keep walking
Δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fretoe
Δραστήριο μέλος

ε λογικα, γιατι αλλιως πως θα κανουν τα παδια που εδωσαν ειδικα μαθηματα το μηχανογραφικο...Παιδια οι βαθμολογιες των ειδικων μαθηματων βγαινουν μαζι με τις δικες μας?γιατι σημερα ακουσα οτι τελειωνουν 25 ιουνιου!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chris1993
Περιβόητο μέλος

fretoe
Δραστήριο μέλος

Ναι ομως, καποιος που στοχευει μια σχολη που απαιτει ειδικο μαθημα, πως θα ξερει αμα μπορει να την δηλωσει και ποσα μορια εβγαλε συνολικα για να κανει αναλογως το μηχανογραφικο?Κι'όμως νομίζω ότι βγαίνουν αργότερα....
Δηλαδη περυσι, μετα βγηκαν?
keep walking
Δραστήριο μέλος

Polymnia
Πολύ δραστήριο μέλος

Chris1993
Περιβόητο μέλος

Ορίστε το πρώτο post βαθμολογίας για όλα τα μαθήματα :
https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=2684891&postcount=3
Και ορίστε το πρώτο post βαθμολογίας για τα αγγλικά (ειδικό μάθημα) :
https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=2694266&postcount=502
Και μία απόδειξη ότι δεν είχαν βγεί τα αγγλικά μέχρι τις 26/6/2011 :
https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=2693565&postcount=496
marakiiilove
Νεοφερμένο μέλος

ξερει κανεις ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα των εδικων μαθηματων??
ΚΑΙΓΟΜΑΙ! ας μου πει καποιοοος!!

tiramisuu
Δραστήριο μέλος

γειαααα!!!
ξερει κανεις ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα των εδικων μαθηματων??
ΚΑΙΓΟΜΑΙ! ας μου πει καποιοοος!!![]()
![]()
Στο Βήμα γράφει ότι η ανακοίνωση θα γίνει το συντομότερο δυνατό.... πιστεύω μία-μιάμιση εβδομάδα θα τους πάρουν τα ειδικά....
**κι εγώ καίγομαι!!
marakiiilove
Νεοφερμένο μέλος

Στο Βήμα γράφει ότι η ανακοίνωση θα γίνει το συντομότερο δυνατό.... πιστεύω μία-μιάμιση εβδομάδα θα τους πάρουν τα ειδικά....
**κι εγώ καίγομαι!!
καταλαβα... δηλαδη αρχες ιουλιου???
εσυ για που θελεις αν επιτρεπεται ???
tiramisuu
Δραστήριο μέλος

καταλαβα... δηλαδη αρχες ιουλιου???
εσυ για που θελεις αν επιτρεπεται ???
ιταλική φιλολογία... το κακό με εμάς, είναι ότι ό,τι βαθμούς κι αν έχουμε γράψει, αν δεν δούμε το ειδικό δεν πρόκειται να ησυχάσουμε!
!w@Nn4
Πολύ δραστήριο μέλος

marakiiilove
Νεοφερμένο μέλος

Και ειδικά όταν τα 'χουμε σκ@τώσει στα υπόλοιπα.
ενταξει..απ οσο ξερω ειναι πολυ χαμηλη η βαση για την ιταλικη(νομιζω καπου 11.000 μαζι με το ειδικο μαθημα)
καλη σας επιτυχια σας ευχομαι

tiramisuu
Δραστήριο μέλος

ενταξει..απ οσο ξερω ειναι πολυ χαμηλη η βαση για την ιταλικη(νομιζω καπου 11.000 μαζι με το ειδικο μαθημα)
καλη σας επιτυχια σας ευχομαι!!!
![]()
Ναι, απλώς με τόσο καλούς βαθμούς που έχουν όλοι, φοβάμαι μην ανέβει η βάση υπερβολικά, του τύπου 4.000-5.000 μόρια...

Δύσκολο βέβαια, αλλά λέω!
Καλή επιτυχία και σ' εσένα!
Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος

marakiiilove
Νεοφερμένο μέλος

Και εγω αγγλικη θελω...αλλα πρεπει να εχω γραψει γυρω στο 15-16 στα αγγλικα και εβγαλα και 17.920 οποτε δεν ανησυχω και πολυ![]()
εγω εβγαλα 15292 (οποτε δεν περναω αγγλικη αν και αυτη ηταν ο στοχος μου) . παρολα αυτα μ αρεσει κ ΜΜΕ κ διεθνων κ ευρωπαικων.. ελπιζω να χω γραψει κανα 17αρι στα αγγλικα..
η αγγλικη τι λες?θα πεσει φετος? για να ξερω,να ελπιζω η ουτε καν?
(ααα κ συγχαρητηρια για τον βαθμο σου!!!!

Ναι, απλώς με τόσο καλούς βαθμούς που έχουν όλοι, φοβάμαι μην ανέβει η βάση υπερβολικά, του τύπου 4.000-5.000 μόρια...
Δύσκολο βέβαια, αλλά λέω!
Καλή επιτυχία και σ' εσένα!
ναι οι ξερες φιλολογιες κανουν κατι τετοιες αυξομειωσεις.. σ αευχαριστω παντως!

Queen of Hearts
Δραστήριο μέλος

εγω εβγαλα 15292 (οποτε δεν περναω αγγλικη αν και αυτη ηταν ο στοχος μου) . παρολα αυτα μ αρεσει κ ΜΜΕ κ διεθνων κ ευρωπαικων.. ελπιζω να χω γραψει κανα 17αρι στα αγγλικα..
η αγγλικη τι λες?θα πεσει φετος? για να ξερω,να ελπιζω η ουτε καν?
(ααα κ συγχαρητηρια για τον βαθμο σου!!!!)
αα σ ευχαριστω πολυ!!

tiramisuu
Δραστήριο μέλος

ναι οι ξερες φιλολογιες κανουν κατι τετοιες αυξομειωσεις.. σ αευχαριστω παντως!![]()
Μου 'κανες την καρδιά περιβόλι

Πάντως για τα αγγλικά, συμφωνώ με αυτό που γράφτηκε... πολλοί ήταν αυτοί που είχαν παράπονα, αν κρίνω από ό,τι διάβασα εδώ στο ι-σκουλ... οπότε ίσως να μην έχει τρομερή άνοδο...
Εγώ η καημενούλα δεν έχω κανένα να σχολιάσουμε τα ιταλικά

marakiiilove
Νεοφερμένο μέλος

Μου 'κανες την καρδιά περιβόλι
Πάντως για τα αγγλικά, συμφωνώ με αυτό που γράφτηκε... πολλοί ήταν αυτοί που είχαν παράπονα, αν κρίνω από ό,τι διάβασα εδώ στο ι-σκουλ... οπότε ίσως να μην έχει τρομερή άνοδο...
Εγώ η καημενούλα δεν έχω κανένα να σχολιάσουμε τα ιταλικάΟύτε καν επίσημες απαντήσεις δεν έχουν βγει!
εγω δεν εχω ιδεα απο ιταλικα :Ρ ειχα παει κ εδωσα περσυ απλα σαν αισχατη επιλογη επιδη η ιταλικη αθηνας ηταν καπου 9.000 .. το μονο που θυμαμαι ειναι οτι ελεγε για κατι νησια ..κατα τ αλλα δεν καταλαβα τιποτα..
παρ ολα αυτα,για να σε καθησυχασω,εγω που δεν ξερω γρι ιταλικα,περσυ εγραψα 4. οποτε φαντασου ποσο καλα θα τα χεις παει συ

αα σ ευχαριστω πολυ!!και εσυ καλα τα πηγες
δεν ξερω αν πεσει γιατι ακουγεται οτι οι σχολες στο 1 πεδιο θα ανεβουν ελαχιστα..παντως για την αγγλικη δεν ειμαι πολυ σιγουρη γιατι τα αγγλικα ηταν δυσκολα φετος και οι περισσοτεροι δεν εγραψαν και πολυ καλα οποτε μπορει να μεινει και σταθερη ή και να πεσει..παντως δε χανεις και τιποτα αν τη δηλωσεις
![]()
εννοειται οτι θα την δηλωσω!!

!w@Nn4
Πολύ δραστήριο μέλος

καλη σας επιτυχια σας ευχομαι!!!
![]()
Εγώ αναφέρομαι στις αρχιτεκτονικές...

Καλή επιτυχία σε όλους μας.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.