Ioanis
Δραστήριο μέλος
οκ τοτε Τα εχω ολα ετοιμα...παει και αυτο!!!Δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά αν δεν σου λέει να πας κάπου να βγάλεις την δήλωση αυτή τότε θα στην δίνουν εκεί!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Polkiu
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλές σπουδέςοκ τοτε Τα εχω ολα ετοιμα...παει και αυτο!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ioanis
Δραστήριο μέλος
ευχαριστώ πολύ!!!και εσύ καλή συνέχεια!!!Καλές σπουδές
GeoSevilla
Νεοφερμένος
Νηρηίς
Διάσημο μέλος
Εννοείται πως δεν θα δώσεις τα πρωτότυπα έγγραφα.το απολυτηριο και την βεβαιωση την φωτοττυπια και την επικυρωρω?γιατι εχω ακουσει οτι δεν πρεπει να δωσω αυτην την φωτοτυπια αλλα αλλο χαρτι που μου το εδωσαν στο σχολειο..???επισης ενα αλλο παιδι μου ειπε οτι πηρε απο το λυκειο ενα χαρτι που γραφει οτι δεν φοιτει σε αλλο πανεπιστημιο..δεν πρεπει να κανω μια απλη υπευθηνη δηλώση?
Νάγια Τ.
Διάσημο μέλος
Όλα θα είναι επικυρωμένα φωτοαντίγραφα!το απολυτηριο και την βεβαιωση την φωτοττυπια και την επικυρωρω?γιατι εχω ακουσει οτι δεν πρεπει να δωσω αυτην την φωτοτυπια αλλα αλλο χαρτι που μου το εδωσαν στο σχολειο..???επισης ενα αλλο παιδι μου ειπε οτι πηρε απο το λυκειο ενα χαρτι που γραφει οτι δεν φοιτει σε αλλο πανεπιστημιο..δεν πρεπει να κανω μια απλη υπευθηνη δηλώση?
GeoSevilla
Νεοφερμένος
olina11
Εκκολαπτόμενο μέλος
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
H υπευθυνη δηλωση εμενα λεει οτι χορηγειτε απο το ΤΕΙ.Αρα την βγαζουν εκει.Εγω ομως την εχω ηδη ετοιμη γιατι ποτε δεν ξερεις.
η Υπευθυνη δηλωση τι λεει ακριβως? οτι πχ 'δηλωνω υπευθυνα οτι δεν φοιτω σε αλλο τμημα της τριτοβαθμιας'' κατι τετοιο??
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Ioanis
Δραστήριο μέλος
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε εμενα ομως γιατι λεει οτι εκδιδεται απο την σχολη μπας και λενε σαχλαμαρες??
απλα την δινουν και στην σχολη , εσυ αν θες μπορεις να την πας ετοιμη, αλλα αν καποιος παει κεπ να επικυρωσει τα εγγραφα , γιατι να μην φτιαξει και την δηλωση να ξεμπερδευει?
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Ε θα παω την δευτερα να την εχω μωρε σιγα..50 χαρτια εχω το νο51 θα με χαλασει?? εδω εμαθα οτι στο ΤΕΙ λαρισας γινονται εγγραφες ακομα και απο το σπιτι...απλα την δινουν και στην σχολη , εσυ αν θες μπορεις να την πας ετοιμη, αλλα αν καποιος παει κεπ να επικυρωσει τα εγγραφα , γιατι να μην φτιαξει και την δηλωση να ξεμπερδευει?
sophia_b
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πριν απο αυτο εχει ενα κατεβατο με στοχεια."Δηλώνω υπεύθυνα ότι δε φοιτώ σε άλλη Σχολή ή Τμήμα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ελλάδα."
BLaZy8
Δραστήριο μέλος
Nikos Sitys
Πολύ δραστήριο μέλος
Νομιζω δεν εχουν τα ιδια χρονικα περιθωρια με τις εγγραφες για αυτο εγω θα σου ελεγα καλυτερα να τα εδινες μαζι με την εγγραφη σου για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.Να ρωτήσω κάτι; Τα χαρτιά για την σίτιση πρέπει να τα δώσω μαζί με την εγγραφή ή μπορώ και μετά τα χρονικά περιθώρια της εγγραφής;
To αλλο που ειδα πριν λιγο ειναι οτι το ΤΕΙ Ηπειρου και το ΤΕΙ λαρισας κανεις ηλεκτρονικα εγγραφες -.-
komhtas
Νεοφερμένος
BLaZy8
Δραστήριο μέλος
Απλά έχω αγχωθεί λιγάκι γτ το όνομα μου είναι στις 25/9. Δηλαδή στη κόψη του ξυραφιού.Νομιζω δεν εχουν τα ιδια χρονικα περιθωρια με τις εγγραφες για αυτο εγω θα σου ελεγα καλυτερα να τα εδινες μαζι με την εγγραφη σου για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο.
To αλλο που ειδα πριν λιγο ειναι οτι το ΤΕΙ Ηπειρου και το ΤΕΙ λαρισας κανεις ηλεκτρονικα εγγραφες -.-
δλδ αν κάποιο χαρτί δεν είναι σωστό για τη σίτιση κτλ κτλ... θα έχω σοβαρό πρόβλημα
Εκτός και αν πάω πιο νωρίς, αλλά θα με δεχθούν άλλη μέρα;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.