Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 14:33 Η Peace_ έγραψε: #161 08-07-13 14:33 Η διαφορά είναι ότι το αρμόνιο είναι μικρότερο, άρα έχει και λιγότερα πλήκτρα. Επίσης με ό,τι ένταση και να πατήσεις ένα πλήκτρο, το ίδιο θα ακουστεί. Δεν μπορείς να κάνεις και πολλά δηλαδή στο κομμάτι του τονισμού. Πετάλι δεν υπάρχει. Για αρχή είναι καλό το αρμόνιο, αλλά στην πορεία (όσο ανεβαίνεις επίπεδο) θα σου είναι όλο και πιο απαραίτητο, γιατί ανεβαίνει το επίπεδο των κομματιών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 14:34 Ο cha0s έγραψε: #162 08-07-13 14:34 Εγώ αρμόνιο θα διάλεγα. Μπορεί να συνδεθεί με υπολογιστή και να κάνεις ωραία πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katy95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η katy95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 248 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 14:47 Η katy95 έγραψε: #163 08-07-13 14:47 τι αξιζει να παρω μην δωσω τοσα χρηματα τσαμπα να παρω και κατι που δεν θα μου ειναι χρησιμο μονο τωρα...βεβαια δεν θελω να το κανω επαγγελματικα ουτε να αποκτησω τσ μεγιστες γνωσεις αλλα απλα να ξερω καλα για προσωπικη ευχαριστηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vicky13 Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 535 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 15:04 Η Vicky13 έγραψε: #164 08-07-13 15:04 Παιδιά , μιας που τελείωσαν οι πανελλήνιες! Θα ήθελα να ξεκινήσω μαθήματα πιάνου.Μικρή έκανα 4 χρόνια αρμόνιο δεν θυμάμαι φυσικά τίποτα. Ποιές είναι οι βασικές διαφορές μεταξύ του πιάνου και του αρμόνιου;( δεν έχω δει τις προηγούμενες σελίδες αν είναι πείτε μου να ανατρέξω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Severous Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 15:14 Ο Severous έγραψε: #165 08-07-13 15:14 Αρχική Δημοσίευση από katy95: παιδια ποια ειναι η διαφορα του ηλεκτρικου πιανου με το κλασσικο?? γτ σκεφτομαι να παρω ηλεκτρικο καθως ειναι πιο φ8ηνο...οταν πηγαινα ωδειο επαιζα κλασσικο Click για ανάπτυξη... Όταν λες ηλεκτρικό πιάνο εννοείς αρμόνιο; Γιατί το ηλεκτρικό πιάνο δεν είναι αρμόνιο! Το ηλεκτρικό πιάνο είναι ουσιαστικά μια κατώτερη μορφή κανονικου πιάνου! Έχει και pedal και μεγάλα πλήκτρα και δυναμικές και πάει λέγοντας! Φυσικά ένα κανονικό πιάνο είναι καλύτερο αλλά πιστεύω σε ηλεκτρικό πιάνο μαθαίνεις μια χαρά. Ηλεκτρικό πιάνο είναι αυτο: https://encrypted-tbn3.gstatic.com/...Lfh-PSz2DMDMuBtp4VsMtuyQHKK_yKKpOKP0bcEVFbDHi αρμόνιο αυτό: https://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR57tfN8Xk_0nr8ml_IQD2atR47nk1r2uQwIYaZHIYJ30XntYDD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 15:19 Η Peace_ έγραψε: #166 08-07-13 15:19 τι αξιζει να παρω μην δωσω τοσα χρηματα τσαμπα να παρω και κατι που δεν θα μου ειναι χρησιμο μονο τωρα...βεβαια δεν θελω να το κανω επαγγελματικα ουτε να αποκτησω τσ μεγιστες γνωσεις αλλα απλα να ξερω καλα για προσωπικη ευχαριστηση Click για ανάπτυξη... τότε προτείνω ηλεκτρικό πιάνο όπως ο severus... Αρχική Δημοσίευση από Vicky13: Παιδιά , μιας που τελείωσαν οι πανελλήνιες! Θα ήθελα να ξεκινήσω μαθήματα πιάνου.Μικρή έκανα 4 χρόνια αρμόνιο δεν θυμάμαι φυσικά τίποτα. Ποιές είναι οι βασικές διαφορές μεταξύ του πιάνου και του αρμόνιου;( δεν έχω δει τις προηγούμενες σελίδες αν είναι πείτε μου να ανατρέξω) Click για ανάπτυξη... βίκυ εδώ https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=3861896&postcount=163 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Severous Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 15:22 Ο Severous έγραψε: #167 08-07-13 15:22 Επίσης με το ηλεκτρικό μπορείς να βάλεις ακουστικά και να ηχογραφείς κομμάτια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katy95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η katy95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 248 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 15:43 Η katy95 έγραψε: #168 08-07-13 15:43 οκ ευχαριστω πλ παιδια μαλλον ηλεκτρικο πιανο γτ εινα και πιο κοντα στο κλασσικο που εκανα αρμονο δεν εχω παιξει ποτε οποτε δενν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Severous Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 19:03 Ο Severous έγραψε: #169 08-07-13 19:03 Ναι ειδικά αν έκανες παλιά κλασσικό με το ηλεκτρικό θα βολευτείς καλύτερα απ' ότι με το αρμόνιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. καποιος_καπου Δραστήριο μέλος Ο καποιος_καπου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 19:20 Ο καποιος_καπου: #170 08-07-13 19:20 Εξαρατε απο το τι ρεπερτοριο θες να παιξεις. Εγω παιζω κλασσικο και λιγο τζαζ πιανο και εχω ενα τετοιο Δεν μου αρεσει καθολου ο ηλεκτρικος ηχος σε κανενα οργανο (πλην της κιθαρας). Το ηλεκτρικο πιανο ειναι μια καλη φθηνη λυση αλλα, δεν συγκρινεται ο ηχος του με το κανονικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. N.F Εκκολαπτόμενο μέλος Η N.F αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 306 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 19:38 Η N.F έγραψε: #171 08-07-13 19:38 Πίανο!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. καποιος_καπου Δραστήριο μέλος Ο καποιος_καπου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 19:43 Ο καποιος_καπου: #172 08-07-13 19:43 Ν.F παιζεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 20:06 Ο Nikos Sitys: #173 08-07-13 20:06 φλογερα χωρις τρυπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. N.F Εκκολαπτόμενο μέλος Η N.F αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 306 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 00:24 Η N.F έγραψε: #174 10-07-13 00:24 Όχι δεν παίζω αλλά πάντα μου άρεσε και ήθελα να μάθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2013 στις 01:50 Η Deutsch... Lover: #175 07-08-13 01:50 Πιανο. Αν και αρμονιο ειναι πιο ευκολο να αγορασεις διοτι το πιανο ειναι πολυ ακριβο... Αλλα πιανο! Μου αρεσει πολυ και επαιζα παλιοτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:35 Η meetmeinmontauk: #176 05-09-13 22:35 Πιάνο ασυζητητί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kurosaki Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kurosaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 286 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:10 Ο Kurosaki έγραψε: #177 05-09-13 23:10 Τη μαγεία του πιάνου δεν την έχει το αρμόνιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:24 Ο nPb έγραψε: #178 05-09-13 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Kurosaki: Τη μαγεία του πιάνου δεν την έχει το αρμόνιο. Click για ανάπτυξη... Αλλά από το αρμόνιο... το τσιφτετέλι στα κέντρα δίνει και παίρνει Spoiler Σόλο τσιφτετέλι αρμόνιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:27 Η Loreley έγραψε: #179 05-09-13 23:27 Αρμόνιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ραστώνη Νεοφερμένο μέλος Η Ραστώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:14 Η Ραστώνη έγραψε: #180 06-09-13 00:14 Πιάνο χωρίς δεύτερη σκέψη.Εξάλλου απο το πιάνο μεταπηδάς εύκολα στο αρμόνιο.Το αντίθετο πάλι...δεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee gewhgeueuehehebe Bleach_enjoyer BatGuin dsmir P.Dam. mermaid89 Arvacon fockos oups Mihail222 Nina-nana Αναστασία197 Scandal Pen_addict Georgekk Appolon Unboxholics Mammy Nun Joji augustine louminis eukleidhs1821 constansn Εριφύλη New member Πύρος lnesb globglogabgalab tsiobieman giannhs2001 Nikos05 Dora140303 anastasis06 !georgitsa! Unseen skygge SlimShady Slytherin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η διαφορά είναι ότι το αρμόνιο είναι μικρότερο, άρα έχει και λιγότερα πλήκτρα. Επίσης με ό,τι ένταση και να πατήσεις ένα πλήκτρο, το ίδιο θα ακουστεί. Δεν μπορείς να κάνεις και πολλά δηλαδή στο κομμάτι του τονισμού. Πετάλι δεν υπάρχει. Για αρχή είναι καλό το αρμόνιο, αλλά στην πορεία (όσο ανεβαίνεις επίπεδο) θα σου είναι όλο και πιο απαραίτητο, γιατί ανεβαίνει το επίπεδο των κομματιών. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cha0s Περιβόητο μέλος Ο cha0s δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.614 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 14:34 Ο cha0s έγραψε: #162 08-07-13 14:34 Εγώ αρμόνιο θα διάλεγα. Μπορεί να συνδεθεί με υπολογιστή και να κάνεις ωραία πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katy95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η katy95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 248 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 14:47 Η katy95 έγραψε: #163 08-07-13 14:47 τι αξιζει να παρω μην δωσω τοσα χρηματα τσαμπα να παρω και κατι που δεν θα μου ειναι χρησιμο μονο τωρα...βεβαια δεν θελω να το κανω επαγγελματικα ουτε να αποκτησω τσ μεγιστες γνωσεις αλλα απλα να ξερω καλα για προσωπικη ευχαριστηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vicky13 Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 535 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 15:04 Η Vicky13 έγραψε: #164 08-07-13 15:04 Παιδιά , μιας που τελείωσαν οι πανελλήνιες! Θα ήθελα να ξεκινήσω μαθήματα πιάνου.Μικρή έκανα 4 χρόνια αρμόνιο δεν θυμάμαι φυσικά τίποτα. Ποιές είναι οι βασικές διαφορές μεταξύ του πιάνου και του αρμόνιου;( δεν έχω δει τις προηγούμενες σελίδες αν είναι πείτε μου να ανατρέξω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Severous Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 15:14 Ο Severous έγραψε: #165 08-07-13 15:14 Αρχική Δημοσίευση από katy95: παιδια ποια ειναι η διαφορα του ηλεκτρικου πιανου με το κλασσικο?? γτ σκεφτομαι να παρω ηλεκτρικο καθως ειναι πιο φ8ηνο...οταν πηγαινα ωδειο επαιζα κλασσικο Click για ανάπτυξη... Όταν λες ηλεκτρικό πιάνο εννοείς αρμόνιο; Γιατί το ηλεκτρικό πιάνο δεν είναι αρμόνιο! Το ηλεκτρικό πιάνο είναι ουσιαστικά μια κατώτερη μορφή κανονικου πιάνου! Έχει και pedal και μεγάλα πλήκτρα και δυναμικές και πάει λέγοντας! Φυσικά ένα κανονικό πιάνο είναι καλύτερο αλλά πιστεύω σε ηλεκτρικό πιάνο μαθαίνεις μια χαρά. Ηλεκτρικό πιάνο είναι αυτο: https://encrypted-tbn3.gstatic.com/...Lfh-PSz2DMDMuBtp4VsMtuyQHKK_yKKpOKP0bcEVFbDHi αρμόνιο αυτό: https://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR57tfN8Xk_0nr8ml_IQD2atR47nk1r2uQwIYaZHIYJ30XntYDD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 15:19 Η Peace_ έγραψε: #166 08-07-13 15:19 τι αξιζει να παρω μην δωσω τοσα χρηματα τσαμπα να παρω και κατι που δεν θα μου ειναι χρησιμο μονο τωρα...βεβαια δεν θελω να το κανω επαγγελματικα ουτε να αποκτησω τσ μεγιστες γνωσεις αλλα απλα να ξερω καλα για προσωπικη ευχαριστηση Click για ανάπτυξη... τότε προτείνω ηλεκτρικό πιάνο όπως ο severus... Αρχική Δημοσίευση από Vicky13: Παιδιά , μιας που τελείωσαν οι πανελλήνιες! Θα ήθελα να ξεκινήσω μαθήματα πιάνου.Μικρή έκανα 4 χρόνια αρμόνιο δεν θυμάμαι φυσικά τίποτα. Ποιές είναι οι βασικές διαφορές μεταξύ του πιάνου και του αρμόνιου;( δεν έχω δει τις προηγούμενες σελίδες αν είναι πείτε μου να ανατρέξω) Click για ανάπτυξη... βίκυ εδώ https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=3861896&postcount=163 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Severous Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 15:22 Ο Severous έγραψε: #167 08-07-13 15:22 Επίσης με το ηλεκτρικό μπορείς να βάλεις ακουστικά και να ηχογραφείς κομμάτια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katy95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η katy95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 248 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 15:43 Η katy95 έγραψε: #168 08-07-13 15:43 οκ ευχαριστω πλ παιδια μαλλον ηλεκτρικο πιανο γτ εινα και πιο κοντα στο κλασσικο που εκανα αρμονο δεν εχω παιξει ποτε οποτε δενν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Severous Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 19:03 Ο Severous έγραψε: #169 08-07-13 19:03 Ναι ειδικά αν έκανες παλιά κλασσικό με το ηλεκτρικό θα βολευτείς καλύτερα απ' ότι με το αρμόνιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. καποιος_καπου Δραστήριο μέλος Ο καποιος_καπου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 19:20 Ο καποιος_καπου: #170 08-07-13 19:20 Εξαρατε απο το τι ρεπερτοριο θες να παιξεις. Εγω παιζω κλασσικο και λιγο τζαζ πιανο και εχω ενα τετοιο Δεν μου αρεσει καθολου ο ηλεκτρικος ηχος σε κανενα οργανο (πλην της κιθαρας). Το ηλεκτρικο πιανο ειναι μια καλη φθηνη λυση αλλα, δεν συγκρινεται ο ηχος του με το κανονικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. N.F Εκκολαπτόμενο μέλος Η N.F αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 306 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 19:38 Η N.F έγραψε: #171 08-07-13 19:38 Πίανο!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. καποιος_καπου Δραστήριο μέλος Ο καποιος_καπου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 19:43 Ο καποιος_καπου: #172 08-07-13 19:43 Ν.F παιζεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 20:06 Ο Nikos Sitys: #173 08-07-13 20:06 φλογερα χωρις τρυπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. N.F Εκκολαπτόμενο μέλος Η N.F αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 306 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 00:24 Η N.F έγραψε: #174 10-07-13 00:24 Όχι δεν παίζω αλλά πάντα μου άρεσε και ήθελα να μάθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2013 στις 01:50 Η Deutsch... Lover: #175 07-08-13 01:50 Πιανο. Αν και αρμονιο ειναι πιο ευκολο να αγορασεις διοτι το πιανο ειναι πολυ ακριβο... Αλλα πιανο! Μου αρεσει πολυ και επαιζα παλιοτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:35 Η meetmeinmontauk: #176 05-09-13 22:35 Πιάνο ασυζητητί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kurosaki Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kurosaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 286 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:10 Ο Kurosaki έγραψε: #177 05-09-13 23:10 Τη μαγεία του πιάνου δεν την έχει το αρμόνιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:24 Ο nPb έγραψε: #178 05-09-13 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Kurosaki: Τη μαγεία του πιάνου δεν την έχει το αρμόνιο. Click για ανάπτυξη... Αλλά από το αρμόνιο... το τσιφτετέλι στα κέντρα δίνει και παίρνει Spoiler Σόλο τσιφτετέλι αρμόνιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:27 Η Loreley έγραψε: #179 05-09-13 23:27 Αρμόνιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ραστώνη Νεοφερμένο μέλος Η Ραστώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:14 Η Ραστώνη έγραψε: #180 06-09-13 00:14 Πιάνο χωρίς δεύτερη σκέψη.Εξάλλου απο το πιάνο μεταπηδάς εύκολα στο αρμόνιο.Το αντίθετο πάλι...δεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee gewhgeueuehehebe Bleach_enjoyer BatGuin dsmir P.Dam. mermaid89 Arvacon fockos oups Mihail222 Nina-nana Αναστασία197 Scandal Pen_addict Georgekk Appolon Unboxholics Mammy Nun Joji augustine louminis eukleidhs1821 constansn Εριφύλη New member Πύρος lnesb globglogabgalab tsiobieman giannhs2001 Nikos05 Dora140303 anastasis06 !georgitsa! Unseen skygge SlimShady Slytherin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ αρμόνιο θα διάλεγα. Μπορεί να συνδεθεί με υπολογιστή και να κάνεις ωραία πράγματα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katy95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η katy95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 248 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 14:47 Η katy95 έγραψε: #163 08-07-13 14:47 τι αξιζει να παρω μην δωσω τοσα χρηματα τσαμπα να παρω και κατι που δεν θα μου ειναι χρησιμο μονο τωρα...βεβαια δεν θελω να το κανω επαγγελματικα ουτε να αποκτησω τσ μεγιστες γνωσεις αλλα απλα να ξερω καλα για προσωπικη ευχαριστηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vicky13 Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 535 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 15:04 Η Vicky13 έγραψε: #164 08-07-13 15:04 Παιδιά , μιας που τελείωσαν οι πανελλήνιες! Θα ήθελα να ξεκινήσω μαθήματα πιάνου.Μικρή έκανα 4 χρόνια αρμόνιο δεν θυμάμαι φυσικά τίποτα. Ποιές είναι οι βασικές διαφορές μεταξύ του πιάνου και του αρμόνιου;( δεν έχω δει τις προηγούμενες σελίδες αν είναι πείτε μου να ανατρέξω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Severous Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 15:14 Ο Severous έγραψε: #165 08-07-13 15:14 Αρχική Δημοσίευση από katy95: παιδια ποια ειναι η διαφορα του ηλεκτρικου πιανου με το κλασσικο?? γτ σκεφτομαι να παρω ηλεκτρικο καθως ειναι πιο φ8ηνο...οταν πηγαινα ωδειο επαιζα κλασσικο Click για ανάπτυξη... Όταν λες ηλεκτρικό πιάνο εννοείς αρμόνιο; Γιατί το ηλεκτρικό πιάνο δεν είναι αρμόνιο! Το ηλεκτρικό πιάνο είναι ουσιαστικά μια κατώτερη μορφή κανονικου πιάνου! Έχει και pedal και μεγάλα πλήκτρα και δυναμικές και πάει λέγοντας! Φυσικά ένα κανονικό πιάνο είναι καλύτερο αλλά πιστεύω σε ηλεκτρικό πιάνο μαθαίνεις μια χαρά. Ηλεκτρικό πιάνο είναι αυτο: https://encrypted-tbn3.gstatic.com/...Lfh-PSz2DMDMuBtp4VsMtuyQHKK_yKKpOKP0bcEVFbDHi αρμόνιο αυτό: https://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR57tfN8Xk_0nr8ml_IQD2atR47nk1r2uQwIYaZHIYJ30XntYDD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 15:19 Η Peace_ έγραψε: #166 08-07-13 15:19 τι αξιζει να παρω μην δωσω τοσα χρηματα τσαμπα να παρω και κατι που δεν θα μου ειναι χρησιμο μονο τωρα...βεβαια δεν θελω να το κανω επαγγελματικα ουτε να αποκτησω τσ μεγιστες γνωσεις αλλα απλα να ξερω καλα για προσωπικη ευχαριστηση Click για ανάπτυξη... τότε προτείνω ηλεκτρικό πιάνο όπως ο severus... Αρχική Δημοσίευση από Vicky13: Παιδιά , μιας που τελείωσαν οι πανελλήνιες! Θα ήθελα να ξεκινήσω μαθήματα πιάνου.Μικρή έκανα 4 χρόνια αρμόνιο δεν θυμάμαι φυσικά τίποτα. Ποιές είναι οι βασικές διαφορές μεταξύ του πιάνου και του αρμόνιου;( δεν έχω δει τις προηγούμενες σελίδες αν είναι πείτε μου να ανατρέξω) Click για ανάπτυξη... βίκυ εδώ https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=3861896&postcount=163 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Severous Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 15:22 Ο Severous έγραψε: #167 08-07-13 15:22 Επίσης με το ηλεκτρικό μπορείς να βάλεις ακουστικά και να ηχογραφείς κομμάτια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katy95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η katy95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 248 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 15:43 Η katy95 έγραψε: #168 08-07-13 15:43 οκ ευχαριστω πλ παιδια μαλλον ηλεκτρικο πιανο γτ εινα και πιο κοντα στο κλασσικο που εκανα αρμονο δεν εχω παιξει ποτε οποτε δενν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Severous Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 19:03 Ο Severous έγραψε: #169 08-07-13 19:03 Ναι ειδικά αν έκανες παλιά κλασσικό με το ηλεκτρικό θα βολευτείς καλύτερα απ' ότι με το αρμόνιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. καποιος_καπου Δραστήριο μέλος Ο καποιος_καπου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 19:20 Ο καποιος_καπου: #170 08-07-13 19:20 Εξαρατε απο το τι ρεπερτοριο θες να παιξεις. Εγω παιζω κλασσικο και λιγο τζαζ πιανο και εχω ενα τετοιο Δεν μου αρεσει καθολου ο ηλεκτρικος ηχος σε κανενα οργανο (πλην της κιθαρας). Το ηλεκτρικο πιανο ειναι μια καλη φθηνη λυση αλλα, δεν συγκρινεται ο ηχος του με το κανονικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. N.F Εκκολαπτόμενο μέλος Η N.F αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 306 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 19:38 Η N.F έγραψε: #171 08-07-13 19:38 Πίανο!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. καποιος_καπου Δραστήριο μέλος Ο καποιος_καπου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 19:43 Ο καποιος_καπου: #172 08-07-13 19:43 Ν.F παιζεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 20:06 Ο Nikos Sitys: #173 08-07-13 20:06 φλογερα χωρις τρυπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. N.F Εκκολαπτόμενο μέλος Η N.F αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 306 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 00:24 Η N.F έγραψε: #174 10-07-13 00:24 Όχι δεν παίζω αλλά πάντα μου άρεσε και ήθελα να μάθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2013 στις 01:50 Η Deutsch... Lover: #175 07-08-13 01:50 Πιανο. Αν και αρμονιο ειναι πιο ευκολο να αγορασεις διοτι το πιανο ειναι πολυ ακριβο... Αλλα πιανο! Μου αρεσει πολυ και επαιζα παλιοτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:35 Η meetmeinmontauk: #176 05-09-13 22:35 Πιάνο ασυζητητί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kurosaki Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kurosaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 286 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:10 Ο Kurosaki έγραψε: #177 05-09-13 23:10 Τη μαγεία του πιάνου δεν την έχει το αρμόνιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:24 Ο nPb έγραψε: #178 05-09-13 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Kurosaki: Τη μαγεία του πιάνου δεν την έχει το αρμόνιο. Click για ανάπτυξη... Αλλά από το αρμόνιο... το τσιφτετέλι στα κέντρα δίνει και παίρνει Spoiler Σόλο τσιφτετέλι αρμόνιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:27 Η Loreley έγραψε: #179 05-09-13 23:27 Αρμόνιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ραστώνη Νεοφερμένο μέλος Η Ραστώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:14 Η Ραστώνη έγραψε: #180 06-09-13 00:14 Πιάνο χωρίς δεύτερη σκέψη.Εξάλλου απο το πιάνο μεταπηδάς εύκολα στο αρμόνιο.Το αντίθετο πάλι...δεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee gewhgeueuehehebe Bleach_enjoyer BatGuin dsmir P.Dam. mermaid89 Arvacon fockos oups Mihail222 Nina-nana Αναστασία197 Scandal Pen_addict Georgekk Appolon Unboxholics Mammy Nun Joji augustine louminis eukleidhs1821 constansn Εριφύλη New member Πύρος lnesb globglogabgalab tsiobieman giannhs2001 Nikos05 Dora140303 anastasis06 !georgitsa! Unseen skygge SlimShady Slytherin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τι αξιζει να παρω μην δωσω τοσα χρηματα τσαμπα να παρω και κατι που δεν θα μου ειναι χρησιμο μονο τωρα...βεβαια δεν θελω να το κανω επαγγελματικα ουτε να αποκτησω τσ μεγιστες γνωσεις αλλα απλα να ξερω καλα για προσωπικη ευχαριστηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vicky13 Δραστήριο μέλος Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηλιούπολη (Αττική). Έχει γράψει 535 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 15:04 Η Vicky13 έγραψε: #164 08-07-13 15:04 Παιδιά , μιας που τελείωσαν οι πανελλήνιες! Θα ήθελα να ξεκινήσω μαθήματα πιάνου.Μικρή έκανα 4 χρόνια αρμόνιο δεν θυμάμαι φυσικά τίποτα. Ποιές είναι οι βασικές διαφορές μεταξύ του πιάνου και του αρμόνιου;( δεν έχω δει τις προηγούμενες σελίδες αν είναι πείτε μου να ανατρέξω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Severous Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 15:14 Ο Severous έγραψε: #165 08-07-13 15:14 Αρχική Δημοσίευση από katy95: παιδια ποια ειναι η διαφορα του ηλεκτρικου πιανου με το κλασσικο?? γτ σκεφτομαι να παρω ηλεκτρικο καθως ειναι πιο φ8ηνο...οταν πηγαινα ωδειο επαιζα κλασσικο Click για ανάπτυξη... Όταν λες ηλεκτρικό πιάνο εννοείς αρμόνιο; Γιατί το ηλεκτρικό πιάνο δεν είναι αρμόνιο! Το ηλεκτρικό πιάνο είναι ουσιαστικά μια κατώτερη μορφή κανονικου πιάνου! Έχει και pedal και μεγάλα πλήκτρα και δυναμικές και πάει λέγοντας! Φυσικά ένα κανονικό πιάνο είναι καλύτερο αλλά πιστεύω σε ηλεκτρικό πιάνο μαθαίνεις μια χαρά. Ηλεκτρικό πιάνο είναι αυτο: https://encrypted-tbn3.gstatic.com/...Lfh-PSz2DMDMuBtp4VsMtuyQHKK_yKKpOKP0bcEVFbDHi αρμόνιο αυτό: https://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR57tfN8Xk_0nr8ml_IQD2atR47nk1r2uQwIYaZHIYJ30XntYDD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 15:19 Η Peace_ έγραψε: #166 08-07-13 15:19 τι αξιζει να παρω μην δωσω τοσα χρηματα τσαμπα να παρω και κατι που δεν θα μου ειναι χρησιμο μονο τωρα...βεβαια δεν θελω να το κανω επαγγελματικα ουτε να αποκτησω τσ μεγιστες γνωσεις αλλα απλα να ξερω καλα για προσωπικη ευχαριστηση Click για ανάπτυξη... τότε προτείνω ηλεκτρικό πιάνο όπως ο severus... Αρχική Δημοσίευση από Vicky13: Παιδιά , μιας που τελείωσαν οι πανελλήνιες! Θα ήθελα να ξεκινήσω μαθήματα πιάνου.Μικρή έκανα 4 χρόνια αρμόνιο δεν θυμάμαι φυσικά τίποτα. Ποιές είναι οι βασικές διαφορές μεταξύ του πιάνου και του αρμόνιου;( δεν έχω δει τις προηγούμενες σελίδες αν είναι πείτε μου να ανατρέξω) Click για ανάπτυξη... βίκυ εδώ https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=3861896&postcount=163 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Severous Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 15:22 Ο Severous έγραψε: #167 08-07-13 15:22 Επίσης με το ηλεκτρικό μπορείς να βάλεις ακουστικά και να ηχογραφείς κομμάτια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katy95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η katy95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 248 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 15:43 Η katy95 έγραψε: #168 08-07-13 15:43 οκ ευχαριστω πλ παιδια μαλλον ηλεκτρικο πιανο γτ εινα και πιο κοντα στο κλασσικο που εκανα αρμονο δεν εχω παιξει ποτε οποτε δενν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Severous Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 19:03 Ο Severous έγραψε: #169 08-07-13 19:03 Ναι ειδικά αν έκανες παλιά κλασσικό με το ηλεκτρικό θα βολευτείς καλύτερα απ' ότι με το αρμόνιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. καποιος_καπου Δραστήριο μέλος Ο καποιος_καπου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 19:20 Ο καποιος_καπου: #170 08-07-13 19:20 Εξαρατε απο το τι ρεπερτοριο θες να παιξεις. Εγω παιζω κλασσικο και λιγο τζαζ πιανο και εχω ενα τετοιο Δεν μου αρεσει καθολου ο ηλεκτρικος ηχος σε κανενα οργανο (πλην της κιθαρας). Το ηλεκτρικο πιανο ειναι μια καλη φθηνη λυση αλλα, δεν συγκρινεται ο ηχος του με το κανονικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. N.F Εκκολαπτόμενο μέλος Η N.F αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 306 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 19:38 Η N.F έγραψε: #171 08-07-13 19:38 Πίανο!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. καποιος_καπου Δραστήριο μέλος Ο καποιος_καπου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 19:43 Ο καποιος_καπου: #172 08-07-13 19:43 Ν.F παιζεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 20:06 Ο Nikos Sitys: #173 08-07-13 20:06 φλογερα χωρις τρυπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. N.F Εκκολαπτόμενο μέλος Η N.F αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 306 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 00:24 Η N.F έγραψε: #174 10-07-13 00:24 Όχι δεν παίζω αλλά πάντα μου άρεσε και ήθελα να μάθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2013 στις 01:50 Η Deutsch... Lover: #175 07-08-13 01:50 Πιανο. Αν και αρμονιο ειναι πιο ευκολο να αγορασεις διοτι το πιανο ειναι πολυ ακριβο... Αλλα πιανο! Μου αρεσει πολυ και επαιζα παλιοτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:35 Η meetmeinmontauk: #176 05-09-13 22:35 Πιάνο ασυζητητί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kurosaki Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kurosaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 286 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:10 Ο Kurosaki έγραψε: #177 05-09-13 23:10 Τη μαγεία του πιάνου δεν την έχει το αρμόνιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:24 Ο nPb έγραψε: #178 05-09-13 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Kurosaki: Τη μαγεία του πιάνου δεν την έχει το αρμόνιο. Click για ανάπτυξη... Αλλά από το αρμόνιο... το τσιφτετέλι στα κέντρα δίνει και παίρνει Spoiler Σόλο τσιφτετέλι αρμόνιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:27 Η Loreley έγραψε: #179 05-09-13 23:27 Αρμόνιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ραστώνη Νεοφερμένο μέλος Η Ραστώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:14 Η Ραστώνη έγραψε: #180 06-09-13 00:14 Πιάνο χωρίς δεύτερη σκέψη.Εξάλλου απο το πιάνο μεταπηδάς εύκολα στο αρμόνιο.Το αντίθετο πάλι...δεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee gewhgeueuehehebe Bleach_enjoyer BatGuin dsmir P.Dam. mermaid89 Arvacon fockos oups Mihail222 Nina-nana Αναστασία197 Scandal Pen_addict Georgekk Appolon Unboxholics Mammy Nun Joji augustine louminis eukleidhs1821 constansn Εριφύλη New member Πύρος lnesb globglogabgalab tsiobieman giannhs2001 Nikos05 Dora140303 anastasis06 !georgitsa! Unseen skygge SlimShady Slytherin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά , μιας που τελείωσαν οι πανελλήνιες! Θα ήθελα να ξεκινήσω μαθήματα πιάνου.Μικρή έκανα 4 χρόνια αρμόνιο δεν θυμάμαι φυσικά τίποτα. Ποιές είναι οι βασικές διαφορές μεταξύ του πιάνου και του αρμόνιου;( δεν έχω δει τις προηγούμενες σελίδες αν είναι πείτε μου να ανατρέξω) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Severous Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 15:14 Ο Severous έγραψε: #165 08-07-13 15:14 Αρχική Δημοσίευση από katy95: παιδια ποια ειναι η διαφορα του ηλεκτρικου πιανου με το κλασσικο?? γτ σκεφτομαι να παρω ηλεκτρικο καθως ειναι πιο φ8ηνο...οταν πηγαινα ωδειο επαιζα κλασσικο Click για ανάπτυξη... Όταν λες ηλεκτρικό πιάνο εννοείς αρμόνιο; Γιατί το ηλεκτρικό πιάνο δεν είναι αρμόνιο! Το ηλεκτρικό πιάνο είναι ουσιαστικά μια κατώτερη μορφή κανονικου πιάνου! Έχει και pedal και μεγάλα πλήκτρα και δυναμικές και πάει λέγοντας! Φυσικά ένα κανονικό πιάνο είναι καλύτερο αλλά πιστεύω σε ηλεκτρικό πιάνο μαθαίνεις μια χαρά. Ηλεκτρικό πιάνο είναι αυτο: https://encrypted-tbn3.gstatic.com/...Lfh-PSz2DMDMuBtp4VsMtuyQHKK_yKKpOKP0bcEVFbDHi αρμόνιο αυτό: https://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR57tfN8Xk_0nr8ml_IQD2atR47nk1r2uQwIYaZHIYJ30XntYDD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 15:19 Η Peace_ έγραψε: #166 08-07-13 15:19 τι αξιζει να παρω μην δωσω τοσα χρηματα τσαμπα να παρω και κατι που δεν θα μου ειναι χρησιμο μονο τωρα...βεβαια δεν θελω να το κανω επαγγελματικα ουτε να αποκτησω τσ μεγιστες γνωσεις αλλα απλα να ξερω καλα για προσωπικη ευχαριστηση Click για ανάπτυξη... τότε προτείνω ηλεκτρικό πιάνο όπως ο severus... Αρχική Δημοσίευση από Vicky13: Παιδιά , μιας που τελείωσαν οι πανελλήνιες! Θα ήθελα να ξεκινήσω μαθήματα πιάνου.Μικρή έκανα 4 χρόνια αρμόνιο δεν θυμάμαι φυσικά τίποτα. Ποιές είναι οι βασικές διαφορές μεταξύ του πιάνου και του αρμόνιου;( δεν έχω δει τις προηγούμενες σελίδες αν είναι πείτε μου να ανατρέξω) Click για ανάπτυξη... βίκυ εδώ https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=3861896&postcount=163 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Severous Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 15:22 Ο Severous έγραψε: #167 08-07-13 15:22 Επίσης με το ηλεκτρικό μπορείς να βάλεις ακουστικά και να ηχογραφείς κομμάτια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katy95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η katy95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 248 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 15:43 Η katy95 έγραψε: #168 08-07-13 15:43 οκ ευχαριστω πλ παιδια μαλλον ηλεκτρικο πιανο γτ εινα και πιο κοντα στο κλασσικο που εκανα αρμονο δεν εχω παιξει ποτε οποτε δενν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Severous Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 19:03 Ο Severous έγραψε: #169 08-07-13 19:03 Ναι ειδικά αν έκανες παλιά κλασσικό με το ηλεκτρικό θα βολευτείς καλύτερα απ' ότι με το αρμόνιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. καποιος_καπου Δραστήριο μέλος Ο καποιος_καπου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 19:20 Ο καποιος_καπου: #170 08-07-13 19:20 Εξαρατε απο το τι ρεπερτοριο θες να παιξεις. Εγω παιζω κλασσικο και λιγο τζαζ πιανο και εχω ενα τετοιο Δεν μου αρεσει καθολου ο ηλεκτρικος ηχος σε κανενα οργανο (πλην της κιθαρας). Το ηλεκτρικο πιανο ειναι μια καλη φθηνη λυση αλλα, δεν συγκρινεται ο ηχος του με το κανονικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. N.F Εκκολαπτόμενο μέλος Η N.F αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 306 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 19:38 Η N.F έγραψε: #171 08-07-13 19:38 Πίανο!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. καποιος_καπου Δραστήριο μέλος Ο καποιος_καπου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 19:43 Ο καποιος_καπου: #172 08-07-13 19:43 Ν.F παιζεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 20:06 Ο Nikos Sitys: #173 08-07-13 20:06 φλογερα χωρις τρυπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. N.F Εκκολαπτόμενο μέλος Η N.F αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 306 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 00:24 Η N.F έγραψε: #174 10-07-13 00:24 Όχι δεν παίζω αλλά πάντα μου άρεσε και ήθελα να μάθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2013 στις 01:50 Η Deutsch... Lover: #175 07-08-13 01:50 Πιανο. Αν και αρμονιο ειναι πιο ευκολο να αγορασεις διοτι το πιανο ειναι πολυ ακριβο... Αλλα πιανο! Μου αρεσει πολυ και επαιζα παλιοτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:35 Η meetmeinmontauk: #176 05-09-13 22:35 Πιάνο ασυζητητί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kurosaki Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kurosaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 286 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:10 Ο Kurosaki έγραψε: #177 05-09-13 23:10 Τη μαγεία του πιάνου δεν την έχει το αρμόνιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:24 Ο nPb έγραψε: #178 05-09-13 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Kurosaki: Τη μαγεία του πιάνου δεν την έχει το αρμόνιο. Click για ανάπτυξη... Αλλά από το αρμόνιο... το τσιφτετέλι στα κέντρα δίνει και παίρνει Spoiler Σόλο τσιφτετέλι αρμόνιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:27 Η Loreley έγραψε: #179 05-09-13 23:27 Αρμόνιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ραστώνη Νεοφερμένο μέλος Η Ραστώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:14 Η Ραστώνη έγραψε: #180 06-09-13 00:14 Πιάνο χωρίς δεύτερη σκέψη.Εξάλλου απο το πιάνο μεταπηδάς εύκολα στο αρμόνιο.Το αντίθετο πάλι...δεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee gewhgeueuehehebe Bleach_enjoyer BatGuin dsmir P.Dam. mermaid89 Arvacon fockos oups Mihail222 Nina-nana Αναστασία197 Scandal Pen_addict Georgekk Appolon Unboxholics Mammy Nun Joji augustine louminis eukleidhs1821 constansn Εριφύλη New member Πύρος lnesb globglogabgalab tsiobieman giannhs2001 Nikos05 Dora140303 anastasis06 !georgitsa! Unseen skygge SlimShady Slytherin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katy95: παιδια ποια ειναι η διαφορα του ηλεκτρικου πιανου με το κλασσικο?? γτ σκεφτομαι να παρω ηλεκτρικο καθως ειναι πιο φ8ηνο...οταν πηγαινα ωδειο επαιζα κλασσικο Click για ανάπτυξη... Όταν λες ηλεκτρικό πιάνο εννοείς αρμόνιο; Γιατί το ηλεκτρικό πιάνο δεν είναι αρμόνιο! Το ηλεκτρικό πιάνο είναι ουσιαστικά μια κατώτερη μορφή κανονικου πιάνου! Έχει και pedal και μεγάλα πλήκτρα και δυναμικές και πάει λέγοντας! Φυσικά ένα κανονικό πιάνο είναι καλύτερο αλλά πιστεύω σε ηλεκτρικό πιάνο μαθαίνεις μια χαρά. Ηλεκτρικό πιάνο είναι αυτο: https://encrypted-tbn3.gstatic.com/...Lfh-PSz2DMDMuBtp4VsMtuyQHKK_yKKpOKP0bcEVFbDHi αρμόνιο αυτό: https://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR57tfN8Xk_0nr8ml_IQD2atR47nk1r2uQwIYaZHIYJ30XntYDD Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Peace_ Τιμώμενο Μέλος Η Peace_ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Χημείας Πατρών (Πάτρα). Έχει γράψει 1.563 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 15:19 Η Peace_ έγραψε: #166 08-07-13 15:19 τι αξιζει να παρω μην δωσω τοσα χρηματα τσαμπα να παρω και κατι που δεν θα μου ειναι χρησιμο μονο τωρα...βεβαια δεν θελω να το κανω επαγγελματικα ουτε να αποκτησω τσ μεγιστες γνωσεις αλλα απλα να ξερω καλα για προσωπικη ευχαριστηση Click για ανάπτυξη... τότε προτείνω ηλεκτρικό πιάνο όπως ο severus... Αρχική Δημοσίευση από Vicky13: Παιδιά , μιας που τελείωσαν οι πανελλήνιες! Θα ήθελα να ξεκινήσω μαθήματα πιάνου.Μικρή έκανα 4 χρόνια αρμόνιο δεν θυμάμαι φυσικά τίποτα. Ποιές είναι οι βασικές διαφορές μεταξύ του πιάνου και του αρμόνιου;( δεν έχω δει τις προηγούμενες σελίδες αν είναι πείτε μου να ανατρέξω) Click για ανάπτυξη... βίκυ εδώ https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=3861896&postcount=163 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Severous Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 15:22 Ο Severous έγραψε: #167 08-07-13 15:22 Επίσης με το ηλεκτρικό μπορείς να βάλεις ακουστικά και να ηχογραφείς κομμάτια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katy95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η katy95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 248 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 15:43 Η katy95 έγραψε: #168 08-07-13 15:43 οκ ευχαριστω πλ παιδια μαλλον ηλεκτρικο πιανο γτ εινα και πιο κοντα στο κλασσικο που εκανα αρμονο δεν εχω παιξει ποτε οποτε δενν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Severous Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 19:03 Ο Severous έγραψε: #169 08-07-13 19:03 Ναι ειδικά αν έκανες παλιά κλασσικό με το ηλεκτρικό θα βολευτείς καλύτερα απ' ότι με το αρμόνιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. καποιος_καπου Δραστήριο μέλος Ο καποιος_καπου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 19:20 Ο καποιος_καπου: #170 08-07-13 19:20 Εξαρατε απο το τι ρεπερτοριο θες να παιξεις. Εγω παιζω κλασσικο και λιγο τζαζ πιανο και εχω ενα τετοιο Δεν μου αρεσει καθολου ο ηλεκτρικος ηχος σε κανενα οργανο (πλην της κιθαρας). Το ηλεκτρικο πιανο ειναι μια καλη φθηνη λυση αλλα, δεν συγκρινεται ο ηχος του με το κανονικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. N.F Εκκολαπτόμενο μέλος Η N.F αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 306 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 19:38 Η N.F έγραψε: #171 08-07-13 19:38 Πίανο!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. καποιος_καπου Δραστήριο μέλος Ο καποιος_καπου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 19:43 Ο καποιος_καπου: #172 08-07-13 19:43 Ν.F παιζεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 20:06 Ο Nikos Sitys: #173 08-07-13 20:06 φλογερα χωρις τρυπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. N.F Εκκολαπτόμενο μέλος Η N.F αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 306 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 00:24 Η N.F έγραψε: #174 10-07-13 00:24 Όχι δεν παίζω αλλά πάντα μου άρεσε και ήθελα να μάθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2013 στις 01:50 Η Deutsch... Lover: #175 07-08-13 01:50 Πιανο. Αν και αρμονιο ειναι πιο ευκολο να αγορασεις διοτι το πιανο ειναι πολυ ακριβο... Αλλα πιανο! Μου αρεσει πολυ και επαιζα παλιοτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:35 Η meetmeinmontauk: #176 05-09-13 22:35 Πιάνο ασυζητητί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kurosaki Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kurosaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 286 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:10 Ο Kurosaki έγραψε: #177 05-09-13 23:10 Τη μαγεία του πιάνου δεν την έχει το αρμόνιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:24 Ο nPb έγραψε: #178 05-09-13 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Kurosaki: Τη μαγεία του πιάνου δεν την έχει το αρμόνιο. Click για ανάπτυξη... Αλλά από το αρμόνιο... το τσιφτετέλι στα κέντρα δίνει και παίρνει Spoiler Σόλο τσιφτετέλι αρμόνιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:27 Η Loreley έγραψε: #179 05-09-13 23:27 Αρμόνιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ραστώνη Νεοφερμένο μέλος Η Ραστώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:14 Η Ραστώνη έγραψε: #180 06-09-13 00:14 Πιάνο χωρίς δεύτερη σκέψη.Εξάλλου απο το πιάνο μεταπηδάς εύκολα στο αρμόνιο.Το αντίθετο πάλι...δεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee gewhgeueuehehebe Bleach_enjoyer BatGuin dsmir P.Dam. mermaid89 Arvacon fockos oups Mihail222 Nina-nana Αναστασία197 Scandal Pen_addict Georgekk Appolon Unboxholics Mammy Nun Joji augustine louminis eukleidhs1821 constansn Εριφύλη New member Πύρος lnesb globglogabgalab tsiobieman giannhs2001 Nikos05 Dora140303 anastasis06 !georgitsa! Unseen skygge SlimShady Slytherin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τι αξιζει να παρω μην δωσω τοσα χρηματα τσαμπα να παρω και κατι που δεν θα μου ειναι χρησιμο μονο τωρα...βεβαια δεν θελω να το κανω επαγγελματικα ουτε να αποκτησω τσ μεγιστες γνωσεις αλλα απλα να ξερω καλα για προσωπικη ευχαριστηση Click για ανάπτυξη... τότε προτείνω ηλεκτρικό πιάνο όπως ο severus... Αρχική Δημοσίευση από Vicky13: Παιδιά , μιας που τελείωσαν οι πανελλήνιες! Θα ήθελα να ξεκινήσω μαθήματα πιάνου.Μικρή έκανα 4 χρόνια αρμόνιο δεν θυμάμαι φυσικά τίποτα. Ποιές είναι οι βασικές διαφορές μεταξύ του πιάνου και του αρμόνιου;( δεν έχω δει τις προηγούμενες σελίδες αν είναι πείτε μου να ανατρέξω) Click για ανάπτυξη... βίκυ εδώ https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=3861896&postcount=163 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Severous Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 15:22 Ο Severous έγραψε: #167 08-07-13 15:22 Επίσης με το ηλεκτρικό μπορείς να βάλεις ακουστικά και να ηχογραφείς κομμάτια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katy95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η katy95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 248 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 15:43 Η katy95 έγραψε: #168 08-07-13 15:43 οκ ευχαριστω πλ παιδια μαλλον ηλεκτρικο πιανο γτ εινα και πιο κοντα στο κλασσικο που εκανα αρμονο δεν εχω παιξει ποτε οποτε δενν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Severous Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 19:03 Ο Severous έγραψε: #169 08-07-13 19:03 Ναι ειδικά αν έκανες παλιά κλασσικό με το ηλεκτρικό θα βολευτείς καλύτερα απ' ότι με το αρμόνιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. καποιος_καπου Δραστήριο μέλος Ο καποιος_καπου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 19:20 Ο καποιος_καπου: #170 08-07-13 19:20 Εξαρατε απο το τι ρεπερτοριο θες να παιξεις. Εγω παιζω κλασσικο και λιγο τζαζ πιανο και εχω ενα τετοιο Δεν μου αρεσει καθολου ο ηλεκτρικος ηχος σε κανενα οργανο (πλην της κιθαρας). Το ηλεκτρικο πιανο ειναι μια καλη φθηνη λυση αλλα, δεν συγκρινεται ο ηχος του με το κανονικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. N.F Εκκολαπτόμενο μέλος Η N.F αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 306 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 19:38 Η N.F έγραψε: #171 08-07-13 19:38 Πίανο!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. καποιος_καπου Δραστήριο μέλος Ο καποιος_καπου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 19:43 Ο καποιος_καπου: #172 08-07-13 19:43 Ν.F παιζεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 20:06 Ο Nikos Sitys: #173 08-07-13 20:06 φλογερα χωρις τρυπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. N.F Εκκολαπτόμενο μέλος Η N.F αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 306 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 00:24 Η N.F έγραψε: #174 10-07-13 00:24 Όχι δεν παίζω αλλά πάντα μου άρεσε και ήθελα να μάθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2013 στις 01:50 Η Deutsch... Lover: #175 07-08-13 01:50 Πιανο. Αν και αρμονιο ειναι πιο ευκολο να αγορασεις διοτι το πιανο ειναι πολυ ακριβο... Αλλα πιανο! Μου αρεσει πολυ και επαιζα παλιοτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:35 Η meetmeinmontauk: #176 05-09-13 22:35 Πιάνο ασυζητητί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kurosaki Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kurosaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 286 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:10 Ο Kurosaki έγραψε: #177 05-09-13 23:10 Τη μαγεία του πιάνου δεν την έχει το αρμόνιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:24 Ο nPb έγραψε: #178 05-09-13 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Kurosaki: Τη μαγεία του πιάνου δεν την έχει το αρμόνιο. Click για ανάπτυξη... Αλλά από το αρμόνιο... το τσιφτετέλι στα κέντρα δίνει και παίρνει Spoiler Σόλο τσιφτετέλι αρμόνιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:27 Η Loreley έγραψε: #179 05-09-13 23:27 Αρμόνιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ραστώνη Νεοφερμένο μέλος Η Ραστώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:14 Η Ραστώνη έγραψε: #180 06-09-13 00:14 Πιάνο χωρίς δεύτερη σκέψη.Εξάλλου απο το πιάνο μεταπηδάς εύκολα στο αρμόνιο.Το αντίθετο πάλι...δεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee gewhgeueuehehebe Bleach_enjoyer BatGuin dsmir P.Dam. mermaid89 Arvacon fockos oups Mihail222 Nina-nana Αναστασία197 Scandal Pen_addict Georgekk Appolon Unboxholics Mammy Nun Joji augustine louminis eukleidhs1821 constansn Εριφύλη New member Πύρος lnesb globglogabgalab tsiobieman giannhs2001 Nikos05 Dora140303 anastasis06 !georgitsa! Unseen skygge SlimShady Slytherin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Επίσης με το ηλεκτρικό μπορείς να βάλεις ακουστικά και να ηχογραφείς κομμάτια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katy95 Εκκολαπτόμενο μέλος Η katy95 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 248 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 15:43 Η katy95 έγραψε: #168 08-07-13 15:43 οκ ευχαριστω πλ παιδια μαλλον ηλεκτρικο πιανο γτ εινα και πιο κοντα στο κλασσικο που εκανα αρμονο δεν εχω παιξει ποτε οποτε δενν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Severous Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 19:03 Ο Severous έγραψε: #169 08-07-13 19:03 Ναι ειδικά αν έκανες παλιά κλασσικό με το ηλεκτρικό θα βολευτείς καλύτερα απ' ότι με το αρμόνιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. καποιος_καπου Δραστήριο μέλος Ο καποιος_καπου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 19:20 Ο καποιος_καπου: #170 08-07-13 19:20 Εξαρατε απο το τι ρεπερτοριο θες να παιξεις. Εγω παιζω κλασσικο και λιγο τζαζ πιανο και εχω ενα τετοιο Δεν μου αρεσει καθολου ο ηλεκτρικος ηχος σε κανενα οργανο (πλην της κιθαρας). Το ηλεκτρικο πιανο ειναι μια καλη φθηνη λυση αλλα, δεν συγκρινεται ο ηχος του με το κανονικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. N.F Εκκολαπτόμενο μέλος Η N.F αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 306 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 19:38 Η N.F έγραψε: #171 08-07-13 19:38 Πίανο!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. καποιος_καπου Δραστήριο μέλος Ο καποιος_καπου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 19:43 Ο καποιος_καπου: #172 08-07-13 19:43 Ν.F παιζεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 20:06 Ο Nikos Sitys: #173 08-07-13 20:06 φλογερα χωρις τρυπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. N.F Εκκολαπτόμενο μέλος Η N.F αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 306 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 00:24 Η N.F έγραψε: #174 10-07-13 00:24 Όχι δεν παίζω αλλά πάντα μου άρεσε και ήθελα να μάθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2013 στις 01:50 Η Deutsch... Lover: #175 07-08-13 01:50 Πιανο. Αν και αρμονιο ειναι πιο ευκολο να αγορασεις διοτι το πιανο ειναι πολυ ακριβο... Αλλα πιανο! Μου αρεσει πολυ και επαιζα παλιοτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:35 Η meetmeinmontauk: #176 05-09-13 22:35 Πιάνο ασυζητητί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kurosaki Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kurosaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 286 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:10 Ο Kurosaki έγραψε: #177 05-09-13 23:10 Τη μαγεία του πιάνου δεν την έχει το αρμόνιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:24 Ο nPb έγραψε: #178 05-09-13 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Kurosaki: Τη μαγεία του πιάνου δεν την έχει το αρμόνιο. Click για ανάπτυξη... Αλλά από το αρμόνιο... το τσιφτετέλι στα κέντρα δίνει και παίρνει Spoiler Σόλο τσιφτετέλι αρμόνιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:27 Η Loreley έγραψε: #179 05-09-13 23:27 Αρμόνιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ραστώνη Νεοφερμένο μέλος Η Ραστώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:14 Η Ραστώνη έγραψε: #180 06-09-13 00:14 Πιάνο χωρίς δεύτερη σκέψη.Εξάλλου απο το πιάνο μεταπηδάς εύκολα στο αρμόνιο.Το αντίθετο πάλι...δεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee gewhgeueuehehebe Bleach_enjoyer BatGuin dsmir P.Dam. mermaid89 Arvacon fockos oups Mihail222 Nina-nana Αναστασία197 Scandal Pen_addict Georgekk Appolon Unboxholics Mammy Nun Joji augustine louminis eukleidhs1821 constansn Εριφύλη New member Πύρος lnesb globglogabgalab tsiobieman giannhs2001 Nikos05 Dora140303 anastasis06 !georgitsa! Unseen skygge SlimShady Slytherin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οκ ευχαριστω πλ παιδια μαλλον ηλεκτρικο πιανο γτ εινα και πιο κοντα στο κλασσικο που εκανα αρμονο δεν εχω παιξει ποτε οποτε δενν... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Severous Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 127 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 19:03 Ο Severous έγραψε: #169 08-07-13 19:03 Ναι ειδικά αν έκανες παλιά κλασσικό με το ηλεκτρικό θα βολευτείς καλύτερα απ' ότι με το αρμόνιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. καποιος_καπου Δραστήριο μέλος Ο καποιος_καπου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 19:20 Ο καποιος_καπου: #170 08-07-13 19:20 Εξαρατε απο το τι ρεπερτοριο θες να παιξεις. Εγω παιζω κλασσικο και λιγο τζαζ πιανο και εχω ενα τετοιο Δεν μου αρεσει καθολου ο ηλεκτρικος ηχος σε κανενα οργανο (πλην της κιθαρας). Το ηλεκτρικο πιανο ειναι μια καλη φθηνη λυση αλλα, δεν συγκρινεται ο ηχος του με το κανονικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. N.F Εκκολαπτόμενο μέλος Η N.F αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 306 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 19:38 Η N.F έγραψε: #171 08-07-13 19:38 Πίανο!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. καποιος_καπου Δραστήριο μέλος Ο καποιος_καπου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 19:43 Ο καποιος_καπου: #172 08-07-13 19:43 Ν.F παιζεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 20:06 Ο Nikos Sitys: #173 08-07-13 20:06 φλογερα χωρις τρυπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. N.F Εκκολαπτόμενο μέλος Η N.F αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 306 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 00:24 Η N.F έγραψε: #174 10-07-13 00:24 Όχι δεν παίζω αλλά πάντα μου άρεσε και ήθελα να μάθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2013 στις 01:50 Η Deutsch... Lover: #175 07-08-13 01:50 Πιανο. Αν και αρμονιο ειναι πιο ευκολο να αγορασεις διοτι το πιανο ειναι πολυ ακριβο... Αλλα πιανο! Μου αρεσει πολυ και επαιζα παλιοτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:35 Η meetmeinmontauk: #176 05-09-13 22:35 Πιάνο ασυζητητί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kurosaki Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kurosaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 286 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:10 Ο Kurosaki έγραψε: #177 05-09-13 23:10 Τη μαγεία του πιάνου δεν την έχει το αρμόνιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:24 Ο nPb έγραψε: #178 05-09-13 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Kurosaki: Τη μαγεία του πιάνου δεν την έχει το αρμόνιο. Click για ανάπτυξη... Αλλά από το αρμόνιο... το τσιφτετέλι στα κέντρα δίνει και παίρνει Spoiler Σόλο τσιφτετέλι αρμόνιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:27 Η Loreley έγραψε: #179 05-09-13 23:27 Αρμόνιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ραστώνη Νεοφερμένο μέλος Η Ραστώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:14 Η Ραστώνη έγραψε: #180 06-09-13 00:14 Πιάνο χωρίς δεύτερη σκέψη.Εξάλλου απο το πιάνο μεταπηδάς εύκολα στο αρμόνιο.Το αντίθετο πάλι...δεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee gewhgeueuehehebe Bleach_enjoyer BatGuin dsmir P.Dam. mermaid89 Arvacon fockos oups Mihail222 Nina-nana Αναστασία197 Scandal Pen_addict Georgekk Appolon Unboxholics Mammy Nun Joji augustine louminis eukleidhs1821 constansn Εριφύλη New member Πύρος lnesb globglogabgalab tsiobieman giannhs2001 Nikos05 Dora140303 anastasis06 !georgitsa! Unseen skygge SlimShady Slytherin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι ειδικά αν έκανες παλιά κλασσικό με το ηλεκτρικό θα βολευτείς καλύτερα απ' ότι με το αρμόνιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
καποιος_καπου Δραστήριο μέλος Ο καποιος_καπου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 19:20 Ο καποιος_καπου: #170 08-07-13 19:20 Εξαρατε απο το τι ρεπερτοριο θες να παιξεις. Εγω παιζω κλασσικο και λιγο τζαζ πιανο και εχω ενα τετοιο Δεν μου αρεσει καθολου ο ηλεκτρικος ηχος σε κανενα οργανο (πλην της κιθαρας). Το ηλεκτρικο πιανο ειναι μια καλη φθηνη λυση αλλα, δεν συγκρινεται ο ηχος του με το κανονικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. N.F Εκκολαπτόμενο μέλος Η N.F αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 306 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 19:38 Η N.F έγραψε: #171 08-07-13 19:38 Πίανο!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. καποιος_καπου Δραστήριο μέλος Ο καποιος_καπου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 19:43 Ο καποιος_καπου: #172 08-07-13 19:43 Ν.F παιζεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 20:06 Ο Nikos Sitys: #173 08-07-13 20:06 φλογερα χωρις τρυπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. N.F Εκκολαπτόμενο μέλος Η N.F αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 306 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 00:24 Η N.F έγραψε: #174 10-07-13 00:24 Όχι δεν παίζω αλλά πάντα μου άρεσε και ήθελα να μάθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2013 στις 01:50 Η Deutsch... Lover: #175 07-08-13 01:50 Πιανο. Αν και αρμονιο ειναι πιο ευκολο να αγορασεις διοτι το πιανο ειναι πολυ ακριβο... Αλλα πιανο! Μου αρεσει πολυ και επαιζα παλιοτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:35 Η meetmeinmontauk: #176 05-09-13 22:35 Πιάνο ασυζητητί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kurosaki Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kurosaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 286 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:10 Ο Kurosaki έγραψε: #177 05-09-13 23:10 Τη μαγεία του πιάνου δεν την έχει το αρμόνιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:24 Ο nPb έγραψε: #178 05-09-13 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Kurosaki: Τη μαγεία του πιάνου δεν την έχει το αρμόνιο. Click για ανάπτυξη... Αλλά από το αρμόνιο... το τσιφτετέλι στα κέντρα δίνει και παίρνει Spoiler Σόλο τσιφτετέλι αρμόνιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:27 Η Loreley έγραψε: #179 05-09-13 23:27 Αρμόνιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ραστώνη Νεοφερμένο μέλος Η Ραστώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:14 Η Ραστώνη έγραψε: #180 06-09-13 00:14 Πιάνο χωρίς δεύτερη σκέψη.Εξάλλου απο το πιάνο μεταπηδάς εύκολα στο αρμόνιο.Το αντίθετο πάλι...δεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee gewhgeueuehehebe Bleach_enjoyer BatGuin dsmir P.Dam. mermaid89 Arvacon fockos oups Mihail222 Nina-nana Αναστασία197 Scandal Pen_addict Georgekk Appolon Unboxholics Mammy Nun Joji augustine louminis eukleidhs1821 constansn Εριφύλη New member Πύρος lnesb globglogabgalab tsiobieman giannhs2001 Nikos05 Dora140303 anastasis06 !georgitsa! Unseen skygge SlimShady Slytherin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εξαρατε απο το τι ρεπερτοριο θες να παιξεις. Εγω παιζω κλασσικο και λιγο τζαζ πιανο και εχω ενα τετοιο Δεν μου αρεσει καθολου ο ηλεκτρικος ηχος σε κανενα οργανο (πλην της κιθαρας). Το ηλεκτρικο πιανο ειναι μια καλη φθηνη λυση αλλα, δεν συγκρινεται ο ηχος του με το κανονικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
N.F Εκκολαπτόμενο μέλος Η N.F αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 306 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 19:38 Η N.F έγραψε: #171 08-07-13 19:38 Πίανο!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. καποιος_καπου Δραστήριο μέλος Ο καποιος_καπου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 19:43 Ο καποιος_καπου: #172 08-07-13 19:43 Ν.F παιζεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 20:06 Ο Nikos Sitys: #173 08-07-13 20:06 φλογερα χωρις τρυπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. N.F Εκκολαπτόμενο μέλος Η N.F αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 306 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 00:24 Η N.F έγραψε: #174 10-07-13 00:24 Όχι δεν παίζω αλλά πάντα μου άρεσε και ήθελα να μάθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2013 στις 01:50 Η Deutsch... Lover: #175 07-08-13 01:50 Πιανο. Αν και αρμονιο ειναι πιο ευκολο να αγορασεις διοτι το πιανο ειναι πολυ ακριβο... Αλλα πιανο! Μου αρεσει πολυ και επαιζα παλιοτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:35 Η meetmeinmontauk: #176 05-09-13 22:35 Πιάνο ασυζητητί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kurosaki Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kurosaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 286 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:10 Ο Kurosaki έγραψε: #177 05-09-13 23:10 Τη μαγεία του πιάνου δεν την έχει το αρμόνιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:24 Ο nPb έγραψε: #178 05-09-13 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Kurosaki: Τη μαγεία του πιάνου δεν την έχει το αρμόνιο. Click για ανάπτυξη... Αλλά από το αρμόνιο... το τσιφτετέλι στα κέντρα δίνει και παίρνει Spoiler Σόλο τσιφτετέλι αρμόνιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:27 Η Loreley έγραψε: #179 05-09-13 23:27 Αρμόνιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ραστώνη Νεοφερμένο μέλος Η Ραστώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:14 Η Ραστώνη έγραψε: #180 06-09-13 00:14 Πιάνο χωρίς δεύτερη σκέψη.Εξάλλου απο το πιάνο μεταπηδάς εύκολα στο αρμόνιο.Το αντίθετο πάλι...δεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee gewhgeueuehehebe Bleach_enjoyer BatGuin dsmir P.Dam. mermaid89 Arvacon fockos oups Mihail222 Nina-nana Αναστασία197 Scandal Pen_addict Georgekk Appolon Unboxholics Mammy Nun Joji augustine louminis eukleidhs1821 constansn Εριφύλη New member Πύρος lnesb globglogabgalab tsiobieman giannhs2001 Nikos05 Dora140303 anastasis06 !georgitsa! Unseen skygge SlimShady Slytherin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πίανο!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
καποιος_καπου Δραστήριο μέλος Ο καποιος_καπου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 617 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 19:43 Ο καποιος_καπου: #172 08-07-13 19:43 Ν.F παιζεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 20:06 Ο Nikos Sitys: #173 08-07-13 20:06 φλογερα χωρις τρυπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. N.F Εκκολαπτόμενο μέλος Η N.F αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 306 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 00:24 Η N.F έγραψε: #174 10-07-13 00:24 Όχι δεν παίζω αλλά πάντα μου άρεσε και ήθελα να μάθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2013 στις 01:50 Η Deutsch... Lover: #175 07-08-13 01:50 Πιανο. Αν και αρμονιο ειναι πιο ευκολο να αγορασεις διοτι το πιανο ειναι πολυ ακριβο... Αλλα πιανο! Μου αρεσει πολυ και επαιζα παλιοτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:35 Η meetmeinmontauk: #176 05-09-13 22:35 Πιάνο ασυζητητί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kurosaki Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kurosaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 286 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:10 Ο Kurosaki έγραψε: #177 05-09-13 23:10 Τη μαγεία του πιάνου δεν την έχει το αρμόνιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:24 Ο nPb έγραψε: #178 05-09-13 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Kurosaki: Τη μαγεία του πιάνου δεν την έχει το αρμόνιο. Click για ανάπτυξη... Αλλά από το αρμόνιο... το τσιφτετέλι στα κέντρα δίνει και παίρνει Spoiler Σόλο τσιφτετέλι αρμόνιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:27 Η Loreley έγραψε: #179 05-09-13 23:27 Αρμόνιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ραστώνη Νεοφερμένο μέλος Η Ραστώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:14 Η Ραστώνη έγραψε: #180 06-09-13 00:14 Πιάνο χωρίς δεύτερη σκέψη.Εξάλλου απο το πιάνο μεταπηδάς εύκολα στο αρμόνιο.Το αντίθετο πάλι...δεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee gewhgeueuehehebe Bleach_enjoyer BatGuin dsmir P.Dam. mermaid89 Arvacon fockos oups Mihail222 Nina-nana Αναστασία197 Scandal Pen_addict Georgekk Appolon Unboxholics Mammy Nun Joji augustine louminis eukleidhs1821 constansn Εριφύλη New member Πύρος lnesb globglogabgalab tsiobieman giannhs2001 Nikos05 Dora140303 anastasis06 !georgitsa! Unseen skygge SlimShady Slytherin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ν.F παιζεις ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nikos Sitys Πολύ δραστήριο μέλος Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1.699 μηνύματα. 8 Ιουλίου 2013 στις 20:06 Ο Nikos Sitys: #173 08-07-13 20:06 φλογερα χωρις τρυπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. N.F Εκκολαπτόμενο μέλος Η N.F αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 306 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 00:24 Η N.F έγραψε: #174 10-07-13 00:24 Όχι δεν παίζω αλλά πάντα μου άρεσε και ήθελα να μάθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2013 στις 01:50 Η Deutsch... Lover: #175 07-08-13 01:50 Πιανο. Αν και αρμονιο ειναι πιο ευκολο να αγορασεις διοτι το πιανο ειναι πολυ ακριβο... Αλλα πιανο! Μου αρεσει πολυ και επαιζα παλιοτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:35 Η meetmeinmontauk: #176 05-09-13 22:35 Πιάνο ασυζητητί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kurosaki Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kurosaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 286 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:10 Ο Kurosaki έγραψε: #177 05-09-13 23:10 Τη μαγεία του πιάνου δεν την έχει το αρμόνιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:24 Ο nPb έγραψε: #178 05-09-13 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Kurosaki: Τη μαγεία του πιάνου δεν την έχει το αρμόνιο. Click για ανάπτυξη... Αλλά από το αρμόνιο... το τσιφτετέλι στα κέντρα δίνει και παίρνει Spoiler Σόλο τσιφτετέλι αρμόνιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:27 Η Loreley έγραψε: #179 05-09-13 23:27 Αρμόνιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ραστώνη Νεοφερμένο μέλος Η Ραστώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:14 Η Ραστώνη έγραψε: #180 06-09-13 00:14 Πιάνο χωρίς δεύτερη σκέψη.Εξάλλου απο το πιάνο μεταπηδάς εύκολα στο αρμόνιο.Το αντίθετο πάλι...δεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee gewhgeueuehehebe Bleach_enjoyer BatGuin dsmir P.Dam. mermaid89 Arvacon fockos oups Mihail222 Nina-nana Αναστασία197 Scandal Pen_addict Georgekk Appolon Unboxholics Mammy Nun Joji augustine louminis eukleidhs1821 constansn Εριφύλη New member Πύρος lnesb globglogabgalab tsiobieman giannhs2001 Nikos05 Dora140303 anastasis06 !georgitsa! Unseen skygge SlimShady Slytherin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
φλογερα χωρις τρυπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
N.F Εκκολαπτόμενο μέλος Η N.F αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 306 μηνύματα. 10 Ιουλίου 2013 στις 00:24 Η N.F έγραψε: #174 10-07-13 00:24 Όχι δεν παίζω αλλά πάντα μου άρεσε και ήθελα να μάθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2013 στις 01:50 Η Deutsch... Lover: #175 07-08-13 01:50 Πιανο. Αν και αρμονιο ειναι πιο ευκολο να αγορασεις διοτι το πιανο ειναι πολυ ακριβο... Αλλα πιανο! Μου αρεσει πολυ και επαιζα παλιοτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:35 Η meetmeinmontauk: #176 05-09-13 22:35 Πιάνο ασυζητητί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kurosaki Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kurosaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 286 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:10 Ο Kurosaki έγραψε: #177 05-09-13 23:10 Τη μαγεία του πιάνου δεν την έχει το αρμόνιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:24 Ο nPb έγραψε: #178 05-09-13 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Kurosaki: Τη μαγεία του πιάνου δεν την έχει το αρμόνιο. Click για ανάπτυξη... Αλλά από το αρμόνιο... το τσιφτετέλι στα κέντρα δίνει και παίρνει Spoiler Σόλο τσιφτετέλι αρμόνιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:27 Η Loreley έγραψε: #179 05-09-13 23:27 Αρμόνιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ραστώνη Νεοφερμένο μέλος Η Ραστώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:14 Η Ραστώνη έγραψε: #180 06-09-13 00:14 Πιάνο χωρίς δεύτερη σκέψη.Εξάλλου απο το πιάνο μεταπηδάς εύκολα στο αρμόνιο.Το αντίθετο πάλι...δεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee gewhgeueuehehebe Bleach_enjoyer BatGuin dsmir P.Dam. mermaid89 Arvacon fockos oups Mihail222 Nina-nana Αναστασία197 Scandal Pen_addict Georgekk Appolon Unboxholics Mammy Nun Joji augustine louminis eukleidhs1821 constansn Εριφύλη New member Πύρος lnesb globglogabgalab tsiobieman giannhs2001 Nikos05 Dora140303 anastasis06 !georgitsa! Unseen skygge SlimShady Slytherin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όχι δεν παίζω αλλά πάντα μου άρεσε και ήθελα να μάθω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Deutsch... Lover Επιφανές μέλος Η Everl αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19.033 μηνύματα. 7 Αυγούστου 2013 στις 01:50 Η Deutsch... Lover: #175 07-08-13 01:50 Πιανο. Αν και αρμονιο ειναι πιο ευκολο να αγορασεις διοτι το πιανο ειναι πολυ ακριβο... Αλλα πιανο! Μου αρεσει πολυ και επαιζα παλιοτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:35 Η meetmeinmontauk: #176 05-09-13 22:35 Πιάνο ασυζητητί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kurosaki Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kurosaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 286 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:10 Ο Kurosaki έγραψε: #177 05-09-13 23:10 Τη μαγεία του πιάνου δεν την έχει το αρμόνιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:24 Ο nPb έγραψε: #178 05-09-13 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Kurosaki: Τη μαγεία του πιάνου δεν την έχει το αρμόνιο. Click για ανάπτυξη... Αλλά από το αρμόνιο... το τσιφτετέλι στα κέντρα δίνει και παίρνει Spoiler Σόλο τσιφτετέλι αρμόνιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:27 Η Loreley έγραψε: #179 05-09-13 23:27 Αρμόνιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ραστώνη Νεοφερμένο μέλος Η Ραστώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:14 Η Ραστώνη έγραψε: #180 06-09-13 00:14 Πιάνο χωρίς δεύτερη σκέψη.Εξάλλου απο το πιάνο μεταπηδάς εύκολα στο αρμόνιο.Το αντίθετο πάλι...δεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee gewhgeueuehehebe Bleach_enjoyer BatGuin dsmir P.Dam. mermaid89 Arvacon fockos oups Mihail222 Nina-nana Αναστασία197 Scandal Pen_addict Georgekk Appolon Unboxholics Mammy Nun Joji augustine louminis eukleidhs1821 constansn Εριφύλη New member Πύρος lnesb globglogabgalab tsiobieman giannhs2001 Nikos05 Dora140303 anastasis06 !georgitsa! Unseen skygge SlimShady Slytherin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πιανο. Αν και αρμονιο ειναι πιο ευκολο να αγορασεις διοτι το πιανο ειναι πολυ ακριβο... Αλλα πιανο! Μου αρεσει πολυ και επαιζα παλιοτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
meetmeinmontauk Τιμώμενο Μέλος Η meetmeinmontauk δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 11.806 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 22:35 Η meetmeinmontauk: #176 05-09-13 22:35 Πιάνο ασυζητητί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Kurosaki Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kurosaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 286 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:10 Ο Kurosaki έγραψε: #177 05-09-13 23:10 Τη μαγεία του πιάνου δεν την έχει το αρμόνιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:24 Ο nPb έγραψε: #178 05-09-13 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Kurosaki: Τη μαγεία του πιάνου δεν την έχει το αρμόνιο. Click για ανάπτυξη... Αλλά από το αρμόνιο... το τσιφτετέλι στα κέντρα δίνει και παίρνει Spoiler Σόλο τσιφτετέλι αρμόνιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:27 Η Loreley έγραψε: #179 05-09-13 23:27 Αρμόνιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ραστώνη Νεοφερμένο μέλος Η Ραστώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:14 Η Ραστώνη έγραψε: #180 06-09-13 00:14 Πιάνο χωρίς δεύτερη σκέψη.Εξάλλου απο το πιάνο μεταπηδάς εύκολα στο αρμόνιο.Το αντίθετο πάλι...δεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee gewhgeueuehehebe Bleach_enjoyer BatGuin dsmir P.Dam. mermaid89 Arvacon fockos oups Mihail222 Nina-nana Αναστασία197 Scandal Pen_addict Georgekk Appolon Unboxholics Mammy Nun Joji augustine louminis eukleidhs1821 constansn Εριφύλη New member Πύρος lnesb globglogabgalab tsiobieman giannhs2001 Nikos05 Dora140303 anastasis06 !georgitsa! Unseen skygge SlimShady Slytherin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πιάνο ασυζητητί! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kurosaki Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Kurosaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών και Μαθητής Β' λυκείου. Έχει γράψει 286 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:10 Ο Kurosaki έγραψε: #177 05-09-13 23:10 Τη μαγεία του πιάνου δεν την έχει το αρμόνιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:24 Ο nPb έγραψε: #178 05-09-13 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Kurosaki: Τη μαγεία του πιάνου δεν την έχει το αρμόνιο. Click για ανάπτυξη... Αλλά από το αρμόνιο... το τσιφτετέλι στα κέντρα δίνει και παίρνει Spoiler Σόλο τσιφτετέλι αρμόνιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:27 Η Loreley έγραψε: #179 05-09-13 23:27 Αρμόνιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ραστώνη Νεοφερμένο μέλος Η Ραστώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:14 Η Ραστώνη έγραψε: #180 06-09-13 00:14 Πιάνο χωρίς δεύτερη σκέψη.Εξάλλου απο το πιάνο μεταπηδάς εύκολα στο αρμόνιο.Το αντίθετο πάλι...δεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee gewhgeueuehehebe Bleach_enjoyer BatGuin dsmir P.Dam. mermaid89 Arvacon fockos oups Mihail222 Nina-nana Αναστασία197 Scandal Pen_addict Georgekk Appolon Unboxholics Mammy Nun Joji augustine louminis eukleidhs1821 constansn Εριφύλη New member Πύρος lnesb globglogabgalab tsiobieman giannhs2001 Nikos05 Dora140303 anastasis06 !georgitsa! Unseen skygge SlimShady Slytherin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τη μαγεία του πιάνου δεν την έχει το αρμόνιο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb Επιφανές μέλος Ο nPb δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 23.160 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:24 Ο nPb έγραψε: #178 05-09-13 23:24 Αρχική Δημοσίευση από Kurosaki: Τη μαγεία του πιάνου δεν την έχει το αρμόνιο. Click για ανάπτυξη... Αλλά από το αρμόνιο... το τσιφτετέλι στα κέντρα δίνει και παίρνει Spoiler Σόλο τσιφτετέλι αρμόνιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:27 Η Loreley έγραψε: #179 05-09-13 23:27 Αρμόνιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ραστώνη Νεοφερμένο μέλος Η Ραστώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:14 Η Ραστώνη έγραψε: #180 06-09-13 00:14 Πιάνο χωρίς δεύτερη σκέψη.Εξάλλου απο το πιάνο μεταπηδάς εύκολα στο αρμόνιο.Το αντίθετο πάλι...δεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 57 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: cinephilee gewhgeueuehehebe Bleach_enjoyer BatGuin dsmir P.Dam. mermaid89 Arvacon fockos oups Mihail222 Nina-nana Αναστασία197 Scandal Pen_addict Georgekk Appolon Unboxholics Mammy Nun Joji augustine louminis eukleidhs1821 constansn Εριφύλη New member Πύρος lnesb globglogabgalab tsiobieman giannhs2001 Nikos05 Dora140303 anastasis06 !georgitsa! Unseen skygge SlimShady Slytherin Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Kurosaki: Τη μαγεία του πιάνου δεν την έχει το αρμόνιο. Click για ανάπτυξη... Αλλά από το αρμόνιο... το τσιφτετέλι στα κέντρα δίνει και παίρνει Spoiler Σόλο τσιφτετέλι αρμόνιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2013 στις 23:27 Η Loreley έγραψε: #179 05-09-13 23:27 Αρμόνιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ραστώνη Νεοφερμένο μέλος Η Ραστώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:14 Η Ραστώνη έγραψε: #180 06-09-13 00:14 Πιάνο χωρίς δεύτερη σκέψη.Εξάλλου απο το πιάνο μεταπηδάς εύκολα στο αρμόνιο.Το αντίθετο πάλι...δεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 8 9 10 11 Επόμενη First Προηγούμενη 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 9 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρμόνιο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ραστώνη Νεοφερμένο μέλος Η Ραστώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2013 στις 00:14 Η Ραστώνη έγραψε: #180 06-09-13 00:14 Πιάνο χωρίς δεύτερη σκέψη.Εξάλλου απο το πιάνο μεταπηδάς εύκολα στο αρμόνιο.Το αντίθετο πάλι...δεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πιάνο χωρίς δεύτερη σκέψη.Εξάλλου απο το πιάνο μεταπηδάς εύκολα στο αρμόνιο.Το αντίθετο πάλι...δεν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.