Χθες βράδυ σε γνωστό μπαρ της παραλιακής.
Εκδήλωση με το σχολείο μου εγώ,εκδήλωση με το σχολείο της αυτή.
Καθόμασταν δίπλα δίπλα στους καναπέδες,της έπιασα κουβέντα αμέσως.
Κατερίνα την έλεγαν,δυστυχώς δεν χορέψαμε πολύ.Οι φίλες της την είχαν περικυκλώσει και όταν εμφανίστηκαν λίγες ευκαιρίες πήγαιναν άλλοι 2 συμμαθητές της.Μάλλον θα ήταν αρκετά διάσημη.
Όμως το είδα,μου έριχνε κλεφτές ματιές.Εγώ την κοίταζα συνέχεια,με είδε,με είδαν και οι άλλοι.Δε με ένοιαζε τίποτα.
Έλιωνα,πρώτη φορά βλέπω τόσο όμορφη κοπέλα.
Κατά τις 5 έφευγαν,με πλησίασε και με φίλησε στο στόμα για πολύ λίγα δευτερόλεπτα.Μου έπιασε το χέρι.Καθώς έφευγε το χέρι της γλίστραγε στο χέρι μου.Ένα χέρι υπέροχο,ζεστό,μαλακό,τρυφερό.Δε πρόλαβα να μιλήσω,που να προλάβω άλλωστε.
Το μόνο που θέλω να της πω είναι..ελπίζω να σε ξαναδώ.
Λοιπόν,δεν έχω ιδέα για το πως θα βρεις την τσούπρα που έχασες (& frankly,no particular interest),παρ'όλ'αυτά,θα σου δώσω μια χρυσή συμβουλή για τις γκόμενες στα parties:
Κατ'αρχάς,να ξεκαθαρίσω,ότι παρ'όλο που δεν είναι αναγκαίο κάθε φορά που βγαίνουμε να κυκλοφορούμε με τον πιτσιφρίγκο μας στο χέρι,locked & loaded,όλοι μας έχει τύχει να βρεθούμε σε κάποιο μέρος με υψηλή πυκνότητα κόσμου και με την όρεξη να καμακώσουμε.Είτε πρόκειται για το party κάποιου παλιού συμμαθητή στο τάδε κωλομπαρομάγαζο,είτε πρόκειται για τα υπαίθρια party του Κενού Δικτύου,είτε πρόκειται για το φεστιβάλ του ΝΑΡ (που μας ετελείωσε προ εβδομάδος),είτε πρόκειται
για το προαύλιο της ΕΡΤ.Σου ῤθε η όρεξη να γαμήσεις βρε αδερφέ!Σε καταλαβαίνω.Αυτό λοιπόν που μας τυρρανάει όλους είναι:τι ποσοστό κόσμου σε ένα gathering θα πρέπει να είναι ωραίες γυναίκες?Σίγουρα όχι λίγες,για προφανείς λόγους.Πολλοί εδώ θα πουν
"the more,the better!"Και αυτό είναι το μεγάλο λάθος,γι'αυτό δώσε βάση φίλε Βασίλη,μιας και είσαι ακόμα νιος,να πιάσεις το νόημα από τζόβενο:το ποσοστό των available ωραίων γυναικών ανά πάσα στιγμή σε ένα event,μεταβάλλεται συνεχώς.Αυτό επειδή κάποιες ενδεχομένως να σου ρίξουν x,ενώ κάποιες άλλες μπορεί να τις διπλαρώσει άλλος.Συνεπώς,υπάρχει ένα μέγεθος,το οποίο από 'δω και στο εξής θα ονομάσουμε
δείκτη διαθεσιμότητας (δηλαδή το πόσες ωραίες γυναίκες είναι διαθέσιμες ανά πάσα χρονική στιγμή,από το συνολικό τους ποσοστό),το οποίο εξαρτάται απ'τους δύο παράγοντες που προανέφερα.Και αυτός ο δείκτης λοιπόν,είναι που καθορίζει το πόσες ωραίες θες σ'ένα χώρο:
το ποσοστό των ωραίων γυναικών σε κάποια δημόσια συνάθροιση θα πρέπει να είναι το ελάχιστο δυνατό με το οποίο ο δείκτης διαθεσιμότητας εξαρτάται μόνον απ'τα τυχόν x που μπορεί να φας.Με άλλα λόγια,θα πρέπει να υπάρχει ικανός αριθμός γυναικών,ώστε η επίδραση των άλλων αρσενικών να μην επηρεάζει το συνολικό pool,γιατί αυτές που καπαρώνονται θα αναπληρώνονται συνεχώς,οπότε η δράση των υπολοίπων θεωρείται αμελητέα.Αυτό,εκ πρώτης όψεως,είναι απόλυτα λογικό.Γιατί όμως θέλουμε το ελάχιστο ποσοστό,και όχι οποιοδήποτε ποσοστό μεγαλύτερο του ελάχιστου?Εδώ είναι όλο το ζουμί.Όταν κοιτάς μια γυναίκα,δεν παίζουν όλα τα χαρακτηριστικά την ίδια σημασία:πρώτα θα κοιτάξεις το στήθος,και μετά το τυχόν σημάδι που έχει στον ώμο.Τα μάτια και τα χείλη,θα μετρήσουν περισσότερο απ'τη μύτη.Και ούτω καθ'εξής.Γι'αυτό,για να κρίνεις όσο πιο σωστά γίνεται κάποια,χρειάζεσαι χρόνο,ώστε να φύγει ο αρχικός ενθουσιασμός.Όσο όμως πολλά θηλυκά αθροίζονται,αυτό γίνεται όλο και πιο δύσκολο:απ'το στήθος της μιας,θα πας στον κώλο της άλλης και στα πόδια της παράλλης,με αποτέλεσμα ο εντυπωσιασμός να παρατείνεται και να χάνεις τα πλην.Δημιουργείται με άλλα λόγια ένα distortion,εξ'αιτίας του οποίου,μπορεί να καταλήξεις με μπάζο.Αυτό το distortion,ονομάζεται cheerleader effect:Μια παρέα γυναικών,που μαζί φαίνονται όλες θεάρες (cheerleaders),αν τις παρατηρήσεις την κάθε μια ξεχωριστά,μπορεί να αποδειχτούν κάμπιες.Όπως καταλαβαίνεις,όσο αυξάνεται ο αριθμός των γυναικών σ'ένα χώρο,τόσο αυξάνεται και η δύναμη του cheerleader effect.Γι'αυτό ψάχνεις το ιδανικό ποσοστό γυναικών,που ο δείκτης διαθεσιμότητάς τους να είναι ανεξάρτητος απ'το cockblocking που τρως απ'τους rival ψωλαραίους,αλλά που παράλληλα διατηρεί το cheerleader effect στα ελάχιστα επίπεδα.Να το θυμάσαι