iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος

Θα ισχύουν για τη σχολή ή θα πρέπει να πάω σε κάποιο ΚΕΠ να τα ξαναεπικυρώσουν;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς
Διάσημο μέλος

Φαντάζομαι πως θα δώσεις αντίγραφο άρα θα χρειαστεί (νομίζω) επικύρωση.Όταν πήρα το απολυτήριο και όλα τ'άλλα χαρτιά, η υποδιευθύντρια μου είπε πως όλα τα επικυρωμένα φωτοαντίγραφα έχουν ισχύ 3 μήνες.
Θα ισχύουν για τη σχολή ή θα πρέπει να πάω σε κάποιο ΚΕΠ να τα ξαναεπικυρώσουν;![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος

Επισης, εσεις θα πατε την πρωτη μερα για εγγραφη (στις 11 δηλαδη) η και ποιο μετα?
nikosxdxd
Διάσημο μέλος

εγω πιο μετα.θα πρεπει να παω σχολειο για καποιο λογο που αφορα την εγγραφη? εχω την βεβαιωση προσβασης/απολυτηριο , θα χρειαστω κατι αλλο απο το σχολειο?
Επισης, εσεις θα πατε την πρωτη μερα για εγγραφη (στις 11 δηλαδη) η και ποιο μετα?
Guest 292010
Επισκέπτης

Μπορείτε φυσικά να μην πάτε τη μέρα που σας λένε. Το κάνουν προς δική τους διευκόλυνση.
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

εγώ το χαρτί που δηλώνεις πως δεν είσαι φοιτητής σε άλλη σχολή το είχα πάρει από το λύκειο, αλλά ήταν περιττό. Στο δίνει η γραμματεία!θα πρεπει να παω σχολειο για καποιο λογο που αφορα την εγγραφη? εχω την βεβαιωση προσβασης/απολυτηριο , θα χρειαστω κατι αλλο απο το σχολειο?
Bemanos
Πολύ δραστήριο μέλος

εγω πιο μετα.
επειδη γυρναω Αθηνα 12-13 του μηνα ειχα ανγχωθει μην πανε ολοι την πρωτη μερα και μεινω μονος μου

θα πρεπει να παω σχολειο για καποιο λογο που αφορα την εγγραφη? εχω την βεβαιωση προσβασης/απολυτηριο , θα χρειαστω κατι αλλο απο το σχολειο?
οχι δεν θα χρειαστεις τιποτα αλλο απ'το σχολειο σου!!
εγω θα παω στη μεση της περιοδου νομιζω για να μην εχει κ πολυ κοσμο.. (λεμε τωρα)

fretoe
Δραστήριο μέλος

Δαλιδά
Περιβόητο μέλος

Ρε παιδια για να κανει καποιος μια υπευθυνη δηλωση, δεν θα πρεπει να χει κλεισει τα 18?
Όχι πάντα. Εξαρτάται τη δήλωση

fretoe
Δραστήριο μέλος

Όχι πάντα. Εξαρτάται τη δήλωση![]()
α λεω και γω...
γιατι ειχα παει στην εφορια για μια αλλη μου δουλεια σημερα, και μου ειπαν οτι δεν εχει ισχυ η υπευθυνη δηλωση μου επειδη δεν τα χω κλεισει.
john1994
Εκκολαπτόμενο μέλος

2. τα δικαιολογητικά για τη δωρεάν σίτιση τα δίνουμε αργότερα?
3. τα μαθήματα πότε αρχίζουν?
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

1.Το πάσο πλέον το παίρνεις μέσω ίντερνετ, οπότε όχι θα αργήσει..υπάρχει και θέμα στο φόρουμ1. όταν θα πάμε να εγγραφούμε τότε θα μας δοθεί το φοιτητικό πάσο?
2. τα δικαιολογητικά για τη δωρεάν σίτιση τα δίνουμε αργότερα?
3. τα μαθήματα πότε αρχίζουν?
2.Μπορείς να τα πας και την ίδια μέρα με την εγγραφή!
3.Θα βγει ανακοίνωση από την σχολή σου
fretoe
Δραστήριο μέλος

natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος

Τις αιτήσεις για εστία και σίτιση μπορώ να τις κάνω μαζί με την εγγραφή?Ή θα ισχύουν άλλες ημερομηνίες γι' αυτές??
Johnnaousa
Επιφανές μέλος

Για σίτιση λογικά την ίδια μέρα μπορείς να πας τα χαρτιά, εγώ έτσι είχα κάνει πάντως! για εστία δεν γνωρίζωΝα ρωτήσω ....
Τις αιτήσεις για εστία και σίτιση μπορώ να τις κάνω μαζί με την εγγραφή?Ή θα ισχύουν άλλες ημερομηνίες γι' αυτές??

stacey_af
Εκκολαπτόμενο μέλος

Να ρωτήσω ....
πρεπει να εχεις ετοιμα ενα σωρο χαρτια! παρε τηλ στη σχολη σου και ρωτα τι χαρτια χρειαζονται..
εμενα μου ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημα μπορω να κανω την αιτηση μαζι οταν κανω και την εγγραφη!
natasoula...
Πολύ δραστήριο μέλος

Αχα!Ναι,έχω δει πάνω κάτω ότι χρειάζονται ένα βουνό χαρτιά...Ορισμένα χαρτιά που τα θέλουν π.χ. και για την εστία και για τη σίτιση,πρέπει να τα έχω δύο φορές ή αρκεί η μία?Ας πούμε,το πιστοποιητικό πολυτεκνίας κλπ.....πρεπει να εχεις ετοιμα ενα σωρο χαρτια! παρε τηλ στη σχολη σου και ρωτα τι χαρτια χρειαζονται..
εμενα μου ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημα μπορω να κανω την αιτηση μαζι οταν κανω και την εγγραφη!
stacey_af
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αχα!Ναι,έχω δει πάνω κάτω ότι χρειάζονται ένα βουνό χαρτιά...Ορισμένα χαρτιά που τα θέλουν π.χ. και για την εστία και για τη σίτιση,πρέπει να τα έχω δύο φορές ή αρκεί η μία?Ας πούμε,το πιστοποιητικό πολυτεκνίας κλπ.....
δεν ξερω να σου απαντησω σε αυτο..εγω πανττως θα τα βγαλω και μια φορα παραπανω γιατι που να τρεχω παλι!

ααα και πολλες φωτογραφιες θελουν!

Johnnaousa
Επιφανές μέλος

βγάλε 2 φορές το καθένα για να είσαι σίγουρηΑχα!Ναι,έχω δει πάνω κάτω ότι χρειάζονται ένα βουνό χαρτιά...Ορισμένα χαρτιά που τα θέλουν π.χ. και για την εστία και για τη σίτιση,πρέπει να τα έχω δύο φορές ή αρκεί η μία?Ας πούμε,το πιστοποιητικό πολυτεκνίας κλπ.....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.