Αποτελέσματα πανελληνίων: δεν τα πήγα καλά και αναζητώ εναλλακτικές για το μέλλον μου

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.530 μηνύματα.
Το να πω θα περιμένω να δω το εβε που θα πάει και αν είναι θα ξαναδώσω απλά ίσως να κάνω παράλληλα ΕΑΠ ή κάνα πανεπιστήμιο της Κύπρου εξ αποστάσεως γιατί έτσι να χάνω το χρόνο μου δεν γίνεται όχι
το εαπ ειναι ανωτερο απο της κυπρου και πολυ πιο οικονομικο και μπορεις να εχεις και βοηθειες.
Το εαπ ειναι στο ίδιο επιπεδο με το αντιστοιχο αγγλικο ( Open univeristy UK) ετσι λενε.

Kaiti.07

Νεοφερμένο μέλος

Η Kaiti.07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα.
Αν κάνω ΕΑΠ και ξαναδώσω πανελλήνιες;; Αν βάλω τα δυνατά μου μπορώ να τα κάνω ταυτόχρονα πιστεύω, με μια δουλειά επίσης τουλάχιστον 6ωρη

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.530 μηνύματα.
Αν κάνω ΕΑΠ και ξαναδώσω πανελλήνιες;; Αν βάλω τα δυνατά μου μπορώ να τα κάνω ταυτόχρονα πιστεύω, με μια δουλειά επίσης τουλάχιστον 6ωρη
Καιτη ..κουλαρισε
Δεν γινεται ΕΑΠ και πανελληνιες και δουλεια.
Το εαπ ειναι δυσκολοτερο απο το συμβατικο
Θελει σε φουλ προγραμμα ( 3 ενοτητες μαθηματων..ειναι το μεγιστο)
πανω απο 6 ωρες διαβασμα την ημερα.
Αν παρεις το λιτο, 1 θεματικη ενοτητα θελει 3Ω την ημερα.
Το συμβατικο θελει μονο 3 φρεντους καπουστινους την ημερα.
Οκ μπορεις να κανεις κατι σε εργασια το πρωι και φροντ πανελλελε το απογευμα...αλλα 4ωρη...να φακελωνεις μαστιχες ..οχι πολυ κουραση...πχ καφετερια... γιατι αμμα κουραζεσαι το απογευμα θα κοιμασαι.
Οκ εισαι ακουραστη γυναικα ...αλλα το μυαλο σου ειναι βιονικο μεν αλλα το σωμα σου οχι.

Fenyfeny

Νεοφερμένο μέλος

Η Fenyfeny αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Γειά σας ήθελα πληροφορική δεν πήγα σε φροντιστήρια βέβαια, ήμουν πολύ καλή μαθήτρια αλλά στις πανελλήνιες πάτωσα δεν θέλω να ξαναδώσω δεν έχει νόημα θεωρώ, (μου αρέσει που έκανα όνειρα για εξωτερικό και καλύτερη ζωή 😫) έγραψα γλώσσα 11,8 μαθηματικά 2,3 πληροφορική 7 και οικονομία 9 , τι να κάνω;; έχω απελπιστει... Δεν ήταν όνειρο μου η πληροφορική αλλά θέλω ένα μέλλον, εγώ είμαι πιο καλλιτεχνικό άτομο θεωρώ μου αρέσει τουλάχιστον η τέχνη, αχ οι πανελλήνιες ότι χειρότερο πραγματικά
Εγω ειμαι μουσικος, κυριως δασκαλα, ζω απο αυτο δλδ πολλα χρόνια, αλλα σε μια περίοδο που δεν ειχα πολλα εξοδα επειδή μεγσλωσε η κορη μου και ηθελα λιγο να ξεδωσω, πηγα στο.δημοσιο ιεκ αγιου Δημητρίου και εκανα εσωτερικη αρχιτεκτονική. Τα περισσότερα παιδια από κει, επειδή ηταν ταλαντουχα, βρηκαν δουλεια και συνεχισαν, ειχαμε καλους καθηγητές και πηγαμε και erasmus για 17 ημερες στη Βαρκελώνη που ηταν καταπληκτικό. Αλλος φιλος μου μετα που του το είπα και ζήλεψε με την καλη έννοια, πηγε στο αντίστοιχο του Αιγάλεω, επισης ευχαριστημενος. Ακουω καλα πράγματα και για το ιεκ Χαϊδαρίου, αλλα δεν ξέρω το ειδικοτητες εχει. Αν καποια ειδικοτητα κοντα σου σου αρεσει, να το ψαξεις, μεχρι να βρεις ακρη. Επίσης απο τα ιεκ, οταν βέβαια παρεις πιστοποίηση, μπορεις να δώσεις κατατακτηριες για καποιο τμημα πανεπιστήμιου που εχει αποδεχτει το σχετικο φεκ. Εγω πχ μπορω να δωσω στο εμπ στην αρχιτεκτονικη, αλλα οχι στη διακοσμητικη του ΠΑΔΑ που δεν το εχει αποδεχτει. Μπορω επίσης να δωσω στην αρχιτεκτονικη Χανίων και Ιωαννίνων νομίζω. Αν ηθελα δλδ. Αν σε ενδιαφέρει καποια ειδικότητα, επικοινωνησε με το αρμοδιο ιεκ να δεις σε τι πανεπιστήμιο σου δινει πρόσβαση μετα. Ισχυει και για τα ιδιωτικα ιεκ φυσικα αυτο, αλλα τα δημόσια ειναι δωρεάν και εχεις και πασο μέχρι τα 21 σου

Kaiti.07

Νεοφερμένο μέλος

Η Kaiti.07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα.
Δεν με ενδιαφέρει το ΙΕΚ , θέλω ΕΑΠ και κανονικό πανεπιστήμιο

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Δεν με ενδιαφέρει το ΙΕΚ , θέλω ΕΑΠ και κανονικό πανεπιστήμιο
Και καλα κανεις
Οι ειδικοτητες ιεκ ειναι οτι πιο χρησιμο εχουμε στην ζωη μας ...εξαιρετικοι ανθρωποι μας φτιαχνουν την ημερα με καλες απαραιτητες υπηρεσιες.. και λιωνουν στην κουραση.
Δυστηχως εχει εξοντωτική εργασια, λιγα λευτα και καποιοι μπαρκαρουστοι υποβιβαζουν τα παιδια.
Α καλα λεει αυτη ειναι νυχου... ναι αλλα αυτη η νυχου εσπασε την μεση της για τα λιγα και να σε κανει να μοστραρεις γυφτικο σκεπαρνι.
Καλα μην νομιζεις εκει στην χιο τα ιδια θα κανεις και εσυ ...απλα θα εισαι το αφεντικο.

Kaiti.07

Νεοφερμένο μέλος

Και καλα κανεις
Οι ειδικοτητες ιεκ ειναι οτι πιο χρησιμο εχουμε στην ζωη μας ...εξαιρετικοι ανθρωποι μας φτιαχνουν την ημερα με καλες απαραιτητες υπηρεσιες.. και λιωνουν στην κουραση.
Δυστηχως εχει εξοντωτική εργασια, λιγα λευτα και καποιοι μπαρκαρουστοι υποβιβαζουν τα παιδια.
Α καλα λεει αυτη ειναι νυχου... ναι αλλα αυτη η νυχου εσπασε την μεση της για τα λιγα και να σε κανει να μοστραρεις γυφτικο σκεπαρνι.
Καλα μην νομιζεις εκει στην χιο τα ιδια θα κανεις και εσυ ...απλα θα εισαι το αφεντικο.
Αν δεν περασω που λες ότι δεν υπάρχει περίπτωση πρέπει να αρχίσω διάβασμα να βρω τα βιβλία ξανά (τα πέταξα 😫 ) θεωρία ασκήσεις να τα εκτυπώσω μακριά από κινητό (αυτό με κατέστρεψε) και ΕΑΠ με μια θεματική ενότητα και δουλίτσα αν βάλω πείσμα έστω και μόνη μου θα τα καταφέρω όχι μόνο να κωλοβαραω όπως έκανα αυτό το χρόνο, δικές μου επιλογές ήταν πρέπει να δώσω επιτέλους σημασία και το 100% μου

fockos

Επιφανές μέλος

Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.235 μηνύματα.
Γειά σας ήθελα πληροφορική δεν πήγα σε φροντιστήρια βέβαια, ήμουν πολύ καλή μαθήτρια αλλά στις πανελλήνιες πάτωσα δεν θέλω να ξαναδώσω δεν έχει νόημα θεωρώ, (μου αρέσει που έκανα όνειρα για εξωτερικό και καλύτερη ζωή 😫) έγραψα γλώσσα 11,8 μαθηματικά 2,3 πληροφορική 7 και οικονομία 9 , τι να κάνω;; έχω απελπιστει... Δεν ήταν όνειρο μου η πληροφορική αλλά θέλω ένα μέλλον, εγώ είμαι πιο καλλιτεχνικό άτομο θεωρώ μου αρέσει τουλάχιστον η τέχνη, αχ οι πανελλήνιες ότι χειρότερο πραγματικά
εναλλακτικές φωτογράφος, γραφιστιτική

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Αν δεν περασω που λες ότι δεν υπάρχει περίπτωση πρέπει να αρχίσω διάβασμα να βρω τα βιβλία ξανά (τα πέταξα 😫 ) θεωρία ασκήσεις να τα εκτυπώσω μακριά από κινητό (αυτό με κατέστρεψε) και ΕΑΠ με μια θεματική ενότητα και δουλίτσα αν βάλω πείσμα έστω και μόνη μου θα τα καταφέρω όχι μόνο να κωλοβαραω όπως έκανα αυτό το χρόνο, δικές μου επιλογές ήταν πρέπει να δώσω επιτέλους σημασία και το 100% μου
Καλα απαιχτη εισαι ..εισαι χιωτισα και πεταξες βιβλια?
Ενταξει γραψου τωρα εαπ παρε μια ενοτητα (500€)..δινει δικαιωμα για 6 εξεταστικες (2 χρονια) ... και βλεπεις καλη μου ξεροκεφαλη.
Σε τι εαπ κοιτας ..? πληροφορικη ή διοικηση επιχειρησεων .

Kaiti.07

Νεοφερμένο μέλος

Εμ δεν είμαι χιωτισα καταρχήν θέλω πληροφορική και του χρόνου να περάσω διοίκηση σε κανονικό πανεπιστήμιο , δεν είμαι ξεροκέφαλη όμως απλά προσπαθώ να βρω λύση στο μείζων πρόβλημα που μου παρουσιάστηκε, έκανα ένα λάθος έχω δεύτερη ευκαιρία όμως

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Εμ δεν είμαι χιωτισα καταρχήν θέλω πληροφορική και του χρόνου να περάσω διοίκηση σε κανονικό πανεπιστήμιο , δεν είμαι ξεροκέφαλη όμως απλά προσπαθώ να βρω λύση στο μείζων πρόβλημα που μου παρουσιάστηκε, έκανα ένα λάθος έχω δεύτερη ευκαιρία όμως
Ε δεν ειθελα να σε στεναχωρησω ..ατυχες αστειο... δεν εισαι χιωτισα ...?σε πιο νησι εισαι ( αμα θες λες)?
Οκ γραψου πληροφορικη ΕΑΠ τρεχουν τωρα αιτησεις και διακοπτεις οποτε θες..
Ναι και δευτερη και τριτη εχεις..και εγω με την δευτερη εδεσα.

Kaiti.07

Νεοφερμένο μέλος

Ε δεν ειθελα να σε στεναχωρησω ..ατυχες αστειο... δεν εισαι χιωτισα ...?σε πιο νησι εισαι ( αμα θες λες)?
Οκ γραψου πληροφορικη ΕΑΠ τρεχουν τωρα αιτησεις και διακοπτεις οποτε θες..
Ναι και δευτερη και τριτη εχεις..και εγω με την δευτερη εδεσα.
Κάλυμνο, ναι αυτές τις μέρες είμαι χάλια ψυχολογικά οπότε ούτε αστεία δέχομαι ούτε τίποτα, είμαι σε άθλια κατάσταση, θα το συζητήσω με τους γονείς μου και βλέπουμε

γιαννης_00

Επιφανές μέλος

Κάλυμνο, ναι αυτές τις μέρες είμαι χάλια ψυχολογικά οπότε ούτε αστεία δέχομαι ούτε τίποτα, είμαι σε άθλια κατάσταση, θα το συζητήσω με τους γονείς μου και βλέπουμε
πω πω ωραιο μερος ... μερος διακοπων ..τρωτε και ψαρια εκει.
οκ ναι συζητατο.

Huener

Νεοφερμένο μέλος

Η Huener αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 68 μηνύματα.
Δεύτερη φορά, από οικονομικά (όχι θεωρητική εννοείται), με δουλειά και φροντιστήριο!

Kaiti.07

Νεοφερμένο μέλος

Huener

Νεοφερμένο μέλος

Η Huener αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 68 μηνύματα.
Δεν μπορώ φροντιστήριο, μόνη μου μπορώ αν διαβάσω σωστά θα πιάσω κάτι την επόμενη φορά
Οκ τότε, δες και το κοινωνικό φροντιστήριο. Μην εγκαταλείψεις την ιδέα της δεύτερης φοράς, όμως, με τίποτα!

Kaiti.07

Νεοφερμένο μέλος

Απλά να βρω τον τρόπο να συνδυάσω πανελλήνιες, ΕΑΠ και δουλειά αυτό δύσκολο αλλά είναι η μόνη λύση

SlimShady

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών, Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΕΚΠΑ και μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 915 μηνύματα.
Καίτη με το συμπάθιο λες τρομερές χαζομάρες και φαίνεσαι εντελώς αποπροσανατολισμένη. Κάτσε σκέψου τι πραγματικά βλέπεις τον εαυτό σου να κάνει τα επόμενα 4-5 χρόνια και παράλληλα σκέψου τι είσαι διατεθειμένη να θυσιάσεις για να το υλοποιήσεις.

Joji

Επιφανές μέλος

Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών και Φοιτήτρια του τμήματος Επιστημών της Εκπαίδευσης & Κοινωνικής Εργασίας Πατρών. Έχει γράψει 8.460 μηνύματα.
Απλά να βρω τον τρόπο να συνδυάσω πανελλήνιες, ΕΑΠ και δουλειά αυτό δύσκολο αλλά είναι η μόνη λύση
Δεν υπάρχει περίπτωση. Δεν υπάρχει αυτό. Σταματήστε να βάζετε τόσο τρελούς στόχους χωρίς να σκέφτεστε ότι κάπου σίγουρα θα χάνει το πράγμα. Είτε είναι στο ΕΑΠ, είτε στις πανελλήνιες, είτε στη δουλειά.

Λένω

Διάσημο μέλος

Η Λένω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.805 μηνύματα.
Σου το λένε με το καλό, σου το λένε με το γλυκό και δεν καταλαβαίνεις.

΄Ακου το και με το απότομο.
ΟΧΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ!!!
Θα επιλέξεις τι θέλεις και σ΄αυτό θα δώσεις όλες τις δυνάμεις σου.
Καταλαβαίνω ότι το μυαλό σου είναι θολωμένο αλλά πρέπει να ξυπνήσεις επειδή όσο νωρίτερα συνέλθεις τόσο το καλύτερο για σένα.

Προσωπικά δεν πιστεύω ότι οι βαθμοί του Λυκείου ανταποκρίνονται απολύτως στην πραγματικότητα της ποιότητας ενός μαθητή. Μπορεί κάποιες φορές, ναι αλλά τις περισσότερες, όχι. Μπορεί πχ να είσαι ο καλύτερος από τους συμμαθητές σου αλλά αυτό εξαρτάται και από την ποιότητα των συμμαθητών σου. Αν ένας μαθητής είναι του 11 και τον βαθμολογήσουν με 15 τότε και σένα που πιθανόν να ήσουν του 15, σε βαθμολόγησαν με 19.
Εμένα πχ που ήμουν άριστη στα θεωρητικά μαθήματα και ασφαλώς ακολούθησα την ανάλογη κατεύθυνση, οι καθηγητές των θετικών, δεν θυμάμαι να μου είχαν βάλει ποτέ κάτω από 17 ενώ ήταν ζήτημα αν άξιζα για 11. Μην κρίνεις λοιπόν απ΄αυτούς.

Χρειάζεσαι οπωσδήποτε καθοδήγηση από φροντιστήριο (ψάξε για κοινωνικό φροντιστήριο) ή καθηγητές για τον σαφή στόχο στον οποίο θα καταλήξεις.
Απ΄όσο φάνηκε, έχεις πολλά και σημαντικά κενά.
Και δεν είναι μόνο το διάβασμα αλλά ο τρόπος που διαβάζεις και ένας εξειδικευμένος καθηγητής στην προετοιμασία των Πανελλαδικών, θα σου μάθει τον τρόπο που πρέπει να διαβάζεις προκειμένου να έχεις απποτελέσματα.

Κατά την ταπεινή μου άποψη ξέχνα την Πληροφορική του ΕΑΠ που είναι πανδύσκολη, ξέχνα τα εξάωρα δουλειάς και επικεντρώσου αποκλειστικά και μόνο στην μελέτη σου για να ξαναδώσεις Πανελλαδικές.
Αν κάνεις όλα μαζί αυτά που λες, του χρόνου τέτοια εποχή θα λες πάλι αυτά που λες και τώρα.

Και τα βιβλία δεν σου φτάνε σε τίποτα. Τα ίδια βιβλία που διάβασες και συ, διάβασαν και οι άλλοι που πέτυχαν τον σκοπό τους.
Τα βιβλία δεν τα πετάνε!!!

Συγγνώμη για το παγωμένο ντουσ αλλά όταν όλα τα άλλα που ειπώθηκαν, δεν έγιναν αντιληπτά ίσως αυτό σε συνεφέρει.
Tuff love, λέγεται.

Καλή επιτυχία.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια