nPb
Επιφανές μέλος

εγω θα του λεγα,''γιατι ρε μαλακα?'' και μετα θα ειχα την ιδια συμπεριφορα απεναντι του οπως με ολους.
Με την ίδια λογική, θα σε ρωτήσει "γιατί ρε μαλάκα" εφόσον είσαι straight.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antonis18
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dr.Quantum
Δραστήριο μέλος

.
Agria Indiana
Νεοφερμένο μέλος

Guest 712911
Επισκέπτης

Εννοώ χωρίς γκρίνιες κτλ.

Dr.Quantum
Δραστήριο μέλος

Θα πηγαίναμε μαζί για ψώνια!![]()
Εννοώ χωρίς γκρίνιες κτλ.![]()
Μπα μη το λες

InSheerPleasure
Νεοφερμένο μέλος

Έχω βαρεθεί να ακούω για την ομοφυλοφιλία λες και είναι το τέλος κάποιου κόσμου ή λες και βλάπτει κανέναν...

Γιατί ως γνωστόν οι ομοφυλόφιλοι συμπεριφέρονται στερεοτυπικά σαν γυναίκες και είναι ωραίο να έχεις έναν για παιχνίδι

sein1
Νεοφερμένο μέλος

bkar1997
Νεοφερμένο μέλος

transient
Πολύ δραστήριο μέλος

8theo1
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ε τον σουτάρω... Δυστυχώς έτσι είναι η πραγματικότητα, όπως μου υπαγορεύεται από τη θρησκεία, το ήθος, τη λογική...
Αίσχος

Γιάννης123
Εκκολαπτόμενο μέλος

buffon85
Δραστήριο μέλος

το ξερω οτι το εγραψες για πλακα αλλα πρεπει να πω οτι τετοιες αποψεις δεν βοηθανε σε κατι.
σαφως υπαρχουν γκει αγορια που τους αρεσουν τα ψωνια, οπως υπαρχουν στρειτ κοριτσια που τα σιχαινονται (ειμαι κι εγω τετοια) και φυσικα υπαρχουν και στρειτ αγορια που τα λατρευουν.
δεν ειναι ωραιο να χρησιμοποιουμε στερεοτυπα για τις γυναικες και τους αντρες γενικα και φυσικα ειναι ασχημο να περιγραφουμε τα γκει αγορια με παραδοσιακα γυναικεια στερεοτυπα. τα γκει αγορια ειναι αγορια που τους αρεσουν αγορια και οχι κοριτσια.
στο θεμα τωρα, οι σεξουαλικες προτιμησεις δεν ειναι κριτηριο στις φιλικες μου σχεσεις.
spurakos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ε τον σουτάρω... Δυστυχώς έτσι είναι η πραγματικότητα, όπως μου υπαγορεύεται από τη θρησκεία, το ήθος, τη λογική...
τη λογική του βαθιά θρησκευόμενου που πιστεύει ότι ο Χριστός ήθελε να ρίξει τους ομοφυλόφιλους στη πυρά;
Anyway.Εγώ που έχω κάνει εδώ και κανα χρόνο come out σε 2 πολύ κοντινές μου φίλες δεν αντέδρασαν κάπως διότι δεν τους φάνηκε παράξενο και δεθήκαμε ακόμα περισσότερο.Είναι στον άνθρωπο πιστεύω.Με τι αντιλήψεις έχει μεγαλώσει και πόσο στενόμυαλος ή ανοιχτόμυαλος είναι.
transient
Πολύ δραστήριο μέλος

Ψάχνεις καθόλου τα όσα λές ή κάθεσαι και μεταδίδεις ψευδείς πληροφορίες;τη λογική του βαθιά θρησκευόμενου που πιστεύει ότι ο Χριστός ήθελε να ρίξει τους ομοφυλόφιλους στη πυρά;
Γίνεται να μου παραθέσεις μέρος της Κ.Δ. που να παρακινεί τους πιστούς να πιστεύουν κάτι τέτοιο;
Μη λέμε ό,τι θέλουμε.
spurakos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Ψάχνεις καθόλου τα όσα λές ή κάθεσαι και μεταδίδεις ψευδείς πληροφορίες;
Γίνεται να μου παραθέσεις μέρος της Κ.Δ. που να παρακινεί τους πιστούς να πιστεύουν κάτι τέτοιο;
Μη λέμε ό,τι θέλουμε.
Keyword: Πιστεύει
methexys
Τιμώμενο Μέλος

τη λογική του βαθιά θρησκευόμενου που πιστεύει ότι ο Χριστός ήθελε να ρίξει τους ομοφυλόφιλους στη πυρά;
Anyway.Εγώ που έχω κάνει εδώ και κανα χρόνο come out σε 2 πολύ κοντινές μου φίλες δεν αντέδρασαν κάπως διότι δεν τους φάνηκε παράξενο και δεθήκαμε ακόμα περισσότερο.Είναι στον άνθρωπο πιστεύω.Με τι αντιλήψεις έχει μεγαλώσει και πόσο στενόμυαλος ή ανοιχτόμυαλος είναι.
Μην του δίνεις σημασία, επίτηδες τα λέει κάτι τέτοια
Ε, δεν νομίζω να άλλαζε κάτι για εμένα, φυσικά και δεν θα χαλούσε η φιλία μας.
Kirdou
Πολύ δραστήριο μέλος

Και κάποιος άλλος μπορεί να σουτάρει εσένα.Παρέα με ψυχοπαθείς θρησκόληπτους δεν κάνει κανείς.Ε τον σουτάρω... Δυστυχώς έτσι είναι η πραγματικότητα, όπως μου υπαγορεύεται από τη θρησκεία, το ήθος, τη λογική...
_fairygirl_
Διακεκριμένο μέλος

Εμείς στο χωρίο μου το λέμε ρατσισμό.Ε τον σουτάρω... Δυστυχώς έτσι είναι η πραγματικότητα, όπως μου υπαγορεύεται από τη θρησκεία, το ήθος, τη λογική...
I'm sorry.
DumeNuke
Τιμώμενο Μέλος

Πόσο εύκολα διακόπτεις σχέσεις με κάποιον που γνωρίζεις 5-10-15 χρόνια? Κάποιον που έχετε βιώσει τόσες εμπειρίες μαζί? Που γνωρίζεστε από τα παιδικά σας χρόνια?
Ή πόσο εύκολο θεωρείς ότι είναι να γνωρίζεις ότι ενέχει ο κίνδυνος να ελκύεις σεξουαλικά τον κολλητό σου? Καλά και άγια να σου λέει "δεν είσαι το τύπος μου", αλλά, όταν ξαφνικά μαθαίνεις ότι ο επι 15 χρόνια φίλος σου έχει διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις, αναθεωρείται ολόκληρη η μεταξύ σας σχέση.
Θέλω να πιστεύω ότι είμαι από τα άτομα που δεν θα είχαν πρόβλημα να διατηρήσουν φιλικές σχέσεις με ομοφυλόφιλους. Ωστόσο, είναι κάτι που απεύχομαι να μου συμβεί...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- tomftw
- ioanna2007
- Alessandra Eliza
- g59
- elevag
- Joji
- Claire05
- Giorgkalo
- Aggel0sss
- Hased Babis
- spring day
- qwertyuiop
- orestis3
- Maria_Xagorari
- jim2015
- Debugging_Demon
- mvas
- jimis2001
- ggl
- ivannag
- aggorf
- iiTzArismaltor_
- Φινεύς
- tfghp
- Nemesiis
- Obi-Wan Kenobi
- kiyoshi
- astroskoni
- SoyN
- Meow
- a namaves
- tsiobieman
- constansn
- GeorgePap2003
- Unboxholics
- Lifelong Learner
- Magigi
- Wonderkid
- Than003
- Athens2002
- ειδήμων
- eirinipap
- Ryuzaki
- Mary06
- Pharmacist01
- ΘανάσοςG4
- suuuuiiii
- flaura
- Praxis
- American Economist
- Scandal
- stee
- nucomer
- Startx0
- User2350
- Ηλίας_Βκ
- Mammy Nun
- angies
- PanMoonlight
- Philologist
- eukleidhs1821
- Demlogic
- Libertus
- Cupid
- papas
- Superhuman
- TigerHunt
- ssalex
- Viedo
- challenger
- jen_dream
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.