ileki
Νεοφερμένο μέλος
Ο ileki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα.

05-07-25

20:08
17082 για πολιτικούς μηχανικούς ΕΜΠΠοσα μορια εχει βγαλει?
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ποσα μορια εχει βγαλει?
17082 για πολιτικούς μηχανικούς ΕΜΠΠοσα μορια εχει βγαλει?
Guest 688951
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

05-07-25

20:19
Αν δεν ειστε απο οικογενεια μηχανικων θα του ελεγα να μην το διαλεξει καν.17082 για πολιτικούς μηχανικούς ΕΜΠ
Αν και εφοσον του αρεσει (εννοειται) να το βαλει.(Αλλα δεν ξερω και κατα ποσο θα του αρεσει οταν μπει).
Οταν μπει και θελει συμβουλες για την σχολη για να ειναι πιο μπροστα απο τους συμφοιτητες του πειτε να μου στειλει ενα μηνυμα.(Αν θελει μπορει να μου στειλει και τωρα και να του λυσω οποιαδηποτε απορια εχει για την σχολη).(ΠΣ,εξεταστικες ,φορτος κλπ).
Καθίστε να δουμε την βαση της σχολης ειναι πολυ πιο κατω σε προτιμησεις απο ΜΜ,ΗΜΜΥ,ΧΗΜΙΚΟΙ ΕΜΠ,πληροφορικες.
Εγω παντως αν αμφιταλαντευεται μεταξυ μηχανολογων και πολιτικων.Προτεινω ασυγκριτα το πρωτο.
Αν επισης θελετε αθηνα ,τοτε μπορει να δοκιμασει και μηχανολογους ΠΑΔΑ και σε περιπτωση που δεν μεινει ευχαριστημενος να κανει 10τοις εκατο.
ΥΓ
Αν θελει κατι το παιδι,οποιααδηποτε απορια.Μπορει να μου στειλει.Τι μαθηματα γινονται πως γινονται αν θα του αρεσουν.
Να ξερετε παντως οτι και οταν μπηκα εγω στην σχολη αυτη πολλοι αλλαξαν το επομενο ετος γιατι δεν ηταν ευχαριστημενοι ή δεν ηταν αυτο που περιμεναν.(Ειναι πολυ εφαρμσομενα αυτα που κανουμε,εως και μπακαλικα για καποιον που του αρεσουν τα μαθηματικα και η φυσικη σε θεωρητικο επιπεδο)
ileki
Νεοφερμένο μέλος
Ο ileki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 8 μηνύματα.

05-07-25

21:24
Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και για τις συμβουλές! Με βοηθήσατε πολύ! Μπορεί και να επανέλθω για συμβουλές, αφού προσφέρεστε.Αν δεν ειστε απο οικογενεια μηχανικων θα του ελεγα να μην το διαλεξει καν.
Αν και εφοσον του αρεσει (εννοειται) να το βαλει.(Αλλα δεν ξερω και κατα ποσο θα του αρεσει οταν μπει).
Οταν μπει και θελει συμβουλες για την σχολη για να ειναι πιο μπροστα απο τους συμφοιτητες του πειτε να μου στειλει ενα μηνυμα.(Αν θελει μπορει να μου στειλει και τωρα και να του λυσω οποιαδηποτε απορια εχει για την σχολη).(ΠΣ,εξεταστικες ,φορτος κλπ).
Καθίστε να δουμε την βαση της σχολης ειναι πολυ πιο κατω σε προτιμησεις απο ΜΜ,ΗΜΜΥ,ΧΗΜΙΚΟΙ ΕΜΠ,πληροφορικες.
Εγω παντως αν αμφιταλαντευεται μεταξυ μηχανολογων και πολιτικων.Προτεινω ασυγκριτα το πρωτο.
Αν επισης θελετε αθηνα ,τοτε μπορει να δοκιμασει και μηχανολογους ΠΑΔΑ και σε περιπτωση που δεν μεινει ευχαριστημενος να κανει 10τοις εκατο.
ΥΓ
Αν θελει κατι το παιδι,οποιααδηποτε απορια.Μπορει να μου στειλει.Τι μαθηματα γινονται πως γινονται αν θα του αρεσουν.
Να ξερετε παντως οτι και οταν μπηκα εγω στην σχολη αυτη πολλοι αλλαξαν το επομενο ετος γιατι δεν ηταν ευχαριστημενοι ή δεν ηταν αυτο που περιμεναν.(Ειναι πολυ εφαρμσομενα αυτα που κανουμε,εως και μπακαλικα για καποιον που του αρεσουν τα μαθηματικα και η φυσικη σε θεωρητικο επιπεδο)
Guest 688951
Επισκέπτης

05-07-25

23:38
Στις σχολες πληροφορικης DI,OPA κλπ ποσα ειναι τα μορια του?Ή δεν του αρεσουν καθολου?
ileki
Νεοφερμένο μέλος

06-07-25

00:26
Στις σχολες πληροφορικης DI,OPA κλπ ποσα ειναι τα μορια του?Ή δεν του αρεσουν καθολου?
Κοντά είναι στις περσινές βάσεις και όλοι μιλάνε για μηδενική ανεργία στον κλάδο, δεν 'ψηνεται' όμως.Στις σχολες πληροφορικης DI,OPA κλπ ποσα ειναι τα μορια του?Ή δεν του αρεσουν καθολου?
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.329 μηνύματα.

06-07-25

01:44
ε τι φταις εσυ που εχεις εξυπνο παιδι?Κοντά είναι στις περσινές βάσεις και όλοι μιλάνε για μηδενική ανεργία στον κλάδο, δεν 'ψηνεται' όμως.
ileki
Νεοφερμένο μέλος

06-07-25

09:24
Ακούω και την αιτιολόγηση ...ε τι φταις εσυ που εχεις εξυπνο παιδι?
Guest 688951
Επισκέπτης

06-07-25

12:18
Θεωρει οτι ο κλαδος της πληροφορικης θα επελθει κριση.Ακούω και την αιτιολόγηση ...
Βεβαια απο το 2012 μεχρι σημερα εχουν σταθερες αυξησεις μισθων και σχεδων μηδενικη ανεργια.
Τα περι αφθονης δουλειας στων κλαδων των μηχανικων που ειπωθηκε παραπανω δεν τα συμμεριζομαι.Επισης η μερα με την νυχτα οι συνθηκες εργασιας αναμεσα στον κλαδο της πληροφορικης και των μηχανικων.
Με μηδεν υποβαθρο μπορεις να βρεις εναν εξαιρετικο μισθο.(Με μηδεν βοηθεια και πορους απο την οικογενεια σου).
Επισης τα τμηματα της πληροφορικης που σας ειπα παραπανω εχουν τρομερες πρακτικες (οι περισσοτεροι βρισκουν δουλεια κατευθειαν απο την πρακτικη τους).
Στη σχολη μου αυτο παντως ανεκδοτο ηταν.
ΥΓ
Οι περισσοτεροι συμφοιτητες μου και αριστουχοι μαλιστα εχουν αλλαξει αντικειμενο απασχολησης.
Αν θελετε γραφτειτε και στην ομαδικη του fb (Αγελλιες για μηχανικους ,για να δειτε τι εχουν να πουν και αλλα νεα παιδια που ψαχνουν δουλεια.).Οι περισσοτεροι βαρανε το κεφαλι τους στο τοιχο.
ιωαννηs
Επιφανές μέλος
Ο ιωαννηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 14.329 μηνύματα.

06-07-25

13:35
Ε τωρα με βαζεις δυσκολα ... ειναι το χειροτερο μου να μην λεω καλα πραματα για σχολες.Ακούω και την αιτιολόγηση ...
Η σχολη του οπα ειναι μια καλη σχολη πληροφορικης αλλα δεν ειναι για παιδια που θελουν να γινουν μηχανικοι... ειναι για αλλα παιδια .
ΕΙναι για παιδια που θελουν να υποστηριζουν οικοκομικα πακετα πληροφορικης.. και υπαρχουν απειρα εκει εξω.
Το ΟΠΑ το οποιο ειναι οικονομικο πανεπιστημιο περιορισμενης εμβελειας στην θετικη επιστημη κανει αυτο που μπορει να κανει... Δεν μπορει να σηκωσει το κεφαλι προς τους μηχανικους γιατι ''ντρεπεται''
Συμβουλη ..μην ψαχνεται θετικες επιστημες σε οικονομικα πανεπιστημια...εξαιρεση το χαροκοπειο λογω επιβιωσης.
Προκληση
Παρτε παρακαλω το προγραμμα του οπα και το προγραμμα της κρητης ( 4 χρονια και τα δυο) και βαλετε τα διπλα διπλα.
Ε θα εκπλαγειτε...ναι αλλα η κρητη διδασκει πολλα μαθηματικα και φυσικες και αλλα ..δεν δεχεται το λιτο.
Λοιπον τι λετε? ειναι εξυπνο το παιδι?
Guest 688951
Επισκέπτης

06-07-25

13:44
Αυτα που λες ειναι σε επιπεδο ερευνας.Στην αγορα εργασιας ολα αυτα δεν εχουν καμια σχεση και κανενα απολυτως αντικρισμα.Ε τωρα με βαζεις δυσκολα ... ειναι το χειροτερο μου να μην λεω καλα πραματα για σχολες.
Η σχολη του οπα ειναι μια καλη σχολη πληροφορικης αλλα δεν ειναι για παιδια που θελουν να γινουν μηχανικοι... ειναι για αλλα παιδια .
ΕΙναι για παιδια που θελουν να υποστηριζουν οικοκομικα πακετα πληροφορικης.. και υπαρχουν απειρα εκει εξω.
Το ΟΠΑ το οποιο ειναι οικονομικο πανεπιστημιο περιορισμενης εμβελειας στην θετικη επιστημη κανει αυτο που μπορει να κανει... Δεν μπορει να σηκωσει το κεφαλι προς τους μηχανικους γιατι ''ντρεπεται''
Συμβουλη ..μην ψαχνεται θετικες επιστημες σε οικονομικα πανεπιστημια...εξαιρεση το χαροκοπειο λογω επιβιωσης.
Προκληση
Παρτε παρακαλω το προγραμμα του οπα και το προγραμμα της κρητης ( 4 χρονια και τα δυο) και βαλετε τα διπλα διπλα.
Ε θα εκπλαγειτε...ναι αλλα η κρητη διδασκει πολλα μαθηματικα και φυσικες και αλλα ..δεν δεχεται το λιτο.
Λοιπον τι λετε? ειναι εξυπνο το παιδι?
Επισης το τμημα του DI εχει ολα αυτα που λες.(Για εμενα το κορυφαιο τμημα πληροφορικης με διαφορα)
Επιπλεον το οτι γραφεται και τι γινεται απο αποψη υλης ειναι ενα θεμα στο πανεπιστημιο.
Μην νομιζετε οτι γινονται ολα τα κεφαλαια απο τα διδαχθεντα μαθηματα που αναγραφονται.
Προσωπικα για το ΟΠΑ ξερω οτι τα μαθηματα απο αποψη υλης ειναι υπερφορτωμενα.
ιωαννηs
Επιφανές μέλος

06-07-25

14:10
Tι ειναι αυτο το DI?Αυτα που λες ειναι σε επιπεδο ερευνας.Στην αγορα εργασιας ολα αυτα δεν εχουν καμια σχεση και κανενα απολυτως αντικρισμα.
Επισης το τμημα του DI εχει ολα αυτα που λες.(Για εμενα το κορυφαιο τμημα πληροφορικης με διαφορα)
Ενα δικιο το εχεις τα πολλα φραγκα ειναι η υποστηριξη του πακετου erp SAP .. ολοι το εχουν και βριζουν...οι γερμανοι που το εχουν ειναι σκληροι μεχρι και 250€ την ωρα χρεωνουν.
Κανε εικονα..εισαι λεει τωρα ΙΤ μανατζερ σε μια μεγαλη εμπορικη... ε ολη μερα θα κανεις πλακιτσες με τα κοριτσακια γιατι το SAP ετσι και το word αλλιως..ζωαρα.
Guest 688951
Επισκέπτης

06-07-25

15:22
Tι ειναι αυτο το DI?
Ενα δικιο το εχεις τα πολλα φραγκα ειναι η υποστηριξη του πακετου erp SAP .. ολοι το εχουν και βριζουν...οι γερμανοι που το εχουν ειναι σκληροι μεχρι και 250€ την ωρα χρεωνουν.
Κανε εικονα..εισαι λεει τωρα ΙΤ μανατζερ σε μια μεγαλη εμπορικη... ε ολη μερα θα κανεις πλακιτσες με τα κοριτσακια γιατι το SAP ετσι και το word αλλιως..ζωαρα.
Σοβαροτατη τοποθετηση.....Tι ειναι αυτο το DI?
Annalad
Νεοφερμένο μέλος
Η Annalad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ. Έχει γράψει 7 μηνύματα.

Πώς φαίνεται πόσο άσχετος είσαι!Η νέα πολυτεχνική σχολή του ΠΑΔΑ πέρασε από πολύ αυστηρές αξιολογήσεις τόσο απο εκπροσώπους του ΕΜΠ όσο και από εκπροσώπους ξένων πολυτεχνικων ιδρυμάτων και το πρόγραμμα προπτυχιακών σπουδών σχεδιαστηκε με βάση αυτά.Αυτα που λες περί εύκολων θεμάτων είναι αρλούμπες! Τα θέματα των εξετάσεων ακόμη και στα πρώην ΤΕΙ δεν ήταν ποτέ γελοία,πόσο μάλλον τώρα που έγιναν πολυτεχνεία και για αυτό και αρκετοί φοιτητές κόβονται,ειδικά εκείνοι που έχουν μπει με χαμηλότερες βαθμολογίες.Τα δε εργαστήρια τους είναι εξαιρετικά και με περισσότερες ώρες και από το ΕΜΠ όπου σπουδαζω...το λέω αυτό για να σε προλάβω πριν μου πεις ότι υποστηρίζω το ΠΑΔΑ επειδή φοιτώ εκεί.Τον περασμένο χειμώνα σπουδαστές των Ναυπηγών του ΠΑΔΑ είχαν έρθει για επίσκεψη σε ένα από τα εργαστήρια μας στο ΕΜΠ,το οποίο ενημερωτικά εμείς είχαμε επισκεφθεί μόνο μια φορά στο 3ο εξάμηνο.Σε πληροφορώ ότι καθόμασταν και τους κοιτάζαμε σαν χαζοί και ακόμη και ο καθηγητής μας εξεπλάγη από το πόσα πράγματα γνώριζαν στην πράξη που εμείς μόνο θεωρητικά γνωρίζαμε και όχι όλοι.Κσι επειδη γνωρίστηκα με ένα φοιτητή απο το ΠΑΔΑ και κάναμε παρέα,μου έστελνε κάποιες φορές τις ασκήσεις και τις εργασίες που τους έβαζαν και δεν είχαν καμία διαφορά από τα θέματα και τις εργασίες που έβαζαν και σε εμάς.Εκει συνειδητοποίησα,επειδή και εγώ σνομπάριζα τους φοιτητές του ΠΑΔΑ,ότι το επίπεδο σπουδων τους είναι πολύ υψηλό με τη μόνη διαφορά ότι κάποιοι ενδεχομένως πιο αδύναμοι μαθητές να μην μπορούν να ακολουθήσουν η να εγκαταλείπουν.Αυτο ομως στα επόμενα χρόνια θα εκλείψει γιατί τώρα που τους δόθηκαν επαγγελματικά δικαιώματα,οι βάσεις ήδη ανέβηκαν θεαματικά και θα συνεχίσουν να ανεβαίνουν.Οσο για τις παγκόσμιες κατατάξεις ,αυτές τις ακούω βερεσε.Ακομα και στο δικο μας ίδρυμα κάθε χρόνο το βλέπω και σε διαφορετική θέση.Σε αυτες τις κατατάξεις παίζουν πολλά και δεν τις θεωρώ και πολύ αξιόπιστες.Αλλωστε το ΠΑΔΑ είναι είναι ένα νεοσύστατο Πολυτεχνείο οπότε θα χρειαστούν κάποια χρόνια για να πάρει τη θέση που του αναλογεί.Σημασια έχει,ότι οι πολυτεχνικές του σχολές είναι πολύ δυνατές,ανώτερες και από κάποιες παλαιές πολυτεχνικές της περιφέρειας και τα επόμενα χρόνια θα βγαίνουν από εκεί πολύ αξιόλογοι μηχανικοί που(δε μου αρέσει που το λέω)αλλά θα συναγωνίζονται εμάς του ΕΜΠ στα ίσα!Ναι ρε αστειευεσαι?Να ειναι καλα ο τσιπρας που τους εβαλε στο χαρτι να λενε.
Παλιοι αποφοιτοι του ΤΕΙ ειναι μετεωροι αυτη την στιγμη.Και με +5 μαθηματα ο αλλος εξισωθηκε με τα πολυτεχνεια
Μια απο αυτές τις μέρες θα ανεβάσω λυμενες ασκησεις απο φοιτητη των ηλεκτρολογων του ΠΑΔΑ για να γελασετε ελευθερα.Για να δουμε αν ειναι ιδιο το επιπεδο(ουτε να παραγωγιζει δεν ξερει).Με εναμιση θεμα μπηκε στα μαθηματικα.
Το πιο σωστό σχόλιο που άκουσα εδώ μέσα και σας το λέει μια φοιτήτρια του ΕΜΠ.Στην αγορα εργασίας αύριο μεθαύριο θα μας αντιμετωπίζουν με τον ίδιο τρόπο γιατί η αγορά πολύ λίγο ενδιαφέρεται για το ίδρυμα από το οποίο αποφοιτησες,άλλα πράγματα ζητάει!Σιγά σιγά καθώς θα ανεβαίνουν οι βάσεις του ΠΑΔΑ θα γίνεται όλο και πιο ανταγωνιστικό.
Φιλική συμβουλή προς τους φοιτητές του ΕΜΠ : καβαλικέψτε γιατί η αγορά εργασίας είναι οδοστρωτήρας. Θα μάθετε να συνεργάζεστε με όλους και να μην προσβάλετε κανέναν .
Ουδείς αναντικατάστατος…
Και εδώ βλέπουμε έναν κομπλεξικο καθηγητάκο ο οποίος προφανώς στη ζωή του άλλα πράγματα ήθελε να κάνει και κατέληξε να είναι ένα πικρόχολο ανθρωπάκι με μηδενικό ήθος,κρίνοντας από αυτά που λέει Ένας σωστός εκπαιδευτικός δε μειώνει με αυτόν τον τρόπο την αξία κανενός ιδρύματος.Ο τρόπος του απλά φανερώνει ζήλεια και φθόνο γιατί κατά βάθος γνωρίζει ότι η Πολυτεχνική Σχολή του ΠΑΔΑ ανεβαίνει ραγδαία και στη συνείδηση των υποψηφίων φοιτητών αλλά και σε κύρος! Αν δεν μπορεί να το δεχθει,περαστικά του! Ήμουν και εγώ προκατειλημμένη,ως φοιτήτρια του ΕΜΠ,αλλά επειδή μου αρέσει να είμαι ακριβοδικαιη,οι σχολές Μηχανικών ΠΑΔΑ σε τίποτα δεν υστερούν απέναντι στις δικές μας!Εχω ξαναπεί πολλές φορές ότι το τμήμα μου είναι μια πολύ κακή επιλογή.Οπως είναι και το δικό σου τμήμα.
Δεν εχεις να με πληρώσεις τα 35 ευρώ την ώρα που παίρνω.Αν και μακάρι να τα είχες για να σου μάθω τα βασικά.Ολα τα άλλα που είπες ειναι μπαρμπούτσαλα.
Ανεβάζω και την βαθμολογία του πρώτου που μπήκε στην σχολή σου.Άρα δεν εχεις βγάλει αυτά τα μόρια απλα έβγαλες 14000 μπήκες (απο την πισω πορτα) και τωΔρα προσπαθεις να πεισεις τον εαυτο σου ΄το το τμήμα σου είναι καλό.Δεν πειράζει.Καλή καρδιά
View attachment 149533
Ο πρώτος μπήκε με 17460 και ο φιλος μπηκε 18010 αχαχαχαχαχα οτι να ναι
Οι τωρινές πανελλήνιες σίγουρα δεν κρίνoυν την ευφυία.Αλλα οποιος πηγαινει φροντιστηριο και γράφει τα μορια πυο εγραψες για να μπεις σε αυτο το χαλι που βαφτισε ο τσιπρας πανεπιστημιο ειναι αντικειμενικα βλακας.
Τα κανονικα μορια που εγραψες οχι τα γιαλατζι
epos
Νεοφερμένο μέλος
Η epos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 46 μηνύματα.

Είναι κρίμα να μιλάτε υποτιμητικά για παιδιά που δεν γνωρίζετε, ειλικρινά.Klein mein on the line.Αν ειστε επηρεασμενοι απο την γλασκωβη ναι σιγουρα.
6 χρονια κλεινω σε πανεπιστημιακο φροντιστηριο.Φυσικα στα φροντιστηρια ερχονται ατομα που δυσκολευονται απο το ΠΑΔΑ κυριως.Αλλα οι φοιτητες που εχουμε απο το ΕΜΠ αδερφουλη ερχονται για να γραψουν βαθμο,και να παρουν τις υποτροφιες.Οπως ακριβως πηγαινες φροντιστηριο για τις πανελληνιες.
Αν σε αυτα τα τραγικά εύκολα θέματα πανελλαδικών απο το 2018 και μετά γράφεται 12-15 καταλαβαίνω το επίπεδο σας.Ούτε ένα εξάμηνο δεν αντέχεις μέσα στους ναυπηγούς του ΕΜΠ.
Οι σχολές που έχουν εργαστηρία είναι και οι πιο εύκολες για να πάρεις βαθμό και να περάσεις το μαθήματα.
Αληθεια πέρναγες ΕΜΠ και ΠΑΔΑ και διαλεξες ΠΑΔΑ?
ΥΓ
Το επίπεδο των αποφοιτων του ΠΑΔΑ είναι πολυ γνωστό στα μελετητικά γραφεία.Ενδεικτικά ΠΑΔΙΩΤΗΣ πολιτικος μηχανικος ειχε σχεδιασει τετραερειστη πλακα πανω σε μονοτουβλο τοιχο.Και δεν τον προλαβαμε κιολας και το εστειλε πολεοδομια.(Ειχαν κανει κατι γελια)
Αι καλα τώρα είδα ότι έχει βαση 14000 με το ζόρι.Τι συγκρινουμε ενα παιδι που στα μαθηματικα φυσικη εφτασε με το ζορι στο τριτο θεμα?Στο τωρινο επιπεδο εξετασεων....
Annalad
Νεοφερμένο μέλος
Η Annalad αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΕΜΠ. Έχει γράψει 7 μηνύματα.

Δεν είναι μόνο τα παιδιά που δε γνωρίζει αλλά ούτε καν τις νέες σχολές Μηχανικών.Και αμφιβαλλω αν εργάζεται σε πανεπιστημιακό φροντιστήριο.Ενας πραγματικός εκπαιδευτικός δε μιλάει με αυτόν τον τρόπο...είναι πιθανότατα άλλος ένας πικρόχολος και ζηλοφθονος απόφοιτος ΤΕΙ που πρέπει να πει τη βλακεία του!Είναι κρίμα να μιλάτε υποτιμητικά για παιδιά που δεν γνωρίζετε, ειλικρινά.
Primary Care
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Primary Care αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 50 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 148 μηνύματα.

Τέτοιος ακριβώς είναι …
sakplat
Νεοφερμένο μέλος
Ο sakplat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών και Γονιός Φοιτητή. Έχει γράψει 43 μηνύματα.

Επιτρέψτε μου να πω, ότι δεν αξίζει να ασχολείστε άλλο με αυτό(ν). Το όλο θέμα ανακινήθηκε για ιδιοτελείς προφανώς λόγους, αλλά η κοινότητα εδώ έχει τον τρόπο της να βάζει στη θέση τους με πολύ αποτελεσματικό τρόπο τα θέματα που προκύπτουν και τα άτομα που τα ανακινούν επίσης. Προσωπική μου εκτίμηση είναι ότι topics σαν αυτό κάποια στιγμή θα περάσουν από μόνα τους στη λήθη και θα ξεπεραστούν από τις εξελίξεις. Πάμε παρακάτω..
confused???
Νεοφερμένο μέλος
Η confused??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 7 μηνύματα.

Μπορεί να ακουστεί ανοησία, αλλά .. Με τη φορά που έχουνε πάρει αναρωτιέμαι..Θα μπορούσε άραγε κάποια στιγμή, στο μακρινό μέλλον, και το τμήμα Εσωτερικής Αρχιτεκτονικής του ΠΑΔΑ να αποκτήσει (κατώτερα μεν, αλλά..) παρόμοια δικαιώματα με τους Αρχιτέκτονες Μηχανικούς;;; Η μήπως αυτό ανήκει στη σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας; 

confused???
Νεοφερμένο μέλος
Η confused??? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 17 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 7 μηνύματα.

Μάλλον παρεξηγήθηκε η ερώτηση μου.. Εγώ σκοπεύω να σπουδάσω Εσωτερική αρχιτεκτονική στο ΠΑΔΑ, είναι το όνειρο μου. Και θα ήμουν πολύ ευτυχής αν μπορούσα μετα την αποφοίτησή μου, να έχω κατοχυρωμένα επαγγελματικά δικαιώματα, να μπορώ να εγγράφων στο ΤΕΕ κτλ. Εννοείται ότι βασική προϋπόθεση είναι το πρόγραμμα σπουδών του τμήματος να γίνει πενταετές.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 173 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Msp1
- Entropy24
- sakplat
- Sotiris 12
- Τρελας123
- aris65
- andreouk
- Anna1974
- kyriako
- Hmmytheos
- Lathy
- confused???
- blissele
- naum
- ileki
- Primary Care
- tsiobieman
- Corfu kitty
- psychoticwaltz
- AggelikiGr
- Scandal
- Paragontas7000
- MariaApo
- katerina1980
- korlef
- UnderGroundGr
- Vera
- Jauahahwiwisjs
- m.b.
- Mapz
- Huener
- EFAKIT
- gianikit
- abyssiniancat
- woasibe
- st.krf
- gegeorgiou90
- FNC_Sophia
- Hased Babis
- Annalad
- theodle
- orestis27
- jYanniss
- XRY
- Helen06
- sky1
- mariarina
- panaman
- charmander
- jellojina
- Unboxholics
- Drscientist
- burningfire
- restinbass
- korydallos
- hello1234
- nicole1982
- Maraki3
- Wonderkid
- maritina07
- flytern
- acc/fin04
- V@Per
- Dimitris462
- Dr. Gl. Luminous
- engineer?
- Fwteini69
- Efi10
- Leo komm
- Startx0
- waakaq
- E.Z
- crankshaft345
- ManDef
- mathithsgr
- achar
- michalisg
- Leo21
- makis2
- konkon.
- niki1973
- N2007
- Panfl
- Jesse_
- nikosm72
- Giannis_19
- Alf
- maria271
- lenaki1977
- Linsanity
- SKG
- vaspa
- gpio
- Xryssa
- peris68
- katia.m
- bringer7
- Papwallstreet
- bigguy
- elevag
- psarounik
- Pyotr_Krasnov
- Ersa
- Kall.iopi
- Maynard
- marina.marina
- dstnprr
- unlucky_o
- Bonaparte
- Κλημεντίνη
- Nick_Athens
- Arvacon
- DetectiveAgg
- love_to_learn
- thenutritionist
- vint75
- χημεια4λαιφ
- Kate1914
- NikosPap_
- Ryuzaki
- GeorgePap2003
- Lia 2006
- Kzaro
- tkdiriti
- redpointer
- panosT436
- georgekar
- Atrlef
- giorgos8907
- chrisvran
- giannhs2001
- ang12_012
- ch2006
- gibi
- Obi-Wan Kenobi
- Debugging_Demon
- Chrispi
- giannis06
- chrismpd
- Mixalis!
- Geo20
- chester20080
- bibliofagos
- Lydiaaaaaaa
- thecrazycretan
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.