Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lefterisg
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αλκίμαχος
Εκκολαπτόμενο μέλος

koyklos7
Νεοφερμένο μέλος

Loukritia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σχετικά με παράταση που δόθηκε δεν έχω καταλάβει καλα μέχρι σήμερα της 12 ή αύριο την Πέμπτη της 12 το βράδυ. Το λέω γιατί πρέπει να βγάλω ένα χαρτί απο το δήμο και μετα να το οριστικοποίησω.
"η προθεσμία οριστικοποίησης του μηχανογραφικού δελτίου για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, για όλους τους υποψηφίους, παρατείνεται μέχρι 30 Ιουνίου 2011. Η ώρα λήξης της οριστικοποίησης είναι μέχρι 24:00 της ίδιας ημέρας."
που σημαίνει: Μέχρι την Πέμπτη τα μεσάνυχτα (Πέμπτη προς Παρασκευή), θα μπορείς να καταθέσεις μηχανογραφικό. Καλύτερα όμως να μην το αφήσεις για τις 23:50

koyklos7
Νεοφερμένο μέλος

thanks για την βοήθεια

babisgr
Πολύ δραστήριο μέλος

danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος

Σωστοςςς!!!Το μηχανογραφικο το κανουμε ή στο σπιτι μας 'η στο σχολειο μας ή οπουαλλου θελουμε, το οριστικοποιουμε ,κραταμε τον αριθμο πρωτοκολλου (γιατι ο διαολος εχει πολλα ποδαρια) κ παμε για μακροβουτια!!!!!Ρε να πάρει η μητέρα μου μου είπε ότι άκουσε στη τηλεόραση 2 φορές ότι πρέπει να πάμε το μηχανογραφικό στο σχολείο δε ξέρω τι να το κάνουν... Δεν ισχύει κάτι τέτοιο έτσι δεν είναι; Προφανώς θα είπαν αν θέλουμε να το κάνουμε σχολείο αλλά δε θα κατάλαβε καλά η μάνα μου, σωστός;
Miss Brightside
Πολύ δραστήριο μέλος

Εγώ σχολείο το οριστικοποίησα όχι για τίποτε άλλο, απλά για να μη κάνω κάποια βλακεία μόνη μου. Δεν ήταν απαραίτητο όμως, μπορούσα μια χαρά και από το σπίτι μόνη μου, χωρίς να πάω καθόλου στο σχολείο, εξάλλου και οι καθηγητές μου είπαν ότι βρίσκονταν εκεί μόνο βοηθητικά, για απορίες κλπ, άρα μην αγχώνεσαι.Ρε να πάρει η μητέρα μου μου είπε ότι άκουσε στη τηλεόραση 2 φορές ότι πρέπει να πάμε το μηχανογραφικό στο σχολείο δε ξέρω τι να το κάνουν... Δεν ισχύει κάτι τέτοιο έτσι δεν είναι; Προφανώς θα είπαν αν θέλουμε να το κάνουμε σχολείο αλλά δε θα κατάλαβε καλά η μάνα μου, σωστός;
Αλκίμαχος
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μέχρι χθες γινόταν να δούμε το τελικό μηχανογραφικό μας δελτίο από τις 2 πρώτες επιλογές, με τον αριθμό του κατρελακίου και τα ΣΞΜΨ μας. Όμως μπορούσε ο και καθένας (π.χ. ο πισινός μας συμμαθητής) που ήξερε αυτά τα στοιχεία να δει το δει. Σήμερα δεν μπορούμε. Δεν νομίζω να είναι βλάβη ή θέμα browser. Μάλλον το μηχανογραφικό μας θεωρήθηκε προσωπικό δεδομένο και έκαναν να μην εμφανίζεται πλέον έτσι. Μπορούμε όμως να το δούμε από την 3η επιλογή με χρήση του κωδικού του μηχανογραφικού και του κωδικού που φτιάξαμε στο σχολείο.
Προφανώς και μετά τις 5 του μήνα ούτε έτσι θα μπορείς να το δεις γιαυτό αποθήκευσε το ή εκτύπωσε το να το έχεις...
ioanna1993
Εκκολαπτόμενο μέλος

danai-elpida
Πολύ δραστήριο μέλος

Αφου σημερα στις 12 το βραδυ ληγει η προθεσμια καταθεσης του μηχανογραφικου, πως μπορει να βγηκαν στατιστικα?Άκουσα ότι βγήκαν τα πρώτα στατιστικά σχετικά με τα μηχανογραφικά αλλά δεν μπορώ να βρω τίποτα σχετικό!Μπορεί να ψάξει κάποιος κ αν το βρει να το παραθέσει;Έχω μεγάλη περιέργεια![]()
Dalian
Περιβόητο μέλος

Shadowfax
Διάσημο μέλος

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

vassilis498
Διακεκριμένο μέλος

Στο μηχανογραφικό έχει την σημερινή ημερομηνία. :p
Γιατί δεν ανοίγει το υπερσύγχρονο σύστημα του ΜΔ με chrome. :p
υποστηρίζει safari ξέρω γω και δεν υποστηρίζει chrome. τι να πεις

Loukritia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ίσως και νωρίτεραΚαι τωρα απλα περιμενουμε μεχρι τον Αυγουστο..

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Iουλιο?? δεν νομιζω...Ίσως και νωρίτερα![]()
johanio
Εκκολαπτόμενο μέλος

Loukritia
Εκκολαπτόμενο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.