Απλά να βρω τον τρόπο να συνδυάσω πανελλήνιες, ΕΑΠ και δουλειά αυτό δύσκολο αλλά είναι η μόνη λύση
Σου το λένε με το καλό, σου το λένε με το γλυκό και δεν καταλαβαίνεις.
΄Ακου το και με το απότομο.
ΟΧΙ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ!!!
Θα επιλέξεις τι θέλεις και σ΄αυτό θα δώσεις όλες τις δυνάμεις σου.
Καταλαβαίνω ότι το μυαλό σου είναι θολωμένο αλλά πρέπει να ξυπνήσεις επειδή όσο νωρίτερα συνέλθεις τόσο το καλύτερο για σένα.
Προσωπικά δεν πιστεύω ότι οι βαθμοί του Λυκείου ανταποκρίνονται απολύτως στην πραγματικότητα της ποιότητας ενός μαθητή. Μπορεί κάποιες φορές, ναι αλλά τις περισσότερες, όχι. Μπορεί πχ να είσαι ο καλύτερος από τους συμμαθητές σου αλλά αυτό εξαρτάται και από την ποιότητα των συμμαθητών σου. Αν ένας μαθητής είναι του 11 και τον βαθμολογήσουν με 15 τότε και σένα που πιθανόν να ήσουν του 15, σε βαθμολόγησαν με 19.
Εμένα πχ που ήμουν άριστη στα θεωρητικά μαθήματα και ασφαλώς ακολούθησα την ανάλογη κατεύθυνση, οι καθηγητές των θετικών, δεν θυμάμαι να μου είχαν βάλει ποτέ κάτω από 17 ενώ ήταν ζήτημα αν άξιζα για 11. Μην κρίνεις λοιπόν απ΄αυτούς.
Χρειάζεσαι οπωσδήποτε καθοδήγηση από φροντιστήριο (ψάξε για κοινωνικό φροντιστήριο) ή καθηγητές για τον σαφή στόχο στον οποίο θα καταλήξεις.
Απ΄όσο φάνηκε, έχεις πολλά και σημαντικά κενά.
Και δεν είναι μόνο το διάβασμα αλλά ο τρόπος που διαβάζεις και ένας εξειδικευμένος καθηγητής στην προετοιμασία των Πανελλαδικών, θα σου μάθει τον τρόπο που πρέπει να διαβάζεις προκειμένου να έχεις απποτελέσματα.
Κατά την ταπεινή μου άποψη ξέχνα την Πληροφορική του ΕΑΠ που είναι πανδύσκολη, ξέχνα τα εξάωρα δουλειάς και επικεντρώσου αποκλειστικά και μόνο στην μελέτη σου για να ξαναδώσεις Πανελλαδικές.
Αν κάνεις όλα μαζί αυτά που λες, του χρόνου τέτοια εποχή θα λες πάλι αυτά που λες και τώρα.
Και τα βιβλία δεν σου φτάνε σε τίποτα. Τα ίδια βιβλία που διάβασες και συ, διάβασαν και οι άλλοι που πέτυχαν τον σκοπό τους.
Τα βιβλία δεν τα πετάνε!!!
Συγγνώμη για το παγωμένο ντουσ αλλά όταν όλα τα άλλα που ειπώθηκαν, δεν έγιναν αντιληπτά ίσως αυτό σε συνεφέρει.
Tuff love, λέγεται.
Καλή επιτυχία.