Ειρηνάκι
Εκκολαπτόμενο μέλος

παιδια εγω εχω αγχωθει πολυ με το λυκειο γενικως...δν ξερω ισως ειναι π δν θα ξερω σχεδον κανεναν(αλλαξα σχολειο επειδη ειναι πιο κοντα στο σπιτι)κ φρικαρω κ μονο στν ιδεα τ λυκειου κ εχω τοσες αποριες..Τα μαθηματα ειναι τοσο δυσκολα οσο λενε?(δινω κ proficiency φετος)Με τα λατινικα τι γινεται?Μαθηματικα ειναι ιδια με τν 3η γυμνασιου?Φυσικη Χημεια(εχω τα κενα γτ με τν καθηγητρια π ειχαμε μονο μαθημα δν γινοταν μετα η ταξη ηταν σαν βομβαδιρδισμενη κ στο τελος διαβασα απο βοηθημα για τις εξετασεις)???Για ποια κατευθυνση να προετοιμαστω που με χουν μπερδεψοι ολοι αλλοι λενε θετικη κ αλλοι θεωρητικη(εγω ελεγα γ θεωρητικη να γινω μεταφραστρια επειδη μ αρεσουν οι ξενες γλωσσες κ μαθαινω πλ ευκολα κ επισης τρελενομαι να διαβαζω τα παντα αλλα τωρα μου τα κανανε κουλουβαχατα)τεσπα οποιος μπορει ας απαντησει κ σορρυ αν σας κουρασα απλα ηθελα καπου να τα πω να ηρεμησω λιγο..(συνηθως δν αγχωνομαι ...στις εξετασεις ημουν η μονη π ηταν χαλαρη κ ηρεμουσα τς αλλους..τωρα δν ξερω τι με επιασε....)
Όχι δεν μας κουράζεις καθόλου..λοιπόν ας τα πάρουμε ένα ένα!δεν είναι δύσκολη η α λυκείου μην ανησυχείς,απλά είναι ολα θέμα προσαρμογής..δεν νομίζω να σε επηρεάσει όμως!τα μαθηματικά είναι επανάληψη της γ γυμνασίου,βέβαια μπαίνεις κ σε καινούρια πράγματα πιο περίπλοκα(παραμετρικές εξισώσεις,απόλυτες τιμές,συστήματα με ορίζουσες κλπ)..όσον αφορά τη φυσική κ τη χημεία,δεν θα συναντήσεις πολλά καινούρια πράγματα!όμως απ'ότι είδα δεν είχες κ σωστό καθηγητή,οπότε πρόσεξε τα λίγο κ φρόντισε να καλύψεις τα κένα σου,είτε με κάποιο φροντιστηριακό μάθημα είτε μόνη σου αγοράζοντας κάποιο βοήθημα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RafAspa94
Περιβόητο μέλος

Ανυπομωνώ να ξεκινήσω με τα Μαθηματικά Α Λυκείου
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κρατα τις δυναμεις σου για την τριτη λυκειου, δεν υπαρχει λογος να κανεις ενισχυτικα στην πρωτη λυκειου,εκτος ισως μονο σε μαθηματα που εισαι αδυναμη.
superman
Δραστήριο μέλος

ακριβώς...δε χρειαζεται φροντ...τωρα αμα το θελεις εσυ και νομιζεις οτι το χρειαζεσαι,ενταξει...φροντιστηριο!??!? δεν ειμαστε καλα...
κρατα τις δυναμεις σου για την τριτη λυκειου, δεν υπαρχει λογος να κανεις ενισχυτικα στην πρωτη λυκειου,εκτος ισως μονο σε μαθηματα που εισαι αδυναμη.
ἅλς
Διάσημο μέλος

παιδια εγω εχω αγχωθει πολυ με το λυκειο γενικως...δν ξερω ισως ειναι π δν θα ξερω σχεδον κανεναν(αλλαξα σχολειο επειδη ειναι πιο κοντα στο σπιτι)κ φρικαρω κ μονο στν ιδεα τ λυκειου κ εχω τοσες αποριες..Τα μαθηματα ειναι τοσο δυσκολα οσο λενε?(δινω κ proficiency φετος)Με τα λατινικα τι γινεται?Μαθηματικα ειναι ιδια με τν 3η γυμνασιου?Φυσικη Χημεια(εχω τα κενα γτ με τν καθηγητρια π ειχαμε μονο μαθημα δν γινοταν μετα η ταξη ηταν σαν βομβαδιρδισμενη κ στο τελος διαβασα απο βοηθημα για τις εξετασεις)???Για ποια κατευθυνση να προετοιμαστω που με χουν μπερδεψοι ολοι αλλοι λενε θετικη κ αλλοι θεωρητικη(εγω ελεγα γ θεωρητικη να γινω μεταφραστρια επειδη μ αρεσουν οι ξενες γλωσσες κ μαθαινω πλ ευκολα κ επισης τρελενομαι να διαβαζω τα παντα αλλα τωρα μου τα κανανε κουλουβαχατα)τεσπα οποιος μπορει ας απαντησει κ σορρυ αν σας κουρασα απλα ηθελα καπου να τα πω να ηρεμησω λιγο..(συνηθως δν αγχωνομαι ...στις εξετασεις ημουν η μονη π ηταν χαλαρη κ ηρεμουσα τς αλλους..τωρα δν ξερω τι με επιασε....)
Για τα μαθήματα σου μίλησε το Ειρηνάκι σαν πιο έμπειρη!
Εγώ θα σου πω ότι κι εμείς που δεν αλλάξαμε σχολείο έχουμε κάποιο άγχος για το Λύκειο άρα εσύ ένα λόγο παραπάνω, όμως μην αγχώνεσαι για τ΄ ότι δεν γνωρίζεις κάποιον -α οι πρώτες μέρες είναι μόνο μετά θα 'σαι παλιά με φίλους και φίλες!

Καλή μας αρχή λοιπόν!

nicoleta1994
Νεοφερμένο μέλος

giannis4ever
Πολύ δραστήριο μέλος

superman
Δραστήριο μέλος

Iliaso
Περιβόητο μέλος

superman
Δραστήριο μέλος

Ειρηνάκι
Εκκολαπτόμενο μέλος

Παιδια σας ευχαριστω πολυ κ τους 2!!!!!!Καλη μας αρχη....:thanks:
τίποτα καλέ,ούτε να το ξαναπείς!!κ ό,τι θες να μας ρωτήσεις εδώ είμαστε εμείς!!καλή αρχή σου εύχομαι στο νέο σου ξεκίνημα(λύκειο πλέον) κ καλή σχολική χρονιά πάνω απ'όλα!

Iliaso
Περιβόητο μέλος

σε μας το δωσαν για το σπιτι για υπογραφες.οσοι ομως το αργησαν πολυ,το συμπληρωσαν σχολειο
Eμάς πάντως τα χαρτιά της κατεύθυνσης τα συμπληρώσαμε εκεί.
Ειρηνάκι
Εκκολαπτόμενο μέλος

εμείς πάντως σχολείο το συμπληρώσαμε μόνοι μας κ βάλαμε την υπογραφή μας..απ'ότι θυμάμαι είχαμε συμπληρώσει κατεύθυνση κ μάθημα επιλογής!σε μας το δωσαν για το σπιτι για υπογραφες.οσοι ομως το αργησαν πολυ,το συμπληρωσαν σχολειο

RafAspa94
Περιβόητο μέλος

Ακριβώς για τον Λόγο που πάω φροντιστήριοφροντιστηριο!??!? δεν ειμαστε καλα...
Λοιπόν ακούστε τιμές:
2 Μαθήματ:Γεωμετρία-Άλγεβρα 140ευρώ
3 Μαθήματα:Αλγεβρα-Γεωμετρία-Φυσική 230 ευρώ
miv
Επιφανές μέλος

Πόσο Μ.Ο πρέπει να έχει κάποιος για να περάσει την τάξη;; Στο Γυμνάσιο θέλαμε 15,στο Λύκειο πόσο;;![]()
Από πότε ακριβώς θέλατε 15 στο Γυμνάσιο;
-----------------------------------------
Ακριβώς για τον Λόγο που πάω φροντιστήριο
Λοιπόν ακούστε τιμές:
2 Μαθήματ:Γεωμετρία-Άλγεβρα 140ευρώ
3 Μαθήματα:Αλγεβρα-Γεωμετρία-Φυσική 230 ευρώ
Σε κλέβουν κανονικά οφείλω να σου πω. Αν και δε βρίσκω υπερβολικό να πας στα 3 μαθήματα χαλαρά, σε πρόγραμμα 1 ώρας την εβδομάδα...
RafAspa94
Περιβόητο μέλος

Όχι 15
giannis4ever
Πολύ δραστήριο μέλος

Ναι αλλά κατευθείαν? Εννοώ μπαίνει π.χ. κάποιος καθηγητής, σας μοιράζει τα χαρτιά και σας λέει συμπληρώστε τα? Επίσης, θέλω να μου πείτε πως μας μοιράζουν στις τάξεις. Στο γυμνάσιο μας χώριζαν με το επίθετο, εδώ όμως?Eμάς πάντως τα χαρτιά της κατεύθυνσης τα συμπληρώσαμε εκεί.
miv
Επιφανές μέλος

iGiannis
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.