Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:27 Ο Guest 881237: #301 31-10-21 20:27 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: εε πάλι καλά.. αλλιως θα πήγαινε κάποιος κατευθείαν απο το νηπιαγωγείο. μήπως εννοούσαν να παρακολουθήσεις τα μαθήματα κάτι σαν φροντιστήριο, αλλά να μην έχεις την δυνατότητα για δίπλωμα;; που δεν δίνεις σε αυτούς εξετάσεις..είναι κρατικές εοππεπ που είπες και εσύ. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω... Α επίσης δύο κοπέλες από το σχολείο μου πήραν δίπλωμα από κβδμ πριν το τελειώσουν . Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 04:49 Η Kiki mat έγραψε: #302 02-11-21 04:49 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί στα στρουμφάκια εκείνο το στρουμφάκι με το καθρεφτάκι το λένε Μελενιο;Λιχου δης ο λιχουδης ,υπναρας ο υπναρας . Τελοσπάντων θα κάνω μία εργασία για την μόνη του Γενεθλιού της Παναγιάς . Μάθημα τα σαββάτα κάνετε ; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Citylights: εε πάλι καλά.. αλλιως θα πήγαινε κάποιος κατευθείαν απο το νηπιαγωγείο. μήπως εννοούσαν να παρακολουθήσεις τα μαθήματα κάτι σαν φροντιστήριο, αλλά να μην έχεις την δυνατότητα για δίπλωμα;; που δεν δίνεις σε αυτούς εξετάσεις..είναι κρατικές εοππεπ που είπες και εσύ. Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς; Αφήνεις αιχμές για μαύρη εργασία; Φοιτώ στο ΙΕΚ ΟΑΕΔ και θα εκτιμουσα πληροφορίες για την ύλη στο τμήμα θρησκευτικού τουρισμού και θα ήθελα να εκφράσω κάποια απορία εάν υπάρχει ή δυνατότητα απαλλαγής από μάθημα . Όλοι στο τμήμα είναι αρχάριοι στα αγγλικά εγώ έχω πιστοποιημενο επίπεδο Β2.Σίγουρα πάντα υπάρχουν πράγματα να μάθεις άλλα είναι βασανιστηκο,,να υποβάλλομαι σε αυτή την διαδικασία. Μας δώθηκε φυλλάδιο για το σπίτι με άσκηση βάλε Α ή an όπου χρειάζεται και μαθαίνουμε τους αριθμούς.. Ευχαριστώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Φοιτώ στο ΙΕΚ ΟΑΕΔ και θα εκτιμουσα πληροφορίες για την ύλη στο τμήμα θρησκευτικού τουρισμού και θα ήθελα να εκφράσω κάποια απορία εάν υπάρχει ή δυνατότητα απαλλαγής από μάθημα . Όλοι στο τμήμα είναι αρχάριοι στα αγγλικά εγώ έχω πιστοποιημενο επίπεδο Β2.Σίγουρα πάντα υπάρχουν πράγματα να μάθεις άλλα είναι βασανιστηκο,,να υποβάλλομαι σε αυτή την διαδικασία. Μας δώθηκε φυλλάδιο για το σπίτι με άσκηση βάλε Α ή an όπου χρειάζεται και μαθαίνουμε τους αριθμούς.. Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Επίσης νομίζω έγινε κάποιο λάθος σε αυτήν την ειδικότητα του τουρισμού . Είχα την εντύπωση ότι για αρχάριους θα ήταν μία άλλη γλώσσα πέραν των αγγλικών μιας και στα μαθήματα στοΑ εξάμηνο γράφει Ξένη γλώσσα ( επιλογή)και βλέποντας για παράδειγμα ότι στα ΙΕΚ Ιωαννινων στην ίδια ειδικότητα κάνουν Γερμανικά. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 09:39 Ο Guest 881237: #303 02-11-21 09:39 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Φοιτώ στο ΙΕΚ ΟΑΕΔ και θα εκτιμουσα πληροφορίες για την ύλη στο τμήμα θρησκευτικού τουρισμού και θα ήθελα να εκφράσω κάποια απορία εάν υπάρχει ή δυνατότητα απαλλαγής από μάθημα . Όλοι στο τμήμα είναι αρχάριοι στα αγγλικά εγώ έχω πιστοποιημενο επίπεδο Β2.Σίγουρα πάντα υπάρχουν πράγματα να μάθεις άλλα είναι βασανιστηκο,,να υποβάλλομαι σε αυτή την διαδικασία. Μας δώθηκε φυλλάδιο για το σπίτι με άσκηση βάλε Α ή an όπου χρειάζεται και μαθαίνουμε τους αριθμούς.. Ευχαριστώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Νοεμβρίου 2021 Επίσης νομίζω έγινε κάποιο λάθος σε αυτήν την ειδικότητα του τουρισμού . Είχα την εντύπωση ότι για αρχάριους θα ήταν μία άλλη γλώσσα πέραν των αγγλικών μιας και στα μαθήματα στοΑ εξάμηνο γράφει Ξένη γλώσσα ( επιλογή)και βλέποντας για παράδειγμα ότι στα ΙΕΚ Ιωαννινων στην ίδια ειδικότητα κάνουν Γερμανικά. Click για ανάπτυξη... Και σε εμάς είναι πολύ χαμηλό το επίπεδο των αγγλικών (δεν ήξεραν τι σημαίνει το offer a job) τέλος πάντων απ' όσο ξέρω μπορείτε να πάρετε απαλλαγή αλλά δεν ξέρω την διαδικασία ρωτήστε την γραμματεία της σχολής σας ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 09:45 Ο ιωαννηs έγραψε: #304 02-11-21 09:45 καλα ρε κοριτσια , κανεται τουρισμο και θελετε να παρετε απαλλαγη απο το σημαντικοτερο μαθημα της ειδικοτητας σας? Πως γινεται αυτο? Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 09:48 Ο Guest 881237: #305 02-11-21 09:48 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: καλα ρε κοριτσια , κανεται τουρισμο και θελεται να παρετε απαλλαγη απο το σημαντικοτερο μαθημα της ειδικοτητας σας? Πως γινεται αυτο? Click για ανάπτυξη... Εγω δεν θέλω απαλλαγή. Η κυρία θέλει αν και εγώ δεν της το προτείνω. Κάποια στιγμή θα αυξηθεί το επίπεδο . Όλο και κάτι θα μάθετε. Εμείς κάνουμε γ1 . Εσείς απ' ότι κατάλαβα κάνετε τους αριθμούς?? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Νοεμβρίου 2021 Δηλαδή το one two three??? Αυτό μάθατε;;; Τώρα κατάλαβα. αν σας μαθαίνουν αυτά να κάνετε παρατήρηση στην καθηγήτρια ότι το μάθημα λέγεται αγγλική ορολογία όχι Λόλα να ένα μήλο. έλεος. Στο κάτω κάτω πως κάποιοι θέλουν να ασχοληθούν με κάτι τέτοιο κ δεν ξέρουν αγγλικά έστω σε επίπεδο β1??? Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Νοεμβρίου 2021 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 09:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #306 02-11-21 09:52 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Εγω δεν θέλω απαλλαγή. Η κυρία θέλει αν και εγώ δεν της το προτείνω. Κάποια στιγμή θα αυξηθεί το επίπεδο . Όλο και κάτι θα μάθετε. Εμείς κάνουμε γ1 . Εσείς απ' ότι κατάλαβα κάνετε τους αριθμούς?? Click για ανάπτυξη... Ενταξει βρε παιδια βασικο τουρισμο κανεται, Δεν ειστε και στο μεταφραστικο κερκυρας. Παντως το revpar θα το μαθετε. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 09:54 Ο Guest 881237: #307 02-11-21 09:54 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ενταξει βρε παιδια βασικο τουρισμο κανεται, Δεν ειστε και στο μεταφραστικο κερκυρας. Παντως το revpar θα το μαθετε. Click για ανάπτυξη... Εδώ σου λέει ότι κάνουν τους αριθμούς ... Δηλαδή πόσο πιο κάτω . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 09:59 Ο ιωαννηs έγραψε: #308 02-11-21 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Εδώ σου λέει ότι κάνουν τους αριθμούς ... Δηλαδή πόσο πιο κάτω . Click για ανάπτυξη... Δηλαδη τι περιμενες? Η δασκαλα βλεπει επιπεδο μαθητων και προσαρμοζεται. Επειτα γιατι θεσεις προοριζονται να καλυψουν στο ξενοδοχειο. Οχι βεβαια PR. Καμαριεας και σερβιτορου σε all inclusive. Εκει θελει απλα να χαμογελας και να χαιρετας τον πελατη. Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:01 Η Kiki mat έγραψε: #309 02-11-21 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Εγω δεν θέλω απαλλαγή. Η κυρία θέλει αν και εγώ δεν της το προτείνω. Κάποια στιγμή θα αυξηθεί το επίπεδο . Όλο και κάτι θα μάθετε. Εμείς κάνουμε γ1 . Εσείς απ' ότι κατάλαβα κάνετε τους αριθμούς?? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Νοεμβρίου 2021 Δηλαδή το one two three??? Αυτό μάθατε;;; Τώρα κατάλαβα. αν σας μαθαίνουν αυτά να κάνετε παρατήρηση στην καθηγήτρια ότι το μάθημα λέγεται αγγλική ορολογία όχι Λόλα να ένα μήλο. έλεος. Στο κάτω κάτω πως κάποιοι θέλουν να ασχοληθούν με κάτι τέτοιο κ δεν ξέρουν αγγλικά έστω σε επίπεδο β1??? Click για ανάπτυξη... Στο πρώτο εξάμηνο είμαι ,νομίζω το μάθημα λέγεται Ξένη γλώσσα ( επιλογή)και είναι στην ευκαίρια του ΙΕΚ να επιλέξει μία γλώσσα πέραν της Αγγλικής Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:02 Ο Guest 881237: #310 02-11-21 10:02 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Δηλαδη τι περιμενες? Η δασκαλα βλεπει επιπεδο μαθητων και προσαρμοζεται. Επειτα γιατι θεσεις προοριζονται να καλυψουν στο ξενοδοχειο. Οχι βεβαια PR. Καμαριεας και σερβιτορου σε all inclusive. Εκει θελει απλα να χαμογελας και να χαιρετας τον πελατη. Click για ανάπτυξη... Γιατί μόνο αυτά? Εγώ ξέρω άτομα που είναι και υπεύθυνοι για food and beverages ή σε άλλους τομείς Εν πάσει περιπτώσει εμένα δεν με ενδιαφέρουν τα ξενοδοχείακα αλλά δεν ισχύει αυτό που λες Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:06 Η Kiki mat έγραψε: #311 02-11-21 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Γιατί μόνο αυτά? Εγώ ξέρω άτομα που είναι και υπεύθυνοι για food and beverages ή σε άλλους τομείς Εν πάσει περιπτώσει εμένα δεν με ενδιαφέρουν τα ξενοδοχείακα αλλά δεν ισχύει αυτό που λες Click για ανάπτυξη... Συγνώμη ,εγώ διάβασα οτι τα προσόντα που αποκομίζεις με το περας της διετής κατάρτισης είναι απόδοση των ειδικών γνώσεων που αποκομίζονται και στη Αγγλική . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #312 02-11-21 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Γιατί μόνο αυτά? Εγώ ξέρω άτομα που είναι και υπεύθυνοι για food and beverages ή σε άλλους τομείς Εν πάσει περιπτώσει εμένα δεν με ενδιαφέρουν τα ξενοδοχείακα αλλά δεν ισχύει αυτό που λες Click για ανάπτυξη... Ε το food & beverages ειναι οι σερβιτοροι και οι μαγειροι. Υπαρχει βεβαια και ενας ο manager . Ε αυτον θα το παρουν απο τις ΑΣΤΕ ή απο το παπει-παδα Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:06 Ο Guest 881237: #313 02-11-21 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Συγνώμη ,εγώ διάβασα οτι τα προσόντα που αποκομίζεις με το περ Click για ανάπτυξη... Τι,, Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:12 Η Kiki mat έγραψε: #314 02-11-21 10:12 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Τι,, Click για ανάπτυξη... Να σαι λέει σε θέση να αποδόσεις τις ειδικές γνώσεις που πήρες και στην Αγγλική Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:12 Ο Guest 881237: #315 02-11-21 10:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε το food & beverages ειναι οι σερβιτοροι και οι μαγειροι. Υπαρχει βεβαια και ενας ο manager . Ε αυτον θα το παρουν απο τις ΑΣΤΕ ή απο το παπει-παδα Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι κοιτούν μόνο αυτό . Αφού είναι κι άλλοι που έγιναν διευθυντες. Αυτές τις θέσεις δεν τις αποκτάς άμεσα επειδή έχεις ένα συγκεκριμένο πτυχίο . Πρέπει να είσαι πολύ καλός σε αυτό που κάνεις κ να έχεις υπομονή έτσι θα ανέβεις. Και φυσικά μέτρα η προϋπηρεσία Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Να σαι λέει σε θέση να αποδόσεις τις ειδικές γνώσεις που πήρες και στην Αγγλική Click για ανάπτυξη... Ααα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:22 Ο ιωαννηs έγραψε: #316 02-11-21 10:22 Βρε καλη μου ιωαννιδου δως μου ενα ονοματακι να μπορω να στα χώνω ανετα. Ναι πηγαινε να ζητησεις διευθυντικη θεση με χαρτι ΕΠΑΛ και ΙΕΚ και θα φας μια πορτα στην μυτη ολη δικη σου. Υπαρχει βεβαια και αυτος που μετα απο 20 χρονια υπηρεσιας που μπορει να γινει.Αλλα αυτος εχει το κατι παραπανω , Ειχε μυαλο και νοητικες ικανοτητες για παραπανω πραγματα αλλα καποιοι δεν του το επετρεψαν . Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:26 Ο Guest 881237: #317 02-11-21 10:26 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Βρε καλη μου ιωαννιδου δως μου ενα ονοματακι να μπορω να στα χώνω ανετα. Ναι πηγαινε να ζητησεις διευθυντικη θεση με χαρτι ΕΠΑΛ και ΙΕΚ και θα φας μια πορτα στην μυτη ολη δικη σου. Υπαρχει βεβαια και αυτος που μετα απο 20 χρονια υπηρεσιας που μπορει να γινει.Αλλα αυτος εχει το κατι παραπανω , Ειχε μυαλο και νοητικες ικανοτητες για παραπανω πραγματα αλλα καποιοι δεν του το επετρεψαν . Click για ανάπτυξη... 1)σιγά μην σου πω πως με λένε 2) γιατί τα βάζεις στην ίδια κατηγορία; 3) εσύ τι ακριβώς γνωρίζεις από ξενοδοχεία;;; Εννοώ τι εμπειρία έχεις . Έχεις μείνει έστω ;;; Ή τα έχεις δει μόνο απέξω? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Βρε καλη μου ιωαννιδου δως μου ενα ονοματακι να μπορω να στα χώνω ανετα. Ναι πηγαινε να ζητησεις διευθυντικη θεση με χαρτι ΕΠΑΛ και ΙΕΚ και θα φας μια πορτα στην μυτη ολη δικη σου. Υπαρχει βεβαια και αυτος που μετα απο 20 χρονια υπηρεσιας που μπορει να γινει.Αλλα αυτος εχει το κατι παραπανω , Ειχε μυαλο και νοητικες ικανοτητες για παραπανω πραγματα αλλα καποιοι δεν του το επετρεψαν . Click για ανάπτυξη... Αν ήταν όπως τα λες καλέ μου τότε όλοι οι απόφοιτοι των ΑΕΙ θα είχαν δουλειά . Κάτι το οποίο δεν ισχύει . Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν είσαι καλός σε κάτι μπορείς να φτάσεις ψηλά οποίο χαρτι κι αν έχεις Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Νοεμβρίου 2021 Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:32 Η Kiki mat έγραψε: #318 02-11-21 10:32 Δεν κατάλαβα άλλη γλώσσα πέραν της Αγγλικής δεν θα μας διδάξουν; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:33 Ο Guest 881237: #319 02-11-21 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Δεν κατάλαβα άλλη γλώσσα πέραν της Αγγλικής δεν θα μας διδάξουν; Click για ανάπτυξη... Εμείς έχουμε γαλλικά κ του χρόνου γερμανικά ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:37 Ο ιωαννηs έγραψε: #320 02-11-21 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: 1)σιγά μην σου πω πως με λένε 2) γιατί τα βάζεις στην ίδια κατηγορία; 3) εσύ τι ακριβώς γνωρίζεις από ξενοδοχεία;;; Εννοώ τι εμπειρία έχεις . Έχεις μείνει έστω ;;; Ή τα έχεις δει μόνο απέξω? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Νοεμβρίου 2021 Αν ήταν όπως τα λες καλέ μου τότε όλοι οι απόφοιτοι των ΑΕΙ θα είχαν δουλειά . Κάτι το οποίο δεν ισχύει . Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν είσαι καλός σε κάτι μπορείς να φτάσεις ψηλά οποίο χαρτι κι αν έχεις Click για ανάπτυξη... Καλα μεινε με αυτο που νομιζεις. Αυτες τις παπατζες σας στις λενε στο σχολειο ή οι φιλες σου . Ναι εχω εχω μεγαλη εμπειρια απο ξενοδοχεια , εκει μεσα μεγαλωσα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate Alessandra Eliza Kaiti.07 gibi rseven Mapz Natsuko mysticfallsgirl12 Helen06 Pulsar Maria_Xagorari arpol03 iammary user2727 Antonia Alexandra Τρελας123 angelikitaraxia xraxra Praxis panaman evma048 Vagini roud angies menual Pharmacist01 SoyN chochoru Joji shadow Citylights damn penelopenick Dr. Gl. Luminous Wonderkid ggl charmander Scandal GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου tsiobieman margik giannhs2001 User2350 fmarulezkd Marios2020 Subutai Σπυρακος (^^) kost28 Miranda32 BloodyFairy Dionyshs1 Mukumbura Markos rafaela11 !georgitsa! calliope Mammy Nun Giii MART constansn Ryuzaki Alexecon1991 Xristosdimitra Mariahj xakounaamatata Dora140303 Nala barkos alexandrahere Johnman97 johnsala eukleidhs1821 Idontknoww Tzwrtzina! TheodoraNt Anna10 Kiki mat Christina947 PanMoonlight nikpap887 Jimmy20 GiorgosAsi Chrisa spring day George9989 Ismhnhpapa Tedi SlimShady snowy pacheiko Paul33.gr ρενακι 13 athinoula Clary An_uknown_world chester20080 Scott Nick2325 anastasis06 Than003 Nikoleta_Giann EiriniS20 paulkin94 diamag clevercat RVU imyrcarn lnesb korlef voοdoο Jocaste nucomer BioChemical Thanos_D Greg1900 Ada ada Κλημεντίνη thecrazycretan Unboxholics Μάρκος Βασίλης Stroka iManosX13 Viedo Άρτεμις Α. hirasawayui Memetchi johnpa Andriana nik PanosCh002 ros Arvacon ioannaion cel123 Slytherin sweater weather george777 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Citylights: εε πάλι καλά.. αλλιως θα πήγαινε κάποιος κατευθείαν απο το νηπιαγωγείο. μήπως εννοούσαν να παρακολουθήσεις τα μαθήματα κάτι σαν φροντιστήριο, αλλά να μην έχεις την δυνατότητα για δίπλωμα;; που δεν δίνεις σε αυτούς εξετάσεις..είναι κρατικές εοππεπ που είπες και εσύ. Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω... Α επίσης δύο κοπέλες από το σχολείο μου πήραν δίπλωμα από κβδμ πριν το τελειώσουν .
Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 04:49 Η Kiki mat έγραψε: #302 02-11-21 04:49 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί στα στρουμφάκια εκείνο το στρουμφάκι με το καθρεφτάκι το λένε Μελενιο;Λιχου δης ο λιχουδης ,υπναρας ο υπναρας . Τελοσπάντων θα κάνω μία εργασία για την μόνη του Γενεθλιού της Παναγιάς . Μάθημα τα σαββάτα κάνετε ; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Citylights: εε πάλι καλά.. αλλιως θα πήγαινε κάποιος κατευθείαν απο το νηπιαγωγείο. μήπως εννοούσαν να παρακολουθήσεις τα μαθήματα κάτι σαν φροντιστήριο, αλλά να μην έχεις την δυνατότητα για δίπλωμα;; που δεν δίνεις σε αυτούς εξετάσεις..είναι κρατικές εοππεπ που είπες και εσύ. Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς; Αφήνεις αιχμές για μαύρη εργασία; Φοιτώ στο ΙΕΚ ΟΑΕΔ και θα εκτιμουσα πληροφορίες για την ύλη στο τμήμα θρησκευτικού τουρισμού και θα ήθελα να εκφράσω κάποια απορία εάν υπάρχει ή δυνατότητα απαλλαγής από μάθημα . Όλοι στο τμήμα είναι αρχάριοι στα αγγλικά εγώ έχω πιστοποιημενο επίπεδο Β2.Σίγουρα πάντα υπάρχουν πράγματα να μάθεις άλλα είναι βασανιστηκο,,να υποβάλλομαι σε αυτή την διαδικασία. Μας δώθηκε φυλλάδιο για το σπίτι με άσκηση βάλε Α ή an όπου χρειάζεται και μαθαίνουμε τους αριθμούς.. Ευχαριστώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Φοιτώ στο ΙΕΚ ΟΑΕΔ και θα εκτιμουσα πληροφορίες για την ύλη στο τμήμα θρησκευτικού τουρισμού και θα ήθελα να εκφράσω κάποια απορία εάν υπάρχει ή δυνατότητα απαλλαγής από μάθημα . Όλοι στο τμήμα είναι αρχάριοι στα αγγλικά εγώ έχω πιστοποιημενο επίπεδο Β2.Σίγουρα πάντα υπάρχουν πράγματα να μάθεις άλλα είναι βασανιστηκο,,να υποβάλλομαι σε αυτή την διαδικασία. Μας δώθηκε φυλλάδιο για το σπίτι με άσκηση βάλε Α ή an όπου χρειάζεται και μαθαίνουμε τους αριθμούς.. Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Επίσης νομίζω έγινε κάποιο λάθος σε αυτήν την ειδικότητα του τουρισμού . Είχα την εντύπωση ότι για αρχάριους θα ήταν μία άλλη γλώσσα πέραν των αγγλικών μιας και στα μαθήματα στοΑ εξάμηνο γράφει Ξένη γλώσσα ( επιλογή)και βλέποντας για παράδειγμα ότι στα ΙΕΚ Ιωαννινων στην ίδια ειδικότητα κάνουν Γερμανικά. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 09:39 Ο Guest 881237: #303 02-11-21 09:39 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Φοιτώ στο ΙΕΚ ΟΑΕΔ και θα εκτιμουσα πληροφορίες για την ύλη στο τμήμα θρησκευτικού τουρισμού και θα ήθελα να εκφράσω κάποια απορία εάν υπάρχει ή δυνατότητα απαλλαγής από μάθημα . Όλοι στο τμήμα είναι αρχάριοι στα αγγλικά εγώ έχω πιστοποιημενο επίπεδο Β2.Σίγουρα πάντα υπάρχουν πράγματα να μάθεις άλλα είναι βασανιστηκο,,να υποβάλλομαι σε αυτή την διαδικασία. Μας δώθηκε φυλλάδιο για το σπίτι με άσκηση βάλε Α ή an όπου χρειάζεται και μαθαίνουμε τους αριθμούς.. Ευχαριστώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Νοεμβρίου 2021 Επίσης νομίζω έγινε κάποιο λάθος σε αυτήν την ειδικότητα του τουρισμού . Είχα την εντύπωση ότι για αρχάριους θα ήταν μία άλλη γλώσσα πέραν των αγγλικών μιας και στα μαθήματα στοΑ εξάμηνο γράφει Ξένη γλώσσα ( επιλογή)και βλέποντας για παράδειγμα ότι στα ΙΕΚ Ιωαννινων στην ίδια ειδικότητα κάνουν Γερμανικά. Click για ανάπτυξη... Και σε εμάς είναι πολύ χαμηλό το επίπεδο των αγγλικών (δεν ήξεραν τι σημαίνει το offer a job) τέλος πάντων απ' όσο ξέρω μπορείτε να πάρετε απαλλαγή αλλά δεν ξέρω την διαδικασία ρωτήστε την γραμματεία της σχολής σας ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 09:45 Ο ιωαννηs έγραψε: #304 02-11-21 09:45 καλα ρε κοριτσια , κανεται τουρισμο και θελετε να παρετε απαλλαγη απο το σημαντικοτερο μαθημα της ειδικοτητας σας? Πως γινεται αυτο? Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 09:48 Ο Guest 881237: #305 02-11-21 09:48 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: καλα ρε κοριτσια , κανεται τουρισμο και θελεται να παρετε απαλλαγη απο το σημαντικοτερο μαθημα της ειδικοτητας σας? Πως γινεται αυτο? Click για ανάπτυξη... Εγω δεν θέλω απαλλαγή. Η κυρία θέλει αν και εγώ δεν της το προτείνω. Κάποια στιγμή θα αυξηθεί το επίπεδο . Όλο και κάτι θα μάθετε. Εμείς κάνουμε γ1 . Εσείς απ' ότι κατάλαβα κάνετε τους αριθμούς?? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Νοεμβρίου 2021 Δηλαδή το one two three??? Αυτό μάθατε;;; Τώρα κατάλαβα. αν σας μαθαίνουν αυτά να κάνετε παρατήρηση στην καθηγήτρια ότι το μάθημα λέγεται αγγλική ορολογία όχι Λόλα να ένα μήλο. έλεος. Στο κάτω κάτω πως κάποιοι θέλουν να ασχοληθούν με κάτι τέτοιο κ δεν ξέρουν αγγλικά έστω σε επίπεδο β1??? Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Νοεμβρίου 2021 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 09:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #306 02-11-21 09:52 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Εγω δεν θέλω απαλλαγή. Η κυρία θέλει αν και εγώ δεν της το προτείνω. Κάποια στιγμή θα αυξηθεί το επίπεδο . Όλο και κάτι θα μάθετε. Εμείς κάνουμε γ1 . Εσείς απ' ότι κατάλαβα κάνετε τους αριθμούς?? Click για ανάπτυξη... Ενταξει βρε παιδια βασικο τουρισμο κανεται, Δεν ειστε και στο μεταφραστικο κερκυρας. Παντως το revpar θα το μαθετε. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 09:54 Ο Guest 881237: #307 02-11-21 09:54 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ενταξει βρε παιδια βασικο τουρισμο κανεται, Δεν ειστε και στο μεταφραστικο κερκυρας. Παντως το revpar θα το μαθετε. Click για ανάπτυξη... Εδώ σου λέει ότι κάνουν τους αριθμούς ... Δηλαδή πόσο πιο κάτω . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 09:59 Ο ιωαννηs έγραψε: #308 02-11-21 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Εδώ σου λέει ότι κάνουν τους αριθμούς ... Δηλαδή πόσο πιο κάτω . Click για ανάπτυξη... Δηλαδη τι περιμενες? Η δασκαλα βλεπει επιπεδο μαθητων και προσαρμοζεται. Επειτα γιατι θεσεις προοριζονται να καλυψουν στο ξενοδοχειο. Οχι βεβαια PR. Καμαριεας και σερβιτορου σε all inclusive. Εκει θελει απλα να χαμογελας και να χαιρετας τον πελατη. Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:01 Η Kiki mat έγραψε: #309 02-11-21 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Εγω δεν θέλω απαλλαγή. Η κυρία θέλει αν και εγώ δεν της το προτείνω. Κάποια στιγμή θα αυξηθεί το επίπεδο . Όλο και κάτι θα μάθετε. Εμείς κάνουμε γ1 . Εσείς απ' ότι κατάλαβα κάνετε τους αριθμούς?? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Νοεμβρίου 2021 Δηλαδή το one two three??? Αυτό μάθατε;;; Τώρα κατάλαβα. αν σας μαθαίνουν αυτά να κάνετε παρατήρηση στην καθηγήτρια ότι το μάθημα λέγεται αγγλική ορολογία όχι Λόλα να ένα μήλο. έλεος. Στο κάτω κάτω πως κάποιοι θέλουν να ασχοληθούν με κάτι τέτοιο κ δεν ξέρουν αγγλικά έστω σε επίπεδο β1??? Click για ανάπτυξη... Στο πρώτο εξάμηνο είμαι ,νομίζω το μάθημα λέγεται Ξένη γλώσσα ( επιλογή)και είναι στην ευκαίρια του ΙΕΚ να επιλέξει μία γλώσσα πέραν της Αγγλικής Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:02 Ο Guest 881237: #310 02-11-21 10:02 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Δηλαδη τι περιμενες? Η δασκαλα βλεπει επιπεδο μαθητων και προσαρμοζεται. Επειτα γιατι θεσεις προοριζονται να καλυψουν στο ξενοδοχειο. Οχι βεβαια PR. Καμαριεας και σερβιτορου σε all inclusive. Εκει θελει απλα να χαμογελας και να χαιρετας τον πελατη. Click για ανάπτυξη... Γιατί μόνο αυτά? Εγώ ξέρω άτομα που είναι και υπεύθυνοι για food and beverages ή σε άλλους τομείς Εν πάσει περιπτώσει εμένα δεν με ενδιαφέρουν τα ξενοδοχείακα αλλά δεν ισχύει αυτό που λες Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:06 Η Kiki mat έγραψε: #311 02-11-21 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Γιατί μόνο αυτά? Εγώ ξέρω άτομα που είναι και υπεύθυνοι για food and beverages ή σε άλλους τομείς Εν πάσει περιπτώσει εμένα δεν με ενδιαφέρουν τα ξενοδοχείακα αλλά δεν ισχύει αυτό που λες Click για ανάπτυξη... Συγνώμη ,εγώ διάβασα οτι τα προσόντα που αποκομίζεις με το περας της διετής κατάρτισης είναι απόδοση των ειδικών γνώσεων που αποκομίζονται και στη Αγγλική . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #312 02-11-21 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Γιατί μόνο αυτά? Εγώ ξέρω άτομα που είναι και υπεύθυνοι για food and beverages ή σε άλλους τομείς Εν πάσει περιπτώσει εμένα δεν με ενδιαφέρουν τα ξενοδοχείακα αλλά δεν ισχύει αυτό που λες Click για ανάπτυξη... Ε το food & beverages ειναι οι σερβιτοροι και οι μαγειροι. Υπαρχει βεβαια και ενας ο manager . Ε αυτον θα το παρουν απο τις ΑΣΤΕ ή απο το παπει-παδα Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:06 Ο Guest 881237: #313 02-11-21 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Συγνώμη ,εγώ διάβασα οτι τα προσόντα που αποκομίζεις με το περ Click για ανάπτυξη... Τι,, Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:12 Η Kiki mat έγραψε: #314 02-11-21 10:12 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Τι,, Click για ανάπτυξη... Να σαι λέει σε θέση να αποδόσεις τις ειδικές γνώσεις που πήρες και στην Αγγλική Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:12 Ο Guest 881237: #315 02-11-21 10:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε το food & beverages ειναι οι σερβιτοροι και οι μαγειροι. Υπαρχει βεβαια και ενας ο manager . Ε αυτον θα το παρουν απο τις ΑΣΤΕ ή απο το παπει-παδα Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι κοιτούν μόνο αυτό . Αφού είναι κι άλλοι που έγιναν διευθυντες. Αυτές τις θέσεις δεν τις αποκτάς άμεσα επειδή έχεις ένα συγκεκριμένο πτυχίο . Πρέπει να είσαι πολύ καλός σε αυτό που κάνεις κ να έχεις υπομονή έτσι θα ανέβεις. Και φυσικά μέτρα η προϋπηρεσία Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Να σαι λέει σε θέση να αποδόσεις τις ειδικές γνώσεις που πήρες και στην Αγγλική Click για ανάπτυξη... Ααα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:22 Ο ιωαννηs έγραψε: #316 02-11-21 10:22 Βρε καλη μου ιωαννιδου δως μου ενα ονοματακι να μπορω να στα χώνω ανετα. Ναι πηγαινε να ζητησεις διευθυντικη θεση με χαρτι ΕΠΑΛ και ΙΕΚ και θα φας μια πορτα στην μυτη ολη δικη σου. Υπαρχει βεβαια και αυτος που μετα απο 20 χρονια υπηρεσιας που μπορει να γινει.Αλλα αυτος εχει το κατι παραπανω , Ειχε μυαλο και νοητικες ικανοτητες για παραπανω πραγματα αλλα καποιοι δεν του το επετρεψαν . Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:26 Ο Guest 881237: #317 02-11-21 10:26 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Βρε καλη μου ιωαννιδου δως μου ενα ονοματακι να μπορω να στα χώνω ανετα. Ναι πηγαινε να ζητησεις διευθυντικη θεση με χαρτι ΕΠΑΛ και ΙΕΚ και θα φας μια πορτα στην μυτη ολη δικη σου. Υπαρχει βεβαια και αυτος που μετα απο 20 χρονια υπηρεσιας που μπορει να γινει.Αλλα αυτος εχει το κατι παραπανω , Ειχε μυαλο και νοητικες ικανοτητες για παραπανω πραγματα αλλα καποιοι δεν του το επετρεψαν . Click για ανάπτυξη... 1)σιγά μην σου πω πως με λένε 2) γιατί τα βάζεις στην ίδια κατηγορία; 3) εσύ τι ακριβώς γνωρίζεις από ξενοδοχεία;;; Εννοώ τι εμπειρία έχεις . Έχεις μείνει έστω ;;; Ή τα έχεις δει μόνο απέξω? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Βρε καλη μου ιωαννιδου δως μου ενα ονοματακι να μπορω να στα χώνω ανετα. Ναι πηγαινε να ζητησεις διευθυντικη θεση με χαρτι ΕΠΑΛ και ΙΕΚ και θα φας μια πορτα στην μυτη ολη δικη σου. Υπαρχει βεβαια και αυτος που μετα απο 20 χρονια υπηρεσιας που μπορει να γινει.Αλλα αυτος εχει το κατι παραπανω , Ειχε μυαλο και νοητικες ικανοτητες για παραπανω πραγματα αλλα καποιοι δεν του το επετρεψαν . Click για ανάπτυξη... Αν ήταν όπως τα λες καλέ μου τότε όλοι οι απόφοιτοι των ΑΕΙ θα είχαν δουλειά . Κάτι το οποίο δεν ισχύει . Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν είσαι καλός σε κάτι μπορείς να φτάσεις ψηλά οποίο χαρτι κι αν έχεις Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Νοεμβρίου 2021 Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:32 Η Kiki mat έγραψε: #318 02-11-21 10:32 Δεν κατάλαβα άλλη γλώσσα πέραν της Αγγλικής δεν θα μας διδάξουν; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:33 Ο Guest 881237: #319 02-11-21 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Δεν κατάλαβα άλλη γλώσσα πέραν της Αγγλικής δεν θα μας διδάξουν; Click για ανάπτυξη... Εμείς έχουμε γαλλικά κ του χρόνου γερμανικά ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:37 Ο ιωαννηs έγραψε: #320 02-11-21 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: 1)σιγά μην σου πω πως με λένε 2) γιατί τα βάζεις στην ίδια κατηγορία; 3) εσύ τι ακριβώς γνωρίζεις από ξενοδοχεία;;; Εννοώ τι εμπειρία έχεις . Έχεις μείνει έστω ;;; Ή τα έχεις δει μόνο απέξω? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Νοεμβρίου 2021 Αν ήταν όπως τα λες καλέ μου τότε όλοι οι απόφοιτοι των ΑΕΙ θα είχαν δουλειά . Κάτι το οποίο δεν ισχύει . Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν είσαι καλός σε κάτι μπορείς να φτάσεις ψηλά οποίο χαρτι κι αν έχεις Click για ανάπτυξη... Καλα μεινε με αυτο που νομιζεις. Αυτες τις παπατζες σας στις λενε στο σχολειο ή οι φιλες σου . Ναι εχω εχω μεγαλη εμπειρια απο ξενοδοχεια , εκει μεσα μεγαλωσα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate Alessandra Eliza Kaiti.07 gibi rseven Mapz Natsuko mysticfallsgirl12 Helen06 Pulsar Maria_Xagorari arpol03 iammary user2727 Antonia Alexandra Τρελας123 angelikitaraxia xraxra Praxis panaman evma048 Vagini roud angies menual Pharmacist01 SoyN chochoru Joji shadow Citylights damn penelopenick Dr. Gl. Luminous Wonderkid ggl charmander Scandal GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου tsiobieman margik giannhs2001 User2350 fmarulezkd Marios2020 Subutai Σπυρακος (^^) kost28 Miranda32 BloodyFairy Dionyshs1 Mukumbura Markos rafaela11 !georgitsa! calliope Mammy Nun Giii MART constansn Ryuzaki Alexecon1991 Xristosdimitra Mariahj xakounaamatata Dora140303 Nala barkos alexandrahere Johnman97 johnsala eukleidhs1821 Idontknoww Tzwrtzina! TheodoraNt Anna10 Kiki mat Christina947 PanMoonlight nikpap887 Jimmy20 GiorgosAsi Chrisa spring day George9989 Ismhnhpapa Tedi SlimShady snowy pacheiko Paul33.gr ρενακι 13 athinoula Clary An_uknown_world chester20080 Scott Nick2325 anastasis06 Than003 Nikoleta_Giann EiriniS20 paulkin94 diamag clevercat RVU imyrcarn lnesb korlef voοdoο Jocaste nucomer BioChemical Thanos_D Greg1900 Ada ada Κλημεντίνη thecrazycretan Unboxholics Μάρκος Βασίλης Stroka iManosX13 Viedo Άρτεμις Α. hirasawayui Memetchi johnpa Andriana nik PanosCh002 ros Arvacon ioannaion cel123 Slytherin sweater weather george777 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί στα στρουμφάκια εκείνο το στρουμφάκι με το καθρεφτάκι το λένε Μελενιο;Λιχου δης ο λιχουδης ,υπναρας ο υπναρας . Τελοσπάντων θα κάνω μία εργασία για την μόνη του Γενεθλιού της Παναγιάς . Μάθημα τα σαββάτα κάνετε ; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Citylights: εε πάλι καλά.. αλλιως θα πήγαινε κάποιος κατευθείαν απο το νηπιαγωγείο. μήπως εννοούσαν να παρακολουθήσεις τα μαθήματα κάτι σαν φροντιστήριο, αλλά να μην έχεις την δυνατότητα για δίπλωμα;; που δεν δίνεις σε αυτούς εξετάσεις..είναι κρατικές εοππεπ που είπες και εσύ. Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς; Αφήνεις αιχμές για μαύρη εργασία; Φοιτώ στο ΙΕΚ ΟΑΕΔ και θα εκτιμουσα πληροφορίες για την ύλη στο τμήμα θρησκευτικού τουρισμού και θα ήθελα να εκφράσω κάποια απορία εάν υπάρχει ή δυνατότητα απαλλαγής από μάθημα . Όλοι στο τμήμα είναι αρχάριοι στα αγγλικά εγώ έχω πιστοποιημενο επίπεδο Β2.Σίγουρα πάντα υπάρχουν πράγματα να μάθεις άλλα είναι βασανιστηκο,,να υποβάλλομαι σε αυτή την διαδικασία. Μας δώθηκε φυλλάδιο για το σπίτι με άσκηση βάλε Α ή an όπου χρειάζεται και μαθαίνουμε τους αριθμούς.. Ευχαριστώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Φοιτώ στο ΙΕΚ ΟΑΕΔ και θα εκτιμουσα πληροφορίες για την ύλη στο τμήμα θρησκευτικού τουρισμού και θα ήθελα να εκφράσω κάποια απορία εάν υπάρχει ή δυνατότητα απαλλαγής από μάθημα . Όλοι στο τμήμα είναι αρχάριοι στα αγγλικά εγώ έχω πιστοποιημενο επίπεδο Β2.Σίγουρα πάντα υπάρχουν πράγματα να μάθεις άλλα είναι βασανιστηκο,,να υποβάλλομαι σε αυτή την διαδικασία. Μας δώθηκε φυλλάδιο για το σπίτι με άσκηση βάλε Α ή an όπου χρειάζεται και μαθαίνουμε τους αριθμούς.. Ευχαριστώ Click για ανάπτυξη... Επίσης νομίζω έγινε κάποιο λάθος σε αυτήν την ειδικότητα του τουρισμού . Είχα την εντύπωση ότι για αρχάριους θα ήταν μία άλλη γλώσσα πέραν των αγγλικών μιας και στα μαθήματα στοΑ εξάμηνο γράφει Ξένη γλώσσα ( επιλογή)και βλέποντας για παράδειγμα ότι στα ΙΕΚ Ιωαννινων στην ίδια ειδικότητα κάνουν Γερμανικά.
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 09:39 Ο Guest 881237: #303 02-11-21 09:39 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Φοιτώ στο ΙΕΚ ΟΑΕΔ και θα εκτιμουσα πληροφορίες για την ύλη στο τμήμα θρησκευτικού τουρισμού και θα ήθελα να εκφράσω κάποια απορία εάν υπάρχει ή δυνατότητα απαλλαγής από μάθημα . Όλοι στο τμήμα είναι αρχάριοι στα αγγλικά εγώ έχω πιστοποιημενο επίπεδο Β2.Σίγουρα πάντα υπάρχουν πράγματα να μάθεις άλλα είναι βασανιστηκο,,να υποβάλλομαι σε αυτή την διαδικασία. Μας δώθηκε φυλλάδιο για το σπίτι με άσκηση βάλε Α ή an όπου χρειάζεται και μαθαίνουμε τους αριθμούς.. Ευχαριστώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Νοεμβρίου 2021 Επίσης νομίζω έγινε κάποιο λάθος σε αυτήν την ειδικότητα του τουρισμού . Είχα την εντύπωση ότι για αρχάριους θα ήταν μία άλλη γλώσσα πέραν των αγγλικών μιας και στα μαθήματα στοΑ εξάμηνο γράφει Ξένη γλώσσα ( επιλογή)και βλέποντας για παράδειγμα ότι στα ΙΕΚ Ιωαννινων στην ίδια ειδικότητα κάνουν Γερμανικά. Click για ανάπτυξη... Και σε εμάς είναι πολύ χαμηλό το επίπεδο των αγγλικών (δεν ήξεραν τι σημαίνει το offer a job) τέλος πάντων απ' όσο ξέρω μπορείτε να πάρετε απαλλαγή αλλά δεν ξέρω την διαδικασία ρωτήστε την γραμματεία της σχολής σας ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 09:45 Ο ιωαννηs έγραψε: #304 02-11-21 09:45 καλα ρε κοριτσια , κανεται τουρισμο και θελετε να παρετε απαλλαγη απο το σημαντικοτερο μαθημα της ειδικοτητας σας? Πως γινεται αυτο? Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 09:48 Ο Guest 881237: #305 02-11-21 09:48 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: καλα ρε κοριτσια , κανεται τουρισμο και θελεται να παρετε απαλλαγη απο το σημαντικοτερο μαθημα της ειδικοτητας σας? Πως γινεται αυτο? Click για ανάπτυξη... Εγω δεν θέλω απαλλαγή. Η κυρία θέλει αν και εγώ δεν της το προτείνω. Κάποια στιγμή θα αυξηθεί το επίπεδο . Όλο και κάτι θα μάθετε. Εμείς κάνουμε γ1 . Εσείς απ' ότι κατάλαβα κάνετε τους αριθμούς?? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Νοεμβρίου 2021 Δηλαδή το one two three??? Αυτό μάθατε;;; Τώρα κατάλαβα. αν σας μαθαίνουν αυτά να κάνετε παρατήρηση στην καθηγήτρια ότι το μάθημα λέγεται αγγλική ορολογία όχι Λόλα να ένα μήλο. έλεος. Στο κάτω κάτω πως κάποιοι θέλουν να ασχοληθούν με κάτι τέτοιο κ δεν ξέρουν αγγλικά έστω σε επίπεδο β1??? Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Νοεμβρίου 2021 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 09:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #306 02-11-21 09:52 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Εγω δεν θέλω απαλλαγή. Η κυρία θέλει αν και εγώ δεν της το προτείνω. Κάποια στιγμή θα αυξηθεί το επίπεδο . Όλο και κάτι θα μάθετε. Εμείς κάνουμε γ1 . Εσείς απ' ότι κατάλαβα κάνετε τους αριθμούς?? Click για ανάπτυξη... Ενταξει βρε παιδια βασικο τουρισμο κανεται, Δεν ειστε και στο μεταφραστικο κερκυρας. Παντως το revpar θα το μαθετε. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 09:54 Ο Guest 881237: #307 02-11-21 09:54 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ενταξει βρε παιδια βασικο τουρισμο κανεται, Δεν ειστε και στο μεταφραστικο κερκυρας. Παντως το revpar θα το μαθετε. Click για ανάπτυξη... Εδώ σου λέει ότι κάνουν τους αριθμούς ... Δηλαδή πόσο πιο κάτω . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 09:59 Ο ιωαννηs έγραψε: #308 02-11-21 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Εδώ σου λέει ότι κάνουν τους αριθμούς ... Δηλαδή πόσο πιο κάτω . Click για ανάπτυξη... Δηλαδη τι περιμενες? Η δασκαλα βλεπει επιπεδο μαθητων και προσαρμοζεται. Επειτα γιατι θεσεις προοριζονται να καλυψουν στο ξενοδοχειο. Οχι βεβαια PR. Καμαριεας και σερβιτορου σε all inclusive. Εκει θελει απλα να χαμογελας και να χαιρετας τον πελατη. Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:01 Η Kiki mat έγραψε: #309 02-11-21 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Εγω δεν θέλω απαλλαγή. Η κυρία θέλει αν και εγώ δεν της το προτείνω. Κάποια στιγμή θα αυξηθεί το επίπεδο . Όλο και κάτι θα μάθετε. Εμείς κάνουμε γ1 . Εσείς απ' ότι κατάλαβα κάνετε τους αριθμούς?? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Νοεμβρίου 2021 Δηλαδή το one two three??? Αυτό μάθατε;;; Τώρα κατάλαβα. αν σας μαθαίνουν αυτά να κάνετε παρατήρηση στην καθηγήτρια ότι το μάθημα λέγεται αγγλική ορολογία όχι Λόλα να ένα μήλο. έλεος. Στο κάτω κάτω πως κάποιοι θέλουν να ασχοληθούν με κάτι τέτοιο κ δεν ξέρουν αγγλικά έστω σε επίπεδο β1??? Click για ανάπτυξη... Στο πρώτο εξάμηνο είμαι ,νομίζω το μάθημα λέγεται Ξένη γλώσσα ( επιλογή)και είναι στην ευκαίρια του ΙΕΚ να επιλέξει μία γλώσσα πέραν της Αγγλικής Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:02 Ο Guest 881237: #310 02-11-21 10:02 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Δηλαδη τι περιμενες? Η δασκαλα βλεπει επιπεδο μαθητων και προσαρμοζεται. Επειτα γιατι θεσεις προοριζονται να καλυψουν στο ξενοδοχειο. Οχι βεβαια PR. Καμαριεας και σερβιτορου σε all inclusive. Εκει θελει απλα να χαμογελας και να χαιρετας τον πελατη. Click για ανάπτυξη... Γιατί μόνο αυτά? Εγώ ξέρω άτομα που είναι και υπεύθυνοι για food and beverages ή σε άλλους τομείς Εν πάσει περιπτώσει εμένα δεν με ενδιαφέρουν τα ξενοδοχείακα αλλά δεν ισχύει αυτό που λες Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:06 Η Kiki mat έγραψε: #311 02-11-21 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Γιατί μόνο αυτά? Εγώ ξέρω άτομα που είναι και υπεύθυνοι για food and beverages ή σε άλλους τομείς Εν πάσει περιπτώσει εμένα δεν με ενδιαφέρουν τα ξενοδοχείακα αλλά δεν ισχύει αυτό που λες Click για ανάπτυξη... Συγνώμη ,εγώ διάβασα οτι τα προσόντα που αποκομίζεις με το περας της διετής κατάρτισης είναι απόδοση των ειδικών γνώσεων που αποκομίζονται και στη Αγγλική . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #312 02-11-21 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Γιατί μόνο αυτά? Εγώ ξέρω άτομα που είναι και υπεύθυνοι για food and beverages ή σε άλλους τομείς Εν πάσει περιπτώσει εμένα δεν με ενδιαφέρουν τα ξενοδοχείακα αλλά δεν ισχύει αυτό που λες Click για ανάπτυξη... Ε το food & beverages ειναι οι σερβιτοροι και οι μαγειροι. Υπαρχει βεβαια και ενας ο manager . Ε αυτον θα το παρουν απο τις ΑΣΤΕ ή απο το παπει-παδα Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:06 Ο Guest 881237: #313 02-11-21 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Συγνώμη ,εγώ διάβασα οτι τα προσόντα που αποκομίζεις με το περ Click για ανάπτυξη... Τι,, Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:12 Η Kiki mat έγραψε: #314 02-11-21 10:12 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Τι,, Click για ανάπτυξη... Να σαι λέει σε θέση να αποδόσεις τις ειδικές γνώσεις που πήρες και στην Αγγλική Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:12 Ο Guest 881237: #315 02-11-21 10:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε το food & beverages ειναι οι σερβιτοροι και οι μαγειροι. Υπαρχει βεβαια και ενας ο manager . Ε αυτον θα το παρουν απο τις ΑΣΤΕ ή απο το παπει-παδα Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι κοιτούν μόνο αυτό . Αφού είναι κι άλλοι που έγιναν διευθυντες. Αυτές τις θέσεις δεν τις αποκτάς άμεσα επειδή έχεις ένα συγκεκριμένο πτυχίο . Πρέπει να είσαι πολύ καλός σε αυτό που κάνεις κ να έχεις υπομονή έτσι θα ανέβεις. Και φυσικά μέτρα η προϋπηρεσία Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Να σαι λέει σε θέση να αποδόσεις τις ειδικές γνώσεις που πήρες και στην Αγγλική Click για ανάπτυξη... Ααα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:22 Ο ιωαννηs έγραψε: #316 02-11-21 10:22 Βρε καλη μου ιωαννιδου δως μου ενα ονοματακι να μπορω να στα χώνω ανετα. Ναι πηγαινε να ζητησεις διευθυντικη θεση με χαρτι ΕΠΑΛ και ΙΕΚ και θα φας μια πορτα στην μυτη ολη δικη σου. Υπαρχει βεβαια και αυτος που μετα απο 20 χρονια υπηρεσιας που μπορει να γινει.Αλλα αυτος εχει το κατι παραπανω , Ειχε μυαλο και νοητικες ικανοτητες για παραπανω πραγματα αλλα καποιοι δεν του το επετρεψαν . Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:26 Ο Guest 881237: #317 02-11-21 10:26 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Βρε καλη μου ιωαννιδου δως μου ενα ονοματακι να μπορω να στα χώνω ανετα. Ναι πηγαινε να ζητησεις διευθυντικη θεση με χαρτι ΕΠΑΛ και ΙΕΚ και θα φας μια πορτα στην μυτη ολη δικη σου. Υπαρχει βεβαια και αυτος που μετα απο 20 χρονια υπηρεσιας που μπορει να γινει.Αλλα αυτος εχει το κατι παραπανω , Ειχε μυαλο και νοητικες ικανοτητες για παραπανω πραγματα αλλα καποιοι δεν του το επετρεψαν . Click για ανάπτυξη... 1)σιγά μην σου πω πως με λένε 2) γιατί τα βάζεις στην ίδια κατηγορία; 3) εσύ τι ακριβώς γνωρίζεις από ξενοδοχεία;;; Εννοώ τι εμπειρία έχεις . Έχεις μείνει έστω ;;; Ή τα έχεις δει μόνο απέξω? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Βρε καλη μου ιωαννιδου δως μου ενα ονοματακι να μπορω να στα χώνω ανετα. Ναι πηγαινε να ζητησεις διευθυντικη θεση με χαρτι ΕΠΑΛ και ΙΕΚ και θα φας μια πορτα στην μυτη ολη δικη σου. Υπαρχει βεβαια και αυτος που μετα απο 20 χρονια υπηρεσιας που μπορει να γινει.Αλλα αυτος εχει το κατι παραπανω , Ειχε μυαλο και νοητικες ικανοτητες για παραπανω πραγματα αλλα καποιοι δεν του το επετρεψαν . Click για ανάπτυξη... Αν ήταν όπως τα λες καλέ μου τότε όλοι οι απόφοιτοι των ΑΕΙ θα είχαν δουλειά . Κάτι το οποίο δεν ισχύει . Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν είσαι καλός σε κάτι μπορείς να φτάσεις ψηλά οποίο χαρτι κι αν έχεις Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Νοεμβρίου 2021 Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:32 Η Kiki mat έγραψε: #318 02-11-21 10:32 Δεν κατάλαβα άλλη γλώσσα πέραν της Αγγλικής δεν θα μας διδάξουν; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:33 Ο Guest 881237: #319 02-11-21 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Δεν κατάλαβα άλλη γλώσσα πέραν της Αγγλικής δεν θα μας διδάξουν; Click για ανάπτυξη... Εμείς έχουμε γαλλικά κ του χρόνου γερμανικά ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:37 Ο ιωαννηs έγραψε: #320 02-11-21 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: 1)σιγά μην σου πω πως με λένε 2) γιατί τα βάζεις στην ίδια κατηγορία; 3) εσύ τι ακριβώς γνωρίζεις από ξενοδοχεία;;; Εννοώ τι εμπειρία έχεις . Έχεις μείνει έστω ;;; Ή τα έχεις δει μόνο απέξω? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Νοεμβρίου 2021 Αν ήταν όπως τα λες καλέ μου τότε όλοι οι απόφοιτοι των ΑΕΙ θα είχαν δουλειά . Κάτι το οποίο δεν ισχύει . Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν είσαι καλός σε κάτι μπορείς να φτάσεις ψηλά οποίο χαρτι κι αν έχεις Click για ανάπτυξη... Καλα μεινε με αυτο που νομιζεις. Αυτες τις παπατζες σας στις λενε στο σχολειο ή οι φιλες σου . Ναι εχω εχω μεγαλη εμπειρια απο ξενοδοχεια , εκει μεσα μεγαλωσα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate Alessandra Eliza Kaiti.07 gibi rseven Mapz Natsuko mysticfallsgirl12 Helen06 Pulsar Maria_Xagorari arpol03 iammary user2727 Antonia Alexandra Τρελας123 angelikitaraxia xraxra Praxis panaman evma048 Vagini roud angies menual Pharmacist01 SoyN chochoru Joji shadow Citylights damn penelopenick Dr. Gl. Luminous Wonderkid ggl charmander Scandal GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου tsiobieman margik giannhs2001 User2350 fmarulezkd Marios2020 Subutai Σπυρακος (^^) kost28 Miranda32 BloodyFairy Dionyshs1 Mukumbura Markos rafaela11 !georgitsa! calliope Mammy Nun Giii MART constansn Ryuzaki Alexecon1991 Xristosdimitra Mariahj xakounaamatata Dora140303 Nala barkos alexandrahere Johnman97 johnsala eukleidhs1821 Idontknoww Tzwrtzina! TheodoraNt Anna10 Kiki mat Christina947 PanMoonlight nikpap887 Jimmy20 GiorgosAsi Chrisa spring day George9989 Ismhnhpapa Tedi SlimShady snowy pacheiko Paul33.gr ρενακι 13 athinoula Clary An_uknown_world chester20080 Scott Nick2325 anastasis06 Than003 Nikoleta_Giann EiriniS20 paulkin94 diamag clevercat RVU imyrcarn lnesb korlef voοdoο Jocaste nucomer BioChemical Thanos_D Greg1900 Ada ada Κλημεντίνη thecrazycretan Unboxholics Μάρκος Βασίλης Stroka iManosX13 Viedo Άρτεμις Α. hirasawayui Memetchi johnpa Andriana nik PanosCh002 ros Arvacon ioannaion cel123 Slytherin sweater weather george777 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Φοιτώ στο ΙΕΚ ΟΑΕΔ και θα εκτιμουσα πληροφορίες για την ύλη στο τμήμα θρησκευτικού τουρισμού και θα ήθελα να εκφράσω κάποια απορία εάν υπάρχει ή δυνατότητα απαλλαγής από μάθημα . Όλοι στο τμήμα είναι αρχάριοι στα αγγλικά εγώ έχω πιστοποιημενο επίπεδο Β2.Σίγουρα πάντα υπάρχουν πράγματα να μάθεις άλλα είναι βασανιστηκο,,να υποβάλλομαι σε αυτή την διαδικασία. Μας δώθηκε φυλλάδιο για το σπίτι με άσκηση βάλε Α ή an όπου χρειάζεται και μαθαίνουμε τους αριθμούς.. Ευχαριστώ Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Νοεμβρίου 2021 Επίσης νομίζω έγινε κάποιο λάθος σε αυτήν την ειδικότητα του τουρισμού . Είχα την εντύπωση ότι για αρχάριους θα ήταν μία άλλη γλώσσα πέραν των αγγλικών μιας και στα μαθήματα στοΑ εξάμηνο γράφει Ξένη γλώσσα ( επιλογή)και βλέποντας για παράδειγμα ότι στα ΙΕΚ Ιωαννινων στην ίδια ειδικότητα κάνουν Γερμανικά. Click για ανάπτυξη... Και σε εμάς είναι πολύ χαμηλό το επίπεδο των αγγλικών (δεν ήξεραν τι σημαίνει το offer a job) τέλος πάντων απ' όσο ξέρω μπορείτε να πάρετε απαλλαγή αλλά δεν ξέρω την διαδικασία ρωτήστε την γραμματεία της σχολής σας
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 09:45 Ο ιωαννηs έγραψε: #304 02-11-21 09:45 καλα ρε κοριτσια , κανεται τουρισμο και θελετε να παρετε απαλλαγη απο το σημαντικοτερο μαθημα της ειδικοτητας σας? Πως γινεται αυτο? Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 09:48 Ο Guest 881237: #305 02-11-21 09:48 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: καλα ρε κοριτσια , κανεται τουρισμο και θελεται να παρετε απαλλαγη απο το σημαντικοτερο μαθημα της ειδικοτητας σας? Πως γινεται αυτο? Click για ανάπτυξη... Εγω δεν θέλω απαλλαγή. Η κυρία θέλει αν και εγώ δεν της το προτείνω. Κάποια στιγμή θα αυξηθεί το επίπεδο . Όλο και κάτι θα μάθετε. Εμείς κάνουμε γ1 . Εσείς απ' ότι κατάλαβα κάνετε τους αριθμούς?? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Νοεμβρίου 2021 Δηλαδή το one two three??? Αυτό μάθατε;;; Τώρα κατάλαβα. αν σας μαθαίνουν αυτά να κάνετε παρατήρηση στην καθηγήτρια ότι το μάθημα λέγεται αγγλική ορολογία όχι Λόλα να ένα μήλο. έλεος. Στο κάτω κάτω πως κάποιοι θέλουν να ασχοληθούν με κάτι τέτοιο κ δεν ξέρουν αγγλικά έστω σε επίπεδο β1??? Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Νοεμβρίου 2021 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 09:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #306 02-11-21 09:52 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Εγω δεν θέλω απαλλαγή. Η κυρία θέλει αν και εγώ δεν της το προτείνω. Κάποια στιγμή θα αυξηθεί το επίπεδο . Όλο και κάτι θα μάθετε. Εμείς κάνουμε γ1 . Εσείς απ' ότι κατάλαβα κάνετε τους αριθμούς?? Click για ανάπτυξη... Ενταξει βρε παιδια βασικο τουρισμο κανεται, Δεν ειστε και στο μεταφραστικο κερκυρας. Παντως το revpar θα το μαθετε. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 09:54 Ο Guest 881237: #307 02-11-21 09:54 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ενταξει βρε παιδια βασικο τουρισμο κανεται, Δεν ειστε και στο μεταφραστικο κερκυρας. Παντως το revpar θα το μαθετε. Click για ανάπτυξη... Εδώ σου λέει ότι κάνουν τους αριθμούς ... Δηλαδή πόσο πιο κάτω . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 09:59 Ο ιωαννηs έγραψε: #308 02-11-21 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Εδώ σου λέει ότι κάνουν τους αριθμούς ... Δηλαδή πόσο πιο κάτω . Click για ανάπτυξη... Δηλαδη τι περιμενες? Η δασκαλα βλεπει επιπεδο μαθητων και προσαρμοζεται. Επειτα γιατι θεσεις προοριζονται να καλυψουν στο ξενοδοχειο. Οχι βεβαια PR. Καμαριεας και σερβιτορου σε all inclusive. Εκει θελει απλα να χαμογελας και να χαιρετας τον πελατη. Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:01 Η Kiki mat έγραψε: #309 02-11-21 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Εγω δεν θέλω απαλλαγή. Η κυρία θέλει αν και εγώ δεν της το προτείνω. Κάποια στιγμή θα αυξηθεί το επίπεδο . Όλο και κάτι θα μάθετε. Εμείς κάνουμε γ1 . Εσείς απ' ότι κατάλαβα κάνετε τους αριθμούς?? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Νοεμβρίου 2021 Δηλαδή το one two three??? Αυτό μάθατε;;; Τώρα κατάλαβα. αν σας μαθαίνουν αυτά να κάνετε παρατήρηση στην καθηγήτρια ότι το μάθημα λέγεται αγγλική ορολογία όχι Λόλα να ένα μήλο. έλεος. Στο κάτω κάτω πως κάποιοι θέλουν να ασχοληθούν με κάτι τέτοιο κ δεν ξέρουν αγγλικά έστω σε επίπεδο β1??? Click για ανάπτυξη... Στο πρώτο εξάμηνο είμαι ,νομίζω το μάθημα λέγεται Ξένη γλώσσα ( επιλογή)και είναι στην ευκαίρια του ΙΕΚ να επιλέξει μία γλώσσα πέραν της Αγγλικής Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:02 Ο Guest 881237: #310 02-11-21 10:02 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Δηλαδη τι περιμενες? Η δασκαλα βλεπει επιπεδο μαθητων και προσαρμοζεται. Επειτα γιατι θεσεις προοριζονται να καλυψουν στο ξενοδοχειο. Οχι βεβαια PR. Καμαριεας και σερβιτορου σε all inclusive. Εκει θελει απλα να χαμογελας και να χαιρετας τον πελατη. Click για ανάπτυξη... Γιατί μόνο αυτά? Εγώ ξέρω άτομα που είναι και υπεύθυνοι για food and beverages ή σε άλλους τομείς Εν πάσει περιπτώσει εμένα δεν με ενδιαφέρουν τα ξενοδοχείακα αλλά δεν ισχύει αυτό που λες Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:06 Η Kiki mat έγραψε: #311 02-11-21 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Γιατί μόνο αυτά? Εγώ ξέρω άτομα που είναι και υπεύθυνοι για food and beverages ή σε άλλους τομείς Εν πάσει περιπτώσει εμένα δεν με ενδιαφέρουν τα ξενοδοχείακα αλλά δεν ισχύει αυτό που λες Click για ανάπτυξη... Συγνώμη ,εγώ διάβασα οτι τα προσόντα που αποκομίζεις με το περας της διετής κατάρτισης είναι απόδοση των ειδικών γνώσεων που αποκομίζονται και στη Αγγλική . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #312 02-11-21 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Γιατί μόνο αυτά? Εγώ ξέρω άτομα που είναι και υπεύθυνοι για food and beverages ή σε άλλους τομείς Εν πάσει περιπτώσει εμένα δεν με ενδιαφέρουν τα ξενοδοχείακα αλλά δεν ισχύει αυτό που λες Click για ανάπτυξη... Ε το food & beverages ειναι οι σερβιτοροι και οι μαγειροι. Υπαρχει βεβαια και ενας ο manager . Ε αυτον θα το παρουν απο τις ΑΣΤΕ ή απο το παπει-παδα Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:06 Ο Guest 881237: #313 02-11-21 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Συγνώμη ,εγώ διάβασα οτι τα προσόντα που αποκομίζεις με το περ Click για ανάπτυξη... Τι,, Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:12 Η Kiki mat έγραψε: #314 02-11-21 10:12 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Τι,, Click για ανάπτυξη... Να σαι λέει σε θέση να αποδόσεις τις ειδικές γνώσεις που πήρες και στην Αγγλική Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:12 Ο Guest 881237: #315 02-11-21 10:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε το food & beverages ειναι οι σερβιτοροι και οι μαγειροι. Υπαρχει βεβαια και ενας ο manager . Ε αυτον θα το παρουν απο τις ΑΣΤΕ ή απο το παπει-παδα Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι κοιτούν μόνο αυτό . Αφού είναι κι άλλοι που έγιναν διευθυντες. Αυτές τις θέσεις δεν τις αποκτάς άμεσα επειδή έχεις ένα συγκεκριμένο πτυχίο . Πρέπει να είσαι πολύ καλός σε αυτό που κάνεις κ να έχεις υπομονή έτσι θα ανέβεις. Και φυσικά μέτρα η προϋπηρεσία Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Να σαι λέει σε θέση να αποδόσεις τις ειδικές γνώσεις που πήρες και στην Αγγλική Click για ανάπτυξη... Ααα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:22 Ο ιωαννηs έγραψε: #316 02-11-21 10:22 Βρε καλη μου ιωαννιδου δως μου ενα ονοματακι να μπορω να στα χώνω ανετα. Ναι πηγαινε να ζητησεις διευθυντικη θεση με χαρτι ΕΠΑΛ και ΙΕΚ και θα φας μια πορτα στην μυτη ολη δικη σου. Υπαρχει βεβαια και αυτος που μετα απο 20 χρονια υπηρεσιας που μπορει να γινει.Αλλα αυτος εχει το κατι παραπανω , Ειχε μυαλο και νοητικες ικανοτητες για παραπανω πραγματα αλλα καποιοι δεν του το επετρεψαν . Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:26 Ο Guest 881237: #317 02-11-21 10:26 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Βρε καλη μου ιωαννιδου δως μου ενα ονοματακι να μπορω να στα χώνω ανετα. Ναι πηγαινε να ζητησεις διευθυντικη θεση με χαρτι ΕΠΑΛ και ΙΕΚ και θα φας μια πορτα στην μυτη ολη δικη σου. Υπαρχει βεβαια και αυτος που μετα απο 20 χρονια υπηρεσιας που μπορει να γινει.Αλλα αυτος εχει το κατι παραπανω , Ειχε μυαλο και νοητικες ικανοτητες για παραπανω πραγματα αλλα καποιοι δεν του το επετρεψαν . Click για ανάπτυξη... 1)σιγά μην σου πω πως με λένε 2) γιατί τα βάζεις στην ίδια κατηγορία; 3) εσύ τι ακριβώς γνωρίζεις από ξενοδοχεία;;; Εννοώ τι εμπειρία έχεις . Έχεις μείνει έστω ;;; Ή τα έχεις δει μόνο απέξω? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Βρε καλη μου ιωαννιδου δως μου ενα ονοματακι να μπορω να στα χώνω ανετα. Ναι πηγαινε να ζητησεις διευθυντικη θεση με χαρτι ΕΠΑΛ και ΙΕΚ και θα φας μια πορτα στην μυτη ολη δικη σου. Υπαρχει βεβαια και αυτος που μετα απο 20 χρονια υπηρεσιας που μπορει να γινει.Αλλα αυτος εχει το κατι παραπανω , Ειχε μυαλο και νοητικες ικανοτητες για παραπανω πραγματα αλλα καποιοι δεν του το επετρεψαν . Click για ανάπτυξη... Αν ήταν όπως τα λες καλέ μου τότε όλοι οι απόφοιτοι των ΑΕΙ θα είχαν δουλειά . Κάτι το οποίο δεν ισχύει . Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν είσαι καλός σε κάτι μπορείς να φτάσεις ψηλά οποίο χαρτι κι αν έχεις Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Νοεμβρίου 2021 Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:32 Η Kiki mat έγραψε: #318 02-11-21 10:32 Δεν κατάλαβα άλλη γλώσσα πέραν της Αγγλικής δεν θα μας διδάξουν; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:33 Ο Guest 881237: #319 02-11-21 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Δεν κατάλαβα άλλη γλώσσα πέραν της Αγγλικής δεν θα μας διδάξουν; Click για ανάπτυξη... Εμείς έχουμε γαλλικά κ του χρόνου γερμανικά ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:37 Ο ιωαννηs έγραψε: #320 02-11-21 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: 1)σιγά μην σου πω πως με λένε 2) γιατί τα βάζεις στην ίδια κατηγορία; 3) εσύ τι ακριβώς γνωρίζεις από ξενοδοχεία;;; Εννοώ τι εμπειρία έχεις . Έχεις μείνει έστω ;;; Ή τα έχεις δει μόνο απέξω? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Νοεμβρίου 2021 Αν ήταν όπως τα λες καλέ μου τότε όλοι οι απόφοιτοι των ΑΕΙ θα είχαν δουλειά . Κάτι το οποίο δεν ισχύει . Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν είσαι καλός σε κάτι μπορείς να φτάσεις ψηλά οποίο χαρτι κι αν έχεις Click για ανάπτυξη... Καλα μεινε με αυτο που νομιζεις. Αυτες τις παπατζες σας στις λενε στο σχολειο ή οι φιλες σου . Ναι εχω εχω μεγαλη εμπειρια απο ξενοδοχεια , εκει μεσα μεγαλωσα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate Alessandra Eliza Kaiti.07 gibi rseven Mapz Natsuko mysticfallsgirl12 Helen06 Pulsar Maria_Xagorari arpol03 iammary user2727 Antonia Alexandra Τρελας123 angelikitaraxia xraxra Praxis panaman evma048 Vagini roud angies menual Pharmacist01 SoyN chochoru Joji shadow Citylights damn penelopenick Dr. Gl. Luminous Wonderkid ggl charmander Scandal GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου tsiobieman margik giannhs2001 User2350 fmarulezkd Marios2020 Subutai Σπυρακος (^^) kost28 Miranda32 BloodyFairy Dionyshs1 Mukumbura Markos rafaela11 !georgitsa! calliope Mammy Nun Giii MART constansn Ryuzaki Alexecon1991 Xristosdimitra Mariahj xakounaamatata Dora140303 Nala barkos alexandrahere Johnman97 johnsala eukleidhs1821 Idontknoww Tzwrtzina! TheodoraNt Anna10 Kiki mat Christina947 PanMoonlight nikpap887 Jimmy20 GiorgosAsi Chrisa spring day George9989 Ismhnhpapa Tedi SlimShady snowy pacheiko Paul33.gr ρενακι 13 athinoula Clary An_uknown_world chester20080 Scott Nick2325 anastasis06 Than003 Nikoleta_Giann EiriniS20 paulkin94 diamag clevercat RVU imyrcarn lnesb korlef voοdoο Jocaste nucomer BioChemical Thanos_D Greg1900 Ada ada Κλημεντίνη thecrazycretan Unboxholics Μάρκος Βασίλης Stroka iManosX13 Viedo Άρτεμις Α. hirasawayui Memetchi johnpa Andriana nik PanosCh002 ros Arvacon ioannaion cel123 Slytherin sweater weather george777 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλα ρε κοριτσια , κανεται τουρισμο και θελετε να παρετε απαλλαγη απο το σημαντικοτερο μαθημα της ειδικοτητας σας? Πως γινεται αυτο?
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 09:48 Ο Guest 881237: #305 02-11-21 09:48 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: καλα ρε κοριτσια , κανεται τουρισμο και θελεται να παρετε απαλλαγη απο το σημαντικοτερο μαθημα της ειδικοτητας σας? Πως γινεται αυτο? Click για ανάπτυξη... Εγω δεν θέλω απαλλαγή. Η κυρία θέλει αν και εγώ δεν της το προτείνω. Κάποια στιγμή θα αυξηθεί το επίπεδο . Όλο και κάτι θα μάθετε. Εμείς κάνουμε γ1 . Εσείς απ' ότι κατάλαβα κάνετε τους αριθμούς?? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Νοεμβρίου 2021 Δηλαδή το one two three??? Αυτό μάθατε;;; Τώρα κατάλαβα. αν σας μαθαίνουν αυτά να κάνετε παρατήρηση στην καθηγήτρια ότι το μάθημα λέγεται αγγλική ορολογία όχι Λόλα να ένα μήλο. έλεος. Στο κάτω κάτω πως κάποιοι θέλουν να ασχοληθούν με κάτι τέτοιο κ δεν ξέρουν αγγλικά έστω σε επίπεδο β1??? Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Νοεμβρίου 2021 ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 09:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #306 02-11-21 09:52 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Εγω δεν θέλω απαλλαγή. Η κυρία θέλει αν και εγώ δεν της το προτείνω. Κάποια στιγμή θα αυξηθεί το επίπεδο . Όλο και κάτι θα μάθετε. Εμείς κάνουμε γ1 . Εσείς απ' ότι κατάλαβα κάνετε τους αριθμούς?? Click για ανάπτυξη... Ενταξει βρε παιδια βασικο τουρισμο κανεται, Δεν ειστε και στο μεταφραστικο κερκυρας. Παντως το revpar θα το μαθετε. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 09:54 Ο Guest 881237: #307 02-11-21 09:54 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ενταξει βρε παιδια βασικο τουρισμο κανεται, Δεν ειστε και στο μεταφραστικο κερκυρας. Παντως το revpar θα το μαθετε. Click για ανάπτυξη... Εδώ σου λέει ότι κάνουν τους αριθμούς ... Δηλαδή πόσο πιο κάτω . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 09:59 Ο ιωαννηs έγραψε: #308 02-11-21 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Εδώ σου λέει ότι κάνουν τους αριθμούς ... Δηλαδή πόσο πιο κάτω . Click για ανάπτυξη... Δηλαδη τι περιμενες? Η δασκαλα βλεπει επιπεδο μαθητων και προσαρμοζεται. Επειτα γιατι θεσεις προοριζονται να καλυψουν στο ξενοδοχειο. Οχι βεβαια PR. Καμαριεας και σερβιτορου σε all inclusive. Εκει θελει απλα να χαμογελας και να χαιρετας τον πελατη. Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:01 Η Kiki mat έγραψε: #309 02-11-21 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Εγω δεν θέλω απαλλαγή. Η κυρία θέλει αν και εγώ δεν της το προτείνω. Κάποια στιγμή θα αυξηθεί το επίπεδο . Όλο και κάτι θα μάθετε. Εμείς κάνουμε γ1 . Εσείς απ' ότι κατάλαβα κάνετε τους αριθμούς?? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Νοεμβρίου 2021 Δηλαδή το one two three??? Αυτό μάθατε;;; Τώρα κατάλαβα. αν σας μαθαίνουν αυτά να κάνετε παρατήρηση στην καθηγήτρια ότι το μάθημα λέγεται αγγλική ορολογία όχι Λόλα να ένα μήλο. έλεος. Στο κάτω κάτω πως κάποιοι θέλουν να ασχοληθούν με κάτι τέτοιο κ δεν ξέρουν αγγλικά έστω σε επίπεδο β1??? Click για ανάπτυξη... Στο πρώτο εξάμηνο είμαι ,νομίζω το μάθημα λέγεται Ξένη γλώσσα ( επιλογή)και είναι στην ευκαίρια του ΙΕΚ να επιλέξει μία γλώσσα πέραν της Αγγλικής Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:02 Ο Guest 881237: #310 02-11-21 10:02 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Δηλαδη τι περιμενες? Η δασκαλα βλεπει επιπεδο μαθητων και προσαρμοζεται. Επειτα γιατι θεσεις προοριζονται να καλυψουν στο ξενοδοχειο. Οχι βεβαια PR. Καμαριεας και σερβιτορου σε all inclusive. Εκει θελει απλα να χαμογελας και να χαιρετας τον πελατη. Click για ανάπτυξη... Γιατί μόνο αυτά? Εγώ ξέρω άτομα που είναι και υπεύθυνοι για food and beverages ή σε άλλους τομείς Εν πάσει περιπτώσει εμένα δεν με ενδιαφέρουν τα ξενοδοχείακα αλλά δεν ισχύει αυτό που λες Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:06 Η Kiki mat έγραψε: #311 02-11-21 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Γιατί μόνο αυτά? Εγώ ξέρω άτομα που είναι και υπεύθυνοι για food and beverages ή σε άλλους τομείς Εν πάσει περιπτώσει εμένα δεν με ενδιαφέρουν τα ξενοδοχείακα αλλά δεν ισχύει αυτό που λες Click για ανάπτυξη... Συγνώμη ,εγώ διάβασα οτι τα προσόντα που αποκομίζεις με το περας της διετής κατάρτισης είναι απόδοση των ειδικών γνώσεων που αποκομίζονται και στη Αγγλική . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #312 02-11-21 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Γιατί μόνο αυτά? Εγώ ξέρω άτομα που είναι και υπεύθυνοι για food and beverages ή σε άλλους τομείς Εν πάσει περιπτώσει εμένα δεν με ενδιαφέρουν τα ξενοδοχείακα αλλά δεν ισχύει αυτό που λες Click για ανάπτυξη... Ε το food & beverages ειναι οι σερβιτοροι και οι μαγειροι. Υπαρχει βεβαια και ενας ο manager . Ε αυτον θα το παρουν απο τις ΑΣΤΕ ή απο το παπει-παδα Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:06 Ο Guest 881237: #313 02-11-21 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Συγνώμη ,εγώ διάβασα οτι τα προσόντα που αποκομίζεις με το περ Click για ανάπτυξη... Τι,, Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:12 Η Kiki mat έγραψε: #314 02-11-21 10:12 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Τι,, Click για ανάπτυξη... Να σαι λέει σε θέση να αποδόσεις τις ειδικές γνώσεις που πήρες και στην Αγγλική Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:12 Ο Guest 881237: #315 02-11-21 10:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε το food & beverages ειναι οι σερβιτοροι και οι μαγειροι. Υπαρχει βεβαια και ενας ο manager . Ε αυτον θα το παρουν απο τις ΑΣΤΕ ή απο το παπει-παδα Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι κοιτούν μόνο αυτό . Αφού είναι κι άλλοι που έγιναν διευθυντες. Αυτές τις θέσεις δεν τις αποκτάς άμεσα επειδή έχεις ένα συγκεκριμένο πτυχίο . Πρέπει να είσαι πολύ καλός σε αυτό που κάνεις κ να έχεις υπομονή έτσι θα ανέβεις. Και φυσικά μέτρα η προϋπηρεσία Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Να σαι λέει σε θέση να αποδόσεις τις ειδικές γνώσεις που πήρες και στην Αγγλική Click για ανάπτυξη... Ααα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:22 Ο ιωαννηs έγραψε: #316 02-11-21 10:22 Βρε καλη μου ιωαννιδου δως μου ενα ονοματακι να μπορω να στα χώνω ανετα. Ναι πηγαινε να ζητησεις διευθυντικη θεση με χαρτι ΕΠΑΛ και ΙΕΚ και θα φας μια πορτα στην μυτη ολη δικη σου. Υπαρχει βεβαια και αυτος που μετα απο 20 χρονια υπηρεσιας που μπορει να γινει.Αλλα αυτος εχει το κατι παραπανω , Ειχε μυαλο και νοητικες ικανοτητες για παραπανω πραγματα αλλα καποιοι δεν του το επετρεψαν . Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:26 Ο Guest 881237: #317 02-11-21 10:26 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Βρε καλη μου ιωαννιδου δως μου ενα ονοματακι να μπορω να στα χώνω ανετα. Ναι πηγαινε να ζητησεις διευθυντικη θεση με χαρτι ΕΠΑΛ και ΙΕΚ και θα φας μια πορτα στην μυτη ολη δικη σου. Υπαρχει βεβαια και αυτος που μετα απο 20 χρονια υπηρεσιας που μπορει να γινει.Αλλα αυτος εχει το κατι παραπανω , Ειχε μυαλο και νοητικες ικανοτητες για παραπανω πραγματα αλλα καποιοι δεν του το επετρεψαν . Click για ανάπτυξη... 1)σιγά μην σου πω πως με λένε 2) γιατί τα βάζεις στην ίδια κατηγορία; 3) εσύ τι ακριβώς γνωρίζεις από ξενοδοχεία;;; Εννοώ τι εμπειρία έχεις . Έχεις μείνει έστω ;;; Ή τα έχεις δει μόνο απέξω? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Βρε καλη μου ιωαννιδου δως μου ενα ονοματακι να μπορω να στα χώνω ανετα. Ναι πηγαινε να ζητησεις διευθυντικη θεση με χαρτι ΕΠΑΛ και ΙΕΚ και θα φας μια πορτα στην μυτη ολη δικη σου. Υπαρχει βεβαια και αυτος που μετα απο 20 χρονια υπηρεσιας που μπορει να γινει.Αλλα αυτος εχει το κατι παραπανω , Ειχε μυαλο και νοητικες ικανοτητες για παραπανω πραγματα αλλα καποιοι δεν του το επετρεψαν . Click για ανάπτυξη... Αν ήταν όπως τα λες καλέ μου τότε όλοι οι απόφοιτοι των ΑΕΙ θα είχαν δουλειά . Κάτι το οποίο δεν ισχύει . Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν είσαι καλός σε κάτι μπορείς να φτάσεις ψηλά οποίο χαρτι κι αν έχεις Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Νοεμβρίου 2021 Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:32 Η Kiki mat έγραψε: #318 02-11-21 10:32 Δεν κατάλαβα άλλη γλώσσα πέραν της Αγγλικής δεν θα μας διδάξουν; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:33 Ο Guest 881237: #319 02-11-21 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Δεν κατάλαβα άλλη γλώσσα πέραν της Αγγλικής δεν θα μας διδάξουν; Click για ανάπτυξη... Εμείς έχουμε γαλλικά κ του χρόνου γερμανικά ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:37 Ο ιωαννηs έγραψε: #320 02-11-21 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: 1)σιγά μην σου πω πως με λένε 2) γιατί τα βάζεις στην ίδια κατηγορία; 3) εσύ τι ακριβώς γνωρίζεις από ξενοδοχεία;;; Εννοώ τι εμπειρία έχεις . Έχεις μείνει έστω ;;; Ή τα έχεις δει μόνο απέξω? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Νοεμβρίου 2021 Αν ήταν όπως τα λες καλέ μου τότε όλοι οι απόφοιτοι των ΑΕΙ θα είχαν δουλειά . Κάτι το οποίο δεν ισχύει . Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν είσαι καλός σε κάτι μπορείς να φτάσεις ψηλά οποίο χαρτι κι αν έχεις Click για ανάπτυξη... Καλα μεινε με αυτο που νομιζεις. Αυτες τις παπατζες σας στις λενε στο σχολειο ή οι φιλες σου . Ναι εχω εχω μεγαλη εμπειρια απο ξενοδοχεια , εκει μεσα μεγαλωσα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate Alessandra Eliza Kaiti.07 gibi rseven Mapz Natsuko mysticfallsgirl12 Helen06 Pulsar Maria_Xagorari arpol03 iammary user2727 Antonia Alexandra Τρελας123 angelikitaraxia xraxra Praxis panaman evma048 Vagini roud angies menual Pharmacist01 SoyN chochoru Joji shadow Citylights damn penelopenick Dr. Gl. Luminous Wonderkid ggl charmander Scandal GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου tsiobieman margik giannhs2001 User2350 fmarulezkd Marios2020 Subutai Σπυρακος (^^) kost28 Miranda32 BloodyFairy Dionyshs1 Mukumbura Markos rafaela11 !georgitsa! calliope Mammy Nun Giii MART constansn Ryuzaki Alexecon1991 Xristosdimitra Mariahj xakounaamatata Dora140303 Nala barkos alexandrahere Johnman97 johnsala eukleidhs1821 Idontknoww Tzwrtzina! TheodoraNt Anna10 Kiki mat Christina947 PanMoonlight nikpap887 Jimmy20 GiorgosAsi Chrisa spring day George9989 Ismhnhpapa Tedi SlimShady snowy pacheiko Paul33.gr ρενακι 13 athinoula Clary An_uknown_world chester20080 Scott Nick2325 anastasis06 Than003 Nikoleta_Giann EiriniS20 paulkin94 diamag clevercat RVU imyrcarn lnesb korlef voοdoο Jocaste nucomer BioChemical Thanos_D Greg1900 Ada ada Κλημεντίνη thecrazycretan Unboxholics Μάρκος Βασίλης Stroka iManosX13 Viedo Άρτεμις Α. hirasawayui Memetchi johnpa Andriana nik PanosCh002 ros Arvacon ioannaion cel123 Slytherin sweater weather george777 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: καλα ρε κοριτσια , κανεται τουρισμο και θελεται να παρετε απαλλαγη απο το σημαντικοτερο μαθημα της ειδικοτητας σας? Πως γινεται αυτο? Click για ανάπτυξη... Εγω δεν θέλω απαλλαγή. Η κυρία θέλει αν και εγώ δεν της το προτείνω. Κάποια στιγμή θα αυξηθεί το επίπεδο . Όλο και κάτι θα μάθετε. Εμείς κάνουμε γ1 . Εσείς απ' ότι κατάλαβα κάνετε τους αριθμούς?? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Νοεμβρίου 2021 Δηλαδή το one two three??? Αυτό μάθατε;;; Τώρα κατάλαβα. αν σας μαθαίνουν αυτά να κάνετε παρατήρηση στην καθηγήτρια ότι το μάθημα λέγεται αγγλική ορολογία όχι Λόλα να ένα μήλο. έλεος. Στο κάτω κάτω πως κάποιοι θέλουν να ασχοληθούν με κάτι τέτοιο κ δεν ξέρουν αγγλικά έστω σε επίπεδο β1???
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 09:52 Ο ιωαννηs έγραψε: #306 02-11-21 09:52 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Εγω δεν θέλω απαλλαγή. Η κυρία θέλει αν και εγώ δεν της το προτείνω. Κάποια στιγμή θα αυξηθεί το επίπεδο . Όλο και κάτι θα μάθετε. Εμείς κάνουμε γ1 . Εσείς απ' ότι κατάλαβα κάνετε τους αριθμούς?? Click για ανάπτυξη... Ενταξει βρε παιδια βασικο τουρισμο κανεται, Δεν ειστε και στο μεταφραστικο κερκυρας. Παντως το revpar θα το μαθετε. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 09:54 Ο Guest 881237: #307 02-11-21 09:54 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ενταξει βρε παιδια βασικο τουρισμο κανεται, Δεν ειστε και στο μεταφραστικο κερκυρας. Παντως το revpar θα το μαθετε. Click για ανάπτυξη... Εδώ σου λέει ότι κάνουν τους αριθμούς ... Δηλαδή πόσο πιο κάτω . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 09:59 Ο ιωαννηs έγραψε: #308 02-11-21 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Εδώ σου λέει ότι κάνουν τους αριθμούς ... Δηλαδή πόσο πιο κάτω . Click για ανάπτυξη... Δηλαδη τι περιμενες? Η δασκαλα βλεπει επιπεδο μαθητων και προσαρμοζεται. Επειτα γιατι θεσεις προοριζονται να καλυψουν στο ξενοδοχειο. Οχι βεβαια PR. Καμαριεας και σερβιτορου σε all inclusive. Εκει θελει απλα να χαμογελας και να χαιρετας τον πελατη. Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:01 Η Kiki mat έγραψε: #309 02-11-21 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Εγω δεν θέλω απαλλαγή. Η κυρία θέλει αν και εγώ δεν της το προτείνω. Κάποια στιγμή θα αυξηθεί το επίπεδο . Όλο και κάτι θα μάθετε. Εμείς κάνουμε γ1 . Εσείς απ' ότι κατάλαβα κάνετε τους αριθμούς?? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Νοεμβρίου 2021 Δηλαδή το one two three??? Αυτό μάθατε;;; Τώρα κατάλαβα. αν σας μαθαίνουν αυτά να κάνετε παρατήρηση στην καθηγήτρια ότι το μάθημα λέγεται αγγλική ορολογία όχι Λόλα να ένα μήλο. έλεος. Στο κάτω κάτω πως κάποιοι θέλουν να ασχοληθούν με κάτι τέτοιο κ δεν ξέρουν αγγλικά έστω σε επίπεδο β1??? Click για ανάπτυξη... Στο πρώτο εξάμηνο είμαι ,νομίζω το μάθημα λέγεται Ξένη γλώσσα ( επιλογή)και είναι στην ευκαίρια του ΙΕΚ να επιλέξει μία γλώσσα πέραν της Αγγλικής Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:02 Ο Guest 881237: #310 02-11-21 10:02 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Δηλαδη τι περιμενες? Η δασκαλα βλεπει επιπεδο μαθητων και προσαρμοζεται. Επειτα γιατι θεσεις προοριζονται να καλυψουν στο ξενοδοχειο. Οχι βεβαια PR. Καμαριεας και σερβιτορου σε all inclusive. Εκει θελει απλα να χαμογελας και να χαιρετας τον πελατη. Click για ανάπτυξη... Γιατί μόνο αυτά? Εγώ ξέρω άτομα που είναι και υπεύθυνοι για food and beverages ή σε άλλους τομείς Εν πάσει περιπτώσει εμένα δεν με ενδιαφέρουν τα ξενοδοχείακα αλλά δεν ισχύει αυτό που λες Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:06 Η Kiki mat έγραψε: #311 02-11-21 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Γιατί μόνο αυτά? Εγώ ξέρω άτομα που είναι και υπεύθυνοι για food and beverages ή σε άλλους τομείς Εν πάσει περιπτώσει εμένα δεν με ενδιαφέρουν τα ξενοδοχείακα αλλά δεν ισχύει αυτό που λες Click για ανάπτυξη... Συγνώμη ,εγώ διάβασα οτι τα προσόντα που αποκομίζεις με το περας της διετής κατάρτισης είναι απόδοση των ειδικών γνώσεων που αποκομίζονται και στη Αγγλική . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #312 02-11-21 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Γιατί μόνο αυτά? Εγώ ξέρω άτομα που είναι και υπεύθυνοι για food and beverages ή σε άλλους τομείς Εν πάσει περιπτώσει εμένα δεν με ενδιαφέρουν τα ξενοδοχείακα αλλά δεν ισχύει αυτό που λες Click για ανάπτυξη... Ε το food & beverages ειναι οι σερβιτοροι και οι μαγειροι. Υπαρχει βεβαια και ενας ο manager . Ε αυτον θα το παρουν απο τις ΑΣΤΕ ή απο το παπει-παδα Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:06 Ο Guest 881237: #313 02-11-21 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Συγνώμη ,εγώ διάβασα οτι τα προσόντα που αποκομίζεις με το περ Click για ανάπτυξη... Τι,, Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:12 Η Kiki mat έγραψε: #314 02-11-21 10:12 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Τι,, Click για ανάπτυξη... Να σαι λέει σε θέση να αποδόσεις τις ειδικές γνώσεις που πήρες και στην Αγγλική Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:12 Ο Guest 881237: #315 02-11-21 10:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε το food & beverages ειναι οι σερβιτοροι και οι μαγειροι. Υπαρχει βεβαια και ενας ο manager . Ε αυτον θα το παρουν απο τις ΑΣΤΕ ή απο το παπει-παδα Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι κοιτούν μόνο αυτό . Αφού είναι κι άλλοι που έγιναν διευθυντες. Αυτές τις θέσεις δεν τις αποκτάς άμεσα επειδή έχεις ένα συγκεκριμένο πτυχίο . Πρέπει να είσαι πολύ καλός σε αυτό που κάνεις κ να έχεις υπομονή έτσι θα ανέβεις. Και φυσικά μέτρα η προϋπηρεσία Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Να σαι λέει σε θέση να αποδόσεις τις ειδικές γνώσεις που πήρες και στην Αγγλική Click για ανάπτυξη... Ααα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:22 Ο ιωαννηs έγραψε: #316 02-11-21 10:22 Βρε καλη μου ιωαννιδου δως μου ενα ονοματακι να μπορω να στα χώνω ανετα. Ναι πηγαινε να ζητησεις διευθυντικη θεση με χαρτι ΕΠΑΛ και ΙΕΚ και θα φας μια πορτα στην μυτη ολη δικη σου. Υπαρχει βεβαια και αυτος που μετα απο 20 χρονια υπηρεσιας που μπορει να γινει.Αλλα αυτος εχει το κατι παραπανω , Ειχε μυαλο και νοητικες ικανοτητες για παραπανω πραγματα αλλα καποιοι δεν του το επετρεψαν . Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:26 Ο Guest 881237: #317 02-11-21 10:26 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Βρε καλη μου ιωαννιδου δως μου ενα ονοματακι να μπορω να στα χώνω ανετα. Ναι πηγαινε να ζητησεις διευθυντικη θεση με χαρτι ΕΠΑΛ και ΙΕΚ και θα φας μια πορτα στην μυτη ολη δικη σου. Υπαρχει βεβαια και αυτος που μετα απο 20 χρονια υπηρεσιας που μπορει να γινει.Αλλα αυτος εχει το κατι παραπανω , Ειχε μυαλο και νοητικες ικανοτητες για παραπανω πραγματα αλλα καποιοι δεν του το επετρεψαν . Click για ανάπτυξη... 1)σιγά μην σου πω πως με λένε 2) γιατί τα βάζεις στην ίδια κατηγορία; 3) εσύ τι ακριβώς γνωρίζεις από ξενοδοχεία;;; Εννοώ τι εμπειρία έχεις . Έχεις μείνει έστω ;;; Ή τα έχεις δει μόνο απέξω? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Βρε καλη μου ιωαννιδου δως μου ενα ονοματακι να μπορω να στα χώνω ανετα. Ναι πηγαινε να ζητησεις διευθυντικη θεση με χαρτι ΕΠΑΛ και ΙΕΚ και θα φας μια πορτα στην μυτη ολη δικη σου. Υπαρχει βεβαια και αυτος που μετα απο 20 χρονια υπηρεσιας που μπορει να γινει.Αλλα αυτος εχει το κατι παραπανω , Ειχε μυαλο και νοητικες ικανοτητες για παραπανω πραγματα αλλα καποιοι δεν του το επετρεψαν . Click για ανάπτυξη... Αν ήταν όπως τα λες καλέ μου τότε όλοι οι απόφοιτοι των ΑΕΙ θα είχαν δουλειά . Κάτι το οποίο δεν ισχύει . Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν είσαι καλός σε κάτι μπορείς να φτάσεις ψηλά οποίο χαρτι κι αν έχεις Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Νοεμβρίου 2021 Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:32 Η Kiki mat έγραψε: #318 02-11-21 10:32 Δεν κατάλαβα άλλη γλώσσα πέραν της Αγγλικής δεν θα μας διδάξουν; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:33 Ο Guest 881237: #319 02-11-21 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Δεν κατάλαβα άλλη γλώσσα πέραν της Αγγλικής δεν θα μας διδάξουν; Click για ανάπτυξη... Εμείς έχουμε γαλλικά κ του χρόνου γερμανικά ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:37 Ο ιωαννηs έγραψε: #320 02-11-21 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: 1)σιγά μην σου πω πως με λένε 2) γιατί τα βάζεις στην ίδια κατηγορία; 3) εσύ τι ακριβώς γνωρίζεις από ξενοδοχεία;;; Εννοώ τι εμπειρία έχεις . Έχεις μείνει έστω ;;; Ή τα έχεις δει μόνο απέξω? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Νοεμβρίου 2021 Αν ήταν όπως τα λες καλέ μου τότε όλοι οι απόφοιτοι των ΑΕΙ θα είχαν δουλειά . Κάτι το οποίο δεν ισχύει . Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν είσαι καλός σε κάτι μπορείς να φτάσεις ψηλά οποίο χαρτι κι αν έχεις Click για ανάπτυξη... Καλα μεινε με αυτο που νομιζεις. Αυτες τις παπατζες σας στις λενε στο σχολειο ή οι φιλες σου . Ναι εχω εχω μεγαλη εμπειρια απο ξενοδοχεια , εκει μεσα μεγαλωσα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate Alessandra Eliza Kaiti.07 gibi rseven Mapz Natsuko mysticfallsgirl12 Helen06 Pulsar Maria_Xagorari arpol03 iammary user2727 Antonia Alexandra Τρελας123 angelikitaraxia xraxra Praxis panaman evma048 Vagini roud angies menual Pharmacist01 SoyN chochoru Joji shadow Citylights damn penelopenick Dr. Gl. Luminous Wonderkid ggl charmander Scandal GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου tsiobieman margik giannhs2001 User2350 fmarulezkd Marios2020 Subutai Σπυρακος (^^) kost28 Miranda32 BloodyFairy Dionyshs1 Mukumbura Markos rafaela11 !georgitsa! calliope Mammy Nun Giii MART constansn Ryuzaki Alexecon1991 Xristosdimitra Mariahj xakounaamatata Dora140303 Nala barkos alexandrahere Johnman97 johnsala eukleidhs1821 Idontknoww Tzwrtzina! TheodoraNt Anna10 Kiki mat Christina947 PanMoonlight nikpap887 Jimmy20 GiorgosAsi Chrisa spring day George9989 Ismhnhpapa Tedi SlimShady snowy pacheiko Paul33.gr ρενακι 13 athinoula Clary An_uknown_world chester20080 Scott Nick2325 anastasis06 Than003 Nikoleta_Giann EiriniS20 paulkin94 diamag clevercat RVU imyrcarn lnesb korlef voοdoο Jocaste nucomer BioChemical Thanos_D Greg1900 Ada ada Κλημεντίνη thecrazycretan Unboxholics Μάρκος Βασίλης Stroka iManosX13 Viedo Άρτεμις Α. hirasawayui Memetchi johnpa Andriana nik PanosCh002 ros Arvacon ioannaion cel123 Slytherin sweater weather george777 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Εγω δεν θέλω απαλλαγή. Η κυρία θέλει αν και εγώ δεν της το προτείνω. Κάποια στιγμή θα αυξηθεί το επίπεδο . Όλο και κάτι θα μάθετε. Εμείς κάνουμε γ1 . Εσείς απ' ότι κατάλαβα κάνετε τους αριθμούς?? Click για ανάπτυξη... Ενταξει βρε παιδια βασικο τουρισμο κανεται, Δεν ειστε και στο μεταφραστικο κερκυρας. Παντως το revpar θα το μαθετε.
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 09:54 Ο Guest 881237: #307 02-11-21 09:54 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ενταξει βρε παιδια βασικο τουρισμο κανεται, Δεν ειστε και στο μεταφραστικο κερκυρας. Παντως το revpar θα το μαθετε. Click για ανάπτυξη... Εδώ σου λέει ότι κάνουν τους αριθμούς ... Δηλαδή πόσο πιο κάτω . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 09:59 Ο ιωαννηs έγραψε: #308 02-11-21 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Εδώ σου λέει ότι κάνουν τους αριθμούς ... Δηλαδή πόσο πιο κάτω . Click για ανάπτυξη... Δηλαδη τι περιμενες? Η δασκαλα βλεπει επιπεδο μαθητων και προσαρμοζεται. Επειτα γιατι θεσεις προοριζονται να καλυψουν στο ξενοδοχειο. Οχι βεβαια PR. Καμαριεας και σερβιτορου σε all inclusive. Εκει θελει απλα να χαμογελας και να χαιρετας τον πελατη. Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:01 Η Kiki mat έγραψε: #309 02-11-21 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Εγω δεν θέλω απαλλαγή. Η κυρία θέλει αν και εγώ δεν της το προτείνω. Κάποια στιγμή θα αυξηθεί το επίπεδο . Όλο και κάτι θα μάθετε. Εμείς κάνουμε γ1 . Εσείς απ' ότι κατάλαβα κάνετε τους αριθμούς?? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Νοεμβρίου 2021 Δηλαδή το one two three??? Αυτό μάθατε;;; Τώρα κατάλαβα. αν σας μαθαίνουν αυτά να κάνετε παρατήρηση στην καθηγήτρια ότι το μάθημα λέγεται αγγλική ορολογία όχι Λόλα να ένα μήλο. έλεος. Στο κάτω κάτω πως κάποιοι θέλουν να ασχοληθούν με κάτι τέτοιο κ δεν ξέρουν αγγλικά έστω σε επίπεδο β1??? Click για ανάπτυξη... Στο πρώτο εξάμηνο είμαι ,νομίζω το μάθημα λέγεται Ξένη γλώσσα ( επιλογή)και είναι στην ευκαίρια του ΙΕΚ να επιλέξει μία γλώσσα πέραν της Αγγλικής Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:02 Ο Guest 881237: #310 02-11-21 10:02 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Δηλαδη τι περιμενες? Η δασκαλα βλεπει επιπεδο μαθητων και προσαρμοζεται. Επειτα γιατι θεσεις προοριζονται να καλυψουν στο ξενοδοχειο. Οχι βεβαια PR. Καμαριεας και σερβιτορου σε all inclusive. Εκει θελει απλα να χαμογελας και να χαιρετας τον πελατη. Click για ανάπτυξη... Γιατί μόνο αυτά? Εγώ ξέρω άτομα που είναι και υπεύθυνοι για food and beverages ή σε άλλους τομείς Εν πάσει περιπτώσει εμένα δεν με ενδιαφέρουν τα ξενοδοχείακα αλλά δεν ισχύει αυτό που λες Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:06 Η Kiki mat έγραψε: #311 02-11-21 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Γιατί μόνο αυτά? Εγώ ξέρω άτομα που είναι και υπεύθυνοι για food and beverages ή σε άλλους τομείς Εν πάσει περιπτώσει εμένα δεν με ενδιαφέρουν τα ξενοδοχείακα αλλά δεν ισχύει αυτό που λες Click για ανάπτυξη... Συγνώμη ,εγώ διάβασα οτι τα προσόντα που αποκομίζεις με το περας της διετής κατάρτισης είναι απόδοση των ειδικών γνώσεων που αποκομίζονται και στη Αγγλική . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #312 02-11-21 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Γιατί μόνο αυτά? Εγώ ξέρω άτομα που είναι και υπεύθυνοι για food and beverages ή σε άλλους τομείς Εν πάσει περιπτώσει εμένα δεν με ενδιαφέρουν τα ξενοδοχείακα αλλά δεν ισχύει αυτό που λες Click για ανάπτυξη... Ε το food & beverages ειναι οι σερβιτοροι και οι μαγειροι. Υπαρχει βεβαια και ενας ο manager . Ε αυτον θα το παρουν απο τις ΑΣΤΕ ή απο το παπει-παδα Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:06 Ο Guest 881237: #313 02-11-21 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Συγνώμη ,εγώ διάβασα οτι τα προσόντα που αποκομίζεις με το περ Click για ανάπτυξη... Τι,, Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:12 Η Kiki mat έγραψε: #314 02-11-21 10:12 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Τι,, Click για ανάπτυξη... Να σαι λέει σε θέση να αποδόσεις τις ειδικές γνώσεις που πήρες και στην Αγγλική Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:12 Ο Guest 881237: #315 02-11-21 10:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε το food & beverages ειναι οι σερβιτοροι και οι μαγειροι. Υπαρχει βεβαια και ενας ο manager . Ε αυτον θα το παρουν απο τις ΑΣΤΕ ή απο το παπει-παδα Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι κοιτούν μόνο αυτό . Αφού είναι κι άλλοι που έγιναν διευθυντες. Αυτές τις θέσεις δεν τις αποκτάς άμεσα επειδή έχεις ένα συγκεκριμένο πτυχίο . Πρέπει να είσαι πολύ καλός σε αυτό που κάνεις κ να έχεις υπομονή έτσι θα ανέβεις. Και φυσικά μέτρα η προϋπηρεσία Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Να σαι λέει σε θέση να αποδόσεις τις ειδικές γνώσεις που πήρες και στην Αγγλική Click για ανάπτυξη... Ααα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:22 Ο ιωαννηs έγραψε: #316 02-11-21 10:22 Βρε καλη μου ιωαννιδου δως μου ενα ονοματακι να μπορω να στα χώνω ανετα. Ναι πηγαινε να ζητησεις διευθυντικη θεση με χαρτι ΕΠΑΛ και ΙΕΚ και θα φας μια πορτα στην μυτη ολη δικη σου. Υπαρχει βεβαια και αυτος που μετα απο 20 χρονια υπηρεσιας που μπορει να γινει.Αλλα αυτος εχει το κατι παραπανω , Ειχε μυαλο και νοητικες ικανοτητες για παραπανω πραγματα αλλα καποιοι δεν του το επετρεψαν . Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:26 Ο Guest 881237: #317 02-11-21 10:26 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Βρε καλη μου ιωαννιδου δως μου ενα ονοματακι να μπορω να στα χώνω ανετα. Ναι πηγαινε να ζητησεις διευθυντικη θεση με χαρτι ΕΠΑΛ και ΙΕΚ και θα φας μια πορτα στην μυτη ολη δικη σου. Υπαρχει βεβαια και αυτος που μετα απο 20 χρονια υπηρεσιας που μπορει να γινει.Αλλα αυτος εχει το κατι παραπανω , Ειχε μυαλο και νοητικες ικανοτητες για παραπανω πραγματα αλλα καποιοι δεν του το επετρεψαν . Click για ανάπτυξη... 1)σιγά μην σου πω πως με λένε 2) γιατί τα βάζεις στην ίδια κατηγορία; 3) εσύ τι ακριβώς γνωρίζεις από ξενοδοχεία;;; Εννοώ τι εμπειρία έχεις . Έχεις μείνει έστω ;;; Ή τα έχεις δει μόνο απέξω? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Βρε καλη μου ιωαννιδου δως μου ενα ονοματακι να μπορω να στα χώνω ανετα. Ναι πηγαινε να ζητησεις διευθυντικη θεση με χαρτι ΕΠΑΛ και ΙΕΚ και θα φας μια πορτα στην μυτη ολη δικη σου. Υπαρχει βεβαια και αυτος που μετα απο 20 χρονια υπηρεσιας που μπορει να γινει.Αλλα αυτος εχει το κατι παραπανω , Ειχε μυαλο και νοητικες ικανοτητες για παραπανω πραγματα αλλα καποιοι δεν του το επετρεψαν . Click για ανάπτυξη... Αν ήταν όπως τα λες καλέ μου τότε όλοι οι απόφοιτοι των ΑΕΙ θα είχαν δουλειά . Κάτι το οποίο δεν ισχύει . Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν είσαι καλός σε κάτι μπορείς να φτάσεις ψηλά οποίο χαρτι κι αν έχεις Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Νοεμβρίου 2021 Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:32 Η Kiki mat έγραψε: #318 02-11-21 10:32 Δεν κατάλαβα άλλη γλώσσα πέραν της Αγγλικής δεν θα μας διδάξουν; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:33 Ο Guest 881237: #319 02-11-21 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Δεν κατάλαβα άλλη γλώσσα πέραν της Αγγλικής δεν θα μας διδάξουν; Click για ανάπτυξη... Εμείς έχουμε γαλλικά κ του χρόνου γερμανικά ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:37 Ο ιωαννηs έγραψε: #320 02-11-21 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: 1)σιγά μην σου πω πως με λένε 2) γιατί τα βάζεις στην ίδια κατηγορία; 3) εσύ τι ακριβώς γνωρίζεις από ξενοδοχεία;;; Εννοώ τι εμπειρία έχεις . Έχεις μείνει έστω ;;; Ή τα έχεις δει μόνο απέξω? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Νοεμβρίου 2021 Αν ήταν όπως τα λες καλέ μου τότε όλοι οι απόφοιτοι των ΑΕΙ θα είχαν δουλειά . Κάτι το οποίο δεν ισχύει . Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν είσαι καλός σε κάτι μπορείς να φτάσεις ψηλά οποίο χαρτι κι αν έχεις Click για ανάπτυξη... Καλα μεινε με αυτο που νομιζεις. Αυτες τις παπατζες σας στις λενε στο σχολειο ή οι φιλες σου . Ναι εχω εχω μεγαλη εμπειρια απο ξενοδοχεια , εκει μεσα μεγαλωσα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate Alessandra Eliza Kaiti.07 gibi rseven Mapz Natsuko mysticfallsgirl12 Helen06 Pulsar Maria_Xagorari arpol03 iammary user2727 Antonia Alexandra Τρελας123 angelikitaraxia xraxra Praxis panaman evma048 Vagini roud angies menual Pharmacist01 SoyN chochoru Joji shadow Citylights damn penelopenick Dr. Gl. Luminous Wonderkid ggl charmander Scandal GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου tsiobieman margik giannhs2001 User2350 fmarulezkd Marios2020 Subutai Σπυρακος (^^) kost28 Miranda32 BloodyFairy Dionyshs1 Mukumbura Markos rafaela11 !georgitsa! calliope Mammy Nun Giii MART constansn Ryuzaki Alexecon1991 Xristosdimitra Mariahj xakounaamatata Dora140303 Nala barkos alexandrahere Johnman97 johnsala eukleidhs1821 Idontknoww Tzwrtzina! TheodoraNt Anna10 Kiki mat Christina947 PanMoonlight nikpap887 Jimmy20 GiorgosAsi Chrisa spring day George9989 Ismhnhpapa Tedi SlimShady snowy pacheiko Paul33.gr ρενακι 13 athinoula Clary An_uknown_world chester20080 Scott Nick2325 anastasis06 Than003 Nikoleta_Giann EiriniS20 paulkin94 diamag clevercat RVU imyrcarn lnesb korlef voοdoο Jocaste nucomer BioChemical Thanos_D Greg1900 Ada ada Κλημεντίνη thecrazycretan Unboxholics Μάρκος Βασίλης Stroka iManosX13 Viedo Άρτεμις Α. hirasawayui Memetchi johnpa Andriana nik PanosCh002 ros Arvacon ioannaion cel123 Slytherin sweater weather george777 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ενταξει βρε παιδια βασικο τουρισμο κανεται, Δεν ειστε και στο μεταφραστικο κερκυρας. Παντως το revpar θα το μαθετε. Click για ανάπτυξη... Εδώ σου λέει ότι κάνουν τους αριθμούς ... Δηλαδή πόσο πιο κάτω .
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 09:59 Ο ιωαννηs έγραψε: #308 02-11-21 09:59 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Εδώ σου λέει ότι κάνουν τους αριθμούς ... Δηλαδή πόσο πιο κάτω . Click για ανάπτυξη... Δηλαδη τι περιμενες? Η δασκαλα βλεπει επιπεδο μαθητων και προσαρμοζεται. Επειτα γιατι θεσεις προοριζονται να καλυψουν στο ξενοδοχειο. Οχι βεβαια PR. Καμαριεας και σερβιτορου σε all inclusive. Εκει θελει απλα να χαμογελας και να χαιρετας τον πελατη. Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:01 Η Kiki mat έγραψε: #309 02-11-21 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Εγω δεν θέλω απαλλαγή. Η κυρία θέλει αν και εγώ δεν της το προτείνω. Κάποια στιγμή θα αυξηθεί το επίπεδο . Όλο και κάτι θα μάθετε. Εμείς κάνουμε γ1 . Εσείς απ' ότι κατάλαβα κάνετε τους αριθμούς?? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Νοεμβρίου 2021 Δηλαδή το one two three??? Αυτό μάθατε;;; Τώρα κατάλαβα. αν σας μαθαίνουν αυτά να κάνετε παρατήρηση στην καθηγήτρια ότι το μάθημα λέγεται αγγλική ορολογία όχι Λόλα να ένα μήλο. έλεος. Στο κάτω κάτω πως κάποιοι θέλουν να ασχοληθούν με κάτι τέτοιο κ δεν ξέρουν αγγλικά έστω σε επίπεδο β1??? Click για ανάπτυξη... Στο πρώτο εξάμηνο είμαι ,νομίζω το μάθημα λέγεται Ξένη γλώσσα ( επιλογή)και είναι στην ευκαίρια του ΙΕΚ να επιλέξει μία γλώσσα πέραν της Αγγλικής Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:02 Ο Guest 881237: #310 02-11-21 10:02 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Δηλαδη τι περιμενες? Η δασκαλα βλεπει επιπεδο μαθητων και προσαρμοζεται. Επειτα γιατι θεσεις προοριζονται να καλυψουν στο ξενοδοχειο. Οχι βεβαια PR. Καμαριεας και σερβιτορου σε all inclusive. Εκει θελει απλα να χαμογελας και να χαιρετας τον πελατη. Click για ανάπτυξη... Γιατί μόνο αυτά? Εγώ ξέρω άτομα που είναι και υπεύθυνοι για food and beverages ή σε άλλους τομείς Εν πάσει περιπτώσει εμένα δεν με ενδιαφέρουν τα ξενοδοχείακα αλλά δεν ισχύει αυτό που λες Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:06 Η Kiki mat έγραψε: #311 02-11-21 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Γιατί μόνο αυτά? Εγώ ξέρω άτομα που είναι και υπεύθυνοι για food and beverages ή σε άλλους τομείς Εν πάσει περιπτώσει εμένα δεν με ενδιαφέρουν τα ξενοδοχείακα αλλά δεν ισχύει αυτό που λες Click για ανάπτυξη... Συγνώμη ,εγώ διάβασα οτι τα προσόντα που αποκομίζεις με το περας της διετής κατάρτισης είναι απόδοση των ειδικών γνώσεων που αποκομίζονται και στη Αγγλική . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #312 02-11-21 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Γιατί μόνο αυτά? Εγώ ξέρω άτομα που είναι και υπεύθυνοι για food and beverages ή σε άλλους τομείς Εν πάσει περιπτώσει εμένα δεν με ενδιαφέρουν τα ξενοδοχείακα αλλά δεν ισχύει αυτό που λες Click για ανάπτυξη... Ε το food & beverages ειναι οι σερβιτοροι και οι μαγειροι. Υπαρχει βεβαια και ενας ο manager . Ε αυτον θα το παρουν απο τις ΑΣΤΕ ή απο το παπει-παδα Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:06 Ο Guest 881237: #313 02-11-21 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Συγνώμη ,εγώ διάβασα οτι τα προσόντα που αποκομίζεις με το περ Click για ανάπτυξη... Τι,, Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:12 Η Kiki mat έγραψε: #314 02-11-21 10:12 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Τι,, Click για ανάπτυξη... Να σαι λέει σε θέση να αποδόσεις τις ειδικές γνώσεις που πήρες και στην Αγγλική Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:12 Ο Guest 881237: #315 02-11-21 10:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε το food & beverages ειναι οι σερβιτοροι και οι μαγειροι. Υπαρχει βεβαια και ενας ο manager . Ε αυτον θα το παρουν απο τις ΑΣΤΕ ή απο το παπει-παδα Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι κοιτούν μόνο αυτό . Αφού είναι κι άλλοι που έγιναν διευθυντες. Αυτές τις θέσεις δεν τις αποκτάς άμεσα επειδή έχεις ένα συγκεκριμένο πτυχίο . Πρέπει να είσαι πολύ καλός σε αυτό που κάνεις κ να έχεις υπομονή έτσι θα ανέβεις. Και φυσικά μέτρα η προϋπηρεσία Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Να σαι λέει σε θέση να αποδόσεις τις ειδικές γνώσεις που πήρες και στην Αγγλική Click για ανάπτυξη... Ααα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:22 Ο ιωαννηs έγραψε: #316 02-11-21 10:22 Βρε καλη μου ιωαννιδου δως μου ενα ονοματακι να μπορω να στα χώνω ανετα. Ναι πηγαινε να ζητησεις διευθυντικη θεση με χαρτι ΕΠΑΛ και ΙΕΚ και θα φας μια πορτα στην μυτη ολη δικη σου. Υπαρχει βεβαια και αυτος που μετα απο 20 χρονια υπηρεσιας που μπορει να γινει.Αλλα αυτος εχει το κατι παραπανω , Ειχε μυαλο και νοητικες ικανοτητες για παραπανω πραγματα αλλα καποιοι δεν του το επετρεψαν . Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:26 Ο Guest 881237: #317 02-11-21 10:26 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Βρε καλη μου ιωαννιδου δως μου ενα ονοματακι να μπορω να στα χώνω ανετα. Ναι πηγαινε να ζητησεις διευθυντικη θεση με χαρτι ΕΠΑΛ και ΙΕΚ και θα φας μια πορτα στην μυτη ολη δικη σου. Υπαρχει βεβαια και αυτος που μετα απο 20 χρονια υπηρεσιας που μπορει να γινει.Αλλα αυτος εχει το κατι παραπανω , Ειχε μυαλο και νοητικες ικανοτητες για παραπανω πραγματα αλλα καποιοι δεν του το επετρεψαν . Click για ανάπτυξη... 1)σιγά μην σου πω πως με λένε 2) γιατί τα βάζεις στην ίδια κατηγορία; 3) εσύ τι ακριβώς γνωρίζεις από ξενοδοχεία;;; Εννοώ τι εμπειρία έχεις . Έχεις μείνει έστω ;;; Ή τα έχεις δει μόνο απέξω? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Βρε καλη μου ιωαννιδου δως μου ενα ονοματακι να μπορω να στα χώνω ανετα. Ναι πηγαινε να ζητησεις διευθυντικη θεση με χαρτι ΕΠΑΛ και ΙΕΚ και θα φας μια πορτα στην μυτη ολη δικη σου. Υπαρχει βεβαια και αυτος που μετα απο 20 χρονια υπηρεσιας που μπορει να γινει.Αλλα αυτος εχει το κατι παραπανω , Ειχε μυαλο και νοητικες ικανοτητες για παραπανω πραγματα αλλα καποιοι δεν του το επετρεψαν . Click για ανάπτυξη... Αν ήταν όπως τα λες καλέ μου τότε όλοι οι απόφοιτοι των ΑΕΙ θα είχαν δουλειά . Κάτι το οποίο δεν ισχύει . Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν είσαι καλός σε κάτι μπορείς να φτάσεις ψηλά οποίο χαρτι κι αν έχεις Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Νοεμβρίου 2021 Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:32 Η Kiki mat έγραψε: #318 02-11-21 10:32 Δεν κατάλαβα άλλη γλώσσα πέραν της Αγγλικής δεν θα μας διδάξουν; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:33 Ο Guest 881237: #319 02-11-21 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Δεν κατάλαβα άλλη γλώσσα πέραν της Αγγλικής δεν θα μας διδάξουν; Click για ανάπτυξη... Εμείς έχουμε γαλλικά κ του χρόνου γερμανικά ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:37 Ο ιωαννηs έγραψε: #320 02-11-21 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: 1)σιγά μην σου πω πως με λένε 2) γιατί τα βάζεις στην ίδια κατηγορία; 3) εσύ τι ακριβώς γνωρίζεις από ξενοδοχεία;;; Εννοώ τι εμπειρία έχεις . Έχεις μείνει έστω ;;; Ή τα έχεις δει μόνο απέξω? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Νοεμβρίου 2021 Αν ήταν όπως τα λες καλέ μου τότε όλοι οι απόφοιτοι των ΑΕΙ θα είχαν δουλειά . Κάτι το οποίο δεν ισχύει . Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν είσαι καλός σε κάτι μπορείς να φτάσεις ψηλά οποίο χαρτι κι αν έχεις Click για ανάπτυξη... Καλα μεινε με αυτο που νομιζεις. Αυτες τις παπατζες σας στις λενε στο σχολειο ή οι φιλες σου . Ναι εχω εχω μεγαλη εμπειρια απο ξενοδοχεια , εκει μεσα μεγαλωσα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate Alessandra Eliza Kaiti.07 gibi rseven Mapz Natsuko mysticfallsgirl12 Helen06 Pulsar Maria_Xagorari arpol03 iammary user2727 Antonia Alexandra Τρελας123 angelikitaraxia xraxra Praxis panaman evma048 Vagini roud angies menual Pharmacist01 SoyN chochoru Joji shadow Citylights damn penelopenick Dr. Gl. Luminous Wonderkid ggl charmander Scandal GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου tsiobieman margik giannhs2001 User2350 fmarulezkd Marios2020 Subutai Σπυρακος (^^) kost28 Miranda32 BloodyFairy Dionyshs1 Mukumbura Markos rafaela11 !georgitsa! calliope Mammy Nun Giii MART constansn Ryuzaki Alexecon1991 Xristosdimitra Mariahj xakounaamatata Dora140303 Nala barkos alexandrahere Johnman97 johnsala eukleidhs1821 Idontknoww Tzwrtzina! TheodoraNt Anna10 Kiki mat Christina947 PanMoonlight nikpap887 Jimmy20 GiorgosAsi Chrisa spring day George9989 Ismhnhpapa Tedi SlimShady snowy pacheiko Paul33.gr ρενακι 13 athinoula Clary An_uknown_world chester20080 Scott Nick2325 anastasis06 Than003 Nikoleta_Giann EiriniS20 paulkin94 diamag clevercat RVU imyrcarn lnesb korlef voοdoο Jocaste nucomer BioChemical Thanos_D Greg1900 Ada ada Κλημεντίνη thecrazycretan Unboxholics Μάρκος Βασίλης Stroka iManosX13 Viedo Άρτεμις Α. hirasawayui Memetchi johnpa Andriana nik PanosCh002 ros Arvacon ioannaion cel123 Slytherin sweater weather george777 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Εδώ σου λέει ότι κάνουν τους αριθμούς ... Δηλαδή πόσο πιο κάτω . Click για ανάπτυξη... Δηλαδη τι περιμενες? Η δασκαλα βλεπει επιπεδο μαθητων και προσαρμοζεται. Επειτα γιατι θεσεις προοριζονται να καλυψουν στο ξενοδοχειο. Οχι βεβαια PR. Καμαριεας και σερβιτορου σε all inclusive. Εκει θελει απλα να χαμογελας και να χαιρετας τον πελατη.
Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:01 Η Kiki mat έγραψε: #309 02-11-21 10:01 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Εγω δεν θέλω απαλλαγή. Η κυρία θέλει αν και εγώ δεν της το προτείνω. Κάποια στιγμή θα αυξηθεί το επίπεδο . Όλο και κάτι θα μάθετε. Εμείς κάνουμε γ1 . Εσείς απ' ότι κατάλαβα κάνετε τους αριθμούς?? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Νοεμβρίου 2021 Δηλαδή το one two three??? Αυτό μάθατε;;; Τώρα κατάλαβα. αν σας μαθαίνουν αυτά να κάνετε παρατήρηση στην καθηγήτρια ότι το μάθημα λέγεται αγγλική ορολογία όχι Λόλα να ένα μήλο. έλεος. Στο κάτω κάτω πως κάποιοι θέλουν να ασχοληθούν με κάτι τέτοιο κ δεν ξέρουν αγγλικά έστω σε επίπεδο β1??? Click για ανάπτυξη... Στο πρώτο εξάμηνο είμαι ,νομίζω το μάθημα λέγεται Ξένη γλώσσα ( επιλογή)και είναι στην ευκαίρια του ΙΕΚ να επιλέξει μία γλώσσα πέραν της Αγγλικής Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:02 Ο Guest 881237: #310 02-11-21 10:02 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Δηλαδη τι περιμενες? Η δασκαλα βλεπει επιπεδο μαθητων και προσαρμοζεται. Επειτα γιατι θεσεις προοριζονται να καλυψουν στο ξενοδοχειο. Οχι βεβαια PR. Καμαριεας και σερβιτορου σε all inclusive. Εκει θελει απλα να χαμογελας και να χαιρετας τον πελατη. Click για ανάπτυξη... Γιατί μόνο αυτά? Εγώ ξέρω άτομα που είναι και υπεύθυνοι για food and beverages ή σε άλλους τομείς Εν πάσει περιπτώσει εμένα δεν με ενδιαφέρουν τα ξενοδοχείακα αλλά δεν ισχύει αυτό που λες Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:06 Η Kiki mat έγραψε: #311 02-11-21 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Γιατί μόνο αυτά? Εγώ ξέρω άτομα που είναι και υπεύθυνοι για food and beverages ή σε άλλους τομείς Εν πάσει περιπτώσει εμένα δεν με ενδιαφέρουν τα ξενοδοχείακα αλλά δεν ισχύει αυτό που λες Click για ανάπτυξη... Συγνώμη ,εγώ διάβασα οτι τα προσόντα που αποκομίζεις με το περας της διετής κατάρτισης είναι απόδοση των ειδικών γνώσεων που αποκομίζονται και στη Αγγλική . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #312 02-11-21 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Γιατί μόνο αυτά? Εγώ ξέρω άτομα που είναι και υπεύθυνοι για food and beverages ή σε άλλους τομείς Εν πάσει περιπτώσει εμένα δεν με ενδιαφέρουν τα ξενοδοχείακα αλλά δεν ισχύει αυτό που λες Click για ανάπτυξη... Ε το food & beverages ειναι οι σερβιτοροι και οι μαγειροι. Υπαρχει βεβαια και ενας ο manager . Ε αυτον θα το παρουν απο τις ΑΣΤΕ ή απο το παπει-παδα Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:06 Ο Guest 881237: #313 02-11-21 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Συγνώμη ,εγώ διάβασα οτι τα προσόντα που αποκομίζεις με το περ Click για ανάπτυξη... Τι,, Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:12 Η Kiki mat έγραψε: #314 02-11-21 10:12 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Τι,, Click για ανάπτυξη... Να σαι λέει σε θέση να αποδόσεις τις ειδικές γνώσεις που πήρες και στην Αγγλική Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:12 Ο Guest 881237: #315 02-11-21 10:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε το food & beverages ειναι οι σερβιτοροι και οι μαγειροι. Υπαρχει βεβαια και ενας ο manager . Ε αυτον θα το παρουν απο τις ΑΣΤΕ ή απο το παπει-παδα Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι κοιτούν μόνο αυτό . Αφού είναι κι άλλοι που έγιναν διευθυντες. Αυτές τις θέσεις δεν τις αποκτάς άμεσα επειδή έχεις ένα συγκεκριμένο πτυχίο . Πρέπει να είσαι πολύ καλός σε αυτό που κάνεις κ να έχεις υπομονή έτσι θα ανέβεις. Και φυσικά μέτρα η προϋπηρεσία Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Να σαι λέει σε θέση να αποδόσεις τις ειδικές γνώσεις που πήρες και στην Αγγλική Click για ανάπτυξη... Ααα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:22 Ο ιωαννηs έγραψε: #316 02-11-21 10:22 Βρε καλη μου ιωαννιδου δως μου ενα ονοματακι να μπορω να στα χώνω ανετα. Ναι πηγαινε να ζητησεις διευθυντικη θεση με χαρτι ΕΠΑΛ και ΙΕΚ και θα φας μια πορτα στην μυτη ολη δικη σου. Υπαρχει βεβαια και αυτος που μετα απο 20 χρονια υπηρεσιας που μπορει να γινει.Αλλα αυτος εχει το κατι παραπανω , Ειχε μυαλο και νοητικες ικανοτητες για παραπανω πραγματα αλλα καποιοι δεν του το επετρεψαν . Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:26 Ο Guest 881237: #317 02-11-21 10:26 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Βρε καλη μου ιωαννιδου δως μου ενα ονοματακι να μπορω να στα χώνω ανετα. Ναι πηγαινε να ζητησεις διευθυντικη θεση με χαρτι ΕΠΑΛ και ΙΕΚ και θα φας μια πορτα στην μυτη ολη δικη σου. Υπαρχει βεβαια και αυτος που μετα απο 20 χρονια υπηρεσιας που μπορει να γινει.Αλλα αυτος εχει το κατι παραπανω , Ειχε μυαλο και νοητικες ικανοτητες για παραπανω πραγματα αλλα καποιοι δεν του το επετρεψαν . Click για ανάπτυξη... 1)σιγά μην σου πω πως με λένε 2) γιατί τα βάζεις στην ίδια κατηγορία; 3) εσύ τι ακριβώς γνωρίζεις από ξενοδοχεία;;; Εννοώ τι εμπειρία έχεις . Έχεις μείνει έστω ;;; Ή τα έχεις δει μόνο απέξω? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Βρε καλη μου ιωαννιδου δως μου ενα ονοματακι να μπορω να στα χώνω ανετα. Ναι πηγαινε να ζητησεις διευθυντικη θεση με χαρτι ΕΠΑΛ και ΙΕΚ και θα φας μια πορτα στην μυτη ολη δικη σου. Υπαρχει βεβαια και αυτος που μετα απο 20 χρονια υπηρεσιας που μπορει να γινει.Αλλα αυτος εχει το κατι παραπανω , Ειχε μυαλο και νοητικες ικανοτητες για παραπανω πραγματα αλλα καποιοι δεν του το επετρεψαν . Click για ανάπτυξη... Αν ήταν όπως τα λες καλέ μου τότε όλοι οι απόφοιτοι των ΑΕΙ θα είχαν δουλειά . Κάτι το οποίο δεν ισχύει . Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν είσαι καλός σε κάτι μπορείς να φτάσεις ψηλά οποίο χαρτι κι αν έχεις Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Νοεμβρίου 2021 Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:32 Η Kiki mat έγραψε: #318 02-11-21 10:32 Δεν κατάλαβα άλλη γλώσσα πέραν της Αγγλικής δεν θα μας διδάξουν; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:33 Ο Guest 881237: #319 02-11-21 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Δεν κατάλαβα άλλη γλώσσα πέραν της Αγγλικής δεν θα μας διδάξουν; Click για ανάπτυξη... Εμείς έχουμε γαλλικά κ του χρόνου γερμανικά ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:37 Ο ιωαννηs έγραψε: #320 02-11-21 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: 1)σιγά μην σου πω πως με λένε 2) γιατί τα βάζεις στην ίδια κατηγορία; 3) εσύ τι ακριβώς γνωρίζεις από ξενοδοχεία;;; Εννοώ τι εμπειρία έχεις . Έχεις μείνει έστω ;;; Ή τα έχεις δει μόνο απέξω? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Νοεμβρίου 2021 Αν ήταν όπως τα λες καλέ μου τότε όλοι οι απόφοιτοι των ΑΕΙ θα είχαν δουλειά . Κάτι το οποίο δεν ισχύει . Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν είσαι καλός σε κάτι μπορείς να φτάσεις ψηλά οποίο χαρτι κι αν έχεις Click για ανάπτυξη... Καλα μεινε με αυτο που νομιζεις. Αυτες τις παπατζες σας στις λενε στο σχολειο ή οι φιλες σου . Ναι εχω εχω μεγαλη εμπειρια απο ξενοδοχεια , εκει μεσα μεγαλωσα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate Alessandra Eliza Kaiti.07 gibi rseven Mapz Natsuko mysticfallsgirl12 Helen06 Pulsar Maria_Xagorari arpol03 iammary user2727 Antonia Alexandra Τρελας123 angelikitaraxia xraxra Praxis panaman evma048 Vagini roud angies menual Pharmacist01 SoyN chochoru Joji shadow Citylights damn penelopenick Dr. Gl. Luminous Wonderkid ggl charmander Scandal GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου tsiobieman margik giannhs2001 User2350 fmarulezkd Marios2020 Subutai Σπυρακος (^^) kost28 Miranda32 BloodyFairy Dionyshs1 Mukumbura Markos rafaela11 !georgitsa! calliope Mammy Nun Giii MART constansn Ryuzaki Alexecon1991 Xristosdimitra Mariahj xakounaamatata Dora140303 Nala barkos alexandrahere Johnman97 johnsala eukleidhs1821 Idontknoww Tzwrtzina! TheodoraNt Anna10 Kiki mat Christina947 PanMoonlight nikpap887 Jimmy20 GiorgosAsi Chrisa spring day George9989 Ismhnhpapa Tedi SlimShady snowy pacheiko Paul33.gr ρενακι 13 athinoula Clary An_uknown_world chester20080 Scott Nick2325 anastasis06 Than003 Nikoleta_Giann EiriniS20 paulkin94 diamag clevercat RVU imyrcarn lnesb korlef voοdoο Jocaste nucomer BioChemical Thanos_D Greg1900 Ada ada Κλημεντίνη thecrazycretan Unboxholics Μάρκος Βασίλης Stroka iManosX13 Viedo Άρτεμις Α. hirasawayui Memetchi johnpa Andriana nik PanosCh002 ros Arvacon ioannaion cel123 Slytherin sweater weather george777 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Εγω δεν θέλω απαλλαγή. Η κυρία θέλει αν και εγώ δεν της το προτείνω. Κάποια στιγμή θα αυξηθεί το επίπεδο . Όλο και κάτι θα μάθετε. Εμείς κάνουμε γ1 . Εσείς απ' ότι κατάλαβα κάνετε τους αριθμούς?? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Νοεμβρίου 2021 Δηλαδή το one two three??? Αυτό μάθατε;;; Τώρα κατάλαβα. αν σας μαθαίνουν αυτά να κάνετε παρατήρηση στην καθηγήτρια ότι το μάθημα λέγεται αγγλική ορολογία όχι Λόλα να ένα μήλο. έλεος. Στο κάτω κάτω πως κάποιοι θέλουν να ασχοληθούν με κάτι τέτοιο κ δεν ξέρουν αγγλικά έστω σε επίπεδο β1??? Click για ανάπτυξη... Στο πρώτο εξάμηνο είμαι ,νομίζω το μάθημα λέγεται Ξένη γλώσσα ( επιλογή)και είναι στην ευκαίρια του ΙΕΚ να επιλέξει μία γλώσσα πέραν της Αγγλικής
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:02 Ο Guest 881237: #310 02-11-21 10:02 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Δηλαδη τι περιμενες? Η δασκαλα βλεπει επιπεδο μαθητων και προσαρμοζεται. Επειτα γιατι θεσεις προοριζονται να καλυψουν στο ξενοδοχειο. Οχι βεβαια PR. Καμαριεας και σερβιτορου σε all inclusive. Εκει θελει απλα να χαμογελας και να χαιρετας τον πελατη. Click για ανάπτυξη... Γιατί μόνο αυτά? Εγώ ξέρω άτομα που είναι και υπεύθυνοι για food and beverages ή σε άλλους τομείς Εν πάσει περιπτώσει εμένα δεν με ενδιαφέρουν τα ξενοδοχείακα αλλά δεν ισχύει αυτό που λες Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:06 Η Kiki mat έγραψε: #311 02-11-21 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Γιατί μόνο αυτά? Εγώ ξέρω άτομα που είναι και υπεύθυνοι για food and beverages ή σε άλλους τομείς Εν πάσει περιπτώσει εμένα δεν με ενδιαφέρουν τα ξενοδοχείακα αλλά δεν ισχύει αυτό που λες Click για ανάπτυξη... Συγνώμη ,εγώ διάβασα οτι τα προσόντα που αποκομίζεις με το περας της διετής κατάρτισης είναι απόδοση των ειδικών γνώσεων που αποκομίζονται και στη Αγγλική . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #312 02-11-21 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Γιατί μόνο αυτά? Εγώ ξέρω άτομα που είναι και υπεύθυνοι για food and beverages ή σε άλλους τομείς Εν πάσει περιπτώσει εμένα δεν με ενδιαφέρουν τα ξενοδοχείακα αλλά δεν ισχύει αυτό που λες Click για ανάπτυξη... Ε το food & beverages ειναι οι σερβιτοροι και οι μαγειροι. Υπαρχει βεβαια και ενας ο manager . Ε αυτον θα το παρουν απο τις ΑΣΤΕ ή απο το παπει-παδα Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:06 Ο Guest 881237: #313 02-11-21 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Συγνώμη ,εγώ διάβασα οτι τα προσόντα που αποκομίζεις με το περ Click για ανάπτυξη... Τι,, Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:12 Η Kiki mat έγραψε: #314 02-11-21 10:12 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Τι,, Click για ανάπτυξη... Να σαι λέει σε θέση να αποδόσεις τις ειδικές γνώσεις που πήρες και στην Αγγλική Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:12 Ο Guest 881237: #315 02-11-21 10:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε το food & beverages ειναι οι σερβιτοροι και οι μαγειροι. Υπαρχει βεβαια και ενας ο manager . Ε αυτον θα το παρουν απο τις ΑΣΤΕ ή απο το παπει-παδα Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι κοιτούν μόνο αυτό . Αφού είναι κι άλλοι που έγιναν διευθυντες. Αυτές τις θέσεις δεν τις αποκτάς άμεσα επειδή έχεις ένα συγκεκριμένο πτυχίο . Πρέπει να είσαι πολύ καλός σε αυτό που κάνεις κ να έχεις υπομονή έτσι θα ανέβεις. Και φυσικά μέτρα η προϋπηρεσία Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Να σαι λέει σε θέση να αποδόσεις τις ειδικές γνώσεις που πήρες και στην Αγγλική Click για ανάπτυξη... Ααα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:22 Ο ιωαννηs έγραψε: #316 02-11-21 10:22 Βρε καλη μου ιωαννιδου δως μου ενα ονοματακι να μπορω να στα χώνω ανετα. Ναι πηγαινε να ζητησεις διευθυντικη θεση με χαρτι ΕΠΑΛ και ΙΕΚ και θα φας μια πορτα στην μυτη ολη δικη σου. Υπαρχει βεβαια και αυτος που μετα απο 20 χρονια υπηρεσιας που μπορει να γινει.Αλλα αυτος εχει το κατι παραπανω , Ειχε μυαλο και νοητικες ικανοτητες για παραπανω πραγματα αλλα καποιοι δεν του το επετρεψαν . Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:26 Ο Guest 881237: #317 02-11-21 10:26 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Βρε καλη μου ιωαννιδου δως μου ενα ονοματακι να μπορω να στα χώνω ανετα. Ναι πηγαινε να ζητησεις διευθυντικη θεση με χαρτι ΕΠΑΛ και ΙΕΚ και θα φας μια πορτα στην μυτη ολη δικη σου. Υπαρχει βεβαια και αυτος που μετα απο 20 χρονια υπηρεσιας που μπορει να γινει.Αλλα αυτος εχει το κατι παραπανω , Ειχε μυαλο και νοητικες ικανοτητες για παραπανω πραγματα αλλα καποιοι δεν του το επετρεψαν . Click για ανάπτυξη... 1)σιγά μην σου πω πως με λένε 2) γιατί τα βάζεις στην ίδια κατηγορία; 3) εσύ τι ακριβώς γνωρίζεις από ξενοδοχεία;;; Εννοώ τι εμπειρία έχεις . Έχεις μείνει έστω ;;; Ή τα έχεις δει μόνο απέξω? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Βρε καλη μου ιωαννιδου δως μου ενα ονοματακι να μπορω να στα χώνω ανετα. Ναι πηγαινε να ζητησεις διευθυντικη θεση με χαρτι ΕΠΑΛ και ΙΕΚ και θα φας μια πορτα στην μυτη ολη δικη σου. Υπαρχει βεβαια και αυτος που μετα απο 20 χρονια υπηρεσιας που μπορει να γινει.Αλλα αυτος εχει το κατι παραπανω , Ειχε μυαλο και νοητικες ικανοτητες για παραπανω πραγματα αλλα καποιοι δεν του το επετρεψαν . Click για ανάπτυξη... Αν ήταν όπως τα λες καλέ μου τότε όλοι οι απόφοιτοι των ΑΕΙ θα είχαν δουλειά . Κάτι το οποίο δεν ισχύει . Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν είσαι καλός σε κάτι μπορείς να φτάσεις ψηλά οποίο χαρτι κι αν έχεις Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Νοεμβρίου 2021 Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:32 Η Kiki mat έγραψε: #318 02-11-21 10:32 Δεν κατάλαβα άλλη γλώσσα πέραν της Αγγλικής δεν θα μας διδάξουν; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:33 Ο Guest 881237: #319 02-11-21 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Δεν κατάλαβα άλλη γλώσσα πέραν της Αγγλικής δεν θα μας διδάξουν; Click για ανάπτυξη... Εμείς έχουμε γαλλικά κ του χρόνου γερμανικά ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:37 Ο ιωαννηs έγραψε: #320 02-11-21 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: 1)σιγά μην σου πω πως με λένε 2) γιατί τα βάζεις στην ίδια κατηγορία; 3) εσύ τι ακριβώς γνωρίζεις από ξενοδοχεία;;; Εννοώ τι εμπειρία έχεις . Έχεις μείνει έστω ;;; Ή τα έχεις δει μόνο απέξω? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Νοεμβρίου 2021 Αν ήταν όπως τα λες καλέ μου τότε όλοι οι απόφοιτοι των ΑΕΙ θα είχαν δουλειά . Κάτι το οποίο δεν ισχύει . Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν είσαι καλός σε κάτι μπορείς να φτάσεις ψηλά οποίο χαρτι κι αν έχεις Click για ανάπτυξη... Καλα μεινε με αυτο που νομιζεις. Αυτες τις παπατζες σας στις λενε στο σχολειο ή οι φιλες σου . Ναι εχω εχω μεγαλη εμπειρια απο ξενοδοχεια , εκει μεσα μεγαλωσα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate Alessandra Eliza Kaiti.07 gibi rseven Mapz Natsuko mysticfallsgirl12 Helen06 Pulsar Maria_Xagorari arpol03 iammary user2727 Antonia Alexandra Τρελας123 angelikitaraxia xraxra Praxis panaman evma048 Vagini roud angies menual Pharmacist01 SoyN chochoru Joji shadow Citylights damn penelopenick Dr. Gl. Luminous Wonderkid ggl charmander Scandal GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου tsiobieman margik giannhs2001 User2350 fmarulezkd Marios2020 Subutai Σπυρακος (^^) kost28 Miranda32 BloodyFairy Dionyshs1 Mukumbura Markos rafaela11 !georgitsa! calliope Mammy Nun Giii MART constansn Ryuzaki Alexecon1991 Xristosdimitra Mariahj xakounaamatata Dora140303 Nala barkos alexandrahere Johnman97 johnsala eukleidhs1821 Idontknoww Tzwrtzina! TheodoraNt Anna10 Kiki mat Christina947 PanMoonlight nikpap887 Jimmy20 GiorgosAsi Chrisa spring day George9989 Ismhnhpapa Tedi SlimShady snowy pacheiko Paul33.gr ρενακι 13 athinoula Clary An_uknown_world chester20080 Scott Nick2325 anastasis06 Than003 Nikoleta_Giann EiriniS20 paulkin94 diamag clevercat RVU imyrcarn lnesb korlef voοdoο Jocaste nucomer BioChemical Thanos_D Greg1900 Ada ada Κλημεντίνη thecrazycretan Unboxholics Μάρκος Βασίλης Stroka iManosX13 Viedo Άρτεμις Α. hirasawayui Memetchi johnpa Andriana nik PanosCh002 ros Arvacon ioannaion cel123 Slytherin sweater weather george777 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Δηλαδη τι περιμενες? Η δασκαλα βλεπει επιπεδο μαθητων και προσαρμοζεται. Επειτα γιατι θεσεις προοριζονται να καλυψουν στο ξενοδοχειο. Οχι βεβαια PR. Καμαριεας και σερβιτορου σε all inclusive. Εκει θελει απλα να χαμογελας και να χαιρετας τον πελατη. Click για ανάπτυξη... Γιατί μόνο αυτά? Εγώ ξέρω άτομα που είναι και υπεύθυνοι για food and beverages ή σε άλλους τομείς Εν πάσει περιπτώσει εμένα δεν με ενδιαφέρουν τα ξενοδοχείακα αλλά δεν ισχύει αυτό που λες
Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:06 Η Kiki mat έγραψε: #311 02-11-21 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Γιατί μόνο αυτά? Εγώ ξέρω άτομα που είναι και υπεύθυνοι για food and beverages ή σε άλλους τομείς Εν πάσει περιπτώσει εμένα δεν με ενδιαφέρουν τα ξενοδοχείακα αλλά δεν ισχύει αυτό που λες Click για ανάπτυξη... Συγνώμη ,εγώ διάβασα οτι τα προσόντα που αποκομίζεις με το περας της διετής κατάρτισης είναι απόδοση των ειδικών γνώσεων που αποκομίζονται και στη Αγγλική . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #312 02-11-21 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Γιατί μόνο αυτά? Εγώ ξέρω άτομα που είναι και υπεύθυνοι για food and beverages ή σε άλλους τομείς Εν πάσει περιπτώσει εμένα δεν με ενδιαφέρουν τα ξενοδοχείακα αλλά δεν ισχύει αυτό που λες Click για ανάπτυξη... Ε το food & beverages ειναι οι σερβιτοροι και οι μαγειροι. Υπαρχει βεβαια και ενας ο manager . Ε αυτον θα το παρουν απο τις ΑΣΤΕ ή απο το παπει-παδα Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:06 Ο Guest 881237: #313 02-11-21 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Συγνώμη ,εγώ διάβασα οτι τα προσόντα που αποκομίζεις με το περ Click για ανάπτυξη... Τι,, Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:12 Η Kiki mat έγραψε: #314 02-11-21 10:12 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Τι,, Click για ανάπτυξη... Να σαι λέει σε θέση να αποδόσεις τις ειδικές γνώσεις που πήρες και στην Αγγλική Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:12 Ο Guest 881237: #315 02-11-21 10:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε το food & beverages ειναι οι σερβιτοροι και οι μαγειροι. Υπαρχει βεβαια και ενας ο manager . Ε αυτον θα το παρουν απο τις ΑΣΤΕ ή απο το παπει-παδα Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι κοιτούν μόνο αυτό . Αφού είναι κι άλλοι που έγιναν διευθυντες. Αυτές τις θέσεις δεν τις αποκτάς άμεσα επειδή έχεις ένα συγκεκριμένο πτυχίο . Πρέπει να είσαι πολύ καλός σε αυτό που κάνεις κ να έχεις υπομονή έτσι θα ανέβεις. Και φυσικά μέτρα η προϋπηρεσία Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Να σαι λέει σε θέση να αποδόσεις τις ειδικές γνώσεις που πήρες και στην Αγγλική Click για ανάπτυξη... Ααα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:22 Ο ιωαννηs έγραψε: #316 02-11-21 10:22 Βρε καλη μου ιωαννιδου δως μου ενα ονοματακι να μπορω να στα χώνω ανετα. Ναι πηγαινε να ζητησεις διευθυντικη θεση με χαρτι ΕΠΑΛ και ΙΕΚ και θα φας μια πορτα στην μυτη ολη δικη σου. Υπαρχει βεβαια και αυτος που μετα απο 20 χρονια υπηρεσιας που μπορει να γινει.Αλλα αυτος εχει το κατι παραπανω , Ειχε μυαλο και νοητικες ικανοτητες για παραπανω πραγματα αλλα καποιοι δεν του το επετρεψαν . Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:26 Ο Guest 881237: #317 02-11-21 10:26 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Βρε καλη μου ιωαννιδου δως μου ενα ονοματακι να μπορω να στα χώνω ανετα. Ναι πηγαινε να ζητησεις διευθυντικη θεση με χαρτι ΕΠΑΛ και ΙΕΚ και θα φας μια πορτα στην μυτη ολη δικη σου. Υπαρχει βεβαια και αυτος που μετα απο 20 χρονια υπηρεσιας που μπορει να γινει.Αλλα αυτος εχει το κατι παραπανω , Ειχε μυαλο και νοητικες ικανοτητες για παραπανω πραγματα αλλα καποιοι δεν του το επετρεψαν . Click για ανάπτυξη... 1)σιγά μην σου πω πως με λένε 2) γιατί τα βάζεις στην ίδια κατηγορία; 3) εσύ τι ακριβώς γνωρίζεις από ξενοδοχεία;;; Εννοώ τι εμπειρία έχεις . Έχεις μείνει έστω ;;; Ή τα έχεις δει μόνο απέξω? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Βρε καλη μου ιωαννιδου δως μου ενα ονοματακι να μπορω να στα χώνω ανετα. Ναι πηγαινε να ζητησεις διευθυντικη θεση με χαρτι ΕΠΑΛ και ΙΕΚ και θα φας μια πορτα στην μυτη ολη δικη σου. Υπαρχει βεβαια και αυτος που μετα απο 20 χρονια υπηρεσιας που μπορει να γινει.Αλλα αυτος εχει το κατι παραπανω , Ειχε μυαλο και νοητικες ικανοτητες για παραπανω πραγματα αλλα καποιοι δεν του το επετρεψαν . Click για ανάπτυξη... Αν ήταν όπως τα λες καλέ μου τότε όλοι οι απόφοιτοι των ΑΕΙ θα είχαν δουλειά . Κάτι το οποίο δεν ισχύει . Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν είσαι καλός σε κάτι μπορείς να φτάσεις ψηλά οποίο χαρτι κι αν έχεις Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Νοεμβρίου 2021 Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:32 Η Kiki mat έγραψε: #318 02-11-21 10:32 Δεν κατάλαβα άλλη γλώσσα πέραν της Αγγλικής δεν θα μας διδάξουν; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:33 Ο Guest 881237: #319 02-11-21 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Δεν κατάλαβα άλλη γλώσσα πέραν της Αγγλικής δεν θα μας διδάξουν; Click για ανάπτυξη... Εμείς έχουμε γαλλικά κ του χρόνου γερμανικά ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:37 Ο ιωαννηs έγραψε: #320 02-11-21 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: 1)σιγά μην σου πω πως με λένε 2) γιατί τα βάζεις στην ίδια κατηγορία; 3) εσύ τι ακριβώς γνωρίζεις από ξενοδοχεία;;; Εννοώ τι εμπειρία έχεις . Έχεις μείνει έστω ;;; Ή τα έχεις δει μόνο απέξω? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Νοεμβρίου 2021 Αν ήταν όπως τα λες καλέ μου τότε όλοι οι απόφοιτοι των ΑΕΙ θα είχαν δουλειά . Κάτι το οποίο δεν ισχύει . Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν είσαι καλός σε κάτι μπορείς να φτάσεις ψηλά οποίο χαρτι κι αν έχεις Click για ανάπτυξη... Καλα μεινε με αυτο που νομιζεις. Αυτες τις παπατζες σας στις λενε στο σχολειο ή οι φιλες σου . Ναι εχω εχω μεγαλη εμπειρια απο ξενοδοχεια , εκει μεσα μεγαλωσα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate Alessandra Eliza Kaiti.07 gibi rseven Mapz Natsuko mysticfallsgirl12 Helen06 Pulsar Maria_Xagorari arpol03 iammary user2727 Antonia Alexandra Τρελας123 angelikitaraxia xraxra Praxis panaman evma048 Vagini roud angies menual Pharmacist01 SoyN chochoru Joji shadow Citylights damn penelopenick Dr. Gl. Luminous Wonderkid ggl charmander Scandal GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου tsiobieman margik giannhs2001 User2350 fmarulezkd Marios2020 Subutai Σπυρακος (^^) kost28 Miranda32 BloodyFairy Dionyshs1 Mukumbura Markos rafaela11 !georgitsa! calliope Mammy Nun Giii MART constansn Ryuzaki Alexecon1991 Xristosdimitra Mariahj xakounaamatata Dora140303 Nala barkos alexandrahere Johnman97 johnsala eukleidhs1821 Idontknoww Tzwrtzina! TheodoraNt Anna10 Kiki mat Christina947 PanMoonlight nikpap887 Jimmy20 GiorgosAsi Chrisa spring day George9989 Ismhnhpapa Tedi SlimShady snowy pacheiko Paul33.gr ρενακι 13 athinoula Clary An_uknown_world chester20080 Scott Nick2325 anastasis06 Than003 Nikoleta_Giann EiriniS20 paulkin94 diamag clevercat RVU imyrcarn lnesb korlef voοdoο Jocaste nucomer BioChemical Thanos_D Greg1900 Ada ada Κλημεντίνη thecrazycretan Unboxholics Μάρκος Βασίλης Stroka iManosX13 Viedo Άρτεμις Α. hirasawayui Memetchi johnpa Andriana nik PanosCh002 ros Arvacon ioannaion cel123 Slytherin sweater weather george777 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Γιατί μόνο αυτά? Εγώ ξέρω άτομα που είναι και υπεύθυνοι για food and beverages ή σε άλλους τομείς Εν πάσει περιπτώσει εμένα δεν με ενδιαφέρουν τα ξενοδοχείακα αλλά δεν ισχύει αυτό που λες Click για ανάπτυξη... Συγνώμη ,εγώ διάβασα οτι τα προσόντα που αποκομίζεις με το περας της διετής κατάρτισης είναι απόδοση των ειδικών γνώσεων που αποκομίζονται και στη Αγγλική .
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:06 Ο ιωαννηs έγραψε: #312 02-11-21 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Γιατί μόνο αυτά? Εγώ ξέρω άτομα που είναι και υπεύθυνοι για food and beverages ή σε άλλους τομείς Εν πάσει περιπτώσει εμένα δεν με ενδιαφέρουν τα ξενοδοχείακα αλλά δεν ισχύει αυτό που λες Click για ανάπτυξη... Ε το food & beverages ειναι οι σερβιτοροι και οι μαγειροι. Υπαρχει βεβαια και ενας ο manager . Ε αυτον θα το παρουν απο τις ΑΣΤΕ ή απο το παπει-παδα Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:06 Ο Guest 881237: #313 02-11-21 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Συγνώμη ,εγώ διάβασα οτι τα προσόντα που αποκομίζεις με το περ Click για ανάπτυξη... Τι,, Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:12 Η Kiki mat έγραψε: #314 02-11-21 10:12 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Τι,, Click για ανάπτυξη... Να σαι λέει σε θέση να αποδόσεις τις ειδικές γνώσεις που πήρες και στην Αγγλική Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:12 Ο Guest 881237: #315 02-11-21 10:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε το food & beverages ειναι οι σερβιτοροι και οι μαγειροι. Υπαρχει βεβαια και ενας ο manager . Ε αυτον θα το παρουν απο τις ΑΣΤΕ ή απο το παπει-παδα Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι κοιτούν μόνο αυτό . Αφού είναι κι άλλοι που έγιναν διευθυντες. Αυτές τις θέσεις δεν τις αποκτάς άμεσα επειδή έχεις ένα συγκεκριμένο πτυχίο . Πρέπει να είσαι πολύ καλός σε αυτό που κάνεις κ να έχεις υπομονή έτσι θα ανέβεις. Και φυσικά μέτρα η προϋπηρεσία Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Να σαι λέει σε θέση να αποδόσεις τις ειδικές γνώσεις που πήρες και στην Αγγλική Click για ανάπτυξη... Ααα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:22 Ο ιωαννηs έγραψε: #316 02-11-21 10:22 Βρε καλη μου ιωαννιδου δως μου ενα ονοματακι να μπορω να στα χώνω ανετα. Ναι πηγαινε να ζητησεις διευθυντικη θεση με χαρτι ΕΠΑΛ και ΙΕΚ και θα φας μια πορτα στην μυτη ολη δικη σου. Υπαρχει βεβαια και αυτος που μετα απο 20 χρονια υπηρεσιας που μπορει να γινει.Αλλα αυτος εχει το κατι παραπανω , Ειχε μυαλο και νοητικες ικανοτητες για παραπανω πραγματα αλλα καποιοι δεν του το επετρεψαν . Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:26 Ο Guest 881237: #317 02-11-21 10:26 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Βρε καλη μου ιωαννιδου δως μου ενα ονοματακι να μπορω να στα χώνω ανετα. Ναι πηγαινε να ζητησεις διευθυντικη θεση με χαρτι ΕΠΑΛ και ΙΕΚ και θα φας μια πορτα στην μυτη ολη δικη σου. Υπαρχει βεβαια και αυτος που μετα απο 20 χρονια υπηρεσιας που μπορει να γινει.Αλλα αυτος εχει το κατι παραπανω , Ειχε μυαλο και νοητικες ικανοτητες για παραπανω πραγματα αλλα καποιοι δεν του το επετρεψαν . Click για ανάπτυξη... 1)σιγά μην σου πω πως με λένε 2) γιατί τα βάζεις στην ίδια κατηγορία; 3) εσύ τι ακριβώς γνωρίζεις από ξενοδοχεία;;; Εννοώ τι εμπειρία έχεις . Έχεις μείνει έστω ;;; Ή τα έχεις δει μόνο απέξω? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Βρε καλη μου ιωαννιδου δως μου ενα ονοματακι να μπορω να στα χώνω ανετα. Ναι πηγαινε να ζητησεις διευθυντικη θεση με χαρτι ΕΠΑΛ και ΙΕΚ και θα φας μια πορτα στην μυτη ολη δικη σου. Υπαρχει βεβαια και αυτος που μετα απο 20 χρονια υπηρεσιας που μπορει να γινει.Αλλα αυτος εχει το κατι παραπανω , Ειχε μυαλο και νοητικες ικανοτητες για παραπανω πραγματα αλλα καποιοι δεν του το επετρεψαν . Click για ανάπτυξη... Αν ήταν όπως τα λες καλέ μου τότε όλοι οι απόφοιτοι των ΑΕΙ θα είχαν δουλειά . Κάτι το οποίο δεν ισχύει . Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν είσαι καλός σε κάτι μπορείς να φτάσεις ψηλά οποίο χαρτι κι αν έχεις Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Νοεμβρίου 2021 Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:32 Η Kiki mat έγραψε: #318 02-11-21 10:32 Δεν κατάλαβα άλλη γλώσσα πέραν της Αγγλικής δεν θα μας διδάξουν; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:33 Ο Guest 881237: #319 02-11-21 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Δεν κατάλαβα άλλη γλώσσα πέραν της Αγγλικής δεν θα μας διδάξουν; Click για ανάπτυξη... Εμείς έχουμε γαλλικά κ του χρόνου γερμανικά ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:37 Ο ιωαννηs έγραψε: #320 02-11-21 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: 1)σιγά μην σου πω πως με λένε 2) γιατί τα βάζεις στην ίδια κατηγορία; 3) εσύ τι ακριβώς γνωρίζεις από ξενοδοχεία;;; Εννοώ τι εμπειρία έχεις . Έχεις μείνει έστω ;;; Ή τα έχεις δει μόνο απέξω? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Νοεμβρίου 2021 Αν ήταν όπως τα λες καλέ μου τότε όλοι οι απόφοιτοι των ΑΕΙ θα είχαν δουλειά . Κάτι το οποίο δεν ισχύει . Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν είσαι καλός σε κάτι μπορείς να φτάσεις ψηλά οποίο χαρτι κι αν έχεις Click για ανάπτυξη... Καλα μεινε με αυτο που νομιζεις. Αυτες τις παπατζες σας στις λενε στο σχολειο ή οι φιλες σου . Ναι εχω εχω μεγαλη εμπειρια απο ξενοδοχεια , εκει μεσα μεγαλωσα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate Alessandra Eliza Kaiti.07 gibi rseven Mapz Natsuko mysticfallsgirl12 Helen06 Pulsar Maria_Xagorari arpol03 iammary user2727 Antonia Alexandra Τρελας123 angelikitaraxia xraxra Praxis panaman evma048 Vagini roud angies menual Pharmacist01 SoyN chochoru Joji shadow Citylights damn penelopenick Dr. Gl. Luminous Wonderkid ggl charmander Scandal GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου tsiobieman margik giannhs2001 User2350 fmarulezkd Marios2020 Subutai Σπυρακος (^^) kost28 Miranda32 BloodyFairy Dionyshs1 Mukumbura Markos rafaela11 !georgitsa! calliope Mammy Nun Giii MART constansn Ryuzaki Alexecon1991 Xristosdimitra Mariahj xakounaamatata Dora140303 Nala barkos alexandrahere Johnman97 johnsala eukleidhs1821 Idontknoww Tzwrtzina! TheodoraNt Anna10 Kiki mat Christina947 PanMoonlight nikpap887 Jimmy20 GiorgosAsi Chrisa spring day George9989 Ismhnhpapa Tedi SlimShady snowy pacheiko Paul33.gr ρενακι 13 athinoula Clary An_uknown_world chester20080 Scott Nick2325 anastasis06 Than003 Nikoleta_Giann EiriniS20 paulkin94 diamag clevercat RVU imyrcarn lnesb korlef voοdoο Jocaste nucomer BioChemical Thanos_D Greg1900 Ada ada Κλημεντίνη thecrazycretan Unboxholics Μάρκος Βασίλης Stroka iManosX13 Viedo Άρτεμις Α. hirasawayui Memetchi johnpa Andriana nik PanosCh002 ros Arvacon ioannaion cel123 Slytherin sweater weather george777 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Γιατί μόνο αυτά? Εγώ ξέρω άτομα που είναι και υπεύθυνοι για food and beverages ή σε άλλους τομείς Εν πάσει περιπτώσει εμένα δεν με ενδιαφέρουν τα ξενοδοχείακα αλλά δεν ισχύει αυτό που λες Click για ανάπτυξη... Ε το food & beverages ειναι οι σερβιτοροι και οι μαγειροι. Υπαρχει βεβαια και ενας ο manager . Ε αυτον θα το παρουν απο τις ΑΣΤΕ ή απο το παπει-παδα
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:06 Ο Guest 881237: #313 02-11-21 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Συγνώμη ,εγώ διάβασα οτι τα προσόντα που αποκομίζεις με το περ Click για ανάπτυξη... Τι,, Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:12 Η Kiki mat έγραψε: #314 02-11-21 10:12 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Τι,, Click για ανάπτυξη... Να σαι λέει σε θέση να αποδόσεις τις ειδικές γνώσεις που πήρες και στην Αγγλική Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:12 Ο Guest 881237: #315 02-11-21 10:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε το food & beverages ειναι οι σερβιτοροι και οι μαγειροι. Υπαρχει βεβαια και ενας ο manager . Ε αυτον θα το παρουν απο τις ΑΣΤΕ ή απο το παπει-παδα Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι κοιτούν μόνο αυτό . Αφού είναι κι άλλοι που έγιναν διευθυντες. Αυτές τις θέσεις δεν τις αποκτάς άμεσα επειδή έχεις ένα συγκεκριμένο πτυχίο . Πρέπει να είσαι πολύ καλός σε αυτό που κάνεις κ να έχεις υπομονή έτσι θα ανέβεις. Και φυσικά μέτρα η προϋπηρεσία Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Να σαι λέει σε θέση να αποδόσεις τις ειδικές γνώσεις που πήρες και στην Αγγλική Click για ανάπτυξη... Ααα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:22 Ο ιωαννηs έγραψε: #316 02-11-21 10:22 Βρε καλη μου ιωαννιδου δως μου ενα ονοματακι να μπορω να στα χώνω ανετα. Ναι πηγαινε να ζητησεις διευθυντικη θεση με χαρτι ΕΠΑΛ και ΙΕΚ και θα φας μια πορτα στην μυτη ολη δικη σου. Υπαρχει βεβαια και αυτος που μετα απο 20 χρονια υπηρεσιας που μπορει να γινει.Αλλα αυτος εχει το κατι παραπανω , Ειχε μυαλο και νοητικες ικανοτητες για παραπανω πραγματα αλλα καποιοι δεν του το επετρεψαν . Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:26 Ο Guest 881237: #317 02-11-21 10:26 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Βρε καλη μου ιωαννιδου δως μου ενα ονοματακι να μπορω να στα χώνω ανετα. Ναι πηγαινε να ζητησεις διευθυντικη θεση με χαρτι ΕΠΑΛ και ΙΕΚ και θα φας μια πορτα στην μυτη ολη δικη σου. Υπαρχει βεβαια και αυτος που μετα απο 20 χρονια υπηρεσιας που μπορει να γινει.Αλλα αυτος εχει το κατι παραπανω , Ειχε μυαλο και νοητικες ικανοτητες για παραπανω πραγματα αλλα καποιοι δεν του το επετρεψαν . Click για ανάπτυξη... 1)σιγά μην σου πω πως με λένε 2) γιατί τα βάζεις στην ίδια κατηγορία; 3) εσύ τι ακριβώς γνωρίζεις από ξενοδοχεία;;; Εννοώ τι εμπειρία έχεις . Έχεις μείνει έστω ;;; Ή τα έχεις δει μόνο απέξω? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Βρε καλη μου ιωαννιδου δως μου ενα ονοματακι να μπορω να στα χώνω ανετα. Ναι πηγαινε να ζητησεις διευθυντικη θεση με χαρτι ΕΠΑΛ και ΙΕΚ και θα φας μια πορτα στην μυτη ολη δικη σου. Υπαρχει βεβαια και αυτος που μετα απο 20 χρονια υπηρεσιας που μπορει να γινει.Αλλα αυτος εχει το κατι παραπανω , Ειχε μυαλο και νοητικες ικανοτητες για παραπανω πραγματα αλλα καποιοι δεν του το επετρεψαν . Click για ανάπτυξη... Αν ήταν όπως τα λες καλέ μου τότε όλοι οι απόφοιτοι των ΑΕΙ θα είχαν δουλειά . Κάτι το οποίο δεν ισχύει . Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν είσαι καλός σε κάτι μπορείς να φτάσεις ψηλά οποίο χαρτι κι αν έχεις Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Νοεμβρίου 2021 Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:32 Η Kiki mat έγραψε: #318 02-11-21 10:32 Δεν κατάλαβα άλλη γλώσσα πέραν της Αγγλικής δεν θα μας διδάξουν; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:33 Ο Guest 881237: #319 02-11-21 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Δεν κατάλαβα άλλη γλώσσα πέραν της Αγγλικής δεν θα μας διδάξουν; Click για ανάπτυξη... Εμείς έχουμε γαλλικά κ του χρόνου γερμανικά ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:37 Ο ιωαννηs έγραψε: #320 02-11-21 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: 1)σιγά μην σου πω πως με λένε 2) γιατί τα βάζεις στην ίδια κατηγορία; 3) εσύ τι ακριβώς γνωρίζεις από ξενοδοχεία;;; Εννοώ τι εμπειρία έχεις . Έχεις μείνει έστω ;;; Ή τα έχεις δει μόνο απέξω? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Νοεμβρίου 2021 Αν ήταν όπως τα λες καλέ μου τότε όλοι οι απόφοιτοι των ΑΕΙ θα είχαν δουλειά . Κάτι το οποίο δεν ισχύει . Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν είσαι καλός σε κάτι μπορείς να φτάσεις ψηλά οποίο χαρτι κι αν έχεις Click για ανάπτυξη... Καλα μεινε με αυτο που νομιζεις. Αυτες τις παπατζες σας στις λενε στο σχολειο ή οι φιλες σου . Ναι εχω εχω μεγαλη εμπειρια απο ξενοδοχεια , εκει μεσα μεγαλωσα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate Alessandra Eliza Kaiti.07 gibi rseven Mapz Natsuko mysticfallsgirl12 Helen06 Pulsar Maria_Xagorari arpol03 iammary user2727 Antonia Alexandra Τρελας123 angelikitaraxia xraxra Praxis panaman evma048 Vagini roud angies menual Pharmacist01 SoyN chochoru Joji shadow Citylights damn penelopenick Dr. Gl. Luminous Wonderkid ggl charmander Scandal GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου tsiobieman margik giannhs2001 User2350 fmarulezkd Marios2020 Subutai Σπυρακος (^^) kost28 Miranda32 BloodyFairy Dionyshs1 Mukumbura Markos rafaela11 !georgitsa! calliope Mammy Nun Giii MART constansn Ryuzaki Alexecon1991 Xristosdimitra Mariahj xakounaamatata Dora140303 Nala barkos alexandrahere Johnman97 johnsala eukleidhs1821 Idontknoww Tzwrtzina! TheodoraNt Anna10 Kiki mat Christina947 PanMoonlight nikpap887 Jimmy20 GiorgosAsi Chrisa spring day George9989 Ismhnhpapa Tedi SlimShady snowy pacheiko Paul33.gr ρενακι 13 athinoula Clary An_uknown_world chester20080 Scott Nick2325 anastasis06 Than003 Nikoleta_Giann EiriniS20 paulkin94 diamag clevercat RVU imyrcarn lnesb korlef voοdoο Jocaste nucomer BioChemical Thanos_D Greg1900 Ada ada Κλημεντίνη thecrazycretan Unboxholics Μάρκος Βασίλης Stroka iManosX13 Viedo Άρτεμις Α. hirasawayui Memetchi johnpa Andriana nik PanosCh002 ros Arvacon ioannaion cel123 Slytherin sweater weather george777 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Συγνώμη ,εγώ διάβασα οτι τα προσόντα που αποκομίζεις με το περ Click για ανάπτυξη... Τι,,
Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:12 Η Kiki mat έγραψε: #314 02-11-21 10:12 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Τι,, Click για ανάπτυξη... Να σαι λέει σε θέση να αποδόσεις τις ειδικές γνώσεις που πήρες και στην Αγγλική Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:12 Ο Guest 881237: #315 02-11-21 10:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε το food & beverages ειναι οι σερβιτοροι και οι μαγειροι. Υπαρχει βεβαια και ενας ο manager . Ε αυτον θα το παρουν απο τις ΑΣΤΕ ή απο το παπει-παδα Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι κοιτούν μόνο αυτό . Αφού είναι κι άλλοι που έγιναν διευθυντες. Αυτές τις θέσεις δεν τις αποκτάς άμεσα επειδή έχεις ένα συγκεκριμένο πτυχίο . Πρέπει να είσαι πολύ καλός σε αυτό που κάνεις κ να έχεις υπομονή έτσι θα ανέβεις. Και φυσικά μέτρα η προϋπηρεσία Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Να σαι λέει σε θέση να αποδόσεις τις ειδικές γνώσεις που πήρες και στην Αγγλική Click για ανάπτυξη... Ααα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:22 Ο ιωαννηs έγραψε: #316 02-11-21 10:22 Βρε καλη μου ιωαννιδου δως μου ενα ονοματακι να μπορω να στα χώνω ανετα. Ναι πηγαινε να ζητησεις διευθυντικη θεση με χαρτι ΕΠΑΛ και ΙΕΚ και θα φας μια πορτα στην μυτη ολη δικη σου. Υπαρχει βεβαια και αυτος που μετα απο 20 χρονια υπηρεσιας που μπορει να γινει.Αλλα αυτος εχει το κατι παραπανω , Ειχε μυαλο και νοητικες ικανοτητες για παραπανω πραγματα αλλα καποιοι δεν του το επετρεψαν . Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:26 Ο Guest 881237: #317 02-11-21 10:26 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Βρε καλη μου ιωαννιδου δως μου ενα ονοματακι να μπορω να στα χώνω ανετα. Ναι πηγαινε να ζητησεις διευθυντικη θεση με χαρτι ΕΠΑΛ και ΙΕΚ και θα φας μια πορτα στην μυτη ολη δικη σου. Υπαρχει βεβαια και αυτος που μετα απο 20 χρονια υπηρεσιας που μπορει να γινει.Αλλα αυτος εχει το κατι παραπανω , Ειχε μυαλο και νοητικες ικανοτητες για παραπανω πραγματα αλλα καποιοι δεν του το επετρεψαν . Click για ανάπτυξη... 1)σιγά μην σου πω πως με λένε 2) γιατί τα βάζεις στην ίδια κατηγορία; 3) εσύ τι ακριβώς γνωρίζεις από ξενοδοχεία;;; Εννοώ τι εμπειρία έχεις . Έχεις μείνει έστω ;;; Ή τα έχεις δει μόνο απέξω? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Βρε καλη μου ιωαννιδου δως μου ενα ονοματακι να μπορω να στα χώνω ανετα. Ναι πηγαινε να ζητησεις διευθυντικη θεση με χαρτι ΕΠΑΛ και ΙΕΚ και θα φας μια πορτα στην μυτη ολη δικη σου. Υπαρχει βεβαια και αυτος που μετα απο 20 χρονια υπηρεσιας που μπορει να γινει.Αλλα αυτος εχει το κατι παραπανω , Ειχε μυαλο και νοητικες ικανοτητες για παραπανω πραγματα αλλα καποιοι δεν του το επετρεψαν . Click για ανάπτυξη... Αν ήταν όπως τα λες καλέ μου τότε όλοι οι απόφοιτοι των ΑΕΙ θα είχαν δουλειά . Κάτι το οποίο δεν ισχύει . Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν είσαι καλός σε κάτι μπορείς να φτάσεις ψηλά οποίο χαρτι κι αν έχεις Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Νοεμβρίου 2021 Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:32 Η Kiki mat έγραψε: #318 02-11-21 10:32 Δεν κατάλαβα άλλη γλώσσα πέραν της Αγγλικής δεν θα μας διδάξουν; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:33 Ο Guest 881237: #319 02-11-21 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Δεν κατάλαβα άλλη γλώσσα πέραν της Αγγλικής δεν θα μας διδάξουν; Click για ανάπτυξη... Εμείς έχουμε γαλλικά κ του χρόνου γερμανικά ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:37 Ο ιωαννηs έγραψε: #320 02-11-21 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: 1)σιγά μην σου πω πως με λένε 2) γιατί τα βάζεις στην ίδια κατηγορία; 3) εσύ τι ακριβώς γνωρίζεις από ξενοδοχεία;;; Εννοώ τι εμπειρία έχεις . Έχεις μείνει έστω ;;; Ή τα έχεις δει μόνο απέξω? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Νοεμβρίου 2021 Αν ήταν όπως τα λες καλέ μου τότε όλοι οι απόφοιτοι των ΑΕΙ θα είχαν δουλειά . Κάτι το οποίο δεν ισχύει . Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν είσαι καλός σε κάτι μπορείς να φτάσεις ψηλά οποίο χαρτι κι αν έχεις Click για ανάπτυξη... Καλα μεινε με αυτο που νομιζεις. Αυτες τις παπατζες σας στις λενε στο σχολειο ή οι φιλες σου . Ναι εχω εχω μεγαλη εμπειρια απο ξενοδοχεια , εκει μεσα μεγαλωσα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate Alessandra Eliza Kaiti.07 gibi rseven Mapz Natsuko mysticfallsgirl12 Helen06 Pulsar Maria_Xagorari arpol03 iammary user2727 Antonia Alexandra Τρελας123 angelikitaraxia xraxra Praxis panaman evma048 Vagini roud angies menual Pharmacist01 SoyN chochoru Joji shadow Citylights damn penelopenick Dr. Gl. Luminous Wonderkid ggl charmander Scandal GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου tsiobieman margik giannhs2001 User2350 fmarulezkd Marios2020 Subutai Σπυρακος (^^) kost28 Miranda32 BloodyFairy Dionyshs1 Mukumbura Markos rafaela11 !georgitsa! calliope Mammy Nun Giii MART constansn Ryuzaki Alexecon1991 Xristosdimitra Mariahj xakounaamatata Dora140303 Nala barkos alexandrahere Johnman97 johnsala eukleidhs1821 Idontknoww Tzwrtzina! TheodoraNt Anna10 Kiki mat Christina947 PanMoonlight nikpap887 Jimmy20 GiorgosAsi Chrisa spring day George9989 Ismhnhpapa Tedi SlimShady snowy pacheiko Paul33.gr ρενακι 13 athinoula Clary An_uknown_world chester20080 Scott Nick2325 anastasis06 Than003 Nikoleta_Giann EiriniS20 paulkin94 diamag clevercat RVU imyrcarn lnesb korlef voοdoο Jocaste nucomer BioChemical Thanos_D Greg1900 Ada ada Κλημεντίνη thecrazycretan Unboxholics Μάρκος Βασίλης Stroka iManosX13 Viedo Άρτεμις Α. hirasawayui Memetchi johnpa Andriana nik PanosCh002 ros Arvacon ioannaion cel123 Slytherin sweater weather george777 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Τι,, Click για ανάπτυξη... Να σαι λέει σε θέση να αποδόσεις τις ειδικές γνώσεις που πήρες και στην Αγγλική
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:12 Ο Guest 881237: #315 02-11-21 10:12 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε το food & beverages ειναι οι σερβιτοροι και οι μαγειροι. Υπαρχει βεβαια και ενας ο manager . Ε αυτον θα το παρουν απο τις ΑΣΤΕ ή απο το παπει-παδα Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι κοιτούν μόνο αυτό . Αφού είναι κι άλλοι που έγιναν διευθυντες. Αυτές τις θέσεις δεν τις αποκτάς άμεσα επειδή έχεις ένα συγκεκριμένο πτυχίο . Πρέπει να είσαι πολύ καλός σε αυτό που κάνεις κ να έχεις υπομονή έτσι θα ανέβεις. Και φυσικά μέτρα η προϋπηρεσία Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Να σαι λέει σε θέση να αποδόσεις τις ειδικές γνώσεις που πήρες και στην Αγγλική Click για ανάπτυξη... Ααα ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:22 Ο ιωαννηs έγραψε: #316 02-11-21 10:22 Βρε καλη μου ιωαννιδου δως μου ενα ονοματακι να μπορω να στα χώνω ανετα. Ναι πηγαινε να ζητησεις διευθυντικη θεση με χαρτι ΕΠΑΛ και ΙΕΚ και θα φας μια πορτα στην μυτη ολη δικη σου. Υπαρχει βεβαια και αυτος που μετα απο 20 χρονια υπηρεσιας που μπορει να γινει.Αλλα αυτος εχει το κατι παραπανω , Ειχε μυαλο και νοητικες ικανοτητες για παραπανω πραγματα αλλα καποιοι δεν του το επετρεψαν . Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:26 Ο Guest 881237: #317 02-11-21 10:26 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Βρε καλη μου ιωαννιδου δως μου ενα ονοματακι να μπορω να στα χώνω ανετα. Ναι πηγαινε να ζητησεις διευθυντικη θεση με χαρτι ΕΠΑΛ και ΙΕΚ και θα φας μια πορτα στην μυτη ολη δικη σου. Υπαρχει βεβαια και αυτος που μετα απο 20 χρονια υπηρεσιας που μπορει να γινει.Αλλα αυτος εχει το κατι παραπανω , Ειχε μυαλο και νοητικες ικανοτητες για παραπανω πραγματα αλλα καποιοι δεν του το επετρεψαν . Click για ανάπτυξη... 1)σιγά μην σου πω πως με λένε 2) γιατί τα βάζεις στην ίδια κατηγορία; 3) εσύ τι ακριβώς γνωρίζεις από ξενοδοχεία;;; Εννοώ τι εμπειρία έχεις . Έχεις μείνει έστω ;;; Ή τα έχεις δει μόνο απέξω? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Βρε καλη μου ιωαννιδου δως μου ενα ονοματακι να μπορω να στα χώνω ανετα. Ναι πηγαινε να ζητησεις διευθυντικη θεση με χαρτι ΕΠΑΛ και ΙΕΚ και θα φας μια πορτα στην μυτη ολη δικη σου. Υπαρχει βεβαια και αυτος που μετα απο 20 χρονια υπηρεσιας που μπορει να γινει.Αλλα αυτος εχει το κατι παραπανω , Ειχε μυαλο και νοητικες ικανοτητες για παραπανω πραγματα αλλα καποιοι δεν του το επετρεψαν . Click για ανάπτυξη... Αν ήταν όπως τα λες καλέ μου τότε όλοι οι απόφοιτοι των ΑΕΙ θα είχαν δουλειά . Κάτι το οποίο δεν ισχύει . Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν είσαι καλός σε κάτι μπορείς να φτάσεις ψηλά οποίο χαρτι κι αν έχεις Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Νοεμβρίου 2021 Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:32 Η Kiki mat έγραψε: #318 02-11-21 10:32 Δεν κατάλαβα άλλη γλώσσα πέραν της Αγγλικής δεν θα μας διδάξουν; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:33 Ο Guest 881237: #319 02-11-21 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Δεν κατάλαβα άλλη γλώσσα πέραν της Αγγλικής δεν θα μας διδάξουν; Click για ανάπτυξη... Εμείς έχουμε γαλλικά κ του χρόνου γερμανικά ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:37 Ο ιωαννηs έγραψε: #320 02-11-21 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: 1)σιγά μην σου πω πως με λένε 2) γιατί τα βάζεις στην ίδια κατηγορία; 3) εσύ τι ακριβώς γνωρίζεις από ξενοδοχεία;;; Εννοώ τι εμπειρία έχεις . Έχεις μείνει έστω ;;; Ή τα έχεις δει μόνο απέξω? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Νοεμβρίου 2021 Αν ήταν όπως τα λες καλέ μου τότε όλοι οι απόφοιτοι των ΑΕΙ θα είχαν δουλειά . Κάτι το οποίο δεν ισχύει . Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν είσαι καλός σε κάτι μπορείς να φτάσεις ψηλά οποίο χαρτι κι αν έχεις Click για ανάπτυξη... Καλα μεινε με αυτο που νομιζεις. Αυτες τις παπατζες σας στις λενε στο σχολειο ή οι φιλες σου . Ναι εχω εχω μεγαλη εμπειρια απο ξενοδοχεια , εκει μεσα μεγαλωσα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate Alessandra Eliza Kaiti.07 gibi rseven Mapz Natsuko mysticfallsgirl12 Helen06 Pulsar Maria_Xagorari arpol03 iammary user2727 Antonia Alexandra Τρελας123 angelikitaraxia xraxra Praxis panaman evma048 Vagini roud angies menual Pharmacist01 SoyN chochoru Joji shadow Citylights damn penelopenick Dr. Gl. Luminous Wonderkid ggl charmander Scandal GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου tsiobieman margik giannhs2001 User2350 fmarulezkd Marios2020 Subutai Σπυρακος (^^) kost28 Miranda32 BloodyFairy Dionyshs1 Mukumbura Markos rafaela11 !georgitsa! calliope Mammy Nun Giii MART constansn Ryuzaki Alexecon1991 Xristosdimitra Mariahj xakounaamatata Dora140303 Nala barkos alexandrahere Johnman97 johnsala eukleidhs1821 Idontknoww Tzwrtzina! TheodoraNt Anna10 Kiki mat Christina947 PanMoonlight nikpap887 Jimmy20 GiorgosAsi Chrisa spring day George9989 Ismhnhpapa Tedi SlimShady snowy pacheiko Paul33.gr ρενακι 13 athinoula Clary An_uknown_world chester20080 Scott Nick2325 anastasis06 Than003 Nikoleta_Giann EiriniS20 paulkin94 diamag clevercat RVU imyrcarn lnesb korlef voοdoο Jocaste nucomer BioChemical Thanos_D Greg1900 Ada ada Κλημεντίνη thecrazycretan Unboxholics Μάρκος Βασίλης Stroka iManosX13 Viedo Άρτεμις Α. hirasawayui Memetchi johnpa Andriana nik PanosCh002 ros Arvacon ioannaion cel123 Slytherin sweater weather george777 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Ε το food & beverages ειναι οι σερβιτοροι και οι μαγειροι. Υπαρχει βεβαια και ενας ο manager . Ε αυτον θα το παρουν απο τις ΑΣΤΕ ή απο το παπει-παδα Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι κοιτούν μόνο αυτό . Αφού είναι κι άλλοι που έγιναν διευθυντες. Αυτές τις θέσεις δεν τις αποκτάς άμεσα επειδή έχεις ένα συγκεκριμένο πτυχίο . Πρέπει να είσαι πολύ καλός σε αυτό που κάνεις κ να έχεις υπομονή έτσι θα ανέβεις. Και φυσικά μέτρα η προϋπηρεσία Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Να σαι λέει σε θέση να αποδόσεις τις ειδικές γνώσεις που πήρες και στην Αγγλική Click για ανάπτυξη... Ααα
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:22 Ο ιωαννηs έγραψε: #316 02-11-21 10:22 Βρε καλη μου ιωαννιδου δως μου ενα ονοματακι να μπορω να στα χώνω ανετα. Ναι πηγαινε να ζητησεις διευθυντικη θεση με χαρτι ΕΠΑΛ και ΙΕΚ και θα φας μια πορτα στην μυτη ολη δικη σου. Υπαρχει βεβαια και αυτος που μετα απο 20 χρονια υπηρεσιας που μπορει να γινει.Αλλα αυτος εχει το κατι παραπανω , Ειχε μυαλο και νοητικες ικανοτητες για παραπανω πραγματα αλλα καποιοι δεν του το επετρεψαν . Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:26 Ο Guest 881237: #317 02-11-21 10:26 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Βρε καλη μου ιωαννιδου δως μου ενα ονοματακι να μπορω να στα χώνω ανετα. Ναι πηγαινε να ζητησεις διευθυντικη θεση με χαρτι ΕΠΑΛ και ΙΕΚ και θα φας μια πορτα στην μυτη ολη δικη σου. Υπαρχει βεβαια και αυτος που μετα απο 20 χρονια υπηρεσιας που μπορει να γινει.Αλλα αυτος εχει το κατι παραπανω , Ειχε μυαλο και νοητικες ικανοτητες για παραπανω πραγματα αλλα καποιοι δεν του το επετρεψαν . Click για ανάπτυξη... 1)σιγά μην σου πω πως με λένε 2) γιατί τα βάζεις στην ίδια κατηγορία; 3) εσύ τι ακριβώς γνωρίζεις από ξενοδοχεία;;; Εννοώ τι εμπειρία έχεις . Έχεις μείνει έστω ;;; Ή τα έχεις δει μόνο απέξω? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Βρε καλη μου ιωαννιδου δως μου ενα ονοματακι να μπορω να στα χώνω ανετα. Ναι πηγαινε να ζητησεις διευθυντικη θεση με χαρτι ΕΠΑΛ και ΙΕΚ και θα φας μια πορτα στην μυτη ολη δικη σου. Υπαρχει βεβαια και αυτος που μετα απο 20 χρονια υπηρεσιας που μπορει να γινει.Αλλα αυτος εχει το κατι παραπανω , Ειχε μυαλο και νοητικες ικανοτητες για παραπανω πραγματα αλλα καποιοι δεν του το επετρεψαν . Click για ανάπτυξη... Αν ήταν όπως τα λες καλέ μου τότε όλοι οι απόφοιτοι των ΑΕΙ θα είχαν δουλειά . Κάτι το οποίο δεν ισχύει . Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν είσαι καλός σε κάτι μπορείς να φτάσεις ψηλά οποίο χαρτι κι αν έχεις Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Νοεμβρίου 2021 Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:32 Η Kiki mat έγραψε: #318 02-11-21 10:32 Δεν κατάλαβα άλλη γλώσσα πέραν της Αγγλικής δεν θα μας διδάξουν; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:33 Ο Guest 881237: #319 02-11-21 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Δεν κατάλαβα άλλη γλώσσα πέραν της Αγγλικής δεν θα μας διδάξουν; Click για ανάπτυξη... Εμείς έχουμε γαλλικά κ του χρόνου γερμανικά ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:37 Ο ιωαννηs έγραψε: #320 02-11-21 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: 1)σιγά μην σου πω πως με λένε 2) γιατί τα βάζεις στην ίδια κατηγορία; 3) εσύ τι ακριβώς γνωρίζεις από ξενοδοχεία;;; Εννοώ τι εμπειρία έχεις . Έχεις μείνει έστω ;;; Ή τα έχεις δει μόνο απέξω? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Νοεμβρίου 2021 Αν ήταν όπως τα λες καλέ μου τότε όλοι οι απόφοιτοι των ΑΕΙ θα είχαν δουλειά . Κάτι το οποίο δεν ισχύει . Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν είσαι καλός σε κάτι μπορείς να φτάσεις ψηλά οποίο χαρτι κι αν έχεις Click για ανάπτυξη... Καλα μεινε με αυτο που νομιζεις. Αυτες τις παπατζες σας στις λενε στο σχολειο ή οι φιλες σου . Ναι εχω εχω μεγαλη εμπειρια απο ξενοδοχεια , εκει μεσα μεγαλωσα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate Alessandra Eliza Kaiti.07 gibi rseven Mapz Natsuko mysticfallsgirl12 Helen06 Pulsar Maria_Xagorari arpol03 iammary user2727 Antonia Alexandra Τρελας123 angelikitaraxia xraxra Praxis panaman evma048 Vagini roud angies menual Pharmacist01 SoyN chochoru Joji shadow Citylights damn penelopenick Dr. Gl. Luminous Wonderkid ggl charmander Scandal GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου tsiobieman margik giannhs2001 User2350 fmarulezkd Marios2020 Subutai Σπυρακος (^^) kost28 Miranda32 BloodyFairy Dionyshs1 Mukumbura Markos rafaela11 !georgitsa! calliope Mammy Nun Giii MART constansn Ryuzaki Alexecon1991 Xristosdimitra Mariahj xakounaamatata Dora140303 Nala barkos alexandrahere Johnman97 johnsala eukleidhs1821 Idontknoww Tzwrtzina! TheodoraNt Anna10 Kiki mat Christina947 PanMoonlight nikpap887 Jimmy20 GiorgosAsi Chrisa spring day George9989 Ismhnhpapa Tedi SlimShady snowy pacheiko Paul33.gr ρενακι 13 athinoula Clary An_uknown_world chester20080 Scott Nick2325 anastasis06 Than003 Nikoleta_Giann EiriniS20 paulkin94 diamag clevercat RVU imyrcarn lnesb korlef voοdoο Jocaste nucomer BioChemical Thanos_D Greg1900 Ada ada Κλημεντίνη thecrazycretan Unboxholics Μάρκος Βασίλης Stroka iManosX13 Viedo Άρτεμις Α. hirasawayui Memetchi johnpa Andriana nik PanosCh002 ros Arvacon ioannaion cel123 Slytherin sweater weather george777 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βρε καλη μου ιωαννιδου δως μου ενα ονοματακι να μπορω να στα χώνω ανετα. Ναι πηγαινε να ζητησεις διευθυντικη θεση με χαρτι ΕΠΑΛ και ΙΕΚ και θα φας μια πορτα στην μυτη ολη δικη σου. Υπαρχει βεβαια και αυτος που μετα απο 20 χρονια υπηρεσιας που μπορει να γινει.Αλλα αυτος εχει το κατι παραπανω , Ειχε μυαλο και νοητικες ικανοτητες για παραπανω πραγματα αλλα καποιοι δεν του το επετρεψαν .
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:26 Ο Guest 881237: #317 02-11-21 10:26 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Βρε καλη μου ιωαννιδου δως μου ενα ονοματακι να μπορω να στα χώνω ανετα. Ναι πηγαινε να ζητησεις διευθυντικη θεση με χαρτι ΕΠΑΛ και ΙΕΚ και θα φας μια πορτα στην μυτη ολη δικη σου. Υπαρχει βεβαια και αυτος που μετα απο 20 χρονια υπηρεσιας που μπορει να γινει.Αλλα αυτος εχει το κατι παραπανω , Ειχε μυαλο και νοητικες ικανοτητες για παραπανω πραγματα αλλα καποιοι δεν του το επετρεψαν . Click για ανάπτυξη... 1)σιγά μην σου πω πως με λένε 2) γιατί τα βάζεις στην ίδια κατηγορία; 3) εσύ τι ακριβώς γνωρίζεις από ξενοδοχεία;;; Εννοώ τι εμπειρία έχεις . Έχεις μείνει έστω ;;; Ή τα έχεις δει μόνο απέξω? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Βρε καλη μου ιωαννιδου δως μου ενα ονοματακι να μπορω να στα χώνω ανετα. Ναι πηγαινε να ζητησεις διευθυντικη θεση με χαρτι ΕΠΑΛ και ΙΕΚ και θα φας μια πορτα στην μυτη ολη δικη σου. Υπαρχει βεβαια και αυτος που μετα απο 20 χρονια υπηρεσιας που μπορει να γινει.Αλλα αυτος εχει το κατι παραπανω , Ειχε μυαλο και νοητικες ικανοτητες για παραπανω πραγματα αλλα καποιοι δεν του το επετρεψαν . Click για ανάπτυξη... Αν ήταν όπως τα λες καλέ μου τότε όλοι οι απόφοιτοι των ΑΕΙ θα είχαν δουλειά . Κάτι το οποίο δεν ισχύει . Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν είσαι καλός σε κάτι μπορείς να φτάσεις ψηλά οποίο χαρτι κι αν έχεις Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 2 Νοεμβρίου 2021 Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:32 Η Kiki mat έγραψε: #318 02-11-21 10:32 Δεν κατάλαβα άλλη γλώσσα πέραν της Αγγλικής δεν θα μας διδάξουν; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:33 Ο Guest 881237: #319 02-11-21 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Δεν κατάλαβα άλλη γλώσσα πέραν της Αγγλικής δεν θα μας διδάξουν; Click για ανάπτυξη... Εμείς έχουμε γαλλικά κ του χρόνου γερμανικά ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:37 Ο ιωαννηs έγραψε: #320 02-11-21 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: 1)σιγά μην σου πω πως με λένε 2) γιατί τα βάζεις στην ίδια κατηγορία; 3) εσύ τι ακριβώς γνωρίζεις από ξενοδοχεία;;; Εννοώ τι εμπειρία έχεις . Έχεις μείνει έστω ;;; Ή τα έχεις δει μόνο απέξω? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Νοεμβρίου 2021 Αν ήταν όπως τα λες καλέ μου τότε όλοι οι απόφοιτοι των ΑΕΙ θα είχαν δουλειά . Κάτι το οποίο δεν ισχύει . Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν είσαι καλός σε κάτι μπορείς να φτάσεις ψηλά οποίο χαρτι κι αν έχεις Click για ανάπτυξη... Καλα μεινε με αυτο που νομιζεις. Αυτες τις παπατζες σας στις λενε στο σχολειο ή οι φιλες σου . Ναι εχω εχω μεγαλη εμπειρια απο ξενοδοχεια , εκει μεσα μεγαλωσα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate Alessandra Eliza Kaiti.07 gibi rseven Mapz Natsuko mysticfallsgirl12 Helen06 Pulsar Maria_Xagorari arpol03 iammary user2727 Antonia Alexandra Τρελας123 angelikitaraxia xraxra Praxis panaman evma048 Vagini roud angies menual Pharmacist01 SoyN chochoru Joji shadow Citylights damn penelopenick Dr. Gl. Luminous Wonderkid ggl charmander Scandal GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου tsiobieman margik giannhs2001 User2350 fmarulezkd Marios2020 Subutai Σπυρακος (^^) kost28 Miranda32 BloodyFairy Dionyshs1 Mukumbura Markos rafaela11 !georgitsa! calliope Mammy Nun Giii MART constansn Ryuzaki Alexecon1991 Xristosdimitra Mariahj xakounaamatata Dora140303 Nala barkos alexandrahere Johnman97 johnsala eukleidhs1821 Idontknoww Tzwrtzina! TheodoraNt Anna10 Kiki mat Christina947 PanMoonlight nikpap887 Jimmy20 GiorgosAsi Chrisa spring day George9989 Ismhnhpapa Tedi SlimShady snowy pacheiko Paul33.gr ρενακι 13 athinoula Clary An_uknown_world chester20080 Scott Nick2325 anastasis06 Than003 Nikoleta_Giann EiriniS20 paulkin94 diamag clevercat RVU imyrcarn lnesb korlef voοdoο Jocaste nucomer BioChemical Thanos_D Greg1900 Ada ada Κλημεντίνη thecrazycretan Unboxholics Μάρκος Βασίλης Stroka iManosX13 Viedo Άρτεμις Α. hirasawayui Memetchi johnpa Andriana nik PanosCh002 ros Arvacon ioannaion cel123 Slytherin sweater weather george777 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Βρε καλη μου ιωαννιδου δως μου ενα ονοματακι να μπορω να στα χώνω ανετα. Ναι πηγαινε να ζητησεις διευθυντικη θεση με χαρτι ΕΠΑΛ και ΙΕΚ και θα φας μια πορτα στην μυτη ολη δικη σου. Υπαρχει βεβαια και αυτος που μετα απο 20 χρονια υπηρεσιας που μπορει να γινει.Αλλα αυτος εχει το κατι παραπανω , Ειχε μυαλο και νοητικες ικανοτητες για παραπανω πραγματα αλλα καποιοι δεν του το επετρεψαν . Click για ανάπτυξη... 1)σιγά μην σου πω πως με λένε 2) γιατί τα βάζεις στην ίδια κατηγορία; 3) εσύ τι ακριβώς γνωρίζεις από ξενοδοχεία;;; Εννοώ τι εμπειρία έχεις . Έχεις μείνει έστω ;;; Ή τα έχεις δει μόνο απέξω? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Νοεμβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Βρε καλη μου ιωαννιδου δως μου ενα ονοματακι να μπορω να στα χώνω ανετα. Ναι πηγαινε να ζητησεις διευθυντικη θεση με χαρτι ΕΠΑΛ και ΙΕΚ και θα φας μια πορτα στην μυτη ολη δικη σου. Υπαρχει βεβαια και αυτος που μετα απο 20 χρονια υπηρεσιας που μπορει να γινει.Αλλα αυτος εχει το κατι παραπανω , Ειχε μυαλο και νοητικες ικανοτητες για παραπανω πραγματα αλλα καποιοι δεν του το επετρεψαν . Click για ανάπτυξη... Αν ήταν όπως τα λες καλέ μου τότε όλοι οι απόφοιτοι των ΑΕΙ θα είχαν δουλειά . Κάτι το οποίο δεν ισχύει . Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν είσαι καλός σε κάτι μπορείς να φτάσεις ψηλά οποίο χαρτι κι αν έχεις
Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:32 Η Kiki mat έγραψε: #318 02-11-21 10:32 Δεν κατάλαβα άλλη γλώσσα πέραν της Αγγλικής δεν θα μας διδάξουν; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:33 Ο Guest 881237: #319 02-11-21 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Δεν κατάλαβα άλλη γλώσσα πέραν της Αγγλικής δεν θα μας διδάξουν; Click για ανάπτυξη... Εμείς έχουμε γαλλικά κ του χρόνου γερμανικά ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:37 Ο ιωαννηs έγραψε: #320 02-11-21 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: 1)σιγά μην σου πω πως με λένε 2) γιατί τα βάζεις στην ίδια κατηγορία; 3) εσύ τι ακριβώς γνωρίζεις από ξενοδοχεία;;; Εννοώ τι εμπειρία έχεις . Έχεις μείνει έστω ;;; Ή τα έχεις δει μόνο απέξω? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Νοεμβρίου 2021 Αν ήταν όπως τα λες καλέ μου τότε όλοι οι απόφοιτοι των ΑΕΙ θα είχαν δουλειά . Κάτι το οποίο δεν ισχύει . Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν είσαι καλός σε κάτι μπορείς να φτάσεις ψηλά οποίο χαρτι κι αν έχεις Click για ανάπτυξη... Καλα μεινε με αυτο που νομιζεις. Αυτες τις παπατζες σας στις λενε στο σχολειο ή οι φιλες σου . Ναι εχω εχω μεγαλη εμπειρια απο ξενοδοχεια , εκει μεσα μεγαλωσα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate Alessandra Eliza Kaiti.07 gibi rseven Mapz Natsuko mysticfallsgirl12 Helen06 Pulsar Maria_Xagorari arpol03 iammary user2727 Antonia Alexandra Τρελας123 angelikitaraxia xraxra Praxis panaman evma048 Vagini roud angies menual Pharmacist01 SoyN chochoru Joji shadow Citylights damn penelopenick Dr. Gl. Luminous Wonderkid ggl charmander Scandal GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου tsiobieman margik giannhs2001 User2350 fmarulezkd Marios2020 Subutai Σπυρακος (^^) kost28 Miranda32 BloodyFairy Dionyshs1 Mukumbura Markos rafaela11 !georgitsa! calliope Mammy Nun Giii MART constansn Ryuzaki Alexecon1991 Xristosdimitra Mariahj xakounaamatata Dora140303 Nala barkos alexandrahere Johnman97 johnsala eukleidhs1821 Idontknoww Tzwrtzina! TheodoraNt Anna10 Kiki mat Christina947 PanMoonlight nikpap887 Jimmy20 GiorgosAsi Chrisa spring day George9989 Ismhnhpapa Tedi SlimShady snowy pacheiko Paul33.gr ρενακι 13 athinoula Clary An_uknown_world chester20080 Scott Nick2325 anastasis06 Than003 Nikoleta_Giann EiriniS20 paulkin94 diamag clevercat RVU imyrcarn lnesb korlef voοdoο Jocaste nucomer BioChemical Thanos_D Greg1900 Ada ada Κλημεντίνη thecrazycretan Unboxholics Μάρκος Βασίλης Stroka iManosX13 Viedo Άρτεμις Α. hirasawayui Memetchi johnpa Andriana nik PanosCh002 ros Arvacon ioannaion cel123 Slytherin sweater weather george777 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:33 Ο Guest 881237: #319 02-11-21 10:33 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Δεν κατάλαβα άλλη γλώσσα πέραν της Αγγλικής δεν θα μας διδάξουν; Click για ανάπτυξη... Εμείς έχουμε γαλλικά κ του χρόνου γερμανικά ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:37 Ο ιωαννηs έγραψε: #320 02-11-21 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: 1)σιγά μην σου πω πως με λένε 2) γιατί τα βάζεις στην ίδια κατηγορία; 3) εσύ τι ακριβώς γνωρίζεις από ξενοδοχεία;;; Εννοώ τι εμπειρία έχεις . Έχεις μείνει έστω ;;; Ή τα έχεις δει μόνο απέξω? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Νοεμβρίου 2021 Αν ήταν όπως τα λες καλέ μου τότε όλοι οι απόφοιτοι των ΑΕΙ θα είχαν δουλειά . Κάτι το οποίο δεν ισχύει . Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν είσαι καλός σε κάτι μπορείς να φτάσεις ψηλά οποίο χαρτι κι αν έχεις Click για ανάπτυξη... Καλα μεινε με αυτο που νομιζεις. Αυτες τις παπατζες σας στις λενε στο σχολειο ή οι φιλες σου . Ναι εχω εχω μεγαλη εμπειρια απο ξενοδοχεια , εκει μεσα μεγαλωσα. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 14 15 16 17 18 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 16 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 16 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Δεν κατάλαβα άλλη γλώσσα πέραν της Αγγλικής δεν θα μας διδάξουν; Click για ανάπτυξη... Εμείς έχουμε γαλλικά κ του χρόνου γερμανικά
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2021 στις 10:37 Ο ιωαννηs έγραψε: #320 02-11-21 10:37 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: 1)σιγά μην σου πω πως με λένε 2) γιατί τα βάζεις στην ίδια κατηγορία; 3) εσύ τι ακριβώς γνωρίζεις από ξενοδοχεία;;; Εννοώ τι εμπειρία έχεις . Έχεις μείνει έστω ;;; Ή τα έχεις δει μόνο απέξω? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Νοεμβρίου 2021 Αν ήταν όπως τα λες καλέ μου τότε όλοι οι απόφοιτοι των ΑΕΙ θα είχαν δουλειά . Κάτι το οποίο δεν ισχύει . Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν είσαι καλός σε κάτι μπορείς να φτάσεις ψηλά οποίο χαρτι κι αν έχεις Click για ανάπτυξη... Καλα μεινε με αυτο που νομιζεις. Αυτες τις παπατζες σας στις λενε στο σχολειο ή οι φιλες σου . Ναι εχω εχω μεγαλη εμπειρια απο ξενοδοχεια , εκει μεσα μεγαλωσα.
Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: 1)σιγά μην σου πω πως με λένε 2) γιατί τα βάζεις στην ίδια κατηγορία; 3) εσύ τι ακριβώς γνωρίζεις από ξενοδοχεία;;; Εννοώ τι εμπειρία έχεις . Έχεις μείνει έστω ;;; Ή τα έχεις δει μόνο απέξω? Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 2 Νοεμβρίου 2021 Αν ήταν όπως τα λες καλέ μου τότε όλοι οι απόφοιτοι των ΑΕΙ θα είχαν δουλειά . Κάτι το οποίο δεν ισχύει . Αυτό που θέλω να πω είναι ότι αν είσαι καλός σε κάτι μπορείς να φτάσεις ψηλά οποίο χαρτι κι αν έχεις Click για ανάπτυξη... Καλα μεινε με αυτο που νομιζεις. Αυτες τις παπατζες σας στις λενε στο σχολειο ή οι φιλες σου . Ναι εχω εχω μεγαλη εμπειρια απο ξενοδοχεια , εκει μεσα μεγαλωσα.