piou*
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δεν έχεις λόγο να απιστήσεις όταν οι υπόλοιποι άνθρωποι είναι... απλοί άνθρωποι σε σύγκριση μ' αυτήν που 'χεις δίπλα σου.
αχ, έτσι είναι....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Δεν σε θέλει καμία κοπελιά, ε;οι απαντήσεις του Anarki είναι και δικές μου![]()

Εγώ επιμένω παρεμπιπτώντως ότι δεν έχει νόημα να μιλάμε για απιστίες αν είμαστε σε μία υγιής σχέση.

Anarki
Διάσημο μέλος

piou*
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Εννοώ κι από τις δύο μεριές.Έχει, ακόμα κι αν βρίσκεσαι σε υγιή σχέση. Μπορεί εσύ να τη θεωρείς υγιή τη σχέση σου, αλλά το άλλο μισό να έχει ελαφρώς διαφορετική γνώμη χωρίς να σου την αποκαλύπτει.

Σπανίζει, αλλά το πιστεύουμε.

conn-a
Νεοφερμένο μέλος

οχι αν ηθελα να κανω κατι με αλλον θα χωριζα το ατομο με το οποιο ειμαι αν και οταν δενεσαι συναισθηματικα εχεις και μια αλφα αντισταση σαυτο το θεμα παντως κατι δεν πηγαινει καλα τις περισσοτερες φορες και φτανει το ατομο να απατα!!Αν με απατουσε το ατομο σημαινει λοιπον πως κι εγω κατι δεν κανω καλα επισης συγχωρω ευκολα και αυτο δεν πιστευω οτι ειναι αδυναμια του χαρακτηρα μου οταν αγαπας καποιον ξερεις να τον συγχωρεις.Θυμωνεισ ζηλευεις του κανεις ναζια αλλα τον συγχωρεις τον αφηνεις για λιγο να δει πως ειναι χωρις εσενα!!Επιπλεον αν το ατομο το κανει συνεχεια τοτε ειναι εκτοσ για χωρισμο και για βρισιμο!!Θα απατούσατε ποτέ άτομο με το οποίο έχετε σχέση?
Για ποιο λόγο? Θεωρείτε ότι είναι σωστό?
Πως θα αντιδρούσατε αν σας απατούσε το αγόρι/η κοπέλα σας?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kaim
Νεοφερμένο μέλος

Εγώ δε θα το έκανα ποτέ.Όχι γιατί θεωρώ τον εαυτό μου πολύ ισχυρό απέναντι σε πειρασμούς, αλλά γιατί θεωρώ τη συντροφό μου άνθρωπο.Γιατί θεωρώ πως αν διαπράξεις απιστία, όχι μόνο δεν υπολογίζεις τον άλλο ως το έτερον σου ήμισυ, αλλά και ως άνθρωπο επίσης.Ακόμα θα έλεγα πως δεν εκτιμάς και τον ίδιο σου τον εαυτό καταπατώντας την αξιοπρέπειά σου με πράξεις όπως αυτή...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 292010
Επισκέπτης

Και αφου διατηρεις μια σταθερη σχεση σημαινει οτι θες να κανεις πραγματα μονο με τον-την συντροφο σου
Αμα ειναι να κανεις απιστια σημαινει οτι δεν θες να εισαι πια με το ατομο που εισαι
so....χωριστε και κανε οτι θες!
kate! =]
Εκκολαπτόμενο μέλος

θεωρειται απιστια ενω εισαι με καποιον/αμα κοιμηθεις(μονο οχι τιποτα παραπανω)στο ιδιο κρεβατι με τον κολλητο/η σου?αλλα επαναλαμβανω:μονο υπνος!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
m3Lt3D
Πολύ δραστήριο μέλος

Μαλλον καλυτερα να μη μιλησω για το θεμα αυτο....:fss:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
~kynthia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Το τί θεωρείται 'απιστία' σε μια σχέση εξαρτάται από τα όρια που θέτουν τα μέλη της.
Για μια σχέση το όριο της απιστίας μπορεί να είναι το σεξ, για μια άλλη το φλερτ, για μια τρίτη μόνο το συναισθηματικό δέσιμο με άλλο άτομο κλπ.
Στην περίπτωση που λες, εγώ μπορεί να μη το βλέπω σαν απιστία -μπορεί να με ενοχλούσε λίγο ανάλογα με την εμπιστοσύνη που έχω στον άλλον-, αλλά δεν νομίζω ότι έχει πολλή σημασία το πώς φαίνεται σε μένα.

Επίσης υπάρχει 'κοιμάμαι με κάποιον' όπου απλά έχετε ξεραθεί στον ύπνο, και 'κοιμάμαι' σε μια ατμόσφαιρα που μπορεί δικαίως να έκανε κάποιον να ζηλέψει.
paparounas
Νεοφερμένο μέλος

Κοιτα εγω προσωπικα αν εχω σχεση με καποια που εινια μακρυα (μακρυα εννοω απο 40 λεπτα με 2 ωρες μακρυα με λεωφορειο,αμαξι κλπ.) και δεν μπορω να τη βλεπω πολυ συχνα, τοτε μαλλον αν μου δοθει η ευκαιρια μπορει να πρωχωρησω και σε κατι αλλο. Αλλα αν μπορω να τη βλεπω συχνα τοτε αποκλειεται. Αυτα βεβαια ισχυουν μονο αν οι σχεσεις ειναι περιστασιακες και δεν ειναι σοβαρες.
Αν ειμαι σε μια σοβαρη σχεση (ερωτες, αγαπες και τετοια...) τοτε ειμαι αφοσιωμενος μονο σε αυτη.
prinCess.
Επιφανές μέλος

γενικα ειστε πιστοι στις σχεσεις σας?
θεωρειται απιστια ενω εισαι με καποιον/αμα κοιμηθεις(μονο οχι τιποτα παραπανω)στο ιδιο κρεβατι με τον κολλητο/η σου?αλλα επαναλαμβανω:μονο υπνος!
Γενικα ναι, ειμαι πιστη:xixi:
Οσο για το αλλο, σιγουρα δεν θεωρειται απιστια, αλλα παλι δεν μπορεις να ξερεις πως θα το παρει ο αλλος. Αν ημουν εγω στη θεση του "αλλου" σιγουρα θα τα επαιρνα, αφου φημιζομαι κιολας για την ζηλεια μου

Τεσπα, θα το ξεχναγα ευκολα παντως, νομιζω.

kate! =]
Εκκολαπτόμενο μέλος

γενικα ειστε πιστοι στις σχεσεις σας?
+αμα ησασασταν ο αλλος/η θα πιστευατε οτι δεν εχει γινει τιποτα αλλο?
SICX
Διάσημο μέλος

kate! =]
Εκκολαπτόμενο μέλος

SICX
Διάσημο μέλος

sofia21
Εκκολαπτόμενο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.