GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, Φοιτητής του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης Παντείου και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.434 μηνύματα.

Θελω να μαθω το τηλεφωνο του γραφειου να ερθει να μου βγαλει μια αδεια για ενα σπιτι που θελω να χτισω για την αφεντια μουΗ Βασιλική Τρουφάκου, ηθοποιός, σπούδασε Πολιτικός μηχανικός, βέβαια παρόλο πού είναι ηθοποιός παράλληλα εργάζεται ως Πολιτικός μηχανικός στο γραφείο του αδερφού της.
Μηπως να πράξεις όπως αυτή;
jYanniss
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο jYanniss αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 181 μηνύματα.

Καλησπέρα, Δεν θα αμβλύνω την κατάσταση.Απλά να βρω τον τρόπο να συνδυάσω πανελλήνιες, ΕΑΠ και δουλειά αυτό δύσκολο αλλά είναι η μόνη λύση
Αυτό το σχήμα που σκέφτεσαι δεν θα δουλέψει ποτέ! Είναι αδύνατον.
Το ΕΑΠ δεν είναι λύκειο, ότι και να φαντάζεσαι δεν είναι έτσι.
Ξέχνα το εαπ, και επιχειρηματολογώ.
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πετάξεις τόσα λεφτά στο ΕΑΠ, Εφόσον στόχος είναι ένα άλλο πανεπιστήμιο.
Δεύτερον δεν ξέρεις μαθηματικά, πρέπει να κάτσεις να κατανοήσεις βασικά πράγματα ώστε να μπορείς να ανταπεξέλθεις όχι μόνο στις πανελλήνιες αλλά και αργότερες στη σχολή.
Πανελλήνιες και 4ωρη εργασία είναι μια χαρά, θα παρακολουθήσεις και το ψηφιακό φροντιστήριο και θα είσαι μια χαρά. Και οποιαδήποτε πορεία έχεις υπάρχει chat gpt και φυσικά και η κοινότητα εδώ.
Καλό επίσης θα ήταν να προσπαθήσεις να γίνεις η πόλη καλή μαθήτρια, και όχι απλά να το αναφέρεις! Αναφέρομαι κύριος στην έκθεση που με βάση τα λεγόμενα σου θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον 15 - 16.
Ισως φαίνεται κάπως σκληρή η ανάρτηση αλλά έτσι είναι.
Kaiti.07
Νεοφερμένο μέλος
Η Kaiti.07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα.

Ευχαριστώ παιδιά για τις απόψεις σας όντως είμαι μπερδεμένη η μάνα μου μου λέει να μην ξαναδώσω γιατί δεν έχω μυαλό εγώ ξέρω ότι είμαι ικανή απλά ήμουν συνέχεια με το κινητό και τεμπελιαζα αλλά θέλω να αλλάξω και να προσπαθήσω με όλο μου το είναι βέβαια Μαθηματικά δεν πολύ καταλάβαινα αλήθεια κι ας πήγαινα φροντιστήριο τη μισή χρονιά... Έκανα βλακείες θεωρώ ότι μπορώ να γράψω καλύτερα αλλά δεν θέλω γενικά να χάνω χρόνο καταλάβατε, θέλω παράλληλα να κάνω κάτι για να μην απογοητεύομαι που δεν τα κατάφερα τη πρώτη χρονιά
jYanniss
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο jYanniss αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 181 μηνύματα.

Επίσης τα βιβλία θα πας στο σχολείο και θα τα πάρεις, δεν είναι ανάγκη να πετάς λεφτά και χαρτί χωρίς λόγο.πρέπει να αρχίσω διάβασμα να βρω τα βιβλία ξανά (τα πέταξα) θεωρία ασκήσεις να τα εκτυπώσω
Το τελευταίο σου σχόλιο είναι πολύ σωστό. Τώρα όσων αφορά τα μαθηματικά, να μην σκέφτεσαι ότι δεν τα καταλαβαίνεις έτσι γενικά και αόριστα, αλλά ότι δεν τους έδωσες σημασία.
Ξεκίνα ψύχραιμα από σήμερα, εχει στο yt πάρα πολύ υλικό και στα ελληνικά. Ξεκίνα από την ύλη μικρότερων τάξεων, δες για τοις ρίζες, δυνάμεις συναρτήσεις τριγωνομετρία κτλ.
Υστερόγραφο: πραγματικά δεν θα πρότεινα τα σχολικά βιβλία μαθηματικών ούτε σε υποψήφιο phd στο μαθηματικό, τα θεωρώ τρομερά κακογραμμένα.
Ψάξε για βοήθημα από φίλους γνωστούς οτιδήποτε ή από το metabook.
Καλό καλοκαίρι

Kaiti.07
Νεοφερμένο μέλος
Η Kaiti.07 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 77 μηνύματα.

Συμφωνώ απόλυτα, καλό καλοκαίριΕπίσης τα βιβλία θα πας στο σχολείο και θα τα πάρεις, δεν είναι ανάγκη να πετάς λεφτά και χαρτί χωρίς λόγο.
Το τελευταίο σου σχόλιο είναι πολύ σωστό. Τώρα όσων αφορά τα μαθηματικά, να μην σκέφτεσαι ότι δεν τα καταλαβαίνεις έτσι γενικά και αόριστα, αλλά ότι δεν τους έδωσες σημασία.
Ξεκίνα ψύχραιμα από σήμερα, εχει στο yt πάρα πολύ υλικό και στα ελληνικά. Ξεκίνα από την ύλη μικρότερων τάξεων, δες για τοις ρίζες, δυνάμεις συναρτήσεις τριγωνομετρία κτλ.
Υστερόγραφο: πραγματικά δεν θα πρότεινα τα σχολικά βιβλία μαθηματικών ούτε σε υποψήφιο phd στο μαθηματικό, τα θεωρώ τρομερά κακογραμμένα.
Ψάξε για βοήθημα από φίλους γνωστούς οτιδήποτε ή από το metabook.
Καλό καλοκαίρι![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 143 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- bobbos188
- NewArchStudent
- Atrlef
- Aggel0sss
- Hased Babis
- Maraki3
- antonis97
- EFAKIT
- Mixalis!
- lain
- Eirinoula
- Wonderkid