Παιδιά, καλημέρα.. Το σιχαινομαι αυτο που κανω, (να μην ειμαι ενεργο μελος σε ενα φορουμ, και να πεταγομαι που και που να μιλαω, αλλα i can't help it!)
Καταρχην συγχαρητηρια στα παιδια που περασανε το λοουερ, και δευτερον συγχαρητηρια και καλη ευρεση εργασιας σε ολους εμας που καταφεραμε και πηραμε αυτο το ρημαδοχαρτο που λεγεται προφισιενσυ!
Απλα μπηκα για να σας πω οτι, ξερω, δεν υπαρχει ουσιαστικα παρηγορια για καποιους που δεν το πηραν, και το ενιωσα οταν αρχηκα η αδερφη μ μ εκανε πλακα πως δεν περασα.. Πέρασαν χιλιαδες σκεψεις απο το μυαλο μ, οπως γτ γαμωτο?!, τι θα κανω τωρα με προφισιενσυ και σχολειο και ολα αυτα (και δεν ειμαι κανας μαθητης που δινει σημασια στο σχολειο να φανταστειτε!) και ολα αυτα.. Νταξει, εγω απλα να πω, ξαναπροσπαθηστε, η μονη μλκια απο αυτο, ειναι οτι πλουτιζει η ενωση.
Τεσπα, να ευχαριστησω εσας, που ακομα και ας μν εγραφα, ολι μαζι ειχαμε ενα αγχος ομως.. Και κατι αλλο....
ΤΕΟ!! Εισαι απο τα ατομα που πρεπει να υπαρχουν σε φορα! Δν ξερεις τι βοηθεια εχεις δωσει! Αν περιμεναμε απο την ενωση (και την Αλεξιου

) θα χαμε ξημερωσει..
Συγχαρητηρια φιλε μ! Keep up the good work!
Αντε, γεια σας, και ισως να γινω μονιμος θαμωνας απο σεπτεμβρη! Για την ωρα, παμε να απολαυσουμε λιγο το καλοκαιρι μας.. (Αντε και να δω τα αναλυτικα αποτελεσματα απο αυριο, γτ εχω σκασει να δω αν πηρα bf στο αναθεματισμενο το GCVR!
Και παλι καλημέρα σας!