palio_melos
Διάσημο μέλος
Καταρχην συγχαρητηρια στα παιδια που περασανε το λοουερ, και δευτερον συγχαρητηρια και καλη ευρεση εργασιας σε ολους εμας που καταφεραμε και πηραμε αυτο το ρημαδοχαρτο που λεγεται προφισιενσυ!
Απλα μπηκα για να σας πω οτι, ξερω, δεν υπαρχει ουσιαστικα παρηγορια για καποιους που δεν το πηραν, και το ενιωσα οταν αρχηκα η αδερφη μ μ εκανε πλακα πως δεν περασα.. Πέρασαν χιλιαδες σκεψεις απο το μυαλο μ, οπως γτ γαμωτο?!, τι θα κανω τωρα με προφισιενσυ και σχολειο και ολα αυτα (και δεν ειμαι κανας μαθητης που δινει σημασια στο σχολειο να φανταστειτε!) και ολα αυτα.. Νταξει, εγω απλα να πω, ξαναπροσπαθηστε, η μονη μλκια απο αυτο, ειναι οτι πλουτιζει η ενωση.
Τεσπα, να ευχαριστησω εσας, που ακομα και ας μν εγραφα, ολι μαζι ειχαμε ενα αγχος ομως.. Και κατι αλλο....
ΤΕΟ!! Εισαι απο τα ατομα που πρεπει να υπαρχουν σε φορα! Δν ξερεις τι βοηθεια εχεις δωσει! Αν περιμεναμε απο την ενωση (και την Αλεξιου) θα χαμε ξημερωσει..
Συγχαρητηρια φιλε μ! Keep up the good work!
Αντε, γεια σας, και ισως να γινω μονιμος θαμωνας απο σεπτεμβρη! Για την ωρα, παμε να απολαυσουμε λιγο το καλοκαιρι μας.. (Αντε και να δω τα αναλυτικα αποτελεσματα απο αυριο, γτ εχω σκασει να δω αν πηρα bf στο αναθεματισμενο το GCVR!
Και παλι καλημέρα σας!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antonis21
Εκκολαπτόμενο μέλος
και εγω απο τα προφορικα...δεν μπορω να το χωνεψω ακομα...αν ειναι δυνατον να περασω εκθεση και λισενινγκ που κοβομουνα σε ολα στο φροντ και να με κοψουν προφορικα...δεν μιλαω πολυ αλλα οι εξεταστες δεν μπορει να ειναι τοσο αυστηροι...δεν γινεται να περνας εκθεση και να μην ξερεις να μιλας αγγλικα...αλλα θα μου πειτε αν ηταν ετσι θα περναγανε ολοι...
κι εγω πηρα bf στα προφορικα ενω στην εκθεση ειχα κανονικο pass...
αυτο σημαινει μαλλον οτι δεν ξερω να μιλαω αγγλικα, μονο να γραφω
μονο και μονο απο το αγχος μπορεις να κανεις λαθη στα προφορικα που δεν θα τα 'κανες με τιποτα αμα μιλαγες ανεπισημα χωρις να ξερεις οτι εξεταζεσαι...αλλα δε νομιζω να υπολογιζουν και πολυ αυτον τον παραγοντα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ferrari
Νεοφερμένος
-----------------------------------------
για το cambrige μιλαω
caramela
Νεοφερμένος
καλα αποτελεσματα σε ολους!!
ferrari
Νεοφερμένος
Dawn7
Νεοφερμένος
(Από την αγωνία μου έβλεπα στον ύπνο μου ότι τ'αποτελέσματα είχαν βγει από το βράδυ κι εγώ δεν είχα ιντερνετ για να τα δω χαχαχαχα)
ferrari
Νεοφερμένος
enitron
Νεοφερμένος
Open-minded
Νεοφερμένος
enitron
Νεοφερμένος
Συγχαρητήριααααα!!!! άντε και εις ανώτεραΠηρα τηλ στη hau και μου ειπαν οτι..............ΤΟ ΠΗΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:xixi:
ferrari
Νεοφερμένος
Open-minded
Νεοφερμένος
Ευχαριστω πολύ!!!!!:thanks:Συγχαρητήριααααα!!!! άντε και εις ανώτερα
Riri
Νεοφερμένος
tzeni16
Νεοφερμένος
Student
Name: EVGENIA ARVANITAKI
Student Code: 889415
E-mail:
Birthdate: 16/5/1993
Exam Results
Examination: E.C.P.E. MAY 2009
Final: P
P/F: Pass
ORAL: HP
LST: HP
GCRV: HP
WRI: LP
We are pleased to inform you that you have passed the examination you requested the results for. Congratulations!
Performance Range
HP = Honors Pass.
P = Pass.
LP = Low Pass.
BF = Borderline-Fail.
F = Fail.
Y = Examinee did not take this section of the examination.
enitron
Νεοφερμένος
οπότε απανταχού εναπομείναντες του michigan σπεύσατε να δείτε τα αποτελέσματα σας, ειναι διαθέσιμα ηλεκτρονικά...
caramela
Νεοφερμένος
silverpeace
Νεοφερμένος
Examination: E.C.P.E. MAY 2009
Final: P
P/F: Pass
ORAL: LP
LST: P
GCRV: HP
WRI: LP
We are pleased to inform you that you have passed the examination you requested the results for. Congratulations!
ferrari
Νεοφερμένος
Open-minded
Νεοφερμένος
enitron
Νεοφερμένος
μπράβο σε όλους!!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.