Andromeda
Εκκολαπτόμενο μέλος

κανε το άλλο που έκανα εγώ πέρισυ για αποφύγω τη βασανιστική πρωινή αναμονη!!! ρίξε γερό ξενύχτι το προηγούμενο βράδυ , βγές έξω, πιές, γίνε ντίρλα αν χρειαστεί, πήγαινε για ύπνο τις πρωινές ώρες, βάλε ξυπνητήρι κατά τη μια και ουτε αναμονή ούτε τίποτα!!! ξυπνάς κ τσούπ για καλημέρα τα αποτελέσματα!!!!!ασε που αν θα πας αργοτερα δε θα πέσεις πάνω στο τράφικ του λυκείου!!!!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hristos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αν και δεν πίνω για το ξενύχτι το σέφτομαι με τίποτα μπύρες τζαμάικα θα παεράσουμε εξαιρετική ιδέακανε το άλλο που έκανα εγώ πέρισυ για αποφύγω τη βασανιστική πρωινή αναμονη!!! ρίξε γερό ξενύχτι το προηγούμενο βράδυ , βγές έξω, πιές, γίνε ντίρλα αν χρειαστεί, πήγαινε για ύπνο τις πρωινές ώρες, βάλε ξυπνητήρι κατά τη μια και ουτε αναμονή ούτε τίποτα!!! ξυπνάς κ τσούπ για καλημέρα τα αποτελέσματα!!!!!ασε που αν θα πας αργοτερα δε θα πέσεις πάνω στο τράφικ του λυκείου!!!!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chris_90
Διάσημο μέλος

Αν βρω καλη παρεα θα το κανω.κανε το άλλο που έκανα εγώ πέρισυ για αποφύγω τη βασανιστική πρωινή αναμονη!!! ρίξε γερό ξενύχτι το προηγούμενο βράδυ , βγές έξω, πιές, γίνε ντίρλα αν χρειαστεί, πήγαινε για ύπνο τις πρωινές ώρες, βάλε ξυπνητήρι κατά τη μια και ουτε αναμονή ούτε τίποτα!!! ξυπνάς κ τσούπ για καλημέρα τα αποτελέσματα!!!!!ασε που αν θα πας αργοτερα δε θα πέσεις πάνω στο τράφικ του λυκείου!!!!![]()

Civilara
Περιβόητο μέλος

κανε το άλλο που έκανα εγώ πέρισυ για αποφύγω τη βασανιστική πρωινή αναμονη!!! ρίξε γερό ξενύχτι το προηγούμενο βράδυ , βγές έξω, πιές, γίνε ντίρλα αν χρειαστεί, πήγαινε για ύπνο τις πρωινές ώρες, βάλε ξυπνητήρι κατά τη μια και ουτε αναμονή ούτε τίποτα!!! ξυπνάς κ τσούπ για καλημέρα τα αποτελέσματα!!!!!ασε που αν θα πας αργοτερα δε θα πέσεις πάνω στο τράφικ του λυκείου!!!!![]()
Χεχε. Τι μου θύμισες τώρα. Κι εγώ τα ίδια έκανα. Είχα γίνει ντίρλα το προηγούμενο βράδυ που θα βγαίνανε οι βαθμολογίες.
genetics_75
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αν και δεν πίνω για το ξενύχτι το σέφτομαι με τίποτα μπύρες τζαμάικα θα παεράσουμε εξαιρετική ιδέα![]()
κοίτα ας μη σε κάνουμε κ μπεκρή ενώ δεν είσαι!!! κρίμα να διαφθείρουμε ετσι τη νεολαία!!!
μωρέ όμως αν δε ταρακουνηθείς κ λίγο θα νιώθεις το άγχος!!!!
πάρε εκεί μια αμπσολουτ και πίνε απο το μπουκάλι!!! (με ρέγουλα ε!

lookthetree
Εκκολαπτόμενο μέλος

cJay
Εκκολαπτόμενο μέλος

genetic αμα πινει απο μπουκαλι αστο δν υπάρχει ρεγουλα
Civilara
Περιβόητο μέλος

hearts_alive
Νεοφερμένο μέλος

cJay
Εκκολαπτόμενο μέλος

genetics_75
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χεχε. Τι μου θύμισες τώρα. Κι εγώ τα ίδια έκανα. Είχα γίνει ντίρλα το προηγούμενο βράδυ που θα βγαίνανε οι βαθμολογίες.
είδες!!! ανεξάρτητα και απο τη βαθμολογία
θυμάσαι το μεθύσι!!!
κατι μου λέει οτι θα ονομαστώ ο μπεκρής του σαιτ!!
ενταξει ειχαμε αγχος οταν διναμε αλλα τώρα βλέπεις τους βαθμούς, θα δείς αν θα πραγαμτοποιηθεί το ονειρο σου!!!!! εχω και εγω παααααρα πολυ αγχος αλλα δεν πειράζει με λίγο ποτάκι

mariiiiia
Νεοφερμένο μέλος

το ακουσα και στο ραδιοφωνο..
παιζει να ειναι και αυτο ραδιο αρβυλα??
και οταν λεμε οτι στο ιντερνετ ανακοινωνονται "νωριτερα" εννοουμαι με διαφορα μολις καμποσων ωρων??
lookthetree
Εκκολαπτόμενο μέλος

cJay
Εκκολαπτόμενο μέλος

νομίζω ναι...λίγες ώρες πριν!
genetics_75
Εκκολαπτόμενο μέλος

ψηθείτε για i-school meeting πέμπτη βραδυ...να τα πιουμε παρέα...
μέσααααααααααα! κ ας μένω λάρισα!!!!

hearts_alive
Νεοφερμένο μέλος

παιδια στις ειδησεις ειπαν οτι στις 19 θα αναρτηθουν στα σχολεια.. (:wow
το ακουσα και στο ραδιοφωνο..
παιζει να ειναι και αυτο ραδιο αρβυλα??
και οταν λεμε οτι στο ιντερνετ ανακοινωνονται "νωριτερα" εννοουμαι με διαφορα μολις καμποσων ωρων??
Είναι επιβεβαιωμένο απ'το υπουργείο
Αν ισχύει το ίδιο με τις βάσεις, φαντάζομαι ότι θα αναρτηθούν στο internet απ'τις 7-8 το πρωί.
Hristos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ψήθηκα ελάτε στο χωριό μου έχουμε ουζάκι και κρασάκι παραγωγήςψηθείτε για i-school meeting πέμπτη βραδυ...να τα πιουμε παρέα...

genetics_75
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τι μπουκάλι ρε παιδιά. Η υπόθεση σηκώνει βαρέλι.
έχεις πίασει το νόημα της ζωής φίλε μου!!!!:no1:
{κάντε χαβαλέ και θα περάσουν οι μέρες χαλαράαααααααα!!!}
mariiiiia
Νεοφερμένο μέλος

Ρε παιδιά με δελτίο τύπου το υπουργείο παιδειάς το ανακοίνωσε...δεν υπάρχει πια ράδιο-αρβύλα
νομίζω ναι...λίγες ώρες πριν!
ωχ δικιο εχεις! τωρα ειδα την ανακοινωση!
ωχ παναγια μου...κι εγω μαζι σας θα τα πινω!!

cJay
Εκκολαπτόμενο μέλος

όλο το βραδυ ischool θα ειναι ενα πολύ ωραίο χαλαρωτικό κολπάκι να ξεχαστουμε...χοχοχοχο
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.