Andromeda Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 198 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:03 Η Andromeda: #181 16-06-09 16:03 Αρχική Δημοσίευση από genetics_75: κανε το άλλο που έκανα εγώ πέρισυ για αποφύγω τη βασανιστική πρωινή αναμονη!!! ρίξε γερό ξενύχτι το προηγούμενο βράδυ , βγές έξω, πιές, γίνε ντίρλα αν χρειαστεί, πήγαινε για ύπνο τις πρωινές ώρες, βάλε ξυπνητήρι κατά τη μια και ουτε αναμονή ούτε τίποτα!!! ξυπνάς κ τσούπ για καλημέρα τα αποτελέσματα!!!!!ασε που αν θα πας αργοτερα δε θα πέσεις πάνω στο τράφικ του λυκείου!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hristos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ελευθερούπολη (Καβάλα). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:05 Ο Hristos έγραψε: #182 16-06-09 16:05 Αρχική Δημοσίευση από genetics_75: κανε το άλλο που έκανα εγώ πέρισυ για αποφύγω τη βασανιστική πρωινή αναμονη!!! ρίξε γερό ξενύχτι το προηγούμενο βράδυ , βγές έξω, πιές, γίνε ντίρλα αν χρειαστεί, πήγαινε για ύπνο τις πρωινές ώρες, βάλε ξυπνητήρι κατά τη μια και ουτε αναμονή ούτε τίποτα!!! ξυπνάς κ τσούπ για καλημέρα τα αποτελέσματα!!!!!ασε που αν θα πας αργοτερα δε θα πέσεις πάνω στο τράφικ του λυκείου!!!! Click για ανάπτυξη... Αν και δεν πίνω για το ξενύχτι το σέφτομαι με τίποτα μπύρες τζαμάικα θα παεράσουμε εξαιρετική ιδέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:07 Ο chris_90 έγραψε: #183 16-06-09 16:07 Αρχική Δημοσίευση από genetics_75: κανε το άλλο που έκανα εγώ πέρισυ για αποφύγω τη βασανιστική πρωινή αναμονη!!! ρίξε γερό ξενύχτι το προηγούμενο βράδυ , βγές έξω, πιές, γίνε ντίρλα αν χρειαστεί, πήγαινε για ύπνο τις πρωινές ώρες, βάλε ξυπνητήρι κατά τη μια και ουτε αναμονή ούτε τίποτα!!! ξυπνάς κ τσούπ για καλημέρα τα αποτελέσματα!!!!!ασε που αν θα πας αργοτερα δε θα πέσεις πάνω στο τράφικ του λυκείου!!!! Click για ανάπτυξη... Αν βρω καλη παρεα θα το κανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:08 Ο Civilara έγραψε: #184 16-06-09 16:08 Αρχική Δημοσίευση από genetics_75: κανε το άλλο που έκανα εγώ πέρισυ για αποφύγω τη βασανιστική πρωινή αναμονη!!! ρίξε γερό ξενύχτι το προηγούμενο βράδυ , βγές έξω, πιές, γίνε ντίρλα αν χρειαστεί, πήγαινε για ύπνο τις πρωινές ώρες, βάλε ξυπνητήρι κατά τη μια και ουτε αναμονή ούτε τίποτα!!! ξυπνάς κ τσούπ για καλημέρα τα αποτελέσματα!!!!!ασε που αν θα πας αργοτερα δε θα πέσεις πάνω στο τράφικ του λυκείου!!!! Click για ανάπτυξη... Χεχε. Τι μου θύμισες τώρα. Κι εγώ τα ίδια έκανα. Είχα γίνει ντίρλα το προηγούμενο βράδυ που θα βγαίνανε οι βαθμολογίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. genetics_75 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο genetics_75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:09 Ο genetics_75: #185 16-06-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Hristos: Αν και δεν πίνω για το ξενύχτι το σέφτομαι με τίποτα μπύρες τζαμάικα θα παεράσουμε εξαιρετική ιδέα Click για ανάπτυξη... κοίτα ας μη σε κάνουμε κ μπεκρή ενώ δεν είσαι!!! κρίμα να διαφθείρουμε ετσι τη νεολαία!!! μωρέ όμως αν δε ταρακουνηθείς κ λίγο θα νιώθεις το άγχος!!!! πάρε εκεί μια αμπσολουτ και πίνε απο το μπουκάλι!!! (με ρέγουλα ε!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:11 Ο lookthetree: #186 16-06-09 16:11 ωχ παναγιτσα μ δεν ειμαι καθολου μα καλθολου ετοιμος...αχ θα κλαψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:13 Ο cJay έγραψε: #187 16-06-09 16:13 Ελα ρεεεεε....τι εγινε? ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΔΙΝΑΜΕ ΕΧΟΥΜΕ? Ελαααα ψυχραιμίααααααα.......... genetic αμα πινει απο μπουκαλι αστο δν υπάρχει ρεγουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:15 Ο Civilara έγραψε: #188 16-06-09 16:15 Τι μπουκάλι ρε παιδιά. Η υπόθεση σηκώνει βαρέλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hearts_alive Νεοφερμένο μέλος Ο hearts_alive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:15 Ο hearts_alive: #189 16-06-09 16:15 Το βράδυ της Πέμπτης και ξημερώματα Παρασκευής η Guiness θα ρέει αφθονη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:17 Ο cJay έγραψε: #190 16-06-09 16:17 ψηθείτε για i-school meeting πέμπτη βραδυ...να τα πιουμε παρέα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. genetics_75 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο genetics_75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:19 Ο genetics_75: #191 16-06-09 16:19 Αρχική Δημοσίευση από geoste: Χεχε. Τι μου θύμισες τώρα. Κι εγώ τα ίδια έκανα. Είχα γίνει ντίρλα το προηγούμενο βράδυ που θα βγαίνανε οι βαθμολογίες. Click για ανάπτυξη... είδες!!! ανεξάρτητα και απο τη βαθμολογία θυμάσαι το μεθύσι!!! κατι μου λέει οτι θα ονομαστώ ο μπεκρής του σαιτ!! ενταξει ειχαμε αγχος οταν διναμε αλλα τώρα βλέπεις τους βαθμούς, θα δείς αν θα πραγαμτοποιηθεί το ονειρο σου!!!!! εχω και εγω παααααρα πολυ αγχος αλλα δεν πειράζει με λίγο ποτάκι κάθε βράδυ θα περάσουν οι μέρες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariiiiia Νεοφερμένο μέλος Η mariiiiia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:19 Η mariiiiia: #192 16-06-09 16:19 παιδια στις ειδησεις ειπαν οτι στις 19 θα αναρτηθουν στα σχολεια.. (:wow το ακουσα και στο ραδιοφωνο.. παιζει να ειναι και αυτο ραδιο αρβυλα?? και οταν λεμε οτι στο ιντερνετ ανακοινωνονται "νωριτερα" εννοουμαι με διαφορα μολις καμποσων ωρων?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:20 Ο lookthetree: #193 16-06-09 16:20 Εγω προσωπικα ειμαι ενα ατομο π εχω πολυ αγχος και που δεν ηρεμω ανα δε διαπιστωσω οτι πηγαν ολα καλα και αυτη την στιγμη η πιεση μ ανεβαινει στα υψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:21 Ο cJay έγραψε: #194 16-06-09 16:21 Ρε παιδιά με δελτίο τύπου το υπουργείο παιδειάς το ανακοίνωσε...δεν υπάρχει πια ράδιο-αρβύλα νομίζω ναι...λίγες ώρες πριν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. genetics_75 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο genetics_75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:22 Ο genetics_75: #195 16-06-09 16:22 Αρχική Δημοσίευση από cJay: ψηθείτε για i-school meeting πέμπτη βραδυ...να τα πιουμε παρέα... Click για ανάπτυξη... μέσααααααααααα! κ ας μένω λάρισα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hearts_alive Νεοφερμένο μέλος Ο hearts_alive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:22 Ο hearts_alive: #196 16-06-09 16:22 Αρχική Δημοσίευση από mariiiiia: παιδια στις ειδησεις ειπαν οτι στις 19 θα αναρτηθουν στα σχολεια.. (:wow το ακουσα και στο ραδιοφωνο.. παιζει να ειναι και αυτο ραδιο αρβυλα?? και οταν λεμε οτι στο ιντερνετ ανακοινωνονται "νωριτερα" εννοουμαι με διαφορα μολις καμποσων ωρων?? Click για ανάπτυξη... Είναι επιβεβαιωμένο απ'το υπουργείο Αν ισχύει το ίδιο με τις βάσεις, φαντάζομαι ότι θα αναρτηθούν στο internet απ'τις 7-8 το πρωί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hristos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ελευθερούπολη (Καβάλα). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:23 Ο Hristos έγραψε: #197 16-06-09 16:23 Αρχική Δημοσίευση από cJay: ψηθείτε για i-school meeting πέμπτη βραδυ...να τα πιουμε παρέα... Click για ανάπτυξη... Ψήθηκα ελάτε στο χωριό μου έχουμε ουζάκι και κρασάκι παραγωγής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. genetics_75 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο genetics_75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:24 Ο genetics_75: #198 16-06-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από geoste: Τι μπουκάλι ρε παιδιά. Η υπόθεση σηκώνει βαρέλι. Click για ανάπτυξη... έχεις πίασει το νόημα της ζωής φίλε μου!!!!:no1: {κάντε χαβαλέ και θα περάσουν οι μέρες χαλαράαααααααα!!!} Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariiiiia Νεοφερμένο μέλος Η mariiiiia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:25 Η mariiiiia: #199 16-06-09 16:25 Αρχική Δημοσίευση από cJay: Ρε παιδιά με δελτίο τύπου το υπουργείο παιδειάς το ανακοίνωσε...δεν υπάρχει πια ράδιο-αρβύλα νομίζω ναι...λίγες ώρες πριν! Click για ανάπτυξη... ωχ δικιο εχεις! τωρα ειδα την ανακοινωση! ωχ παναγια μου...κι εγω μαζι σας θα τα πινω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:25 Ο cJay έγραψε: #200 16-06-09 16:25 χοχοχο λοιπόν διαδικτυακο ποτάκι θα ειναι οτι πρεπει μιας και μενουμε σε μακρινα μερη.... όλο το βραδυ ischool θα ειναι ενα πολύ ωραίο χαλαρωτικό κολπάκι να ξεχαστουμε...χοχοχοχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από genetics_75: κανε το άλλο που έκανα εγώ πέρισυ για αποφύγω τη βασανιστική πρωινή αναμονη!!! ρίξε γερό ξενύχτι το προηγούμενο βράδυ , βγές έξω, πιές, γίνε ντίρλα αν χρειαστεί, πήγαινε για ύπνο τις πρωινές ώρες, βάλε ξυπνητήρι κατά τη μια και ουτε αναμονή ούτε τίποτα!!! ξυπνάς κ τσούπ για καλημέρα τα αποτελέσματα!!!!!ασε που αν θα πας αργοτερα δε θα πέσεις πάνω στο τράφικ του λυκείου!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hristos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ελευθερούπολη (Καβάλα). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:05 Ο Hristos έγραψε: #182 16-06-09 16:05 Αρχική Δημοσίευση από genetics_75: κανε το άλλο που έκανα εγώ πέρισυ για αποφύγω τη βασανιστική πρωινή αναμονη!!! ρίξε γερό ξενύχτι το προηγούμενο βράδυ , βγές έξω, πιές, γίνε ντίρλα αν χρειαστεί, πήγαινε για ύπνο τις πρωινές ώρες, βάλε ξυπνητήρι κατά τη μια και ουτε αναμονή ούτε τίποτα!!! ξυπνάς κ τσούπ για καλημέρα τα αποτελέσματα!!!!!ασε που αν θα πας αργοτερα δε θα πέσεις πάνω στο τράφικ του λυκείου!!!! Click για ανάπτυξη... Αν και δεν πίνω για το ξενύχτι το σέφτομαι με τίποτα μπύρες τζαμάικα θα παεράσουμε εξαιρετική ιδέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:07 Ο chris_90 έγραψε: #183 16-06-09 16:07 Αρχική Δημοσίευση από genetics_75: κανε το άλλο που έκανα εγώ πέρισυ για αποφύγω τη βασανιστική πρωινή αναμονη!!! ρίξε γερό ξενύχτι το προηγούμενο βράδυ , βγές έξω, πιές, γίνε ντίρλα αν χρειαστεί, πήγαινε για ύπνο τις πρωινές ώρες, βάλε ξυπνητήρι κατά τη μια και ουτε αναμονή ούτε τίποτα!!! ξυπνάς κ τσούπ για καλημέρα τα αποτελέσματα!!!!!ασε που αν θα πας αργοτερα δε θα πέσεις πάνω στο τράφικ του λυκείου!!!! Click για ανάπτυξη... Αν βρω καλη παρεα θα το κανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:08 Ο Civilara έγραψε: #184 16-06-09 16:08 Αρχική Δημοσίευση από genetics_75: κανε το άλλο που έκανα εγώ πέρισυ για αποφύγω τη βασανιστική πρωινή αναμονη!!! ρίξε γερό ξενύχτι το προηγούμενο βράδυ , βγές έξω, πιές, γίνε ντίρλα αν χρειαστεί, πήγαινε για ύπνο τις πρωινές ώρες, βάλε ξυπνητήρι κατά τη μια και ουτε αναμονή ούτε τίποτα!!! ξυπνάς κ τσούπ για καλημέρα τα αποτελέσματα!!!!!ασε που αν θα πας αργοτερα δε θα πέσεις πάνω στο τράφικ του λυκείου!!!! Click για ανάπτυξη... Χεχε. Τι μου θύμισες τώρα. Κι εγώ τα ίδια έκανα. Είχα γίνει ντίρλα το προηγούμενο βράδυ που θα βγαίνανε οι βαθμολογίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. genetics_75 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο genetics_75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:09 Ο genetics_75: #185 16-06-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Hristos: Αν και δεν πίνω για το ξενύχτι το σέφτομαι με τίποτα μπύρες τζαμάικα θα παεράσουμε εξαιρετική ιδέα Click για ανάπτυξη... κοίτα ας μη σε κάνουμε κ μπεκρή ενώ δεν είσαι!!! κρίμα να διαφθείρουμε ετσι τη νεολαία!!! μωρέ όμως αν δε ταρακουνηθείς κ λίγο θα νιώθεις το άγχος!!!! πάρε εκεί μια αμπσολουτ και πίνε απο το μπουκάλι!!! (με ρέγουλα ε!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:11 Ο lookthetree: #186 16-06-09 16:11 ωχ παναγιτσα μ δεν ειμαι καθολου μα καλθολου ετοιμος...αχ θα κλαψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:13 Ο cJay έγραψε: #187 16-06-09 16:13 Ελα ρεεεεε....τι εγινε? ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΔΙΝΑΜΕ ΕΧΟΥΜΕ? Ελαααα ψυχραιμίααααααα.......... genetic αμα πινει απο μπουκαλι αστο δν υπάρχει ρεγουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:15 Ο Civilara έγραψε: #188 16-06-09 16:15 Τι μπουκάλι ρε παιδιά. Η υπόθεση σηκώνει βαρέλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hearts_alive Νεοφερμένο μέλος Ο hearts_alive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:15 Ο hearts_alive: #189 16-06-09 16:15 Το βράδυ της Πέμπτης και ξημερώματα Παρασκευής η Guiness θα ρέει αφθονη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:17 Ο cJay έγραψε: #190 16-06-09 16:17 ψηθείτε για i-school meeting πέμπτη βραδυ...να τα πιουμε παρέα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. genetics_75 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο genetics_75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:19 Ο genetics_75: #191 16-06-09 16:19 Αρχική Δημοσίευση από geoste: Χεχε. Τι μου θύμισες τώρα. Κι εγώ τα ίδια έκανα. Είχα γίνει ντίρλα το προηγούμενο βράδυ που θα βγαίνανε οι βαθμολογίες. Click για ανάπτυξη... είδες!!! ανεξάρτητα και απο τη βαθμολογία θυμάσαι το μεθύσι!!! κατι μου λέει οτι θα ονομαστώ ο μπεκρής του σαιτ!! ενταξει ειχαμε αγχος οταν διναμε αλλα τώρα βλέπεις τους βαθμούς, θα δείς αν θα πραγαμτοποιηθεί το ονειρο σου!!!!! εχω και εγω παααααρα πολυ αγχος αλλα δεν πειράζει με λίγο ποτάκι κάθε βράδυ θα περάσουν οι μέρες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariiiiia Νεοφερμένο μέλος Η mariiiiia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:19 Η mariiiiia: #192 16-06-09 16:19 παιδια στις ειδησεις ειπαν οτι στις 19 θα αναρτηθουν στα σχολεια.. (:wow το ακουσα και στο ραδιοφωνο.. παιζει να ειναι και αυτο ραδιο αρβυλα?? και οταν λεμε οτι στο ιντερνετ ανακοινωνονται "νωριτερα" εννοουμαι με διαφορα μολις καμποσων ωρων?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:20 Ο lookthetree: #193 16-06-09 16:20 Εγω προσωπικα ειμαι ενα ατομο π εχω πολυ αγχος και που δεν ηρεμω ανα δε διαπιστωσω οτι πηγαν ολα καλα και αυτη την στιγμη η πιεση μ ανεβαινει στα υψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:21 Ο cJay έγραψε: #194 16-06-09 16:21 Ρε παιδιά με δελτίο τύπου το υπουργείο παιδειάς το ανακοίνωσε...δεν υπάρχει πια ράδιο-αρβύλα νομίζω ναι...λίγες ώρες πριν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. genetics_75 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο genetics_75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:22 Ο genetics_75: #195 16-06-09 16:22 Αρχική Δημοσίευση από cJay: ψηθείτε για i-school meeting πέμπτη βραδυ...να τα πιουμε παρέα... Click για ανάπτυξη... μέσααααααααααα! κ ας μένω λάρισα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hearts_alive Νεοφερμένο μέλος Ο hearts_alive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:22 Ο hearts_alive: #196 16-06-09 16:22 Αρχική Δημοσίευση από mariiiiia: παιδια στις ειδησεις ειπαν οτι στις 19 θα αναρτηθουν στα σχολεια.. (:wow το ακουσα και στο ραδιοφωνο.. παιζει να ειναι και αυτο ραδιο αρβυλα?? και οταν λεμε οτι στο ιντερνετ ανακοινωνονται "νωριτερα" εννοουμαι με διαφορα μολις καμποσων ωρων?? Click για ανάπτυξη... Είναι επιβεβαιωμένο απ'το υπουργείο Αν ισχύει το ίδιο με τις βάσεις, φαντάζομαι ότι θα αναρτηθούν στο internet απ'τις 7-8 το πρωί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hristos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ελευθερούπολη (Καβάλα). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:23 Ο Hristos έγραψε: #197 16-06-09 16:23 Αρχική Δημοσίευση από cJay: ψηθείτε για i-school meeting πέμπτη βραδυ...να τα πιουμε παρέα... Click για ανάπτυξη... Ψήθηκα ελάτε στο χωριό μου έχουμε ουζάκι και κρασάκι παραγωγής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. genetics_75 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο genetics_75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:24 Ο genetics_75: #198 16-06-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από geoste: Τι μπουκάλι ρε παιδιά. Η υπόθεση σηκώνει βαρέλι. Click για ανάπτυξη... έχεις πίασει το νόημα της ζωής φίλε μου!!!!:no1: {κάντε χαβαλέ και θα περάσουν οι μέρες χαλαράαααααααα!!!} Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariiiiia Νεοφερμένο μέλος Η mariiiiia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:25 Η mariiiiia: #199 16-06-09 16:25 Αρχική Δημοσίευση από cJay: Ρε παιδιά με δελτίο τύπου το υπουργείο παιδειάς το ανακοίνωσε...δεν υπάρχει πια ράδιο-αρβύλα νομίζω ναι...λίγες ώρες πριν! Click για ανάπτυξη... ωχ δικιο εχεις! τωρα ειδα την ανακοινωση! ωχ παναγια μου...κι εγω μαζι σας θα τα πινω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:25 Ο cJay έγραψε: #200 16-06-09 16:25 χοχοχο λοιπόν διαδικτυακο ποτάκι θα ειναι οτι πρεπει μιας και μενουμε σε μακρινα μερη.... όλο το βραδυ ischool θα ειναι ενα πολύ ωραίο χαλαρωτικό κολπάκι να ξεχαστουμε...χοχοχοχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από genetics_75: κανε το άλλο που έκανα εγώ πέρισυ για αποφύγω τη βασανιστική πρωινή αναμονη!!! ρίξε γερό ξενύχτι το προηγούμενο βράδυ , βγές έξω, πιές, γίνε ντίρλα αν χρειαστεί, πήγαινε για ύπνο τις πρωινές ώρες, βάλε ξυπνητήρι κατά τη μια και ουτε αναμονή ούτε τίποτα!!! ξυπνάς κ τσούπ για καλημέρα τα αποτελέσματα!!!!!ασε που αν θα πας αργοτερα δε θα πέσεις πάνω στο τράφικ του λυκείου!!!! Click για ανάπτυξη... Αν και δεν πίνω για το ξενύχτι το σέφτομαι με τίποτα μπύρες τζαμάικα θα παεράσουμε εξαιρετική ιδέα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chris_90 Διάσημο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.598 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:07 Ο chris_90 έγραψε: #183 16-06-09 16:07 Αρχική Δημοσίευση από genetics_75: κανε το άλλο που έκανα εγώ πέρισυ για αποφύγω τη βασανιστική πρωινή αναμονη!!! ρίξε γερό ξενύχτι το προηγούμενο βράδυ , βγές έξω, πιές, γίνε ντίρλα αν χρειαστεί, πήγαινε για ύπνο τις πρωινές ώρες, βάλε ξυπνητήρι κατά τη μια και ουτε αναμονή ούτε τίποτα!!! ξυπνάς κ τσούπ για καλημέρα τα αποτελέσματα!!!!!ασε που αν θα πας αργοτερα δε θα πέσεις πάνω στο τράφικ του λυκείου!!!! Click για ανάπτυξη... Αν βρω καλη παρεα θα το κανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:08 Ο Civilara έγραψε: #184 16-06-09 16:08 Αρχική Δημοσίευση από genetics_75: κανε το άλλο που έκανα εγώ πέρισυ για αποφύγω τη βασανιστική πρωινή αναμονη!!! ρίξε γερό ξενύχτι το προηγούμενο βράδυ , βγές έξω, πιές, γίνε ντίρλα αν χρειαστεί, πήγαινε για ύπνο τις πρωινές ώρες, βάλε ξυπνητήρι κατά τη μια και ουτε αναμονή ούτε τίποτα!!! ξυπνάς κ τσούπ για καλημέρα τα αποτελέσματα!!!!!ασε που αν θα πας αργοτερα δε θα πέσεις πάνω στο τράφικ του λυκείου!!!! Click για ανάπτυξη... Χεχε. Τι μου θύμισες τώρα. Κι εγώ τα ίδια έκανα. Είχα γίνει ντίρλα το προηγούμενο βράδυ που θα βγαίνανε οι βαθμολογίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. genetics_75 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο genetics_75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:09 Ο genetics_75: #185 16-06-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Hristos: Αν και δεν πίνω για το ξενύχτι το σέφτομαι με τίποτα μπύρες τζαμάικα θα παεράσουμε εξαιρετική ιδέα Click για ανάπτυξη... κοίτα ας μη σε κάνουμε κ μπεκρή ενώ δεν είσαι!!! κρίμα να διαφθείρουμε ετσι τη νεολαία!!! μωρέ όμως αν δε ταρακουνηθείς κ λίγο θα νιώθεις το άγχος!!!! πάρε εκεί μια αμπσολουτ και πίνε απο το μπουκάλι!!! (με ρέγουλα ε!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:11 Ο lookthetree: #186 16-06-09 16:11 ωχ παναγιτσα μ δεν ειμαι καθολου μα καλθολου ετοιμος...αχ θα κλαψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:13 Ο cJay έγραψε: #187 16-06-09 16:13 Ελα ρεεεεε....τι εγινε? ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΔΙΝΑΜΕ ΕΧΟΥΜΕ? Ελαααα ψυχραιμίααααααα.......... genetic αμα πινει απο μπουκαλι αστο δν υπάρχει ρεγουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:15 Ο Civilara έγραψε: #188 16-06-09 16:15 Τι μπουκάλι ρε παιδιά. Η υπόθεση σηκώνει βαρέλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hearts_alive Νεοφερμένο μέλος Ο hearts_alive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:15 Ο hearts_alive: #189 16-06-09 16:15 Το βράδυ της Πέμπτης και ξημερώματα Παρασκευής η Guiness θα ρέει αφθονη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:17 Ο cJay έγραψε: #190 16-06-09 16:17 ψηθείτε για i-school meeting πέμπτη βραδυ...να τα πιουμε παρέα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. genetics_75 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο genetics_75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:19 Ο genetics_75: #191 16-06-09 16:19 Αρχική Δημοσίευση από geoste: Χεχε. Τι μου θύμισες τώρα. Κι εγώ τα ίδια έκανα. Είχα γίνει ντίρλα το προηγούμενο βράδυ που θα βγαίνανε οι βαθμολογίες. Click για ανάπτυξη... είδες!!! ανεξάρτητα και απο τη βαθμολογία θυμάσαι το μεθύσι!!! κατι μου λέει οτι θα ονομαστώ ο μπεκρής του σαιτ!! ενταξει ειχαμε αγχος οταν διναμε αλλα τώρα βλέπεις τους βαθμούς, θα δείς αν θα πραγαμτοποιηθεί το ονειρο σου!!!!! εχω και εγω παααααρα πολυ αγχος αλλα δεν πειράζει με λίγο ποτάκι κάθε βράδυ θα περάσουν οι μέρες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariiiiia Νεοφερμένο μέλος Η mariiiiia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:19 Η mariiiiia: #192 16-06-09 16:19 παιδια στις ειδησεις ειπαν οτι στις 19 θα αναρτηθουν στα σχολεια.. (:wow το ακουσα και στο ραδιοφωνο.. παιζει να ειναι και αυτο ραδιο αρβυλα?? και οταν λεμε οτι στο ιντερνετ ανακοινωνονται "νωριτερα" εννοουμαι με διαφορα μολις καμποσων ωρων?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:20 Ο lookthetree: #193 16-06-09 16:20 Εγω προσωπικα ειμαι ενα ατομο π εχω πολυ αγχος και που δεν ηρεμω ανα δε διαπιστωσω οτι πηγαν ολα καλα και αυτη την στιγμη η πιεση μ ανεβαινει στα υψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:21 Ο cJay έγραψε: #194 16-06-09 16:21 Ρε παιδιά με δελτίο τύπου το υπουργείο παιδειάς το ανακοίνωσε...δεν υπάρχει πια ράδιο-αρβύλα νομίζω ναι...λίγες ώρες πριν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. genetics_75 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο genetics_75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:22 Ο genetics_75: #195 16-06-09 16:22 Αρχική Δημοσίευση από cJay: ψηθείτε για i-school meeting πέμπτη βραδυ...να τα πιουμε παρέα... Click για ανάπτυξη... μέσααααααααααα! κ ας μένω λάρισα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hearts_alive Νεοφερμένο μέλος Ο hearts_alive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:22 Ο hearts_alive: #196 16-06-09 16:22 Αρχική Δημοσίευση από mariiiiia: παιδια στις ειδησεις ειπαν οτι στις 19 θα αναρτηθουν στα σχολεια.. (:wow το ακουσα και στο ραδιοφωνο.. παιζει να ειναι και αυτο ραδιο αρβυλα?? και οταν λεμε οτι στο ιντερνετ ανακοινωνονται "νωριτερα" εννοουμαι με διαφορα μολις καμποσων ωρων?? Click για ανάπτυξη... Είναι επιβεβαιωμένο απ'το υπουργείο Αν ισχύει το ίδιο με τις βάσεις, φαντάζομαι ότι θα αναρτηθούν στο internet απ'τις 7-8 το πρωί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hristos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ελευθερούπολη (Καβάλα). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:23 Ο Hristos έγραψε: #197 16-06-09 16:23 Αρχική Δημοσίευση από cJay: ψηθείτε για i-school meeting πέμπτη βραδυ...να τα πιουμε παρέα... Click για ανάπτυξη... Ψήθηκα ελάτε στο χωριό μου έχουμε ουζάκι και κρασάκι παραγωγής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. genetics_75 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο genetics_75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:24 Ο genetics_75: #198 16-06-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από geoste: Τι μπουκάλι ρε παιδιά. Η υπόθεση σηκώνει βαρέλι. Click για ανάπτυξη... έχεις πίασει το νόημα της ζωής φίλε μου!!!!:no1: {κάντε χαβαλέ και θα περάσουν οι μέρες χαλαράαααααααα!!!} Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariiiiia Νεοφερμένο μέλος Η mariiiiia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:25 Η mariiiiia: #199 16-06-09 16:25 Αρχική Δημοσίευση από cJay: Ρε παιδιά με δελτίο τύπου το υπουργείο παιδειάς το ανακοίνωσε...δεν υπάρχει πια ράδιο-αρβύλα νομίζω ναι...λίγες ώρες πριν! Click για ανάπτυξη... ωχ δικιο εχεις! τωρα ειδα την ανακοινωση! ωχ παναγια μου...κι εγω μαζι σας θα τα πινω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:25 Ο cJay έγραψε: #200 16-06-09 16:25 χοχοχο λοιπόν διαδικτυακο ποτάκι θα ειναι οτι πρεπει μιας και μενουμε σε μακρινα μερη.... όλο το βραδυ ischool θα ειναι ενα πολύ ωραίο χαλαρωτικό κολπάκι να ξεχαστουμε...χοχοχοχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από genetics_75: κανε το άλλο που έκανα εγώ πέρισυ για αποφύγω τη βασανιστική πρωινή αναμονη!!! ρίξε γερό ξενύχτι το προηγούμενο βράδυ , βγές έξω, πιές, γίνε ντίρλα αν χρειαστεί, πήγαινε για ύπνο τις πρωινές ώρες, βάλε ξυπνητήρι κατά τη μια και ουτε αναμονή ούτε τίποτα!!! ξυπνάς κ τσούπ για καλημέρα τα αποτελέσματα!!!!!ασε που αν θα πας αργοτερα δε θα πέσεις πάνω στο τράφικ του λυκείου!!!! Click για ανάπτυξη... Αν βρω καλη παρεα θα το κανω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:08 Ο Civilara έγραψε: #184 16-06-09 16:08 Αρχική Δημοσίευση από genetics_75: κανε το άλλο που έκανα εγώ πέρισυ για αποφύγω τη βασανιστική πρωινή αναμονη!!! ρίξε γερό ξενύχτι το προηγούμενο βράδυ , βγές έξω, πιές, γίνε ντίρλα αν χρειαστεί, πήγαινε για ύπνο τις πρωινές ώρες, βάλε ξυπνητήρι κατά τη μια και ουτε αναμονή ούτε τίποτα!!! ξυπνάς κ τσούπ για καλημέρα τα αποτελέσματα!!!!!ασε που αν θα πας αργοτερα δε θα πέσεις πάνω στο τράφικ του λυκείου!!!! Click για ανάπτυξη... Χεχε. Τι μου θύμισες τώρα. Κι εγώ τα ίδια έκανα. Είχα γίνει ντίρλα το προηγούμενο βράδυ που θα βγαίνανε οι βαθμολογίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. genetics_75 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο genetics_75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:09 Ο genetics_75: #185 16-06-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Hristos: Αν και δεν πίνω για το ξενύχτι το σέφτομαι με τίποτα μπύρες τζαμάικα θα παεράσουμε εξαιρετική ιδέα Click για ανάπτυξη... κοίτα ας μη σε κάνουμε κ μπεκρή ενώ δεν είσαι!!! κρίμα να διαφθείρουμε ετσι τη νεολαία!!! μωρέ όμως αν δε ταρακουνηθείς κ λίγο θα νιώθεις το άγχος!!!! πάρε εκεί μια αμπσολουτ και πίνε απο το μπουκάλι!!! (με ρέγουλα ε!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:11 Ο lookthetree: #186 16-06-09 16:11 ωχ παναγιτσα μ δεν ειμαι καθολου μα καλθολου ετοιμος...αχ θα κλαψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:13 Ο cJay έγραψε: #187 16-06-09 16:13 Ελα ρεεεεε....τι εγινε? ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΔΙΝΑΜΕ ΕΧΟΥΜΕ? Ελαααα ψυχραιμίααααααα.......... genetic αμα πινει απο μπουκαλι αστο δν υπάρχει ρεγουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:15 Ο Civilara έγραψε: #188 16-06-09 16:15 Τι μπουκάλι ρε παιδιά. Η υπόθεση σηκώνει βαρέλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hearts_alive Νεοφερμένο μέλος Ο hearts_alive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:15 Ο hearts_alive: #189 16-06-09 16:15 Το βράδυ της Πέμπτης και ξημερώματα Παρασκευής η Guiness θα ρέει αφθονη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:17 Ο cJay έγραψε: #190 16-06-09 16:17 ψηθείτε για i-school meeting πέμπτη βραδυ...να τα πιουμε παρέα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. genetics_75 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο genetics_75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:19 Ο genetics_75: #191 16-06-09 16:19 Αρχική Δημοσίευση από geoste: Χεχε. Τι μου θύμισες τώρα. Κι εγώ τα ίδια έκανα. Είχα γίνει ντίρλα το προηγούμενο βράδυ που θα βγαίνανε οι βαθμολογίες. Click για ανάπτυξη... είδες!!! ανεξάρτητα και απο τη βαθμολογία θυμάσαι το μεθύσι!!! κατι μου λέει οτι θα ονομαστώ ο μπεκρής του σαιτ!! ενταξει ειχαμε αγχος οταν διναμε αλλα τώρα βλέπεις τους βαθμούς, θα δείς αν θα πραγαμτοποιηθεί το ονειρο σου!!!!! εχω και εγω παααααρα πολυ αγχος αλλα δεν πειράζει με λίγο ποτάκι κάθε βράδυ θα περάσουν οι μέρες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariiiiia Νεοφερμένο μέλος Η mariiiiia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:19 Η mariiiiia: #192 16-06-09 16:19 παιδια στις ειδησεις ειπαν οτι στις 19 θα αναρτηθουν στα σχολεια.. (:wow το ακουσα και στο ραδιοφωνο.. παιζει να ειναι και αυτο ραδιο αρβυλα?? και οταν λεμε οτι στο ιντερνετ ανακοινωνονται "νωριτερα" εννοουμαι με διαφορα μολις καμποσων ωρων?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:20 Ο lookthetree: #193 16-06-09 16:20 Εγω προσωπικα ειμαι ενα ατομο π εχω πολυ αγχος και που δεν ηρεμω ανα δε διαπιστωσω οτι πηγαν ολα καλα και αυτη την στιγμη η πιεση μ ανεβαινει στα υψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:21 Ο cJay έγραψε: #194 16-06-09 16:21 Ρε παιδιά με δελτίο τύπου το υπουργείο παιδειάς το ανακοίνωσε...δεν υπάρχει πια ράδιο-αρβύλα νομίζω ναι...λίγες ώρες πριν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. genetics_75 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο genetics_75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:22 Ο genetics_75: #195 16-06-09 16:22 Αρχική Δημοσίευση από cJay: ψηθείτε για i-school meeting πέμπτη βραδυ...να τα πιουμε παρέα... Click για ανάπτυξη... μέσααααααααααα! κ ας μένω λάρισα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hearts_alive Νεοφερμένο μέλος Ο hearts_alive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:22 Ο hearts_alive: #196 16-06-09 16:22 Αρχική Δημοσίευση από mariiiiia: παιδια στις ειδησεις ειπαν οτι στις 19 θα αναρτηθουν στα σχολεια.. (:wow το ακουσα και στο ραδιοφωνο.. παιζει να ειναι και αυτο ραδιο αρβυλα?? και οταν λεμε οτι στο ιντερνετ ανακοινωνονται "νωριτερα" εννοουμαι με διαφορα μολις καμποσων ωρων?? Click για ανάπτυξη... Είναι επιβεβαιωμένο απ'το υπουργείο Αν ισχύει το ίδιο με τις βάσεις, φαντάζομαι ότι θα αναρτηθούν στο internet απ'τις 7-8 το πρωί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hristos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ελευθερούπολη (Καβάλα). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:23 Ο Hristos έγραψε: #197 16-06-09 16:23 Αρχική Δημοσίευση από cJay: ψηθείτε για i-school meeting πέμπτη βραδυ...να τα πιουμε παρέα... Click για ανάπτυξη... Ψήθηκα ελάτε στο χωριό μου έχουμε ουζάκι και κρασάκι παραγωγής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. genetics_75 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο genetics_75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:24 Ο genetics_75: #198 16-06-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από geoste: Τι μπουκάλι ρε παιδιά. Η υπόθεση σηκώνει βαρέλι. Click για ανάπτυξη... έχεις πίασει το νόημα της ζωής φίλε μου!!!!:no1: {κάντε χαβαλέ και θα περάσουν οι μέρες χαλαράαααααααα!!!} Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariiiiia Νεοφερμένο μέλος Η mariiiiia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:25 Η mariiiiia: #199 16-06-09 16:25 Αρχική Δημοσίευση από cJay: Ρε παιδιά με δελτίο τύπου το υπουργείο παιδειάς το ανακοίνωσε...δεν υπάρχει πια ράδιο-αρβύλα νομίζω ναι...λίγες ώρες πριν! Click για ανάπτυξη... ωχ δικιο εχεις! τωρα ειδα την ανακοινωση! ωχ παναγια μου...κι εγω μαζι σας θα τα πινω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:25 Ο cJay έγραψε: #200 16-06-09 16:25 χοχοχο λοιπόν διαδικτυακο ποτάκι θα ειναι οτι πρεπει μιας και μενουμε σε μακρινα μερη.... όλο το βραδυ ischool θα ειναι ενα πολύ ωραίο χαλαρωτικό κολπάκι να ξεχαστουμε...χοχοχοχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από genetics_75: κανε το άλλο που έκανα εγώ πέρισυ για αποφύγω τη βασανιστική πρωινή αναμονη!!! ρίξε γερό ξενύχτι το προηγούμενο βράδυ , βγές έξω, πιές, γίνε ντίρλα αν χρειαστεί, πήγαινε για ύπνο τις πρωινές ώρες, βάλε ξυπνητήρι κατά τη μια και ουτε αναμονή ούτε τίποτα!!! ξυπνάς κ τσούπ για καλημέρα τα αποτελέσματα!!!!!ασε που αν θα πας αργοτερα δε θα πέσεις πάνω στο τράφικ του λυκείου!!!! Click για ανάπτυξη... Χεχε. Τι μου θύμισες τώρα. Κι εγώ τα ίδια έκανα. Είχα γίνει ντίρλα το προηγούμενο βράδυ που θα βγαίνανε οι βαθμολογίες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
genetics_75 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο genetics_75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:09 Ο genetics_75: #185 16-06-09 16:09 Αρχική Δημοσίευση από Hristos: Αν και δεν πίνω για το ξενύχτι το σέφτομαι με τίποτα μπύρες τζαμάικα θα παεράσουμε εξαιρετική ιδέα Click για ανάπτυξη... κοίτα ας μη σε κάνουμε κ μπεκρή ενώ δεν είσαι!!! κρίμα να διαφθείρουμε ετσι τη νεολαία!!! μωρέ όμως αν δε ταρακουνηθείς κ λίγο θα νιώθεις το άγχος!!!! πάρε εκεί μια αμπσολουτ και πίνε απο το μπουκάλι!!! (με ρέγουλα ε!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:11 Ο lookthetree: #186 16-06-09 16:11 ωχ παναγιτσα μ δεν ειμαι καθολου μα καλθολου ετοιμος...αχ θα κλαψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:13 Ο cJay έγραψε: #187 16-06-09 16:13 Ελα ρεεεεε....τι εγινε? ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΔΙΝΑΜΕ ΕΧΟΥΜΕ? Ελαααα ψυχραιμίααααααα.......... genetic αμα πινει απο μπουκαλι αστο δν υπάρχει ρεγουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:15 Ο Civilara έγραψε: #188 16-06-09 16:15 Τι μπουκάλι ρε παιδιά. Η υπόθεση σηκώνει βαρέλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hearts_alive Νεοφερμένο μέλος Ο hearts_alive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:15 Ο hearts_alive: #189 16-06-09 16:15 Το βράδυ της Πέμπτης και ξημερώματα Παρασκευής η Guiness θα ρέει αφθονη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:17 Ο cJay έγραψε: #190 16-06-09 16:17 ψηθείτε για i-school meeting πέμπτη βραδυ...να τα πιουμε παρέα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. genetics_75 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο genetics_75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:19 Ο genetics_75: #191 16-06-09 16:19 Αρχική Δημοσίευση από geoste: Χεχε. Τι μου θύμισες τώρα. Κι εγώ τα ίδια έκανα. Είχα γίνει ντίρλα το προηγούμενο βράδυ που θα βγαίνανε οι βαθμολογίες. Click για ανάπτυξη... είδες!!! ανεξάρτητα και απο τη βαθμολογία θυμάσαι το μεθύσι!!! κατι μου λέει οτι θα ονομαστώ ο μπεκρής του σαιτ!! ενταξει ειχαμε αγχος οταν διναμε αλλα τώρα βλέπεις τους βαθμούς, θα δείς αν θα πραγαμτοποιηθεί το ονειρο σου!!!!! εχω και εγω παααααρα πολυ αγχος αλλα δεν πειράζει με λίγο ποτάκι κάθε βράδυ θα περάσουν οι μέρες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariiiiia Νεοφερμένο μέλος Η mariiiiia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:19 Η mariiiiia: #192 16-06-09 16:19 παιδια στις ειδησεις ειπαν οτι στις 19 θα αναρτηθουν στα σχολεια.. (:wow το ακουσα και στο ραδιοφωνο.. παιζει να ειναι και αυτο ραδιο αρβυλα?? και οταν λεμε οτι στο ιντερνετ ανακοινωνονται "νωριτερα" εννοουμαι με διαφορα μολις καμποσων ωρων?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:20 Ο lookthetree: #193 16-06-09 16:20 Εγω προσωπικα ειμαι ενα ατομο π εχω πολυ αγχος και που δεν ηρεμω ανα δε διαπιστωσω οτι πηγαν ολα καλα και αυτη την στιγμη η πιεση μ ανεβαινει στα υψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:21 Ο cJay έγραψε: #194 16-06-09 16:21 Ρε παιδιά με δελτίο τύπου το υπουργείο παιδειάς το ανακοίνωσε...δεν υπάρχει πια ράδιο-αρβύλα νομίζω ναι...λίγες ώρες πριν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. genetics_75 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο genetics_75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:22 Ο genetics_75: #195 16-06-09 16:22 Αρχική Δημοσίευση από cJay: ψηθείτε για i-school meeting πέμπτη βραδυ...να τα πιουμε παρέα... Click για ανάπτυξη... μέσααααααααααα! κ ας μένω λάρισα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hearts_alive Νεοφερμένο μέλος Ο hearts_alive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:22 Ο hearts_alive: #196 16-06-09 16:22 Αρχική Δημοσίευση από mariiiiia: παιδια στις ειδησεις ειπαν οτι στις 19 θα αναρτηθουν στα σχολεια.. (:wow το ακουσα και στο ραδιοφωνο.. παιζει να ειναι και αυτο ραδιο αρβυλα?? και οταν λεμε οτι στο ιντερνετ ανακοινωνονται "νωριτερα" εννοουμαι με διαφορα μολις καμποσων ωρων?? Click για ανάπτυξη... Είναι επιβεβαιωμένο απ'το υπουργείο Αν ισχύει το ίδιο με τις βάσεις, φαντάζομαι ότι θα αναρτηθούν στο internet απ'τις 7-8 το πρωί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hristos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ελευθερούπολη (Καβάλα). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:23 Ο Hristos έγραψε: #197 16-06-09 16:23 Αρχική Δημοσίευση από cJay: ψηθείτε για i-school meeting πέμπτη βραδυ...να τα πιουμε παρέα... Click για ανάπτυξη... Ψήθηκα ελάτε στο χωριό μου έχουμε ουζάκι και κρασάκι παραγωγής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. genetics_75 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο genetics_75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:24 Ο genetics_75: #198 16-06-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από geoste: Τι μπουκάλι ρε παιδιά. Η υπόθεση σηκώνει βαρέλι. Click για ανάπτυξη... έχεις πίασει το νόημα της ζωής φίλε μου!!!!:no1: {κάντε χαβαλέ και θα περάσουν οι μέρες χαλαράαααααααα!!!} Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariiiiia Νεοφερμένο μέλος Η mariiiiia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:25 Η mariiiiia: #199 16-06-09 16:25 Αρχική Δημοσίευση από cJay: Ρε παιδιά με δελτίο τύπου το υπουργείο παιδειάς το ανακοίνωσε...δεν υπάρχει πια ράδιο-αρβύλα νομίζω ναι...λίγες ώρες πριν! Click για ανάπτυξη... ωχ δικιο εχεις! τωρα ειδα την ανακοινωση! ωχ παναγια μου...κι εγω μαζι σας θα τα πινω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:25 Ο cJay έγραψε: #200 16-06-09 16:25 χοχοχο λοιπόν διαδικτυακο ποτάκι θα ειναι οτι πρεπει μιας και μενουμε σε μακρινα μερη.... όλο το βραδυ ischool θα ειναι ενα πολύ ωραίο χαλαρωτικό κολπάκι να ξεχαστουμε...χοχοχοχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Hristos: Αν και δεν πίνω για το ξενύχτι το σέφτομαι με τίποτα μπύρες τζαμάικα θα παεράσουμε εξαιρετική ιδέα Click για ανάπτυξη... κοίτα ας μη σε κάνουμε κ μπεκρή ενώ δεν είσαι!!! κρίμα να διαφθείρουμε ετσι τη νεολαία!!! μωρέ όμως αν δε ταρακουνηθείς κ λίγο θα νιώθεις το άγχος!!!! πάρε εκεί μια αμπσολουτ και πίνε απο το μπουκάλι!!! (με ρέγουλα ε!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:11 Ο lookthetree: #186 16-06-09 16:11 ωχ παναγιτσα μ δεν ειμαι καθολου μα καλθολου ετοιμος...αχ θα κλαψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:13 Ο cJay έγραψε: #187 16-06-09 16:13 Ελα ρεεεεε....τι εγινε? ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΔΙΝΑΜΕ ΕΧΟΥΜΕ? Ελαααα ψυχραιμίααααααα.......... genetic αμα πινει απο μπουκαλι αστο δν υπάρχει ρεγουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:15 Ο Civilara έγραψε: #188 16-06-09 16:15 Τι μπουκάλι ρε παιδιά. Η υπόθεση σηκώνει βαρέλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hearts_alive Νεοφερμένο μέλος Ο hearts_alive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:15 Ο hearts_alive: #189 16-06-09 16:15 Το βράδυ της Πέμπτης και ξημερώματα Παρασκευής η Guiness θα ρέει αφθονη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:17 Ο cJay έγραψε: #190 16-06-09 16:17 ψηθείτε για i-school meeting πέμπτη βραδυ...να τα πιουμε παρέα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. genetics_75 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο genetics_75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:19 Ο genetics_75: #191 16-06-09 16:19 Αρχική Δημοσίευση από geoste: Χεχε. Τι μου θύμισες τώρα. Κι εγώ τα ίδια έκανα. Είχα γίνει ντίρλα το προηγούμενο βράδυ που θα βγαίνανε οι βαθμολογίες. Click για ανάπτυξη... είδες!!! ανεξάρτητα και απο τη βαθμολογία θυμάσαι το μεθύσι!!! κατι μου λέει οτι θα ονομαστώ ο μπεκρής του σαιτ!! ενταξει ειχαμε αγχος οταν διναμε αλλα τώρα βλέπεις τους βαθμούς, θα δείς αν θα πραγαμτοποιηθεί το ονειρο σου!!!!! εχω και εγω παααααρα πολυ αγχος αλλα δεν πειράζει με λίγο ποτάκι κάθε βράδυ θα περάσουν οι μέρες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariiiiia Νεοφερμένο μέλος Η mariiiiia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:19 Η mariiiiia: #192 16-06-09 16:19 παιδια στις ειδησεις ειπαν οτι στις 19 θα αναρτηθουν στα σχολεια.. (:wow το ακουσα και στο ραδιοφωνο.. παιζει να ειναι και αυτο ραδιο αρβυλα?? και οταν λεμε οτι στο ιντερνετ ανακοινωνονται "νωριτερα" εννοουμαι με διαφορα μολις καμποσων ωρων?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:20 Ο lookthetree: #193 16-06-09 16:20 Εγω προσωπικα ειμαι ενα ατομο π εχω πολυ αγχος και που δεν ηρεμω ανα δε διαπιστωσω οτι πηγαν ολα καλα και αυτη την στιγμη η πιεση μ ανεβαινει στα υψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:21 Ο cJay έγραψε: #194 16-06-09 16:21 Ρε παιδιά με δελτίο τύπου το υπουργείο παιδειάς το ανακοίνωσε...δεν υπάρχει πια ράδιο-αρβύλα νομίζω ναι...λίγες ώρες πριν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. genetics_75 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο genetics_75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:22 Ο genetics_75: #195 16-06-09 16:22 Αρχική Δημοσίευση από cJay: ψηθείτε για i-school meeting πέμπτη βραδυ...να τα πιουμε παρέα... Click για ανάπτυξη... μέσααααααααααα! κ ας μένω λάρισα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hearts_alive Νεοφερμένο μέλος Ο hearts_alive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:22 Ο hearts_alive: #196 16-06-09 16:22 Αρχική Δημοσίευση από mariiiiia: παιδια στις ειδησεις ειπαν οτι στις 19 θα αναρτηθουν στα σχολεια.. (:wow το ακουσα και στο ραδιοφωνο.. παιζει να ειναι και αυτο ραδιο αρβυλα?? και οταν λεμε οτι στο ιντερνετ ανακοινωνονται "νωριτερα" εννοουμαι με διαφορα μολις καμποσων ωρων?? Click για ανάπτυξη... Είναι επιβεβαιωμένο απ'το υπουργείο Αν ισχύει το ίδιο με τις βάσεις, φαντάζομαι ότι θα αναρτηθούν στο internet απ'τις 7-8 το πρωί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hristos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ελευθερούπολη (Καβάλα). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:23 Ο Hristos έγραψε: #197 16-06-09 16:23 Αρχική Δημοσίευση από cJay: ψηθείτε για i-school meeting πέμπτη βραδυ...να τα πιουμε παρέα... Click για ανάπτυξη... Ψήθηκα ελάτε στο χωριό μου έχουμε ουζάκι και κρασάκι παραγωγής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. genetics_75 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο genetics_75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:24 Ο genetics_75: #198 16-06-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από geoste: Τι μπουκάλι ρε παιδιά. Η υπόθεση σηκώνει βαρέλι. Click για ανάπτυξη... έχεις πίασει το νόημα της ζωής φίλε μου!!!!:no1: {κάντε χαβαλέ και θα περάσουν οι μέρες χαλαράαααααααα!!!} Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariiiiia Νεοφερμένο μέλος Η mariiiiia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:25 Η mariiiiia: #199 16-06-09 16:25 Αρχική Δημοσίευση από cJay: Ρε παιδιά με δελτίο τύπου το υπουργείο παιδειάς το ανακοίνωσε...δεν υπάρχει πια ράδιο-αρβύλα νομίζω ναι...λίγες ώρες πριν! Click για ανάπτυξη... ωχ δικιο εχεις! τωρα ειδα την ανακοινωση! ωχ παναγια μου...κι εγω μαζι σας θα τα πινω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:25 Ο cJay έγραψε: #200 16-06-09 16:25 χοχοχο λοιπόν διαδικτυακο ποτάκι θα ειναι οτι πρεπει μιας και μενουμε σε μακρινα μερη.... όλο το βραδυ ischool θα ειναι ενα πολύ ωραίο χαλαρωτικό κολπάκι να ξεχαστουμε...χοχοχοχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ωχ παναγιτσα μ δεν ειμαι καθολου μα καλθολου ετοιμος...αχ θα κλαψω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:13 Ο cJay έγραψε: #187 16-06-09 16:13 Ελα ρεεεεε....τι εγινε? ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΔΙΝΑΜΕ ΕΧΟΥΜΕ? Ελαααα ψυχραιμίααααααα.......... genetic αμα πινει απο μπουκαλι αστο δν υπάρχει ρεγουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:15 Ο Civilara έγραψε: #188 16-06-09 16:15 Τι μπουκάλι ρε παιδιά. Η υπόθεση σηκώνει βαρέλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hearts_alive Νεοφερμένο μέλος Ο hearts_alive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:15 Ο hearts_alive: #189 16-06-09 16:15 Το βράδυ της Πέμπτης και ξημερώματα Παρασκευής η Guiness θα ρέει αφθονη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:17 Ο cJay έγραψε: #190 16-06-09 16:17 ψηθείτε για i-school meeting πέμπτη βραδυ...να τα πιουμε παρέα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. genetics_75 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο genetics_75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:19 Ο genetics_75: #191 16-06-09 16:19 Αρχική Δημοσίευση από geoste: Χεχε. Τι μου θύμισες τώρα. Κι εγώ τα ίδια έκανα. Είχα γίνει ντίρλα το προηγούμενο βράδυ που θα βγαίνανε οι βαθμολογίες. Click για ανάπτυξη... είδες!!! ανεξάρτητα και απο τη βαθμολογία θυμάσαι το μεθύσι!!! κατι μου λέει οτι θα ονομαστώ ο μπεκρής του σαιτ!! ενταξει ειχαμε αγχος οταν διναμε αλλα τώρα βλέπεις τους βαθμούς, θα δείς αν θα πραγαμτοποιηθεί το ονειρο σου!!!!! εχω και εγω παααααρα πολυ αγχος αλλα δεν πειράζει με λίγο ποτάκι κάθε βράδυ θα περάσουν οι μέρες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariiiiia Νεοφερμένο μέλος Η mariiiiia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:19 Η mariiiiia: #192 16-06-09 16:19 παιδια στις ειδησεις ειπαν οτι στις 19 θα αναρτηθουν στα σχολεια.. (:wow το ακουσα και στο ραδιοφωνο.. παιζει να ειναι και αυτο ραδιο αρβυλα?? και οταν λεμε οτι στο ιντερνετ ανακοινωνονται "νωριτερα" εννοουμαι με διαφορα μολις καμποσων ωρων?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:20 Ο lookthetree: #193 16-06-09 16:20 Εγω προσωπικα ειμαι ενα ατομο π εχω πολυ αγχος και που δεν ηρεμω ανα δε διαπιστωσω οτι πηγαν ολα καλα και αυτη την στιγμη η πιεση μ ανεβαινει στα υψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:21 Ο cJay έγραψε: #194 16-06-09 16:21 Ρε παιδιά με δελτίο τύπου το υπουργείο παιδειάς το ανακοίνωσε...δεν υπάρχει πια ράδιο-αρβύλα νομίζω ναι...λίγες ώρες πριν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. genetics_75 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο genetics_75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:22 Ο genetics_75: #195 16-06-09 16:22 Αρχική Δημοσίευση από cJay: ψηθείτε για i-school meeting πέμπτη βραδυ...να τα πιουμε παρέα... Click για ανάπτυξη... μέσααααααααααα! κ ας μένω λάρισα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hearts_alive Νεοφερμένο μέλος Ο hearts_alive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:22 Ο hearts_alive: #196 16-06-09 16:22 Αρχική Δημοσίευση από mariiiiia: παιδια στις ειδησεις ειπαν οτι στις 19 θα αναρτηθουν στα σχολεια.. (:wow το ακουσα και στο ραδιοφωνο.. παιζει να ειναι και αυτο ραδιο αρβυλα?? και οταν λεμε οτι στο ιντερνετ ανακοινωνονται "νωριτερα" εννοουμαι με διαφορα μολις καμποσων ωρων?? Click για ανάπτυξη... Είναι επιβεβαιωμένο απ'το υπουργείο Αν ισχύει το ίδιο με τις βάσεις, φαντάζομαι ότι θα αναρτηθούν στο internet απ'τις 7-8 το πρωί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hristos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ελευθερούπολη (Καβάλα). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:23 Ο Hristos έγραψε: #197 16-06-09 16:23 Αρχική Δημοσίευση από cJay: ψηθείτε για i-school meeting πέμπτη βραδυ...να τα πιουμε παρέα... Click για ανάπτυξη... Ψήθηκα ελάτε στο χωριό μου έχουμε ουζάκι και κρασάκι παραγωγής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. genetics_75 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο genetics_75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:24 Ο genetics_75: #198 16-06-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από geoste: Τι μπουκάλι ρε παιδιά. Η υπόθεση σηκώνει βαρέλι. Click για ανάπτυξη... έχεις πίασει το νόημα της ζωής φίλε μου!!!!:no1: {κάντε χαβαλέ και θα περάσουν οι μέρες χαλαράαααααααα!!!} Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariiiiia Νεοφερμένο μέλος Η mariiiiia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:25 Η mariiiiia: #199 16-06-09 16:25 Αρχική Δημοσίευση από cJay: Ρε παιδιά με δελτίο τύπου το υπουργείο παιδειάς το ανακοίνωσε...δεν υπάρχει πια ράδιο-αρβύλα νομίζω ναι...λίγες ώρες πριν! Click για ανάπτυξη... ωχ δικιο εχεις! τωρα ειδα την ανακοινωση! ωχ παναγια μου...κι εγω μαζι σας θα τα πινω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:25 Ο cJay έγραψε: #200 16-06-09 16:25 χοχοχο λοιπόν διαδικτυακο ποτάκι θα ειναι οτι πρεπει μιας και μενουμε σε μακρινα μερη.... όλο το βραδυ ischool θα ειναι ενα πολύ ωραίο χαλαρωτικό κολπάκι να ξεχαστουμε...χοχοχοχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ελα ρεεεεε....τι εγινε? ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ ΑΠΟ ΟΤΑΝ ΔΙΝΑΜΕ ΕΧΟΥΜΕ? Ελαααα ψυχραιμίααααααα.......... genetic αμα πινει απο μπουκαλι αστο δν υπάρχει ρεγουλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Civilara Περιβόητο μέλος Ο Civilara αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Δανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.344 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:15 Ο Civilara έγραψε: #188 16-06-09 16:15 Τι μπουκάλι ρε παιδιά. Η υπόθεση σηκώνει βαρέλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hearts_alive Νεοφερμένο μέλος Ο hearts_alive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:15 Ο hearts_alive: #189 16-06-09 16:15 Το βράδυ της Πέμπτης και ξημερώματα Παρασκευής η Guiness θα ρέει αφθονη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:17 Ο cJay έγραψε: #190 16-06-09 16:17 ψηθείτε για i-school meeting πέμπτη βραδυ...να τα πιουμε παρέα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. genetics_75 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο genetics_75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:19 Ο genetics_75: #191 16-06-09 16:19 Αρχική Δημοσίευση από geoste: Χεχε. Τι μου θύμισες τώρα. Κι εγώ τα ίδια έκανα. Είχα γίνει ντίρλα το προηγούμενο βράδυ που θα βγαίνανε οι βαθμολογίες. Click για ανάπτυξη... είδες!!! ανεξάρτητα και απο τη βαθμολογία θυμάσαι το μεθύσι!!! κατι μου λέει οτι θα ονομαστώ ο μπεκρής του σαιτ!! ενταξει ειχαμε αγχος οταν διναμε αλλα τώρα βλέπεις τους βαθμούς, θα δείς αν θα πραγαμτοποιηθεί το ονειρο σου!!!!! εχω και εγω παααααρα πολυ αγχος αλλα δεν πειράζει με λίγο ποτάκι κάθε βράδυ θα περάσουν οι μέρες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariiiiia Νεοφερμένο μέλος Η mariiiiia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:19 Η mariiiiia: #192 16-06-09 16:19 παιδια στις ειδησεις ειπαν οτι στις 19 θα αναρτηθουν στα σχολεια.. (:wow το ακουσα και στο ραδιοφωνο.. παιζει να ειναι και αυτο ραδιο αρβυλα?? και οταν λεμε οτι στο ιντερνετ ανακοινωνονται "νωριτερα" εννοουμαι με διαφορα μολις καμποσων ωρων?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:20 Ο lookthetree: #193 16-06-09 16:20 Εγω προσωπικα ειμαι ενα ατομο π εχω πολυ αγχος και που δεν ηρεμω ανα δε διαπιστωσω οτι πηγαν ολα καλα και αυτη την στιγμη η πιεση μ ανεβαινει στα υψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:21 Ο cJay έγραψε: #194 16-06-09 16:21 Ρε παιδιά με δελτίο τύπου το υπουργείο παιδειάς το ανακοίνωσε...δεν υπάρχει πια ράδιο-αρβύλα νομίζω ναι...λίγες ώρες πριν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. genetics_75 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο genetics_75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:22 Ο genetics_75: #195 16-06-09 16:22 Αρχική Δημοσίευση από cJay: ψηθείτε για i-school meeting πέμπτη βραδυ...να τα πιουμε παρέα... Click για ανάπτυξη... μέσααααααααααα! κ ας μένω λάρισα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hearts_alive Νεοφερμένο μέλος Ο hearts_alive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:22 Ο hearts_alive: #196 16-06-09 16:22 Αρχική Δημοσίευση από mariiiiia: παιδια στις ειδησεις ειπαν οτι στις 19 θα αναρτηθουν στα σχολεια.. (:wow το ακουσα και στο ραδιοφωνο.. παιζει να ειναι και αυτο ραδιο αρβυλα?? και οταν λεμε οτι στο ιντερνετ ανακοινωνονται "νωριτερα" εννοουμαι με διαφορα μολις καμποσων ωρων?? Click για ανάπτυξη... Είναι επιβεβαιωμένο απ'το υπουργείο Αν ισχύει το ίδιο με τις βάσεις, φαντάζομαι ότι θα αναρτηθούν στο internet απ'τις 7-8 το πρωί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hristos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ελευθερούπολη (Καβάλα). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:23 Ο Hristos έγραψε: #197 16-06-09 16:23 Αρχική Δημοσίευση από cJay: ψηθείτε για i-school meeting πέμπτη βραδυ...να τα πιουμε παρέα... Click για ανάπτυξη... Ψήθηκα ελάτε στο χωριό μου έχουμε ουζάκι και κρασάκι παραγωγής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. genetics_75 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο genetics_75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:24 Ο genetics_75: #198 16-06-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από geoste: Τι μπουκάλι ρε παιδιά. Η υπόθεση σηκώνει βαρέλι. Click για ανάπτυξη... έχεις πίασει το νόημα της ζωής φίλε μου!!!!:no1: {κάντε χαβαλέ και θα περάσουν οι μέρες χαλαράαααααααα!!!} Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariiiiia Νεοφερμένο μέλος Η mariiiiia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:25 Η mariiiiia: #199 16-06-09 16:25 Αρχική Δημοσίευση από cJay: Ρε παιδιά με δελτίο τύπου το υπουργείο παιδειάς το ανακοίνωσε...δεν υπάρχει πια ράδιο-αρβύλα νομίζω ναι...λίγες ώρες πριν! Click για ανάπτυξη... ωχ δικιο εχεις! τωρα ειδα την ανακοινωση! ωχ παναγια μου...κι εγω μαζι σας θα τα πινω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:25 Ο cJay έγραψε: #200 16-06-09 16:25 χοχοχο λοιπόν διαδικτυακο ποτάκι θα ειναι οτι πρεπει μιας και μενουμε σε μακρινα μερη.... όλο το βραδυ ischool θα ειναι ενα πολύ ωραίο χαλαρωτικό κολπάκι να ξεχαστουμε...χοχοχοχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τι μπουκάλι ρε παιδιά. Η υπόθεση σηκώνει βαρέλι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hearts_alive Νεοφερμένο μέλος Ο hearts_alive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:15 Ο hearts_alive: #189 16-06-09 16:15 Το βράδυ της Πέμπτης και ξημερώματα Παρασκευής η Guiness θα ρέει αφθονη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:17 Ο cJay έγραψε: #190 16-06-09 16:17 ψηθείτε για i-school meeting πέμπτη βραδυ...να τα πιουμε παρέα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. genetics_75 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο genetics_75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:19 Ο genetics_75: #191 16-06-09 16:19 Αρχική Δημοσίευση από geoste: Χεχε. Τι μου θύμισες τώρα. Κι εγώ τα ίδια έκανα. Είχα γίνει ντίρλα το προηγούμενο βράδυ που θα βγαίνανε οι βαθμολογίες. Click για ανάπτυξη... είδες!!! ανεξάρτητα και απο τη βαθμολογία θυμάσαι το μεθύσι!!! κατι μου λέει οτι θα ονομαστώ ο μπεκρής του σαιτ!! ενταξει ειχαμε αγχος οταν διναμε αλλα τώρα βλέπεις τους βαθμούς, θα δείς αν θα πραγαμτοποιηθεί το ονειρο σου!!!!! εχω και εγω παααααρα πολυ αγχος αλλα δεν πειράζει με λίγο ποτάκι κάθε βράδυ θα περάσουν οι μέρες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariiiiia Νεοφερμένο μέλος Η mariiiiia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:19 Η mariiiiia: #192 16-06-09 16:19 παιδια στις ειδησεις ειπαν οτι στις 19 θα αναρτηθουν στα σχολεια.. (:wow το ακουσα και στο ραδιοφωνο.. παιζει να ειναι και αυτο ραδιο αρβυλα?? και οταν λεμε οτι στο ιντερνετ ανακοινωνονται "νωριτερα" εννοουμαι με διαφορα μολις καμποσων ωρων?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:20 Ο lookthetree: #193 16-06-09 16:20 Εγω προσωπικα ειμαι ενα ατομο π εχω πολυ αγχος και που δεν ηρεμω ανα δε διαπιστωσω οτι πηγαν ολα καλα και αυτη την στιγμη η πιεση μ ανεβαινει στα υψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:21 Ο cJay έγραψε: #194 16-06-09 16:21 Ρε παιδιά με δελτίο τύπου το υπουργείο παιδειάς το ανακοίνωσε...δεν υπάρχει πια ράδιο-αρβύλα νομίζω ναι...λίγες ώρες πριν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. genetics_75 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο genetics_75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:22 Ο genetics_75: #195 16-06-09 16:22 Αρχική Δημοσίευση από cJay: ψηθείτε για i-school meeting πέμπτη βραδυ...να τα πιουμε παρέα... Click για ανάπτυξη... μέσααααααααααα! κ ας μένω λάρισα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hearts_alive Νεοφερμένο μέλος Ο hearts_alive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:22 Ο hearts_alive: #196 16-06-09 16:22 Αρχική Δημοσίευση από mariiiiia: παιδια στις ειδησεις ειπαν οτι στις 19 θα αναρτηθουν στα σχολεια.. (:wow το ακουσα και στο ραδιοφωνο.. παιζει να ειναι και αυτο ραδιο αρβυλα?? και οταν λεμε οτι στο ιντερνετ ανακοινωνονται "νωριτερα" εννοουμαι με διαφορα μολις καμποσων ωρων?? Click για ανάπτυξη... Είναι επιβεβαιωμένο απ'το υπουργείο Αν ισχύει το ίδιο με τις βάσεις, φαντάζομαι ότι θα αναρτηθούν στο internet απ'τις 7-8 το πρωί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hristos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ελευθερούπολη (Καβάλα). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:23 Ο Hristos έγραψε: #197 16-06-09 16:23 Αρχική Δημοσίευση από cJay: ψηθείτε για i-school meeting πέμπτη βραδυ...να τα πιουμε παρέα... Click για ανάπτυξη... Ψήθηκα ελάτε στο χωριό μου έχουμε ουζάκι και κρασάκι παραγωγής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. genetics_75 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο genetics_75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:24 Ο genetics_75: #198 16-06-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από geoste: Τι μπουκάλι ρε παιδιά. Η υπόθεση σηκώνει βαρέλι. Click για ανάπτυξη... έχεις πίασει το νόημα της ζωής φίλε μου!!!!:no1: {κάντε χαβαλέ και θα περάσουν οι μέρες χαλαράαααααααα!!!} Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariiiiia Νεοφερμένο μέλος Η mariiiiia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:25 Η mariiiiia: #199 16-06-09 16:25 Αρχική Δημοσίευση από cJay: Ρε παιδιά με δελτίο τύπου το υπουργείο παιδειάς το ανακοίνωσε...δεν υπάρχει πια ράδιο-αρβύλα νομίζω ναι...λίγες ώρες πριν! Click για ανάπτυξη... ωχ δικιο εχεις! τωρα ειδα την ανακοινωση! ωχ παναγια μου...κι εγω μαζι σας θα τα πινω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:25 Ο cJay έγραψε: #200 16-06-09 16:25 χοχοχο λοιπόν διαδικτυακο ποτάκι θα ειναι οτι πρεπει μιας και μενουμε σε μακρινα μερη.... όλο το βραδυ ischool θα ειναι ενα πολύ ωραίο χαλαρωτικό κολπάκι να ξεχαστουμε...χοχοχοχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το βράδυ της Πέμπτης και ξημερώματα Παρασκευής η Guiness θα ρέει αφθονη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:17 Ο cJay έγραψε: #190 16-06-09 16:17 ψηθείτε για i-school meeting πέμπτη βραδυ...να τα πιουμε παρέα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. genetics_75 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο genetics_75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:19 Ο genetics_75: #191 16-06-09 16:19 Αρχική Δημοσίευση από geoste: Χεχε. Τι μου θύμισες τώρα. Κι εγώ τα ίδια έκανα. Είχα γίνει ντίρλα το προηγούμενο βράδυ που θα βγαίνανε οι βαθμολογίες. Click για ανάπτυξη... είδες!!! ανεξάρτητα και απο τη βαθμολογία θυμάσαι το μεθύσι!!! κατι μου λέει οτι θα ονομαστώ ο μπεκρής του σαιτ!! ενταξει ειχαμε αγχος οταν διναμε αλλα τώρα βλέπεις τους βαθμούς, θα δείς αν θα πραγαμτοποιηθεί το ονειρο σου!!!!! εχω και εγω παααααρα πολυ αγχος αλλα δεν πειράζει με λίγο ποτάκι κάθε βράδυ θα περάσουν οι μέρες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariiiiia Νεοφερμένο μέλος Η mariiiiia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:19 Η mariiiiia: #192 16-06-09 16:19 παιδια στις ειδησεις ειπαν οτι στις 19 θα αναρτηθουν στα σχολεια.. (:wow το ακουσα και στο ραδιοφωνο.. παιζει να ειναι και αυτο ραδιο αρβυλα?? και οταν λεμε οτι στο ιντερνετ ανακοινωνονται "νωριτερα" εννοουμαι με διαφορα μολις καμποσων ωρων?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:20 Ο lookthetree: #193 16-06-09 16:20 Εγω προσωπικα ειμαι ενα ατομο π εχω πολυ αγχος και που δεν ηρεμω ανα δε διαπιστωσω οτι πηγαν ολα καλα και αυτη την στιγμη η πιεση μ ανεβαινει στα υψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:21 Ο cJay έγραψε: #194 16-06-09 16:21 Ρε παιδιά με δελτίο τύπου το υπουργείο παιδειάς το ανακοίνωσε...δεν υπάρχει πια ράδιο-αρβύλα νομίζω ναι...λίγες ώρες πριν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. genetics_75 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο genetics_75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:22 Ο genetics_75: #195 16-06-09 16:22 Αρχική Δημοσίευση από cJay: ψηθείτε για i-school meeting πέμπτη βραδυ...να τα πιουμε παρέα... Click για ανάπτυξη... μέσααααααααααα! κ ας μένω λάρισα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hearts_alive Νεοφερμένο μέλος Ο hearts_alive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:22 Ο hearts_alive: #196 16-06-09 16:22 Αρχική Δημοσίευση από mariiiiia: παιδια στις ειδησεις ειπαν οτι στις 19 θα αναρτηθουν στα σχολεια.. (:wow το ακουσα και στο ραδιοφωνο.. παιζει να ειναι και αυτο ραδιο αρβυλα?? και οταν λεμε οτι στο ιντερνετ ανακοινωνονται "νωριτερα" εννοουμαι με διαφορα μολις καμποσων ωρων?? Click για ανάπτυξη... Είναι επιβεβαιωμένο απ'το υπουργείο Αν ισχύει το ίδιο με τις βάσεις, φαντάζομαι ότι θα αναρτηθούν στο internet απ'τις 7-8 το πρωί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hristos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ελευθερούπολη (Καβάλα). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:23 Ο Hristos έγραψε: #197 16-06-09 16:23 Αρχική Δημοσίευση από cJay: ψηθείτε για i-school meeting πέμπτη βραδυ...να τα πιουμε παρέα... Click για ανάπτυξη... Ψήθηκα ελάτε στο χωριό μου έχουμε ουζάκι και κρασάκι παραγωγής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. genetics_75 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο genetics_75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:24 Ο genetics_75: #198 16-06-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από geoste: Τι μπουκάλι ρε παιδιά. Η υπόθεση σηκώνει βαρέλι. Click για ανάπτυξη... έχεις πίασει το νόημα της ζωής φίλε μου!!!!:no1: {κάντε χαβαλέ και θα περάσουν οι μέρες χαλαράαααααααα!!!} Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariiiiia Νεοφερμένο μέλος Η mariiiiia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:25 Η mariiiiia: #199 16-06-09 16:25 Αρχική Δημοσίευση από cJay: Ρε παιδιά με δελτίο τύπου το υπουργείο παιδειάς το ανακοίνωσε...δεν υπάρχει πια ράδιο-αρβύλα νομίζω ναι...λίγες ώρες πριν! Click για ανάπτυξη... ωχ δικιο εχεις! τωρα ειδα την ανακοινωση! ωχ παναγια μου...κι εγω μαζι σας θα τα πινω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:25 Ο cJay έγραψε: #200 16-06-09 16:25 χοχοχο λοιπόν διαδικτυακο ποτάκι θα ειναι οτι πρεπει μιας και μενουμε σε μακρινα μερη.... όλο το βραδυ ischool θα ειναι ενα πολύ ωραίο χαλαρωτικό κολπάκι να ξεχαστουμε...χοχοχοχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ψηθείτε για i-school meeting πέμπτη βραδυ...να τα πιουμε παρέα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
genetics_75 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο genetics_75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:19 Ο genetics_75: #191 16-06-09 16:19 Αρχική Δημοσίευση από geoste: Χεχε. Τι μου θύμισες τώρα. Κι εγώ τα ίδια έκανα. Είχα γίνει ντίρλα το προηγούμενο βράδυ που θα βγαίνανε οι βαθμολογίες. Click για ανάπτυξη... είδες!!! ανεξάρτητα και απο τη βαθμολογία θυμάσαι το μεθύσι!!! κατι μου λέει οτι θα ονομαστώ ο μπεκρής του σαιτ!! ενταξει ειχαμε αγχος οταν διναμε αλλα τώρα βλέπεις τους βαθμούς, θα δείς αν θα πραγαμτοποιηθεί το ονειρο σου!!!!! εχω και εγω παααααρα πολυ αγχος αλλα δεν πειράζει με λίγο ποτάκι κάθε βράδυ θα περάσουν οι μέρες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariiiiia Νεοφερμένο μέλος Η mariiiiia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:19 Η mariiiiia: #192 16-06-09 16:19 παιδια στις ειδησεις ειπαν οτι στις 19 θα αναρτηθουν στα σχολεια.. (:wow το ακουσα και στο ραδιοφωνο.. παιζει να ειναι και αυτο ραδιο αρβυλα?? και οταν λεμε οτι στο ιντερνετ ανακοινωνονται "νωριτερα" εννοουμαι με διαφορα μολις καμποσων ωρων?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:20 Ο lookthetree: #193 16-06-09 16:20 Εγω προσωπικα ειμαι ενα ατομο π εχω πολυ αγχος και που δεν ηρεμω ανα δε διαπιστωσω οτι πηγαν ολα καλα και αυτη την στιγμη η πιεση μ ανεβαινει στα υψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:21 Ο cJay έγραψε: #194 16-06-09 16:21 Ρε παιδιά με δελτίο τύπου το υπουργείο παιδειάς το ανακοίνωσε...δεν υπάρχει πια ράδιο-αρβύλα νομίζω ναι...λίγες ώρες πριν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. genetics_75 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο genetics_75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:22 Ο genetics_75: #195 16-06-09 16:22 Αρχική Δημοσίευση από cJay: ψηθείτε για i-school meeting πέμπτη βραδυ...να τα πιουμε παρέα... Click για ανάπτυξη... μέσααααααααααα! κ ας μένω λάρισα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hearts_alive Νεοφερμένο μέλος Ο hearts_alive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:22 Ο hearts_alive: #196 16-06-09 16:22 Αρχική Δημοσίευση από mariiiiia: παιδια στις ειδησεις ειπαν οτι στις 19 θα αναρτηθουν στα σχολεια.. (:wow το ακουσα και στο ραδιοφωνο.. παιζει να ειναι και αυτο ραδιο αρβυλα?? και οταν λεμε οτι στο ιντερνετ ανακοινωνονται "νωριτερα" εννοουμαι με διαφορα μολις καμποσων ωρων?? Click για ανάπτυξη... Είναι επιβεβαιωμένο απ'το υπουργείο Αν ισχύει το ίδιο με τις βάσεις, φαντάζομαι ότι θα αναρτηθούν στο internet απ'τις 7-8 το πρωί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hristos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ελευθερούπολη (Καβάλα). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:23 Ο Hristos έγραψε: #197 16-06-09 16:23 Αρχική Δημοσίευση από cJay: ψηθείτε για i-school meeting πέμπτη βραδυ...να τα πιουμε παρέα... Click για ανάπτυξη... Ψήθηκα ελάτε στο χωριό μου έχουμε ουζάκι και κρασάκι παραγωγής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. genetics_75 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο genetics_75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:24 Ο genetics_75: #198 16-06-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από geoste: Τι μπουκάλι ρε παιδιά. Η υπόθεση σηκώνει βαρέλι. Click για ανάπτυξη... έχεις πίασει το νόημα της ζωής φίλε μου!!!!:no1: {κάντε χαβαλέ και θα περάσουν οι μέρες χαλαράαααααααα!!!} Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariiiiia Νεοφερμένο μέλος Η mariiiiia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:25 Η mariiiiia: #199 16-06-09 16:25 Αρχική Δημοσίευση από cJay: Ρε παιδιά με δελτίο τύπου το υπουργείο παιδειάς το ανακοίνωσε...δεν υπάρχει πια ράδιο-αρβύλα νομίζω ναι...λίγες ώρες πριν! Click για ανάπτυξη... ωχ δικιο εχεις! τωρα ειδα την ανακοινωση! ωχ παναγια μου...κι εγω μαζι σας θα τα πινω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:25 Ο cJay έγραψε: #200 16-06-09 16:25 χοχοχο λοιπόν διαδικτυακο ποτάκι θα ειναι οτι πρεπει μιας και μενουμε σε μακρινα μερη.... όλο το βραδυ ischool θα ειναι ενα πολύ ωραίο χαλαρωτικό κολπάκι να ξεχαστουμε...χοχοχοχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από geoste: Χεχε. Τι μου θύμισες τώρα. Κι εγώ τα ίδια έκανα. Είχα γίνει ντίρλα το προηγούμενο βράδυ που θα βγαίνανε οι βαθμολογίες. Click για ανάπτυξη... είδες!!! ανεξάρτητα και απο τη βαθμολογία θυμάσαι το μεθύσι!!! κατι μου λέει οτι θα ονομαστώ ο μπεκρής του σαιτ!! ενταξει ειχαμε αγχος οταν διναμε αλλα τώρα βλέπεις τους βαθμούς, θα δείς αν θα πραγαμτοποιηθεί το ονειρο σου!!!!! εχω και εγω παααααρα πολυ αγχος αλλα δεν πειράζει με λίγο ποτάκι κάθε βράδυ θα περάσουν οι μέρες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mariiiiia Νεοφερμένο μέλος Η mariiiiia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:19 Η mariiiiia: #192 16-06-09 16:19 παιδια στις ειδησεις ειπαν οτι στις 19 θα αναρτηθουν στα σχολεια.. (:wow το ακουσα και στο ραδιοφωνο.. παιζει να ειναι και αυτο ραδιο αρβυλα?? και οταν λεμε οτι στο ιντερνετ ανακοινωνονται "νωριτερα" εννοουμαι με διαφορα μολις καμποσων ωρων?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:20 Ο lookthetree: #193 16-06-09 16:20 Εγω προσωπικα ειμαι ενα ατομο π εχω πολυ αγχος και που δεν ηρεμω ανα δε διαπιστωσω οτι πηγαν ολα καλα και αυτη την στιγμη η πιεση μ ανεβαινει στα υψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:21 Ο cJay έγραψε: #194 16-06-09 16:21 Ρε παιδιά με δελτίο τύπου το υπουργείο παιδειάς το ανακοίνωσε...δεν υπάρχει πια ράδιο-αρβύλα νομίζω ναι...λίγες ώρες πριν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. genetics_75 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο genetics_75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:22 Ο genetics_75: #195 16-06-09 16:22 Αρχική Δημοσίευση από cJay: ψηθείτε για i-school meeting πέμπτη βραδυ...να τα πιουμε παρέα... Click για ανάπτυξη... μέσααααααααααα! κ ας μένω λάρισα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hearts_alive Νεοφερμένο μέλος Ο hearts_alive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:22 Ο hearts_alive: #196 16-06-09 16:22 Αρχική Δημοσίευση από mariiiiia: παιδια στις ειδησεις ειπαν οτι στις 19 θα αναρτηθουν στα σχολεια.. (:wow το ακουσα και στο ραδιοφωνο.. παιζει να ειναι και αυτο ραδιο αρβυλα?? και οταν λεμε οτι στο ιντερνετ ανακοινωνονται "νωριτερα" εννοουμαι με διαφορα μολις καμποσων ωρων?? Click για ανάπτυξη... Είναι επιβεβαιωμένο απ'το υπουργείο Αν ισχύει το ίδιο με τις βάσεις, φαντάζομαι ότι θα αναρτηθούν στο internet απ'τις 7-8 το πρωί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hristos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ελευθερούπολη (Καβάλα). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:23 Ο Hristos έγραψε: #197 16-06-09 16:23 Αρχική Δημοσίευση από cJay: ψηθείτε για i-school meeting πέμπτη βραδυ...να τα πιουμε παρέα... Click για ανάπτυξη... Ψήθηκα ελάτε στο χωριό μου έχουμε ουζάκι και κρασάκι παραγωγής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. genetics_75 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο genetics_75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:24 Ο genetics_75: #198 16-06-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από geoste: Τι μπουκάλι ρε παιδιά. Η υπόθεση σηκώνει βαρέλι. Click για ανάπτυξη... έχεις πίασει το νόημα της ζωής φίλε μου!!!!:no1: {κάντε χαβαλέ και θα περάσουν οι μέρες χαλαράαααααααα!!!} Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariiiiia Νεοφερμένο μέλος Η mariiiiia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:25 Η mariiiiia: #199 16-06-09 16:25 Αρχική Δημοσίευση από cJay: Ρε παιδιά με δελτίο τύπου το υπουργείο παιδειάς το ανακοίνωσε...δεν υπάρχει πια ράδιο-αρβύλα νομίζω ναι...λίγες ώρες πριν! Click για ανάπτυξη... ωχ δικιο εχεις! τωρα ειδα την ανακοινωση! ωχ παναγια μου...κι εγω μαζι σας θα τα πινω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:25 Ο cJay έγραψε: #200 16-06-09 16:25 χοχοχο λοιπόν διαδικτυακο ποτάκι θα ειναι οτι πρεπει μιας και μενουμε σε μακρινα μερη.... όλο το βραδυ ischool θα ειναι ενα πολύ ωραίο χαλαρωτικό κολπάκι να ξεχαστουμε...χοχοχοχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδια στις ειδησεις ειπαν οτι στις 19 θα αναρτηθουν στα σχολεια.. (:wow το ακουσα και στο ραδιοφωνο.. παιζει να ειναι και αυτο ραδιο αρβυλα?? και οταν λεμε οτι στο ιντερνετ ανακοινωνονται "νωριτερα" εννοουμαι με διαφορα μολις καμποσων ωρων?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:20 Ο lookthetree: #193 16-06-09 16:20 Εγω προσωπικα ειμαι ενα ατομο π εχω πολυ αγχος και που δεν ηρεμω ανα δε διαπιστωσω οτι πηγαν ολα καλα και αυτη την στιγμη η πιεση μ ανεβαινει στα υψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:21 Ο cJay έγραψε: #194 16-06-09 16:21 Ρε παιδιά με δελτίο τύπου το υπουργείο παιδειάς το ανακοίνωσε...δεν υπάρχει πια ράδιο-αρβύλα νομίζω ναι...λίγες ώρες πριν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. genetics_75 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο genetics_75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:22 Ο genetics_75: #195 16-06-09 16:22 Αρχική Δημοσίευση από cJay: ψηθείτε για i-school meeting πέμπτη βραδυ...να τα πιουμε παρέα... Click για ανάπτυξη... μέσααααααααααα! κ ας μένω λάρισα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hearts_alive Νεοφερμένο μέλος Ο hearts_alive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:22 Ο hearts_alive: #196 16-06-09 16:22 Αρχική Δημοσίευση από mariiiiia: παιδια στις ειδησεις ειπαν οτι στις 19 θα αναρτηθουν στα σχολεια.. (:wow το ακουσα και στο ραδιοφωνο.. παιζει να ειναι και αυτο ραδιο αρβυλα?? και οταν λεμε οτι στο ιντερνετ ανακοινωνονται "νωριτερα" εννοουμαι με διαφορα μολις καμποσων ωρων?? Click για ανάπτυξη... Είναι επιβεβαιωμένο απ'το υπουργείο Αν ισχύει το ίδιο με τις βάσεις, φαντάζομαι ότι θα αναρτηθούν στο internet απ'τις 7-8 το πρωί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hristos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ελευθερούπολη (Καβάλα). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:23 Ο Hristos έγραψε: #197 16-06-09 16:23 Αρχική Δημοσίευση από cJay: ψηθείτε για i-school meeting πέμπτη βραδυ...να τα πιουμε παρέα... Click για ανάπτυξη... Ψήθηκα ελάτε στο χωριό μου έχουμε ουζάκι και κρασάκι παραγωγής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. genetics_75 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο genetics_75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:24 Ο genetics_75: #198 16-06-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από geoste: Τι μπουκάλι ρε παιδιά. Η υπόθεση σηκώνει βαρέλι. Click για ανάπτυξη... έχεις πίασει το νόημα της ζωής φίλε μου!!!!:no1: {κάντε χαβαλέ και θα περάσουν οι μέρες χαλαράαααααααα!!!} Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariiiiia Νεοφερμένο μέλος Η mariiiiia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:25 Η mariiiiia: #199 16-06-09 16:25 Αρχική Δημοσίευση από cJay: Ρε παιδιά με δελτίο τύπου το υπουργείο παιδειάς το ανακοίνωσε...δεν υπάρχει πια ράδιο-αρβύλα νομίζω ναι...λίγες ώρες πριν! Click για ανάπτυξη... ωχ δικιο εχεις! τωρα ειδα την ανακοινωση! ωχ παναγια μου...κι εγω μαζι σας θα τα πινω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:25 Ο cJay έγραψε: #200 16-06-09 16:25 χοχοχο λοιπόν διαδικτυακο ποτάκι θα ειναι οτι πρεπει μιας και μενουμε σε μακρινα μερη.... όλο το βραδυ ischool θα ειναι ενα πολύ ωραίο χαλαρωτικό κολπάκι να ξεχαστουμε...χοχοχοχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγω προσωπικα ειμαι ενα ατομο π εχω πολυ αγχος και που δεν ηρεμω ανα δε διαπιστωσω οτι πηγαν ολα καλα και αυτη την στιγμη η πιεση μ ανεβαινει στα υψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:21 Ο cJay έγραψε: #194 16-06-09 16:21 Ρε παιδιά με δελτίο τύπου το υπουργείο παιδειάς το ανακοίνωσε...δεν υπάρχει πια ράδιο-αρβύλα νομίζω ναι...λίγες ώρες πριν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. genetics_75 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο genetics_75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:22 Ο genetics_75: #195 16-06-09 16:22 Αρχική Δημοσίευση από cJay: ψηθείτε για i-school meeting πέμπτη βραδυ...να τα πιουμε παρέα... Click για ανάπτυξη... μέσααααααααααα! κ ας μένω λάρισα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hearts_alive Νεοφερμένο μέλος Ο hearts_alive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:22 Ο hearts_alive: #196 16-06-09 16:22 Αρχική Δημοσίευση από mariiiiia: παιδια στις ειδησεις ειπαν οτι στις 19 θα αναρτηθουν στα σχολεια.. (:wow το ακουσα και στο ραδιοφωνο.. παιζει να ειναι και αυτο ραδιο αρβυλα?? και οταν λεμε οτι στο ιντερνετ ανακοινωνονται "νωριτερα" εννοουμαι με διαφορα μολις καμποσων ωρων?? Click για ανάπτυξη... Είναι επιβεβαιωμένο απ'το υπουργείο Αν ισχύει το ίδιο με τις βάσεις, φαντάζομαι ότι θα αναρτηθούν στο internet απ'τις 7-8 το πρωί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hristos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ελευθερούπολη (Καβάλα). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:23 Ο Hristos έγραψε: #197 16-06-09 16:23 Αρχική Δημοσίευση από cJay: ψηθείτε για i-school meeting πέμπτη βραδυ...να τα πιουμε παρέα... Click για ανάπτυξη... Ψήθηκα ελάτε στο χωριό μου έχουμε ουζάκι και κρασάκι παραγωγής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. genetics_75 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο genetics_75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:24 Ο genetics_75: #198 16-06-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από geoste: Τι μπουκάλι ρε παιδιά. Η υπόθεση σηκώνει βαρέλι. Click για ανάπτυξη... έχεις πίασει το νόημα της ζωής φίλε μου!!!!:no1: {κάντε χαβαλέ και θα περάσουν οι μέρες χαλαράαααααααα!!!} Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariiiiia Νεοφερμένο μέλος Η mariiiiia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:25 Η mariiiiia: #199 16-06-09 16:25 Αρχική Δημοσίευση από cJay: Ρε παιδιά με δελτίο τύπου το υπουργείο παιδειάς το ανακοίνωσε...δεν υπάρχει πια ράδιο-αρβύλα νομίζω ναι...λίγες ώρες πριν! Click για ανάπτυξη... ωχ δικιο εχεις! τωρα ειδα την ανακοινωση! ωχ παναγια μου...κι εγω μαζι σας θα τα πινω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:25 Ο cJay έγραψε: #200 16-06-09 16:25 χοχοχο λοιπόν διαδικτυακο ποτάκι θα ειναι οτι πρεπει μιας και μενουμε σε μακρινα μερη.... όλο το βραδυ ischool θα ειναι ενα πολύ ωραίο χαλαρωτικό κολπάκι να ξεχαστουμε...χοχοχοχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ρε παιδιά με δελτίο τύπου το υπουργείο παιδειάς το ανακοίνωσε...δεν υπάρχει πια ράδιο-αρβύλα νομίζω ναι...λίγες ώρες πριν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
genetics_75 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο genetics_75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:22 Ο genetics_75: #195 16-06-09 16:22 Αρχική Δημοσίευση από cJay: ψηθείτε για i-school meeting πέμπτη βραδυ...να τα πιουμε παρέα... Click για ανάπτυξη... μέσααααααααααα! κ ας μένω λάρισα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. hearts_alive Νεοφερμένο μέλος Ο hearts_alive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:22 Ο hearts_alive: #196 16-06-09 16:22 Αρχική Δημοσίευση από mariiiiia: παιδια στις ειδησεις ειπαν οτι στις 19 θα αναρτηθουν στα σχολεια.. (:wow το ακουσα και στο ραδιοφωνο.. παιζει να ειναι και αυτο ραδιο αρβυλα?? και οταν λεμε οτι στο ιντερνετ ανακοινωνονται "νωριτερα" εννοουμαι με διαφορα μολις καμποσων ωρων?? Click για ανάπτυξη... Είναι επιβεβαιωμένο απ'το υπουργείο Αν ισχύει το ίδιο με τις βάσεις, φαντάζομαι ότι θα αναρτηθούν στο internet απ'τις 7-8 το πρωί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hristos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ελευθερούπολη (Καβάλα). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:23 Ο Hristos έγραψε: #197 16-06-09 16:23 Αρχική Δημοσίευση από cJay: ψηθείτε για i-school meeting πέμπτη βραδυ...να τα πιουμε παρέα... Click για ανάπτυξη... Ψήθηκα ελάτε στο χωριό μου έχουμε ουζάκι και κρασάκι παραγωγής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. genetics_75 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο genetics_75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:24 Ο genetics_75: #198 16-06-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από geoste: Τι μπουκάλι ρε παιδιά. Η υπόθεση σηκώνει βαρέλι. Click για ανάπτυξη... έχεις πίασει το νόημα της ζωής φίλε μου!!!!:no1: {κάντε χαβαλέ και θα περάσουν οι μέρες χαλαράαααααααα!!!} Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariiiiia Νεοφερμένο μέλος Η mariiiiia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:25 Η mariiiiia: #199 16-06-09 16:25 Αρχική Δημοσίευση από cJay: Ρε παιδιά με δελτίο τύπου το υπουργείο παιδειάς το ανακοίνωσε...δεν υπάρχει πια ράδιο-αρβύλα νομίζω ναι...λίγες ώρες πριν! Click για ανάπτυξη... ωχ δικιο εχεις! τωρα ειδα την ανακοινωση! ωχ παναγια μου...κι εγω μαζι σας θα τα πινω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:25 Ο cJay έγραψε: #200 16-06-09 16:25 χοχοχο λοιπόν διαδικτυακο ποτάκι θα ειναι οτι πρεπει μιας και μενουμε σε μακρινα μερη.... όλο το βραδυ ischool θα ειναι ενα πολύ ωραίο χαλαρωτικό κολπάκι να ξεχαστουμε...χοχοχοχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από cJay: ψηθείτε για i-school meeting πέμπτη βραδυ...να τα πιουμε παρέα... Click για ανάπτυξη... μέσααααααααααα! κ ας μένω λάρισα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
hearts_alive Νεοφερμένο μέλος Ο hearts_alive αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος. Έχει γράψει 78 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:22 Ο hearts_alive: #196 16-06-09 16:22 Αρχική Δημοσίευση από mariiiiia: παιδια στις ειδησεις ειπαν οτι στις 19 θα αναρτηθουν στα σχολεια.. (:wow το ακουσα και στο ραδιοφωνο.. παιζει να ειναι και αυτο ραδιο αρβυλα?? και οταν λεμε οτι στο ιντερνετ ανακοινωνονται "νωριτερα" εννοουμαι με διαφορα μολις καμποσων ωρων?? Click για ανάπτυξη... Είναι επιβεβαιωμένο απ'το υπουργείο Αν ισχύει το ίδιο με τις βάσεις, φαντάζομαι ότι θα αναρτηθούν στο internet απ'τις 7-8 το πρωί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hristos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ελευθερούπολη (Καβάλα). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:23 Ο Hristos έγραψε: #197 16-06-09 16:23 Αρχική Δημοσίευση από cJay: ψηθείτε για i-school meeting πέμπτη βραδυ...να τα πιουμε παρέα... Click για ανάπτυξη... Ψήθηκα ελάτε στο χωριό μου έχουμε ουζάκι και κρασάκι παραγωγής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. genetics_75 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο genetics_75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:24 Ο genetics_75: #198 16-06-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από geoste: Τι μπουκάλι ρε παιδιά. Η υπόθεση σηκώνει βαρέλι. Click για ανάπτυξη... έχεις πίασει το νόημα της ζωής φίλε μου!!!!:no1: {κάντε χαβαλέ και θα περάσουν οι μέρες χαλαράαααααααα!!!} Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariiiiia Νεοφερμένο μέλος Η mariiiiia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:25 Η mariiiiia: #199 16-06-09 16:25 Αρχική Δημοσίευση από cJay: Ρε παιδιά με δελτίο τύπου το υπουργείο παιδειάς το ανακοίνωσε...δεν υπάρχει πια ράδιο-αρβύλα νομίζω ναι...λίγες ώρες πριν! Click για ανάπτυξη... ωχ δικιο εχεις! τωρα ειδα την ανακοινωση! ωχ παναγια μου...κι εγω μαζι σας θα τα πινω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:25 Ο cJay έγραψε: #200 16-06-09 16:25 χοχοχο λοιπόν διαδικτυακο ποτάκι θα ειναι οτι πρεπει μιας και μενουμε σε μακρινα μερη.... όλο το βραδυ ischool θα ειναι ενα πολύ ωραίο χαλαρωτικό κολπάκι να ξεχαστουμε...χοχοχοχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από mariiiiia: παιδια στις ειδησεις ειπαν οτι στις 19 θα αναρτηθουν στα σχολεια.. (:wow το ακουσα και στο ραδιοφωνο.. παιζει να ειναι και αυτο ραδιο αρβυλα?? και οταν λεμε οτι στο ιντερνετ ανακοινωνονται "νωριτερα" εννοουμαι με διαφορα μολις καμποσων ωρων?? Click για ανάπτυξη... Είναι επιβεβαιωμένο απ'το υπουργείο Αν ισχύει το ίδιο με τις βάσεις, φαντάζομαι ότι θα αναρτηθούν στο internet απ'τις 7-8 το πρωί. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hristos Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ελευθερούπολη (Καβάλα). Έχει γράψει 201 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:23 Ο Hristos έγραψε: #197 16-06-09 16:23 Αρχική Δημοσίευση από cJay: ψηθείτε για i-school meeting πέμπτη βραδυ...να τα πιουμε παρέα... Click για ανάπτυξη... Ψήθηκα ελάτε στο χωριό μου έχουμε ουζάκι και κρασάκι παραγωγής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. genetics_75 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο genetics_75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:24 Ο genetics_75: #198 16-06-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από geoste: Τι μπουκάλι ρε παιδιά. Η υπόθεση σηκώνει βαρέλι. Click για ανάπτυξη... έχεις πίασει το νόημα της ζωής φίλε μου!!!!:no1: {κάντε χαβαλέ και θα περάσουν οι μέρες χαλαράαααααααα!!!} Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariiiiia Νεοφερμένο μέλος Η mariiiiia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:25 Η mariiiiia: #199 16-06-09 16:25 Αρχική Δημοσίευση από cJay: Ρε παιδιά με δελτίο τύπου το υπουργείο παιδειάς το ανακοίνωσε...δεν υπάρχει πια ράδιο-αρβύλα νομίζω ναι...λίγες ώρες πριν! Click για ανάπτυξη... ωχ δικιο εχεις! τωρα ειδα την ανακοινωση! ωχ παναγια μου...κι εγω μαζι σας θα τα πινω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:25 Ο cJay έγραψε: #200 16-06-09 16:25 χοχοχο λοιπόν διαδικτυακο ποτάκι θα ειναι οτι πρεπει μιας και μενουμε σε μακρινα μερη.... όλο το βραδυ ischool θα ειναι ενα πολύ ωραίο χαλαρωτικό κολπάκι να ξεχαστουμε...χοχοχοχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από cJay: ψηθείτε για i-school meeting πέμπτη βραδυ...να τα πιουμε παρέα... Click για ανάπτυξη... Ψήθηκα ελάτε στο χωριό μου έχουμε ουζάκι και κρασάκι παραγωγής Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
genetics_75 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο genetics_75 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 210 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:24 Ο genetics_75: #198 16-06-09 16:24 Αρχική Δημοσίευση από geoste: Τι μπουκάλι ρε παιδιά. Η υπόθεση σηκώνει βαρέλι. Click για ανάπτυξη... έχεις πίασει το νόημα της ζωής φίλε μου!!!!:no1: {κάντε χαβαλέ και θα περάσουν οι μέρες χαλαράαααααααα!!!} Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mariiiiia Νεοφερμένο μέλος Η mariiiiia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:25 Η mariiiiia: #199 16-06-09 16:25 Αρχική Δημοσίευση από cJay: Ρε παιδιά με δελτίο τύπου το υπουργείο παιδειάς το ανακοίνωσε...δεν υπάρχει πια ράδιο-αρβύλα νομίζω ναι...λίγες ώρες πριν! Click για ανάπτυξη... ωχ δικιο εχεις! τωρα ειδα την ανακοινωση! ωχ παναγια μου...κι εγω μαζι σας θα τα πινω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:25 Ο cJay έγραψε: #200 16-06-09 16:25 χοχοχο λοιπόν διαδικτυακο ποτάκι θα ειναι οτι πρεπει μιας και μενουμε σε μακρινα μερη.... όλο το βραδυ ischool θα ειναι ενα πολύ ωραίο χαλαρωτικό κολπάκι να ξεχαστουμε...χοχοχοχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από geoste: Τι μπουκάλι ρε παιδιά. Η υπόθεση σηκώνει βαρέλι. Click για ανάπτυξη... έχεις πίασει το νόημα της ζωής φίλε μου!!!!:no1: {κάντε χαβαλέ και θα περάσουν οι μέρες χαλαράαααααααα!!!} Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mariiiiia Νεοφερμένο μέλος Η mariiiiia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 44 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:25 Η mariiiiia: #199 16-06-09 16:25 Αρχική Δημοσίευση από cJay: Ρε παιδιά με δελτίο τύπου το υπουργείο παιδειάς το ανακοίνωσε...δεν υπάρχει πια ράδιο-αρβύλα νομίζω ναι...λίγες ώρες πριν! Click για ανάπτυξη... ωχ δικιο εχεις! τωρα ειδα την ανακοινωση! ωχ παναγια μου...κι εγω μαζι σας θα τα πινω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:25 Ο cJay έγραψε: #200 16-06-09 16:25 χοχοχο λοιπόν διαδικτυακο ποτάκι θα ειναι οτι πρεπει μιας και μενουμε σε μακρινα μερη.... όλο το βραδυ ischool θα ειναι ενα πολύ ωραίο χαλαρωτικό κολπάκι να ξεχαστουμε...χοχοχοχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 8 9 10 11 12 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 10 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 10 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από cJay: Ρε παιδιά με δελτίο τύπου το υπουργείο παιδειάς το ανακοίνωσε...δεν υπάρχει πια ράδιο-αρβύλα νομίζω ναι...λίγες ώρες πριν! Click για ανάπτυξη... ωχ δικιο εχεις! τωρα ειδα την ανακοινωση! ωχ παναγια μου...κι εγω μαζι σας θα τα πινω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 16:25 Ο cJay έγραψε: #200 16-06-09 16:25 χοχοχο λοιπόν διαδικτυακο ποτάκι θα ειναι οτι πρεπει μιας και μενουμε σε μακρινα μερη.... όλο το βραδυ ischool θα ειναι ενα πολύ ωραίο χαλαρωτικό κολπάκι να ξεχαστουμε...χοχοχοχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χοχοχο λοιπόν διαδικτυακο ποτάκι θα ειναι οτι πρεπει μιας και μενουμε σε μακρινα μερη.... όλο το βραδυ ischool θα ειναι ενα πολύ ωραίο χαλαρωτικό κολπάκι να ξεχαστουμε...χοχοχοχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.