Stelios1997 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Stelios1997 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Απόφοιτος και μας γράφει από Κολυμβάρι (Χανιά). Έχει γράψει 369 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2012 στις 21:17 Ο Stelios1997: #901 30-10-12 21:17 Α, και κάτι άλλο : Με την ενισχυτική διδασκαλία τι παίζει στο Λύκειο; Όποιο σχολείο θέλει κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2012 στις 21:20 Ο Johnnaousa: #902 30-10-12 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Stelios1997: Α, και κάτι άλλο : Με την ενισχυτική διδασκαλία τι παίζει στο Λύκειο; Όποιο σχολείο θέλει κάνει; Click για ανάπτυξη... όποιο σχολείο έχει την δυνατότητα να κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimosthenisgeo Νεοφερμένο μέλος Ο dimosthenisgeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 49 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2012 στις 17:55 Ο dimosthenisgeo: #903 31-10-12 17:55 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Τι εννοείς για το ετος 2013; Ποτέ η γυμναστική δεν υπολογιζόταν στον μέσο όρο... Click για ανάπτυξη... Ρωταω γιατι ο γυμναστης μας επε πως παιζει ρολο στο μο;(Νταξει,μπορει να το πε για να μας ψαρωσει!)Δηλαδη ειτε εγω παρω 12 ειτε 20 θα εχω τον ιδιο μο;Δεν ειναι οπως το γυμνασιο που μετρουσε στο μο;'Η μηπως εχει αλλαξει με το νεο συστημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2012 στις 21:56 Ο Alejandro che 7: #904 31-10-12 21:56 Αρχική Δημοσίευση από dimosthenisgeo: Ρωταω γιατι ο γυμναστης μας επε πως παιζει ρολο στο μο;(Νταξει,μπορει να το πε για να μας ψαρωσει!)Δηλαδη ειτε εγω παρω 12 ειτε 20 θα εχω τον ιδιο μο;Δεν ειναι οπως το γυμνασιο που μετρουσε στο μο;'Η μηπως εχει αλλαξει με το νεο συστημα; Click για ανάπτυξη... Η γυμναστική στο Λύκειο μέχρι τώρα δεν επηρέαζε τον μέσο όρο. Τώρα αν θα αλλάξει κάτι με το νέο σύστημα δεν γνωρίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2012 στις 21:58 Ο jj! έγραψε: #905 31-10-12 21:58 Μην ψαρώνετε γαμώτο σας Ψάξτε και καμιά εγκύκλιο... Ρωτήστε κανέναν διευθυντή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimosthenisgeo Νεοφερμένο μέλος Ο dimosthenisgeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 49 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 15:52 Ο dimosthenisgeo: #906 02-11-12 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro che 7: Η γυμναστική στο Λύκειο μέχρι τώρα δεν επηρέαζε τον μέσο όρο. Τώρα αν θα αλλάξει κάτι με το νέο σύστημα δεν γνωρίζω Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από jj!: Μην ψαρώνετε γαμώτο σας Ψάξτε και καμιά εγκύκλιο... Ρωτήστε κανέναν διευθυντή... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω για τις απαντησεις και ελπιζω να εχετε δικιο!Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 15:41 Ο jj! έγραψε: #907 10-04-13 15:41 Παιδιά μου Σήμερα το πρωί μάς ενημέρωσαν ότι οι άρρενες της γενιάς του '97, πρέπει να πάνε να κάνουν τα χαρτιά τους για τη στρατολογία στο δήμο. Πάω εγώ στο δήμο με την ταυτότητά μου. Τι κάνω μετά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 15:46 Η Loreley έγραψε: #908 10-04-13 15:46 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Παιδιά μου Σήμερα το πρωί μάς ενημέρωσαν ότι οι άρρενες της γενιάς του '97, πρέπει να πάνε να κάνουν τα χαρτιά τους για τη στρατολογία στο δήμο. Πάω εγώ στο δήμο με την ταυτότητά μου. Τι κάνω μετά; Click για ανάπτυξη... What, γιατί αυτό; Εδώ πάντως δεν έχει ακουστεί κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 15:48 Ο jj! έγραψε: #909 10-04-13 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: What, γιατί αυτό; Εδώ πάντως δεν έχει ακουστεί κάτι. Click για ανάπτυξη... Εμάς έτσι μάς είπαν, πάντως. Λογικά θα είναι η "επιλογή", που λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 15:50 Η Loreley έγραψε: #910 10-04-13 15:50 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Εμάς έτσι μάς είπαν, πάντως. Λογικά θα είναι η "επιλογή", που λέμε Click για ανάπτυξη... Και τι είναι αυτή η "επιλογή", που λέμε, δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 15:52 Ο jj! έγραψε: #911 10-04-13 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Και τι είναι αυτή η "επιλογή", που λέμε, δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Ότι σε καταγράφουν στα αρχεία, για να πας στρατό. Δε σας νοιάζουν αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 15:54 Η Loreley έγραψε: #912 10-04-13 15:54 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ότι σε καταγράφουν στα αρχεία, για να πας στρατό. Δε σας νοιάζουν αυτά Click για ανάπτυξη... Τώωωρα κατάλαβα. Δεν είχα ασχοληθεί γιατί όντως δεν με ενδιαφέρουν, αλλά όσο πιο πολύ ρωτάς, τόσο περισσότερο μαθαίνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 16:01 Ο jj! έγραψε: #913 10-04-13 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Τώωωρα κατάλαβα. Δεν είχα ασχοληθεί γιατί όντως δεν με ενδιαφέρουν, αλλά όσο πιο πολύ ρωτάς, τόσο περισσότερο μαθαίνεις. Click για ανάπτυξη... Στο δήμο Βύρωνα (στην Αθήνα είναι αυτός; ), τους πήραν πιο νωρίς. Χμμ, οπότε είναι ανάλογως τις αποφάσεις των αντίστοιχων δημοτικών αρχών η ημερομηνία κλπ. Το θέμα είναι τι θα πάω να πω εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 16:10 Η Loreley έγραψε: #914 10-04-13 16:10 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Στο δήμο Βύρωνα (στην Αθήνα είναι αυτός; ), τους πήραν πιο νωρίς. Χμμ, οπότε είναι ανάλογως τις αποφάσεις των αντίστοιχων δημοτικών αρχών η ημερομηνία κλπ. Το θέμα είναι τι θα πάω να πω εκεί Click για ανάπτυξη... Ναι, στην Αθήνα είναι. Μάλλον ναι, έτσι γίνεται. Υποθέτω πως απλά πας στο δημαρχείο, ρωτάς που ακριβώς πρέπει να απευθυνθείς και όλα τα υπόλοιπα είναι εύκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 16:19 Ο jj! έγραψε: #915 10-04-13 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Ναι, στην Αθήνα είναι. Μάλλον ναι, έτσι γίνεται. Υποθέτω πως απλά πας στο δημαρχείο, ρωτάς που ακριβώς πρέπει να απευθυνθείς και όλα τα υπόλοιπα είναι εύκολα. Click για ανάπτυξη... Σκατά Θα πάω την ερχόμενη Τρίτη που έχω 6ωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannhsLL Νεοφερμένο μέλος Ο GiannhsLL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 14:42 Ο GiannhsLL: #916 20-06-13 14:42 Ρε παιδιά ήρθα πρώτος στο τμήμα με 19,7 και έχει πάρει κι ένα κορίτσι στην τάξη μου τόσο.. Βραβείο παίρνουμε και οι 2 ή κανένας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mister No0ne Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Mister No0ne αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 385 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 14:48 Ο Mister No0ne: #917 20-06-13 14:48 και οι δυο.... αλλα τι πρεμουρα ειναι αυτη???? [ ψωνιο mode ON] ουτε εγω που επαιρνα καθε χρονο δεν εκανα ετσι [ψωνιο mode OFF] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannhsLL Νεοφερμένο μέλος Ο GiannhsLL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 15:08 Ο GiannhsLL: #918 20-06-13 15:08 Τελικά και οι 2 παίρνουμε βραβείο ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 20:32 Ο Γιώργος έγραψε: #919 20-06-13 20:32 Αρχική Δημοσίευση από GiannhsLL: Τελικά και οι 2 παίρνουμε βραβείο ε; Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά γιατί τόσο καίγεσαι; Θέλεις να το δείξεις στην θεία σου την Ευτέρπη στα Κάτω Κρεμαστά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 019112 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Ιουνίου 2013 στις 23:51 Ο Guest 019112: #920 20-06-13 23:51 Εντάξει ρε παιδιά, δούλεψε και θέλει να πάρει το βραβείο του. Δηλαδή εσείς αν ήσασταν στο όριο να πάρετε βραβείο προόδου δεν θα σας ένοιαζε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Thodoris260310 sotiriaa010 globglogabgalab NickTen Mitlos g59 ZoumeroMpifteki Ο Καλαμαράς hehehehe Emmanouela. Fanimaid123 drakoulakg paul Lia 2006 SlimShady alexandrahere Alexandroulitsa GabrielaM anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Α, και κάτι άλλο : Με την ενισχυτική διδασκαλία τι παίζει στο Λύκειο; Όποιο σχολείο θέλει κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 30 Οκτωβρίου 2012 στις 21:20 Ο Johnnaousa: #902 30-10-12 21:20 Αρχική Δημοσίευση από Stelios1997: Α, και κάτι άλλο : Με την ενισχυτική διδασκαλία τι παίζει στο Λύκειο; Όποιο σχολείο θέλει κάνει; Click για ανάπτυξη... όποιο σχολείο έχει την δυνατότητα να κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimosthenisgeo Νεοφερμένο μέλος Ο dimosthenisgeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 49 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2012 στις 17:55 Ο dimosthenisgeo: #903 31-10-12 17:55 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Τι εννοείς για το ετος 2013; Ποτέ η γυμναστική δεν υπολογιζόταν στον μέσο όρο... Click για ανάπτυξη... Ρωταω γιατι ο γυμναστης μας επε πως παιζει ρολο στο μο;(Νταξει,μπορει να το πε για να μας ψαρωσει!)Δηλαδη ειτε εγω παρω 12 ειτε 20 θα εχω τον ιδιο μο;Δεν ειναι οπως το γυμνασιο που μετρουσε στο μο;'Η μηπως εχει αλλαξει με το νεο συστημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2012 στις 21:56 Ο Alejandro che 7: #904 31-10-12 21:56 Αρχική Δημοσίευση από dimosthenisgeo: Ρωταω γιατι ο γυμναστης μας επε πως παιζει ρολο στο μο;(Νταξει,μπορει να το πε για να μας ψαρωσει!)Δηλαδη ειτε εγω παρω 12 ειτε 20 θα εχω τον ιδιο μο;Δεν ειναι οπως το γυμνασιο που μετρουσε στο μο;'Η μηπως εχει αλλαξει με το νεο συστημα; Click για ανάπτυξη... Η γυμναστική στο Λύκειο μέχρι τώρα δεν επηρέαζε τον μέσο όρο. Τώρα αν θα αλλάξει κάτι με το νέο σύστημα δεν γνωρίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2012 στις 21:58 Ο jj! έγραψε: #905 31-10-12 21:58 Μην ψαρώνετε γαμώτο σας Ψάξτε και καμιά εγκύκλιο... Ρωτήστε κανέναν διευθυντή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimosthenisgeo Νεοφερμένο μέλος Ο dimosthenisgeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 49 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 15:52 Ο dimosthenisgeo: #906 02-11-12 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro che 7: Η γυμναστική στο Λύκειο μέχρι τώρα δεν επηρέαζε τον μέσο όρο. Τώρα αν θα αλλάξει κάτι με το νέο σύστημα δεν γνωρίζω Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από jj!: Μην ψαρώνετε γαμώτο σας Ψάξτε και καμιά εγκύκλιο... Ρωτήστε κανέναν διευθυντή... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω για τις απαντησεις και ελπιζω να εχετε δικιο!Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 15:41 Ο jj! έγραψε: #907 10-04-13 15:41 Παιδιά μου Σήμερα το πρωί μάς ενημέρωσαν ότι οι άρρενες της γενιάς του '97, πρέπει να πάνε να κάνουν τα χαρτιά τους για τη στρατολογία στο δήμο. Πάω εγώ στο δήμο με την ταυτότητά μου. Τι κάνω μετά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 15:46 Η Loreley έγραψε: #908 10-04-13 15:46 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Παιδιά μου Σήμερα το πρωί μάς ενημέρωσαν ότι οι άρρενες της γενιάς του '97, πρέπει να πάνε να κάνουν τα χαρτιά τους για τη στρατολογία στο δήμο. Πάω εγώ στο δήμο με την ταυτότητά μου. Τι κάνω μετά; Click για ανάπτυξη... What, γιατί αυτό; Εδώ πάντως δεν έχει ακουστεί κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 15:48 Ο jj! έγραψε: #909 10-04-13 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: What, γιατί αυτό; Εδώ πάντως δεν έχει ακουστεί κάτι. Click για ανάπτυξη... Εμάς έτσι μάς είπαν, πάντως. Λογικά θα είναι η "επιλογή", που λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 15:50 Η Loreley έγραψε: #910 10-04-13 15:50 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Εμάς έτσι μάς είπαν, πάντως. Λογικά θα είναι η "επιλογή", που λέμε Click για ανάπτυξη... Και τι είναι αυτή η "επιλογή", που λέμε, δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 15:52 Ο jj! έγραψε: #911 10-04-13 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Και τι είναι αυτή η "επιλογή", που λέμε, δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Ότι σε καταγράφουν στα αρχεία, για να πας στρατό. Δε σας νοιάζουν αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 15:54 Η Loreley έγραψε: #912 10-04-13 15:54 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ότι σε καταγράφουν στα αρχεία, για να πας στρατό. Δε σας νοιάζουν αυτά Click για ανάπτυξη... Τώωωρα κατάλαβα. Δεν είχα ασχοληθεί γιατί όντως δεν με ενδιαφέρουν, αλλά όσο πιο πολύ ρωτάς, τόσο περισσότερο μαθαίνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 16:01 Ο jj! έγραψε: #913 10-04-13 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Τώωωρα κατάλαβα. Δεν είχα ασχοληθεί γιατί όντως δεν με ενδιαφέρουν, αλλά όσο πιο πολύ ρωτάς, τόσο περισσότερο μαθαίνεις. Click για ανάπτυξη... Στο δήμο Βύρωνα (στην Αθήνα είναι αυτός; ), τους πήραν πιο νωρίς. Χμμ, οπότε είναι ανάλογως τις αποφάσεις των αντίστοιχων δημοτικών αρχών η ημερομηνία κλπ. Το θέμα είναι τι θα πάω να πω εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 16:10 Η Loreley έγραψε: #914 10-04-13 16:10 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Στο δήμο Βύρωνα (στην Αθήνα είναι αυτός; ), τους πήραν πιο νωρίς. Χμμ, οπότε είναι ανάλογως τις αποφάσεις των αντίστοιχων δημοτικών αρχών η ημερομηνία κλπ. Το θέμα είναι τι θα πάω να πω εκεί Click για ανάπτυξη... Ναι, στην Αθήνα είναι. Μάλλον ναι, έτσι γίνεται. Υποθέτω πως απλά πας στο δημαρχείο, ρωτάς που ακριβώς πρέπει να απευθυνθείς και όλα τα υπόλοιπα είναι εύκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 16:19 Ο jj! έγραψε: #915 10-04-13 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Ναι, στην Αθήνα είναι. Μάλλον ναι, έτσι γίνεται. Υποθέτω πως απλά πας στο δημαρχείο, ρωτάς που ακριβώς πρέπει να απευθυνθείς και όλα τα υπόλοιπα είναι εύκολα. Click για ανάπτυξη... Σκατά Θα πάω την ερχόμενη Τρίτη που έχω 6ωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannhsLL Νεοφερμένο μέλος Ο GiannhsLL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 14:42 Ο GiannhsLL: #916 20-06-13 14:42 Ρε παιδιά ήρθα πρώτος στο τμήμα με 19,7 και έχει πάρει κι ένα κορίτσι στην τάξη μου τόσο.. Βραβείο παίρνουμε και οι 2 ή κανένας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mister No0ne Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Mister No0ne αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 385 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 14:48 Ο Mister No0ne: #917 20-06-13 14:48 και οι δυο.... αλλα τι πρεμουρα ειναι αυτη???? [ ψωνιο mode ON] ουτε εγω που επαιρνα καθε χρονο δεν εκανα ετσι [ψωνιο mode OFF] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannhsLL Νεοφερμένο μέλος Ο GiannhsLL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 15:08 Ο GiannhsLL: #918 20-06-13 15:08 Τελικά και οι 2 παίρνουμε βραβείο ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 20:32 Ο Γιώργος έγραψε: #919 20-06-13 20:32 Αρχική Δημοσίευση από GiannhsLL: Τελικά και οι 2 παίρνουμε βραβείο ε; Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά γιατί τόσο καίγεσαι; Θέλεις να το δείξεις στην θεία σου την Ευτέρπη στα Κάτω Κρεμαστά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 019112 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Ιουνίου 2013 στις 23:51 Ο Guest 019112: #920 20-06-13 23:51 Εντάξει ρε παιδιά, δούλεψε και θέλει να πάρει το βραβείο του. Δηλαδή εσείς αν ήσασταν στο όριο να πάρετε βραβείο προόδου δεν θα σας ένοιαζε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Thodoris260310 sotiriaa010 globglogabgalab NickTen Mitlos g59 ZoumeroMpifteki Ο Καλαμαράς hehehehe Emmanouela. Fanimaid123 drakoulakg paul Lia 2006 SlimShady alexandrahere Alexandroulitsa GabrielaM anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Stelios1997: Α, και κάτι άλλο : Με την ενισχυτική διδασκαλία τι παίζει στο Λύκειο; Όποιο σχολείο θέλει κάνει; Click για ανάπτυξη... όποιο σχολείο έχει την δυνατότητα να κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimosthenisgeo Νεοφερμένο μέλος Ο dimosthenisgeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 49 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2012 στις 17:55 Ο dimosthenisgeo: #903 31-10-12 17:55 Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Τι εννοείς για το ετος 2013; Ποτέ η γυμναστική δεν υπολογιζόταν στον μέσο όρο... Click για ανάπτυξη... Ρωταω γιατι ο γυμναστης μας επε πως παιζει ρολο στο μο;(Νταξει,μπορει να το πε για να μας ψαρωσει!)Δηλαδη ειτε εγω παρω 12 ειτε 20 θα εχω τον ιδιο μο;Δεν ειναι οπως το γυμνασιο που μετρουσε στο μο;'Η μηπως εχει αλλαξει με το νεο συστημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2012 στις 21:56 Ο Alejandro che 7: #904 31-10-12 21:56 Αρχική Δημοσίευση από dimosthenisgeo: Ρωταω γιατι ο γυμναστης μας επε πως παιζει ρολο στο μο;(Νταξει,μπορει να το πε για να μας ψαρωσει!)Δηλαδη ειτε εγω παρω 12 ειτε 20 θα εχω τον ιδιο μο;Δεν ειναι οπως το γυμνασιο που μετρουσε στο μο;'Η μηπως εχει αλλαξει με το νεο συστημα; Click για ανάπτυξη... Η γυμναστική στο Λύκειο μέχρι τώρα δεν επηρέαζε τον μέσο όρο. Τώρα αν θα αλλάξει κάτι με το νέο σύστημα δεν γνωρίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2012 στις 21:58 Ο jj! έγραψε: #905 31-10-12 21:58 Μην ψαρώνετε γαμώτο σας Ψάξτε και καμιά εγκύκλιο... Ρωτήστε κανέναν διευθυντή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimosthenisgeo Νεοφερμένο μέλος Ο dimosthenisgeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 49 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 15:52 Ο dimosthenisgeo: #906 02-11-12 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro che 7: Η γυμναστική στο Λύκειο μέχρι τώρα δεν επηρέαζε τον μέσο όρο. Τώρα αν θα αλλάξει κάτι με το νέο σύστημα δεν γνωρίζω Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από jj!: Μην ψαρώνετε γαμώτο σας Ψάξτε και καμιά εγκύκλιο... Ρωτήστε κανέναν διευθυντή... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω για τις απαντησεις και ελπιζω να εχετε δικιο!Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 15:41 Ο jj! έγραψε: #907 10-04-13 15:41 Παιδιά μου Σήμερα το πρωί μάς ενημέρωσαν ότι οι άρρενες της γενιάς του '97, πρέπει να πάνε να κάνουν τα χαρτιά τους για τη στρατολογία στο δήμο. Πάω εγώ στο δήμο με την ταυτότητά μου. Τι κάνω μετά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 15:46 Η Loreley έγραψε: #908 10-04-13 15:46 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Παιδιά μου Σήμερα το πρωί μάς ενημέρωσαν ότι οι άρρενες της γενιάς του '97, πρέπει να πάνε να κάνουν τα χαρτιά τους για τη στρατολογία στο δήμο. Πάω εγώ στο δήμο με την ταυτότητά μου. Τι κάνω μετά; Click για ανάπτυξη... What, γιατί αυτό; Εδώ πάντως δεν έχει ακουστεί κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 15:48 Ο jj! έγραψε: #909 10-04-13 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: What, γιατί αυτό; Εδώ πάντως δεν έχει ακουστεί κάτι. Click για ανάπτυξη... Εμάς έτσι μάς είπαν, πάντως. Λογικά θα είναι η "επιλογή", που λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 15:50 Η Loreley έγραψε: #910 10-04-13 15:50 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Εμάς έτσι μάς είπαν, πάντως. Λογικά θα είναι η "επιλογή", που λέμε Click για ανάπτυξη... Και τι είναι αυτή η "επιλογή", που λέμε, δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 15:52 Ο jj! έγραψε: #911 10-04-13 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Και τι είναι αυτή η "επιλογή", που λέμε, δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Ότι σε καταγράφουν στα αρχεία, για να πας στρατό. Δε σας νοιάζουν αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 15:54 Η Loreley έγραψε: #912 10-04-13 15:54 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ότι σε καταγράφουν στα αρχεία, για να πας στρατό. Δε σας νοιάζουν αυτά Click για ανάπτυξη... Τώωωρα κατάλαβα. Δεν είχα ασχοληθεί γιατί όντως δεν με ενδιαφέρουν, αλλά όσο πιο πολύ ρωτάς, τόσο περισσότερο μαθαίνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 16:01 Ο jj! έγραψε: #913 10-04-13 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Τώωωρα κατάλαβα. Δεν είχα ασχοληθεί γιατί όντως δεν με ενδιαφέρουν, αλλά όσο πιο πολύ ρωτάς, τόσο περισσότερο μαθαίνεις. Click για ανάπτυξη... Στο δήμο Βύρωνα (στην Αθήνα είναι αυτός; ), τους πήραν πιο νωρίς. Χμμ, οπότε είναι ανάλογως τις αποφάσεις των αντίστοιχων δημοτικών αρχών η ημερομηνία κλπ. Το θέμα είναι τι θα πάω να πω εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 16:10 Η Loreley έγραψε: #914 10-04-13 16:10 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Στο δήμο Βύρωνα (στην Αθήνα είναι αυτός; ), τους πήραν πιο νωρίς. Χμμ, οπότε είναι ανάλογως τις αποφάσεις των αντίστοιχων δημοτικών αρχών η ημερομηνία κλπ. Το θέμα είναι τι θα πάω να πω εκεί Click για ανάπτυξη... Ναι, στην Αθήνα είναι. Μάλλον ναι, έτσι γίνεται. Υποθέτω πως απλά πας στο δημαρχείο, ρωτάς που ακριβώς πρέπει να απευθυνθείς και όλα τα υπόλοιπα είναι εύκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 16:19 Ο jj! έγραψε: #915 10-04-13 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Ναι, στην Αθήνα είναι. Μάλλον ναι, έτσι γίνεται. Υποθέτω πως απλά πας στο δημαρχείο, ρωτάς που ακριβώς πρέπει να απευθυνθείς και όλα τα υπόλοιπα είναι εύκολα. Click για ανάπτυξη... Σκατά Θα πάω την ερχόμενη Τρίτη που έχω 6ωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannhsLL Νεοφερμένο μέλος Ο GiannhsLL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 14:42 Ο GiannhsLL: #916 20-06-13 14:42 Ρε παιδιά ήρθα πρώτος στο τμήμα με 19,7 και έχει πάρει κι ένα κορίτσι στην τάξη μου τόσο.. Βραβείο παίρνουμε και οι 2 ή κανένας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mister No0ne Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Mister No0ne αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 385 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 14:48 Ο Mister No0ne: #917 20-06-13 14:48 και οι δυο.... αλλα τι πρεμουρα ειναι αυτη???? [ ψωνιο mode ON] ουτε εγω που επαιρνα καθε χρονο δεν εκανα ετσι [ψωνιο mode OFF] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannhsLL Νεοφερμένο μέλος Ο GiannhsLL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 15:08 Ο GiannhsLL: #918 20-06-13 15:08 Τελικά και οι 2 παίρνουμε βραβείο ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 20:32 Ο Γιώργος έγραψε: #919 20-06-13 20:32 Αρχική Δημοσίευση από GiannhsLL: Τελικά και οι 2 παίρνουμε βραβείο ε; Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά γιατί τόσο καίγεσαι; Θέλεις να το δείξεις στην θεία σου την Ευτέρπη στα Κάτω Κρεμαστά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 019112 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Ιουνίου 2013 στις 23:51 Ο Guest 019112: #920 20-06-13 23:51 Εντάξει ρε παιδιά, δούλεψε και θέλει να πάρει το βραβείο του. Δηλαδή εσείς αν ήσασταν στο όριο να πάρετε βραβείο προόδου δεν θα σας ένοιαζε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Thodoris260310 sotiriaa010 globglogabgalab NickTen Mitlos g59 ZoumeroMpifteki Ο Καλαμαράς hehehehe Emmanouela. Fanimaid123 drakoulakg paul Lia 2006 SlimShady alexandrahere Alexandroulitsa GabrielaM anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από cha0s: Τι εννοείς για το ετος 2013; Ποτέ η γυμναστική δεν υπολογιζόταν στον μέσο όρο... Click για ανάπτυξη... Ρωταω γιατι ο γυμναστης μας επε πως παιζει ρολο στο μο;(Νταξει,μπορει να το πε για να μας ψαρωσει!)Δηλαδη ειτε εγω παρω 12 ειτε 20 θα εχω τον ιδιο μο;Δεν ειναι οπως το γυμνασιο που μετρουσε στο μο;'Η μηπως εχει αλλαξει με το νεο συστημα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Alejandro che 7 Πολύ δραστήριο μέλος Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πατήσια (Αττική). Έχει γράψει 1.859 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2012 στις 21:56 Ο Alejandro che 7: #904 31-10-12 21:56 Αρχική Δημοσίευση από dimosthenisgeo: Ρωταω γιατι ο γυμναστης μας επε πως παιζει ρολο στο μο;(Νταξει,μπορει να το πε για να μας ψαρωσει!)Δηλαδη ειτε εγω παρω 12 ειτε 20 θα εχω τον ιδιο μο;Δεν ειναι οπως το γυμνασιο που μετρουσε στο μο;'Η μηπως εχει αλλαξει με το νεο συστημα; Click για ανάπτυξη... Η γυμναστική στο Λύκειο μέχρι τώρα δεν επηρέαζε τον μέσο όρο. Τώρα αν θα αλλάξει κάτι με το νέο σύστημα δεν γνωρίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2012 στις 21:58 Ο jj! έγραψε: #905 31-10-12 21:58 Μην ψαρώνετε γαμώτο σας Ψάξτε και καμιά εγκύκλιο... Ρωτήστε κανέναν διευθυντή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimosthenisgeo Νεοφερμένο μέλος Ο dimosthenisgeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 49 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 15:52 Ο dimosthenisgeo: #906 02-11-12 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro che 7: Η γυμναστική στο Λύκειο μέχρι τώρα δεν επηρέαζε τον μέσο όρο. Τώρα αν θα αλλάξει κάτι με το νέο σύστημα δεν γνωρίζω Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από jj!: Μην ψαρώνετε γαμώτο σας Ψάξτε και καμιά εγκύκλιο... Ρωτήστε κανέναν διευθυντή... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω για τις απαντησεις και ελπιζω να εχετε δικιο!Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 15:41 Ο jj! έγραψε: #907 10-04-13 15:41 Παιδιά μου Σήμερα το πρωί μάς ενημέρωσαν ότι οι άρρενες της γενιάς του '97, πρέπει να πάνε να κάνουν τα χαρτιά τους για τη στρατολογία στο δήμο. Πάω εγώ στο δήμο με την ταυτότητά μου. Τι κάνω μετά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 15:46 Η Loreley έγραψε: #908 10-04-13 15:46 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Παιδιά μου Σήμερα το πρωί μάς ενημέρωσαν ότι οι άρρενες της γενιάς του '97, πρέπει να πάνε να κάνουν τα χαρτιά τους για τη στρατολογία στο δήμο. Πάω εγώ στο δήμο με την ταυτότητά μου. Τι κάνω μετά; Click για ανάπτυξη... What, γιατί αυτό; Εδώ πάντως δεν έχει ακουστεί κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 15:48 Ο jj! έγραψε: #909 10-04-13 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: What, γιατί αυτό; Εδώ πάντως δεν έχει ακουστεί κάτι. Click για ανάπτυξη... Εμάς έτσι μάς είπαν, πάντως. Λογικά θα είναι η "επιλογή", που λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 15:50 Η Loreley έγραψε: #910 10-04-13 15:50 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Εμάς έτσι μάς είπαν, πάντως. Λογικά θα είναι η "επιλογή", που λέμε Click για ανάπτυξη... Και τι είναι αυτή η "επιλογή", που λέμε, δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 15:52 Ο jj! έγραψε: #911 10-04-13 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Και τι είναι αυτή η "επιλογή", που λέμε, δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Ότι σε καταγράφουν στα αρχεία, για να πας στρατό. Δε σας νοιάζουν αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 15:54 Η Loreley έγραψε: #912 10-04-13 15:54 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ότι σε καταγράφουν στα αρχεία, για να πας στρατό. Δε σας νοιάζουν αυτά Click για ανάπτυξη... Τώωωρα κατάλαβα. Δεν είχα ασχοληθεί γιατί όντως δεν με ενδιαφέρουν, αλλά όσο πιο πολύ ρωτάς, τόσο περισσότερο μαθαίνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 16:01 Ο jj! έγραψε: #913 10-04-13 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Τώωωρα κατάλαβα. Δεν είχα ασχοληθεί γιατί όντως δεν με ενδιαφέρουν, αλλά όσο πιο πολύ ρωτάς, τόσο περισσότερο μαθαίνεις. Click για ανάπτυξη... Στο δήμο Βύρωνα (στην Αθήνα είναι αυτός; ), τους πήραν πιο νωρίς. Χμμ, οπότε είναι ανάλογως τις αποφάσεις των αντίστοιχων δημοτικών αρχών η ημερομηνία κλπ. Το θέμα είναι τι θα πάω να πω εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 16:10 Η Loreley έγραψε: #914 10-04-13 16:10 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Στο δήμο Βύρωνα (στην Αθήνα είναι αυτός; ), τους πήραν πιο νωρίς. Χμμ, οπότε είναι ανάλογως τις αποφάσεις των αντίστοιχων δημοτικών αρχών η ημερομηνία κλπ. Το θέμα είναι τι θα πάω να πω εκεί Click για ανάπτυξη... Ναι, στην Αθήνα είναι. Μάλλον ναι, έτσι γίνεται. Υποθέτω πως απλά πας στο δημαρχείο, ρωτάς που ακριβώς πρέπει να απευθυνθείς και όλα τα υπόλοιπα είναι εύκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 16:19 Ο jj! έγραψε: #915 10-04-13 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Ναι, στην Αθήνα είναι. Μάλλον ναι, έτσι γίνεται. Υποθέτω πως απλά πας στο δημαρχείο, ρωτάς που ακριβώς πρέπει να απευθυνθείς και όλα τα υπόλοιπα είναι εύκολα. Click για ανάπτυξη... Σκατά Θα πάω την ερχόμενη Τρίτη που έχω 6ωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannhsLL Νεοφερμένο μέλος Ο GiannhsLL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 14:42 Ο GiannhsLL: #916 20-06-13 14:42 Ρε παιδιά ήρθα πρώτος στο τμήμα με 19,7 και έχει πάρει κι ένα κορίτσι στην τάξη μου τόσο.. Βραβείο παίρνουμε και οι 2 ή κανένας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mister No0ne Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Mister No0ne αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 385 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 14:48 Ο Mister No0ne: #917 20-06-13 14:48 και οι δυο.... αλλα τι πρεμουρα ειναι αυτη???? [ ψωνιο mode ON] ουτε εγω που επαιρνα καθε χρονο δεν εκανα ετσι [ψωνιο mode OFF] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannhsLL Νεοφερμένο μέλος Ο GiannhsLL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 15:08 Ο GiannhsLL: #918 20-06-13 15:08 Τελικά και οι 2 παίρνουμε βραβείο ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 20:32 Ο Γιώργος έγραψε: #919 20-06-13 20:32 Αρχική Δημοσίευση από GiannhsLL: Τελικά και οι 2 παίρνουμε βραβείο ε; Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά γιατί τόσο καίγεσαι; Θέλεις να το δείξεις στην θεία σου την Ευτέρπη στα Κάτω Κρεμαστά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 019112 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Ιουνίου 2013 στις 23:51 Ο Guest 019112: #920 20-06-13 23:51 Εντάξει ρε παιδιά, δούλεψε και θέλει να πάρει το βραβείο του. Δηλαδή εσείς αν ήσασταν στο όριο να πάρετε βραβείο προόδου δεν θα σας ένοιαζε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Thodoris260310 sotiriaa010 globglogabgalab NickTen Mitlos g59 ZoumeroMpifteki Ο Καλαμαράς hehehehe Emmanouela. Fanimaid123 drakoulakg paul Lia 2006 SlimShady alexandrahere Alexandroulitsa GabrielaM anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dimosthenisgeo: Ρωταω γιατι ο γυμναστης μας επε πως παιζει ρολο στο μο;(Νταξει,μπορει να το πε για να μας ψαρωσει!)Δηλαδη ειτε εγω παρω 12 ειτε 20 θα εχω τον ιδιο μο;Δεν ειναι οπως το γυμνασιο που μετρουσε στο μο;'Η μηπως εχει αλλαξει με το νεο συστημα; Click για ανάπτυξη... Η γυμναστική στο Λύκειο μέχρι τώρα δεν επηρέαζε τον μέσο όρο. Τώρα αν θα αλλάξει κάτι με το νέο σύστημα δεν γνωρίζω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 31 Οκτωβρίου 2012 στις 21:58 Ο jj! έγραψε: #905 31-10-12 21:58 Μην ψαρώνετε γαμώτο σας Ψάξτε και καμιά εγκύκλιο... Ρωτήστε κανέναν διευθυντή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dimosthenisgeo Νεοφερμένο μέλος Ο dimosthenisgeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 49 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 15:52 Ο dimosthenisgeo: #906 02-11-12 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro che 7: Η γυμναστική στο Λύκειο μέχρι τώρα δεν επηρέαζε τον μέσο όρο. Τώρα αν θα αλλάξει κάτι με το νέο σύστημα δεν γνωρίζω Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από jj!: Μην ψαρώνετε γαμώτο σας Ψάξτε και καμιά εγκύκλιο... Ρωτήστε κανέναν διευθυντή... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω για τις απαντησεις και ελπιζω να εχετε δικιο!Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 15:41 Ο jj! έγραψε: #907 10-04-13 15:41 Παιδιά μου Σήμερα το πρωί μάς ενημέρωσαν ότι οι άρρενες της γενιάς του '97, πρέπει να πάνε να κάνουν τα χαρτιά τους για τη στρατολογία στο δήμο. Πάω εγώ στο δήμο με την ταυτότητά μου. Τι κάνω μετά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 15:46 Η Loreley έγραψε: #908 10-04-13 15:46 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Παιδιά μου Σήμερα το πρωί μάς ενημέρωσαν ότι οι άρρενες της γενιάς του '97, πρέπει να πάνε να κάνουν τα χαρτιά τους για τη στρατολογία στο δήμο. Πάω εγώ στο δήμο με την ταυτότητά μου. Τι κάνω μετά; Click για ανάπτυξη... What, γιατί αυτό; Εδώ πάντως δεν έχει ακουστεί κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 15:48 Ο jj! έγραψε: #909 10-04-13 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: What, γιατί αυτό; Εδώ πάντως δεν έχει ακουστεί κάτι. Click για ανάπτυξη... Εμάς έτσι μάς είπαν, πάντως. Λογικά θα είναι η "επιλογή", που λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 15:50 Η Loreley έγραψε: #910 10-04-13 15:50 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Εμάς έτσι μάς είπαν, πάντως. Λογικά θα είναι η "επιλογή", που λέμε Click για ανάπτυξη... Και τι είναι αυτή η "επιλογή", που λέμε, δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 15:52 Ο jj! έγραψε: #911 10-04-13 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Και τι είναι αυτή η "επιλογή", που λέμε, δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Ότι σε καταγράφουν στα αρχεία, για να πας στρατό. Δε σας νοιάζουν αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 15:54 Η Loreley έγραψε: #912 10-04-13 15:54 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ότι σε καταγράφουν στα αρχεία, για να πας στρατό. Δε σας νοιάζουν αυτά Click για ανάπτυξη... Τώωωρα κατάλαβα. Δεν είχα ασχοληθεί γιατί όντως δεν με ενδιαφέρουν, αλλά όσο πιο πολύ ρωτάς, τόσο περισσότερο μαθαίνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 16:01 Ο jj! έγραψε: #913 10-04-13 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Τώωωρα κατάλαβα. Δεν είχα ασχοληθεί γιατί όντως δεν με ενδιαφέρουν, αλλά όσο πιο πολύ ρωτάς, τόσο περισσότερο μαθαίνεις. Click για ανάπτυξη... Στο δήμο Βύρωνα (στην Αθήνα είναι αυτός; ), τους πήραν πιο νωρίς. Χμμ, οπότε είναι ανάλογως τις αποφάσεις των αντίστοιχων δημοτικών αρχών η ημερομηνία κλπ. Το θέμα είναι τι θα πάω να πω εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 16:10 Η Loreley έγραψε: #914 10-04-13 16:10 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Στο δήμο Βύρωνα (στην Αθήνα είναι αυτός; ), τους πήραν πιο νωρίς. Χμμ, οπότε είναι ανάλογως τις αποφάσεις των αντίστοιχων δημοτικών αρχών η ημερομηνία κλπ. Το θέμα είναι τι θα πάω να πω εκεί Click για ανάπτυξη... Ναι, στην Αθήνα είναι. Μάλλον ναι, έτσι γίνεται. Υποθέτω πως απλά πας στο δημαρχείο, ρωτάς που ακριβώς πρέπει να απευθυνθείς και όλα τα υπόλοιπα είναι εύκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 16:19 Ο jj! έγραψε: #915 10-04-13 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Ναι, στην Αθήνα είναι. Μάλλον ναι, έτσι γίνεται. Υποθέτω πως απλά πας στο δημαρχείο, ρωτάς που ακριβώς πρέπει να απευθυνθείς και όλα τα υπόλοιπα είναι εύκολα. Click για ανάπτυξη... Σκατά Θα πάω την ερχόμενη Τρίτη που έχω 6ωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannhsLL Νεοφερμένο μέλος Ο GiannhsLL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 14:42 Ο GiannhsLL: #916 20-06-13 14:42 Ρε παιδιά ήρθα πρώτος στο τμήμα με 19,7 και έχει πάρει κι ένα κορίτσι στην τάξη μου τόσο.. Βραβείο παίρνουμε και οι 2 ή κανένας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mister No0ne Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Mister No0ne αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 385 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 14:48 Ο Mister No0ne: #917 20-06-13 14:48 και οι δυο.... αλλα τι πρεμουρα ειναι αυτη???? [ ψωνιο mode ON] ουτε εγω που επαιρνα καθε χρονο δεν εκανα ετσι [ψωνιο mode OFF] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannhsLL Νεοφερμένο μέλος Ο GiannhsLL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 15:08 Ο GiannhsLL: #918 20-06-13 15:08 Τελικά και οι 2 παίρνουμε βραβείο ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 20:32 Ο Γιώργος έγραψε: #919 20-06-13 20:32 Αρχική Δημοσίευση από GiannhsLL: Τελικά και οι 2 παίρνουμε βραβείο ε; Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά γιατί τόσο καίγεσαι; Θέλεις να το δείξεις στην θεία σου την Ευτέρπη στα Κάτω Κρεμαστά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 019112 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Ιουνίου 2013 στις 23:51 Ο Guest 019112: #920 20-06-13 23:51 Εντάξει ρε παιδιά, δούλεψε και θέλει να πάρει το βραβείο του. Δηλαδή εσείς αν ήσασταν στο όριο να πάρετε βραβείο προόδου δεν θα σας ένοιαζε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Thodoris260310 sotiriaa010 globglogabgalab NickTen Mitlos g59 ZoumeroMpifteki Ο Καλαμαράς hehehehe Emmanouela. Fanimaid123 drakoulakg paul Lia 2006 SlimShady alexandrahere Alexandroulitsa GabrielaM anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μην ψαρώνετε γαμώτο σας Ψάξτε και καμιά εγκύκλιο... Ρωτήστε κανέναν διευθυντή... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dimosthenisgeo Νεοφερμένο μέλος Ο dimosthenisgeo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 49 μηνύματα. 2 Νοεμβρίου 2012 στις 15:52 Ο dimosthenisgeo: #906 02-11-12 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Alejandro che 7: Η γυμναστική στο Λύκειο μέχρι τώρα δεν επηρέαζε τον μέσο όρο. Τώρα αν θα αλλάξει κάτι με το νέο σύστημα δεν γνωρίζω Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από jj!: Μην ψαρώνετε γαμώτο σας Ψάξτε και καμιά εγκύκλιο... Ρωτήστε κανέναν διευθυντή... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω για τις απαντησεις και ελπιζω να εχετε δικιο!Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 15:41 Ο jj! έγραψε: #907 10-04-13 15:41 Παιδιά μου Σήμερα το πρωί μάς ενημέρωσαν ότι οι άρρενες της γενιάς του '97, πρέπει να πάνε να κάνουν τα χαρτιά τους για τη στρατολογία στο δήμο. Πάω εγώ στο δήμο με την ταυτότητά μου. Τι κάνω μετά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 15:46 Η Loreley έγραψε: #908 10-04-13 15:46 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Παιδιά μου Σήμερα το πρωί μάς ενημέρωσαν ότι οι άρρενες της γενιάς του '97, πρέπει να πάνε να κάνουν τα χαρτιά τους για τη στρατολογία στο δήμο. Πάω εγώ στο δήμο με την ταυτότητά μου. Τι κάνω μετά; Click για ανάπτυξη... What, γιατί αυτό; Εδώ πάντως δεν έχει ακουστεί κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 15:48 Ο jj! έγραψε: #909 10-04-13 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: What, γιατί αυτό; Εδώ πάντως δεν έχει ακουστεί κάτι. Click για ανάπτυξη... Εμάς έτσι μάς είπαν, πάντως. Λογικά θα είναι η "επιλογή", που λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 15:50 Η Loreley έγραψε: #910 10-04-13 15:50 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Εμάς έτσι μάς είπαν, πάντως. Λογικά θα είναι η "επιλογή", που λέμε Click για ανάπτυξη... Και τι είναι αυτή η "επιλογή", που λέμε, δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 15:52 Ο jj! έγραψε: #911 10-04-13 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Και τι είναι αυτή η "επιλογή", που λέμε, δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Ότι σε καταγράφουν στα αρχεία, για να πας στρατό. Δε σας νοιάζουν αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 15:54 Η Loreley έγραψε: #912 10-04-13 15:54 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ότι σε καταγράφουν στα αρχεία, για να πας στρατό. Δε σας νοιάζουν αυτά Click για ανάπτυξη... Τώωωρα κατάλαβα. Δεν είχα ασχοληθεί γιατί όντως δεν με ενδιαφέρουν, αλλά όσο πιο πολύ ρωτάς, τόσο περισσότερο μαθαίνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 16:01 Ο jj! έγραψε: #913 10-04-13 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Τώωωρα κατάλαβα. Δεν είχα ασχοληθεί γιατί όντως δεν με ενδιαφέρουν, αλλά όσο πιο πολύ ρωτάς, τόσο περισσότερο μαθαίνεις. Click για ανάπτυξη... Στο δήμο Βύρωνα (στην Αθήνα είναι αυτός; ), τους πήραν πιο νωρίς. Χμμ, οπότε είναι ανάλογως τις αποφάσεις των αντίστοιχων δημοτικών αρχών η ημερομηνία κλπ. Το θέμα είναι τι θα πάω να πω εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 16:10 Η Loreley έγραψε: #914 10-04-13 16:10 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Στο δήμο Βύρωνα (στην Αθήνα είναι αυτός; ), τους πήραν πιο νωρίς. Χμμ, οπότε είναι ανάλογως τις αποφάσεις των αντίστοιχων δημοτικών αρχών η ημερομηνία κλπ. Το θέμα είναι τι θα πάω να πω εκεί Click για ανάπτυξη... Ναι, στην Αθήνα είναι. Μάλλον ναι, έτσι γίνεται. Υποθέτω πως απλά πας στο δημαρχείο, ρωτάς που ακριβώς πρέπει να απευθυνθείς και όλα τα υπόλοιπα είναι εύκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 16:19 Ο jj! έγραψε: #915 10-04-13 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Ναι, στην Αθήνα είναι. Μάλλον ναι, έτσι γίνεται. Υποθέτω πως απλά πας στο δημαρχείο, ρωτάς που ακριβώς πρέπει να απευθυνθείς και όλα τα υπόλοιπα είναι εύκολα. Click για ανάπτυξη... Σκατά Θα πάω την ερχόμενη Τρίτη που έχω 6ωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannhsLL Νεοφερμένο μέλος Ο GiannhsLL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 14:42 Ο GiannhsLL: #916 20-06-13 14:42 Ρε παιδιά ήρθα πρώτος στο τμήμα με 19,7 και έχει πάρει κι ένα κορίτσι στην τάξη μου τόσο.. Βραβείο παίρνουμε και οι 2 ή κανένας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mister No0ne Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Mister No0ne αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 385 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 14:48 Ο Mister No0ne: #917 20-06-13 14:48 και οι δυο.... αλλα τι πρεμουρα ειναι αυτη???? [ ψωνιο mode ON] ουτε εγω που επαιρνα καθε χρονο δεν εκανα ετσι [ψωνιο mode OFF] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannhsLL Νεοφερμένο μέλος Ο GiannhsLL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 15:08 Ο GiannhsLL: #918 20-06-13 15:08 Τελικά και οι 2 παίρνουμε βραβείο ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 20:32 Ο Γιώργος έγραψε: #919 20-06-13 20:32 Αρχική Δημοσίευση από GiannhsLL: Τελικά και οι 2 παίρνουμε βραβείο ε; Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά γιατί τόσο καίγεσαι; Θέλεις να το δείξεις στην θεία σου την Ευτέρπη στα Κάτω Κρεμαστά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 019112 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Ιουνίου 2013 στις 23:51 Ο Guest 019112: #920 20-06-13 23:51 Εντάξει ρε παιδιά, δούλεψε και θέλει να πάρει το βραβείο του. Δηλαδή εσείς αν ήσασταν στο όριο να πάρετε βραβείο προόδου δεν θα σας ένοιαζε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Thodoris260310 sotiriaa010 globglogabgalab NickTen Mitlos g59 ZoumeroMpifteki Ο Καλαμαράς hehehehe Emmanouela. Fanimaid123 drakoulakg paul Lia 2006 SlimShady alexandrahere Alexandroulitsa GabrielaM anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Alejandro che 7: Η γυμναστική στο Λύκειο μέχρι τώρα δεν επηρέαζε τον μέσο όρο. Τώρα αν θα αλλάξει κάτι με το νέο σύστημα δεν γνωρίζω Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από jj!: Μην ψαρώνετε γαμώτο σας Ψάξτε και καμιά εγκύκλιο... Ρωτήστε κανέναν διευθυντή... Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω για τις απαντησεις και ελπιζω να εχετε δικιο!Ευχαριστω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 15:41 Ο jj! έγραψε: #907 10-04-13 15:41 Παιδιά μου Σήμερα το πρωί μάς ενημέρωσαν ότι οι άρρενες της γενιάς του '97, πρέπει να πάνε να κάνουν τα χαρτιά τους για τη στρατολογία στο δήμο. Πάω εγώ στο δήμο με την ταυτότητά μου. Τι κάνω μετά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 15:46 Η Loreley έγραψε: #908 10-04-13 15:46 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Παιδιά μου Σήμερα το πρωί μάς ενημέρωσαν ότι οι άρρενες της γενιάς του '97, πρέπει να πάνε να κάνουν τα χαρτιά τους για τη στρατολογία στο δήμο. Πάω εγώ στο δήμο με την ταυτότητά μου. Τι κάνω μετά; Click για ανάπτυξη... What, γιατί αυτό; Εδώ πάντως δεν έχει ακουστεί κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 15:48 Ο jj! έγραψε: #909 10-04-13 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: What, γιατί αυτό; Εδώ πάντως δεν έχει ακουστεί κάτι. Click για ανάπτυξη... Εμάς έτσι μάς είπαν, πάντως. Λογικά θα είναι η "επιλογή", που λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 15:50 Η Loreley έγραψε: #910 10-04-13 15:50 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Εμάς έτσι μάς είπαν, πάντως. Λογικά θα είναι η "επιλογή", που λέμε Click για ανάπτυξη... Και τι είναι αυτή η "επιλογή", που λέμε, δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 15:52 Ο jj! έγραψε: #911 10-04-13 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Και τι είναι αυτή η "επιλογή", που λέμε, δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Ότι σε καταγράφουν στα αρχεία, για να πας στρατό. Δε σας νοιάζουν αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 15:54 Η Loreley έγραψε: #912 10-04-13 15:54 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ότι σε καταγράφουν στα αρχεία, για να πας στρατό. Δε σας νοιάζουν αυτά Click για ανάπτυξη... Τώωωρα κατάλαβα. Δεν είχα ασχοληθεί γιατί όντως δεν με ενδιαφέρουν, αλλά όσο πιο πολύ ρωτάς, τόσο περισσότερο μαθαίνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 16:01 Ο jj! έγραψε: #913 10-04-13 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Τώωωρα κατάλαβα. Δεν είχα ασχοληθεί γιατί όντως δεν με ενδιαφέρουν, αλλά όσο πιο πολύ ρωτάς, τόσο περισσότερο μαθαίνεις. Click για ανάπτυξη... Στο δήμο Βύρωνα (στην Αθήνα είναι αυτός; ), τους πήραν πιο νωρίς. Χμμ, οπότε είναι ανάλογως τις αποφάσεις των αντίστοιχων δημοτικών αρχών η ημερομηνία κλπ. Το θέμα είναι τι θα πάω να πω εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 16:10 Η Loreley έγραψε: #914 10-04-13 16:10 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Στο δήμο Βύρωνα (στην Αθήνα είναι αυτός; ), τους πήραν πιο νωρίς. Χμμ, οπότε είναι ανάλογως τις αποφάσεις των αντίστοιχων δημοτικών αρχών η ημερομηνία κλπ. Το θέμα είναι τι θα πάω να πω εκεί Click για ανάπτυξη... Ναι, στην Αθήνα είναι. Μάλλον ναι, έτσι γίνεται. Υποθέτω πως απλά πας στο δημαρχείο, ρωτάς που ακριβώς πρέπει να απευθυνθείς και όλα τα υπόλοιπα είναι εύκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 16:19 Ο jj! έγραψε: #915 10-04-13 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Ναι, στην Αθήνα είναι. Μάλλον ναι, έτσι γίνεται. Υποθέτω πως απλά πας στο δημαρχείο, ρωτάς που ακριβώς πρέπει να απευθυνθείς και όλα τα υπόλοιπα είναι εύκολα. Click για ανάπτυξη... Σκατά Θα πάω την ερχόμενη Τρίτη που έχω 6ωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannhsLL Νεοφερμένο μέλος Ο GiannhsLL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 14:42 Ο GiannhsLL: #916 20-06-13 14:42 Ρε παιδιά ήρθα πρώτος στο τμήμα με 19,7 και έχει πάρει κι ένα κορίτσι στην τάξη μου τόσο.. Βραβείο παίρνουμε και οι 2 ή κανένας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mister No0ne Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Mister No0ne αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 385 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 14:48 Ο Mister No0ne: #917 20-06-13 14:48 και οι δυο.... αλλα τι πρεμουρα ειναι αυτη???? [ ψωνιο mode ON] ουτε εγω που επαιρνα καθε χρονο δεν εκανα ετσι [ψωνιο mode OFF] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannhsLL Νεοφερμένο μέλος Ο GiannhsLL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 15:08 Ο GiannhsLL: #918 20-06-13 15:08 Τελικά και οι 2 παίρνουμε βραβείο ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 20:32 Ο Γιώργος έγραψε: #919 20-06-13 20:32 Αρχική Δημοσίευση από GiannhsLL: Τελικά και οι 2 παίρνουμε βραβείο ε; Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά γιατί τόσο καίγεσαι; Θέλεις να το δείξεις στην θεία σου την Ευτέρπη στα Κάτω Κρεμαστά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 019112 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Ιουνίου 2013 στις 23:51 Ο Guest 019112: #920 20-06-13 23:51 Εντάξει ρε παιδιά, δούλεψε και θέλει να πάρει το βραβείο του. Δηλαδή εσείς αν ήσασταν στο όριο να πάρετε βραβείο προόδου δεν θα σας ένοιαζε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Thodoris260310 sotiriaa010 globglogabgalab NickTen Mitlos g59 ZoumeroMpifteki Ο Καλαμαράς hehehehe Emmanouela. Fanimaid123 drakoulakg paul Lia 2006 SlimShady alexandrahere Alexandroulitsa GabrielaM anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά μου Σήμερα το πρωί μάς ενημέρωσαν ότι οι άρρενες της γενιάς του '97, πρέπει να πάνε να κάνουν τα χαρτιά τους για τη στρατολογία στο δήμο. Πάω εγώ στο δήμο με την ταυτότητά μου. Τι κάνω μετά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 15:46 Η Loreley έγραψε: #908 10-04-13 15:46 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Παιδιά μου Σήμερα το πρωί μάς ενημέρωσαν ότι οι άρρενες της γενιάς του '97, πρέπει να πάνε να κάνουν τα χαρτιά τους για τη στρατολογία στο δήμο. Πάω εγώ στο δήμο με την ταυτότητά μου. Τι κάνω μετά; Click για ανάπτυξη... What, γιατί αυτό; Εδώ πάντως δεν έχει ακουστεί κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 15:48 Ο jj! έγραψε: #909 10-04-13 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: What, γιατί αυτό; Εδώ πάντως δεν έχει ακουστεί κάτι. Click για ανάπτυξη... Εμάς έτσι μάς είπαν, πάντως. Λογικά θα είναι η "επιλογή", που λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 15:50 Η Loreley έγραψε: #910 10-04-13 15:50 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Εμάς έτσι μάς είπαν, πάντως. Λογικά θα είναι η "επιλογή", που λέμε Click για ανάπτυξη... Και τι είναι αυτή η "επιλογή", που λέμε, δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 15:52 Ο jj! έγραψε: #911 10-04-13 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Και τι είναι αυτή η "επιλογή", που λέμε, δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Ότι σε καταγράφουν στα αρχεία, για να πας στρατό. Δε σας νοιάζουν αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 15:54 Η Loreley έγραψε: #912 10-04-13 15:54 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ότι σε καταγράφουν στα αρχεία, για να πας στρατό. Δε σας νοιάζουν αυτά Click για ανάπτυξη... Τώωωρα κατάλαβα. Δεν είχα ασχοληθεί γιατί όντως δεν με ενδιαφέρουν, αλλά όσο πιο πολύ ρωτάς, τόσο περισσότερο μαθαίνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 16:01 Ο jj! έγραψε: #913 10-04-13 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Τώωωρα κατάλαβα. Δεν είχα ασχοληθεί γιατί όντως δεν με ενδιαφέρουν, αλλά όσο πιο πολύ ρωτάς, τόσο περισσότερο μαθαίνεις. Click για ανάπτυξη... Στο δήμο Βύρωνα (στην Αθήνα είναι αυτός; ), τους πήραν πιο νωρίς. Χμμ, οπότε είναι ανάλογως τις αποφάσεις των αντίστοιχων δημοτικών αρχών η ημερομηνία κλπ. Το θέμα είναι τι θα πάω να πω εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 16:10 Η Loreley έγραψε: #914 10-04-13 16:10 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Στο δήμο Βύρωνα (στην Αθήνα είναι αυτός; ), τους πήραν πιο νωρίς. Χμμ, οπότε είναι ανάλογως τις αποφάσεις των αντίστοιχων δημοτικών αρχών η ημερομηνία κλπ. Το θέμα είναι τι θα πάω να πω εκεί Click για ανάπτυξη... Ναι, στην Αθήνα είναι. Μάλλον ναι, έτσι γίνεται. Υποθέτω πως απλά πας στο δημαρχείο, ρωτάς που ακριβώς πρέπει να απευθυνθείς και όλα τα υπόλοιπα είναι εύκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 16:19 Ο jj! έγραψε: #915 10-04-13 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Ναι, στην Αθήνα είναι. Μάλλον ναι, έτσι γίνεται. Υποθέτω πως απλά πας στο δημαρχείο, ρωτάς που ακριβώς πρέπει να απευθυνθείς και όλα τα υπόλοιπα είναι εύκολα. Click για ανάπτυξη... Σκατά Θα πάω την ερχόμενη Τρίτη που έχω 6ωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannhsLL Νεοφερμένο μέλος Ο GiannhsLL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 14:42 Ο GiannhsLL: #916 20-06-13 14:42 Ρε παιδιά ήρθα πρώτος στο τμήμα με 19,7 και έχει πάρει κι ένα κορίτσι στην τάξη μου τόσο.. Βραβείο παίρνουμε και οι 2 ή κανένας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mister No0ne Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Mister No0ne αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 385 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 14:48 Ο Mister No0ne: #917 20-06-13 14:48 και οι δυο.... αλλα τι πρεμουρα ειναι αυτη???? [ ψωνιο mode ON] ουτε εγω που επαιρνα καθε χρονο δεν εκανα ετσι [ψωνιο mode OFF] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannhsLL Νεοφερμένο μέλος Ο GiannhsLL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 15:08 Ο GiannhsLL: #918 20-06-13 15:08 Τελικά και οι 2 παίρνουμε βραβείο ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 20:32 Ο Γιώργος έγραψε: #919 20-06-13 20:32 Αρχική Δημοσίευση από GiannhsLL: Τελικά και οι 2 παίρνουμε βραβείο ε; Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά γιατί τόσο καίγεσαι; Θέλεις να το δείξεις στην θεία σου την Ευτέρπη στα Κάτω Κρεμαστά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 019112 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Ιουνίου 2013 στις 23:51 Ο Guest 019112: #920 20-06-13 23:51 Εντάξει ρε παιδιά, δούλεψε και θέλει να πάρει το βραβείο του. Δηλαδή εσείς αν ήσασταν στο όριο να πάρετε βραβείο προόδου δεν θα σας ένοιαζε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Thodoris260310 sotiriaa010 globglogabgalab NickTen Mitlos g59 ZoumeroMpifteki Ο Καλαμαράς hehehehe Emmanouela. Fanimaid123 drakoulakg paul Lia 2006 SlimShady alexandrahere Alexandroulitsa GabrielaM anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από jj!: Παιδιά μου Σήμερα το πρωί μάς ενημέρωσαν ότι οι άρρενες της γενιάς του '97, πρέπει να πάνε να κάνουν τα χαρτιά τους για τη στρατολογία στο δήμο. Πάω εγώ στο δήμο με την ταυτότητά μου. Τι κάνω μετά; Click για ανάπτυξη... What, γιατί αυτό; Εδώ πάντως δεν έχει ακουστεί κάτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 15:48 Ο jj! έγραψε: #909 10-04-13 15:48 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: What, γιατί αυτό; Εδώ πάντως δεν έχει ακουστεί κάτι. Click για ανάπτυξη... Εμάς έτσι μάς είπαν, πάντως. Λογικά θα είναι η "επιλογή", που λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 15:50 Η Loreley έγραψε: #910 10-04-13 15:50 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Εμάς έτσι μάς είπαν, πάντως. Λογικά θα είναι η "επιλογή", που λέμε Click για ανάπτυξη... Και τι είναι αυτή η "επιλογή", που λέμε, δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 15:52 Ο jj! έγραψε: #911 10-04-13 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Και τι είναι αυτή η "επιλογή", που λέμε, δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Ότι σε καταγράφουν στα αρχεία, για να πας στρατό. Δε σας νοιάζουν αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 15:54 Η Loreley έγραψε: #912 10-04-13 15:54 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ότι σε καταγράφουν στα αρχεία, για να πας στρατό. Δε σας νοιάζουν αυτά Click για ανάπτυξη... Τώωωρα κατάλαβα. Δεν είχα ασχοληθεί γιατί όντως δεν με ενδιαφέρουν, αλλά όσο πιο πολύ ρωτάς, τόσο περισσότερο μαθαίνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 16:01 Ο jj! έγραψε: #913 10-04-13 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Τώωωρα κατάλαβα. Δεν είχα ασχοληθεί γιατί όντως δεν με ενδιαφέρουν, αλλά όσο πιο πολύ ρωτάς, τόσο περισσότερο μαθαίνεις. Click για ανάπτυξη... Στο δήμο Βύρωνα (στην Αθήνα είναι αυτός; ), τους πήραν πιο νωρίς. Χμμ, οπότε είναι ανάλογως τις αποφάσεις των αντίστοιχων δημοτικών αρχών η ημερομηνία κλπ. Το θέμα είναι τι θα πάω να πω εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 16:10 Η Loreley έγραψε: #914 10-04-13 16:10 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Στο δήμο Βύρωνα (στην Αθήνα είναι αυτός; ), τους πήραν πιο νωρίς. Χμμ, οπότε είναι ανάλογως τις αποφάσεις των αντίστοιχων δημοτικών αρχών η ημερομηνία κλπ. Το θέμα είναι τι θα πάω να πω εκεί Click για ανάπτυξη... Ναι, στην Αθήνα είναι. Μάλλον ναι, έτσι γίνεται. Υποθέτω πως απλά πας στο δημαρχείο, ρωτάς που ακριβώς πρέπει να απευθυνθείς και όλα τα υπόλοιπα είναι εύκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 16:19 Ο jj! έγραψε: #915 10-04-13 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Ναι, στην Αθήνα είναι. Μάλλον ναι, έτσι γίνεται. Υποθέτω πως απλά πας στο δημαρχείο, ρωτάς που ακριβώς πρέπει να απευθυνθείς και όλα τα υπόλοιπα είναι εύκολα. Click για ανάπτυξη... Σκατά Θα πάω την ερχόμενη Τρίτη που έχω 6ωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannhsLL Νεοφερμένο μέλος Ο GiannhsLL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 14:42 Ο GiannhsLL: #916 20-06-13 14:42 Ρε παιδιά ήρθα πρώτος στο τμήμα με 19,7 και έχει πάρει κι ένα κορίτσι στην τάξη μου τόσο.. Βραβείο παίρνουμε και οι 2 ή κανένας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mister No0ne Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Mister No0ne αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 385 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 14:48 Ο Mister No0ne: #917 20-06-13 14:48 και οι δυο.... αλλα τι πρεμουρα ειναι αυτη???? [ ψωνιο mode ON] ουτε εγω που επαιρνα καθε χρονο δεν εκανα ετσι [ψωνιο mode OFF] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannhsLL Νεοφερμένο μέλος Ο GiannhsLL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 15:08 Ο GiannhsLL: #918 20-06-13 15:08 Τελικά και οι 2 παίρνουμε βραβείο ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 20:32 Ο Γιώργος έγραψε: #919 20-06-13 20:32 Αρχική Δημοσίευση από GiannhsLL: Τελικά και οι 2 παίρνουμε βραβείο ε; Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά γιατί τόσο καίγεσαι; Θέλεις να το δείξεις στην θεία σου την Ευτέρπη στα Κάτω Κρεμαστά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 019112 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Ιουνίου 2013 στις 23:51 Ο Guest 019112: #920 20-06-13 23:51 Εντάξει ρε παιδιά, δούλεψε και θέλει να πάρει το βραβείο του. Δηλαδή εσείς αν ήσασταν στο όριο να πάρετε βραβείο προόδου δεν θα σας ένοιαζε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Thodoris260310 sotiriaa010 globglogabgalab NickTen Mitlos g59 ZoumeroMpifteki Ο Καλαμαράς hehehehe Emmanouela. Fanimaid123 drakoulakg paul Lia 2006 SlimShady alexandrahere Alexandroulitsa GabrielaM anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Loreley: What, γιατί αυτό; Εδώ πάντως δεν έχει ακουστεί κάτι. Click για ανάπτυξη... Εμάς έτσι μάς είπαν, πάντως. Λογικά θα είναι η "επιλογή", που λέμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 15:50 Η Loreley έγραψε: #910 10-04-13 15:50 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Εμάς έτσι μάς είπαν, πάντως. Λογικά θα είναι η "επιλογή", που λέμε Click για ανάπτυξη... Και τι είναι αυτή η "επιλογή", που λέμε, δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 15:52 Ο jj! έγραψε: #911 10-04-13 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Και τι είναι αυτή η "επιλογή", που λέμε, δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Ότι σε καταγράφουν στα αρχεία, για να πας στρατό. Δε σας νοιάζουν αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 15:54 Η Loreley έγραψε: #912 10-04-13 15:54 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ότι σε καταγράφουν στα αρχεία, για να πας στρατό. Δε σας νοιάζουν αυτά Click για ανάπτυξη... Τώωωρα κατάλαβα. Δεν είχα ασχοληθεί γιατί όντως δεν με ενδιαφέρουν, αλλά όσο πιο πολύ ρωτάς, τόσο περισσότερο μαθαίνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 16:01 Ο jj! έγραψε: #913 10-04-13 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Τώωωρα κατάλαβα. Δεν είχα ασχοληθεί γιατί όντως δεν με ενδιαφέρουν, αλλά όσο πιο πολύ ρωτάς, τόσο περισσότερο μαθαίνεις. Click για ανάπτυξη... Στο δήμο Βύρωνα (στην Αθήνα είναι αυτός; ), τους πήραν πιο νωρίς. Χμμ, οπότε είναι ανάλογως τις αποφάσεις των αντίστοιχων δημοτικών αρχών η ημερομηνία κλπ. Το θέμα είναι τι θα πάω να πω εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 16:10 Η Loreley έγραψε: #914 10-04-13 16:10 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Στο δήμο Βύρωνα (στην Αθήνα είναι αυτός; ), τους πήραν πιο νωρίς. Χμμ, οπότε είναι ανάλογως τις αποφάσεις των αντίστοιχων δημοτικών αρχών η ημερομηνία κλπ. Το θέμα είναι τι θα πάω να πω εκεί Click για ανάπτυξη... Ναι, στην Αθήνα είναι. Μάλλον ναι, έτσι γίνεται. Υποθέτω πως απλά πας στο δημαρχείο, ρωτάς που ακριβώς πρέπει να απευθυνθείς και όλα τα υπόλοιπα είναι εύκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 16:19 Ο jj! έγραψε: #915 10-04-13 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Ναι, στην Αθήνα είναι. Μάλλον ναι, έτσι γίνεται. Υποθέτω πως απλά πας στο δημαρχείο, ρωτάς που ακριβώς πρέπει να απευθυνθείς και όλα τα υπόλοιπα είναι εύκολα. Click για ανάπτυξη... Σκατά Θα πάω την ερχόμενη Τρίτη που έχω 6ωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannhsLL Νεοφερμένο μέλος Ο GiannhsLL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 14:42 Ο GiannhsLL: #916 20-06-13 14:42 Ρε παιδιά ήρθα πρώτος στο τμήμα με 19,7 και έχει πάρει κι ένα κορίτσι στην τάξη μου τόσο.. Βραβείο παίρνουμε και οι 2 ή κανένας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mister No0ne Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Mister No0ne αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 385 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 14:48 Ο Mister No0ne: #917 20-06-13 14:48 και οι δυο.... αλλα τι πρεμουρα ειναι αυτη???? [ ψωνιο mode ON] ουτε εγω που επαιρνα καθε χρονο δεν εκανα ετσι [ψωνιο mode OFF] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannhsLL Νεοφερμένο μέλος Ο GiannhsLL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 15:08 Ο GiannhsLL: #918 20-06-13 15:08 Τελικά και οι 2 παίρνουμε βραβείο ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 20:32 Ο Γιώργος έγραψε: #919 20-06-13 20:32 Αρχική Δημοσίευση από GiannhsLL: Τελικά και οι 2 παίρνουμε βραβείο ε; Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά γιατί τόσο καίγεσαι; Θέλεις να το δείξεις στην θεία σου την Ευτέρπη στα Κάτω Κρεμαστά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 019112 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Ιουνίου 2013 στις 23:51 Ο Guest 019112: #920 20-06-13 23:51 Εντάξει ρε παιδιά, δούλεψε και θέλει να πάρει το βραβείο του. Δηλαδή εσείς αν ήσασταν στο όριο να πάρετε βραβείο προόδου δεν θα σας ένοιαζε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Thodoris260310 sotiriaa010 globglogabgalab NickTen Mitlos g59 ZoumeroMpifteki Ο Καλαμαράς hehehehe Emmanouela. Fanimaid123 drakoulakg paul Lia 2006 SlimShady alexandrahere Alexandroulitsa GabrielaM anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από jj!: Εμάς έτσι μάς είπαν, πάντως. Λογικά θα είναι η "επιλογή", που λέμε Click για ανάπτυξη... Και τι είναι αυτή η "επιλογή", που λέμε, δηλαδή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 15:52 Ο jj! έγραψε: #911 10-04-13 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Και τι είναι αυτή η "επιλογή", που λέμε, δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Ότι σε καταγράφουν στα αρχεία, για να πας στρατό. Δε σας νοιάζουν αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 15:54 Η Loreley έγραψε: #912 10-04-13 15:54 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ότι σε καταγράφουν στα αρχεία, για να πας στρατό. Δε σας νοιάζουν αυτά Click για ανάπτυξη... Τώωωρα κατάλαβα. Δεν είχα ασχοληθεί γιατί όντως δεν με ενδιαφέρουν, αλλά όσο πιο πολύ ρωτάς, τόσο περισσότερο μαθαίνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 16:01 Ο jj! έγραψε: #913 10-04-13 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Τώωωρα κατάλαβα. Δεν είχα ασχοληθεί γιατί όντως δεν με ενδιαφέρουν, αλλά όσο πιο πολύ ρωτάς, τόσο περισσότερο μαθαίνεις. Click για ανάπτυξη... Στο δήμο Βύρωνα (στην Αθήνα είναι αυτός; ), τους πήραν πιο νωρίς. Χμμ, οπότε είναι ανάλογως τις αποφάσεις των αντίστοιχων δημοτικών αρχών η ημερομηνία κλπ. Το θέμα είναι τι θα πάω να πω εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 16:10 Η Loreley έγραψε: #914 10-04-13 16:10 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Στο δήμο Βύρωνα (στην Αθήνα είναι αυτός; ), τους πήραν πιο νωρίς. Χμμ, οπότε είναι ανάλογως τις αποφάσεις των αντίστοιχων δημοτικών αρχών η ημερομηνία κλπ. Το θέμα είναι τι θα πάω να πω εκεί Click για ανάπτυξη... Ναι, στην Αθήνα είναι. Μάλλον ναι, έτσι γίνεται. Υποθέτω πως απλά πας στο δημαρχείο, ρωτάς που ακριβώς πρέπει να απευθυνθείς και όλα τα υπόλοιπα είναι εύκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 16:19 Ο jj! έγραψε: #915 10-04-13 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Ναι, στην Αθήνα είναι. Μάλλον ναι, έτσι γίνεται. Υποθέτω πως απλά πας στο δημαρχείο, ρωτάς που ακριβώς πρέπει να απευθυνθείς και όλα τα υπόλοιπα είναι εύκολα. Click για ανάπτυξη... Σκατά Θα πάω την ερχόμενη Τρίτη που έχω 6ωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannhsLL Νεοφερμένο μέλος Ο GiannhsLL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 14:42 Ο GiannhsLL: #916 20-06-13 14:42 Ρε παιδιά ήρθα πρώτος στο τμήμα με 19,7 και έχει πάρει κι ένα κορίτσι στην τάξη μου τόσο.. Βραβείο παίρνουμε και οι 2 ή κανένας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mister No0ne Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Mister No0ne αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 385 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 14:48 Ο Mister No0ne: #917 20-06-13 14:48 και οι δυο.... αλλα τι πρεμουρα ειναι αυτη???? [ ψωνιο mode ON] ουτε εγω που επαιρνα καθε χρονο δεν εκανα ετσι [ψωνιο mode OFF] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannhsLL Νεοφερμένο μέλος Ο GiannhsLL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 15:08 Ο GiannhsLL: #918 20-06-13 15:08 Τελικά και οι 2 παίρνουμε βραβείο ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 20:32 Ο Γιώργος έγραψε: #919 20-06-13 20:32 Αρχική Δημοσίευση από GiannhsLL: Τελικά και οι 2 παίρνουμε βραβείο ε; Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά γιατί τόσο καίγεσαι; Θέλεις να το δείξεις στην θεία σου την Ευτέρπη στα Κάτω Κρεμαστά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 019112 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Ιουνίου 2013 στις 23:51 Ο Guest 019112: #920 20-06-13 23:51 Εντάξει ρε παιδιά, δούλεψε και θέλει να πάρει το βραβείο του. Δηλαδή εσείς αν ήσασταν στο όριο να πάρετε βραβείο προόδου δεν θα σας ένοιαζε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Thodoris260310 sotiriaa010 globglogabgalab NickTen Mitlos g59 ZoumeroMpifteki Ο Καλαμαράς hehehehe Emmanouela. Fanimaid123 drakoulakg paul Lia 2006 SlimShady alexandrahere Alexandroulitsa GabrielaM anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Και τι είναι αυτή η "επιλογή", που λέμε, δηλαδή; Click για ανάπτυξη... Ότι σε καταγράφουν στα αρχεία, για να πας στρατό. Δε σας νοιάζουν αυτά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 15:54 Η Loreley έγραψε: #912 10-04-13 15:54 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ότι σε καταγράφουν στα αρχεία, για να πας στρατό. Δε σας νοιάζουν αυτά Click για ανάπτυξη... Τώωωρα κατάλαβα. Δεν είχα ασχοληθεί γιατί όντως δεν με ενδιαφέρουν, αλλά όσο πιο πολύ ρωτάς, τόσο περισσότερο μαθαίνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 16:01 Ο jj! έγραψε: #913 10-04-13 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Τώωωρα κατάλαβα. Δεν είχα ασχοληθεί γιατί όντως δεν με ενδιαφέρουν, αλλά όσο πιο πολύ ρωτάς, τόσο περισσότερο μαθαίνεις. Click για ανάπτυξη... Στο δήμο Βύρωνα (στην Αθήνα είναι αυτός; ), τους πήραν πιο νωρίς. Χμμ, οπότε είναι ανάλογως τις αποφάσεις των αντίστοιχων δημοτικών αρχών η ημερομηνία κλπ. Το θέμα είναι τι θα πάω να πω εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 16:10 Η Loreley έγραψε: #914 10-04-13 16:10 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Στο δήμο Βύρωνα (στην Αθήνα είναι αυτός; ), τους πήραν πιο νωρίς. Χμμ, οπότε είναι ανάλογως τις αποφάσεις των αντίστοιχων δημοτικών αρχών η ημερομηνία κλπ. Το θέμα είναι τι θα πάω να πω εκεί Click για ανάπτυξη... Ναι, στην Αθήνα είναι. Μάλλον ναι, έτσι γίνεται. Υποθέτω πως απλά πας στο δημαρχείο, ρωτάς που ακριβώς πρέπει να απευθυνθείς και όλα τα υπόλοιπα είναι εύκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 16:19 Ο jj! έγραψε: #915 10-04-13 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Ναι, στην Αθήνα είναι. Μάλλον ναι, έτσι γίνεται. Υποθέτω πως απλά πας στο δημαρχείο, ρωτάς που ακριβώς πρέπει να απευθυνθείς και όλα τα υπόλοιπα είναι εύκολα. Click για ανάπτυξη... Σκατά Θα πάω την ερχόμενη Τρίτη που έχω 6ωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannhsLL Νεοφερμένο μέλος Ο GiannhsLL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 14:42 Ο GiannhsLL: #916 20-06-13 14:42 Ρε παιδιά ήρθα πρώτος στο τμήμα με 19,7 και έχει πάρει κι ένα κορίτσι στην τάξη μου τόσο.. Βραβείο παίρνουμε και οι 2 ή κανένας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mister No0ne Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Mister No0ne αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 385 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 14:48 Ο Mister No0ne: #917 20-06-13 14:48 και οι δυο.... αλλα τι πρεμουρα ειναι αυτη???? [ ψωνιο mode ON] ουτε εγω που επαιρνα καθε χρονο δεν εκανα ετσι [ψωνιο mode OFF] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannhsLL Νεοφερμένο μέλος Ο GiannhsLL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 15:08 Ο GiannhsLL: #918 20-06-13 15:08 Τελικά και οι 2 παίρνουμε βραβείο ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 20:32 Ο Γιώργος έγραψε: #919 20-06-13 20:32 Αρχική Δημοσίευση από GiannhsLL: Τελικά και οι 2 παίρνουμε βραβείο ε; Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά γιατί τόσο καίγεσαι; Θέλεις να το δείξεις στην θεία σου την Ευτέρπη στα Κάτω Κρεμαστά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 019112 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Ιουνίου 2013 στις 23:51 Ο Guest 019112: #920 20-06-13 23:51 Εντάξει ρε παιδιά, δούλεψε και θέλει να πάρει το βραβείο του. Δηλαδή εσείς αν ήσασταν στο όριο να πάρετε βραβείο προόδου δεν θα σας ένοιαζε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Thodoris260310 sotiriaa010 globglogabgalab NickTen Mitlos g59 ZoumeroMpifteki Ο Καλαμαράς hehehehe Emmanouela. Fanimaid123 drakoulakg paul Lia 2006 SlimShady alexandrahere Alexandroulitsa GabrielaM anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από jj!: Ότι σε καταγράφουν στα αρχεία, για να πας στρατό. Δε σας νοιάζουν αυτά Click για ανάπτυξη... Τώωωρα κατάλαβα. Δεν είχα ασχοληθεί γιατί όντως δεν με ενδιαφέρουν, αλλά όσο πιο πολύ ρωτάς, τόσο περισσότερο μαθαίνεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 16:01 Ο jj! έγραψε: #913 10-04-13 16:01 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Τώωωρα κατάλαβα. Δεν είχα ασχοληθεί γιατί όντως δεν με ενδιαφέρουν, αλλά όσο πιο πολύ ρωτάς, τόσο περισσότερο μαθαίνεις. Click για ανάπτυξη... Στο δήμο Βύρωνα (στην Αθήνα είναι αυτός; ), τους πήραν πιο νωρίς. Χμμ, οπότε είναι ανάλογως τις αποφάσεις των αντίστοιχων δημοτικών αρχών η ημερομηνία κλπ. Το θέμα είναι τι θα πάω να πω εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 16:10 Η Loreley έγραψε: #914 10-04-13 16:10 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Στο δήμο Βύρωνα (στην Αθήνα είναι αυτός; ), τους πήραν πιο νωρίς. Χμμ, οπότε είναι ανάλογως τις αποφάσεις των αντίστοιχων δημοτικών αρχών η ημερομηνία κλπ. Το θέμα είναι τι θα πάω να πω εκεί Click για ανάπτυξη... Ναι, στην Αθήνα είναι. Μάλλον ναι, έτσι γίνεται. Υποθέτω πως απλά πας στο δημαρχείο, ρωτάς που ακριβώς πρέπει να απευθυνθείς και όλα τα υπόλοιπα είναι εύκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 16:19 Ο jj! έγραψε: #915 10-04-13 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Ναι, στην Αθήνα είναι. Μάλλον ναι, έτσι γίνεται. Υποθέτω πως απλά πας στο δημαρχείο, ρωτάς που ακριβώς πρέπει να απευθυνθείς και όλα τα υπόλοιπα είναι εύκολα. Click για ανάπτυξη... Σκατά Θα πάω την ερχόμενη Τρίτη που έχω 6ωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannhsLL Νεοφερμένο μέλος Ο GiannhsLL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 14:42 Ο GiannhsLL: #916 20-06-13 14:42 Ρε παιδιά ήρθα πρώτος στο τμήμα με 19,7 και έχει πάρει κι ένα κορίτσι στην τάξη μου τόσο.. Βραβείο παίρνουμε και οι 2 ή κανένας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mister No0ne Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Mister No0ne αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 385 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 14:48 Ο Mister No0ne: #917 20-06-13 14:48 και οι δυο.... αλλα τι πρεμουρα ειναι αυτη???? [ ψωνιο mode ON] ουτε εγω που επαιρνα καθε χρονο δεν εκανα ετσι [ψωνιο mode OFF] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannhsLL Νεοφερμένο μέλος Ο GiannhsLL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 15:08 Ο GiannhsLL: #918 20-06-13 15:08 Τελικά και οι 2 παίρνουμε βραβείο ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 20:32 Ο Γιώργος έγραψε: #919 20-06-13 20:32 Αρχική Δημοσίευση από GiannhsLL: Τελικά και οι 2 παίρνουμε βραβείο ε; Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά γιατί τόσο καίγεσαι; Θέλεις να το δείξεις στην θεία σου την Ευτέρπη στα Κάτω Κρεμαστά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 019112 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Ιουνίου 2013 στις 23:51 Ο Guest 019112: #920 20-06-13 23:51 Εντάξει ρε παιδιά, δούλεψε και θέλει να πάρει το βραβείο του. Δηλαδή εσείς αν ήσασταν στο όριο να πάρετε βραβείο προόδου δεν θα σας ένοιαζε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Thodoris260310 sotiriaa010 globglogabgalab NickTen Mitlos g59 ZoumeroMpifteki Ο Καλαμαράς hehehehe Emmanouela. Fanimaid123 drakoulakg paul Lia 2006 SlimShady alexandrahere Alexandroulitsa GabrielaM anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Τώωωρα κατάλαβα. Δεν είχα ασχοληθεί γιατί όντως δεν με ενδιαφέρουν, αλλά όσο πιο πολύ ρωτάς, τόσο περισσότερο μαθαίνεις. Click για ανάπτυξη... Στο δήμο Βύρωνα (στην Αθήνα είναι αυτός; ), τους πήραν πιο νωρίς. Χμμ, οπότε είναι ανάλογως τις αποφάσεις των αντίστοιχων δημοτικών αρχών η ημερομηνία κλπ. Το θέμα είναι τι θα πάω να πω εκεί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loreley Περιβόητο μέλος Η Loreley αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 5.860 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 16:10 Η Loreley έγραψε: #914 10-04-13 16:10 Αρχική Δημοσίευση από jj!: Στο δήμο Βύρωνα (στην Αθήνα είναι αυτός; ), τους πήραν πιο νωρίς. Χμμ, οπότε είναι ανάλογως τις αποφάσεις των αντίστοιχων δημοτικών αρχών η ημερομηνία κλπ. Το θέμα είναι τι θα πάω να πω εκεί Click για ανάπτυξη... Ναι, στην Αθήνα είναι. Μάλλον ναι, έτσι γίνεται. Υποθέτω πως απλά πας στο δημαρχείο, ρωτάς που ακριβώς πρέπει να απευθυνθείς και όλα τα υπόλοιπα είναι εύκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 16:19 Ο jj! έγραψε: #915 10-04-13 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Ναι, στην Αθήνα είναι. Μάλλον ναι, έτσι γίνεται. Υποθέτω πως απλά πας στο δημαρχείο, ρωτάς που ακριβώς πρέπει να απευθυνθείς και όλα τα υπόλοιπα είναι εύκολα. Click για ανάπτυξη... Σκατά Θα πάω την ερχόμενη Τρίτη που έχω 6ωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannhsLL Νεοφερμένο μέλος Ο GiannhsLL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 14:42 Ο GiannhsLL: #916 20-06-13 14:42 Ρε παιδιά ήρθα πρώτος στο τμήμα με 19,7 και έχει πάρει κι ένα κορίτσι στην τάξη μου τόσο.. Βραβείο παίρνουμε και οι 2 ή κανένας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mister No0ne Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Mister No0ne αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 385 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 14:48 Ο Mister No0ne: #917 20-06-13 14:48 και οι δυο.... αλλα τι πρεμουρα ειναι αυτη???? [ ψωνιο mode ON] ουτε εγω που επαιρνα καθε χρονο δεν εκανα ετσι [ψωνιο mode OFF] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannhsLL Νεοφερμένο μέλος Ο GiannhsLL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 15:08 Ο GiannhsLL: #918 20-06-13 15:08 Τελικά και οι 2 παίρνουμε βραβείο ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 20:32 Ο Γιώργος έγραψε: #919 20-06-13 20:32 Αρχική Δημοσίευση από GiannhsLL: Τελικά και οι 2 παίρνουμε βραβείο ε; Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά γιατί τόσο καίγεσαι; Θέλεις να το δείξεις στην θεία σου την Ευτέρπη στα Κάτω Κρεμαστά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 019112 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Ιουνίου 2013 στις 23:51 Ο Guest 019112: #920 20-06-13 23:51 Εντάξει ρε παιδιά, δούλεψε και θέλει να πάρει το βραβείο του. Δηλαδή εσείς αν ήσασταν στο όριο να πάρετε βραβείο προόδου δεν θα σας ένοιαζε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Thodoris260310 sotiriaa010 globglogabgalab NickTen Mitlos g59 ZoumeroMpifteki Ο Καλαμαράς hehehehe Emmanouela. Fanimaid123 drakoulakg paul Lia 2006 SlimShady alexandrahere Alexandroulitsa GabrielaM anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από jj!: Στο δήμο Βύρωνα (στην Αθήνα είναι αυτός; ), τους πήραν πιο νωρίς. Χμμ, οπότε είναι ανάλογως τις αποφάσεις των αντίστοιχων δημοτικών αρχών η ημερομηνία κλπ. Το θέμα είναι τι θα πάω να πω εκεί Click για ανάπτυξη... Ναι, στην Αθήνα είναι. Μάλλον ναι, έτσι γίνεται. Υποθέτω πως απλά πας στο δημαρχείο, ρωτάς που ακριβώς πρέπει να απευθυνθείς και όλα τα υπόλοιπα είναι εύκολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
jj! Τιμώμενο Μέλος Ο jj! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 13.512 μηνύματα. 10 Απριλίου 2013 στις 16:19 Ο jj! έγραψε: #915 10-04-13 16:19 Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Ναι, στην Αθήνα είναι. Μάλλον ναι, έτσι γίνεται. Υποθέτω πως απλά πας στο δημαρχείο, ρωτάς που ακριβώς πρέπει να απευθυνθείς και όλα τα υπόλοιπα είναι εύκολα. Click για ανάπτυξη... Σκατά Θα πάω την ερχόμενη Τρίτη που έχω 6ωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannhsLL Νεοφερμένο μέλος Ο GiannhsLL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 14:42 Ο GiannhsLL: #916 20-06-13 14:42 Ρε παιδιά ήρθα πρώτος στο τμήμα με 19,7 και έχει πάρει κι ένα κορίτσι στην τάξη μου τόσο.. Βραβείο παίρνουμε και οι 2 ή κανένας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mister No0ne Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Mister No0ne αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 385 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 14:48 Ο Mister No0ne: #917 20-06-13 14:48 και οι δυο.... αλλα τι πρεμουρα ειναι αυτη???? [ ψωνιο mode ON] ουτε εγω που επαιρνα καθε χρονο δεν εκανα ετσι [ψωνιο mode OFF] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannhsLL Νεοφερμένο μέλος Ο GiannhsLL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 15:08 Ο GiannhsLL: #918 20-06-13 15:08 Τελικά και οι 2 παίρνουμε βραβείο ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 20:32 Ο Γιώργος έγραψε: #919 20-06-13 20:32 Αρχική Δημοσίευση από GiannhsLL: Τελικά και οι 2 παίρνουμε βραβείο ε; Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά γιατί τόσο καίγεσαι; Θέλεις να το δείξεις στην θεία σου την Ευτέρπη στα Κάτω Κρεμαστά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 019112 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Ιουνίου 2013 στις 23:51 Ο Guest 019112: #920 20-06-13 23:51 Εντάξει ρε παιδιά, δούλεψε και θέλει να πάρει το βραβείο του. Δηλαδή εσείς αν ήσασταν στο όριο να πάρετε βραβείο προόδου δεν θα σας ένοιαζε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Thodoris260310 sotiriaa010 globglogabgalab NickTen Mitlos g59 ZoumeroMpifteki Ο Καλαμαράς hehehehe Emmanouela. Fanimaid123 drakoulakg paul Lia 2006 SlimShady alexandrahere Alexandroulitsa GabrielaM anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Loreley: Ναι, στην Αθήνα είναι. Μάλλον ναι, έτσι γίνεται. Υποθέτω πως απλά πας στο δημαρχείο, ρωτάς που ακριβώς πρέπει να απευθυνθείς και όλα τα υπόλοιπα είναι εύκολα. Click για ανάπτυξη... Σκατά Θα πάω την ερχόμενη Τρίτη που έχω 6ωρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GiannhsLL Νεοφερμένο μέλος Ο GiannhsLL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 14:42 Ο GiannhsLL: #916 20-06-13 14:42 Ρε παιδιά ήρθα πρώτος στο τμήμα με 19,7 και έχει πάρει κι ένα κορίτσι στην τάξη μου τόσο.. Βραβείο παίρνουμε και οι 2 ή κανένας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mister No0ne Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Mister No0ne αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 385 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 14:48 Ο Mister No0ne: #917 20-06-13 14:48 και οι δυο.... αλλα τι πρεμουρα ειναι αυτη???? [ ψωνιο mode ON] ουτε εγω που επαιρνα καθε χρονο δεν εκανα ετσι [ψωνιο mode OFF] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannhsLL Νεοφερμένο μέλος Ο GiannhsLL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 15:08 Ο GiannhsLL: #918 20-06-13 15:08 Τελικά και οι 2 παίρνουμε βραβείο ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 20:32 Ο Γιώργος έγραψε: #919 20-06-13 20:32 Αρχική Δημοσίευση από GiannhsLL: Τελικά και οι 2 παίρνουμε βραβείο ε; Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά γιατί τόσο καίγεσαι; Θέλεις να το δείξεις στην θεία σου την Ευτέρπη στα Κάτω Κρεμαστά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 019112 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Ιουνίου 2013 στις 23:51 Ο Guest 019112: #920 20-06-13 23:51 Εντάξει ρε παιδιά, δούλεψε και θέλει να πάρει το βραβείο του. Δηλαδή εσείς αν ήσασταν στο όριο να πάρετε βραβείο προόδου δεν θα σας ένοιαζε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Thodoris260310 sotiriaa010 globglogabgalab NickTen Mitlos g59 ZoumeroMpifteki Ο Καλαμαράς hehehehe Emmanouela. Fanimaid123 drakoulakg paul Lia 2006 SlimShady alexandrahere Alexandroulitsa GabrielaM anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ρε παιδιά ήρθα πρώτος στο τμήμα με 19,7 και έχει πάρει κι ένα κορίτσι στην τάξη μου τόσο.. Βραβείο παίρνουμε και οι 2 ή κανένας; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mister No0ne Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Mister No0ne αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 385 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 14:48 Ο Mister No0ne: #917 20-06-13 14:48 και οι δυο.... αλλα τι πρεμουρα ειναι αυτη???? [ ψωνιο mode ON] ουτε εγω που επαιρνα καθε χρονο δεν εκανα ετσι [ψωνιο mode OFF] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. GiannhsLL Νεοφερμένο μέλος Ο GiannhsLL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 15:08 Ο GiannhsLL: #918 20-06-13 15:08 Τελικά και οι 2 παίρνουμε βραβείο ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 20:32 Ο Γιώργος έγραψε: #919 20-06-13 20:32 Αρχική Δημοσίευση από GiannhsLL: Τελικά και οι 2 παίρνουμε βραβείο ε; Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά γιατί τόσο καίγεσαι; Θέλεις να το δείξεις στην θεία σου την Ευτέρπη στα Κάτω Κρεμαστά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 019112 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Ιουνίου 2013 στις 23:51 Ο Guest 019112: #920 20-06-13 23:51 Εντάξει ρε παιδιά, δούλεψε και θέλει να πάρει το βραβείο του. Δηλαδή εσείς αν ήσασταν στο όριο να πάρετε βραβείο προόδου δεν θα σας ένοιαζε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Thodoris260310 sotiriaa010 globglogabgalab NickTen Mitlos g59 ZoumeroMpifteki Ο Καλαμαράς hehehehe Emmanouela. Fanimaid123 drakoulakg paul Lia 2006 SlimShady alexandrahere Alexandroulitsa GabrielaM anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
και οι δυο.... αλλα τι πρεμουρα ειναι αυτη???? [ ψωνιο mode ON] ουτε εγω που επαιρνα καθε χρονο δεν εκανα ετσι [ψωνιο mode OFF] Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
GiannhsLL Νεοφερμένο μέλος Ο GiannhsLL αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 15:08 Ο GiannhsLL: #918 20-06-13 15:08 Τελικά και οι 2 παίρνουμε βραβείο ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 20:32 Ο Γιώργος έγραψε: #919 20-06-13 20:32 Αρχική Δημοσίευση από GiannhsLL: Τελικά και οι 2 παίρνουμε βραβείο ε; Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά γιατί τόσο καίγεσαι; Θέλεις να το δείξεις στην θεία σου την Ευτέρπη στα Κάτω Κρεμαστά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 019112 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Ιουνίου 2013 στις 23:51 Ο Guest 019112: #920 20-06-13 23:51 Εντάξει ρε παιδιά, δούλεψε και θέλει να πάρει το βραβείο του. Δηλαδή εσείς αν ήσασταν στο όριο να πάρετε βραβείο προόδου δεν θα σας ένοιαζε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Thodoris260310 sotiriaa010 globglogabgalab NickTen Mitlos g59 ZoumeroMpifteki Ο Καλαμαράς hehehehe Emmanouela. Fanimaid123 drakoulakg paul Lia 2006 SlimShady alexandrahere Alexandroulitsa GabrielaM anastasiakan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τελικά και οι 2 παίρνουμε βραβείο ε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος Τιμώμενο Μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 30.870 μηνύματα. 20 Ιουνίου 2013 στις 20:32 Ο Γιώργος έγραψε: #919 20-06-13 20:32 Αρχική Δημοσίευση από GiannhsLL: Τελικά και οι 2 παίρνουμε βραβείο ε; Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά γιατί τόσο καίγεσαι; Θέλεις να το δείξεις στην θεία σου την Ευτέρπη στα Κάτω Κρεμαστά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 019112 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Ιουνίου 2013 στις 23:51 Ο Guest 019112: #920 20-06-13 23:51 Εντάξει ρε παιδιά, δούλεψε και θέλει να πάρει το βραβείο του. Δηλαδή εσείς αν ήσασταν στο όριο να πάρετε βραβείο προόδου δεν θα σας ένοιαζε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 44 45 46 47 48 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 55 Επόμενη First Προηγούμενη 46 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 46 από 55 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από GiannhsLL: Τελικά και οι 2 παίρνουμε βραβείο ε; Click για ανάπτυξη... Ναι, αλλά γιατί τόσο καίγεσαι; Θέλεις να το δείξεις στην θεία σου την Ευτέρπη στα Κάτω Κρεμαστά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 019112 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 20 Ιουνίου 2013 στις 23:51 Ο Guest 019112: #920 20-06-13 23:51 Εντάξει ρε παιδιά, δούλεψε και θέλει να πάρει το βραβείο του. Δηλαδή εσείς αν ήσασταν στο όριο να πάρετε βραβείο προόδου δεν θα σας ένοιαζε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εντάξει ρε παιδιά, δούλεψε και θέλει να πάρει το βραβείο του. Δηλαδή εσείς αν ήσασταν στο όριο να πάρετε βραβείο προόδου δεν θα σας ένοιαζε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.