iGiannis Πολύ δραστήριο μέλος Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1.764 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 11:25 Ο iGiannis έγραψε: #21 29-08-12 11:25 Όταν πήρα το απολυτήριο και όλα τ'άλλα χαρτιά, η υποδιευθύντρια μου είπε πως όλα τα επικυρωμένα φωτοαντίγραφα έχουν ισχύ 3 μήνες. Θα ισχύουν για τη σχολή ή θα πρέπει να πάω σε κάποιο ΚΕΠ να τα ξαναεπικυρώσουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 11:28 Η Νηρηίς έγραψε: #22 29-08-12 11:28 Αρχική Δημοσίευση από iGiannis: Όταν πήρα το απολυτήριο και όλα τ'άλλα χαρτιά, η υποδιευθύντρια μου είπε πως όλα τα επικυρωμένα φωτοαντίγραφα έχουν ισχύ 3 μήνες. Θα ισχύουν για τη σχολή ή θα πρέπει να πάω σε κάποιο ΚΕΠ να τα ξαναεπικυρώσουν; Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι πως θα δώσεις αντίγραφο άρα θα χρειαστεί (νομίζω) επικύρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 11:29 Ο Bemanos έγραψε: #23 29-08-12 11:29 θα πρεπει να παω σχολειο για καποιο λογο που αφορα την εγγραφη? εχω την βεβαιωση προσβασης/απολυτηριο , θα χρειαστω κατι αλλο απο το σχολειο? Επισης, εσεις θα πατε την πρωτη μερα για εγγραφη (στις 11 δηλαδη) η και ποιο μετα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 11:31 Ο nikosxdxd: #24 29-08-12 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: θα πρεπει να παω σχολειο για καποιο λογο που αφορα την εγγραφη? εχω την βεβαιωση προσβασης/απολυτηριο , θα χρειαστω κατι αλλο απο το σχολειο? Επισης, εσεις θα πατε την πρωτη μερα για εγγραφη (στις 11 δηλαδη) η και ποιο μετα? Click για ανάπτυξη... εγω πιο μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Αυγούστου 2012 στις 11:32 Ο Guest 292010: #25 29-08-12 11:32 Οι σχολές συνήθως βγάζουν λίστες για το πότε θα πρέπει να πάτε για εγγραφή. Αλφαβητικά. Μπορείτε φυσικά να μην πάτε τη μέρα που σας λένε. Το κάνουν προς δική τους διευκόλυνση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 11:32 Ο Johnnaousa: #26 29-08-12 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: θα πρεπει να παω σχολειο για καποιο λογο που αφορα την εγγραφη? εχω την βεβαιωση προσβασης/απολυτηριο , θα χρειαστω κατι αλλο απο το σχολειο? Επισης, εσεις θα πατε την πρωτη μερα για εγγραφη (στις 11 δηλαδη) η και ποιο μετα? Click για ανάπτυξη... εγώ το χαρτί που δηλώνεις πως δεν είσαι φοιτητής σε άλλη σχολή το είχα πάρει από το λύκειο, αλλά ήταν περιττό. Στο δίνει η γραμματεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 11:39 Ο Bemanos έγραψε: #27 29-08-12 11:39 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: εγω πιο μετα. Click για ανάπτυξη... επειδη γυρναω Αθηνα 12-13 του μηνα ειχα ανγχωθει μην πανε ολοι την πρωτη μερα και μεινω μονος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elfaki Νεοφερμένο μέλος Η elfaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 11:39 Η elfaki έγραψε: #28 29-08-12 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: θα πρεπει να παω σχολειο για καποιο λογο που αφορα την εγγραφη? εχω την βεβαιωση προσβασης/απολυτηριο , θα χρειαστω κατι αλλο απο το σχολειο? Επισης, εσεις θα πατε την πρωτη μερα για εγγραφη (στις 11 δηλαδη) η και ποιο μετα? Click για ανάπτυξη... οχι δεν θα χρειαστεις τιποτα αλλο απ'το σχολειο σου!! εγω θα παω στη μεση της περιοδου νομιζω για να μην εχει κ πολυ κοσμο.. (λεμε τωρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:24 Ο fretoe έγραψε: #29 29-08-12 14:24 Ρε παιδια για να κανει καποιος μια υπευθυνη δηλωση, δεν θα πρεπει να χει κλεισει τα 18? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:26 Η Δαλιδά έγραψε: #30 29-08-12 14:26 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Ρε παιδια για να κανει καποιος μια υπευθυνη δηλωση, δεν θα πρεπει να χει κλεισει τα 18? Click για ανάπτυξη... Όχι πάντα. Εξαρτάται τη δήλωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:27 Ο fretoe έγραψε: #31 29-08-12 14:27 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Όχι πάντα. Εξαρτάται τη δήλωση Click για ανάπτυξη... α λεω και γω... γιατι ειχα παει στην εφορια για μια αλλη μου δουλεια σημερα, και μου ειπαν οτι δεν εχει ισχυ η υπευθυνη δηλωση μου επειδη δεν τα χω κλεισει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. john1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο john1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 312 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:37 Ο john1994 έγραψε: #32 29-08-12 14:37 1. όταν θα πάμε να εγγραφούμε τότε θα μας δοθεί το φοιτητικό πάσο? 2. τα δικαιολογητικά για τη δωρεάν σίτιση τα δίνουμε αργότερα? 3. τα μαθήματα πότε αρχίζουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:40 Ο Johnnaousa: #33 29-08-12 14:40 Αρχική Δημοσίευση από john1994: 1. όταν θα πάμε να εγγραφούμε τότε θα μας δοθεί το φοιτητικό πάσο? 2. τα δικαιολογητικά για τη δωρεάν σίτιση τα δίνουμε αργότερα? 3. τα μαθήματα πότε αρχίζουν? Click για ανάπτυξη... 1.Το πάσο πλέον το παίρνεις μέσω ίντερνετ, οπότε όχι θα αργήσει..υπάρχει και θέμα στο φόρουμ 2.Μπορείς να τα πας και την ίδια μέρα με την εγγραφή! 3.Θα βγει ανακοίνωση από την σχολή σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:41 Ο fretoe έγραψε: #34 29-08-12 14:41 Την φοιτητικη ταυτοτητα την παιρνουμε την ιδια μερα, ή και αυτη αργει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:46 Η natasoula...: #35 29-08-12 14:46 Να ρωτήσω .... Τις αιτήσεις για εστία και σίτιση μπορώ να τις κάνω μαζί με την εγγραφή?Ή θα ισχύουν άλλες ημερομηνίες γι' αυτές?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:48 Ο Johnnaousa: #36 29-08-12 14:48 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Να ρωτήσω .... Τις αιτήσεις για εστία και σίτιση μπορώ να τις κάνω μαζί με την εγγραφή?Ή θα ισχύουν άλλες ημερομηνίες γι' αυτές?? Click για ανάπτυξη... Για σίτιση λογικά την ίδια μέρα μπορείς να πας τα χαρτιά, εγώ έτσι είχα κάνει πάντως! για εστία δεν γνωρίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stacey_af Εκκολαπτόμενο μέλος Η stacey_af αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 356 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 15:23 Η stacey_af: #37 29-08-12 15:23 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Να ρωτήσω .... Τις αιτήσεις για εστία και σίτιση μπορώ να τις κάνω μαζί με την εγγραφή?Ή θα ισχύουν άλλες ημερομηνίες γι' αυτές?? Click για ανάπτυξη... πρεπει να εχεις ετοιμα ενα σωρο χαρτια! παρε τηλ στη σχολη σου και ρωτα τι χαρτια χρειαζονται.. εμενα μου ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημα μπορω να κανω την αιτηση μαζι οταν κανω και την εγγραφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 15:27 Η natasoula...: #38 29-08-12 15:27 Αρχική Δημοσίευση από stacey_af: πρεπει να εχεις ετοιμα ενα σωρο χαρτια! παρε τηλ στη σχολη σου και ρωτα τι χαρτια χρειαζονται.. εμενα μου ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημα μπορω να κανω την αιτηση μαζι οταν κανω και την εγγραφη! Click για ανάπτυξη... Αχα!Ναι,έχω δει πάνω κάτω ότι χρειάζονται ένα βουνό χαρτιά...Ορισμένα χαρτιά που τα θέλουν π.χ. και για την εστία και για τη σίτιση,πρέπει να τα έχω δύο φορές ή αρκεί η μία?Ας πούμε,το πιστοποιητικό πολυτεκνίας κλπ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stacey_af Εκκολαπτόμενο μέλος Η stacey_af αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 356 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 15:31 Η stacey_af: #39 29-08-12 15:31 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Αχα!Ναι,έχω δει πάνω κάτω ότι χρειάζονται ένα βουνό χαρτιά...Ορισμένα χαρτιά που τα θέλουν π.χ. και για την εστία και για τη σίτιση,πρέπει να τα έχω δύο φορές ή αρκεί η μία?Ας πούμε,το πιστοποιητικό πολυτεκνίας κλπ..... Click για ανάπτυξη... δεν ξερω να σου απαντησω σε αυτο..εγω πανττως θα τα βγαλω και μια φορα παραπανω γιατι που να τρεχω παλι! εξαλλου τσαμπα ειναι! ααα και πολλες φωτογραφιες θελουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 15:32 Ο Johnnaousa: #40 29-08-12 15:32 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Αχα!Ναι,έχω δει πάνω κάτω ότι χρειάζονται ένα βουνό χαρτιά...Ορισμένα χαρτιά που τα θέλουν π.χ. και για την εστία και για τη σίτιση,πρέπει να τα έχω δύο φορές ή αρκεί η μία?Ας πούμε,το πιστοποιητικό πολυτεκνίας κλπ..... Click για ανάπτυξη... βγάλε 2 φορές το καθένα για να είσαι σίγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: seduv Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όταν πήρα το απολυτήριο και όλα τ'άλλα χαρτιά, η υποδιευθύντρια μου είπε πως όλα τα επικυρωμένα φωτοαντίγραφα έχουν ισχύ 3 μήνες. Θα ισχύουν για τη σχολή ή θα πρέπει να πάω σε κάποιο ΚΕΠ να τα ξαναεπικυρώσουν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηίς Διάσημο μέλος Η Νηρηίς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 2.653 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 11:28 Η Νηρηίς έγραψε: #22 29-08-12 11:28 Αρχική Δημοσίευση από iGiannis: Όταν πήρα το απολυτήριο και όλα τ'άλλα χαρτιά, η υποδιευθύντρια μου είπε πως όλα τα επικυρωμένα φωτοαντίγραφα έχουν ισχύ 3 μήνες. Θα ισχύουν για τη σχολή ή θα πρέπει να πάω σε κάποιο ΚΕΠ να τα ξαναεπικυρώσουν; Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι πως θα δώσεις αντίγραφο άρα θα χρειαστεί (νομίζω) επικύρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 11:29 Ο Bemanos έγραψε: #23 29-08-12 11:29 θα πρεπει να παω σχολειο για καποιο λογο που αφορα την εγγραφη? εχω την βεβαιωση προσβασης/απολυτηριο , θα χρειαστω κατι αλλο απο το σχολειο? Επισης, εσεις θα πατε την πρωτη μερα για εγγραφη (στις 11 δηλαδη) η και ποιο μετα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 11:31 Ο nikosxdxd: #24 29-08-12 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: θα πρεπει να παω σχολειο για καποιο λογο που αφορα την εγγραφη? εχω την βεβαιωση προσβασης/απολυτηριο , θα χρειαστω κατι αλλο απο το σχολειο? Επισης, εσεις θα πατε την πρωτη μερα για εγγραφη (στις 11 δηλαδη) η και ποιο μετα? Click για ανάπτυξη... εγω πιο μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Αυγούστου 2012 στις 11:32 Ο Guest 292010: #25 29-08-12 11:32 Οι σχολές συνήθως βγάζουν λίστες για το πότε θα πρέπει να πάτε για εγγραφή. Αλφαβητικά. Μπορείτε φυσικά να μην πάτε τη μέρα που σας λένε. Το κάνουν προς δική τους διευκόλυνση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 11:32 Ο Johnnaousa: #26 29-08-12 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: θα πρεπει να παω σχολειο για καποιο λογο που αφορα την εγγραφη? εχω την βεβαιωση προσβασης/απολυτηριο , θα χρειαστω κατι αλλο απο το σχολειο? Επισης, εσεις θα πατε την πρωτη μερα για εγγραφη (στις 11 δηλαδη) η και ποιο μετα? Click για ανάπτυξη... εγώ το χαρτί που δηλώνεις πως δεν είσαι φοιτητής σε άλλη σχολή το είχα πάρει από το λύκειο, αλλά ήταν περιττό. Στο δίνει η γραμματεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 11:39 Ο Bemanos έγραψε: #27 29-08-12 11:39 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: εγω πιο μετα. Click για ανάπτυξη... επειδη γυρναω Αθηνα 12-13 του μηνα ειχα ανγχωθει μην πανε ολοι την πρωτη μερα και μεινω μονος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elfaki Νεοφερμένο μέλος Η elfaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 11:39 Η elfaki έγραψε: #28 29-08-12 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: θα πρεπει να παω σχολειο για καποιο λογο που αφορα την εγγραφη? εχω την βεβαιωση προσβασης/απολυτηριο , θα χρειαστω κατι αλλο απο το σχολειο? Επισης, εσεις θα πατε την πρωτη μερα για εγγραφη (στις 11 δηλαδη) η και ποιο μετα? Click για ανάπτυξη... οχι δεν θα χρειαστεις τιποτα αλλο απ'το σχολειο σου!! εγω θα παω στη μεση της περιοδου νομιζω για να μην εχει κ πολυ κοσμο.. (λεμε τωρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:24 Ο fretoe έγραψε: #29 29-08-12 14:24 Ρε παιδια για να κανει καποιος μια υπευθυνη δηλωση, δεν θα πρεπει να χει κλεισει τα 18? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:26 Η Δαλιδά έγραψε: #30 29-08-12 14:26 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Ρε παιδια για να κανει καποιος μια υπευθυνη δηλωση, δεν θα πρεπει να χει κλεισει τα 18? Click για ανάπτυξη... Όχι πάντα. Εξαρτάται τη δήλωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:27 Ο fretoe έγραψε: #31 29-08-12 14:27 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Όχι πάντα. Εξαρτάται τη δήλωση Click για ανάπτυξη... α λεω και γω... γιατι ειχα παει στην εφορια για μια αλλη μου δουλεια σημερα, και μου ειπαν οτι δεν εχει ισχυ η υπευθυνη δηλωση μου επειδη δεν τα χω κλεισει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. john1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο john1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 312 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:37 Ο john1994 έγραψε: #32 29-08-12 14:37 1. όταν θα πάμε να εγγραφούμε τότε θα μας δοθεί το φοιτητικό πάσο? 2. τα δικαιολογητικά για τη δωρεάν σίτιση τα δίνουμε αργότερα? 3. τα μαθήματα πότε αρχίζουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:40 Ο Johnnaousa: #33 29-08-12 14:40 Αρχική Δημοσίευση από john1994: 1. όταν θα πάμε να εγγραφούμε τότε θα μας δοθεί το φοιτητικό πάσο? 2. τα δικαιολογητικά για τη δωρεάν σίτιση τα δίνουμε αργότερα? 3. τα μαθήματα πότε αρχίζουν? Click για ανάπτυξη... 1.Το πάσο πλέον το παίρνεις μέσω ίντερνετ, οπότε όχι θα αργήσει..υπάρχει και θέμα στο φόρουμ 2.Μπορείς να τα πας και την ίδια μέρα με την εγγραφή! 3.Θα βγει ανακοίνωση από την σχολή σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:41 Ο fretoe έγραψε: #34 29-08-12 14:41 Την φοιτητικη ταυτοτητα την παιρνουμε την ιδια μερα, ή και αυτη αργει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:46 Η natasoula...: #35 29-08-12 14:46 Να ρωτήσω .... Τις αιτήσεις για εστία και σίτιση μπορώ να τις κάνω μαζί με την εγγραφή?Ή θα ισχύουν άλλες ημερομηνίες γι' αυτές?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:48 Ο Johnnaousa: #36 29-08-12 14:48 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Να ρωτήσω .... Τις αιτήσεις για εστία και σίτιση μπορώ να τις κάνω μαζί με την εγγραφή?Ή θα ισχύουν άλλες ημερομηνίες γι' αυτές?? Click για ανάπτυξη... Για σίτιση λογικά την ίδια μέρα μπορείς να πας τα χαρτιά, εγώ έτσι είχα κάνει πάντως! για εστία δεν γνωρίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stacey_af Εκκολαπτόμενο μέλος Η stacey_af αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 356 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 15:23 Η stacey_af: #37 29-08-12 15:23 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Να ρωτήσω .... Τις αιτήσεις για εστία και σίτιση μπορώ να τις κάνω μαζί με την εγγραφή?Ή θα ισχύουν άλλες ημερομηνίες γι' αυτές?? Click για ανάπτυξη... πρεπει να εχεις ετοιμα ενα σωρο χαρτια! παρε τηλ στη σχολη σου και ρωτα τι χαρτια χρειαζονται.. εμενα μου ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημα μπορω να κανω την αιτηση μαζι οταν κανω και την εγγραφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 15:27 Η natasoula...: #38 29-08-12 15:27 Αρχική Δημοσίευση από stacey_af: πρεπει να εχεις ετοιμα ενα σωρο χαρτια! παρε τηλ στη σχολη σου και ρωτα τι χαρτια χρειαζονται.. εμενα μου ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημα μπορω να κανω την αιτηση μαζι οταν κανω και την εγγραφη! Click για ανάπτυξη... Αχα!Ναι,έχω δει πάνω κάτω ότι χρειάζονται ένα βουνό χαρτιά...Ορισμένα χαρτιά που τα θέλουν π.χ. και για την εστία και για τη σίτιση,πρέπει να τα έχω δύο φορές ή αρκεί η μία?Ας πούμε,το πιστοποιητικό πολυτεκνίας κλπ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stacey_af Εκκολαπτόμενο μέλος Η stacey_af αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 356 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 15:31 Η stacey_af: #39 29-08-12 15:31 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Αχα!Ναι,έχω δει πάνω κάτω ότι χρειάζονται ένα βουνό χαρτιά...Ορισμένα χαρτιά που τα θέλουν π.χ. και για την εστία και για τη σίτιση,πρέπει να τα έχω δύο φορές ή αρκεί η μία?Ας πούμε,το πιστοποιητικό πολυτεκνίας κλπ..... Click για ανάπτυξη... δεν ξερω να σου απαντησω σε αυτο..εγω πανττως θα τα βγαλω και μια φορα παραπανω γιατι που να τρεχω παλι! εξαλλου τσαμπα ειναι! ααα και πολλες φωτογραφιες θελουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 15:32 Ο Johnnaousa: #40 29-08-12 15:32 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Αχα!Ναι,έχω δει πάνω κάτω ότι χρειάζονται ένα βουνό χαρτιά...Ορισμένα χαρτιά που τα θέλουν π.χ. και για την εστία και για τη σίτιση,πρέπει να τα έχω δύο φορές ή αρκεί η μία?Ας πούμε,το πιστοποιητικό πολυτεκνίας κλπ..... Click για ανάπτυξη... βγάλε 2 φορές το καθένα για να είσαι σίγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: seduv Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από iGiannis: Όταν πήρα το απολυτήριο και όλα τ'άλλα χαρτιά, η υποδιευθύντρια μου είπε πως όλα τα επικυρωμένα φωτοαντίγραφα έχουν ισχύ 3 μήνες. Θα ισχύουν για τη σχολή ή θα πρέπει να πάω σε κάποιο ΚΕΠ να τα ξαναεπικυρώσουν; Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι πως θα δώσεις αντίγραφο άρα θα χρειαστεί (νομίζω) επικύρωση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 11:29 Ο Bemanos έγραψε: #23 29-08-12 11:29 θα πρεπει να παω σχολειο για καποιο λογο που αφορα την εγγραφη? εχω την βεβαιωση προσβασης/απολυτηριο , θα χρειαστω κατι αλλο απο το σχολειο? Επισης, εσεις θα πατε την πρωτη μερα για εγγραφη (στις 11 δηλαδη) η και ποιο μετα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 11:31 Ο nikosxdxd: #24 29-08-12 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: θα πρεπει να παω σχολειο για καποιο λογο που αφορα την εγγραφη? εχω την βεβαιωση προσβασης/απολυτηριο , θα χρειαστω κατι αλλο απο το σχολειο? Επισης, εσεις θα πατε την πρωτη μερα για εγγραφη (στις 11 δηλαδη) η και ποιο μετα? Click για ανάπτυξη... εγω πιο μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Αυγούστου 2012 στις 11:32 Ο Guest 292010: #25 29-08-12 11:32 Οι σχολές συνήθως βγάζουν λίστες για το πότε θα πρέπει να πάτε για εγγραφή. Αλφαβητικά. Μπορείτε φυσικά να μην πάτε τη μέρα που σας λένε. Το κάνουν προς δική τους διευκόλυνση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 11:32 Ο Johnnaousa: #26 29-08-12 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: θα πρεπει να παω σχολειο για καποιο λογο που αφορα την εγγραφη? εχω την βεβαιωση προσβασης/απολυτηριο , θα χρειαστω κατι αλλο απο το σχολειο? Επισης, εσεις θα πατε την πρωτη μερα για εγγραφη (στις 11 δηλαδη) η και ποιο μετα? Click για ανάπτυξη... εγώ το χαρτί που δηλώνεις πως δεν είσαι φοιτητής σε άλλη σχολή το είχα πάρει από το λύκειο, αλλά ήταν περιττό. Στο δίνει η γραμματεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 11:39 Ο Bemanos έγραψε: #27 29-08-12 11:39 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: εγω πιο μετα. Click για ανάπτυξη... επειδη γυρναω Αθηνα 12-13 του μηνα ειχα ανγχωθει μην πανε ολοι την πρωτη μερα και μεινω μονος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elfaki Νεοφερμένο μέλος Η elfaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 11:39 Η elfaki έγραψε: #28 29-08-12 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: θα πρεπει να παω σχολειο για καποιο λογο που αφορα την εγγραφη? εχω την βεβαιωση προσβασης/απολυτηριο , θα χρειαστω κατι αλλο απο το σχολειο? Επισης, εσεις θα πατε την πρωτη μερα για εγγραφη (στις 11 δηλαδη) η και ποιο μετα? Click για ανάπτυξη... οχι δεν θα χρειαστεις τιποτα αλλο απ'το σχολειο σου!! εγω θα παω στη μεση της περιοδου νομιζω για να μην εχει κ πολυ κοσμο.. (λεμε τωρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:24 Ο fretoe έγραψε: #29 29-08-12 14:24 Ρε παιδια για να κανει καποιος μια υπευθυνη δηλωση, δεν θα πρεπει να χει κλεισει τα 18? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:26 Η Δαλιδά έγραψε: #30 29-08-12 14:26 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Ρε παιδια για να κανει καποιος μια υπευθυνη δηλωση, δεν θα πρεπει να χει κλεισει τα 18? Click για ανάπτυξη... Όχι πάντα. Εξαρτάται τη δήλωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:27 Ο fretoe έγραψε: #31 29-08-12 14:27 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Όχι πάντα. Εξαρτάται τη δήλωση Click για ανάπτυξη... α λεω και γω... γιατι ειχα παει στην εφορια για μια αλλη μου δουλεια σημερα, και μου ειπαν οτι δεν εχει ισχυ η υπευθυνη δηλωση μου επειδη δεν τα χω κλεισει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. john1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο john1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 312 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:37 Ο john1994 έγραψε: #32 29-08-12 14:37 1. όταν θα πάμε να εγγραφούμε τότε θα μας δοθεί το φοιτητικό πάσο? 2. τα δικαιολογητικά για τη δωρεάν σίτιση τα δίνουμε αργότερα? 3. τα μαθήματα πότε αρχίζουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:40 Ο Johnnaousa: #33 29-08-12 14:40 Αρχική Δημοσίευση από john1994: 1. όταν θα πάμε να εγγραφούμε τότε θα μας δοθεί το φοιτητικό πάσο? 2. τα δικαιολογητικά για τη δωρεάν σίτιση τα δίνουμε αργότερα? 3. τα μαθήματα πότε αρχίζουν? Click για ανάπτυξη... 1.Το πάσο πλέον το παίρνεις μέσω ίντερνετ, οπότε όχι θα αργήσει..υπάρχει και θέμα στο φόρουμ 2.Μπορείς να τα πας και την ίδια μέρα με την εγγραφή! 3.Θα βγει ανακοίνωση από την σχολή σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:41 Ο fretoe έγραψε: #34 29-08-12 14:41 Την φοιτητικη ταυτοτητα την παιρνουμε την ιδια μερα, ή και αυτη αργει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:46 Η natasoula...: #35 29-08-12 14:46 Να ρωτήσω .... Τις αιτήσεις για εστία και σίτιση μπορώ να τις κάνω μαζί με την εγγραφή?Ή θα ισχύουν άλλες ημερομηνίες γι' αυτές?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:48 Ο Johnnaousa: #36 29-08-12 14:48 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Να ρωτήσω .... Τις αιτήσεις για εστία και σίτιση μπορώ να τις κάνω μαζί με την εγγραφή?Ή θα ισχύουν άλλες ημερομηνίες γι' αυτές?? Click για ανάπτυξη... Για σίτιση λογικά την ίδια μέρα μπορείς να πας τα χαρτιά, εγώ έτσι είχα κάνει πάντως! για εστία δεν γνωρίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stacey_af Εκκολαπτόμενο μέλος Η stacey_af αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 356 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 15:23 Η stacey_af: #37 29-08-12 15:23 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Να ρωτήσω .... Τις αιτήσεις για εστία και σίτιση μπορώ να τις κάνω μαζί με την εγγραφή?Ή θα ισχύουν άλλες ημερομηνίες γι' αυτές?? Click για ανάπτυξη... πρεπει να εχεις ετοιμα ενα σωρο χαρτια! παρε τηλ στη σχολη σου και ρωτα τι χαρτια χρειαζονται.. εμενα μου ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημα μπορω να κανω την αιτηση μαζι οταν κανω και την εγγραφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 15:27 Η natasoula...: #38 29-08-12 15:27 Αρχική Δημοσίευση από stacey_af: πρεπει να εχεις ετοιμα ενα σωρο χαρτια! παρε τηλ στη σχολη σου και ρωτα τι χαρτια χρειαζονται.. εμενα μου ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημα μπορω να κανω την αιτηση μαζι οταν κανω και την εγγραφη! Click για ανάπτυξη... Αχα!Ναι,έχω δει πάνω κάτω ότι χρειάζονται ένα βουνό χαρτιά...Ορισμένα χαρτιά που τα θέλουν π.χ. και για την εστία και για τη σίτιση,πρέπει να τα έχω δύο φορές ή αρκεί η μία?Ας πούμε,το πιστοποιητικό πολυτεκνίας κλπ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stacey_af Εκκολαπτόμενο μέλος Η stacey_af αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 356 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 15:31 Η stacey_af: #39 29-08-12 15:31 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Αχα!Ναι,έχω δει πάνω κάτω ότι χρειάζονται ένα βουνό χαρτιά...Ορισμένα χαρτιά που τα θέλουν π.χ. και για την εστία και για τη σίτιση,πρέπει να τα έχω δύο φορές ή αρκεί η μία?Ας πούμε,το πιστοποιητικό πολυτεκνίας κλπ..... Click για ανάπτυξη... δεν ξερω να σου απαντησω σε αυτο..εγω πανττως θα τα βγαλω και μια φορα παραπανω γιατι που να τρεχω παλι! εξαλλου τσαμπα ειναι! ααα και πολλες φωτογραφιες θελουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 15:32 Ο Johnnaousa: #40 29-08-12 15:32 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Αχα!Ναι,έχω δει πάνω κάτω ότι χρειάζονται ένα βουνό χαρτιά...Ορισμένα χαρτιά που τα θέλουν π.χ. και για την εστία και για τη σίτιση,πρέπει να τα έχω δύο φορές ή αρκεί η μία?Ας πούμε,το πιστοποιητικό πολυτεκνίας κλπ..... Click για ανάπτυξη... βγάλε 2 φορές το καθένα για να είσαι σίγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: seduv Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
θα πρεπει να παω σχολειο για καποιο λογο που αφορα την εγγραφη? εχω την βεβαιωση προσβασης/απολυτηριο , θα χρειαστω κατι αλλο απο το σχολειο? Επισης, εσεις θα πατε την πρωτη μερα για εγγραφη (στις 11 δηλαδη) η και ποιο μετα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxdxd Διάσημο μέλος Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.804 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 11:31 Ο nikosxdxd: #24 29-08-12 11:31 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: θα πρεπει να παω σχολειο για καποιο λογο που αφορα την εγγραφη? εχω την βεβαιωση προσβασης/απολυτηριο , θα χρειαστω κατι αλλο απο το σχολειο? Επισης, εσεις θα πατε την πρωτη μερα για εγγραφη (στις 11 δηλαδη) η και ποιο μετα? Click για ανάπτυξη... εγω πιο μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Αυγούστου 2012 στις 11:32 Ο Guest 292010: #25 29-08-12 11:32 Οι σχολές συνήθως βγάζουν λίστες για το πότε θα πρέπει να πάτε για εγγραφή. Αλφαβητικά. Μπορείτε φυσικά να μην πάτε τη μέρα που σας λένε. Το κάνουν προς δική τους διευκόλυνση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 11:32 Ο Johnnaousa: #26 29-08-12 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: θα πρεπει να παω σχολειο για καποιο λογο που αφορα την εγγραφη? εχω την βεβαιωση προσβασης/απολυτηριο , θα χρειαστω κατι αλλο απο το σχολειο? Επισης, εσεις θα πατε την πρωτη μερα για εγγραφη (στις 11 δηλαδη) η και ποιο μετα? Click για ανάπτυξη... εγώ το χαρτί που δηλώνεις πως δεν είσαι φοιτητής σε άλλη σχολή το είχα πάρει από το λύκειο, αλλά ήταν περιττό. Στο δίνει η γραμματεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 11:39 Ο Bemanos έγραψε: #27 29-08-12 11:39 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: εγω πιο μετα. Click για ανάπτυξη... επειδη γυρναω Αθηνα 12-13 του μηνα ειχα ανγχωθει μην πανε ολοι την πρωτη μερα και μεινω μονος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elfaki Νεοφερμένο μέλος Η elfaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 11:39 Η elfaki έγραψε: #28 29-08-12 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: θα πρεπει να παω σχολειο για καποιο λογο που αφορα την εγγραφη? εχω την βεβαιωση προσβασης/απολυτηριο , θα χρειαστω κατι αλλο απο το σχολειο? Επισης, εσεις θα πατε την πρωτη μερα για εγγραφη (στις 11 δηλαδη) η και ποιο μετα? Click για ανάπτυξη... οχι δεν θα χρειαστεις τιποτα αλλο απ'το σχολειο σου!! εγω θα παω στη μεση της περιοδου νομιζω για να μην εχει κ πολυ κοσμο.. (λεμε τωρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:24 Ο fretoe έγραψε: #29 29-08-12 14:24 Ρε παιδια για να κανει καποιος μια υπευθυνη δηλωση, δεν θα πρεπει να χει κλεισει τα 18? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:26 Η Δαλιδά έγραψε: #30 29-08-12 14:26 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Ρε παιδια για να κανει καποιος μια υπευθυνη δηλωση, δεν θα πρεπει να χει κλεισει τα 18? Click για ανάπτυξη... Όχι πάντα. Εξαρτάται τη δήλωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:27 Ο fretoe έγραψε: #31 29-08-12 14:27 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Όχι πάντα. Εξαρτάται τη δήλωση Click για ανάπτυξη... α λεω και γω... γιατι ειχα παει στην εφορια για μια αλλη μου δουλεια σημερα, και μου ειπαν οτι δεν εχει ισχυ η υπευθυνη δηλωση μου επειδη δεν τα χω κλεισει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. john1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο john1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 312 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:37 Ο john1994 έγραψε: #32 29-08-12 14:37 1. όταν θα πάμε να εγγραφούμε τότε θα μας δοθεί το φοιτητικό πάσο? 2. τα δικαιολογητικά για τη δωρεάν σίτιση τα δίνουμε αργότερα? 3. τα μαθήματα πότε αρχίζουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:40 Ο Johnnaousa: #33 29-08-12 14:40 Αρχική Δημοσίευση από john1994: 1. όταν θα πάμε να εγγραφούμε τότε θα μας δοθεί το φοιτητικό πάσο? 2. τα δικαιολογητικά για τη δωρεάν σίτιση τα δίνουμε αργότερα? 3. τα μαθήματα πότε αρχίζουν? Click για ανάπτυξη... 1.Το πάσο πλέον το παίρνεις μέσω ίντερνετ, οπότε όχι θα αργήσει..υπάρχει και θέμα στο φόρουμ 2.Μπορείς να τα πας και την ίδια μέρα με την εγγραφή! 3.Θα βγει ανακοίνωση από την σχολή σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:41 Ο fretoe έγραψε: #34 29-08-12 14:41 Την φοιτητικη ταυτοτητα την παιρνουμε την ιδια μερα, ή και αυτη αργει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:46 Η natasoula...: #35 29-08-12 14:46 Να ρωτήσω .... Τις αιτήσεις για εστία και σίτιση μπορώ να τις κάνω μαζί με την εγγραφή?Ή θα ισχύουν άλλες ημερομηνίες γι' αυτές?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:48 Ο Johnnaousa: #36 29-08-12 14:48 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Να ρωτήσω .... Τις αιτήσεις για εστία και σίτιση μπορώ να τις κάνω μαζί με την εγγραφή?Ή θα ισχύουν άλλες ημερομηνίες γι' αυτές?? Click για ανάπτυξη... Για σίτιση λογικά την ίδια μέρα μπορείς να πας τα χαρτιά, εγώ έτσι είχα κάνει πάντως! για εστία δεν γνωρίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stacey_af Εκκολαπτόμενο μέλος Η stacey_af αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 356 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 15:23 Η stacey_af: #37 29-08-12 15:23 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Να ρωτήσω .... Τις αιτήσεις για εστία και σίτιση μπορώ να τις κάνω μαζί με την εγγραφή?Ή θα ισχύουν άλλες ημερομηνίες γι' αυτές?? Click για ανάπτυξη... πρεπει να εχεις ετοιμα ενα σωρο χαρτια! παρε τηλ στη σχολη σου και ρωτα τι χαρτια χρειαζονται.. εμενα μου ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημα μπορω να κανω την αιτηση μαζι οταν κανω και την εγγραφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 15:27 Η natasoula...: #38 29-08-12 15:27 Αρχική Δημοσίευση από stacey_af: πρεπει να εχεις ετοιμα ενα σωρο χαρτια! παρε τηλ στη σχολη σου και ρωτα τι χαρτια χρειαζονται.. εμενα μου ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημα μπορω να κανω την αιτηση μαζι οταν κανω και την εγγραφη! Click για ανάπτυξη... Αχα!Ναι,έχω δει πάνω κάτω ότι χρειάζονται ένα βουνό χαρτιά...Ορισμένα χαρτιά που τα θέλουν π.χ. και για την εστία και για τη σίτιση,πρέπει να τα έχω δύο φορές ή αρκεί η μία?Ας πούμε,το πιστοποιητικό πολυτεκνίας κλπ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stacey_af Εκκολαπτόμενο μέλος Η stacey_af αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 356 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 15:31 Η stacey_af: #39 29-08-12 15:31 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Αχα!Ναι,έχω δει πάνω κάτω ότι χρειάζονται ένα βουνό χαρτιά...Ορισμένα χαρτιά που τα θέλουν π.χ. και για την εστία και για τη σίτιση,πρέπει να τα έχω δύο φορές ή αρκεί η μία?Ας πούμε,το πιστοποιητικό πολυτεκνίας κλπ..... Click για ανάπτυξη... δεν ξερω να σου απαντησω σε αυτο..εγω πανττως θα τα βγαλω και μια φορα παραπανω γιατι που να τρεχω παλι! εξαλλου τσαμπα ειναι! ααα και πολλες φωτογραφιες θελουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 15:32 Ο Johnnaousa: #40 29-08-12 15:32 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Αχα!Ναι,έχω δει πάνω κάτω ότι χρειάζονται ένα βουνό χαρτιά...Ορισμένα χαρτιά που τα θέλουν π.χ. και για την εστία και για τη σίτιση,πρέπει να τα έχω δύο φορές ή αρκεί η μία?Ας πούμε,το πιστοποιητικό πολυτεκνίας κλπ..... Click για ανάπτυξη... βγάλε 2 φορές το καθένα για να είσαι σίγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: seduv Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: θα πρεπει να παω σχολειο για καποιο λογο που αφορα την εγγραφη? εχω την βεβαιωση προσβασης/απολυτηριο , θα χρειαστω κατι αλλο απο το σχολειο? Επισης, εσεις θα πατε την πρωτη μερα για εγγραφη (στις 11 δηλαδη) η και ποιο μετα? Click για ανάπτυξη... εγω πιο μετα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 292010 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 29 Αυγούστου 2012 στις 11:32 Ο Guest 292010: #25 29-08-12 11:32 Οι σχολές συνήθως βγάζουν λίστες για το πότε θα πρέπει να πάτε για εγγραφή. Αλφαβητικά. Μπορείτε φυσικά να μην πάτε τη μέρα που σας λένε. Το κάνουν προς δική τους διευκόλυνση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 11:32 Ο Johnnaousa: #26 29-08-12 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: θα πρεπει να παω σχολειο για καποιο λογο που αφορα την εγγραφη? εχω την βεβαιωση προσβασης/απολυτηριο , θα χρειαστω κατι αλλο απο το σχολειο? Επισης, εσεις θα πατε την πρωτη μερα για εγγραφη (στις 11 δηλαδη) η και ποιο μετα? Click για ανάπτυξη... εγώ το χαρτί που δηλώνεις πως δεν είσαι φοιτητής σε άλλη σχολή το είχα πάρει από το λύκειο, αλλά ήταν περιττό. Στο δίνει η γραμματεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 11:39 Ο Bemanos έγραψε: #27 29-08-12 11:39 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: εγω πιο μετα. Click για ανάπτυξη... επειδη γυρναω Αθηνα 12-13 του μηνα ειχα ανγχωθει μην πανε ολοι την πρωτη μερα και μεινω μονος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elfaki Νεοφερμένο μέλος Η elfaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 11:39 Η elfaki έγραψε: #28 29-08-12 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: θα πρεπει να παω σχολειο για καποιο λογο που αφορα την εγγραφη? εχω την βεβαιωση προσβασης/απολυτηριο , θα χρειαστω κατι αλλο απο το σχολειο? Επισης, εσεις θα πατε την πρωτη μερα για εγγραφη (στις 11 δηλαδη) η και ποιο μετα? Click για ανάπτυξη... οχι δεν θα χρειαστεις τιποτα αλλο απ'το σχολειο σου!! εγω θα παω στη μεση της περιοδου νομιζω για να μην εχει κ πολυ κοσμο.. (λεμε τωρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:24 Ο fretoe έγραψε: #29 29-08-12 14:24 Ρε παιδια για να κανει καποιος μια υπευθυνη δηλωση, δεν θα πρεπει να χει κλεισει τα 18? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:26 Η Δαλιδά έγραψε: #30 29-08-12 14:26 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Ρε παιδια για να κανει καποιος μια υπευθυνη δηλωση, δεν θα πρεπει να χει κλεισει τα 18? Click για ανάπτυξη... Όχι πάντα. Εξαρτάται τη δήλωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:27 Ο fretoe έγραψε: #31 29-08-12 14:27 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Όχι πάντα. Εξαρτάται τη δήλωση Click για ανάπτυξη... α λεω και γω... γιατι ειχα παει στην εφορια για μια αλλη μου δουλεια σημερα, και μου ειπαν οτι δεν εχει ισχυ η υπευθυνη δηλωση μου επειδη δεν τα χω κλεισει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. john1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο john1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 312 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:37 Ο john1994 έγραψε: #32 29-08-12 14:37 1. όταν θα πάμε να εγγραφούμε τότε θα μας δοθεί το φοιτητικό πάσο? 2. τα δικαιολογητικά για τη δωρεάν σίτιση τα δίνουμε αργότερα? 3. τα μαθήματα πότε αρχίζουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:40 Ο Johnnaousa: #33 29-08-12 14:40 Αρχική Δημοσίευση από john1994: 1. όταν θα πάμε να εγγραφούμε τότε θα μας δοθεί το φοιτητικό πάσο? 2. τα δικαιολογητικά για τη δωρεάν σίτιση τα δίνουμε αργότερα? 3. τα μαθήματα πότε αρχίζουν? Click για ανάπτυξη... 1.Το πάσο πλέον το παίρνεις μέσω ίντερνετ, οπότε όχι θα αργήσει..υπάρχει και θέμα στο φόρουμ 2.Μπορείς να τα πας και την ίδια μέρα με την εγγραφή! 3.Θα βγει ανακοίνωση από την σχολή σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:41 Ο fretoe έγραψε: #34 29-08-12 14:41 Την φοιτητικη ταυτοτητα την παιρνουμε την ιδια μερα, ή και αυτη αργει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:46 Η natasoula...: #35 29-08-12 14:46 Να ρωτήσω .... Τις αιτήσεις για εστία και σίτιση μπορώ να τις κάνω μαζί με την εγγραφή?Ή θα ισχύουν άλλες ημερομηνίες γι' αυτές?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:48 Ο Johnnaousa: #36 29-08-12 14:48 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Να ρωτήσω .... Τις αιτήσεις για εστία και σίτιση μπορώ να τις κάνω μαζί με την εγγραφή?Ή θα ισχύουν άλλες ημερομηνίες γι' αυτές?? Click για ανάπτυξη... Για σίτιση λογικά την ίδια μέρα μπορείς να πας τα χαρτιά, εγώ έτσι είχα κάνει πάντως! για εστία δεν γνωρίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stacey_af Εκκολαπτόμενο μέλος Η stacey_af αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 356 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 15:23 Η stacey_af: #37 29-08-12 15:23 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Να ρωτήσω .... Τις αιτήσεις για εστία και σίτιση μπορώ να τις κάνω μαζί με την εγγραφή?Ή θα ισχύουν άλλες ημερομηνίες γι' αυτές?? Click για ανάπτυξη... πρεπει να εχεις ετοιμα ενα σωρο χαρτια! παρε τηλ στη σχολη σου και ρωτα τι χαρτια χρειαζονται.. εμενα μου ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημα μπορω να κανω την αιτηση μαζι οταν κανω και την εγγραφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 15:27 Η natasoula...: #38 29-08-12 15:27 Αρχική Δημοσίευση από stacey_af: πρεπει να εχεις ετοιμα ενα σωρο χαρτια! παρε τηλ στη σχολη σου και ρωτα τι χαρτια χρειαζονται.. εμενα μου ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημα μπορω να κανω την αιτηση μαζι οταν κανω και την εγγραφη! Click για ανάπτυξη... Αχα!Ναι,έχω δει πάνω κάτω ότι χρειάζονται ένα βουνό χαρτιά...Ορισμένα χαρτιά που τα θέλουν π.χ. και για την εστία και για τη σίτιση,πρέπει να τα έχω δύο φορές ή αρκεί η μία?Ας πούμε,το πιστοποιητικό πολυτεκνίας κλπ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stacey_af Εκκολαπτόμενο μέλος Η stacey_af αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 356 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 15:31 Η stacey_af: #39 29-08-12 15:31 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Αχα!Ναι,έχω δει πάνω κάτω ότι χρειάζονται ένα βουνό χαρτιά...Ορισμένα χαρτιά που τα θέλουν π.χ. και για την εστία και για τη σίτιση,πρέπει να τα έχω δύο φορές ή αρκεί η μία?Ας πούμε,το πιστοποιητικό πολυτεκνίας κλπ..... Click για ανάπτυξη... δεν ξερω να σου απαντησω σε αυτο..εγω πανττως θα τα βγαλω και μια φορα παραπανω γιατι που να τρεχω παλι! εξαλλου τσαμπα ειναι! ααα και πολλες φωτογραφιες θελουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 15:32 Ο Johnnaousa: #40 29-08-12 15:32 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Αχα!Ναι,έχω δει πάνω κάτω ότι χρειάζονται ένα βουνό χαρτιά...Ορισμένα χαρτιά που τα θέλουν π.χ. και για την εστία και για τη σίτιση,πρέπει να τα έχω δύο φορές ή αρκεί η μία?Ας πούμε,το πιστοποιητικό πολυτεκνίας κλπ..... Click για ανάπτυξη... βγάλε 2 φορές το καθένα για να είσαι σίγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: seduv Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οι σχολές συνήθως βγάζουν λίστες για το πότε θα πρέπει να πάτε για εγγραφή. Αλφαβητικά. Μπορείτε φυσικά να μην πάτε τη μέρα που σας λένε. Το κάνουν προς δική τους διευκόλυνση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 11:32 Ο Johnnaousa: #26 29-08-12 11:32 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: θα πρεπει να παω σχολειο για καποιο λογο που αφορα την εγγραφη? εχω την βεβαιωση προσβασης/απολυτηριο , θα χρειαστω κατι αλλο απο το σχολειο? Επισης, εσεις θα πατε την πρωτη μερα για εγγραφη (στις 11 δηλαδη) η και ποιο μετα? Click για ανάπτυξη... εγώ το χαρτί που δηλώνεις πως δεν είσαι φοιτητής σε άλλη σχολή το είχα πάρει από το λύκειο, αλλά ήταν περιττό. Στο δίνει η γραμματεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 11:39 Ο Bemanos έγραψε: #27 29-08-12 11:39 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: εγω πιο μετα. Click για ανάπτυξη... επειδη γυρναω Αθηνα 12-13 του μηνα ειχα ανγχωθει μην πανε ολοι την πρωτη μερα και μεινω μονος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elfaki Νεοφερμένο μέλος Η elfaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 11:39 Η elfaki έγραψε: #28 29-08-12 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: θα πρεπει να παω σχολειο για καποιο λογο που αφορα την εγγραφη? εχω την βεβαιωση προσβασης/απολυτηριο , θα χρειαστω κατι αλλο απο το σχολειο? Επισης, εσεις θα πατε την πρωτη μερα για εγγραφη (στις 11 δηλαδη) η και ποιο μετα? Click για ανάπτυξη... οχι δεν θα χρειαστεις τιποτα αλλο απ'το σχολειο σου!! εγω θα παω στη μεση της περιοδου νομιζω για να μην εχει κ πολυ κοσμο.. (λεμε τωρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:24 Ο fretoe έγραψε: #29 29-08-12 14:24 Ρε παιδια για να κανει καποιος μια υπευθυνη δηλωση, δεν θα πρεπει να χει κλεισει τα 18? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:26 Η Δαλιδά έγραψε: #30 29-08-12 14:26 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Ρε παιδια για να κανει καποιος μια υπευθυνη δηλωση, δεν θα πρεπει να χει κλεισει τα 18? Click για ανάπτυξη... Όχι πάντα. Εξαρτάται τη δήλωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:27 Ο fretoe έγραψε: #31 29-08-12 14:27 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Όχι πάντα. Εξαρτάται τη δήλωση Click για ανάπτυξη... α λεω και γω... γιατι ειχα παει στην εφορια για μια αλλη μου δουλεια σημερα, και μου ειπαν οτι δεν εχει ισχυ η υπευθυνη δηλωση μου επειδη δεν τα χω κλεισει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. john1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο john1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 312 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:37 Ο john1994 έγραψε: #32 29-08-12 14:37 1. όταν θα πάμε να εγγραφούμε τότε θα μας δοθεί το φοιτητικό πάσο? 2. τα δικαιολογητικά για τη δωρεάν σίτιση τα δίνουμε αργότερα? 3. τα μαθήματα πότε αρχίζουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:40 Ο Johnnaousa: #33 29-08-12 14:40 Αρχική Δημοσίευση από john1994: 1. όταν θα πάμε να εγγραφούμε τότε θα μας δοθεί το φοιτητικό πάσο? 2. τα δικαιολογητικά για τη δωρεάν σίτιση τα δίνουμε αργότερα? 3. τα μαθήματα πότε αρχίζουν? Click για ανάπτυξη... 1.Το πάσο πλέον το παίρνεις μέσω ίντερνετ, οπότε όχι θα αργήσει..υπάρχει και θέμα στο φόρουμ 2.Μπορείς να τα πας και την ίδια μέρα με την εγγραφή! 3.Θα βγει ανακοίνωση από την σχολή σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:41 Ο fretoe έγραψε: #34 29-08-12 14:41 Την φοιτητικη ταυτοτητα την παιρνουμε την ιδια μερα, ή και αυτη αργει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:46 Η natasoula...: #35 29-08-12 14:46 Να ρωτήσω .... Τις αιτήσεις για εστία και σίτιση μπορώ να τις κάνω μαζί με την εγγραφή?Ή θα ισχύουν άλλες ημερομηνίες γι' αυτές?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:48 Ο Johnnaousa: #36 29-08-12 14:48 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Να ρωτήσω .... Τις αιτήσεις για εστία και σίτιση μπορώ να τις κάνω μαζί με την εγγραφή?Ή θα ισχύουν άλλες ημερομηνίες γι' αυτές?? Click για ανάπτυξη... Για σίτιση λογικά την ίδια μέρα μπορείς να πας τα χαρτιά, εγώ έτσι είχα κάνει πάντως! για εστία δεν γνωρίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stacey_af Εκκολαπτόμενο μέλος Η stacey_af αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 356 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 15:23 Η stacey_af: #37 29-08-12 15:23 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Να ρωτήσω .... Τις αιτήσεις για εστία και σίτιση μπορώ να τις κάνω μαζί με την εγγραφή?Ή θα ισχύουν άλλες ημερομηνίες γι' αυτές?? Click για ανάπτυξη... πρεπει να εχεις ετοιμα ενα σωρο χαρτια! παρε τηλ στη σχολη σου και ρωτα τι χαρτια χρειαζονται.. εμενα μου ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημα μπορω να κανω την αιτηση μαζι οταν κανω και την εγγραφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 15:27 Η natasoula...: #38 29-08-12 15:27 Αρχική Δημοσίευση από stacey_af: πρεπει να εχεις ετοιμα ενα σωρο χαρτια! παρε τηλ στη σχολη σου και ρωτα τι χαρτια χρειαζονται.. εμενα μου ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημα μπορω να κανω την αιτηση μαζι οταν κανω και την εγγραφη! Click για ανάπτυξη... Αχα!Ναι,έχω δει πάνω κάτω ότι χρειάζονται ένα βουνό χαρτιά...Ορισμένα χαρτιά που τα θέλουν π.χ. και για την εστία και για τη σίτιση,πρέπει να τα έχω δύο φορές ή αρκεί η μία?Ας πούμε,το πιστοποιητικό πολυτεκνίας κλπ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stacey_af Εκκολαπτόμενο μέλος Η stacey_af αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 356 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 15:31 Η stacey_af: #39 29-08-12 15:31 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Αχα!Ναι,έχω δει πάνω κάτω ότι χρειάζονται ένα βουνό χαρτιά...Ορισμένα χαρτιά που τα θέλουν π.χ. και για την εστία και για τη σίτιση,πρέπει να τα έχω δύο φορές ή αρκεί η μία?Ας πούμε,το πιστοποιητικό πολυτεκνίας κλπ..... Click για ανάπτυξη... δεν ξερω να σου απαντησω σε αυτο..εγω πανττως θα τα βγαλω και μια φορα παραπανω γιατι που να τρεχω παλι! εξαλλου τσαμπα ειναι! ααα και πολλες φωτογραφιες θελουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 15:32 Ο Johnnaousa: #40 29-08-12 15:32 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Αχα!Ναι,έχω δει πάνω κάτω ότι χρειάζονται ένα βουνό χαρτιά...Ορισμένα χαρτιά που τα θέλουν π.χ. και για την εστία και για τη σίτιση,πρέπει να τα έχω δύο φορές ή αρκεί η μία?Ας πούμε,το πιστοποιητικό πολυτεκνίας κλπ..... Click για ανάπτυξη... βγάλε 2 φορές το καθένα για να είσαι σίγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: seduv Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: θα πρεπει να παω σχολειο για καποιο λογο που αφορα την εγγραφη? εχω την βεβαιωση προσβασης/απολυτηριο , θα χρειαστω κατι αλλο απο το σχολειο? Επισης, εσεις θα πατε την πρωτη μερα για εγγραφη (στις 11 δηλαδη) η και ποιο μετα? Click για ανάπτυξη... εγώ το χαρτί που δηλώνεις πως δεν είσαι φοιτητής σε άλλη σχολή το είχα πάρει από το λύκειο, αλλά ήταν περιττό. Στο δίνει η γραμματεία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Bemanos Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μοριακός Αρχιτέκτονας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Ηνωμένο Βασίλειο (Ευρώπη). Έχει γράψει 1.881 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 11:39 Ο Bemanos έγραψε: #27 29-08-12 11:39 Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: εγω πιο μετα. Click για ανάπτυξη... επειδη γυρναω Αθηνα 12-13 του μηνα ειχα ανγχωθει μην πανε ολοι την πρωτη μερα και μεινω μονος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elfaki Νεοφερμένο μέλος Η elfaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 11:39 Η elfaki έγραψε: #28 29-08-12 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: θα πρεπει να παω σχολειο για καποιο λογο που αφορα την εγγραφη? εχω την βεβαιωση προσβασης/απολυτηριο , θα χρειαστω κατι αλλο απο το σχολειο? Επισης, εσεις θα πατε την πρωτη μερα για εγγραφη (στις 11 δηλαδη) η και ποιο μετα? Click για ανάπτυξη... οχι δεν θα χρειαστεις τιποτα αλλο απ'το σχολειο σου!! εγω θα παω στη μεση της περιοδου νομιζω για να μην εχει κ πολυ κοσμο.. (λεμε τωρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:24 Ο fretoe έγραψε: #29 29-08-12 14:24 Ρε παιδια για να κανει καποιος μια υπευθυνη δηλωση, δεν θα πρεπει να χει κλεισει τα 18? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:26 Η Δαλιδά έγραψε: #30 29-08-12 14:26 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Ρε παιδια για να κανει καποιος μια υπευθυνη δηλωση, δεν θα πρεπει να χει κλεισει τα 18? Click για ανάπτυξη... Όχι πάντα. Εξαρτάται τη δήλωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:27 Ο fretoe έγραψε: #31 29-08-12 14:27 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Όχι πάντα. Εξαρτάται τη δήλωση Click για ανάπτυξη... α λεω και γω... γιατι ειχα παει στην εφορια για μια αλλη μου δουλεια σημερα, και μου ειπαν οτι δεν εχει ισχυ η υπευθυνη δηλωση μου επειδη δεν τα χω κλεισει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. john1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο john1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 312 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:37 Ο john1994 έγραψε: #32 29-08-12 14:37 1. όταν θα πάμε να εγγραφούμε τότε θα μας δοθεί το φοιτητικό πάσο? 2. τα δικαιολογητικά για τη δωρεάν σίτιση τα δίνουμε αργότερα? 3. τα μαθήματα πότε αρχίζουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:40 Ο Johnnaousa: #33 29-08-12 14:40 Αρχική Δημοσίευση από john1994: 1. όταν θα πάμε να εγγραφούμε τότε θα μας δοθεί το φοιτητικό πάσο? 2. τα δικαιολογητικά για τη δωρεάν σίτιση τα δίνουμε αργότερα? 3. τα μαθήματα πότε αρχίζουν? Click για ανάπτυξη... 1.Το πάσο πλέον το παίρνεις μέσω ίντερνετ, οπότε όχι θα αργήσει..υπάρχει και θέμα στο φόρουμ 2.Μπορείς να τα πας και την ίδια μέρα με την εγγραφή! 3.Θα βγει ανακοίνωση από την σχολή σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:41 Ο fretoe έγραψε: #34 29-08-12 14:41 Την φοιτητικη ταυτοτητα την παιρνουμε την ιδια μερα, ή και αυτη αργει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:46 Η natasoula...: #35 29-08-12 14:46 Να ρωτήσω .... Τις αιτήσεις για εστία και σίτιση μπορώ να τις κάνω μαζί με την εγγραφή?Ή θα ισχύουν άλλες ημερομηνίες γι' αυτές?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:48 Ο Johnnaousa: #36 29-08-12 14:48 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Να ρωτήσω .... Τις αιτήσεις για εστία και σίτιση μπορώ να τις κάνω μαζί με την εγγραφή?Ή θα ισχύουν άλλες ημερομηνίες γι' αυτές?? Click για ανάπτυξη... Για σίτιση λογικά την ίδια μέρα μπορείς να πας τα χαρτιά, εγώ έτσι είχα κάνει πάντως! για εστία δεν γνωρίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stacey_af Εκκολαπτόμενο μέλος Η stacey_af αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 356 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 15:23 Η stacey_af: #37 29-08-12 15:23 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Να ρωτήσω .... Τις αιτήσεις για εστία και σίτιση μπορώ να τις κάνω μαζί με την εγγραφή?Ή θα ισχύουν άλλες ημερομηνίες γι' αυτές?? Click για ανάπτυξη... πρεπει να εχεις ετοιμα ενα σωρο χαρτια! παρε τηλ στη σχολη σου και ρωτα τι χαρτια χρειαζονται.. εμενα μου ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημα μπορω να κανω την αιτηση μαζι οταν κανω και την εγγραφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 15:27 Η natasoula...: #38 29-08-12 15:27 Αρχική Δημοσίευση από stacey_af: πρεπει να εχεις ετοιμα ενα σωρο χαρτια! παρε τηλ στη σχολη σου και ρωτα τι χαρτια χρειαζονται.. εμενα μου ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημα μπορω να κανω την αιτηση μαζι οταν κανω και την εγγραφη! Click για ανάπτυξη... Αχα!Ναι,έχω δει πάνω κάτω ότι χρειάζονται ένα βουνό χαρτιά...Ορισμένα χαρτιά που τα θέλουν π.χ. και για την εστία και για τη σίτιση,πρέπει να τα έχω δύο φορές ή αρκεί η μία?Ας πούμε,το πιστοποιητικό πολυτεκνίας κλπ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stacey_af Εκκολαπτόμενο μέλος Η stacey_af αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 356 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 15:31 Η stacey_af: #39 29-08-12 15:31 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Αχα!Ναι,έχω δει πάνω κάτω ότι χρειάζονται ένα βουνό χαρτιά...Ορισμένα χαρτιά που τα θέλουν π.χ. και για την εστία και για τη σίτιση,πρέπει να τα έχω δύο φορές ή αρκεί η μία?Ας πούμε,το πιστοποιητικό πολυτεκνίας κλπ..... Click για ανάπτυξη... δεν ξερω να σου απαντησω σε αυτο..εγω πανττως θα τα βγαλω και μια φορα παραπανω γιατι που να τρεχω παλι! εξαλλου τσαμπα ειναι! ααα και πολλες φωτογραφιες θελουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 15:32 Ο Johnnaousa: #40 29-08-12 15:32 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Αχα!Ναι,έχω δει πάνω κάτω ότι χρειάζονται ένα βουνό χαρτιά...Ορισμένα χαρτιά που τα θέλουν π.χ. και για την εστία και για τη σίτιση,πρέπει να τα έχω δύο φορές ή αρκεί η μία?Ας πούμε,το πιστοποιητικό πολυτεκνίας κλπ..... Click για ανάπτυξη... βγάλε 2 φορές το καθένα για να είσαι σίγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: seduv Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nikosxdxd: εγω πιο μετα. Click για ανάπτυξη... επειδη γυρναω Αθηνα 12-13 του μηνα ειχα ανγχωθει μην πανε ολοι την πρωτη μερα και μεινω μονος μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elfaki Νεοφερμένο μέλος Η elfaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 9 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 11:39 Η elfaki έγραψε: #28 29-08-12 11:39 Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: θα πρεπει να παω σχολειο για καποιο λογο που αφορα την εγγραφη? εχω την βεβαιωση προσβασης/απολυτηριο , θα χρειαστω κατι αλλο απο το σχολειο? Επισης, εσεις θα πατε την πρωτη μερα για εγγραφη (στις 11 δηλαδη) η και ποιο μετα? Click για ανάπτυξη... οχι δεν θα χρειαστεις τιποτα αλλο απ'το σχολειο σου!! εγω θα παω στη μεση της περιοδου νομιζω για να μην εχει κ πολυ κοσμο.. (λεμε τωρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:24 Ο fretoe έγραψε: #29 29-08-12 14:24 Ρε παιδια για να κανει καποιος μια υπευθυνη δηλωση, δεν θα πρεπει να χει κλεισει τα 18? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:26 Η Δαλιδά έγραψε: #30 29-08-12 14:26 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Ρε παιδια για να κανει καποιος μια υπευθυνη δηλωση, δεν θα πρεπει να χει κλεισει τα 18? Click για ανάπτυξη... Όχι πάντα. Εξαρτάται τη δήλωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:27 Ο fretoe έγραψε: #31 29-08-12 14:27 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Όχι πάντα. Εξαρτάται τη δήλωση Click για ανάπτυξη... α λεω και γω... γιατι ειχα παει στην εφορια για μια αλλη μου δουλεια σημερα, και μου ειπαν οτι δεν εχει ισχυ η υπευθυνη δηλωση μου επειδη δεν τα χω κλεισει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. john1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο john1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 312 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:37 Ο john1994 έγραψε: #32 29-08-12 14:37 1. όταν θα πάμε να εγγραφούμε τότε θα μας δοθεί το φοιτητικό πάσο? 2. τα δικαιολογητικά για τη δωρεάν σίτιση τα δίνουμε αργότερα? 3. τα μαθήματα πότε αρχίζουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:40 Ο Johnnaousa: #33 29-08-12 14:40 Αρχική Δημοσίευση από john1994: 1. όταν θα πάμε να εγγραφούμε τότε θα μας δοθεί το φοιτητικό πάσο? 2. τα δικαιολογητικά για τη δωρεάν σίτιση τα δίνουμε αργότερα? 3. τα μαθήματα πότε αρχίζουν? Click για ανάπτυξη... 1.Το πάσο πλέον το παίρνεις μέσω ίντερνετ, οπότε όχι θα αργήσει..υπάρχει και θέμα στο φόρουμ 2.Μπορείς να τα πας και την ίδια μέρα με την εγγραφή! 3.Θα βγει ανακοίνωση από την σχολή σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:41 Ο fretoe έγραψε: #34 29-08-12 14:41 Την φοιτητικη ταυτοτητα την παιρνουμε την ιδια μερα, ή και αυτη αργει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:46 Η natasoula...: #35 29-08-12 14:46 Να ρωτήσω .... Τις αιτήσεις για εστία και σίτιση μπορώ να τις κάνω μαζί με την εγγραφή?Ή θα ισχύουν άλλες ημερομηνίες γι' αυτές?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:48 Ο Johnnaousa: #36 29-08-12 14:48 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Να ρωτήσω .... Τις αιτήσεις για εστία και σίτιση μπορώ να τις κάνω μαζί με την εγγραφή?Ή θα ισχύουν άλλες ημερομηνίες γι' αυτές?? Click για ανάπτυξη... Για σίτιση λογικά την ίδια μέρα μπορείς να πας τα χαρτιά, εγώ έτσι είχα κάνει πάντως! για εστία δεν γνωρίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stacey_af Εκκολαπτόμενο μέλος Η stacey_af αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 356 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 15:23 Η stacey_af: #37 29-08-12 15:23 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Να ρωτήσω .... Τις αιτήσεις για εστία και σίτιση μπορώ να τις κάνω μαζί με την εγγραφή?Ή θα ισχύουν άλλες ημερομηνίες γι' αυτές?? Click για ανάπτυξη... πρεπει να εχεις ετοιμα ενα σωρο χαρτια! παρε τηλ στη σχολη σου και ρωτα τι χαρτια χρειαζονται.. εμενα μου ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημα μπορω να κανω την αιτηση μαζι οταν κανω και την εγγραφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 15:27 Η natasoula...: #38 29-08-12 15:27 Αρχική Δημοσίευση από stacey_af: πρεπει να εχεις ετοιμα ενα σωρο χαρτια! παρε τηλ στη σχολη σου και ρωτα τι χαρτια χρειαζονται.. εμενα μου ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημα μπορω να κανω την αιτηση μαζι οταν κανω και την εγγραφη! Click για ανάπτυξη... Αχα!Ναι,έχω δει πάνω κάτω ότι χρειάζονται ένα βουνό χαρτιά...Ορισμένα χαρτιά που τα θέλουν π.χ. και για την εστία και για τη σίτιση,πρέπει να τα έχω δύο φορές ή αρκεί η μία?Ας πούμε,το πιστοποιητικό πολυτεκνίας κλπ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stacey_af Εκκολαπτόμενο μέλος Η stacey_af αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 356 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 15:31 Η stacey_af: #39 29-08-12 15:31 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Αχα!Ναι,έχω δει πάνω κάτω ότι χρειάζονται ένα βουνό χαρτιά...Ορισμένα χαρτιά που τα θέλουν π.χ. και για την εστία και για τη σίτιση,πρέπει να τα έχω δύο φορές ή αρκεί η μία?Ας πούμε,το πιστοποιητικό πολυτεκνίας κλπ..... Click για ανάπτυξη... δεν ξερω να σου απαντησω σε αυτο..εγω πανττως θα τα βγαλω και μια φορα παραπανω γιατι που να τρεχω παλι! εξαλλου τσαμπα ειναι! ααα και πολλες φωτογραφιες θελουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 15:32 Ο Johnnaousa: #40 29-08-12 15:32 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Αχα!Ναι,έχω δει πάνω κάτω ότι χρειάζονται ένα βουνό χαρτιά...Ορισμένα χαρτιά που τα θέλουν π.χ. και για την εστία και για τη σίτιση,πρέπει να τα έχω δύο φορές ή αρκεί η μία?Ας πούμε,το πιστοποιητικό πολυτεκνίας κλπ..... Click για ανάπτυξη... βγάλε 2 φορές το καθένα για να είσαι σίγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: seduv Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Bemanos: θα πρεπει να παω σχολειο για καποιο λογο που αφορα την εγγραφη? εχω την βεβαιωση προσβασης/απολυτηριο , θα χρειαστω κατι αλλο απο το σχολειο? Επισης, εσεις θα πατε την πρωτη μερα για εγγραφη (στις 11 δηλαδη) η και ποιο μετα? Click για ανάπτυξη... οχι δεν θα χρειαστεις τιποτα αλλο απ'το σχολειο σου!! εγω θα παω στη μεση της περιοδου νομιζω για να μην εχει κ πολυ κοσμο.. (λεμε τωρα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:24 Ο fretoe έγραψε: #29 29-08-12 14:24 Ρε παιδια για να κανει καποιος μια υπευθυνη δηλωση, δεν θα πρεπει να χει κλεισει τα 18? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:26 Η Δαλιδά έγραψε: #30 29-08-12 14:26 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Ρε παιδια για να κανει καποιος μια υπευθυνη δηλωση, δεν θα πρεπει να χει κλεισει τα 18? Click για ανάπτυξη... Όχι πάντα. Εξαρτάται τη δήλωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:27 Ο fretoe έγραψε: #31 29-08-12 14:27 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Όχι πάντα. Εξαρτάται τη δήλωση Click για ανάπτυξη... α λεω και γω... γιατι ειχα παει στην εφορια για μια αλλη μου δουλεια σημερα, και μου ειπαν οτι δεν εχει ισχυ η υπευθυνη δηλωση μου επειδη δεν τα χω κλεισει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. john1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο john1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 312 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:37 Ο john1994 έγραψε: #32 29-08-12 14:37 1. όταν θα πάμε να εγγραφούμε τότε θα μας δοθεί το φοιτητικό πάσο? 2. τα δικαιολογητικά για τη δωρεάν σίτιση τα δίνουμε αργότερα? 3. τα μαθήματα πότε αρχίζουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:40 Ο Johnnaousa: #33 29-08-12 14:40 Αρχική Δημοσίευση από john1994: 1. όταν θα πάμε να εγγραφούμε τότε θα μας δοθεί το φοιτητικό πάσο? 2. τα δικαιολογητικά για τη δωρεάν σίτιση τα δίνουμε αργότερα? 3. τα μαθήματα πότε αρχίζουν? Click για ανάπτυξη... 1.Το πάσο πλέον το παίρνεις μέσω ίντερνετ, οπότε όχι θα αργήσει..υπάρχει και θέμα στο φόρουμ 2.Μπορείς να τα πας και την ίδια μέρα με την εγγραφή! 3.Θα βγει ανακοίνωση από την σχολή σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:41 Ο fretoe έγραψε: #34 29-08-12 14:41 Την φοιτητικη ταυτοτητα την παιρνουμε την ιδια μερα, ή και αυτη αργει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:46 Η natasoula...: #35 29-08-12 14:46 Να ρωτήσω .... Τις αιτήσεις για εστία και σίτιση μπορώ να τις κάνω μαζί με την εγγραφή?Ή θα ισχύουν άλλες ημερομηνίες γι' αυτές?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:48 Ο Johnnaousa: #36 29-08-12 14:48 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Να ρωτήσω .... Τις αιτήσεις για εστία και σίτιση μπορώ να τις κάνω μαζί με την εγγραφή?Ή θα ισχύουν άλλες ημερομηνίες γι' αυτές?? Click για ανάπτυξη... Για σίτιση λογικά την ίδια μέρα μπορείς να πας τα χαρτιά, εγώ έτσι είχα κάνει πάντως! για εστία δεν γνωρίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stacey_af Εκκολαπτόμενο μέλος Η stacey_af αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 356 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 15:23 Η stacey_af: #37 29-08-12 15:23 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Να ρωτήσω .... Τις αιτήσεις για εστία και σίτιση μπορώ να τις κάνω μαζί με την εγγραφή?Ή θα ισχύουν άλλες ημερομηνίες γι' αυτές?? Click για ανάπτυξη... πρεπει να εχεις ετοιμα ενα σωρο χαρτια! παρε τηλ στη σχολη σου και ρωτα τι χαρτια χρειαζονται.. εμενα μου ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημα μπορω να κανω την αιτηση μαζι οταν κανω και την εγγραφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 15:27 Η natasoula...: #38 29-08-12 15:27 Αρχική Δημοσίευση από stacey_af: πρεπει να εχεις ετοιμα ενα σωρο χαρτια! παρε τηλ στη σχολη σου και ρωτα τι χαρτια χρειαζονται.. εμενα μου ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημα μπορω να κανω την αιτηση μαζι οταν κανω και την εγγραφη! Click για ανάπτυξη... Αχα!Ναι,έχω δει πάνω κάτω ότι χρειάζονται ένα βουνό χαρτιά...Ορισμένα χαρτιά που τα θέλουν π.χ. και για την εστία και για τη σίτιση,πρέπει να τα έχω δύο φορές ή αρκεί η μία?Ας πούμε,το πιστοποιητικό πολυτεκνίας κλπ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stacey_af Εκκολαπτόμενο μέλος Η stacey_af αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 356 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 15:31 Η stacey_af: #39 29-08-12 15:31 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Αχα!Ναι,έχω δει πάνω κάτω ότι χρειάζονται ένα βουνό χαρτιά...Ορισμένα χαρτιά που τα θέλουν π.χ. και για την εστία και για τη σίτιση,πρέπει να τα έχω δύο φορές ή αρκεί η μία?Ας πούμε,το πιστοποιητικό πολυτεκνίας κλπ..... Click για ανάπτυξη... δεν ξερω να σου απαντησω σε αυτο..εγω πανττως θα τα βγαλω και μια φορα παραπανω γιατι που να τρεχω παλι! εξαλλου τσαμπα ειναι! ααα και πολλες φωτογραφιες θελουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 15:32 Ο Johnnaousa: #40 29-08-12 15:32 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Αχα!Ναι,έχω δει πάνω κάτω ότι χρειάζονται ένα βουνό χαρτιά...Ορισμένα χαρτιά που τα θέλουν π.χ. και για την εστία και για τη σίτιση,πρέπει να τα έχω δύο φορές ή αρκεί η μία?Ας πούμε,το πιστοποιητικό πολυτεκνίας κλπ..... Click για ανάπτυξη... βγάλε 2 φορές το καθένα για να είσαι σίγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: seduv Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ρε παιδια για να κανει καποιος μια υπευθυνη δηλωση, δεν θα πρεπει να χει κλεισει τα 18? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δαλιδά Περιβόητο μέλος Η Cortana αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.160 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:26 Η Δαλιδά έγραψε: #30 29-08-12 14:26 Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Ρε παιδια για να κανει καποιος μια υπευθυνη δηλωση, δεν θα πρεπει να χει κλεισει τα 18? Click για ανάπτυξη... Όχι πάντα. Εξαρτάται τη δήλωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:27 Ο fretoe έγραψε: #31 29-08-12 14:27 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Όχι πάντα. Εξαρτάται τη δήλωση Click για ανάπτυξη... α λεω και γω... γιατι ειχα παει στην εφορια για μια αλλη μου δουλεια σημερα, και μου ειπαν οτι δεν εχει ισχυ η υπευθυνη δηλωση μου επειδη δεν τα χω κλεισει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. john1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο john1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 312 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:37 Ο john1994 έγραψε: #32 29-08-12 14:37 1. όταν θα πάμε να εγγραφούμε τότε θα μας δοθεί το φοιτητικό πάσο? 2. τα δικαιολογητικά για τη δωρεάν σίτιση τα δίνουμε αργότερα? 3. τα μαθήματα πότε αρχίζουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:40 Ο Johnnaousa: #33 29-08-12 14:40 Αρχική Δημοσίευση από john1994: 1. όταν θα πάμε να εγγραφούμε τότε θα μας δοθεί το φοιτητικό πάσο? 2. τα δικαιολογητικά για τη δωρεάν σίτιση τα δίνουμε αργότερα? 3. τα μαθήματα πότε αρχίζουν? Click για ανάπτυξη... 1.Το πάσο πλέον το παίρνεις μέσω ίντερνετ, οπότε όχι θα αργήσει..υπάρχει και θέμα στο φόρουμ 2.Μπορείς να τα πας και την ίδια μέρα με την εγγραφή! 3.Θα βγει ανακοίνωση από την σχολή σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:41 Ο fretoe έγραψε: #34 29-08-12 14:41 Την φοιτητικη ταυτοτητα την παιρνουμε την ιδια μερα, ή και αυτη αργει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:46 Η natasoula...: #35 29-08-12 14:46 Να ρωτήσω .... Τις αιτήσεις για εστία και σίτιση μπορώ να τις κάνω μαζί με την εγγραφή?Ή θα ισχύουν άλλες ημερομηνίες γι' αυτές?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:48 Ο Johnnaousa: #36 29-08-12 14:48 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Να ρωτήσω .... Τις αιτήσεις για εστία και σίτιση μπορώ να τις κάνω μαζί με την εγγραφή?Ή θα ισχύουν άλλες ημερομηνίες γι' αυτές?? Click για ανάπτυξη... Για σίτιση λογικά την ίδια μέρα μπορείς να πας τα χαρτιά, εγώ έτσι είχα κάνει πάντως! για εστία δεν γνωρίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stacey_af Εκκολαπτόμενο μέλος Η stacey_af αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 356 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 15:23 Η stacey_af: #37 29-08-12 15:23 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Να ρωτήσω .... Τις αιτήσεις για εστία και σίτιση μπορώ να τις κάνω μαζί με την εγγραφή?Ή θα ισχύουν άλλες ημερομηνίες γι' αυτές?? Click για ανάπτυξη... πρεπει να εχεις ετοιμα ενα σωρο χαρτια! παρε τηλ στη σχολη σου και ρωτα τι χαρτια χρειαζονται.. εμενα μου ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημα μπορω να κανω την αιτηση μαζι οταν κανω και την εγγραφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 15:27 Η natasoula...: #38 29-08-12 15:27 Αρχική Δημοσίευση από stacey_af: πρεπει να εχεις ετοιμα ενα σωρο χαρτια! παρε τηλ στη σχολη σου και ρωτα τι χαρτια χρειαζονται.. εμενα μου ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημα μπορω να κανω την αιτηση μαζι οταν κανω και την εγγραφη! Click για ανάπτυξη... Αχα!Ναι,έχω δει πάνω κάτω ότι χρειάζονται ένα βουνό χαρτιά...Ορισμένα χαρτιά που τα θέλουν π.χ. και για την εστία και για τη σίτιση,πρέπει να τα έχω δύο φορές ή αρκεί η μία?Ας πούμε,το πιστοποιητικό πολυτεκνίας κλπ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stacey_af Εκκολαπτόμενο μέλος Η stacey_af αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 356 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 15:31 Η stacey_af: #39 29-08-12 15:31 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Αχα!Ναι,έχω δει πάνω κάτω ότι χρειάζονται ένα βουνό χαρτιά...Ορισμένα χαρτιά που τα θέλουν π.χ. και για την εστία και για τη σίτιση,πρέπει να τα έχω δύο φορές ή αρκεί η μία?Ας πούμε,το πιστοποιητικό πολυτεκνίας κλπ..... Click για ανάπτυξη... δεν ξερω να σου απαντησω σε αυτο..εγω πανττως θα τα βγαλω και μια φορα παραπανω γιατι που να τρεχω παλι! εξαλλου τσαμπα ειναι! ααα και πολλες φωτογραφιες θελουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 15:32 Ο Johnnaousa: #40 29-08-12 15:32 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Αχα!Ναι,έχω δει πάνω κάτω ότι χρειάζονται ένα βουνό χαρτιά...Ορισμένα χαρτιά που τα θέλουν π.χ. και για την εστία και για τη σίτιση,πρέπει να τα έχω δύο φορές ή αρκεί η μία?Ας πούμε,το πιστοποιητικό πολυτεκνίας κλπ..... Click για ανάπτυξη... βγάλε 2 φορές το καθένα για να είσαι σίγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: seduv Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από fretoe: Ρε παιδια για να κανει καποιος μια υπευθυνη δηλωση, δεν θα πρεπει να χει κλεισει τα 18? Click για ανάπτυξη... Όχι πάντα. Εξαρτάται τη δήλωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:27 Ο fretoe έγραψε: #31 29-08-12 14:27 Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Όχι πάντα. Εξαρτάται τη δήλωση Click για ανάπτυξη... α λεω και γω... γιατι ειχα παει στην εφορια για μια αλλη μου δουλεια σημερα, και μου ειπαν οτι δεν εχει ισχυ η υπευθυνη δηλωση μου επειδη δεν τα χω κλεισει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. john1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο john1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 312 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:37 Ο john1994 έγραψε: #32 29-08-12 14:37 1. όταν θα πάμε να εγγραφούμε τότε θα μας δοθεί το φοιτητικό πάσο? 2. τα δικαιολογητικά για τη δωρεάν σίτιση τα δίνουμε αργότερα? 3. τα μαθήματα πότε αρχίζουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:40 Ο Johnnaousa: #33 29-08-12 14:40 Αρχική Δημοσίευση από john1994: 1. όταν θα πάμε να εγγραφούμε τότε θα μας δοθεί το φοιτητικό πάσο? 2. τα δικαιολογητικά για τη δωρεάν σίτιση τα δίνουμε αργότερα? 3. τα μαθήματα πότε αρχίζουν? Click για ανάπτυξη... 1.Το πάσο πλέον το παίρνεις μέσω ίντερνετ, οπότε όχι θα αργήσει..υπάρχει και θέμα στο φόρουμ 2.Μπορείς να τα πας και την ίδια μέρα με την εγγραφή! 3.Θα βγει ανακοίνωση από την σχολή σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:41 Ο fretoe έγραψε: #34 29-08-12 14:41 Την φοιτητικη ταυτοτητα την παιρνουμε την ιδια μερα, ή και αυτη αργει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:46 Η natasoula...: #35 29-08-12 14:46 Να ρωτήσω .... Τις αιτήσεις για εστία και σίτιση μπορώ να τις κάνω μαζί με την εγγραφή?Ή θα ισχύουν άλλες ημερομηνίες γι' αυτές?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:48 Ο Johnnaousa: #36 29-08-12 14:48 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Να ρωτήσω .... Τις αιτήσεις για εστία και σίτιση μπορώ να τις κάνω μαζί με την εγγραφή?Ή θα ισχύουν άλλες ημερομηνίες γι' αυτές?? Click για ανάπτυξη... Για σίτιση λογικά την ίδια μέρα μπορείς να πας τα χαρτιά, εγώ έτσι είχα κάνει πάντως! για εστία δεν γνωρίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stacey_af Εκκολαπτόμενο μέλος Η stacey_af αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 356 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 15:23 Η stacey_af: #37 29-08-12 15:23 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Να ρωτήσω .... Τις αιτήσεις για εστία και σίτιση μπορώ να τις κάνω μαζί με την εγγραφή?Ή θα ισχύουν άλλες ημερομηνίες γι' αυτές?? Click για ανάπτυξη... πρεπει να εχεις ετοιμα ενα σωρο χαρτια! παρε τηλ στη σχολη σου και ρωτα τι χαρτια χρειαζονται.. εμενα μου ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημα μπορω να κανω την αιτηση μαζι οταν κανω και την εγγραφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 15:27 Η natasoula...: #38 29-08-12 15:27 Αρχική Δημοσίευση από stacey_af: πρεπει να εχεις ετοιμα ενα σωρο χαρτια! παρε τηλ στη σχολη σου και ρωτα τι χαρτια χρειαζονται.. εμενα μου ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημα μπορω να κανω την αιτηση μαζι οταν κανω και την εγγραφη! Click για ανάπτυξη... Αχα!Ναι,έχω δει πάνω κάτω ότι χρειάζονται ένα βουνό χαρτιά...Ορισμένα χαρτιά που τα θέλουν π.χ. και για την εστία και για τη σίτιση,πρέπει να τα έχω δύο φορές ή αρκεί η μία?Ας πούμε,το πιστοποιητικό πολυτεκνίας κλπ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stacey_af Εκκολαπτόμενο μέλος Η stacey_af αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 356 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 15:31 Η stacey_af: #39 29-08-12 15:31 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Αχα!Ναι,έχω δει πάνω κάτω ότι χρειάζονται ένα βουνό χαρτιά...Ορισμένα χαρτιά που τα θέλουν π.χ. και για την εστία και για τη σίτιση,πρέπει να τα έχω δύο φορές ή αρκεί η μία?Ας πούμε,το πιστοποιητικό πολυτεκνίας κλπ..... Click για ανάπτυξη... δεν ξερω να σου απαντησω σε αυτο..εγω πανττως θα τα βγαλω και μια φορα παραπανω γιατι που να τρεχω παλι! εξαλλου τσαμπα ειναι! ααα και πολλες φωτογραφιες θελουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 15:32 Ο Johnnaousa: #40 29-08-12 15:32 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Αχα!Ναι,έχω δει πάνω κάτω ότι χρειάζονται ένα βουνό χαρτιά...Ορισμένα χαρτιά που τα θέλουν π.χ. και για την εστία και για τη σίτιση,πρέπει να τα έχω δύο φορές ή αρκεί η μία?Ας πούμε,το πιστοποιητικό πολυτεκνίας κλπ..... Click για ανάπτυξη... βγάλε 2 φορές το καθένα για να είσαι σίγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: seduv Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tsoufou: Όχι πάντα. Εξαρτάται τη δήλωση Click για ανάπτυξη... α λεω και γω... γιατι ειχα παει στην εφορια για μια αλλη μου δουλεια σημερα, και μου ειπαν οτι δεν εχει ισχυ η υπευθυνη δηλωση μου επειδη δεν τα χω κλεισει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
john1994 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο john1994 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 312 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:37 Ο john1994 έγραψε: #32 29-08-12 14:37 1. όταν θα πάμε να εγγραφούμε τότε θα μας δοθεί το φοιτητικό πάσο? 2. τα δικαιολογητικά για τη δωρεάν σίτιση τα δίνουμε αργότερα? 3. τα μαθήματα πότε αρχίζουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:40 Ο Johnnaousa: #33 29-08-12 14:40 Αρχική Δημοσίευση από john1994: 1. όταν θα πάμε να εγγραφούμε τότε θα μας δοθεί το φοιτητικό πάσο? 2. τα δικαιολογητικά για τη δωρεάν σίτιση τα δίνουμε αργότερα? 3. τα μαθήματα πότε αρχίζουν? Click για ανάπτυξη... 1.Το πάσο πλέον το παίρνεις μέσω ίντερνετ, οπότε όχι θα αργήσει..υπάρχει και θέμα στο φόρουμ 2.Μπορείς να τα πας και την ίδια μέρα με την εγγραφή! 3.Θα βγει ανακοίνωση από την σχολή σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:41 Ο fretoe έγραψε: #34 29-08-12 14:41 Την φοιτητικη ταυτοτητα την παιρνουμε την ιδια μερα, ή και αυτη αργει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:46 Η natasoula...: #35 29-08-12 14:46 Να ρωτήσω .... Τις αιτήσεις για εστία και σίτιση μπορώ να τις κάνω μαζί με την εγγραφή?Ή θα ισχύουν άλλες ημερομηνίες γι' αυτές?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:48 Ο Johnnaousa: #36 29-08-12 14:48 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Να ρωτήσω .... Τις αιτήσεις για εστία και σίτιση μπορώ να τις κάνω μαζί με την εγγραφή?Ή θα ισχύουν άλλες ημερομηνίες γι' αυτές?? Click για ανάπτυξη... Για σίτιση λογικά την ίδια μέρα μπορείς να πας τα χαρτιά, εγώ έτσι είχα κάνει πάντως! για εστία δεν γνωρίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stacey_af Εκκολαπτόμενο μέλος Η stacey_af αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 356 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 15:23 Η stacey_af: #37 29-08-12 15:23 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Να ρωτήσω .... Τις αιτήσεις για εστία και σίτιση μπορώ να τις κάνω μαζί με την εγγραφή?Ή θα ισχύουν άλλες ημερομηνίες γι' αυτές?? Click για ανάπτυξη... πρεπει να εχεις ετοιμα ενα σωρο χαρτια! παρε τηλ στη σχολη σου και ρωτα τι χαρτια χρειαζονται.. εμενα μου ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημα μπορω να κανω την αιτηση μαζι οταν κανω και την εγγραφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 15:27 Η natasoula...: #38 29-08-12 15:27 Αρχική Δημοσίευση από stacey_af: πρεπει να εχεις ετοιμα ενα σωρο χαρτια! παρε τηλ στη σχολη σου και ρωτα τι χαρτια χρειαζονται.. εμενα μου ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημα μπορω να κανω την αιτηση μαζι οταν κανω και την εγγραφη! Click για ανάπτυξη... Αχα!Ναι,έχω δει πάνω κάτω ότι χρειάζονται ένα βουνό χαρτιά...Ορισμένα χαρτιά που τα θέλουν π.χ. και για την εστία και για τη σίτιση,πρέπει να τα έχω δύο φορές ή αρκεί η μία?Ας πούμε,το πιστοποιητικό πολυτεκνίας κλπ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stacey_af Εκκολαπτόμενο μέλος Η stacey_af αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 356 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 15:31 Η stacey_af: #39 29-08-12 15:31 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Αχα!Ναι,έχω δει πάνω κάτω ότι χρειάζονται ένα βουνό χαρτιά...Ορισμένα χαρτιά που τα θέλουν π.χ. και για την εστία και για τη σίτιση,πρέπει να τα έχω δύο φορές ή αρκεί η μία?Ας πούμε,το πιστοποιητικό πολυτεκνίας κλπ..... Click για ανάπτυξη... δεν ξερω να σου απαντησω σε αυτο..εγω πανττως θα τα βγαλω και μια φορα παραπανω γιατι που να τρεχω παλι! εξαλλου τσαμπα ειναι! ααα και πολλες φωτογραφιες θελουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 15:32 Ο Johnnaousa: #40 29-08-12 15:32 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Αχα!Ναι,έχω δει πάνω κάτω ότι χρειάζονται ένα βουνό χαρτιά...Ορισμένα χαρτιά που τα θέλουν π.χ. και για την εστία και για τη σίτιση,πρέπει να τα έχω δύο φορές ή αρκεί η μία?Ας πούμε,το πιστοποιητικό πολυτεκνίας κλπ..... Click για ανάπτυξη... βγάλε 2 φορές το καθένα για να είσαι σίγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: seduv Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
1. όταν θα πάμε να εγγραφούμε τότε θα μας δοθεί το φοιτητικό πάσο? 2. τα δικαιολογητικά για τη δωρεάν σίτιση τα δίνουμε αργότερα? 3. τα μαθήματα πότε αρχίζουν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:40 Ο Johnnaousa: #33 29-08-12 14:40 Αρχική Δημοσίευση από john1994: 1. όταν θα πάμε να εγγραφούμε τότε θα μας δοθεί το φοιτητικό πάσο? 2. τα δικαιολογητικά για τη δωρεάν σίτιση τα δίνουμε αργότερα? 3. τα μαθήματα πότε αρχίζουν? Click για ανάπτυξη... 1.Το πάσο πλέον το παίρνεις μέσω ίντερνετ, οπότε όχι θα αργήσει..υπάρχει και θέμα στο φόρουμ 2.Μπορείς να τα πας και την ίδια μέρα με την εγγραφή! 3.Θα βγει ανακοίνωση από την σχολή σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:41 Ο fretoe έγραψε: #34 29-08-12 14:41 Την φοιτητικη ταυτοτητα την παιρνουμε την ιδια μερα, ή και αυτη αργει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:46 Η natasoula...: #35 29-08-12 14:46 Να ρωτήσω .... Τις αιτήσεις για εστία και σίτιση μπορώ να τις κάνω μαζί με την εγγραφή?Ή θα ισχύουν άλλες ημερομηνίες γι' αυτές?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:48 Ο Johnnaousa: #36 29-08-12 14:48 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Να ρωτήσω .... Τις αιτήσεις για εστία και σίτιση μπορώ να τις κάνω μαζί με την εγγραφή?Ή θα ισχύουν άλλες ημερομηνίες γι' αυτές?? Click για ανάπτυξη... Για σίτιση λογικά την ίδια μέρα μπορείς να πας τα χαρτιά, εγώ έτσι είχα κάνει πάντως! για εστία δεν γνωρίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stacey_af Εκκολαπτόμενο μέλος Η stacey_af αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 356 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 15:23 Η stacey_af: #37 29-08-12 15:23 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Να ρωτήσω .... Τις αιτήσεις για εστία και σίτιση μπορώ να τις κάνω μαζί με την εγγραφή?Ή θα ισχύουν άλλες ημερομηνίες γι' αυτές?? Click για ανάπτυξη... πρεπει να εχεις ετοιμα ενα σωρο χαρτια! παρε τηλ στη σχολη σου και ρωτα τι χαρτια χρειαζονται.. εμενα μου ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημα μπορω να κανω την αιτηση μαζι οταν κανω και την εγγραφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 15:27 Η natasoula...: #38 29-08-12 15:27 Αρχική Δημοσίευση από stacey_af: πρεπει να εχεις ετοιμα ενα σωρο χαρτια! παρε τηλ στη σχολη σου και ρωτα τι χαρτια χρειαζονται.. εμενα μου ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημα μπορω να κανω την αιτηση μαζι οταν κανω και την εγγραφη! Click για ανάπτυξη... Αχα!Ναι,έχω δει πάνω κάτω ότι χρειάζονται ένα βουνό χαρτιά...Ορισμένα χαρτιά που τα θέλουν π.χ. και για την εστία και για τη σίτιση,πρέπει να τα έχω δύο φορές ή αρκεί η μία?Ας πούμε,το πιστοποιητικό πολυτεκνίας κλπ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stacey_af Εκκολαπτόμενο μέλος Η stacey_af αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 356 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 15:31 Η stacey_af: #39 29-08-12 15:31 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Αχα!Ναι,έχω δει πάνω κάτω ότι χρειάζονται ένα βουνό χαρτιά...Ορισμένα χαρτιά που τα θέλουν π.χ. και για την εστία και για τη σίτιση,πρέπει να τα έχω δύο φορές ή αρκεί η μία?Ας πούμε,το πιστοποιητικό πολυτεκνίας κλπ..... Click για ανάπτυξη... δεν ξερω να σου απαντησω σε αυτο..εγω πανττως θα τα βγαλω και μια φορα παραπανω γιατι που να τρεχω παλι! εξαλλου τσαμπα ειναι! ααα και πολλες φωτογραφιες θελουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 15:32 Ο Johnnaousa: #40 29-08-12 15:32 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Αχα!Ναι,έχω δει πάνω κάτω ότι χρειάζονται ένα βουνό χαρτιά...Ορισμένα χαρτιά που τα θέλουν π.χ. και για την εστία και για τη σίτιση,πρέπει να τα έχω δύο φορές ή αρκεί η μία?Ας πούμε,το πιστοποιητικό πολυτεκνίας κλπ..... Click για ανάπτυξη... βγάλε 2 φορές το καθένα για να είσαι σίγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: seduv Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από john1994: 1. όταν θα πάμε να εγγραφούμε τότε θα μας δοθεί το φοιτητικό πάσο? 2. τα δικαιολογητικά για τη δωρεάν σίτιση τα δίνουμε αργότερα? 3. τα μαθήματα πότε αρχίζουν? Click για ανάπτυξη... 1.Το πάσο πλέον το παίρνεις μέσω ίντερνετ, οπότε όχι θα αργήσει..υπάρχει και θέμα στο φόρουμ 2.Μπορείς να τα πας και την ίδια μέρα με την εγγραφή! 3.Θα βγει ανακοίνωση από την σχολή σου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:41 Ο fretoe έγραψε: #34 29-08-12 14:41 Την φοιτητικη ταυτοτητα την παιρνουμε την ιδια μερα, ή και αυτη αργει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:46 Η natasoula...: #35 29-08-12 14:46 Να ρωτήσω .... Τις αιτήσεις για εστία και σίτιση μπορώ να τις κάνω μαζί με την εγγραφή?Ή θα ισχύουν άλλες ημερομηνίες γι' αυτές?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:48 Ο Johnnaousa: #36 29-08-12 14:48 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Να ρωτήσω .... Τις αιτήσεις για εστία και σίτιση μπορώ να τις κάνω μαζί με την εγγραφή?Ή θα ισχύουν άλλες ημερομηνίες γι' αυτές?? Click για ανάπτυξη... Για σίτιση λογικά την ίδια μέρα μπορείς να πας τα χαρτιά, εγώ έτσι είχα κάνει πάντως! για εστία δεν γνωρίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stacey_af Εκκολαπτόμενο μέλος Η stacey_af αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 356 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 15:23 Η stacey_af: #37 29-08-12 15:23 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Να ρωτήσω .... Τις αιτήσεις για εστία και σίτιση μπορώ να τις κάνω μαζί με την εγγραφή?Ή θα ισχύουν άλλες ημερομηνίες γι' αυτές?? Click για ανάπτυξη... πρεπει να εχεις ετοιμα ενα σωρο χαρτια! παρε τηλ στη σχολη σου και ρωτα τι χαρτια χρειαζονται.. εμενα μου ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημα μπορω να κανω την αιτηση μαζι οταν κανω και την εγγραφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 15:27 Η natasoula...: #38 29-08-12 15:27 Αρχική Δημοσίευση από stacey_af: πρεπει να εχεις ετοιμα ενα σωρο χαρτια! παρε τηλ στη σχολη σου και ρωτα τι χαρτια χρειαζονται.. εμενα μου ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημα μπορω να κανω την αιτηση μαζι οταν κανω και την εγγραφη! Click για ανάπτυξη... Αχα!Ναι,έχω δει πάνω κάτω ότι χρειάζονται ένα βουνό χαρτιά...Ορισμένα χαρτιά που τα θέλουν π.χ. και για την εστία και για τη σίτιση,πρέπει να τα έχω δύο φορές ή αρκεί η μία?Ας πούμε,το πιστοποιητικό πολυτεκνίας κλπ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stacey_af Εκκολαπτόμενο μέλος Η stacey_af αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 356 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 15:31 Η stacey_af: #39 29-08-12 15:31 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Αχα!Ναι,έχω δει πάνω κάτω ότι χρειάζονται ένα βουνό χαρτιά...Ορισμένα χαρτιά που τα θέλουν π.χ. και για την εστία και για τη σίτιση,πρέπει να τα έχω δύο φορές ή αρκεί η μία?Ας πούμε,το πιστοποιητικό πολυτεκνίας κλπ..... Click για ανάπτυξη... δεν ξερω να σου απαντησω σε αυτο..εγω πανττως θα τα βγαλω και μια φορα παραπανω γιατι που να τρεχω παλι! εξαλλου τσαμπα ειναι! ααα και πολλες φωτογραφιες θελουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 15:32 Ο Johnnaousa: #40 29-08-12 15:32 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Αχα!Ναι,έχω δει πάνω κάτω ότι χρειάζονται ένα βουνό χαρτιά...Ορισμένα χαρτιά που τα θέλουν π.χ. και για την εστία και για τη σίτιση,πρέπει να τα έχω δύο φορές ή αρκεί η μία?Ας πούμε,το πιστοποιητικό πολυτεκνίας κλπ..... Click για ανάπτυξη... βγάλε 2 φορές το καθένα για να είσαι σίγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: seduv Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Την φοιτητικη ταυτοτητα την παιρνουμε την ιδια μερα, ή και αυτη αργει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:46 Η natasoula...: #35 29-08-12 14:46 Να ρωτήσω .... Τις αιτήσεις για εστία και σίτιση μπορώ να τις κάνω μαζί με την εγγραφή?Ή θα ισχύουν άλλες ημερομηνίες γι' αυτές?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:48 Ο Johnnaousa: #36 29-08-12 14:48 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Να ρωτήσω .... Τις αιτήσεις για εστία και σίτιση μπορώ να τις κάνω μαζί με την εγγραφή?Ή θα ισχύουν άλλες ημερομηνίες γι' αυτές?? Click για ανάπτυξη... Για σίτιση λογικά την ίδια μέρα μπορείς να πας τα χαρτιά, εγώ έτσι είχα κάνει πάντως! για εστία δεν γνωρίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stacey_af Εκκολαπτόμενο μέλος Η stacey_af αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 356 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 15:23 Η stacey_af: #37 29-08-12 15:23 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Να ρωτήσω .... Τις αιτήσεις για εστία και σίτιση μπορώ να τις κάνω μαζί με την εγγραφή?Ή θα ισχύουν άλλες ημερομηνίες γι' αυτές?? Click για ανάπτυξη... πρεπει να εχεις ετοιμα ενα σωρο χαρτια! παρε τηλ στη σχολη σου και ρωτα τι χαρτια χρειαζονται.. εμενα μου ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημα μπορω να κανω την αιτηση μαζι οταν κανω και την εγγραφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 15:27 Η natasoula...: #38 29-08-12 15:27 Αρχική Δημοσίευση από stacey_af: πρεπει να εχεις ετοιμα ενα σωρο χαρτια! παρε τηλ στη σχολη σου και ρωτα τι χαρτια χρειαζονται.. εμενα μου ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημα μπορω να κανω την αιτηση μαζι οταν κανω και την εγγραφη! Click για ανάπτυξη... Αχα!Ναι,έχω δει πάνω κάτω ότι χρειάζονται ένα βουνό χαρτιά...Ορισμένα χαρτιά που τα θέλουν π.χ. και για την εστία και για τη σίτιση,πρέπει να τα έχω δύο φορές ή αρκεί η μία?Ας πούμε,το πιστοποιητικό πολυτεκνίας κλπ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stacey_af Εκκολαπτόμενο μέλος Η stacey_af αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 356 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 15:31 Η stacey_af: #39 29-08-12 15:31 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Αχα!Ναι,έχω δει πάνω κάτω ότι χρειάζονται ένα βουνό χαρτιά...Ορισμένα χαρτιά που τα θέλουν π.χ. και για την εστία και για τη σίτιση,πρέπει να τα έχω δύο φορές ή αρκεί η μία?Ας πούμε,το πιστοποιητικό πολυτεκνίας κλπ..... Click για ανάπτυξη... δεν ξερω να σου απαντησω σε αυτο..εγω πανττως θα τα βγαλω και μια φορα παραπανω γιατι που να τρεχω παλι! εξαλλου τσαμπα ειναι! ααα και πολλες φωτογραφιες θελουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 15:32 Ο Johnnaousa: #40 29-08-12 15:32 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Αχα!Ναι,έχω δει πάνω κάτω ότι χρειάζονται ένα βουνό χαρτιά...Ορισμένα χαρτιά που τα θέλουν π.χ. και για την εστία και για τη σίτιση,πρέπει να τα έχω δύο φορές ή αρκεί η μία?Ας πούμε,το πιστοποιητικό πολυτεκνίας κλπ..... Click για ανάπτυξη... βγάλε 2 φορές το καθένα για να είσαι σίγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: seduv Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να ρωτήσω .... Τις αιτήσεις για εστία και σίτιση μπορώ να τις κάνω μαζί με την εγγραφή?Ή θα ισχύουν άλλες ημερομηνίες γι' αυτές?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 14:48 Ο Johnnaousa: #36 29-08-12 14:48 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Να ρωτήσω .... Τις αιτήσεις για εστία και σίτιση μπορώ να τις κάνω μαζί με την εγγραφή?Ή θα ισχύουν άλλες ημερομηνίες γι' αυτές?? Click για ανάπτυξη... Για σίτιση λογικά την ίδια μέρα μπορείς να πας τα χαρτιά, εγώ έτσι είχα κάνει πάντως! για εστία δεν γνωρίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stacey_af Εκκολαπτόμενο μέλος Η stacey_af αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 356 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 15:23 Η stacey_af: #37 29-08-12 15:23 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Να ρωτήσω .... Τις αιτήσεις για εστία και σίτιση μπορώ να τις κάνω μαζί με την εγγραφή?Ή θα ισχύουν άλλες ημερομηνίες γι' αυτές?? Click για ανάπτυξη... πρεπει να εχεις ετοιμα ενα σωρο χαρτια! παρε τηλ στη σχολη σου και ρωτα τι χαρτια χρειαζονται.. εμενα μου ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημα μπορω να κανω την αιτηση μαζι οταν κανω και την εγγραφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 15:27 Η natasoula...: #38 29-08-12 15:27 Αρχική Δημοσίευση από stacey_af: πρεπει να εχεις ετοιμα ενα σωρο χαρτια! παρε τηλ στη σχολη σου και ρωτα τι χαρτια χρειαζονται.. εμενα μου ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημα μπορω να κανω την αιτηση μαζι οταν κανω και την εγγραφη! Click για ανάπτυξη... Αχα!Ναι,έχω δει πάνω κάτω ότι χρειάζονται ένα βουνό χαρτιά...Ορισμένα χαρτιά που τα θέλουν π.χ. και για την εστία και για τη σίτιση,πρέπει να τα έχω δύο φορές ή αρκεί η μία?Ας πούμε,το πιστοποιητικό πολυτεκνίας κλπ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stacey_af Εκκολαπτόμενο μέλος Η stacey_af αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 356 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 15:31 Η stacey_af: #39 29-08-12 15:31 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Αχα!Ναι,έχω δει πάνω κάτω ότι χρειάζονται ένα βουνό χαρτιά...Ορισμένα χαρτιά που τα θέλουν π.χ. και για την εστία και για τη σίτιση,πρέπει να τα έχω δύο φορές ή αρκεί η μία?Ας πούμε,το πιστοποιητικό πολυτεκνίας κλπ..... Click για ανάπτυξη... δεν ξερω να σου απαντησω σε αυτο..εγω πανττως θα τα βγαλω και μια φορα παραπανω γιατι που να τρεχω παλι! εξαλλου τσαμπα ειναι! ααα και πολλες φωτογραφιες θελουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 15:32 Ο Johnnaousa: #40 29-08-12 15:32 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Αχα!Ναι,έχω δει πάνω κάτω ότι χρειάζονται ένα βουνό χαρτιά...Ορισμένα χαρτιά που τα θέλουν π.χ. και για την εστία και για τη σίτιση,πρέπει να τα έχω δύο φορές ή αρκεί η μία?Ας πούμε,το πιστοποιητικό πολυτεκνίας κλπ..... Click για ανάπτυξη... βγάλε 2 φορές το καθένα για να είσαι σίγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: seduv Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Να ρωτήσω .... Τις αιτήσεις για εστία και σίτιση μπορώ να τις κάνω μαζί με την εγγραφή?Ή θα ισχύουν άλλες ημερομηνίες γι' αυτές?? Click για ανάπτυξη... Για σίτιση λογικά την ίδια μέρα μπορείς να πας τα χαρτιά, εγώ έτσι είχα κάνει πάντως! για εστία δεν γνωρίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stacey_af Εκκολαπτόμενο μέλος Η stacey_af αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 356 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 15:23 Η stacey_af: #37 29-08-12 15:23 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Να ρωτήσω .... Τις αιτήσεις για εστία και σίτιση μπορώ να τις κάνω μαζί με την εγγραφή?Ή θα ισχύουν άλλες ημερομηνίες γι' αυτές?? Click για ανάπτυξη... πρεπει να εχεις ετοιμα ενα σωρο χαρτια! παρε τηλ στη σχολη σου και ρωτα τι χαρτια χρειαζονται.. εμενα μου ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημα μπορω να κανω την αιτηση μαζι οταν κανω και την εγγραφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 15:27 Η natasoula...: #38 29-08-12 15:27 Αρχική Δημοσίευση από stacey_af: πρεπει να εχεις ετοιμα ενα σωρο χαρτια! παρε τηλ στη σχολη σου και ρωτα τι χαρτια χρειαζονται.. εμενα μου ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημα μπορω να κανω την αιτηση μαζι οταν κανω και την εγγραφη! Click για ανάπτυξη... Αχα!Ναι,έχω δει πάνω κάτω ότι χρειάζονται ένα βουνό χαρτιά...Ορισμένα χαρτιά που τα θέλουν π.χ. και για την εστία και για τη σίτιση,πρέπει να τα έχω δύο φορές ή αρκεί η μία?Ας πούμε,το πιστοποιητικό πολυτεκνίας κλπ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stacey_af Εκκολαπτόμενο μέλος Η stacey_af αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 356 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 15:31 Η stacey_af: #39 29-08-12 15:31 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Αχα!Ναι,έχω δει πάνω κάτω ότι χρειάζονται ένα βουνό χαρτιά...Ορισμένα χαρτιά που τα θέλουν π.χ. και για την εστία και για τη σίτιση,πρέπει να τα έχω δύο φορές ή αρκεί η μία?Ας πούμε,το πιστοποιητικό πολυτεκνίας κλπ..... Click για ανάπτυξη... δεν ξερω να σου απαντησω σε αυτο..εγω πανττως θα τα βγαλω και μια φορα παραπανω γιατι που να τρεχω παλι! εξαλλου τσαμπα ειναι! ααα και πολλες φωτογραφιες θελουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 15:32 Ο Johnnaousa: #40 29-08-12 15:32 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Αχα!Ναι,έχω δει πάνω κάτω ότι χρειάζονται ένα βουνό χαρτιά...Ορισμένα χαρτιά που τα θέλουν π.χ. και για την εστία και για τη σίτιση,πρέπει να τα έχω δύο φορές ή αρκεί η μία?Ας πούμε,το πιστοποιητικό πολυτεκνίας κλπ..... Click για ανάπτυξη... βγάλε 2 φορές το καθένα για να είσαι σίγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: seduv Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Να ρωτήσω .... Τις αιτήσεις για εστία και σίτιση μπορώ να τις κάνω μαζί με την εγγραφή?Ή θα ισχύουν άλλες ημερομηνίες γι' αυτές?? Click για ανάπτυξη... πρεπει να εχεις ετοιμα ενα σωρο χαρτια! παρε τηλ στη σχολη σου και ρωτα τι χαρτια χρειαζονται.. εμενα μου ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημα μπορω να κανω την αιτηση μαζι οταν κανω και την εγγραφη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natasoula... Πολύ δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.907 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 15:27 Η natasoula...: #38 29-08-12 15:27 Αρχική Δημοσίευση από stacey_af: πρεπει να εχεις ετοιμα ενα σωρο χαρτια! παρε τηλ στη σχολη σου και ρωτα τι χαρτια χρειαζονται.. εμενα μου ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημα μπορω να κανω την αιτηση μαζι οταν κανω και την εγγραφη! Click για ανάπτυξη... Αχα!Ναι,έχω δει πάνω κάτω ότι χρειάζονται ένα βουνό χαρτιά...Ορισμένα χαρτιά που τα θέλουν π.χ. και για την εστία και για τη σίτιση,πρέπει να τα έχω δύο φορές ή αρκεί η μία?Ας πούμε,το πιστοποιητικό πολυτεκνίας κλπ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stacey_af Εκκολαπτόμενο μέλος Η stacey_af αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 356 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 15:31 Η stacey_af: #39 29-08-12 15:31 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Αχα!Ναι,έχω δει πάνω κάτω ότι χρειάζονται ένα βουνό χαρτιά...Ορισμένα χαρτιά που τα θέλουν π.χ. και για την εστία και για τη σίτιση,πρέπει να τα έχω δύο φορές ή αρκεί η μία?Ας πούμε,το πιστοποιητικό πολυτεκνίας κλπ..... Click για ανάπτυξη... δεν ξερω να σου απαντησω σε αυτο..εγω πανττως θα τα βγαλω και μια φορα παραπανω γιατι που να τρεχω παλι! εξαλλου τσαμπα ειναι! ααα και πολλες φωτογραφιες θελουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 15:32 Ο Johnnaousa: #40 29-08-12 15:32 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Αχα!Ναι,έχω δει πάνω κάτω ότι χρειάζονται ένα βουνό χαρτιά...Ορισμένα χαρτιά που τα θέλουν π.χ. και για την εστία και για τη σίτιση,πρέπει να τα έχω δύο φορές ή αρκεί η μία?Ας πούμε,το πιστοποιητικό πολυτεκνίας κλπ..... Click για ανάπτυξη... βγάλε 2 φορές το καθένα για να είσαι σίγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: seduv Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από stacey_af: πρεπει να εχεις ετοιμα ενα σωρο χαρτια! παρε τηλ στη σχολη σου και ρωτα τι χαρτια χρειαζονται.. εμενα μου ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημα μπορω να κανω την αιτηση μαζι οταν κανω και την εγγραφη! Click για ανάπτυξη... Αχα!Ναι,έχω δει πάνω κάτω ότι χρειάζονται ένα βουνό χαρτιά...Ορισμένα χαρτιά που τα θέλουν π.χ. και για την εστία και για τη σίτιση,πρέπει να τα έχω δύο φορές ή αρκεί η μία?Ας πούμε,το πιστοποιητικό πολυτεκνίας κλπ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stacey_af Εκκολαπτόμενο μέλος Η stacey_af αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 356 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 15:31 Η stacey_af: #39 29-08-12 15:31 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Αχα!Ναι,έχω δει πάνω κάτω ότι χρειάζονται ένα βουνό χαρτιά...Ορισμένα χαρτιά που τα θέλουν π.χ. και για την εστία και για τη σίτιση,πρέπει να τα έχω δύο φορές ή αρκεί η μία?Ας πούμε,το πιστοποιητικό πολυτεκνίας κλπ..... Click για ανάπτυξη... δεν ξερω να σου απαντησω σε αυτο..εγω πανττως θα τα βγαλω και μια φορα παραπανω γιατι που να τρεχω παλι! εξαλλου τσαμπα ειναι! ααα και πολλες φωτογραφιες θελουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 15:32 Ο Johnnaousa: #40 29-08-12 15:32 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Αχα!Ναι,έχω δει πάνω κάτω ότι χρειάζονται ένα βουνό χαρτιά...Ορισμένα χαρτιά που τα θέλουν π.χ. και για την εστία και για τη σίτιση,πρέπει να τα έχω δύο φορές ή αρκεί η μία?Ας πούμε,το πιστοποιητικό πολυτεκνίας κλπ..... Click για ανάπτυξη... βγάλε 2 φορές το καθένα για να είσαι σίγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 38 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 38 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Αχα!Ναι,έχω δει πάνω κάτω ότι χρειάζονται ένα βουνό χαρτιά...Ορισμένα χαρτιά που τα θέλουν π.χ. και για την εστία και για τη σίτιση,πρέπει να τα έχω δύο φορές ή αρκεί η μία?Ας πούμε,το πιστοποιητικό πολυτεκνίας κλπ..... Click για ανάπτυξη... δεν ξερω να σου απαντησω σε αυτο..εγω πανττως θα τα βγαλω και μια φορα παραπανω γιατι που να τρεχω παλι! εξαλλου τσαμπα ειναι! ααα και πολλες φωτογραφιες θελουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 29 Αυγούστου 2012 στις 15:32 Ο Johnnaousa: #40 29-08-12 15:32 Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Αχα!Ναι,έχω δει πάνω κάτω ότι χρειάζονται ένα βουνό χαρτιά...Ορισμένα χαρτιά που τα θέλουν π.χ. και για την εστία και για τη σίτιση,πρέπει να τα έχω δύο φορές ή αρκεί η μία?Ας πούμε,το πιστοποιητικό πολυτεκνίας κλπ..... Click για ανάπτυξη... βγάλε 2 φορές το καθένα για να είσαι σίγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από natasoula...: Αχα!Ναι,έχω δει πάνω κάτω ότι χρειάζονται ένα βουνό χαρτιά...Ορισμένα χαρτιά που τα θέλουν π.χ. και για την εστία και για τη σίτιση,πρέπει να τα έχω δύο φορές ή αρκεί η μία?Ας πούμε,το πιστοποιητικό πολυτεκνίας κλπ..... Click για ανάπτυξη... βγάλε 2 φορές το καθένα για να είσαι σίγουρη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.