fotaly Νεοφερμένο μέλος Η fotaly αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 11 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 00:24 Η fotaly έγραψε: #421 29-06-11 00:24 Να κανω μια ερωτηση γιατι εχω αγχος με το ηλεκτρονικο μηχανογραφικο!εκανα καταθεση μου εδωσε αριθμο πρωτοκολλου..πρεπει να κανω κατι αλλο?εννοω να παω κατι στο σχολειο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lefterisg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο lefterisg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 151 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 02:22 Ο lefterisg: #422 29-06-11 02:22 Τώρα το μόνο που μένει είναι να σου ευχηθούμε καλή επιτυχία! Είσαι οκ, δεν θέλει κάτι άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αλκίμαχος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλκίμαχος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 12:40 Ο Αλκίμαχος: #423 29-06-11 12:40 Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά στο μηχανογραφικό που έχετε πάρει όταν ολοκληρώσατε την διαδικασία στις πρώτες γραμμές που γράφει τα στοιχεία σας και αν είστε υποψήφιος ΕΠΑΛ ομάδας Α, γράφει μήπως και τι σχολείο βγάλατε; εσπερινό ή ημερήσιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koyklos7 Νεοφερμένο μέλος Ο koyklos7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 18:30 Ο koyklos7 έγραψε: #424 29-06-11 18:30 Σχετικά με παράταση που δόθηκε δεν έχω καταλάβει καλα μέχρι σήμερα της 12 ή αύριο την Πέμπτη της 12 το βράδυ. Το λέω γιατί πρέπει να βγάλω ένα χαρτί απο το δήμο και μετα να το οριστικοποίησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 18:44 Η Loukritia: #425 29-06-11 18:44 Αρχική Δημοσίευση από koyklos7: Σχετικά με παράταση που δόθηκε δεν έχω καταλάβει καλα μέχρι σήμερα της 12 ή αύριο την Πέμπτη της 12 το βράδυ. Το λέω γιατί πρέπει να βγάλω ένα χαρτί απο το δήμο και μετα να το οριστικοποίησω. Click για ανάπτυξη... "η προθεσμία οριστικοποίησης του μηχανογραφικού δελτίου για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, για όλους τους υποψηφίους, παρατείνεται μέχρι 30 Ιουνίου 2011. Η ώρα λήξης της οριστικοποίησης είναι μέχρι 24:00 της ίδιας ημέρας." που σημαίνει: Μέχρι την Πέμπτη τα μεσάνυχτα (Πέμπτη προς Παρασκευή), θα μπορείς να καταθέσεις μηχανογραφικό. Καλύτερα όμως να μην το αφήσεις για τις 23:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koyklos7 Νεοφερμένο μέλος Ο koyklos7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 19:35 Ο koyklos7 έγραψε: #426 29-06-11 19:35 χαχαχα όχι αύριο το πρωί αν δεν βαριεμαι θα το οριστικοποίησω thanks για την βοήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babisgr Πολύ δραστήριο μέλος Ο babisgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 837 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 13:01 Ο babisgr έγραψε: #427 30-06-11 13:01 Ρε να πάρει η μητέρα μου μου είπε ότι άκουσε στη τηλεόραση 2 φορές ότι πρέπει να πάμε το μηχανογραφικό στο σχολείο δε ξέρω τι να το κάνουν... Δεν ισχύει κάτι τέτοιο έτσι δεν είναι; Προφανώς θα είπαν αν θέλουμε να το κάνουμε σχολείο αλλά δε θα κατάλαβε καλά η μάνα μου, σωστός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 13:04 Η danai-elpida: #428 30-06-11 13:04 Αρχική Δημοσίευση από babisgr: Ρε να πάρει η μητέρα μου μου είπε ότι άκουσε στη τηλεόραση 2 φορές ότι πρέπει να πάμε το μηχανογραφικό στο σχολείο δε ξέρω τι να το κάνουν... Δεν ισχύει κάτι τέτοιο έτσι δεν είναι; Προφανώς θα είπαν αν θέλουμε να το κάνουμε σχολείο αλλά δε θα κατάλαβε καλά η μάνα μου, σωστός; Click για ανάπτυξη... Σωστοςςς!!!Το μηχανογραφικο το κανουμε ή στο σπιτι μας 'η στο σχολειο μας ή οπουαλλου θελουμε, το οριστικοποιουμε ,κραταμε τον αριθμο πρωτοκολλου (γιατι ο διαολος εχει πολλα ποδαρια) κ παμε για μακροβουτια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 13:07 Η Miss Brightside: #429 30-06-11 13:07 Αρχική Δημοσίευση από babisgr: Ρε να πάρει η μητέρα μου μου είπε ότι άκουσε στη τηλεόραση 2 φορές ότι πρέπει να πάμε το μηχανογραφικό στο σχολείο δε ξέρω τι να το κάνουν... Δεν ισχύει κάτι τέτοιο έτσι δεν είναι; Προφανώς θα είπαν αν θέλουμε να το κάνουμε σχολείο αλλά δε θα κατάλαβε καλά η μάνα μου, σωστός; Click για ανάπτυξη... Εγώ σχολείο το οριστικοποίησα όχι για τίποτε άλλο, απλά για να μη κάνω κάποια βλακεία μόνη μου. Δεν ήταν απαραίτητο όμως, μπορούσα μια χαρά και από το σπίτι μόνη μου, χωρίς να πάω καθόλου στο σχολείο, εξάλλου και οι καθηγητές μου είπαν ότι βρίσκονταν εκεί μόνο βοηθητικά, για απορίες κλπ, άρα μην αγχώνεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αλκίμαχος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλκίμαχος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 13:30 Ο Αλκίμαχος: #430 30-06-11 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μέχρι χθες γινόταν να δούμε το τελικό μηχανογραφικό μας δελτίο από τις 2 πρώτες επιλογές, με τον αριθμό του κατρελακίου και τα ΣΞΜΨ μας. Όμως μπορούσε ο και καθένας (π.χ. ο πισινός μας συμμαθητής) που ήξερε αυτά τα στοιχεία να δει το δει. Σήμερα δεν μπορούμε. Δεν νομίζω να είναι βλάβη ή θέμα browser. Μάλλον το μηχανογραφικό μας θεωρήθηκε προσωπικό δεδομένο και έκαναν να μην εμφανίζεται πλέον έτσι. Μπορούμε όμως να το δούμε από την 3η επιλογή με χρήση του κωδικού του μηχανογραφικού και του κωδικού που φτιάξαμε στο σχολείο. Click για ανάπτυξη... Προφανώς και μετά τις 5 του μήνα ούτε έτσι θα μπορείς να το δεις γιαυτό αποθήκευσε το ή εκτύπωσε το να το έχεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna1993 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ποιο άλλο; αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 312 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 13:38 Η ioanna1993: #431 30-06-11 13:38 Άκουσα ότι βγήκαν τα πρώτα στατιστικά σχετικά με τα μηχανογραφικά αλλά δεν μπορώ να βρω τίποτα σχετικό!Μπορεί να ψάξει κάποιος κ αν το βρει να το παραθέσει;Έχω μεγάλη περιέργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:01 Η danai-elpida: #432 30-06-11 15:01 Αρχική Δημοσίευση από ioanna1993: Άκουσα ότι βγήκαν τα πρώτα στατιστικά σχετικά με τα μηχανογραφικά αλλά δεν μπορώ να βρω τίποτα σχετικό!Μπορεί να ψάξει κάποιος κ αν το βρει να το παραθέσει;Έχω μεγάλη περιέργεια Click για ανάπτυξη... Αφου σημερα στις 12 το βραδυ ληγει η προθεσμια καταθεσης του μηχανογραφικου, πως μπορει να βγηκαν στατιστικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:29 Η Dalian έγραψε: #433 30-06-11 15:29 Εγώ για να είμαι σίγουρη πήγα και το κατέθεσα στο σχολείο υπό επίβλεψη καθηγητή.... Ποτέ δεν ξέρεις ;( Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:35 Ο Shadowfax: #434 30-06-11 15:35 Εγώ για να είμαι σίγουρος στο σπίτι. Και μόνο το πηγαινέλα κι ο χαμός στο γραφείο φτάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:43 Ο Johnnaousa: #435 30-06-11 15:43 Και τωρα απλα περιμενουμε μεχρι τον Αυγουστο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:45 Ο vassilis498: #436 30-06-11 15:45 Στο μηχανογραφικό έχει την σημερινή ημερομηνία. :p Γιατί δεν ανοίγει το υπερσύγχρονο σύστημα του ΜΔ με chrome. :p Click για ανάπτυξη... υποστηρίζει safari ξέρω γω και δεν υποστηρίζει chrome. τι να πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:46 Η Loukritia: #437 30-06-11 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Και τωρα απλα περιμενουμε μεχρι τον Αυγουστο.. Click για ανάπτυξη... Ίσως και νωρίτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:54 Ο Johnnaousa: #438 30-06-11 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Loukritia: Ίσως και νωρίτερα Click για ανάπτυξη... Iουλιο?? δεν νομιζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johanio Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 241 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:57 Ο johanio έγραψε: #439 30-06-11 15:57 Ακούγεται ένα σενάριο και για μέσα Ιουλίου... αλλά δεν είναι σίγουρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 16:10 Η Loukritia: #440 30-06-11 16:10 Και μόνο η ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δεν συντομεύει την διαδικασία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristianalrs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να κανω μια ερωτηση γιατι εχω αγχος με το ηλεκτρονικο μηχανογραφικο!εκανα καταθεση μου εδωσε αριθμο πρωτοκολλου..πρεπει να κανω κατι αλλο?εννοω να παω κατι στο σχολειο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lefterisg Εκκολαπτόμενο μέλος Ο lefterisg αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 151 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 02:22 Ο lefterisg: #422 29-06-11 02:22 Τώρα το μόνο που μένει είναι να σου ευχηθούμε καλή επιτυχία! Είσαι οκ, δεν θέλει κάτι άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αλκίμαχος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλκίμαχος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 12:40 Ο Αλκίμαχος: #423 29-06-11 12:40 Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά στο μηχανογραφικό που έχετε πάρει όταν ολοκληρώσατε την διαδικασία στις πρώτες γραμμές που γράφει τα στοιχεία σας και αν είστε υποψήφιος ΕΠΑΛ ομάδας Α, γράφει μήπως και τι σχολείο βγάλατε; εσπερινό ή ημερήσιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koyklos7 Νεοφερμένο μέλος Ο koyklos7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 18:30 Ο koyklos7 έγραψε: #424 29-06-11 18:30 Σχετικά με παράταση που δόθηκε δεν έχω καταλάβει καλα μέχρι σήμερα της 12 ή αύριο την Πέμπτη της 12 το βράδυ. Το λέω γιατί πρέπει να βγάλω ένα χαρτί απο το δήμο και μετα να το οριστικοποίησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 18:44 Η Loukritia: #425 29-06-11 18:44 Αρχική Δημοσίευση από koyklos7: Σχετικά με παράταση που δόθηκε δεν έχω καταλάβει καλα μέχρι σήμερα της 12 ή αύριο την Πέμπτη της 12 το βράδυ. Το λέω γιατί πρέπει να βγάλω ένα χαρτί απο το δήμο και μετα να το οριστικοποίησω. Click για ανάπτυξη... "η προθεσμία οριστικοποίησης του μηχανογραφικού δελτίου για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, για όλους τους υποψηφίους, παρατείνεται μέχρι 30 Ιουνίου 2011. Η ώρα λήξης της οριστικοποίησης είναι μέχρι 24:00 της ίδιας ημέρας." που σημαίνει: Μέχρι την Πέμπτη τα μεσάνυχτα (Πέμπτη προς Παρασκευή), θα μπορείς να καταθέσεις μηχανογραφικό. Καλύτερα όμως να μην το αφήσεις για τις 23:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koyklos7 Νεοφερμένο μέλος Ο koyklos7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 19:35 Ο koyklos7 έγραψε: #426 29-06-11 19:35 χαχαχα όχι αύριο το πρωί αν δεν βαριεμαι θα το οριστικοποίησω thanks για την βοήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babisgr Πολύ δραστήριο μέλος Ο babisgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 837 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 13:01 Ο babisgr έγραψε: #427 30-06-11 13:01 Ρε να πάρει η μητέρα μου μου είπε ότι άκουσε στη τηλεόραση 2 φορές ότι πρέπει να πάμε το μηχανογραφικό στο σχολείο δε ξέρω τι να το κάνουν... Δεν ισχύει κάτι τέτοιο έτσι δεν είναι; Προφανώς θα είπαν αν θέλουμε να το κάνουμε σχολείο αλλά δε θα κατάλαβε καλά η μάνα μου, σωστός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 13:04 Η danai-elpida: #428 30-06-11 13:04 Αρχική Δημοσίευση από babisgr: Ρε να πάρει η μητέρα μου μου είπε ότι άκουσε στη τηλεόραση 2 φορές ότι πρέπει να πάμε το μηχανογραφικό στο σχολείο δε ξέρω τι να το κάνουν... Δεν ισχύει κάτι τέτοιο έτσι δεν είναι; Προφανώς θα είπαν αν θέλουμε να το κάνουμε σχολείο αλλά δε θα κατάλαβε καλά η μάνα μου, σωστός; Click για ανάπτυξη... Σωστοςςς!!!Το μηχανογραφικο το κανουμε ή στο σπιτι μας 'η στο σχολειο μας ή οπουαλλου θελουμε, το οριστικοποιουμε ,κραταμε τον αριθμο πρωτοκολλου (γιατι ο διαολος εχει πολλα ποδαρια) κ παμε για μακροβουτια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 13:07 Η Miss Brightside: #429 30-06-11 13:07 Αρχική Δημοσίευση από babisgr: Ρε να πάρει η μητέρα μου μου είπε ότι άκουσε στη τηλεόραση 2 φορές ότι πρέπει να πάμε το μηχανογραφικό στο σχολείο δε ξέρω τι να το κάνουν... Δεν ισχύει κάτι τέτοιο έτσι δεν είναι; Προφανώς θα είπαν αν θέλουμε να το κάνουμε σχολείο αλλά δε θα κατάλαβε καλά η μάνα μου, σωστός; Click για ανάπτυξη... Εγώ σχολείο το οριστικοποίησα όχι για τίποτε άλλο, απλά για να μη κάνω κάποια βλακεία μόνη μου. Δεν ήταν απαραίτητο όμως, μπορούσα μια χαρά και από το σπίτι μόνη μου, χωρίς να πάω καθόλου στο σχολείο, εξάλλου και οι καθηγητές μου είπαν ότι βρίσκονταν εκεί μόνο βοηθητικά, για απορίες κλπ, άρα μην αγχώνεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αλκίμαχος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλκίμαχος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 13:30 Ο Αλκίμαχος: #430 30-06-11 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μέχρι χθες γινόταν να δούμε το τελικό μηχανογραφικό μας δελτίο από τις 2 πρώτες επιλογές, με τον αριθμό του κατρελακίου και τα ΣΞΜΨ μας. Όμως μπορούσε ο και καθένας (π.χ. ο πισινός μας συμμαθητής) που ήξερε αυτά τα στοιχεία να δει το δει. Σήμερα δεν μπορούμε. Δεν νομίζω να είναι βλάβη ή θέμα browser. Μάλλον το μηχανογραφικό μας θεωρήθηκε προσωπικό δεδομένο και έκαναν να μην εμφανίζεται πλέον έτσι. Μπορούμε όμως να το δούμε από την 3η επιλογή με χρήση του κωδικού του μηχανογραφικού και του κωδικού που φτιάξαμε στο σχολείο. Click για ανάπτυξη... Προφανώς και μετά τις 5 του μήνα ούτε έτσι θα μπορείς να το δεις γιαυτό αποθήκευσε το ή εκτύπωσε το να το έχεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna1993 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ποιο άλλο; αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 312 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 13:38 Η ioanna1993: #431 30-06-11 13:38 Άκουσα ότι βγήκαν τα πρώτα στατιστικά σχετικά με τα μηχανογραφικά αλλά δεν μπορώ να βρω τίποτα σχετικό!Μπορεί να ψάξει κάποιος κ αν το βρει να το παραθέσει;Έχω μεγάλη περιέργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:01 Η danai-elpida: #432 30-06-11 15:01 Αρχική Δημοσίευση από ioanna1993: Άκουσα ότι βγήκαν τα πρώτα στατιστικά σχετικά με τα μηχανογραφικά αλλά δεν μπορώ να βρω τίποτα σχετικό!Μπορεί να ψάξει κάποιος κ αν το βρει να το παραθέσει;Έχω μεγάλη περιέργεια Click για ανάπτυξη... Αφου σημερα στις 12 το βραδυ ληγει η προθεσμια καταθεσης του μηχανογραφικου, πως μπορει να βγηκαν στατιστικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:29 Η Dalian έγραψε: #433 30-06-11 15:29 Εγώ για να είμαι σίγουρη πήγα και το κατέθεσα στο σχολείο υπό επίβλεψη καθηγητή.... Ποτέ δεν ξέρεις ;( Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:35 Ο Shadowfax: #434 30-06-11 15:35 Εγώ για να είμαι σίγουρος στο σπίτι. Και μόνο το πηγαινέλα κι ο χαμός στο γραφείο φτάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:43 Ο Johnnaousa: #435 30-06-11 15:43 Και τωρα απλα περιμενουμε μεχρι τον Αυγουστο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:45 Ο vassilis498: #436 30-06-11 15:45 Στο μηχανογραφικό έχει την σημερινή ημερομηνία. :p Γιατί δεν ανοίγει το υπερσύγχρονο σύστημα του ΜΔ με chrome. :p Click για ανάπτυξη... υποστηρίζει safari ξέρω γω και δεν υποστηρίζει chrome. τι να πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:46 Η Loukritia: #437 30-06-11 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Και τωρα απλα περιμενουμε μεχρι τον Αυγουστο.. Click για ανάπτυξη... Ίσως και νωρίτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:54 Ο Johnnaousa: #438 30-06-11 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Loukritia: Ίσως και νωρίτερα Click για ανάπτυξη... Iουλιο?? δεν νομιζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johanio Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 241 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:57 Ο johanio έγραψε: #439 30-06-11 15:57 Ακούγεται ένα σενάριο και για μέσα Ιουλίου... αλλά δεν είναι σίγουρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 16:10 Η Loukritia: #440 30-06-11 16:10 Και μόνο η ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δεν συντομεύει την διαδικασία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristianalrs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τώρα το μόνο που μένει είναι να σου ευχηθούμε καλή επιτυχία! Είσαι οκ, δεν θέλει κάτι άλλο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αλκίμαχος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλκίμαχος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 12:40 Ο Αλκίμαχος: #423 29-06-11 12:40 Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά στο μηχανογραφικό που έχετε πάρει όταν ολοκληρώσατε την διαδικασία στις πρώτες γραμμές που γράφει τα στοιχεία σας και αν είστε υποψήφιος ΕΠΑΛ ομάδας Α, γράφει μήπως και τι σχολείο βγάλατε; εσπερινό ή ημερήσιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koyklos7 Νεοφερμένο μέλος Ο koyklos7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 18:30 Ο koyklos7 έγραψε: #424 29-06-11 18:30 Σχετικά με παράταση που δόθηκε δεν έχω καταλάβει καλα μέχρι σήμερα της 12 ή αύριο την Πέμπτη της 12 το βράδυ. Το λέω γιατί πρέπει να βγάλω ένα χαρτί απο το δήμο και μετα να το οριστικοποίησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 18:44 Η Loukritia: #425 29-06-11 18:44 Αρχική Δημοσίευση από koyklos7: Σχετικά με παράταση που δόθηκε δεν έχω καταλάβει καλα μέχρι σήμερα της 12 ή αύριο την Πέμπτη της 12 το βράδυ. Το λέω γιατί πρέπει να βγάλω ένα χαρτί απο το δήμο και μετα να το οριστικοποίησω. Click για ανάπτυξη... "η προθεσμία οριστικοποίησης του μηχανογραφικού δελτίου για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, για όλους τους υποψηφίους, παρατείνεται μέχρι 30 Ιουνίου 2011. Η ώρα λήξης της οριστικοποίησης είναι μέχρι 24:00 της ίδιας ημέρας." που σημαίνει: Μέχρι την Πέμπτη τα μεσάνυχτα (Πέμπτη προς Παρασκευή), θα μπορείς να καταθέσεις μηχανογραφικό. Καλύτερα όμως να μην το αφήσεις για τις 23:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koyklos7 Νεοφερμένο μέλος Ο koyklos7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 19:35 Ο koyklos7 έγραψε: #426 29-06-11 19:35 χαχαχα όχι αύριο το πρωί αν δεν βαριεμαι θα το οριστικοποίησω thanks για την βοήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babisgr Πολύ δραστήριο μέλος Ο babisgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 837 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 13:01 Ο babisgr έγραψε: #427 30-06-11 13:01 Ρε να πάρει η μητέρα μου μου είπε ότι άκουσε στη τηλεόραση 2 φορές ότι πρέπει να πάμε το μηχανογραφικό στο σχολείο δε ξέρω τι να το κάνουν... Δεν ισχύει κάτι τέτοιο έτσι δεν είναι; Προφανώς θα είπαν αν θέλουμε να το κάνουμε σχολείο αλλά δε θα κατάλαβε καλά η μάνα μου, σωστός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 13:04 Η danai-elpida: #428 30-06-11 13:04 Αρχική Δημοσίευση από babisgr: Ρε να πάρει η μητέρα μου μου είπε ότι άκουσε στη τηλεόραση 2 φορές ότι πρέπει να πάμε το μηχανογραφικό στο σχολείο δε ξέρω τι να το κάνουν... Δεν ισχύει κάτι τέτοιο έτσι δεν είναι; Προφανώς θα είπαν αν θέλουμε να το κάνουμε σχολείο αλλά δε θα κατάλαβε καλά η μάνα μου, σωστός; Click για ανάπτυξη... Σωστοςςς!!!Το μηχανογραφικο το κανουμε ή στο σπιτι μας 'η στο σχολειο μας ή οπουαλλου θελουμε, το οριστικοποιουμε ,κραταμε τον αριθμο πρωτοκολλου (γιατι ο διαολος εχει πολλα ποδαρια) κ παμε για μακροβουτια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 13:07 Η Miss Brightside: #429 30-06-11 13:07 Αρχική Δημοσίευση από babisgr: Ρε να πάρει η μητέρα μου μου είπε ότι άκουσε στη τηλεόραση 2 φορές ότι πρέπει να πάμε το μηχανογραφικό στο σχολείο δε ξέρω τι να το κάνουν... Δεν ισχύει κάτι τέτοιο έτσι δεν είναι; Προφανώς θα είπαν αν θέλουμε να το κάνουμε σχολείο αλλά δε θα κατάλαβε καλά η μάνα μου, σωστός; Click για ανάπτυξη... Εγώ σχολείο το οριστικοποίησα όχι για τίποτε άλλο, απλά για να μη κάνω κάποια βλακεία μόνη μου. Δεν ήταν απαραίτητο όμως, μπορούσα μια χαρά και από το σπίτι μόνη μου, χωρίς να πάω καθόλου στο σχολείο, εξάλλου και οι καθηγητές μου είπαν ότι βρίσκονταν εκεί μόνο βοηθητικά, για απορίες κλπ, άρα μην αγχώνεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αλκίμαχος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλκίμαχος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 13:30 Ο Αλκίμαχος: #430 30-06-11 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μέχρι χθες γινόταν να δούμε το τελικό μηχανογραφικό μας δελτίο από τις 2 πρώτες επιλογές, με τον αριθμό του κατρελακίου και τα ΣΞΜΨ μας. Όμως μπορούσε ο και καθένας (π.χ. ο πισινός μας συμμαθητής) που ήξερε αυτά τα στοιχεία να δει το δει. Σήμερα δεν μπορούμε. Δεν νομίζω να είναι βλάβη ή θέμα browser. Μάλλον το μηχανογραφικό μας θεωρήθηκε προσωπικό δεδομένο και έκαναν να μην εμφανίζεται πλέον έτσι. Μπορούμε όμως να το δούμε από την 3η επιλογή με χρήση του κωδικού του μηχανογραφικού και του κωδικού που φτιάξαμε στο σχολείο. Click για ανάπτυξη... Προφανώς και μετά τις 5 του μήνα ούτε έτσι θα μπορείς να το δεις γιαυτό αποθήκευσε το ή εκτύπωσε το να το έχεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna1993 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ποιο άλλο; αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 312 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 13:38 Η ioanna1993: #431 30-06-11 13:38 Άκουσα ότι βγήκαν τα πρώτα στατιστικά σχετικά με τα μηχανογραφικά αλλά δεν μπορώ να βρω τίποτα σχετικό!Μπορεί να ψάξει κάποιος κ αν το βρει να το παραθέσει;Έχω μεγάλη περιέργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:01 Η danai-elpida: #432 30-06-11 15:01 Αρχική Δημοσίευση από ioanna1993: Άκουσα ότι βγήκαν τα πρώτα στατιστικά σχετικά με τα μηχανογραφικά αλλά δεν μπορώ να βρω τίποτα σχετικό!Μπορεί να ψάξει κάποιος κ αν το βρει να το παραθέσει;Έχω μεγάλη περιέργεια Click για ανάπτυξη... Αφου σημερα στις 12 το βραδυ ληγει η προθεσμια καταθεσης του μηχανογραφικου, πως μπορει να βγηκαν στατιστικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:29 Η Dalian έγραψε: #433 30-06-11 15:29 Εγώ για να είμαι σίγουρη πήγα και το κατέθεσα στο σχολείο υπό επίβλεψη καθηγητή.... Ποτέ δεν ξέρεις ;( Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:35 Ο Shadowfax: #434 30-06-11 15:35 Εγώ για να είμαι σίγουρος στο σπίτι. Και μόνο το πηγαινέλα κι ο χαμός στο γραφείο φτάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:43 Ο Johnnaousa: #435 30-06-11 15:43 Και τωρα απλα περιμενουμε μεχρι τον Αυγουστο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:45 Ο vassilis498: #436 30-06-11 15:45 Στο μηχανογραφικό έχει την σημερινή ημερομηνία. :p Γιατί δεν ανοίγει το υπερσύγχρονο σύστημα του ΜΔ με chrome. :p Click για ανάπτυξη... υποστηρίζει safari ξέρω γω και δεν υποστηρίζει chrome. τι να πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:46 Η Loukritia: #437 30-06-11 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Και τωρα απλα περιμενουμε μεχρι τον Αυγουστο.. Click για ανάπτυξη... Ίσως και νωρίτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:54 Ο Johnnaousa: #438 30-06-11 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Loukritia: Ίσως και νωρίτερα Click για ανάπτυξη... Iουλιο?? δεν νομιζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johanio Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 241 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:57 Ο johanio έγραψε: #439 30-06-11 15:57 Ακούγεται ένα σενάριο και για μέσα Ιουλίου... αλλά δεν είναι σίγουρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 16:10 Η Loukritia: #440 30-06-11 16:10 Και μόνο η ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δεν συντομεύει την διαδικασία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristianalrs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά στο μηχανογραφικό που έχετε πάρει όταν ολοκληρώσατε την διαδικασία στις πρώτες γραμμές που γράφει τα στοιχεία σας και αν είστε υποψήφιος ΕΠΑΛ ομάδας Α, γράφει μήπως και τι σχολείο βγάλατε; εσπερινό ή ημερήσιο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
koyklos7 Νεοφερμένο μέλος Ο koyklos7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 18:30 Ο koyklos7 έγραψε: #424 29-06-11 18:30 Σχετικά με παράταση που δόθηκε δεν έχω καταλάβει καλα μέχρι σήμερα της 12 ή αύριο την Πέμπτη της 12 το βράδυ. Το λέω γιατί πρέπει να βγάλω ένα χαρτί απο το δήμο και μετα να το οριστικοποίησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 18:44 Η Loukritia: #425 29-06-11 18:44 Αρχική Δημοσίευση από koyklos7: Σχετικά με παράταση που δόθηκε δεν έχω καταλάβει καλα μέχρι σήμερα της 12 ή αύριο την Πέμπτη της 12 το βράδυ. Το λέω γιατί πρέπει να βγάλω ένα χαρτί απο το δήμο και μετα να το οριστικοποίησω. Click για ανάπτυξη... "η προθεσμία οριστικοποίησης του μηχανογραφικού δελτίου για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, για όλους τους υποψηφίους, παρατείνεται μέχρι 30 Ιουνίου 2011. Η ώρα λήξης της οριστικοποίησης είναι μέχρι 24:00 της ίδιας ημέρας." που σημαίνει: Μέχρι την Πέμπτη τα μεσάνυχτα (Πέμπτη προς Παρασκευή), θα μπορείς να καταθέσεις μηχανογραφικό. Καλύτερα όμως να μην το αφήσεις για τις 23:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koyklos7 Νεοφερμένο μέλος Ο koyklos7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 19:35 Ο koyklos7 έγραψε: #426 29-06-11 19:35 χαχαχα όχι αύριο το πρωί αν δεν βαριεμαι θα το οριστικοποίησω thanks για την βοήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babisgr Πολύ δραστήριο μέλος Ο babisgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 837 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 13:01 Ο babisgr έγραψε: #427 30-06-11 13:01 Ρε να πάρει η μητέρα μου μου είπε ότι άκουσε στη τηλεόραση 2 φορές ότι πρέπει να πάμε το μηχανογραφικό στο σχολείο δε ξέρω τι να το κάνουν... Δεν ισχύει κάτι τέτοιο έτσι δεν είναι; Προφανώς θα είπαν αν θέλουμε να το κάνουμε σχολείο αλλά δε θα κατάλαβε καλά η μάνα μου, σωστός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 13:04 Η danai-elpida: #428 30-06-11 13:04 Αρχική Δημοσίευση από babisgr: Ρε να πάρει η μητέρα μου μου είπε ότι άκουσε στη τηλεόραση 2 φορές ότι πρέπει να πάμε το μηχανογραφικό στο σχολείο δε ξέρω τι να το κάνουν... Δεν ισχύει κάτι τέτοιο έτσι δεν είναι; Προφανώς θα είπαν αν θέλουμε να το κάνουμε σχολείο αλλά δε θα κατάλαβε καλά η μάνα μου, σωστός; Click για ανάπτυξη... Σωστοςςς!!!Το μηχανογραφικο το κανουμε ή στο σπιτι μας 'η στο σχολειο μας ή οπουαλλου θελουμε, το οριστικοποιουμε ,κραταμε τον αριθμο πρωτοκολλου (γιατι ο διαολος εχει πολλα ποδαρια) κ παμε για μακροβουτια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 13:07 Η Miss Brightside: #429 30-06-11 13:07 Αρχική Δημοσίευση από babisgr: Ρε να πάρει η μητέρα μου μου είπε ότι άκουσε στη τηλεόραση 2 φορές ότι πρέπει να πάμε το μηχανογραφικό στο σχολείο δε ξέρω τι να το κάνουν... Δεν ισχύει κάτι τέτοιο έτσι δεν είναι; Προφανώς θα είπαν αν θέλουμε να το κάνουμε σχολείο αλλά δε θα κατάλαβε καλά η μάνα μου, σωστός; Click για ανάπτυξη... Εγώ σχολείο το οριστικοποίησα όχι για τίποτε άλλο, απλά για να μη κάνω κάποια βλακεία μόνη μου. Δεν ήταν απαραίτητο όμως, μπορούσα μια χαρά και από το σπίτι μόνη μου, χωρίς να πάω καθόλου στο σχολείο, εξάλλου και οι καθηγητές μου είπαν ότι βρίσκονταν εκεί μόνο βοηθητικά, για απορίες κλπ, άρα μην αγχώνεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αλκίμαχος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλκίμαχος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 13:30 Ο Αλκίμαχος: #430 30-06-11 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μέχρι χθες γινόταν να δούμε το τελικό μηχανογραφικό μας δελτίο από τις 2 πρώτες επιλογές, με τον αριθμό του κατρελακίου και τα ΣΞΜΨ μας. Όμως μπορούσε ο και καθένας (π.χ. ο πισινός μας συμμαθητής) που ήξερε αυτά τα στοιχεία να δει το δει. Σήμερα δεν μπορούμε. Δεν νομίζω να είναι βλάβη ή θέμα browser. Μάλλον το μηχανογραφικό μας θεωρήθηκε προσωπικό δεδομένο και έκαναν να μην εμφανίζεται πλέον έτσι. Μπορούμε όμως να το δούμε από την 3η επιλογή με χρήση του κωδικού του μηχανογραφικού και του κωδικού που φτιάξαμε στο σχολείο. Click για ανάπτυξη... Προφανώς και μετά τις 5 του μήνα ούτε έτσι θα μπορείς να το δεις γιαυτό αποθήκευσε το ή εκτύπωσε το να το έχεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna1993 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ποιο άλλο; αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 312 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 13:38 Η ioanna1993: #431 30-06-11 13:38 Άκουσα ότι βγήκαν τα πρώτα στατιστικά σχετικά με τα μηχανογραφικά αλλά δεν μπορώ να βρω τίποτα σχετικό!Μπορεί να ψάξει κάποιος κ αν το βρει να το παραθέσει;Έχω μεγάλη περιέργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:01 Η danai-elpida: #432 30-06-11 15:01 Αρχική Δημοσίευση από ioanna1993: Άκουσα ότι βγήκαν τα πρώτα στατιστικά σχετικά με τα μηχανογραφικά αλλά δεν μπορώ να βρω τίποτα σχετικό!Μπορεί να ψάξει κάποιος κ αν το βρει να το παραθέσει;Έχω μεγάλη περιέργεια Click για ανάπτυξη... Αφου σημερα στις 12 το βραδυ ληγει η προθεσμια καταθεσης του μηχανογραφικου, πως μπορει να βγηκαν στατιστικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:29 Η Dalian έγραψε: #433 30-06-11 15:29 Εγώ για να είμαι σίγουρη πήγα και το κατέθεσα στο σχολείο υπό επίβλεψη καθηγητή.... Ποτέ δεν ξέρεις ;( Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:35 Ο Shadowfax: #434 30-06-11 15:35 Εγώ για να είμαι σίγουρος στο σπίτι. Και μόνο το πηγαινέλα κι ο χαμός στο γραφείο φτάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:43 Ο Johnnaousa: #435 30-06-11 15:43 Και τωρα απλα περιμενουμε μεχρι τον Αυγουστο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:45 Ο vassilis498: #436 30-06-11 15:45 Στο μηχανογραφικό έχει την σημερινή ημερομηνία. :p Γιατί δεν ανοίγει το υπερσύγχρονο σύστημα του ΜΔ με chrome. :p Click για ανάπτυξη... υποστηρίζει safari ξέρω γω και δεν υποστηρίζει chrome. τι να πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:46 Η Loukritia: #437 30-06-11 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Και τωρα απλα περιμενουμε μεχρι τον Αυγουστο.. Click για ανάπτυξη... Ίσως και νωρίτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:54 Ο Johnnaousa: #438 30-06-11 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Loukritia: Ίσως και νωρίτερα Click για ανάπτυξη... Iουλιο?? δεν νομιζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johanio Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 241 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:57 Ο johanio έγραψε: #439 30-06-11 15:57 Ακούγεται ένα σενάριο και για μέσα Ιουλίου... αλλά δεν είναι σίγουρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 16:10 Η Loukritia: #440 30-06-11 16:10 Και μόνο η ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δεν συντομεύει την διαδικασία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristianalrs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σχετικά με παράταση που δόθηκε δεν έχω καταλάβει καλα μέχρι σήμερα της 12 ή αύριο την Πέμπτη της 12 το βράδυ. Το λέω γιατί πρέπει να βγάλω ένα χαρτί απο το δήμο και μετα να το οριστικοποίησω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 18:44 Η Loukritia: #425 29-06-11 18:44 Αρχική Δημοσίευση από koyklos7: Σχετικά με παράταση που δόθηκε δεν έχω καταλάβει καλα μέχρι σήμερα της 12 ή αύριο την Πέμπτη της 12 το βράδυ. Το λέω γιατί πρέπει να βγάλω ένα χαρτί απο το δήμο και μετα να το οριστικοποίησω. Click για ανάπτυξη... "η προθεσμία οριστικοποίησης του μηχανογραφικού δελτίου για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, για όλους τους υποψηφίους, παρατείνεται μέχρι 30 Ιουνίου 2011. Η ώρα λήξης της οριστικοποίησης είναι μέχρι 24:00 της ίδιας ημέρας." που σημαίνει: Μέχρι την Πέμπτη τα μεσάνυχτα (Πέμπτη προς Παρασκευή), θα μπορείς να καταθέσεις μηχανογραφικό. Καλύτερα όμως να μην το αφήσεις για τις 23:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. koyklos7 Νεοφερμένο μέλος Ο koyklos7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 19:35 Ο koyklos7 έγραψε: #426 29-06-11 19:35 χαχαχα όχι αύριο το πρωί αν δεν βαριεμαι θα το οριστικοποίησω thanks για την βοήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babisgr Πολύ δραστήριο μέλος Ο babisgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 837 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 13:01 Ο babisgr έγραψε: #427 30-06-11 13:01 Ρε να πάρει η μητέρα μου μου είπε ότι άκουσε στη τηλεόραση 2 φορές ότι πρέπει να πάμε το μηχανογραφικό στο σχολείο δε ξέρω τι να το κάνουν... Δεν ισχύει κάτι τέτοιο έτσι δεν είναι; Προφανώς θα είπαν αν θέλουμε να το κάνουμε σχολείο αλλά δε θα κατάλαβε καλά η μάνα μου, σωστός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 13:04 Η danai-elpida: #428 30-06-11 13:04 Αρχική Δημοσίευση από babisgr: Ρε να πάρει η μητέρα μου μου είπε ότι άκουσε στη τηλεόραση 2 φορές ότι πρέπει να πάμε το μηχανογραφικό στο σχολείο δε ξέρω τι να το κάνουν... Δεν ισχύει κάτι τέτοιο έτσι δεν είναι; Προφανώς θα είπαν αν θέλουμε να το κάνουμε σχολείο αλλά δε θα κατάλαβε καλά η μάνα μου, σωστός; Click για ανάπτυξη... Σωστοςςς!!!Το μηχανογραφικο το κανουμε ή στο σπιτι μας 'η στο σχολειο μας ή οπουαλλου θελουμε, το οριστικοποιουμε ,κραταμε τον αριθμο πρωτοκολλου (γιατι ο διαολος εχει πολλα ποδαρια) κ παμε για μακροβουτια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 13:07 Η Miss Brightside: #429 30-06-11 13:07 Αρχική Δημοσίευση από babisgr: Ρε να πάρει η μητέρα μου μου είπε ότι άκουσε στη τηλεόραση 2 φορές ότι πρέπει να πάμε το μηχανογραφικό στο σχολείο δε ξέρω τι να το κάνουν... Δεν ισχύει κάτι τέτοιο έτσι δεν είναι; Προφανώς θα είπαν αν θέλουμε να το κάνουμε σχολείο αλλά δε θα κατάλαβε καλά η μάνα μου, σωστός; Click για ανάπτυξη... Εγώ σχολείο το οριστικοποίησα όχι για τίποτε άλλο, απλά για να μη κάνω κάποια βλακεία μόνη μου. Δεν ήταν απαραίτητο όμως, μπορούσα μια χαρά και από το σπίτι μόνη μου, χωρίς να πάω καθόλου στο σχολείο, εξάλλου και οι καθηγητές μου είπαν ότι βρίσκονταν εκεί μόνο βοηθητικά, για απορίες κλπ, άρα μην αγχώνεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αλκίμαχος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλκίμαχος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 13:30 Ο Αλκίμαχος: #430 30-06-11 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μέχρι χθες γινόταν να δούμε το τελικό μηχανογραφικό μας δελτίο από τις 2 πρώτες επιλογές, με τον αριθμό του κατρελακίου και τα ΣΞΜΨ μας. Όμως μπορούσε ο και καθένας (π.χ. ο πισινός μας συμμαθητής) που ήξερε αυτά τα στοιχεία να δει το δει. Σήμερα δεν μπορούμε. Δεν νομίζω να είναι βλάβη ή θέμα browser. Μάλλον το μηχανογραφικό μας θεωρήθηκε προσωπικό δεδομένο και έκαναν να μην εμφανίζεται πλέον έτσι. Μπορούμε όμως να το δούμε από την 3η επιλογή με χρήση του κωδικού του μηχανογραφικού και του κωδικού που φτιάξαμε στο σχολείο. Click για ανάπτυξη... Προφανώς και μετά τις 5 του μήνα ούτε έτσι θα μπορείς να το δεις γιαυτό αποθήκευσε το ή εκτύπωσε το να το έχεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna1993 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ποιο άλλο; αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 312 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 13:38 Η ioanna1993: #431 30-06-11 13:38 Άκουσα ότι βγήκαν τα πρώτα στατιστικά σχετικά με τα μηχανογραφικά αλλά δεν μπορώ να βρω τίποτα σχετικό!Μπορεί να ψάξει κάποιος κ αν το βρει να το παραθέσει;Έχω μεγάλη περιέργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:01 Η danai-elpida: #432 30-06-11 15:01 Αρχική Δημοσίευση από ioanna1993: Άκουσα ότι βγήκαν τα πρώτα στατιστικά σχετικά με τα μηχανογραφικά αλλά δεν μπορώ να βρω τίποτα σχετικό!Μπορεί να ψάξει κάποιος κ αν το βρει να το παραθέσει;Έχω μεγάλη περιέργεια Click για ανάπτυξη... Αφου σημερα στις 12 το βραδυ ληγει η προθεσμια καταθεσης του μηχανογραφικου, πως μπορει να βγηκαν στατιστικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:29 Η Dalian έγραψε: #433 30-06-11 15:29 Εγώ για να είμαι σίγουρη πήγα και το κατέθεσα στο σχολείο υπό επίβλεψη καθηγητή.... Ποτέ δεν ξέρεις ;( Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:35 Ο Shadowfax: #434 30-06-11 15:35 Εγώ για να είμαι σίγουρος στο σπίτι. Και μόνο το πηγαινέλα κι ο χαμός στο γραφείο φτάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:43 Ο Johnnaousa: #435 30-06-11 15:43 Και τωρα απλα περιμενουμε μεχρι τον Αυγουστο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:45 Ο vassilis498: #436 30-06-11 15:45 Στο μηχανογραφικό έχει την σημερινή ημερομηνία. :p Γιατί δεν ανοίγει το υπερσύγχρονο σύστημα του ΜΔ με chrome. :p Click για ανάπτυξη... υποστηρίζει safari ξέρω γω και δεν υποστηρίζει chrome. τι να πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:46 Η Loukritia: #437 30-06-11 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Και τωρα απλα περιμενουμε μεχρι τον Αυγουστο.. Click για ανάπτυξη... Ίσως και νωρίτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:54 Ο Johnnaousa: #438 30-06-11 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Loukritia: Ίσως και νωρίτερα Click για ανάπτυξη... Iουλιο?? δεν νομιζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johanio Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 241 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:57 Ο johanio έγραψε: #439 30-06-11 15:57 Ακούγεται ένα σενάριο και για μέσα Ιουλίου... αλλά δεν είναι σίγουρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 16:10 Η Loukritia: #440 30-06-11 16:10 Και μόνο η ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δεν συντομεύει την διαδικασία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristianalrs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από koyklos7: Σχετικά με παράταση που δόθηκε δεν έχω καταλάβει καλα μέχρι σήμερα της 12 ή αύριο την Πέμπτη της 12 το βράδυ. Το λέω γιατί πρέπει να βγάλω ένα χαρτί απο το δήμο και μετα να το οριστικοποίησω. Click για ανάπτυξη... "η προθεσμία οριστικοποίησης του μηχανογραφικού δελτίου για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, για όλους τους υποψηφίους, παρατείνεται μέχρι 30 Ιουνίου 2011. Η ώρα λήξης της οριστικοποίησης είναι μέχρι 24:00 της ίδιας ημέρας." που σημαίνει: Μέχρι την Πέμπτη τα μεσάνυχτα (Πέμπτη προς Παρασκευή), θα μπορείς να καταθέσεις μηχανογραφικό. Καλύτερα όμως να μην το αφήσεις για τις 23:50 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
koyklos7 Νεοφερμένο μέλος Ο koyklos7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Μαθητής Γ' γυμνασίου. Έχει γράψει 4 μηνύματα. 29 Ιουνίου 2011 στις 19:35 Ο koyklos7 έγραψε: #426 29-06-11 19:35 χαχαχα όχι αύριο το πρωί αν δεν βαριεμαι θα το οριστικοποίησω thanks για την βοήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. babisgr Πολύ δραστήριο μέλος Ο babisgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 837 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 13:01 Ο babisgr έγραψε: #427 30-06-11 13:01 Ρε να πάρει η μητέρα μου μου είπε ότι άκουσε στη τηλεόραση 2 φορές ότι πρέπει να πάμε το μηχανογραφικό στο σχολείο δε ξέρω τι να το κάνουν... Δεν ισχύει κάτι τέτοιο έτσι δεν είναι; Προφανώς θα είπαν αν θέλουμε να το κάνουμε σχολείο αλλά δε θα κατάλαβε καλά η μάνα μου, σωστός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 13:04 Η danai-elpida: #428 30-06-11 13:04 Αρχική Δημοσίευση από babisgr: Ρε να πάρει η μητέρα μου μου είπε ότι άκουσε στη τηλεόραση 2 φορές ότι πρέπει να πάμε το μηχανογραφικό στο σχολείο δε ξέρω τι να το κάνουν... Δεν ισχύει κάτι τέτοιο έτσι δεν είναι; Προφανώς θα είπαν αν θέλουμε να το κάνουμε σχολείο αλλά δε θα κατάλαβε καλά η μάνα μου, σωστός; Click για ανάπτυξη... Σωστοςςς!!!Το μηχανογραφικο το κανουμε ή στο σπιτι μας 'η στο σχολειο μας ή οπουαλλου θελουμε, το οριστικοποιουμε ,κραταμε τον αριθμο πρωτοκολλου (γιατι ο διαολος εχει πολλα ποδαρια) κ παμε για μακροβουτια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 13:07 Η Miss Brightside: #429 30-06-11 13:07 Αρχική Δημοσίευση από babisgr: Ρε να πάρει η μητέρα μου μου είπε ότι άκουσε στη τηλεόραση 2 φορές ότι πρέπει να πάμε το μηχανογραφικό στο σχολείο δε ξέρω τι να το κάνουν... Δεν ισχύει κάτι τέτοιο έτσι δεν είναι; Προφανώς θα είπαν αν θέλουμε να το κάνουμε σχολείο αλλά δε θα κατάλαβε καλά η μάνα μου, σωστός; Click για ανάπτυξη... Εγώ σχολείο το οριστικοποίησα όχι για τίποτε άλλο, απλά για να μη κάνω κάποια βλακεία μόνη μου. Δεν ήταν απαραίτητο όμως, μπορούσα μια χαρά και από το σπίτι μόνη μου, χωρίς να πάω καθόλου στο σχολείο, εξάλλου και οι καθηγητές μου είπαν ότι βρίσκονταν εκεί μόνο βοηθητικά, για απορίες κλπ, άρα μην αγχώνεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αλκίμαχος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλκίμαχος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 13:30 Ο Αλκίμαχος: #430 30-06-11 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μέχρι χθες γινόταν να δούμε το τελικό μηχανογραφικό μας δελτίο από τις 2 πρώτες επιλογές, με τον αριθμό του κατρελακίου και τα ΣΞΜΨ μας. Όμως μπορούσε ο και καθένας (π.χ. ο πισινός μας συμμαθητής) που ήξερε αυτά τα στοιχεία να δει το δει. Σήμερα δεν μπορούμε. Δεν νομίζω να είναι βλάβη ή θέμα browser. Μάλλον το μηχανογραφικό μας θεωρήθηκε προσωπικό δεδομένο και έκαναν να μην εμφανίζεται πλέον έτσι. Μπορούμε όμως να το δούμε από την 3η επιλογή με χρήση του κωδικού του μηχανογραφικού και του κωδικού που φτιάξαμε στο σχολείο. Click για ανάπτυξη... Προφανώς και μετά τις 5 του μήνα ούτε έτσι θα μπορείς να το δεις γιαυτό αποθήκευσε το ή εκτύπωσε το να το έχεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna1993 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ποιο άλλο; αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 312 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 13:38 Η ioanna1993: #431 30-06-11 13:38 Άκουσα ότι βγήκαν τα πρώτα στατιστικά σχετικά με τα μηχανογραφικά αλλά δεν μπορώ να βρω τίποτα σχετικό!Μπορεί να ψάξει κάποιος κ αν το βρει να το παραθέσει;Έχω μεγάλη περιέργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:01 Η danai-elpida: #432 30-06-11 15:01 Αρχική Δημοσίευση από ioanna1993: Άκουσα ότι βγήκαν τα πρώτα στατιστικά σχετικά με τα μηχανογραφικά αλλά δεν μπορώ να βρω τίποτα σχετικό!Μπορεί να ψάξει κάποιος κ αν το βρει να το παραθέσει;Έχω μεγάλη περιέργεια Click για ανάπτυξη... Αφου σημερα στις 12 το βραδυ ληγει η προθεσμια καταθεσης του μηχανογραφικου, πως μπορει να βγηκαν στατιστικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:29 Η Dalian έγραψε: #433 30-06-11 15:29 Εγώ για να είμαι σίγουρη πήγα και το κατέθεσα στο σχολείο υπό επίβλεψη καθηγητή.... Ποτέ δεν ξέρεις ;( Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:35 Ο Shadowfax: #434 30-06-11 15:35 Εγώ για να είμαι σίγουρος στο σπίτι. Και μόνο το πηγαινέλα κι ο χαμός στο γραφείο φτάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:43 Ο Johnnaousa: #435 30-06-11 15:43 Και τωρα απλα περιμενουμε μεχρι τον Αυγουστο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:45 Ο vassilis498: #436 30-06-11 15:45 Στο μηχανογραφικό έχει την σημερινή ημερομηνία. :p Γιατί δεν ανοίγει το υπερσύγχρονο σύστημα του ΜΔ με chrome. :p Click για ανάπτυξη... υποστηρίζει safari ξέρω γω και δεν υποστηρίζει chrome. τι να πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:46 Η Loukritia: #437 30-06-11 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Και τωρα απλα περιμενουμε μεχρι τον Αυγουστο.. Click για ανάπτυξη... Ίσως και νωρίτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:54 Ο Johnnaousa: #438 30-06-11 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Loukritia: Ίσως και νωρίτερα Click για ανάπτυξη... Iουλιο?? δεν νομιζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johanio Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 241 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:57 Ο johanio έγραψε: #439 30-06-11 15:57 Ακούγεται ένα σενάριο και για μέσα Ιουλίου... αλλά δεν είναι σίγουρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 16:10 Η Loukritia: #440 30-06-11 16:10 Και μόνο η ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δεν συντομεύει την διαδικασία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristianalrs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
χαχαχα όχι αύριο το πρωί αν δεν βαριεμαι θα το οριστικοποίησω thanks για την βοήθεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
babisgr Πολύ δραστήριο μέλος Ο babisgr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 837 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 13:01 Ο babisgr έγραψε: #427 30-06-11 13:01 Ρε να πάρει η μητέρα μου μου είπε ότι άκουσε στη τηλεόραση 2 φορές ότι πρέπει να πάμε το μηχανογραφικό στο σχολείο δε ξέρω τι να το κάνουν... Δεν ισχύει κάτι τέτοιο έτσι δεν είναι; Προφανώς θα είπαν αν θέλουμε να το κάνουμε σχολείο αλλά δε θα κατάλαβε καλά η μάνα μου, σωστός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 13:04 Η danai-elpida: #428 30-06-11 13:04 Αρχική Δημοσίευση από babisgr: Ρε να πάρει η μητέρα μου μου είπε ότι άκουσε στη τηλεόραση 2 φορές ότι πρέπει να πάμε το μηχανογραφικό στο σχολείο δε ξέρω τι να το κάνουν... Δεν ισχύει κάτι τέτοιο έτσι δεν είναι; Προφανώς θα είπαν αν θέλουμε να το κάνουμε σχολείο αλλά δε θα κατάλαβε καλά η μάνα μου, σωστός; Click για ανάπτυξη... Σωστοςςς!!!Το μηχανογραφικο το κανουμε ή στο σπιτι μας 'η στο σχολειο μας ή οπουαλλου θελουμε, το οριστικοποιουμε ,κραταμε τον αριθμο πρωτοκολλου (γιατι ο διαολος εχει πολλα ποδαρια) κ παμε για μακροβουτια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 13:07 Η Miss Brightside: #429 30-06-11 13:07 Αρχική Δημοσίευση από babisgr: Ρε να πάρει η μητέρα μου μου είπε ότι άκουσε στη τηλεόραση 2 φορές ότι πρέπει να πάμε το μηχανογραφικό στο σχολείο δε ξέρω τι να το κάνουν... Δεν ισχύει κάτι τέτοιο έτσι δεν είναι; Προφανώς θα είπαν αν θέλουμε να το κάνουμε σχολείο αλλά δε θα κατάλαβε καλά η μάνα μου, σωστός; Click για ανάπτυξη... Εγώ σχολείο το οριστικοποίησα όχι για τίποτε άλλο, απλά για να μη κάνω κάποια βλακεία μόνη μου. Δεν ήταν απαραίτητο όμως, μπορούσα μια χαρά και από το σπίτι μόνη μου, χωρίς να πάω καθόλου στο σχολείο, εξάλλου και οι καθηγητές μου είπαν ότι βρίσκονταν εκεί μόνο βοηθητικά, για απορίες κλπ, άρα μην αγχώνεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αλκίμαχος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλκίμαχος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 13:30 Ο Αλκίμαχος: #430 30-06-11 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μέχρι χθες γινόταν να δούμε το τελικό μηχανογραφικό μας δελτίο από τις 2 πρώτες επιλογές, με τον αριθμό του κατρελακίου και τα ΣΞΜΨ μας. Όμως μπορούσε ο και καθένας (π.χ. ο πισινός μας συμμαθητής) που ήξερε αυτά τα στοιχεία να δει το δει. Σήμερα δεν μπορούμε. Δεν νομίζω να είναι βλάβη ή θέμα browser. Μάλλον το μηχανογραφικό μας θεωρήθηκε προσωπικό δεδομένο και έκαναν να μην εμφανίζεται πλέον έτσι. Μπορούμε όμως να το δούμε από την 3η επιλογή με χρήση του κωδικού του μηχανογραφικού και του κωδικού που φτιάξαμε στο σχολείο. Click για ανάπτυξη... Προφανώς και μετά τις 5 του μήνα ούτε έτσι θα μπορείς να το δεις γιαυτό αποθήκευσε το ή εκτύπωσε το να το έχεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna1993 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ποιο άλλο; αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 312 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 13:38 Η ioanna1993: #431 30-06-11 13:38 Άκουσα ότι βγήκαν τα πρώτα στατιστικά σχετικά με τα μηχανογραφικά αλλά δεν μπορώ να βρω τίποτα σχετικό!Μπορεί να ψάξει κάποιος κ αν το βρει να το παραθέσει;Έχω μεγάλη περιέργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:01 Η danai-elpida: #432 30-06-11 15:01 Αρχική Δημοσίευση από ioanna1993: Άκουσα ότι βγήκαν τα πρώτα στατιστικά σχετικά με τα μηχανογραφικά αλλά δεν μπορώ να βρω τίποτα σχετικό!Μπορεί να ψάξει κάποιος κ αν το βρει να το παραθέσει;Έχω μεγάλη περιέργεια Click για ανάπτυξη... Αφου σημερα στις 12 το βραδυ ληγει η προθεσμια καταθεσης του μηχανογραφικου, πως μπορει να βγηκαν στατιστικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:29 Η Dalian έγραψε: #433 30-06-11 15:29 Εγώ για να είμαι σίγουρη πήγα και το κατέθεσα στο σχολείο υπό επίβλεψη καθηγητή.... Ποτέ δεν ξέρεις ;( Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:35 Ο Shadowfax: #434 30-06-11 15:35 Εγώ για να είμαι σίγουρος στο σπίτι. Και μόνο το πηγαινέλα κι ο χαμός στο γραφείο φτάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:43 Ο Johnnaousa: #435 30-06-11 15:43 Και τωρα απλα περιμενουμε μεχρι τον Αυγουστο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:45 Ο vassilis498: #436 30-06-11 15:45 Στο μηχανογραφικό έχει την σημερινή ημερομηνία. :p Γιατί δεν ανοίγει το υπερσύγχρονο σύστημα του ΜΔ με chrome. :p Click για ανάπτυξη... υποστηρίζει safari ξέρω γω και δεν υποστηρίζει chrome. τι να πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:46 Η Loukritia: #437 30-06-11 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Και τωρα απλα περιμενουμε μεχρι τον Αυγουστο.. Click για ανάπτυξη... Ίσως και νωρίτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:54 Ο Johnnaousa: #438 30-06-11 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Loukritia: Ίσως και νωρίτερα Click για ανάπτυξη... Iουλιο?? δεν νομιζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johanio Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 241 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:57 Ο johanio έγραψε: #439 30-06-11 15:57 Ακούγεται ένα σενάριο και για μέσα Ιουλίου... αλλά δεν είναι σίγουρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 16:10 Η Loukritia: #440 30-06-11 16:10 Και μόνο η ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δεν συντομεύει την διαδικασία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristianalrs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρε να πάρει η μητέρα μου μου είπε ότι άκουσε στη τηλεόραση 2 φορές ότι πρέπει να πάμε το μηχανογραφικό στο σχολείο δε ξέρω τι να το κάνουν... Δεν ισχύει κάτι τέτοιο έτσι δεν είναι; Προφανώς θα είπαν αν θέλουμε να το κάνουμε σχολείο αλλά δε θα κατάλαβε καλά η μάνα μου, σωστός; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 13:04 Η danai-elpida: #428 30-06-11 13:04 Αρχική Δημοσίευση από babisgr: Ρε να πάρει η μητέρα μου μου είπε ότι άκουσε στη τηλεόραση 2 φορές ότι πρέπει να πάμε το μηχανογραφικό στο σχολείο δε ξέρω τι να το κάνουν... Δεν ισχύει κάτι τέτοιο έτσι δεν είναι; Προφανώς θα είπαν αν θέλουμε να το κάνουμε σχολείο αλλά δε θα κατάλαβε καλά η μάνα μου, σωστός; Click για ανάπτυξη... Σωστοςςς!!!Το μηχανογραφικο το κανουμε ή στο σπιτι μας 'η στο σχολειο μας ή οπουαλλου θελουμε, το οριστικοποιουμε ,κραταμε τον αριθμο πρωτοκολλου (γιατι ο διαολος εχει πολλα ποδαρια) κ παμε για μακροβουτια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 13:07 Η Miss Brightside: #429 30-06-11 13:07 Αρχική Δημοσίευση από babisgr: Ρε να πάρει η μητέρα μου μου είπε ότι άκουσε στη τηλεόραση 2 φορές ότι πρέπει να πάμε το μηχανογραφικό στο σχολείο δε ξέρω τι να το κάνουν... Δεν ισχύει κάτι τέτοιο έτσι δεν είναι; Προφανώς θα είπαν αν θέλουμε να το κάνουμε σχολείο αλλά δε θα κατάλαβε καλά η μάνα μου, σωστός; Click για ανάπτυξη... Εγώ σχολείο το οριστικοποίησα όχι για τίποτε άλλο, απλά για να μη κάνω κάποια βλακεία μόνη μου. Δεν ήταν απαραίτητο όμως, μπορούσα μια χαρά και από το σπίτι μόνη μου, χωρίς να πάω καθόλου στο σχολείο, εξάλλου και οι καθηγητές μου είπαν ότι βρίσκονταν εκεί μόνο βοηθητικά, για απορίες κλπ, άρα μην αγχώνεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αλκίμαχος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλκίμαχος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 13:30 Ο Αλκίμαχος: #430 30-06-11 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μέχρι χθες γινόταν να δούμε το τελικό μηχανογραφικό μας δελτίο από τις 2 πρώτες επιλογές, με τον αριθμό του κατρελακίου και τα ΣΞΜΨ μας. Όμως μπορούσε ο και καθένας (π.χ. ο πισινός μας συμμαθητής) που ήξερε αυτά τα στοιχεία να δει το δει. Σήμερα δεν μπορούμε. Δεν νομίζω να είναι βλάβη ή θέμα browser. Μάλλον το μηχανογραφικό μας θεωρήθηκε προσωπικό δεδομένο και έκαναν να μην εμφανίζεται πλέον έτσι. Μπορούμε όμως να το δούμε από την 3η επιλογή με χρήση του κωδικού του μηχανογραφικού και του κωδικού που φτιάξαμε στο σχολείο. Click για ανάπτυξη... Προφανώς και μετά τις 5 του μήνα ούτε έτσι θα μπορείς να το δεις γιαυτό αποθήκευσε το ή εκτύπωσε το να το έχεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna1993 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ποιο άλλο; αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 312 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 13:38 Η ioanna1993: #431 30-06-11 13:38 Άκουσα ότι βγήκαν τα πρώτα στατιστικά σχετικά με τα μηχανογραφικά αλλά δεν μπορώ να βρω τίποτα σχετικό!Μπορεί να ψάξει κάποιος κ αν το βρει να το παραθέσει;Έχω μεγάλη περιέργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:01 Η danai-elpida: #432 30-06-11 15:01 Αρχική Δημοσίευση από ioanna1993: Άκουσα ότι βγήκαν τα πρώτα στατιστικά σχετικά με τα μηχανογραφικά αλλά δεν μπορώ να βρω τίποτα σχετικό!Μπορεί να ψάξει κάποιος κ αν το βρει να το παραθέσει;Έχω μεγάλη περιέργεια Click για ανάπτυξη... Αφου σημερα στις 12 το βραδυ ληγει η προθεσμια καταθεσης του μηχανογραφικου, πως μπορει να βγηκαν στατιστικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:29 Η Dalian έγραψε: #433 30-06-11 15:29 Εγώ για να είμαι σίγουρη πήγα και το κατέθεσα στο σχολείο υπό επίβλεψη καθηγητή.... Ποτέ δεν ξέρεις ;( Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:35 Ο Shadowfax: #434 30-06-11 15:35 Εγώ για να είμαι σίγουρος στο σπίτι. Και μόνο το πηγαινέλα κι ο χαμός στο γραφείο φτάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:43 Ο Johnnaousa: #435 30-06-11 15:43 Και τωρα απλα περιμενουμε μεχρι τον Αυγουστο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:45 Ο vassilis498: #436 30-06-11 15:45 Στο μηχανογραφικό έχει την σημερινή ημερομηνία. :p Γιατί δεν ανοίγει το υπερσύγχρονο σύστημα του ΜΔ με chrome. :p Click για ανάπτυξη... υποστηρίζει safari ξέρω γω και δεν υποστηρίζει chrome. τι να πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:46 Η Loukritia: #437 30-06-11 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Και τωρα απλα περιμενουμε μεχρι τον Αυγουστο.. Click για ανάπτυξη... Ίσως και νωρίτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:54 Ο Johnnaousa: #438 30-06-11 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Loukritia: Ίσως και νωρίτερα Click για ανάπτυξη... Iουλιο?? δεν νομιζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johanio Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 241 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:57 Ο johanio έγραψε: #439 30-06-11 15:57 Ακούγεται ένα σενάριο και για μέσα Ιουλίου... αλλά δεν είναι σίγουρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 16:10 Η Loukritia: #440 30-06-11 16:10 Και μόνο η ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δεν συντομεύει την διαδικασία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristianalrs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από babisgr: Ρε να πάρει η μητέρα μου μου είπε ότι άκουσε στη τηλεόραση 2 φορές ότι πρέπει να πάμε το μηχανογραφικό στο σχολείο δε ξέρω τι να το κάνουν... Δεν ισχύει κάτι τέτοιο έτσι δεν είναι; Προφανώς θα είπαν αν θέλουμε να το κάνουμε σχολείο αλλά δε θα κατάλαβε καλά η μάνα μου, σωστός; Click για ανάπτυξη... Σωστοςςς!!!Το μηχανογραφικο το κανουμε ή στο σπιτι μας 'η στο σχολειο μας ή οπουαλλου θελουμε, το οριστικοποιουμε ,κραταμε τον αριθμο πρωτοκολλου (γιατι ο διαολος εχει πολλα ποδαρια) κ παμε για μακροβουτια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Miss Brightside Πολύ δραστήριο μέλος Η Ahri αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιρλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.703 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 13:07 Η Miss Brightside: #429 30-06-11 13:07 Αρχική Δημοσίευση από babisgr: Ρε να πάρει η μητέρα μου μου είπε ότι άκουσε στη τηλεόραση 2 φορές ότι πρέπει να πάμε το μηχανογραφικό στο σχολείο δε ξέρω τι να το κάνουν... Δεν ισχύει κάτι τέτοιο έτσι δεν είναι; Προφανώς θα είπαν αν θέλουμε να το κάνουμε σχολείο αλλά δε θα κατάλαβε καλά η μάνα μου, σωστός; Click για ανάπτυξη... Εγώ σχολείο το οριστικοποίησα όχι για τίποτε άλλο, απλά για να μη κάνω κάποια βλακεία μόνη μου. Δεν ήταν απαραίτητο όμως, μπορούσα μια χαρά και από το σπίτι μόνη μου, χωρίς να πάω καθόλου στο σχολείο, εξάλλου και οι καθηγητές μου είπαν ότι βρίσκονταν εκεί μόνο βοηθητικά, για απορίες κλπ, άρα μην αγχώνεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αλκίμαχος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλκίμαχος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 13:30 Ο Αλκίμαχος: #430 30-06-11 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μέχρι χθες γινόταν να δούμε το τελικό μηχανογραφικό μας δελτίο από τις 2 πρώτες επιλογές, με τον αριθμό του κατρελακίου και τα ΣΞΜΨ μας. Όμως μπορούσε ο και καθένας (π.χ. ο πισινός μας συμμαθητής) που ήξερε αυτά τα στοιχεία να δει το δει. Σήμερα δεν μπορούμε. Δεν νομίζω να είναι βλάβη ή θέμα browser. Μάλλον το μηχανογραφικό μας θεωρήθηκε προσωπικό δεδομένο και έκαναν να μην εμφανίζεται πλέον έτσι. Μπορούμε όμως να το δούμε από την 3η επιλογή με χρήση του κωδικού του μηχανογραφικού και του κωδικού που φτιάξαμε στο σχολείο. Click για ανάπτυξη... Προφανώς και μετά τις 5 του μήνα ούτε έτσι θα μπορείς να το δεις γιαυτό αποθήκευσε το ή εκτύπωσε το να το έχεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna1993 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ποιο άλλο; αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 312 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 13:38 Η ioanna1993: #431 30-06-11 13:38 Άκουσα ότι βγήκαν τα πρώτα στατιστικά σχετικά με τα μηχανογραφικά αλλά δεν μπορώ να βρω τίποτα σχετικό!Μπορεί να ψάξει κάποιος κ αν το βρει να το παραθέσει;Έχω μεγάλη περιέργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:01 Η danai-elpida: #432 30-06-11 15:01 Αρχική Δημοσίευση από ioanna1993: Άκουσα ότι βγήκαν τα πρώτα στατιστικά σχετικά με τα μηχανογραφικά αλλά δεν μπορώ να βρω τίποτα σχετικό!Μπορεί να ψάξει κάποιος κ αν το βρει να το παραθέσει;Έχω μεγάλη περιέργεια Click για ανάπτυξη... Αφου σημερα στις 12 το βραδυ ληγει η προθεσμια καταθεσης του μηχανογραφικου, πως μπορει να βγηκαν στατιστικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:29 Η Dalian έγραψε: #433 30-06-11 15:29 Εγώ για να είμαι σίγουρη πήγα και το κατέθεσα στο σχολείο υπό επίβλεψη καθηγητή.... Ποτέ δεν ξέρεις ;( Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:35 Ο Shadowfax: #434 30-06-11 15:35 Εγώ για να είμαι σίγουρος στο σπίτι. Και μόνο το πηγαινέλα κι ο χαμός στο γραφείο φτάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:43 Ο Johnnaousa: #435 30-06-11 15:43 Και τωρα απλα περιμενουμε μεχρι τον Αυγουστο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:45 Ο vassilis498: #436 30-06-11 15:45 Στο μηχανογραφικό έχει την σημερινή ημερομηνία. :p Γιατί δεν ανοίγει το υπερσύγχρονο σύστημα του ΜΔ με chrome. :p Click για ανάπτυξη... υποστηρίζει safari ξέρω γω και δεν υποστηρίζει chrome. τι να πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:46 Η Loukritia: #437 30-06-11 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Και τωρα απλα περιμενουμε μεχρι τον Αυγουστο.. Click για ανάπτυξη... Ίσως και νωρίτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:54 Ο Johnnaousa: #438 30-06-11 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Loukritia: Ίσως και νωρίτερα Click για ανάπτυξη... Iουλιο?? δεν νομιζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johanio Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 241 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:57 Ο johanio έγραψε: #439 30-06-11 15:57 Ακούγεται ένα σενάριο και για μέσα Ιουλίου... αλλά δεν είναι σίγουρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 16:10 Η Loukritia: #440 30-06-11 16:10 Και μόνο η ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δεν συντομεύει την διαδικασία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristianalrs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από babisgr: Ρε να πάρει η μητέρα μου μου είπε ότι άκουσε στη τηλεόραση 2 φορές ότι πρέπει να πάμε το μηχανογραφικό στο σχολείο δε ξέρω τι να το κάνουν... Δεν ισχύει κάτι τέτοιο έτσι δεν είναι; Προφανώς θα είπαν αν θέλουμε να το κάνουμε σχολείο αλλά δε θα κατάλαβε καλά η μάνα μου, σωστός; Click για ανάπτυξη... Εγώ σχολείο το οριστικοποίησα όχι για τίποτε άλλο, απλά για να μη κάνω κάποια βλακεία μόνη μου. Δεν ήταν απαραίτητο όμως, μπορούσα μια χαρά και από το σπίτι μόνη μου, χωρίς να πάω καθόλου στο σχολείο, εξάλλου και οι καθηγητές μου είπαν ότι βρίσκονταν εκεί μόνο βοηθητικά, για απορίες κλπ, άρα μην αγχώνεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αλκίμαχος Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Αλκίμαχος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 231 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 13:30 Ο Αλκίμαχος: #430 30-06-11 13:30 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μέχρι χθες γινόταν να δούμε το τελικό μηχανογραφικό μας δελτίο από τις 2 πρώτες επιλογές, με τον αριθμό του κατρελακίου και τα ΣΞΜΨ μας. Όμως μπορούσε ο και καθένας (π.χ. ο πισινός μας συμμαθητής) που ήξερε αυτά τα στοιχεία να δει το δει. Σήμερα δεν μπορούμε. Δεν νομίζω να είναι βλάβη ή θέμα browser. Μάλλον το μηχανογραφικό μας θεωρήθηκε προσωπικό δεδομένο και έκαναν να μην εμφανίζεται πλέον έτσι. Μπορούμε όμως να το δούμε από την 3η επιλογή με χρήση του κωδικού του μηχανογραφικού και του κωδικού που φτιάξαμε στο σχολείο. Click για ανάπτυξη... Προφανώς και μετά τις 5 του μήνα ούτε έτσι θα μπορείς να το δεις γιαυτό αποθήκευσε το ή εκτύπωσε το να το έχεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ioanna1993 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ποιο άλλο; αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 312 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 13:38 Η ioanna1993: #431 30-06-11 13:38 Άκουσα ότι βγήκαν τα πρώτα στατιστικά σχετικά με τα μηχανογραφικά αλλά δεν μπορώ να βρω τίποτα σχετικό!Μπορεί να ψάξει κάποιος κ αν το βρει να το παραθέσει;Έχω μεγάλη περιέργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:01 Η danai-elpida: #432 30-06-11 15:01 Αρχική Δημοσίευση από ioanna1993: Άκουσα ότι βγήκαν τα πρώτα στατιστικά σχετικά με τα μηχανογραφικά αλλά δεν μπορώ να βρω τίποτα σχετικό!Μπορεί να ψάξει κάποιος κ αν το βρει να το παραθέσει;Έχω μεγάλη περιέργεια Click για ανάπτυξη... Αφου σημερα στις 12 το βραδυ ληγει η προθεσμια καταθεσης του μηχανογραφικου, πως μπορει να βγηκαν στατιστικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:29 Η Dalian έγραψε: #433 30-06-11 15:29 Εγώ για να είμαι σίγουρη πήγα και το κατέθεσα στο σχολείο υπό επίβλεψη καθηγητή.... Ποτέ δεν ξέρεις ;( Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:35 Ο Shadowfax: #434 30-06-11 15:35 Εγώ για να είμαι σίγουρος στο σπίτι. Και μόνο το πηγαινέλα κι ο χαμός στο γραφείο φτάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:43 Ο Johnnaousa: #435 30-06-11 15:43 Και τωρα απλα περιμενουμε μεχρι τον Αυγουστο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:45 Ο vassilis498: #436 30-06-11 15:45 Στο μηχανογραφικό έχει την σημερινή ημερομηνία. :p Γιατί δεν ανοίγει το υπερσύγχρονο σύστημα του ΜΔ με chrome. :p Click για ανάπτυξη... υποστηρίζει safari ξέρω γω και δεν υποστηρίζει chrome. τι να πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:46 Η Loukritia: #437 30-06-11 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Και τωρα απλα περιμενουμε μεχρι τον Αυγουστο.. Click για ανάπτυξη... Ίσως και νωρίτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:54 Ο Johnnaousa: #438 30-06-11 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Loukritia: Ίσως και νωρίτερα Click για ανάπτυξη... Iουλιο?? δεν νομιζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johanio Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 241 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:57 Ο johanio έγραψε: #439 30-06-11 15:57 Ακούγεται ένα σενάριο και για μέσα Ιουλίου... αλλά δεν είναι σίγουρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 16:10 Η Loukritia: #440 30-06-11 16:10 Και μόνο η ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δεν συντομεύει την διαδικασία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristianalrs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dias: Μέχρι χθες γινόταν να δούμε το τελικό μηχανογραφικό μας δελτίο από τις 2 πρώτες επιλογές, με τον αριθμό του κατρελακίου και τα ΣΞΜΨ μας. Όμως μπορούσε ο και καθένας (π.χ. ο πισινός μας συμμαθητής) που ήξερε αυτά τα στοιχεία να δει το δει. Σήμερα δεν μπορούμε. Δεν νομίζω να είναι βλάβη ή θέμα browser. Μάλλον το μηχανογραφικό μας θεωρήθηκε προσωπικό δεδομένο και έκαναν να μην εμφανίζεται πλέον έτσι. Μπορούμε όμως να το δούμε από την 3η επιλογή με χρήση του κωδικού του μηχανογραφικού και του κωδικού που φτιάξαμε στο σχολείο. Click για ανάπτυξη... Προφανώς και μετά τις 5 του μήνα ούτε έτσι θα μπορείς να το δεις γιαυτό αποθήκευσε το ή εκτύπωσε το να το έχεις... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ioanna1993 Εκκολαπτόμενο μέλος Η Ποιο άλλο; αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 312 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 13:38 Η ioanna1993: #431 30-06-11 13:38 Άκουσα ότι βγήκαν τα πρώτα στατιστικά σχετικά με τα μηχανογραφικά αλλά δεν μπορώ να βρω τίποτα σχετικό!Μπορεί να ψάξει κάποιος κ αν το βρει να το παραθέσει;Έχω μεγάλη περιέργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:01 Η danai-elpida: #432 30-06-11 15:01 Αρχική Δημοσίευση από ioanna1993: Άκουσα ότι βγήκαν τα πρώτα στατιστικά σχετικά με τα μηχανογραφικά αλλά δεν μπορώ να βρω τίποτα σχετικό!Μπορεί να ψάξει κάποιος κ αν το βρει να το παραθέσει;Έχω μεγάλη περιέργεια Click για ανάπτυξη... Αφου σημερα στις 12 το βραδυ ληγει η προθεσμια καταθεσης του μηχανογραφικου, πως μπορει να βγηκαν στατιστικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:29 Η Dalian έγραψε: #433 30-06-11 15:29 Εγώ για να είμαι σίγουρη πήγα και το κατέθεσα στο σχολείο υπό επίβλεψη καθηγητή.... Ποτέ δεν ξέρεις ;( Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:35 Ο Shadowfax: #434 30-06-11 15:35 Εγώ για να είμαι σίγουρος στο σπίτι. Και μόνο το πηγαινέλα κι ο χαμός στο γραφείο φτάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:43 Ο Johnnaousa: #435 30-06-11 15:43 Και τωρα απλα περιμενουμε μεχρι τον Αυγουστο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:45 Ο vassilis498: #436 30-06-11 15:45 Στο μηχανογραφικό έχει την σημερινή ημερομηνία. :p Γιατί δεν ανοίγει το υπερσύγχρονο σύστημα του ΜΔ με chrome. :p Click για ανάπτυξη... υποστηρίζει safari ξέρω γω και δεν υποστηρίζει chrome. τι να πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:46 Η Loukritia: #437 30-06-11 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Και τωρα απλα περιμενουμε μεχρι τον Αυγουστο.. Click για ανάπτυξη... Ίσως και νωρίτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:54 Ο Johnnaousa: #438 30-06-11 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Loukritia: Ίσως και νωρίτερα Click για ανάπτυξη... Iουλιο?? δεν νομιζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johanio Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 241 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:57 Ο johanio έγραψε: #439 30-06-11 15:57 Ακούγεται ένα σενάριο και για μέσα Ιουλίου... αλλά δεν είναι σίγουρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 16:10 Η Loukritia: #440 30-06-11 16:10 Και μόνο η ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δεν συντομεύει την διαδικασία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristianalrs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Άκουσα ότι βγήκαν τα πρώτα στατιστικά σχετικά με τα μηχανογραφικά αλλά δεν μπορώ να βρω τίποτα σχετικό!Μπορεί να ψάξει κάποιος κ αν το βρει να το παραθέσει;Έχω μεγάλη περιέργεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
danai-elpida Πολύ δραστήριο μέλος Η Δαναη-Ελπιδα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 970 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:01 Η danai-elpida: #432 30-06-11 15:01 Αρχική Δημοσίευση από ioanna1993: Άκουσα ότι βγήκαν τα πρώτα στατιστικά σχετικά με τα μηχανογραφικά αλλά δεν μπορώ να βρω τίποτα σχετικό!Μπορεί να ψάξει κάποιος κ αν το βρει να το παραθέσει;Έχω μεγάλη περιέργεια Click για ανάπτυξη... Αφου σημερα στις 12 το βραδυ ληγει η προθεσμια καταθεσης του μηχανογραφικου, πως μπορει να βγηκαν στατιστικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:29 Η Dalian έγραψε: #433 30-06-11 15:29 Εγώ για να είμαι σίγουρη πήγα και το κατέθεσα στο σχολείο υπό επίβλεψη καθηγητή.... Ποτέ δεν ξέρεις ;( Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:35 Ο Shadowfax: #434 30-06-11 15:35 Εγώ για να είμαι σίγουρος στο σπίτι. Και μόνο το πηγαινέλα κι ο χαμός στο γραφείο φτάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:43 Ο Johnnaousa: #435 30-06-11 15:43 Και τωρα απλα περιμενουμε μεχρι τον Αυγουστο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:45 Ο vassilis498: #436 30-06-11 15:45 Στο μηχανογραφικό έχει την σημερινή ημερομηνία. :p Γιατί δεν ανοίγει το υπερσύγχρονο σύστημα του ΜΔ με chrome. :p Click για ανάπτυξη... υποστηρίζει safari ξέρω γω και δεν υποστηρίζει chrome. τι να πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:46 Η Loukritia: #437 30-06-11 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Και τωρα απλα περιμενουμε μεχρι τον Αυγουστο.. Click για ανάπτυξη... Ίσως και νωρίτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:54 Ο Johnnaousa: #438 30-06-11 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Loukritia: Ίσως και νωρίτερα Click για ανάπτυξη... Iουλιο?? δεν νομιζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johanio Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 241 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:57 Ο johanio έγραψε: #439 30-06-11 15:57 Ακούγεται ένα σενάριο και για μέσα Ιουλίου... αλλά δεν είναι σίγουρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 16:10 Η Loukritia: #440 30-06-11 16:10 Και μόνο η ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δεν συντομεύει την διαδικασία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristianalrs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ioanna1993: Άκουσα ότι βγήκαν τα πρώτα στατιστικά σχετικά με τα μηχανογραφικά αλλά δεν μπορώ να βρω τίποτα σχετικό!Μπορεί να ψάξει κάποιος κ αν το βρει να το παραθέσει;Έχω μεγάλη περιέργεια Click για ανάπτυξη... Αφου σημερα στις 12 το βραδυ ληγει η προθεσμια καταθεσης του μηχανογραφικου, πως μπορει να βγηκαν στατιστικα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dalian Περιβόητο μέλος Η Substrata αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 4.827 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:29 Η Dalian έγραψε: #433 30-06-11 15:29 Εγώ για να είμαι σίγουρη πήγα και το κατέθεσα στο σχολείο υπό επίβλεψη καθηγητή.... Ποτέ δεν ξέρεις ;( Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:35 Ο Shadowfax: #434 30-06-11 15:35 Εγώ για να είμαι σίγουρος στο σπίτι. Και μόνο το πηγαινέλα κι ο χαμός στο γραφείο φτάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:43 Ο Johnnaousa: #435 30-06-11 15:43 Και τωρα απλα περιμενουμε μεχρι τον Αυγουστο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:45 Ο vassilis498: #436 30-06-11 15:45 Στο μηχανογραφικό έχει την σημερινή ημερομηνία. :p Γιατί δεν ανοίγει το υπερσύγχρονο σύστημα του ΜΔ με chrome. :p Click για ανάπτυξη... υποστηρίζει safari ξέρω γω και δεν υποστηρίζει chrome. τι να πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:46 Η Loukritia: #437 30-06-11 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Και τωρα απλα περιμενουμε μεχρι τον Αυγουστο.. Click για ανάπτυξη... Ίσως και νωρίτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:54 Ο Johnnaousa: #438 30-06-11 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Loukritia: Ίσως και νωρίτερα Click για ανάπτυξη... Iουλιο?? δεν νομιζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johanio Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 241 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:57 Ο johanio έγραψε: #439 30-06-11 15:57 Ακούγεται ένα σενάριο και για μέσα Ιουλίου... αλλά δεν είναι σίγουρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 16:10 Η Loukritia: #440 30-06-11 16:10 Και μόνο η ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δεν συντομεύει την διαδικασία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristianalrs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ για να είμαι σίγουρη πήγα και το κατέθεσα στο σχολείο υπό επίβλεψη καθηγητή.... Ποτέ δεν ξέρεις ;( Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Shadowfax Διάσημο μέλος Ο Shadowfax αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 3.622 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:35 Ο Shadowfax: #434 30-06-11 15:35 Εγώ για να είμαι σίγουρος στο σπίτι. Και μόνο το πηγαινέλα κι ο χαμός στο γραφείο φτάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:43 Ο Johnnaousa: #435 30-06-11 15:43 Και τωρα απλα περιμενουμε μεχρι τον Αυγουστο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:45 Ο vassilis498: #436 30-06-11 15:45 Στο μηχανογραφικό έχει την σημερινή ημερομηνία. :p Γιατί δεν ανοίγει το υπερσύγχρονο σύστημα του ΜΔ με chrome. :p Click για ανάπτυξη... υποστηρίζει safari ξέρω γω και δεν υποστηρίζει chrome. τι να πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:46 Η Loukritia: #437 30-06-11 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Και τωρα απλα περιμενουμε μεχρι τον Αυγουστο.. Click για ανάπτυξη... Ίσως και νωρίτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:54 Ο Johnnaousa: #438 30-06-11 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Loukritia: Ίσως και νωρίτερα Click για ανάπτυξη... Iουλιο?? δεν νομιζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johanio Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 241 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:57 Ο johanio έγραψε: #439 30-06-11 15:57 Ακούγεται ένα σενάριο και για μέσα Ιουλίου... αλλά δεν είναι σίγουρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 16:10 Η Loukritia: #440 30-06-11 16:10 Και μόνο η ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δεν συντομεύει την διαδικασία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristianalrs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ για να είμαι σίγουρος στο σπίτι. Και μόνο το πηγαινέλα κι ο χαμός στο γραφείο φτάνει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:43 Ο Johnnaousa: #435 30-06-11 15:43 Και τωρα απλα περιμενουμε μεχρι τον Αυγουστο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:45 Ο vassilis498: #436 30-06-11 15:45 Στο μηχανογραφικό έχει την σημερινή ημερομηνία. :p Γιατί δεν ανοίγει το υπερσύγχρονο σύστημα του ΜΔ με chrome. :p Click για ανάπτυξη... υποστηρίζει safari ξέρω γω και δεν υποστηρίζει chrome. τι να πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:46 Η Loukritia: #437 30-06-11 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Και τωρα απλα περιμενουμε μεχρι τον Αυγουστο.. Click για ανάπτυξη... Ίσως και νωρίτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:54 Ο Johnnaousa: #438 30-06-11 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Loukritia: Ίσως και νωρίτερα Click για ανάπτυξη... Iουλιο?? δεν νομιζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johanio Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 241 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:57 Ο johanio έγραψε: #439 30-06-11 15:57 Ακούγεται ένα σενάριο και για μέσα Ιουλίου... αλλά δεν είναι σίγουρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 16:10 Η Loukritia: #440 30-06-11 16:10 Και μόνο η ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δεν συντομεύει την διαδικασία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristianalrs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και τωρα απλα περιμενουμε μεχρι τον Αυγουστο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vassilis498 Διακεκριμένο μέλος Ο vassilis498 δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 7.080 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:45 Ο vassilis498: #436 30-06-11 15:45 Στο μηχανογραφικό έχει την σημερινή ημερομηνία. :p Γιατί δεν ανοίγει το υπερσύγχρονο σύστημα του ΜΔ με chrome. :p Click για ανάπτυξη... υποστηρίζει safari ξέρω γω και δεν υποστηρίζει chrome. τι να πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:46 Η Loukritia: #437 30-06-11 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Και τωρα απλα περιμενουμε μεχρι τον Αυγουστο.. Click για ανάπτυξη... Ίσως και νωρίτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:54 Ο Johnnaousa: #438 30-06-11 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Loukritia: Ίσως και νωρίτερα Click για ανάπτυξη... Iουλιο?? δεν νομιζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johanio Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 241 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:57 Ο johanio έγραψε: #439 30-06-11 15:57 Ακούγεται ένα σενάριο και για μέσα Ιουλίου... αλλά δεν είναι σίγουρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 16:10 Η Loukritia: #440 30-06-11 16:10 Και μόνο η ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δεν συντομεύει την διαδικασία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristianalrs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Στο μηχανογραφικό έχει την σημερινή ημερομηνία. :p Γιατί δεν ανοίγει το υπερσύγχρονο σύστημα του ΜΔ με chrome. :p Click για ανάπτυξη... υποστηρίζει safari ξέρω γω και δεν υποστηρίζει chrome. τι να πεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:46 Η Loukritia: #437 30-06-11 15:46 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Και τωρα απλα περιμενουμε μεχρι τον Αυγουστο.. Click για ανάπτυξη... Ίσως και νωρίτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:54 Ο Johnnaousa: #438 30-06-11 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Loukritia: Ίσως και νωρίτερα Click για ανάπτυξη... Iουλιο?? δεν νομιζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johanio Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 241 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:57 Ο johanio έγραψε: #439 30-06-11 15:57 Ακούγεται ένα σενάριο και για μέσα Ιουλίου... αλλά δεν είναι σίγουρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 16:10 Η Loukritia: #440 30-06-11 16:10 Και μόνο η ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δεν συντομεύει την διαδικασία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristianalrs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: Και τωρα απλα περιμενουμε μεχρι τον Αυγουστο.. Click για ανάπτυξη... Ίσως και νωρίτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:54 Ο Johnnaousa: #438 30-06-11 15:54 Αρχική Δημοσίευση από Loukritia: Ίσως και νωρίτερα Click για ανάπτυξη... Iουλιο?? δεν νομιζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. johanio Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 241 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:57 Ο johanio έγραψε: #439 30-06-11 15:57 Ακούγεται ένα σενάριο και για μέσα Ιουλίου... αλλά δεν είναι σίγουρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 16:10 Η Loukritia: #440 30-06-11 16:10 Και μόνο η ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δεν συντομεύει την διαδικασία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cristianalrs Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Loukritia: Ίσως και νωρίτερα Click για ανάπτυξη... Iουλιο?? δεν νομιζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
johanio Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Καλαμαριά (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 241 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 15:57 Ο johanio έγραψε: #439 30-06-11 15:57 Ακούγεται ένα σενάριο και για μέσα Ιουλίου... αλλά δεν είναι σίγουρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 16:10 Η Loukritia: #440 30-06-11 16:10 Και μόνο η ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δεν συντομεύει την διαδικασία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 20 21 22 23 24 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 51 Επόμενη First Προηγούμενη 22 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 22 από 51 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ακούγεται ένα σενάριο και για μέσα Ιουλίου... αλλά δεν είναι σίγουρο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loukritia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Loukritia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 362 μηνύματα. 30 Ιουνίου 2011 στις 16:10 Η Loukritia: #440 30-06-11 16:10 Και μόνο η ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δεν συντομεύει την διαδικασία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Και μόνο η ηλεκτρονική υποβολή των μηχανογραφικών δεν συντομεύει την διαδικασία; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.