Κάνεις λάθος, γιατί αν γίνει το παραμικρό θα βρω εγώ τον μπελά μου, άσε που κινδυνεύω να φάω τιμωρία.
Όσο για το μπλοκάκι, εγώ το λέω μπλοκάκι-νεκροταφείο, από τους πολλούς σταυρούς που έχει...
Απλώς υπακούω εντολές.
Το εν λόγω άτομο δε σηκώνει μύγα στο σπαθί του και είναι εντελώς γουρούνι, τόσο στο χαρακτήρα όσο και στην εξωτερική του εμφάνιση (χωρίς να θέλω να τον κρίνω από κει, αλλά εκτός αυτού μυρίζει κι όλας). Δεν ήμουν ο πρώτος που τον πήγα στο γραφείο...
Έχω προσπαθήσει διάφορες μεθόδους, και φυσικά όχι με τη βία, αλλά μερικοί είναι αμετανόητοι. Δε θα κάτσω λοιπόν εγώ να χάνω κάθε μέρα μισή ώρα για να τους εξηγώ πόσο δύσκολη είναι η δουλειά μου... Τους πάω μια φορά στο γραφείο και τέρμα.
Όχι, δε χρειάζεται να τσακωνόμαστε, και ειδικά για κάτι ηλίθια σταυρουλάκια σε κάτι κόλλες χαρτί. Σιγά. Όποιος δε θέλει να μείνει ας προσέχει. Κατά τ' άλλα, τα πάω μια χαρά με όποιον με κατανοεί (δε λέω πως είμαστε όλοι κολλητοί, αλλά αυτό τον γουρουνάνθρωπο δε θέλω ούτε ζωγραφιστό να τον βλέπω - μην επιχειρήσετε να τον ζωγραφίσετε!).