ileki
Νεοφερμένο μέλος
Ο ileki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα.

17082 για πολιτικούς μηχανικούς ΕΜΠΠοσα μορια εχει βγαλει?
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Ποσα μορια εχει βγαλει?
17082 για πολιτικούς μηχανικούς ΕΜΠΠοσα μορια εχει βγαλει?
akis_95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο akis_95 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 239 μηνύματα.

Αν δεν ειστε απο οικογενεια μηχανικων θα του ελεγα να μην το διαλεξει καν.17082 για πολιτικούς μηχανικούς ΕΜΠ
Αν και εφοσον του αρεσει (εννοειται) να το βαλει.(Αλλα δεν ξερω και κατα ποσο θα του αρεσει οταν μπει).
Οταν μπει και θελει συμβουλες για την σχολη για να ειναι πιο μπροστα απο τους συμφοιτητες του πειτε να μου στειλει ενα μηνυμα.(Αν θελει μπορει να μου στειλει και τωρα και να του λυσω οποιαδηποτε απορια εχει για την σχολη).(ΠΣ,εξεταστικες ,φορτος κλπ).
Καθίστε να δουμε την βαση της σχολης ειναι πολυ πιο κατω σε προτιμησεις απο ΜΜ,ΗΜΜΥ,ΧΗΜΙΚΟΙ ΕΜΠ,πληροφορικες.
Εγω παντως αν αμφιταλαντευεται μεταξυ μηχανολογων και πολιτικων.Προτεινω ασυγκριτα το πρωτο.
Αν επισης θελετε αθηνα ,τοτε μπορει να δοκιμασει και μηχανολογους ΠΑΔΑ και σε περιπτωση που δεν μεινει ευχαριστημενος να κανει 10τοις εκατο.
ΥΓ
Αν θελει κατι το παιδι,οποιααδηποτε απορια.Μπορει να μου στειλει.Τι μαθηματα γινονται πως γινονται αν θα του αρεσουν.
Να ξερετε παντως οτι και οταν μπηκα εγω στην σχολη αυτη πολλοι αλλαξαν το επομενο ετος γιατι δεν ηταν ευχαριστημενοι ή δεν ηταν αυτο που περιμεναν.(Ειναι πολυ εφαρμσομενα αυτα που κανουμε,εως και μπακαλικα για καποιον που του αρεσουν τα μαθηματικα και η φυσικη σε θεωρητικο επιπεδο)
ileki
Νεοφερμένο μέλος
Ο ileki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα.

Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον και για τις συμβουλές! Με βοηθήσατε πολύ! Μπορεί και να επανέλθω για συμβουλές, αφού προσφέρεστε.Αν δεν ειστε απο οικογενεια μηχανικων θα του ελεγα να μην το διαλεξει καν.
Αν και εφοσον του αρεσει (εννοειται) να το βαλει.(Αλλα δεν ξερω και κατα ποσο θα του αρεσει οταν μπει).
Οταν μπει και θελει συμβουλες για την σχολη για να ειναι πιο μπροστα απο τους συμφοιτητες του πειτε να μου στειλει ενα μηνυμα.(Αν θελει μπορει να μου στειλει και τωρα και να του λυσω οποιαδηποτε απορια εχει για την σχολη).(ΠΣ,εξεταστικες ,φορτος κλπ).
Καθίστε να δουμε την βαση της σχολης ειναι πολυ πιο κατω σε προτιμησεις απο ΜΜ,ΗΜΜΥ,ΧΗΜΙΚΟΙ ΕΜΠ,πληροφορικες.
Εγω παντως αν αμφιταλαντευεται μεταξυ μηχανολογων και πολιτικων.Προτεινω ασυγκριτα το πρωτο.
Αν επισης θελετε αθηνα ,τοτε μπορει να δοκιμασει και μηχανολογους ΠΑΔΑ και σε περιπτωση που δεν μεινει ευχαριστημενος να κανει 10τοις εκατο.
ΥΓ
Αν θελει κατι το παιδι,οποιααδηποτε απορια.Μπορει να μου στειλει.Τι μαθηματα γινονται πως γινονται αν θα του αρεσουν.
Να ξερετε παντως οτι και οταν μπηκα εγω στην σχολη αυτη πολλοι αλλαξαν το επομενο ετος γιατι δεν ηταν ευχαριστημενοι ή δεν ηταν αυτο που περιμεναν.(Ειναι πολυ εφαρμσομενα αυτα που κανουμε,εως και μπακαλικα για καποιον που του αρεσουν τα μαθηματικα και η φυσικη σε θεωρητικο επιπεδο)
akis_95
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο akis_95 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών. Έχει γράψει 239 μηνύματα.

Στις σχολες πληροφορικης DI,OPA κλπ ποσα ειναι τα μορια του?Ή δεν του αρεσουν καθολου?
ileki
Νεοφερμένο μέλος

Στις σχολες πληροφορικης DI,OPA κλπ ποσα ειναι τα μορια του?Ή δεν του αρεσουν καθολου?
Κοντά είναι στις περσινές βάσεις και όλοι μιλάνε για μηδενική ανεργία στον κλάδο, δεν 'ψηνεται' όμως.Στις σχολες πληροφορικης DI,OPA κλπ ποσα ειναι τα μορια του?Ή δεν του αρεσουν καθολου?
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.559 μηνύματα.

ε τι φταις εσυ που εχεις εξυπνο παιδι?Κοντά είναι στις περσινές βάσεις και όλοι μιλάνε για μηδενική ανεργία στον κλάδο, δεν 'ψηνεται' όμως.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Tα παρακάτω 117 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Ersa
- achar
- akis_95
- Primary Care
- sks
- Corfu kitty
- maritina07
- Entropy24
- korydallos