Albert Wesker
Νεοφερμένο μέλος

μια χαρα., εγω παραλληλα τρωω και μια πιτσα απο χθες, μια χαρα... ---------------- Now playing: Nightwish - Bless the Child via FoxyTunesΕγώ πάντως για να περάσει η ώρα και να φύγει μερικώς το άγχος το έχω ρίξει στην ischoolθεραπεία
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Wolfie
Δραστήριο μέλος

OffTopic:Ο Albert Wesker από το Resident Evil 1 δεν ήταν?Καλή φάση...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness
Περιβόητο μέλος

dev1ant
Νεοφερμένο μέλος

Εγραψα και ένα scriptάκι για να μου πεί όταν βάλουν τις βαθμολογίες στο site του υπουργείου (ελπίζω να μη μου κάνουν καμιά π****ια γιατι ψαχνει απλώς την λέξη Βαθμολογίας αν υπάχρει 3η φορά, γυφτικο ε;

tonyg4
Νεοφερμένο μέλος

Albert Wesker
Νεοφερμένο μέλος

Πολύ φοβάμαι ότι από το internet δεν θα κάνουμε δουλειά.
OffTopic:Ο Albert Wesker από το Resident Evil 1 δεν ήταν?Καλή φάση...
Offtopic: O Wesker ειναι σε ολα τα Resi, ειναι ο βασικος 'κακος'
και αμα παιξεις και το 5 εκει να δεις πως τα σπαει... [ame="https://www.youtube.com/watch?v=A32XgObiocE"]δες εδω[/ame]
---------------- Now playing: Nightwish - Dead to the World via FoxyTunes
-----------------------------------------
μήπως ξέρει κανείς κάποια ιστοσελίδα για υπολογισμό μορίων και ταυτόχρονη εμφάνιση βάσεων 2008;
για υπολογισμο βασεων δεν ξερω, αλλα για μορια εχω μια εφαρμογη στο Excell που στα εμφανιζει, μπορω ν στη δωσω μεσω msn, ειμαι μεσα τωρα
αμα θες στειλε μ μνμ να σου στειλω το msn μου
---------------- Now playing: Nightwish - Slaying the Dreamer via FoxyTunes
dev1ant
Νεοφερμένο μέλος

Now playing: Nightwish - Slaying the Dreamer
Fan των nightwish? Σε πάω!

Αν και προτιμούσα την Alyson Avenue..

Γιατι δεν έχω αγχος ρε για τους βαθμούς; και ξέρω πως δεν θα είναι αυτοί που περίμενα

Sentro
Νεοφερμένο μέλος

dev1ant
Νεοφερμένο μέλος

εμενα γιατι μολις μου ειπαν οτι σε ενα σχολειο βγηκαν ηδη........???
Τα σχολεία τους εχουν τους βάθμούς απο το πρώι και αν θέλουν μπορούν να τους βγάλουν απο τις 11.
Albert Wesker
Νεοφερμένο μέλος

Fan των nightwish? Σε πάω!
Αν και προτιμούσα την Alyson Avenue..
Γιατι δεν έχω αγχος ρε για τους βαθμούς; και ξέρω πως δεν θα είναι αυτοί που περίμενα![]()
τι περιμενεις δηλαδη?
Offtopic: και φαν των Helloween και των Children Of Bodom
ποιοι ειναι οι Alyson Avenue?
---------------- Now playing: Nightwish - The Pharaoh Sails to Orion via FoxyTunes
lookthetree
Εκκολαπτόμενο μέλος

Wolfie
Δραστήριο μέλος

Γιατι δεν έχω αγχος ρε για τους βαθμούς; και ξέρω πως δεν θα είναι αυτοί που περίμενα![]()
Να σου πω την αλήθεια ούτε και γω έχω άγχος για τους βαθμούς.Είμαι σίγουρος ότι στην χειρότερη περίπτωση έχω γράψει αρκετά καλύτερα από ότι υπολόγιζα..Αυτό που φοβάμαι περισσότερο είναι οι βάσεις...Κάτι μου λέει ότι θα έχουμε εκπλήξεις φέτος.
Albert Wesker ωραίο το βιντεάκι... :no1:
lookthetree
Εκκολαπτόμενο μέλος

dev1ant
Νεοφερμένο μέλος

τι περιμενεις δηλαδη?
Offtopic: και φαν των Helloween και των Children Of Bodom
ποιοι ειναι οι Alyson Avenue?
---------------- Now playing: Nightwish - The Pharaoh Sails to Orion via FoxyTunes
Μη την ψάχνεις τι περιμένω

Και στο σημείο με τους Alyson Avenue μπερδεψα λίγο τα μπουτια μου :/
Ηθελα να πω πως προτιμούσα την Turunen απο την leadsinger των Alyson Avenue που είναι τώρα στους Nightwish.
@lookthetree
Πες με αναίσθητο αλλα άγχος δεν έχω.. Γιατι στη χειρότερη περιπτωση περνάω 100% ΤΕΙ πληροφορικης που είναι ο 2οσ μ στόχος μετα απο ΑΕΙ πληροφορικη (Θεσσαλονικη).
lookthetree
Εκκολαπτόμενο μέλος

οταν λεει στατιστικα απο 2007 2008 κ 2009 εννοει βαθμο δυσκοιας που ειχανε??
lookthetree
Εκκολαπτόμενο μέλος

genetics_75
Εκκολαπτόμενο μέλος

efi_11
Εκκολαπτόμενο μέλος

Στο σχολείο μου βγήκαν κατά τις 10 κ μιση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Eμενα 10 παρα...
dev1ant
Νεοφερμένο μέλος

Στο σχολείο μου βγήκαν κατά τις 10 κ μιση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Έτσι πάει για να μην πλακώσει πολυ δουλειά μαζεμένη στους νεκροθάφτες... Έτσι έχουν 1-2 ωρίτσες ανάμεσα στις παρτίδες

Albert Wesker
Νεοφερμένο μέλος

@Dev1ant
και εμενα μου αρεσαν καλυτερα με την Turunen αλλα και τωρα καλοι ειναι.
Γενικα οσο θα γραφει την μουσικη ο Holopainen εγω θα τους ακουω

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.