Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

30-10-21

18:48
Σε ΙΕΚ λεειπου παει?
Kiki mat
Νεοφερμένο μέλος
Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα.

30-10-21

18:48
Απαιτείται φυσική κατάσταση στην ειδικότητα
Δέκα χρόνια ενόργανη, βόλεϊ ,καράτε . Έχω λίγο όγκο στη παρούσα φάση ,έπειτα από συστάσεις ορθοπεδικού . Έχω υπερευλυγισια των άρθρωσεων και απαιτείται μυϊκός όγκος.
Δέκα χρόνια ενόργανη, βόλεϊ ,καράτε . Έχω λίγο όγκο στη παρούσα φάση ,έπειτα από συστάσεις ορθοπεδικού . Έχω υπερευλυγισια των άρθρωσεων και απαιτείται μυϊκός όγκος.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.032 μηνύματα.

30-10-21

18:49
α τι ιεκ δεν ειναι σχολειο ? τι ειναι εσπερινος?Σε ΙΕΚ λεει
Kiki mat
Νεοφερμένο μέλος
Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα.

30-10-21

18:50
Θες πιστοποιητικό φοιτησης;Σε ΙΕΚ λεει
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.032 μηνύματα.

30-10-21

εμ ειδες ? φυσιολογικα πραγματαΑπαιτείται φυσική κατάσταση στην ειδικότητα
Guest 881237
Επισκέπτης

30-10-21

Τα μαθήματα γίνονται σε σχολείο αλλά αυτό δεν έχει σχέση με το πρόγραμμα κ την κατάρτισηα τι ιεκ δεν ειναι σχολειο ? τι ειναι εσπερινος?
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
ΌχιΘες πιστοποιητικό φοιτησης;
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

30-10-21

18:53
βρε καλη μου εδω μιλαμε για μπουστο οχι για προγραμμα σπουδων ,και εμας στο πανεπιστημιο μας αρεσουν τα μπουστο. Αμα τα βρισκουμε τα κοιταμε.Τα μαθήματα γίνονται σε σχολείο αλλά αυτό δεν έχει σχέση με το πρόγραμμα κ την κατάρτιση
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Όχι
Guest 881237
Επισκέπτης

30-10-21

18:54
Έλεος !!!! Ντροπη !!! Όλοι ίδιοι είστε !!!!! Αμάνβρε καλη μου εδω μιλαμε για μπουστο οχι για προγραμμα σπουδων ,και εμας στο πανεπιστημιο μας αρεσουν τα μπουστο. Αμα τα βρισκουμε τα κοιταμε.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

30-10-21

18:56
Ειμαι ενα ελεος της ντροπης , μου αρεσουν τα κοριτσια,αυτο ειναι το κρυφο μου αμαρτημα. Τι να κανουμε ουδεις ασφαλτος.Έλεος !!!! Ντροπη !!! Όλοι ίδιοι είστε !!!!! Αμάν
Guest 881237
Επισκέπτης

30-10-21

18:57
Το καταλαβαίνω αλλά είναι εκνευρίστικο να φοράς κάτι ωραίο γιατί σου αρέσει κ να σε κοιτάει ο άλλος εκεί. Τουλάχιστον να είστε διακριτικοι.Ειμαι ενα ελεος της ντροπης , μου αρεσουν τα κοριτσια. Τι να κανουμε ουδεις ασφαλτος.
Kiki mat
Νεοφερμένο μέλος

30-10-21

18:57
Βρε συ εδώ άρχισα μετά το μάθημα να το κοιτάω και εγώ η ίδια . Το σύμβολο της μητρότητας . ..Έλεος !!!! Ντροπη !!! Όλοι ίδιοι είστε !!!!! Αμάν
Guest 881237
Επισκέπτης

30-10-21

18:58
Τι κουβέντα είναι αυτή έλεος.Βρε συ εδώ άρχισα μετά το μάθημα να το κοιτάω και εγώ η ίδια . Το σύμβολο της μητρότητας . ..
Kiki mat
Νεοφερμένο μέλος

30-10-21

18:59
Εγώ από γυναίκα παρενοχληθηκα.Τι κουβέντα είναι αυτή έλεος.
Guest 881237
Επισκέπτης

30-10-21

18:59
Είναι παρενόχληση το έντονο βλέμμα ?Εγώ από γυναίκα παρενοχληθηκα.
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

30-10-21

19:01
Τωρα τι λες? εδω ειχε η φυση ειχε εμπνευση και τα εκανε υπεροχα , ποιος ειμαι εγω που θα κρινω την τελειοτητα της φυσης.Το καταλαβαίνω αλλά είναι εκνευρίστικο να φοράς κάτι ωραίο γιατί σου αρέσει κ να σε κοιτάει ο άλλος εκεί. Τουλάχιστον να είστε διακριτικοι.
Guest 881237
Επισκέπτης

30-10-21

19:07
Υπάρχει κάποιος εκεί έξω που να κοιτάει μόνο τα εσωτερικά χαρίσματα και να μην είναι λιγουρι; Αν ναι πείτε Μ το όνομα του τώραΤωρα τι λες? εδω ειχε η φυση ειχε εμπνευση και τα εκανε υπεροχα , ποιος ειμαι εγω που θα κρινω την τελειοτητα της φυσης.
Kiki mat
Νεοφερμένο μέλος

30-10-21

19:07
Εάν σου λένε κοιτώντας το στήθος σου . Αυτό είναι θρησκευτικός όρος μετά με έκδηλη απέχθεια κοιτα τον ουρανό και συνεχίζοντας με οργή εάν δεν καταλαβαίνεις την έννοια κουκούτσι είναι περιττό να σου δώσω πρόταση στα αγγλικά χωρίς να έχω πει δεν καταλαβαίνω στα ελληνικά τι σημαίνει ένα παράδειγμα ζήτησα . Γύρισα σπίτι και εψαχνα εάν φεγγιζε το εσώρουχό μου . Μου πε κουκούτσι κοιτώντας το ντεκολτέ μου ,εσύ τι θα φανταζοσούν;
Guest 881237
Επισκέπτης

30-10-21

19:10
Εγώ πήγα τις προάλλες με ζιβάγκο και ένα τριπλό κολιέ χρυσό τρομερό σετ με σκουλαρίκια κ μου λέει μια στην ηλικία μου γιατί φτιάχνεσαι τόσο ; Για μένα της λέω . Μην δίνεις σημασία πάντα κάτι θα πουνΕάν σου λένε κοιτώντας το στήθος σου . Αυτό είναι θρησκευτικός όρος μετά με έκδηλη απέχθεια κοιτα τον ουρανό και συνεχίζοντας με οργή εάν δεν καταλαβαίνεις την έννοια κουκούτσι είναι περιττό να σου δώσω πρόταση στα αγγλικά χωρίς να έχω πει δεν καταλαβαίνω στα ελληνικά τι σημαίνει ένα παράδειγμα ζήτησα . Γύρισα σπίτι και εψαχνα εάν φεγγιζε το εσώρουχό μου . Μου πε κουκούτσι κοιτώντας το ντεκολτέ μου ,εσύ τι θα φανταζοσούν;
γιαννης_00
Επιφανές μέλος

30-10-21

19:11
Κοιτα εγω κοιτω οτι μου δειχνουν, εσωτερικα μου δειχνουν εσωτερικα κοιτω, εξωτερικα με δειχνουν αυτα κοιτω, δικαια πραγματα . Ε τωρα περι λιγουρεματος , αμα σ'αρεσει ετσι πες το και ετσι δεν παρεξηγούμεΥπάρχει κάποιος εκεί έξω που να κοιτάει μόνο τα εσωτερικά χαρίσματα και να μην είναι λιγουρι; Αν ναι πείτε Μ το όνομα του τώρα
Citylights
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα.

30-10-21

19:13
Εγώ πήγα τις προάλλες με ζιβάγκο και ένα τριπλό κολιέ χρυσό τρομερό σετ με σκουλαρίκια κ μου λέει μια στην ηλικία μου γιατί φτιάχνεσαι τόσο ; Για μένα της λέω
Στα έλεγα;.. οχι πες!..
να φανταστείς στα έλεγα και για χαβαλέ, πόσο δίκιο έχω τέλος πάντων ακόμα και στο χαβαλέ...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- gibi
- rseven
- Mapz
- Natsuko
- mysticfallsgirl12
- Helen06
- Pulsar
- Maria_Xagorari
- arpol03
- Hased Babis
- iammary
- user2727
- Antonia Alexandra
- Τρελας123
- Alessandra Eliza
- angelikitaraxia
- xraxra
- Praxis
- panaman
- evma048
- Vagini
- roud
- angies
- menual
- Pharmacist01
- SoyN
- chochoru
- Joji
- shadow
- Citylights
- damn
- penelopenick
- Dr. Gl. Luminous
- Wonderkid
- ggl
- charmander
- Scandal
- GeorgePap2003
- Έλενα Παπαμακαριου
- tsiobieman
- margik
- giannhs2001
- User2350
- fmarulezkd
- Marios2020
- Subutai
- Σπυρακος (^^)
- kost28
- Miranda32
- BloodyFairy
- Dionyshs1
- Mukumbura
- Markos
- rafaela11
- !georgitsa!
- calliope
- Mammy Nun
- Giii
- MART
- constansn
- Ryuzaki
- Alexecon1991
- Xristosdimitra
- Mariahj
- xakounaamatata
- Theodora03
- Nala
- barkos
- alexandrahere
- Johnman97
- johnsala
- eukleidhs1821
- Idontknoww
- Tzwrtzina!
- TheodoraNt
- Anna10
- Kiki mat
- Christina947
- PanMoonlight
- nikpap887
- Jimmy20
- GiorgosAsi
- Chrisa
- spring day
- George9989
- Ismhnhpapa
- Tedi
- SlimShady
- snowy
- pacheiko
- Paul33.gr
- ρενακι 13
- athinoula
- Clary
- An_uknown_world
- chester20080
- Scott
- Nick2325
- anastasis06
- Than003
- Nikoleta_Giann
- EiriniS20
- paulkin94
- diamag
- clevercat
- RVU
- imyrcarn
- lnesb
- korlef
- VouDou
- Jocaste
- nucomer
- BioChemical
- Thanos_D
- Greg1900
- Ada ada
- Κλημεντίνη
- thecrazycretan
- Unboxholics
- Μάρκος Βασίλης
- Stroka
- iManosX13
- Viedo
- Άρτεμις Α.
- hirasawayui
- Memetchi
- johnpa
- Andriana nik
- PanosCh002
- ros
- Arvacon
- ioannaion
- cel123
- Slytherin
- sweater weather
- george777
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.