι ολα ειναι οκ?? εσας τι σας βγαζει οταν πατε στην οριστικοποιηση?? Click για ανάπτυξη... Ακριβως! Τι εννοεις? Αν ξανακανεις τη διαδικασια οριστικοποιησης? Εμενα μου εμφανιζει το οριστικοποιηθεν μηχανογραφικο μου με τον αριθ.πρωτ. που μου ειχε δωσει τη Δευτερα που το υπεβαλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 18:01 Η Loukritia: #458 30-06-11 18:01 Αρχική Δημοσίευση από danai-elpida: Ακριβως! Τι εννοεις? Αν ξανακανεις τη διαδικασια οριστικοποιησης? Εμενα μου εμφανιζει το οριστικοποιηθεν μηχανογραφικο μου με τον αριθ.πρωτ. που μου ειχε δωσει τη Δευτερα που το υπεβαλλα Click για ανάπτυξη... Τότε είσαι οκ Ο αριθμός πρωτοκόλλου επισημοποιεί το έγγραφο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 18:02 Η Ερις έγραψε: #459 30-06-11 18:02 Αρχική Δημοσίευση από Μαρια43: παιδια να ρωτησω κατι ?? επειδη αγχωνομαι λιγακι φετος με την καταθεση του μηχανογραφικου... αν μας δωσει τον αριθμο πρωτοκολλου σημαινει οτι ολα ειναι οκ?? εσας τι σας βγαζει οταν πατε στην οριστικοποιηση?? Click για ανάπτυξη... ναι όλα μια χαρά είναι!!! Μην αγχώνεσαι έτσι γίνεται... Τώρα απλά περιμένεις να βγουν οι βάσεις Ααα άμα θέλεις το εκτυπώνεις κιόλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρια43 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια43 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 18:02 Η Μαρια43 έγραψε: #460 30-06-11 18:02 και κατι ακομη.. αν δεν συμπληρωσουμε τα στοιχεια που λενε στην αρχη ετος γεννησης οδος τηλεφωνο κτλ υπαρχει καποιο προβλημα?? Αρχική Δημοσίευση από Loukritia: Σ' εμένα, στο σημείο όπου στα πρόχειρα μηχανογραφικά υπήρχε ένας τυχαίος κωδικός, βγάζει έναν αριθμό πρωτοκόλλου. Ο αριθμό αυτός είναι η "απόδειξη" της οριστικοποίησης Click για ανάπτυξη... οταν λες τυχαιο κωδικο ποιον εννοεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 30 Ιουνίου 2011 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristianalrs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από danai-elpida: Σωστα! Εφοσον σημερα το βραδυ κλεινει το συστημα υποδοχης μηχανογραφικων, ποση ωρα πρεπει να επεξεργασθει τα δεδομενα ο Η/Υ για να βγαλει τα αποτελεσματα? Αντε να κανουν κ εναν ελεγχο ,αντε να μπουν κ οι υπογραφες. Ολο αυτο ειναι ζητημα ημερων. Απο κει κ περα ειναι ποτε γουσταρουν να τα δημοσιοποιησουν. Εγω πιστευω οτι 10-20 Ιουλιου θα πρεπει ναχουμε τα αποτελεσματα Click για ανάπτυξη... Ειναι υπερβολικα νωρις..οχι οτι δεν μπορει να εχει τελειωσει η διαδιακασια..αλλα δεν θα κερδισουν τιποτα με το να ξερουμε 1.5 μηνα πριν σε ποια πολη θα ειμαστε...εγω αποκλειω στο μυαλο μου τον Ιουλιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:25 Η Loukritia: #450 30-06-11 17:25 Με όσα συμβαίνουν φέτος, τα μηχανογραφικά φαντάζομαι πως είναι ένα θέμα με το οποίο θέλουν να ξεμπερδεύουν γρήγορα. Δε βλέπω για ποιό λόγο να μην βγούνε νωρίς οι βάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lefterisg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο lefterisg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 151 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:31 Ο lefterisg: #451 30-06-11 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Loukritia: Με όσα συμβαίνουν φέτος, τα μηχανογραφικά φαντάζομαι πως είναι ένα θέμα με το οποίο θέλουν να ξεμπερδεύουν γρήγορα. Δε βλέπω για ποιό λόγο να μην βγούνε νωρίς οι βάσεις. Click για ανάπτυξη... Η μή έγκαιρη ολοκλήρωση των δοκιμασιών των σχολών της ΕΛ.ΑΣ θα καθυστερήσει την ανακοίνωση των βάσεων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babisgr Πολύ δραστήριο μέλος Ο babisgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 837 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:47 Ο babisgr έγραψε: #452 30-06-11 17:47 γιατί νευριάζεις ρε redman? ούτως ή αλλιώς η αλλαγή δεν είναι στην επιλογή σχολών αλλά μόνο αν έκανες κάτι λάθος σε σχέση με τις ειδικές περιπτώσεις... άμα έβαλες πχ ότι δεν υπερβαίνεις το όριο αλλά τελικά είδες ότι το υπερβαίνεις και τέτοια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρια43 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια43 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:50 Η Μαρια43 έγραψε: #453 30-06-11 17:50 παιδια να ρωτησω κατι ?? επειδη αγχωνομαι λιγακι φετος με την καταθεση του μηχανογραφικου... αν μας δωσει τον αριθμο πρωτοκολλου σημαινει οτι ολα ειναι οκ?? εσας τι σας βγαζει οταν πατε στην οριστικοποιηση?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.991 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:56 Ο Chris1993: #454 30-06-11 17:56 Καλά που έγινε αυτό...γιατί η ποινή είναι ΠΟΛΥ αυστηρή Εγώ δεν έχω κάνει λάθος...δεν υπερβαίνουμε το εισοδηματικό κριτήριο! Tα καθαρά έσοδά μας είναι λίγο κάτω απο 30.000 !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:57 Η Loukritia: #455 30-06-11 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Μαρια43: παιδια να ρωτησω κατι ?? επειδη αγχωνομαι λιγακι φετος με την καταθεση του μηχανογραφικου... αν μας δωσει τον αριθμο πρωτοκολλου σημαινει οτι ολα ειναι οκ?? εσας τι σας βγαζει οταν πατε στην οριστικοποιηση?? Click για ανάπτυξη... Σ' εμένα, στο σημείο όπου στα πρόχειρα μηχανογραφικά υπήρχε ένας τυχαίος κωδικός, βγάζει έναν αριθμό πρωτοκόλλου. Ο αριθμό αυτός είναι η "απόδειξη" της οριστικοποίησης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.991 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:58 Ο Chris1993: #456 30-06-11 17:58 Ναι..νομίζω ότι με τον αριθμο πρωτοκόλλου είναι ΟΛΑ ΟΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:58 Η danai-elpida: #457 30-06-11 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Μαρια43: παιδια να ρωτησω κατι ?? επειδη αγχωνομαι λιγακι φετος με την καταθεση του μηχανογραφικου... αν μας δωσει τον αριθμο πρωτοκολλου σημαινει οτι ολα ειναι οκ?? εσας τι σας βγαζει οταν πατε στην οριστικοποιηση?? Click για ανάπτυξη... Ακριβως! Τι εννοεις? Αν ξανακανεις τη διαδικασια οριστικοποιησης? Εμενα μου εμφανιζει το οριστικοποιηθεν μηχανογραφικο μου με τον αριθ.πρωτ. που μου ειχε δωσει τη Δευτερα που το υπεβαλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 18:01 Η Loukritia: #458 30-06-11 18:01 Αρχική Δημοσίευση από danai-elpida: Ακριβως! Τι εννοεις? Αν ξανακανεις τη διαδικασια οριστικοποιησης? Εμενα μου εμφανιζει το οριστικοποιηθεν μηχανογραφικο μου με τον αριθ.πρωτ. που μου ειχε δωσει τη Δευτερα που το υπεβαλλα Click για ανάπτυξη... Τότε είσαι οκ Ο αριθμός πρωτοκόλλου επισημοποιεί το έγγραφο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 18:02 Η Ερις έγραψε: #459 30-06-11 18:02 Αρχική Δημοσίευση από Μαρια43: παιδια να ρωτησω κατι ?? επειδη αγχωνομαι λιγακι φετος με την καταθεση του μηχανογραφικου... αν μας δωσει τον αριθμο πρωτοκολλου σημαινει οτι ολα ειναι οκ?? εσας τι σας βγαζει οταν πατε στην οριστικοποιηση?? Click για ανάπτυξη... ναι όλα μια χαρά είναι!!! Μην αγχώνεσαι έτσι γίνεται... Τώρα απλά περιμένεις να βγουν οι βάσεις Ααα άμα θέλεις το εκτυπώνεις κιόλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρια43 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια43 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 18:02 Η Μαρια43 έγραψε: #460 30-06-11 18:02 και κατι ακομη.. αν δεν συμπληρωσουμε τα στοιχεια που λενε στην αρχη ετος γεννησης οδος τηλεφωνο κτλ υπαρχει καποιο προβλημα?? Αρχική Δημοσίευση από Loukritia: Σ' εμένα, στο σημείο όπου στα πρόχειρα μηχανογραφικά υπήρχε ένας τυχαίος κωδικός, βγάζει έναν αριθμό πρωτοκόλλου. Ο αριθμό αυτός είναι η "απόδειξη" της οριστικοποίησης Click για ανάπτυξη... οταν λες τυχαιο κωδικο ποιον εννοεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 30 Ιουνίου 2011 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristianalrs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Με όσα συμβαίνουν φέτος, τα μηχανογραφικά φαντάζομαι πως είναι ένα θέμα με το οποίο θέλουν να ξεμπερδεύουν γρήγορα. Δε βλέπω για ποιό λόγο να μην βγούνε νωρίς οι βάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lefterisg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο lefterisg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 151 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:31 Ο lefterisg: #451 30-06-11 17:31 Αρχική Δημοσίευση από Loukritia: Με όσα συμβαίνουν φέτος, τα μηχανογραφικά φαντάζομαι πως είναι ένα θέμα με το οποίο θέλουν να ξεμπερδεύουν γρήγορα. Δε βλέπω για ποιό λόγο να μην βγούνε νωρίς οι βάσεις. Click για ανάπτυξη... Η μή έγκαιρη ολοκλήρωση των δοκιμασιών των σχολών της ΕΛ.ΑΣ θα καθυστερήσει την ανακοίνωση των βάσεων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babisgr Πολύ δραστήριο μέλος Ο babisgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 837 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:47 Ο babisgr έγραψε: #452 30-06-11 17:47 γιατί νευριάζεις ρε redman? ούτως ή αλλιώς η αλλαγή δεν είναι στην επιλογή σχολών αλλά μόνο αν έκανες κάτι λάθος σε σχέση με τις ειδικές περιπτώσεις... άμα έβαλες πχ ότι δεν υπερβαίνεις το όριο αλλά τελικά είδες ότι το υπερβαίνεις και τέτοια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρια43 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια43 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:50 Η Μαρια43 έγραψε: #453 30-06-11 17:50 παιδια να ρωτησω κατι ?? επειδη αγχωνομαι λιγακι φετος με την καταθεση του μηχανογραφικου... αν μας δωσει τον αριθμο πρωτοκολλου σημαινει οτι ολα ειναι οκ?? εσας τι σας βγαζει οταν πατε στην οριστικοποιηση?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.991 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:56 Ο Chris1993: #454 30-06-11 17:56 Καλά που έγινε αυτό...γιατί η ποινή είναι ΠΟΛΥ αυστηρή Εγώ δεν έχω κάνει λάθος...δεν υπερβαίνουμε το εισοδηματικό κριτήριο! Tα καθαρά έσοδά μας είναι λίγο κάτω απο 30.000 !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:57 Η Loukritia: #455 30-06-11 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Μαρια43: παιδια να ρωτησω κατι ?? επειδη αγχωνομαι λιγακι φετος με την καταθεση του μηχανογραφικου... αν μας δωσει τον αριθμο πρωτοκολλου σημαινει οτι ολα ειναι οκ?? εσας τι σας βγαζει οταν πατε στην οριστικοποιηση?? Click για ανάπτυξη... Σ' εμένα, στο σημείο όπου στα πρόχειρα μηχανογραφικά υπήρχε ένας τυχαίος κωδικός, βγάζει έναν αριθμό πρωτοκόλλου. Ο αριθμό αυτός είναι η "απόδειξη" της οριστικοποίησης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.991 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:58 Ο Chris1993: #456 30-06-11 17:58 Ναι..νομίζω ότι με τον αριθμο πρωτοκόλλου είναι ΟΛΑ ΟΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:58 Η danai-elpida: #457 30-06-11 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Μαρια43: παιδια να ρωτησω κατι ?? επειδη αγχωνομαι λιγακι φετος με την καταθεση του μηχανογραφικου... αν μας δωσει τον αριθμο πρωτοκολλου σημαινει οτι ολα ειναι οκ?? εσας τι σας βγαζει οταν πατε στην οριστικοποιηση?? Click για ανάπτυξη... Ακριβως! Τι εννοεις? Αν ξανακανεις τη διαδικασια οριστικοποιησης? Εμενα μου εμφανιζει το οριστικοποιηθεν μηχανογραφικο μου με τον αριθ.πρωτ. που μου ειχε δωσει τη Δευτερα που το υπεβαλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 18:01 Η Loukritia: #458 30-06-11 18:01 Αρχική Δημοσίευση από danai-elpida: Ακριβως! Τι εννοεις? Αν ξανακανεις τη διαδικασια οριστικοποιησης? Εμενα μου εμφανιζει το οριστικοποιηθεν μηχανογραφικο μου με τον αριθ.πρωτ. που μου ειχε δωσει τη Δευτερα που το υπεβαλλα Click για ανάπτυξη... Τότε είσαι οκ Ο αριθμός πρωτοκόλλου επισημοποιεί το έγγραφο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 18:02 Η Ερις έγραψε: #459 30-06-11 18:02 Αρχική Δημοσίευση από Μαρια43: παιδια να ρωτησω κατι ?? επειδη αγχωνομαι λιγακι φετος με την καταθεση του μηχανογραφικου... αν μας δωσει τον αριθμο πρωτοκολλου σημαινει οτι ολα ειναι οκ?? εσας τι σας βγαζει οταν πατε στην οριστικοποιηση?? Click για ανάπτυξη... ναι όλα μια χαρά είναι!!! Μην αγχώνεσαι έτσι γίνεται... Τώρα απλά περιμένεις να βγουν οι βάσεις Ααα άμα θέλεις το εκτυπώνεις κιόλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρια43 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια43 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 18:02 Η Μαρια43 έγραψε: #460 30-06-11 18:02 και κατι ακομη.. αν δεν συμπληρωσουμε τα στοιχεια που λενε στην αρχη ετος γεννησης οδος τηλεφωνο κτλ υπαρχει καποιο προβλημα?? Αρχική Δημοσίευση από Loukritia: Σ' εμένα, στο σημείο όπου στα πρόχειρα μηχανογραφικά υπήρχε ένας τυχαίος κωδικός, βγάζει έναν αριθμό πρωτοκόλλου. Ο αριθμό αυτός είναι η "απόδειξη" της οριστικοποίησης Click για ανάπτυξη... οταν λες τυχαιο κωδικο ποιον εννοεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 30 Ιουνίου 2011 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristianalrs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Loukritia: Με όσα συμβαίνουν φέτος, τα μηχανογραφικά φαντάζομαι πως είναι ένα θέμα με το οποίο θέλουν να ξεμπερδεύουν γρήγορα. Δε βλέπω για ποιό λόγο να μην βγούνε νωρίς οι βάσεις. Click για ανάπτυξη... Η μή έγκαιρη ολοκλήρωση των δοκιμασιών των σχολών της ΕΛ.ΑΣ θα καθυστερήσει την ανακοίνωση των βάσεων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
babisgr Πολύ δραστήριο μέλος Ο babisgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 837 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:47 Ο babisgr έγραψε: #452 30-06-11 17:47 γιατί νευριάζεις ρε redman? ούτως ή αλλιώς η αλλαγή δεν είναι στην επιλογή σχολών αλλά μόνο αν έκανες κάτι λάθος σε σχέση με τις ειδικές περιπτώσεις... άμα έβαλες πχ ότι δεν υπερβαίνεις το όριο αλλά τελικά είδες ότι το υπερβαίνεις και τέτοια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρια43 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια43 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:50 Η Μαρια43 έγραψε: #453 30-06-11 17:50 παιδια να ρωτησω κατι ?? επειδη αγχωνομαι λιγακι φετος με την καταθεση του μηχανογραφικου... αν μας δωσει τον αριθμο πρωτοκολλου σημαινει οτι ολα ειναι οκ?? εσας τι σας βγαζει οταν πατε στην οριστικοποιηση?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.991 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:56 Ο Chris1993: #454 30-06-11 17:56 Καλά που έγινε αυτό...γιατί η ποινή είναι ΠΟΛΥ αυστηρή Εγώ δεν έχω κάνει λάθος...δεν υπερβαίνουμε το εισοδηματικό κριτήριο! Tα καθαρά έσοδά μας είναι λίγο κάτω απο 30.000 !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:57 Η Loukritia: #455 30-06-11 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Μαρια43: παιδια να ρωτησω κατι ?? επειδη αγχωνομαι λιγακι φετος με την καταθεση του μηχανογραφικου... αν μας δωσει τον αριθμο πρωτοκολλου σημαινει οτι ολα ειναι οκ?? εσας τι σας βγαζει οταν πατε στην οριστικοποιηση?? Click για ανάπτυξη... Σ' εμένα, στο σημείο όπου στα πρόχειρα μηχανογραφικά υπήρχε ένας τυχαίος κωδικός, βγάζει έναν αριθμό πρωτοκόλλου. Ο αριθμό αυτός είναι η "απόδειξη" της οριστικοποίησης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.991 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:58 Ο Chris1993: #456 30-06-11 17:58 Ναι..νομίζω ότι με τον αριθμο πρωτοκόλλου είναι ΟΛΑ ΟΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:58 Η danai-elpida: #457 30-06-11 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Μαρια43: παιδια να ρωτησω κατι ?? επειδη αγχωνομαι λιγακι φετος με την καταθεση του μηχανογραφικου... αν μας δωσει τον αριθμο πρωτοκολλου σημαινει οτι ολα ειναι οκ?? εσας τι σας βγαζει οταν πατε στην οριστικοποιηση?? Click για ανάπτυξη... Ακριβως! Τι εννοεις? Αν ξανακανεις τη διαδικασια οριστικοποιησης? Εμενα μου εμφανιζει το οριστικοποιηθεν μηχανογραφικο μου με τον αριθ.πρωτ. που μου ειχε δωσει τη Δευτερα που το υπεβαλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 18:01 Η Loukritia: #458 30-06-11 18:01 Αρχική Δημοσίευση από danai-elpida: Ακριβως! Τι εννοεις? Αν ξανακανεις τη διαδικασια οριστικοποιησης? Εμενα μου εμφανιζει το οριστικοποιηθεν μηχανογραφικο μου με τον αριθ.πρωτ. που μου ειχε δωσει τη Δευτερα που το υπεβαλλα Click για ανάπτυξη... Τότε είσαι οκ Ο αριθμός πρωτοκόλλου επισημοποιεί το έγγραφο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 18:02 Η Ερις έγραψε: #459 30-06-11 18:02 Αρχική Δημοσίευση από Μαρια43: παιδια να ρωτησω κατι ?? επειδη αγχωνομαι λιγακι φετος με την καταθεση του μηχανογραφικου... αν μας δωσει τον αριθμο πρωτοκολλου σημαινει οτι ολα ειναι οκ?? εσας τι σας βγαζει οταν πατε στην οριστικοποιηση?? Click για ανάπτυξη... ναι όλα μια χαρά είναι!!! Μην αγχώνεσαι έτσι γίνεται... Τώρα απλά περιμένεις να βγουν οι βάσεις Ααα άμα θέλεις το εκτυπώνεις κιόλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρια43 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια43 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 18:02 Η Μαρια43 έγραψε: #460 30-06-11 18:02 και κατι ακομη.. αν δεν συμπληρωσουμε τα στοιχεια που λενε στην αρχη ετος γεννησης οδος τηλεφωνο κτλ υπαρχει καποιο προβλημα?? Αρχική Δημοσίευση από Loukritia: Σ' εμένα, στο σημείο όπου στα πρόχειρα μηχανογραφικά υπήρχε ένας τυχαίος κωδικός, βγάζει έναν αριθμό πρωτοκόλλου. Ο αριθμό αυτός είναι η "απόδειξη" της οριστικοποίησης Click για ανάπτυξη... οταν λες τυχαιο κωδικο ποιον εννοεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 30 Ιουνίου 2011 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristianalrs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γιατί νευριάζεις ρε redman? ούτως ή αλλιώς η αλλαγή δεν είναι στην επιλογή σχολών αλλά μόνο αν έκανες κάτι λάθος σε σχέση με τις ειδικές περιπτώσεις... άμα έβαλες πχ ότι δεν υπερβαίνεις το όριο αλλά τελικά είδες ότι το υπερβαίνεις και τέτοια.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρια43 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια43 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:50 Η Μαρια43 έγραψε: #453 30-06-11 17:50 παιδια να ρωτησω κατι ?? επειδη αγχωνομαι λιγακι φετος με την καταθεση του μηχανογραφικου... αν μας δωσει τον αριθμο πρωτοκολλου σημαινει οτι ολα ειναι οκ?? εσας τι σας βγαζει οταν πατε στην οριστικοποιηση?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.991 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:56 Ο Chris1993: #454 30-06-11 17:56 Καλά που έγινε αυτό...γιατί η ποινή είναι ΠΟΛΥ αυστηρή Εγώ δεν έχω κάνει λάθος...δεν υπερβαίνουμε το εισοδηματικό κριτήριο! Tα καθαρά έσοδά μας είναι λίγο κάτω απο 30.000 !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:57 Η Loukritia: #455 30-06-11 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Μαρια43: παιδια να ρωτησω κατι ?? επειδη αγχωνομαι λιγακι φετος με την καταθεση του μηχανογραφικου... αν μας δωσει τον αριθμο πρωτοκολλου σημαινει οτι ολα ειναι οκ?? εσας τι σας βγαζει οταν πατε στην οριστικοποιηση?? Click για ανάπτυξη... Σ' εμένα, στο σημείο όπου στα πρόχειρα μηχανογραφικά υπήρχε ένας τυχαίος κωδικός, βγάζει έναν αριθμό πρωτοκόλλου. Ο αριθμό αυτός είναι η "απόδειξη" της οριστικοποίησης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.991 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:58 Ο Chris1993: #456 30-06-11 17:58 Ναι..νομίζω ότι με τον αριθμο πρωτοκόλλου είναι ΟΛΑ ΟΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:58 Η danai-elpida: #457 30-06-11 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Μαρια43: παιδια να ρωτησω κατι ?? επειδη αγχωνομαι λιγακι φετος με την καταθεση του μηχανογραφικου... αν μας δωσει τον αριθμο πρωτοκολλου σημαινει οτι ολα ειναι οκ?? εσας τι σας βγαζει οταν πατε στην οριστικοποιηση?? Click για ανάπτυξη... Ακριβως! Τι εννοεις? Αν ξανακανεις τη διαδικασια οριστικοποιησης? Εμενα μου εμφανιζει το οριστικοποιηθεν μηχανογραφικο μου με τον αριθ.πρωτ. που μου ειχε δωσει τη Δευτερα που το υπεβαλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 18:01 Η Loukritia: #458 30-06-11 18:01 Αρχική Δημοσίευση από danai-elpida: Ακριβως! Τι εννοεις? Αν ξανακανεις τη διαδικασια οριστικοποιησης? Εμενα μου εμφανιζει το οριστικοποιηθεν μηχανογραφικο μου με τον αριθ.πρωτ. που μου ειχε δωσει τη Δευτερα που το υπεβαλλα Click για ανάπτυξη... Τότε είσαι οκ Ο αριθμός πρωτοκόλλου επισημοποιεί το έγγραφο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 18:02 Η Ερις έγραψε: #459 30-06-11 18:02 Αρχική Δημοσίευση από Μαρια43: παιδια να ρωτησω κατι ?? επειδη αγχωνομαι λιγακι φετος με την καταθεση του μηχανογραφικου... αν μας δωσει τον αριθμο πρωτοκολλου σημαινει οτι ολα ειναι οκ?? εσας τι σας βγαζει οταν πατε στην οριστικοποιηση?? Click για ανάπτυξη... ναι όλα μια χαρά είναι!!! Μην αγχώνεσαι έτσι γίνεται... Τώρα απλά περιμένεις να βγουν οι βάσεις Ααα άμα θέλεις το εκτυπώνεις κιόλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρια43 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια43 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 18:02 Η Μαρια43 έγραψε: #460 30-06-11 18:02 και κατι ακομη.. αν δεν συμπληρωσουμε τα στοιχεια που λενε στην αρχη ετος γεννησης οδος τηλεφωνο κτλ υπαρχει καποιο προβλημα?? Αρχική Δημοσίευση από Loukritia: Σ' εμένα, στο σημείο όπου στα πρόχειρα μηχανογραφικά υπήρχε ένας τυχαίος κωδικός, βγάζει έναν αριθμό πρωτοκόλλου. Ο αριθμό αυτός είναι η "απόδειξη" της οριστικοποίησης Click για ανάπτυξη... οταν λες τυχαιο κωδικο ποιον εννοεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 30 Ιουνίου 2011 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristianalrs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παιδια να ρωτησω κατι ?? επειδη αγχωνομαι λιγακι φετος με την καταθεση του μηχανογραφικου... αν μας δωσει τον αριθμο πρωτοκολλου σημαινει οτι ολα ειναι οκ?? εσας τι σας βγαζει οταν πατε στην οριστικοποιηση?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.991 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:56 Ο Chris1993: #454 30-06-11 17:56 Καλά που έγινε αυτό...γιατί η ποινή είναι ΠΟΛΥ αυστηρή Εγώ δεν έχω κάνει λάθος...δεν υπερβαίνουμε το εισοδηματικό κριτήριο! Tα καθαρά έσοδά μας είναι λίγο κάτω απο 30.000 !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:57 Η Loukritia: #455 30-06-11 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Μαρια43: παιδια να ρωτησω κατι ?? επειδη αγχωνομαι λιγακι φετος με την καταθεση του μηχανογραφικου... αν μας δωσει τον αριθμο πρωτοκολλου σημαινει οτι ολα ειναι οκ?? εσας τι σας βγαζει οταν πατε στην οριστικοποιηση?? Click για ανάπτυξη... Σ' εμένα, στο σημείο όπου στα πρόχειρα μηχανογραφικά υπήρχε ένας τυχαίος κωδικός, βγάζει έναν αριθμό πρωτοκόλλου. Ο αριθμό αυτός είναι η "απόδειξη" της οριστικοποίησης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.991 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:58 Ο Chris1993: #456 30-06-11 17:58 Ναι..νομίζω ότι με τον αριθμο πρωτοκόλλου είναι ΟΛΑ ΟΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:58 Η danai-elpida: #457 30-06-11 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Μαρια43: παιδια να ρωτησω κατι ?? επειδη αγχωνομαι λιγακι φετος με την καταθεση του μηχανογραφικου... αν μας δωσει τον αριθμο πρωτοκολλου σημαινει οτι ολα ειναι οκ?? εσας τι σας βγαζει οταν πατε στην οριστικοποιηση?? Click για ανάπτυξη... Ακριβως! Τι εννοεις? Αν ξανακανεις τη διαδικασια οριστικοποιησης? Εμενα μου εμφανιζει το οριστικοποιηθεν μηχανογραφικο μου με τον αριθ.πρωτ. που μου ειχε δωσει τη Δευτερα που το υπεβαλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 18:01 Η Loukritia: #458 30-06-11 18:01 Αρχική Δημοσίευση από danai-elpida: Ακριβως! Τι εννοεις? Αν ξανακανεις τη διαδικασια οριστικοποιησης? Εμενα μου εμφανιζει το οριστικοποιηθεν μηχανογραφικο μου με τον αριθ.πρωτ. που μου ειχε δωσει τη Δευτερα που το υπεβαλλα Click για ανάπτυξη... Τότε είσαι οκ Ο αριθμός πρωτοκόλλου επισημοποιεί το έγγραφο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 18:02 Η Ερις έγραψε: #459 30-06-11 18:02 Αρχική Δημοσίευση από Μαρια43: παιδια να ρωτησω κατι ?? επειδη αγχωνομαι λιγακι φετος με την καταθεση του μηχανογραφικου... αν μας δωσει τον αριθμο πρωτοκολλου σημαινει οτι ολα ειναι οκ?? εσας τι σας βγαζει οταν πατε στην οριστικοποιηση?? Click για ανάπτυξη... ναι όλα μια χαρά είναι!!! Μην αγχώνεσαι έτσι γίνεται... Τώρα απλά περιμένεις να βγουν οι βάσεις Ααα άμα θέλεις το εκτυπώνεις κιόλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρια43 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια43 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 18:02 Η Μαρια43 έγραψε: #460 30-06-11 18:02 και κατι ακομη.. αν δεν συμπληρωσουμε τα στοιχεια που λενε στην αρχη ετος γεννησης οδος τηλεφωνο κτλ υπαρχει καποιο προβλημα?? Αρχική Δημοσίευση από Loukritia: Σ' εμένα, στο σημείο όπου στα πρόχειρα μηχανογραφικά υπήρχε ένας τυχαίος κωδικός, βγάζει έναν αριθμό πρωτοκόλλου. Ο αριθμό αυτός είναι η "απόδειξη" της οριστικοποίησης Click για ανάπτυξη... οταν λες τυχαιο κωδικο ποιον εννοεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 30 Ιουνίου 2011 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristianalrs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλά που έγινε αυτό...γιατί η ποινή είναι ΠΟΛΥ αυστηρή Εγώ δεν έχω κάνει λάθος...δεν υπερβαίνουμε το εισοδηματικό κριτήριο! Tα καθαρά έσοδά μας είναι λίγο κάτω απο 30.000 !! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:57 Η Loukritia: #455 30-06-11 17:57 Αρχική Δημοσίευση από Μαρια43: παιδια να ρωτησω κατι ?? επειδη αγχωνομαι λιγακι φετος με την καταθεση του μηχανογραφικου... αν μας δωσει τον αριθμο πρωτοκολλου σημαινει οτι ολα ειναι οκ?? εσας τι σας βγαζει οταν πατε στην οριστικοποιηση?? Click για ανάπτυξη... Σ' εμένα, στο σημείο όπου στα πρόχειρα μηχανογραφικά υπήρχε ένας τυχαίος κωδικός, βγάζει έναν αριθμό πρωτοκόλλου. Ο αριθμό αυτός είναι η "απόδειξη" της οριστικοποίησης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.991 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:58 Ο Chris1993: #456 30-06-11 17:58 Ναι..νομίζω ότι με τον αριθμο πρωτοκόλλου είναι ΟΛΑ ΟΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:58 Η danai-elpida: #457 30-06-11 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Μαρια43: παιδια να ρωτησω κατι ?? επειδη αγχωνομαι λιγακι φετος με την καταθεση του μηχανογραφικου... αν μας δωσει τον αριθμο πρωτοκολλου σημαινει οτι ολα ειναι οκ?? εσας τι σας βγαζει οταν πατε στην οριστικοποιηση?? Click για ανάπτυξη... Ακριβως! Τι εννοεις? Αν ξανακανεις τη διαδικασια οριστικοποιησης? Εμενα μου εμφανιζει το οριστικοποιηθεν μηχανογραφικο μου με τον αριθ.πρωτ. που μου ειχε δωσει τη Δευτερα που το υπεβαλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 18:01 Η Loukritia: #458 30-06-11 18:01 Αρχική Δημοσίευση από danai-elpida: Ακριβως! Τι εννοεις? Αν ξανακανεις τη διαδικασια οριστικοποιησης? Εμενα μου εμφανιζει το οριστικοποιηθεν μηχανογραφικο μου με τον αριθ.πρωτ. που μου ειχε δωσει τη Δευτερα που το υπεβαλλα Click για ανάπτυξη... Τότε είσαι οκ Ο αριθμός πρωτοκόλλου επισημοποιεί το έγγραφο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 18:02 Η Ερις έγραψε: #459 30-06-11 18:02 Αρχική Δημοσίευση από Μαρια43: παιδια να ρωτησω κατι ?? επειδη αγχωνομαι λιγακι φετος με την καταθεση του μηχανογραφικου... αν μας δωσει τον αριθμο πρωτοκολλου σημαινει οτι ολα ειναι οκ?? εσας τι σας βγαζει οταν πατε στην οριστικοποιηση?? Click για ανάπτυξη... ναι όλα μια χαρά είναι!!! Μην αγχώνεσαι έτσι γίνεται... Τώρα απλά περιμένεις να βγουν οι βάσεις Ααα άμα θέλεις το εκτυπώνεις κιόλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρια43 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια43 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 18:02 Η Μαρια43 έγραψε: #460 30-06-11 18:02 και κατι ακομη.. αν δεν συμπληρωσουμε τα στοιχεια που λενε στην αρχη ετος γεννησης οδος τηλεφωνο κτλ υπαρχει καποιο προβλημα?? Αρχική Δημοσίευση από Loukritia: Σ' εμένα, στο σημείο όπου στα πρόχειρα μηχανογραφικά υπήρχε ένας τυχαίος κωδικός, βγάζει έναν αριθμό πρωτοκόλλου. Ο αριθμό αυτός είναι η "απόδειξη" της οριστικοποίησης Click για ανάπτυξη... οταν λες τυχαιο κωδικο ποιον εννοεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 30 Ιουνίου 2011 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristianalrs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Μαρια43: παιδια να ρωτησω κατι ?? επειδη αγχωνομαι λιγακι φετος με την καταθεση του μηχανογραφικου... αν μας δωσει τον αριθμο πρωτοκολλου σημαινει οτι ολα ειναι οκ?? εσας τι σας βγαζει οταν πατε στην οριστικοποιηση?? Click για ανάπτυξη... Σ' εμένα, στο σημείο όπου στα πρόχειρα μηχανογραφικά υπήρχε ένας τυχαίος κωδικός, βγάζει έναν αριθμό πρωτοκόλλου. Ο αριθμό αυτός είναι η "απόδειξη" της οριστικοποίησης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.991 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:58 Ο Chris1993: #456 30-06-11 17:58 Ναι..νομίζω ότι με τον αριθμο πρωτοκόλλου είναι ΟΛΑ ΟΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:58 Η danai-elpida: #457 30-06-11 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Μαρια43: παιδια να ρωτησω κατι ?? επειδη αγχωνομαι λιγακι φετος με την καταθεση του μηχανογραφικου... αν μας δωσει τον αριθμο πρωτοκολλου σημαινει οτι ολα ειναι οκ?? εσας τι σας βγαζει οταν πατε στην οριστικοποιηση?? Click για ανάπτυξη... Ακριβως! Τι εννοεις? Αν ξανακανεις τη διαδικασια οριστικοποιησης? Εμενα μου εμφανιζει το οριστικοποιηθεν μηχανογραφικο μου με τον αριθ.πρωτ. που μου ειχε δωσει τη Δευτερα που το υπεβαλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 18:01 Η Loukritia: #458 30-06-11 18:01 Αρχική Δημοσίευση από danai-elpida: Ακριβως! Τι εννοεις? Αν ξανακανεις τη διαδικασια οριστικοποιησης? Εμενα μου εμφανιζει το οριστικοποιηθεν μηχανογραφικο μου με τον αριθ.πρωτ. που μου ειχε δωσει τη Δευτερα που το υπεβαλλα Click για ανάπτυξη... Τότε είσαι οκ Ο αριθμός πρωτοκόλλου επισημοποιεί το έγγραφο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 18:02 Η Ερις έγραψε: #459 30-06-11 18:02 Αρχική Δημοσίευση από Μαρια43: παιδια να ρωτησω κατι ?? επειδη αγχωνομαι λιγακι φετος με την καταθεση του μηχανογραφικου... αν μας δωσει τον αριθμο πρωτοκολλου σημαινει οτι ολα ειναι οκ?? εσας τι σας βγαζει οταν πατε στην οριστικοποιηση?? Click για ανάπτυξη... ναι όλα μια χαρά είναι!!! Μην αγχώνεσαι έτσι γίνεται... Τώρα απλά περιμένεις να βγουν οι βάσεις Ααα άμα θέλεις το εκτυπώνεις κιόλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρια43 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια43 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 18:02 Η Μαρια43 έγραψε: #460 30-06-11 18:02 και κατι ακομη.. αν δεν συμπληρωσουμε τα στοιχεια που λενε στην αρχη ετος γεννησης οδος τηλεφωνο κτλ υπαρχει καποιο προβλημα?? Αρχική Δημοσίευση από Loukritia: Σ' εμένα, στο σημείο όπου στα πρόχειρα μηχανογραφικά υπήρχε ένας τυχαίος κωδικός, βγάζει έναν αριθμό πρωτοκόλλου. Ο αριθμό αυτός είναι η "απόδειξη" της οριστικοποίησης Click για ανάπτυξη... οταν λες τυχαιο κωδικο ποιον εννοεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 30 Ιουνίου 2011 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristianalrs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι..νομίζω ότι με τον αριθμο πρωτοκόλλου είναι ΟΛΑ ΟΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 17:58 Η danai-elpida: #457 30-06-11 17:58 Αρχική Δημοσίευση από Μαρια43: παιδια να ρωτησω κατι ?? επειδη αγχωνομαι λιγακι φετος με την καταθεση του μηχανογραφικου... αν μας δωσει τον αριθμο πρωτοκολλου σημαινει οτι ολα ειναι οκ?? εσας τι σας βγαζει οταν πατε στην οριστικοποιηση?? Click για ανάπτυξη... Ακριβως! Τι εννοεις? Αν ξανακανεις τη διαδικασια οριστικοποιησης? Εμενα μου εμφανιζει το οριστικοποιηθεν μηχανογραφικο μου με τον αριθ.πρωτ. που μου ειχε δωσει τη Δευτερα που το υπεβαλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 18:01 Η Loukritia: #458 30-06-11 18:01 Αρχική Δημοσίευση από danai-elpida: Ακριβως! Τι εννοεις? Αν ξανακανεις τη διαδικασια οριστικοποιησης? Εμενα μου εμφανιζει το οριστικοποιηθεν μηχανογραφικο μου με τον αριθ.πρωτ. που μου ειχε δωσει τη Δευτερα που το υπεβαλλα Click για ανάπτυξη... Τότε είσαι οκ Ο αριθμός πρωτοκόλλου επισημοποιεί το έγγραφο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 18:02 Η Ερις έγραψε: #459 30-06-11 18:02 Αρχική Δημοσίευση από Μαρια43: παιδια να ρωτησω κατι ?? επειδη αγχωνομαι λιγακι φετος με την καταθεση του μηχανογραφικου... αν μας δωσει τον αριθμο πρωτοκολλου σημαινει οτι ολα ειναι οκ?? εσας τι σας βγαζει οταν πατε στην οριστικοποιηση?? Click για ανάπτυξη... ναι όλα μια χαρά είναι!!! Μην αγχώνεσαι έτσι γίνεται... Τώρα απλά περιμένεις να βγουν οι βάσεις Ααα άμα θέλεις το εκτυπώνεις κιόλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρια43 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια43 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 18:02 Η Μαρια43 έγραψε: #460 30-06-11 18:02 και κατι ακομη.. αν δεν συμπληρωσουμε τα στοιχεια που λενε στην αρχη ετος γεννησης οδος τηλεφωνο κτλ υπαρχει καποιο προβλημα?? Αρχική Δημοσίευση από Loukritia: Σ' εμένα, στο σημείο όπου στα πρόχειρα μηχανογραφικά υπήρχε ένας τυχαίος κωδικός, βγάζει έναν αριθμό πρωτοκόλλου. Ο αριθμό αυτός είναι η "απόδειξη" της οριστικοποίησης Click για ανάπτυξη... οταν λες τυχαιο κωδικο ποιον εννοεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 30 Ιουνίου 2011 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristianalrs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Μαρια43: παιδια να ρωτησω κατι ?? επειδη αγχωνομαι λιγακι φετος με την καταθεση του μηχανογραφικου... αν μας δωσει τον αριθμο πρωτοκολλου σημαινει οτι ολα ειναι οκ?? εσας τι σας βγαζει οταν πατε στην οριστικοποιηση?? Click για ανάπτυξη... Ακριβως! Τι εννοεις? Αν ξανακανεις τη διαδικασια οριστικοποιησης? Εμενα μου εμφανιζει το οριστικοποιηθεν μηχανογραφικο μου με τον αριθ.πρωτ. που μου ειχε δωσει τη Δευτερα που το υπεβαλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 18:01 Η Loukritia: #458 30-06-11 18:01 Αρχική Δημοσίευση από danai-elpida: Ακριβως! Τι εννοεις? Αν ξανακανεις τη διαδικασια οριστικοποιησης? Εμενα μου εμφανιζει το οριστικοποιηθεν μηχανογραφικο μου με τον αριθ.πρωτ. που μου ειχε δωσει τη Δευτερα που το υπεβαλλα Click για ανάπτυξη... Τότε είσαι οκ Ο αριθμός πρωτοκόλλου επισημοποιεί το έγγραφο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 18:02 Η Ερις έγραψε: #459 30-06-11 18:02 Αρχική Δημοσίευση από Μαρια43: παιδια να ρωτησω κατι ?? επειδη αγχωνομαι λιγακι φετος με την καταθεση του μηχανογραφικου... αν μας δωσει τον αριθμο πρωτοκολλου σημαινει οτι ολα ειναι οκ?? εσας τι σας βγαζει οταν πατε στην οριστικοποιηση?? Click για ανάπτυξη... ναι όλα μια χαρά είναι!!! Μην αγχώνεσαι έτσι γίνεται... Τώρα απλά περιμένεις να βγουν οι βάσεις Ααα άμα θέλεις το εκτυπώνεις κιόλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρια43 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια43 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 18:02 Η Μαρια43 έγραψε: #460 30-06-11 18:02 και κατι ακομη.. αν δεν συμπληρωσουμε τα στοιχεια που λενε στην αρχη ετος γεννησης οδος τηλεφωνο κτλ υπαρχει καποιο προβλημα?? Αρχική Δημοσίευση από Loukritia: Σ' εμένα, στο σημείο όπου στα πρόχειρα μηχανογραφικά υπήρχε ένας τυχαίος κωδικός, βγάζει έναν αριθμό πρωτοκόλλου. Ο αριθμό αυτός είναι η "απόδειξη" της οριστικοποίησης Click για ανάπτυξη... οταν λες τυχαιο κωδικο ποιον εννοεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 30 Ιουνίου 2011 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristianalrs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από danai-elpida: Ακριβως! Τι εννοεις? Αν ξανακανεις τη διαδικασια οριστικοποιησης? Εμενα μου εμφανιζει το οριστικοποιηθεν μηχανογραφικο μου με τον αριθ.πρωτ. που μου ειχε δωσει τη Δευτερα που το υπεβαλλα Click για ανάπτυξη... Τότε είσαι οκ Ο αριθμός πρωτοκόλλου επισημοποιεί το έγγραφο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ερις Περιβόητο μέλος Η Ερις αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.955 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 18:02 Η Ερις έγραψε: #459 30-06-11 18:02 Αρχική Δημοσίευση από Μαρια43: παιδια να ρωτησω κατι ?? επειδη αγχωνομαι λιγακι φετος με την καταθεση του μηχανογραφικου... αν μας δωσει τον αριθμο πρωτοκολλου σημαινει οτι ολα ειναι οκ?? εσας τι σας βγαζει οταν πατε στην οριστικοποιηση?? Click για ανάπτυξη... ναι όλα μια χαρά είναι!!! Μην αγχώνεσαι έτσι γίνεται... Τώρα απλά περιμένεις να βγουν οι βάσεις Ααα άμα θέλεις το εκτυπώνεις κιόλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαρια43 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια43 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 18:02 Η Μαρια43 έγραψε: #460 30-06-11 18:02 και κατι ακομη.. αν δεν συμπληρωσουμε τα στοιχεια που λενε στην αρχη ετος γεννησης οδος τηλεφωνο κτλ υπαρχει καποιο προβλημα?? Αρχική Δημοσίευση από Loukritia: Σ' εμένα, στο σημείο όπου στα πρόχειρα μηχανογραφικά υπήρχε ένας τυχαίος κωδικός, βγάζει έναν αριθμό πρωτοκόλλου. Ο αριθμό αυτός είναι η "απόδειξη" της οριστικοποίησης Click για ανάπτυξη... οταν λες τυχαιο κωδικο ποιον εννοεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 30 Ιουνίου 2011 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 22 23 24 25 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 23 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 23 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Μαρια43: παιδια να ρωτησω κατι ?? επειδη αγχωνομαι λιγακι φετος με την καταθεση του μηχανογραφικου... αν μας δωσει τον αριθμο πρωτοκολλου σημαινει οτι ολα ειναι οκ?? εσας τι σας βγαζει οταν πατε στην οριστικοποιηση?? Click για ανάπτυξη... ναι όλα μια χαρά είναι!!! Μην αγχώνεσαι έτσι γίνεται... Τώρα απλά περιμένεις να βγουν οι βάσεις Ααα άμα θέλεις το εκτυπώνεις κιόλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαρια43 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρια43 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 18:02 Η Μαρια43 έγραψε: #460 30-06-11 18:02 και κατι ακομη.. αν δεν συμπληρωσουμε τα στοιχεια που λενε στην αρχη ετος γεννησης οδος τηλεφωνο κτλ υπαρχει καποιο προβλημα?? Αρχική Δημοσίευση από Loukritia: Σ' εμένα, στο σημείο όπου στα πρόχειρα μηχανογραφικά υπήρχε ένας τυχαίος κωδικός, βγάζει έναν αριθμό πρωτοκόλλου. Ο αριθμό αυτός είναι η "απόδειξη" της οριστικοποίησης Click για ανάπτυξη... οταν λες τυχαιο κωδικο ποιον εννοεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 30 Ιουνίου 2011
και κατι ακομη.. αν δεν συμπληρωσουμε τα στοιχεια που λενε στην αρχη ετος γεννησης οδος τηλεφωνο κτλ υπαρχει καποιο προβλημα?? Αρχική Δημοσίευση από Loukritia: Σ' εμένα, στο σημείο όπου στα πρόχειρα μηχανογραφικά υπήρχε ένας τυχαίος κωδικός, βγάζει έναν αριθμό πρωτοκόλλου. Ο αριθμό αυτός είναι η "απόδειξη" της οριστικοποίησης Click για ανάπτυξη... οταν λες τυχαιο κωδικο ποιον εννοεις?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.