~Baron~
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv
Επιφανές μέλος

Άλγεβρα ΒΑΣΙΚΟ
Φυσική >>
Αρχές Οικονομίας >>
Ευκλείδια Γεωμετρία >>
Χημεία >>
Τεχνολογία (Αλλοι καθηγητες το χρησιμοποιουν, αλλοι ελαχιστα ως καθολου)
Συντακτικό Αρχαίων Περιστασιακο
Ιστορία του Αρχαίου Κόσμου ΒΑΣΙΚΟ
Γραμματική Αρχαίων Περιστασιακο
Αρχαίοι Έλληνες Ιστοριογράφοι ΒΑΣΙΚΟ
Έκφραση - Έκθεση ΒΑΣΙΚΟ
Εγχειρίδιο Γλωσσικής Διδασκαλίας Περιστασιακο (εως καθολου)
Κείμενα Νεοελλ. Λογοτεχνίας ΒΑΣΙΚΟ
Θρησκευτικά ΒΑΣΙΚΟ
ΣΕΠ Σχεδον καθολου (ισως μονο Β' τετραμηνο)
Έκθεση - Θεματικοί Κύκλοι Σχεδον καθολου (αναλογα με καθηγητη)
Λεξικό Λογοτεχνικών Ορών Δεν διδασκεται
Μαθήματα επιλογής : (Επιλογη ενος μονο μαθηματος. Μουσικη-Εικαστικα-Θεατρολογια αποτελουν ενα συνθετο μαθημα επιλογης με το ονομα Αισθητικη Αγωγη, δεν ειναι 3 ανεξαρτητα μαθηματα.)
Εφαρμογές Πληροφορικής Υπολογιστών ΒΑΣΙΚΟ
Ψυχολογία (Σπανια δημιουργειται τμημα)
Τα μαθήματα επιλογής Συμβουλευτικο βιβλιο. Καμια διδακτικη χρηση
Μουσική Σπανια διδασκεται
Εικαστικά Σπανια διδασκεται
Στοιχεία Θεατρολογίας Αναλογα με τον καθηγητη διδασκεται ή οχι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

miv
Επιφανές μέλος

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Και κάποια στιγμή τη δίδασκε μία κουκλάρα.

miv
Επιφανές μέλος

Άλκηστη21228
Νεοφερμένο μέλος

την περιμενα τελειως διαφορετικη και προεκυψε 2η ιστορια

tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AlexanderV
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος

Grabeel Lucas
Εκκολαπτόμενο μέλος

εγω προσωπικα περυσι ηρθα εντελως ανυποψιαστη στο λυκειο,δν θυμομουν τπτ απ'το γυμνασιο κ μια χαρα βγηκε η χρονια.στην αρχη τα μαθηματα κυλουν ομαλα, μετα αν δεις να δυσκολευουν ζητας βοηθεια ειτε δλδ γραφεσαι ενισχυτικη ή κανεις εξωτερικο μαθημα.εγω λοιπον δεν ειχα στανταρ ωρες.αλλοτε διαβαζα 5ωρες, αλλοτε 3, αναλογα με το προγραμμα που ειχα καθε μερα.επειδη εγω οταν διαβαζω χαζευω κ τραγουδαω, δν συγκεντωνομαι κ μπορει να μου παρει λιγο περισσοτερο.μερικα μαθηματα,ειδικα μετα το 2ο τετραμηνο που ηξερα περιπου τον καθε καθηγητη, δν τα διαβαζα.μονο τς ασκησεις εκανα για να'μαι κ καλα γραμμενη.αλλα στα μαθηματα που δε με ενδιεφεραν.εαν θες τεχνολογικη, να κανεις καλη εξασκηση σε φυσικη κ αλγεβρα για να'χεις τις καλες βασεις,που λεμε. παντως, εγω πιστευω οτι για να κερδισεις τη συμπαθεια των καθηγητων, πρεπει να δειξεις στο πρωτο τετραμωνο(δλδ ως τα χριστουγεννα) τον καλυτερο σου εαυτο κι επειτα θα εχεις καλους βαθμους επειδη θα θυμουνται απ'το 1ο τετραμηνο οτι ησουν καλος. εγω προσπαθησα πολυ στο 1ο τετραμηνο, εδειξα οτι ειμαι δουλευταρου, ειχα κ τ'απουσιολογιο που γι'αυτους σημαινει κομματακι καλης παστας μαθητης, κ στο 2ο τετραμηνο,που δν γραφαμε κ διαγωνισματα, μου'βαζαν μεγαλους βαθμους,χωρις να διαβαζω ιδιαιτερα.δλδ στο 2ο τετραμηνο φυσικη-χημεια κ λιγο αρχαια γτ βαριομουνα λιγο,δν ειχα ανοιξει βιβλιο γτ οι καθηγητες ηταν παραλυτοι.βεβαια πιεστικα μετα στις εξετασεις του ιουνιου,γτ ειχα πολλα κενα,αλλα εβγαλα ικανοποιητικο βαθμο. βσκ ηθελα στα τετραμηνα να'χω καλο βαθμο σε μαθηματα οπως φυσικη,χημεια, για να μπορω τον ιουνιο να γραψω οσο θελω κ να μην σκεφτομαι θα περασω δε θα περασω. εσυ ομως φυσικη κ αλγεβρα θα πρεπει να τα καταλαβεις κ να κανεις τρομερη εξασκηση αν θες τεχνολογικη. εγω εβγαλα 18,8 κ ειμαι σιγουρη οτι αν θες πραγματικα θα βγαλεις περισσοτερο(αν κ ειναι λιγο δυσκολο να βγαλουμε 19+ γτ τον ιουνιο τα γραφουμε ολα τα θεματα.οποτε απο 18+πανω θεωρειται αριστα)...βεβαια δν αξιζει να πιεστεις πολυ για το βαθμο της 1ης λυκειου...δε νομιζω να μετρα καπου...αλλα καλο ειναι αν εχουμε τη δυνατοτητα να εχουμε ενα καλο απολυτηριο
tebelis13
Πολύ δραστήριο μέλος

δλδ οταν διαβαζες 5 ωρες επδ ακουγες μουσικη κ τετοια οι καθαρες ωρες απο τις 5 ηαταν περιπου οι 3 και απο τις 3 η 1?ακου τεμπελη μου:αλλοι διαβαζουν πολυ κ αλλοι λιγο κ βγαζουν τον ιδιο βαθμο.ο καθενας εχει τους δικους του ρυθμους.καταρχας, μν σε πιανει αγχος που θα'σαι λυκειοπαιδο.δν αξιζει.δν αλλαζει κατι τρομερα,απλα μπαινεις λιιιιγο αποτομα γτ υποτιθεται οτι ξερεις καποια πραγματα απ'το γυμνασιο κ κατι το σημαντικο για μενα ειναι οτι πρεπει να'σαι γρηγορος κ να κρατας σημειωσεις.
εγω προσωπικα περυσι ηρθα εντελως ανυποψιαστη στο λυκειο,δν θυμομουν τπτ απ'το γυμνασιο κ μια χαρα βγηκε η χρονια.στην αρχη τα μαθηματα κυλουν ομαλα, μετα αν δεις να δυσκολευουν ζητας βοηθεια ειτε δλδ γραφεσαι ενισχυτικη ή κανεις εξωτερικο μαθημα.εγω λοιπον δεν ειχα στανταρ ωρες.αλλοτε διαβαζα 5ωρες, αλλοτε 3, αναλογα με το προγραμμα που ειχα καθε μερα.επειδη εγω οταν διαβαζω χαζευω κ τραγουδαω, δν συγκεντωνομαι κ μπορει να μου παρει λιγο περισσοτερο.μερικα μαθηματα,ειδικα μετα το 2ο τετραμηνο που ηξερα περιπου τον καθε καθηγητη, δν τα διαβαζα.μονο τς ασκησεις εκανα για να'μαι κ καλα γραμμενη.αλλα στα μαθηματα που δε με ενδιεφεραν.εαν θες τεχνολογικη, να κανεις καλη εξασκηση σε φυσικη κ αλγεβρα για να'χεις τις καλες βασεις,που λεμε. παντως, εγω πιστευω οτι για να κερδισεις τη συμπαθεια των καθηγητων, πρεπει να δειξεις στο πρωτο τετραμωνο(δλδ ως τα χριστουγεννα) τον καλυτερο σου εαυτο κι επειτα θα εχεις καλους βαθμους επειδη θα θυμουνται απ'το 1ο τετραμηνο οτι ησουν καλος. εγω προσπαθησα πολυ στο 1ο τετραμηνο, εδειξα οτι ειμαι δουλευταρου, ειχα κ τ'απουσιολογιο που γι'αυτους σημαινει κομματακι καλης παστας μαθητης, κ στο 2ο τετραμηνο,που δν γραφαμε κ διαγωνισματα, μου'βαζαν μεγαλους βαθμους,χωρις να διαβαζω ιδιαιτερα.δλδ στο 2ο τετραμηνο φυσικη-χημεια κ λιγο αρχαια γτ βαριομουνα λιγο,δν ειχα ανοιξει βιβλιο γτ οι καθηγητες ηταν παραλυτοι.βεβαια πιεστικα μετα στις εξετασεις του ιουνιου,γτ ειχα πολλα κενα,αλλα εβγαλα ικανοποιητικο βαθμο. βσκ ηθελα στα τετραμηνα να'χω καλο βαθμο σε μαθηματα οπως φυσικη,χημεια, για να μπορω τον ιουνιο να γραψω οσο θελω κ να μην σκεφτομαι θα περασω δε θα περασω. εσυ ομως φυσικη κ αλγεβρα θα πρεπει να τα καταλαβεις κ να κανεις τρομερη εξασκηση αν θες τεχνολογικη. εγω εβγαλα 18,8 κ ειμαι σιγουρη οτι αν θες πραγματικα θα βγαλεις περισσοτερο(αν κ ειναι λιγο δυσκολο να βγαλουμε 19+ γτ τον ιουνιο τα γραφουμε ολα τα θεματα.οποτε απο 18+πανω θεωρειται αριστα)...βεβαια δν αξιζει να πιεστεις πολυ για το βαθμο της 1ης λυκειου...δε νομιζω να μετρα καπου...αλλα καλο ειναι αν εχουμε τη δυνατοτητα να εχουμε ενα καλο απολυτηριο
Grabeel Lucas
Εκκολαπτόμενο μέλος

AlexanderV
Νεοφερμένο μέλος

Ακόμα δεν πήγα Α λυκείου άρα τι σε νιάζει ?εσενα ποση ωρα διαβαζες τη μερα κ ποσο εβγαλες?
Χωρίς να θέλω να σε προσβάλω νομίζω ότι κάνεις άσκοπες ερωτήσεις..δλδ οταν διαβαζες 5 ωρες επδ ακουγες μουσικη κ τετοια οι καθαρες ωρες απο τις 5 ηαταν περιπου οι 3 και απο τις 3 η 1?

mairh.c.p
Νεοφερμένο μέλος

Valandil
Πολύ δραστήριο μέλος

Η αναλογία διαβάσματος/βαθμού είναι τελείως υποκειμενική.Έχει να κάνει με τα κενά που έχει ο κάθε μαθητής,την ικανότητα του να αποστηθίζει ή να κατανοεί γρήγορα νέες έννοιες και με την συγκέντρωση που έχει κατά τη διάρκεια του διαβάσματος.
dimitris17
Νεοφερμένο μέλος

RafAspa94
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 20 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.