Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.218 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2018 στις 17:06 Ο Samael έγραψε: #141 13-09-18 17:06 Αρχική Δημοσίευση από Ορεστης: Α επίσης για τη δεύτερη άσκηση που με λέει να βρω μια προσεγγιστική τιμή της συνάρτησης για το 2,02 3,99 τι κάνω? Click για ανάπτυξη... Μολις υπολογισεις τον τυπο για το ολικο διαφορικο στο σημειο 0 τοτε ναι απλα βαζεις στον τυπο οπου x = 2.02 & οπου y = 3.99 και βρισκεις μια προσεγγιση. Επισης στο προβλημα για την στατιστικη,νομιζω η απαντηση που ψαχνεις ειναι : (4/Π)35% οπου Π ο αριθμος των συνολικων ανθρωπων μεσα στο νοσοκομειο . Η στατιστικη δεν ειναι ουτε και εμενα το φορτε μου και δεν εχω παρακολουθησει δυστυχως ακομα και το αντιστοιχο μαθημα αλλα ειπα να κανω μια προσπαθεια . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Σεπτεμβρίου 2018 Ορεστης Νεοφερμένο μέλος Ο Ορεστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2018 στις 17:28 Ο Ορεστης έγραψε: #142 13-09-18 17:28 Ευχαριστώ φίλε δε θα βρω καθαρό αριθμό έτσι? Γιατί έχω και το dx κ dy από το τύπο ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.218 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2018 στις 19:30 Ο Samael έγραψε: #143 13-09-18 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Ορεστης: Ευχαριστώ φίλε δε θα βρω καθαρό αριθμό έτσι? Γιατί έχω και το dx κ dy από το τύπο ετσι Click για ανάπτυξη... Πρεπει να βρεις καθαρο αριθμο φυσικα.Τα dx & dy πρεπει να τα υπολογισεις. Το διαφορικο οριζεται ως : df = (df/dx)dx + (df/dy)dy . Oπου df /dx & df/dy οι μερικες παραγωγοι της f ως προς x & y αντιστοιχα. dx = 2.02 -0 = 2.02 & dy = 3.99 -0 = 3.99 διοτι το αρχικο σημειο ηταν το Ο(0,0). Αρα η τιμη που ψαχνεις θα ειναι f(2.02,3.99) = f(0,0)+df = f(0,0)+ 2.02*(df/dx) |x = 2.02 + 3.99*(df/dy)| y= 3.99 Ο συμβολισμος df/dx|x=2.02 υπονοει υπολογισε την μερικη παραγωγο ως προς x και βαλε σε αυτο τον τυπο την τιμη x = 2.02.Αντιστοιχα ισχυουν και για την μερικη παραγωγο ως προς y. Εχεις συνηθησει το dx η dy να συμβολιζει την απειροστη ποσοτητα οποτε πραγματι ο σωστος συμβολισμος θα ηταν df =~ (df/dx)Δx + (df/dy)Δy στον τυπο του διαφορικου. Ωστοσο η ολη ιδεα ειναι οτι οσο μικρες ειναι οι ποσοτητες Δx και Δy τοσο πιο πολυ "δυναμωνει",δηλαδη ισχυει η ισοτητα και τοσο πιο απειροστες γινονται οποτε τελικα το περιπου ισα γινεται ισα και το Δx οπως και το Δy, dx & dy αντιστοιχα,στον κοσμο του λογισμου. Οποτε εχεις df = (df/dx)dx + (df/dy)dy . Οποτε ο προηγουμενος τυπος ισχυει ικανοποιητικα μονο οταν εισαι κοντα στο αρχικο σημειο που υπολογισες τις μερικες παραγωγους.Οσο απομακρυνεσαι σαφως υπαρχει λαθος,λαθος το οποιο μπορει να προβλεψει η δευτερη παραγωγος της συναρτησης. Ελπιζω να βοηθησα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Σεπτεμβρίου 2018 Ορεστης Νεοφερμένο μέλος Ο Ορεστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2018 στις 19:34 Ο Ορεστης έγραψε: #144 13-09-18 19:34 Πως θα το κάνω αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.218 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2018 στις 19:46 Ο Samael έγραψε: #145 13-09-18 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Ορεστης: Πως θα το κάνω αυτό? Click για ανάπτυξη... Κοιτα ξανα τι εχω γραψει.Ουσιαστικα σου εχω πει την απαντηση,εσυ απλα πρεπει να κανεις τις παραγωγισεις και τον υπολογισμο των τιμων επειτα απο τις αντικαταστασεις των σωστων αριθμων στους τυπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ορεστης Νεοφερμένο μέλος Ο Ορεστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2018 στις 21:00 Ο Ορεστης έγραψε: #146 13-09-18 21:00 A οκ σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου ειμαι ευγνωμων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Qwerty 0 NasosJet Georgekk Scandal Jimmy20 mitsos14 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ορεστης: Α επίσης για τη δεύτερη άσκηση που με λέει να βρω μια προσεγγιστική τιμή της συνάρτησης για το 2,02 3,99 τι κάνω? Click για ανάπτυξη... Μολις υπολογισεις τον τυπο για το ολικο διαφορικο στο σημειο 0 τοτε ναι απλα βαζεις στον τυπο οπου x = 2.02 & οπου y = 3.99 και βρισκεις μια προσεγγιση. Επισης στο προβλημα για την στατιστικη,νομιζω η απαντηση που ψαχνεις ειναι : (4/Π)35% οπου Π ο αριθμος των συνολικων ανθρωπων μεσα στο νοσοκομειο . Η στατιστικη δεν ειναι ουτε και εμενα το φορτε μου και δεν εχω παρακολουθησει δυστυχως ακομα και το αντιστοιχο μαθημα αλλα ειπα να κανω μια προσπαθεια . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ορεστης Νεοφερμένο μέλος Ο Ορεστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2018 στις 17:28 Ο Ορεστης έγραψε: #142 13-09-18 17:28 Ευχαριστώ φίλε δε θα βρω καθαρό αριθμό έτσι? Γιατί έχω και το dx κ dy από το τύπο ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.218 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2018 στις 19:30 Ο Samael έγραψε: #143 13-09-18 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Ορεστης: Ευχαριστώ φίλε δε θα βρω καθαρό αριθμό έτσι? Γιατί έχω και το dx κ dy από το τύπο ετσι Click για ανάπτυξη... Πρεπει να βρεις καθαρο αριθμο φυσικα.Τα dx & dy πρεπει να τα υπολογισεις. Το διαφορικο οριζεται ως : df = (df/dx)dx + (df/dy)dy . Oπου df /dx & df/dy οι μερικες παραγωγοι της f ως προς x & y αντιστοιχα. dx = 2.02 -0 = 2.02 & dy = 3.99 -0 = 3.99 διοτι το αρχικο σημειο ηταν το Ο(0,0). Αρα η τιμη που ψαχνεις θα ειναι f(2.02,3.99) = f(0,0)+df = f(0,0)+ 2.02*(df/dx) |x = 2.02 + 3.99*(df/dy)| y= 3.99 Ο συμβολισμος df/dx|x=2.02 υπονοει υπολογισε την μερικη παραγωγο ως προς x και βαλε σε αυτο τον τυπο την τιμη x = 2.02.Αντιστοιχα ισχυουν και για την μερικη παραγωγο ως προς y. Εχεις συνηθησει το dx η dy να συμβολιζει την απειροστη ποσοτητα οποτε πραγματι ο σωστος συμβολισμος θα ηταν df =~ (df/dx)Δx + (df/dy)Δy στον τυπο του διαφορικου. Ωστοσο η ολη ιδεα ειναι οτι οσο μικρες ειναι οι ποσοτητες Δx και Δy τοσο πιο πολυ "δυναμωνει",δηλαδη ισχυει η ισοτητα και τοσο πιο απειροστες γινονται οποτε τελικα το περιπου ισα γινεται ισα και το Δx οπως και το Δy, dx & dy αντιστοιχα,στον κοσμο του λογισμου. Οποτε εχεις df = (df/dx)dx + (df/dy)dy . Οποτε ο προηγουμενος τυπος ισχυει ικανοποιητικα μονο οταν εισαι κοντα στο αρχικο σημειο που υπολογισες τις μερικες παραγωγους.Οσο απομακρυνεσαι σαφως υπαρχει λαθος,λαθος το οποιο μπορει να προβλεψει η δευτερη παραγωγος της συναρτησης. Ελπιζω να βοηθησα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Σεπτεμβρίου 2018 Ορεστης Νεοφερμένο μέλος Ο Ορεστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2018 στις 19:34 Ο Ορεστης έγραψε: #144 13-09-18 19:34 Πως θα το κάνω αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.218 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2018 στις 19:46 Ο Samael έγραψε: #145 13-09-18 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Ορεστης: Πως θα το κάνω αυτό? Click για ανάπτυξη... Κοιτα ξανα τι εχω γραψει.Ουσιαστικα σου εχω πει την απαντηση,εσυ απλα πρεπει να κανεις τις παραγωγισεις και τον υπολογισμο των τιμων επειτα απο τις αντικαταστασεις των σωστων αριθμων στους τυπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ορεστης Νεοφερμένο μέλος Ο Ορεστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2018 στις 21:00 Ο Ορεστης έγραψε: #146 13-09-18 21:00 A οκ σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου ειμαι ευγνωμων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Qwerty 0 NasosJet Georgekk Scandal Jimmy20 mitsos14 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ευχαριστώ φίλε δε θα βρω καθαρό αριθμό έτσι? Γιατί έχω και το dx κ dy από το τύπο ετσι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.218 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2018 στις 19:30 Ο Samael έγραψε: #143 13-09-18 19:30 Αρχική Δημοσίευση από Ορεστης: Ευχαριστώ φίλε δε θα βρω καθαρό αριθμό έτσι? Γιατί έχω και το dx κ dy από το τύπο ετσι Click για ανάπτυξη... Πρεπει να βρεις καθαρο αριθμο φυσικα.Τα dx & dy πρεπει να τα υπολογισεις. Το διαφορικο οριζεται ως : df = (df/dx)dx + (df/dy)dy . Oπου df /dx & df/dy οι μερικες παραγωγοι της f ως προς x & y αντιστοιχα. dx = 2.02 -0 = 2.02 & dy = 3.99 -0 = 3.99 διοτι το αρχικο σημειο ηταν το Ο(0,0). Αρα η τιμη που ψαχνεις θα ειναι f(2.02,3.99) = f(0,0)+df = f(0,0)+ 2.02*(df/dx) |x = 2.02 + 3.99*(df/dy)| y= 3.99 Ο συμβολισμος df/dx|x=2.02 υπονοει υπολογισε την μερικη παραγωγο ως προς x και βαλε σε αυτο τον τυπο την τιμη x = 2.02.Αντιστοιχα ισχυουν και για την μερικη παραγωγο ως προς y. Εχεις συνηθησει το dx η dy να συμβολιζει την απειροστη ποσοτητα οποτε πραγματι ο σωστος συμβολισμος θα ηταν df =~ (df/dx)Δx + (df/dy)Δy στον τυπο του διαφορικου. Ωστοσο η ολη ιδεα ειναι οτι οσο μικρες ειναι οι ποσοτητες Δx και Δy τοσο πιο πολυ "δυναμωνει",δηλαδη ισχυει η ισοτητα και τοσο πιο απειροστες γινονται οποτε τελικα το περιπου ισα γινεται ισα και το Δx οπως και το Δy, dx & dy αντιστοιχα,στον κοσμο του λογισμου. Οποτε εχεις df = (df/dx)dx + (df/dy)dy . Οποτε ο προηγουμενος τυπος ισχυει ικανοποιητικα μονο οταν εισαι κοντα στο αρχικο σημειο που υπολογισες τις μερικες παραγωγους.Οσο απομακρυνεσαι σαφως υπαρχει λαθος,λαθος το οποιο μπορει να προβλεψει η δευτερη παραγωγος της συναρτησης. Ελπιζω να βοηθησα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 13 Σεπτεμβρίου 2018 Ορεστης Νεοφερμένο μέλος Ο Ορεστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2018 στις 19:34 Ο Ορεστης έγραψε: #144 13-09-18 19:34 Πως θα το κάνω αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.218 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2018 στις 19:46 Ο Samael έγραψε: #145 13-09-18 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Ορεστης: Πως θα το κάνω αυτό? Click για ανάπτυξη... Κοιτα ξανα τι εχω γραψει.Ουσιαστικα σου εχω πει την απαντηση,εσυ απλα πρεπει να κανεις τις παραγωγισεις και τον υπολογισμο των τιμων επειτα απο τις αντικαταστασεις των σωστων αριθμων στους τυπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ορεστης Νεοφερμένο μέλος Ο Ορεστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2018 στις 21:00 Ο Ορεστης έγραψε: #146 13-09-18 21:00 A οκ σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου ειμαι ευγνωμων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Qwerty 0 NasosJet Georgekk Scandal Jimmy20 mitsos14 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Ορεστης: Ευχαριστώ φίλε δε θα βρω καθαρό αριθμό έτσι? Γιατί έχω και το dx κ dy από το τύπο ετσι Click για ανάπτυξη... Πρεπει να βρεις καθαρο αριθμο φυσικα.Τα dx & dy πρεπει να τα υπολογισεις. Το διαφορικο οριζεται ως : df = (df/dx)dx + (df/dy)dy . Oπου df /dx & df/dy οι μερικες παραγωγοι της f ως προς x & y αντιστοιχα. dx = 2.02 -0 = 2.02 & dy = 3.99 -0 = 3.99 διοτι το αρχικο σημειο ηταν το Ο(0,0). Αρα η τιμη που ψαχνεις θα ειναι f(2.02,3.99) = f(0,0)+df = f(0,0)+ 2.02*(df/dx) |x = 2.02 + 3.99*(df/dy)| y= 3.99 Ο συμβολισμος df/dx|x=2.02 υπονοει υπολογισε την μερικη παραγωγο ως προς x και βαλε σε αυτο τον τυπο την τιμη x = 2.02.Αντιστοιχα ισχυουν και για την μερικη παραγωγο ως προς y. Εχεις συνηθησει το dx η dy να συμβολιζει την απειροστη ποσοτητα οποτε πραγματι ο σωστος συμβολισμος θα ηταν df =~ (df/dx)Δx + (df/dy)Δy στον τυπο του διαφορικου. Ωστοσο η ολη ιδεα ειναι οτι οσο μικρες ειναι οι ποσοτητες Δx και Δy τοσο πιο πολυ "δυναμωνει",δηλαδη ισχυει η ισοτητα και τοσο πιο απειροστες γινονται οποτε τελικα το περιπου ισα γινεται ισα και το Δx οπως και το Δy, dx & dy αντιστοιχα,στον κοσμο του λογισμου. Οποτε εχεις df = (df/dx)dx + (df/dy)dy . Οποτε ο προηγουμενος τυπος ισχυει ικανοποιητικα μονο οταν εισαι κοντα στο αρχικο σημειο που υπολογισες τις μερικες παραγωγους.Οσο απομακρυνεσαι σαφως υπαρχει λαθος,λαθος το οποιο μπορει να προβλεψει η δευτερη παραγωγος της συναρτησης. Ελπιζω να βοηθησα . Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ορεστης Νεοφερμένο μέλος Ο Ορεστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2018 στις 19:34 Ο Ορεστης έγραψε: #144 13-09-18 19:34 Πως θα το κάνω αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.218 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2018 στις 19:46 Ο Samael έγραψε: #145 13-09-18 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Ορεστης: Πως θα το κάνω αυτό? Click για ανάπτυξη... Κοιτα ξανα τι εχω γραψει.Ουσιαστικα σου εχω πει την απαντηση,εσυ απλα πρεπει να κανεις τις παραγωγισεις και τον υπολογισμο των τιμων επειτα απο τις αντικαταστασεις των σωστων αριθμων στους τυπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ορεστης Νεοφερμένο μέλος Ο Ορεστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2018 στις 21:00 Ο Ορεστης έγραψε: #146 13-09-18 21:00 A οκ σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου ειμαι ευγνωμων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Corfu kitty Qwerty 0 NasosJet Georgekk Scandal Jimmy20 mitsos14 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πως θα το κάνω αυτό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Samael Τιμώμενο Μέλος Ο Samael δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι 26 ετών, Πτυχιούχος του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών Δυτικής Αττικής (Αιγάλεω) και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 12.218 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2018 στις 19:46 Ο Samael έγραψε: #145 13-09-18 19:46 Αρχική Δημοσίευση από Ορεστης: Πως θα το κάνω αυτό? Click για ανάπτυξη... Κοιτα ξανα τι εχω γραψει.Ουσιαστικα σου εχω πει την απαντηση,εσυ απλα πρεπει να κανεις τις παραγωγισεις και τον υπολογισμο των τιμων επειτα απο τις αντικαταστασεις των σωστων αριθμων στους τυπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ορεστης Νεοφερμένο μέλος Ο Ορεστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2018 στις 21:00 Ο Ορεστης έγραψε: #146 13-09-18 21:00 A οκ σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου ειμαι ευγνωμων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Ορεστης: Πως θα το κάνω αυτό? Click για ανάπτυξη... Κοιτα ξανα τι εχω γραψει.Ουσιαστικα σου εχω πει την απαντηση,εσυ απλα πρεπει να κανεις τις παραγωγισεις και τον υπολογισμο των τιμων επειτα απο τις αντικαταστασεις των σωστων αριθμων στους τυπους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ορεστης Νεοφερμένο μέλος Ο Ορεστης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα. 13 Σεπτεμβρίου 2018 στις 21:00 Ο Ορεστης έγραψε: #146 13-09-18 21:00 A οκ σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου ειμαι ευγνωμων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
A οκ σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου ειμαι ευγνωμων Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.