papas Διάσημο μέλος Ο papas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής. Έχει γράψει 2.372 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:18 Ο papas έγραψε: #1 05-10-08 15:18 Ενα καυτο θεμα... Αν ο φιλος σας σας ελεγε οτι ηταν ομοφυλοφιλος,τι θα κανατε? Θα τον σουταρατε?Θα του μιλαγατε?Θα τον κοιταγατε με αλλο ματι? Για να δω σχολια... Σημείωση διαχειριστή: : Αλλά σχετικά θέματα με ομοφυλοφιλία: iSchool Ομοφυλόφιλοι: Γάμος και υιοθεσία Είναι η ομοφυλοφιλία "φυσιολογική"; Ομοφυλοφιλία, ομοφοβία και εφηβεία e-steki Ομοφυλόφιλοι από μικρή ηλικία Ανατροφή παιδιών και ομοφυλοφιλία Η γνώμη σας για την ομοφυλοφιλία Διεκδικήσεις ομοφυλόφιλων στις κοινωνικές παροχές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 8 Ιουνίου 2011 qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:24 Ο qwertyuiop: #2 05-10-08 15:24 εξαρτάται από την ηλικία στην οποία θα μου το έλεγε. Αν ήμασταν μεγάλοι (20+) θα απομακρυνόμουν σιγά σιγά και θα κρατούσα μόνο τυπικές σχέσεις. Αν ήμασταν πιο μικροι (κάτω από 16) θα προσπαθούσα να τον αλλάξω με όλες μου τις δυνάμεις κι αν δεν τα κατάφερνα... θα τον σούταρα :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George SK Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Γιαννιτσά (Πέλλας). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:24 Ο George SK: #3 05-10-08 15:24 Μεγάλη δουλειά. Εγώ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Αν ήταν σωστός φίλος τότε θα τον υποστήριζα με την επιλογή του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:25 Ο Afey έγραψε: #4 05-10-08 15:25 Κουέρτη, έχω υπόψη ότι έχεις μια χαζή, ατεκμηρίωτη και γενικώς άσχετη απάντηση για όλα, είμαι περίεργος όμως τι θα βρεις γι' αυτό εδώ: Ξυπνάς αύριο το πρωί και κάθε σου διάθεση για επαφή με γυναίκες έχει χαθεί. Αρχίζεις να αισθάνεσαι τον ίδιο έρωτα γι' άντρες, την ίδια έλξη και τα λοιπά. Τι κάνεις; Γιατί ΕΤΣΙ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ, συμβαίνει και σ' αυτούς. ΔΕΝ είναι στο χέρι σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:26 Η X-FILER έγραψε: #5 05-10-08 15:26 υπαρχει παρομοιο θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:28 Ο qwertyuiop: #6 05-10-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Κουέρτη, έχω υπόψη ότι έχεις μια χαζή, ατεκμηρίωτη και γενικώς άσχετη απάντηση για όλα, είμαι περίεργος όμως τι θα βρεις γι' αυτό εδώ: Ξυπνάς αύριο το πρωί και κάθε σου διάθεση για επαφή με γυναίκες έχει χαθεί. Αρχίζεις να αισθάνεσαι τον ίδιο έρωτα γι' άντρες, την ίδια έλξη και τα λοιπά. Τι κάνεις; Γιατί ΕΤΣΙ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ, συμβαίνει και σ' αυτούς. ΔΕΝ είναι στο χέρι σου. Click για ανάπτυξη... τι κάνω? Προσπαθώ να το διώξω από μέσα μου και να ξαναγυρίσω στις γυναίκες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:28 Η razorbladeDream: #7 05-10-08 15:28 Τιποτα δεν θα κανα,απλα θα αποδεχομουν την επιλογη του οσο "ξαφνικο"κι αν μου φαινοταν στην αρχη...απο κει και περα δεν νομιζω να μπορεσει κανεις να αλλαξει την κατασταση απο τη στιγμη που τελικα η φυση του ειναι αλλη και δεν συμβαδιζει με τα χαρακτηριστικα του σωματος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:29 Ο Afey έγραψε: #8 05-10-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: τι κάνω? Προσπαθώ να το διώξω από μέσα μου και να ξαναγυρίσω στις γυναίκες... Click για ανάπτυξη... Είναι ακριβώς το ίδιο δύσκολο με το να προσπαθήσεις όπως είσαι τώρα να γουστάρεις άντρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:29 Η Λουκρητία: #9 05-10-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: τι κάνω? Προσπαθώ να το διώξω από μέσα μου και να ξαναγυρίσω στις γυναίκες... Click για ανάπτυξη... μηπως εισαι ΛΙΓΟ απολυτος???..... δεν μπορεις να ξερεις την ψυχολογια αυτων των ανθρωπων...... δεν ειναι οοοολα τοσο ευκολα οπως τα βλεπεις!!....:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:29 Η Angelique.: #10 05-10-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από George SK: Μεγάλη δουλειά. Εγώ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Αν ήταν σωστός φίλος τότε θα τον υποστήριζα με την επιλογή του. Click για ανάπτυξη... +φωνω:iagree: και βεβαια θα τον υποστηριζα και δεν θα εκρινα τις επιλογες του..αλλα ουτε και θα τον 'σουταριζα' αν ηταν σωστος απεναντι μου...απο τη στιγμη που υπαρχει φιλια...δεχεσαι τον αλλον οπως ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George SK Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Γιαννιτσά (Πέλλας). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:29 Ο George SK: #11 05-10-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: τι κάνω? Προσπαθώ να το διώξω από μέσα μου και να ξαναγυρίσω στις γυναίκες... Click για ανάπτυξη... Δεν είναι στο χέρι σου ούτε να αλλάξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nellufo Νεοφερμένο μέλος Η nellufo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:33 Η nellufo έγραψε: #12 05-10-08 15:33 μμμμμμμ δεν ξερω αν ηταν πραγματικος φιλος θα τον στηριζα σε οποιαδηποτε αποφαση του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:33 Ο Afey έγραψε: #13 05-10-08 15:33 Άσχετον - τόσο πολύ πορώθηκες μ' αυτό που έβαλες στην υπογραφή σου ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:34 Ο Anarki έγραψε: #14 05-10-08 15:34 Ένας παιδικός μου φίλος μας είπε πέρσι οτι είναι gay, δεν άλλαξε τίποτα στη σχέση μας. Ξεκαθάρισε κιόλας οτι δεν είμαστε ο τύπος του για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Μας είπε άσχημους δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:34 Ο qwertyuiop: #15 05-10-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Είναι ακριβώς το ίδιο δύσκολο με το να προσπαθήσεις όπως είσαι τώρα να γουστάρεις άντρες. Click για ανάπτυξη... μα δεν το θέλω πραγματικά... αν όμως ξυπνούσα ένα πρωί όπως λες κι εσύ και ήμουν π@9@*ς θα έβαζα όλη τη δύναμη και το σθένος που έχω για να ξαναγίνω φυσιολογικός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George SK Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Γιαννιτσά (Πέλλας). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:36 Ο George SK: #16 05-10-08 15:36 Καλά γιατί πιστεύεις ότι είναι τόσο εύκολο; Είχα ένα φίλο που αρνήθηκε την φύση του και έπεσε σε κατάθλιψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:38 Ο Afey έγραψε: #17 05-10-08 15:38 Κι εγώ σου λέω ότι θα ήταν ακριβώς το ίδιο δύσκολο, η απάντησή σου είναι τελείως κούφια, το σώμα σου σου λέει άλλα πράγματα κι αυτό είναι ακατανίκητο, βασικά δεν υπάρχει κανένας λόγος να το μάχεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:51 Ο miv έγραψε: #18 05-10-08 15:51 Δεν έχω πρόβλημα με αυτά, με την προυπόθεση φυσικά να μη μου την πέφτει. Φυσικά επειδή έχω την ανάγκη να μιλάω και για γυναίκες με κάποιο άλλο "ομόδοξο", ίσως να έβρικα κι ένα δεύτερο straight κολλητό. Από κει και πέρα στην ποιότητα του ανθρώπου δεν αλλάζει κάτι. Έχω και τώρα μια φίλη λεσβία και είναι εκπληκτικό άτομο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:53 Ο Afey έγραψε: #19 05-10-08 15:53 Οι φίλες λεσβίες είναι αντιπρακτικές, πρέπει να γνωρίζεις καινούρια άτομα για να χαμουρεύεσαι στα πάρτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:54 Η fabulous έγραψε: #20 05-10-08 15:54 Tίποτα, θα τον δεχόμουν έτσι όπως ήταν... Για να είναι φίλος μου πάει να πει ότι ταιριάζουμε, δεν θα χαλάσω λοιπόν μια φιλία επειδή εκείνος προτιμάει το ίδιο φύλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη 1 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 ssalex Ryuzaki tomftw Alessandra Eliza g59 elevag Claire05 Giorgkalo Aggel0sss spring day qwertyuiop orestis3 Maria_Xagorari jim2015 Debugging_Daemon mvas jimis2001 ggl ivannag aggorf iiTzArismaltor_ Φινεύς tfghp Nemesiis Obi-Wan Kenobi kiyoshi astroskoni SoyN Meow a namaves tsiobieman constansn GeorgePap2003 Unboxholics Lifelong Learner Magigi Wonderkid Than003 Lathy ειδήμων eirinipap Mary06 Pharmacist01 ΘανάσοςG4 suuuuiiii flaura Praxis American Economist Scandal stee nucomer Startx0 User2350 Ηλίας_Βκ Mammy Nun angies PanMoonlight Philologist eukleidhs1821 Demlogic Libertus Cupid papas Superhuman TigerHunt Viedo challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ενα καυτο θεμα... Αν ο φιλος σας σας ελεγε οτι ηταν ομοφυλοφιλος,τι θα κανατε? Θα τον σουταρατε?Θα του μιλαγατε?Θα τον κοιταγατε με αλλο ματι? Για να δω σχολια... Σημείωση διαχειριστή: : Αλλά σχετικά θέματα με ομοφυλοφιλία: iSchool Ομοφυλόφιλοι: Γάμος και υιοθεσία Είναι η ομοφυλοφιλία "φυσιολογική"; Ομοφυλοφιλία, ομοφοβία και εφηβεία e-steki Ομοφυλόφιλοι από μικρή ηλικία Ανατροφή παιδιών και ομοφυλοφιλία Η γνώμη σας για την ομοφυλοφιλία Διεκδικήσεις ομοφυλόφιλων στις κοινωνικές παροχές Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:24 Ο qwertyuiop: #2 05-10-08 15:24 εξαρτάται από την ηλικία στην οποία θα μου το έλεγε. Αν ήμασταν μεγάλοι (20+) θα απομακρυνόμουν σιγά σιγά και θα κρατούσα μόνο τυπικές σχέσεις. Αν ήμασταν πιο μικροι (κάτω από 16) θα προσπαθούσα να τον αλλάξω με όλες μου τις δυνάμεις κι αν δεν τα κατάφερνα... θα τον σούταρα :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George SK Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Γιαννιτσά (Πέλλας). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:24 Ο George SK: #3 05-10-08 15:24 Μεγάλη δουλειά. Εγώ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Αν ήταν σωστός φίλος τότε θα τον υποστήριζα με την επιλογή του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:25 Ο Afey έγραψε: #4 05-10-08 15:25 Κουέρτη, έχω υπόψη ότι έχεις μια χαζή, ατεκμηρίωτη και γενικώς άσχετη απάντηση για όλα, είμαι περίεργος όμως τι θα βρεις γι' αυτό εδώ: Ξυπνάς αύριο το πρωί και κάθε σου διάθεση για επαφή με γυναίκες έχει χαθεί. Αρχίζεις να αισθάνεσαι τον ίδιο έρωτα γι' άντρες, την ίδια έλξη και τα λοιπά. Τι κάνεις; Γιατί ΕΤΣΙ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ, συμβαίνει και σ' αυτούς. ΔΕΝ είναι στο χέρι σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:26 Η X-FILER έγραψε: #5 05-10-08 15:26 υπαρχει παρομοιο θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:28 Ο qwertyuiop: #6 05-10-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Κουέρτη, έχω υπόψη ότι έχεις μια χαζή, ατεκμηρίωτη και γενικώς άσχετη απάντηση για όλα, είμαι περίεργος όμως τι θα βρεις γι' αυτό εδώ: Ξυπνάς αύριο το πρωί και κάθε σου διάθεση για επαφή με γυναίκες έχει χαθεί. Αρχίζεις να αισθάνεσαι τον ίδιο έρωτα γι' άντρες, την ίδια έλξη και τα λοιπά. Τι κάνεις; Γιατί ΕΤΣΙ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ, συμβαίνει και σ' αυτούς. ΔΕΝ είναι στο χέρι σου. Click για ανάπτυξη... τι κάνω? Προσπαθώ να το διώξω από μέσα μου και να ξαναγυρίσω στις γυναίκες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:28 Η razorbladeDream: #7 05-10-08 15:28 Τιποτα δεν θα κανα,απλα θα αποδεχομουν την επιλογη του οσο "ξαφνικο"κι αν μου φαινοταν στην αρχη...απο κει και περα δεν νομιζω να μπορεσει κανεις να αλλαξει την κατασταση απο τη στιγμη που τελικα η φυση του ειναι αλλη και δεν συμβαδιζει με τα χαρακτηριστικα του σωματος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:29 Ο Afey έγραψε: #8 05-10-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: τι κάνω? Προσπαθώ να το διώξω από μέσα μου και να ξαναγυρίσω στις γυναίκες... Click για ανάπτυξη... Είναι ακριβώς το ίδιο δύσκολο με το να προσπαθήσεις όπως είσαι τώρα να γουστάρεις άντρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:29 Η Λουκρητία: #9 05-10-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: τι κάνω? Προσπαθώ να το διώξω από μέσα μου και να ξαναγυρίσω στις γυναίκες... Click για ανάπτυξη... μηπως εισαι ΛΙΓΟ απολυτος???..... δεν μπορεις να ξερεις την ψυχολογια αυτων των ανθρωπων...... δεν ειναι οοοολα τοσο ευκολα οπως τα βλεπεις!!....:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:29 Η Angelique.: #10 05-10-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από George SK: Μεγάλη δουλειά. Εγώ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Αν ήταν σωστός φίλος τότε θα τον υποστήριζα με την επιλογή του. Click για ανάπτυξη... +φωνω:iagree: και βεβαια θα τον υποστηριζα και δεν θα εκρινα τις επιλογες του..αλλα ουτε και θα τον 'σουταριζα' αν ηταν σωστος απεναντι μου...απο τη στιγμη που υπαρχει φιλια...δεχεσαι τον αλλον οπως ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George SK Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Γιαννιτσά (Πέλλας). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:29 Ο George SK: #11 05-10-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: τι κάνω? Προσπαθώ να το διώξω από μέσα μου και να ξαναγυρίσω στις γυναίκες... Click για ανάπτυξη... Δεν είναι στο χέρι σου ούτε να αλλάξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nellufo Νεοφερμένο μέλος Η nellufo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:33 Η nellufo έγραψε: #12 05-10-08 15:33 μμμμμμμ δεν ξερω αν ηταν πραγματικος φιλος θα τον στηριζα σε οποιαδηποτε αποφαση του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:33 Ο Afey έγραψε: #13 05-10-08 15:33 Άσχετον - τόσο πολύ πορώθηκες μ' αυτό που έβαλες στην υπογραφή σου ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:34 Ο Anarki έγραψε: #14 05-10-08 15:34 Ένας παιδικός μου φίλος μας είπε πέρσι οτι είναι gay, δεν άλλαξε τίποτα στη σχέση μας. Ξεκαθάρισε κιόλας οτι δεν είμαστε ο τύπος του για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Μας είπε άσχημους δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:34 Ο qwertyuiop: #15 05-10-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Είναι ακριβώς το ίδιο δύσκολο με το να προσπαθήσεις όπως είσαι τώρα να γουστάρεις άντρες. Click για ανάπτυξη... μα δεν το θέλω πραγματικά... αν όμως ξυπνούσα ένα πρωί όπως λες κι εσύ και ήμουν π@9@*ς θα έβαζα όλη τη δύναμη και το σθένος που έχω για να ξαναγίνω φυσιολογικός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George SK Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Γιαννιτσά (Πέλλας). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:36 Ο George SK: #16 05-10-08 15:36 Καλά γιατί πιστεύεις ότι είναι τόσο εύκολο; Είχα ένα φίλο που αρνήθηκε την φύση του και έπεσε σε κατάθλιψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:38 Ο Afey έγραψε: #17 05-10-08 15:38 Κι εγώ σου λέω ότι θα ήταν ακριβώς το ίδιο δύσκολο, η απάντησή σου είναι τελείως κούφια, το σώμα σου σου λέει άλλα πράγματα κι αυτό είναι ακατανίκητο, βασικά δεν υπάρχει κανένας λόγος να το μάχεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:51 Ο miv έγραψε: #18 05-10-08 15:51 Δεν έχω πρόβλημα με αυτά, με την προυπόθεση φυσικά να μη μου την πέφτει. Φυσικά επειδή έχω την ανάγκη να μιλάω και για γυναίκες με κάποιο άλλο "ομόδοξο", ίσως να έβρικα κι ένα δεύτερο straight κολλητό. Από κει και πέρα στην ποιότητα του ανθρώπου δεν αλλάζει κάτι. Έχω και τώρα μια φίλη λεσβία και είναι εκπληκτικό άτομο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:53 Ο Afey έγραψε: #19 05-10-08 15:53 Οι φίλες λεσβίες είναι αντιπρακτικές, πρέπει να γνωρίζεις καινούρια άτομα για να χαμουρεύεσαι στα πάρτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:54 Η fabulous έγραψε: #20 05-10-08 15:54 Tίποτα, θα τον δεχόμουν έτσι όπως ήταν... Για να είναι φίλος μου πάει να πει ότι ταιριάζουμε, δεν θα χαλάσω λοιπόν μια φιλία επειδή εκείνος προτιμάει το ίδιο φύλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη 1 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 ssalex Ryuzaki tomftw Alessandra Eliza g59 elevag Claire05 Giorgkalo Aggel0sss spring day qwertyuiop orestis3 Maria_Xagorari jim2015 Debugging_Daemon mvas jimis2001 ggl ivannag aggorf iiTzArismaltor_ Φινεύς tfghp Nemesiis Obi-Wan Kenobi kiyoshi astroskoni SoyN Meow a namaves tsiobieman constansn GeorgePap2003 Unboxholics Lifelong Learner Magigi Wonderkid Than003 Lathy ειδήμων eirinipap Mary06 Pharmacist01 ΘανάσοςG4 suuuuiiii flaura Praxis American Economist Scandal stee nucomer Startx0 User2350 Ηλίας_Βκ Mammy Nun angies PanMoonlight Philologist eukleidhs1821 Demlogic Libertus Cupid papas Superhuman TigerHunt Viedo challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εξαρτάται από την ηλικία στην οποία θα μου το έλεγε. Αν ήμασταν μεγάλοι (20+) θα απομακρυνόμουν σιγά σιγά και θα κρατούσα μόνο τυπικές σχέσεις. Αν ήμασταν πιο μικροι (κάτω από 16) θα προσπαθούσα να τον αλλάξω με όλες μου τις δυνάμεις κι αν δεν τα κατάφερνα... θα τον σούταρα :p Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
George SK Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Γιαννιτσά (Πέλλας). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:24 Ο George SK: #3 05-10-08 15:24 Μεγάλη δουλειά. Εγώ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Αν ήταν σωστός φίλος τότε θα τον υποστήριζα με την επιλογή του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:25 Ο Afey έγραψε: #4 05-10-08 15:25 Κουέρτη, έχω υπόψη ότι έχεις μια χαζή, ατεκμηρίωτη και γενικώς άσχετη απάντηση για όλα, είμαι περίεργος όμως τι θα βρεις γι' αυτό εδώ: Ξυπνάς αύριο το πρωί και κάθε σου διάθεση για επαφή με γυναίκες έχει χαθεί. Αρχίζεις να αισθάνεσαι τον ίδιο έρωτα γι' άντρες, την ίδια έλξη και τα λοιπά. Τι κάνεις; Γιατί ΕΤΣΙ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ, συμβαίνει και σ' αυτούς. ΔΕΝ είναι στο χέρι σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:26 Η X-FILER έγραψε: #5 05-10-08 15:26 υπαρχει παρομοιο θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:28 Ο qwertyuiop: #6 05-10-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Κουέρτη, έχω υπόψη ότι έχεις μια χαζή, ατεκμηρίωτη και γενικώς άσχετη απάντηση για όλα, είμαι περίεργος όμως τι θα βρεις γι' αυτό εδώ: Ξυπνάς αύριο το πρωί και κάθε σου διάθεση για επαφή με γυναίκες έχει χαθεί. Αρχίζεις να αισθάνεσαι τον ίδιο έρωτα γι' άντρες, την ίδια έλξη και τα λοιπά. Τι κάνεις; Γιατί ΕΤΣΙ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ, συμβαίνει και σ' αυτούς. ΔΕΝ είναι στο χέρι σου. Click για ανάπτυξη... τι κάνω? Προσπαθώ να το διώξω από μέσα μου και να ξαναγυρίσω στις γυναίκες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:28 Η razorbladeDream: #7 05-10-08 15:28 Τιποτα δεν θα κανα,απλα θα αποδεχομουν την επιλογη του οσο "ξαφνικο"κι αν μου φαινοταν στην αρχη...απο κει και περα δεν νομιζω να μπορεσει κανεις να αλλαξει την κατασταση απο τη στιγμη που τελικα η φυση του ειναι αλλη και δεν συμβαδιζει με τα χαρακτηριστικα του σωματος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:29 Ο Afey έγραψε: #8 05-10-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: τι κάνω? Προσπαθώ να το διώξω από μέσα μου και να ξαναγυρίσω στις γυναίκες... Click για ανάπτυξη... Είναι ακριβώς το ίδιο δύσκολο με το να προσπαθήσεις όπως είσαι τώρα να γουστάρεις άντρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:29 Η Λουκρητία: #9 05-10-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: τι κάνω? Προσπαθώ να το διώξω από μέσα μου και να ξαναγυρίσω στις γυναίκες... Click για ανάπτυξη... μηπως εισαι ΛΙΓΟ απολυτος???..... δεν μπορεις να ξερεις την ψυχολογια αυτων των ανθρωπων...... δεν ειναι οοοολα τοσο ευκολα οπως τα βλεπεις!!....:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:29 Η Angelique.: #10 05-10-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από George SK: Μεγάλη δουλειά. Εγώ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Αν ήταν σωστός φίλος τότε θα τον υποστήριζα με την επιλογή του. Click για ανάπτυξη... +φωνω:iagree: και βεβαια θα τον υποστηριζα και δεν θα εκρινα τις επιλογες του..αλλα ουτε και θα τον 'σουταριζα' αν ηταν σωστος απεναντι μου...απο τη στιγμη που υπαρχει φιλια...δεχεσαι τον αλλον οπως ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George SK Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Γιαννιτσά (Πέλλας). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:29 Ο George SK: #11 05-10-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: τι κάνω? Προσπαθώ να το διώξω από μέσα μου και να ξαναγυρίσω στις γυναίκες... Click για ανάπτυξη... Δεν είναι στο χέρι σου ούτε να αλλάξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nellufo Νεοφερμένο μέλος Η nellufo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:33 Η nellufo έγραψε: #12 05-10-08 15:33 μμμμμμμ δεν ξερω αν ηταν πραγματικος φιλος θα τον στηριζα σε οποιαδηποτε αποφαση του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:33 Ο Afey έγραψε: #13 05-10-08 15:33 Άσχετον - τόσο πολύ πορώθηκες μ' αυτό που έβαλες στην υπογραφή σου ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:34 Ο Anarki έγραψε: #14 05-10-08 15:34 Ένας παιδικός μου φίλος μας είπε πέρσι οτι είναι gay, δεν άλλαξε τίποτα στη σχέση μας. Ξεκαθάρισε κιόλας οτι δεν είμαστε ο τύπος του για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Μας είπε άσχημους δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:34 Ο qwertyuiop: #15 05-10-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Είναι ακριβώς το ίδιο δύσκολο με το να προσπαθήσεις όπως είσαι τώρα να γουστάρεις άντρες. Click για ανάπτυξη... μα δεν το θέλω πραγματικά... αν όμως ξυπνούσα ένα πρωί όπως λες κι εσύ και ήμουν π@9@*ς θα έβαζα όλη τη δύναμη και το σθένος που έχω για να ξαναγίνω φυσιολογικός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George SK Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Γιαννιτσά (Πέλλας). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:36 Ο George SK: #16 05-10-08 15:36 Καλά γιατί πιστεύεις ότι είναι τόσο εύκολο; Είχα ένα φίλο που αρνήθηκε την φύση του και έπεσε σε κατάθλιψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:38 Ο Afey έγραψε: #17 05-10-08 15:38 Κι εγώ σου λέω ότι θα ήταν ακριβώς το ίδιο δύσκολο, η απάντησή σου είναι τελείως κούφια, το σώμα σου σου λέει άλλα πράγματα κι αυτό είναι ακατανίκητο, βασικά δεν υπάρχει κανένας λόγος να το μάχεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:51 Ο miv έγραψε: #18 05-10-08 15:51 Δεν έχω πρόβλημα με αυτά, με την προυπόθεση φυσικά να μη μου την πέφτει. Φυσικά επειδή έχω την ανάγκη να μιλάω και για γυναίκες με κάποιο άλλο "ομόδοξο", ίσως να έβρικα κι ένα δεύτερο straight κολλητό. Από κει και πέρα στην ποιότητα του ανθρώπου δεν αλλάζει κάτι. Έχω και τώρα μια φίλη λεσβία και είναι εκπληκτικό άτομο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:53 Ο Afey έγραψε: #19 05-10-08 15:53 Οι φίλες λεσβίες είναι αντιπρακτικές, πρέπει να γνωρίζεις καινούρια άτομα για να χαμουρεύεσαι στα πάρτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:54 Η fabulous έγραψε: #20 05-10-08 15:54 Tίποτα, θα τον δεχόμουν έτσι όπως ήταν... Για να είναι φίλος μου πάει να πει ότι ταιριάζουμε, δεν θα χαλάσω λοιπόν μια φιλία επειδή εκείνος προτιμάει το ίδιο φύλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη 1 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 ssalex Ryuzaki tomftw Alessandra Eliza g59 elevag Claire05 Giorgkalo Aggel0sss spring day qwertyuiop orestis3 Maria_Xagorari jim2015 Debugging_Daemon mvas jimis2001 ggl ivannag aggorf iiTzArismaltor_ Φινεύς tfghp Nemesiis Obi-Wan Kenobi kiyoshi astroskoni SoyN Meow a namaves tsiobieman constansn GeorgePap2003 Unboxholics Lifelong Learner Magigi Wonderkid Than003 Lathy ειδήμων eirinipap Mary06 Pharmacist01 ΘανάσοςG4 suuuuiiii flaura Praxis American Economist Scandal stee nucomer Startx0 User2350 Ηλίας_Βκ Mammy Nun angies PanMoonlight Philologist eukleidhs1821 Demlogic Libertus Cupid papas Superhuman TigerHunt Viedo challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μεγάλη δουλειά. Εγώ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Αν ήταν σωστός φίλος τότε θα τον υποστήριζα με την επιλογή του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:25 Ο Afey έγραψε: #4 05-10-08 15:25 Κουέρτη, έχω υπόψη ότι έχεις μια χαζή, ατεκμηρίωτη και γενικώς άσχετη απάντηση για όλα, είμαι περίεργος όμως τι θα βρεις γι' αυτό εδώ: Ξυπνάς αύριο το πρωί και κάθε σου διάθεση για επαφή με γυναίκες έχει χαθεί. Αρχίζεις να αισθάνεσαι τον ίδιο έρωτα γι' άντρες, την ίδια έλξη και τα λοιπά. Τι κάνεις; Γιατί ΕΤΣΙ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ, συμβαίνει και σ' αυτούς. ΔΕΝ είναι στο χέρι σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:26 Η X-FILER έγραψε: #5 05-10-08 15:26 υπαρχει παρομοιο θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:28 Ο qwertyuiop: #6 05-10-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Κουέρτη, έχω υπόψη ότι έχεις μια χαζή, ατεκμηρίωτη και γενικώς άσχετη απάντηση για όλα, είμαι περίεργος όμως τι θα βρεις γι' αυτό εδώ: Ξυπνάς αύριο το πρωί και κάθε σου διάθεση για επαφή με γυναίκες έχει χαθεί. Αρχίζεις να αισθάνεσαι τον ίδιο έρωτα γι' άντρες, την ίδια έλξη και τα λοιπά. Τι κάνεις; Γιατί ΕΤΣΙ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ, συμβαίνει και σ' αυτούς. ΔΕΝ είναι στο χέρι σου. Click για ανάπτυξη... τι κάνω? Προσπαθώ να το διώξω από μέσα μου και να ξαναγυρίσω στις γυναίκες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:28 Η razorbladeDream: #7 05-10-08 15:28 Τιποτα δεν θα κανα,απλα θα αποδεχομουν την επιλογη του οσο "ξαφνικο"κι αν μου φαινοταν στην αρχη...απο κει και περα δεν νομιζω να μπορεσει κανεις να αλλαξει την κατασταση απο τη στιγμη που τελικα η φυση του ειναι αλλη και δεν συμβαδιζει με τα χαρακτηριστικα του σωματος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:29 Ο Afey έγραψε: #8 05-10-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: τι κάνω? Προσπαθώ να το διώξω από μέσα μου και να ξαναγυρίσω στις γυναίκες... Click για ανάπτυξη... Είναι ακριβώς το ίδιο δύσκολο με το να προσπαθήσεις όπως είσαι τώρα να γουστάρεις άντρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:29 Η Λουκρητία: #9 05-10-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: τι κάνω? Προσπαθώ να το διώξω από μέσα μου και να ξαναγυρίσω στις γυναίκες... Click για ανάπτυξη... μηπως εισαι ΛΙΓΟ απολυτος???..... δεν μπορεις να ξερεις την ψυχολογια αυτων των ανθρωπων...... δεν ειναι οοοολα τοσο ευκολα οπως τα βλεπεις!!....:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:29 Η Angelique.: #10 05-10-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από George SK: Μεγάλη δουλειά. Εγώ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Αν ήταν σωστός φίλος τότε θα τον υποστήριζα με την επιλογή του. Click για ανάπτυξη... +φωνω:iagree: και βεβαια θα τον υποστηριζα και δεν θα εκρινα τις επιλογες του..αλλα ουτε και θα τον 'σουταριζα' αν ηταν σωστος απεναντι μου...απο τη στιγμη που υπαρχει φιλια...δεχεσαι τον αλλον οπως ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George SK Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Γιαννιτσά (Πέλλας). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:29 Ο George SK: #11 05-10-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: τι κάνω? Προσπαθώ να το διώξω από μέσα μου και να ξαναγυρίσω στις γυναίκες... Click για ανάπτυξη... Δεν είναι στο χέρι σου ούτε να αλλάξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nellufo Νεοφερμένο μέλος Η nellufo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:33 Η nellufo έγραψε: #12 05-10-08 15:33 μμμμμμμ δεν ξερω αν ηταν πραγματικος φιλος θα τον στηριζα σε οποιαδηποτε αποφαση του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:33 Ο Afey έγραψε: #13 05-10-08 15:33 Άσχετον - τόσο πολύ πορώθηκες μ' αυτό που έβαλες στην υπογραφή σου ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:34 Ο Anarki έγραψε: #14 05-10-08 15:34 Ένας παιδικός μου φίλος μας είπε πέρσι οτι είναι gay, δεν άλλαξε τίποτα στη σχέση μας. Ξεκαθάρισε κιόλας οτι δεν είμαστε ο τύπος του για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Μας είπε άσχημους δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:34 Ο qwertyuiop: #15 05-10-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Είναι ακριβώς το ίδιο δύσκολο με το να προσπαθήσεις όπως είσαι τώρα να γουστάρεις άντρες. Click για ανάπτυξη... μα δεν το θέλω πραγματικά... αν όμως ξυπνούσα ένα πρωί όπως λες κι εσύ και ήμουν π@9@*ς θα έβαζα όλη τη δύναμη και το σθένος που έχω για να ξαναγίνω φυσιολογικός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George SK Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Γιαννιτσά (Πέλλας). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:36 Ο George SK: #16 05-10-08 15:36 Καλά γιατί πιστεύεις ότι είναι τόσο εύκολο; Είχα ένα φίλο που αρνήθηκε την φύση του και έπεσε σε κατάθλιψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:38 Ο Afey έγραψε: #17 05-10-08 15:38 Κι εγώ σου λέω ότι θα ήταν ακριβώς το ίδιο δύσκολο, η απάντησή σου είναι τελείως κούφια, το σώμα σου σου λέει άλλα πράγματα κι αυτό είναι ακατανίκητο, βασικά δεν υπάρχει κανένας λόγος να το μάχεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:51 Ο miv έγραψε: #18 05-10-08 15:51 Δεν έχω πρόβλημα με αυτά, με την προυπόθεση φυσικά να μη μου την πέφτει. Φυσικά επειδή έχω την ανάγκη να μιλάω και για γυναίκες με κάποιο άλλο "ομόδοξο", ίσως να έβρικα κι ένα δεύτερο straight κολλητό. Από κει και πέρα στην ποιότητα του ανθρώπου δεν αλλάζει κάτι. Έχω και τώρα μια φίλη λεσβία και είναι εκπληκτικό άτομο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:53 Ο Afey έγραψε: #19 05-10-08 15:53 Οι φίλες λεσβίες είναι αντιπρακτικές, πρέπει να γνωρίζεις καινούρια άτομα για να χαμουρεύεσαι στα πάρτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:54 Η fabulous έγραψε: #20 05-10-08 15:54 Tίποτα, θα τον δεχόμουν έτσι όπως ήταν... Για να είναι φίλος μου πάει να πει ότι ταιριάζουμε, δεν θα χαλάσω λοιπόν μια φιλία επειδή εκείνος προτιμάει το ίδιο φύλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη 1 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 ssalex Ryuzaki tomftw Alessandra Eliza g59 elevag Claire05 Giorgkalo Aggel0sss spring day qwertyuiop orestis3 Maria_Xagorari jim2015 Debugging_Daemon mvas jimis2001 ggl ivannag aggorf iiTzArismaltor_ Φινεύς tfghp Nemesiis Obi-Wan Kenobi kiyoshi astroskoni SoyN Meow a namaves tsiobieman constansn GeorgePap2003 Unboxholics Lifelong Learner Magigi Wonderkid Than003 Lathy ειδήμων eirinipap Mary06 Pharmacist01 ΘανάσοςG4 suuuuiiii flaura Praxis American Economist Scandal stee nucomer Startx0 User2350 Ηλίας_Βκ Mammy Nun angies PanMoonlight Philologist eukleidhs1821 Demlogic Libertus Cupid papas Superhuman TigerHunt Viedo challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κουέρτη, έχω υπόψη ότι έχεις μια χαζή, ατεκμηρίωτη και γενικώς άσχετη απάντηση για όλα, είμαι περίεργος όμως τι θα βρεις γι' αυτό εδώ: Ξυπνάς αύριο το πρωί και κάθε σου διάθεση για επαφή με γυναίκες έχει χαθεί. Αρχίζεις να αισθάνεσαι τον ίδιο έρωτα γι' άντρες, την ίδια έλξη και τα λοιπά. Τι κάνεις; Γιατί ΕΤΣΙ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ, συμβαίνει και σ' αυτούς. ΔΕΝ είναι στο χέρι σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
X-FILER Πολύ δραστήριο μέλος Η Χάιδω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1.969 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:26 Η X-FILER έγραψε: #5 05-10-08 15:26 υπαρχει παρομοιο θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:28 Ο qwertyuiop: #6 05-10-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Κουέρτη, έχω υπόψη ότι έχεις μια χαζή, ατεκμηρίωτη και γενικώς άσχετη απάντηση για όλα, είμαι περίεργος όμως τι θα βρεις γι' αυτό εδώ: Ξυπνάς αύριο το πρωί και κάθε σου διάθεση για επαφή με γυναίκες έχει χαθεί. Αρχίζεις να αισθάνεσαι τον ίδιο έρωτα γι' άντρες, την ίδια έλξη και τα λοιπά. Τι κάνεις; Γιατί ΕΤΣΙ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ, συμβαίνει και σ' αυτούς. ΔΕΝ είναι στο χέρι σου. Click για ανάπτυξη... τι κάνω? Προσπαθώ να το διώξω από μέσα μου και να ξαναγυρίσω στις γυναίκες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:28 Η razorbladeDream: #7 05-10-08 15:28 Τιποτα δεν θα κανα,απλα θα αποδεχομουν την επιλογη του οσο "ξαφνικο"κι αν μου φαινοταν στην αρχη...απο κει και περα δεν νομιζω να μπορεσει κανεις να αλλαξει την κατασταση απο τη στιγμη που τελικα η φυση του ειναι αλλη και δεν συμβαδιζει με τα χαρακτηριστικα του σωματος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:29 Ο Afey έγραψε: #8 05-10-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: τι κάνω? Προσπαθώ να το διώξω από μέσα μου και να ξαναγυρίσω στις γυναίκες... Click για ανάπτυξη... Είναι ακριβώς το ίδιο δύσκολο με το να προσπαθήσεις όπως είσαι τώρα να γουστάρεις άντρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:29 Η Λουκρητία: #9 05-10-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: τι κάνω? Προσπαθώ να το διώξω από μέσα μου και να ξαναγυρίσω στις γυναίκες... Click για ανάπτυξη... μηπως εισαι ΛΙΓΟ απολυτος???..... δεν μπορεις να ξερεις την ψυχολογια αυτων των ανθρωπων...... δεν ειναι οοοολα τοσο ευκολα οπως τα βλεπεις!!....:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:29 Η Angelique.: #10 05-10-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από George SK: Μεγάλη δουλειά. Εγώ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Αν ήταν σωστός φίλος τότε θα τον υποστήριζα με την επιλογή του. Click για ανάπτυξη... +φωνω:iagree: και βεβαια θα τον υποστηριζα και δεν θα εκρινα τις επιλογες του..αλλα ουτε και θα τον 'σουταριζα' αν ηταν σωστος απεναντι μου...απο τη στιγμη που υπαρχει φιλια...δεχεσαι τον αλλον οπως ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George SK Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Γιαννιτσά (Πέλλας). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:29 Ο George SK: #11 05-10-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: τι κάνω? Προσπαθώ να το διώξω από μέσα μου και να ξαναγυρίσω στις γυναίκες... Click για ανάπτυξη... Δεν είναι στο χέρι σου ούτε να αλλάξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nellufo Νεοφερμένο μέλος Η nellufo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:33 Η nellufo έγραψε: #12 05-10-08 15:33 μμμμμμμ δεν ξερω αν ηταν πραγματικος φιλος θα τον στηριζα σε οποιαδηποτε αποφαση του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:33 Ο Afey έγραψε: #13 05-10-08 15:33 Άσχετον - τόσο πολύ πορώθηκες μ' αυτό που έβαλες στην υπογραφή σου ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:34 Ο Anarki έγραψε: #14 05-10-08 15:34 Ένας παιδικός μου φίλος μας είπε πέρσι οτι είναι gay, δεν άλλαξε τίποτα στη σχέση μας. Ξεκαθάρισε κιόλας οτι δεν είμαστε ο τύπος του για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Μας είπε άσχημους δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:34 Ο qwertyuiop: #15 05-10-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Είναι ακριβώς το ίδιο δύσκολο με το να προσπαθήσεις όπως είσαι τώρα να γουστάρεις άντρες. Click για ανάπτυξη... μα δεν το θέλω πραγματικά... αν όμως ξυπνούσα ένα πρωί όπως λες κι εσύ και ήμουν π@9@*ς θα έβαζα όλη τη δύναμη και το σθένος που έχω για να ξαναγίνω φυσιολογικός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George SK Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Γιαννιτσά (Πέλλας). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:36 Ο George SK: #16 05-10-08 15:36 Καλά γιατί πιστεύεις ότι είναι τόσο εύκολο; Είχα ένα φίλο που αρνήθηκε την φύση του και έπεσε σε κατάθλιψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:38 Ο Afey έγραψε: #17 05-10-08 15:38 Κι εγώ σου λέω ότι θα ήταν ακριβώς το ίδιο δύσκολο, η απάντησή σου είναι τελείως κούφια, το σώμα σου σου λέει άλλα πράγματα κι αυτό είναι ακατανίκητο, βασικά δεν υπάρχει κανένας λόγος να το μάχεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:51 Ο miv έγραψε: #18 05-10-08 15:51 Δεν έχω πρόβλημα με αυτά, με την προυπόθεση φυσικά να μη μου την πέφτει. Φυσικά επειδή έχω την ανάγκη να μιλάω και για γυναίκες με κάποιο άλλο "ομόδοξο", ίσως να έβρικα κι ένα δεύτερο straight κολλητό. Από κει και πέρα στην ποιότητα του ανθρώπου δεν αλλάζει κάτι. Έχω και τώρα μια φίλη λεσβία και είναι εκπληκτικό άτομο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:53 Ο Afey έγραψε: #19 05-10-08 15:53 Οι φίλες λεσβίες είναι αντιπρακτικές, πρέπει να γνωρίζεις καινούρια άτομα για να χαμουρεύεσαι στα πάρτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:54 Η fabulous έγραψε: #20 05-10-08 15:54 Tίποτα, θα τον δεχόμουν έτσι όπως ήταν... Για να είναι φίλος μου πάει να πει ότι ταιριάζουμε, δεν θα χαλάσω λοιπόν μια φιλία επειδή εκείνος προτιμάει το ίδιο φύλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη 1 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 ssalex Ryuzaki tomftw Alessandra Eliza g59 elevag Claire05 Giorgkalo Aggel0sss spring day qwertyuiop orestis3 Maria_Xagorari jim2015 Debugging_Daemon mvas jimis2001 ggl ivannag aggorf iiTzArismaltor_ Φινεύς tfghp Nemesiis Obi-Wan Kenobi kiyoshi astroskoni SoyN Meow a namaves tsiobieman constansn GeorgePap2003 Unboxholics Lifelong Learner Magigi Wonderkid Than003 Lathy ειδήμων eirinipap Mary06 Pharmacist01 ΘανάσοςG4 suuuuiiii flaura Praxis American Economist Scandal stee nucomer Startx0 User2350 Ηλίας_Βκ Mammy Nun angies PanMoonlight Philologist eukleidhs1821 Demlogic Libertus Cupid papas Superhuman TigerHunt Viedo challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
υπαρχει παρομοιο θεμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:28 Ο qwertyuiop: #6 05-10-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Κουέρτη, έχω υπόψη ότι έχεις μια χαζή, ατεκμηρίωτη και γενικώς άσχετη απάντηση για όλα, είμαι περίεργος όμως τι θα βρεις γι' αυτό εδώ: Ξυπνάς αύριο το πρωί και κάθε σου διάθεση για επαφή με γυναίκες έχει χαθεί. Αρχίζεις να αισθάνεσαι τον ίδιο έρωτα γι' άντρες, την ίδια έλξη και τα λοιπά. Τι κάνεις; Γιατί ΕΤΣΙ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ, συμβαίνει και σ' αυτούς. ΔΕΝ είναι στο χέρι σου. Click για ανάπτυξη... τι κάνω? Προσπαθώ να το διώξω από μέσα μου και να ξαναγυρίσω στις γυναίκες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:28 Η razorbladeDream: #7 05-10-08 15:28 Τιποτα δεν θα κανα,απλα θα αποδεχομουν την επιλογη του οσο "ξαφνικο"κι αν μου φαινοταν στην αρχη...απο κει και περα δεν νομιζω να μπορεσει κανεις να αλλαξει την κατασταση απο τη στιγμη που τελικα η φυση του ειναι αλλη και δεν συμβαδιζει με τα χαρακτηριστικα του σωματος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:29 Ο Afey έγραψε: #8 05-10-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: τι κάνω? Προσπαθώ να το διώξω από μέσα μου και να ξαναγυρίσω στις γυναίκες... Click για ανάπτυξη... Είναι ακριβώς το ίδιο δύσκολο με το να προσπαθήσεις όπως είσαι τώρα να γουστάρεις άντρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:29 Η Λουκρητία: #9 05-10-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: τι κάνω? Προσπαθώ να το διώξω από μέσα μου και να ξαναγυρίσω στις γυναίκες... Click για ανάπτυξη... μηπως εισαι ΛΙΓΟ απολυτος???..... δεν μπορεις να ξερεις την ψυχολογια αυτων των ανθρωπων...... δεν ειναι οοοολα τοσο ευκολα οπως τα βλεπεις!!....:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:29 Η Angelique.: #10 05-10-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από George SK: Μεγάλη δουλειά. Εγώ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Αν ήταν σωστός φίλος τότε θα τον υποστήριζα με την επιλογή του. Click για ανάπτυξη... +φωνω:iagree: και βεβαια θα τον υποστηριζα και δεν θα εκρινα τις επιλογες του..αλλα ουτε και θα τον 'σουταριζα' αν ηταν σωστος απεναντι μου...απο τη στιγμη που υπαρχει φιλια...δεχεσαι τον αλλον οπως ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George SK Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Γιαννιτσά (Πέλλας). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:29 Ο George SK: #11 05-10-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: τι κάνω? Προσπαθώ να το διώξω από μέσα μου και να ξαναγυρίσω στις γυναίκες... Click για ανάπτυξη... Δεν είναι στο χέρι σου ούτε να αλλάξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nellufo Νεοφερμένο μέλος Η nellufo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:33 Η nellufo έγραψε: #12 05-10-08 15:33 μμμμμμμ δεν ξερω αν ηταν πραγματικος φιλος θα τον στηριζα σε οποιαδηποτε αποφαση του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:33 Ο Afey έγραψε: #13 05-10-08 15:33 Άσχετον - τόσο πολύ πορώθηκες μ' αυτό που έβαλες στην υπογραφή σου ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:34 Ο Anarki έγραψε: #14 05-10-08 15:34 Ένας παιδικός μου φίλος μας είπε πέρσι οτι είναι gay, δεν άλλαξε τίποτα στη σχέση μας. Ξεκαθάρισε κιόλας οτι δεν είμαστε ο τύπος του για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Μας είπε άσχημους δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:34 Ο qwertyuiop: #15 05-10-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Είναι ακριβώς το ίδιο δύσκολο με το να προσπαθήσεις όπως είσαι τώρα να γουστάρεις άντρες. Click για ανάπτυξη... μα δεν το θέλω πραγματικά... αν όμως ξυπνούσα ένα πρωί όπως λες κι εσύ και ήμουν π@9@*ς θα έβαζα όλη τη δύναμη και το σθένος που έχω για να ξαναγίνω φυσιολογικός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George SK Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Γιαννιτσά (Πέλλας). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:36 Ο George SK: #16 05-10-08 15:36 Καλά γιατί πιστεύεις ότι είναι τόσο εύκολο; Είχα ένα φίλο που αρνήθηκε την φύση του και έπεσε σε κατάθλιψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:38 Ο Afey έγραψε: #17 05-10-08 15:38 Κι εγώ σου λέω ότι θα ήταν ακριβώς το ίδιο δύσκολο, η απάντησή σου είναι τελείως κούφια, το σώμα σου σου λέει άλλα πράγματα κι αυτό είναι ακατανίκητο, βασικά δεν υπάρχει κανένας λόγος να το μάχεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:51 Ο miv έγραψε: #18 05-10-08 15:51 Δεν έχω πρόβλημα με αυτά, με την προυπόθεση φυσικά να μη μου την πέφτει. Φυσικά επειδή έχω την ανάγκη να μιλάω και για γυναίκες με κάποιο άλλο "ομόδοξο", ίσως να έβρικα κι ένα δεύτερο straight κολλητό. Από κει και πέρα στην ποιότητα του ανθρώπου δεν αλλάζει κάτι. Έχω και τώρα μια φίλη λεσβία και είναι εκπληκτικό άτομο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:53 Ο Afey έγραψε: #19 05-10-08 15:53 Οι φίλες λεσβίες είναι αντιπρακτικές, πρέπει να γνωρίζεις καινούρια άτομα για να χαμουρεύεσαι στα πάρτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:54 Η fabulous έγραψε: #20 05-10-08 15:54 Tίποτα, θα τον δεχόμουν έτσι όπως ήταν... Για να είναι φίλος μου πάει να πει ότι ταιριάζουμε, δεν θα χαλάσω λοιπόν μια φιλία επειδή εκείνος προτιμάει το ίδιο φύλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη 1 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 ssalex Ryuzaki tomftw Alessandra Eliza g59 elevag Claire05 Giorgkalo Aggel0sss spring day qwertyuiop orestis3 Maria_Xagorari jim2015 Debugging_Daemon mvas jimis2001 ggl ivannag aggorf iiTzArismaltor_ Φινεύς tfghp Nemesiis Obi-Wan Kenobi kiyoshi astroskoni SoyN Meow a namaves tsiobieman constansn GeorgePap2003 Unboxholics Lifelong Learner Magigi Wonderkid Than003 Lathy ειδήμων eirinipap Mary06 Pharmacist01 ΘανάσοςG4 suuuuiiii flaura Praxis American Economist Scandal stee nucomer Startx0 User2350 Ηλίας_Βκ Mammy Nun angies PanMoonlight Philologist eukleidhs1821 Demlogic Libertus Cupid papas Superhuman TigerHunt Viedo challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Κουέρτη, έχω υπόψη ότι έχεις μια χαζή, ατεκμηρίωτη και γενικώς άσχετη απάντηση για όλα, είμαι περίεργος όμως τι θα βρεις γι' αυτό εδώ: Ξυπνάς αύριο το πρωί και κάθε σου διάθεση για επαφή με γυναίκες έχει χαθεί. Αρχίζεις να αισθάνεσαι τον ίδιο έρωτα γι' άντρες, την ίδια έλξη και τα λοιπά. Τι κάνεις; Γιατί ΕΤΣΙ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ, συμβαίνει και σ' αυτούς. ΔΕΝ είναι στο χέρι σου. Click για ανάπτυξη... τι κάνω? Προσπαθώ να το διώξω από μέσα μου και να ξαναγυρίσω στις γυναίκες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
razorbladeDream Πολύ δραστήριο μέλος Η razorbladeDream αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 1.023 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:28 Η razorbladeDream: #7 05-10-08 15:28 Τιποτα δεν θα κανα,απλα θα αποδεχομουν την επιλογη του οσο "ξαφνικο"κι αν μου φαινοταν στην αρχη...απο κει και περα δεν νομιζω να μπορεσει κανεις να αλλαξει την κατασταση απο τη στιγμη που τελικα η φυση του ειναι αλλη και δεν συμβαδιζει με τα χαρακτηριστικα του σωματος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:29 Ο Afey έγραψε: #8 05-10-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: τι κάνω? Προσπαθώ να το διώξω από μέσα μου και να ξαναγυρίσω στις γυναίκες... Click για ανάπτυξη... Είναι ακριβώς το ίδιο δύσκολο με το να προσπαθήσεις όπως είσαι τώρα να γουστάρεις άντρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:29 Η Λουκρητία: #9 05-10-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: τι κάνω? Προσπαθώ να το διώξω από μέσα μου και να ξαναγυρίσω στις γυναίκες... Click για ανάπτυξη... μηπως εισαι ΛΙΓΟ απολυτος???..... δεν μπορεις να ξερεις την ψυχολογια αυτων των ανθρωπων...... δεν ειναι οοοολα τοσο ευκολα οπως τα βλεπεις!!....:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:29 Η Angelique.: #10 05-10-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από George SK: Μεγάλη δουλειά. Εγώ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Αν ήταν σωστός φίλος τότε θα τον υποστήριζα με την επιλογή του. Click για ανάπτυξη... +φωνω:iagree: και βεβαια θα τον υποστηριζα και δεν θα εκρινα τις επιλογες του..αλλα ουτε και θα τον 'σουταριζα' αν ηταν σωστος απεναντι μου...απο τη στιγμη που υπαρχει φιλια...δεχεσαι τον αλλον οπως ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George SK Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Γιαννιτσά (Πέλλας). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:29 Ο George SK: #11 05-10-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: τι κάνω? Προσπαθώ να το διώξω από μέσα μου και να ξαναγυρίσω στις γυναίκες... Click για ανάπτυξη... Δεν είναι στο χέρι σου ούτε να αλλάξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nellufo Νεοφερμένο μέλος Η nellufo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:33 Η nellufo έγραψε: #12 05-10-08 15:33 μμμμμμμ δεν ξερω αν ηταν πραγματικος φιλος θα τον στηριζα σε οποιαδηποτε αποφαση του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:33 Ο Afey έγραψε: #13 05-10-08 15:33 Άσχετον - τόσο πολύ πορώθηκες μ' αυτό που έβαλες στην υπογραφή σου ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:34 Ο Anarki έγραψε: #14 05-10-08 15:34 Ένας παιδικός μου φίλος μας είπε πέρσι οτι είναι gay, δεν άλλαξε τίποτα στη σχέση μας. Ξεκαθάρισε κιόλας οτι δεν είμαστε ο τύπος του για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Μας είπε άσχημους δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:34 Ο qwertyuiop: #15 05-10-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Είναι ακριβώς το ίδιο δύσκολο με το να προσπαθήσεις όπως είσαι τώρα να γουστάρεις άντρες. Click για ανάπτυξη... μα δεν το θέλω πραγματικά... αν όμως ξυπνούσα ένα πρωί όπως λες κι εσύ και ήμουν π@9@*ς θα έβαζα όλη τη δύναμη και το σθένος που έχω για να ξαναγίνω φυσιολογικός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George SK Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Γιαννιτσά (Πέλλας). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:36 Ο George SK: #16 05-10-08 15:36 Καλά γιατί πιστεύεις ότι είναι τόσο εύκολο; Είχα ένα φίλο που αρνήθηκε την φύση του και έπεσε σε κατάθλιψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:38 Ο Afey έγραψε: #17 05-10-08 15:38 Κι εγώ σου λέω ότι θα ήταν ακριβώς το ίδιο δύσκολο, η απάντησή σου είναι τελείως κούφια, το σώμα σου σου λέει άλλα πράγματα κι αυτό είναι ακατανίκητο, βασικά δεν υπάρχει κανένας λόγος να το μάχεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:51 Ο miv έγραψε: #18 05-10-08 15:51 Δεν έχω πρόβλημα με αυτά, με την προυπόθεση φυσικά να μη μου την πέφτει. Φυσικά επειδή έχω την ανάγκη να μιλάω και για γυναίκες με κάποιο άλλο "ομόδοξο", ίσως να έβρικα κι ένα δεύτερο straight κολλητό. Από κει και πέρα στην ποιότητα του ανθρώπου δεν αλλάζει κάτι. Έχω και τώρα μια φίλη λεσβία και είναι εκπληκτικό άτομο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:53 Ο Afey έγραψε: #19 05-10-08 15:53 Οι φίλες λεσβίες είναι αντιπρακτικές, πρέπει να γνωρίζεις καινούρια άτομα για να χαμουρεύεσαι στα πάρτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:54 Η fabulous έγραψε: #20 05-10-08 15:54 Tίποτα, θα τον δεχόμουν έτσι όπως ήταν... Για να είναι φίλος μου πάει να πει ότι ταιριάζουμε, δεν θα χαλάσω λοιπόν μια φιλία επειδή εκείνος προτιμάει το ίδιο φύλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη 1 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 ssalex Ryuzaki tomftw Alessandra Eliza g59 elevag Claire05 Giorgkalo Aggel0sss spring day qwertyuiop orestis3 Maria_Xagorari jim2015 Debugging_Daemon mvas jimis2001 ggl ivannag aggorf iiTzArismaltor_ Φινεύς tfghp Nemesiis Obi-Wan Kenobi kiyoshi astroskoni SoyN Meow a namaves tsiobieman constansn GeorgePap2003 Unboxholics Lifelong Learner Magigi Wonderkid Than003 Lathy ειδήμων eirinipap Mary06 Pharmacist01 ΘανάσοςG4 suuuuiiii flaura Praxis American Economist Scandal stee nucomer Startx0 User2350 Ηλίας_Βκ Mammy Nun angies PanMoonlight Philologist eukleidhs1821 Demlogic Libertus Cupid papas Superhuman TigerHunt Viedo challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τιποτα δεν θα κανα,απλα θα αποδεχομουν την επιλογη του οσο "ξαφνικο"κι αν μου φαινοταν στην αρχη...απο κει και περα δεν νομιζω να μπορεσει κανεις να αλλαξει την κατασταση απο τη στιγμη που τελικα η φυση του ειναι αλλη και δεν συμβαδιζει με τα χαρακτηριστικα του σωματος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:29 Ο Afey έγραψε: #8 05-10-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: τι κάνω? Προσπαθώ να το διώξω από μέσα μου και να ξαναγυρίσω στις γυναίκες... Click για ανάπτυξη... Είναι ακριβώς το ίδιο δύσκολο με το να προσπαθήσεις όπως είσαι τώρα να γουστάρεις άντρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:29 Η Λουκρητία: #9 05-10-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: τι κάνω? Προσπαθώ να το διώξω από μέσα μου και να ξαναγυρίσω στις γυναίκες... Click για ανάπτυξη... μηπως εισαι ΛΙΓΟ απολυτος???..... δεν μπορεις να ξερεις την ψυχολογια αυτων των ανθρωπων...... δεν ειναι οοοολα τοσο ευκολα οπως τα βλεπεις!!....:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:29 Η Angelique.: #10 05-10-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από George SK: Μεγάλη δουλειά. Εγώ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Αν ήταν σωστός φίλος τότε θα τον υποστήριζα με την επιλογή του. Click για ανάπτυξη... +φωνω:iagree: και βεβαια θα τον υποστηριζα και δεν θα εκρινα τις επιλογες του..αλλα ουτε και θα τον 'σουταριζα' αν ηταν σωστος απεναντι μου...απο τη στιγμη που υπαρχει φιλια...δεχεσαι τον αλλον οπως ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George SK Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Γιαννιτσά (Πέλλας). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:29 Ο George SK: #11 05-10-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: τι κάνω? Προσπαθώ να το διώξω από μέσα μου και να ξαναγυρίσω στις γυναίκες... Click για ανάπτυξη... Δεν είναι στο χέρι σου ούτε να αλλάξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nellufo Νεοφερμένο μέλος Η nellufo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:33 Η nellufo έγραψε: #12 05-10-08 15:33 μμμμμμμ δεν ξερω αν ηταν πραγματικος φιλος θα τον στηριζα σε οποιαδηποτε αποφαση του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:33 Ο Afey έγραψε: #13 05-10-08 15:33 Άσχετον - τόσο πολύ πορώθηκες μ' αυτό που έβαλες στην υπογραφή σου ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:34 Ο Anarki έγραψε: #14 05-10-08 15:34 Ένας παιδικός μου φίλος μας είπε πέρσι οτι είναι gay, δεν άλλαξε τίποτα στη σχέση μας. Ξεκαθάρισε κιόλας οτι δεν είμαστε ο τύπος του για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Μας είπε άσχημους δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:34 Ο qwertyuiop: #15 05-10-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Είναι ακριβώς το ίδιο δύσκολο με το να προσπαθήσεις όπως είσαι τώρα να γουστάρεις άντρες. Click για ανάπτυξη... μα δεν το θέλω πραγματικά... αν όμως ξυπνούσα ένα πρωί όπως λες κι εσύ και ήμουν π@9@*ς θα έβαζα όλη τη δύναμη και το σθένος που έχω για να ξαναγίνω φυσιολογικός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George SK Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Γιαννιτσά (Πέλλας). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:36 Ο George SK: #16 05-10-08 15:36 Καλά γιατί πιστεύεις ότι είναι τόσο εύκολο; Είχα ένα φίλο που αρνήθηκε την φύση του και έπεσε σε κατάθλιψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:38 Ο Afey έγραψε: #17 05-10-08 15:38 Κι εγώ σου λέω ότι θα ήταν ακριβώς το ίδιο δύσκολο, η απάντησή σου είναι τελείως κούφια, το σώμα σου σου λέει άλλα πράγματα κι αυτό είναι ακατανίκητο, βασικά δεν υπάρχει κανένας λόγος να το μάχεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:51 Ο miv έγραψε: #18 05-10-08 15:51 Δεν έχω πρόβλημα με αυτά, με την προυπόθεση φυσικά να μη μου την πέφτει. Φυσικά επειδή έχω την ανάγκη να μιλάω και για γυναίκες με κάποιο άλλο "ομόδοξο", ίσως να έβρικα κι ένα δεύτερο straight κολλητό. Από κει και πέρα στην ποιότητα του ανθρώπου δεν αλλάζει κάτι. Έχω και τώρα μια φίλη λεσβία και είναι εκπληκτικό άτομο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:53 Ο Afey έγραψε: #19 05-10-08 15:53 Οι φίλες λεσβίες είναι αντιπρακτικές, πρέπει να γνωρίζεις καινούρια άτομα για να χαμουρεύεσαι στα πάρτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:54 Η fabulous έγραψε: #20 05-10-08 15:54 Tίποτα, θα τον δεχόμουν έτσι όπως ήταν... Για να είναι φίλος μου πάει να πει ότι ταιριάζουμε, δεν θα χαλάσω λοιπόν μια φιλία επειδή εκείνος προτιμάει το ίδιο φύλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη 1 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 ssalex Ryuzaki tomftw Alessandra Eliza g59 elevag Claire05 Giorgkalo Aggel0sss spring day qwertyuiop orestis3 Maria_Xagorari jim2015 Debugging_Daemon mvas jimis2001 ggl ivannag aggorf iiTzArismaltor_ Φινεύς tfghp Nemesiis Obi-Wan Kenobi kiyoshi astroskoni SoyN Meow a namaves tsiobieman constansn GeorgePap2003 Unboxholics Lifelong Learner Magigi Wonderkid Than003 Lathy ειδήμων eirinipap Mary06 Pharmacist01 ΘανάσοςG4 suuuuiiii flaura Praxis American Economist Scandal stee nucomer Startx0 User2350 Ηλίας_Βκ Mammy Nun angies PanMoonlight Philologist eukleidhs1821 Demlogic Libertus Cupid papas Superhuman TigerHunt Viedo challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: τι κάνω? Προσπαθώ να το διώξω από μέσα μου και να ξαναγυρίσω στις γυναίκες... Click για ανάπτυξη... Είναι ακριβώς το ίδιο δύσκολο με το να προσπαθήσεις όπως είσαι τώρα να γουστάρεις άντρες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Λουκρητία Πολύ δραστήριο μέλος Η Ειρήνη. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 1.905 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:29 Η Λουκρητία: #9 05-10-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: τι κάνω? Προσπαθώ να το διώξω από μέσα μου και να ξαναγυρίσω στις γυναίκες... Click για ανάπτυξη... μηπως εισαι ΛΙΓΟ απολυτος???..... δεν μπορεις να ξερεις την ψυχολογια αυτων των ανθρωπων...... δεν ειναι οοοολα τοσο ευκολα οπως τα βλεπεις!!....:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:29 Η Angelique.: #10 05-10-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από George SK: Μεγάλη δουλειά. Εγώ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Αν ήταν σωστός φίλος τότε θα τον υποστήριζα με την επιλογή του. Click για ανάπτυξη... +φωνω:iagree: και βεβαια θα τον υποστηριζα και δεν θα εκρινα τις επιλογες του..αλλα ουτε και θα τον 'σουταριζα' αν ηταν σωστος απεναντι μου...απο τη στιγμη που υπαρχει φιλια...δεχεσαι τον αλλον οπως ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George SK Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Γιαννιτσά (Πέλλας). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:29 Ο George SK: #11 05-10-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: τι κάνω? Προσπαθώ να το διώξω από μέσα μου και να ξαναγυρίσω στις γυναίκες... Click για ανάπτυξη... Δεν είναι στο χέρι σου ούτε να αλλάξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nellufo Νεοφερμένο μέλος Η nellufo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:33 Η nellufo έγραψε: #12 05-10-08 15:33 μμμμμμμ δεν ξερω αν ηταν πραγματικος φιλος θα τον στηριζα σε οποιαδηποτε αποφαση του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:33 Ο Afey έγραψε: #13 05-10-08 15:33 Άσχετον - τόσο πολύ πορώθηκες μ' αυτό που έβαλες στην υπογραφή σου ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:34 Ο Anarki έγραψε: #14 05-10-08 15:34 Ένας παιδικός μου φίλος μας είπε πέρσι οτι είναι gay, δεν άλλαξε τίποτα στη σχέση μας. Ξεκαθάρισε κιόλας οτι δεν είμαστε ο τύπος του για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Μας είπε άσχημους δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:34 Ο qwertyuiop: #15 05-10-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Είναι ακριβώς το ίδιο δύσκολο με το να προσπαθήσεις όπως είσαι τώρα να γουστάρεις άντρες. Click για ανάπτυξη... μα δεν το θέλω πραγματικά... αν όμως ξυπνούσα ένα πρωί όπως λες κι εσύ και ήμουν π@9@*ς θα έβαζα όλη τη δύναμη και το σθένος που έχω για να ξαναγίνω φυσιολογικός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George SK Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Γιαννιτσά (Πέλλας). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:36 Ο George SK: #16 05-10-08 15:36 Καλά γιατί πιστεύεις ότι είναι τόσο εύκολο; Είχα ένα φίλο που αρνήθηκε την φύση του και έπεσε σε κατάθλιψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:38 Ο Afey έγραψε: #17 05-10-08 15:38 Κι εγώ σου λέω ότι θα ήταν ακριβώς το ίδιο δύσκολο, η απάντησή σου είναι τελείως κούφια, το σώμα σου σου λέει άλλα πράγματα κι αυτό είναι ακατανίκητο, βασικά δεν υπάρχει κανένας λόγος να το μάχεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:51 Ο miv έγραψε: #18 05-10-08 15:51 Δεν έχω πρόβλημα με αυτά, με την προυπόθεση φυσικά να μη μου την πέφτει. Φυσικά επειδή έχω την ανάγκη να μιλάω και για γυναίκες με κάποιο άλλο "ομόδοξο", ίσως να έβρικα κι ένα δεύτερο straight κολλητό. Από κει και πέρα στην ποιότητα του ανθρώπου δεν αλλάζει κάτι. Έχω και τώρα μια φίλη λεσβία και είναι εκπληκτικό άτομο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:53 Ο Afey έγραψε: #19 05-10-08 15:53 Οι φίλες λεσβίες είναι αντιπρακτικές, πρέπει να γνωρίζεις καινούρια άτομα για να χαμουρεύεσαι στα πάρτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:54 Η fabulous έγραψε: #20 05-10-08 15:54 Tίποτα, θα τον δεχόμουν έτσι όπως ήταν... Για να είναι φίλος μου πάει να πει ότι ταιριάζουμε, δεν θα χαλάσω λοιπόν μια φιλία επειδή εκείνος προτιμάει το ίδιο φύλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη 1 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 ssalex Ryuzaki tomftw Alessandra Eliza g59 elevag Claire05 Giorgkalo Aggel0sss spring day qwertyuiop orestis3 Maria_Xagorari jim2015 Debugging_Daemon mvas jimis2001 ggl ivannag aggorf iiTzArismaltor_ Φινεύς tfghp Nemesiis Obi-Wan Kenobi kiyoshi astroskoni SoyN Meow a namaves tsiobieman constansn GeorgePap2003 Unboxholics Lifelong Learner Magigi Wonderkid Than003 Lathy ειδήμων eirinipap Mary06 Pharmacist01 ΘανάσοςG4 suuuuiiii flaura Praxis American Economist Scandal stee nucomer Startx0 User2350 Ηλίας_Βκ Mammy Nun angies PanMoonlight Philologist eukleidhs1821 Demlogic Libertus Cupid papas Superhuman TigerHunt Viedo challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: τι κάνω? Προσπαθώ να το διώξω από μέσα μου και να ξαναγυρίσω στις γυναίκες... Click για ανάπτυξη... μηπως εισαι ΛΙΓΟ απολυτος???..... δεν μπορεις να ξερεις την ψυχολογια αυτων των ανθρωπων...... δεν ειναι οοοολα τοσο ευκολα οπως τα βλεπεις!!....:nono: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Angelique. Διακεκριμένο μέλος Η Angelique. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 7.201 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:29 Η Angelique.: #10 05-10-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από George SK: Μεγάλη δουλειά. Εγώ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Αν ήταν σωστός φίλος τότε θα τον υποστήριζα με την επιλογή του. Click για ανάπτυξη... +φωνω:iagree: και βεβαια θα τον υποστηριζα και δεν θα εκρινα τις επιλογες του..αλλα ουτε και θα τον 'σουταριζα' αν ηταν σωστος απεναντι μου...απο τη στιγμη που υπαρχει φιλια...δεχεσαι τον αλλον οπως ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George SK Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Γιαννιτσά (Πέλλας). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:29 Ο George SK: #11 05-10-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: τι κάνω? Προσπαθώ να το διώξω από μέσα μου και να ξαναγυρίσω στις γυναίκες... Click για ανάπτυξη... Δεν είναι στο χέρι σου ούτε να αλλάξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nellufo Νεοφερμένο μέλος Η nellufo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:33 Η nellufo έγραψε: #12 05-10-08 15:33 μμμμμμμ δεν ξερω αν ηταν πραγματικος φιλος θα τον στηριζα σε οποιαδηποτε αποφαση του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:33 Ο Afey έγραψε: #13 05-10-08 15:33 Άσχετον - τόσο πολύ πορώθηκες μ' αυτό που έβαλες στην υπογραφή σου ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:34 Ο Anarki έγραψε: #14 05-10-08 15:34 Ένας παιδικός μου φίλος μας είπε πέρσι οτι είναι gay, δεν άλλαξε τίποτα στη σχέση μας. Ξεκαθάρισε κιόλας οτι δεν είμαστε ο τύπος του για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Μας είπε άσχημους δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:34 Ο qwertyuiop: #15 05-10-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Είναι ακριβώς το ίδιο δύσκολο με το να προσπαθήσεις όπως είσαι τώρα να γουστάρεις άντρες. Click για ανάπτυξη... μα δεν το θέλω πραγματικά... αν όμως ξυπνούσα ένα πρωί όπως λες κι εσύ και ήμουν π@9@*ς θα έβαζα όλη τη δύναμη και το σθένος που έχω για να ξαναγίνω φυσιολογικός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George SK Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Γιαννιτσά (Πέλλας). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:36 Ο George SK: #16 05-10-08 15:36 Καλά γιατί πιστεύεις ότι είναι τόσο εύκολο; Είχα ένα φίλο που αρνήθηκε την φύση του και έπεσε σε κατάθλιψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:38 Ο Afey έγραψε: #17 05-10-08 15:38 Κι εγώ σου λέω ότι θα ήταν ακριβώς το ίδιο δύσκολο, η απάντησή σου είναι τελείως κούφια, το σώμα σου σου λέει άλλα πράγματα κι αυτό είναι ακατανίκητο, βασικά δεν υπάρχει κανένας λόγος να το μάχεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:51 Ο miv έγραψε: #18 05-10-08 15:51 Δεν έχω πρόβλημα με αυτά, με την προυπόθεση φυσικά να μη μου την πέφτει. Φυσικά επειδή έχω την ανάγκη να μιλάω και για γυναίκες με κάποιο άλλο "ομόδοξο", ίσως να έβρικα κι ένα δεύτερο straight κολλητό. Από κει και πέρα στην ποιότητα του ανθρώπου δεν αλλάζει κάτι. Έχω και τώρα μια φίλη λεσβία και είναι εκπληκτικό άτομο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:53 Ο Afey έγραψε: #19 05-10-08 15:53 Οι φίλες λεσβίες είναι αντιπρακτικές, πρέπει να γνωρίζεις καινούρια άτομα για να χαμουρεύεσαι στα πάρτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:54 Η fabulous έγραψε: #20 05-10-08 15:54 Tίποτα, θα τον δεχόμουν έτσι όπως ήταν... Για να είναι φίλος μου πάει να πει ότι ταιριάζουμε, δεν θα χαλάσω λοιπόν μια φιλία επειδή εκείνος προτιμάει το ίδιο φύλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη 1 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 ssalex Ryuzaki tomftw Alessandra Eliza g59 elevag Claire05 Giorgkalo Aggel0sss spring day qwertyuiop orestis3 Maria_Xagorari jim2015 Debugging_Daemon mvas jimis2001 ggl ivannag aggorf iiTzArismaltor_ Φινεύς tfghp Nemesiis Obi-Wan Kenobi kiyoshi astroskoni SoyN Meow a namaves tsiobieman constansn GeorgePap2003 Unboxholics Lifelong Learner Magigi Wonderkid Than003 Lathy ειδήμων eirinipap Mary06 Pharmacist01 ΘανάσοςG4 suuuuiiii flaura Praxis American Economist Scandal stee nucomer Startx0 User2350 Ηλίας_Βκ Mammy Nun angies PanMoonlight Philologist eukleidhs1821 Demlogic Libertus Cupid papas Superhuman TigerHunt Viedo challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από George SK: Μεγάλη δουλειά. Εγώ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Αν ήταν σωστός φίλος τότε θα τον υποστήριζα με την επιλογή του. Click για ανάπτυξη... +φωνω:iagree: και βεβαια θα τον υποστηριζα και δεν θα εκρινα τις επιλογες του..αλλα ουτε και θα τον 'σουταριζα' αν ηταν σωστος απεναντι μου...απο τη στιγμη που υπαρχει φιλια...δεχεσαι τον αλλον οπως ειναι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
George SK Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Γιαννιτσά (Πέλλας). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:29 Ο George SK: #11 05-10-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: τι κάνω? Προσπαθώ να το διώξω από μέσα μου και να ξαναγυρίσω στις γυναίκες... Click για ανάπτυξη... Δεν είναι στο χέρι σου ούτε να αλλάξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nellufo Νεοφερμένο μέλος Η nellufo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:33 Η nellufo έγραψε: #12 05-10-08 15:33 μμμμμμμ δεν ξερω αν ηταν πραγματικος φιλος θα τον στηριζα σε οποιαδηποτε αποφαση του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:33 Ο Afey έγραψε: #13 05-10-08 15:33 Άσχετον - τόσο πολύ πορώθηκες μ' αυτό που έβαλες στην υπογραφή σου ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:34 Ο Anarki έγραψε: #14 05-10-08 15:34 Ένας παιδικός μου φίλος μας είπε πέρσι οτι είναι gay, δεν άλλαξε τίποτα στη σχέση μας. Ξεκαθάρισε κιόλας οτι δεν είμαστε ο τύπος του για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Μας είπε άσχημους δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:34 Ο qwertyuiop: #15 05-10-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Είναι ακριβώς το ίδιο δύσκολο με το να προσπαθήσεις όπως είσαι τώρα να γουστάρεις άντρες. Click για ανάπτυξη... μα δεν το θέλω πραγματικά... αν όμως ξυπνούσα ένα πρωί όπως λες κι εσύ και ήμουν π@9@*ς θα έβαζα όλη τη δύναμη και το σθένος που έχω για να ξαναγίνω φυσιολογικός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George SK Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Γιαννιτσά (Πέλλας). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:36 Ο George SK: #16 05-10-08 15:36 Καλά γιατί πιστεύεις ότι είναι τόσο εύκολο; Είχα ένα φίλο που αρνήθηκε την φύση του και έπεσε σε κατάθλιψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:38 Ο Afey έγραψε: #17 05-10-08 15:38 Κι εγώ σου λέω ότι θα ήταν ακριβώς το ίδιο δύσκολο, η απάντησή σου είναι τελείως κούφια, το σώμα σου σου λέει άλλα πράγματα κι αυτό είναι ακατανίκητο, βασικά δεν υπάρχει κανένας λόγος να το μάχεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:51 Ο miv έγραψε: #18 05-10-08 15:51 Δεν έχω πρόβλημα με αυτά, με την προυπόθεση φυσικά να μη μου την πέφτει. Φυσικά επειδή έχω την ανάγκη να μιλάω και για γυναίκες με κάποιο άλλο "ομόδοξο", ίσως να έβρικα κι ένα δεύτερο straight κολλητό. Από κει και πέρα στην ποιότητα του ανθρώπου δεν αλλάζει κάτι. Έχω και τώρα μια φίλη λεσβία και είναι εκπληκτικό άτομο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:53 Ο Afey έγραψε: #19 05-10-08 15:53 Οι φίλες λεσβίες είναι αντιπρακτικές, πρέπει να γνωρίζεις καινούρια άτομα για να χαμουρεύεσαι στα πάρτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:54 Η fabulous έγραψε: #20 05-10-08 15:54 Tίποτα, θα τον δεχόμουν έτσι όπως ήταν... Για να είναι φίλος μου πάει να πει ότι ταιριάζουμε, δεν θα χαλάσω λοιπόν μια φιλία επειδή εκείνος προτιμάει το ίδιο φύλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη 1 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 ssalex Ryuzaki tomftw Alessandra Eliza g59 elevag Claire05 Giorgkalo Aggel0sss spring day qwertyuiop orestis3 Maria_Xagorari jim2015 Debugging_Daemon mvas jimis2001 ggl ivannag aggorf iiTzArismaltor_ Φινεύς tfghp Nemesiis Obi-Wan Kenobi kiyoshi astroskoni SoyN Meow a namaves tsiobieman constansn GeorgePap2003 Unboxholics Lifelong Learner Magigi Wonderkid Than003 Lathy ειδήμων eirinipap Mary06 Pharmacist01 ΘανάσοςG4 suuuuiiii flaura Praxis American Economist Scandal stee nucomer Startx0 User2350 Ηλίας_Βκ Mammy Nun angies PanMoonlight Philologist eukleidhs1821 Demlogic Libertus Cupid papas Superhuman TigerHunt Viedo challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από qwertyuiop2: τι κάνω? Προσπαθώ να το διώξω από μέσα μου και να ξαναγυρίσω στις γυναίκες... Click για ανάπτυξη... Δεν είναι στο χέρι σου ούτε να αλλάξεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nellufo Νεοφερμένο μέλος Η nellufo δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 118 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:33 Η nellufo έγραψε: #12 05-10-08 15:33 μμμμμμμ δεν ξερω αν ηταν πραγματικος φιλος θα τον στηριζα σε οποιαδηποτε αποφαση του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:33 Ο Afey έγραψε: #13 05-10-08 15:33 Άσχετον - τόσο πολύ πορώθηκες μ' αυτό που έβαλες στην υπογραφή σου ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:34 Ο Anarki έγραψε: #14 05-10-08 15:34 Ένας παιδικός μου φίλος μας είπε πέρσι οτι είναι gay, δεν άλλαξε τίποτα στη σχέση μας. Ξεκαθάρισε κιόλας οτι δεν είμαστε ο τύπος του για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Μας είπε άσχημους δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:34 Ο qwertyuiop: #15 05-10-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Είναι ακριβώς το ίδιο δύσκολο με το να προσπαθήσεις όπως είσαι τώρα να γουστάρεις άντρες. Click για ανάπτυξη... μα δεν το θέλω πραγματικά... αν όμως ξυπνούσα ένα πρωί όπως λες κι εσύ και ήμουν π@9@*ς θα έβαζα όλη τη δύναμη και το σθένος που έχω για να ξαναγίνω φυσιολογικός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George SK Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Γιαννιτσά (Πέλλας). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:36 Ο George SK: #16 05-10-08 15:36 Καλά γιατί πιστεύεις ότι είναι τόσο εύκολο; Είχα ένα φίλο που αρνήθηκε την φύση του και έπεσε σε κατάθλιψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:38 Ο Afey έγραψε: #17 05-10-08 15:38 Κι εγώ σου λέω ότι θα ήταν ακριβώς το ίδιο δύσκολο, η απάντησή σου είναι τελείως κούφια, το σώμα σου σου λέει άλλα πράγματα κι αυτό είναι ακατανίκητο, βασικά δεν υπάρχει κανένας λόγος να το μάχεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:51 Ο miv έγραψε: #18 05-10-08 15:51 Δεν έχω πρόβλημα με αυτά, με την προυπόθεση φυσικά να μη μου την πέφτει. Φυσικά επειδή έχω την ανάγκη να μιλάω και για γυναίκες με κάποιο άλλο "ομόδοξο", ίσως να έβρικα κι ένα δεύτερο straight κολλητό. Από κει και πέρα στην ποιότητα του ανθρώπου δεν αλλάζει κάτι. Έχω και τώρα μια φίλη λεσβία και είναι εκπληκτικό άτομο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:53 Ο Afey έγραψε: #19 05-10-08 15:53 Οι φίλες λεσβίες είναι αντιπρακτικές, πρέπει να γνωρίζεις καινούρια άτομα για να χαμουρεύεσαι στα πάρτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:54 Η fabulous έγραψε: #20 05-10-08 15:54 Tίποτα, θα τον δεχόμουν έτσι όπως ήταν... Για να είναι φίλος μου πάει να πει ότι ταιριάζουμε, δεν θα χαλάσω λοιπόν μια φιλία επειδή εκείνος προτιμάει το ίδιο φύλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη 1 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 ssalex Ryuzaki tomftw Alessandra Eliza g59 elevag Claire05 Giorgkalo Aggel0sss spring day qwertyuiop orestis3 Maria_Xagorari jim2015 Debugging_Daemon mvas jimis2001 ggl ivannag aggorf iiTzArismaltor_ Φινεύς tfghp Nemesiis Obi-Wan Kenobi kiyoshi astroskoni SoyN Meow a namaves tsiobieman constansn GeorgePap2003 Unboxholics Lifelong Learner Magigi Wonderkid Than003 Lathy ειδήμων eirinipap Mary06 Pharmacist01 ΘανάσοςG4 suuuuiiii flaura Praxis American Economist Scandal stee nucomer Startx0 User2350 Ηλίας_Βκ Mammy Nun angies PanMoonlight Philologist eukleidhs1821 Demlogic Libertus Cupid papas Superhuman TigerHunt Viedo challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μμμμμμμ δεν ξερω αν ηταν πραγματικος φιλος θα τον στηριζα σε οποιαδηποτε αποφαση του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:33 Ο Afey έγραψε: #13 05-10-08 15:33 Άσχετον - τόσο πολύ πορώθηκες μ' αυτό που έβαλες στην υπογραφή σου ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:34 Ο Anarki έγραψε: #14 05-10-08 15:34 Ένας παιδικός μου φίλος μας είπε πέρσι οτι είναι gay, δεν άλλαξε τίποτα στη σχέση μας. Ξεκαθάρισε κιόλας οτι δεν είμαστε ο τύπος του για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Μας είπε άσχημους δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:34 Ο qwertyuiop: #15 05-10-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Είναι ακριβώς το ίδιο δύσκολο με το να προσπαθήσεις όπως είσαι τώρα να γουστάρεις άντρες. Click για ανάπτυξη... μα δεν το θέλω πραγματικά... αν όμως ξυπνούσα ένα πρωί όπως λες κι εσύ και ήμουν π@9@*ς θα έβαζα όλη τη δύναμη και το σθένος που έχω για να ξαναγίνω φυσιολογικός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George SK Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Γιαννιτσά (Πέλλας). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:36 Ο George SK: #16 05-10-08 15:36 Καλά γιατί πιστεύεις ότι είναι τόσο εύκολο; Είχα ένα φίλο που αρνήθηκε την φύση του και έπεσε σε κατάθλιψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:38 Ο Afey έγραψε: #17 05-10-08 15:38 Κι εγώ σου λέω ότι θα ήταν ακριβώς το ίδιο δύσκολο, η απάντησή σου είναι τελείως κούφια, το σώμα σου σου λέει άλλα πράγματα κι αυτό είναι ακατανίκητο, βασικά δεν υπάρχει κανένας λόγος να το μάχεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:51 Ο miv έγραψε: #18 05-10-08 15:51 Δεν έχω πρόβλημα με αυτά, με την προυπόθεση φυσικά να μη μου την πέφτει. Φυσικά επειδή έχω την ανάγκη να μιλάω και για γυναίκες με κάποιο άλλο "ομόδοξο", ίσως να έβρικα κι ένα δεύτερο straight κολλητό. Από κει και πέρα στην ποιότητα του ανθρώπου δεν αλλάζει κάτι. Έχω και τώρα μια φίλη λεσβία και είναι εκπληκτικό άτομο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:53 Ο Afey έγραψε: #19 05-10-08 15:53 Οι φίλες λεσβίες είναι αντιπρακτικές, πρέπει να γνωρίζεις καινούρια άτομα για να χαμουρεύεσαι στα πάρτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:54 Η fabulous έγραψε: #20 05-10-08 15:54 Tίποτα, θα τον δεχόμουν έτσι όπως ήταν... Για να είναι φίλος μου πάει να πει ότι ταιριάζουμε, δεν θα χαλάσω λοιπόν μια φιλία επειδή εκείνος προτιμάει το ίδιο φύλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη 1 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 ssalex Ryuzaki tomftw Alessandra Eliza g59 elevag Claire05 Giorgkalo Aggel0sss spring day qwertyuiop orestis3 Maria_Xagorari jim2015 Debugging_Daemon mvas jimis2001 ggl ivannag aggorf iiTzArismaltor_ Φινεύς tfghp Nemesiis Obi-Wan Kenobi kiyoshi astroskoni SoyN Meow a namaves tsiobieman constansn GeorgePap2003 Unboxholics Lifelong Learner Magigi Wonderkid Than003 Lathy ειδήμων eirinipap Mary06 Pharmacist01 ΘανάσοςG4 suuuuiiii flaura Praxis American Economist Scandal stee nucomer Startx0 User2350 Ηλίας_Βκ Mammy Nun angies PanMoonlight Philologist eukleidhs1821 Demlogic Libertus Cupid papas Superhuman TigerHunt Viedo challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Άσχετον - τόσο πολύ πορώθηκες μ' αυτό που έβαλες στην υπογραφή σου ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anarki Διάσημο μέλος Ο Αλέξης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Χανιά (Χανιά). Έχει γράψει 3.345 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:34 Ο Anarki έγραψε: #14 05-10-08 15:34 Ένας παιδικός μου φίλος μας είπε πέρσι οτι είναι gay, δεν άλλαξε τίποτα στη σχέση μας. Ξεκαθάρισε κιόλας οτι δεν είμαστε ο τύπος του για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Μας είπε άσχημους δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:34 Ο qwertyuiop: #15 05-10-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Είναι ακριβώς το ίδιο δύσκολο με το να προσπαθήσεις όπως είσαι τώρα να γουστάρεις άντρες. Click για ανάπτυξη... μα δεν το θέλω πραγματικά... αν όμως ξυπνούσα ένα πρωί όπως λες κι εσύ και ήμουν π@9@*ς θα έβαζα όλη τη δύναμη και το σθένος που έχω για να ξαναγίνω φυσιολογικός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George SK Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Γιαννιτσά (Πέλλας). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:36 Ο George SK: #16 05-10-08 15:36 Καλά γιατί πιστεύεις ότι είναι τόσο εύκολο; Είχα ένα φίλο που αρνήθηκε την φύση του και έπεσε σε κατάθλιψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:38 Ο Afey έγραψε: #17 05-10-08 15:38 Κι εγώ σου λέω ότι θα ήταν ακριβώς το ίδιο δύσκολο, η απάντησή σου είναι τελείως κούφια, το σώμα σου σου λέει άλλα πράγματα κι αυτό είναι ακατανίκητο, βασικά δεν υπάρχει κανένας λόγος να το μάχεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:51 Ο miv έγραψε: #18 05-10-08 15:51 Δεν έχω πρόβλημα με αυτά, με την προυπόθεση φυσικά να μη μου την πέφτει. Φυσικά επειδή έχω την ανάγκη να μιλάω και για γυναίκες με κάποιο άλλο "ομόδοξο", ίσως να έβρικα κι ένα δεύτερο straight κολλητό. Από κει και πέρα στην ποιότητα του ανθρώπου δεν αλλάζει κάτι. Έχω και τώρα μια φίλη λεσβία και είναι εκπληκτικό άτομο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:53 Ο Afey έγραψε: #19 05-10-08 15:53 Οι φίλες λεσβίες είναι αντιπρακτικές, πρέπει να γνωρίζεις καινούρια άτομα για να χαμουρεύεσαι στα πάρτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:54 Η fabulous έγραψε: #20 05-10-08 15:54 Tίποτα, θα τον δεχόμουν έτσι όπως ήταν... Για να είναι φίλος μου πάει να πει ότι ταιριάζουμε, δεν θα χαλάσω λοιπόν μια φιλία επειδή εκείνος προτιμάει το ίδιο φύλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη 1 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 ssalex Ryuzaki tomftw Alessandra Eliza g59 elevag Claire05 Giorgkalo Aggel0sss spring day qwertyuiop orestis3 Maria_Xagorari jim2015 Debugging_Daemon mvas jimis2001 ggl ivannag aggorf iiTzArismaltor_ Φινεύς tfghp Nemesiis Obi-Wan Kenobi kiyoshi astroskoni SoyN Meow a namaves tsiobieman constansn GeorgePap2003 Unboxholics Lifelong Learner Magigi Wonderkid Than003 Lathy ειδήμων eirinipap Mary06 Pharmacist01 ΘανάσοςG4 suuuuiiii flaura Praxis American Economist Scandal stee nucomer Startx0 User2350 Ηλίας_Βκ Mammy Nun angies PanMoonlight Philologist eukleidhs1821 Demlogic Libertus Cupid papas Superhuman TigerHunt Viedo challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ένας παιδικός μου φίλος μας είπε πέρσι οτι είναι gay, δεν άλλαξε τίποτα στη σχέση μας. Ξεκαθάρισε κιόλας οτι δεν είμαστε ο τύπος του για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Μας είπε άσχημους δηλαδή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
qwertyuiop Διάσημο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Διδακτορικός και μας γράφει από Φιλοθέη (Αττική). Έχει γράψει 2.889 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:34 Ο qwertyuiop: #15 05-10-08 15:34 Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Είναι ακριβώς το ίδιο δύσκολο με το να προσπαθήσεις όπως είσαι τώρα να γουστάρεις άντρες. Click για ανάπτυξη... μα δεν το θέλω πραγματικά... αν όμως ξυπνούσα ένα πρωί όπως λες κι εσύ και ήμουν π@9@*ς θα έβαζα όλη τη δύναμη και το σθένος που έχω για να ξαναγίνω φυσιολογικός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. George SK Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Γιαννιτσά (Πέλλας). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:36 Ο George SK: #16 05-10-08 15:36 Καλά γιατί πιστεύεις ότι είναι τόσο εύκολο; Είχα ένα φίλο που αρνήθηκε την φύση του και έπεσε σε κατάθλιψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:38 Ο Afey έγραψε: #17 05-10-08 15:38 Κι εγώ σου λέω ότι θα ήταν ακριβώς το ίδιο δύσκολο, η απάντησή σου είναι τελείως κούφια, το σώμα σου σου λέει άλλα πράγματα κι αυτό είναι ακατανίκητο, βασικά δεν υπάρχει κανένας λόγος να το μάχεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:51 Ο miv έγραψε: #18 05-10-08 15:51 Δεν έχω πρόβλημα με αυτά, με την προυπόθεση φυσικά να μη μου την πέφτει. Φυσικά επειδή έχω την ανάγκη να μιλάω και για γυναίκες με κάποιο άλλο "ομόδοξο", ίσως να έβρικα κι ένα δεύτερο straight κολλητό. Από κει και πέρα στην ποιότητα του ανθρώπου δεν αλλάζει κάτι. Έχω και τώρα μια φίλη λεσβία και είναι εκπληκτικό άτομο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:53 Ο Afey έγραψε: #19 05-10-08 15:53 Οι φίλες λεσβίες είναι αντιπρακτικές, πρέπει να γνωρίζεις καινούρια άτομα για να χαμουρεύεσαι στα πάρτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:54 Η fabulous έγραψε: #20 05-10-08 15:54 Tίποτα, θα τον δεχόμουν έτσι όπως ήταν... Για να είναι φίλος μου πάει να πει ότι ταιριάζουμε, δεν θα χαλάσω λοιπόν μια φιλία επειδή εκείνος προτιμάει το ίδιο φύλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη 1 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 ssalex Ryuzaki tomftw Alessandra Eliza g59 elevag Claire05 Giorgkalo Aggel0sss spring day qwertyuiop orestis3 Maria_Xagorari jim2015 Debugging_Daemon mvas jimis2001 ggl ivannag aggorf iiTzArismaltor_ Φινεύς tfghp Nemesiis Obi-Wan Kenobi kiyoshi astroskoni SoyN Meow a namaves tsiobieman constansn GeorgePap2003 Unboxholics Lifelong Learner Magigi Wonderkid Than003 Lathy ειδήμων eirinipap Mary06 Pharmacist01 ΘανάσοςG4 suuuuiiii flaura Praxis American Economist Scandal stee nucomer Startx0 User2350 Ηλίας_Βκ Mammy Nun angies PanMoonlight Philologist eukleidhs1821 Demlogic Libertus Cupid papas Superhuman TigerHunt Viedo challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Dythor: Είναι ακριβώς το ίδιο δύσκολο με το να προσπαθήσεις όπως είσαι τώρα να γουστάρεις άντρες. Click για ανάπτυξη... μα δεν το θέλω πραγματικά... αν όμως ξυπνούσα ένα πρωί όπως λες κι εσύ και ήμουν π@9@*ς θα έβαζα όλη τη δύναμη και το σθένος που έχω για να ξαναγίνω φυσιολογικός... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
George SK Νεοφερμένο μέλος Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών, Μαθητής Β' λυκείου και μας γράφει από Γιαννιτσά (Πέλλας). Έχει γράψει 82 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:36 Ο George SK: #16 05-10-08 15:36 Καλά γιατί πιστεύεις ότι είναι τόσο εύκολο; Είχα ένα φίλο που αρνήθηκε την φύση του και έπεσε σε κατάθλιψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:38 Ο Afey έγραψε: #17 05-10-08 15:38 Κι εγώ σου λέω ότι θα ήταν ακριβώς το ίδιο δύσκολο, η απάντησή σου είναι τελείως κούφια, το σώμα σου σου λέει άλλα πράγματα κι αυτό είναι ακατανίκητο, βασικά δεν υπάρχει κανένας λόγος να το μάχεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:51 Ο miv έγραψε: #18 05-10-08 15:51 Δεν έχω πρόβλημα με αυτά, με την προυπόθεση φυσικά να μη μου την πέφτει. Φυσικά επειδή έχω την ανάγκη να μιλάω και για γυναίκες με κάποιο άλλο "ομόδοξο", ίσως να έβρικα κι ένα δεύτερο straight κολλητό. Από κει και πέρα στην ποιότητα του ανθρώπου δεν αλλάζει κάτι. Έχω και τώρα μια φίλη λεσβία και είναι εκπληκτικό άτομο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:53 Ο Afey έγραψε: #19 05-10-08 15:53 Οι φίλες λεσβίες είναι αντιπρακτικές, πρέπει να γνωρίζεις καινούρια άτομα για να χαμουρεύεσαι στα πάρτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:54 Η fabulous έγραψε: #20 05-10-08 15:54 Tίποτα, θα τον δεχόμουν έτσι όπως ήταν... Για να είναι φίλος μου πάει να πει ότι ταιριάζουμε, δεν θα χαλάσω λοιπόν μια φιλία επειδή εκείνος προτιμάει το ίδιο φύλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη 1 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 ssalex Ryuzaki tomftw Alessandra Eliza g59 elevag Claire05 Giorgkalo Aggel0sss spring day qwertyuiop orestis3 Maria_Xagorari jim2015 Debugging_Daemon mvas jimis2001 ggl ivannag aggorf iiTzArismaltor_ Φινεύς tfghp Nemesiis Obi-Wan Kenobi kiyoshi astroskoni SoyN Meow a namaves tsiobieman constansn GeorgePap2003 Unboxholics Lifelong Learner Magigi Wonderkid Than003 Lathy ειδήμων eirinipap Mary06 Pharmacist01 ΘανάσοςG4 suuuuiiii flaura Praxis American Economist Scandal stee nucomer Startx0 User2350 Ηλίας_Βκ Mammy Nun angies PanMoonlight Philologist eukleidhs1821 Demlogic Libertus Cupid papas Superhuman TigerHunt Viedo challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλά γιατί πιστεύεις ότι είναι τόσο εύκολο; Είχα ένα φίλο που αρνήθηκε την φύση του και έπεσε σε κατάθλιψη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:38 Ο Afey έγραψε: #17 05-10-08 15:38 Κι εγώ σου λέω ότι θα ήταν ακριβώς το ίδιο δύσκολο, η απάντησή σου είναι τελείως κούφια, το σώμα σου σου λέει άλλα πράγματα κι αυτό είναι ακατανίκητο, βασικά δεν υπάρχει κανένας λόγος να το μάχεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:51 Ο miv έγραψε: #18 05-10-08 15:51 Δεν έχω πρόβλημα με αυτά, με την προυπόθεση φυσικά να μη μου την πέφτει. Φυσικά επειδή έχω την ανάγκη να μιλάω και για γυναίκες με κάποιο άλλο "ομόδοξο", ίσως να έβρικα κι ένα δεύτερο straight κολλητό. Από κει και πέρα στην ποιότητα του ανθρώπου δεν αλλάζει κάτι. Έχω και τώρα μια φίλη λεσβία και είναι εκπληκτικό άτομο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:53 Ο Afey έγραψε: #19 05-10-08 15:53 Οι φίλες λεσβίες είναι αντιπρακτικές, πρέπει να γνωρίζεις καινούρια άτομα για να χαμουρεύεσαι στα πάρτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:54 Η fabulous έγραψε: #20 05-10-08 15:54 Tίποτα, θα τον δεχόμουν έτσι όπως ήταν... Για να είναι φίλος μου πάει να πει ότι ταιριάζουμε, δεν θα χαλάσω λοιπόν μια φιλία επειδή εκείνος προτιμάει το ίδιο φύλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη 1 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 ssalex Ryuzaki tomftw Alessandra Eliza g59 elevag Claire05 Giorgkalo Aggel0sss spring day qwertyuiop orestis3 Maria_Xagorari jim2015 Debugging_Daemon mvas jimis2001 ggl ivannag aggorf iiTzArismaltor_ Φινεύς tfghp Nemesiis Obi-Wan Kenobi kiyoshi astroskoni SoyN Meow a namaves tsiobieman constansn GeorgePap2003 Unboxholics Lifelong Learner Magigi Wonderkid Than003 Lathy ειδήμων eirinipap Mary06 Pharmacist01 ΘανάσοςG4 suuuuiiii flaura Praxis American Economist Scandal stee nucomer Startx0 User2350 Ηλίας_Βκ Mammy Nun angies PanMoonlight Philologist eukleidhs1821 Demlogic Libertus Cupid papas Superhuman TigerHunt Viedo challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κι εγώ σου λέω ότι θα ήταν ακριβώς το ίδιο δύσκολο, η απάντησή σου είναι τελείως κούφια, το σώμα σου σου λέει άλλα πράγματα κι αυτό είναι ακατανίκητο, βασικά δεν υπάρχει κανένας λόγος να το μάχεσαι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
miv Επιφανές μέλος Ο Babis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Βόρεια Μακεδονία (Ευρώπη). Έχει γράψει 8.275 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:51 Ο miv έγραψε: #18 05-10-08 15:51 Δεν έχω πρόβλημα με αυτά, με την προυπόθεση φυσικά να μη μου την πέφτει. Φυσικά επειδή έχω την ανάγκη να μιλάω και για γυναίκες με κάποιο άλλο "ομόδοξο", ίσως να έβρικα κι ένα δεύτερο straight κολλητό. Από κει και πέρα στην ποιότητα του ανθρώπου δεν αλλάζει κάτι. Έχω και τώρα μια φίλη λεσβία και είναι εκπληκτικό άτομο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:53 Ο Afey έγραψε: #19 05-10-08 15:53 Οι φίλες λεσβίες είναι αντιπρακτικές, πρέπει να γνωρίζεις καινούρια άτομα για να χαμουρεύεσαι στα πάρτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:54 Η fabulous έγραψε: #20 05-10-08 15:54 Tίποτα, θα τον δεχόμουν έτσι όπως ήταν... Για να είναι φίλος μου πάει να πει ότι ταιριάζουμε, δεν θα χαλάσω λοιπόν μια φιλία επειδή εκείνος προτιμάει το ίδιο φύλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη 1 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 102 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: ioanna2007 ssalex Ryuzaki tomftw Alessandra Eliza g59 elevag Claire05 Giorgkalo Aggel0sss spring day qwertyuiop orestis3 Maria_Xagorari jim2015 Debugging_Daemon mvas jimis2001 ggl ivannag aggorf iiTzArismaltor_ Φινεύς tfghp Nemesiis Obi-Wan Kenobi kiyoshi astroskoni SoyN Meow a namaves tsiobieman constansn GeorgePap2003 Unboxholics Lifelong Learner Magigi Wonderkid Than003 Lathy ειδήμων eirinipap Mary06 Pharmacist01 ΘανάσοςG4 suuuuiiii flaura Praxis American Economist Scandal stee nucomer Startx0 User2350 Ηλίας_Βκ Mammy Nun angies PanMoonlight Philologist eukleidhs1821 Demlogic Libertus Cupid papas Superhuman TigerHunt Viedo challenger jen_dream Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν έχω πρόβλημα με αυτά, με την προυπόθεση φυσικά να μη μου την πέφτει. Φυσικά επειδή έχω την ανάγκη να μιλάω και για γυναίκες με κάποιο άλλο "ομόδοξο", ίσως να έβρικα κι ένα δεύτερο straight κολλητό. Από κει και πέρα στην ποιότητα του ανθρώπου δεν αλλάζει κάτι. Έχω και τώρα μια φίλη λεσβία και είναι εκπληκτικό άτομο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Afey Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θέμης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.326 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:53 Ο Afey έγραψε: #19 05-10-08 15:53 Οι φίλες λεσβίες είναι αντιπρακτικές, πρέπει να γνωρίζεις καινούρια άτομα για να χαμουρεύεσαι στα πάρτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:54 Η fabulous έγραψε: #20 05-10-08 15:54 Tίποτα, θα τον δεχόμουν έτσι όπως ήταν... Για να είναι φίλος μου πάει να πει ότι ταιριάζουμε, δεν θα χαλάσω λοιπόν μια φιλία επειδή εκείνος προτιμάει το ίδιο φύλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. 1 2 3 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 53 Επόμενη 1 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1 από 53 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Οι φίλες λεσβίες είναι αντιπρακτικές, πρέπει να γνωρίζεις καινούρια άτομα για να χαμουρεύεσαι στα πάρτι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fabulous Δραστήριο μέλος Η Mαρία. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 544 μηνύματα. 5 Οκτωβρίου 2008 στις 15:54 Η fabulous έγραψε: #20 05-10-08 15:54 Tίποτα, θα τον δεχόμουν έτσι όπως ήταν... Για να είναι φίλος μου πάει να πει ότι ταιριάζουμε, δεν θα χαλάσω λοιπόν μια φιλία επειδή εκείνος προτιμάει το ίδιο φύλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Tίποτα, θα τον δεχόμουν έτσι όπως ήταν... Για να είναι φίλος μου πάει να πει ότι ταιριάζουμε, δεν θα χαλάσω λοιπόν μια φιλία επειδή εκείνος προτιμάει το ίδιο φύλο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.