kos_maverik
Εκκολαπτόμενο μέλος

---------------------------------------------
Εχεις B, B, C, C!!!Μπραβο enitron:no1:!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Riri
Νεοφερμένο μέλος

Τελικα τι ειναι το P/F ξερει κανεις; στο ecpe μονο ισχυει οτι αν εχεις ενα BF περνας.Exam Results
Examination: E.C.C.E. MAY 2009
Final: F
P/F: Fail
ORAL: LP
LST: BF
GVR: LP
WRI: LP
δειτε γιατι λιγο με εκοψαν!!!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mr strange
Δραστήριο μέλος

παιζει να ειμαι και ο μονος απο το φορουμ που καταφερε να παρει BF στα προφορικα...
παντως παιδια επαναλαμβανω πως σε εμενα και τους συμμαθητες μου στο φροντιστηριο τα αποτελεσματα του ecpe εμφανιζονται κανονικα στον ορφεα απο τις 2.30 το μεσημερι μαλιστα. και δεν ανηκουμε σε αυτους που τα ειδαν κατα τυχη το πρωι.
οποτε προσπαθηστε ολοι ακομα και αν δεν εχετε κωδικο φροντιστηριου.
εγω πηγαινω στην ευρωγνωση της Καντζας. κανενας καθηγητης δεν επικοινωνησε μεχρι στιγμης μαζι μου να με ενημερωσει και ολοι οι συμμαθητες μου και εγω τα ειδαμε μονοι μας απο τον Ορφεα με τον κωδικο μας.
δηλαδη το βλεπεις και τωρα??αυτη την στιγμη..???
Adamsdoor
Πολύ δραστήριο μέλος

17 και 3..τι βαθμο καλε..pass ειναι σκετο!ORAL: p
LST: p
WRI: LP
Παιδιά ξέρει κανείς να μου πει τι βαθμό βγάζω με αυτά?
Ξέρω ότι πέρασα, με ενημέρωσε το φροντιστήριο μου...αλλά δεν μου είπαν με τι βαθμό πέρασα...ευχαριστώωωωω![]()

keep walking
Δραστήριο μέλος

το κεμπριτζ!!!!!!!ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙς ΠΑΝΤΩς... ΤΟ FCE ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΤΕΞΕΛ..??? Η ΤΟ ΚΕΜΠΡΙΤΖ???
kos_maverik
Εκκολαπτόμενο μέλος

17 και 3..τι βαθμο καλε..pass ειναι σκετο!![]()

enitron
Νεοφερμένο μέλος

Δέν είχα τόσο μεγαλεπήβολες απαιτήσεις. προσπαθούσα να καταλάβω αν είναι LP ή P σκέτο...πάντως ευχαριστώ πολύ παιδιά...είστε όλοι καταπληκτικοί17 και 3..τι βαθμο καλε..pass ειναι σκετο!![]()
antonis21
Εκκολαπτόμενο μέλος

δηλαδη το βλεπεις και τωρα??αυτη την στιγμη..???
ναι τα ξαναειδα και πριν λιγο για να χωνεψω οτι πηρα BF στα προφορικα

δεν ξερω τι γινεται. ισως για καποια φροντιστηρια τα εχουν βγαλει και για τους μαθητες...
η ανοργανωσια τους ειναι ικανη για τα παντα...
θα μου πει κανενας ποσο % πιανουν οι βαθμοι? εννοω P,F κλπ
να ξερω τι εκανα πιο αναλυτικα.
kos_maverik
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ααα σιγα τωραΔέν είχα τόσο μεγαλεπήβολες απαιτήσεις. προσπαθούσα να καταλάβω αν είναι LP ή P σκέτο...πάντως ευχαριστώ πολύ παιδιά...είστε όλοι καταπληκτικοί

prinCess.
Επιφανές μέλος

endlesstrip1994
Νεοφερμένο μέλος

Adamsdoor
Πολύ δραστήριο μέλος

καλε σε δουλευω..Δέν είχα τόσο μεγαλεπήβολες απαιτήσεις. προσπαθούσα να καταλάβω αν είναι LP ή P σκέτο...πάντως ευχαριστώ πολύ παιδιά...είστε όλοι καταπληκτικοί

συγχαρητηρια που το πηρες μη σε νοιαζει ο βαθμος!pass ειναι!

toeraki
Νεοφερμένο μέλος

Έδωσα 2 πτυχία στα Γαλλικά στις 17 Μαίου, πέρασα με άριστα και στα δύο. Έδωσα ECPE επίσης στις 17 Μαίου (ωραία μέρα...

kos_maverik
Εκκολαπτόμενο μέλος

Μη στεναχωριεσαι για τους αμερικανους και για ενα χαρτι υγειας(Δεν ηθελα να το πω με το ονομα τουγαμωτο δεν περασα![]()

antonis21
Εκκολαπτόμενο μέλος

Examination: E.C.P.E. MAY 2009
ORAL: BF καταφερα το ακατορθωτο!!!

LST: F
GCRV: P
WRI: P
We regret to inform you that you did not pass the examination you requested the results for.
επαναλαμβανω πως ειμαι μαθητης φροντιστηριου και μου βγαινουν στον Ορφεα κανονικα με τον κωδικο μου. το ιδιο και στους συμμαθητες μου.
οταν δινεις προφισενσυ εχοντας να ασχοληθεις με αγγλικα απο την τριτη γυμνασιου και τωρα εισαι 21 χρονων μπορεις να καταφερεις τα παντα...ακομα και να κοπεις στα προφορικα...

kos_maverik
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χε χε χε!!!!
Έδωσα 2 πτυχία στα Γαλλικά στις 17 Μαίου, πέρασα με άριστα και στα δύο. Έδωσα ECPE επίσης στις 17 Μαίου (ωραία μέρα...) και πέρασα σε όλα με High Pass!!! Εκτός του ότι είχα να πιάσω αγγλικά-γαλλικά 6 χρόνια, έκανα μόνο 7 μήνες και στις δύο γλώσσες! Not bad, huh? Σειρά έχουν τα ιταλικά, ίσως και ένα μεγαλύτερο πτυχίο στα Γερμανικά. Καλά αποτελέσματα σε όλους!!!
![]()

Τα ιταλικα ποσα χρονια θελουν;Σκεφτομαι να αρχισω τωρα...:no1:!
prinCess.
Επιφανές μέλος

Μη στεναχωριεσαι για τους αμερικανους και για ενα χαρτι υγειας(Δεν ηθελα να το πω με το ονομα του!)!!!Την επομενη φορα θα το παρεις σιγουρα
:iagree::no1:!!!!!
ΝΑΙ ΤΩΡΑ να δεις κραξιμο

=/
Exam Results
Examination: E.C.C.E. MAY 2009
ORAL: BF
LST: HP
WRI: BF
Nikos93
Εκκολαπτόμενο μέλος

kos_maverik
Εκκολαπτόμενο μέλος

-----------------------------------------
ΒΓΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝ!Για τι πτυχιο μιλας;Προσεχε καλυτερα πως μιλας μην ερθει κανενας συντονιστηςΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΑΝΤΕ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

{~*1rèNe*~}
Τιμώμενο Μέλος

BF στα προφορικά πήρε και μια φίλη μου...παιζει να ειμαι και ο μονος απο το φορουμ που καταφερε να παρει BF στα προφορικα...
παντως παιδια επαναλαμβανω πως σε εμενα και τους συμμαθητες μου στο φροντιστηριο τα αποτελεσματα του ecpe εμφανιζονται κανονικα στον ορφεα απο τις 2.30 το μεσημερι μαλιστα. και δεν ανηκουμε σε αυτους που τα ειδαν κατα τυχη το πρωι.
οποτε προσπαθηστε ολοι ακομα και αν δεν εχετε κωδικο φροντιστηριου.
εγω πηγαινω στην ευρωγνωση της Καντζας. κανενας καθηγητης δεν επικοινωνησε μεχρι στιγμης μαζι μου να με ενημερωσει και ολοι οι συμμαθητες μου και εγω τα ειδαμε μονοι μας απο τον Ορφεα με τον κωδικο μας.
Εμένα δεν μου εμφανίζονται τα αποτελέσματα, κι εγώ Ευρωγνώση πηγαίνω, και με πήρε τηλέφωνο ο καθηγητής/διευθυντής μου!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.