Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 19:16 Ο Guest 881237: #281 30-10-21 19:16 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Κοιτα εγω κοιτω οτι μου δειχνουν, εσωτερικα μου δειχνουν εσωτερικα κοιτω, εξωτερικα με δειχνουν αυτα κοιτω, δικαια πραγματα . Ε τωρα περι λιγουρεματος , αμα σ'αρεσει ετσι πες το και ετσι δεν παρεξηγούμε Click για ανάπτυξη... Μπράβο σου. Σπανιζετε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Οκτωβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: Στα έλεγα;.. οχι πες!.. να φανταστείς στα έλεγα και για χαβαλέ, πόσο δίκιο έχω τέλος πάντων ακόμα και στο χαβαλέ... Click για ανάπτυξη... τι έλεγες καλέ δεν θυμάμαι Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 19:18 Ο Citylights: #282 30-10-21 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: τι έλεγες καλέ δεν θυμάμαι Click για ανάπτυξη... να βάλεις τις φόρμες σου και να πας ιεκ. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 19:18 Ο Guest 881237: #283 30-10-21 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: να βάλεις τις φόρμες σου και να πας ιεκ. Click για ανάπτυξη... Μα δεν μου αρέσουν οι φόρμες. Μέχρι κ στο γυμναστήριο κολάν φοράω !!! Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 19:19 Ο Citylights: #284 30-10-21 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Μα δεν μου αρέσουν οι φόρμες. Μέχρι κ στο γυμναστήριο κολάν φοράω !!! Click για ανάπτυξη... ετσι ήμαστε στο ιεκ.. αντιντας originals! αμα ψήνεσαι. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 19:24 Ο Guest 881237: #285 30-10-21 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: ετσι ήμαστε στο ιεκ.. αντιντας originals! αμα ψήνεσαι. Click για ανάπτυξη... Όχι Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 19:24 Η Kiki mat έγραψε: #286 30-10-21 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Εγώ πήγα τις προάλλες με ζιβάγκο και ένα τριπλό κολιέ χρυσό τρομερό σετ με σκουλαρίκια κ μου λέει μια στην ηλικία μου γιατί φτιάχνεσαι τόσο ; Για μένα της λέω . Μην δίνεις σημασία πάντα κάτι θα πουν Click για ανάπτυξη... Περπατώ στο διάδρομο της σχολής με ένα συμμαθητή μου , οι δυο πιο μικροί στο τμήμα και εκεί που μιλάμε κάνω λάθος το όνομα του και αναρωτιέμαι δυνατά : "Ωχ πως μου ρθε αυτο το όνομα;" Σύμπτωση μου λέει " Σύμπτωση με τι του λέω" " με τον άγιο μου λέει" Απίστευτο χιούμορ Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Περπατώ στο διάδρομο της σχολής με ένα συμμαθητή μου , οι δυο πιο μικροί στο τμήμα και εκεί που μιλάμε κάνω λάθος το όνομα του και αναρωτιέμαι δυνατά : "Ωχ πως μου ρθε αυτο το όνομα;" Σύμπτωση μου λέει " Σύμπτωση με τι του λέω" " με τον άγιο μου λέει" Απίστευτο χιούμορ Click για ανάπτυξη... Ioannidou πες καλή φάση η πλαστική επέμβαση που έκανα στο μέτωπο; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 22:22 Ο Guest 881237: #287 30-10-21 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Ioannidou πες καλή φάση η πλαστική επέμβαση που έκανα στο μέτωπο; Click για ανάπτυξη... Μια χαρά! Για αισθητικούς ή ιατρικούς λόγους υποβλήθηκατε σε αυτήν επέμβαση αν επιτρέπεται; Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 22:29 Η Kiki mat έγραψε: #288 30-10-21 22:29 Και τα δύο είχα ένα ογκιδιο που οι γιατροί είπαν να μην ασχοληθώ καθόλου παρά μόνο εάν μεγαλώσει, μεγάλωσε και ιατρικά μπορούσε να γίνει και από απλό χειρουργο ή χειρουργό ορθοπεδικό αλλά το αποτέλεσμα θα ήταν αντιαισθητικό και με παρεπεμψαν σε πλαστικό Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Οκτωβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Μια χαρά! Για αισθητικούς ή ιατρικούς λόγους υποβλήθηκατε σε αυτήν επέμβαση αν επιτρέπεται; Click για ανάπτυξη... Τραύμα ξέχασα quote Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 22:32 Ο Guest 881237: #289 30-10-21 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Και τα δύο είχα ένα ογκιδιο που οι γιατροί είπαν να μην ασχοληθώ καθόλου παρά μόνο εάν μεγαλώσει, μεγάλωσε και ιατρικά μπορούσε να γίνει και από απλό χειρουργο ή χειρουργό ορθοπεδικό αλλά το αποτέλεσμα θα ήταν αντιαισθητικό και με παρεπεμψαν σε πλαστικό Click για ανάπτυξη... Ααα οκ ! Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 22:39 Η Kiki mat έγραψε: #290 30-10-21 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Ααα οκ ! Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί στα στρουμφάκια εκείνο το στρουμφάκι με το καθρεφτάκι το λένε Μελενιο;Λιχου δης ο λιχουδης ,υπναρας ο υπναρας . Τελοσπάντων θα κάνω μία εργασία για την μόνη του Γενεθλιού της Παναγιάς . Μάθημα τα σαββάτα κάνετε ; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 22:55 Ο Guest 881237: #291 30-10-21 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί στα στρουμφάκια εκείνο το στρουμφάκι με το καθρεφτάκι το λένε Μελενιο;Λιχου δης ο λιχουδης ,υπναρας ο υπναρας . Τελοσπάντων θα κάνω μία εργασία για την μόνη του Γενεθλιού της Παναγιάς . Μάθημα τα σαββάτα κάνετε ; Click για ανάπτυξη... Οχι Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 16:58 Ο Citylights: #292 31-10-21 16:58 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: α τι ιεκ δεν ειναι σχολειο ? τι ειναι εσπερινος? Click για ανάπτυξη... δεν είναι σχολείο (δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο) είναι μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση, σχολή (οργανισμός που παρέχει ανώτερες σπουδές). Αλλιώς αντί για ΕΠΑΛ που είναι (επαγγελματικό λύκειο) θα πήγαινε κάποιος κατευθείαν ΙΕΚ. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 18:41 Ο Guest 881237: #293 31-10-21 18:41 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: δεν είναι σχολείο (δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο) είναι μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση, σχολή (οργανισμός που παρέχει ανώτερες σπουδές). Αλλιώς αντί για ΕΠΑΛ που είναι (επαγγελματικό λύκειο) θα πήγαινε κάποιος κατευθείαν ΙΕΚ. Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι το αντικαθιστά. Έχουμε παιδιά που πήγαν επαλ και ήρθαν και εδώ . Είναι διαφορετικό κυρίως επειδή σου γίνεται η δυνατότητα να δώσεις την πιστοποίηση που ΕΟΠΠΕΠ Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 18:55 Ο Citylights: #294 31-10-21 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Δεν νομίζω ότι το αντικαθιστά. Έχουμε παιδιά που πήγαν επαλ και ήρθαν και εδώ . Είναι διαφορετικό κυρίως επειδή σου γίνεται η δυνατότητα να δώσεις την πιστοποίηση που ΕΟΠΠΕΠ Click για ανάπτυξη... τι εννοείς; δεν είπα οτι αντικαθιστά τα ΕΠΑΛ.. δεν μπορείς να πας ΙΕΚ αν δεν έχεις τελειώσει λύκειο, πρέπει να είσαι απόφοιτος είτε ΓΕΛ είτε ΕΠΑΛ. (δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι για τα ΙΙΕΚ, δεν νομίζω) Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 19:02 Ο Guest 881237: #295 31-10-21 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: τι εννοείς; δεν είπα οτι αντικαθιστά τα ΕΠΑΛ.. δεν μπορείς να πας ΙΕΚ αν δεν έχεις τελειώσει λύκειο, πρέπει να είσαι απόφοιτος είτε ΓΕΛ είτε ΕΠΑΛ. (δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι για τα ΙΙΕΚ, δεν νομίζω) Click για ανάπτυξη... Α τοτε ναι έχεις δίκιο . Καλά για τα ιδιωτικά άστο. Καταρχάς εκεί κάνεις όσες απουσίες θες και δεύτερον όχι δεν απαιτείται πχ απολυτηρίο λυκείου . Πήγε ένας γείτονας μας που μόνο δημοτικό τελείωσε και αυτό το 1800 και το δέχτηκαν. Στο ακμή. Ίσως από τα χειρότερα. Γενικά δεν υπάρχει ιδιωτικό ΙΕΚ που να έχω ακούσει καλά λόγια ... Όλοι λένε ότι σε κοροϊδεύουν. Γι αυτό πήγα σε δημόσιο . Ειδάλλως τα δίδακτρα είναι αρκετά προσιτά Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:03 Ο Citylights: #296 31-10-21 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Α τοτε ναι έχεις δίκιο . Καλά για τα ιδιωτικά άστο. Καταρχάς εκεί κάνεις όσες απουσίες θες και δεύτερον όχι δεν απαιτείται πχ απολυτηρίο λυκείου . Πήγε ένας γείτονας μας που μόνο δημοτικό τελείωσε και αυτό το 1800 και το δέχτηκαν. Στο ακμή. Ίσως από τα χειρότερα. Γενικά δεν υπάρχει ιδιωτικό ΙΕΚ που να έχω ακούσει καλά λόγια ... Όλοι λένε ότι σε κοροϊδεύουν. Γι αυτό πήγα σε δημόσιο . Ειδάλλως τα δίδακτρα είναι αρκετά προσιτά Click για ανάπτυξη... ε ναι...όπου υπάρχει χρήμα ξεχνάνε κανόνες. και στα πανεπιστήμια τι νομίζεις; αν υπάρχει χρήμα και εργασίες γίνονται και εξάμηνα βγαίνουν ανέκαθεν όλα αυτά, από φίλους μου έχω μάθει που έχουν τελειώσει πανεπιστήμιο οτι τα πληρωμένα πτυχία δεν είναι και λίγα και οτι τι έσκαγα να κάνω τις εργασίες του ΙΕΚ όταν στα πανεπιστήμια με ενα 20αρικακι στις κάνει άλλος. και εδώ στο φόρουμ τα έλεγαν κάποια μέλη: Λυκειακή vs φοιτητική ζωή Η ψυχη μου με επιασε ρε φιλε.Ζηστε ρε παιδια ζηστε τη πουτανα τη ζωη.Εχεις δει κανα ειδικο? εχω γνωστό μου έτσι.. ηλεκτρολόγος μηχανικός, τα δίνουν ολα στην σχολή, όμως με το που τελειώνουν πιάνονται καλά απο μεγάλες εταιρείες βγάζουν τουλάχιστον 1000ικο και ο γνωστός μάλιστα παντρεύτηκε... www.ischool.gr Τελευταία επεξεργασία: 31 Οκτωβρίου 2021 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:07 Ο Guest 881237: #297 31-10-21 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: ε ναι...όπου υπάρχει χρήμα ξεχνάνε κανόνες. Click για ανάπτυξη... Φυσικά . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #298 31-10-21 20:10 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: ε ναι...όπου υπάρχει χρήμα ξεχνάνε κανόνες. Click για ανάπτυξη... Παιδια δεν γινεται αυτο . δεν μπορουν να δωσουν πτυχιο ιεκ χωρις λυκειο. μπορει ο τυπος να ηταν παρατηρητης. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:16 Ο Guest 881237: #299 31-10-21 20:16 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Παιδια δεν γινεται αυτο . δεν μπορουν να δωσουν πτυχιο ιεκ χωρις λυκειο. μπορει ο τυπος να ηταν παρατηρητης. Click για ανάπτυξη... Όχι μία χαρά γίνεται. Κι εγώ πέρσι τους ρώτησα αν μπορώ να πάω από τώρα(πήγαινα γ λυκείου ακόμα) αλλά δεν έχω το απολυτήριο ακόμα και μου λένε ναι μπορείτε δεν είναι υποχρεωτικό . Επιχειρήσεις είναι ο,τι θέλουν κάνουν Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:25 Ο Citylights: #300 31-10-21 20:25 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Παιδια δεν γινεται αυτο . δεν μπορουν να δωσουν πτυχιο ιεκ χωρις λυκειο. μπορει ο τυπος να ηταν παρατηρητης. Click για ανάπτυξη... εε πάλι καλά.. αλλιως θα πήγαινε κάποιος κατευθείαν απο το νηπιαγωγείο. Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Όχι μία χαρά γίνεται. Κι εγώ πέρσι τους ρώτησα αν μπορώ να πάω από τώρα(πήγαινα γ λυκείου ακόμα) αλλά δεν έχω το απολυτήριο ακόμα και μου λένε ναι μπορείτε δεν είναι υποχρεωτικό . Επιχειρήσεις είναι ο,τι θέλουν κάνουν Click για ανάπτυξη... μήπως εννοούσαν να παρακολουθήσεις τα μαθήματα κάτι σαν φροντιστήριο, αλλά να μην έχεις την δυνατότητα για δίπλωμα;; που δεν δίνεις σε αυτούς εξετάσεις..είναι κρατικές εοππεπ που είπες και εσύ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate Alessandra Eliza Kaiti.07 gibi rseven Mapz Natsuko mysticfallsgirl12 Helen06 Pulsar Maria_Xagorari arpol03 iammary user2727 Antonia Alexandra Τρελας123 angelikitaraxia xraxra Praxis panaman evma048 Vagini roud angies menual Pharmacist01 SoyN chochoru Joji shadow Citylights damn penelopenick Dr. Gl. Luminous Wonderkid ggl charmander Scandal GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου tsiobieman margik giannhs2001 User2350 fmarulezkd Marios2020 Subutai Σπυρακος (^^) kost28 Miranda32 BloodyFairy Dionyshs1 Mukumbura Markos rafaela11 !georgitsa! calliope Mammy Nun Giii MART constansn Ryuzaki Alexecon1991 Xristosdimitra Mariahj xakounaamatata Dora140303 Nala barkos alexandrahere Johnman97 johnsala eukleidhs1821 Idontknoww Tzwrtzina! TheodoraNt Anna10 Kiki mat Christina947 PanMoonlight nikpap887 Jimmy20 GiorgosAsi Chrisa spring day George9989 Ismhnhpapa Tedi SlimShady snowy pacheiko Paul33.gr ρενακι 13 athinoula Clary An_uknown_world chester20080 Scott Nick2325 anastasis06 Than003 Nikoleta_Giann EiriniS20 paulkin94 diamag clevercat RVU imyrcarn lnesb korlef voοdoο Jocaste nucomer BioChemical Thanos_D Greg1900 Ada ada Κλημεντίνη thecrazycretan Unboxholics Μάρκος Βασίλης Stroka iManosX13 Viedo Άρτεμις Α. hirasawayui Memetchi johnpa Andriana nik PanosCh002 ros Arvacon ioannaion cel123 Slytherin sweater weather george777 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Κοιτα εγω κοιτω οτι μου δειχνουν, εσωτερικα μου δειχνουν εσωτερικα κοιτω, εξωτερικα με δειχνουν αυτα κοιτω, δικαια πραγματα . Ε τωρα περι λιγουρεματος , αμα σ'αρεσει ετσι πες το και ετσι δεν παρεξηγούμε Click για ανάπτυξη... Μπράβο σου. Σπανιζετε Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Οκτωβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: Στα έλεγα;.. οχι πες!.. να φανταστείς στα έλεγα και για χαβαλέ, πόσο δίκιο έχω τέλος πάντων ακόμα και στο χαβαλέ... Click για ανάπτυξη... τι έλεγες καλέ δεν θυμάμαι
Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 19:18 Ο Citylights: #282 30-10-21 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: τι έλεγες καλέ δεν θυμάμαι Click για ανάπτυξη... να βάλεις τις φόρμες σου και να πας ιεκ. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 19:18 Ο Guest 881237: #283 30-10-21 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: να βάλεις τις φόρμες σου και να πας ιεκ. Click για ανάπτυξη... Μα δεν μου αρέσουν οι φόρμες. Μέχρι κ στο γυμναστήριο κολάν φοράω !!! Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 19:19 Ο Citylights: #284 30-10-21 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Μα δεν μου αρέσουν οι φόρμες. Μέχρι κ στο γυμναστήριο κολάν φοράω !!! Click για ανάπτυξη... ετσι ήμαστε στο ιεκ.. αντιντας originals! αμα ψήνεσαι. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 19:24 Ο Guest 881237: #285 30-10-21 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: ετσι ήμαστε στο ιεκ.. αντιντας originals! αμα ψήνεσαι. Click για ανάπτυξη... Όχι Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 19:24 Η Kiki mat έγραψε: #286 30-10-21 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Εγώ πήγα τις προάλλες με ζιβάγκο και ένα τριπλό κολιέ χρυσό τρομερό σετ με σκουλαρίκια κ μου λέει μια στην ηλικία μου γιατί φτιάχνεσαι τόσο ; Για μένα της λέω . Μην δίνεις σημασία πάντα κάτι θα πουν Click για ανάπτυξη... Περπατώ στο διάδρομο της σχολής με ένα συμμαθητή μου , οι δυο πιο μικροί στο τμήμα και εκεί που μιλάμε κάνω λάθος το όνομα του και αναρωτιέμαι δυνατά : "Ωχ πως μου ρθε αυτο το όνομα;" Σύμπτωση μου λέει " Σύμπτωση με τι του λέω" " με τον άγιο μου λέει" Απίστευτο χιούμορ Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Περπατώ στο διάδρομο της σχολής με ένα συμμαθητή μου , οι δυο πιο μικροί στο τμήμα και εκεί που μιλάμε κάνω λάθος το όνομα του και αναρωτιέμαι δυνατά : "Ωχ πως μου ρθε αυτο το όνομα;" Σύμπτωση μου λέει " Σύμπτωση με τι του λέω" " με τον άγιο μου λέει" Απίστευτο χιούμορ Click για ανάπτυξη... Ioannidou πες καλή φάση η πλαστική επέμβαση που έκανα στο μέτωπο; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 22:22 Ο Guest 881237: #287 30-10-21 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Ioannidou πες καλή φάση η πλαστική επέμβαση που έκανα στο μέτωπο; Click για ανάπτυξη... Μια χαρά! Για αισθητικούς ή ιατρικούς λόγους υποβλήθηκατε σε αυτήν επέμβαση αν επιτρέπεται; Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 22:29 Η Kiki mat έγραψε: #288 30-10-21 22:29 Και τα δύο είχα ένα ογκιδιο που οι γιατροί είπαν να μην ασχοληθώ καθόλου παρά μόνο εάν μεγαλώσει, μεγάλωσε και ιατρικά μπορούσε να γίνει και από απλό χειρουργο ή χειρουργό ορθοπεδικό αλλά το αποτέλεσμα θα ήταν αντιαισθητικό και με παρεπεμψαν σε πλαστικό Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Οκτωβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Μια χαρά! Για αισθητικούς ή ιατρικούς λόγους υποβλήθηκατε σε αυτήν επέμβαση αν επιτρέπεται; Click για ανάπτυξη... Τραύμα ξέχασα quote Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 22:32 Ο Guest 881237: #289 30-10-21 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Και τα δύο είχα ένα ογκιδιο που οι γιατροί είπαν να μην ασχοληθώ καθόλου παρά μόνο εάν μεγαλώσει, μεγάλωσε και ιατρικά μπορούσε να γίνει και από απλό χειρουργο ή χειρουργό ορθοπεδικό αλλά το αποτέλεσμα θα ήταν αντιαισθητικό και με παρεπεμψαν σε πλαστικό Click για ανάπτυξη... Ααα οκ ! Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 22:39 Η Kiki mat έγραψε: #290 30-10-21 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Ααα οκ ! Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί στα στρουμφάκια εκείνο το στρουμφάκι με το καθρεφτάκι το λένε Μελενιο;Λιχου δης ο λιχουδης ,υπναρας ο υπναρας . Τελοσπάντων θα κάνω μία εργασία για την μόνη του Γενεθλιού της Παναγιάς . Μάθημα τα σαββάτα κάνετε ; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 22:55 Ο Guest 881237: #291 30-10-21 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί στα στρουμφάκια εκείνο το στρουμφάκι με το καθρεφτάκι το λένε Μελενιο;Λιχου δης ο λιχουδης ,υπναρας ο υπναρας . Τελοσπάντων θα κάνω μία εργασία για την μόνη του Γενεθλιού της Παναγιάς . Μάθημα τα σαββάτα κάνετε ; Click για ανάπτυξη... Οχι Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 16:58 Ο Citylights: #292 31-10-21 16:58 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: α τι ιεκ δεν ειναι σχολειο ? τι ειναι εσπερινος? Click για ανάπτυξη... δεν είναι σχολείο (δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο) είναι μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση, σχολή (οργανισμός που παρέχει ανώτερες σπουδές). Αλλιώς αντί για ΕΠΑΛ που είναι (επαγγελματικό λύκειο) θα πήγαινε κάποιος κατευθείαν ΙΕΚ. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 18:41 Ο Guest 881237: #293 31-10-21 18:41 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: δεν είναι σχολείο (δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο) είναι μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση, σχολή (οργανισμός που παρέχει ανώτερες σπουδές). Αλλιώς αντί για ΕΠΑΛ που είναι (επαγγελματικό λύκειο) θα πήγαινε κάποιος κατευθείαν ΙΕΚ. Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι το αντικαθιστά. Έχουμε παιδιά που πήγαν επαλ και ήρθαν και εδώ . Είναι διαφορετικό κυρίως επειδή σου γίνεται η δυνατότητα να δώσεις την πιστοποίηση που ΕΟΠΠΕΠ Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 18:55 Ο Citylights: #294 31-10-21 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Δεν νομίζω ότι το αντικαθιστά. Έχουμε παιδιά που πήγαν επαλ και ήρθαν και εδώ . Είναι διαφορετικό κυρίως επειδή σου γίνεται η δυνατότητα να δώσεις την πιστοποίηση που ΕΟΠΠΕΠ Click για ανάπτυξη... τι εννοείς; δεν είπα οτι αντικαθιστά τα ΕΠΑΛ.. δεν μπορείς να πας ΙΕΚ αν δεν έχεις τελειώσει λύκειο, πρέπει να είσαι απόφοιτος είτε ΓΕΛ είτε ΕΠΑΛ. (δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι για τα ΙΙΕΚ, δεν νομίζω) Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 19:02 Ο Guest 881237: #295 31-10-21 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: τι εννοείς; δεν είπα οτι αντικαθιστά τα ΕΠΑΛ.. δεν μπορείς να πας ΙΕΚ αν δεν έχεις τελειώσει λύκειο, πρέπει να είσαι απόφοιτος είτε ΓΕΛ είτε ΕΠΑΛ. (δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι για τα ΙΙΕΚ, δεν νομίζω) Click για ανάπτυξη... Α τοτε ναι έχεις δίκιο . Καλά για τα ιδιωτικά άστο. Καταρχάς εκεί κάνεις όσες απουσίες θες και δεύτερον όχι δεν απαιτείται πχ απολυτηρίο λυκείου . Πήγε ένας γείτονας μας που μόνο δημοτικό τελείωσε και αυτό το 1800 και το δέχτηκαν. Στο ακμή. Ίσως από τα χειρότερα. Γενικά δεν υπάρχει ιδιωτικό ΙΕΚ που να έχω ακούσει καλά λόγια ... Όλοι λένε ότι σε κοροϊδεύουν. Γι αυτό πήγα σε δημόσιο . Ειδάλλως τα δίδακτρα είναι αρκετά προσιτά Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:03 Ο Citylights: #296 31-10-21 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Α τοτε ναι έχεις δίκιο . Καλά για τα ιδιωτικά άστο. Καταρχάς εκεί κάνεις όσες απουσίες θες και δεύτερον όχι δεν απαιτείται πχ απολυτηρίο λυκείου . Πήγε ένας γείτονας μας που μόνο δημοτικό τελείωσε και αυτό το 1800 και το δέχτηκαν. Στο ακμή. Ίσως από τα χειρότερα. Γενικά δεν υπάρχει ιδιωτικό ΙΕΚ που να έχω ακούσει καλά λόγια ... Όλοι λένε ότι σε κοροϊδεύουν. Γι αυτό πήγα σε δημόσιο . Ειδάλλως τα δίδακτρα είναι αρκετά προσιτά Click για ανάπτυξη... ε ναι...όπου υπάρχει χρήμα ξεχνάνε κανόνες. και στα πανεπιστήμια τι νομίζεις; αν υπάρχει χρήμα και εργασίες γίνονται και εξάμηνα βγαίνουν ανέκαθεν όλα αυτά, από φίλους μου έχω μάθει που έχουν τελειώσει πανεπιστήμιο οτι τα πληρωμένα πτυχία δεν είναι και λίγα και οτι τι έσκαγα να κάνω τις εργασίες του ΙΕΚ όταν στα πανεπιστήμια με ενα 20αρικακι στις κάνει άλλος. και εδώ στο φόρουμ τα έλεγαν κάποια μέλη: Λυκειακή vs φοιτητική ζωή Η ψυχη μου με επιασε ρε φιλε.Ζηστε ρε παιδια ζηστε τη πουτανα τη ζωη.Εχεις δει κανα ειδικο? εχω γνωστό μου έτσι.. ηλεκτρολόγος μηχανικός, τα δίνουν ολα στην σχολή, όμως με το που τελειώνουν πιάνονται καλά απο μεγάλες εταιρείες βγάζουν τουλάχιστον 1000ικο και ο γνωστός μάλιστα παντρεύτηκε... www.ischool.gr Τελευταία επεξεργασία: 31 Οκτωβρίου 2021 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:07 Ο Guest 881237: #297 31-10-21 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: ε ναι...όπου υπάρχει χρήμα ξεχνάνε κανόνες. Click για ανάπτυξη... Φυσικά . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #298 31-10-21 20:10 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: ε ναι...όπου υπάρχει χρήμα ξεχνάνε κανόνες. Click για ανάπτυξη... Παιδια δεν γινεται αυτο . δεν μπορουν να δωσουν πτυχιο ιεκ χωρις λυκειο. μπορει ο τυπος να ηταν παρατηρητης. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:16 Ο Guest 881237: #299 31-10-21 20:16 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Παιδια δεν γινεται αυτο . δεν μπορουν να δωσουν πτυχιο ιεκ χωρις λυκειο. μπορει ο τυπος να ηταν παρατηρητης. Click για ανάπτυξη... Όχι μία χαρά γίνεται. Κι εγώ πέρσι τους ρώτησα αν μπορώ να πάω από τώρα(πήγαινα γ λυκείου ακόμα) αλλά δεν έχω το απολυτήριο ακόμα και μου λένε ναι μπορείτε δεν είναι υποχρεωτικό . Επιχειρήσεις είναι ο,τι θέλουν κάνουν Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:25 Ο Citylights: #300 31-10-21 20:25 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Παιδια δεν γινεται αυτο . δεν μπορουν να δωσουν πτυχιο ιεκ χωρις λυκειο. μπορει ο τυπος να ηταν παρατηρητης. Click για ανάπτυξη... εε πάλι καλά.. αλλιως θα πήγαινε κάποιος κατευθείαν απο το νηπιαγωγείο. Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Όχι μία χαρά γίνεται. Κι εγώ πέρσι τους ρώτησα αν μπορώ να πάω από τώρα(πήγαινα γ λυκείου ακόμα) αλλά δεν έχω το απολυτήριο ακόμα και μου λένε ναι μπορείτε δεν είναι υποχρεωτικό . Επιχειρήσεις είναι ο,τι θέλουν κάνουν Click για ανάπτυξη... μήπως εννοούσαν να παρακολουθήσεις τα μαθήματα κάτι σαν φροντιστήριο, αλλά να μην έχεις την δυνατότητα για δίπλωμα;; που δεν δίνεις σε αυτούς εξετάσεις..είναι κρατικές εοππεπ που είπες και εσύ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate Alessandra Eliza Kaiti.07 gibi rseven Mapz Natsuko mysticfallsgirl12 Helen06 Pulsar Maria_Xagorari arpol03 iammary user2727 Antonia Alexandra Τρελας123 angelikitaraxia xraxra Praxis panaman evma048 Vagini roud angies menual Pharmacist01 SoyN chochoru Joji shadow Citylights damn penelopenick Dr. Gl. Luminous Wonderkid ggl charmander Scandal GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου tsiobieman margik giannhs2001 User2350 fmarulezkd Marios2020 Subutai Σπυρακος (^^) kost28 Miranda32 BloodyFairy Dionyshs1 Mukumbura Markos rafaela11 !georgitsa! calliope Mammy Nun Giii MART constansn Ryuzaki Alexecon1991 Xristosdimitra Mariahj xakounaamatata Dora140303 Nala barkos alexandrahere Johnman97 johnsala eukleidhs1821 Idontknoww Tzwrtzina! TheodoraNt Anna10 Kiki mat Christina947 PanMoonlight nikpap887 Jimmy20 GiorgosAsi Chrisa spring day George9989 Ismhnhpapa Tedi SlimShady snowy pacheiko Paul33.gr ρενακι 13 athinoula Clary An_uknown_world chester20080 Scott Nick2325 anastasis06 Than003 Nikoleta_Giann EiriniS20 paulkin94 diamag clevercat RVU imyrcarn lnesb korlef voοdoο Jocaste nucomer BioChemical Thanos_D Greg1900 Ada ada Κλημεντίνη thecrazycretan Unboxholics Μάρκος Βασίλης Stroka iManosX13 Viedo Άρτεμις Α. hirasawayui Memetchi johnpa Andriana nik PanosCh002 ros Arvacon ioannaion cel123 Slytherin sweater weather george777 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: τι έλεγες καλέ δεν θυμάμαι Click για ανάπτυξη... να βάλεις τις φόρμες σου και να πας ιεκ.
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 19:18 Ο Guest 881237: #283 30-10-21 19:18 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: να βάλεις τις φόρμες σου και να πας ιεκ. Click για ανάπτυξη... Μα δεν μου αρέσουν οι φόρμες. Μέχρι κ στο γυμναστήριο κολάν φοράω !!! Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 19:19 Ο Citylights: #284 30-10-21 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Μα δεν μου αρέσουν οι φόρμες. Μέχρι κ στο γυμναστήριο κολάν φοράω !!! Click για ανάπτυξη... ετσι ήμαστε στο ιεκ.. αντιντας originals! αμα ψήνεσαι. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 19:24 Ο Guest 881237: #285 30-10-21 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: ετσι ήμαστε στο ιεκ.. αντιντας originals! αμα ψήνεσαι. Click για ανάπτυξη... Όχι Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 19:24 Η Kiki mat έγραψε: #286 30-10-21 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Εγώ πήγα τις προάλλες με ζιβάγκο και ένα τριπλό κολιέ χρυσό τρομερό σετ με σκουλαρίκια κ μου λέει μια στην ηλικία μου γιατί φτιάχνεσαι τόσο ; Για μένα της λέω . Μην δίνεις σημασία πάντα κάτι θα πουν Click για ανάπτυξη... Περπατώ στο διάδρομο της σχολής με ένα συμμαθητή μου , οι δυο πιο μικροί στο τμήμα και εκεί που μιλάμε κάνω λάθος το όνομα του και αναρωτιέμαι δυνατά : "Ωχ πως μου ρθε αυτο το όνομα;" Σύμπτωση μου λέει " Σύμπτωση με τι του λέω" " με τον άγιο μου λέει" Απίστευτο χιούμορ Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Περπατώ στο διάδρομο της σχολής με ένα συμμαθητή μου , οι δυο πιο μικροί στο τμήμα και εκεί που μιλάμε κάνω λάθος το όνομα του και αναρωτιέμαι δυνατά : "Ωχ πως μου ρθε αυτο το όνομα;" Σύμπτωση μου λέει " Σύμπτωση με τι του λέω" " με τον άγιο μου λέει" Απίστευτο χιούμορ Click για ανάπτυξη... Ioannidou πες καλή φάση η πλαστική επέμβαση που έκανα στο μέτωπο; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 22:22 Ο Guest 881237: #287 30-10-21 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Ioannidou πες καλή φάση η πλαστική επέμβαση που έκανα στο μέτωπο; Click για ανάπτυξη... Μια χαρά! Για αισθητικούς ή ιατρικούς λόγους υποβλήθηκατε σε αυτήν επέμβαση αν επιτρέπεται; Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 22:29 Η Kiki mat έγραψε: #288 30-10-21 22:29 Και τα δύο είχα ένα ογκιδιο που οι γιατροί είπαν να μην ασχοληθώ καθόλου παρά μόνο εάν μεγαλώσει, μεγάλωσε και ιατρικά μπορούσε να γίνει και από απλό χειρουργο ή χειρουργό ορθοπεδικό αλλά το αποτέλεσμα θα ήταν αντιαισθητικό και με παρεπεμψαν σε πλαστικό Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Οκτωβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Μια χαρά! Για αισθητικούς ή ιατρικούς λόγους υποβλήθηκατε σε αυτήν επέμβαση αν επιτρέπεται; Click για ανάπτυξη... Τραύμα ξέχασα quote Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 22:32 Ο Guest 881237: #289 30-10-21 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Και τα δύο είχα ένα ογκιδιο που οι γιατροί είπαν να μην ασχοληθώ καθόλου παρά μόνο εάν μεγαλώσει, μεγάλωσε και ιατρικά μπορούσε να γίνει και από απλό χειρουργο ή χειρουργό ορθοπεδικό αλλά το αποτέλεσμα θα ήταν αντιαισθητικό και με παρεπεμψαν σε πλαστικό Click για ανάπτυξη... Ααα οκ ! Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 22:39 Η Kiki mat έγραψε: #290 30-10-21 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Ααα οκ ! Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί στα στρουμφάκια εκείνο το στρουμφάκι με το καθρεφτάκι το λένε Μελενιο;Λιχου δης ο λιχουδης ,υπναρας ο υπναρας . Τελοσπάντων θα κάνω μία εργασία για την μόνη του Γενεθλιού της Παναγιάς . Μάθημα τα σαββάτα κάνετε ; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 22:55 Ο Guest 881237: #291 30-10-21 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί στα στρουμφάκια εκείνο το στρουμφάκι με το καθρεφτάκι το λένε Μελενιο;Λιχου δης ο λιχουδης ,υπναρας ο υπναρας . Τελοσπάντων θα κάνω μία εργασία για την μόνη του Γενεθλιού της Παναγιάς . Μάθημα τα σαββάτα κάνετε ; Click για ανάπτυξη... Οχι Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 16:58 Ο Citylights: #292 31-10-21 16:58 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: α τι ιεκ δεν ειναι σχολειο ? τι ειναι εσπερινος? Click για ανάπτυξη... δεν είναι σχολείο (δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο) είναι μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση, σχολή (οργανισμός που παρέχει ανώτερες σπουδές). Αλλιώς αντί για ΕΠΑΛ που είναι (επαγγελματικό λύκειο) θα πήγαινε κάποιος κατευθείαν ΙΕΚ. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 18:41 Ο Guest 881237: #293 31-10-21 18:41 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: δεν είναι σχολείο (δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο) είναι μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση, σχολή (οργανισμός που παρέχει ανώτερες σπουδές). Αλλιώς αντί για ΕΠΑΛ που είναι (επαγγελματικό λύκειο) θα πήγαινε κάποιος κατευθείαν ΙΕΚ. Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι το αντικαθιστά. Έχουμε παιδιά που πήγαν επαλ και ήρθαν και εδώ . Είναι διαφορετικό κυρίως επειδή σου γίνεται η δυνατότητα να δώσεις την πιστοποίηση που ΕΟΠΠΕΠ Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 18:55 Ο Citylights: #294 31-10-21 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Δεν νομίζω ότι το αντικαθιστά. Έχουμε παιδιά που πήγαν επαλ και ήρθαν και εδώ . Είναι διαφορετικό κυρίως επειδή σου γίνεται η δυνατότητα να δώσεις την πιστοποίηση που ΕΟΠΠΕΠ Click για ανάπτυξη... τι εννοείς; δεν είπα οτι αντικαθιστά τα ΕΠΑΛ.. δεν μπορείς να πας ΙΕΚ αν δεν έχεις τελειώσει λύκειο, πρέπει να είσαι απόφοιτος είτε ΓΕΛ είτε ΕΠΑΛ. (δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι για τα ΙΙΕΚ, δεν νομίζω) Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 19:02 Ο Guest 881237: #295 31-10-21 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: τι εννοείς; δεν είπα οτι αντικαθιστά τα ΕΠΑΛ.. δεν μπορείς να πας ΙΕΚ αν δεν έχεις τελειώσει λύκειο, πρέπει να είσαι απόφοιτος είτε ΓΕΛ είτε ΕΠΑΛ. (δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι για τα ΙΙΕΚ, δεν νομίζω) Click για ανάπτυξη... Α τοτε ναι έχεις δίκιο . Καλά για τα ιδιωτικά άστο. Καταρχάς εκεί κάνεις όσες απουσίες θες και δεύτερον όχι δεν απαιτείται πχ απολυτηρίο λυκείου . Πήγε ένας γείτονας μας που μόνο δημοτικό τελείωσε και αυτό το 1800 και το δέχτηκαν. Στο ακμή. Ίσως από τα χειρότερα. Γενικά δεν υπάρχει ιδιωτικό ΙΕΚ που να έχω ακούσει καλά λόγια ... Όλοι λένε ότι σε κοροϊδεύουν. Γι αυτό πήγα σε δημόσιο . Ειδάλλως τα δίδακτρα είναι αρκετά προσιτά Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:03 Ο Citylights: #296 31-10-21 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Α τοτε ναι έχεις δίκιο . Καλά για τα ιδιωτικά άστο. Καταρχάς εκεί κάνεις όσες απουσίες θες και δεύτερον όχι δεν απαιτείται πχ απολυτηρίο λυκείου . Πήγε ένας γείτονας μας που μόνο δημοτικό τελείωσε και αυτό το 1800 και το δέχτηκαν. Στο ακμή. Ίσως από τα χειρότερα. Γενικά δεν υπάρχει ιδιωτικό ΙΕΚ που να έχω ακούσει καλά λόγια ... Όλοι λένε ότι σε κοροϊδεύουν. Γι αυτό πήγα σε δημόσιο . Ειδάλλως τα δίδακτρα είναι αρκετά προσιτά Click για ανάπτυξη... ε ναι...όπου υπάρχει χρήμα ξεχνάνε κανόνες. και στα πανεπιστήμια τι νομίζεις; αν υπάρχει χρήμα και εργασίες γίνονται και εξάμηνα βγαίνουν ανέκαθεν όλα αυτά, από φίλους μου έχω μάθει που έχουν τελειώσει πανεπιστήμιο οτι τα πληρωμένα πτυχία δεν είναι και λίγα και οτι τι έσκαγα να κάνω τις εργασίες του ΙΕΚ όταν στα πανεπιστήμια με ενα 20αρικακι στις κάνει άλλος. και εδώ στο φόρουμ τα έλεγαν κάποια μέλη: Λυκειακή vs φοιτητική ζωή Η ψυχη μου με επιασε ρε φιλε.Ζηστε ρε παιδια ζηστε τη πουτανα τη ζωη.Εχεις δει κανα ειδικο? εχω γνωστό μου έτσι.. ηλεκτρολόγος μηχανικός, τα δίνουν ολα στην σχολή, όμως με το που τελειώνουν πιάνονται καλά απο μεγάλες εταιρείες βγάζουν τουλάχιστον 1000ικο και ο γνωστός μάλιστα παντρεύτηκε... www.ischool.gr Τελευταία επεξεργασία: 31 Οκτωβρίου 2021 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:07 Ο Guest 881237: #297 31-10-21 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: ε ναι...όπου υπάρχει χρήμα ξεχνάνε κανόνες. Click για ανάπτυξη... Φυσικά . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #298 31-10-21 20:10 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: ε ναι...όπου υπάρχει χρήμα ξεχνάνε κανόνες. Click για ανάπτυξη... Παιδια δεν γινεται αυτο . δεν μπορουν να δωσουν πτυχιο ιεκ χωρις λυκειο. μπορει ο τυπος να ηταν παρατηρητης. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:16 Ο Guest 881237: #299 31-10-21 20:16 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Παιδια δεν γινεται αυτο . δεν μπορουν να δωσουν πτυχιο ιεκ χωρις λυκειο. μπορει ο τυπος να ηταν παρατηρητης. Click για ανάπτυξη... Όχι μία χαρά γίνεται. Κι εγώ πέρσι τους ρώτησα αν μπορώ να πάω από τώρα(πήγαινα γ λυκείου ακόμα) αλλά δεν έχω το απολυτήριο ακόμα και μου λένε ναι μπορείτε δεν είναι υποχρεωτικό . Επιχειρήσεις είναι ο,τι θέλουν κάνουν Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:25 Ο Citylights: #300 31-10-21 20:25 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Παιδια δεν γινεται αυτο . δεν μπορουν να δωσουν πτυχιο ιεκ χωρις λυκειο. μπορει ο τυπος να ηταν παρατηρητης. Click για ανάπτυξη... εε πάλι καλά.. αλλιως θα πήγαινε κάποιος κατευθείαν απο το νηπιαγωγείο. Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Όχι μία χαρά γίνεται. Κι εγώ πέρσι τους ρώτησα αν μπορώ να πάω από τώρα(πήγαινα γ λυκείου ακόμα) αλλά δεν έχω το απολυτήριο ακόμα και μου λένε ναι μπορείτε δεν είναι υποχρεωτικό . Επιχειρήσεις είναι ο,τι θέλουν κάνουν Click για ανάπτυξη... μήπως εννοούσαν να παρακολουθήσεις τα μαθήματα κάτι σαν φροντιστήριο, αλλά να μην έχεις την δυνατότητα για δίπλωμα;; που δεν δίνεις σε αυτούς εξετάσεις..είναι κρατικές εοππεπ που είπες και εσύ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate Alessandra Eliza Kaiti.07 gibi rseven Mapz Natsuko mysticfallsgirl12 Helen06 Pulsar Maria_Xagorari arpol03 iammary user2727 Antonia Alexandra Τρελας123 angelikitaraxia xraxra Praxis panaman evma048 Vagini roud angies menual Pharmacist01 SoyN chochoru Joji shadow Citylights damn penelopenick Dr. Gl. Luminous Wonderkid ggl charmander Scandal GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου tsiobieman margik giannhs2001 User2350 fmarulezkd Marios2020 Subutai Σπυρακος (^^) kost28 Miranda32 BloodyFairy Dionyshs1 Mukumbura Markos rafaela11 !georgitsa! calliope Mammy Nun Giii MART constansn Ryuzaki Alexecon1991 Xristosdimitra Mariahj xakounaamatata Dora140303 Nala barkos alexandrahere Johnman97 johnsala eukleidhs1821 Idontknoww Tzwrtzina! TheodoraNt Anna10 Kiki mat Christina947 PanMoonlight nikpap887 Jimmy20 GiorgosAsi Chrisa spring day George9989 Ismhnhpapa Tedi SlimShady snowy pacheiko Paul33.gr ρενακι 13 athinoula Clary An_uknown_world chester20080 Scott Nick2325 anastasis06 Than003 Nikoleta_Giann EiriniS20 paulkin94 diamag clevercat RVU imyrcarn lnesb korlef voοdoο Jocaste nucomer BioChemical Thanos_D Greg1900 Ada ada Κλημεντίνη thecrazycretan Unboxholics Μάρκος Βασίλης Stroka iManosX13 Viedo Άρτεμις Α. hirasawayui Memetchi johnpa Andriana nik PanosCh002 ros Arvacon ioannaion cel123 Slytherin sweater weather george777 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Citylights: να βάλεις τις φόρμες σου και να πας ιεκ. Click για ανάπτυξη... Μα δεν μου αρέσουν οι φόρμες. Μέχρι κ στο γυμναστήριο κολάν φοράω !!!
Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 19:19 Ο Citylights: #284 30-10-21 19:19 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Μα δεν μου αρέσουν οι φόρμες. Μέχρι κ στο γυμναστήριο κολάν φοράω !!! Click για ανάπτυξη... ετσι ήμαστε στο ιεκ.. αντιντας originals! αμα ψήνεσαι. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 19:24 Ο Guest 881237: #285 30-10-21 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: ετσι ήμαστε στο ιεκ.. αντιντας originals! αμα ψήνεσαι. Click για ανάπτυξη... Όχι Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 19:24 Η Kiki mat έγραψε: #286 30-10-21 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Εγώ πήγα τις προάλλες με ζιβάγκο και ένα τριπλό κολιέ χρυσό τρομερό σετ με σκουλαρίκια κ μου λέει μια στην ηλικία μου γιατί φτιάχνεσαι τόσο ; Για μένα της λέω . Μην δίνεις σημασία πάντα κάτι θα πουν Click για ανάπτυξη... Περπατώ στο διάδρομο της σχολής με ένα συμμαθητή μου , οι δυο πιο μικροί στο τμήμα και εκεί που μιλάμε κάνω λάθος το όνομα του και αναρωτιέμαι δυνατά : "Ωχ πως μου ρθε αυτο το όνομα;" Σύμπτωση μου λέει " Σύμπτωση με τι του λέω" " με τον άγιο μου λέει" Απίστευτο χιούμορ Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Περπατώ στο διάδρομο της σχολής με ένα συμμαθητή μου , οι δυο πιο μικροί στο τμήμα και εκεί που μιλάμε κάνω λάθος το όνομα του και αναρωτιέμαι δυνατά : "Ωχ πως μου ρθε αυτο το όνομα;" Σύμπτωση μου λέει " Σύμπτωση με τι του λέω" " με τον άγιο μου λέει" Απίστευτο χιούμορ Click για ανάπτυξη... Ioannidou πες καλή φάση η πλαστική επέμβαση που έκανα στο μέτωπο; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 22:22 Ο Guest 881237: #287 30-10-21 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Ioannidou πες καλή φάση η πλαστική επέμβαση που έκανα στο μέτωπο; Click για ανάπτυξη... Μια χαρά! Για αισθητικούς ή ιατρικούς λόγους υποβλήθηκατε σε αυτήν επέμβαση αν επιτρέπεται; Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 22:29 Η Kiki mat έγραψε: #288 30-10-21 22:29 Και τα δύο είχα ένα ογκιδιο που οι γιατροί είπαν να μην ασχοληθώ καθόλου παρά μόνο εάν μεγαλώσει, μεγάλωσε και ιατρικά μπορούσε να γίνει και από απλό χειρουργο ή χειρουργό ορθοπεδικό αλλά το αποτέλεσμα θα ήταν αντιαισθητικό και με παρεπεμψαν σε πλαστικό Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Οκτωβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Μια χαρά! Για αισθητικούς ή ιατρικούς λόγους υποβλήθηκατε σε αυτήν επέμβαση αν επιτρέπεται; Click για ανάπτυξη... Τραύμα ξέχασα quote Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 22:32 Ο Guest 881237: #289 30-10-21 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Και τα δύο είχα ένα ογκιδιο που οι γιατροί είπαν να μην ασχοληθώ καθόλου παρά μόνο εάν μεγαλώσει, μεγάλωσε και ιατρικά μπορούσε να γίνει και από απλό χειρουργο ή χειρουργό ορθοπεδικό αλλά το αποτέλεσμα θα ήταν αντιαισθητικό και με παρεπεμψαν σε πλαστικό Click για ανάπτυξη... Ααα οκ ! Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 22:39 Η Kiki mat έγραψε: #290 30-10-21 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Ααα οκ ! Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί στα στρουμφάκια εκείνο το στρουμφάκι με το καθρεφτάκι το λένε Μελενιο;Λιχου δης ο λιχουδης ,υπναρας ο υπναρας . Τελοσπάντων θα κάνω μία εργασία για την μόνη του Γενεθλιού της Παναγιάς . Μάθημα τα σαββάτα κάνετε ; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 22:55 Ο Guest 881237: #291 30-10-21 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί στα στρουμφάκια εκείνο το στρουμφάκι με το καθρεφτάκι το λένε Μελενιο;Λιχου δης ο λιχουδης ,υπναρας ο υπναρας . Τελοσπάντων θα κάνω μία εργασία για την μόνη του Γενεθλιού της Παναγιάς . Μάθημα τα σαββάτα κάνετε ; Click για ανάπτυξη... Οχι Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 16:58 Ο Citylights: #292 31-10-21 16:58 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: α τι ιεκ δεν ειναι σχολειο ? τι ειναι εσπερινος? Click για ανάπτυξη... δεν είναι σχολείο (δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο) είναι μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση, σχολή (οργανισμός που παρέχει ανώτερες σπουδές). Αλλιώς αντί για ΕΠΑΛ που είναι (επαγγελματικό λύκειο) θα πήγαινε κάποιος κατευθείαν ΙΕΚ. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 18:41 Ο Guest 881237: #293 31-10-21 18:41 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: δεν είναι σχολείο (δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο) είναι μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση, σχολή (οργανισμός που παρέχει ανώτερες σπουδές). Αλλιώς αντί για ΕΠΑΛ που είναι (επαγγελματικό λύκειο) θα πήγαινε κάποιος κατευθείαν ΙΕΚ. Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι το αντικαθιστά. Έχουμε παιδιά που πήγαν επαλ και ήρθαν και εδώ . Είναι διαφορετικό κυρίως επειδή σου γίνεται η δυνατότητα να δώσεις την πιστοποίηση που ΕΟΠΠΕΠ Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 18:55 Ο Citylights: #294 31-10-21 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Δεν νομίζω ότι το αντικαθιστά. Έχουμε παιδιά που πήγαν επαλ και ήρθαν και εδώ . Είναι διαφορετικό κυρίως επειδή σου γίνεται η δυνατότητα να δώσεις την πιστοποίηση που ΕΟΠΠΕΠ Click για ανάπτυξη... τι εννοείς; δεν είπα οτι αντικαθιστά τα ΕΠΑΛ.. δεν μπορείς να πας ΙΕΚ αν δεν έχεις τελειώσει λύκειο, πρέπει να είσαι απόφοιτος είτε ΓΕΛ είτε ΕΠΑΛ. (δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι για τα ΙΙΕΚ, δεν νομίζω) Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 19:02 Ο Guest 881237: #295 31-10-21 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: τι εννοείς; δεν είπα οτι αντικαθιστά τα ΕΠΑΛ.. δεν μπορείς να πας ΙΕΚ αν δεν έχεις τελειώσει λύκειο, πρέπει να είσαι απόφοιτος είτε ΓΕΛ είτε ΕΠΑΛ. (δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι για τα ΙΙΕΚ, δεν νομίζω) Click για ανάπτυξη... Α τοτε ναι έχεις δίκιο . Καλά για τα ιδιωτικά άστο. Καταρχάς εκεί κάνεις όσες απουσίες θες και δεύτερον όχι δεν απαιτείται πχ απολυτηρίο λυκείου . Πήγε ένας γείτονας μας που μόνο δημοτικό τελείωσε και αυτό το 1800 και το δέχτηκαν. Στο ακμή. Ίσως από τα χειρότερα. Γενικά δεν υπάρχει ιδιωτικό ΙΕΚ που να έχω ακούσει καλά λόγια ... Όλοι λένε ότι σε κοροϊδεύουν. Γι αυτό πήγα σε δημόσιο . Ειδάλλως τα δίδακτρα είναι αρκετά προσιτά Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:03 Ο Citylights: #296 31-10-21 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Α τοτε ναι έχεις δίκιο . Καλά για τα ιδιωτικά άστο. Καταρχάς εκεί κάνεις όσες απουσίες θες και δεύτερον όχι δεν απαιτείται πχ απολυτηρίο λυκείου . Πήγε ένας γείτονας μας που μόνο δημοτικό τελείωσε και αυτό το 1800 και το δέχτηκαν. Στο ακμή. Ίσως από τα χειρότερα. Γενικά δεν υπάρχει ιδιωτικό ΙΕΚ που να έχω ακούσει καλά λόγια ... Όλοι λένε ότι σε κοροϊδεύουν. Γι αυτό πήγα σε δημόσιο . Ειδάλλως τα δίδακτρα είναι αρκετά προσιτά Click για ανάπτυξη... ε ναι...όπου υπάρχει χρήμα ξεχνάνε κανόνες. και στα πανεπιστήμια τι νομίζεις; αν υπάρχει χρήμα και εργασίες γίνονται και εξάμηνα βγαίνουν ανέκαθεν όλα αυτά, από φίλους μου έχω μάθει που έχουν τελειώσει πανεπιστήμιο οτι τα πληρωμένα πτυχία δεν είναι και λίγα και οτι τι έσκαγα να κάνω τις εργασίες του ΙΕΚ όταν στα πανεπιστήμια με ενα 20αρικακι στις κάνει άλλος. και εδώ στο φόρουμ τα έλεγαν κάποια μέλη: Λυκειακή vs φοιτητική ζωή Η ψυχη μου με επιασε ρε φιλε.Ζηστε ρε παιδια ζηστε τη πουτανα τη ζωη.Εχεις δει κανα ειδικο? εχω γνωστό μου έτσι.. ηλεκτρολόγος μηχανικός, τα δίνουν ολα στην σχολή, όμως με το που τελειώνουν πιάνονται καλά απο μεγάλες εταιρείες βγάζουν τουλάχιστον 1000ικο και ο γνωστός μάλιστα παντρεύτηκε... www.ischool.gr Τελευταία επεξεργασία: 31 Οκτωβρίου 2021 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:07 Ο Guest 881237: #297 31-10-21 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: ε ναι...όπου υπάρχει χρήμα ξεχνάνε κανόνες. Click για ανάπτυξη... Φυσικά . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #298 31-10-21 20:10 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: ε ναι...όπου υπάρχει χρήμα ξεχνάνε κανόνες. Click για ανάπτυξη... Παιδια δεν γινεται αυτο . δεν μπορουν να δωσουν πτυχιο ιεκ χωρις λυκειο. μπορει ο τυπος να ηταν παρατηρητης. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:16 Ο Guest 881237: #299 31-10-21 20:16 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Παιδια δεν γινεται αυτο . δεν μπορουν να δωσουν πτυχιο ιεκ χωρις λυκειο. μπορει ο τυπος να ηταν παρατηρητης. Click για ανάπτυξη... Όχι μία χαρά γίνεται. Κι εγώ πέρσι τους ρώτησα αν μπορώ να πάω από τώρα(πήγαινα γ λυκείου ακόμα) αλλά δεν έχω το απολυτήριο ακόμα και μου λένε ναι μπορείτε δεν είναι υποχρεωτικό . Επιχειρήσεις είναι ο,τι θέλουν κάνουν Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:25 Ο Citylights: #300 31-10-21 20:25 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Παιδια δεν γινεται αυτο . δεν μπορουν να δωσουν πτυχιο ιεκ χωρις λυκειο. μπορει ο τυπος να ηταν παρατηρητης. Click για ανάπτυξη... εε πάλι καλά.. αλλιως θα πήγαινε κάποιος κατευθείαν απο το νηπιαγωγείο. Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Όχι μία χαρά γίνεται. Κι εγώ πέρσι τους ρώτησα αν μπορώ να πάω από τώρα(πήγαινα γ λυκείου ακόμα) αλλά δεν έχω το απολυτήριο ακόμα και μου λένε ναι μπορείτε δεν είναι υποχρεωτικό . Επιχειρήσεις είναι ο,τι θέλουν κάνουν Click για ανάπτυξη... μήπως εννοούσαν να παρακολουθήσεις τα μαθήματα κάτι σαν φροντιστήριο, αλλά να μην έχεις την δυνατότητα για δίπλωμα;; που δεν δίνεις σε αυτούς εξετάσεις..είναι κρατικές εοππεπ που είπες και εσύ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate Alessandra Eliza Kaiti.07 gibi rseven Mapz Natsuko mysticfallsgirl12 Helen06 Pulsar Maria_Xagorari arpol03 iammary user2727 Antonia Alexandra Τρελας123 angelikitaraxia xraxra Praxis panaman evma048 Vagini roud angies menual Pharmacist01 SoyN chochoru Joji shadow Citylights damn penelopenick Dr. Gl. Luminous Wonderkid ggl charmander Scandal GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου tsiobieman margik giannhs2001 User2350 fmarulezkd Marios2020 Subutai Σπυρακος (^^) kost28 Miranda32 BloodyFairy Dionyshs1 Mukumbura Markos rafaela11 !georgitsa! calliope Mammy Nun Giii MART constansn Ryuzaki Alexecon1991 Xristosdimitra Mariahj xakounaamatata Dora140303 Nala barkos alexandrahere Johnman97 johnsala eukleidhs1821 Idontknoww Tzwrtzina! TheodoraNt Anna10 Kiki mat Christina947 PanMoonlight nikpap887 Jimmy20 GiorgosAsi Chrisa spring day George9989 Ismhnhpapa Tedi SlimShady snowy pacheiko Paul33.gr ρενακι 13 athinoula Clary An_uknown_world chester20080 Scott Nick2325 anastasis06 Than003 Nikoleta_Giann EiriniS20 paulkin94 diamag clevercat RVU imyrcarn lnesb korlef voοdoο Jocaste nucomer BioChemical Thanos_D Greg1900 Ada ada Κλημεντίνη thecrazycretan Unboxholics Μάρκος Βασίλης Stroka iManosX13 Viedo Άρτεμις Α. hirasawayui Memetchi johnpa Andriana nik PanosCh002 ros Arvacon ioannaion cel123 Slytherin sweater weather george777 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Μα δεν μου αρέσουν οι φόρμες. Μέχρι κ στο γυμναστήριο κολάν φοράω !!! Click για ανάπτυξη... ετσι ήμαστε στο ιεκ.. αντιντας originals! αμα ψήνεσαι.
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 19:24 Ο Guest 881237: #285 30-10-21 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: ετσι ήμαστε στο ιεκ.. αντιντας originals! αμα ψήνεσαι. Click για ανάπτυξη... Όχι Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 19:24 Η Kiki mat έγραψε: #286 30-10-21 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Εγώ πήγα τις προάλλες με ζιβάγκο και ένα τριπλό κολιέ χρυσό τρομερό σετ με σκουλαρίκια κ μου λέει μια στην ηλικία μου γιατί φτιάχνεσαι τόσο ; Για μένα της λέω . Μην δίνεις σημασία πάντα κάτι θα πουν Click για ανάπτυξη... Περπατώ στο διάδρομο της σχολής με ένα συμμαθητή μου , οι δυο πιο μικροί στο τμήμα και εκεί που μιλάμε κάνω λάθος το όνομα του και αναρωτιέμαι δυνατά : "Ωχ πως μου ρθε αυτο το όνομα;" Σύμπτωση μου λέει " Σύμπτωση με τι του λέω" " με τον άγιο μου λέει" Απίστευτο χιούμορ Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Περπατώ στο διάδρομο της σχολής με ένα συμμαθητή μου , οι δυο πιο μικροί στο τμήμα και εκεί που μιλάμε κάνω λάθος το όνομα του και αναρωτιέμαι δυνατά : "Ωχ πως μου ρθε αυτο το όνομα;" Σύμπτωση μου λέει " Σύμπτωση με τι του λέω" " με τον άγιο μου λέει" Απίστευτο χιούμορ Click για ανάπτυξη... Ioannidou πες καλή φάση η πλαστική επέμβαση που έκανα στο μέτωπο; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 22:22 Ο Guest 881237: #287 30-10-21 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Ioannidou πες καλή φάση η πλαστική επέμβαση που έκανα στο μέτωπο; Click για ανάπτυξη... Μια χαρά! Για αισθητικούς ή ιατρικούς λόγους υποβλήθηκατε σε αυτήν επέμβαση αν επιτρέπεται; Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 22:29 Η Kiki mat έγραψε: #288 30-10-21 22:29 Και τα δύο είχα ένα ογκιδιο που οι γιατροί είπαν να μην ασχοληθώ καθόλου παρά μόνο εάν μεγαλώσει, μεγάλωσε και ιατρικά μπορούσε να γίνει και από απλό χειρουργο ή χειρουργό ορθοπεδικό αλλά το αποτέλεσμα θα ήταν αντιαισθητικό και με παρεπεμψαν σε πλαστικό Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Οκτωβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Μια χαρά! Για αισθητικούς ή ιατρικούς λόγους υποβλήθηκατε σε αυτήν επέμβαση αν επιτρέπεται; Click για ανάπτυξη... Τραύμα ξέχασα quote Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 22:32 Ο Guest 881237: #289 30-10-21 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Και τα δύο είχα ένα ογκιδιο που οι γιατροί είπαν να μην ασχοληθώ καθόλου παρά μόνο εάν μεγαλώσει, μεγάλωσε και ιατρικά μπορούσε να γίνει και από απλό χειρουργο ή χειρουργό ορθοπεδικό αλλά το αποτέλεσμα θα ήταν αντιαισθητικό και με παρεπεμψαν σε πλαστικό Click για ανάπτυξη... Ααα οκ ! Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 22:39 Η Kiki mat έγραψε: #290 30-10-21 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Ααα οκ ! Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί στα στρουμφάκια εκείνο το στρουμφάκι με το καθρεφτάκι το λένε Μελενιο;Λιχου δης ο λιχουδης ,υπναρας ο υπναρας . Τελοσπάντων θα κάνω μία εργασία για την μόνη του Γενεθλιού της Παναγιάς . Μάθημα τα σαββάτα κάνετε ; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 22:55 Ο Guest 881237: #291 30-10-21 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί στα στρουμφάκια εκείνο το στρουμφάκι με το καθρεφτάκι το λένε Μελενιο;Λιχου δης ο λιχουδης ,υπναρας ο υπναρας . Τελοσπάντων θα κάνω μία εργασία για την μόνη του Γενεθλιού της Παναγιάς . Μάθημα τα σαββάτα κάνετε ; Click για ανάπτυξη... Οχι Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 16:58 Ο Citylights: #292 31-10-21 16:58 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: α τι ιεκ δεν ειναι σχολειο ? τι ειναι εσπερινος? Click για ανάπτυξη... δεν είναι σχολείο (δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο) είναι μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση, σχολή (οργανισμός που παρέχει ανώτερες σπουδές). Αλλιώς αντί για ΕΠΑΛ που είναι (επαγγελματικό λύκειο) θα πήγαινε κάποιος κατευθείαν ΙΕΚ. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 18:41 Ο Guest 881237: #293 31-10-21 18:41 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: δεν είναι σχολείο (δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο) είναι μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση, σχολή (οργανισμός που παρέχει ανώτερες σπουδές). Αλλιώς αντί για ΕΠΑΛ που είναι (επαγγελματικό λύκειο) θα πήγαινε κάποιος κατευθείαν ΙΕΚ. Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι το αντικαθιστά. Έχουμε παιδιά που πήγαν επαλ και ήρθαν και εδώ . Είναι διαφορετικό κυρίως επειδή σου γίνεται η δυνατότητα να δώσεις την πιστοποίηση που ΕΟΠΠΕΠ Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 18:55 Ο Citylights: #294 31-10-21 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Δεν νομίζω ότι το αντικαθιστά. Έχουμε παιδιά που πήγαν επαλ και ήρθαν και εδώ . Είναι διαφορετικό κυρίως επειδή σου γίνεται η δυνατότητα να δώσεις την πιστοποίηση που ΕΟΠΠΕΠ Click για ανάπτυξη... τι εννοείς; δεν είπα οτι αντικαθιστά τα ΕΠΑΛ.. δεν μπορείς να πας ΙΕΚ αν δεν έχεις τελειώσει λύκειο, πρέπει να είσαι απόφοιτος είτε ΓΕΛ είτε ΕΠΑΛ. (δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι για τα ΙΙΕΚ, δεν νομίζω) Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 19:02 Ο Guest 881237: #295 31-10-21 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: τι εννοείς; δεν είπα οτι αντικαθιστά τα ΕΠΑΛ.. δεν μπορείς να πας ΙΕΚ αν δεν έχεις τελειώσει λύκειο, πρέπει να είσαι απόφοιτος είτε ΓΕΛ είτε ΕΠΑΛ. (δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι για τα ΙΙΕΚ, δεν νομίζω) Click για ανάπτυξη... Α τοτε ναι έχεις δίκιο . Καλά για τα ιδιωτικά άστο. Καταρχάς εκεί κάνεις όσες απουσίες θες και δεύτερον όχι δεν απαιτείται πχ απολυτηρίο λυκείου . Πήγε ένας γείτονας μας που μόνο δημοτικό τελείωσε και αυτό το 1800 και το δέχτηκαν. Στο ακμή. Ίσως από τα χειρότερα. Γενικά δεν υπάρχει ιδιωτικό ΙΕΚ που να έχω ακούσει καλά λόγια ... Όλοι λένε ότι σε κοροϊδεύουν. Γι αυτό πήγα σε δημόσιο . Ειδάλλως τα δίδακτρα είναι αρκετά προσιτά Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:03 Ο Citylights: #296 31-10-21 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Α τοτε ναι έχεις δίκιο . Καλά για τα ιδιωτικά άστο. Καταρχάς εκεί κάνεις όσες απουσίες θες και δεύτερον όχι δεν απαιτείται πχ απολυτηρίο λυκείου . Πήγε ένας γείτονας μας που μόνο δημοτικό τελείωσε και αυτό το 1800 και το δέχτηκαν. Στο ακμή. Ίσως από τα χειρότερα. Γενικά δεν υπάρχει ιδιωτικό ΙΕΚ που να έχω ακούσει καλά λόγια ... Όλοι λένε ότι σε κοροϊδεύουν. Γι αυτό πήγα σε δημόσιο . Ειδάλλως τα δίδακτρα είναι αρκετά προσιτά Click για ανάπτυξη... ε ναι...όπου υπάρχει χρήμα ξεχνάνε κανόνες. και στα πανεπιστήμια τι νομίζεις; αν υπάρχει χρήμα και εργασίες γίνονται και εξάμηνα βγαίνουν ανέκαθεν όλα αυτά, από φίλους μου έχω μάθει που έχουν τελειώσει πανεπιστήμιο οτι τα πληρωμένα πτυχία δεν είναι και λίγα και οτι τι έσκαγα να κάνω τις εργασίες του ΙΕΚ όταν στα πανεπιστήμια με ενα 20αρικακι στις κάνει άλλος. και εδώ στο φόρουμ τα έλεγαν κάποια μέλη: Λυκειακή vs φοιτητική ζωή Η ψυχη μου με επιασε ρε φιλε.Ζηστε ρε παιδια ζηστε τη πουτανα τη ζωη.Εχεις δει κανα ειδικο? εχω γνωστό μου έτσι.. ηλεκτρολόγος μηχανικός, τα δίνουν ολα στην σχολή, όμως με το που τελειώνουν πιάνονται καλά απο μεγάλες εταιρείες βγάζουν τουλάχιστον 1000ικο και ο γνωστός μάλιστα παντρεύτηκε... www.ischool.gr Τελευταία επεξεργασία: 31 Οκτωβρίου 2021 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:07 Ο Guest 881237: #297 31-10-21 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: ε ναι...όπου υπάρχει χρήμα ξεχνάνε κανόνες. Click για ανάπτυξη... Φυσικά . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #298 31-10-21 20:10 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: ε ναι...όπου υπάρχει χρήμα ξεχνάνε κανόνες. Click για ανάπτυξη... Παιδια δεν γινεται αυτο . δεν μπορουν να δωσουν πτυχιο ιεκ χωρις λυκειο. μπορει ο τυπος να ηταν παρατηρητης. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:16 Ο Guest 881237: #299 31-10-21 20:16 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Παιδια δεν γινεται αυτο . δεν μπορουν να δωσουν πτυχιο ιεκ χωρις λυκειο. μπορει ο τυπος να ηταν παρατηρητης. Click για ανάπτυξη... Όχι μία χαρά γίνεται. Κι εγώ πέρσι τους ρώτησα αν μπορώ να πάω από τώρα(πήγαινα γ λυκείου ακόμα) αλλά δεν έχω το απολυτήριο ακόμα και μου λένε ναι μπορείτε δεν είναι υποχρεωτικό . Επιχειρήσεις είναι ο,τι θέλουν κάνουν Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:25 Ο Citylights: #300 31-10-21 20:25 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Παιδια δεν γινεται αυτο . δεν μπορουν να δωσουν πτυχιο ιεκ χωρις λυκειο. μπορει ο τυπος να ηταν παρατηρητης. Click για ανάπτυξη... εε πάλι καλά.. αλλιως θα πήγαινε κάποιος κατευθείαν απο το νηπιαγωγείο. Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Όχι μία χαρά γίνεται. Κι εγώ πέρσι τους ρώτησα αν μπορώ να πάω από τώρα(πήγαινα γ λυκείου ακόμα) αλλά δεν έχω το απολυτήριο ακόμα και μου λένε ναι μπορείτε δεν είναι υποχρεωτικό . Επιχειρήσεις είναι ο,τι θέλουν κάνουν Click για ανάπτυξη... μήπως εννοούσαν να παρακολουθήσεις τα μαθήματα κάτι σαν φροντιστήριο, αλλά να μην έχεις την δυνατότητα για δίπλωμα;; που δεν δίνεις σε αυτούς εξετάσεις..είναι κρατικές εοππεπ που είπες και εσύ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate Alessandra Eliza Kaiti.07 gibi rseven Mapz Natsuko mysticfallsgirl12 Helen06 Pulsar Maria_Xagorari arpol03 iammary user2727 Antonia Alexandra Τρελας123 angelikitaraxia xraxra Praxis panaman evma048 Vagini roud angies menual Pharmacist01 SoyN chochoru Joji shadow Citylights damn penelopenick Dr. Gl. Luminous Wonderkid ggl charmander Scandal GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου tsiobieman margik giannhs2001 User2350 fmarulezkd Marios2020 Subutai Σπυρακος (^^) kost28 Miranda32 BloodyFairy Dionyshs1 Mukumbura Markos rafaela11 !georgitsa! calliope Mammy Nun Giii MART constansn Ryuzaki Alexecon1991 Xristosdimitra Mariahj xakounaamatata Dora140303 Nala barkos alexandrahere Johnman97 johnsala eukleidhs1821 Idontknoww Tzwrtzina! TheodoraNt Anna10 Kiki mat Christina947 PanMoonlight nikpap887 Jimmy20 GiorgosAsi Chrisa spring day George9989 Ismhnhpapa Tedi SlimShady snowy pacheiko Paul33.gr ρενακι 13 athinoula Clary An_uknown_world chester20080 Scott Nick2325 anastasis06 Than003 Nikoleta_Giann EiriniS20 paulkin94 diamag clevercat RVU imyrcarn lnesb korlef voοdoο Jocaste nucomer BioChemical Thanos_D Greg1900 Ada ada Κλημεντίνη thecrazycretan Unboxholics Μάρκος Βασίλης Stroka iManosX13 Viedo Άρτεμις Α. hirasawayui Memetchi johnpa Andriana nik PanosCh002 ros Arvacon ioannaion cel123 Slytherin sweater weather george777 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Citylights: ετσι ήμαστε στο ιεκ.. αντιντας originals! αμα ψήνεσαι. Click για ανάπτυξη... Όχι
Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 19:24 Η Kiki mat έγραψε: #286 30-10-21 19:24 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Εγώ πήγα τις προάλλες με ζιβάγκο και ένα τριπλό κολιέ χρυσό τρομερό σετ με σκουλαρίκια κ μου λέει μια στην ηλικία μου γιατί φτιάχνεσαι τόσο ; Για μένα της λέω . Μην δίνεις σημασία πάντα κάτι θα πουν Click για ανάπτυξη... Περπατώ στο διάδρομο της σχολής με ένα συμμαθητή μου , οι δυο πιο μικροί στο τμήμα και εκεί που μιλάμε κάνω λάθος το όνομα του και αναρωτιέμαι δυνατά : "Ωχ πως μου ρθε αυτο το όνομα;" Σύμπτωση μου λέει " Σύμπτωση με τι του λέω" " με τον άγιο μου λέει" Απίστευτο χιούμορ Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Περπατώ στο διάδρομο της σχολής με ένα συμμαθητή μου , οι δυο πιο μικροί στο τμήμα και εκεί που μιλάμε κάνω λάθος το όνομα του και αναρωτιέμαι δυνατά : "Ωχ πως μου ρθε αυτο το όνομα;" Σύμπτωση μου λέει " Σύμπτωση με τι του λέω" " με τον άγιο μου λέει" Απίστευτο χιούμορ Click για ανάπτυξη... Ioannidou πες καλή φάση η πλαστική επέμβαση που έκανα στο μέτωπο; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 22:22 Ο Guest 881237: #287 30-10-21 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Ioannidou πες καλή φάση η πλαστική επέμβαση που έκανα στο μέτωπο; Click για ανάπτυξη... Μια χαρά! Για αισθητικούς ή ιατρικούς λόγους υποβλήθηκατε σε αυτήν επέμβαση αν επιτρέπεται; Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 22:29 Η Kiki mat έγραψε: #288 30-10-21 22:29 Και τα δύο είχα ένα ογκιδιο που οι γιατροί είπαν να μην ασχοληθώ καθόλου παρά μόνο εάν μεγαλώσει, μεγάλωσε και ιατρικά μπορούσε να γίνει και από απλό χειρουργο ή χειρουργό ορθοπεδικό αλλά το αποτέλεσμα θα ήταν αντιαισθητικό και με παρεπεμψαν σε πλαστικό Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Οκτωβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Μια χαρά! Για αισθητικούς ή ιατρικούς λόγους υποβλήθηκατε σε αυτήν επέμβαση αν επιτρέπεται; Click για ανάπτυξη... Τραύμα ξέχασα quote Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 22:32 Ο Guest 881237: #289 30-10-21 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Και τα δύο είχα ένα ογκιδιο που οι γιατροί είπαν να μην ασχοληθώ καθόλου παρά μόνο εάν μεγαλώσει, μεγάλωσε και ιατρικά μπορούσε να γίνει και από απλό χειρουργο ή χειρουργό ορθοπεδικό αλλά το αποτέλεσμα θα ήταν αντιαισθητικό και με παρεπεμψαν σε πλαστικό Click για ανάπτυξη... Ααα οκ ! Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 22:39 Η Kiki mat έγραψε: #290 30-10-21 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Ααα οκ ! Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί στα στρουμφάκια εκείνο το στρουμφάκι με το καθρεφτάκι το λένε Μελενιο;Λιχου δης ο λιχουδης ,υπναρας ο υπναρας . Τελοσπάντων θα κάνω μία εργασία για την μόνη του Γενεθλιού της Παναγιάς . Μάθημα τα σαββάτα κάνετε ; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 22:55 Ο Guest 881237: #291 30-10-21 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί στα στρουμφάκια εκείνο το στρουμφάκι με το καθρεφτάκι το λένε Μελενιο;Λιχου δης ο λιχουδης ,υπναρας ο υπναρας . Τελοσπάντων θα κάνω μία εργασία για την μόνη του Γενεθλιού της Παναγιάς . Μάθημα τα σαββάτα κάνετε ; Click για ανάπτυξη... Οχι Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 16:58 Ο Citylights: #292 31-10-21 16:58 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: α τι ιεκ δεν ειναι σχολειο ? τι ειναι εσπερινος? Click για ανάπτυξη... δεν είναι σχολείο (δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο) είναι μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση, σχολή (οργανισμός που παρέχει ανώτερες σπουδές). Αλλιώς αντί για ΕΠΑΛ που είναι (επαγγελματικό λύκειο) θα πήγαινε κάποιος κατευθείαν ΙΕΚ. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 18:41 Ο Guest 881237: #293 31-10-21 18:41 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: δεν είναι σχολείο (δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο) είναι μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση, σχολή (οργανισμός που παρέχει ανώτερες σπουδές). Αλλιώς αντί για ΕΠΑΛ που είναι (επαγγελματικό λύκειο) θα πήγαινε κάποιος κατευθείαν ΙΕΚ. Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι το αντικαθιστά. Έχουμε παιδιά που πήγαν επαλ και ήρθαν και εδώ . Είναι διαφορετικό κυρίως επειδή σου γίνεται η δυνατότητα να δώσεις την πιστοποίηση που ΕΟΠΠΕΠ Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 18:55 Ο Citylights: #294 31-10-21 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Δεν νομίζω ότι το αντικαθιστά. Έχουμε παιδιά που πήγαν επαλ και ήρθαν και εδώ . Είναι διαφορετικό κυρίως επειδή σου γίνεται η δυνατότητα να δώσεις την πιστοποίηση που ΕΟΠΠΕΠ Click για ανάπτυξη... τι εννοείς; δεν είπα οτι αντικαθιστά τα ΕΠΑΛ.. δεν μπορείς να πας ΙΕΚ αν δεν έχεις τελειώσει λύκειο, πρέπει να είσαι απόφοιτος είτε ΓΕΛ είτε ΕΠΑΛ. (δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι για τα ΙΙΕΚ, δεν νομίζω) Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 19:02 Ο Guest 881237: #295 31-10-21 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: τι εννοείς; δεν είπα οτι αντικαθιστά τα ΕΠΑΛ.. δεν μπορείς να πας ΙΕΚ αν δεν έχεις τελειώσει λύκειο, πρέπει να είσαι απόφοιτος είτε ΓΕΛ είτε ΕΠΑΛ. (δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι για τα ΙΙΕΚ, δεν νομίζω) Click για ανάπτυξη... Α τοτε ναι έχεις δίκιο . Καλά για τα ιδιωτικά άστο. Καταρχάς εκεί κάνεις όσες απουσίες θες και δεύτερον όχι δεν απαιτείται πχ απολυτηρίο λυκείου . Πήγε ένας γείτονας μας που μόνο δημοτικό τελείωσε και αυτό το 1800 και το δέχτηκαν. Στο ακμή. Ίσως από τα χειρότερα. Γενικά δεν υπάρχει ιδιωτικό ΙΕΚ που να έχω ακούσει καλά λόγια ... Όλοι λένε ότι σε κοροϊδεύουν. Γι αυτό πήγα σε δημόσιο . Ειδάλλως τα δίδακτρα είναι αρκετά προσιτά Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:03 Ο Citylights: #296 31-10-21 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Α τοτε ναι έχεις δίκιο . Καλά για τα ιδιωτικά άστο. Καταρχάς εκεί κάνεις όσες απουσίες θες και δεύτερον όχι δεν απαιτείται πχ απολυτηρίο λυκείου . Πήγε ένας γείτονας μας που μόνο δημοτικό τελείωσε και αυτό το 1800 και το δέχτηκαν. Στο ακμή. Ίσως από τα χειρότερα. Γενικά δεν υπάρχει ιδιωτικό ΙΕΚ που να έχω ακούσει καλά λόγια ... Όλοι λένε ότι σε κοροϊδεύουν. Γι αυτό πήγα σε δημόσιο . Ειδάλλως τα δίδακτρα είναι αρκετά προσιτά Click για ανάπτυξη... ε ναι...όπου υπάρχει χρήμα ξεχνάνε κανόνες. και στα πανεπιστήμια τι νομίζεις; αν υπάρχει χρήμα και εργασίες γίνονται και εξάμηνα βγαίνουν ανέκαθεν όλα αυτά, από φίλους μου έχω μάθει που έχουν τελειώσει πανεπιστήμιο οτι τα πληρωμένα πτυχία δεν είναι και λίγα και οτι τι έσκαγα να κάνω τις εργασίες του ΙΕΚ όταν στα πανεπιστήμια με ενα 20αρικακι στις κάνει άλλος. και εδώ στο φόρουμ τα έλεγαν κάποια μέλη: Λυκειακή vs φοιτητική ζωή Η ψυχη μου με επιασε ρε φιλε.Ζηστε ρε παιδια ζηστε τη πουτανα τη ζωη.Εχεις δει κανα ειδικο? εχω γνωστό μου έτσι.. ηλεκτρολόγος μηχανικός, τα δίνουν ολα στην σχολή, όμως με το που τελειώνουν πιάνονται καλά απο μεγάλες εταιρείες βγάζουν τουλάχιστον 1000ικο και ο γνωστός μάλιστα παντρεύτηκε... www.ischool.gr Τελευταία επεξεργασία: 31 Οκτωβρίου 2021 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:07 Ο Guest 881237: #297 31-10-21 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: ε ναι...όπου υπάρχει χρήμα ξεχνάνε κανόνες. Click για ανάπτυξη... Φυσικά . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #298 31-10-21 20:10 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: ε ναι...όπου υπάρχει χρήμα ξεχνάνε κανόνες. Click για ανάπτυξη... Παιδια δεν γινεται αυτο . δεν μπορουν να δωσουν πτυχιο ιεκ χωρις λυκειο. μπορει ο τυπος να ηταν παρατηρητης. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:16 Ο Guest 881237: #299 31-10-21 20:16 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Παιδια δεν γινεται αυτο . δεν μπορουν να δωσουν πτυχιο ιεκ χωρις λυκειο. μπορει ο τυπος να ηταν παρατηρητης. Click για ανάπτυξη... Όχι μία χαρά γίνεται. Κι εγώ πέρσι τους ρώτησα αν μπορώ να πάω από τώρα(πήγαινα γ λυκείου ακόμα) αλλά δεν έχω το απολυτήριο ακόμα και μου λένε ναι μπορείτε δεν είναι υποχρεωτικό . Επιχειρήσεις είναι ο,τι θέλουν κάνουν Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:25 Ο Citylights: #300 31-10-21 20:25 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Παιδια δεν γινεται αυτο . δεν μπορουν να δωσουν πτυχιο ιεκ χωρις λυκειο. μπορει ο τυπος να ηταν παρατηρητης. Click για ανάπτυξη... εε πάλι καλά.. αλλιως θα πήγαινε κάποιος κατευθείαν απο το νηπιαγωγείο. Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Όχι μία χαρά γίνεται. Κι εγώ πέρσι τους ρώτησα αν μπορώ να πάω από τώρα(πήγαινα γ λυκείου ακόμα) αλλά δεν έχω το απολυτήριο ακόμα και μου λένε ναι μπορείτε δεν είναι υποχρεωτικό . Επιχειρήσεις είναι ο,τι θέλουν κάνουν Click για ανάπτυξη... μήπως εννοούσαν να παρακολουθήσεις τα μαθήματα κάτι σαν φροντιστήριο, αλλά να μην έχεις την δυνατότητα για δίπλωμα;; που δεν δίνεις σε αυτούς εξετάσεις..είναι κρατικές εοππεπ που είπες και εσύ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate Alessandra Eliza Kaiti.07 gibi rseven Mapz Natsuko mysticfallsgirl12 Helen06 Pulsar Maria_Xagorari arpol03 iammary user2727 Antonia Alexandra Τρελας123 angelikitaraxia xraxra Praxis panaman evma048 Vagini roud angies menual Pharmacist01 SoyN chochoru Joji shadow Citylights damn penelopenick Dr. Gl. Luminous Wonderkid ggl charmander Scandal GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου tsiobieman margik giannhs2001 User2350 fmarulezkd Marios2020 Subutai Σπυρακος (^^) kost28 Miranda32 BloodyFairy Dionyshs1 Mukumbura Markos rafaela11 !georgitsa! calliope Mammy Nun Giii MART constansn Ryuzaki Alexecon1991 Xristosdimitra Mariahj xakounaamatata Dora140303 Nala barkos alexandrahere Johnman97 johnsala eukleidhs1821 Idontknoww Tzwrtzina! TheodoraNt Anna10 Kiki mat Christina947 PanMoonlight nikpap887 Jimmy20 GiorgosAsi Chrisa spring day George9989 Ismhnhpapa Tedi SlimShady snowy pacheiko Paul33.gr ρενακι 13 athinoula Clary An_uknown_world chester20080 Scott Nick2325 anastasis06 Than003 Nikoleta_Giann EiriniS20 paulkin94 diamag clevercat RVU imyrcarn lnesb korlef voοdoο Jocaste nucomer BioChemical Thanos_D Greg1900 Ada ada Κλημεντίνη thecrazycretan Unboxholics Μάρκος Βασίλης Stroka iManosX13 Viedo Άρτεμις Α. hirasawayui Memetchi johnpa Andriana nik PanosCh002 ros Arvacon ioannaion cel123 Slytherin sweater weather george777 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Εγώ πήγα τις προάλλες με ζιβάγκο και ένα τριπλό κολιέ χρυσό τρομερό σετ με σκουλαρίκια κ μου λέει μια στην ηλικία μου γιατί φτιάχνεσαι τόσο ; Για μένα της λέω . Μην δίνεις σημασία πάντα κάτι θα πουν Click για ανάπτυξη... Περπατώ στο διάδρομο της σχολής με ένα συμμαθητή μου , οι δυο πιο μικροί στο τμήμα και εκεί που μιλάμε κάνω λάθος το όνομα του και αναρωτιέμαι δυνατά : "Ωχ πως μου ρθε αυτο το όνομα;" Σύμπτωση μου λέει " Σύμπτωση με τι του λέω" " με τον άγιο μου λέει" Απίστευτο χιούμορ Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Περπατώ στο διάδρομο της σχολής με ένα συμμαθητή μου , οι δυο πιο μικροί στο τμήμα και εκεί που μιλάμε κάνω λάθος το όνομα του και αναρωτιέμαι δυνατά : "Ωχ πως μου ρθε αυτο το όνομα;" Σύμπτωση μου λέει " Σύμπτωση με τι του λέω" " με τον άγιο μου λέει" Απίστευτο χιούμορ Click για ανάπτυξη... Ioannidou πες καλή φάση η πλαστική επέμβαση που έκανα στο μέτωπο;
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 22:22 Ο Guest 881237: #287 30-10-21 22:22 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Ioannidou πες καλή φάση η πλαστική επέμβαση που έκανα στο μέτωπο; Click για ανάπτυξη... Μια χαρά! Για αισθητικούς ή ιατρικούς λόγους υποβλήθηκατε σε αυτήν επέμβαση αν επιτρέπεται; Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 22:29 Η Kiki mat έγραψε: #288 30-10-21 22:29 Και τα δύο είχα ένα ογκιδιο που οι γιατροί είπαν να μην ασχοληθώ καθόλου παρά μόνο εάν μεγαλώσει, μεγάλωσε και ιατρικά μπορούσε να γίνει και από απλό χειρουργο ή χειρουργό ορθοπεδικό αλλά το αποτέλεσμα θα ήταν αντιαισθητικό και με παρεπεμψαν σε πλαστικό Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Οκτωβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Μια χαρά! Για αισθητικούς ή ιατρικούς λόγους υποβλήθηκατε σε αυτήν επέμβαση αν επιτρέπεται; Click για ανάπτυξη... Τραύμα ξέχασα quote Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 22:32 Ο Guest 881237: #289 30-10-21 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Και τα δύο είχα ένα ογκιδιο που οι γιατροί είπαν να μην ασχοληθώ καθόλου παρά μόνο εάν μεγαλώσει, μεγάλωσε και ιατρικά μπορούσε να γίνει και από απλό χειρουργο ή χειρουργό ορθοπεδικό αλλά το αποτέλεσμα θα ήταν αντιαισθητικό και με παρεπεμψαν σε πλαστικό Click για ανάπτυξη... Ααα οκ ! Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 22:39 Η Kiki mat έγραψε: #290 30-10-21 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Ααα οκ ! Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί στα στρουμφάκια εκείνο το στρουμφάκι με το καθρεφτάκι το λένε Μελενιο;Λιχου δης ο λιχουδης ,υπναρας ο υπναρας . Τελοσπάντων θα κάνω μία εργασία για την μόνη του Γενεθλιού της Παναγιάς . Μάθημα τα σαββάτα κάνετε ; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 22:55 Ο Guest 881237: #291 30-10-21 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί στα στρουμφάκια εκείνο το στρουμφάκι με το καθρεφτάκι το λένε Μελενιο;Λιχου δης ο λιχουδης ,υπναρας ο υπναρας . Τελοσπάντων θα κάνω μία εργασία για την μόνη του Γενεθλιού της Παναγιάς . Μάθημα τα σαββάτα κάνετε ; Click για ανάπτυξη... Οχι Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 16:58 Ο Citylights: #292 31-10-21 16:58 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: α τι ιεκ δεν ειναι σχολειο ? τι ειναι εσπερινος? Click για ανάπτυξη... δεν είναι σχολείο (δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο) είναι μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση, σχολή (οργανισμός που παρέχει ανώτερες σπουδές). Αλλιώς αντί για ΕΠΑΛ που είναι (επαγγελματικό λύκειο) θα πήγαινε κάποιος κατευθείαν ΙΕΚ. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 18:41 Ο Guest 881237: #293 31-10-21 18:41 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: δεν είναι σχολείο (δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο) είναι μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση, σχολή (οργανισμός που παρέχει ανώτερες σπουδές). Αλλιώς αντί για ΕΠΑΛ που είναι (επαγγελματικό λύκειο) θα πήγαινε κάποιος κατευθείαν ΙΕΚ. Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι το αντικαθιστά. Έχουμε παιδιά που πήγαν επαλ και ήρθαν και εδώ . Είναι διαφορετικό κυρίως επειδή σου γίνεται η δυνατότητα να δώσεις την πιστοποίηση που ΕΟΠΠΕΠ Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 18:55 Ο Citylights: #294 31-10-21 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Δεν νομίζω ότι το αντικαθιστά. Έχουμε παιδιά που πήγαν επαλ και ήρθαν και εδώ . Είναι διαφορετικό κυρίως επειδή σου γίνεται η δυνατότητα να δώσεις την πιστοποίηση που ΕΟΠΠΕΠ Click για ανάπτυξη... τι εννοείς; δεν είπα οτι αντικαθιστά τα ΕΠΑΛ.. δεν μπορείς να πας ΙΕΚ αν δεν έχεις τελειώσει λύκειο, πρέπει να είσαι απόφοιτος είτε ΓΕΛ είτε ΕΠΑΛ. (δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι για τα ΙΙΕΚ, δεν νομίζω) Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 19:02 Ο Guest 881237: #295 31-10-21 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: τι εννοείς; δεν είπα οτι αντικαθιστά τα ΕΠΑΛ.. δεν μπορείς να πας ΙΕΚ αν δεν έχεις τελειώσει λύκειο, πρέπει να είσαι απόφοιτος είτε ΓΕΛ είτε ΕΠΑΛ. (δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι για τα ΙΙΕΚ, δεν νομίζω) Click για ανάπτυξη... Α τοτε ναι έχεις δίκιο . Καλά για τα ιδιωτικά άστο. Καταρχάς εκεί κάνεις όσες απουσίες θες και δεύτερον όχι δεν απαιτείται πχ απολυτηρίο λυκείου . Πήγε ένας γείτονας μας που μόνο δημοτικό τελείωσε και αυτό το 1800 και το δέχτηκαν. Στο ακμή. Ίσως από τα χειρότερα. Γενικά δεν υπάρχει ιδιωτικό ΙΕΚ που να έχω ακούσει καλά λόγια ... Όλοι λένε ότι σε κοροϊδεύουν. Γι αυτό πήγα σε δημόσιο . Ειδάλλως τα δίδακτρα είναι αρκετά προσιτά Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:03 Ο Citylights: #296 31-10-21 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Α τοτε ναι έχεις δίκιο . Καλά για τα ιδιωτικά άστο. Καταρχάς εκεί κάνεις όσες απουσίες θες και δεύτερον όχι δεν απαιτείται πχ απολυτηρίο λυκείου . Πήγε ένας γείτονας μας που μόνο δημοτικό τελείωσε και αυτό το 1800 και το δέχτηκαν. Στο ακμή. Ίσως από τα χειρότερα. Γενικά δεν υπάρχει ιδιωτικό ΙΕΚ που να έχω ακούσει καλά λόγια ... Όλοι λένε ότι σε κοροϊδεύουν. Γι αυτό πήγα σε δημόσιο . Ειδάλλως τα δίδακτρα είναι αρκετά προσιτά Click για ανάπτυξη... ε ναι...όπου υπάρχει χρήμα ξεχνάνε κανόνες. και στα πανεπιστήμια τι νομίζεις; αν υπάρχει χρήμα και εργασίες γίνονται και εξάμηνα βγαίνουν ανέκαθεν όλα αυτά, από φίλους μου έχω μάθει που έχουν τελειώσει πανεπιστήμιο οτι τα πληρωμένα πτυχία δεν είναι και λίγα και οτι τι έσκαγα να κάνω τις εργασίες του ΙΕΚ όταν στα πανεπιστήμια με ενα 20αρικακι στις κάνει άλλος. και εδώ στο φόρουμ τα έλεγαν κάποια μέλη: Λυκειακή vs φοιτητική ζωή Η ψυχη μου με επιασε ρε φιλε.Ζηστε ρε παιδια ζηστε τη πουτανα τη ζωη.Εχεις δει κανα ειδικο? εχω γνωστό μου έτσι.. ηλεκτρολόγος μηχανικός, τα δίνουν ολα στην σχολή, όμως με το που τελειώνουν πιάνονται καλά απο μεγάλες εταιρείες βγάζουν τουλάχιστον 1000ικο και ο γνωστός μάλιστα παντρεύτηκε... www.ischool.gr Τελευταία επεξεργασία: 31 Οκτωβρίου 2021 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:07 Ο Guest 881237: #297 31-10-21 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: ε ναι...όπου υπάρχει χρήμα ξεχνάνε κανόνες. Click για ανάπτυξη... Φυσικά . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #298 31-10-21 20:10 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: ε ναι...όπου υπάρχει χρήμα ξεχνάνε κανόνες. Click για ανάπτυξη... Παιδια δεν γινεται αυτο . δεν μπορουν να δωσουν πτυχιο ιεκ χωρις λυκειο. μπορει ο τυπος να ηταν παρατηρητης. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:16 Ο Guest 881237: #299 31-10-21 20:16 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Παιδια δεν γινεται αυτο . δεν μπορουν να δωσουν πτυχιο ιεκ χωρις λυκειο. μπορει ο τυπος να ηταν παρατηρητης. Click για ανάπτυξη... Όχι μία χαρά γίνεται. Κι εγώ πέρσι τους ρώτησα αν μπορώ να πάω από τώρα(πήγαινα γ λυκείου ακόμα) αλλά δεν έχω το απολυτήριο ακόμα και μου λένε ναι μπορείτε δεν είναι υποχρεωτικό . Επιχειρήσεις είναι ο,τι θέλουν κάνουν Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:25 Ο Citylights: #300 31-10-21 20:25 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Παιδια δεν γινεται αυτο . δεν μπορουν να δωσουν πτυχιο ιεκ χωρις λυκειο. μπορει ο τυπος να ηταν παρατηρητης. Click για ανάπτυξη... εε πάλι καλά.. αλλιως θα πήγαινε κάποιος κατευθείαν απο το νηπιαγωγείο. Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Όχι μία χαρά γίνεται. Κι εγώ πέρσι τους ρώτησα αν μπορώ να πάω από τώρα(πήγαινα γ λυκείου ακόμα) αλλά δεν έχω το απολυτήριο ακόμα και μου λένε ναι μπορείτε δεν είναι υποχρεωτικό . Επιχειρήσεις είναι ο,τι θέλουν κάνουν Click για ανάπτυξη... μήπως εννοούσαν να παρακολουθήσεις τα μαθήματα κάτι σαν φροντιστήριο, αλλά να μην έχεις την δυνατότητα για δίπλωμα;; που δεν δίνεις σε αυτούς εξετάσεις..είναι κρατικές εοππεπ που είπες και εσύ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate Alessandra Eliza Kaiti.07 gibi rseven Mapz Natsuko mysticfallsgirl12 Helen06 Pulsar Maria_Xagorari arpol03 iammary user2727 Antonia Alexandra Τρελας123 angelikitaraxia xraxra Praxis panaman evma048 Vagini roud angies menual Pharmacist01 SoyN chochoru Joji shadow Citylights damn penelopenick Dr. Gl. Luminous Wonderkid ggl charmander Scandal GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου tsiobieman margik giannhs2001 User2350 fmarulezkd Marios2020 Subutai Σπυρακος (^^) kost28 Miranda32 BloodyFairy Dionyshs1 Mukumbura Markos rafaela11 !georgitsa! calliope Mammy Nun Giii MART constansn Ryuzaki Alexecon1991 Xristosdimitra Mariahj xakounaamatata Dora140303 Nala barkos alexandrahere Johnman97 johnsala eukleidhs1821 Idontknoww Tzwrtzina! TheodoraNt Anna10 Kiki mat Christina947 PanMoonlight nikpap887 Jimmy20 GiorgosAsi Chrisa spring day George9989 Ismhnhpapa Tedi SlimShady snowy pacheiko Paul33.gr ρενακι 13 athinoula Clary An_uknown_world chester20080 Scott Nick2325 anastasis06 Than003 Nikoleta_Giann EiriniS20 paulkin94 diamag clevercat RVU imyrcarn lnesb korlef voοdoο Jocaste nucomer BioChemical Thanos_D Greg1900 Ada ada Κλημεντίνη thecrazycretan Unboxholics Μάρκος Βασίλης Stroka iManosX13 Viedo Άρτεμις Α. hirasawayui Memetchi johnpa Andriana nik PanosCh002 ros Arvacon ioannaion cel123 Slytherin sweater weather george777 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Ioannidou πες καλή φάση η πλαστική επέμβαση που έκανα στο μέτωπο; Click για ανάπτυξη... Μια χαρά! Για αισθητικούς ή ιατρικούς λόγους υποβλήθηκατε σε αυτήν επέμβαση αν επιτρέπεται;
Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 22:29 Η Kiki mat έγραψε: #288 30-10-21 22:29 Και τα δύο είχα ένα ογκιδιο που οι γιατροί είπαν να μην ασχοληθώ καθόλου παρά μόνο εάν μεγαλώσει, μεγάλωσε και ιατρικά μπορούσε να γίνει και από απλό χειρουργο ή χειρουργό ορθοπεδικό αλλά το αποτέλεσμα θα ήταν αντιαισθητικό και με παρεπεμψαν σε πλαστικό Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Οκτωβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Μια χαρά! Για αισθητικούς ή ιατρικούς λόγους υποβλήθηκατε σε αυτήν επέμβαση αν επιτρέπεται; Click για ανάπτυξη... Τραύμα ξέχασα quote Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 22:32 Ο Guest 881237: #289 30-10-21 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Και τα δύο είχα ένα ογκιδιο που οι γιατροί είπαν να μην ασχοληθώ καθόλου παρά μόνο εάν μεγαλώσει, μεγάλωσε και ιατρικά μπορούσε να γίνει και από απλό χειρουργο ή χειρουργό ορθοπεδικό αλλά το αποτέλεσμα θα ήταν αντιαισθητικό και με παρεπεμψαν σε πλαστικό Click για ανάπτυξη... Ααα οκ ! Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 22:39 Η Kiki mat έγραψε: #290 30-10-21 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Ααα οκ ! Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί στα στρουμφάκια εκείνο το στρουμφάκι με το καθρεφτάκι το λένε Μελενιο;Λιχου δης ο λιχουδης ,υπναρας ο υπναρας . Τελοσπάντων θα κάνω μία εργασία για την μόνη του Γενεθλιού της Παναγιάς . Μάθημα τα σαββάτα κάνετε ; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 22:55 Ο Guest 881237: #291 30-10-21 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί στα στρουμφάκια εκείνο το στρουμφάκι με το καθρεφτάκι το λένε Μελενιο;Λιχου δης ο λιχουδης ,υπναρας ο υπναρας . Τελοσπάντων θα κάνω μία εργασία για την μόνη του Γενεθλιού της Παναγιάς . Μάθημα τα σαββάτα κάνετε ; Click για ανάπτυξη... Οχι Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 16:58 Ο Citylights: #292 31-10-21 16:58 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: α τι ιεκ δεν ειναι σχολειο ? τι ειναι εσπερινος? Click για ανάπτυξη... δεν είναι σχολείο (δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο) είναι μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση, σχολή (οργανισμός που παρέχει ανώτερες σπουδές). Αλλιώς αντί για ΕΠΑΛ που είναι (επαγγελματικό λύκειο) θα πήγαινε κάποιος κατευθείαν ΙΕΚ. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 18:41 Ο Guest 881237: #293 31-10-21 18:41 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: δεν είναι σχολείο (δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο) είναι μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση, σχολή (οργανισμός που παρέχει ανώτερες σπουδές). Αλλιώς αντί για ΕΠΑΛ που είναι (επαγγελματικό λύκειο) θα πήγαινε κάποιος κατευθείαν ΙΕΚ. Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι το αντικαθιστά. Έχουμε παιδιά που πήγαν επαλ και ήρθαν και εδώ . Είναι διαφορετικό κυρίως επειδή σου γίνεται η δυνατότητα να δώσεις την πιστοποίηση που ΕΟΠΠΕΠ Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 18:55 Ο Citylights: #294 31-10-21 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Δεν νομίζω ότι το αντικαθιστά. Έχουμε παιδιά που πήγαν επαλ και ήρθαν και εδώ . Είναι διαφορετικό κυρίως επειδή σου γίνεται η δυνατότητα να δώσεις την πιστοποίηση που ΕΟΠΠΕΠ Click για ανάπτυξη... τι εννοείς; δεν είπα οτι αντικαθιστά τα ΕΠΑΛ.. δεν μπορείς να πας ΙΕΚ αν δεν έχεις τελειώσει λύκειο, πρέπει να είσαι απόφοιτος είτε ΓΕΛ είτε ΕΠΑΛ. (δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι για τα ΙΙΕΚ, δεν νομίζω) Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 19:02 Ο Guest 881237: #295 31-10-21 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: τι εννοείς; δεν είπα οτι αντικαθιστά τα ΕΠΑΛ.. δεν μπορείς να πας ΙΕΚ αν δεν έχεις τελειώσει λύκειο, πρέπει να είσαι απόφοιτος είτε ΓΕΛ είτε ΕΠΑΛ. (δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι για τα ΙΙΕΚ, δεν νομίζω) Click για ανάπτυξη... Α τοτε ναι έχεις δίκιο . Καλά για τα ιδιωτικά άστο. Καταρχάς εκεί κάνεις όσες απουσίες θες και δεύτερον όχι δεν απαιτείται πχ απολυτηρίο λυκείου . Πήγε ένας γείτονας μας που μόνο δημοτικό τελείωσε και αυτό το 1800 και το δέχτηκαν. Στο ακμή. Ίσως από τα χειρότερα. Γενικά δεν υπάρχει ιδιωτικό ΙΕΚ που να έχω ακούσει καλά λόγια ... Όλοι λένε ότι σε κοροϊδεύουν. Γι αυτό πήγα σε δημόσιο . Ειδάλλως τα δίδακτρα είναι αρκετά προσιτά Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:03 Ο Citylights: #296 31-10-21 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Α τοτε ναι έχεις δίκιο . Καλά για τα ιδιωτικά άστο. Καταρχάς εκεί κάνεις όσες απουσίες θες και δεύτερον όχι δεν απαιτείται πχ απολυτηρίο λυκείου . Πήγε ένας γείτονας μας που μόνο δημοτικό τελείωσε και αυτό το 1800 και το δέχτηκαν. Στο ακμή. Ίσως από τα χειρότερα. Γενικά δεν υπάρχει ιδιωτικό ΙΕΚ που να έχω ακούσει καλά λόγια ... Όλοι λένε ότι σε κοροϊδεύουν. Γι αυτό πήγα σε δημόσιο . Ειδάλλως τα δίδακτρα είναι αρκετά προσιτά Click για ανάπτυξη... ε ναι...όπου υπάρχει χρήμα ξεχνάνε κανόνες. και στα πανεπιστήμια τι νομίζεις; αν υπάρχει χρήμα και εργασίες γίνονται και εξάμηνα βγαίνουν ανέκαθεν όλα αυτά, από φίλους μου έχω μάθει που έχουν τελειώσει πανεπιστήμιο οτι τα πληρωμένα πτυχία δεν είναι και λίγα και οτι τι έσκαγα να κάνω τις εργασίες του ΙΕΚ όταν στα πανεπιστήμια με ενα 20αρικακι στις κάνει άλλος. και εδώ στο φόρουμ τα έλεγαν κάποια μέλη: Λυκειακή vs φοιτητική ζωή Η ψυχη μου με επιασε ρε φιλε.Ζηστε ρε παιδια ζηστε τη πουτανα τη ζωη.Εχεις δει κανα ειδικο? εχω γνωστό μου έτσι.. ηλεκτρολόγος μηχανικός, τα δίνουν ολα στην σχολή, όμως με το που τελειώνουν πιάνονται καλά απο μεγάλες εταιρείες βγάζουν τουλάχιστον 1000ικο και ο γνωστός μάλιστα παντρεύτηκε... www.ischool.gr Τελευταία επεξεργασία: 31 Οκτωβρίου 2021 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:07 Ο Guest 881237: #297 31-10-21 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: ε ναι...όπου υπάρχει χρήμα ξεχνάνε κανόνες. Click για ανάπτυξη... Φυσικά . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #298 31-10-21 20:10 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: ε ναι...όπου υπάρχει χρήμα ξεχνάνε κανόνες. Click για ανάπτυξη... Παιδια δεν γινεται αυτο . δεν μπορουν να δωσουν πτυχιο ιεκ χωρις λυκειο. μπορει ο τυπος να ηταν παρατηρητης. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:16 Ο Guest 881237: #299 31-10-21 20:16 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Παιδια δεν γινεται αυτο . δεν μπορουν να δωσουν πτυχιο ιεκ χωρις λυκειο. μπορει ο τυπος να ηταν παρατηρητης. Click για ανάπτυξη... Όχι μία χαρά γίνεται. Κι εγώ πέρσι τους ρώτησα αν μπορώ να πάω από τώρα(πήγαινα γ λυκείου ακόμα) αλλά δεν έχω το απολυτήριο ακόμα και μου λένε ναι μπορείτε δεν είναι υποχρεωτικό . Επιχειρήσεις είναι ο,τι θέλουν κάνουν Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:25 Ο Citylights: #300 31-10-21 20:25 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Παιδια δεν γινεται αυτο . δεν μπορουν να δωσουν πτυχιο ιεκ χωρις λυκειο. μπορει ο τυπος να ηταν παρατηρητης. Click για ανάπτυξη... εε πάλι καλά.. αλλιως θα πήγαινε κάποιος κατευθείαν απο το νηπιαγωγείο. Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Όχι μία χαρά γίνεται. Κι εγώ πέρσι τους ρώτησα αν μπορώ να πάω από τώρα(πήγαινα γ λυκείου ακόμα) αλλά δεν έχω το απολυτήριο ακόμα και μου λένε ναι μπορείτε δεν είναι υποχρεωτικό . Επιχειρήσεις είναι ο,τι θέλουν κάνουν Click για ανάπτυξη... μήπως εννοούσαν να παρακολουθήσεις τα μαθήματα κάτι σαν φροντιστήριο, αλλά να μην έχεις την δυνατότητα για δίπλωμα;; που δεν δίνεις σε αυτούς εξετάσεις..είναι κρατικές εοππεπ που είπες και εσύ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate Alessandra Eliza Kaiti.07 gibi rseven Mapz Natsuko mysticfallsgirl12 Helen06 Pulsar Maria_Xagorari arpol03 iammary user2727 Antonia Alexandra Τρελας123 angelikitaraxia xraxra Praxis panaman evma048 Vagini roud angies menual Pharmacist01 SoyN chochoru Joji shadow Citylights damn penelopenick Dr. Gl. Luminous Wonderkid ggl charmander Scandal GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου tsiobieman margik giannhs2001 User2350 fmarulezkd Marios2020 Subutai Σπυρακος (^^) kost28 Miranda32 BloodyFairy Dionyshs1 Mukumbura Markos rafaela11 !georgitsa! calliope Mammy Nun Giii MART constansn Ryuzaki Alexecon1991 Xristosdimitra Mariahj xakounaamatata Dora140303 Nala barkos alexandrahere Johnman97 johnsala eukleidhs1821 Idontknoww Tzwrtzina! TheodoraNt Anna10 Kiki mat Christina947 PanMoonlight nikpap887 Jimmy20 GiorgosAsi Chrisa spring day George9989 Ismhnhpapa Tedi SlimShady snowy pacheiko Paul33.gr ρενακι 13 athinoula Clary An_uknown_world chester20080 Scott Nick2325 anastasis06 Than003 Nikoleta_Giann EiriniS20 paulkin94 diamag clevercat RVU imyrcarn lnesb korlef voοdoο Jocaste nucomer BioChemical Thanos_D Greg1900 Ada ada Κλημεντίνη thecrazycretan Unboxholics Μάρκος Βασίλης Stroka iManosX13 Viedo Άρτεμις Α. hirasawayui Memetchi johnpa Andriana nik PanosCh002 ros Arvacon ioannaion cel123 Slytherin sweater weather george777 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και τα δύο είχα ένα ογκιδιο που οι γιατροί είπαν να μην ασχοληθώ καθόλου παρά μόνο εάν μεγαλώσει, μεγάλωσε και ιατρικά μπορούσε να γίνει και από απλό χειρουργο ή χειρουργό ορθοπεδικό αλλά το αποτέλεσμα θα ήταν αντιαισθητικό και με παρεπεμψαν σε πλαστικό Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 30 Οκτωβρίου 2021 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Μια χαρά! Για αισθητικούς ή ιατρικούς λόγους υποβλήθηκατε σε αυτήν επέμβαση αν επιτρέπεται; Click για ανάπτυξη... Τραύμα ξέχασα quote
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 22:32 Ο Guest 881237: #289 30-10-21 22:32 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Και τα δύο είχα ένα ογκιδιο που οι γιατροί είπαν να μην ασχοληθώ καθόλου παρά μόνο εάν μεγαλώσει, μεγάλωσε και ιατρικά μπορούσε να γίνει και από απλό χειρουργο ή χειρουργό ορθοπεδικό αλλά το αποτέλεσμα θα ήταν αντιαισθητικό και με παρεπεμψαν σε πλαστικό Click για ανάπτυξη... Ααα οκ ! Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 22:39 Η Kiki mat έγραψε: #290 30-10-21 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Ααα οκ ! Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί στα στρουμφάκια εκείνο το στρουμφάκι με το καθρεφτάκι το λένε Μελενιο;Λιχου δης ο λιχουδης ,υπναρας ο υπναρας . Τελοσπάντων θα κάνω μία εργασία για την μόνη του Γενεθλιού της Παναγιάς . Μάθημα τα σαββάτα κάνετε ; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 22:55 Ο Guest 881237: #291 30-10-21 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί στα στρουμφάκια εκείνο το στρουμφάκι με το καθρεφτάκι το λένε Μελενιο;Λιχου δης ο λιχουδης ,υπναρας ο υπναρας . Τελοσπάντων θα κάνω μία εργασία για την μόνη του Γενεθλιού της Παναγιάς . Μάθημα τα σαββάτα κάνετε ; Click για ανάπτυξη... Οχι Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 16:58 Ο Citylights: #292 31-10-21 16:58 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: α τι ιεκ δεν ειναι σχολειο ? τι ειναι εσπερινος? Click για ανάπτυξη... δεν είναι σχολείο (δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο) είναι μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση, σχολή (οργανισμός που παρέχει ανώτερες σπουδές). Αλλιώς αντί για ΕΠΑΛ που είναι (επαγγελματικό λύκειο) θα πήγαινε κάποιος κατευθείαν ΙΕΚ. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 18:41 Ο Guest 881237: #293 31-10-21 18:41 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: δεν είναι σχολείο (δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο) είναι μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση, σχολή (οργανισμός που παρέχει ανώτερες σπουδές). Αλλιώς αντί για ΕΠΑΛ που είναι (επαγγελματικό λύκειο) θα πήγαινε κάποιος κατευθείαν ΙΕΚ. Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι το αντικαθιστά. Έχουμε παιδιά που πήγαν επαλ και ήρθαν και εδώ . Είναι διαφορετικό κυρίως επειδή σου γίνεται η δυνατότητα να δώσεις την πιστοποίηση που ΕΟΠΠΕΠ Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 18:55 Ο Citylights: #294 31-10-21 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Δεν νομίζω ότι το αντικαθιστά. Έχουμε παιδιά που πήγαν επαλ και ήρθαν και εδώ . Είναι διαφορετικό κυρίως επειδή σου γίνεται η δυνατότητα να δώσεις την πιστοποίηση που ΕΟΠΠΕΠ Click για ανάπτυξη... τι εννοείς; δεν είπα οτι αντικαθιστά τα ΕΠΑΛ.. δεν μπορείς να πας ΙΕΚ αν δεν έχεις τελειώσει λύκειο, πρέπει να είσαι απόφοιτος είτε ΓΕΛ είτε ΕΠΑΛ. (δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι για τα ΙΙΕΚ, δεν νομίζω) Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 19:02 Ο Guest 881237: #295 31-10-21 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: τι εννοείς; δεν είπα οτι αντικαθιστά τα ΕΠΑΛ.. δεν μπορείς να πας ΙΕΚ αν δεν έχεις τελειώσει λύκειο, πρέπει να είσαι απόφοιτος είτε ΓΕΛ είτε ΕΠΑΛ. (δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι για τα ΙΙΕΚ, δεν νομίζω) Click για ανάπτυξη... Α τοτε ναι έχεις δίκιο . Καλά για τα ιδιωτικά άστο. Καταρχάς εκεί κάνεις όσες απουσίες θες και δεύτερον όχι δεν απαιτείται πχ απολυτηρίο λυκείου . Πήγε ένας γείτονας μας που μόνο δημοτικό τελείωσε και αυτό το 1800 και το δέχτηκαν. Στο ακμή. Ίσως από τα χειρότερα. Γενικά δεν υπάρχει ιδιωτικό ΙΕΚ που να έχω ακούσει καλά λόγια ... Όλοι λένε ότι σε κοροϊδεύουν. Γι αυτό πήγα σε δημόσιο . Ειδάλλως τα δίδακτρα είναι αρκετά προσιτά Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:03 Ο Citylights: #296 31-10-21 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Α τοτε ναι έχεις δίκιο . Καλά για τα ιδιωτικά άστο. Καταρχάς εκεί κάνεις όσες απουσίες θες και δεύτερον όχι δεν απαιτείται πχ απολυτηρίο λυκείου . Πήγε ένας γείτονας μας που μόνο δημοτικό τελείωσε και αυτό το 1800 και το δέχτηκαν. Στο ακμή. Ίσως από τα χειρότερα. Γενικά δεν υπάρχει ιδιωτικό ΙΕΚ που να έχω ακούσει καλά λόγια ... Όλοι λένε ότι σε κοροϊδεύουν. Γι αυτό πήγα σε δημόσιο . Ειδάλλως τα δίδακτρα είναι αρκετά προσιτά Click για ανάπτυξη... ε ναι...όπου υπάρχει χρήμα ξεχνάνε κανόνες. και στα πανεπιστήμια τι νομίζεις; αν υπάρχει χρήμα και εργασίες γίνονται και εξάμηνα βγαίνουν ανέκαθεν όλα αυτά, από φίλους μου έχω μάθει που έχουν τελειώσει πανεπιστήμιο οτι τα πληρωμένα πτυχία δεν είναι και λίγα και οτι τι έσκαγα να κάνω τις εργασίες του ΙΕΚ όταν στα πανεπιστήμια με ενα 20αρικακι στις κάνει άλλος. και εδώ στο φόρουμ τα έλεγαν κάποια μέλη: Λυκειακή vs φοιτητική ζωή Η ψυχη μου με επιασε ρε φιλε.Ζηστε ρε παιδια ζηστε τη πουτανα τη ζωη.Εχεις δει κανα ειδικο? εχω γνωστό μου έτσι.. ηλεκτρολόγος μηχανικός, τα δίνουν ολα στην σχολή, όμως με το που τελειώνουν πιάνονται καλά απο μεγάλες εταιρείες βγάζουν τουλάχιστον 1000ικο και ο γνωστός μάλιστα παντρεύτηκε... www.ischool.gr Τελευταία επεξεργασία: 31 Οκτωβρίου 2021 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:07 Ο Guest 881237: #297 31-10-21 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: ε ναι...όπου υπάρχει χρήμα ξεχνάνε κανόνες. Click για ανάπτυξη... Φυσικά . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #298 31-10-21 20:10 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: ε ναι...όπου υπάρχει χρήμα ξεχνάνε κανόνες. Click για ανάπτυξη... Παιδια δεν γινεται αυτο . δεν μπορουν να δωσουν πτυχιο ιεκ χωρις λυκειο. μπορει ο τυπος να ηταν παρατηρητης. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:16 Ο Guest 881237: #299 31-10-21 20:16 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Παιδια δεν γινεται αυτο . δεν μπορουν να δωσουν πτυχιο ιεκ χωρις λυκειο. μπορει ο τυπος να ηταν παρατηρητης. Click για ανάπτυξη... Όχι μία χαρά γίνεται. Κι εγώ πέρσι τους ρώτησα αν μπορώ να πάω από τώρα(πήγαινα γ λυκείου ακόμα) αλλά δεν έχω το απολυτήριο ακόμα και μου λένε ναι μπορείτε δεν είναι υποχρεωτικό . Επιχειρήσεις είναι ο,τι θέλουν κάνουν Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:25 Ο Citylights: #300 31-10-21 20:25 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Παιδια δεν γινεται αυτο . δεν μπορουν να δωσουν πτυχιο ιεκ χωρις λυκειο. μπορει ο τυπος να ηταν παρατηρητης. Click για ανάπτυξη... εε πάλι καλά.. αλλιως θα πήγαινε κάποιος κατευθείαν απο το νηπιαγωγείο. Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Όχι μία χαρά γίνεται. Κι εγώ πέρσι τους ρώτησα αν μπορώ να πάω από τώρα(πήγαινα γ λυκείου ακόμα) αλλά δεν έχω το απολυτήριο ακόμα και μου λένε ναι μπορείτε δεν είναι υποχρεωτικό . Επιχειρήσεις είναι ο,τι θέλουν κάνουν Click για ανάπτυξη... μήπως εννοούσαν να παρακολουθήσεις τα μαθήματα κάτι σαν φροντιστήριο, αλλά να μην έχεις την δυνατότητα για δίπλωμα;; που δεν δίνεις σε αυτούς εξετάσεις..είναι κρατικές εοππεπ που είπες και εσύ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate Alessandra Eliza Kaiti.07 gibi rseven Mapz Natsuko mysticfallsgirl12 Helen06 Pulsar Maria_Xagorari arpol03 iammary user2727 Antonia Alexandra Τρελας123 angelikitaraxia xraxra Praxis panaman evma048 Vagini roud angies menual Pharmacist01 SoyN chochoru Joji shadow Citylights damn penelopenick Dr. Gl. Luminous Wonderkid ggl charmander Scandal GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου tsiobieman margik giannhs2001 User2350 fmarulezkd Marios2020 Subutai Σπυρακος (^^) kost28 Miranda32 BloodyFairy Dionyshs1 Mukumbura Markos rafaela11 !georgitsa! calliope Mammy Nun Giii MART constansn Ryuzaki Alexecon1991 Xristosdimitra Mariahj xakounaamatata Dora140303 Nala barkos alexandrahere Johnman97 johnsala eukleidhs1821 Idontknoww Tzwrtzina! TheodoraNt Anna10 Kiki mat Christina947 PanMoonlight nikpap887 Jimmy20 GiorgosAsi Chrisa spring day George9989 Ismhnhpapa Tedi SlimShady snowy pacheiko Paul33.gr ρενακι 13 athinoula Clary An_uknown_world chester20080 Scott Nick2325 anastasis06 Than003 Nikoleta_Giann EiriniS20 paulkin94 diamag clevercat RVU imyrcarn lnesb korlef voοdoο Jocaste nucomer BioChemical Thanos_D Greg1900 Ada ada Κλημεντίνη thecrazycretan Unboxholics Μάρκος Βασίλης Stroka iManosX13 Viedo Άρτεμις Α. hirasawayui Memetchi johnpa Andriana nik PanosCh002 ros Arvacon ioannaion cel123 Slytherin sweater weather george777 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Και τα δύο είχα ένα ογκιδιο που οι γιατροί είπαν να μην ασχοληθώ καθόλου παρά μόνο εάν μεγαλώσει, μεγάλωσε και ιατρικά μπορούσε να γίνει και από απλό χειρουργο ή χειρουργό ορθοπεδικό αλλά το αποτέλεσμα θα ήταν αντιαισθητικό και με παρεπεμψαν σε πλαστικό Click για ανάπτυξη... Ααα οκ !
Kiki mat Νεοφερμένο μέλος Η Kiki mat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 83 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 22:39 Η Kiki mat έγραψε: #290 30-10-21 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Ααα οκ ! Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί στα στρουμφάκια εκείνο το στρουμφάκι με το καθρεφτάκι το λένε Μελενιο;Λιχου δης ο λιχουδης ,υπναρας ο υπναρας . Τελοσπάντων θα κάνω μία εργασία για την μόνη του Γενεθλιού της Παναγιάς . Μάθημα τα σαββάτα κάνετε ; Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 22:55 Ο Guest 881237: #291 30-10-21 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί στα στρουμφάκια εκείνο το στρουμφάκι με το καθρεφτάκι το λένε Μελενιο;Λιχου δης ο λιχουδης ,υπναρας ο υπναρας . Τελοσπάντων θα κάνω μία εργασία για την μόνη του Γενεθλιού της Παναγιάς . Μάθημα τα σαββάτα κάνετε ; Click για ανάπτυξη... Οχι Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 16:58 Ο Citylights: #292 31-10-21 16:58 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: α τι ιεκ δεν ειναι σχολειο ? τι ειναι εσπερινος? Click για ανάπτυξη... δεν είναι σχολείο (δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο) είναι μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση, σχολή (οργανισμός που παρέχει ανώτερες σπουδές). Αλλιώς αντί για ΕΠΑΛ που είναι (επαγγελματικό λύκειο) θα πήγαινε κάποιος κατευθείαν ΙΕΚ. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 18:41 Ο Guest 881237: #293 31-10-21 18:41 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: δεν είναι σχολείο (δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο) είναι μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση, σχολή (οργανισμός που παρέχει ανώτερες σπουδές). Αλλιώς αντί για ΕΠΑΛ που είναι (επαγγελματικό λύκειο) θα πήγαινε κάποιος κατευθείαν ΙΕΚ. Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι το αντικαθιστά. Έχουμε παιδιά που πήγαν επαλ και ήρθαν και εδώ . Είναι διαφορετικό κυρίως επειδή σου γίνεται η δυνατότητα να δώσεις την πιστοποίηση που ΕΟΠΠΕΠ Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 18:55 Ο Citylights: #294 31-10-21 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Δεν νομίζω ότι το αντικαθιστά. Έχουμε παιδιά που πήγαν επαλ και ήρθαν και εδώ . Είναι διαφορετικό κυρίως επειδή σου γίνεται η δυνατότητα να δώσεις την πιστοποίηση που ΕΟΠΠΕΠ Click για ανάπτυξη... τι εννοείς; δεν είπα οτι αντικαθιστά τα ΕΠΑΛ.. δεν μπορείς να πας ΙΕΚ αν δεν έχεις τελειώσει λύκειο, πρέπει να είσαι απόφοιτος είτε ΓΕΛ είτε ΕΠΑΛ. (δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι για τα ΙΙΕΚ, δεν νομίζω) Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 19:02 Ο Guest 881237: #295 31-10-21 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: τι εννοείς; δεν είπα οτι αντικαθιστά τα ΕΠΑΛ.. δεν μπορείς να πας ΙΕΚ αν δεν έχεις τελειώσει λύκειο, πρέπει να είσαι απόφοιτος είτε ΓΕΛ είτε ΕΠΑΛ. (δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι για τα ΙΙΕΚ, δεν νομίζω) Click για ανάπτυξη... Α τοτε ναι έχεις δίκιο . Καλά για τα ιδιωτικά άστο. Καταρχάς εκεί κάνεις όσες απουσίες θες και δεύτερον όχι δεν απαιτείται πχ απολυτηρίο λυκείου . Πήγε ένας γείτονας μας που μόνο δημοτικό τελείωσε και αυτό το 1800 και το δέχτηκαν. Στο ακμή. Ίσως από τα χειρότερα. Γενικά δεν υπάρχει ιδιωτικό ΙΕΚ που να έχω ακούσει καλά λόγια ... Όλοι λένε ότι σε κοροϊδεύουν. Γι αυτό πήγα σε δημόσιο . Ειδάλλως τα δίδακτρα είναι αρκετά προσιτά Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:03 Ο Citylights: #296 31-10-21 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Α τοτε ναι έχεις δίκιο . Καλά για τα ιδιωτικά άστο. Καταρχάς εκεί κάνεις όσες απουσίες θες και δεύτερον όχι δεν απαιτείται πχ απολυτηρίο λυκείου . Πήγε ένας γείτονας μας που μόνο δημοτικό τελείωσε και αυτό το 1800 και το δέχτηκαν. Στο ακμή. Ίσως από τα χειρότερα. Γενικά δεν υπάρχει ιδιωτικό ΙΕΚ που να έχω ακούσει καλά λόγια ... Όλοι λένε ότι σε κοροϊδεύουν. Γι αυτό πήγα σε δημόσιο . Ειδάλλως τα δίδακτρα είναι αρκετά προσιτά Click για ανάπτυξη... ε ναι...όπου υπάρχει χρήμα ξεχνάνε κανόνες. και στα πανεπιστήμια τι νομίζεις; αν υπάρχει χρήμα και εργασίες γίνονται και εξάμηνα βγαίνουν ανέκαθεν όλα αυτά, από φίλους μου έχω μάθει που έχουν τελειώσει πανεπιστήμιο οτι τα πληρωμένα πτυχία δεν είναι και λίγα και οτι τι έσκαγα να κάνω τις εργασίες του ΙΕΚ όταν στα πανεπιστήμια με ενα 20αρικακι στις κάνει άλλος. και εδώ στο φόρουμ τα έλεγαν κάποια μέλη: Λυκειακή vs φοιτητική ζωή Η ψυχη μου με επιασε ρε φιλε.Ζηστε ρε παιδια ζηστε τη πουτανα τη ζωη.Εχεις δει κανα ειδικο? εχω γνωστό μου έτσι.. ηλεκτρολόγος μηχανικός, τα δίνουν ολα στην σχολή, όμως με το που τελειώνουν πιάνονται καλά απο μεγάλες εταιρείες βγάζουν τουλάχιστον 1000ικο και ο γνωστός μάλιστα παντρεύτηκε... www.ischool.gr Τελευταία επεξεργασία: 31 Οκτωβρίου 2021 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:07 Ο Guest 881237: #297 31-10-21 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: ε ναι...όπου υπάρχει χρήμα ξεχνάνε κανόνες. Click για ανάπτυξη... Φυσικά . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #298 31-10-21 20:10 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: ε ναι...όπου υπάρχει χρήμα ξεχνάνε κανόνες. Click για ανάπτυξη... Παιδια δεν γινεται αυτο . δεν μπορουν να δωσουν πτυχιο ιεκ χωρις λυκειο. μπορει ο τυπος να ηταν παρατηρητης. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:16 Ο Guest 881237: #299 31-10-21 20:16 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Παιδια δεν γινεται αυτο . δεν μπορουν να δωσουν πτυχιο ιεκ χωρις λυκειο. μπορει ο τυπος να ηταν παρατηρητης. Click για ανάπτυξη... Όχι μία χαρά γίνεται. Κι εγώ πέρσι τους ρώτησα αν μπορώ να πάω από τώρα(πήγαινα γ λυκείου ακόμα) αλλά δεν έχω το απολυτήριο ακόμα και μου λένε ναι μπορείτε δεν είναι υποχρεωτικό . Επιχειρήσεις είναι ο,τι θέλουν κάνουν Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:25 Ο Citylights: #300 31-10-21 20:25 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Παιδια δεν γινεται αυτο . δεν μπορουν να δωσουν πτυχιο ιεκ χωρις λυκειο. μπορει ο τυπος να ηταν παρατηρητης. Click για ανάπτυξη... εε πάλι καλά.. αλλιως θα πήγαινε κάποιος κατευθείαν απο το νηπιαγωγείο. Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Όχι μία χαρά γίνεται. Κι εγώ πέρσι τους ρώτησα αν μπορώ να πάω από τώρα(πήγαινα γ λυκείου ακόμα) αλλά δεν έχω το απολυτήριο ακόμα και μου λένε ναι μπορείτε δεν είναι υποχρεωτικό . Επιχειρήσεις είναι ο,τι θέλουν κάνουν Click για ανάπτυξη... μήπως εννοούσαν να παρακολουθήσεις τα μαθήματα κάτι σαν φροντιστήριο, αλλά να μην έχεις την δυνατότητα για δίπλωμα;; που δεν δίνεις σε αυτούς εξετάσεις..είναι κρατικές εοππεπ που είπες και εσύ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate Alessandra Eliza Kaiti.07 gibi rseven Mapz Natsuko mysticfallsgirl12 Helen06 Pulsar Maria_Xagorari arpol03 iammary user2727 Antonia Alexandra Τρελας123 angelikitaraxia xraxra Praxis panaman evma048 Vagini roud angies menual Pharmacist01 SoyN chochoru Joji shadow Citylights damn penelopenick Dr. Gl. Luminous Wonderkid ggl charmander Scandal GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου tsiobieman margik giannhs2001 User2350 fmarulezkd Marios2020 Subutai Σπυρακος (^^) kost28 Miranda32 BloodyFairy Dionyshs1 Mukumbura Markos rafaela11 !georgitsa! calliope Mammy Nun Giii MART constansn Ryuzaki Alexecon1991 Xristosdimitra Mariahj xakounaamatata Dora140303 Nala barkos alexandrahere Johnman97 johnsala eukleidhs1821 Idontknoww Tzwrtzina! TheodoraNt Anna10 Kiki mat Christina947 PanMoonlight nikpap887 Jimmy20 GiorgosAsi Chrisa spring day George9989 Ismhnhpapa Tedi SlimShady snowy pacheiko Paul33.gr ρενακι 13 athinoula Clary An_uknown_world chester20080 Scott Nick2325 anastasis06 Than003 Nikoleta_Giann EiriniS20 paulkin94 diamag clevercat RVU imyrcarn lnesb korlef voοdoο Jocaste nucomer BioChemical Thanos_D Greg1900 Ada ada Κλημεντίνη thecrazycretan Unboxholics Μάρκος Βασίλης Stroka iManosX13 Viedo Άρτεμις Α. hirasawayui Memetchi johnpa Andriana nik PanosCh002 ros Arvacon ioannaion cel123 Slytherin sweater weather george777 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Ααα οκ ! Click για ανάπτυξη... Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί στα στρουμφάκια εκείνο το στρουμφάκι με το καθρεφτάκι το λένε Μελενιο;Λιχου δης ο λιχουδης ,υπναρας ο υπναρας . Τελοσπάντων θα κάνω μία εργασία για την μόνη του Γενεθλιού της Παναγιάς . Μάθημα τα σαββάτα κάνετε ;
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 30 Οκτωβρίου 2021 στις 22:55 Ο Guest 881237: #291 30-10-21 22:55 Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί στα στρουμφάκια εκείνο το στρουμφάκι με το καθρεφτάκι το λένε Μελενιο;Λιχου δης ο λιχουδης ,υπναρας ο υπναρας . Τελοσπάντων θα κάνω μία εργασία για την μόνη του Γενεθλιού της Παναγιάς . Μάθημα τα σαββάτα κάνετε ; Click για ανάπτυξη... Οχι Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 16:58 Ο Citylights: #292 31-10-21 16:58 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: α τι ιεκ δεν ειναι σχολειο ? τι ειναι εσπερινος? Click για ανάπτυξη... δεν είναι σχολείο (δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο) είναι μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση, σχολή (οργανισμός που παρέχει ανώτερες σπουδές). Αλλιώς αντί για ΕΠΑΛ που είναι (επαγγελματικό λύκειο) θα πήγαινε κάποιος κατευθείαν ΙΕΚ. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 18:41 Ο Guest 881237: #293 31-10-21 18:41 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: δεν είναι σχολείο (δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο) είναι μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση, σχολή (οργανισμός που παρέχει ανώτερες σπουδές). Αλλιώς αντί για ΕΠΑΛ που είναι (επαγγελματικό λύκειο) θα πήγαινε κάποιος κατευθείαν ΙΕΚ. Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι το αντικαθιστά. Έχουμε παιδιά που πήγαν επαλ και ήρθαν και εδώ . Είναι διαφορετικό κυρίως επειδή σου γίνεται η δυνατότητα να δώσεις την πιστοποίηση που ΕΟΠΠΕΠ Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 18:55 Ο Citylights: #294 31-10-21 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Δεν νομίζω ότι το αντικαθιστά. Έχουμε παιδιά που πήγαν επαλ και ήρθαν και εδώ . Είναι διαφορετικό κυρίως επειδή σου γίνεται η δυνατότητα να δώσεις την πιστοποίηση που ΕΟΠΠΕΠ Click για ανάπτυξη... τι εννοείς; δεν είπα οτι αντικαθιστά τα ΕΠΑΛ.. δεν μπορείς να πας ΙΕΚ αν δεν έχεις τελειώσει λύκειο, πρέπει να είσαι απόφοιτος είτε ΓΕΛ είτε ΕΠΑΛ. (δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι για τα ΙΙΕΚ, δεν νομίζω) Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 19:02 Ο Guest 881237: #295 31-10-21 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: τι εννοείς; δεν είπα οτι αντικαθιστά τα ΕΠΑΛ.. δεν μπορείς να πας ΙΕΚ αν δεν έχεις τελειώσει λύκειο, πρέπει να είσαι απόφοιτος είτε ΓΕΛ είτε ΕΠΑΛ. (δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι για τα ΙΙΕΚ, δεν νομίζω) Click για ανάπτυξη... Α τοτε ναι έχεις δίκιο . Καλά για τα ιδιωτικά άστο. Καταρχάς εκεί κάνεις όσες απουσίες θες και δεύτερον όχι δεν απαιτείται πχ απολυτηρίο λυκείου . Πήγε ένας γείτονας μας που μόνο δημοτικό τελείωσε και αυτό το 1800 και το δέχτηκαν. Στο ακμή. Ίσως από τα χειρότερα. Γενικά δεν υπάρχει ιδιωτικό ΙΕΚ που να έχω ακούσει καλά λόγια ... Όλοι λένε ότι σε κοροϊδεύουν. Γι αυτό πήγα σε δημόσιο . Ειδάλλως τα δίδακτρα είναι αρκετά προσιτά Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:03 Ο Citylights: #296 31-10-21 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Α τοτε ναι έχεις δίκιο . Καλά για τα ιδιωτικά άστο. Καταρχάς εκεί κάνεις όσες απουσίες θες και δεύτερον όχι δεν απαιτείται πχ απολυτηρίο λυκείου . Πήγε ένας γείτονας μας που μόνο δημοτικό τελείωσε και αυτό το 1800 και το δέχτηκαν. Στο ακμή. Ίσως από τα χειρότερα. Γενικά δεν υπάρχει ιδιωτικό ΙΕΚ που να έχω ακούσει καλά λόγια ... Όλοι λένε ότι σε κοροϊδεύουν. Γι αυτό πήγα σε δημόσιο . Ειδάλλως τα δίδακτρα είναι αρκετά προσιτά Click για ανάπτυξη... ε ναι...όπου υπάρχει χρήμα ξεχνάνε κανόνες. και στα πανεπιστήμια τι νομίζεις; αν υπάρχει χρήμα και εργασίες γίνονται και εξάμηνα βγαίνουν ανέκαθεν όλα αυτά, από φίλους μου έχω μάθει που έχουν τελειώσει πανεπιστήμιο οτι τα πληρωμένα πτυχία δεν είναι και λίγα και οτι τι έσκαγα να κάνω τις εργασίες του ΙΕΚ όταν στα πανεπιστήμια με ενα 20αρικακι στις κάνει άλλος. και εδώ στο φόρουμ τα έλεγαν κάποια μέλη: Λυκειακή vs φοιτητική ζωή Η ψυχη μου με επιασε ρε φιλε.Ζηστε ρε παιδια ζηστε τη πουτανα τη ζωη.Εχεις δει κανα ειδικο? εχω γνωστό μου έτσι.. ηλεκτρολόγος μηχανικός, τα δίνουν ολα στην σχολή, όμως με το που τελειώνουν πιάνονται καλά απο μεγάλες εταιρείες βγάζουν τουλάχιστον 1000ικο και ο γνωστός μάλιστα παντρεύτηκε... www.ischool.gr Τελευταία επεξεργασία: 31 Οκτωβρίου 2021 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:07 Ο Guest 881237: #297 31-10-21 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: ε ναι...όπου υπάρχει χρήμα ξεχνάνε κανόνες. Click για ανάπτυξη... Φυσικά . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #298 31-10-21 20:10 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: ε ναι...όπου υπάρχει χρήμα ξεχνάνε κανόνες. Click για ανάπτυξη... Παιδια δεν γινεται αυτο . δεν μπορουν να δωσουν πτυχιο ιεκ χωρις λυκειο. μπορει ο τυπος να ηταν παρατηρητης. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:16 Ο Guest 881237: #299 31-10-21 20:16 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Παιδια δεν γινεται αυτο . δεν μπορουν να δωσουν πτυχιο ιεκ χωρις λυκειο. μπορει ο τυπος να ηταν παρατηρητης. Click για ανάπτυξη... Όχι μία χαρά γίνεται. Κι εγώ πέρσι τους ρώτησα αν μπορώ να πάω από τώρα(πήγαινα γ λυκείου ακόμα) αλλά δεν έχω το απολυτήριο ακόμα και μου λένε ναι μπορείτε δεν είναι υποχρεωτικό . Επιχειρήσεις είναι ο,τι θέλουν κάνουν Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:25 Ο Citylights: #300 31-10-21 20:25 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Παιδια δεν γινεται αυτο . δεν μπορουν να δωσουν πτυχιο ιεκ χωρις λυκειο. μπορει ο τυπος να ηταν παρατηρητης. Click για ανάπτυξη... εε πάλι καλά.. αλλιως θα πήγαινε κάποιος κατευθείαν απο το νηπιαγωγείο. Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Όχι μία χαρά γίνεται. Κι εγώ πέρσι τους ρώτησα αν μπορώ να πάω από τώρα(πήγαινα γ λυκείου ακόμα) αλλά δεν έχω το απολυτήριο ακόμα και μου λένε ναι μπορείτε δεν είναι υποχρεωτικό . Επιχειρήσεις είναι ο,τι θέλουν κάνουν Click για ανάπτυξη... μήπως εννοούσαν να παρακολουθήσεις τα μαθήματα κάτι σαν φροντιστήριο, αλλά να μην έχεις την δυνατότητα για δίπλωμα;; που δεν δίνεις σε αυτούς εξετάσεις..είναι κρατικές εοππεπ που είπες και εσύ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate Alessandra Eliza Kaiti.07 gibi rseven Mapz Natsuko mysticfallsgirl12 Helen06 Pulsar Maria_Xagorari arpol03 iammary user2727 Antonia Alexandra Τρελας123 angelikitaraxia xraxra Praxis panaman evma048 Vagini roud angies menual Pharmacist01 SoyN chochoru Joji shadow Citylights damn penelopenick Dr. Gl. Luminous Wonderkid ggl charmander Scandal GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου tsiobieman margik giannhs2001 User2350 fmarulezkd Marios2020 Subutai Σπυρακος (^^) kost28 Miranda32 BloodyFairy Dionyshs1 Mukumbura Markos rafaela11 !georgitsa! calliope Mammy Nun Giii MART constansn Ryuzaki Alexecon1991 Xristosdimitra Mariahj xakounaamatata Dora140303 Nala barkos alexandrahere Johnman97 johnsala eukleidhs1821 Idontknoww Tzwrtzina! TheodoraNt Anna10 Kiki mat Christina947 PanMoonlight nikpap887 Jimmy20 GiorgosAsi Chrisa spring day George9989 Ismhnhpapa Tedi SlimShady snowy pacheiko Paul33.gr ρενακι 13 athinoula Clary An_uknown_world chester20080 Scott Nick2325 anastasis06 Than003 Nikoleta_Giann EiriniS20 paulkin94 diamag clevercat RVU imyrcarn lnesb korlef voοdoο Jocaste nucomer BioChemical Thanos_D Greg1900 Ada ada Κλημεντίνη thecrazycretan Unboxholics Μάρκος Βασίλης Stroka iManosX13 Viedo Άρτεμις Α. hirasawayui Memetchi johnpa Andriana nik PanosCh002 ros Arvacon ioannaion cel123 Slytherin sweater weather george777 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Kiki mat: Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί στα στρουμφάκια εκείνο το στρουμφάκι με το καθρεφτάκι το λένε Μελενιο;Λιχου δης ο λιχουδης ,υπναρας ο υπναρας . Τελοσπάντων θα κάνω μία εργασία για την μόνη του Γενεθλιού της Παναγιάς . Μάθημα τα σαββάτα κάνετε ; Click για ανάπτυξη... Οχι
Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 16:58 Ο Citylights: #292 31-10-21 16:58 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: α τι ιεκ δεν ειναι σχολειο ? τι ειναι εσπερινος? Click για ανάπτυξη... δεν είναι σχολείο (δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο) είναι μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση, σχολή (οργανισμός που παρέχει ανώτερες σπουδές). Αλλιώς αντί για ΕΠΑΛ που είναι (επαγγελματικό λύκειο) θα πήγαινε κάποιος κατευθείαν ΙΕΚ. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 18:41 Ο Guest 881237: #293 31-10-21 18:41 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: δεν είναι σχολείο (δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο) είναι μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση, σχολή (οργανισμός που παρέχει ανώτερες σπουδές). Αλλιώς αντί για ΕΠΑΛ που είναι (επαγγελματικό λύκειο) θα πήγαινε κάποιος κατευθείαν ΙΕΚ. Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι το αντικαθιστά. Έχουμε παιδιά που πήγαν επαλ και ήρθαν και εδώ . Είναι διαφορετικό κυρίως επειδή σου γίνεται η δυνατότητα να δώσεις την πιστοποίηση που ΕΟΠΠΕΠ Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 18:55 Ο Citylights: #294 31-10-21 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Δεν νομίζω ότι το αντικαθιστά. Έχουμε παιδιά που πήγαν επαλ και ήρθαν και εδώ . Είναι διαφορετικό κυρίως επειδή σου γίνεται η δυνατότητα να δώσεις την πιστοποίηση που ΕΟΠΠΕΠ Click για ανάπτυξη... τι εννοείς; δεν είπα οτι αντικαθιστά τα ΕΠΑΛ.. δεν μπορείς να πας ΙΕΚ αν δεν έχεις τελειώσει λύκειο, πρέπει να είσαι απόφοιτος είτε ΓΕΛ είτε ΕΠΑΛ. (δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι για τα ΙΙΕΚ, δεν νομίζω) Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 19:02 Ο Guest 881237: #295 31-10-21 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: τι εννοείς; δεν είπα οτι αντικαθιστά τα ΕΠΑΛ.. δεν μπορείς να πας ΙΕΚ αν δεν έχεις τελειώσει λύκειο, πρέπει να είσαι απόφοιτος είτε ΓΕΛ είτε ΕΠΑΛ. (δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι για τα ΙΙΕΚ, δεν νομίζω) Click για ανάπτυξη... Α τοτε ναι έχεις δίκιο . Καλά για τα ιδιωτικά άστο. Καταρχάς εκεί κάνεις όσες απουσίες θες και δεύτερον όχι δεν απαιτείται πχ απολυτηρίο λυκείου . Πήγε ένας γείτονας μας που μόνο δημοτικό τελείωσε και αυτό το 1800 και το δέχτηκαν. Στο ακμή. Ίσως από τα χειρότερα. Γενικά δεν υπάρχει ιδιωτικό ΙΕΚ που να έχω ακούσει καλά λόγια ... Όλοι λένε ότι σε κοροϊδεύουν. Γι αυτό πήγα σε δημόσιο . Ειδάλλως τα δίδακτρα είναι αρκετά προσιτά Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:03 Ο Citylights: #296 31-10-21 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Α τοτε ναι έχεις δίκιο . Καλά για τα ιδιωτικά άστο. Καταρχάς εκεί κάνεις όσες απουσίες θες και δεύτερον όχι δεν απαιτείται πχ απολυτηρίο λυκείου . Πήγε ένας γείτονας μας που μόνο δημοτικό τελείωσε και αυτό το 1800 και το δέχτηκαν. Στο ακμή. Ίσως από τα χειρότερα. Γενικά δεν υπάρχει ιδιωτικό ΙΕΚ που να έχω ακούσει καλά λόγια ... Όλοι λένε ότι σε κοροϊδεύουν. Γι αυτό πήγα σε δημόσιο . Ειδάλλως τα δίδακτρα είναι αρκετά προσιτά Click για ανάπτυξη... ε ναι...όπου υπάρχει χρήμα ξεχνάνε κανόνες. και στα πανεπιστήμια τι νομίζεις; αν υπάρχει χρήμα και εργασίες γίνονται και εξάμηνα βγαίνουν ανέκαθεν όλα αυτά, από φίλους μου έχω μάθει που έχουν τελειώσει πανεπιστήμιο οτι τα πληρωμένα πτυχία δεν είναι και λίγα και οτι τι έσκαγα να κάνω τις εργασίες του ΙΕΚ όταν στα πανεπιστήμια με ενα 20αρικακι στις κάνει άλλος. και εδώ στο φόρουμ τα έλεγαν κάποια μέλη: Λυκειακή vs φοιτητική ζωή Η ψυχη μου με επιασε ρε φιλε.Ζηστε ρε παιδια ζηστε τη πουτανα τη ζωη.Εχεις δει κανα ειδικο? εχω γνωστό μου έτσι.. ηλεκτρολόγος μηχανικός, τα δίνουν ολα στην σχολή, όμως με το που τελειώνουν πιάνονται καλά απο μεγάλες εταιρείες βγάζουν τουλάχιστον 1000ικο και ο γνωστός μάλιστα παντρεύτηκε... www.ischool.gr Τελευταία επεξεργασία: 31 Οκτωβρίου 2021 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:07 Ο Guest 881237: #297 31-10-21 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: ε ναι...όπου υπάρχει χρήμα ξεχνάνε κανόνες. Click για ανάπτυξη... Φυσικά . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #298 31-10-21 20:10 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: ε ναι...όπου υπάρχει χρήμα ξεχνάνε κανόνες. Click για ανάπτυξη... Παιδια δεν γινεται αυτο . δεν μπορουν να δωσουν πτυχιο ιεκ χωρις λυκειο. μπορει ο τυπος να ηταν παρατηρητης. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:16 Ο Guest 881237: #299 31-10-21 20:16 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Παιδια δεν γινεται αυτο . δεν μπορουν να δωσουν πτυχιο ιεκ χωρις λυκειο. μπορει ο τυπος να ηταν παρατηρητης. Click για ανάπτυξη... Όχι μία χαρά γίνεται. Κι εγώ πέρσι τους ρώτησα αν μπορώ να πάω από τώρα(πήγαινα γ λυκείου ακόμα) αλλά δεν έχω το απολυτήριο ακόμα και μου λένε ναι μπορείτε δεν είναι υποχρεωτικό . Επιχειρήσεις είναι ο,τι θέλουν κάνουν Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:25 Ο Citylights: #300 31-10-21 20:25 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Παιδια δεν γινεται αυτο . δεν μπορουν να δωσουν πτυχιο ιεκ χωρις λυκειο. μπορει ο τυπος να ηταν παρατηρητης. Click για ανάπτυξη... εε πάλι καλά.. αλλιως θα πήγαινε κάποιος κατευθείαν απο το νηπιαγωγείο. Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Όχι μία χαρά γίνεται. Κι εγώ πέρσι τους ρώτησα αν μπορώ να πάω από τώρα(πήγαινα γ λυκείου ακόμα) αλλά δεν έχω το απολυτήριο ακόμα και μου λένε ναι μπορείτε δεν είναι υποχρεωτικό . Επιχειρήσεις είναι ο,τι θέλουν κάνουν Click για ανάπτυξη... μήπως εννοούσαν να παρακολουθήσεις τα μαθήματα κάτι σαν φροντιστήριο, αλλά να μην έχεις την δυνατότητα για δίπλωμα;; που δεν δίνεις σε αυτούς εξετάσεις..είναι κρατικές εοππεπ που είπες και εσύ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate Alessandra Eliza Kaiti.07 gibi rseven Mapz Natsuko mysticfallsgirl12 Helen06 Pulsar Maria_Xagorari arpol03 iammary user2727 Antonia Alexandra Τρελας123 angelikitaraxia xraxra Praxis panaman evma048 Vagini roud angies menual Pharmacist01 SoyN chochoru Joji shadow Citylights damn penelopenick Dr. Gl. Luminous Wonderkid ggl charmander Scandal GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου tsiobieman margik giannhs2001 User2350 fmarulezkd Marios2020 Subutai Σπυρακος (^^) kost28 Miranda32 BloodyFairy Dionyshs1 Mukumbura Markos rafaela11 !georgitsa! calliope Mammy Nun Giii MART constansn Ryuzaki Alexecon1991 Xristosdimitra Mariahj xakounaamatata Dora140303 Nala barkos alexandrahere Johnman97 johnsala eukleidhs1821 Idontknoww Tzwrtzina! TheodoraNt Anna10 Kiki mat Christina947 PanMoonlight nikpap887 Jimmy20 GiorgosAsi Chrisa spring day George9989 Ismhnhpapa Tedi SlimShady snowy pacheiko Paul33.gr ρενακι 13 athinoula Clary An_uknown_world chester20080 Scott Nick2325 anastasis06 Than003 Nikoleta_Giann EiriniS20 paulkin94 diamag clevercat RVU imyrcarn lnesb korlef voοdoο Jocaste nucomer BioChemical Thanos_D Greg1900 Ada ada Κλημεντίνη thecrazycretan Unboxholics Μάρκος Βασίλης Stroka iManosX13 Viedo Άρτεμις Α. hirasawayui Memetchi johnpa Andriana nik PanosCh002 ros Arvacon ioannaion cel123 Slytherin sweater weather george777 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: α τι ιεκ δεν ειναι σχολειο ? τι ειναι εσπερινος? Click για ανάπτυξη... δεν είναι σχολείο (δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο) είναι μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση, σχολή (οργανισμός που παρέχει ανώτερες σπουδές). Αλλιώς αντί για ΕΠΑΛ που είναι (επαγγελματικό λύκειο) θα πήγαινε κάποιος κατευθείαν ΙΕΚ.
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 18:41 Ο Guest 881237: #293 31-10-21 18:41 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: δεν είναι σχολείο (δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο) είναι μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση, σχολή (οργανισμός που παρέχει ανώτερες σπουδές). Αλλιώς αντί για ΕΠΑΛ που είναι (επαγγελματικό λύκειο) θα πήγαινε κάποιος κατευθείαν ΙΕΚ. Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι το αντικαθιστά. Έχουμε παιδιά που πήγαν επαλ και ήρθαν και εδώ . Είναι διαφορετικό κυρίως επειδή σου γίνεται η δυνατότητα να δώσεις την πιστοποίηση που ΕΟΠΠΕΠ Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 18:55 Ο Citylights: #294 31-10-21 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Δεν νομίζω ότι το αντικαθιστά. Έχουμε παιδιά που πήγαν επαλ και ήρθαν και εδώ . Είναι διαφορετικό κυρίως επειδή σου γίνεται η δυνατότητα να δώσεις την πιστοποίηση που ΕΟΠΠΕΠ Click για ανάπτυξη... τι εννοείς; δεν είπα οτι αντικαθιστά τα ΕΠΑΛ.. δεν μπορείς να πας ΙΕΚ αν δεν έχεις τελειώσει λύκειο, πρέπει να είσαι απόφοιτος είτε ΓΕΛ είτε ΕΠΑΛ. (δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι για τα ΙΙΕΚ, δεν νομίζω) Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 19:02 Ο Guest 881237: #295 31-10-21 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: τι εννοείς; δεν είπα οτι αντικαθιστά τα ΕΠΑΛ.. δεν μπορείς να πας ΙΕΚ αν δεν έχεις τελειώσει λύκειο, πρέπει να είσαι απόφοιτος είτε ΓΕΛ είτε ΕΠΑΛ. (δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι για τα ΙΙΕΚ, δεν νομίζω) Click για ανάπτυξη... Α τοτε ναι έχεις δίκιο . Καλά για τα ιδιωτικά άστο. Καταρχάς εκεί κάνεις όσες απουσίες θες και δεύτερον όχι δεν απαιτείται πχ απολυτηρίο λυκείου . Πήγε ένας γείτονας μας που μόνο δημοτικό τελείωσε και αυτό το 1800 και το δέχτηκαν. Στο ακμή. Ίσως από τα χειρότερα. Γενικά δεν υπάρχει ιδιωτικό ΙΕΚ που να έχω ακούσει καλά λόγια ... Όλοι λένε ότι σε κοροϊδεύουν. Γι αυτό πήγα σε δημόσιο . Ειδάλλως τα δίδακτρα είναι αρκετά προσιτά Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:03 Ο Citylights: #296 31-10-21 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Α τοτε ναι έχεις δίκιο . Καλά για τα ιδιωτικά άστο. Καταρχάς εκεί κάνεις όσες απουσίες θες και δεύτερον όχι δεν απαιτείται πχ απολυτηρίο λυκείου . Πήγε ένας γείτονας μας που μόνο δημοτικό τελείωσε και αυτό το 1800 και το δέχτηκαν. Στο ακμή. Ίσως από τα χειρότερα. Γενικά δεν υπάρχει ιδιωτικό ΙΕΚ που να έχω ακούσει καλά λόγια ... Όλοι λένε ότι σε κοροϊδεύουν. Γι αυτό πήγα σε δημόσιο . Ειδάλλως τα δίδακτρα είναι αρκετά προσιτά Click για ανάπτυξη... ε ναι...όπου υπάρχει χρήμα ξεχνάνε κανόνες. και στα πανεπιστήμια τι νομίζεις; αν υπάρχει χρήμα και εργασίες γίνονται και εξάμηνα βγαίνουν ανέκαθεν όλα αυτά, από φίλους μου έχω μάθει που έχουν τελειώσει πανεπιστήμιο οτι τα πληρωμένα πτυχία δεν είναι και λίγα και οτι τι έσκαγα να κάνω τις εργασίες του ΙΕΚ όταν στα πανεπιστήμια με ενα 20αρικακι στις κάνει άλλος. και εδώ στο φόρουμ τα έλεγαν κάποια μέλη: Λυκειακή vs φοιτητική ζωή Η ψυχη μου με επιασε ρε φιλε.Ζηστε ρε παιδια ζηστε τη πουτανα τη ζωη.Εχεις δει κανα ειδικο? εχω γνωστό μου έτσι.. ηλεκτρολόγος μηχανικός, τα δίνουν ολα στην σχολή, όμως με το που τελειώνουν πιάνονται καλά απο μεγάλες εταιρείες βγάζουν τουλάχιστον 1000ικο και ο γνωστός μάλιστα παντρεύτηκε... www.ischool.gr Τελευταία επεξεργασία: 31 Οκτωβρίου 2021 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:07 Ο Guest 881237: #297 31-10-21 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: ε ναι...όπου υπάρχει χρήμα ξεχνάνε κανόνες. Click για ανάπτυξη... Φυσικά . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #298 31-10-21 20:10 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: ε ναι...όπου υπάρχει χρήμα ξεχνάνε κανόνες. Click για ανάπτυξη... Παιδια δεν γινεται αυτο . δεν μπορουν να δωσουν πτυχιο ιεκ χωρις λυκειο. μπορει ο τυπος να ηταν παρατηρητης. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:16 Ο Guest 881237: #299 31-10-21 20:16 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Παιδια δεν γινεται αυτο . δεν μπορουν να δωσουν πτυχιο ιεκ χωρις λυκειο. μπορει ο τυπος να ηταν παρατηρητης. Click για ανάπτυξη... Όχι μία χαρά γίνεται. Κι εγώ πέρσι τους ρώτησα αν μπορώ να πάω από τώρα(πήγαινα γ λυκείου ακόμα) αλλά δεν έχω το απολυτήριο ακόμα και μου λένε ναι μπορείτε δεν είναι υποχρεωτικό . Επιχειρήσεις είναι ο,τι θέλουν κάνουν Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:25 Ο Citylights: #300 31-10-21 20:25 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Παιδια δεν γινεται αυτο . δεν μπορουν να δωσουν πτυχιο ιεκ χωρις λυκειο. μπορει ο τυπος να ηταν παρατηρητης. Click για ανάπτυξη... εε πάλι καλά.. αλλιως θα πήγαινε κάποιος κατευθείαν απο το νηπιαγωγείο. Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Όχι μία χαρά γίνεται. Κι εγώ πέρσι τους ρώτησα αν μπορώ να πάω από τώρα(πήγαινα γ λυκείου ακόμα) αλλά δεν έχω το απολυτήριο ακόμα και μου λένε ναι μπορείτε δεν είναι υποχρεωτικό . Επιχειρήσεις είναι ο,τι θέλουν κάνουν Click για ανάπτυξη... μήπως εννοούσαν να παρακολουθήσεις τα μαθήματα κάτι σαν φροντιστήριο, αλλά να μην έχεις την δυνατότητα για δίπλωμα;; που δεν δίνεις σε αυτούς εξετάσεις..είναι κρατικές εοππεπ που είπες και εσύ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate Alessandra Eliza Kaiti.07 gibi rseven Mapz Natsuko mysticfallsgirl12 Helen06 Pulsar Maria_Xagorari arpol03 iammary user2727 Antonia Alexandra Τρελας123 angelikitaraxia xraxra Praxis panaman evma048 Vagini roud angies menual Pharmacist01 SoyN chochoru Joji shadow Citylights damn penelopenick Dr. Gl. Luminous Wonderkid ggl charmander Scandal GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου tsiobieman margik giannhs2001 User2350 fmarulezkd Marios2020 Subutai Σπυρακος (^^) kost28 Miranda32 BloodyFairy Dionyshs1 Mukumbura Markos rafaela11 !georgitsa! calliope Mammy Nun Giii MART constansn Ryuzaki Alexecon1991 Xristosdimitra Mariahj xakounaamatata Dora140303 Nala barkos alexandrahere Johnman97 johnsala eukleidhs1821 Idontknoww Tzwrtzina! TheodoraNt Anna10 Kiki mat Christina947 PanMoonlight nikpap887 Jimmy20 GiorgosAsi Chrisa spring day George9989 Ismhnhpapa Tedi SlimShady snowy pacheiko Paul33.gr ρενακι 13 athinoula Clary An_uknown_world chester20080 Scott Nick2325 anastasis06 Than003 Nikoleta_Giann EiriniS20 paulkin94 diamag clevercat RVU imyrcarn lnesb korlef voοdoο Jocaste nucomer BioChemical Thanos_D Greg1900 Ada ada Κλημεντίνη thecrazycretan Unboxholics Μάρκος Βασίλης Stroka iManosX13 Viedo Άρτεμις Α. hirasawayui Memetchi johnpa Andriana nik PanosCh002 ros Arvacon ioannaion cel123 Slytherin sweater weather george777 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Citylights: δεν είναι σχολείο (δημοτικό, γυμνάσιο, λύκειο) είναι μεταδευτεροβάθμια εκπαίδευση, σχολή (οργανισμός που παρέχει ανώτερες σπουδές). Αλλιώς αντί για ΕΠΑΛ που είναι (επαγγελματικό λύκειο) θα πήγαινε κάποιος κατευθείαν ΙΕΚ. Click για ανάπτυξη... Δεν νομίζω ότι το αντικαθιστά. Έχουμε παιδιά που πήγαν επαλ και ήρθαν και εδώ . Είναι διαφορετικό κυρίως επειδή σου γίνεται η δυνατότητα να δώσεις την πιστοποίηση που ΕΟΠΠΕΠ
Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 18:55 Ο Citylights: #294 31-10-21 18:55 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Δεν νομίζω ότι το αντικαθιστά. Έχουμε παιδιά που πήγαν επαλ και ήρθαν και εδώ . Είναι διαφορετικό κυρίως επειδή σου γίνεται η δυνατότητα να δώσεις την πιστοποίηση που ΕΟΠΠΕΠ Click για ανάπτυξη... τι εννοείς; δεν είπα οτι αντικαθιστά τα ΕΠΑΛ.. δεν μπορείς να πας ΙΕΚ αν δεν έχεις τελειώσει λύκειο, πρέπει να είσαι απόφοιτος είτε ΓΕΛ είτε ΕΠΑΛ. (δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι για τα ΙΙΕΚ, δεν νομίζω) Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 19:02 Ο Guest 881237: #295 31-10-21 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: τι εννοείς; δεν είπα οτι αντικαθιστά τα ΕΠΑΛ.. δεν μπορείς να πας ΙΕΚ αν δεν έχεις τελειώσει λύκειο, πρέπει να είσαι απόφοιτος είτε ΓΕΛ είτε ΕΠΑΛ. (δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι για τα ΙΙΕΚ, δεν νομίζω) Click για ανάπτυξη... Α τοτε ναι έχεις δίκιο . Καλά για τα ιδιωτικά άστο. Καταρχάς εκεί κάνεις όσες απουσίες θες και δεύτερον όχι δεν απαιτείται πχ απολυτηρίο λυκείου . Πήγε ένας γείτονας μας που μόνο δημοτικό τελείωσε και αυτό το 1800 και το δέχτηκαν. Στο ακμή. Ίσως από τα χειρότερα. Γενικά δεν υπάρχει ιδιωτικό ΙΕΚ που να έχω ακούσει καλά λόγια ... Όλοι λένε ότι σε κοροϊδεύουν. Γι αυτό πήγα σε δημόσιο . Ειδάλλως τα δίδακτρα είναι αρκετά προσιτά Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:03 Ο Citylights: #296 31-10-21 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Α τοτε ναι έχεις δίκιο . Καλά για τα ιδιωτικά άστο. Καταρχάς εκεί κάνεις όσες απουσίες θες και δεύτερον όχι δεν απαιτείται πχ απολυτηρίο λυκείου . Πήγε ένας γείτονας μας που μόνο δημοτικό τελείωσε και αυτό το 1800 και το δέχτηκαν. Στο ακμή. Ίσως από τα χειρότερα. Γενικά δεν υπάρχει ιδιωτικό ΙΕΚ που να έχω ακούσει καλά λόγια ... Όλοι λένε ότι σε κοροϊδεύουν. Γι αυτό πήγα σε δημόσιο . Ειδάλλως τα δίδακτρα είναι αρκετά προσιτά Click για ανάπτυξη... ε ναι...όπου υπάρχει χρήμα ξεχνάνε κανόνες. και στα πανεπιστήμια τι νομίζεις; αν υπάρχει χρήμα και εργασίες γίνονται και εξάμηνα βγαίνουν ανέκαθεν όλα αυτά, από φίλους μου έχω μάθει που έχουν τελειώσει πανεπιστήμιο οτι τα πληρωμένα πτυχία δεν είναι και λίγα και οτι τι έσκαγα να κάνω τις εργασίες του ΙΕΚ όταν στα πανεπιστήμια με ενα 20αρικακι στις κάνει άλλος. και εδώ στο φόρουμ τα έλεγαν κάποια μέλη: Λυκειακή vs φοιτητική ζωή Η ψυχη μου με επιασε ρε φιλε.Ζηστε ρε παιδια ζηστε τη πουτανα τη ζωη.Εχεις δει κανα ειδικο? εχω γνωστό μου έτσι.. ηλεκτρολόγος μηχανικός, τα δίνουν ολα στην σχολή, όμως με το που τελειώνουν πιάνονται καλά απο μεγάλες εταιρείες βγάζουν τουλάχιστον 1000ικο και ο γνωστός μάλιστα παντρεύτηκε... www.ischool.gr Τελευταία επεξεργασία: 31 Οκτωβρίου 2021 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:07 Ο Guest 881237: #297 31-10-21 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: ε ναι...όπου υπάρχει χρήμα ξεχνάνε κανόνες. Click για ανάπτυξη... Φυσικά . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #298 31-10-21 20:10 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: ε ναι...όπου υπάρχει χρήμα ξεχνάνε κανόνες. Click για ανάπτυξη... Παιδια δεν γινεται αυτο . δεν μπορουν να δωσουν πτυχιο ιεκ χωρις λυκειο. μπορει ο τυπος να ηταν παρατηρητης. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:16 Ο Guest 881237: #299 31-10-21 20:16 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Παιδια δεν γινεται αυτο . δεν μπορουν να δωσουν πτυχιο ιεκ χωρις λυκειο. μπορει ο τυπος να ηταν παρατηρητης. Click για ανάπτυξη... Όχι μία χαρά γίνεται. Κι εγώ πέρσι τους ρώτησα αν μπορώ να πάω από τώρα(πήγαινα γ λυκείου ακόμα) αλλά δεν έχω το απολυτήριο ακόμα και μου λένε ναι μπορείτε δεν είναι υποχρεωτικό . Επιχειρήσεις είναι ο,τι θέλουν κάνουν Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:25 Ο Citylights: #300 31-10-21 20:25 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Παιδια δεν γινεται αυτο . δεν μπορουν να δωσουν πτυχιο ιεκ χωρις λυκειο. μπορει ο τυπος να ηταν παρατηρητης. Click για ανάπτυξη... εε πάλι καλά.. αλλιως θα πήγαινε κάποιος κατευθείαν απο το νηπιαγωγείο. Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Όχι μία χαρά γίνεται. Κι εγώ πέρσι τους ρώτησα αν μπορώ να πάω από τώρα(πήγαινα γ λυκείου ακόμα) αλλά δεν έχω το απολυτήριο ακόμα και μου λένε ναι μπορείτε δεν είναι υποχρεωτικό . Επιχειρήσεις είναι ο,τι θέλουν κάνουν Click για ανάπτυξη... μήπως εννοούσαν να παρακολουθήσεις τα μαθήματα κάτι σαν φροντιστήριο, αλλά να μην έχεις την δυνατότητα για δίπλωμα;; που δεν δίνεις σε αυτούς εξετάσεις..είναι κρατικές εοππεπ που είπες και εσύ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate Alessandra Eliza Kaiti.07 gibi rseven Mapz Natsuko mysticfallsgirl12 Helen06 Pulsar Maria_Xagorari arpol03 iammary user2727 Antonia Alexandra Τρελας123 angelikitaraxia xraxra Praxis panaman evma048 Vagini roud angies menual Pharmacist01 SoyN chochoru Joji shadow Citylights damn penelopenick Dr. Gl. Luminous Wonderkid ggl charmander Scandal GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου tsiobieman margik giannhs2001 User2350 fmarulezkd Marios2020 Subutai Σπυρακος (^^) kost28 Miranda32 BloodyFairy Dionyshs1 Mukumbura Markos rafaela11 !georgitsa! calliope Mammy Nun Giii MART constansn Ryuzaki Alexecon1991 Xristosdimitra Mariahj xakounaamatata Dora140303 Nala barkos alexandrahere Johnman97 johnsala eukleidhs1821 Idontknoww Tzwrtzina! TheodoraNt Anna10 Kiki mat Christina947 PanMoonlight nikpap887 Jimmy20 GiorgosAsi Chrisa spring day George9989 Ismhnhpapa Tedi SlimShady snowy pacheiko Paul33.gr ρενακι 13 athinoula Clary An_uknown_world chester20080 Scott Nick2325 anastasis06 Than003 Nikoleta_Giann EiriniS20 paulkin94 diamag clevercat RVU imyrcarn lnesb korlef voοdoο Jocaste nucomer BioChemical Thanos_D Greg1900 Ada ada Κλημεντίνη thecrazycretan Unboxholics Μάρκος Βασίλης Stroka iManosX13 Viedo Άρτεμις Α. hirasawayui Memetchi johnpa Andriana nik PanosCh002 ros Arvacon ioannaion cel123 Slytherin sweater weather george777 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Δεν νομίζω ότι το αντικαθιστά. Έχουμε παιδιά που πήγαν επαλ και ήρθαν και εδώ . Είναι διαφορετικό κυρίως επειδή σου γίνεται η δυνατότητα να δώσεις την πιστοποίηση που ΕΟΠΠΕΠ Click για ανάπτυξη... τι εννοείς; δεν είπα οτι αντικαθιστά τα ΕΠΑΛ.. δεν μπορείς να πας ΙΕΚ αν δεν έχεις τελειώσει λύκειο, πρέπει να είσαι απόφοιτος είτε ΓΕΛ είτε ΕΠΑΛ. (δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι για τα ΙΙΕΚ, δεν νομίζω)
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 19:02 Ο Guest 881237: #295 31-10-21 19:02 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: τι εννοείς; δεν είπα οτι αντικαθιστά τα ΕΠΑΛ.. δεν μπορείς να πας ΙΕΚ αν δεν έχεις τελειώσει λύκειο, πρέπει να είσαι απόφοιτος είτε ΓΕΛ είτε ΕΠΑΛ. (δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι για τα ΙΙΕΚ, δεν νομίζω) Click για ανάπτυξη... Α τοτε ναι έχεις δίκιο . Καλά για τα ιδιωτικά άστο. Καταρχάς εκεί κάνεις όσες απουσίες θες και δεύτερον όχι δεν απαιτείται πχ απολυτηρίο λυκείου . Πήγε ένας γείτονας μας που μόνο δημοτικό τελείωσε και αυτό το 1800 και το δέχτηκαν. Στο ακμή. Ίσως από τα χειρότερα. Γενικά δεν υπάρχει ιδιωτικό ΙΕΚ που να έχω ακούσει καλά λόγια ... Όλοι λένε ότι σε κοροϊδεύουν. Γι αυτό πήγα σε δημόσιο . Ειδάλλως τα δίδακτρα είναι αρκετά προσιτά Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:03 Ο Citylights: #296 31-10-21 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Α τοτε ναι έχεις δίκιο . Καλά για τα ιδιωτικά άστο. Καταρχάς εκεί κάνεις όσες απουσίες θες και δεύτερον όχι δεν απαιτείται πχ απολυτηρίο λυκείου . Πήγε ένας γείτονας μας που μόνο δημοτικό τελείωσε και αυτό το 1800 και το δέχτηκαν. Στο ακμή. Ίσως από τα χειρότερα. Γενικά δεν υπάρχει ιδιωτικό ΙΕΚ που να έχω ακούσει καλά λόγια ... Όλοι λένε ότι σε κοροϊδεύουν. Γι αυτό πήγα σε δημόσιο . Ειδάλλως τα δίδακτρα είναι αρκετά προσιτά Click για ανάπτυξη... ε ναι...όπου υπάρχει χρήμα ξεχνάνε κανόνες. και στα πανεπιστήμια τι νομίζεις; αν υπάρχει χρήμα και εργασίες γίνονται και εξάμηνα βγαίνουν ανέκαθεν όλα αυτά, από φίλους μου έχω μάθει που έχουν τελειώσει πανεπιστήμιο οτι τα πληρωμένα πτυχία δεν είναι και λίγα και οτι τι έσκαγα να κάνω τις εργασίες του ΙΕΚ όταν στα πανεπιστήμια με ενα 20αρικακι στις κάνει άλλος. και εδώ στο φόρουμ τα έλεγαν κάποια μέλη: Λυκειακή vs φοιτητική ζωή Η ψυχη μου με επιασε ρε φιλε.Ζηστε ρε παιδια ζηστε τη πουτανα τη ζωη.Εχεις δει κανα ειδικο? εχω γνωστό μου έτσι.. ηλεκτρολόγος μηχανικός, τα δίνουν ολα στην σχολή, όμως με το που τελειώνουν πιάνονται καλά απο μεγάλες εταιρείες βγάζουν τουλάχιστον 1000ικο και ο γνωστός μάλιστα παντρεύτηκε... www.ischool.gr Τελευταία επεξεργασία: 31 Οκτωβρίου 2021 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:07 Ο Guest 881237: #297 31-10-21 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: ε ναι...όπου υπάρχει χρήμα ξεχνάνε κανόνες. Click για ανάπτυξη... Φυσικά . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #298 31-10-21 20:10 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: ε ναι...όπου υπάρχει χρήμα ξεχνάνε κανόνες. Click για ανάπτυξη... Παιδια δεν γινεται αυτο . δεν μπορουν να δωσουν πτυχιο ιεκ χωρις λυκειο. μπορει ο τυπος να ηταν παρατηρητης. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:16 Ο Guest 881237: #299 31-10-21 20:16 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Παιδια δεν γινεται αυτο . δεν μπορουν να δωσουν πτυχιο ιεκ χωρις λυκειο. μπορει ο τυπος να ηταν παρατηρητης. Click για ανάπτυξη... Όχι μία χαρά γίνεται. Κι εγώ πέρσι τους ρώτησα αν μπορώ να πάω από τώρα(πήγαινα γ λυκείου ακόμα) αλλά δεν έχω το απολυτήριο ακόμα και μου λένε ναι μπορείτε δεν είναι υποχρεωτικό . Επιχειρήσεις είναι ο,τι θέλουν κάνουν Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:25 Ο Citylights: #300 31-10-21 20:25 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Παιδια δεν γινεται αυτο . δεν μπορουν να δωσουν πτυχιο ιεκ χωρις λυκειο. μπορει ο τυπος να ηταν παρατηρητης. Click για ανάπτυξη... εε πάλι καλά.. αλλιως θα πήγαινε κάποιος κατευθείαν απο το νηπιαγωγείο. Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Όχι μία χαρά γίνεται. Κι εγώ πέρσι τους ρώτησα αν μπορώ να πάω από τώρα(πήγαινα γ λυκείου ακόμα) αλλά δεν έχω το απολυτήριο ακόμα και μου λένε ναι μπορείτε δεν είναι υποχρεωτικό . Επιχειρήσεις είναι ο,τι θέλουν κάνουν Click για ανάπτυξη... μήπως εννοούσαν να παρακολουθήσεις τα μαθήματα κάτι σαν φροντιστήριο, αλλά να μην έχεις την δυνατότητα για δίπλωμα;; που δεν δίνεις σε αυτούς εξετάσεις..είναι κρατικές εοππεπ που είπες και εσύ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate Alessandra Eliza Kaiti.07 gibi rseven Mapz Natsuko mysticfallsgirl12 Helen06 Pulsar Maria_Xagorari arpol03 iammary user2727 Antonia Alexandra Τρελας123 angelikitaraxia xraxra Praxis panaman evma048 Vagini roud angies menual Pharmacist01 SoyN chochoru Joji shadow Citylights damn penelopenick Dr. Gl. Luminous Wonderkid ggl charmander Scandal GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου tsiobieman margik giannhs2001 User2350 fmarulezkd Marios2020 Subutai Σπυρακος (^^) kost28 Miranda32 BloodyFairy Dionyshs1 Mukumbura Markos rafaela11 !georgitsa! calliope Mammy Nun Giii MART constansn Ryuzaki Alexecon1991 Xristosdimitra Mariahj xakounaamatata Dora140303 Nala barkos alexandrahere Johnman97 johnsala eukleidhs1821 Idontknoww Tzwrtzina! TheodoraNt Anna10 Kiki mat Christina947 PanMoonlight nikpap887 Jimmy20 GiorgosAsi Chrisa spring day George9989 Ismhnhpapa Tedi SlimShady snowy pacheiko Paul33.gr ρενακι 13 athinoula Clary An_uknown_world chester20080 Scott Nick2325 anastasis06 Than003 Nikoleta_Giann EiriniS20 paulkin94 diamag clevercat RVU imyrcarn lnesb korlef voοdoο Jocaste nucomer BioChemical Thanos_D Greg1900 Ada ada Κλημεντίνη thecrazycretan Unboxholics Μάρκος Βασίλης Stroka iManosX13 Viedo Άρτεμις Α. hirasawayui Memetchi johnpa Andriana nik PanosCh002 ros Arvacon ioannaion cel123 Slytherin sweater weather george777 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Citylights: τι εννοείς; δεν είπα οτι αντικαθιστά τα ΕΠΑΛ.. δεν μπορείς να πας ΙΕΚ αν δεν έχεις τελειώσει λύκειο, πρέπει να είσαι απόφοιτος είτε ΓΕΛ είτε ΕΠΑΛ. (δεν ξέρω αν αλλάζει κάτι για τα ΙΙΕΚ, δεν νομίζω) Click για ανάπτυξη... Α τοτε ναι έχεις δίκιο . Καλά για τα ιδιωτικά άστο. Καταρχάς εκεί κάνεις όσες απουσίες θες και δεύτερον όχι δεν απαιτείται πχ απολυτηρίο λυκείου . Πήγε ένας γείτονας μας που μόνο δημοτικό τελείωσε και αυτό το 1800 και το δέχτηκαν. Στο ακμή. Ίσως από τα χειρότερα. Γενικά δεν υπάρχει ιδιωτικό ΙΕΚ που να έχω ακούσει καλά λόγια ... Όλοι λένε ότι σε κοροϊδεύουν. Γι αυτό πήγα σε δημόσιο . Ειδάλλως τα δίδακτρα είναι αρκετά προσιτά
Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:03 Ο Citylights: #296 31-10-21 20:03 Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Α τοτε ναι έχεις δίκιο . Καλά για τα ιδιωτικά άστο. Καταρχάς εκεί κάνεις όσες απουσίες θες και δεύτερον όχι δεν απαιτείται πχ απολυτηρίο λυκείου . Πήγε ένας γείτονας μας που μόνο δημοτικό τελείωσε και αυτό το 1800 και το δέχτηκαν. Στο ακμή. Ίσως από τα χειρότερα. Γενικά δεν υπάρχει ιδιωτικό ΙΕΚ που να έχω ακούσει καλά λόγια ... Όλοι λένε ότι σε κοροϊδεύουν. Γι αυτό πήγα σε δημόσιο . Ειδάλλως τα δίδακτρα είναι αρκετά προσιτά Click για ανάπτυξη... ε ναι...όπου υπάρχει χρήμα ξεχνάνε κανόνες. και στα πανεπιστήμια τι νομίζεις; αν υπάρχει χρήμα και εργασίες γίνονται και εξάμηνα βγαίνουν ανέκαθεν όλα αυτά, από φίλους μου έχω μάθει που έχουν τελειώσει πανεπιστήμιο οτι τα πληρωμένα πτυχία δεν είναι και λίγα και οτι τι έσκαγα να κάνω τις εργασίες του ΙΕΚ όταν στα πανεπιστήμια με ενα 20αρικακι στις κάνει άλλος. και εδώ στο φόρουμ τα έλεγαν κάποια μέλη: Λυκειακή vs φοιτητική ζωή Η ψυχη μου με επιασε ρε φιλε.Ζηστε ρε παιδια ζηστε τη πουτανα τη ζωη.Εχεις δει κανα ειδικο? εχω γνωστό μου έτσι.. ηλεκτρολόγος μηχανικός, τα δίνουν ολα στην σχολή, όμως με το που τελειώνουν πιάνονται καλά απο μεγάλες εταιρείες βγάζουν τουλάχιστον 1000ικο και ο γνωστός μάλιστα παντρεύτηκε... www.ischool.gr Τελευταία επεξεργασία: 31 Οκτωβρίου 2021 Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:07 Ο Guest 881237: #297 31-10-21 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: ε ναι...όπου υπάρχει χρήμα ξεχνάνε κανόνες. Click για ανάπτυξη... Φυσικά . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #298 31-10-21 20:10 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: ε ναι...όπου υπάρχει χρήμα ξεχνάνε κανόνες. Click για ανάπτυξη... Παιδια δεν γινεται αυτο . δεν μπορουν να δωσουν πτυχιο ιεκ χωρις λυκειο. μπορει ο τυπος να ηταν παρατηρητης. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:16 Ο Guest 881237: #299 31-10-21 20:16 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Παιδια δεν γινεται αυτο . δεν μπορουν να δωσουν πτυχιο ιεκ χωρις λυκειο. μπορει ο τυπος να ηταν παρατηρητης. Click για ανάπτυξη... Όχι μία χαρά γίνεται. Κι εγώ πέρσι τους ρώτησα αν μπορώ να πάω από τώρα(πήγαινα γ λυκείου ακόμα) αλλά δεν έχω το απολυτήριο ακόμα και μου λένε ναι μπορείτε δεν είναι υποχρεωτικό . Επιχειρήσεις είναι ο,τι θέλουν κάνουν Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:25 Ο Citylights: #300 31-10-21 20:25 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Παιδια δεν γινεται αυτο . δεν μπορουν να δωσουν πτυχιο ιεκ χωρις λυκειο. μπορει ο τυπος να ηταν παρατηρητης. Click για ανάπτυξη... εε πάλι καλά.. αλλιως θα πήγαινε κάποιος κατευθείαν απο το νηπιαγωγείο. Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Όχι μία χαρά γίνεται. Κι εγώ πέρσι τους ρώτησα αν μπορώ να πάω από τώρα(πήγαινα γ λυκείου ακόμα) αλλά δεν έχω το απολυτήριο ακόμα και μου λένε ναι μπορείτε δεν είναι υποχρεωτικό . Επιχειρήσεις είναι ο,τι θέλουν κάνουν Click για ανάπτυξη... μήπως εννοούσαν να παρακολουθήσεις τα μαθήματα κάτι σαν φροντιστήριο, αλλά να μην έχεις την δυνατότητα για δίπλωμα;; που δεν δίνεις σε αυτούς εξετάσεις..είναι κρατικές εοππεπ που είπες και εσύ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate Alessandra Eliza Kaiti.07 gibi rseven Mapz Natsuko mysticfallsgirl12 Helen06 Pulsar Maria_Xagorari arpol03 iammary user2727 Antonia Alexandra Τρελας123 angelikitaraxia xraxra Praxis panaman evma048 Vagini roud angies menual Pharmacist01 SoyN chochoru Joji shadow Citylights damn penelopenick Dr. Gl. Luminous Wonderkid ggl charmander Scandal GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου tsiobieman margik giannhs2001 User2350 fmarulezkd Marios2020 Subutai Σπυρακος (^^) kost28 Miranda32 BloodyFairy Dionyshs1 Mukumbura Markos rafaela11 !georgitsa! calliope Mammy Nun Giii MART constansn Ryuzaki Alexecon1991 Xristosdimitra Mariahj xakounaamatata Dora140303 Nala barkos alexandrahere Johnman97 johnsala eukleidhs1821 Idontknoww Tzwrtzina! TheodoraNt Anna10 Kiki mat Christina947 PanMoonlight nikpap887 Jimmy20 GiorgosAsi Chrisa spring day George9989 Ismhnhpapa Tedi SlimShady snowy pacheiko Paul33.gr ρενακι 13 athinoula Clary An_uknown_world chester20080 Scott Nick2325 anastasis06 Than003 Nikoleta_Giann EiriniS20 paulkin94 diamag clevercat RVU imyrcarn lnesb korlef voοdoο Jocaste nucomer BioChemical Thanos_D Greg1900 Ada ada Κλημεντίνη thecrazycretan Unboxholics Μάρκος Βασίλης Stroka iManosX13 Viedo Άρτεμις Α. hirasawayui Memetchi johnpa Andriana nik PanosCh002 ros Arvacon ioannaion cel123 Slytherin sweater weather george777 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Α τοτε ναι έχεις δίκιο . Καλά για τα ιδιωτικά άστο. Καταρχάς εκεί κάνεις όσες απουσίες θες και δεύτερον όχι δεν απαιτείται πχ απολυτηρίο λυκείου . Πήγε ένας γείτονας μας που μόνο δημοτικό τελείωσε και αυτό το 1800 και το δέχτηκαν. Στο ακμή. Ίσως από τα χειρότερα. Γενικά δεν υπάρχει ιδιωτικό ΙΕΚ που να έχω ακούσει καλά λόγια ... Όλοι λένε ότι σε κοροϊδεύουν. Γι αυτό πήγα σε δημόσιο . Ειδάλλως τα δίδακτρα είναι αρκετά προσιτά Click για ανάπτυξη... ε ναι...όπου υπάρχει χρήμα ξεχνάνε κανόνες. και στα πανεπιστήμια τι νομίζεις; αν υπάρχει χρήμα και εργασίες γίνονται και εξάμηνα βγαίνουν ανέκαθεν όλα αυτά, από φίλους μου έχω μάθει που έχουν τελειώσει πανεπιστήμιο οτι τα πληρωμένα πτυχία δεν είναι και λίγα και οτι τι έσκαγα να κάνω τις εργασίες του ΙΕΚ όταν στα πανεπιστήμια με ενα 20αρικακι στις κάνει άλλος. και εδώ στο φόρουμ τα έλεγαν κάποια μέλη: Λυκειακή vs φοιτητική ζωή Η ψυχη μου με επιασε ρε φιλε.Ζηστε ρε παιδια ζηστε τη πουτανα τη ζωη.Εχεις δει κανα ειδικο? εχω γνωστό μου έτσι.. ηλεκτρολόγος μηχανικός, τα δίνουν ολα στην σχολή, όμως με το που τελειώνουν πιάνονται καλά απο μεγάλες εταιρείες βγάζουν τουλάχιστον 1000ικο και ο γνωστός μάλιστα παντρεύτηκε... www.ischool.gr
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:07 Ο Guest 881237: #297 31-10-21 20:07 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: ε ναι...όπου υπάρχει χρήμα ξεχνάνε κανόνες. Click για ανάπτυξη... Φυσικά . ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #298 31-10-21 20:10 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: ε ναι...όπου υπάρχει χρήμα ξεχνάνε κανόνες. Click για ανάπτυξη... Παιδια δεν γινεται αυτο . δεν μπορουν να δωσουν πτυχιο ιεκ χωρις λυκειο. μπορει ο τυπος να ηταν παρατηρητης. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:16 Ο Guest 881237: #299 31-10-21 20:16 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Παιδια δεν γινεται αυτο . δεν μπορουν να δωσουν πτυχιο ιεκ χωρις λυκειο. μπορει ο τυπος να ηταν παρατηρητης. Click για ανάπτυξη... Όχι μία χαρά γίνεται. Κι εγώ πέρσι τους ρώτησα αν μπορώ να πάω από τώρα(πήγαινα γ λυκείου ακόμα) αλλά δεν έχω το απολυτήριο ακόμα και μου λένε ναι μπορείτε δεν είναι υποχρεωτικό . Επιχειρήσεις είναι ο,τι θέλουν κάνουν Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:25 Ο Citylights: #300 31-10-21 20:25 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Παιδια δεν γινεται αυτο . δεν μπορουν να δωσουν πτυχιο ιεκ χωρις λυκειο. μπορει ο τυπος να ηταν παρατηρητης. Click για ανάπτυξη... εε πάλι καλά.. αλλιως θα πήγαινε κάποιος κατευθείαν απο το νηπιαγωγείο. Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Όχι μία χαρά γίνεται. Κι εγώ πέρσι τους ρώτησα αν μπορώ να πάω από τώρα(πήγαινα γ λυκείου ακόμα) αλλά δεν έχω το απολυτήριο ακόμα και μου λένε ναι μπορείτε δεν είναι υποχρεωτικό . Επιχειρήσεις είναι ο,τι θέλουν κάνουν Click για ανάπτυξη... μήπως εννοούσαν να παρακολουθήσεις τα μαθήματα κάτι σαν φροντιστήριο, αλλά να μην έχεις την δυνατότητα για δίπλωμα;; που δεν δίνεις σε αυτούς εξετάσεις..είναι κρατικές εοππεπ που είπες και εσύ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate Alessandra Eliza Kaiti.07 gibi rseven Mapz Natsuko mysticfallsgirl12 Helen06 Pulsar Maria_Xagorari arpol03 iammary user2727 Antonia Alexandra Τρελας123 angelikitaraxia xraxra Praxis panaman evma048 Vagini roud angies menual Pharmacist01 SoyN chochoru Joji shadow Citylights damn penelopenick Dr. Gl. Luminous Wonderkid ggl charmander Scandal GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου tsiobieman margik giannhs2001 User2350 fmarulezkd Marios2020 Subutai Σπυρακος (^^) kost28 Miranda32 BloodyFairy Dionyshs1 Mukumbura Markos rafaela11 !georgitsa! calliope Mammy Nun Giii MART constansn Ryuzaki Alexecon1991 Xristosdimitra Mariahj xakounaamatata Dora140303 Nala barkos alexandrahere Johnman97 johnsala eukleidhs1821 Idontknoww Tzwrtzina! TheodoraNt Anna10 Kiki mat Christina947 PanMoonlight nikpap887 Jimmy20 GiorgosAsi Chrisa spring day George9989 Ismhnhpapa Tedi SlimShady snowy pacheiko Paul33.gr ρενακι 13 athinoula Clary An_uknown_world chester20080 Scott Nick2325 anastasis06 Than003 Nikoleta_Giann EiriniS20 paulkin94 diamag clevercat RVU imyrcarn lnesb korlef voοdoο Jocaste nucomer BioChemical Thanos_D Greg1900 Ada ada Κλημεντίνη thecrazycretan Unboxholics Μάρκος Βασίλης Stroka iManosX13 Viedo Άρτεμις Α. hirasawayui Memetchi johnpa Andriana nik PanosCh002 ros Arvacon ioannaion cel123 Slytherin sweater weather george777 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Citylights: ε ναι...όπου υπάρχει χρήμα ξεχνάνε κανόνες. Click για ανάπτυξη... Φυσικά .
ιωαννηs Επιφανές μέλος Ο ιωαννηs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 25 ετών, Φοιτητής του τμήματος Πρόγραμμα Ιερατικών Σπουδών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 15.452 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:10 Ο ιωαννηs έγραψε: #298 31-10-21 20:10 Αρχική Δημοσίευση από Citylights: ε ναι...όπου υπάρχει χρήμα ξεχνάνε κανόνες. Click για ανάπτυξη... Παιδια δεν γινεται αυτο . δεν μπορουν να δωσουν πτυχιο ιεκ χωρις λυκειο. μπορει ο τυπος να ηταν παρατηρητης. Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:16 Ο Guest 881237: #299 31-10-21 20:16 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Παιδια δεν γινεται αυτο . δεν μπορουν να δωσουν πτυχιο ιεκ χωρις λυκειο. μπορει ο τυπος να ηταν παρατηρητης. Click για ανάπτυξη... Όχι μία χαρά γίνεται. Κι εγώ πέρσι τους ρώτησα αν μπορώ να πάω από τώρα(πήγαινα γ λυκείου ακόμα) αλλά δεν έχω το απολυτήριο ακόμα και μου λένε ναι μπορείτε δεν είναι υποχρεωτικό . Επιχειρήσεις είναι ο,τι θέλουν κάνουν Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:25 Ο Citylights: #300 31-10-21 20:25 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Παιδια δεν γινεται αυτο . δεν μπορουν να δωσουν πτυχιο ιεκ χωρις λυκειο. μπορει ο τυπος να ηταν παρατηρητης. Click για ανάπτυξη... εε πάλι καλά.. αλλιως θα πήγαινε κάποιος κατευθείαν απο το νηπιαγωγείο. Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Όχι μία χαρά γίνεται. Κι εγώ πέρσι τους ρώτησα αν μπορώ να πάω από τώρα(πήγαινα γ λυκείου ακόμα) αλλά δεν έχω το απολυτήριο ακόμα και μου λένε ναι μπορείτε δεν είναι υποχρεωτικό . Επιχειρήσεις είναι ο,τι θέλουν κάνουν Click για ανάπτυξη... μήπως εννοούσαν να παρακολουθήσεις τα μαθήματα κάτι σαν φροντιστήριο, αλλά να μην έχεις την δυνατότητα για δίπλωμα;; που δεν δίνεις σε αυτούς εξετάσεις..είναι κρατικές εοππεπ που είπες και εσύ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 181 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: friesnchocolate Alessandra Eliza Kaiti.07 gibi rseven Mapz Natsuko mysticfallsgirl12 Helen06 Pulsar Maria_Xagorari arpol03 iammary user2727 Antonia Alexandra Τρελας123 angelikitaraxia xraxra Praxis panaman evma048 Vagini roud angies menual Pharmacist01 SoyN chochoru Joji shadow Citylights damn penelopenick Dr. Gl. Luminous Wonderkid ggl charmander Scandal GeorgePap2003 Έλενα Παπαμακαριου tsiobieman margik giannhs2001 User2350 fmarulezkd Marios2020 Subutai Σπυρακος (^^) kost28 Miranda32 BloodyFairy Dionyshs1 Mukumbura Markos rafaela11 !georgitsa! calliope Mammy Nun Giii MART constansn Ryuzaki Alexecon1991 Xristosdimitra Mariahj xakounaamatata Dora140303 Nala barkos alexandrahere Johnman97 johnsala eukleidhs1821 Idontknoww Tzwrtzina! TheodoraNt Anna10 Kiki mat Christina947 PanMoonlight nikpap887 Jimmy20 GiorgosAsi Chrisa spring day George9989 Ismhnhpapa Tedi SlimShady snowy pacheiko Paul33.gr ρενακι 13 athinoula Clary An_uknown_world chester20080 Scott Nick2325 anastasis06 Than003 Nikoleta_Giann EiriniS20 paulkin94 diamag clevercat RVU imyrcarn lnesb korlef voοdoο Jocaste nucomer BioChemical Thanos_D Greg1900 Ada ada Κλημεντίνη thecrazycretan Unboxholics Μάρκος Βασίλης Stroka iManosX13 Viedo Άρτεμις Α. hirasawayui Memetchi johnpa Andriana nik PanosCh002 ros Arvacon ioannaion cel123 Slytherin sweater weather george777 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Citylights: ε ναι...όπου υπάρχει χρήμα ξεχνάνε κανόνες. Click για ανάπτυξη... Παιδια δεν γινεται αυτο . δεν μπορουν να δωσουν πτυχιο ιεκ χωρις λυκειο. μπορει ο τυπος να ηταν παρατηρητης.
Guest 881237 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:16 Ο Guest 881237: #299 31-10-21 20:16 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Παιδια δεν γινεται αυτο . δεν μπορουν να δωσουν πτυχιο ιεκ χωρις λυκειο. μπορει ο τυπος να ηταν παρατηρητης. Click για ανάπτυξη... Όχι μία χαρά γίνεται. Κι εγώ πέρσι τους ρώτησα αν μπορώ να πάω από τώρα(πήγαινα γ λυκείου ακόμα) αλλά δεν έχω το απολυτήριο ακόμα και μου λένε ναι μπορείτε δεν είναι υποχρεωτικό . Επιχειρήσεις είναι ο,τι θέλουν κάνουν Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:25 Ο Citylights: #300 31-10-21 20:25 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Παιδια δεν γινεται αυτο . δεν μπορουν να δωσουν πτυχιο ιεκ χωρις λυκειο. μπορει ο τυπος να ηταν παρατηρητης. Click για ανάπτυξη... εε πάλι καλά.. αλλιως θα πήγαινε κάποιος κατευθείαν απο το νηπιαγωγείο. Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Όχι μία χαρά γίνεται. Κι εγώ πέρσι τους ρώτησα αν μπορώ να πάω από τώρα(πήγαινα γ λυκείου ακόμα) αλλά δεν έχω το απολυτήριο ακόμα και μου λένε ναι μπορείτε δεν είναι υποχρεωτικό . Επιχειρήσεις είναι ο,τι θέλουν κάνουν Click για ανάπτυξη... μήπως εννοούσαν να παρακολουθήσεις τα μαθήματα κάτι σαν φροντιστήριο, αλλά να μην έχεις την δυνατότητα για δίπλωμα;; που δεν δίνεις σε αυτούς εξετάσεις..είναι κρατικές εοππεπ που είπες και εσύ. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 13 14 15 16 17 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 15 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 15 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Παιδια δεν γινεται αυτο . δεν μπορουν να δωσουν πτυχιο ιεκ χωρις λυκειο. μπορει ο τυπος να ηταν παρατηρητης. Click για ανάπτυξη... Όχι μία χαρά γίνεται. Κι εγώ πέρσι τους ρώτησα αν μπορώ να πάω από τώρα(πήγαινα γ λυκείου ακόμα) αλλά δεν έχω το απολυτήριο ακόμα και μου λένε ναι μπορείτε δεν είναι υποχρεωτικό . Επιχειρήσεις είναι ο,τι θέλουν κάνουν
Citylights Πολύ δραστήριο μέλος Ο Citylights αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 912 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2021 στις 20:25 Ο Citylights: #300 31-10-21 20:25 Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Παιδια δεν γινεται αυτο . δεν μπορουν να δωσουν πτυχιο ιεκ χωρις λυκειο. μπορει ο τυπος να ηταν παρατηρητης. Click για ανάπτυξη... εε πάλι καλά.. αλλιως θα πήγαινε κάποιος κατευθείαν απο το νηπιαγωγείο. Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Όχι μία χαρά γίνεται. Κι εγώ πέρσι τους ρώτησα αν μπορώ να πάω από τώρα(πήγαινα γ λυκείου ακόμα) αλλά δεν έχω το απολυτήριο ακόμα και μου λένε ναι μπορείτε δεν είναι υποχρεωτικό . Επιχειρήσεις είναι ο,τι θέλουν κάνουν Click για ανάπτυξη... μήπως εννοούσαν να παρακολουθήσεις τα μαθήματα κάτι σαν φροντιστήριο, αλλά να μην έχεις την δυνατότητα για δίπλωμα;; που δεν δίνεις σε αυτούς εξετάσεις..είναι κρατικές εοππεπ που είπες και εσύ.
Αρχική Δημοσίευση από γιαννης_00: Παιδια δεν γινεται αυτο . δεν μπορουν να δωσουν πτυχιο ιεκ χωρις λυκειο. μπορει ο τυπος να ηταν παρατηρητης. Click για ανάπτυξη... εε πάλι καλά.. αλλιως θα πήγαινε κάποιος κατευθείαν απο το νηπιαγωγείο. Αρχική Δημοσίευση από Ioannidou: Όχι μία χαρά γίνεται. Κι εγώ πέρσι τους ρώτησα αν μπορώ να πάω από τώρα(πήγαινα γ λυκείου ακόμα) αλλά δεν έχω το απολυτήριο ακόμα και μου λένε ναι μπορείτε δεν είναι υποχρεωτικό . Επιχειρήσεις είναι ο,τι θέλουν κάνουν Click για ανάπτυξη... μήπως εννοούσαν να παρακολουθήσεις τα μαθήματα κάτι σαν φροντιστήριο, αλλά να μην έχεις την δυνατότητα για δίπλωμα;; που δεν δίνεις σε αυτούς εξετάσεις..είναι κρατικές εοππεπ που είπες και εσύ.