cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 21:01 Ο cJay έγραψε: #241 16-06-09 21:01 Παιδιά όπως ειχαμε ποσταρει τις προηγούμενες μερες, τα αποτελεσματα αναμενονται και διαδικτυακα! (οπως εγινε φετος και με τα ΤΕΕ) Τωρα, από εδώ https://ypepth.gr/el_ec_category11440.htm θα τα δουμε αν τα δημοσιεύσουν!!! Αποθηκευστε το site στα αγαπημένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 21:09 Η Darkness έγραψε: #242 16-06-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από cJay: Παιδιά όπως ειχαμε ποσταρει τις προηγούμενες μερες, τα αποτελεσματα αναμενονται και διαδικτυακα! (οπως εγινε φετος και με τα ΤΕΕ) Τωρα, από εδώ https://ypepth.gr/el_ec_category11440.htm θα τα δουμε αν τα δημοσιεύσουν!!! Αποθηκευστε το site στα αγαπημένα Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστουμε..:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 21:18 Ο cJay έγραψε: #243 16-06-09 21:18 ευχαρίστηση μου δεσποινης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sophia1991 Νεοφερμένο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 37 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 22:52 Η Sophia1991: #244 16-06-09 22:52 παιδια μηπως ξερει καποιος αν στο internet θα βγουν τα αποτελεσματα ταυτοχρονα με τα σχολεια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:05 Ο lookthetree: #245 16-06-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Sophia1991: παιδια μηπως ξερει καποιος αν στο internet θα βγουν τα αποτελεσματα ταυτοχρονα με τα σχολεια? Click για ανάπτυξη... Σοφια νομιζω πολυ πιο νωρις θα βγουν στο ιντερνετ γι'αυτο αλλωστε θα μπουν και οι πιο πολλοι εκει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sophia1991 Νεοφερμένο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 37 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:10 Η Sophia1991: #246 16-06-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από lookthetree: Σοφια νομιζω πολυ πιο νωρις θα βγουν στο ιντερνετ γι'αυτο αλλωστε θα μπουν και οι πιο πολλοι εκει... Click για ανάπτυξη... thanks loolthetree! παντως δεν μου πολυαρεσει να τα δω μονη μου στο σπιτι...καλυτερα στο σχολειο με τους συμπασχοντες να το χαρουμε ή να κλαψουμε ολοι μαζι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:14 Ο nikos88 έγραψε: #247 16-06-09 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Sophia1991: thanks loolthetree! παντως δεν μου πολυαρεσει να τα δω μονη μου στο σπιτι...καλυτερα στο σχολειο με τους συμπασχοντες να το χαρουμε ή να κλαψουμε ολοι μαζι!! Click για ανάπτυξη... Εγω θα τα δω απο το νετ....!!!!Δεν μπορω εκει...!!!ο ενας θα εχει τρελαθει απο την χαρα του και ο αλλος απο την στεναχωρια του!!!αμα εχεις γραψει καλα και ο φιλος σου ασχημα...αντε να του μιλησεις..~~η αν εσυ εχεις γραψει χαλια....ποιος ακουει τους αλλους να πανηγυριζουν!!!!Απο νετ...με χιλια...!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:17 Ο M4dn3sS έγραψε: #248 16-06-09 23:17 Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: Εγω θα τα δω απο το νετ....!!!!Δεν μπορω εκει...!!!ο ενας θα εχει τρελαθει απο την χαρα του και ο αλλος απο την στεναχωρια του!!!αμα εχεις γραψει καλα και ο φιλος σου ασχημα...αντε να του μιλησεις..~~η αν εσυ εχεις γραψει χαλια....ποιος ακουει τους αλλους να πανηγυριζουν!!!!Απο νετ...με χιλια...!!!! Click για ανάπτυξη... +1 θα στεναχωρηθω πολυ να δω κακους βαθμους απο φιλους και την απογοητευση στο προσωπο τους,οποτε καλυτερα απο νετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:17 Ο halvas έγραψε: #249 16-06-09 23:17 Στο ίντερνετ βγαίνουν πρώτα ή με κάποια καθυστέρηση; Να ξέρω που να ψάχνω. Πληροφοριακά πάντως, πέρυσι στις 22-6 βγήκαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:18 Η Ειμαρμένη: #250 16-06-09 23:18 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Αν βρω καλη παρεα θα το κανω. Click για ανάπτυξη... Προτίθεμαι.Επίσης μου ήρθε μια άλλη καταπληκτική ιδέα.Να ανταλλάξουμε κωδικούς,να δει ο ένας τους βαθμούς του άλλου και να τους λέει κατά αύξουσα σειρά για να μην υπάρξουν απογοητεύσεις.:thanks: Πάντως κι εμένα με τρομάζει η ιδέα να περιμένω να ανοίξει μια σελίδα για να δω τι έγραψα.Έχω ταχυπαλμία τώρα.Νωρίς είναι η Παρασκευή. Καλά αποτελέσματα! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από halvas: Στο ίντερνετ βγαίνουν πρώτα ή με κάποια καθυστέρηση; Να ξέρω που να ψάχνω. Πληροφοριακά πάντως, πέρυσι στις 22-6 βγήκαν. Click για ανάπτυξη... Πέρυσι άρχισαν και περίπου 5 μέρες πιο αργά τις Πανελλήνιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:22 Ο lookthetree: #251 16-06-09 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Προτίθεμαι.Επίσης μου ήρθε μια άλλη καταπληκτική ιδέα.Να ανταλλάξουμε κωδικούς,να δει ο ένας τους βαθμούς του άλλου και να τους λέει κατά αύξουσα σειρά για να μην υπάρξουν απογοητεύσεις.:thanks: Πάντως κι εμένα με τρομάζει η ιδέα να περιμένω να ανοίξει μια σελίδα για να δω τι έγραψα.Έχω ταχυπαλμία τώρα.Νωρίς είναι η Παρασκευή. Καλά αποτελέσματα! ----------------------------------------- Πέρυσι άρχισαν και περίπου 5 μέρες πιο αργά τις Πανελλήνιες. Click για ανάπτυξη... Mια χαρα καλα τις ειχαν αρχισει περυσι τις πανελληνιες οπως αλλωστε συνηθιζαν καθε χρονο απλως φετος εγινε η εξαιρεση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:25 Η Ειμαρμένη: #252 16-06-09 23:25 Καλά φέτος το σκίσανε(με το συμπάθειο).Τετάρτη τελειώναμε το σχολείο και Παρασκεύη γράφαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:26 Ο halvas έγραψε: #253 16-06-09 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Πέρυσι άρχισαν και περίπου 5 μέρες πιο αργά τις Πανελλήνιες. Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι, όμως, ότι δε θα βγουν ούτε μέσα στις ενδοσχολικές ούτε στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Οπότε από τις 22 και μετά. Δεν είμαι σίγουρος όμως, μπορεί και να κάνω λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:27 Ο lookthetree: #254 16-06-09 23:27 Αρχική Δημοσίευση από halvas: Φαντάζομαι, όμως, ότι δε θα βγουν ούτε μέσα στις ενδοσχολικές ούτε στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Οπότε από τις 22 και μετά. Δεν είμαι σίγουρος όμως, μπορεί και να κάνω λάθος. Click για ανάπτυξη... Αυτο δεν το πιασα τι απο τις 22 κ μετα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:27 Η Ειμαρμένη: #255 16-06-09 23:27 Μπορεί να κατάλαβα και λάθος,αλλά την Παρασκευή βγαίνουν τα αποτελέσματα και επισήμως πλεόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:28 Ο lookthetree: #256 16-06-09 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Καλά φέτος το σκίσανε(με το συμπάθειο).Τετάρτη τελειώναμε το σχολείο και Παρασκεύη γράφαμε. Click για ανάπτυξη... Ε καλα αυτο που λες δεν στεκει το σχολειο οι περισσοτεροι το τελειωσαν απο τελη μαρτιου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:30 Η Ειμαρμένη: #257 16-06-09 23:30 Όχι εγώ πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. despi01 Νεοφερμένο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:31 Η despi01 έγραψε: #258 16-06-09 23:31 Μα ελεος βρε παιδια,απο εκει που λεγανε 24 με 26 οτι θα βγουνε (στην ΕΡΤ το ειχα ακουσει) τωρα μας το πηγανε μεθαυριο,δεν μπορουν να μην παιζουν με την αγωνια μας?!!Δεμ προλαβαινουμε καλα καλα να τελειώσουμε τισ ενδοσχολικες και να να αποτελεσματα!!!Απο εκει που νομιζα οτι-εστω και λιγες μερες θα ξεχνιομουνα απο τα του σχολειου,ερχονται καπακι τα αποτελεσματα.Καλα ή κακα ειναι παντως πολυ ψυχοφθορο!Δλδ ποτε περιμενανε να μασ το πουνε την Παρασκευη στις 11 η ωρα:''παιδια,δεν σηκωνοσαστε σιγα-σιγα απο την πλαζ να πεταχτειτε στο σχολειο σας να δειτε και τα αποτελεματα των Πανελληνίων?'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:31 Ο halvas έγραψε: #259 16-06-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από lookthetree: Αυτο δεν το πιασα τι απο τις 22 κ μετα?? Click για ανάπτυξη... Εννοούσα ότι δε θα βγουν πριν τις 22-6 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Μπορεί να κατάλαβα και λάθος,αλλά την Παρασκευή βγαίνουν τα αποτελέσματα και επισήμως πλεόν. Click για ανάπτυξη... Εντάξει τότε άμα το άκουσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:31 Ο lookthetree: #260 16-06-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Όχι εγώ πάντως. Click για ανάπτυξη... Hσουν τοσο αφοσιωμενη κ πηγαινες μεχρι το τελος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά όπως ειχαμε ποσταρει τις προηγούμενες μερες, τα αποτελεσματα αναμενονται και διαδικτυακα! (οπως εγινε φετος και με τα ΤΕΕ) Τωρα, από εδώ https://ypepth.gr/el_ec_category11440.htm θα τα δουμε αν τα δημοσιεύσουν!!! Αποθηκευστε το site στα αγαπημένα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Darkness Περιβόητο μέλος Η Darkness αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 5.129 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 21:09 Η Darkness έγραψε: #242 16-06-09 21:09 Αρχική Δημοσίευση από cJay: Παιδιά όπως ειχαμε ποσταρει τις προηγούμενες μερες, τα αποτελεσματα αναμενονται και διαδικτυακα! (οπως εγινε φετος και με τα ΤΕΕ) Τωρα, από εδώ https://ypepth.gr/el_ec_category11440.htm θα τα δουμε αν τα δημοσιεύσουν!!! Αποθηκευστε το site στα αγαπημένα Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστουμε..:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 21:18 Ο cJay έγραψε: #243 16-06-09 21:18 ευχαρίστηση μου δεσποινης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sophia1991 Νεοφερμένο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 37 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 22:52 Η Sophia1991: #244 16-06-09 22:52 παιδια μηπως ξερει καποιος αν στο internet θα βγουν τα αποτελεσματα ταυτοχρονα με τα σχολεια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:05 Ο lookthetree: #245 16-06-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Sophia1991: παιδια μηπως ξερει καποιος αν στο internet θα βγουν τα αποτελεσματα ταυτοχρονα με τα σχολεια? Click για ανάπτυξη... Σοφια νομιζω πολυ πιο νωρις θα βγουν στο ιντερνετ γι'αυτο αλλωστε θα μπουν και οι πιο πολλοι εκει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sophia1991 Νεοφερμένο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 37 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:10 Η Sophia1991: #246 16-06-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από lookthetree: Σοφια νομιζω πολυ πιο νωρις θα βγουν στο ιντερνετ γι'αυτο αλλωστε θα μπουν και οι πιο πολλοι εκει... Click για ανάπτυξη... thanks loolthetree! παντως δεν μου πολυαρεσει να τα δω μονη μου στο σπιτι...καλυτερα στο σχολειο με τους συμπασχοντες να το χαρουμε ή να κλαψουμε ολοι μαζι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:14 Ο nikos88 έγραψε: #247 16-06-09 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Sophia1991: thanks loolthetree! παντως δεν μου πολυαρεσει να τα δω μονη μου στο σπιτι...καλυτερα στο σχολειο με τους συμπασχοντες να το χαρουμε ή να κλαψουμε ολοι μαζι!! Click για ανάπτυξη... Εγω θα τα δω απο το νετ....!!!!Δεν μπορω εκει...!!!ο ενας θα εχει τρελαθει απο την χαρα του και ο αλλος απο την στεναχωρια του!!!αμα εχεις γραψει καλα και ο φιλος σου ασχημα...αντε να του μιλησεις..~~η αν εσυ εχεις γραψει χαλια....ποιος ακουει τους αλλους να πανηγυριζουν!!!!Απο νετ...με χιλια...!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:17 Ο M4dn3sS έγραψε: #248 16-06-09 23:17 Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: Εγω θα τα δω απο το νετ....!!!!Δεν μπορω εκει...!!!ο ενας θα εχει τρελαθει απο την χαρα του και ο αλλος απο την στεναχωρια του!!!αμα εχεις γραψει καλα και ο φιλος σου ασχημα...αντε να του μιλησεις..~~η αν εσυ εχεις γραψει χαλια....ποιος ακουει τους αλλους να πανηγυριζουν!!!!Απο νετ...με χιλια...!!!! Click για ανάπτυξη... +1 θα στεναχωρηθω πολυ να δω κακους βαθμους απο φιλους και την απογοητευση στο προσωπο τους,οποτε καλυτερα απο νετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:17 Ο halvas έγραψε: #249 16-06-09 23:17 Στο ίντερνετ βγαίνουν πρώτα ή με κάποια καθυστέρηση; Να ξέρω που να ψάχνω. Πληροφοριακά πάντως, πέρυσι στις 22-6 βγήκαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:18 Η Ειμαρμένη: #250 16-06-09 23:18 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Αν βρω καλη παρεα θα το κανω. Click για ανάπτυξη... Προτίθεμαι.Επίσης μου ήρθε μια άλλη καταπληκτική ιδέα.Να ανταλλάξουμε κωδικούς,να δει ο ένας τους βαθμούς του άλλου και να τους λέει κατά αύξουσα σειρά για να μην υπάρξουν απογοητεύσεις.:thanks: Πάντως κι εμένα με τρομάζει η ιδέα να περιμένω να ανοίξει μια σελίδα για να δω τι έγραψα.Έχω ταχυπαλμία τώρα.Νωρίς είναι η Παρασκευή. Καλά αποτελέσματα! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από halvas: Στο ίντερνετ βγαίνουν πρώτα ή με κάποια καθυστέρηση; Να ξέρω που να ψάχνω. Πληροφοριακά πάντως, πέρυσι στις 22-6 βγήκαν. Click για ανάπτυξη... Πέρυσι άρχισαν και περίπου 5 μέρες πιο αργά τις Πανελλήνιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:22 Ο lookthetree: #251 16-06-09 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Προτίθεμαι.Επίσης μου ήρθε μια άλλη καταπληκτική ιδέα.Να ανταλλάξουμε κωδικούς,να δει ο ένας τους βαθμούς του άλλου και να τους λέει κατά αύξουσα σειρά για να μην υπάρξουν απογοητεύσεις.:thanks: Πάντως κι εμένα με τρομάζει η ιδέα να περιμένω να ανοίξει μια σελίδα για να δω τι έγραψα.Έχω ταχυπαλμία τώρα.Νωρίς είναι η Παρασκευή. Καλά αποτελέσματα! ----------------------------------------- Πέρυσι άρχισαν και περίπου 5 μέρες πιο αργά τις Πανελλήνιες. Click για ανάπτυξη... Mια χαρα καλα τις ειχαν αρχισει περυσι τις πανελληνιες οπως αλλωστε συνηθιζαν καθε χρονο απλως φετος εγινε η εξαιρεση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:25 Η Ειμαρμένη: #252 16-06-09 23:25 Καλά φέτος το σκίσανε(με το συμπάθειο).Τετάρτη τελειώναμε το σχολείο και Παρασκεύη γράφαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:26 Ο halvas έγραψε: #253 16-06-09 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Πέρυσι άρχισαν και περίπου 5 μέρες πιο αργά τις Πανελλήνιες. Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι, όμως, ότι δε θα βγουν ούτε μέσα στις ενδοσχολικές ούτε στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Οπότε από τις 22 και μετά. Δεν είμαι σίγουρος όμως, μπορεί και να κάνω λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:27 Ο lookthetree: #254 16-06-09 23:27 Αρχική Δημοσίευση από halvas: Φαντάζομαι, όμως, ότι δε θα βγουν ούτε μέσα στις ενδοσχολικές ούτε στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Οπότε από τις 22 και μετά. Δεν είμαι σίγουρος όμως, μπορεί και να κάνω λάθος. Click για ανάπτυξη... Αυτο δεν το πιασα τι απο τις 22 κ μετα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:27 Η Ειμαρμένη: #255 16-06-09 23:27 Μπορεί να κατάλαβα και λάθος,αλλά την Παρασκευή βγαίνουν τα αποτελέσματα και επισήμως πλεόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:28 Ο lookthetree: #256 16-06-09 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Καλά φέτος το σκίσανε(με το συμπάθειο).Τετάρτη τελειώναμε το σχολείο και Παρασκεύη γράφαμε. Click για ανάπτυξη... Ε καλα αυτο που λες δεν στεκει το σχολειο οι περισσοτεροι το τελειωσαν απο τελη μαρτιου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:30 Η Ειμαρμένη: #257 16-06-09 23:30 Όχι εγώ πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. despi01 Νεοφερμένο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:31 Η despi01 έγραψε: #258 16-06-09 23:31 Μα ελεος βρε παιδια,απο εκει που λεγανε 24 με 26 οτι θα βγουνε (στην ΕΡΤ το ειχα ακουσει) τωρα μας το πηγανε μεθαυριο,δεν μπορουν να μην παιζουν με την αγωνια μας?!!Δεμ προλαβαινουμε καλα καλα να τελειώσουμε τισ ενδοσχολικες και να να αποτελεσματα!!!Απο εκει που νομιζα οτι-εστω και λιγες μερες θα ξεχνιομουνα απο τα του σχολειου,ερχονται καπακι τα αποτελεσματα.Καλα ή κακα ειναι παντως πολυ ψυχοφθορο!Δλδ ποτε περιμενανε να μασ το πουνε την Παρασκευη στις 11 η ωρα:''παιδια,δεν σηκωνοσαστε σιγα-σιγα απο την πλαζ να πεταχτειτε στο σχολειο σας να δειτε και τα αποτελεματα των Πανελληνίων?'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:31 Ο halvas έγραψε: #259 16-06-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από lookthetree: Αυτο δεν το πιασα τι απο τις 22 κ μετα?? Click για ανάπτυξη... Εννοούσα ότι δε θα βγουν πριν τις 22-6 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Μπορεί να κατάλαβα και λάθος,αλλά την Παρασκευή βγαίνουν τα αποτελέσματα και επισήμως πλεόν. Click για ανάπτυξη... Εντάξει τότε άμα το άκουσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:31 Ο lookthetree: #260 16-06-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Όχι εγώ πάντως. Click για ανάπτυξη... Hσουν τοσο αφοσιωμενη κ πηγαινες μεχρι το τελος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cJay: Παιδιά όπως ειχαμε ποσταρει τις προηγούμενες μερες, τα αποτελεσματα αναμενονται και διαδικτυακα! (οπως εγινε φετος και με τα ΤΕΕ) Τωρα, από εδώ https://ypepth.gr/el_ec_category11440.htm θα τα δουμε αν τα δημοσιεύσουν!!! Αποθηκευστε το site στα αγαπημένα Click για ανάπτυξη... Σ'ευχαριστουμε..:thanks: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cJay Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 196 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 21:18 Ο cJay έγραψε: #243 16-06-09 21:18 ευχαρίστηση μου δεσποινης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sophia1991 Νεοφερμένο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 37 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 22:52 Η Sophia1991: #244 16-06-09 22:52 παιδια μηπως ξερει καποιος αν στο internet θα βγουν τα αποτελεσματα ταυτοχρονα με τα σχολεια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:05 Ο lookthetree: #245 16-06-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Sophia1991: παιδια μηπως ξερει καποιος αν στο internet θα βγουν τα αποτελεσματα ταυτοχρονα με τα σχολεια? Click για ανάπτυξη... Σοφια νομιζω πολυ πιο νωρις θα βγουν στο ιντερνετ γι'αυτο αλλωστε θα μπουν και οι πιο πολλοι εκει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sophia1991 Νεοφερμένο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 37 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:10 Η Sophia1991: #246 16-06-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από lookthetree: Σοφια νομιζω πολυ πιο νωρις θα βγουν στο ιντερνετ γι'αυτο αλλωστε θα μπουν και οι πιο πολλοι εκει... Click για ανάπτυξη... thanks loolthetree! παντως δεν μου πολυαρεσει να τα δω μονη μου στο σπιτι...καλυτερα στο σχολειο με τους συμπασχοντες να το χαρουμε ή να κλαψουμε ολοι μαζι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:14 Ο nikos88 έγραψε: #247 16-06-09 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Sophia1991: thanks loolthetree! παντως δεν μου πολυαρεσει να τα δω μονη μου στο σπιτι...καλυτερα στο σχολειο με τους συμπασχοντες να το χαρουμε ή να κλαψουμε ολοι μαζι!! Click για ανάπτυξη... Εγω θα τα δω απο το νετ....!!!!Δεν μπορω εκει...!!!ο ενας θα εχει τρελαθει απο την χαρα του και ο αλλος απο την στεναχωρια του!!!αμα εχεις γραψει καλα και ο φιλος σου ασχημα...αντε να του μιλησεις..~~η αν εσυ εχεις γραψει χαλια....ποιος ακουει τους αλλους να πανηγυριζουν!!!!Απο νετ...με χιλια...!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:17 Ο M4dn3sS έγραψε: #248 16-06-09 23:17 Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: Εγω θα τα δω απο το νετ....!!!!Δεν μπορω εκει...!!!ο ενας θα εχει τρελαθει απο την χαρα του και ο αλλος απο την στεναχωρια του!!!αμα εχεις γραψει καλα και ο φιλος σου ασχημα...αντε να του μιλησεις..~~η αν εσυ εχεις γραψει χαλια....ποιος ακουει τους αλλους να πανηγυριζουν!!!!Απο νετ...με χιλια...!!!! Click για ανάπτυξη... +1 θα στεναχωρηθω πολυ να δω κακους βαθμους απο φιλους και την απογοητευση στο προσωπο τους,οποτε καλυτερα απο νετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:17 Ο halvas έγραψε: #249 16-06-09 23:17 Στο ίντερνετ βγαίνουν πρώτα ή με κάποια καθυστέρηση; Να ξέρω που να ψάχνω. Πληροφοριακά πάντως, πέρυσι στις 22-6 βγήκαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:18 Η Ειμαρμένη: #250 16-06-09 23:18 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Αν βρω καλη παρεα θα το κανω. Click για ανάπτυξη... Προτίθεμαι.Επίσης μου ήρθε μια άλλη καταπληκτική ιδέα.Να ανταλλάξουμε κωδικούς,να δει ο ένας τους βαθμούς του άλλου και να τους λέει κατά αύξουσα σειρά για να μην υπάρξουν απογοητεύσεις.:thanks: Πάντως κι εμένα με τρομάζει η ιδέα να περιμένω να ανοίξει μια σελίδα για να δω τι έγραψα.Έχω ταχυπαλμία τώρα.Νωρίς είναι η Παρασκευή. Καλά αποτελέσματα! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από halvas: Στο ίντερνετ βγαίνουν πρώτα ή με κάποια καθυστέρηση; Να ξέρω που να ψάχνω. Πληροφοριακά πάντως, πέρυσι στις 22-6 βγήκαν. Click για ανάπτυξη... Πέρυσι άρχισαν και περίπου 5 μέρες πιο αργά τις Πανελλήνιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:22 Ο lookthetree: #251 16-06-09 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Προτίθεμαι.Επίσης μου ήρθε μια άλλη καταπληκτική ιδέα.Να ανταλλάξουμε κωδικούς,να δει ο ένας τους βαθμούς του άλλου και να τους λέει κατά αύξουσα σειρά για να μην υπάρξουν απογοητεύσεις.:thanks: Πάντως κι εμένα με τρομάζει η ιδέα να περιμένω να ανοίξει μια σελίδα για να δω τι έγραψα.Έχω ταχυπαλμία τώρα.Νωρίς είναι η Παρασκευή. Καλά αποτελέσματα! ----------------------------------------- Πέρυσι άρχισαν και περίπου 5 μέρες πιο αργά τις Πανελλήνιες. Click για ανάπτυξη... Mια χαρα καλα τις ειχαν αρχισει περυσι τις πανελληνιες οπως αλλωστε συνηθιζαν καθε χρονο απλως φετος εγινε η εξαιρεση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:25 Η Ειμαρμένη: #252 16-06-09 23:25 Καλά φέτος το σκίσανε(με το συμπάθειο).Τετάρτη τελειώναμε το σχολείο και Παρασκεύη γράφαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:26 Ο halvas έγραψε: #253 16-06-09 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Πέρυσι άρχισαν και περίπου 5 μέρες πιο αργά τις Πανελλήνιες. Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι, όμως, ότι δε θα βγουν ούτε μέσα στις ενδοσχολικές ούτε στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Οπότε από τις 22 και μετά. Δεν είμαι σίγουρος όμως, μπορεί και να κάνω λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:27 Ο lookthetree: #254 16-06-09 23:27 Αρχική Δημοσίευση από halvas: Φαντάζομαι, όμως, ότι δε θα βγουν ούτε μέσα στις ενδοσχολικές ούτε στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Οπότε από τις 22 και μετά. Δεν είμαι σίγουρος όμως, μπορεί και να κάνω λάθος. Click για ανάπτυξη... Αυτο δεν το πιασα τι απο τις 22 κ μετα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:27 Η Ειμαρμένη: #255 16-06-09 23:27 Μπορεί να κατάλαβα και λάθος,αλλά την Παρασκευή βγαίνουν τα αποτελέσματα και επισήμως πλεόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:28 Ο lookthetree: #256 16-06-09 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Καλά φέτος το σκίσανε(με το συμπάθειο).Τετάρτη τελειώναμε το σχολείο και Παρασκεύη γράφαμε. Click για ανάπτυξη... Ε καλα αυτο που λες δεν στεκει το σχολειο οι περισσοτεροι το τελειωσαν απο τελη μαρτιου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:30 Η Ειμαρμένη: #257 16-06-09 23:30 Όχι εγώ πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. despi01 Νεοφερμένο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:31 Η despi01 έγραψε: #258 16-06-09 23:31 Μα ελεος βρε παιδια,απο εκει που λεγανε 24 με 26 οτι θα βγουνε (στην ΕΡΤ το ειχα ακουσει) τωρα μας το πηγανε μεθαυριο,δεν μπορουν να μην παιζουν με την αγωνια μας?!!Δεμ προλαβαινουμε καλα καλα να τελειώσουμε τισ ενδοσχολικες και να να αποτελεσματα!!!Απο εκει που νομιζα οτι-εστω και λιγες μερες θα ξεχνιομουνα απο τα του σχολειου,ερχονται καπακι τα αποτελεσματα.Καλα ή κακα ειναι παντως πολυ ψυχοφθορο!Δλδ ποτε περιμενανε να μασ το πουνε την Παρασκευη στις 11 η ωρα:''παιδια,δεν σηκωνοσαστε σιγα-σιγα απο την πλαζ να πεταχτειτε στο σχολειο σας να δειτε και τα αποτελεματα των Πανελληνίων?'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:31 Ο halvas έγραψε: #259 16-06-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από lookthetree: Αυτο δεν το πιασα τι απο τις 22 κ μετα?? Click για ανάπτυξη... Εννοούσα ότι δε θα βγουν πριν τις 22-6 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Μπορεί να κατάλαβα και λάθος,αλλά την Παρασκευή βγαίνουν τα αποτελέσματα και επισήμως πλεόν. Click για ανάπτυξη... Εντάξει τότε άμα το άκουσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:31 Ο lookthetree: #260 16-06-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Όχι εγώ πάντως. Click για ανάπτυξη... Hσουν τοσο αφοσιωμενη κ πηγαινες μεχρι το τελος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ευχαρίστηση μου δεσποινης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sophia1991 Νεοφερμένο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 37 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 22:52 Η Sophia1991: #244 16-06-09 22:52 παιδια μηπως ξερει καποιος αν στο internet θα βγουν τα αποτελεσματα ταυτοχρονα με τα σχολεια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:05 Ο lookthetree: #245 16-06-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Sophia1991: παιδια μηπως ξερει καποιος αν στο internet θα βγουν τα αποτελεσματα ταυτοχρονα με τα σχολεια? Click για ανάπτυξη... Σοφια νομιζω πολυ πιο νωρις θα βγουν στο ιντερνετ γι'αυτο αλλωστε θα μπουν και οι πιο πολλοι εκει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sophia1991 Νεοφερμένο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 37 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:10 Η Sophia1991: #246 16-06-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από lookthetree: Σοφια νομιζω πολυ πιο νωρις θα βγουν στο ιντερνετ γι'αυτο αλλωστε θα μπουν και οι πιο πολλοι εκει... Click για ανάπτυξη... thanks loolthetree! παντως δεν μου πολυαρεσει να τα δω μονη μου στο σπιτι...καλυτερα στο σχολειο με τους συμπασχοντες να το χαρουμε ή να κλαψουμε ολοι μαζι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:14 Ο nikos88 έγραψε: #247 16-06-09 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Sophia1991: thanks loolthetree! παντως δεν μου πολυαρεσει να τα δω μονη μου στο σπιτι...καλυτερα στο σχολειο με τους συμπασχοντες να το χαρουμε ή να κλαψουμε ολοι μαζι!! Click για ανάπτυξη... Εγω θα τα δω απο το νετ....!!!!Δεν μπορω εκει...!!!ο ενας θα εχει τρελαθει απο την χαρα του και ο αλλος απο την στεναχωρια του!!!αμα εχεις γραψει καλα και ο φιλος σου ασχημα...αντε να του μιλησεις..~~η αν εσυ εχεις γραψει χαλια....ποιος ακουει τους αλλους να πανηγυριζουν!!!!Απο νετ...με χιλια...!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:17 Ο M4dn3sS έγραψε: #248 16-06-09 23:17 Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: Εγω θα τα δω απο το νετ....!!!!Δεν μπορω εκει...!!!ο ενας θα εχει τρελαθει απο την χαρα του και ο αλλος απο την στεναχωρια του!!!αμα εχεις γραψει καλα και ο φιλος σου ασχημα...αντε να του μιλησεις..~~η αν εσυ εχεις γραψει χαλια....ποιος ακουει τους αλλους να πανηγυριζουν!!!!Απο νετ...με χιλια...!!!! Click για ανάπτυξη... +1 θα στεναχωρηθω πολυ να δω κακους βαθμους απο φιλους και την απογοητευση στο προσωπο τους,οποτε καλυτερα απο νετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:17 Ο halvas έγραψε: #249 16-06-09 23:17 Στο ίντερνετ βγαίνουν πρώτα ή με κάποια καθυστέρηση; Να ξέρω που να ψάχνω. Πληροφοριακά πάντως, πέρυσι στις 22-6 βγήκαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:18 Η Ειμαρμένη: #250 16-06-09 23:18 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Αν βρω καλη παρεα θα το κανω. Click για ανάπτυξη... Προτίθεμαι.Επίσης μου ήρθε μια άλλη καταπληκτική ιδέα.Να ανταλλάξουμε κωδικούς,να δει ο ένας τους βαθμούς του άλλου και να τους λέει κατά αύξουσα σειρά για να μην υπάρξουν απογοητεύσεις.:thanks: Πάντως κι εμένα με τρομάζει η ιδέα να περιμένω να ανοίξει μια σελίδα για να δω τι έγραψα.Έχω ταχυπαλμία τώρα.Νωρίς είναι η Παρασκευή. Καλά αποτελέσματα! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από halvas: Στο ίντερνετ βγαίνουν πρώτα ή με κάποια καθυστέρηση; Να ξέρω που να ψάχνω. Πληροφοριακά πάντως, πέρυσι στις 22-6 βγήκαν. Click για ανάπτυξη... Πέρυσι άρχισαν και περίπου 5 μέρες πιο αργά τις Πανελλήνιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:22 Ο lookthetree: #251 16-06-09 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Προτίθεμαι.Επίσης μου ήρθε μια άλλη καταπληκτική ιδέα.Να ανταλλάξουμε κωδικούς,να δει ο ένας τους βαθμούς του άλλου και να τους λέει κατά αύξουσα σειρά για να μην υπάρξουν απογοητεύσεις.:thanks: Πάντως κι εμένα με τρομάζει η ιδέα να περιμένω να ανοίξει μια σελίδα για να δω τι έγραψα.Έχω ταχυπαλμία τώρα.Νωρίς είναι η Παρασκευή. Καλά αποτελέσματα! ----------------------------------------- Πέρυσι άρχισαν και περίπου 5 μέρες πιο αργά τις Πανελλήνιες. Click για ανάπτυξη... Mια χαρα καλα τις ειχαν αρχισει περυσι τις πανελληνιες οπως αλλωστε συνηθιζαν καθε χρονο απλως φετος εγινε η εξαιρεση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:25 Η Ειμαρμένη: #252 16-06-09 23:25 Καλά φέτος το σκίσανε(με το συμπάθειο).Τετάρτη τελειώναμε το σχολείο και Παρασκεύη γράφαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:26 Ο halvas έγραψε: #253 16-06-09 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Πέρυσι άρχισαν και περίπου 5 μέρες πιο αργά τις Πανελλήνιες. Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι, όμως, ότι δε θα βγουν ούτε μέσα στις ενδοσχολικές ούτε στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Οπότε από τις 22 και μετά. Δεν είμαι σίγουρος όμως, μπορεί και να κάνω λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:27 Ο lookthetree: #254 16-06-09 23:27 Αρχική Δημοσίευση από halvas: Φαντάζομαι, όμως, ότι δε θα βγουν ούτε μέσα στις ενδοσχολικές ούτε στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Οπότε από τις 22 και μετά. Δεν είμαι σίγουρος όμως, μπορεί και να κάνω λάθος. Click για ανάπτυξη... Αυτο δεν το πιασα τι απο τις 22 κ μετα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:27 Η Ειμαρμένη: #255 16-06-09 23:27 Μπορεί να κατάλαβα και λάθος,αλλά την Παρασκευή βγαίνουν τα αποτελέσματα και επισήμως πλεόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:28 Ο lookthetree: #256 16-06-09 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Καλά φέτος το σκίσανε(με το συμπάθειο).Τετάρτη τελειώναμε το σχολείο και Παρασκεύη γράφαμε. Click για ανάπτυξη... Ε καλα αυτο που λες δεν στεκει το σχολειο οι περισσοτεροι το τελειωσαν απο τελη μαρτιου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:30 Η Ειμαρμένη: #257 16-06-09 23:30 Όχι εγώ πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. despi01 Νεοφερμένο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:31 Η despi01 έγραψε: #258 16-06-09 23:31 Μα ελεος βρε παιδια,απο εκει που λεγανε 24 με 26 οτι θα βγουνε (στην ΕΡΤ το ειχα ακουσει) τωρα μας το πηγανε μεθαυριο,δεν μπορουν να μην παιζουν με την αγωνια μας?!!Δεμ προλαβαινουμε καλα καλα να τελειώσουμε τισ ενδοσχολικες και να να αποτελεσματα!!!Απο εκει που νομιζα οτι-εστω και λιγες μερες θα ξεχνιομουνα απο τα του σχολειου,ερχονται καπακι τα αποτελεσματα.Καλα ή κακα ειναι παντως πολυ ψυχοφθορο!Δλδ ποτε περιμενανε να μασ το πουνε την Παρασκευη στις 11 η ωρα:''παιδια,δεν σηκωνοσαστε σιγα-σιγα απο την πλαζ να πεταχτειτε στο σχολειο σας να δειτε και τα αποτελεματα των Πανελληνίων?'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:31 Ο halvas έγραψε: #259 16-06-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από lookthetree: Αυτο δεν το πιασα τι απο τις 22 κ μετα?? Click για ανάπτυξη... Εννοούσα ότι δε θα βγουν πριν τις 22-6 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Μπορεί να κατάλαβα και λάθος,αλλά την Παρασκευή βγαίνουν τα αποτελέσματα και επισήμως πλεόν. Click για ανάπτυξη... Εντάξει τότε άμα το άκουσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:31 Ο lookthetree: #260 16-06-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Όχι εγώ πάντως. Click για ανάπτυξη... Hσουν τοσο αφοσιωμενη κ πηγαινες μεχρι το τελος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
παιδια μηπως ξερει καποιος αν στο internet θα βγουν τα αποτελεσματα ταυτοχρονα με τα σχολεια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:05 Ο lookthetree: #245 16-06-09 23:05 Αρχική Δημοσίευση από Sophia1991: παιδια μηπως ξερει καποιος αν στο internet θα βγουν τα αποτελεσματα ταυτοχρονα με τα σχολεια? Click για ανάπτυξη... Σοφια νομιζω πολυ πιο νωρις θα βγουν στο ιντερνετ γι'αυτο αλλωστε θα μπουν και οι πιο πολλοι εκει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Sophia1991 Νεοφερμένο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 37 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:10 Η Sophia1991: #246 16-06-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από lookthetree: Σοφια νομιζω πολυ πιο νωρις θα βγουν στο ιντερνετ γι'αυτο αλλωστε θα μπουν και οι πιο πολλοι εκει... Click για ανάπτυξη... thanks loolthetree! παντως δεν μου πολυαρεσει να τα δω μονη μου στο σπιτι...καλυτερα στο σχολειο με τους συμπασχοντες να το χαρουμε ή να κλαψουμε ολοι μαζι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:14 Ο nikos88 έγραψε: #247 16-06-09 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Sophia1991: thanks loolthetree! παντως δεν μου πολυαρεσει να τα δω μονη μου στο σπιτι...καλυτερα στο σχολειο με τους συμπασχοντες να το χαρουμε ή να κλαψουμε ολοι μαζι!! Click για ανάπτυξη... Εγω θα τα δω απο το νετ....!!!!Δεν μπορω εκει...!!!ο ενας θα εχει τρελαθει απο την χαρα του και ο αλλος απο την στεναχωρια του!!!αμα εχεις γραψει καλα και ο φιλος σου ασχημα...αντε να του μιλησεις..~~η αν εσυ εχεις γραψει χαλια....ποιος ακουει τους αλλους να πανηγυριζουν!!!!Απο νετ...με χιλια...!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:17 Ο M4dn3sS έγραψε: #248 16-06-09 23:17 Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: Εγω θα τα δω απο το νετ....!!!!Δεν μπορω εκει...!!!ο ενας θα εχει τρελαθει απο την χαρα του και ο αλλος απο την στεναχωρια του!!!αμα εχεις γραψει καλα και ο φιλος σου ασχημα...αντε να του μιλησεις..~~η αν εσυ εχεις γραψει χαλια....ποιος ακουει τους αλλους να πανηγυριζουν!!!!Απο νετ...με χιλια...!!!! Click για ανάπτυξη... +1 θα στεναχωρηθω πολυ να δω κακους βαθμους απο φιλους και την απογοητευση στο προσωπο τους,οποτε καλυτερα απο νετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:17 Ο halvas έγραψε: #249 16-06-09 23:17 Στο ίντερνετ βγαίνουν πρώτα ή με κάποια καθυστέρηση; Να ξέρω που να ψάχνω. Πληροφοριακά πάντως, πέρυσι στις 22-6 βγήκαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:18 Η Ειμαρμένη: #250 16-06-09 23:18 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Αν βρω καλη παρεα θα το κανω. Click για ανάπτυξη... Προτίθεμαι.Επίσης μου ήρθε μια άλλη καταπληκτική ιδέα.Να ανταλλάξουμε κωδικούς,να δει ο ένας τους βαθμούς του άλλου και να τους λέει κατά αύξουσα σειρά για να μην υπάρξουν απογοητεύσεις.:thanks: Πάντως κι εμένα με τρομάζει η ιδέα να περιμένω να ανοίξει μια σελίδα για να δω τι έγραψα.Έχω ταχυπαλμία τώρα.Νωρίς είναι η Παρασκευή. Καλά αποτελέσματα! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από halvas: Στο ίντερνετ βγαίνουν πρώτα ή με κάποια καθυστέρηση; Να ξέρω που να ψάχνω. Πληροφοριακά πάντως, πέρυσι στις 22-6 βγήκαν. Click για ανάπτυξη... Πέρυσι άρχισαν και περίπου 5 μέρες πιο αργά τις Πανελλήνιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:22 Ο lookthetree: #251 16-06-09 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Προτίθεμαι.Επίσης μου ήρθε μια άλλη καταπληκτική ιδέα.Να ανταλλάξουμε κωδικούς,να δει ο ένας τους βαθμούς του άλλου και να τους λέει κατά αύξουσα σειρά για να μην υπάρξουν απογοητεύσεις.:thanks: Πάντως κι εμένα με τρομάζει η ιδέα να περιμένω να ανοίξει μια σελίδα για να δω τι έγραψα.Έχω ταχυπαλμία τώρα.Νωρίς είναι η Παρασκευή. Καλά αποτελέσματα! ----------------------------------------- Πέρυσι άρχισαν και περίπου 5 μέρες πιο αργά τις Πανελλήνιες. Click για ανάπτυξη... Mια χαρα καλα τις ειχαν αρχισει περυσι τις πανελληνιες οπως αλλωστε συνηθιζαν καθε χρονο απλως φετος εγινε η εξαιρεση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:25 Η Ειμαρμένη: #252 16-06-09 23:25 Καλά φέτος το σκίσανε(με το συμπάθειο).Τετάρτη τελειώναμε το σχολείο και Παρασκεύη γράφαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:26 Ο halvas έγραψε: #253 16-06-09 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Πέρυσι άρχισαν και περίπου 5 μέρες πιο αργά τις Πανελλήνιες. Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι, όμως, ότι δε θα βγουν ούτε μέσα στις ενδοσχολικές ούτε στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Οπότε από τις 22 και μετά. Δεν είμαι σίγουρος όμως, μπορεί και να κάνω λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:27 Ο lookthetree: #254 16-06-09 23:27 Αρχική Δημοσίευση από halvas: Φαντάζομαι, όμως, ότι δε θα βγουν ούτε μέσα στις ενδοσχολικές ούτε στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Οπότε από τις 22 και μετά. Δεν είμαι σίγουρος όμως, μπορεί και να κάνω λάθος. Click για ανάπτυξη... Αυτο δεν το πιασα τι απο τις 22 κ μετα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:27 Η Ειμαρμένη: #255 16-06-09 23:27 Μπορεί να κατάλαβα και λάθος,αλλά την Παρασκευή βγαίνουν τα αποτελέσματα και επισήμως πλεόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:28 Ο lookthetree: #256 16-06-09 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Καλά φέτος το σκίσανε(με το συμπάθειο).Τετάρτη τελειώναμε το σχολείο και Παρασκεύη γράφαμε. Click για ανάπτυξη... Ε καλα αυτο που λες δεν στεκει το σχολειο οι περισσοτεροι το τελειωσαν απο τελη μαρτιου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:30 Η Ειμαρμένη: #257 16-06-09 23:30 Όχι εγώ πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. despi01 Νεοφερμένο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:31 Η despi01 έγραψε: #258 16-06-09 23:31 Μα ελεος βρε παιδια,απο εκει που λεγανε 24 με 26 οτι θα βγουνε (στην ΕΡΤ το ειχα ακουσει) τωρα μας το πηγανε μεθαυριο,δεν μπορουν να μην παιζουν με την αγωνια μας?!!Δεμ προλαβαινουμε καλα καλα να τελειώσουμε τισ ενδοσχολικες και να να αποτελεσματα!!!Απο εκει που νομιζα οτι-εστω και λιγες μερες θα ξεχνιομουνα απο τα του σχολειου,ερχονται καπακι τα αποτελεσματα.Καλα ή κακα ειναι παντως πολυ ψυχοφθορο!Δλδ ποτε περιμενανε να μασ το πουνε την Παρασκευη στις 11 η ωρα:''παιδια,δεν σηκωνοσαστε σιγα-σιγα απο την πλαζ να πεταχτειτε στο σχολειο σας να δειτε και τα αποτελεματα των Πανελληνίων?'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:31 Ο halvas έγραψε: #259 16-06-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από lookthetree: Αυτο δεν το πιασα τι απο τις 22 κ μετα?? Click για ανάπτυξη... Εννοούσα ότι δε θα βγουν πριν τις 22-6 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Μπορεί να κατάλαβα και λάθος,αλλά την Παρασκευή βγαίνουν τα αποτελέσματα και επισήμως πλεόν. Click για ανάπτυξη... Εντάξει τότε άμα το άκουσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:31 Ο lookthetree: #260 16-06-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Όχι εγώ πάντως. Click για ανάπτυξη... Hσουν τοσο αφοσιωμενη κ πηγαινες μεχρι το τελος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sophia1991: παιδια μηπως ξερει καποιος αν στο internet θα βγουν τα αποτελεσματα ταυτοχρονα με τα σχολεια? Click για ανάπτυξη... Σοφια νομιζω πολυ πιο νωρις θα βγουν στο ιντερνετ γι'αυτο αλλωστε θα μπουν και οι πιο πολλοι εκει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sophia1991 Νεοφερμένο μέλος Η Σοφία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών, Απόφοιτος και μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 37 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:10 Η Sophia1991: #246 16-06-09 23:10 Αρχική Δημοσίευση από lookthetree: Σοφια νομιζω πολυ πιο νωρις θα βγουν στο ιντερνετ γι'αυτο αλλωστε θα μπουν και οι πιο πολλοι εκει... Click για ανάπτυξη... thanks loolthetree! παντως δεν μου πολυαρεσει να τα δω μονη μου στο σπιτι...καλυτερα στο σχολειο με τους συμπασχοντες να το χαρουμε ή να κλαψουμε ολοι μαζι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:14 Ο nikos88 έγραψε: #247 16-06-09 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Sophia1991: thanks loolthetree! παντως δεν μου πολυαρεσει να τα δω μονη μου στο σπιτι...καλυτερα στο σχολειο με τους συμπασχοντες να το χαρουμε ή να κλαψουμε ολοι μαζι!! Click για ανάπτυξη... Εγω θα τα δω απο το νετ....!!!!Δεν μπορω εκει...!!!ο ενας θα εχει τρελαθει απο την χαρα του και ο αλλος απο την στεναχωρια του!!!αμα εχεις γραψει καλα και ο φιλος σου ασχημα...αντε να του μιλησεις..~~η αν εσυ εχεις γραψει χαλια....ποιος ακουει τους αλλους να πανηγυριζουν!!!!Απο νετ...με χιλια...!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:17 Ο M4dn3sS έγραψε: #248 16-06-09 23:17 Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: Εγω θα τα δω απο το νετ....!!!!Δεν μπορω εκει...!!!ο ενας θα εχει τρελαθει απο την χαρα του και ο αλλος απο την στεναχωρια του!!!αμα εχεις γραψει καλα και ο φιλος σου ασχημα...αντε να του μιλησεις..~~η αν εσυ εχεις γραψει χαλια....ποιος ακουει τους αλλους να πανηγυριζουν!!!!Απο νετ...με χιλια...!!!! Click για ανάπτυξη... +1 θα στεναχωρηθω πολυ να δω κακους βαθμους απο φιλους και την απογοητευση στο προσωπο τους,οποτε καλυτερα απο νετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:17 Ο halvas έγραψε: #249 16-06-09 23:17 Στο ίντερνετ βγαίνουν πρώτα ή με κάποια καθυστέρηση; Να ξέρω που να ψάχνω. Πληροφοριακά πάντως, πέρυσι στις 22-6 βγήκαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:18 Η Ειμαρμένη: #250 16-06-09 23:18 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Αν βρω καλη παρεα θα το κανω. Click για ανάπτυξη... Προτίθεμαι.Επίσης μου ήρθε μια άλλη καταπληκτική ιδέα.Να ανταλλάξουμε κωδικούς,να δει ο ένας τους βαθμούς του άλλου και να τους λέει κατά αύξουσα σειρά για να μην υπάρξουν απογοητεύσεις.:thanks: Πάντως κι εμένα με τρομάζει η ιδέα να περιμένω να ανοίξει μια σελίδα για να δω τι έγραψα.Έχω ταχυπαλμία τώρα.Νωρίς είναι η Παρασκευή. Καλά αποτελέσματα! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από halvas: Στο ίντερνετ βγαίνουν πρώτα ή με κάποια καθυστέρηση; Να ξέρω που να ψάχνω. Πληροφοριακά πάντως, πέρυσι στις 22-6 βγήκαν. Click για ανάπτυξη... Πέρυσι άρχισαν και περίπου 5 μέρες πιο αργά τις Πανελλήνιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:22 Ο lookthetree: #251 16-06-09 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Προτίθεμαι.Επίσης μου ήρθε μια άλλη καταπληκτική ιδέα.Να ανταλλάξουμε κωδικούς,να δει ο ένας τους βαθμούς του άλλου και να τους λέει κατά αύξουσα σειρά για να μην υπάρξουν απογοητεύσεις.:thanks: Πάντως κι εμένα με τρομάζει η ιδέα να περιμένω να ανοίξει μια σελίδα για να δω τι έγραψα.Έχω ταχυπαλμία τώρα.Νωρίς είναι η Παρασκευή. Καλά αποτελέσματα! ----------------------------------------- Πέρυσι άρχισαν και περίπου 5 μέρες πιο αργά τις Πανελλήνιες. Click για ανάπτυξη... Mια χαρα καλα τις ειχαν αρχισει περυσι τις πανελληνιες οπως αλλωστε συνηθιζαν καθε χρονο απλως φετος εγινε η εξαιρεση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:25 Η Ειμαρμένη: #252 16-06-09 23:25 Καλά φέτος το σκίσανε(με το συμπάθειο).Τετάρτη τελειώναμε το σχολείο και Παρασκεύη γράφαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:26 Ο halvas έγραψε: #253 16-06-09 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Πέρυσι άρχισαν και περίπου 5 μέρες πιο αργά τις Πανελλήνιες. Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι, όμως, ότι δε θα βγουν ούτε μέσα στις ενδοσχολικές ούτε στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Οπότε από τις 22 και μετά. Δεν είμαι σίγουρος όμως, μπορεί και να κάνω λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:27 Ο lookthetree: #254 16-06-09 23:27 Αρχική Δημοσίευση από halvas: Φαντάζομαι, όμως, ότι δε θα βγουν ούτε μέσα στις ενδοσχολικές ούτε στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Οπότε από τις 22 και μετά. Δεν είμαι σίγουρος όμως, μπορεί και να κάνω λάθος. Click για ανάπτυξη... Αυτο δεν το πιασα τι απο τις 22 κ μετα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:27 Η Ειμαρμένη: #255 16-06-09 23:27 Μπορεί να κατάλαβα και λάθος,αλλά την Παρασκευή βγαίνουν τα αποτελέσματα και επισήμως πλεόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:28 Ο lookthetree: #256 16-06-09 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Καλά φέτος το σκίσανε(με το συμπάθειο).Τετάρτη τελειώναμε το σχολείο και Παρασκεύη γράφαμε. Click για ανάπτυξη... Ε καλα αυτο που λες δεν στεκει το σχολειο οι περισσοτεροι το τελειωσαν απο τελη μαρτιου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:30 Η Ειμαρμένη: #257 16-06-09 23:30 Όχι εγώ πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. despi01 Νεοφερμένο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:31 Η despi01 έγραψε: #258 16-06-09 23:31 Μα ελεος βρε παιδια,απο εκει που λεγανε 24 με 26 οτι θα βγουνε (στην ΕΡΤ το ειχα ακουσει) τωρα μας το πηγανε μεθαυριο,δεν μπορουν να μην παιζουν με την αγωνια μας?!!Δεμ προλαβαινουμε καλα καλα να τελειώσουμε τισ ενδοσχολικες και να να αποτελεσματα!!!Απο εκει που νομιζα οτι-εστω και λιγες μερες θα ξεχνιομουνα απο τα του σχολειου,ερχονται καπακι τα αποτελεσματα.Καλα ή κακα ειναι παντως πολυ ψυχοφθορο!Δλδ ποτε περιμενανε να μασ το πουνε την Παρασκευη στις 11 η ωρα:''παιδια,δεν σηκωνοσαστε σιγα-σιγα απο την πλαζ να πεταχτειτε στο σχολειο σας να δειτε και τα αποτελεματα των Πανελληνίων?'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:31 Ο halvas έγραψε: #259 16-06-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από lookthetree: Αυτο δεν το πιασα τι απο τις 22 κ μετα?? Click για ανάπτυξη... Εννοούσα ότι δε θα βγουν πριν τις 22-6 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Μπορεί να κατάλαβα και λάθος,αλλά την Παρασκευή βγαίνουν τα αποτελέσματα και επισήμως πλεόν. Click για ανάπτυξη... Εντάξει τότε άμα το άκουσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:31 Ο lookthetree: #260 16-06-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Όχι εγώ πάντως. Click για ανάπτυξη... Hσουν τοσο αφοσιωμενη κ πηγαινες μεχρι το τελος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από lookthetree: Σοφια νομιζω πολυ πιο νωρις θα βγουν στο ιντερνετ γι'αυτο αλλωστε θα μπουν και οι πιο πολλοι εκει... Click για ανάπτυξη... thanks loolthetree! παντως δεν μου πολυαρεσει να τα δω μονη μου στο σπιτι...καλυτερα στο σχολειο με τους συμπασχοντες να το χαρουμε ή να κλαψουμε ολοι μαζι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikos88 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο ALB αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 72 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Βύρωνας (Αττική). Έχει γράψει 194 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:14 Ο nikos88 έγραψε: #247 16-06-09 23:14 Αρχική Δημοσίευση από Sophia1991: thanks loolthetree! παντως δεν μου πολυαρεσει να τα δω μονη μου στο σπιτι...καλυτερα στο σχολειο με τους συμπασχοντες να το χαρουμε ή να κλαψουμε ολοι μαζι!! Click για ανάπτυξη... Εγω θα τα δω απο το νετ....!!!!Δεν μπορω εκει...!!!ο ενας θα εχει τρελαθει απο την χαρα του και ο αλλος απο την στεναχωρια του!!!αμα εχεις γραψει καλα και ο φιλος σου ασχημα...αντε να του μιλησεις..~~η αν εσυ εχεις γραψει χαλια....ποιος ακουει τους αλλους να πανηγυριζουν!!!!Απο νετ...με χιλια...!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:17 Ο M4dn3sS έγραψε: #248 16-06-09 23:17 Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: Εγω θα τα δω απο το νετ....!!!!Δεν μπορω εκει...!!!ο ενας θα εχει τρελαθει απο την χαρα του και ο αλλος απο την στεναχωρια του!!!αμα εχεις γραψει καλα και ο φιλος σου ασχημα...αντε να του μιλησεις..~~η αν εσυ εχεις γραψει χαλια....ποιος ακουει τους αλλους να πανηγυριζουν!!!!Απο νετ...με χιλια...!!!! Click για ανάπτυξη... +1 θα στεναχωρηθω πολυ να δω κακους βαθμους απο φιλους και την απογοητευση στο προσωπο τους,οποτε καλυτερα απο νετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:17 Ο halvas έγραψε: #249 16-06-09 23:17 Στο ίντερνετ βγαίνουν πρώτα ή με κάποια καθυστέρηση; Να ξέρω που να ψάχνω. Πληροφοριακά πάντως, πέρυσι στις 22-6 βγήκαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:18 Η Ειμαρμένη: #250 16-06-09 23:18 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Αν βρω καλη παρεα θα το κανω. Click για ανάπτυξη... Προτίθεμαι.Επίσης μου ήρθε μια άλλη καταπληκτική ιδέα.Να ανταλλάξουμε κωδικούς,να δει ο ένας τους βαθμούς του άλλου και να τους λέει κατά αύξουσα σειρά για να μην υπάρξουν απογοητεύσεις.:thanks: Πάντως κι εμένα με τρομάζει η ιδέα να περιμένω να ανοίξει μια σελίδα για να δω τι έγραψα.Έχω ταχυπαλμία τώρα.Νωρίς είναι η Παρασκευή. Καλά αποτελέσματα! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από halvas: Στο ίντερνετ βγαίνουν πρώτα ή με κάποια καθυστέρηση; Να ξέρω που να ψάχνω. Πληροφοριακά πάντως, πέρυσι στις 22-6 βγήκαν. Click για ανάπτυξη... Πέρυσι άρχισαν και περίπου 5 μέρες πιο αργά τις Πανελλήνιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:22 Ο lookthetree: #251 16-06-09 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Προτίθεμαι.Επίσης μου ήρθε μια άλλη καταπληκτική ιδέα.Να ανταλλάξουμε κωδικούς,να δει ο ένας τους βαθμούς του άλλου και να τους λέει κατά αύξουσα σειρά για να μην υπάρξουν απογοητεύσεις.:thanks: Πάντως κι εμένα με τρομάζει η ιδέα να περιμένω να ανοίξει μια σελίδα για να δω τι έγραψα.Έχω ταχυπαλμία τώρα.Νωρίς είναι η Παρασκευή. Καλά αποτελέσματα! ----------------------------------------- Πέρυσι άρχισαν και περίπου 5 μέρες πιο αργά τις Πανελλήνιες. Click για ανάπτυξη... Mια χαρα καλα τις ειχαν αρχισει περυσι τις πανελληνιες οπως αλλωστε συνηθιζαν καθε χρονο απλως φετος εγινε η εξαιρεση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:25 Η Ειμαρμένη: #252 16-06-09 23:25 Καλά φέτος το σκίσανε(με το συμπάθειο).Τετάρτη τελειώναμε το σχολείο και Παρασκεύη γράφαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:26 Ο halvas έγραψε: #253 16-06-09 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Πέρυσι άρχισαν και περίπου 5 μέρες πιο αργά τις Πανελλήνιες. Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι, όμως, ότι δε θα βγουν ούτε μέσα στις ενδοσχολικές ούτε στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Οπότε από τις 22 και μετά. Δεν είμαι σίγουρος όμως, μπορεί και να κάνω λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:27 Ο lookthetree: #254 16-06-09 23:27 Αρχική Δημοσίευση από halvas: Φαντάζομαι, όμως, ότι δε θα βγουν ούτε μέσα στις ενδοσχολικές ούτε στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Οπότε από τις 22 και μετά. Δεν είμαι σίγουρος όμως, μπορεί και να κάνω λάθος. Click για ανάπτυξη... Αυτο δεν το πιασα τι απο τις 22 κ μετα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:27 Η Ειμαρμένη: #255 16-06-09 23:27 Μπορεί να κατάλαβα και λάθος,αλλά την Παρασκευή βγαίνουν τα αποτελέσματα και επισήμως πλεόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:28 Ο lookthetree: #256 16-06-09 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Καλά φέτος το σκίσανε(με το συμπάθειο).Τετάρτη τελειώναμε το σχολείο και Παρασκεύη γράφαμε. Click για ανάπτυξη... Ε καλα αυτο που λες δεν στεκει το σχολειο οι περισσοτεροι το τελειωσαν απο τελη μαρτιου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:30 Η Ειμαρμένη: #257 16-06-09 23:30 Όχι εγώ πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. despi01 Νεοφερμένο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:31 Η despi01 έγραψε: #258 16-06-09 23:31 Μα ελεος βρε παιδια,απο εκει που λεγανε 24 με 26 οτι θα βγουνε (στην ΕΡΤ το ειχα ακουσει) τωρα μας το πηγανε μεθαυριο,δεν μπορουν να μην παιζουν με την αγωνια μας?!!Δεμ προλαβαινουμε καλα καλα να τελειώσουμε τισ ενδοσχολικες και να να αποτελεσματα!!!Απο εκει που νομιζα οτι-εστω και λιγες μερες θα ξεχνιομουνα απο τα του σχολειου,ερχονται καπακι τα αποτελεσματα.Καλα ή κακα ειναι παντως πολυ ψυχοφθορο!Δλδ ποτε περιμενανε να μασ το πουνε την Παρασκευη στις 11 η ωρα:''παιδια,δεν σηκωνοσαστε σιγα-σιγα απο την πλαζ να πεταχτειτε στο σχολειο σας να δειτε και τα αποτελεματα των Πανελληνίων?'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:31 Ο halvas έγραψε: #259 16-06-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από lookthetree: Αυτο δεν το πιασα τι απο τις 22 κ μετα?? Click για ανάπτυξη... Εννοούσα ότι δε θα βγουν πριν τις 22-6 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Μπορεί να κατάλαβα και λάθος,αλλά την Παρασκευή βγαίνουν τα αποτελέσματα και επισήμως πλεόν. Click για ανάπτυξη... Εντάξει τότε άμα το άκουσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:31 Ο lookthetree: #260 16-06-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Όχι εγώ πάντως. Click για ανάπτυξη... Hσουν τοσο αφοσιωμενη κ πηγαινες μεχρι το τελος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sophia1991: thanks loolthetree! παντως δεν μου πολυαρεσει να τα δω μονη μου στο σπιτι...καλυτερα στο σχολειο με τους συμπασχοντες να το χαρουμε ή να κλαψουμε ολοι μαζι!! Click για ανάπτυξη... Εγω θα τα δω απο το νετ....!!!!Δεν μπορω εκει...!!!ο ενας θα εχει τρελαθει απο την χαρα του και ο αλλος απο την στεναχωρια του!!!αμα εχεις γραψει καλα και ο φιλος σου ασχημα...αντε να του μιλησεις..~~η αν εσυ εχεις γραψει χαλια....ποιος ακουει τους αλλους να πανηγυριζουν!!!!Απο νετ...με χιλια...!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
M4dn3sS Δραστήριο μέλος Ο M4dn3sS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 746 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:17 Ο M4dn3sS έγραψε: #248 16-06-09 23:17 Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: Εγω θα τα δω απο το νετ....!!!!Δεν μπορω εκει...!!!ο ενας θα εχει τρελαθει απο την χαρα του και ο αλλος απο την στεναχωρια του!!!αμα εχεις γραψει καλα και ο φιλος σου ασχημα...αντε να του μιλησεις..~~η αν εσυ εχεις γραψει χαλια....ποιος ακουει τους αλλους να πανηγυριζουν!!!!Απο νετ...με χιλια...!!!! Click για ανάπτυξη... +1 θα στεναχωρηθω πολυ να δω κακους βαθμους απο φιλους και την απογοητευση στο προσωπο τους,οποτε καλυτερα απο νετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:17 Ο halvas έγραψε: #249 16-06-09 23:17 Στο ίντερνετ βγαίνουν πρώτα ή με κάποια καθυστέρηση; Να ξέρω που να ψάχνω. Πληροφοριακά πάντως, πέρυσι στις 22-6 βγήκαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:18 Η Ειμαρμένη: #250 16-06-09 23:18 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Αν βρω καλη παρεα θα το κανω. Click για ανάπτυξη... Προτίθεμαι.Επίσης μου ήρθε μια άλλη καταπληκτική ιδέα.Να ανταλλάξουμε κωδικούς,να δει ο ένας τους βαθμούς του άλλου και να τους λέει κατά αύξουσα σειρά για να μην υπάρξουν απογοητεύσεις.:thanks: Πάντως κι εμένα με τρομάζει η ιδέα να περιμένω να ανοίξει μια σελίδα για να δω τι έγραψα.Έχω ταχυπαλμία τώρα.Νωρίς είναι η Παρασκευή. Καλά αποτελέσματα! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από halvas: Στο ίντερνετ βγαίνουν πρώτα ή με κάποια καθυστέρηση; Να ξέρω που να ψάχνω. Πληροφοριακά πάντως, πέρυσι στις 22-6 βγήκαν. Click για ανάπτυξη... Πέρυσι άρχισαν και περίπου 5 μέρες πιο αργά τις Πανελλήνιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:22 Ο lookthetree: #251 16-06-09 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Προτίθεμαι.Επίσης μου ήρθε μια άλλη καταπληκτική ιδέα.Να ανταλλάξουμε κωδικούς,να δει ο ένας τους βαθμούς του άλλου και να τους λέει κατά αύξουσα σειρά για να μην υπάρξουν απογοητεύσεις.:thanks: Πάντως κι εμένα με τρομάζει η ιδέα να περιμένω να ανοίξει μια σελίδα για να δω τι έγραψα.Έχω ταχυπαλμία τώρα.Νωρίς είναι η Παρασκευή. Καλά αποτελέσματα! ----------------------------------------- Πέρυσι άρχισαν και περίπου 5 μέρες πιο αργά τις Πανελλήνιες. Click για ανάπτυξη... Mια χαρα καλα τις ειχαν αρχισει περυσι τις πανελληνιες οπως αλλωστε συνηθιζαν καθε χρονο απλως φετος εγινε η εξαιρεση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:25 Η Ειμαρμένη: #252 16-06-09 23:25 Καλά φέτος το σκίσανε(με το συμπάθειο).Τετάρτη τελειώναμε το σχολείο και Παρασκεύη γράφαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:26 Ο halvas έγραψε: #253 16-06-09 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Πέρυσι άρχισαν και περίπου 5 μέρες πιο αργά τις Πανελλήνιες. Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι, όμως, ότι δε θα βγουν ούτε μέσα στις ενδοσχολικές ούτε στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Οπότε από τις 22 και μετά. Δεν είμαι σίγουρος όμως, μπορεί και να κάνω λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:27 Ο lookthetree: #254 16-06-09 23:27 Αρχική Δημοσίευση από halvas: Φαντάζομαι, όμως, ότι δε θα βγουν ούτε μέσα στις ενδοσχολικές ούτε στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Οπότε από τις 22 και μετά. Δεν είμαι σίγουρος όμως, μπορεί και να κάνω λάθος. Click για ανάπτυξη... Αυτο δεν το πιασα τι απο τις 22 κ μετα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:27 Η Ειμαρμένη: #255 16-06-09 23:27 Μπορεί να κατάλαβα και λάθος,αλλά την Παρασκευή βγαίνουν τα αποτελέσματα και επισήμως πλεόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:28 Ο lookthetree: #256 16-06-09 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Καλά φέτος το σκίσανε(με το συμπάθειο).Τετάρτη τελειώναμε το σχολείο και Παρασκεύη γράφαμε. Click για ανάπτυξη... Ε καλα αυτο που λες δεν στεκει το σχολειο οι περισσοτεροι το τελειωσαν απο τελη μαρτιου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:30 Η Ειμαρμένη: #257 16-06-09 23:30 Όχι εγώ πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. despi01 Νεοφερμένο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:31 Η despi01 έγραψε: #258 16-06-09 23:31 Μα ελεος βρε παιδια,απο εκει που λεγανε 24 με 26 οτι θα βγουνε (στην ΕΡΤ το ειχα ακουσει) τωρα μας το πηγανε μεθαυριο,δεν μπορουν να μην παιζουν με την αγωνια μας?!!Δεμ προλαβαινουμε καλα καλα να τελειώσουμε τισ ενδοσχολικες και να να αποτελεσματα!!!Απο εκει που νομιζα οτι-εστω και λιγες μερες θα ξεχνιομουνα απο τα του σχολειου,ερχονται καπακι τα αποτελεσματα.Καλα ή κακα ειναι παντως πολυ ψυχοφθορο!Δλδ ποτε περιμενανε να μασ το πουνε την Παρασκευη στις 11 η ωρα:''παιδια,δεν σηκωνοσαστε σιγα-σιγα απο την πλαζ να πεταχτειτε στο σχολειο σας να δειτε και τα αποτελεματα των Πανελληνίων?'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:31 Ο halvas έγραψε: #259 16-06-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από lookthetree: Αυτο δεν το πιασα τι απο τις 22 κ μετα?? Click για ανάπτυξη... Εννοούσα ότι δε θα βγουν πριν τις 22-6 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Μπορεί να κατάλαβα και λάθος,αλλά την Παρασκευή βγαίνουν τα αποτελέσματα και επισήμως πλεόν. Click για ανάπτυξη... Εντάξει τότε άμα το άκουσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:31 Ο lookthetree: #260 16-06-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Όχι εγώ πάντως. Click για ανάπτυξη... Hσουν τοσο αφοσιωμενη κ πηγαινες μεχρι το τελος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από alb-killer: Εγω θα τα δω απο το νετ....!!!!Δεν μπορω εκει...!!!ο ενας θα εχει τρελαθει απο την χαρα του και ο αλλος απο την στεναχωρια του!!!αμα εχεις γραψει καλα και ο φιλος σου ασχημα...αντε να του μιλησεις..~~η αν εσυ εχεις γραψει χαλια....ποιος ακουει τους αλλους να πανηγυριζουν!!!!Απο νετ...με χιλια...!!!! Click για ανάπτυξη... +1 θα στεναχωρηθω πολυ να δω κακους βαθμους απο φιλους και την απογοητευση στο προσωπο τους,οποτε καλυτερα απο νετ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:17 Ο halvas έγραψε: #249 16-06-09 23:17 Στο ίντερνετ βγαίνουν πρώτα ή με κάποια καθυστέρηση; Να ξέρω που να ψάχνω. Πληροφοριακά πάντως, πέρυσι στις 22-6 βγήκαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:18 Η Ειμαρμένη: #250 16-06-09 23:18 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Αν βρω καλη παρεα θα το κανω. Click για ανάπτυξη... Προτίθεμαι.Επίσης μου ήρθε μια άλλη καταπληκτική ιδέα.Να ανταλλάξουμε κωδικούς,να δει ο ένας τους βαθμούς του άλλου και να τους λέει κατά αύξουσα σειρά για να μην υπάρξουν απογοητεύσεις.:thanks: Πάντως κι εμένα με τρομάζει η ιδέα να περιμένω να ανοίξει μια σελίδα για να δω τι έγραψα.Έχω ταχυπαλμία τώρα.Νωρίς είναι η Παρασκευή. Καλά αποτελέσματα! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από halvas: Στο ίντερνετ βγαίνουν πρώτα ή με κάποια καθυστέρηση; Να ξέρω που να ψάχνω. Πληροφοριακά πάντως, πέρυσι στις 22-6 βγήκαν. Click για ανάπτυξη... Πέρυσι άρχισαν και περίπου 5 μέρες πιο αργά τις Πανελλήνιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:22 Ο lookthetree: #251 16-06-09 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Προτίθεμαι.Επίσης μου ήρθε μια άλλη καταπληκτική ιδέα.Να ανταλλάξουμε κωδικούς,να δει ο ένας τους βαθμούς του άλλου και να τους λέει κατά αύξουσα σειρά για να μην υπάρξουν απογοητεύσεις.:thanks: Πάντως κι εμένα με τρομάζει η ιδέα να περιμένω να ανοίξει μια σελίδα για να δω τι έγραψα.Έχω ταχυπαλμία τώρα.Νωρίς είναι η Παρασκευή. Καλά αποτελέσματα! ----------------------------------------- Πέρυσι άρχισαν και περίπου 5 μέρες πιο αργά τις Πανελλήνιες. Click για ανάπτυξη... Mια χαρα καλα τις ειχαν αρχισει περυσι τις πανελληνιες οπως αλλωστε συνηθιζαν καθε χρονο απλως φετος εγινε η εξαιρεση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:25 Η Ειμαρμένη: #252 16-06-09 23:25 Καλά φέτος το σκίσανε(με το συμπάθειο).Τετάρτη τελειώναμε το σχολείο και Παρασκεύη γράφαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:26 Ο halvas έγραψε: #253 16-06-09 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Πέρυσι άρχισαν και περίπου 5 μέρες πιο αργά τις Πανελλήνιες. Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι, όμως, ότι δε θα βγουν ούτε μέσα στις ενδοσχολικές ούτε στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Οπότε από τις 22 και μετά. Δεν είμαι σίγουρος όμως, μπορεί και να κάνω λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:27 Ο lookthetree: #254 16-06-09 23:27 Αρχική Δημοσίευση από halvas: Φαντάζομαι, όμως, ότι δε θα βγουν ούτε μέσα στις ενδοσχολικές ούτε στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Οπότε από τις 22 και μετά. Δεν είμαι σίγουρος όμως, μπορεί και να κάνω λάθος. Click για ανάπτυξη... Αυτο δεν το πιασα τι απο τις 22 κ μετα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:27 Η Ειμαρμένη: #255 16-06-09 23:27 Μπορεί να κατάλαβα και λάθος,αλλά την Παρασκευή βγαίνουν τα αποτελέσματα και επισήμως πλεόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:28 Ο lookthetree: #256 16-06-09 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Καλά φέτος το σκίσανε(με το συμπάθειο).Τετάρτη τελειώναμε το σχολείο και Παρασκεύη γράφαμε. Click για ανάπτυξη... Ε καλα αυτο που λες δεν στεκει το σχολειο οι περισσοτεροι το τελειωσαν απο τελη μαρτιου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:30 Η Ειμαρμένη: #257 16-06-09 23:30 Όχι εγώ πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. despi01 Νεοφερμένο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:31 Η despi01 έγραψε: #258 16-06-09 23:31 Μα ελεος βρε παιδια,απο εκει που λεγανε 24 με 26 οτι θα βγουνε (στην ΕΡΤ το ειχα ακουσει) τωρα μας το πηγανε μεθαυριο,δεν μπορουν να μην παιζουν με την αγωνια μας?!!Δεμ προλαβαινουμε καλα καλα να τελειώσουμε τισ ενδοσχολικες και να να αποτελεσματα!!!Απο εκει που νομιζα οτι-εστω και λιγες μερες θα ξεχνιομουνα απο τα του σχολειου,ερχονται καπακι τα αποτελεσματα.Καλα ή κακα ειναι παντως πολυ ψυχοφθορο!Δλδ ποτε περιμενανε να μασ το πουνε την Παρασκευη στις 11 η ωρα:''παιδια,δεν σηκωνοσαστε σιγα-σιγα απο την πλαζ να πεταχτειτε στο σχολειο σας να δειτε και τα αποτελεματα των Πανελληνίων?'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:31 Ο halvas έγραψε: #259 16-06-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από lookthetree: Αυτο δεν το πιασα τι απο τις 22 κ μετα?? Click για ανάπτυξη... Εννοούσα ότι δε θα βγουν πριν τις 22-6 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Μπορεί να κατάλαβα και λάθος,αλλά την Παρασκευή βγαίνουν τα αποτελέσματα και επισήμως πλεόν. Click για ανάπτυξη... Εντάξει τότε άμα το άκουσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:31 Ο lookthetree: #260 16-06-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Όχι εγώ πάντως. Click για ανάπτυξη... Hσουν τοσο αφοσιωμενη κ πηγαινες μεχρι το τελος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Στο ίντερνετ βγαίνουν πρώτα ή με κάποια καθυστέρηση; Να ξέρω που να ψάχνω. Πληροφοριακά πάντως, πέρυσι στις 22-6 βγήκαν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:18 Η Ειμαρμένη: #250 16-06-09 23:18 Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Αν βρω καλη παρεα θα το κανω. Click για ανάπτυξη... Προτίθεμαι.Επίσης μου ήρθε μια άλλη καταπληκτική ιδέα.Να ανταλλάξουμε κωδικούς,να δει ο ένας τους βαθμούς του άλλου και να τους λέει κατά αύξουσα σειρά για να μην υπάρξουν απογοητεύσεις.:thanks: Πάντως κι εμένα με τρομάζει η ιδέα να περιμένω να ανοίξει μια σελίδα για να δω τι έγραψα.Έχω ταχυπαλμία τώρα.Νωρίς είναι η Παρασκευή. Καλά αποτελέσματα! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από halvas: Στο ίντερνετ βγαίνουν πρώτα ή με κάποια καθυστέρηση; Να ξέρω που να ψάχνω. Πληροφοριακά πάντως, πέρυσι στις 22-6 βγήκαν. Click για ανάπτυξη... Πέρυσι άρχισαν και περίπου 5 μέρες πιο αργά τις Πανελλήνιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:22 Ο lookthetree: #251 16-06-09 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Προτίθεμαι.Επίσης μου ήρθε μια άλλη καταπληκτική ιδέα.Να ανταλλάξουμε κωδικούς,να δει ο ένας τους βαθμούς του άλλου και να τους λέει κατά αύξουσα σειρά για να μην υπάρξουν απογοητεύσεις.:thanks: Πάντως κι εμένα με τρομάζει η ιδέα να περιμένω να ανοίξει μια σελίδα για να δω τι έγραψα.Έχω ταχυπαλμία τώρα.Νωρίς είναι η Παρασκευή. Καλά αποτελέσματα! ----------------------------------------- Πέρυσι άρχισαν και περίπου 5 μέρες πιο αργά τις Πανελλήνιες. Click για ανάπτυξη... Mια χαρα καλα τις ειχαν αρχισει περυσι τις πανελληνιες οπως αλλωστε συνηθιζαν καθε χρονο απλως φετος εγινε η εξαιρεση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:25 Η Ειμαρμένη: #252 16-06-09 23:25 Καλά φέτος το σκίσανε(με το συμπάθειο).Τετάρτη τελειώναμε το σχολείο και Παρασκεύη γράφαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:26 Ο halvas έγραψε: #253 16-06-09 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Πέρυσι άρχισαν και περίπου 5 μέρες πιο αργά τις Πανελλήνιες. Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι, όμως, ότι δε θα βγουν ούτε μέσα στις ενδοσχολικές ούτε στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Οπότε από τις 22 και μετά. Δεν είμαι σίγουρος όμως, μπορεί και να κάνω λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:27 Ο lookthetree: #254 16-06-09 23:27 Αρχική Δημοσίευση από halvas: Φαντάζομαι, όμως, ότι δε θα βγουν ούτε μέσα στις ενδοσχολικές ούτε στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Οπότε από τις 22 και μετά. Δεν είμαι σίγουρος όμως, μπορεί και να κάνω λάθος. Click για ανάπτυξη... Αυτο δεν το πιασα τι απο τις 22 κ μετα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:27 Η Ειμαρμένη: #255 16-06-09 23:27 Μπορεί να κατάλαβα και λάθος,αλλά την Παρασκευή βγαίνουν τα αποτελέσματα και επισήμως πλεόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:28 Ο lookthetree: #256 16-06-09 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Καλά φέτος το σκίσανε(με το συμπάθειο).Τετάρτη τελειώναμε το σχολείο και Παρασκεύη γράφαμε. Click για ανάπτυξη... Ε καλα αυτο που λες δεν στεκει το σχολειο οι περισσοτεροι το τελειωσαν απο τελη μαρτιου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:30 Η Ειμαρμένη: #257 16-06-09 23:30 Όχι εγώ πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. despi01 Νεοφερμένο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:31 Η despi01 έγραψε: #258 16-06-09 23:31 Μα ελεος βρε παιδια,απο εκει που λεγανε 24 με 26 οτι θα βγουνε (στην ΕΡΤ το ειχα ακουσει) τωρα μας το πηγανε μεθαυριο,δεν μπορουν να μην παιζουν με την αγωνια μας?!!Δεμ προλαβαινουμε καλα καλα να τελειώσουμε τισ ενδοσχολικες και να να αποτελεσματα!!!Απο εκει που νομιζα οτι-εστω και λιγες μερες θα ξεχνιομουνα απο τα του σχολειου,ερχονται καπακι τα αποτελεσματα.Καλα ή κακα ειναι παντως πολυ ψυχοφθορο!Δλδ ποτε περιμενανε να μασ το πουνε την Παρασκευη στις 11 η ωρα:''παιδια,δεν σηκωνοσαστε σιγα-σιγα απο την πλαζ να πεταχτειτε στο σχολειο σας να δειτε και τα αποτελεματα των Πανελληνίων?'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:31 Ο halvas έγραψε: #259 16-06-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από lookthetree: Αυτο δεν το πιασα τι απο τις 22 κ μετα?? Click για ανάπτυξη... Εννοούσα ότι δε θα βγουν πριν τις 22-6 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Μπορεί να κατάλαβα και λάθος,αλλά την Παρασκευή βγαίνουν τα αποτελέσματα και επισήμως πλεόν. Click για ανάπτυξη... Εντάξει τότε άμα το άκουσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:31 Ο lookthetree: #260 16-06-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Όχι εγώ πάντως. Click για ανάπτυξη... Hσουν τοσο αφοσιωμενη κ πηγαινες μεχρι το τελος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από chris_90: Αν βρω καλη παρεα θα το κανω. Click για ανάπτυξη... Προτίθεμαι.Επίσης μου ήρθε μια άλλη καταπληκτική ιδέα.Να ανταλλάξουμε κωδικούς,να δει ο ένας τους βαθμούς του άλλου και να τους λέει κατά αύξουσα σειρά για να μην υπάρξουν απογοητεύσεις.:thanks: Πάντως κι εμένα με τρομάζει η ιδέα να περιμένω να ανοίξει μια σελίδα για να δω τι έγραψα.Έχω ταχυπαλμία τώρα.Νωρίς είναι η Παρασκευή. Καλά αποτελέσματα! ----------------------------------------- Αρχική Δημοσίευση από halvas: Στο ίντερνετ βγαίνουν πρώτα ή με κάποια καθυστέρηση; Να ξέρω που να ψάχνω. Πληροφοριακά πάντως, πέρυσι στις 22-6 βγήκαν. Click για ανάπτυξη... Πέρυσι άρχισαν και περίπου 5 μέρες πιο αργά τις Πανελλήνιες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:22 Ο lookthetree: #251 16-06-09 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Προτίθεμαι.Επίσης μου ήρθε μια άλλη καταπληκτική ιδέα.Να ανταλλάξουμε κωδικούς,να δει ο ένας τους βαθμούς του άλλου και να τους λέει κατά αύξουσα σειρά για να μην υπάρξουν απογοητεύσεις.:thanks: Πάντως κι εμένα με τρομάζει η ιδέα να περιμένω να ανοίξει μια σελίδα για να δω τι έγραψα.Έχω ταχυπαλμία τώρα.Νωρίς είναι η Παρασκευή. Καλά αποτελέσματα! ----------------------------------------- Πέρυσι άρχισαν και περίπου 5 μέρες πιο αργά τις Πανελλήνιες. Click για ανάπτυξη... Mια χαρα καλα τις ειχαν αρχισει περυσι τις πανελληνιες οπως αλλωστε συνηθιζαν καθε χρονο απλως φετος εγινε η εξαιρεση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:25 Η Ειμαρμένη: #252 16-06-09 23:25 Καλά φέτος το σκίσανε(με το συμπάθειο).Τετάρτη τελειώναμε το σχολείο και Παρασκεύη γράφαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:26 Ο halvas έγραψε: #253 16-06-09 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Πέρυσι άρχισαν και περίπου 5 μέρες πιο αργά τις Πανελλήνιες. Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι, όμως, ότι δε θα βγουν ούτε μέσα στις ενδοσχολικές ούτε στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Οπότε από τις 22 και μετά. Δεν είμαι σίγουρος όμως, μπορεί και να κάνω λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:27 Ο lookthetree: #254 16-06-09 23:27 Αρχική Δημοσίευση από halvas: Φαντάζομαι, όμως, ότι δε θα βγουν ούτε μέσα στις ενδοσχολικές ούτε στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Οπότε από τις 22 και μετά. Δεν είμαι σίγουρος όμως, μπορεί και να κάνω λάθος. Click για ανάπτυξη... Αυτο δεν το πιασα τι απο τις 22 κ μετα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:27 Η Ειμαρμένη: #255 16-06-09 23:27 Μπορεί να κατάλαβα και λάθος,αλλά την Παρασκευή βγαίνουν τα αποτελέσματα και επισήμως πλεόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:28 Ο lookthetree: #256 16-06-09 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Καλά φέτος το σκίσανε(με το συμπάθειο).Τετάρτη τελειώναμε το σχολείο και Παρασκεύη γράφαμε. Click για ανάπτυξη... Ε καλα αυτο που λες δεν στεκει το σχολειο οι περισσοτεροι το τελειωσαν απο τελη μαρτιου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:30 Η Ειμαρμένη: #257 16-06-09 23:30 Όχι εγώ πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. despi01 Νεοφερμένο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:31 Η despi01 έγραψε: #258 16-06-09 23:31 Μα ελεος βρε παιδια,απο εκει που λεγανε 24 με 26 οτι θα βγουνε (στην ΕΡΤ το ειχα ακουσει) τωρα μας το πηγανε μεθαυριο,δεν μπορουν να μην παιζουν με την αγωνια μας?!!Δεμ προλαβαινουμε καλα καλα να τελειώσουμε τισ ενδοσχολικες και να να αποτελεσματα!!!Απο εκει που νομιζα οτι-εστω και λιγες μερες θα ξεχνιομουνα απο τα του σχολειου,ερχονται καπακι τα αποτελεσματα.Καλα ή κακα ειναι παντως πολυ ψυχοφθορο!Δλδ ποτε περιμενανε να μασ το πουνε την Παρασκευη στις 11 η ωρα:''παιδια,δεν σηκωνοσαστε σιγα-σιγα απο την πλαζ να πεταχτειτε στο σχολειο σας να δειτε και τα αποτελεματα των Πανελληνίων?'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:31 Ο halvas έγραψε: #259 16-06-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από lookthetree: Αυτο δεν το πιασα τι απο τις 22 κ μετα?? Click για ανάπτυξη... Εννοούσα ότι δε θα βγουν πριν τις 22-6 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Μπορεί να κατάλαβα και λάθος,αλλά την Παρασκευή βγαίνουν τα αποτελέσματα και επισήμως πλεόν. Click για ανάπτυξη... Εντάξει τότε άμα το άκουσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:31 Ο lookthetree: #260 16-06-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Όχι εγώ πάντως. Click για ανάπτυξη... Hσουν τοσο αφοσιωμενη κ πηγαινες μεχρι το τελος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Προτίθεμαι.Επίσης μου ήρθε μια άλλη καταπληκτική ιδέα.Να ανταλλάξουμε κωδικούς,να δει ο ένας τους βαθμούς του άλλου και να τους λέει κατά αύξουσα σειρά για να μην υπάρξουν απογοητεύσεις.:thanks: Πάντως κι εμένα με τρομάζει η ιδέα να περιμένω να ανοίξει μια σελίδα για να δω τι έγραψα.Έχω ταχυπαλμία τώρα.Νωρίς είναι η Παρασκευή. Καλά αποτελέσματα! ----------------------------------------- Πέρυσι άρχισαν και περίπου 5 μέρες πιο αργά τις Πανελλήνιες. Click για ανάπτυξη... Mια χαρα καλα τις ειχαν αρχισει περυσι τις πανελληνιες οπως αλλωστε συνηθιζαν καθε χρονο απλως φετος εγινε η εξαιρεση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:25 Η Ειμαρμένη: #252 16-06-09 23:25 Καλά φέτος το σκίσανε(με το συμπάθειο).Τετάρτη τελειώναμε το σχολείο και Παρασκεύη γράφαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:26 Ο halvas έγραψε: #253 16-06-09 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Πέρυσι άρχισαν και περίπου 5 μέρες πιο αργά τις Πανελλήνιες. Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι, όμως, ότι δε θα βγουν ούτε μέσα στις ενδοσχολικές ούτε στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Οπότε από τις 22 και μετά. Δεν είμαι σίγουρος όμως, μπορεί και να κάνω λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:27 Ο lookthetree: #254 16-06-09 23:27 Αρχική Δημοσίευση από halvas: Φαντάζομαι, όμως, ότι δε θα βγουν ούτε μέσα στις ενδοσχολικές ούτε στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Οπότε από τις 22 και μετά. Δεν είμαι σίγουρος όμως, μπορεί και να κάνω λάθος. Click για ανάπτυξη... Αυτο δεν το πιασα τι απο τις 22 κ μετα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:27 Η Ειμαρμένη: #255 16-06-09 23:27 Μπορεί να κατάλαβα και λάθος,αλλά την Παρασκευή βγαίνουν τα αποτελέσματα και επισήμως πλεόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:28 Ο lookthetree: #256 16-06-09 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Καλά φέτος το σκίσανε(με το συμπάθειο).Τετάρτη τελειώναμε το σχολείο και Παρασκεύη γράφαμε. Click για ανάπτυξη... Ε καλα αυτο που λες δεν στεκει το σχολειο οι περισσοτεροι το τελειωσαν απο τελη μαρτιου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:30 Η Ειμαρμένη: #257 16-06-09 23:30 Όχι εγώ πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. despi01 Νεοφερμένο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:31 Η despi01 έγραψε: #258 16-06-09 23:31 Μα ελεος βρε παιδια,απο εκει που λεγανε 24 με 26 οτι θα βγουνε (στην ΕΡΤ το ειχα ακουσει) τωρα μας το πηγανε μεθαυριο,δεν μπορουν να μην παιζουν με την αγωνια μας?!!Δεμ προλαβαινουμε καλα καλα να τελειώσουμε τισ ενδοσχολικες και να να αποτελεσματα!!!Απο εκει που νομιζα οτι-εστω και λιγες μερες θα ξεχνιομουνα απο τα του σχολειου,ερχονται καπακι τα αποτελεσματα.Καλα ή κακα ειναι παντως πολυ ψυχοφθορο!Δλδ ποτε περιμενανε να μασ το πουνε την Παρασκευη στις 11 η ωρα:''παιδια,δεν σηκωνοσαστε σιγα-σιγα απο την πλαζ να πεταχτειτε στο σχολειο σας να δειτε και τα αποτελεματα των Πανελληνίων?'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:31 Ο halvas έγραψε: #259 16-06-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από lookthetree: Αυτο δεν το πιασα τι απο τις 22 κ μετα?? Click για ανάπτυξη... Εννοούσα ότι δε θα βγουν πριν τις 22-6 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Μπορεί να κατάλαβα και λάθος,αλλά την Παρασκευή βγαίνουν τα αποτελέσματα και επισήμως πλεόν. Click για ανάπτυξη... Εντάξει τότε άμα το άκουσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:31 Ο lookthetree: #260 16-06-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Όχι εγώ πάντως. Click για ανάπτυξη... Hσουν τοσο αφοσιωμενη κ πηγαινες μεχρι το τελος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλά φέτος το σκίσανε(με το συμπάθειο).Τετάρτη τελειώναμε το σχολείο και Παρασκεύη γράφαμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:26 Ο halvas έγραψε: #253 16-06-09 23:26 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Πέρυσι άρχισαν και περίπου 5 μέρες πιο αργά τις Πανελλήνιες. Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι, όμως, ότι δε θα βγουν ούτε μέσα στις ενδοσχολικές ούτε στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Οπότε από τις 22 και μετά. Δεν είμαι σίγουρος όμως, μπορεί και να κάνω λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:27 Ο lookthetree: #254 16-06-09 23:27 Αρχική Δημοσίευση από halvas: Φαντάζομαι, όμως, ότι δε θα βγουν ούτε μέσα στις ενδοσχολικές ούτε στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Οπότε από τις 22 και μετά. Δεν είμαι σίγουρος όμως, μπορεί και να κάνω λάθος. Click για ανάπτυξη... Αυτο δεν το πιασα τι απο τις 22 κ μετα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:27 Η Ειμαρμένη: #255 16-06-09 23:27 Μπορεί να κατάλαβα και λάθος,αλλά την Παρασκευή βγαίνουν τα αποτελέσματα και επισήμως πλεόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:28 Ο lookthetree: #256 16-06-09 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Καλά φέτος το σκίσανε(με το συμπάθειο).Τετάρτη τελειώναμε το σχολείο και Παρασκεύη γράφαμε. Click για ανάπτυξη... Ε καλα αυτο που λες δεν στεκει το σχολειο οι περισσοτεροι το τελειωσαν απο τελη μαρτιου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:30 Η Ειμαρμένη: #257 16-06-09 23:30 Όχι εγώ πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. despi01 Νεοφερμένο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:31 Η despi01 έγραψε: #258 16-06-09 23:31 Μα ελεος βρε παιδια,απο εκει που λεγανε 24 με 26 οτι θα βγουνε (στην ΕΡΤ το ειχα ακουσει) τωρα μας το πηγανε μεθαυριο,δεν μπορουν να μην παιζουν με την αγωνια μας?!!Δεμ προλαβαινουμε καλα καλα να τελειώσουμε τισ ενδοσχολικες και να να αποτελεσματα!!!Απο εκει που νομιζα οτι-εστω και λιγες μερες θα ξεχνιομουνα απο τα του σχολειου,ερχονται καπακι τα αποτελεσματα.Καλα ή κακα ειναι παντως πολυ ψυχοφθορο!Δλδ ποτε περιμενανε να μασ το πουνε την Παρασκευη στις 11 η ωρα:''παιδια,δεν σηκωνοσαστε σιγα-σιγα απο την πλαζ να πεταχτειτε στο σχολειο σας να δειτε και τα αποτελεματα των Πανελληνίων?'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:31 Ο halvas έγραψε: #259 16-06-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από lookthetree: Αυτο δεν το πιασα τι απο τις 22 κ μετα?? Click για ανάπτυξη... Εννοούσα ότι δε θα βγουν πριν τις 22-6 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Μπορεί να κατάλαβα και λάθος,αλλά την Παρασκευή βγαίνουν τα αποτελέσματα και επισήμως πλεόν. Click για ανάπτυξη... Εντάξει τότε άμα το άκουσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:31 Ο lookthetree: #260 16-06-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Όχι εγώ πάντως. Click για ανάπτυξη... Hσουν τοσο αφοσιωμενη κ πηγαινες μεχρι το τελος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Πέρυσι άρχισαν και περίπου 5 μέρες πιο αργά τις Πανελλήνιες. Click για ανάπτυξη... Φαντάζομαι, όμως, ότι δε θα βγουν ούτε μέσα στις ενδοσχολικές ούτε στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Οπότε από τις 22 και μετά. Δεν είμαι σίγουρος όμως, μπορεί και να κάνω λάθος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:27 Ο lookthetree: #254 16-06-09 23:27 Αρχική Δημοσίευση από halvas: Φαντάζομαι, όμως, ότι δε θα βγουν ούτε μέσα στις ενδοσχολικές ούτε στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Οπότε από τις 22 και μετά. Δεν είμαι σίγουρος όμως, μπορεί και να κάνω λάθος. Click για ανάπτυξη... Αυτο δεν το πιασα τι απο τις 22 κ μετα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:27 Η Ειμαρμένη: #255 16-06-09 23:27 Μπορεί να κατάλαβα και λάθος,αλλά την Παρασκευή βγαίνουν τα αποτελέσματα και επισήμως πλεόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:28 Ο lookthetree: #256 16-06-09 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Καλά φέτος το σκίσανε(με το συμπάθειο).Τετάρτη τελειώναμε το σχολείο και Παρασκεύη γράφαμε. Click για ανάπτυξη... Ε καλα αυτο που λες δεν στεκει το σχολειο οι περισσοτεροι το τελειωσαν απο τελη μαρτιου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:30 Η Ειμαρμένη: #257 16-06-09 23:30 Όχι εγώ πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. despi01 Νεοφερμένο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:31 Η despi01 έγραψε: #258 16-06-09 23:31 Μα ελεος βρε παιδια,απο εκει που λεγανε 24 με 26 οτι θα βγουνε (στην ΕΡΤ το ειχα ακουσει) τωρα μας το πηγανε μεθαυριο,δεν μπορουν να μην παιζουν με την αγωνια μας?!!Δεμ προλαβαινουμε καλα καλα να τελειώσουμε τισ ενδοσχολικες και να να αποτελεσματα!!!Απο εκει που νομιζα οτι-εστω και λιγες μερες θα ξεχνιομουνα απο τα του σχολειου,ερχονται καπακι τα αποτελεσματα.Καλα ή κακα ειναι παντως πολυ ψυχοφθορο!Δλδ ποτε περιμενανε να μασ το πουνε την Παρασκευη στις 11 η ωρα:''παιδια,δεν σηκωνοσαστε σιγα-σιγα απο την πλαζ να πεταχτειτε στο σχολειο σας να δειτε και τα αποτελεματα των Πανελληνίων?'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:31 Ο halvas έγραψε: #259 16-06-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από lookthetree: Αυτο δεν το πιασα τι απο τις 22 κ μετα?? Click για ανάπτυξη... Εννοούσα ότι δε θα βγουν πριν τις 22-6 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Μπορεί να κατάλαβα και λάθος,αλλά την Παρασκευή βγαίνουν τα αποτελέσματα και επισήμως πλεόν. Click για ανάπτυξη... Εντάξει τότε άμα το άκουσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:31 Ο lookthetree: #260 16-06-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Όχι εγώ πάντως. Click για ανάπτυξη... Hσουν τοσο αφοσιωμενη κ πηγαινες μεχρι το τελος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από halvas: Φαντάζομαι, όμως, ότι δε θα βγουν ούτε μέσα στις ενδοσχολικές ούτε στο ερχόμενο Σαββατοκύριακο. Οπότε από τις 22 και μετά. Δεν είμαι σίγουρος όμως, μπορεί και να κάνω λάθος. Click για ανάπτυξη... Αυτο δεν το πιασα τι απο τις 22 κ μετα?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:27 Η Ειμαρμένη: #255 16-06-09 23:27 Μπορεί να κατάλαβα και λάθος,αλλά την Παρασκευή βγαίνουν τα αποτελέσματα και επισήμως πλεόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:28 Ο lookthetree: #256 16-06-09 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Καλά φέτος το σκίσανε(με το συμπάθειο).Τετάρτη τελειώναμε το σχολείο και Παρασκεύη γράφαμε. Click για ανάπτυξη... Ε καλα αυτο που λες δεν στεκει το σχολειο οι περισσοτεροι το τελειωσαν απο τελη μαρτιου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:30 Η Ειμαρμένη: #257 16-06-09 23:30 Όχι εγώ πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. despi01 Νεοφερμένο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:31 Η despi01 έγραψε: #258 16-06-09 23:31 Μα ελεος βρε παιδια,απο εκει που λεγανε 24 με 26 οτι θα βγουνε (στην ΕΡΤ το ειχα ακουσει) τωρα μας το πηγανε μεθαυριο,δεν μπορουν να μην παιζουν με την αγωνια μας?!!Δεμ προλαβαινουμε καλα καλα να τελειώσουμε τισ ενδοσχολικες και να να αποτελεσματα!!!Απο εκει που νομιζα οτι-εστω και λιγες μερες θα ξεχνιομουνα απο τα του σχολειου,ερχονται καπακι τα αποτελεσματα.Καλα ή κακα ειναι παντως πολυ ψυχοφθορο!Δλδ ποτε περιμενανε να μασ το πουνε την Παρασκευη στις 11 η ωρα:''παιδια,δεν σηκωνοσαστε σιγα-σιγα απο την πλαζ να πεταχτειτε στο σχολειο σας να δειτε και τα αποτελεματα των Πανελληνίων?'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:31 Ο halvas έγραψε: #259 16-06-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από lookthetree: Αυτο δεν το πιασα τι απο τις 22 κ μετα?? Click για ανάπτυξη... Εννοούσα ότι δε θα βγουν πριν τις 22-6 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Μπορεί να κατάλαβα και λάθος,αλλά την Παρασκευή βγαίνουν τα αποτελέσματα και επισήμως πλεόν. Click για ανάπτυξη... Εντάξει τότε άμα το άκουσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:31 Ο lookthetree: #260 16-06-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Όχι εγώ πάντως. Click για ανάπτυξη... Hσουν τοσο αφοσιωμενη κ πηγαινες μεχρι το τελος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μπορεί να κατάλαβα και λάθος,αλλά την Παρασκευή βγαίνουν τα αποτελέσματα και επισήμως πλεόν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:28 Ο lookthetree: #256 16-06-09 23:28 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Καλά φέτος το σκίσανε(με το συμπάθειο).Τετάρτη τελειώναμε το σχολείο και Παρασκεύη γράφαμε. Click για ανάπτυξη... Ε καλα αυτο που λες δεν στεκει το σχολειο οι περισσοτεροι το τελειωσαν απο τελη μαρτιου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:30 Η Ειμαρμένη: #257 16-06-09 23:30 Όχι εγώ πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. despi01 Νεοφερμένο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:31 Η despi01 έγραψε: #258 16-06-09 23:31 Μα ελεος βρε παιδια,απο εκει που λεγανε 24 με 26 οτι θα βγουνε (στην ΕΡΤ το ειχα ακουσει) τωρα μας το πηγανε μεθαυριο,δεν μπορουν να μην παιζουν με την αγωνια μας?!!Δεμ προλαβαινουμε καλα καλα να τελειώσουμε τισ ενδοσχολικες και να να αποτελεσματα!!!Απο εκει που νομιζα οτι-εστω και λιγες μερες θα ξεχνιομουνα απο τα του σχολειου,ερχονται καπακι τα αποτελεσματα.Καλα ή κακα ειναι παντως πολυ ψυχοφθορο!Δλδ ποτε περιμενανε να μασ το πουνε την Παρασκευη στις 11 η ωρα:''παιδια,δεν σηκωνοσαστε σιγα-σιγα απο την πλαζ να πεταχτειτε στο σχολειο σας να δειτε και τα αποτελεματα των Πανελληνίων?'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:31 Ο halvas έγραψε: #259 16-06-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από lookthetree: Αυτο δεν το πιασα τι απο τις 22 κ μετα?? Click για ανάπτυξη... Εννοούσα ότι δε θα βγουν πριν τις 22-6 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Μπορεί να κατάλαβα και λάθος,αλλά την Παρασκευή βγαίνουν τα αποτελέσματα και επισήμως πλεόν. Click για ανάπτυξη... Εντάξει τότε άμα το άκουσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:31 Ο lookthetree: #260 16-06-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Όχι εγώ πάντως. Click για ανάπτυξη... Hσουν τοσο αφοσιωμενη κ πηγαινες μεχρι το τελος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Καλά φέτος το σκίσανε(με το συμπάθειο).Τετάρτη τελειώναμε το σχολείο και Παρασκεύη γράφαμε. Click για ανάπτυξη... Ε καλα αυτο που λες δεν στεκει το σχολειο οι περισσοτεροι το τελειωσαν απο τελη μαρτιου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειμαρμένη Δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 494 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:30 Η Ειμαρμένη: #257 16-06-09 23:30 Όχι εγώ πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. despi01 Νεοφερμένο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:31 Η despi01 έγραψε: #258 16-06-09 23:31 Μα ελεος βρε παιδια,απο εκει που λεγανε 24 με 26 οτι θα βγουνε (στην ΕΡΤ το ειχα ακουσει) τωρα μας το πηγανε μεθαυριο,δεν μπορουν να μην παιζουν με την αγωνια μας?!!Δεμ προλαβαινουμε καλα καλα να τελειώσουμε τισ ενδοσχολικες και να να αποτελεσματα!!!Απο εκει που νομιζα οτι-εστω και λιγες μερες θα ξεχνιομουνα απο τα του σχολειου,ερχονται καπακι τα αποτελεσματα.Καλα ή κακα ειναι παντως πολυ ψυχοφθορο!Δλδ ποτε περιμενανε να μασ το πουνε την Παρασκευη στις 11 η ωρα:''παιδια,δεν σηκωνοσαστε σιγα-σιγα απο την πλαζ να πεταχτειτε στο σχολειο σας να δειτε και τα αποτελεματα των Πανελληνίων?'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:31 Ο halvas έγραψε: #259 16-06-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από lookthetree: Αυτο δεν το πιασα τι απο τις 22 κ μετα?? Click για ανάπτυξη... Εννοούσα ότι δε θα βγουν πριν τις 22-6 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Μπορεί να κατάλαβα και λάθος,αλλά την Παρασκευή βγαίνουν τα αποτελέσματα και επισήμως πλεόν. Click για ανάπτυξη... Εντάξει τότε άμα το άκουσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:31 Ο lookthetree: #260 16-06-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Όχι εγώ πάντως. Click για ανάπτυξη... Hσουν τοσο αφοσιωμενη κ πηγαινες μεχρι το τελος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Όχι εγώ πάντως. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
despi01 Νεοφερμένο μέλος Η Δέσποινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Κρήτης (Ρέθυμνο) και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 12 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:31 Η despi01 έγραψε: #258 16-06-09 23:31 Μα ελεος βρε παιδια,απο εκει που λεγανε 24 με 26 οτι θα βγουνε (στην ΕΡΤ το ειχα ακουσει) τωρα μας το πηγανε μεθαυριο,δεν μπορουν να μην παιζουν με την αγωνια μας?!!Δεμ προλαβαινουμε καλα καλα να τελειώσουμε τισ ενδοσχολικες και να να αποτελεσματα!!!Απο εκει που νομιζα οτι-εστω και λιγες μερες θα ξεχνιομουνα απο τα του σχολειου,ερχονται καπακι τα αποτελεσματα.Καλα ή κακα ειναι παντως πολυ ψυχοφθορο!Δλδ ποτε περιμενανε να μασ το πουνε την Παρασκευη στις 11 η ωρα:''παιδια,δεν σηκωνοσαστε σιγα-σιγα απο την πλαζ να πεταχτειτε στο σχολειο σας να δειτε και τα αποτελεματα των Πανελληνίων?'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:31 Ο halvas έγραψε: #259 16-06-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από lookthetree: Αυτο δεν το πιασα τι απο τις 22 κ μετα?? Click για ανάπτυξη... Εννοούσα ότι δε θα βγουν πριν τις 22-6 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Μπορεί να κατάλαβα και λάθος,αλλά την Παρασκευή βγαίνουν τα αποτελέσματα και επισήμως πλεόν. Click για ανάπτυξη... Εντάξει τότε άμα το άκουσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:31 Ο lookthetree: #260 16-06-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Όχι εγώ πάντως. Click για ανάπτυξη... Hσουν τοσο αφοσιωμενη κ πηγαινες μεχρι το τελος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Alexandrius ioanna2007 sir ImPeCaBlE Fanimaid123 eukleidhs1821 geoalexbookworm Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μα ελεος βρε παιδια,απο εκει που λεγανε 24 με 26 οτι θα βγουνε (στην ΕΡΤ το ειχα ακουσει) τωρα μας το πηγανε μεθαυριο,δεν μπορουν να μην παιζουν με την αγωνια μας?!!Δεμ προλαβαινουμε καλα καλα να τελειώσουμε τισ ενδοσχολικες και να να αποτελεσματα!!!Απο εκει που νομιζα οτι-εστω και λιγες μερες θα ξεχνιομουνα απο τα του σχολειου,ερχονται καπακι τα αποτελεσματα.Καλα ή κακα ειναι παντως πολυ ψυχοφθορο!Δλδ ποτε περιμενανε να μασ το πουνε την Παρασκευη στις 11 η ωρα:''παιδια,δεν σηκωνοσαστε σιγα-σιγα απο την πλαζ να πεταχτειτε στο σχολειο σας να δειτε και τα αποτελεματα των Πανελληνίων?'' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
halvas Πολύ δραστήριο μέλος Ο Μιχάλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Αχαρνές (Αττική). Έχει γράψει 1.074 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:31 Ο halvas έγραψε: #259 16-06-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από lookthetree: Αυτο δεν το πιασα τι απο τις 22 κ μετα?? Click για ανάπτυξη... Εννοούσα ότι δε θα βγουν πριν τις 22-6 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Μπορεί να κατάλαβα και λάθος,αλλά την Παρασκευή βγαίνουν τα αποτελέσματα και επισήμως πλεόν. Click για ανάπτυξη... Εντάξει τότε άμα το άκουσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:31 Ο lookthetree: #260 16-06-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Όχι εγώ πάντως. Click για ανάπτυξη... Hσουν τοσο αφοσιωμενη κ πηγαινες μεχρι το τελος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 12 13 14 15 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 61 Επόμενη First Προηγούμενη 13 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 13 από 61 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από lookthetree: Αυτο δεν το πιασα τι απο τις 22 κ μετα?? Click για ανάπτυξη... Εννοούσα ότι δε θα βγουν πριν τις 22-6 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Μπορεί να κατάλαβα και λάθος,αλλά την Παρασκευή βγαίνουν τα αποτελέσματα και επισήμως πλεόν. Click για ανάπτυξη... Εντάξει τότε άμα το άκουσες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lookthetree Εκκολαπτόμενο μέλος Ο θωμάς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Απόφοιτος. Έχει γράψει 162 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2009 στις 23:31 Ο lookthetree: #260 16-06-09 23:31 Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Όχι εγώ πάντως. Click για ανάπτυξη... Hσουν τοσο αφοσιωμενη κ πηγαινες μεχρι το τελος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Ειμαρμένη: Όχι εγώ πάντως. Click για ανάπτυξη... Hσουν τοσο αφοσιωμενη κ πηγαινες μεχρι το τελος?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.