Καλα εχουμε δει και τους καθηγητες πως εκφραζονται και πως λειτουργουν, αυτα αλλου!
Οι περισσοτεροι καθηγητες στην ελλαδα το εχουν δει εξουσια, καποιος πρεπει να τους κοψει τον αερα και αφου δεν μπορει το Υπουργειο παιδειας ή η διευθυνση του σχολειο! Νιωθω υπευθυνος προς τον εαυτο μου να υπερασπιστώ τα δικαιόματα μου ως μαθητής. Εγώ θα σεβαστω τον καθηγητη απο την στιγμη που με σεβεται και εκεινος (δεν εχω συναντησει και πολλους)...
Δεν βλεπω τον λογο για τον οποιο πρεπει να τιμωρηθώ εγω τις περισσοτερες φορες επειδη αυθαδιασα όταν ο καθηγητης μου την "μπαινει" μπροστα σε μια ολοκληρη ταξη, μειωνοντας με σε αισχατο σημειο, ουτε καταλαβαινω γιατι τα παιδια αρεσκονται σε μια τετοια κατασταση μεσα στην ταξη!
Απο την αλλη πλευρα μπορει να ειμαι λαθος και να ειμαι εγω ο αντιδραστικος (οπως ονομαζομαι απο την ιδια την διευθυνση) και οχι ο καθηγητης που το παιζει ψωρομαγκας με το τηλεφωνο του γονεα στα χερια! Αντε γιατι καποιος πρεπει να βαλει κατι τετοια λαμογια που προσπαθουν να χειραγωγησουν ολοκληρη την ταξη (και τα καταφερνουν τις περισσοτερες φορες) στην θεση τους...