ξαροπ
Πολύ δραστήριο μέλος

-----------------------------------------
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Wolfie
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Albert Wesker
Νεοφερμένο μέλος

Το site ακόμα τίποτα
ειναι μια η ωρα, και ακομα τιποτα...
μου ερχεται μια ταση να σκοτωσω καποιον....
τι σκα**α κανουν στο υπουργειο γαμωτο?
τρωνε ντονατς και ξυνονται μονο?
---------------- Now playing: Helloween - Born on Judgment Day via FoxyTunes
alkis1983
Νεοφερμένο μέλος

μα επειδη δν με βλεπω να πηγαινω στο λυκειο...θα στειλω καποιον αλλο διοτι ειμαι κ μακρυα...και δε λεει να περασω ακομα μια μερα στην αγωνια...
Albert Wesker
Νεοφερμένο μέλος

Το site ακόμα τίποτα
ειναι μια η ωρα, και ακομα τιποτα...
μου ερχεται μια ταση να σκοτωσω καποιον....
τι σκα**α κανουν στο υπουργειο γαμωτο?
τρωνε ντονατς και ξυνονται μονο?
---------------- Now playing: Helloween - Born on Judgment Day via FoxyTunes
deadhorse
Εκκολαπτόμενο μέλος

Λοιπόν τσεκάρετε φάση. Έστειλα mail για να ρωτήσω αν θα βγούν τα αποτελέσματα των Γενικών Λυκείων online. Και μου απάντησαν...
Δυστυχώς δεν έχουμε ενημέρωση για πιθανή ημερομηνία. Για σήμερα δε μάλλον είναι απίθανο
Κααααααλη φάση.
RebeccaforJimani
Εκκολαπτόμενο μέλος

Vaggelis-Evoia
Νεοφερμένο μέλος

βιολογια 16.3
αρχαια 18.7
λογοτεχνια 13.2
ιστορια 16.2
λατινικα 19.3
μορια γυρω στα 17.500
παιδια ηθελα πολυ την νομικη βασικα κομοτηνη ηθελα..αλλα ξερω οτι δεν περναω...τωρα εχω και τον πατερα μου να μου φωναζει..που αλλου μπορω να παω?
Wolfie
Δραστήριο μέλος

Εγώ πλέον περιμένω να πάει 8 να γυρίσει η μητέρα μου από την δουλειά και ΑΝ έχει όρεξη να πάει να τα δει.Αλλιώς από Δευτερα που επιστρέφω...Καλή επιτυχία στους υπολοιπους.
RebeccaforJimani
Εκκολαπτόμενο μέλος

Vaggelis-Evoia
Νεοφερμένο μέλος

καλά με τέτοιους βαθμούς και φωνάζει? έλεος!!! να σου πω κι εγώ μια απ τα ίδια είμαι!!!! όταν λέω το βαθμό μου κάνουν όλοι λες και δεν πέρασα!!!
η λογοτεχνια με εριξε...και ειχα γραψει 8 σελιδες συνολο και τα χα γραψει ολα...απορω γιατι 13???/πιστευα 16-17..και στο φροντιστηριο τοσο ειπαν περιπου οτι θα χω!
και βιολογια 16...αφηστε το αυτο..ενω τα ηξερα ειχα αγχος και τα μπερδεψα
Wolfie
Δραστήριο μέλος

Συγχαρητήρια Βαγγέλη μια χαρά έγραψες...βασικά νομίζω ότι περνάς σε όλες τις σχολες εκτος από Νομική.
RebeccaforJimani
Εκκολαπτόμενο μέλος

η λογοτεχνια με εριξε...και ειχα γραψει 8 σελιδες συνολο και τα χα γραψει ολα...απορω γιατι 13???/πιστευα 16-17..και στο φροντιστηριο τοσο ειπαν περιπου οτι θα χω!
και βιολογια 16...αφηστε το αυτο..ενω τα ηξερα ειχα αγχος και τα μπερδεψα
καλά ρε μη σκας!!!! βαθμάρα έβγαλες!!! κι όπως λένε "κάθε εμπόδιο για καλό". και το πιστεύω!!!!

Vaggelis-Evoia
Νεοφερμένο μέλος

θα δω τωρα τι θα δηλωσω!:what:
ευχαριστω και σενα ρεβεκκα!
RebeccaforJimani
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πες τους σε μας ρε Rebecca.Αφού δεν χαιρόμαστε με τους δικούς μας,να χαρούμε με τους βαθμούς των άλλων.
Συγχαρητήρια Βαγγέλη μια χαρά έγραψες...βασικά νομίζω ότι περνάς σε όλες τις σχολες εκτος από Νομική.
έκθεση 14,7
μαθηματικά γενικής 19,5
μαθηματικά κατεύθυνσης 17,8
προγραμματισμός 18,4
φυσική 17,4
διοίκηση 16,7
γενικός βαθμός πρόσβασης 17,93
μόρια 17 996
cheery
Πολύ δραστήριο μέλος

ΕΚΘΕΣΗ 17.1
ΒΙΟΛΟΓΙΑ 16.3
ΑΡΧΑΙΑ 18.7
ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ 13.2
ΙΣΤΟΡΙΑ 16.2
ΛΑΤΙΝΙΚΑ 19.3
ΜΟΡΙΑ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 17.500
ΠΑΙΔΙΑ ΗΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΙΚΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΗΘΕΛΑ..ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΩ...ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ..ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΩ?
Κατ αρχας συγχαρητηρια και μπραβο!!! Πηγες πολυ καλα!!! Δυο φιλοι μου που δεν περασαν νομικη περσι, ο ενας πηγε φιλολογια και ο αλλος δημοσια διοικηση παντειου. Πλησιεστερο στη νομικη ειναι το δευτερο
Αρα αυτός ο βλογιοκομμένος ο Αυτιάς έλεγε κλασικά μπούρδες.Έλεος...
Εγώ πλέον περιμένω να πάει 8 να γυρίσει η μητέρα μου από την δουλειά και ΑΝ έχει όρεξη να πάει να τα δει.Αλλιώς από Δευτερα που επιστρέφω...Καλή επιτυχία στους υπολοιπους.
Παρε ενα τηλ στο σχολειο σου καλε...
stefanosK
Δραστήριο μέλος

Βιολογία: 19
Αρχαία: 19,4
Λογοτεχνία: 19,3
Λατινικα: 19,9
Ιστορία: 18,9
Gatoulinho
Εκκολαπτόμενο μέλος

Βιολογία Κατ.19.8
Μαθκατ 20
Μαθγεν 20
Χημεία19.9
Φυσική19.8
Οικονομία20
Albert Wesker
Νεοφερμένο μέλος

ειμαι πολυ βλαμμενος που δεν τους αφηνω να μου τα πουνε, και θελω να τα δω μονος μου απο το υπουργειο(εδω γελαμε) ?
---------------- Now playing: Helloween - Occasion Avenue via FoxyTunes
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.