Αποτελέσματα ΕCCE/ECPE May 2009

Περάσατε στις εξετάσεις;
Η ψήφος σας θα προβάλεται δημόσια. Κλειστή δημοσκόπηση .

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 0)
  • Ναι

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 0 0,0%

• Σύνολο ψηφοφόρων
    0
  • Κλειστή δημοσκόπηση .
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
ΝΑΙ ΤΩΡΑ να δεις κραξιμο :'( ολα σκατα Τ.Τ

=/

Exam Results

Examination: E.C.C.E. MAY 2009
Final: F
P/F: Fail
ORAL: BF
LST: HP
GVR: LP
WRI: BF

κι εσυ bf στα προφορικα ε?:(
κι εγω αλλα εδινα ecpe.
πρεπει να ανηκω σε μεγαλη μειοψηφια των διαγωνιζομενων...:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

για proficiency Μητσιgun μιλαω !!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

για proficiency Μητσιgun μιλαω !!!
Οχ:lol:!!!Το εκανες πιστολακι το Michigan:P!!!Εχουν βγει για τους φροντιστηριουχους και για μερικους μονο μαθητες:):P!
---Εγω παω καληνυχτα!Μπορει να μπω μετα...:bye:!---

Exam Results

Examination: E.C.P.E. MAY 2009
ORAL: BF καταφερα το ακατορθωτο!!! :D
:no1: τα ακατορθωτα ειναι τα ωραια...πιαδια οσοι δεν περασατε παρτε το χαλαρα σιγα το πραγμα...οχι σαν και μενα το χαζο που οταν δεν το πηρα τη πρωτη πλανταξα...αμα δεν δωσεις 2 φορες πτυχιο δε λεει...ρε εμενα
τη πρωτη φορα μου ελεγε οτι ειμαι η μοναδικη που εμεινα με hp αλλα τελικα δεν ημουν:(....

παιιιδιάαααααααα

τσέκαρα για ecpe και μου τά βγαλε!!! το πήρα!!:jumpy::jumpy::jumpy:

παιδια ασχετο αλλα μια φιλη μου που περασε μου ειπε σημερα οτι μια φιλη της καθηγητρια γνωριζε εδω και καιρο οτι τα αποτελεσματα για το ecpe θα βγουν σημερα 29/7. της το ειχε πει πριν 2 βδομαδες.

φανταστειτε τι κοροιδια επεσε δηλαδη...

Να ρωτήσω κι εγώ, τι βαθμός είναι όταν έχεις HP, P, LP, LP;;;

Παρατήρησα ότι ήταν λίγο αυστηροί στα προφορικά και στην έκθεση... Κρίμα...

Αρχική Δημοσίευση από {~*1rèNe*~};470417:
Να ρωτήσω κι εγώ, τι βαθμός είναι όταν έχεις HP, P, LP, LP;;;

Παρατήρησα ότι ήταν λίγο αυστηροί στα προφορικά και στην έκθεση... Κρίμα...
Pass ειναι!

ευχαριστώ πολύ Αντώνη!!!!!εσύ έδωσες κατι???
ΕCPE περασα αλλα δε μου βγαζει ακριβη αποτελεσματα ακομα απο το φροντιστηριο τα εμαθα...:)

ρε παιδια το πιστοποιητικο ποτε παει στους φροντιστηριουχους!???? το θελω!

Αλήθεια;;; Αχ, τι ωραία!!!! Σκεφτόμουν μήπως είναι LP... Όχι ότι θα με πείραζε! Αρκεί που το πήρα!
Λολ! Έχω το FCE με C και το ECPE με Pass (B)!!! Wow!!

Exam Results

Examination: E.C.C.E. MAY 2009
ORAL: LP
LST: BF
GVR: LP
WRI: LP
δειτε γιατι λιγο με εκοψαν!!!!!!!!

Μην στεναχωριέσαι θα το ξαναδώσεις και θα το περασεις, εμένα 2 διαφορετικοι μαθητες με τις ιδιες βαθμολογίες με σένα, ό ένας πέρασε και ο άλλος κόπηκε. Το BF πάιζει ρόλο σε τι ποσοστό το έχεις και αν τα LP το καλύπτουν..Don't worry..Go on...

παιιιδιάαααααααα

τσέκαρα για ecpe και μου τά βγαλε!!! το πήρα!!:jumpy::jumpy::jumpy:
Εγώ γιατί δεν μπορώ να το δω.....:'((congratulations!!!!:no1:)

τι ειναι οταν καποιος εχει hp,hp,lp,bf ?

ας αναφερει καποιος το ποσοστο των διαγωνιζομενων που κοβεται στα προφορικα να γελασω με τα χαλια μου :D

Πηρες HP στο ακουστικο (και LP στο GVR) που σημαινει το κατεχεις!!!Απλα ησουν ατυχη!!!:)!
-----------------------------------------

ΒΓΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝ!Για τι πτυχιο μιλας;Προσεχε καλυτερα πως μιλας μην ερθει κανενας συντονιστης;)!!!

έχω την εντύπωση ότι το michigan έχει πολύυυυυυυ ευνοική βαθμολόγηση αν και μιλάω εκ του ασφαλούς :P σκεφτείτε μόνο ότι λένε στα προφορικά και στην έκθεση συνήθως δεν κόβουν, και GVR και listening είναι τα δύσκολα...με βάση τον νόμο των πιθανοτήτων υπάρχουν έστω και λίγες όμως πιθανότητες για κάποιον να πάρει 100% και στα δύο μέρη χωρίς να είναι ιδιαίτερα καλός... είναι σπάνιο αλλά όλα είναι πιθανά...άρα αν σκεφτείτε τα παραπάνω το ecce είναι πολύ εύκολο
άποψή μου βέβαια...
:thanks:

ρε παιδια το πιστοποιητικο ποτε παει στους φροντιστηριουχους!???? το θελω!

Συγχαρητήρια, τελικά είδες? ούτε Παρασκευή ουτε Δευτερα τα αποτελέσματα...Outsider η hau...Congratulations!!!!Τέλος το αγχος!!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back