keep walking Δραστήριο μέλος Ο keep walking αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2012 στις 20:50 Ο keep walking: #1 02-06-12 20:50 Παιδια οι βαθμολογιες των ειδικων μαθηματων βγαινουν μαζι με τις δικες μας?γιατι σημερα ακουσα οτι τελειωνουν 25 ιουνιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2012 στις 20:55 Ο fretoe έγραψε: #2 02-06-12 20:55 Αρχική Δημοσίευση από crazyharis: Παιδια οι βαθμολογιες των ειδικων μαθηματων βγαινουν μαζι με τις δικες μας?γιατι σημερα ακουσα οτι τελειωνουν 25 ιουνιου! Click για ανάπτυξη... ε λογικα, γιατι αλλιως πως θα κανουν τα παδια που εδωσαν ειδικα μαθηματα το μηχανογραφικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.006 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2012 στις 20:58 Ο Chris1993: #3 02-06-12 20:58 Κι'όμως νομίζω ότι βγαίνουν αργότερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2012 στις 21:00 Ο fretoe έγραψε: #4 02-06-12 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Κι'όμως νομίζω ότι βγαίνουν αργότερα.... Click για ανάπτυξη... Ναι ομως, καποιος που στοχευει μια σχολη που απαιτει ειδικο μαθημα, πως θα ξερει αμα μπορει να την δηλωσει και ποσα μορια εβγαλε συνολικα για να κανει αναλογως το μηχανογραφικο? Δηλαδη περυσι, μετα βγηκαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. keep walking Δραστήριο μέλος Ο keep walking αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2012 στις 21:00 Ο keep walking: #5 02-06-12 21:00 Αμα βγαινουξ μαζι ρε παιδια παμε για αρχες ιουλιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2012 στις 21:25 Η Polymnia έγραψε: #6 02-06-12 21:25 σίγουρα θα πάμε αρχές Ιουλίου , πέρσι θυμάμαι τελειώσαμε 23 Μαίου και οι βαθμοί μας βγήκαν 23 Ιουνίου ..άρα και φέτος περίπου 1 μήνας θα μεσολαβήσει .... επιπλέον είχαμε φέτος το περιστατικό με τη Φυσική ( καθυστερησαν 2-3 μέρες την έναρξη της βαθμολόγησης ) + και τις εκλογές οπότε.... ααα και νομίζω ειδικά μαθήματα βγαίνουν μαζί με τα υπόλοιπα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.006 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2012 στις 21:44 Ο Chris1993: #7 02-06-12 21:44 Και όμως το έλεγξα και οι βαθμολογίες πέρσυ σε όλα τα μαθήματα βγήκαν 20/6 ενώ στα Αγγλικά που έδινα εγώ βγήκαν 26/6 ! Ορίστε το πρώτο post βαθμολογίας για όλα τα μαθήματα : https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=2684891&postcount=3 Και ορίστε το πρώτο post βαθμολογίας για τα αγγλικά (ειδικό μάθημα) : https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=2694266&postcount=502 Και μία απόδειξη ότι δεν είχαν βγεί τα αγγλικά μέχρι τις 26/6/2011 : https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=2693565&postcount=496 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakiiilove Νεοφερμένο μέλος Η marakiiilove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 14:14 Η marakiiilove: #8 25-06-12 14:14 γειαααα!!! ξερει κανεις ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα των εδικων μαθηματων?? ΚΑΙΓΟΜΑΙ! ας μου πει καποιοοος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 14:16 Η tiramisuu: #9 25-06-12 14:16 Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: γειαααα!!! ξερει κανεις ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα των εδικων μαθηματων?? ΚΑΙΓΟΜΑΙ! ας μου πει καποιοοος!! Click για ανάπτυξη... Στο Βήμα γράφει ότι η ανακοίνωση θα γίνει το συντομότερο δυνατό.... πιστεύω μία-μιάμιση εβδομάδα θα τους πάρουν τα ειδικά.... **κι εγώ καίγομαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakiiilove Νεοφερμένο μέλος Η marakiiilove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 14:28 Η marakiiilove: #10 25-06-12 14:28 Αρχική Δημοσίευση από tiramisuu: Στο Βήμα γράφει ότι η ανακοίνωση θα γίνει το συντομότερο δυνατό.... πιστεύω μία-μιάμιση εβδομάδα θα τους πάρουν τα ειδικά.... **κι εγώ καίγομαι!! Click για ανάπτυξη... καταλαβα... δηλαδη αρχες ιουλιου??? εσυ για που θελεις αν επιτρεπεται ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 15:27 Η tiramisuu: #11 25-06-12 15:27 Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: καταλαβα... δηλαδη αρχες ιουλιου??? εσυ για που θελεις αν επιτρεπεται ??? Click για ανάπτυξη... ιταλική φιλολογία... το κακό με εμάς, είναι ότι ό,τι βαθμούς κι αν έχουμε γράψει, αν δεν δούμε το ειδικό δεν πρόκειται να ησυχάσουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 15:28 Η !w@Nn4 έγραψε: #12 25-06-12 15:28 Και ειδικά όταν τα 'χουμε σκ@τώσει στα υπόλοιπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakiiilove Νεοφερμένο μέλος Η marakiiilove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:27 Η marakiiilove: #13 25-06-12 17:27 Αρχική Δημοσίευση από !w@Nn4: Και ειδικά όταν τα 'χουμε σκ@τώσει στα υπόλοιπα. Click για ανάπτυξη... ενταξει..απ οσο ξερω ειναι πολυ χαμηλη η βαση για την ιταλικη(νομιζω καπου 11.000 μαζι με το ειδικο μαθημα) καλη σας επιτυχια σας ευχομαι !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:32 Η tiramisuu: #14 25-06-12 17:32 Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: ενταξει..απ οσο ξερω ειναι πολυ χαμηλη η βαση για την ιταλικη(νομιζω καπου 11.000 μαζι με το ειδικο μαθημα) καλη σας επιτυχια σας ευχομαι !!! Click για ανάπτυξη... Ναι, απλώς με τόσο καλούς βαθμούς που έχουν όλοι, φοβάμαι μην ανέβει η βάση υπερβολικά, του τύπου 4.000-5.000 μόρια... Δύσκολο βέβαια, αλλά λέω! Καλή επιτυχία και σ' εσένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:33 Η Queen of Hearts: #15 25-06-12 17:33 Και εγω αγγλικη θελω...αλλα πρεπει να εχω γραψει γυρω στο 15-16 στα αγγλικα και εβγαλα και 17.920 οποτε δεν ανησυχω και πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakiiilove Νεοφερμένο μέλος Η marakiiilove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:37 Η marakiiilove: #16 25-06-12 17:37 Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: Και εγω αγγλικη θελω...αλλα πρεπει να εχω γραψει γυρω στο 15-16 στα αγγλικα και εβγαλα και 17.920 οποτε δεν ανησυχω και πολυ Click για ανάπτυξη... εγω εβγαλα 15292 (οποτε δεν περναω αγγλικη αν και αυτη ηταν ο στοχος μου) . παρολα αυτα μ αρεσει κ ΜΜΕ κ διεθνων κ ευρωπαικων.. ελπιζω να χω γραψει κανα 17αρι στα αγγλικα.. η αγγλικη τι λες?θα πεσει φετος? για να ξερω,να ελπιζω η ουτε καν? (ααα κ συγχαρητηρια για τον βαθμο σου!!!!) Αρχική Δημοσίευση από tiramisuu: Ναι, απλώς με τόσο καλούς βαθμούς που έχουν όλοι, φοβάμαι μην ανέβει η βάση υπερβολικά, του τύπου 4.000-5.000 μόρια... Δύσκολο βέβαια, αλλά λέω! Καλή επιτυχία και σ' εσένα! Click για ανάπτυξη... ναι οι ξερες φιλολογιες κανουν κατι τετοιες αυξομειωσεις.. σ αευχαριστω παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Ιουνίου 2012 Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:45 Η Queen of Hearts: #17 25-06-12 17:45 Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: εγω εβγαλα 15292 (οποτε δεν περναω αγγλικη αν και αυτη ηταν ο στοχος μου) . παρολα αυτα μ αρεσει κ ΜΜΕ κ διεθνων κ ευρωπαικων.. ελπιζω να χω γραψει κανα 17αρι στα αγγλικα.. η αγγλικη τι λες?θα πεσει φετος? για να ξερω,να ελπιζω η ουτε καν? (ααα κ συγχαρητηρια για τον βαθμο σου!!!!) Click για ανάπτυξη... αα σ ευχαριστω πολυ!! και εσυ καλα τα πηγες δεν ξερω αν πεσει γιατι ακουγεται οτι οι σχολες στο 1 πεδιο θα ανεβουν ελαχιστα..παντως για την αγγλικη δεν ειμαι πολυ σιγουρη γιατι τα αγγλικα ηταν δυσκολα φετος και οι περισσοτεροι δεν εγραψαν και πολυ καλα οποτε μπορει να μεινει και σταθερη ή και να πεσει..παντως δε χανεις και τιποτα αν τη δηλωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:49 Η tiramisuu: #18 25-06-12 17:49 Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: ναι οι ξερες φιλολογιες κανουν κατι τετοιες αυξομειωσεις.. σ αευχαριστω παντως! Click για ανάπτυξη... Μου 'κανες την καρδιά περιβόλι Πάντως για τα αγγλικά, συμφωνώ με αυτό που γράφτηκε... πολλοί ήταν αυτοί που είχαν παράπονα, αν κρίνω από ό,τι διάβασα εδώ στο ι-σκουλ... οπότε ίσως να μην έχει τρομερή άνοδο... Εγώ η καημενούλα δεν έχω κανένα να σχολιάσουμε τα ιταλικά Ούτε καν επίσημες απαντήσεις δεν έχουν βγει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakiiilove Νεοφερμένο μέλος Η marakiiilove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 18:43 Η marakiiilove: #19 25-06-12 18:43 Αρχική Δημοσίευση από tiramisuu: Μου 'κανες την καρδιά περιβόλι Πάντως για τα αγγλικά, συμφωνώ με αυτό που γράφτηκε... πολλοί ήταν αυτοί που είχαν παράπονα, αν κρίνω από ό,τι διάβασα εδώ στο ι-σκουλ... οπότε ίσως να μην έχει τρομερή άνοδο... Εγώ η καημενούλα δεν έχω κανένα να σχολιάσουμε τα ιταλικά Ούτε καν επίσημες απαντήσεις δεν έχουν βγει! Click για ανάπτυξη... εγω δεν εχω ιδεα απο ιταλικα :Ρ ειχα παει κ εδωσα περσυ απλα σαν αισχατη επιλογη επιδη η ιταλικη αθηνας ηταν καπου 9.000 .. το μονο που θυμαμαι ειναι οτι ελεγε για κατι νησια ..κατα τ αλλα δεν καταλαβα τιποτα.. παρ ολα αυτα,για να σε καθησυχασω,εγω που δεν ξερω γρι ιταλικα,περσυ εγραψα 4. οποτε φαντασου ποσο καλα θα τα χεις παει συ οποτε κουυλ Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: αα σ ευχαριστω πολυ!! και εσυ καλα τα πηγες δεν ξερω αν πεσει γιατι ακουγεται οτι οι σχολες στο 1 πεδιο θα ανεβουν ελαχιστα..παντως για την αγγλικη δεν ειμαι πολυ σιγουρη γιατι τα αγγλικα ηταν δυσκολα φετος και οι περισσοτεροι δεν εγραψαν και πολυ καλα οποτε μπορει να μεινει και σταθερη ή και να πεσει..παντως δε χανεις και τιποτα αν τη δηλωσεις Click για ανάπτυξη... εννοειται οτι θα την δηλωσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Ιουνίου 2012 !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 19:25 Η !w@Nn4 έγραψε: #20 25-06-12 19:25 Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: ενταξει..απ οσο ξερω ειναι πολυ χαμηλη η βαση για την ιταλικη(νομιζω καπου 11.000 μαζι με το ειδικο μαθημα) καλη σας επιτυχια σας ευχομαι !!! Click για ανάπτυξη... Εγώ αναφέρομαι στις αρχιτεκτονικές... Καλή επιτυχία σε όλους μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδια οι βαθμολογιες των ειδικων μαθηματων βγαινουν μαζι με τις δικες μας?γιατι σημερα ακουσα οτι τελειωνουν 25 ιουνιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2012 στις 20:55 Ο fretoe έγραψε: #2 02-06-12 20:55 Αρχική Δημοσίευση από crazyharis: Παιδια οι βαθμολογιες των ειδικων μαθηματων βγαινουν μαζι με τις δικες μας?γιατι σημερα ακουσα οτι τελειωνουν 25 ιουνιου! Click για ανάπτυξη... ε λογικα, γιατι αλλιως πως θα κανουν τα παδια που εδωσαν ειδικα μαθηματα το μηχανογραφικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.006 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2012 στις 20:58 Ο Chris1993: #3 02-06-12 20:58 Κι'όμως νομίζω ότι βγαίνουν αργότερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2012 στις 21:00 Ο fretoe έγραψε: #4 02-06-12 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Κι'όμως νομίζω ότι βγαίνουν αργότερα.... Click για ανάπτυξη... Ναι ομως, καποιος που στοχευει μια σχολη που απαιτει ειδικο μαθημα, πως θα ξερει αμα μπορει να την δηλωσει και ποσα μορια εβγαλε συνολικα για να κανει αναλογως το μηχανογραφικο? Δηλαδη περυσι, μετα βγηκαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. keep walking Δραστήριο μέλος Ο keep walking αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2012 στις 21:00 Ο keep walking: #5 02-06-12 21:00 Αμα βγαινουξ μαζι ρε παιδια παμε για αρχες ιουλιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2012 στις 21:25 Η Polymnia έγραψε: #6 02-06-12 21:25 σίγουρα θα πάμε αρχές Ιουλίου , πέρσι θυμάμαι τελειώσαμε 23 Μαίου και οι βαθμοί μας βγήκαν 23 Ιουνίου ..άρα και φέτος περίπου 1 μήνας θα μεσολαβήσει .... επιπλέον είχαμε φέτος το περιστατικό με τη Φυσική ( καθυστερησαν 2-3 μέρες την έναρξη της βαθμολόγησης ) + και τις εκλογές οπότε.... ααα και νομίζω ειδικά μαθήματα βγαίνουν μαζί με τα υπόλοιπα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.006 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2012 στις 21:44 Ο Chris1993: #7 02-06-12 21:44 Και όμως το έλεγξα και οι βαθμολογίες πέρσυ σε όλα τα μαθήματα βγήκαν 20/6 ενώ στα Αγγλικά που έδινα εγώ βγήκαν 26/6 ! Ορίστε το πρώτο post βαθμολογίας για όλα τα μαθήματα : https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=2684891&postcount=3 Και ορίστε το πρώτο post βαθμολογίας για τα αγγλικά (ειδικό μάθημα) : https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=2694266&postcount=502 Και μία απόδειξη ότι δεν είχαν βγεί τα αγγλικά μέχρι τις 26/6/2011 : https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=2693565&postcount=496 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakiiilove Νεοφερμένο μέλος Η marakiiilove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 14:14 Η marakiiilove: #8 25-06-12 14:14 γειαααα!!! ξερει κανεις ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα των εδικων μαθηματων?? ΚΑΙΓΟΜΑΙ! ας μου πει καποιοοος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 14:16 Η tiramisuu: #9 25-06-12 14:16 Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: γειαααα!!! ξερει κανεις ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα των εδικων μαθηματων?? ΚΑΙΓΟΜΑΙ! ας μου πει καποιοοος!! Click για ανάπτυξη... Στο Βήμα γράφει ότι η ανακοίνωση θα γίνει το συντομότερο δυνατό.... πιστεύω μία-μιάμιση εβδομάδα θα τους πάρουν τα ειδικά.... **κι εγώ καίγομαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakiiilove Νεοφερμένο μέλος Η marakiiilove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 14:28 Η marakiiilove: #10 25-06-12 14:28 Αρχική Δημοσίευση από tiramisuu: Στο Βήμα γράφει ότι η ανακοίνωση θα γίνει το συντομότερο δυνατό.... πιστεύω μία-μιάμιση εβδομάδα θα τους πάρουν τα ειδικά.... **κι εγώ καίγομαι!! Click για ανάπτυξη... καταλαβα... δηλαδη αρχες ιουλιου??? εσυ για που θελεις αν επιτρεπεται ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 15:27 Η tiramisuu: #11 25-06-12 15:27 Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: καταλαβα... δηλαδη αρχες ιουλιου??? εσυ για που θελεις αν επιτρεπεται ??? Click για ανάπτυξη... ιταλική φιλολογία... το κακό με εμάς, είναι ότι ό,τι βαθμούς κι αν έχουμε γράψει, αν δεν δούμε το ειδικό δεν πρόκειται να ησυχάσουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 15:28 Η !w@Nn4 έγραψε: #12 25-06-12 15:28 Και ειδικά όταν τα 'χουμε σκ@τώσει στα υπόλοιπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakiiilove Νεοφερμένο μέλος Η marakiiilove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:27 Η marakiiilove: #13 25-06-12 17:27 Αρχική Δημοσίευση από !w@Nn4: Και ειδικά όταν τα 'χουμε σκ@τώσει στα υπόλοιπα. Click για ανάπτυξη... ενταξει..απ οσο ξερω ειναι πολυ χαμηλη η βαση για την ιταλικη(νομιζω καπου 11.000 μαζι με το ειδικο μαθημα) καλη σας επιτυχια σας ευχομαι !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:32 Η tiramisuu: #14 25-06-12 17:32 Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: ενταξει..απ οσο ξερω ειναι πολυ χαμηλη η βαση για την ιταλικη(νομιζω καπου 11.000 μαζι με το ειδικο μαθημα) καλη σας επιτυχια σας ευχομαι !!! Click για ανάπτυξη... Ναι, απλώς με τόσο καλούς βαθμούς που έχουν όλοι, φοβάμαι μην ανέβει η βάση υπερβολικά, του τύπου 4.000-5.000 μόρια... Δύσκολο βέβαια, αλλά λέω! Καλή επιτυχία και σ' εσένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:33 Η Queen of Hearts: #15 25-06-12 17:33 Και εγω αγγλικη θελω...αλλα πρεπει να εχω γραψει γυρω στο 15-16 στα αγγλικα και εβγαλα και 17.920 οποτε δεν ανησυχω και πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakiiilove Νεοφερμένο μέλος Η marakiiilove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:37 Η marakiiilove: #16 25-06-12 17:37 Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: Και εγω αγγλικη θελω...αλλα πρεπει να εχω γραψει γυρω στο 15-16 στα αγγλικα και εβγαλα και 17.920 οποτε δεν ανησυχω και πολυ Click για ανάπτυξη... εγω εβγαλα 15292 (οποτε δεν περναω αγγλικη αν και αυτη ηταν ο στοχος μου) . παρολα αυτα μ αρεσει κ ΜΜΕ κ διεθνων κ ευρωπαικων.. ελπιζω να χω γραψει κανα 17αρι στα αγγλικα.. η αγγλικη τι λες?θα πεσει φετος? για να ξερω,να ελπιζω η ουτε καν? (ααα κ συγχαρητηρια για τον βαθμο σου!!!!) Αρχική Δημοσίευση από tiramisuu: Ναι, απλώς με τόσο καλούς βαθμούς που έχουν όλοι, φοβάμαι μην ανέβει η βάση υπερβολικά, του τύπου 4.000-5.000 μόρια... Δύσκολο βέβαια, αλλά λέω! Καλή επιτυχία και σ' εσένα! Click για ανάπτυξη... ναι οι ξερες φιλολογιες κανουν κατι τετοιες αυξομειωσεις.. σ αευχαριστω παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Ιουνίου 2012 Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:45 Η Queen of Hearts: #17 25-06-12 17:45 Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: εγω εβγαλα 15292 (οποτε δεν περναω αγγλικη αν και αυτη ηταν ο στοχος μου) . παρολα αυτα μ αρεσει κ ΜΜΕ κ διεθνων κ ευρωπαικων.. ελπιζω να χω γραψει κανα 17αρι στα αγγλικα.. η αγγλικη τι λες?θα πεσει φετος? για να ξερω,να ελπιζω η ουτε καν? (ααα κ συγχαρητηρια για τον βαθμο σου!!!!) Click για ανάπτυξη... αα σ ευχαριστω πολυ!! και εσυ καλα τα πηγες δεν ξερω αν πεσει γιατι ακουγεται οτι οι σχολες στο 1 πεδιο θα ανεβουν ελαχιστα..παντως για την αγγλικη δεν ειμαι πολυ σιγουρη γιατι τα αγγλικα ηταν δυσκολα φετος και οι περισσοτεροι δεν εγραψαν και πολυ καλα οποτε μπορει να μεινει και σταθερη ή και να πεσει..παντως δε χανεις και τιποτα αν τη δηλωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:49 Η tiramisuu: #18 25-06-12 17:49 Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: ναι οι ξερες φιλολογιες κανουν κατι τετοιες αυξομειωσεις.. σ αευχαριστω παντως! Click για ανάπτυξη... Μου 'κανες την καρδιά περιβόλι Πάντως για τα αγγλικά, συμφωνώ με αυτό που γράφτηκε... πολλοί ήταν αυτοί που είχαν παράπονα, αν κρίνω από ό,τι διάβασα εδώ στο ι-σκουλ... οπότε ίσως να μην έχει τρομερή άνοδο... Εγώ η καημενούλα δεν έχω κανένα να σχολιάσουμε τα ιταλικά Ούτε καν επίσημες απαντήσεις δεν έχουν βγει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakiiilove Νεοφερμένο μέλος Η marakiiilove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 18:43 Η marakiiilove: #19 25-06-12 18:43 Αρχική Δημοσίευση από tiramisuu: Μου 'κανες την καρδιά περιβόλι Πάντως για τα αγγλικά, συμφωνώ με αυτό που γράφτηκε... πολλοί ήταν αυτοί που είχαν παράπονα, αν κρίνω από ό,τι διάβασα εδώ στο ι-σκουλ... οπότε ίσως να μην έχει τρομερή άνοδο... Εγώ η καημενούλα δεν έχω κανένα να σχολιάσουμε τα ιταλικά Ούτε καν επίσημες απαντήσεις δεν έχουν βγει! Click για ανάπτυξη... εγω δεν εχω ιδεα απο ιταλικα :Ρ ειχα παει κ εδωσα περσυ απλα σαν αισχατη επιλογη επιδη η ιταλικη αθηνας ηταν καπου 9.000 .. το μονο που θυμαμαι ειναι οτι ελεγε για κατι νησια ..κατα τ αλλα δεν καταλαβα τιποτα.. παρ ολα αυτα,για να σε καθησυχασω,εγω που δεν ξερω γρι ιταλικα,περσυ εγραψα 4. οποτε φαντασου ποσο καλα θα τα χεις παει συ οποτε κουυλ Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: αα σ ευχαριστω πολυ!! και εσυ καλα τα πηγες δεν ξερω αν πεσει γιατι ακουγεται οτι οι σχολες στο 1 πεδιο θα ανεβουν ελαχιστα..παντως για την αγγλικη δεν ειμαι πολυ σιγουρη γιατι τα αγγλικα ηταν δυσκολα φετος και οι περισσοτεροι δεν εγραψαν και πολυ καλα οποτε μπορει να μεινει και σταθερη ή και να πεσει..παντως δε χανεις και τιποτα αν τη δηλωσεις Click για ανάπτυξη... εννοειται οτι θα την δηλωσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Ιουνίου 2012 !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 19:25 Η !w@Nn4 έγραψε: #20 25-06-12 19:25 Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: ενταξει..απ οσο ξερω ειναι πολυ χαμηλη η βαση για την ιταλικη(νομιζω καπου 11.000 μαζι με το ειδικο μαθημα) καλη σας επιτυχια σας ευχομαι !!! Click για ανάπτυξη... Εγώ αναφέρομαι στις αρχιτεκτονικές... Καλή επιτυχία σε όλους μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από crazyharis: Παιδια οι βαθμολογιες των ειδικων μαθηματων βγαινουν μαζι με τις δικες μας?γιατι σημερα ακουσα οτι τελειωνουν 25 ιουνιου! Click για ανάπτυξη... ε λογικα, γιατι αλλιως πως θα κανουν τα παδια που εδωσαν ειδικα μαθηματα το μηχανογραφικο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.006 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2012 στις 20:58 Ο Chris1993: #3 02-06-12 20:58 Κι'όμως νομίζω ότι βγαίνουν αργότερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2012 στις 21:00 Ο fretoe έγραψε: #4 02-06-12 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Κι'όμως νομίζω ότι βγαίνουν αργότερα.... Click για ανάπτυξη... Ναι ομως, καποιος που στοχευει μια σχολη που απαιτει ειδικο μαθημα, πως θα ξερει αμα μπορει να την δηλωσει και ποσα μορια εβγαλε συνολικα για να κανει αναλογως το μηχανογραφικο? Δηλαδη περυσι, μετα βγηκαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. keep walking Δραστήριο μέλος Ο keep walking αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2012 στις 21:00 Ο keep walking: #5 02-06-12 21:00 Αμα βγαινουξ μαζι ρε παιδια παμε για αρχες ιουλιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2012 στις 21:25 Η Polymnia έγραψε: #6 02-06-12 21:25 σίγουρα θα πάμε αρχές Ιουλίου , πέρσι θυμάμαι τελειώσαμε 23 Μαίου και οι βαθμοί μας βγήκαν 23 Ιουνίου ..άρα και φέτος περίπου 1 μήνας θα μεσολαβήσει .... επιπλέον είχαμε φέτος το περιστατικό με τη Φυσική ( καθυστερησαν 2-3 μέρες την έναρξη της βαθμολόγησης ) + και τις εκλογές οπότε.... ααα και νομίζω ειδικά μαθήματα βγαίνουν μαζί με τα υπόλοιπα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.006 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2012 στις 21:44 Ο Chris1993: #7 02-06-12 21:44 Και όμως το έλεγξα και οι βαθμολογίες πέρσυ σε όλα τα μαθήματα βγήκαν 20/6 ενώ στα Αγγλικά που έδινα εγώ βγήκαν 26/6 ! Ορίστε το πρώτο post βαθμολογίας για όλα τα μαθήματα : https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=2684891&postcount=3 Και ορίστε το πρώτο post βαθμολογίας για τα αγγλικά (ειδικό μάθημα) : https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=2694266&postcount=502 Και μία απόδειξη ότι δεν είχαν βγεί τα αγγλικά μέχρι τις 26/6/2011 : https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=2693565&postcount=496 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakiiilove Νεοφερμένο μέλος Η marakiiilove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 14:14 Η marakiiilove: #8 25-06-12 14:14 γειαααα!!! ξερει κανεις ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα των εδικων μαθηματων?? ΚΑΙΓΟΜΑΙ! ας μου πει καποιοοος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 14:16 Η tiramisuu: #9 25-06-12 14:16 Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: γειαααα!!! ξερει κανεις ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα των εδικων μαθηματων?? ΚΑΙΓΟΜΑΙ! ας μου πει καποιοοος!! Click για ανάπτυξη... Στο Βήμα γράφει ότι η ανακοίνωση θα γίνει το συντομότερο δυνατό.... πιστεύω μία-μιάμιση εβδομάδα θα τους πάρουν τα ειδικά.... **κι εγώ καίγομαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakiiilove Νεοφερμένο μέλος Η marakiiilove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 14:28 Η marakiiilove: #10 25-06-12 14:28 Αρχική Δημοσίευση από tiramisuu: Στο Βήμα γράφει ότι η ανακοίνωση θα γίνει το συντομότερο δυνατό.... πιστεύω μία-μιάμιση εβδομάδα θα τους πάρουν τα ειδικά.... **κι εγώ καίγομαι!! Click για ανάπτυξη... καταλαβα... δηλαδη αρχες ιουλιου??? εσυ για που θελεις αν επιτρεπεται ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 15:27 Η tiramisuu: #11 25-06-12 15:27 Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: καταλαβα... δηλαδη αρχες ιουλιου??? εσυ για που θελεις αν επιτρεπεται ??? Click για ανάπτυξη... ιταλική φιλολογία... το κακό με εμάς, είναι ότι ό,τι βαθμούς κι αν έχουμε γράψει, αν δεν δούμε το ειδικό δεν πρόκειται να ησυχάσουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 15:28 Η !w@Nn4 έγραψε: #12 25-06-12 15:28 Και ειδικά όταν τα 'χουμε σκ@τώσει στα υπόλοιπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakiiilove Νεοφερμένο μέλος Η marakiiilove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:27 Η marakiiilove: #13 25-06-12 17:27 Αρχική Δημοσίευση από !w@Nn4: Και ειδικά όταν τα 'χουμε σκ@τώσει στα υπόλοιπα. Click για ανάπτυξη... ενταξει..απ οσο ξερω ειναι πολυ χαμηλη η βαση για την ιταλικη(νομιζω καπου 11.000 μαζι με το ειδικο μαθημα) καλη σας επιτυχια σας ευχομαι !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:32 Η tiramisuu: #14 25-06-12 17:32 Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: ενταξει..απ οσο ξερω ειναι πολυ χαμηλη η βαση για την ιταλικη(νομιζω καπου 11.000 μαζι με το ειδικο μαθημα) καλη σας επιτυχια σας ευχομαι !!! Click για ανάπτυξη... Ναι, απλώς με τόσο καλούς βαθμούς που έχουν όλοι, φοβάμαι μην ανέβει η βάση υπερβολικά, του τύπου 4.000-5.000 μόρια... Δύσκολο βέβαια, αλλά λέω! Καλή επιτυχία και σ' εσένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:33 Η Queen of Hearts: #15 25-06-12 17:33 Και εγω αγγλικη θελω...αλλα πρεπει να εχω γραψει γυρω στο 15-16 στα αγγλικα και εβγαλα και 17.920 οποτε δεν ανησυχω και πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakiiilove Νεοφερμένο μέλος Η marakiiilove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:37 Η marakiiilove: #16 25-06-12 17:37 Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: Και εγω αγγλικη θελω...αλλα πρεπει να εχω γραψει γυρω στο 15-16 στα αγγλικα και εβγαλα και 17.920 οποτε δεν ανησυχω και πολυ Click για ανάπτυξη... εγω εβγαλα 15292 (οποτε δεν περναω αγγλικη αν και αυτη ηταν ο στοχος μου) . παρολα αυτα μ αρεσει κ ΜΜΕ κ διεθνων κ ευρωπαικων.. ελπιζω να χω γραψει κανα 17αρι στα αγγλικα.. η αγγλικη τι λες?θα πεσει φετος? για να ξερω,να ελπιζω η ουτε καν? (ααα κ συγχαρητηρια για τον βαθμο σου!!!!) Αρχική Δημοσίευση από tiramisuu: Ναι, απλώς με τόσο καλούς βαθμούς που έχουν όλοι, φοβάμαι μην ανέβει η βάση υπερβολικά, του τύπου 4.000-5.000 μόρια... Δύσκολο βέβαια, αλλά λέω! Καλή επιτυχία και σ' εσένα! Click για ανάπτυξη... ναι οι ξερες φιλολογιες κανουν κατι τετοιες αυξομειωσεις.. σ αευχαριστω παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Ιουνίου 2012 Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:45 Η Queen of Hearts: #17 25-06-12 17:45 Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: εγω εβγαλα 15292 (οποτε δεν περναω αγγλικη αν και αυτη ηταν ο στοχος μου) . παρολα αυτα μ αρεσει κ ΜΜΕ κ διεθνων κ ευρωπαικων.. ελπιζω να χω γραψει κανα 17αρι στα αγγλικα.. η αγγλικη τι λες?θα πεσει φετος? για να ξερω,να ελπιζω η ουτε καν? (ααα κ συγχαρητηρια για τον βαθμο σου!!!!) Click για ανάπτυξη... αα σ ευχαριστω πολυ!! και εσυ καλα τα πηγες δεν ξερω αν πεσει γιατι ακουγεται οτι οι σχολες στο 1 πεδιο θα ανεβουν ελαχιστα..παντως για την αγγλικη δεν ειμαι πολυ σιγουρη γιατι τα αγγλικα ηταν δυσκολα φετος και οι περισσοτεροι δεν εγραψαν και πολυ καλα οποτε μπορει να μεινει και σταθερη ή και να πεσει..παντως δε χανεις και τιποτα αν τη δηλωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:49 Η tiramisuu: #18 25-06-12 17:49 Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: ναι οι ξερες φιλολογιες κανουν κατι τετοιες αυξομειωσεις.. σ αευχαριστω παντως! Click για ανάπτυξη... Μου 'κανες την καρδιά περιβόλι Πάντως για τα αγγλικά, συμφωνώ με αυτό που γράφτηκε... πολλοί ήταν αυτοί που είχαν παράπονα, αν κρίνω από ό,τι διάβασα εδώ στο ι-σκουλ... οπότε ίσως να μην έχει τρομερή άνοδο... Εγώ η καημενούλα δεν έχω κανένα να σχολιάσουμε τα ιταλικά Ούτε καν επίσημες απαντήσεις δεν έχουν βγει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakiiilove Νεοφερμένο μέλος Η marakiiilove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 18:43 Η marakiiilove: #19 25-06-12 18:43 Αρχική Δημοσίευση από tiramisuu: Μου 'κανες την καρδιά περιβόλι Πάντως για τα αγγλικά, συμφωνώ με αυτό που γράφτηκε... πολλοί ήταν αυτοί που είχαν παράπονα, αν κρίνω από ό,τι διάβασα εδώ στο ι-σκουλ... οπότε ίσως να μην έχει τρομερή άνοδο... Εγώ η καημενούλα δεν έχω κανένα να σχολιάσουμε τα ιταλικά Ούτε καν επίσημες απαντήσεις δεν έχουν βγει! Click για ανάπτυξη... εγω δεν εχω ιδεα απο ιταλικα :Ρ ειχα παει κ εδωσα περσυ απλα σαν αισχατη επιλογη επιδη η ιταλικη αθηνας ηταν καπου 9.000 .. το μονο που θυμαμαι ειναι οτι ελεγε για κατι νησια ..κατα τ αλλα δεν καταλαβα τιποτα.. παρ ολα αυτα,για να σε καθησυχασω,εγω που δεν ξερω γρι ιταλικα,περσυ εγραψα 4. οποτε φαντασου ποσο καλα θα τα χεις παει συ οποτε κουυλ Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: αα σ ευχαριστω πολυ!! και εσυ καλα τα πηγες δεν ξερω αν πεσει γιατι ακουγεται οτι οι σχολες στο 1 πεδιο θα ανεβουν ελαχιστα..παντως για την αγγλικη δεν ειμαι πολυ σιγουρη γιατι τα αγγλικα ηταν δυσκολα φετος και οι περισσοτεροι δεν εγραψαν και πολυ καλα οποτε μπορει να μεινει και σταθερη ή και να πεσει..παντως δε χανεις και τιποτα αν τη δηλωσεις Click για ανάπτυξη... εννοειται οτι θα την δηλωσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Ιουνίου 2012 !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 19:25 Η !w@Nn4 έγραψε: #20 25-06-12 19:25 Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: ενταξει..απ οσο ξερω ειναι πολυ χαμηλη η βαση για την ιταλικη(νομιζω καπου 11.000 μαζι με το ειδικο μαθημα) καλη σας επιτυχια σας ευχομαι !!! Click για ανάπτυξη... Εγώ αναφέρομαι στις αρχιτεκτονικές... Καλή επιτυχία σε όλους μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κι'όμως νομίζω ότι βγαίνουν αργότερα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fretoe Δραστήριο μέλος Ο fretoe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 693 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2012 στις 21:00 Ο fretoe έγραψε: #4 02-06-12 21:00 Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Κι'όμως νομίζω ότι βγαίνουν αργότερα.... Click για ανάπτυξη... Ναι ομως, καποιος που στοχευει μια σχολη που απαιτει ειδικο μαθημα, πως θα ξερει αμα μπορει να την δηλωσει και ποσα μορια εβγαλε συνολικα για να κανει αναλογως το μηχανογραφικο? Δηλαδη περυσι, μετα βγηκαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. keep walking Δραστήριο μέλος Ο keep walking αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2012 στις 21:00 Ο keep walking: #5 02-06-12 21:00 Αμα βγαινουξ μαζι ρε παιδια παμε για αρχες ιουλιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2012 στις 21:25 Η Polymnia έγραψε: #6 02-06-12 21:25 σίγουρα θα πάμε αρχές Ιουλίου , πέρσι θυμάμαι τελειώσαμε 23 Μαίου και οι βαθμοί μας βγήκαν 23 Ιουνίου ..άρα και φέτος περίπου 1 μήνας θα μεσολαβήσει .... επιπλέον είχαμε φέτος το περιστατικό με τη Φυσική ( καθυστερησαν 2-3 μέρες την έναρξη της βαθμολόγησης ) + και τις εκλογές οπότε.... ααα και νομίζω ειδικά μαθήματα βγαίνουν μαζί με τα υπόλοιπα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.006 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2012 στις 21:44 Ο Chris1993: #7 02-06-12 21:44 Και όμως το έλεγξα και οι βαθμολογίες πέρσυ σε όλα τα μαθήματα βγήκαν 20/6 ενώ στα Αγγλικά που έδινα εγώ βγήκαν 26/6 ! Ορίστε το πρώτο post βαθμολογίας για όλα τα μαθήματα : https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=2684891&postcount=3 Και ορίστε το πρώτο post βαθμολογίας για τα αγγλικά (ειδικό μάθημα) : https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=2694266&postcount=502 Και μία απόδειξη ότι δεν είχαν βγεί τα αγγλικά μέχρι τις 26/6/2011 : https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=2693565&postcount=496 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakiiilove Νεοφερμένο μέλος Η marakiiilove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 14:14 Η marakiiilove: #8 25-06-12 14:14 γειαααα!!! ξερει κανεις ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα των εδικων μαθηματων?? ΚΑΙΓΟΜΑΙ! ας μου πει καποιοοος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 14:16 Η tiramisuu: #9 25-06-12 14:16 Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: γειαααα!!! ξερει κανεις ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα των εδικων μαθηματων?? ΚΑΙΓΟΜΑΙ! ας μου πει καποιοοος!! Click για ανάπτυξη... Στο Βήμα γράφει ότι η ανακοίνωση θα γίνει το συντομότερο δυνατό.... πιστεύω μία-μιάμιση εβδομάδα θα τους πάρουν τα ειδικά.... **κι εγώ καίγομαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakiiilove Νεοφερμένο μέλος Η marakiiilove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 14:28 Η marakiiilove: #10 25-06-12 14:28 Αρχική Δημοσίευση από tiramisuu: Στο Βήμα γράφει ότι η ανακοίνωση θα γίνει το συντομότερο δυνατό.... πιστεύω μία-μιάμιση εβδομάδα θα τους πάρουν τα ειδικά.... **κι εγώ καίγομαι!! Click για ανάπτυξη... καταλαβα... δηλαδη αρχες ιουλιου??? εσυ για που θελεις αν επιτρεπεται ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 15:27 Η tiramisuu: #11 25-06-12 15:27 Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: καταλαβα... δηλαδη αρχες ιουλιου??? εσυ για που θελεις αν επιτρεπεται ??? Click για ανάπτυξη... ιταλική φιλολογία... το κακό με εμάς, είναι ότι ό,τι βαθμούς κι αν έχουμε γράψει, αν δεν δούμε το ειδικό δεν πρόκειται να ησυχάσουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 15:28 Η !w@Nn4 έγραψε: #12 25-06-12 15:28 Και ειδικά όταν τα 'χουμε σκ@τώσει στα υπόλοιπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakiiilove Νεοφερμένο μέλος Η marakiiilove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:27 Η marakiiilove: #13 25-06-12 17:27 Αρχική Δημοσίευση από !w@Nn4: Και ειδικά όταν τα 'χουμε σκ@τώσει στα υπόλοιπα. Click για ανάπτυξη... ενταξει..απ οσο ξερω ειναι πολυ χαμηλη η βαση για την ιταλικη(νομιζω καπου 11.000 μαζι με το ειδικο μαθημα) καλη σας επιτυχια σας ευχομαι !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:32 Η tiramisuu: #14 25-06-12 17:32 Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: ενταξει..απ οσο ξερω ειναι πολυ χαμηλη η βαση για την ιταλικη(νομιζω καπου 11.000 μαζι με το ειδικο μαθημα) καλη σας επιτυχια σας ευχομαι !!! Click για ανάπτυξη... Ναι, απλώς με τόσο καλούς βαθμούς που έχουν όλοι, φοβάμαι μην ανέβει η βάση υπερβολικά, του τύπου 4.000-5.000 μόρια... Δύσκολο βέβαια, αλλά λέω! Καλή επιτυχία και σ' εσένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:33 Η Queen of Hearts: #15 25-06-12 17:33 Και εγω αγγλικη θελω...αλλα πρεπει να εχω γραψει γυρω στο 15-16 στα αγγλικα και εβγαλα και 17.920 οποτε δεν ανησυχω και πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakiiilove Νεοφερμένο μέλος Η marakiiilove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:37 Η marakiiilove: #16 25-06-12 17:37 Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: Και εγω αγγλικη θελω...αλλα πρεπει να εχω γραψει γυρω στο 15-16 στα αγγλικα και εβγαλα και 17.920 οποτε δεν ανησυχω και πολυ Click για ανάπτυξη... εγω εβγαλα 15292 (οποτε δεν περναω αγγλικη αν και αυτη ηταν ο στοχος μου) . παρολα αυτα μ αρεσει κ ΜΜΕ κ διεθνων κ ευρωπαικων.. ελπιζω να χω γραψει κανα 17αρι στα αγγλικα.. η αγγλικη τι λες?θα πεσει φετος? για να ξερω,να ελπιζω η ουτε καν? (ααα κ συγχαρητηρια για τον βαθμο σου!!!!) Αρχική Δημοσίευση από tiramisuu: Ναι, απλώς με τόσο καλούς βαθμούς που έχουν όλοι, φοβάμαι μην ανέβει η βάση υπερβολικά, του τύπου 4.000-5.000 μόρια... Δύσκολο βέβαια, αλλά λέω! Καλή επιτυχία και σ' εσένα! Click για ανάπτυξη... ναι οι ξερες φιλολογιες κανουν κατι τετοιες αυξομειωσεις.. σ αευχαριστω παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Ιουνίου 2012 Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:45 Η Queen of Hearts: #17 25-06-12 17:45 Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: εγω εβγαλα 15292 (οποτε δεν περναω αγγλικη αν και αυτη ηταν ο στοχος μου) . παρολα αυτα μ αρεσει κ ΜΜΕ κ διεθνων κ ευρωπαικων.. ελπιζω να χω γραψει κανα 17αρι στα αγγλικα.. η αγγλικη τι λες?θα πεσει φετος? για να ξερω,να ελπιζω η ουτε καν? (ααα κ συγχαρητηρια για τον βαθμο σου!!!!) Click για ανάπτυξη... αα σ ευχαριστω πολυ!! και εσυ καλα τα πηγες δεν ξερω αν πεσει γιατι ακουγεται οτι οι σχολες στο 1 πεδιο θα ανεβουν ελαχιστα..παντως για την αγγλικη δεν ειμαι πολυ σιγουρη γιατι τα αγγλικα ηταν δυσκολα φετος και οι περισσοτεροι δεν εγραψαν και πολυ καλα οποτε μπορει να μεινει και σταθερη ή και να πεσει..παντως δε χανεις και τιποτα αν τη δηλωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:49 Η tiramisuu: #18 25-06-12 17:49 Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: ναι οι ξερες φιλολογιες κανουν κατι τετοιες αυξομειωσεις.. σ αευχαριστω παντως! Click για ανάπτυξη... Μου 'κανες την καρδιά περιβόλι Πάντως για τα αγγλικά, συμφωνώ με αυτό που γράφτηκε... πολλοί ήταν αυτοί που είχαν παράπονα, αν κρίνω από ό,τι διάβασα εδώ στο ι-σκουλ... οπότε ίσως να μην έχει τρομερή άνοδο... Εγώ η καημενούλα δεν έχω κανένα να σχολιάσουμε τα ιταλικά Ούτε καν επίσημες απαντήσεις δεν έχουν βγει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakiiilove Νεοφερμένο μέλος Η marakiiilove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 18:43 Η marakiiilove: #19 25-06-12 18:43 Αρχική Δημοσίευση από tiramisuu: Μου 'κανες την καρδιά περιβόλι Πάντως για τα αγγλικά, συμφωνώ με αυτό που γράφτηκε... πολλοί ήταν αυτοί που είχαν παράπονα, αν κρίνω από ό,τι διάβασα εδώ στο ι-σκουλ... οπότε ίσως να μην έχει τρομερή άνοδο... Εγώ η καημενούλα δεν έχω κανένα να σχολιάσουμε τα ιταλικά Ούτε καν επίσημες απαντήσεις δεν έχουν βγει! Click για ανάπτυξη... εγω δεν εχω ιδεα απο ιταλικα :Ρ ειχα παει κ εδωσα περσυ απλα σαν αισχατη επιλογη επιδη η ιταλικη αθηνας ηταν καπου 9.000 .. το μονο που θυμαμαι ειναι οτι ελεγε για κατι νησια ..κατα τ αλλα δεν καταλαβα τιποτα.. παρ ολα αυτα,για να σε καθησυχασω,εγω που δεν ξερω γρι ιταλικα,περσυ εγραψα 4. οποτε φαντασου ποσο καλα θα τα χεις παει συ οποτε κουυλ Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: αα σ ευχαριστω πολυ!! και εσυ καλα τα πηγες δεν ξερω αν πεσει γιατι ακουγεται οτι οι σχολες στο 1 πεδιο θα ανεβουν ελαχιστα..παντως για την αγγλικη δεν ειμαι πολυ σιγουρη γιατι τα αγγλικα ηταν δυσκολα φετος και οι περισσοτεροι δεν εγραψαν και πολυ καλα οποτε μπορει να μεινει και σταθερη ή και να πεσει..παντως δε χανεις και τιποτα αν τη δηλωσεις Click για ανάπτυξη... εννοειται οτι θα την δηλωσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Ιουνίου 2012 !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 19:25 Η !w@Nn4 έγραψε: #20 25-06-12 19:25 Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: ενταξει..απ οσο ξερω ειναι πολυ χαμηλη η βαση για την ιταλικη(νομιζω καπου 11.000 μαζι με το ειδικο μαθημα) καλη σας επιτυχια σας ευχομαι !!! Click για ανάπτυξη... Εγώ αναφέρομαι στις αρχιτεκτονικές... Καλή επιτυχία σε όλους μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Chris1993: Κι'όμως νομίζω ότι βγαίνουν αργότερα.... Click για ανάπτυξη... Ναι ομως, καποιος που στοχευει μια σχολη που απαιτει ειδικο μαθημα, πως θα ξερει αμα μπορει να την δηλωσει και ποσα μορια εβγαλε συνολικα για να κανει αναλογως το μηχανογραφικο? Δηλαδη περυσι, μετα βγηκαν? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
keep walking Δραστήριο μέλος Ο keep walking αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 536 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2012 στις 21:00 Ο keep walking: #5 02-06-12 21:00 Αμα βγαινουξ μαζι ρε παιδια παμε για αρχες ιουλιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2012 στις 21:25 Η Polymnia έγραψε: #6 02-06-12 21:25 σίγουρα θα πάμε αρχές Ιουλίου , πέρσι θυμάμαι τελειώσαμε 23 Μαίου και οι βαθμοί μας βγήκαν 23 Ιουνίου ..άρα και φέτος περίπου 1 μήνας θα μεσολαβήσει .... επιπλέον είχαμε φέτος το περιστατικό με τη Φυσική ( καθυστερησαν 2-3 μέρες την έναρξη της βαθμολόγησης ) + και τις εκλογές οπότε.... ααα και νομίζω ειδικά μαθήματα βγαίνουν μαζί με τα υπόλοιπα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.006 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2012 στις 21:44 Ο Chris1993: #7 02-06-12 21:44 Και όμως το έλεγξα και οι βαθμολογίες πέρσυ σε όλα τα μαθήματα βγήκαν 20/6 ενώ στα Αγγλικά που έδινα εγώ βγήκαν 26/6 ! Ορίστε το πρώτο post βαθμολογίας για όλα τα μαθήματα : https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=2684891&postcount=3 Και ορίστε το πρώτο post βαθμολογίας για τα αγγλικά (ειδικό μάθημα) : https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=2694266&postcount=502 Και μία απόδειξη ότι δεν είχαν βγεί τα αγγλικά μέχρι τις 26/6/2011 : https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=2693565&postcount=496 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakiiilove Νεοφερμένο μέλος Η marakiiilove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 14:14 Η marakiiilove: #8 25-06-12 14:14 γειαααα!!! ξερει κανεις ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα των εδικων μαθηματων?? ΚΑΙΓΟΜΑΙ! ας μου πει καποιοοος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 14:16 Η tiramisuu: #9 25-06-12 14:16 Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: γειαααα!!! ξερει κανεις ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα των εδικων μαθηματων?? ΚΑΙΓΟΜΑΙ! ας μου πει καποιοοος!! Click για ανάπτυξη... Στο Βήμα γράφει ότι η ανακοίνωση θα γίνει το συντομότερο δυνατό.... πιστεύω μία-μιάμιση εβδομάδα θα τους πάρουν τα ειδικά.... **κι εγώ καίγομαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakiiilove Νεοφερμένο μέλος Η marakiiilove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 14:28 Η marakiiilove: #10 25-06-12 14:28 Αρχική Δημοσίευση από tiramisuu: Στο Βήμα γράφει ότι η ανακοίνωση θα γίνει το συντομότερο δυνατό.... πιστεύω μία-μιάμιση εβδομάδα θα τους πάρουν τα ειδικά.... **κι εγώ καίγομαι!! Click για ανάπτυξη... καταλαβα... δηλαδη αρχες ιουλιου??? εσυ για που θελεις αν επιτρεπεται ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 15:27 Η tiramisuu: #11 25-06-12 15:27 Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: καταλαβα... δηλαδη αρχες ιουλιου??? εσυ για που θελεις αν επιτρεπεται ??? Click για ανάπτυξη... ιταλική φιλολογία... το κακό με εμάς, είναι ότι ό,τι βαθμούς κι αν έχουμε γράψει, αν δεν δούμε το ειδικό δεν πρόκειται να ησυχάσουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 15:28 Η !w@Nn4 έγραψε: #12 25-06-12 15:28 Και ειδικά όταν τα 'χουμε σκ@τώσει στα υπόλοιπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakiiilove Νεοφερμένο μέλος Η marakiiilove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:27 Η marakiiilove: #13 25-06-12 17:27 Αρχική Δημοσίευση από !w@Nn4: Και ειδικά όταν τα 'χουμε σκ@τώσει στα υπόλοιπα. Click για ανάπτυξη... ενταξει..απ οσο ξερω ειναι πολυ χαμηλη η βαση για την ιταλικη(νομιζω καπου 11.000 μαζι με το ειδικο μαθημα) καλη σας επιτυχια σας ευχομαι !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:32 Η tiramisuu: #14 25-06-12 17:32 Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: ενταξει..απ οσο ξερω ειναι πολυ χαμηλη η βαση για την ιταλικη(νομιζω καπου 11.000 μαζι με το ειδικο μαθημα) καλη σας επιτυχια σας ευχομαι !!! Click για ανάπτυξη... Ναι, απλώς με τόσο καλούς βαθμούς που έχουν όλοι, φοβάμαι μην ανέβει η βάση υπερβολικά, του τύπου 4.000-5.000 μόρια... Δύσκολο βέβαια, αλλά λέω! Καλή επιτυχία και σ' εσένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:33 Η Queen of Hearts: #15 25-06-12 17:33 Και εγω αγγλικη θελω...αλλα πρεπει να εχω γραψει γυρω στο 15-16 στα αγγλικα και εβγαλα και 17.920 οποτε δεν ανησυχω και πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakiiilove Νεοφερμένο μέλος Η marakiiilove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:37 Η marakiiilove: #16 25-06-12 17:37 Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: Και εγω αγγλικη θελω...αλλα πρεπει να εχω γραψει γυρω στο 15-16 στα αγγλικα και εβγαλα και 17.920 οποτε δεν ανησυχω και πολυ Click για ανάπτυξη... εγω εβγαλα 15292 (οποτε δεν περναω αγγλικη αν και αυτη ηταν ο στοχος μου) . παρολα αυτα μ αρεσει κ ΜΜΕ κ διεθνων κ ευρωπαικων.. ελπιζω να χω γραψει κανα 17αρι στα αγγλικα.. η αγγλικη τι λες?θα πεσει φετος? για να ξερω,να ελπιζω η ουτε καν? (ααα κ συγχαρητηρια για τον βαθμο σου!!!!) Αρχική Δημοσίευση από tiramisuu: Ναι, απλώς με τόσο καλούς βαθμούς που έχουν όλοι, φοβάμαι μην ανέβει η βάση υπερβολικά, του τύπου 4.000-5.000 μόρια... Δύσκολο βέβαια, αλλά λέω! Καλή επιτυχία και σ' εσένα! Click για ανάπτυξη... ναι οι ξερες φιλολογιες κανουν κατι τετοιες αυξομειωσεις.. σ αευχαριστω παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Ιουνίου 2012 Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:45 Η Queen of Hearts: #17 25-06-12 17:45 Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: εγω εβγαλα 15292 (οποτε δεν περναω αγγλικη αν και αυτη ηταν ο στοχος μου) . παρολα αυτα μ αρεσει κ ΜΜΕ κ διεθνων κ ευρωπαικων.. ελπιζω να χω γραψει κανα 17αρι στα αγγλικα.. η αγγλικη τι λες?θα πεσει φετος? για να ξερω,να ελπιζω η ουτε καν? (ααα κ συγχαρητηρια για τον βαθμο σου!!!!) Click για ανάπτυξη... αα σ ευχαριστω πολυ!! και εσυ καλα τα πηγες δεν ξερω αν πεσει γιατι ακουγεται οτι οι σχολες στο 1 πεδιο θα ανεβουν ελαχιστα..παντως για την αγγλικη δεν ειμαι πολυ σιγουρη γιατι τα αγγλικα ηταν δυσκολα φετος και οι περισσοτεροι δεν εγραψαν και πολυ καλα οποτε μπορει να μεινει και σταθερη ή και να πεσει..παντως δε χανεις και τιποτα αν τη δηλωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:49 Η tiramisuu: #18 25-06-12 17:49 Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: ναι οι ξερες φιλολογιες κανουν κατι τετοιες αυξομειωσεις.. σ αευχαριστω παντως! Click για ανάπτυξη... Μου 'κανες την καρδιά περιβόλι Πάντως για τα αγγλικά, συμφωνώ με αυτό που γράφτηκε... πολλοί ήταν αυτοί που είχαν παράπονα, αν κρίνω από ό,τι διάβασα εδώ στο ι-σκουλ... οπότε ίσως να μην έχει τρομερή άνοδο... Εγώ η καημενούλα δεν έχω κανένα να σχολιάσουμε τα ιταλικά Ούτε καν επίσημες απαντήσεις δεν έχουν βγει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakiiilove Νεοφερμένο μέλος Η marakiiilove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 18:43 Η marakiiilove: #19 25-06-12 18:43 Αρχική Δημοσίευση από tiramisuu: Μου 'κανες την καρδιά περιβόλι Πάντως για τα αγγλικά, συμφωνώ με αυτό που γράφτηκε... πολλοί ήταν αυτοί που είχαν παράπονα, αν κρίνω από ό,τι διάβασα εδώ στο ι-σκουλ... οπότε ίσως να μην έχει τρομερή άνοδο... Εγώ η καημενούλα δεν έχω κανένα να σχολιάσουμε τα ιταλικά Ούτε καν επίσημες απαντήσεις δεν έχουν βγει! Click για ανάπτυξη... εγω δεν εχω ιδεα απο ιταλικα :Ρ ειχα παει κ εδωσα περσυ απλα σαν αισχατη επιλογη επιδη η ιταλικη αθηνας ηταν καπου 9.000 .. το μονο που θυμαμαι ειναι οτι ελεγε για κατι νησια ..κατα τ αλλα δεν καταλαβα τιποτα.. παρ ολα αυτα,για να σε καθησυχασω,εγω που δεν ξερω γρι ιταλικα,περσυ εγραψα 4. οποτε φαντασου ποσο καλα θα τα χεις παει συ οποτε κουυλ Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: αα σ ευχαριστω πολυ!! και εσυ καλα τα πηγες δεν ξερω αν πεσει γιατι ακουγεται οτι οι σχολες στο 1 πεδιο θα ανεβουν ελαχιστα..παντως για την αγγλικη δεν ειμαι πολυ σιγουρη γιατι τα αγγλικα ηταν δυσκολα φετος και οι περισσοτεροι δεν εγραψαν και πολυ καλα οποτε μπορει να μεινει και σταθερη ή και να πεσει..παντως δε χανεις και τιποτα αν τη δηλωσεις Click για ανάπτυξη... εννοειται οτι θα την δηλωσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Ιουνίου 2012 !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 19:25 Η !w@Nn4 έγραψε: #20 25-06-12 19:25 Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: ενταξει..απ οσο ξερω ειναι πολυ χαμηλη η βαση για την ιταλικη(νομιζω καπου 11.000 μαζι με το ειδικο μαθημα) καλη σας επιτυχια σας ευχομαι !!! Click για ανάπτυξη... Εγώ αναφέρομαι στις αρχιτεκτονικές... Καλή επιτυχία σε όλους μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αμα βγαινουξ μαζι ρε παιδια παμε για αρχες ιουλιου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Polymnia Πολύ δραστήριο μέλος Η Polymnia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1.254 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2012 στις 21:25 Η Polymnia έγραψε: #6 02-06-12 21:25 σίγουρα θα πάμε αρχές Ιουλίου , πέρσι θυμάμαι τελειώσαμε 23 Μαίου και οι βαθμοί μας βγήκαν 23 Ιουνίου ..άρα και φέτος περίπου 1 μήνας θα μεσολαβήσει .... επιπλέον είχαμε φέτος το περιστατικό με τη Φυσική ( καθυστερησαν 2-3 μέρες την έναρξη της βαθμολόγησης ) + και τις εκλογές οπότε.... ααα και νομίζω ειδικά μαθήματα βγαίνουν μαζί με τα υπόλοιπα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.006 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2012 στις 21:44 Ο Chris1993: #7 02-06-12 21:44 Και όμως το έλεγξα και οι βαθμολογίες πέρσυ σε όλα τα μαθήματα βγήκαν 20/6 ενώ στα Αγγλικά που έδινα εγώ βγήκαν 26/6 ! Ορίστε το πρώτο post βαθμολογίας για όλα τα μαθήματα : https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=2684891&postcount=3 Και ορίστε το πρώτο post βαθμολογίας για τα αγγλικά (ειδικό μάθημα) : https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=2694266&postcount=502 Και μία απόδειξη ότι δεν είχαν βγεί τα αγγλικά μέχρι τις 26/6/2011 : https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=2693565&postcount=496 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakiiilove Νεοφερμένο μέλος Η marakiiilove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 14:14 Η marakiiilove: #8 25-06-12 14:14 γειαααα!!! ξερει κανεις ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα των εδικων μαθηματων?? ΚΑΙΓΟΜΑΙ! ας μου πει καποιοοος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 14:16 Η tiramisuu: #9 25-06-12 14:16 Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: γειαααα!!! ξερει κανεις ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα των εδικων μαθηματων?? ΚΑΙΓΟΜΑΙ! ας μου πει καποιοοος!! Click για ανάπτυξη... Στο Βήμα γράφει ότι η ανακοίνωση θα γίνει το συντομότερο δυνατό.... πιστεύω μία-μιάμιση εβδομάδα θα τους πάρουν τα ειδικά.... **κι εγώ καίγομαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakiiilove Νεοφερμένο μέλος Η marakiiilove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 14:28 Η marakiiilove: #10 25-06-12 14:28 Αρχική Δημοσίευση από tiramisuu: Στο Βήμα γράφει ότι η ανακοίνωση θα γίνει το συντομότερο δυνατό.... πιστεύω μία-μιάμιση εβδομάδα θα τους πάρουν τα ειδικά.... **κι εγώ καίγομαι!! Click για ανάπτυξη... καταλαβα... δηλαδη αρχες ιουλιου??? εσυ για που θελεις αν επιτρεπεται ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 15:27 Η tiramisuu: #11 25-06-12 15:27 Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: καταλαβα... δηλαδη αρχες ιουλιου??? εσυ για που θελεις αν επιτρεπεται ??? Click για ανάπτυξη... ιταλική φιλολογία... το κακό με εμάς, είναι ότι ό,τι βαθμούς κι αν έχουμε γράψει, αν δεν δούμε το ειδικό δεν πρόκειται να ησυχάσουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 15:28 Η !w@Nn4 έγραψε: #12 25-06-12 15:28 Και ειδικά όταν τα 'χουμε σκ@τώσει στα υπόλοιπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakiiilove Νεοφερμένο μέλος Η marakiiilove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:27 Η marakiiilove: #13 25-06-12 17:27 Αρχική Δημοσίευση από !w@Nn4: Και ειδικά όταν τα 'χουμε σκ@τώσει στα υπόλοιπα. Click για ανάπτυξη... ενταξει..απ οσο ξερω ειναι πολυ χαμηλη η βαση για την ιταλικη(νομιζω καπου 11.000 μαζι με το ειδικο μαθημα) καλη σας επιτυχια σας ευχομαι !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:32 Η tiramisuu: #14 25-06-12 17:32 Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: ενταξει..απ οσο ξερω ειναι πολυ χαμηλη η βαση για την ιταλικη(νομιζω καπου 11.000 μαζι με το ειδικο μαθημα) καλη σας επιτυχια σας ευχομαι !!! Click για ανάπτυξη... Ναι, απλώς με τόσο καλούς βαθμούς που έχουν όλοι, φοβάμαι μην ανέβει η βάση υπερβολικά, του τύπου 4.000-5.000 μόρια... Δύσκολο βέβαια, αλλά λέω! Καλή επιτυχία και σ' εσένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:33 Η Queen of Hearts: #15 25-06-12 17:33 Και εγω αγγλικη θελω...αλλα πρεπει να εχω γραψει γυρω στο 15-16 στα αγγλικα και εβγαλα και 17.920 οποτε δεν ανησυχω και πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakiiilove Νεοφερμένο μέλος Η marakiiilove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:37 Η marakiiilove: #16 25-06-12 17:37 Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: Και εγω αγγλικη θελω...αλλα πρεπει να εχω γραψει γυρω στο 15-16 στα αγγλικα και εβγαλα και 17.920 οποτε δεν ανησυχω και πολυ Click για ανάπτυξη... εγω εβγαλα 15292 (οποτε δεν περναω αγγλικη αν και αυτη ηταν ο στοχος μου) . παρολα αυτα μ αρεσει κ ΜΜΕ κ διεθνων κ ευρωπαικων.. ελπιζω να χω γραψει κανα 17αρι στα αγγλικα.. η αγγλικη τι λες?θα πεσει φετος? για να ξερω,να ελπιζω η ουτε καν? (ααα κ συγχαρητηρια για τον βαθμο σου!!!!) Αρχική Δημοσίευση από tiramisuu: Ναι, απλώς με τόσο καλούς βαθμούς που έχουν όλοι, φοβάμαι μην ανέβει η βάση υπερβολικά, του τύπου 4.000-5.000 μόρια... Δύσκολο βέβαια, αλλά λέω! Καλή επιτυχία και σ' εσένα! Click για ανάπτυξη... ναι οι ξερες φιλολογιες κανουν κατι τετοιες αυξομειωσεις.. σ αευχαριστω παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Ιουνίου 2012 Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:45 Η Queen of Hearts: #17 25-06-12 17:45 Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: εγω εβγαλα 15292 (οποτε δεν περναω αγγλικη αν και αυτη ηταν ο στοχος μου) . παρολα αυτα μ αρεσει κ ΜΜΕ κ διεθνων κ ευρωπαικων.. ελπιζω να χω γραψει κανα 17αρι στα αγγλικα.. η αγγλικη τι λες?θα πεσει φετος? για να ξερω,να ελπιζω η ουτε καν? (ααα κ συγχαρητηρια για τον βαθμο σου!!!!) Click για ανάπτυξη... αα σ ευχαριστω πολυ!! και εσυ καλα τα πηγες δεν ξερω αν πεσει γιατι ακουγεται οτι οι σχολες στο 1 πεδιο θα ανεβουν ελαχιστα..παντως για την αγγλικη δεν ειμαι πολυ σιγουρη γιατι τα αγγλικα ηταν δυσκολα φετος και οι περισσοτεροι δεν εγραψαν και πολυ καλα οποτε μπορει να μεινει και σταθερη ή και να πεσει..παντως δε χανεις και τιποτα αν τη δηλωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:49 Η tiramisuu: #18 25-06-12 17:49 Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: ναι οι ξερες φιλολογιες κανουν κατι τετοιες αυξομειωσεις.. σ αευχαριστω παντως! Click για ανάπτυξη... Μου 'κανες την καρδιά περιβόλι Πάντως για τα αγγλικά, συμφωνώ με αυτό που γράφτηκε... πολλοί ήταν αυτοί που είχαν παράπονα, αν κρίνω από ό,τι διάβασα εδώ στο ι-σκουλ... οπότε ίσως να μην έχει τρομερή άνοδο... Εγώ η καημενούλα δεν έχω κανένα να σχολιάσουμε τα ιταλικά Ούτε καν επίσημες απαντήσεις δεν έχουν βγει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakiiilove Νεοφερμένο μέλος Η marakiiilove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 18:43 Η marakiiilove: #19 25-06-12 18:43 Αρχική Δημοσίευση από tiramisuu: Μου 'κανες την καρδιά περιβόλι Πάντως για τα αγγλικά, συμφωνώ με αυτό που γράφτηκε... πολλοί ήταν αυτοί που είχαν παράπονα, αν κρίνω από ό,τι διάβασα εδώ στο ι-σκουλ... οπότε ίσως να μην έχει τρομερή άνοδο... Εγώ η καημενούλα δεν έχω κανένα να σχολιάσουμε τα ιταλικά Ούτε καν επίσημες απαντήσεις δεν έχουν βγει! Click για ανάπτυξη... εγω δεν εχω ιδεα απο ιταλικα :Ρ ειχα παει κ εδωσα περσυ απλα σαν αισχατη επιλογη επιδη η ιταλικη αθηνας ηταν καπου 9.000 .. το μονο που θυμαμαι ειναι οτι ελεγε για κατι νησια ..κατα τ αλλα δεν καταλαβα τιποτα.. παρ ολα αυτα,για να σε καθησυχασω,εγω που δεν ξερω γρι ιταλικα,περσυ εγραψα 4. οποτε φαντασου ποσο καλα θα τα χεις παει συ οποτε κουυλ Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: αα σ ευχαριστω πολυ!! και εσυ καλα τα πηγες δεν ξερω αν πεσει γιατι ακουγεται οτι οι σχολες στο 1 πεδιο θα ανεβουν ελαχιστα..παντως για την αγγλικη δεν ειμαι πολυ σιγουρη γιατι τα αγγλικα ηταν δυσκολα φετος και οι περισσοτεροι δεν εγραψαν και πολυ καλα οποτε μπορει να μεινει και σταθερη ή και να πεσει..παντως δε χανεις και τιποτα αν τη δηλωσεις Click για ανάπτυξη... εννοειται οτι θα την δηλωσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Ιουνίου 2012 !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 19:25 Η !w@Nn4 έγραψε: #20 25-06-12 19:25 Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: ενταξει..απ οσο ξερω ειναι πολυ χαμηλη η βαση για την ιταλικη(νομιζω καπου 11.000 μαζι με το ειδικο μαθημα) καλη σας επιτυχια σας ευχομαι !!! Click για ανάπτυξη... Εγώ αναφέρομαι στις αρχιτεκτονικές... Καλή επιτυχία σε όλους μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σίγουρα θα πάμε αρχές Ιουλίου , πέρσι θυμάμαι τελειώσαμε 23 Μαίου και οι βαθμοί μας βγήκαν 23 Ιουνίου ..άρα και φέτος περίπου 1 μήνας θα μεσολαβήσει .... επιπλέον είχαμε φέτος το περιστατικό με τη Φυσική ( καθυστερησαν 2-3 μέρες την έναρξη της βαθμολόγησης ) + και τις εκλογές οπότε.... ααα και νομίζω ειδικά μαθήματα βγαίνουν μαζί με τα υπόλοιπα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Chris1993 Περιβόητο μέλος Ο Χρήστος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μεταπτυχιούχος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.006 μηνύματα. 2 Ιουνίου 2012 στις 21:44 Ο Chris1993: #7 02-06-12 21:44 Και όμως το έλεγξα και οι βαθμολογίες πέρσυ σε όλα τα μαθήματα βγήκαν 20/6 ενώ στα Αγγλικά που έδινα εγώ βγήκαν 26/6 ! Ορίστε το πρώτο post βαθμολογίας για όλα τα μαθήματα : https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=2684891&postcount=3 Και ορίστε το πρώτο post βαθμολογίας για τα αγγλικά (ειδικό μάθημα) : https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=2694266&postcount=502 Και μία απόδειξη ότι δεν είχαν βγεί τα αγγλικά μέχρι τις 26/6/2011 : https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=2693565&postcount=496 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakiiilove Νεοφερμένο μέλος Η marakiiilove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 14:14 Η marakiiilove: #8 25-06-12 14:14 γειαααα!!! ξερει κανεις ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα των εδικων μαθηματων?? ΚΑΙΓΟΜΑΙ! ας μου πει καποιοοος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 14:16 Η tiramisuu: #9 25-06-12 14:16 Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: γειαααα!!! ξερει κανεις ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα των εδικων μαθηματων?? ΚΑΙΓΟΜΑΙ! ας μου πει καποιοοος!! Click για ανάπτυξη... Στο Βήμα γράφει ότι η ανακοίνωση θα γίνει το συντομότερο δυνατό.... πιστεύω μία-μιάμιση εβδομάδα θα τους πάρουν τα ειδικά.... **κι εγώ καίγομαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakiiilove Νεοφερμένο μέλος Η marakiiilove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 14:28 Η marakiiilove: #10 25-06-12 14:28 Αρχική Δημοσίευση από tiramisuu: Στο Βήμα γράφει ότι η ανακοίνωση θα γίνει το συντομότερο δυνατό.... πιστεύω μία-μιάμιση εβδομάδα θα τους πάρουν τα ειδικά.... **κι εγώ καίγομαι!! Click για ανάπτυξη... καταλαβα... δηλαδη αρχες ιουλιου??? εσυ για που θελεις αν επιτρεπεται ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 15:27 Η tiramisuu: #11 25-06-12 15:27 Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: καταλαβα... δηλαδη αρχες ιουλιου??? εσυ για που θελεις αν επιτρεπεται ??? Click για ανάπτυξη... ιταλική φιλολογία... το κακό με εμάς, είναι ότι ό,τι βαθμούς κι αν έχουμε γράψει, αν δεν δούμε το ειδικό δεν πρόκειται να ησυχάσουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 15:28 Η !w@Nn4 έγραψε: #12 25-06-12 15:28 Και ειδικά όταν τα 'χουμε σκ@τώσει στα υπόλοιπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakiiilove Νεοφερμένο μέλος Η marakiiilove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:27 Η marakiiilove: #13 25-06-12 17:27 Αρχική Δημοσίευση από !w@Nn4: Και ειδικά όταν τα 'χουμε σκ@τώσει στα υπόλοιπα. Click για ανάπτυξη... ενταξει..απ οσο ξερω ειναι πολυ χαμηλη η βαση για την ιταλικη(νομιζω καπου 11.000 μαζι με το ειδικο μαθημα) καλη σας επιτυχια σας ευχομαι !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:32 Η tiramisuu: #14 25-06-12 17:32 Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: ενταξει..απ οσο ξερω ειναι πολυ χαμηλη η βαση για την ιταλικη(νομιζω καπου 11.000 μαζι με το ειδικο μαθημα) καλη σας επιτυχια σας ευχομαι !!! Click για ανάπτυξη... Ναι, απλώς με τόσο καλούς βαθμούς που έχουν όλοι, φοβάμαι μην ανέβει η βάση υπερβολικά, του τύπου 4.000-5.000 μόρια... Δύσκολο βέβαια, αλλά λέω! Καλή επιτυχία και σ' εσένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:33 Η Queen of Hearts: #15 25-06-12 17:33 Και εγω αγγλικη θελω...αλλα πρεπει να εχω γραψει γυρω στο 15-16 στα αγγλικα και εβγαλα και 17.920 οποτε δεν ανησυχω και πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakiiilove Νεοφερμένο μέλος Η marakiiilove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:37 Η marakiiilove: #16 25-06-12 17:37 Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: Και εγω αγγλικη θελω...αλλα πρεπει να εχω γραψει γυρω στο 15-16 στα αγγλικα και εβγαλα και 17.920 οποτε δεν ανησυχω και πολυ Click για ανάπτυξη... εγω εβγαλα 15292 (οποτε δεν περναω αγγλικη αν και αυτη ηταν ο στοχος μου) . παρολα αυτα μ αρεσει κ ΜΜΕ κ διεθνων κ ευρωπαικων.. ελπιζω να χω γραψει κανα 17αρι στα αγγλικα.. η αγγλικη τι λες?θα πεσει φετος? για να ξερω,να ελπιζω η ουτε καν? (ααα κ συγχαρητηρια για τον βαθμο σου!!!!) Αρχική Δημοσίευση από tiramisuu: Ναι, απλώς με τόσο καλούς βαθμούς που έχουν όλοι, φοβάμαι μην ανέβει η βάση υπερβολικά, του τύπου 4.000-5.000 μόρια... Δύσκολο βέβαια, αλλά λέω! Καλή επιτυχία και σ' εσένα! Click για ανάπτυξη... ναι οι ξερες φιλολογιες κανουν κατι τετοιες αυξομειωσεις.. σ αευχαριστω παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Ιουνίου 2012 Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:45 Η Queen of Hearts: #17 25-06-12 17:45 Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: εγω εβγαλα 15292 (οποτε δεν περναω αγγλικη αν και αυτη ηταν ο στοχος μου) . παρολα αυτα μ αρεσει κ ΜΜΕ κ διεθνων κ ευρωπαικων.. ελπιζω να χω γραψει κανα 17αρι στα αγγλικα.. η αγγλικη τι λες?θα πεσει φετος? για να ξερω,να ελπιζω η ουτε καν? (ααα κ συγχαρητηρια για τον βαθμο σου!!!!) Click για ανάπτυξη... αα σ ευχαριστω πολυ!! και εσυ καλα τα πηγες δεν ξερω αν πεσει γιατι ακουγεται οτι οι σχολες στο 1 πεδιο θα ανεβουν ελαχιστα..παντως για την αγγλικη δεν ειμαι πολυ σιγουρη γιατι τα αγγλικα ηταν δυσκολα φετος και οι περισσοτεροι δεν εγραψαν και πολυ καλα οποτε μπορει να μεινει και σταθερη ή και να πεσει..παντως δε χανεις και τιποτα αν τη δηλωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:49 Η tiramisuu: #18 25-06-12 17:49 Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: ναι οι ξερες φιλολογιες κανουν κατι τετοιες αυξομειωσεις.. σ αευχαριστω παντως! Click για ανάπτυξη... Μου 'κανες την καρδιά περιβόλι Πάντως για τα αγγλικά, συμφωνώ με αυτό που γράφτηκε... πολλοί ήταν αυτοί που είχαν παράπονα, αν κρίνω από ό,τι διάβασα εδώ στο ι-σκουλ... οπότε ίσως να μην έχει τρομερή άνοδο... Εγώ η καημενούλα δεν έχω κανένα να σχολιάσουμε τα ιταλικά Ούτε καν επίσημες απαντήσεις δεν έχουν βγει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakiiilove Νεοφερμένο μέλος Η marakiiilove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 18:43 Η marakiiilove: #19 25-06-12 18:43 Αρχική Δημοσίευση από tiramisuu: Μου 'κανες την καρδιά περιβόλι Πάντως για τα αγγλικά, συμφωνώ με αυτό που γράφτηκε... πολλοί ήταν αυτοί που είχαν παράπονα, αν κρίνω από ό,τι διάβασα εδώ στο ι-σκουλ... οπότε ίσως να μην έχει τρομερή άνοδο... Εγώ η καημενούλα δεν έχω κανένα να σχολιάσουμε τα ιταλικά Ούτε καν επίσημες απαντήσεις δεν έχουν βγει! Click για ανάπτυξη... εγω δεν εχω ιδεα απο ιταλικα :Ρ ειχα παει κ εδωσα περσυ απλα σαν αισχατη επιλογη επιδη η ιταλικη αθηνας ηταν καπου 9.000 .. το μονο που θυμαμαι ειναι οτι ελεγε για κατι νησια ..κατα τ αλλα δεν καταλαβα τιποτα.. παρ ολα αυτα,για να σε καθησυχασω,εγω που δεν ξερω γρι ιταλικα,περσυ εγραψα 4. οποτε φαντασου ποσο καλα θα τα χεις παει συ οποτε κουυλ Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: αα σ ευχαριστω πολυ!! και εσυ καλα τα πηγες δεν ξερω αν πεσει γιατι ακουγεται οτι οι σχολες στο 1 πεδιο θα ανεβουν ελαχιστα..παντως για την αγγλικη δεν ειμαι πολυ σιγουρη γιατι τα αγγλικα ηταν δυσκολα φετος και οι περισσοτεροι δεν εγραψαν και πολυ καλα οποτε μπορει να μεινει και σταθερη ή και να πεσει..παντως δε χανεις και τιποτα αν τη δηλωσεις Click για ανάπτυξη... εννοειται οτι θα την δηλωσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Ιουνίου 2012 !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 19:25 Η !w@Nn4 έγραψε: #20 25-06-12 19:25 Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: ενταξει..απ οσο ξερω ειναι πολυ χαμηλη η βαση για την ιταλικη(νομιζω καπου 11.000 μαζι με το ειδικο μαθημα) καλη σας επιτυχια σας ευχομαι !!! Click για ανάπτυξη... Εγώ αναφέρομαι στις αρχιτεκτονικές... Καλή επιτυχία σε όλους μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και όμως το έλεγξα και οι βαθμολογίες πέρσυ σε όλα τα μαθήματα βγήκαν 20/6 ενώ στα Αγγλικά που έδινα εγώ βγήκαν 26/6 ! Ορίστε το πρώτο post βαθμολογίας για όλα τα μαθήματα : https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=2684891&postcount=3 Και ορίστε το πρώτο post βαθμολογίας για τα αγγλικά (ειδικό μάθημα) : https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=2694266&postcount=502 Και μία απόδειξη ότι δεν είχαν βγεί τα αγγλικά μέχρι τις 26/6/2011 : https://ischool.e-steki.gr/showpost.php?p=2693565&postcount=496 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marakiiilove Νεοφερμένο μέλος Η marakiiilove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 14:14 Η marakiiilove: #8 25-06-12 14:14 γειαααα!!! ξερει κανεις ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα των εδικων μαθηματων?? ΚΑΙΓΟΜΑΙ! ας μου πει καποιοοος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 14:16 Η tiramisuu: #9 25-06-12 14:16 Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: γειαααα!!! ξερει κανεις ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα των εδικων μαθηματων?? ΚΑΙΓΟΜΑΙ! ας μου πει καποιοοος!! Click για ανάπτυξη... Στο Βήμα γράφει ότι η ανακοίνωση θα γίνει το συντομότερο δυνατό.... πιστεύω μία-μιάμιση εβδομάδα θα τους πάρουν τα ειδικά.... **κι εγώ καίγομαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakiiilove Νεοφερμένο μέλος Η marakiiilove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 14:28 Η marakiiilove: #10 25-06-12 14:28 Αρχική Δημοσίευση από tiramisuu: Στο Βήμα γράφει ότι η ανακοίνωση θα γίνει το συντομότερο δυνατό.... πιστεύω μία-μιάμιση εβδομάδα θα τους πάρουν τα ειδικά.... **κι εγώ καίγομαι!! Click για ανάπτυξη... καταλαβα... δηλαδη αρχες ιουλιου??? εσυ για που θελεις αν επιτρεπεται ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 15:27 Η tiramisuu: #11 25-06-12 15:27 Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: καταλαβα... δηλαδη αρχες ιουλιου??? εσυ για που θελεις αν επιτρεπεται ??? Click για ανάπτυξη... ιταλική φιλολογία... το κακό με εμάς, είναι ότι ό,τι βαθμούς κι αν έχουμε γράψει, αν δεν δούμε το ειδικό δεν πρόκειται να ησυχάσουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 15:28 Η !w@Nn4 έγραψε: #12 25-06-12 15:28 Και ειδικά όταν τα 'χουμε σκ@τώσει στα υπόλοιπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakiiilove Νεοφερμένο μέλος Η marakiiilove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:27 Η marakiiilove: #13 25-06-12 17:27 Αρχική Δημοσίευση από !w@Nn4: Και ειδικά όταν τα 'χουμε σκ@τώσει στα υπόλοιπα. Click για ανάπτυξη... ενταξει..απ οσο ξερω ειναι πολυ χαμηλη η βαση για την ιταλικη(νομιζω καπου 11.000 μαζι με το ειδικο μαθημα) καλη σας επιτυχια σας ευχομαι !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:32 Η tiramisuu: #14 25-06-12 17:32 Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: ενταξει..απ οσο ξερω ειναι πολυ χαμηλη η βαση για την ιταλικη(νομιζω καπου 11.000 μαζι με το ειδικο μαθημα) καλη σας επιτυχια σας ευχομαι !!! Click για ανάπτυξη... Ναι, απλώς με τόσο καλούς βαθμούς που έχουν όλοι, φοβάμαι μην ανέβει η βάση υπερβολικά, του τύπου 4.000-5.000 μόρια... Δύσκολο βέβαια, αλλά λέω! Καλή επιτυχία και σ' εσένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:33 Η Queen of Hearts: #15 25-06-12 17:33 Και εγω αγγλικη θελω...αλλα πρεπει να εχω γραψει γυρω στο 15-16 στα αγγλικα και εβγαλα και 17.920 οποτε δεν ανησυχω και πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakiiilove Νεοφερμένο μέλος Η marakiiilove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:37 Η marakiiilove: #16 25-06-12 17:37 Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: Και εγω αγγλικη θελω...αλλα πρεπει να εχω γραψει γυρω στο 15-16 στα αγγλικα και εβγαλα και 17.920 οποτε δεν ανησυχω και πολυ Click για ανάπτυξη... εγω εβγαλα 15292 (οποτε δεν περναω αγγλικη αν και αυτη ηταν ο στοχος μου) . παρολα αυτα μ αρεσει κ ΜΜΕ κ διεθνων κ ευρωπαικων.. ελπιζω να χω γραψει κανα 17αρι στα αγγλικα.. η αγγλικη τι λες?θα πεσει φετος? για να ξερω,να ελπιζω η ουτε καν? (ααα κ συγχαρητηρια για τον βαθμο σου!!!!) Αρχική Δημοσίευση από tiramisuu: Ναι, απλώς με τόσο καλούς βαθμούς που έχουν όλοι, φοβάμαι μην ανέβει η βάση υπερβολικά, του τύπου 4.000-5.000 μόρια... Δύσκολο βέβαια, αλλά λέω! Καλή επιτυχία και σ' εσένα! Click για ανάπτυξη... ναι οι ξερες φιλολογιες κανουν κατι τετοιες αυξομειωσεις.. σ αευχαριστω παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Ιουνίου 2012 Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:45 Η Queen of Hearts: #17 25-06-12 17:45 Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: εγω εβγαλα 15292 (οποτε δεν περναω αγγλικη αν και αυτη ηταν ο στοχος μου) . παρολα αυτα μ αρεσει κ ΜΜΕ κ διεθνων κ ευρωπαικων.. ελπιζω να χω γραψει κανα 17αρι στα αγγλικα.. η αγγλικη τι λες?θα πεσει φετος? για να ξερω,να ελπιζω η ουτε καν? (ααα κ συγχαρητηρια για τον βαθμο σου!!!!) Click για ανάπτυξη... αα σ ευχαριστω πολυ!! και εσυ καλα τα πηγες δεν ξερω αν πεσει γιατι ακουγεται οτι οι σχολες στο 1 πεδιο θα ανεβουν ελαχιστα..παντως για την αγγλικη δεν ειμαι πολυ σιγουρη γιατι τα αγγλικα ηταν δυσκολα φετος και οι περισσοτεροι δεν εγραψαν και πολυ καλα οποτε μπορει να μεινει και σταθερη ή και να πεσει..παντως δε χανεις και τιποτα αν τη δηλωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:49 Η tiramisuu: #18 25-06-12 17:49 Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: ναι οι ξερες φιλολογιες κανουν κατι τετοιες αυξομειωσεις.. σ αευχαριστω παντως! Click για ανάπτυξη... Μου 'κανες την καρδιά περιβόλι Πάντως για τα αγγλικά, συμφωνώ με αυτό που γράφτηκε... πολλοί ήταν αυτοί που είχαν παράπονα, αν κρίνω από ό,τι διάβασα εδώ στο ι-σκουλ... οπότε ίσως να μην έχει τρομερή άνοδο... Εγώ η καημενούλα δεν έχω κανένα να σχολιάσουμε τα ιταλικά Ούτε καν επίσημες απαντήσεις δεν έχουν βγει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakiiilove Νεοφερμένο μέλος Η marakiiilove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 18:43 Η marakiiilove: #19 25-06-12 18:43 Αρχική Δημοσίευση από tiramisuu: Μου 'κανες την καρδιά περιβόλι Πάντως για τα αγγλικά, συμφωνώ με αυτό που γράφτηκε... πολλοί ήταν αυτοί που είχαν παράπονα, αν κρίνω από ό,τι διάβασα εδώ στο ι-σκουλ... οπότε ίσως να μην έχει τρομερή άνοδο... Εγώ η καημενούλα δεν έχω κανένα να σχολιάσουμε τα ιταλικά Ούτε καν επίσημες απαντήσεις δεν έχουν βγει! Click για ανάπτυξη... εγω δεν εχω ιδεα απο ιταλικα :Ρ ειχα παει κ εδωσα περσυ απλα σαν αισχατη επιλογη επιδη η ιταλικη αθηνας ηταν καπου 9.000 .. το μονο που θυμαμαι ειναι οτι ελεγε για κατι νησια ..κατα τ αλλα δεν καταλαβα τιποτα.. παρ ολα αυτα,για να σε καθησυχασω,εγω που δεν ξερω γρι ιταλικα,περσυ εγραψα 4. οποτε φαντασου ποσο καλα θα τα χεις παει συ οποτε κουυλ Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: αα σ ευχαριστω πολυ!! και εσυ καλα τα πηγες δεν ξερω αν πεσει γιατι ακουγεται οτι οι σχολες στο 1 πεδιο θα ανεβουν ελαχιστα..παντως για την αγγλικη δεν ειμαι πολυ σιγουρη γιατι τα αγγλικα ηταν δυσκολα φετος και οι περισσοτεροι δεν εγραψαν και πολυ καλα οποτε μπορει να μεινει και σταθερη ή και να πεσει..παντως δε χανεις και τιποτα αν τη δηλωσεις Click για ανάπτυξη... εννοειται οτι θα την δηλωσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Ιουνίου 2012 !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 19:25 Η !w@Nn4 έγραψε: #20 25-06-12 19:25 Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: ενταξει..απ οσο ξερω ειναι πολυ χαμηλη η βαση για την ιταλικη(νομιζω καπου 11.000 μαζι με το ειδικο μαθημα) καλη σας επιτυχια σας ευχομαι !!! Click για ανάπτυξη... Εγώ αναφέρομαι στις αρχιτεκτονικές... Καλή επιτυχία σε όλους μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
γειαααα!!! ξερει κανεις ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα των εδικων μαθηματων?? ΚΑΙΓΟΜΑΙ! ας μου πει καποιοοος!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 14:16 Η tiramisuu: #9 25-06-12 14:16 Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: γειαααα!!! ξερει κανεις ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα των εδικων μαθηματων?? ΚΑΙΓΟΜΑΙ! ας μου πει καποιοοος!! Click για ανάπτυξη... Στο Βήμα γράφει ότι η ανακοίνωση θα γίνει το συντομότερο δυνατό.... πιστεύω μία-μιάμιση εβδομάδα θα τους πάρουν τα ειδικά.... **κι εγώ καίγομαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakiiilove Νεοφερμένο μέλος Η marakiiilove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 14:28 Η marakiiilove: #10 25-06-12 14:28 Αρχική Δημοσίευση από tiramisuu: Στο Βήμα γράφει ότι η ανακοίνωση θα γίνει το συντομότερο δυνατό.... πιστεύω μία-μιάμιση εβδομάδα θα τους πάρουν τα ειδικά.... **κι εγώ καίγομαι!! Click για ανάπτυξη... καταλαβα... δηλαδη αρχες ιουλιου??? εσυ για που θελεις αν επιτρεπεται ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 15:27 Η tiramisuu: #11 25-06-12 15:27 Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: καταλαβα... δηλαδη αρχες ιουλιου??? εσυ για που θελεις αν επιτρεπεται ??? Click για ανάπτυξη... ιταλική φιλολογία... το κακό με εμάς, είναι ότι ό,τι βαθμούς κι αν έχουμε γράψει, αν δεν δούμε το ειδικό δεν πρόκειται να ησυχάσουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 15:28 Η !w@Nn4 έγραψε: #12 25-06-12 15:28 Και ειδικά όταν τα 'χουμε σκ@τώσει στα υπόλοιπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakiiilove Νεοφερμένο μέλος Η marakiiilove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:27 Η marakiiilove: #13 25-06-12 17:27 Αρχική Δημοσίευση από !w@Nn4: Και ειδικά όταν τα 'χουμε σκ@τώσει στα υπόλοιπα. Click για ανάπτυξη... ενταξει..απ οσο ξερω ειναι πολυ χαμηλη η βαση για την ιταλικη(νομιζω καπου 11.000 μαζι με το ειδικο μαθημα) καλη σας επιτυχια σας ευχομαι !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:32 Η tiramisuu: #14 25-06-12 17:32 Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: ενταξει..απ οσο ξερω ειναι πολυ χαμηλη η βαση για την ιταλικη(νομιζω καπου 11.000 μαζι με το ειδικο μαθημα) καλη σας επιτυχια σας ευχομαι !!! Click για ανάπτυξη... Ναι, απλώς με τόσο καλούς βαθμούς που έχουν όλοι, φοβάμαι μην ανέβει η βάση υπερβολικά, του τύπου 4.000-5.000 μόρια... Δύσκολο βέβαια, αλλά λέω! Καλή επιτυχία και σ' εσένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:33 Η Queen of Hearts: #15 25-06-12 17:33 Και εγω αγγλικη θελω...αλλα πρεπει να εχω γραψει γυρω στο 15-16 στα αγγλικα και εβγαλα και 17.920 οποτε δεν ανησυχω και πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakiiilove Νεοφερμένο μέλος Η marakiiilove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:37 Η marakiiilove: #16 25-06-12 17:37 Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: Και εγω αγγλικη θελω...αλλα πρεπει να εχω γραψει γυρω στο 15-16 στα αγγλικα και εβγαλα και 17.920 οποτε δεν ανησυχω και πολυ Click για ανάπτυξη... εγω εβγαλα 15292 (οποτε δεν περναω αγγλικη αν και αυτη ηταν ο στοχος μου) . παρολα αυτα μ αρεσει κ ΜΜΕ κ διεθνων κ ευρωπαικων.. ελπιζω να χω γραψει κανα 17αρι στα αγγλικα.. η αγγλικη τι λες?θα πεσει φετος? για να ξερω,να ελπιζω η ουτε καν? (ααα κ συγχαρητηρια για τον βαθμο σου!!!!) Αρχική Δημοσίευση από tiramisuu: Ναι, απλώς με τόσο καλούς βαθμούς που έχουν όλοι, φοβάμαι μην ανέβει η βάση υπερβολικά, του τύπου 4.000-5.000 μόρια... Δύσκολο βέβαια, αλλά λέω! Καλή επιτυχία και σ' εσένα! Click για ανάπτυξη... ναι οι ξερες φιλολογιες κανουν κατι τετοιες αυξομειωσεις.. σ αευχαριστω παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Ιουνίου 2012 Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:45 Η Queen of Hearts: #17 25-06-12 17:45 Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: εγω εβγαλα 15292 (οποτε δεν περναω αγγλικη αν και αυτη ηταν ο στοχος μου) . παρολα αυτα μ αρεσει κ ΜΜΕ κ διεθνων κ ευρωπαικων.. ελπιζω να χω γραψει κανα 17αρι στα αγγλικα.. η αγγλικη τι λες?θα πεσει φετος? για να ξερω,να ελπιζω η ουτε καν? (ααα κ συγχαρητηρια για τον βαθμο σου!!!!) Click για ανάπτυξη... αα σ ευχαριστω πολυ!! και εσυ καλα τα πηγες δεν ξερω αν πεσει γιατι ακουγεται οτι οι σχολες στο 1 πεδιο θα ανεβουν ελαχιστα..παντως για την αγγλικη δεν ειμαι πολυ σιγουρη γιατι τα αγγλικα ηταν δυσκολα φετος και οι περισσοτεροι δεν εγραψαν και πολυ καλα οποτε μπορει να μεινει και σταθερη ή και να πεσει..παντως δε χανεις και τιποτα αν τη δηλωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:49 Η tiramisuu: #18 25-06-12 17:49 Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: ναι οι ξερες φιλολογιες κανουν κατι τετοιες αυξομειωσεις.. σ αευχαριστω παντως! Click για ανάπτυξη... Μου 'κανες την καρδιά περιβόλι Πάντως για τα αγγλικά, συμφωνώ με αυτό που γράφτηκε... πολλοί ήταν αυτοί που είχαν παράπονα, αν κρίνω από ό,τι διάβασα εδώ στο ι-σκουλ... οπότε ίσως να μην έχει τρομερή άνοδο... Εγώ η καημενούλα δεν έχω κανένα να σχολιάσουμε τα ιταλικά Ούτε καν επίσημες απαντήσεις δεν έχουν βγει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakiiilove Νεοφερμένο μέλος Η marakiiilove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 18:43 Η marakiiilove: #19 25-06-12 18:43 Αρχική Δημοσίευση από tiramisuu: Μου 'κανες την καρδιά περιβόλι Πάντως για τα αγγλικά, συμφωνώ με αυτό που γράφτηκε... πολλοί ήταν αυτοί που είχαν παράπονα, αν κρίνω από ό,τι διάβασα εδώ στο ι-σκουλ... οπότε ίσως να μην έχει τρομερή άνοδο... Εγώ η καημενούλα δεν έχω κανένα να σχολιάσουμε τα ιταλικά Ούτε καν επίσημες απαντήσεις δεν έχουν βγει! Click για ανάπτυξη... εγω δεν εχω ιδεα απο ιταλικα :Ρ ειχα παει κ εδωσα περσυ απλα σαν αισχατη επιλογη επιδη η ιταλικη αθηνας ηταν καπου 9.000 .. το μονο που θυμαμαι ειναι οτι ελεγε για κατι νησια ..κατα τ αλλα δεν καταλαβα τιποτα.. παρ ολα αυτα,για να σε καθησυχασω,εγω που δεν ξερω γρι ιταλικα,περσυ εγραψα 4. οποτε φαντασου ποσο καλα θα τα χεις παει συ οποτε κουυλ Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: αα σ ευχαριστω πολυ!! και εσυ καλα τα πηγες δεν ξερω αν πεσει γιατι ακουγεται οτι οι σχολες στο 1 πεδιο θα ανεβουν ελαχιστα..παντως για την αγγλικη δεν ειμαι πολυ σιγουρη γιατι τα αγγλικα ηταν δυσκολα φετος και οι περισσοτεροι δεν εγραψαν και πολυ καλα οποτε μπορει να μεινει και σταθερη ή και να πεσει..παντως δε χανεις και τιποτα αν τη δηλωσεις Click για ανάπτυξη... εννοειται οτι θα την δηλωσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Ιουνίου 2012 !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 19:25 Η !w@Nn4 έγραψε: #20 25-06-12 19:25 Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: ενταξει..απ οσο ξερω ειναι πολυ χαμηλη η βαση για την ιταλικη(νομιζω καπου 11.000 μαζι με το ειδικο μαθημα) καλη σας επιτυχια σας ευχομαι !!! Click για ανάπτυξη... Εγώ αναφέρομαι στις αρχιτεκτονικές... Καλή επιτυχία σε όλους μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: γειαααα!!! ξερει κανεις ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα των εδικων μαθηματων?? ΚΑΙΓΟΜΑΙ! ας μου πει καποιοοος!! Click για ανάπτυξη... Στο Βήμα γράφει ότι η ανακοίνωση θα γίνει το συντομότερο δυνατό.... πιστεύω μία-μιάμιση εβδομάδα θα τους πάρουν τα ειδικά.... **κι εγώ καίγομαι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marakiiilove Νεοφερμένο μέλος Η marakiiilove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 14:28 Η marakiiilove: #10 25-06-12 14:28 Αρχική Δημοσίευση από tiramisuu: Στο Βήμα γράφει ότι η ανακοίνωση θα γίνει το συντομότερο δυνατό.... πιστεύω μία-μιάμιση εβδομάδα θα τους πάρουν τα ειδικά.... **κι εγώ καίγομαι!! Click για ανάπτυξη... καταλαβα... δηλαδη αρχες ιουλιου??? εσυ για που θελεις αν επιτρεπεται ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 15:27 Η tiramisuu: #11 25-06-12 15:27 Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: καταλαβα... δηλαδη αρχες ιουλιου??? εσυ για που θελεις αν επιτρεπεται ??? Click για ανάπτυξη... ιταλική φιλολογία... το κακό με εμάς, είναι ότι ό,τι βαθμούς κι αν έχουμε γράψει, αν δεν δούμε το ειδικό δεν πρόκειται να ησυχάσουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 15:28 Η !w@Nn4 έγραψε: #12 25-06-12 15:28 Και ειδικά όταν τα 'χουμε σκ@τώσει στα υπόλοιπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakiiilove Νεοφερμένο μέλος Η marakiiilove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:27 Η marakiiilove: #13 25-06-12 17:27 Αρχική Δημοσίευση από !w@Nn4: Και ειδικά όταν τα 'χουμε σκ@τώσει στα υπόλοιπα. Click για ανάπτυξη... ενταξει..απ οσο ξερω ειναι πολυ χαμηλη η βαση για την ιταλικη(νομιζω καπου 11.000 μαζι με το ειδικο μαθημα) καλη σας επιτυχια σας ευχομαι !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:32 Η tiramisuu: #14 25-06-12 17:32 Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: ενταξει..απ οσο ξερω ειναι πολυ χαμηλη η βαση για την ιταλικη(νομιζω καπου 11.000 μαζι με το ειδικο μαθημα) καλη σας επιτυχια σας ευχομαι !!! Click για ανάπτυξη... Ναι, απλώς με τόσο καλούς βαθμούς που έχουν όλοι, φοβάμαι μην ανέβει η βάση υπερβολικά, του τύπου 4.000-5.000 μόρια... Δύσκολο βέβαια, αλλά λέω! Καλή επιτυχία και σ' εσένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:33 Η Queen of Hearts: #15 25-06-12 17:33 Και εγω αγγλικη θελω...αλλα πρεπει να εχω γραψει γυρω στο 15-16 στα αγγλικα και εβγαλα και 17.920 οποτε δεν ανησυχω και πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakiiilove Νεοφερμένο μέλος Η marakiiilove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:37 Η marakiiilove: #16 25-06-12 17:37 Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: Και εγω αγγλικη θελω...αλλα πρεπει να εχω γραψει γυρω στο 15-16 στα αγγλικα και εβγαλα και 17.920 οποτε δεν ανησυχω και πολυ Click για ανάπτυξη... εγω εβγαλα 15292 (οποτε δεν περναω αγγλικη αν και αυτη ηταν ο στοχος μου) . παρολα αυτα μ αρεσει κ ΜΜΕ κ διεθνων κ ευρωπαικων.. ελπιζω να χω γραψει κανα 17αρι στα αγγλικα.. η αγγλικη τι λες?θα πεσει φετος? για να ξερω,να ελπιζω η ουτε καν? (ααα κ συγχαρητηρια για τον βαθμο σου!!!!) Αρχική Δημοσίευση από tiramisuu: Ναι, απλώς με τόσο καλούς βαθμούς που έχουν όλοι, φοβάμαι μην ανέβει η βάση υπερβολικά, του τύπου 4.000-5.000 μόρια... Δύσκολο βέβαια, αλλά λέω! Καλή επιτυχία και σ' εσένα! Click για ανάπτυξη... ναι οι ξερες φιλολογιες κανουν κατι τετοιες αυξομειωσεις.. σ αευχαριστω παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Ιουνίου 2012 Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:45 Η Queen of Hearts: #17 25-06-12 17:45 Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: εγω εβγαλα 15292 (οποτε δεν περναω αγγλικη αν και αυτη ηταν ο στοχος μου) . παρολα αυτα μ αρεσει κ ΜΜΕ κ διεθνων κ ευρωπαικων.. ελπιζω να χω γραψει κανα 17αρι στα αγγλικα.. η αγγλικη τι λες?θα πεσει φετος? για να ξερω,να ελπιζω η ουτε καν? (ααα κ συγχαρητηρια για τον βαθμο σου!!!!) Click για ανάπτυξη... αα σ ευχαριστω πολυ!! και εσυ καλα τα πηγες δεν ξερω αν πεσει γιατι ακουγεται οτι οι σχολες στο 1 πεδιο θα ανεβουν ελαχιστα..παντως για την αγγλικη δεν ειμαι πολυ σιγουρη γιατι τα αγγλικα ηταν δυσκολα φετος και οι περισσοτεροι δεν εγραψαν και πολυ καλα οποτε μπορει να μεινει και σταθερη ή και να πεσει..παντως δε χανεις και τιποτα αν τη δηλωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:49 Η tiramisuu: #18 25-06-12 17:49 Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: ναι οι ξερες φιλολογιες κανουν κατι τετοιες αυξομειωσεις.. σ αευχαριστω παντως! Click για ανάπτυξη... Μου 'κανες την καρδιά περιβόλι Πάντως για τα αγγλικά, συμφωνώ με αυτό που γράφτηκε... πολλοί ήταν αυτοί που είχαν παράπονα, αν κρίνω από ό,τι διάβασα εδώ στο ι-σκουλ... οπότε ίσως να μην έχει τρομερή άνοδο... Εγώ η καημενούλα δεν έχω κανένα να σχολιάσουμε τα ιταλικά Ούτε καν επίσημες απαντήσεις δεν έχουν βγει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakiiilove Νεοφερμένο μέλος Η marakiiilove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 18:43 Η marakiiilove: #19 25-06-12 18:43 Αρχική Δημοσίευση από tiramisuu: Μου 'κανες την καρδιά περιβόλι Πάντως για τα αγγλικά, συμφωνώ με αυτό που γράφτηκε... πολλοί ήταν αυτοί που είχαν παράπονα, αν κρίνω από ό,τι διάβασα εδώ στο ι-σκουλ... οπότε ίσως να μην έχει τρομερή άνοδο... Εγώ η καημενούλα δεν έχω κανένα να σχολιάσουμε τα ιταλικά Ούτε καν επίσημες απαντήσεις δεν έχουν βγει! Click για ανάπτυξη... εγω δεν εχω ιδεα απο ιταλικα :Ρ ειχα παει κ εδωσα περσυ απλα σαν αισχατη επιλογη επιδη η ιταλικη αθηνας ηταν καπου 9.000 .. το μονο που θυμαμαι ειναι οτι ελεγε για κατι νησια ..κατα τ αλλα δεν καταλαβα τιποτα.. παρ ολα αυτα,για να σε καθησυχασω,εγω που δεν ξερω γρι ιταλικα,περσυ εγραψα 4. οποτε φαντασου ποσο καλα θα τα χεις παει συ οποτε κουυλ Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: αα σ ευχαριστω πολυ!! και εσυ καλα τα πηγες δεν ξερω αν πεσει γιατι ακουγεται οτι οι σχολες στο 1 πεδιο θα ανεβουν ελαχιστα..παντως για την αγγλικη δεν ειμαι πολυ σιγουρη γιατι τα αγγλικα ηταν δυσκολα φετος και οι περισσοτεροι δεν εγραψαν και πολυ καλα οποτε μπορει να μεινει και σταθερη ή και να πεσει..παντως δε χανεις και τιποτα αν τη δηλωσεις Click για ανάπτυξη... εννοειται οτι θα την δηλωσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Ιουνίου 2012 !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 19:25 Η !w@Nn4 έγραψε: #20 25-06-12 19:25 Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: ενταξει..απ οσο ξερω ειναι πολυ χαμηλη η βαση για την ιταλικη(νομιζω καπου 11.000 μαζι με το ειδικο μαθημα) καλη σας επιτυχια σας ευχομαι !!! Click για ανάπτυξη... Εγώ αναφέρομαι στις αρχιτεκτονικές... Καλή επιτυχία σε όλους μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από tiramisuu: Στο Βήμα γράφει ότι η ανακοίνωση θα γίνει το συντομότερο δυνατό.... πιστεύω μία-μιάμιση εβδομάδα θα τους πάρουν τα ειδικά.... **κι εγώ καίγομαι!! Click για ανάπτυξη... καταλαβα... δηλαδη αρχες ιουλιου??? εσυ για που θελεις αν επιτρεπεται ??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 15:27 Η tiramisuu: #11 25-06-12 15:27 Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: καταλαβα... δηλαδη αρχες ιουλιου??? εσυ για που θελεις αν επιτρεπεται ??? Click για ανάπτυξη... ιταλική φιλολογία... το κακό με εμάς, είναι ότι ό,τι βαθμούς κι αν έχουμε γράψει, αν δεν δούμε το ειδικό δεν πρόκειται να ησυχάσουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 15:28 Η !w@Nn4 έγραψε: #12 25-06-12 15:28 Και ειδικά όταν τα 'χουμε σκ@τώσει στα υπόλοιπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakiiilove Νεοφερμένο μέλος Η marakiiilove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:27 Η marakiiilove: #13 25-06-12 17:27 Αρχική Δημοσίευση από !w@Nn4: Και ειδικά όταν τα 'χουμε σκ@τώσει στα υπόλοιπα. Click για ανάπτυξη... ενταξει..απ οσο ξερω ειναι πολυ χαμηλη η βαση για την ιταλικη(νομιζω καπου 11.000 μαζι με το ειδικο μαθημα) καλη σας επιτυχια σας ευχομαι !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:32 Η tiramisuu: #14 25-06-12 17:32 Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: ενταξει..απ οσο ξερω ειναι πολυ χαμηλη η βαση για την ιταλικη(νομιζω καπου 11.000 μαζι με το ειδικο μαθημα) καλη σας επιτυχια σας ευχομαι !!! Click για ανάπτυξη... Ναι, απλώς με τόσο καλούς βαθμούς που έχουν όλοι, φοβάμαι μην ανέβει η βάση υπερβολικά, του τύπου 4.000-5.000 μόρια... Δύσκολο βέβαια, αλλά λέω! Καλή επιτυχία και σ' εσένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:33 Η Queen of Hearts: #15 25-06-12 17:33 Και εγω αγγλικη θελω...αλλα πρεπει να εχω γραψει γυρω στο 15-16 στα αγγλικα και εβγαλα και 17.920 οποτε δεν ανησυχω και πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakiiilove Νεοφερμένο μέλος Η marakiiilove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:37 Η marakiiilove: #16 25-06-12 17:37 Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: Και εγω αγγλικη θελω...αλλα πρεπει να εχω γραψει γυρω στο 15-16 στα αγγλικα και εβγαλα και 17.920 οποτε δεν ανησυχω και πολυ Click για ανάπτυξη... εγω εβγαλα 15292 (οποτε δεν περναω αγγλικη αν και αυτη ηταν ο στοχος μου) . παρολα αυτα μ αρεσει κ ΜΜΕ κ διεθνων κ ευρωπαικων.. ελπιζω να χω γραψει κανα 17αρι στα αγγλικα.. η αγγλικη τι λες?θα πεσει φετος? για να ξερω,να ελπιζω η ουτε καν? (ααα κ συγχαρητηρια για τον βαθμο σου!!!!) Αρχική Δημοσίευση από tiramisuu: Ναι, απλώς με τόσο καλούς βαθμούς που έχουν όλοι, φοβάμαι μην ανέβει η βάση υπερβολικά, του τύπου 4.000-5.000 μόρια... Δύσκολο βέβαια, αλλά λέω! Καλή επιτυχία και σ' εσένα! Click για ανάπτυξη... ναι οι ξερες φιλολογιες κανουν κατι τετοιες αυξομειωσεις.. σ αευχαριστω παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Ιουνίου 2012 Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:45 Η Queen of Hearts: #17 25-06-12 17:45 Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: εγω εβγαλα 15292 (οποτε δεν περναω αγγλικη αν και αυτη ηταν ο στοχος μου) . παρολα αυτα μ αρεσει κ ΜΜΕ κ διεθνων κ ευρωπαικων.. ελπιζω να χω γραψει κανα 17αρι στα αγγλικα.. η αγγλικη τι λες?θα πεσει φετος? για να ξερω,να ελπιζω η ουτε καν? (ααα κ συγχαρητηρια για τον βαθμο σου!!!!) Click για ανάπτυξη... αα σ ευχαριστω πολυ!! και εσυ καλα τα πηγες δεν ξερω αν πεσει γιατι ακουγεται οτι οι σχολες στο 1 πεδιο θα ανεβουν ελαχιστα..παντως για την αγγλικη δεν ειμαι πολυ σιγουρη γιατι τα αγγλικα ηταν δυσκολα φετος και οι περισσοτεροι δεν εγραψαν και πολυ καλα οποτε μπορει να μεινει και σταθερη ή και να πεσει..παντως δε χανεις και τιποτα αν τη δηλωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:49 Η tiramisuu: #18 25-06-12 17:49 Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: ναι οι ξερες φιλολογιες κανουν κατι τετοιες αυξομειωσεις.. σ αευχαριστω παντως! Click για ανάπτυξη... Μου 'κανες την καρδιά περιβόλι Πάντως για τα αγγλικά, συμφωνώ με αυτό που γράφτηκε... πολλοί ήταν αυτοί που είχαν παράπονα, αν κρίνω από ό,τι διάβασα εδώ στο ι-σκουλ... οπότε ίσως να μην έχει τρομερή άνοδο... Εγώ η καημενούλα δεν έχω κανένα να σχολιάσουμε τα ιταλικά Ούτε καν επίσημες απαντήσεις δεν έχουν βγει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakiiilove Νεοφερμένο μέλος Η marakiiilove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 18:43 Η marakiiilove: #19 25-06-12 18:43 Αρχική Δημοσίευση από tiramisuu: Μου 'κανες την καρδιά περιβόλι Πάντως για τα αγγλικά, συμφωνώ με αυτό που γράφτηκε... πολλοί ήταν αυτοί που είχαν παράπονα, αν κρίνω από ό,τι διάβασα εδώ στο ι-σκουλ... οπότε ίσως να μην έχει τρομερή άνοδο... Εγώ η καημενούλα δεν έχω κανένα να σχολιάσουμε τα ιταλικά Ούτε καν επίσημες απαντήσεις δεν έχουν βγει! Click για ανάπτυξη... εγω δεν εχω ιδεα απο ιταλικα :Ρ ειχα παει κ εδωσα περσυ απλα σαν αισχατη επιλογη επιδη η ιταλικη αθηνας ηταν καπου 9.000 .. το μονο που θυμαμαι ειναι οτι ελεγε για κατι νησια ..κατα τ αλλα δεν καταλαβα τιποτα.. παρ ολα αυτα,για να σε καθησυχασω,εγω που δεν ξερω γρι ιταλικα,περσυ εγραψα 4. οποτε φαντασου ποσο καλα θα τα χεις παει συ οποτε κουυλ Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: αα σ ευχαριστω πολυ!! και εσυ καλα τα πηγες δεν ξερω αν πεσει γιατι ακουγεται οτι οι σχολες στο 1 πεδιο θα ανεβουν ελαχιστα..παντως για την αγγλικη δεν ειμαι πολυ σιγουρη γιατι τα αγγλικα ηταν δυσκολα φετος και οι περισσοτεροι δεν εγραψαν και πολυ καλα οποτε μπορει να μεινει και σταθερη ή και να πεσει..παντως δε χανεις και τιποτα αν τη δηλωσεις Click για ανάπτυξη... εννοειται οτι θα την δηλωσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Ιουνίου 2012 !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 19:25 Η !w@Nn4 έγραψε: #20 25-06-12 19:25 Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: ενταξει..απ οσο ξερω ειναι πολυ χαμηλη η βαση για την ιταλικη(νομιζω καπου 11.000 μαζι με το ειδικο μαθημα) καλη σας επιτυχια σας ευχομαι !!! Click για ανάπτυξη... Εγώ αναφέρομαι στις αρχιτεκτονικές... Καλή επιτυχία σε όλους μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: καταλαβα... δηλαδη αρχες ιουλιου??? εσυ για που θελεις αν επιτρεπεται ??? Click για ανάπτυξη... ιταλική φιλολογία... το κακό με εμάς, είναι ότι ό,τι βαθμούς κι αν έχουμε γράψει, αν δεν δούμε το ειδικό δεν πρόκειται να ησυχάσουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 15:28 Η !w@Nn4 έγραψε: #12 25-06-12 15:28 Και ειδικά όταν τα 'χουμε σκ@τώσει στα υπόλοιπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakiiilove Νεοφερμένο μέλος Η marakiiilove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:27 Η marakiiilove: #13 25-06-12 17:27 Αρχική Δημοσίευση από !w@Nn4: Και ειδικά όταν τα 'χουμε σκ@τώσει στα υπόλοιπα. Click για ανάπτυξη... ενταξει..απ οσο ξερω ειναι πολυ χαμηλη η βαση για την ιταλικη(νομιζω καπου 11.000 μαζι με το ειδικο μαθημα) καλη σας επιτυχια σας ευχομαι !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:32 Η tiramisuu: #14 25-06-12 17:32 Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: ενταξει..απ οσο ξερω ειναι πολυ χαμηλη η βαση για την ιταλικη(νομιζω καπου 11.000 μαζι με το ειδικο μαθημα) καλη σας επιτυχια σας ευχομαι !!! Click για ανάπτυξη... Ναι, απλώς με τόσο καλούς βαθμούς που έχουν όλοι, φοβάμαι μην ανέβει η βάση υπερβολικά, του τύπου 4.000-5.000 μόρια... Δύσκολο βέβαια, αλλά λέω! Καλή επιτυχία και σ' εσένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:33 Η Queen of Hearts: #15 25-06-12 17:33 Και εγω αγγλικη θελω...αλλα πρεπει να εχω γραψει γυρω στο 15-16 στα αγγλικα και εβγαλα και 17.920 οποτε δεν ανησυχω και πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakiiilove Νεοφερμένο μέλος Η marakiiilove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:37 Η marakiiilove: #16 25-06-12 17:37 Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: Και εγω αγγλικη θελω...αλλα πρεπει να εχω γραψει γυρω στο 15-16 στα αγγλικα και εβγαλα και 17.920 οποτε δεν ανησυχω και πολυ Click για ανάπτυξη... εγω εβγαλα 15292 (οποτε δεν περναω αγγλικη αν και αυτη ηταν ο στοχος μου) . παρολα αυτα μ αρεσει κ ΜΜΕ κ διεθνων κ ευρωπαικων.. ελπιζω να χω γραψει κανα 17αρι στα αγγλικα.. η αγγλικη τι λες?θα πεσει φετος? για να ξερω,να ελπιζω η ουτε καν? (ααα κ συγχαρητηρια για τον βαθμο σου!!!!) Αρχική Δημοσίευση από tiramisuu: Ναι, απλώς με τόσο καλούς βαθμούς που έχουν όλοι, φοβάμαι μην ανέβει η βάση υπερβολικά, του τύπου 4.000-5.000 μόρια... Δύσκολο βέβαια, αλλά λέω! Καλή επιτυχία και σ' εσένα! Click για ανάπτυξη... ναι οι ξερες φιλολογιες κανουν κατι τετοιες αυξομειωσεις.. σ αευχαριστω παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Ιουνίου 2012 Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:45 Η Queen of Hearts: #17 25-06-12 17:45 Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: εγω εβγαλα 15292 (οποτε δεν περναω αγγλικη αν και αυτη ηταν ο στοχος μου) . παρολα αυτα μ αρεσει κ ΜΜΕ κ διεθνων κ ευρωπαικων.. ελπιζω να χω γραψει κανα 17αρι στα αγγλικα.. η αγγλικη τι λες?θα πεσει φετος? για να ξερω,να ελπιζω η ουτε καν? (ααα κ συγχαρητηρια για τον βαθμο σου!!!!) Click για ανάπτυξη... αα σ ευχαριστω πολυ!! και εσυ καλα τα πηγες δεν ξερω αν πεσει γιατι ακουγεται οτι οι σχολες στο 1 πεδιο θα ανεβουν ελαχιστα..παντως για την αγγλικη δεν ειμαι πολυ σιγουρη γιατι τα αγγλικα ηταν δυσκολα φετος και οι περισσοτεροι δεν εγραψαν και πολυ καλα οποτε μπορει να μεινει και σταθερη ή και να πεσει..παντως δε χανεις και τιποτα αν τη δηλωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:49 Η tiramisuu: #18 25-06-12 17:49 Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: ναι οι ξερες φιλολογιες κανουν κατι τετοιες αυξομειωσεις.. σ αευχαριστω παντως! Click για ανάπτυξη... Μου 'κανες την καρδιά περιβόλι Πάντως για τα αγγλικά, συμφωνώ με αυτό που γράφτηκε... πολλοί ήταν αυτοί που είχαν παράπονα, αν κρίνω από ό,τι διάβασα εδώ στο ι-σκουλ... οπότε ίσως να μην έχει τρομερή άνοδο... Εγώ η καημενούλα δεν έχω κανένα να σχολιάσουμε τα ιταλικά Ούτε καν επίσημες απαντήσεις δεν έχουν βγει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakiiilove Νεοφερμένο μέλος Η marakiiilove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 18:43 Η marakiiilove: #19 25-06-12 18:43 Αρχική Δημοσίευση από tiramisuu: Μου 'κανες την καρδιά περιβόλι Πάντως για τα αγγλικά, συμφωνώ με αυτό που γράφτηκε... πολλοί ήταν αυτοί που είχαν παράπονα, αν κρίνω από ό,τι διάβασα εδώ στο ι-σκουλ... οπότε ίσως να μην έχει τρομερή άνοδο... Εγώ η καημενούλα δεν έχω κανένα να σχολιάσουμε τα ιταλικά Ούτε καν επίσημες απαντήσεις δεν έχουν βγει! Click για ανάπτυξη... εγω δεν εχω ιδεα απο ιταλικα :Ρ ειχα παει κ εδωσα περσυ απλα σαν αισχατη επιλογη επιδη η ιταλικη αθηνας ηταν καπου 9.000 .. το μονο που θυμαμαι ειναι οτι ελεγε για κατι νησια ..κατα τ αλλα δεν καταλαβα τιποτα.. παρ ολα αυτα,για να σε καθησυχασω,εγω που δεν ξερω γρι ιταλικα,περσυ εγραψα 4. οποτε φαντασου ποσο καλα θα τα χεις παει συ οποτε κουυλ Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: αα σ ευχαριστω πολυ!! και εσυ καλα τα πηγες δεν ξερω αν πεσει γιατι ακουγεται οτι οι σχολες στο 1 πεδιο θα ανεβουν ελαχιστα..παντως για την αγγλικη δεν ειμαι πολυ σιγουρη γιατι τα αγγλικα ηταν δυσκολα φετος και οι περισσοτεροι δεν εγραψαν και πολυ καλα οποτε μπορει να μεινει και σταθερη ή και να πεσει..παντως δε χανεις και τιποτα αν τη δηλωσεις Click για ανάπτυξη... εννοειται οτι θα την δηλωσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Ιουνίου 2012 !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 19:25 Η !w@Nn4 έγραψε: #20 25-06-12 19:25 Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: ενταξει..απ οσο ξερω ειναι πολυ χαμηλη η βαση για την ιταλικη(νομιζω καπου 11.000 μαζι με το ειδικο μαθημα) καλη σας επιτυχια σας ευχομαι !!! Click για ανάπτυξη... Εγώ αναφέρομαι στις αρχιτεκτονικές... Καλή επιτυχία σε όλους μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και ειδικά όταν τα 'χουμε σκ@τώσει στα υπόλοιπα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marakiiilove Νεοφερμένο μέλος Η marakiiilove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:27 Η marakiiilove: #13 25-06-12 17:27 Αρχική Δημοσίευση από !w@Nn4: Και ειδικά όταν τα 'χουμε σκ@τώσει στα υπόλοιπα. Click για ανάπτυξη... ενταξει..απ οσο ξερω ειναι πολυ χαμηλη η βαση για την ιταλικη(νομιζω καπου 11.000 μαζι με το ειδικο μαθημα) καλη σας επιτυχια σας ευχομαι !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:32 Η tiramisuu: #14 25-06-12 17:32 Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: ενταξει..απ οσο ξερω ειναι πολυ χαμηλη η βαση για την ιταλικη(νομιζω καπου 11.000 μαζι με το ειδικο μαθημα) καλη σας επιτυχια σας ευχομαι !!! Click για ανάπτυξη... Ναι, απλώς με τόσο καλούς βαθμούς που έχουν όλοι, φοβάμαι μην ανέβει η βάση υπερβολικά, του τύπου 4.000-5.000 μόρια... Δύσκολο βέβαια, αλλά λέω! Καλή επιτυχία και σ' εσένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:33 Η Queen of Hearts: #15 25-06-12 17:33 Και εγω αγγλικη θελω...αλλα πρεπει να εχω γραψει γυρω στο 15-16 στα αγγλικα και εβγαλα και 17.920 οποτε δεν ανησυχω και πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakiiilove Νεοφερμένο μέλος Η marakiiilove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:37 Η marakiiilove: #16 25-06-12 17:37 Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: Και εγω αγγλικη θελω...αλλα πρεπει να εχω γραψει γυρω στο 15-16 στα αγγλικα και εβγαλα και 17.920 οποτε δεν ανησυχω και πολυ Click για ανάπτυξη... εγω εβγαλα 15292 (οποτε δεν περναω αγγλικη αν και αυτη ηταν ο στοχος μου) . παρολα αυτα μ αρεσει κ ΜΜΕ κ διεθνων κ ευρωπαικων.. ελπιζω να χω γραψει κανα 17αρι στα αγγλικα.. η αγγλικη τι λες?θα πεσει φετος? για να ξερω,να ελπιζω η ουτε καν? (ααα κ συγχαρητηρια για τον βαθμο σου!!!!) Αρχική Δημοσίευση από tiramisuu: Ναι, απλώς με τόσο καλούς βαθμούς που έχουν όλοι, φοβάμαι μην ανέβει η βάση υπερβολικά, του τύπου 4.000-5.000 μόρια... Δύσκολο βέβαια, αλλά λέω! Καλή επιτυχία και σ' εσένα! Click για ανάπτυξη... ναι οι ξερες φιλολογιες κανουν κατι τετοιες αυξομειωσεις.. σ αευχαριστω παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Ιουνίου 2012 Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:45 Η Queen of Hearts: #17 25-06-12 17:45 Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: εγω εβγαλα 15292 (οποτε δεν περναω αγγλικη αν και αυτη ηταν ο στοχος μου) . παρολα αυτα μ αρεσει κ ΜΜΕ κ διεθνων κ ευρωπαικων.. ελπιζω να χω γραψει κανα 17αρι στα αγγλικα.. η αγγλικη τι λες?θα πεσει φετος? για να ξερω,να ελπιζω η ουτε καν? (ααα κ συγχαρητηρια για τον βαθμο σου!!!!) Click για ανάπτυξη... αα σ ευχαριστω πολυ!! και εσυ καλα τα πηγες δεν ξερω αν πεσει γιατι ακουγεται οτι οι σχολες στο 1 πεδιο θα ανεβουν ελαχιστα..παντως για την αγγλικη δεν ειμαι πολυ σιγουρη γιατι τα αγγλικα ηταν δυσκολα φετος και οι περισσοτεροι δεν εγραψαν και πολυ καλα οποτε μπορει να μεινει και σταθερη ή και να πεσει..παντως δε χανεις και τιποτα αν τη δηλωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:49 Η tiramisuu: #18 25-06-12 17:49 Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: ναι οι ξερες φιλολογιες κανουν κατι τετοιες αυξομειωσεις.. σ αευχαριστω παντως! Click για ανάπτυξη... Μου 'κανες την καρδιά περιβόλι Πάντως για τα αγγλικά, συμφωνώ με αυτό που γράφτηκε... πολλοί ήταν αυτοί που είχαν παράπονα, αν κρίνω από ό,τι διάβασα εδώ στο ι-σκουλ... οπότε ίσως να μην έχει τρομερή άνοδο... Εγώ η καημενούλα δεν έχω κανένα να σχολιάσουμε τα ιταλικά Ούτε καν επίσημες απαντήσεις δεν έχουν βγει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakiiilove Νεοφερμένο μέλος Η marakiiilove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 18:43 Η marakiiilove: #19 25-06-12 18:43 Αρχική Δημοσίευση από tiramisuu: Μου 'κανες την καρδιά περιβόλι Πάντως για τα αγγλικά, συμφωνώ με αυτό που γράφτηκε... πολλοί ήταν αυτοί που είχαν παράπονα, αν κρίνω από ό,τι διάβασα εδώ στο ι-σκουλ... οπότε ίσως να μην έχει τρομερή άνοδο... Εγώ η καημενούλα δεν έχω κανένα να σχολιάσουμε τα ιταλικά Ούτε καν επίσημες απαντήσεις δεν έχουν βγει! Click για ανάπτυξη... εγω δεν εχω ιδεα απο ιταλικα :Ρ ειχα παει κ εδωσα περσυ απλα σαν αισχατη επιλογη επιδη η ιταλικη αθηνας ηταν καπου 9.000 .. το μονο που θυμαμαι ειναι οτι ελεγε για κατι νησια ..κατα τ αλλα δεν καταλαβα τιποτα.. παρ ολα αυτα,για να σε καθησυχασω,εγω που δεν ξερω γρι ιταλικα,περσυ εγραψα 4. οποτε φαντασου ποσο καλα θα τα χεις παει συ οποτε κουυλ Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: αα σ ευχαριστω πολυ!! και εσυ καλα τα πηγες δεν ξερω αν πεσει γιατι ακουγεται οτι οι σχολες στο 1 πεδιο θα ανεβουν ελαχιστα..παντως για την αγγλικη δεν ειμαι πολυ σιγουρη γιατι τα αγγλικα ηταν δυσκολα φετος και οι περισσοτεροι δεν εγραψαν και πολυ καλα οποτε μπορει να μεινει και σταθερη ή και να πεσει..παντως δε χανεις και τιποτα αν τη δηλωσεις Click για ανάπτυξη... εννοειται οτι θα την δηλωσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Ιουνίου 2012 !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 19:25 Η !w@Nn4 έγραψε: #20 25-06-12 19:25 Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: ενταξει..απ οσο ξερω ειναι πολυ χαμηλη η βαση για την ιταλικη(νομιζω καπου 11.000 μαζι με το ειδικο μαθημα) καλη σας επιτυχια σας ευχομαι !!! Click για ανάπτυξη... Εγώ αναφέρομαι στις αρχιτεκτονικές... Καλή επιτυχία σε όλους μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από !w@Nn4: Και ειδικά όταν τα 'χουμε σκ@τώσει στα υπόλοιπα. Click για ανάπτυξη... ενταξει..απ οσο ξερω ειναι πολυ χαμηλη η βαση για την ιταλικη(νομιζω καπου 11.000 μαζι με το ειδικο μαθημα) καλη σας επιτυχια σας ευχομαι !!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:32 Η tiramisuu: #14 25-06-12 17:32 Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: ενταξει..απ οσο ξερω ειναι πολυ χαμηλη η βαση για την ιταλικη(νομιζω καπου 11.000 μαζι με το ειδικο μαθημα) καλη σας επιτυχια σας ευχομαι !!! Click για ανάπτυξη... Ναι, απλώς με τόσο καλούς βαθμούς που έχουν όλοι, φοβάμαι μην ανέβει η βάση υπερβολικά, του τύπου 4.000-5.000 μόρια... Δύσκολο βέβαια, αλλά λέω! Καλή επιτυχία και σ' εσένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:33 Η Queen of Hearts: #15 25-06-12 17:33 Και εγω αγγλικη θελω...αλλα πρεπει να εχω γραψει γυρω στο 15-16 στα αγγλικα και εβγαλα και 17.920 οποτε δεν ανησυχω και πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakiiilove Νεοφερμένο μέλος Η marakiiilove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:37 Η marakiiilove: #16 25-06-12 17:37 Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: Και εγω αγγλικη θελω...αλλα πρεπει να εχω γραψει γυρω στο 15-16 στα αγγλικα και εβγαλα και 17.920 οποτε δεν ανησυχω και πολυ Click για ανάπτυξη... εγω εβγαλα 15292 (οποτε δεν περναω αγγλικη αν και αυτη ηταν ο στοχος μου) . παρολα αυτα μ αρεσει κ ΜΜΕ κ διεθνων κ ευρωπαικων.. ελπιζω να χω γραψει κανα 17αρι στα αγγλικα.. η αγγλικη τι λες?θα πεσει φετος? για να ξερω,να ελπιζω η ουτε καν? (ααα κ συγχαρητηρια για τον βαθμο σου!!!!) Αρχική Δημοσίευση από tiramisuu: Ναι, απλώς με τόσο καλούς βαθμούς που έχουν όλοι, φοβάμαι μην ανέβει η βάση υπερβολικά, του τύπου 4.000-5.000 μόρια... Δύσκολο βέβαια, αλλά λέω! Καλή επιτυχία και σ' εσένα! Click για ανάπτυξη... ναι οι ξερες φιλολογιες κανουν κατι τετοιες αυξομειωσεις.. σ αευχαριστω παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Ιουνίου 2012 Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:45 Η Queen of Hearts: #17 25-06-12 17:45 Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: εγω εβγαλα 15292 (οποτε δεν περναω αγγλικη αν και αυτη ηταν ο στοχος μου) . παρολα αυτα μ αρεσει κ ΜΜΕ κ διεθνων κ ευρωπαικων.. ελπιζω να χω γραψει κανα 17αρι στα αγγλικα.. η αγγλικη τι λες?θα πεσει φετος? για να ξερω,να ελπιζω η ουτε καν? (ααα κ συγχαρητηρια για τον βαθμο σου!!!!) Click για ανάπτυξη... αα σ ευχαριστω πολυ!! και εσυ καλα τα πηγες δεν ξερω αν πεσει γιατι ακουγεται οτι οι σχολες στο 1 πεδιο θα ανεβουν ελαχιστα..παντως για την αγγλικη δεν ειμαι πολυ σιγουρη γιατι τα αγγλικα ηταν δυσκολα φετος και οι περισσοτεροι δεν εγραψαν και πολυ καλα οποτε μπορει να μεινει και σταθερη ή και να πεσει..παντως δε χανεις και τιποτα αν τη δηλωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:49 Η tiramisuu: #18 25-06-12 17:49 Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: ναι οι ξερες φιλολογιες κανουν κατι τετοιες αυξομειωσεις.. σ αευχαριστω παντως! Click για ανάπτυξη... Μου 'κανες την καρδιά περιβόλι Πάντως για τα αγγλικά, συμφωνώ με αυτό που γράφτηκε... πολλοί ήταν αυτοί που είχαν παράπονα, αν κρίνω από ό,τι διάβασα εδώ στο ι-σκουλ... οπότε ίσως να μην έχει τρομερή άνοδο... Εγώ η καημενούλα δεν έχω κανένα να σχολιάσουμε τα ιταλικά Ούτε καν επίσημες απαντήσεις δεν έχουν βγει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakiiilove Νεοφερμένο μέλος Η marakiiilove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 18:43 Η marakiiilove: #19 25-06-12 18:43 Αρχική Δημοσίευση από tiramisuu: Μου 'κανες την καρδιά περιβόλι Πάντως για τα αγγλικά, συμφωνώ με αυτό που γράφτηκε... πολλοί ήταν αυτοί που είχαν παράπονα, αν κρίνω από ό,τι διάβασα εδώ στο ι-σκουλ... οπότε ίσως να μην έχει τρομερή άνοδο... Εγώ η καημενούλα δεν έχω κανένα να σχολιάσουμε τα ιταλικά Ούτε καν επίσημες απαντήσεις δεν έχουν βγει! Click για ανάπτυξη... εγω δεν εχω ιδεα απο ιταλικα :Ρ ειχα παει κ εδωσα περσυ απλα σαν αισχατη επιλογη επιδη η ιταλικη αθηνας ηταν καπου 9.000 .. το μονο που θυμαμαι ειναι οτι ελεγε για κατι νησια ..κατα τ αλλα δεν καταλαβα τιποτα.. παρ ολα αυτα,για να σε καθησυχασω,εγω που δεν ξερω γρι ιταλικα,περσυ εγραψα 4. οποτε φαντασου ποσο καλα θα τα χεις παει συ οποτε κουυλ Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: αα σ ευχαριστω πολυ!! και εσυ καλα τα πηγες δεν ξερω αν πεσει γιατι ακουγεται οτι οι σχολες στο 1 πεδιο θα ανεβουν ελαχιστα..παντως για την αγγλικη δεν ειμαι πολυ σιγουρη γιατι τα αγγλικα ηταν δυσκολα φετος και οι περισσοτεροι δεν εγραψαν και πολυ καλα οποτε μπορει να μεινει και σταθερη ή και να πεσει..παντως δε χανεις και τιποτα αν τη δηλωσεις Click για ανάπτυξη... εννοειται οτι θα την δηλωσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Ιουνίου 2012 !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 19:25 Η !w@Nn4 έγραψε: #20 25-06-12 19:25 Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: ενταξει..απ οσο ξερω ειναι πολυ χαμηλη η βαση για την ιταλικη(νομιζω καπου 11.000 μαζι με το ειδικο μαθημα) καλη σας επιτυχια σας ευχομαι !!! Click για ανάπτυξη... Εγώ αναφέρομαι στις αρχιτεκτονικές... Καλή επιτυχία σε όλους μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: ενταξει..απ οσο ξερω ειναι πολυ χαμηλη η βαση για την ιταλικη(νομιζω καπου 11.000 μαζι με το ειδικο μαθημα) καλη σας επιτυχια σας ευχομαι !!! Click για ανάπτυξη... Ναι, απλώς με τόσο καλούς βαθμούς που έχουν όλοι, φοβάμαι μην ανέβει η βάση υπερβολικά, του τύπου 4.000-5.000 μόρια... Δύσκολο βέβαια, αλλά λέω! Καλή επιτυχία και σ' εσένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:33 Η Queen of Hearts: #15 25-06-12 17:33 Και εγω αγγλικη θελω...αλλα πρεπει να εχω γραψει γυρω στο 15-16 στα αγγλικα και εβγαλα και 17.920 οποτε δεν ανησυχω και πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakiiilove Νεοφερμένο μέλος Η marakiiilove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:37 Η marakiiilove: #16 25-06-12 17:37 Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: Και εγω αγγλικη θελω...αλλα πρεπει να εχω γραψει γυρω στο 15-16 στα αγγλικα και εβγαλα και 17.920 οποτε δεν ανησυχω και πολυ Click για ανάπτυξη... εγω εβγαλα 15292 (οποτε δεν περναω αγγλικη αν και αυτη ηταν ο στοχος μου) . παρολα αυτα μ αρεσει κ ΜΜΕ κ διεθνων κ ευρωπαικων.. ελπιζω να χω γραψει κανα 17αρι στα αγγλικα.. η αγγλικη τι λες?θα πεσει φετος? για να ξερω,να ελπιζω η ουτε καν? (ααα κ συγχαρητηρια για τον βαθμο σου!!!!) Αρχική Δημοσίευση από tiramisuu: Ναι, απλώς με τόσο καλούς βαθμούς που έχουν όλοι, φοβάμαι μην ανέβει η βάση υπερβολικά, του τύπου 4.000-5.000 μόρια... Δύσκολο βέβαια, αλλά λέω! Καλή επιτυχία και σ' εσένα! Click για ανάπτυξη... ναι οι ξερες φιλολογιες κανουν κατι τετοιες αυξομειωσεις.. σ αευχαριστω παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Ιουνίου 2012 Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:45 Η Queen of Hearts: #17 25-06-12 17:45 Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: εγω εβγαλα 15292 (οποτε δεν περναω αγγλικη αν και αυτη ηταν ο στοχος μου) . παρολα αυτα μ αρεσει κ ΜΜΕ κ διεθνων κ ευρωπαικων.. ελπιζω να χω γραψει κανα 17αρι στα αγγλικα.. η αγγλικη τι λες?θα πεσει φετος? για να ξερω,να ελπιζω η ουτε καν? (ααα κ συγχαρητηρια για τον βαθμο σου!!!!) Click για ανάπτυξη... αα σ ευχαριστω πολυ!! και εσυ καλα τα πηγες δεν ξερω αν πεσει γιατι ακουγεται οτι οι σχολες στο 1 πεδιο θα ανεβουν ελαχιστα..παντως για την αγγλικη δεν ειμαι πολυ σιγουρη γιατι τα αγγλικα ηταν δυσκολα φετος και οι περισσοτεροι δεν εγραψαν και πολυ καλα οποτε μπορει να μεινει και σταθερη ή και να πεσει..παντως δε χανεις και τιποτα αν τη δηλωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:49 Η tiramisuu: #18 25-06-12 17:49 Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: ναι οι ξερες φιλολογιες κανουν κατι τετοιες αυξομειωσεις.. σ αευχαριστω παντως! Click για ανάπτυξη... Μου 'κανες την καρδιά περιβόλι Πάντως για τα αγγλικά, συμφωνώ με αυτό που γράφτηκε... πολλοί ήταν αυτοί που είχαν παράπονα, αν κρίνω από ό,τι διάβασα εδώ στο ι-σκουλ... οπότε ίσως να μην έχει τρομερή άνοδο... Εγώ η καημενούλα δεν έχω κανένα να σχολιάσουμε τα ιταλικά Ούτε καν επίσημες απαντήσεις δεν έχουν βγει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakiiilove Νεοφερμένο μέλος Η marakiiilove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 18:43 Η marakiiilove: #19 25-06-12 18:43 Αρχική Δημοσίευση από tiramisuu: Μου 'κανες την καρδιά περιβόλι Πάντως για τα αγγλικά, συμφωνώ με αυτό που γράφτηκε... πολλοί ήταν αυτοί που είχαν παράπονα, αν κρίνω από ό,τι διάβασα εδώ στο ι-σκουλ... οπότε ίσως να μην έχει τρομερή άνοδο... Εγώ η καημενούλα δεν έχω κανένα να σχολιάσουμε τα ιταλικά Ούτε καν επίσημες απαντήσεις δεν έχουν βγει! Click για ανάπτυξη... εγω δεν εχω ιδεα απο ιταλικα :Ρ ειχα παει κ εδωσα περσυ απλα σαν αισχατη επιλογη επιδη η ιταλικη αθηνας ηταν καπου 9.000 .. το μονο που θυμαμαι ειναι οτι ελεγε για κατι νησια ..κατα τ αλλα δεν καταλαβα τιποτα.. παρ ολα αυτα,για να σε καθησυχασω,εγω που δεν ξερω γρι ιταλικα,περσυ εγραψα 4. οποτε φαντασου ποσο καλα θα τα χεις παει συ οποτε κουυλ Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: αα σ ευχαριστω πολυ!! και εσυ καλα τα πηγες δεν ξερω αν πεσει γιατι ακουγεται οτι οι σχολες στο 1 πεδιο θα ανεβουν ελαχιστα..παντως για την αγγλικη δεν ειμαι πολυ σιγουρη γιατι τα αγγλικα ηταν δυσκολα φετος και οι περισσοτεροι δεν εγραψαν και πολυ καλα οποτε μπορει να μεινει και σταθερη ή και να πεσει..παντως δε χανεις και τιποτα αν τη δηλωσεις Click για ανάπτυξη... εννοειται οτι θα την δηλωσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Ιουνίου 2012 !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 19:25 Η !w@Nn4 έγραψε: #20 25-06-12 19:25 Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: ενταξει..απ οσο ξερω ειναι πολυ χαμηλη η βαση για την ιταλικη(νομιζω καπου 11.000 μαζι με το ειδικο μαθημα) καλη σας επιτυχια σας ευχομαι !!! Click για ανάπτυξη... Εγώ αναφέρομαι στις αρχιτεκτονικές... Καλή επιτυχία σε όλους μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Και εγω αγγλικη θελω...αλλα πρεπει να εχω γραψει γυρω στο 15-16 στα αγγλικα και εβγαλα και 17.920 οποτε δεν ανησυχω και πολυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marakiiilove Νεοφερμένο μέλος Η marakiiilove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:37 Η marakiiilove: #16 25-06-12 17:37 Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: Και εγω αγγλικη θελω...αλλα πρεπει να εχω γραψει γυρω στο 15-16 στα αγγλικα και εβγαλα και 17.920 οποτε δεν ανησυχω και πολυ Click για ανάπτυξη... εγω εβγαλα 15292 (οποτε δεν περναω αγγλικη αν και αυτη ηταν ο στοχος μου) . παρολα αυτα μ αρεσει κ ΜΜΕ κ διεθνων κ ευρωπαικων.. ελπιζω να χω γραψει κανα 17αρι στα αγγλικα.. η αγγλικη τι λες?θα πεσει φετος? για να ξερω,να ελπιζω η ουτε καν? (ααα κ συγχαρητηρια για τον βαθμο σου!!!!) Αρχική Δημοσίευση από tiramisuu: Ναι, απλώς με τόσο καλούς βαθμούς που έχουν όλοι, φοβάμαι μην ανέβει η βάση υπερβολικά, του τύπου 4.000-5.000 μόρια... Δύσκολο βέβαια, αλλά λέω! Καλή επιτυχία και σ' εσένα! Click για ανάπτυξη... ναι οι ξερες φιλολογιες κανουν κατι τετοιες αυξομειωσεις.. σ αευχαριστω παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Ιουνίου 2012 Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:45 Η Queen of Hearts: #17 25-06-12 17:45 Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: εγω εβγαλα 15292 (οποτε δεν περναω αγγλικη αν και αυτη ηταν ο στοχος μου) . παρολα αυτα μ αρεσει κ ΜΜΕ κ διεθνων κ ευρωπαικων.. ελπιζω να χω γραψει κανα 17αρι στα αγγλικα.. η αγγλικη τι λες?θα πεσει φετος? για να ξερω,να ελπιζω η ουτε καν? (ααα κ συγχαρητηρια για τον βαθμο σου!!!!) Click για ανάπτυξη... αα σ ευχαριστω πολυ!! και εσυ καλα τα πηγες δεν ξερω αν πεσει γιατι ακουγεται οτι οι σχολες στο 1 πεδιο θα ανεβουν ελαχιστα..παντως για την αγγλικη δεν ειμαι πολυ σιγουρη γιατι τα αγγλικα ηταν δυσκολα φετος και οι περισσοτεροι δεν εγραψαν και πολυ καλα οποτε μπορει να μεινει και σταθερη ή και να πεσει..παντως δε χανεις και τιποτα αν τη δηλωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:49 Η tiramisuu: #18 25-06-12 17:49 Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: ναι οι ξερες φιλολογιες κανουν κατι τετοιες αυξομειωσεις.. σ αευχαριστω παντως! Click για ανάπτυξη... Μου 'κανες την καρδιά περιβόλι Πάντως για τα αγγλικά, συμφωνώ με αυτό που γράφτηκε... πολλοί ήταν αυτοί που είχαν παράπονα, αν κρίνω από ό,τι διάβασα εδώ στο ι-σκουλ... οπότε ίσως να μην έχει τρομερή άνοδο... Εγώ η καημενούλα δεν έχω κανένα να σχολιάσουμε τα ιταλικά Ούτε καν επίσημες απαντήσεις δεν έχουν βγει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakiiilove Νεοφερμένο μέλος Η marakiiilove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 18:43 Η marakiiilove: #19 25-06-12 18:43 Αρχική Δημοσίευση από tiramisuu: Μου 'κανες την καρδιά περιβόλι Πάντως για τα αγγλικά, συμφωνώ με αυτό που γράφτηκε... πολλοί ήταν αυτοί που είχαν παράπονα, αν κρίνω από ό,τι διάβασα εδώ στο ι-σκουλ... οπότε ίσως να μην έχει τρομερή άνοδο... Εγώ η καημενούλα δεν έχω κανένα να σχολιάσουμε τα ιταλικά Ούτε καν επίσημες απαντήσεις δεν έχουν βγει! Click για ανάπτυξη... εγω δεν εχω ιδεα απο ιταλικα :Ρ ειχα παει κ εδωσα περσυ απλα σαν αισχατη επιλογη επιδη η ιταλικη αθηνας ηταν καπου 9.000 .. το μονο που θυμαμαι ειναι οτι ελεγε για κατι νησια ..κατα τ αλλα δεν καταλαβα τιποτα.. παρ ολα αυτα,για να σε καθησυχασω,εγω που δεν ξερω γρι ιταλικα,περσυ εγραψα 4. οποτε φαντασου ποσο καλα θα τα χεις παει συ οποτε κουυλ Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: αα σ ευχαριστω πολυ!! και εσυ καλα τα πηγες δεν ξερω αν πεσει γιατι ακουγεται οτι οι σχολες στο 1 πεδιο θα ανεβουν ελαχιστα..παντως για την αγγλικη δεν ειμαι πολυ σιγουρη γιατι τα αγγλικα ηταν δυσκολα φετος και οι περισσοτεροι δεν εγραψαν και πολυ καλα οποτε μπορει να μεινει και σταθερη ή και να πεσει..παντως δε χανεις και τιποτα αν τη δηλωσεις Click για ανάπτυξη... εννοειται οτι θα την δηλωσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Ιουνίου 2012 !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 19:25 Η !w@Nn4 έγραψε: #20 25-06-12 19:25 Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: ενταξει..απ οσο ξερω ειναι πολυ χαμηλη η βαση για την ιταλικη(νομιζω καπου 11.000 μαζι με το ειδικο μαθημα) καλη σας επιτυχια σας ευχομαι !!! Click για ανάπτυξη... Εγώ αναφέρομαι στις αρχιτεκτονικές... Καλή επιτυχία σε όλους μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: Και εγω αγγλικη θελω...αλλα πρεπει να εχω γραψει γυρω στο 15-16 στα αγγλικα και εβγαλα και 17.920 οποτε δεν ανησυχω και πολυ Click για ανάπτυξη... εγω εβγαλα 15292 (οποτε δεν περναω αγγλικη αν και αυτη ηταν ο στοχος μου) . παρολα αυτα μ αρεσει κ ΜΜΕ κ διεθνων κ ευρωπαικων.. ελπιζω να χω γραψει κανα 17αρι στα αγγλικα.. η αγγλικη τι λες?θα πεσει φετος? για να ξερω,να ελπιζω η ουτε καν? (ααα κ συγχαρητηρια για τον βαθμο σου!!!!) Αρχική Δημοσίευση από tiramisuu: Ναι, απλώς με τόσο καλούς βαθμούς που έχουν όλοι, φοβάμαι μην ανέβει η βάση υπερβολικά, του τύπου 4.000-5.000 μόρια... Δύσκολο βέβαια, αλλά λέω! Καλή επιτυχία και σ' εσένα! Click για ανάπτυξη... ναι οι ξερες φιλολογιες κανουν κατι τετοιες αυξομειωσεις.. σ αευχαριστω παντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Queen of Hearts Δραστήριο μέλος Η Queen of Hearts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 798 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:45 Η Queen of Hearts: #17 25-06-12 17:45 Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: εγω εβγαλα 15292 (οποτε δεν περναω αγγλικη αν και αυτη ηταν ο στοχος μου) . παρολα αυτα μ αρεσει κ ΜΜΕ κ διεθνων κ ευρωπαικων.. ελπιζω να χω γραψει κανα 17αρι στα αγγλικα.. η αγγλικη τι λες?θα πεσει φετος? για να ξερω,να ελπιζω η ουτε καν? (ααα κ συγχαρητηρια για τον βαθμο σου!!!!) Click για ανάπτυξη... αα σ ευχαριστω πολυ!! και εσυ καλα τα πηγες δεν ξερω αν πεσει γιατι ακουγεται οτι οι σχολες στο 1 πεδιο θα ανεβουν ελαχιστα..παντως για την αγγλικη δεν ειμαι πολυ σιγουρη γιατι τα αγγλικα ηταν δυσκολα φετος και οι περισσοτεροι δεν εγραψαν και πολυ καλα οποτε μπορει να μεινει και σταθερη ή και να πεσει..παντως δε χανεις και τιποτα αν τη δηλωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:49 Η tiramisuu: #18 25-06-12 17:49 Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: ναι οι ξερες φιλολογιες κανουν κατι τετοιες αυξομειωσεις.. σ αευχαριστω παντως! Click για ανάπτυξη... Μου 'κανες την καρδιά περιβόλι Πάντως για τα αγγλικά, συμφωνώ με αυτό που γράφτηκε... πολλοί ήταν αυτοί που είχαν παράπονα, αν κρίνω από ό,τι διάβασα εδώ στο ι-σκουλ... οπότε ίσως να μην έχει τρομερή άνοδο... Εγώ η καημενούλα δεν έχω κανένα να σχολιάσουμε τα ιταλικά Ούτε καν επίσημες απαντήσεις δεν έχουν βγει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakiiilove Νεοφερμένο μέλος Η marakiiilove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 18:43 Η marakiiilove: #19 25-06-12 18:43 Αρχική Δημοσίευση από tiramisuu: Μου 'κανες την καρδιά περιβόλι Πάντως για τα αγγλικά, συμφωνώ με αυτό που γράφτηκε... πολλοί ήταν αυτοί που είχαν παράπονα, αν κρίνω από ό,τι διάβασα εδώ στο ι-σκουλ... οπότε ίσως να μην έχει τρομερή άνοδο... Εγώ η καημενούλα δεν έχω κανένα να σχολιάσουμε τα ιταλικά Ούτε καν επίσημες απαντήσεις δεν έχουν βγει! Click για ανάπτυξη... εγω δεν εχω ιδεα απο ιταλικα :Ρ ειχα παει κ εδωσα περσυ απλα σαν αισχατη επιλογη επιδη η ιταλικη αθηνας ηταν καπου 9.000 .. το μονο που θυμαμαι ειναι οτι ελεγε για κατι νησια ..κατα τ αλλα δεν καταλαβα τιποτα.. παρ ολα αυτα,για να σε καθησυχασω,εγω που δεν ξερω γρι ιταλικα,περσυ εγραψα 4. οποτε φαντασου ποσο καλα θα τα χεις παει συ οποτε κουυλ Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: αα σ ευχαριστω πολυ!! και εσυ καλα τα πηγες δεν ξερω αν πεσει γιατι ακουγεται οτι οι σχολες στο 1 πεδιο θα ανεβουν ελαχιστα..παντως για την αγγλικη δεν ειμαι πολυ σιγουρη γιατι τα αγγλικα ηταν δυσκολα φετος και οι περισσοτεροι δεν εγραψαν και πολυ καλα οποτε μπορει να μεινει και σταθερη ή και να πεσει..παντως δε χανεις και τιποτα αν τη δηλωσεις Click για ανάπτυξη... εννοειται οτι θα την δηλωσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Ιουνίου 2012 !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 19:25 Η !w@Nn4 έγραψε: #20 25-06-12 19:25 Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: ενταξει..απ οσο ξερω ειναι πολυ χαμηλη η βαση για την ιταλικη(νομιζω καπου 11.000 μαζι με το ειδικο μαθημα) καλη σας επιτυχια σας ευχομαι !!! Click για ανάπτυξη... Εγώ αναφέρομαι στις αρχιτεκτονικές... Καλή επιτυχία σε όλους μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: εγω εβγαλα 15292 (οποτε δεν περναω αγγλικη αν και αυτη ηταν ο στοχος μου) . παρολα αυτα μ αρεσει κ ΜΜΕ κ διεθνων κ ευρωπαικων.. ελπιζω να χω γραψει κανα 17αρι στα αγγλικα.. η αγγλικη τι λες?θα πεσει φετος? για να ξερω,να ελπιζω η ουτε καν? (ααα κ συγχαρητηρια για τον βαθμο σου!!!!) Click για ανάπτυξη... αα σ ευχαριστω πολυ!! και εσυ καλα τα πηγες δεν ξερω αν πεσει γιατι ακουγεται οτι οι σχολες στο 1 πεδιο θα ανεβουν ελαχιστα..παντως για την αγγλικη δεν ειμαι πολυ σιγουρη γιατι τα αγγλικα ηταν δυσκολα φετος και οι περισσοτεροι δεν εγραψαν και πολυ καλα οποτε μπορει να μεινει και σταθερη ή και να πεσει..παντως δε χανεις και τιποτα αν τη δηλωσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tiramisuu Δραστήριο μέλος Η tiramisuu αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 449 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 17:49 Η tiramisuu: #18 25-06-12 17:49 Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: ναι οι ξερες φιλολογιες κανουν κατι τετοιες αυξομειωσεις.. σ αευχαριστω παντως! Click για ανάπτυξη... Μου 'κανες την καρδιά περιβόλι Πάντως για τα αγγλικά, συμφωνώ με αυτό που γράφτηκε... πολλοί ήταν αυτοί που είχαν παράπονα, αν κρίνω από ό,τι διάβασα εδώ στο ι-σκουλ... οπότε ίσως να μην έχει τρομερή άνοδο... Εγώ η καημενούλα δεν έχω κανένα να σχολιάσουμε τα ιταλικά Ούτε καν επίσημες απαντήσεις δεν έχουν βγει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. marakiiilove Νεοφερμένο μέλος Η marakiiilove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 18:43 Η marakiiilove: #19 25-06-12 18:43 Αρχική Δημοσίευση από tiramisuu: Μου 'κανες την καρδιά περιβόλι Πάντως για τα αγγλικά, συμφωνώ με αυτό που γράφτηκε... πολλοί ήταν αυτοί που είχαν παράπονα, αν κρίνω από ό,τι διάβασα εδώ στο ι-σκουλ... οπότε ίσως να μην έχει τρομερή άνοδο... Εγώ η καημενούλα δεν έχω κανένα να σχολιάσουμε τα ιταλικά Ούτε καν επίσημες απαντήσεις δεν έχουν βγει! Click για ανάπτυξη... εγω δεν εχω ιδεα απο ιταλικα :Ρ ειχα παει κ εδωσα περσυ απλα σαν αισχατη επιλογη επιδη η ιταλικη αθηνας ηταν καπου 9.000 .. το μονο που θυμαμαι ειναι οτι ελεγε για κατι νησια ..κατα τ αλλα δεν καταλαβα τιποτα.. παρ ολα αυτα,για να σε καθησυχασω,εγω που δεν ξερω γρι ιταλικα,περσυ εγραψα 4. οποτε φαντασου ποσο καλα θα τα χεις παει συ οποτε κουυλ Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: αα σ ευχαριστω πολυ!! και εσυ καλα τα πηγες δεν ξερω αν πεσει γιατι ακουγεται οτι οι σχολες στο 1 πεδιο θα ανεβουν ελαχιστα..παντως για την αγγλικη δεν ειμαι πολυ σιγουρη γιατι τα αγγλικα ηταν δυσκολα φετος και οι περισσοτεροι δεν εγραψαν και πολυ καλα οποτε μπορει να μεινει και σταθερη ή και να πεσει..παντως δε χανεις και τιποτα αν τη δηλωσεις Click για ανάπτυξη... εννοειται οτι θα την δηλωσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Ιουνίου 2012 !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 19:25 Η !w@Nn4 έγραψε: #20 25-06-12 19:25 Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: ενταξει..απ οσο ξερω ειναι πολυ χαμηλη η βαση για την ιταλικη(νομιζω καπου 11.000 μαζι με το ειδικο μαθημα) καλη σας επιτυχια σας ευχομαι !!! Click για ανάπτυξη... Εγώ αναφέρομαι στις αρχιτεκτονικές... Καλή επιτυχία σε όλους μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: ναι οι ξερες φιλολογιες κανουν κατι τετοιες αυξομειωσεις.. σ αευχαριστω παντως! Click για ανάπτυξη... Μου 'κανες την καρδιά περιβόλι Πάντως για τα αγγλικά, συμφωνώ με αυτό που γράφτηκε... πολλοί ήταν αυτοί που είχαν παράπονα, αν κρίνω από ό,τι διάβασα εδώ στο ι-σκουλ... οπότε ίσως να μην έχει τρομερή άνοδο... Εγώ η καημενούλα δεν έχω κανένα να σχολιάσουμε τα ιταλικά Ούτε καν επίσημες απαντήσεις δεν έχουν βγει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marakiiilove Νεοφερμένο μέλος Η marakiiilove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 99 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 18:43 Η marakiiilove: #19 25-06-12 18:43 Αρχική Δημοσίευση από tiramisuu: Μου 'κανες την καρδιά περιβόλι Πάντως για τα αγγλικά, συμφωνώ με αυτό που γράφτηκε... πολλοί ήταν αυτοί που είχαν παράπονα, αν κρίνω από ό,τι διάβασα εδώ στο ι-σκουλ... οπότε ίσως να μην έχει τρομερή άνοδο... Εγώ η καημενούλα δεν έχω κανένα να σχολιάσουμε τα ιταλικά Ούτε καν επίσημες απαντήσεις δεν έχουν βγει! Click για ανάπτυξη... εγω δεν εχω ιδεα απο ιταλικα :Ρ ειχα παει κ εδωσα περσυ απλα σαν αισχατη επιλογη επιδη η ιταλικη αθηνας ηταν καπου 9.000 .. το μονο που θυμαμαι ειναι οτι ελεγε για κατι νησια ..κατα τ αλλα δεν καταλαβα τιποτα.. παρ ολα αυτα,για να σε καθησυχασω,εγω που δεν ξερω γρι ιταλικα,περσυ εγραψα 4. οποτε φαντασου ποσο καλα θα τα χεις παει συ οποτε κουυλ Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: αα σ ευχαριστω πολυ!! και εσυ καλα τα πηγες δεν ξερω αν πεσει γιατι ακουγεται οτι οι σχολες στο 1 πεδιο θα ανεβουν ελαχιστα..παντως για την αγγλικη δεν ειμαι πολυ σιγουρη γιατι τα αγγλικα ηταν δυσκολα φετος και οι περισσοτεροι δεν εγραψαν και πολυ καλα οποτε μπορει να μεινει και σταθερη ή και να πεσει..παντως δε χανεις και τιποτα αν τη δηλωσεις Click για ανάπτυξη... εννοειται οτι θα την δηλωσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 26 Ιουνίου 2012 !w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 19:25 Η !w@Nn4 έγραψε: #20 25-06-12 19:25 Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: ενταξει..απ οσο ξερω ειναι πολυ χαμηλη η βαση για την ιταλικη(νομιζω καπου 11.000 μαζι με το ειδικο μαθημα) καλη σας επιτυχια σας ευχομαι !!! Click για ανάπτυξη... Εγώ αναφέρομαι στις αρχιτεκτονικές... Καλή επιτυχία σε όλους μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 11 Επόμενη 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 11 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από tiramisuu: Μου 'κανες την καρδιά περιβόλι Πάντως για τα αγγλικά, συμφωνώ με αυτό που γράφτηκε... πολλοί ήταν αυτοί που είχαν παράπονα, αν κρίνω από ό,τι διάβασα εδώ στο ι-σκουλ... οπότε ίσως να μην έχει τρομερή άνοδο... Εγώ η καημενούλα δεν έχω κανένα να σχολιάσουμε τα ιταλικά Ούτε καν επίσημες απαντήσεις δεν έχουν βγει! Click για ανάπτυξη... εγω δεν εχω ιδεα απο ιταλικα :Ρ ειχα παει κ εδωσα περσυ απλα σαν αισχατη επιλογη επιδη η ιταλικη αθηνας ηταν καπου 9.000 .. το μονο που θυμαμαι ειναι οτι ελεγε για κατι νησια ..κατα τ αλλα δεν καταλαβα τιποτα.. παρ ολα αυτα,για να σε καθησυχασω,εγω που δεν ξερω γρι ιταλικα,περσυ εγραψα 4. οποτε φαντασου ποσο καλα θα τα χεις παει συ οποτε κουυλ Αρχική Δημοσίευση από christina.kstr: αα σ ευχαριστω πολυ!! και εσυ καλα τα πηγες δεν ξερω αν πεσει γιατι ακουγεται οτι οι σχολες στο 1 πεδιο θα ανεβουν ελαχιστα..παντως για την αγγλικη δεν ειμαι πολυ σιγουρη γιατι τα αγγλικα ηταν δυσκολα φετος και οι περισσοτεροι δεν εγραψαν και πολυ καλα οποτε μπορει να μεινει και σταθερη ή και να πεσει..παντως δε χανεις και τιποτα αν τη δηλωσεις Click για ανάπτυξη... εννοειται οτι θα την δηλωσω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
!w@Nn4 Πολύ δραστήριο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 1.260 μηνύματα. 25 Ιουνίου 2012 στις 19:25 Η !w@Nn4 έγραψε: #20 25-06-12 19:25 Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: ενταξει..απ οσο ξερω ειναι πολυ χαμηλη η βαση για την ιταλικη(νομιζω καπου 11.000 μαζι με το ειδικο μαθημα) καλη σας επιτυχια σας ευχομαι !!! Click για ανάπτυξη... Εγώ αναφέρομαι στις αρχιτεκτονικές... Καλή επιτυχία σε όλους μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από marakiiilove: ενταξει..απ οσο ξερω ειναι πολυ χαμηλη η βαση για την ιταλικη(νομιζω καπου 11.000 μαζι με το ειδικο μαθημα) καλη σας επιτυχια σας ευχομαι !!! Click για ανάπτυξη... Εγώ αναφέρομαι στις αρχιτεκτονικές... Καλή επιτυχία σε όλους μας. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.