Αποτελέσματα εξετάσεων

Πόσο υπολογίζετε ότι βγάλατε;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 0)
  • 19-20.000+

Ψήφοι: 0 0,0%
  • 18-19.000

• 17-18.000

• 16-17.000

• 15-16.000

• 14-15.000

• 13-14.000

• 12-13.000

• 11-12.000

• 10-11.000

• 9-10.000

• Κάτω από 9.000

• Δεν εξετάστηκα

• Σύνολο ψηφοφόρων
    0
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ........
:no1:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εμεις στο σχολειο μου τελειωνουμε 18 τα ενδοσχολικα...οποτε μετα τις 19 θα βγουν...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ισχύει αυτό! Φετος είπαν ότι τα αποτελέσματα μπορεία να βγουν πριν να έχουμε τελειώσει τις ενδοσχολικές!! Η ημερομηνία που έχει δοθεί στα σχολεία είναι 16 Ιουνίου...μην ξεχνάμε ότι αρχίσαμε 15 Μαϊου, πιο νωρίς από τις προηγούμενες χρονιές ;)
-----------------------------------------
επίσης, εγώ τελειώνω 19 ;)

Δεν ισχύει αυτό! Φετος είπαν ότι τα αποτελέσματα μπορεία να βγουν πριν να έχουμε τελειώσει τις ενδοσχολικές!! Η ημερομηνία που έχει δοθεί στα σχολεία είναι 16 Ιουνίου...μην ξεχνάμε ότι αρχίσαμε 15 Μαϊου, πιο νωρίς από τις προηγούμενες χρονιές ;)
-----------------------------------------
επίσης, εγώ τελειώνω 19 ;)
δεν ξερω τοτε για να το λες κατι θα ξερεις...:)

εγω ρωτησα στο σχολειο και μου ειπαν οτι θα βγουν το δευτερο δεκαημερο του ιουλιου!!!10-20 ιουλιου.....ξαφνιαστικα...γιατι απο ολους εδω μεσα εχω ακουσει οτι ειναι πριν τις 20 ιουνιου!!!

εγω ρωτησα στο σχολειο και μου ειπαν οτι θα βγουν το δευτερο δεκαημερο του ιουλιου!!!10-20 ιουλιου.....ξαφνιαστικα...γιατι απο ολους εδω μεσα εχω ακουσει οτι ειναι πριν τις 20 ιουνιου!!!

δεν υπάρχει καμία τετοια περίπτωση!

Παιδιά, 19 βγαίνουν.. Δείτε στην αρχική σελίδα του ischool δεξιά!!!

Α! Περίπου λέει... Έκει γύρω δηλαδή...

ο μοναδικος ειμαι με -9000 :(

ο μοναδικος ειμαι με -9000 :(
Εντάξει, φίλε μου τα μέλη του ischool δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα του συνόλου των υποψηφίων. Σε ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα ένα πολύ μεγάλο ποσοστό θα ήταν 9000<

παιδια ο διευθυντης μας ειπε οτι οι διορθωτες ειναι υποχρεωμενοι να παραδωσουν τα γραπτα μεχρι τις 18 ιουνιου και απο εκει και περα ξεκινα η αντιστροφη μετρηση!!!!!!!μην ξεχναμε οτι θα αργησουν τουλαχιστον 3 μερες γιατι 18 πεφτει πεμπτη παρασκευη να ετοιμαστουν απο το υπουργειο παιδειας σαβ/κο δεν δινονται τα αποτελεσματα οποτε γυρω στις 22 μας ειπε οτι το κοβει!!!

Μα έχει σταλεί επιστολή από το υπ.παιδείας και τους ενημερώνει ότι 16 Ιουνίου να αναμένουν τα αποτελέσματα...
Καταρχήν, ξεκινήσαμε πιο νωρίς να γράφουμε. Επίσης, αν παρατηρήσατε φέτος είναι πιο οργανωμένα τα πράγματα...
16-20 Ιουνίου θα ανακοινωθούν, δεν πάει παραπάνω...

συμφωνα με διαταγη οι βαθμοι θα ανακοινωθουν περιπου μια εβδομαδα αφοτου τελειωσουν οι ενδοσχολικες εξετασεις ολων των ταξεων.

Τελικα ποιόν να πρωτοπιστέψεις???

...άμα μου το έκανα αυτό πέρσι δεν θα το άντεχα...

Ας βγει κάποιος καθηγητής που να ξέρει να μιλήσει επιβεβαιωμένα

εγω σας ειπα τι μου ειπε ο διευθυντης μου αν θελετε με πιστευετε δεν εχω λογω να πω κατι ψευτικο,δλδ ελεος ο ενας με τις βαθμολογιες που ολους τους χαντακωνει ,ο αλλος με τα αποτελεσματα λες και εχει βυσματα μεσα στο υπ.παιδειας..καντε οτι θελετε!!!!!!!! ischool= ξερολες!!!!!!!!!!!

μηπως ξερετε αν θα ανακοινωθουν και για τα επαλ την ιδια ημερα??για ομαδα Β σιγουρα ναι πιστευω..για ομαδα α τι γινεται??

ischool= ξερολες!!!!!!!!!!!

Αργησες αλλα μπηκες στο νοημα:lol:

Παντως στο φροντιστηριο μου ειπαν οτι περιμενουν να βγουν τα αποτελεσματα 20 ή 22 Ιουνιου. Οχι, αργοτερα...

Απο την αλλη ακουσα εναν συνδικαλιστη στην Τσαπανιδου που ειπε οτι τα αποτελεσματα θα βγουν μαλλον Ιουλιο! Αν και δεν τον υπολογιζω ιδιαιτερα διοτι τον ρωταγε αυτον για τις βασεις και το μονο που εκανε ηταν να κριτικαρει το συστημα αντι να πει δυο φυσιολογικες κουβεντες.

Αν βγουν ιουλιο θα χω ψοφησει απο την αγωνια....παντως και γω ακουσα για 22 ιουνιου αλλα οταν ρωτησα την ο θεοσ να την ακνει διευθυντρια μου μου πε οτι δεν ισχυει κατι τετοιο και οτι ειναι ραδιοαρβιλα και οτι εκεινη αλλα ξερει αλλα δεν μου ειπε τι....

Καλα μυστικο της CIA & FBI ειναι αν ξερει κατι παραπανω?? Ελεοs :p

Εγω ενα πραγμα δεν καταλαβαινω...

Γιατι δεν βαζουν ενα μηνυμα στο ypepth.gr που να λεει οτι πχ:"20 ιουνιου θα ανακοινωθουν απο τις 7:30 τα αποτελεσματα των πανελληνιων στο ιντερνετ και κατα τις 8:30 θα αναρτηθουν και στα σχολεια"

Δηλαδη ελεος τοσο δυσκολο ειναι να γραψουν κατι τετοιο?

Τωρα θα γυρισει ενας και θα μου πει οτι ουτε αυτοι ξερουν ακομα ποτε θα βγουν κτλπ και για να τον προλαβω λεω οτι ολα τα γραπτα εχουν διορθωθει και τα παντα ειναι ετοιμα κ ανακοινωσημα αλλα περιμενουν να τελειωσουν τα επαλ + οι ενδοσχολικες για να μην προκληθει συγχυση!

Ομως μια ανακοινωση,εστω για να μας ηρεμησουν και για να μην ρωταμε απο δω κ απο κει, δεν ειναι δυσκολη.........

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back