papas
Διάσημο μέλος

Αν ο φιλος σας σας ελεγε οτι ηταν ομοφυλοφιλος,τι θα κανατε?
Θα τον σουταρατε?Θα του μιλαγατε?Θα τον κοιταγατε με αλλο ματι?
Για να δω σχολια...
Σημείωση διαχειριστή: :
Αλλά σχετικά θέματα με ομοφυλοφιλία:
iSchool
Ομοφυλόφιλοι: Γάμος και υιοθεσία
Είναι η ομοφυλοφιλία "φυσιολογική";
Ομοφυλοφιλία, ομοφοβία και εφηβεία
e-steki
Ομοφυλόφιλοι από μικρή ηλικία
Ανατροφή παιδιών και ομοφυλοφιλία
Η γνώμη σας για την ομοφυλοφιλία
Διεκδικήσεις ομοφυλόφιλων στις κοινωνικές παροχές
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
qwertyuiop
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
George SK
Νεοφερμένο μέλος

Εγώ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Αν ήταν σωστός φίλος τότε θα τον υποστήριζα με την επιλογή του.
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος

Ξυπνάς αύριο το πρωί και κάθε σου διάθεση για επαφή με γυναίκες έχει χαθεί. Αρχίζεις να αισθάνεσαι τον ίδιο έρωτα γι' άντρες, την ίδια έλξη και τα λοιπά.
Τι κάνεις;
Γιατί ΕΤΣΙ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ, συμβαίνει και σ' αυτούς. ΔΕΝ είναι στο χέρι σου.
X-FILER
Πολύ δραστήριο μέλος

qwertyuiop
Διάσημο μέλος

Κουέρτη, έχω υπόψη ότι έχεις μια χαζή, ατεκμηρίωτη και γενικώς άσχετη απάντηση για όλα, είμαι περίεργος όμως τι θα βρεις γι' αυτό εδώ:
Ξυπνάς αύριο το πρωί και κάθε σου διάθεση για επαφή με γυναίκες έχει χαθεί. Αρχίζεις να αισθάνεσαι τον ίδιο έρωτα γι' άντρες, την ίδια έλξη και τα λοιπά.
Τι κάνεις;
Γιατί ΕΤΣΙ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ, συμβαίνει και σ' αυτούς. ΔΕΝ είναι στο χέρι σου.
τι κάνω? Προσπαθώ να το διώξω από μέσα μου και να ξαναγυρίσω στις γυναίκες...
razorbladeDream
Πολύ δραστήριο μέλος

Afey
Πολύ δραστήριο μέλος

Είναι ακριβώς το ίδιο δύσκολο με το να προσπαθήσεις όπως είσαι τώρα να γουστάρεις άντρες.
Λουκρητία
Πολύ δραστήριο μέλος

μηπως εισαι ΛΙΓΟ απολυτος???..... δεν μπορεις να ξερεις την ψυχολογια αυτων των ανθρωπων...... δεν ειναι οοοολα τοσο ευκολα οπως τα βλεπεις!!....:nono:
Angelique.
Διακεκριμένο μέλος

+φωνω:iagree: και βεβαια θα τον υποστηριζα και δεν θα εκρινα τις επιλογες του..αλλα ουτε και θα τον 'σουταριζα' αν ηταν σωστος απεναντι μου...απο τη στιγμη που υπαρχει φιλια...δεχεσαι τον αλλον οπως ειναι...Μεγάλη δουλειά.
Εγώ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα. Αν ήταν σωστός φίλος τότε θα τον υποστήριζα με την επιλογή του.

George SK
Νεοφερμένο μέλος

Δεν είναι στο χέρι σου ούτε να αλλάξεις.
nellufo
Νεοφερμένο μέλος

Afey
Πολύ δραστήριο μέλος

Anarki
Διάσημο μέλος

qwertyuiop
Διάσημο μέλος

Είναι ακριβώς το ίδιο δύσκολο με το να προσπαθήσεις όπως είσαι τώρα να γουστάρεις άντρες.
μα δεν το θέλω πραγματικά... αν όμως ξυπνούσα ένα πρωί όπως λες κι εσύ και ήμουν π@9@*ς θα έβαζα όλη τη δύναμη και το σθένος που έχω για να ξαναγίνω φυσιολογικός...
George SK
Νεοφερμένο μέλος

Afey
Πολύ δραστήριο μέλος

miv
Επιφανές μέλος

Φυσικά επειδή έχω την ανάγκη να μιλάω και για γυναίκες με κάποιο άλλο "ομόδοξο", ίσως να έβρικα κι ένα δεύτερο straight κολλητό. Από κει και πέρα στην ποιότητα του ανθρώπου δεν αλλάζει κάτι. Έχω και τώρα μια φίλη λεσβία και είναι εκπληκτικό άτομο.
Afey
Πολύ δραστήριο μέλος

fabulous
Δραστήριο μέλος

Για να είναι φίλος μου πάει να πει ότι ταιριάζουμε, δεν θα χαλάσω λοιπόν μια φιλία επειδή εκείνος προτιμάει το ίδιο φύλο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 104 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- tomftw
- ioanna2007
- Alessandra Eliza
- g59
- elevag
- Joji
- Claire05
- Giorgkalo
- Aggel0sss
- Hased Babis
- spring day
- qwertyuiop
- orestis3
- Maria_Xagorari
- jim2015
- Debugging_Demon
- mvas
- jimis2001
- ggl
- ivannag
- aggorf
- iiTzArismaltor_
- Φινεύς
- tfghp
- Nemesiis
- Obi-Wan Kenobi
- kiyoshi
- astroskoni
- SoyN
- Meow
- a namaves
- tsiobieman
- constansn
- GeorgePap2003
- Unboxholics
- Lifelong Learner
- Magigi
- Wonderkid
- Than003
- Athens2002
- ειδήμων
- eirinipap
- Ryuzaki
- Mary06
- Pharmacist01
- ΘανάσοςG4
- suuuuiiii
- flaura
- Praxis
- American Economist
- Scandal
- stee
- nucomer
- Startx0
- User2350
- Ηλίας_Βκ
- Mammy Nun
- angies
- PanMoonlight
- Philologist
- eukleidhs1821
- Demlogic
- Libertus
- Cupid
- papas
- Superhuman
- TigerHunt
- ssalex
- Viedo
- challenger
- jen_dream
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.