Johnnaousa Επιφανές μέλος Ο Johnnaousa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Νάουσα (Ημαθία). Έχει γράψει 18.287 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:37 Ο Johnnaousa: #21 16-06-13 16:37 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Ρε Χάουζ σου πάτησα για πρώτη φορά ίσως +1. Click για ανάπτυξη... ανεκπλήρωτος έρωτας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:41 Η Θάλεια έγραψε: #22 16-06-13 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: ανεκπλήρωτος έρωτας Click για ανάπτυξη... Αλήθεια τώρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:42 Ο Psycho(Βασίλης): #23 16-06-13 16:42 Αυτής της άποψης είμαι κι εγώ.Μιλάμε όμως τώρα για πραγματικά ανεκπλήρωτο έρωτα.Μόνο το όνομα της ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andante Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Andante αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:47 Ο Andante έγραψε: #24 16-06-13 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Αυτής της άποψης είμαι κι εγώ.Μιλάμε όμως τώρα για πραγματικά ανεκπλήρωτο έρωτα.Μόνο το όνομα της ξέρω. Click για ανάπτυξη... Ντάξει ρε φιλαράκο μην φρικάρεις έτσι...σαν κι' αυτήν θα γνωρίσεις πολλές, όρεξη να'χεις να βγαίνεις τα βράδυα στα μπαρομάγαζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 125423 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:47 Ο Guest 125423: #25 16-06-13 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Αυτής της άποψης είμαι κι εγώ.Μιλάμε όμως τώρα για πραγματικά ανεκπλήρωτο έρωτα.Μόνο το όνομα της ξέρω. Click για ανάπτυξη... Μήπως ξέρεις κάποιον από το σχολείο της? Ώστε να μάθεις κάτι περισσότερο, να την βρεις στο facebook και από εκεί κάνεις κάποια κίνηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:47 Η Θάλεια έγραψε: #26 16-06-13 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Αυτής της άποψης είμαι κι εγώ.Μιλάμε όμως τώρα για πραγματικά ανεκπλήρωτο έρωτα.Μόνο το όνομα της ξέρω. Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι εκείνο το μωρό που είχε ανεβάσει φωτογραφίες πριν λίγο καιρό ε; Αν μοιάζεις στον τύπο των φωτογραφιών δεν θα έπρεπε να έχεις θέμα "ανεκπλήρωτου έρωτα", "πλατωνικού έρωτα", ετσέτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:48 Ο DrHouse έγραψε: #27 16-06-13 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Αλήθεια τώρα; Click για ανάπτυξη... Με ξενερωσε το Gif σου.Περιμενα περισσοτερα απο εσενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andante Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Andante αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:50 Ο Andante έγραψε: #28 16-06-13 16:50 Μην ακούς μάγκα μου τις καρακάξες εδώ που σου δίνουν "συμβουλές"....Δεν θές να γίνεις δούλος της κάθε κατίνας επειδή αποφάσισε να σε φιλήσει στο άκυρο και αύριο μπορεί να μη σε ξέρει. Ακουσε με και δεν θα χάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:51 Ο Psycho(Βασίλης): #29 16-06-13 16:51 μαρία δε ξέρω τίποτα δυστυχώς θάλεια γούστα είναι αυτά,παρολ αυτά αν θα κατέβεις σε κανα beachόμπαρο στην αθήνα στείλε ένα πμ και θα περάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:54 Η Θάλεια έγραψε: #30 16-06-13 16:54 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Με ξενερωσε το Gif σου.Περιμενα περισσοτερα απο εσενα. Click για ανάπτυξη... Μου είχες πει ότι είναι καύλα τα gif μου ρε Χάουζ, όχι και οι εικόνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:56 Ο Ironboy έγραψε: #31 16-06-13 16:56 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): μαρία δε ξέρω τίποτα δυστυχώς θάλεια γούστα είναι αυτά,παρολ αυτά αν θα κατέβεις σε κανα beachόμπαρο στην αθήνα στείλε ένα πμ και θα περάσω Click για ανάπτυξη... Μπες facebook.Σίγουρα θα είχε Nightstories ή τίποτα τέτοιο αφού μου λες ότι είναι εκδήλωση .Δες την σε φωτογραφία που θα έχει βγει σίγουρα σαν καλό κορίτσι της ηλικίας της Βρίσκεις το profil της και έζησες εσύ καλά και εμείς καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 125423 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:56 Ο Guest 125423: #32 16-06-13 16:56 Αρχική Δημοσίευση από Andante: Μην ακούς μάγκα μου τις καρακάξες εδώ που σου δίνουν "συμβουλές"....Δεν θές να γίνεις δούλος της κάθε κατίνας επειδή αποφάσισε να σε φιλήσει στο άκυρο και αύριο μπορεί να μη σε ξέρει. Ακουσε με και δεν θα χάσεις. Click για ανάπτυξη... Καρακάξες? Σ' ευχαριστούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:58 Ο Psycho(Βασίλης): #33 16-06-13 16:58 Δεν είχε nightstories ή κάτι παρόμοιο δυστυχώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 17:00 Ο Ironboy έγραψε: #34 16-06-13 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Δεν είχε nightstories ή κάτι παρόμοιο δυστυχώς. Click για ανάπτυξη... DOOMED!!!! Φιλέ είσαι 16 χρονών σιγά μην το θεωρείς ανεκπλήρωτο έρωτα!Βγες και σήμερα να γνωρίσεις μια άλλη να ξεσκάσεις.Όρεξη να έχεις να βγαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 17:02 Ο Psycho(Βασίλης): #35 16-06-13 17:02 Πλάκα πλάκα έχει μία μιλφάρα σερβιτόρα στο μπαράκι της γειτονιάς. Θα πάω σήμερα. Αλλά η κοπελιά έσκιζε φίλε,τι να σου πω μπορεί να μην είναι ανεκπλήρωτος έρωτας,αλλά είναι ανεκπλήρωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 17:17 Ο Ironboy έγραψε: #36 16-06-13 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Πλάκα πλάκα έχει μία μιλφάρα σερβιτόρα στο μπαράκι της γειτονιάς. Θα πάω σήμερα. Αλλά η κοπελιά έσκιζε φίλε,τι να σου πω μπορεί να μην είναι ανεκπλήρωτος έρωτας,αλλά είναι ανεκπλήρωτο. Click για ανάπτυξη... Ανεκπλήρωτο 1 night-stand! Οκ μαν το πιάσαμε το υπονοούμενο βουρ στην σερβιτόρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 17:48 Ο Dias έγραψε: #37 16-06-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Μόνο το όνομα της ξέρω. Click για ανάπτυξη... Βασίλη, κυνηγάς ένα μακρινό αστέρι. Για να είσαι εντάξει με τον εαυτό σου θα κάνεις ότι μπορείς, ας είναι οι ελπίδες μηδαμινές. Ένας τρόπος είναι ο "ηλεκτρονικός" που σου είπαν άλλοι. Υπάρχει και ο παραδοσιακός του αστυνόμου Μπέκα. Πας στο μπαρ μήπως μάθεις το σχολείο της. Αν τα καταφέρεις στήνεσαι εκεί περιμένοντάς να έρθει για τα αποτελέσματα. Ίσως έρθει ίσως όχι. Μπορεί να έρθει και να μην τη γνωρίσεις. Ξέρεις πώς μεταμορφώνονται τα κορίτσια στις βραδινές εξόδους. Τι πιο πιθανό είναι να μην πετύχεις τίποτα, θα έχεις όμως κάνει ότι περνά από το χέρι σου. Θα μείνεις με τη γεύση του φιλιού της και την αίσθηση του αγγίσματός της. Θα την ξεχάσεις γρήγορα. Όμως η ελπίδα θα μείνει και κάποιες φορές θα νομίζεις ότι την αναγνώρισες σε κάποια άγνωστη. Ποιος ξέρει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairou Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 18:11 Η mairou έγραψε: #38 16-06-13 18:11 Πωω μου θύμισες εκείνο το μαναράκι που είχα γνωρίσει στο καράβι για αίγινα.. τέσπα σε 3-4 μέρες βδομάδα το πολύ πιστεύω θα την έχεις ξεχάσει έτσι γίνεται συνήθως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 18:15 Ο Ironboy έγραψε: #39 16-06-13 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Βασίλη, κυνηγάς ένα μακρινό αστέρι. Για να είσαι εντάξει με τον εαυτό σου θα κάνεις ότι μπορείς, ας είναι οι ελπίδες μηδαμινές. Ένας τρόπος είναι ο "ηλεκτρονικός" που σου είπαν άλλοι. Υπάρχει και ο παραδοσιακός του αστυνόμου Μπέκα. Πας στο μπαρ μήπως μάθεις το σχολείο της. Αν τα καταφέρεις στήνεσαι εκεί περιμένοντάς να έρθει για τα αποτελέσματα. Ίσως έρθει ίσως όχι. Μπορεί να έρθει και να μην τη γνωρίσεις. Ξέρεις πώς μεταμορφώνονται τα κορίτσια στις βραδινές εξόδους. Τι πιο πιθανό είναι να μην πετύχεις τίποτα, θα έχεις όμως κάνει ότι περνά από το χέρι σου. Θα μείνεις με τη γεύση του φιλιού της και την αίσθηση του αγγίσματός της. Θα την ξεχάσεις γρήγορα. Όμως η ελπίδα θα μείνει και κάποιες φορές θα νομίζεις ότι την αναγνώρισες σε κάποια άγνωστη. Ποιος ξέρει? Click για ανάπτυξη... Meanwhile in a parallel universe... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BloodSparrow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BloodSparrow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 18:16 Ο BloodSparrow: #40 16-06-13 18:16 Εμενα μου θυμήσατε ενα κοριτσι που γνωρισα μικρος σε κάτι τσουλήθρες τη σκεφτόμουν ολο το βραδυ,αφοτου με πηραν οι γονεις μου και φυγαμε με το αυτοκινητο περασαν βεβαια πολλα χρονια,αλλα τη θυμαμαι ακομη πολυ ωραια κοπελα , ειχε και μια φιλη της μαζι αυτα ειναι τα ανεκπληρωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Andante BatGuin Unicorn30 _Aggelos123 jul25 stefan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Ρε Χάουζ σου πάτησα για πρώτη φορά ίσως +1. Click για ανάπτυξη... ανεκπλήρωτος έρωτας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:41 Η Θάλεια έγραψε: #22 16-06-13 16:41 Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: ανεκπλήρωτος έρωτας Click για ανάπτυξη... Αλήθεια τώρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:42 Ο Psycho(Βασίλης): #23 16-06-13 16:42 Αυτής της άποψης είμαι κι εγώ.Μιλάμε όμως τώρα για πραγματικά ανεκπλήρωτο έρωτα.Μόνο το όνομα της ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andante Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Andante αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:47 Ο Andante έγραψε: #24 16-06-13 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Αυτής της άποψης είμαι κι εγώ.Μιλάμε όμως τώρα για πραγματικά ανεκπλήρωτο έρωτα.Μόνο το όνομα της ξέρω. Click για ανάπτυξη... Ντάξει ρε φιλαράκο μην φρικάρεις έτσι...σαν κι' αυτήν θα γνωρίσεις πολλές, όρεξη να'χεις να βγαίνεις τα βράδυα στα μπαρομάγαζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 125423 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:47 Ο Guest 125423: #25 16-06-13 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Αυτής της άποψης είμαι κι εγώ.Μιλάμε όμως τώρα για πραγματικά ανεκπλήρωτο έρωτα.Μόνο το όνομα της ξέρω. Click για ανάπτυξη... Μήπως ξέρεις κάποιον από το σχολείο της? Ώστε να μάθεις κάτι περισσότερο, να την βρεις στο facebook και από εκεί κάνεις κάποια κίνηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:47 Η Θάλεια έγραψε: #26 16-06-13 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Αυτής της άποψης είμαι κι εγώ.Μιλάμε όμως τώρα για πραγματικά ανεκπλήρωτο έρωτα.Μόνο το όνομα της ξέρω. Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι εκείνο το μωρό που είχε ανεβάσει φωτογραφίες πριν λίγο καιρό ε; Αν μοιάζεις στον τύπο των φωτογραφιών δεν θα έπρεπε να έχεις θέμα "ανεκπλήρωτου έρωτα", "πλατωνικού έρωτα", ετσέτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:48 Ο DrHouse έγραψε: #27 16-06-13 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Αλήθεια τώρα; Click για ανάπτυξη... Με ξενερωσε το Gif σου.Περιμενα περισσοτερα απο εσενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andante Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Andante αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:50 Ο Andante έγραψε: #28 16-06-13 16:50 Μην ακούς μάγκα μου τις καρακάξες εδώ που σου δίνουν "συμβουλές"....Δεν θές να γίνεις δούλος της κάθε κατίνας επειδή αποφάσισε να σε φιλήσει στο άκυρο και αύριο μπορεί να μη σε ξέρει. Ακουσε με και δεν θα χάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:51 Ο Psycho(Βασίλης): #29 16-06-13 16:51 μαρία δε ξέρω τίποτα δυστυχώς θάλεια γούστα είναι αυτά,παρολ αυτά αν θα κατέβεις σε κανα beachόμπαρο στην αθήνα στείλε ένα πμ και θα περάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:54 Η Θάλεια έγραψε: #30 16-06-13 16:54 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Με ξενερωσε το Gif σου.Περιμενα περισσοτερα απο εσενα. Click για ανάπτυξη... Μου είχες πει ότι είναι καύλα τα gif μου ρε Χάουζ, όχι και οι εικόνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:56 Ο Ironboy έγραψε: #31 16-06-13 16:56 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): μαρία δε ξέρω τίποτα δυστυχώς θάλεια γούστα είναι αυτά,παρολ αυτά αν θα κατέβεις σε κανα beachόμπαρο στην αθήνα στείλε ένα πμ και θα περάσω Click για ανάπτυξη... Μπες facebook.Σίγουρα θα είχε Nightstories ή τίποτα τέτοιο αφού μου λες ότι είναι εκδήλωση .Δες την σε φωτογραφία που θα έχει βγει σίγουρα σαν καλό κορίτσι της ηλικίας της Βρίσκεις το profil της και έζησες εσύ καλά και εμείς καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 125423 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:56 Ο Guest 125423: #32 16-06-13 16:56 Αρχική Δημοσίευση από Andante: Μην ακούς μάγκα μου τις καρακάξες εδώ που σου δίνουν "συμβουλές"....Δεν θές να γίνεις δούλος της κάθε κατίνας επειδή αποφάσισε να σε φιλήσει στο άκυρο και αύριο μπορεί να μη σε ξέρει. Ακουσε με και δεν θα χάσεις. Click για ανάπτυξη... Καρακάξες? Σ' ευχαριστούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:58 Ο Psycho(Βασίλης): #33 16-06-13 16:58 Δεν είχε nightstories ή κάτι παρόμοιο δυστυχώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 17:00 Ο Ironboy έγραψε: #34 16-06-13 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Δεν είχε nightstories ή κάτι παρόμοιο δυστυχώς. Click για ανάπτυξη... DOOMED!!!! Φιλέ είσαι 16 χρονών σιγά μην το θεωρείς ανεκπλήρωτο έρωτα!Βγες και σήμερα να γνωρίσεις μια άλλη να ξεσκάσεις.Όρεξη να έχεις να βγαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 17:02 Ο Psycho(Βασίλης): #35 16-06-13 17:02 Πλάκα πλάκα έχει μία μιλφάρα σερβιτόρα στο μπαράκι της γειτονιάς. Θα πάω σήμερα. Αλλά η κοπελιά έσκιζε φίλε,τι να σου πω μπορεί να μην είναι ανεκπλήρωτος έρωτας,αλλά είναι ανεκπλήρωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 17:17 Ο Ironboy έγραψε: #36 16-06-13 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Πλάκα πλάκα έχει μία μιλφάρα σερβιτόρα στο μπαράκι της γειτονιάς. Θα πάω σήμερα. Αλλά η κοπελιά έσκιζε φίλε,τι να σου πω μπορεί να μην είναι ανεκπλήρωτος έρωτας,αλλά είναι ανεκπλήρωτο. Click για ανάπτυξη... Ανεκπλήρωτο 1 night-stand! Οκ μαν το πιάσαμε το υπονοούμενο βουρ στην σερβιτόρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 17:48 Ο Dias έγραψε: #37 16-06-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Μόνο το όνομα της ξέρω. Click για ανάπτυξη... Βασίλη, κυνηγάς ένα μακρινό αστέρι. Για να είσαι εντάξει με τον εαυτό σου θα κάνεις ότι μπορείς, ας είναι οι ελπίδες μηδαμινές. Ένας τρόπος είναι ο "ηλεκτρονικός" που σου είπαν άλλοι. Υπάρχει και ο παραδοσιακός του αστυνόμου Μπέκα. Πας στο μπαρ μήπως μάθεις το σχολείο της. Αν τα καταφέρεις στήνεσαι εκεί περιμένοντάς να έρθει για τα αποτελέσματα. Ίσως έρθει ίσως όχι. Μπορεί να έρθει και να μην τη γνωρίσεις. Ξέρεις πώς μεταμορφώνονται τα κορίτσια στις βραδινές εξόδους. Τι πιο πιθανό είναι να μην πετύχεις τίποτα, θα έχεις όμως κάνει ότι περνά από το χέρι σου. Θα μείνεις με τη γεύση του φιλιού της και την αίσθηση του αγγίσματός της. Θα την ξεχάσεις γρήγορα. Όμως η ελπίδα θα μείνει και κάποιες φορές θα νομίζεις ότι την αναγνώρισες σε κάποια άγνωστη. Ποιος ξέρει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairou Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 18:11 Η mairou έγραψε: #38 16-06-13 18:11 Πωω μου θύμισες εκείνο το μαναράκι που είχα γνωρίσει στο καράβι για αίγινα.. τέσπα σε 3-4 μέρες βδομάδα το πολύ πιστεύω θα την έχεις ξεχάσει έτσι γίνεται συνήθως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 18:15 Ο Ironboy έγραψε: #39 16-06-13 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Βασίλη, κυνηγάς ένα μακρινό αστέρι. Για να είσαι εντάξει με τον εαυτό σου θα κάνεις ότι μπορείς, ας είναι οι ελπίδες μηδαμινές. Ένας τρόπος είναι ο "ηλεκτρονικός" που σου είπαν άλλοι. Υπάρχει και ο παραδοσιακός του αστυνόμου Μπέκα. Πας στο μπαρ μήπως μάθεις το σχολείο της. Αν τα καταφέρεις στήνεσαι εκεί περιμένοντάς να έρθει για τα αποτελέσματα. Ίσως έρθει ίσως όχι. Μπορεί να έρθει και να μην τη γνωρίσεις. Ξέρεις πώς μεταμορφώνονται τα κορίτσια στις βραδινές εξόδους. Τι πιο πιθανό είναι να μην πετύχεις τίποτα, θα έχεις όμως κάνει ότι περνά από το χέρι σου. Θα μείνεις με τη γεύση του φιλιού της και την αίσθηση του αγγίσματός της. Θα την ξεχάσεις γρήγορα. Όμως η ελπίδα θα μείνει και κάποιες φορές θα νομίζεις ότι την αναγνώρισες σε κάποια άγνωστη. Ποιος ξέρει? Click για ανάπτυξη... Meanwhile in a parallel universe... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BloodSparrow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BloodSparrow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 18:16 Ο BloodSparrow: #40 16-06-13 18:16 Εμενα μου θυμήσατε ενα κοριτσι που γνωρισα μικρος σε κάτι τσουλήθρες τη σκεφτόμουν ολο το βραδυ,αφοτου με πηραν οι γονεις μου και φυγαμε με το αυτοκινητο περασαν βεβαια πολλα χρονια,αλλα τη θυμαμαι ακομη πολυ ωραια κοπελα , ειχε και μια φιλη της μαζι αυτα ειναι τα ανεκπληρωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Andante BatGuin Unicorn30 _Aggelos123 jul25 stefan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Johnnaousa: ανεκπλήρωτος έρωτας Click για ανάπτυξη... Αλήθεια τώρα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:42 Ο Psycho(Βασίλης): #23 16-06-13 16:42 Αυτής της άποψης είμαι κι εγώ.Μιλάμε όμως τώρα για πραγματικά ανεκπλήρωτο έρωτα.Μόνο το όνομα της ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andante Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Andante αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:47 Ο Andante έγραψε: #24 16-06-13 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Αυτής της άποψης είμαι κι εγώ.Μιλάμε όμως τώρα για πραγματικά ανεκπλήρωτο έρωτα.Μόνο το όνομα της ξέρω. Click για ανάπτυξη... Ντάξει ρε φιλαράκο μην φρικάρεις έτσι...σαν κι' αυτήν θα γνωρίσεις πολλές, όρεξη να'χεις να βγαίνεις τα βράδυα στα μπαρομάγαζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 125423 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:47 Ο Guest 125423: #25 16-06-13 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Αυτής της άποψης είμαι κι εγώ.Μιλάμε όμως τώρα για πραγματικά ανεκπλήρωτο έρωτα.Μόνο το όνομα της ξέρω. Click για ανάπτυξη... Μήπως ξέρεις κάποιον από το σχολείο της? Ώστε να μάθεις κάτι περισσότερο, να την βρεις στο facebook και από εκεί κάνεις κάποια κίνηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:47 Η Θάλεια έγραψε: #26 16-06-13 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Αυτής της άποψης είμαι κι εγώ.Μιλάμε όμως τώρα για πραγματικά ανεκπλήρωτο έρωτα.Μόνο το όνομα της ξέρω. Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι εκείνο το μωρό που είχε ανεβάσει φωτογραφίες πριν λίγο καιρό ε; Αν μοιάζεις στον τύπο των φωτογραφιών δεν θα έπρεπε να έχεις θέμα "ανεκπλήρωτου έρωτα", "πλατωνικού έρωτα", ετσέτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:48 Ο DrHouse έγραψε: #27 16-06-13 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Αλήθεια τώρα; Click για ανάπτυξη... Με ξενερωσε το Gif σου.Περιμενα περισσοτερα απο εσενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andante Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Andante αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:50 Ο Andante έγραψε: #28 16-06-13 16:50 Μην ακούς μάγκα μου τις καρακάξες εδώ που σου δίνουν "συμβουλές"....Δεν θές να γίνεις δούλος της κάθε κατίνας επειδή αποφάσισε να σε φιλήσει στο άκυρο και αύριο μπορεί να μη σε ξέρει. Ακουσε με και δεν θα χάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:51 Ο Psycho(Βασίλης): #29 16-06-13 16:51 μαρία δε ξέρω τίποτα δυστυχώς θάλεια γούστα είναι αυτά,παρολ αυτά αν θα κατέβεις σε κανα beachόμπαρο στην αθήνα στείλε ένα πμ και θα περάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:54 Η Θάλεια έγραψε: #30 16-06-13 16:54 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Με ξενερωσε το Gif σου.Περιμενα περισσοτερα απο εσενα. Click για ανάπτυξη... Μου είχες πει ότι είναι καύλα τα gif μου ρε Χάουζ, όχι και οι εικόνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:56 Ο Ironboy έγραψε: #31 16-06-13 16:56 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): μαρία δε ξέρω τίποτα δυστυχώς θάλεια γούστα είναι αυτά,παρολ αυτά αν θα κατέβεις σε κανα beachόμπαρο στην αθήνα στείλε ένα πμ και θα περάσω Click για ανάπτυξη... Μπες facebook.Σίγουρα θα είχε Nightstories ή τίποτα τέτοιο αφού μου λες ότι είναι εκδήλωση .Δες την σε φωτογραφία που θα έχει βγει σίγουρα σαν καλό κορίτσι της ηλικίας της Βρίσκεις το profil της και έζησες εσύ καλά και εμείς καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 125423 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:56 Ο Guest 125423: #32 16-06-13 16:56 Αρχική Δημοσίευση από Andante: Μην ακούς μάγκα μου τις καρακάξες εδώ που σου δίνουν "συμβουλές"....Δεν θές να γίνεις δούλος της κάθε κατίνας επειδή αποφάσισε να σε φιλήσει στο άκυρο και αύριο μπορεί να μη σε ξέρει. Ακουσε με και δεν θα χάσεις. Click για ανάπτυξη... Καρακάξες? Σ' ευχαριστούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:58 Ο Psycho(Βασίλης): #33 16-06-13 16:58 Δεν είχε nightstories ή κάτι παρόμοιο δυστυχώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 17:00 Ο Ironboy έγραψε: #34 16-06-13 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Δεν είχε nightstories ή κάτι παρόμοιο δυστυχώς. Click για ανάπτυξη... DOOMED!!!! Φιλέ είσαι 16 χρονών σιγά μην το θεωρείς ανεκπλήρωτο έρωτα!Βγες και σήμερα να γνωρίσεις μια άλλη να ξεσκάσεις.Όρεξη να έχεις να βγαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 17:02 Ο Psycho(Βασίλης): #35 16-06-13 17:02 Πλάκα πλάκα έχει μία μιλφάρα σερβιτόρα στο μπαράκι της γειτονιάς. Θα πάω σήμερα. Αλλά η κοπελιά έσκιζε φίλε,τι να σου πω μπορεί να μην είναι ανεκπλήρωτος έρωτας,αλλά είναι ανεκπλήρωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 17:17 Ο Ironboy έγραψε: #36 16-06-13 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Πλάκα πλάκα έχει μία μιλφάρα σερβιτόρα στο μπαράκι της γειτονιάς. Θα πάω σήμερα. Αλλά η κοπελιά έσκιζε φίλε,τι να σου πω μπορεί να μην είναι ανεκπλήρωτος έρωτας,αλλά είναι ανεκπλήρωτο. Click για ανάπτυξη... Ανεκπλήρωτο 1 night-stand! Οκ μαν το πιάσαμε το υπονοούμενο βουρ στην σερβιτόρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 17:48 Ο Dias έγραψε: #37 16-06-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Μόνο το όνομα της ξέρω. Click για ανάπτυξη... Βασίλη, κυνηγάς ένα μακρινό αστέρι. Για να είσαι εντάξει με τον εαυτό σου θα κάνεις ότι μπορείς, ας είναι οι ελπίδες μηδαμινές. Ένας τρόπος είναι ο "ηλεκτρονικός" που σου είπαν άλλοι. Υπάρχει και ο παραδοσιακός του αστυνόμου Μπέκα. Πας στο μπαρ μήπως μάθεις το σχολείο της. Αν τα καταφέρεις στήνεσαι εκεί περιμένοντάς να έρθει για τα αποτελέσματα. Ίσως έρθει ίσως όχι. Μπορεί να έρθει και να μην τη γνωρίσεις. Ξέρεις πώς μεταμορφώνονται τα κορίτσια στις βραδινές εξόδους. Τι πιο πιθανό είναι να μην πετύχεις τίποτα, θα έχεις όμως κάνει ότι περνά από το χέρι σου. Θα μείνεις με τη γεύση του φιλιού της και την αίσθηση του αγγίσματός της. Θα την ξεχάσεις γρήγορα. Όμως η ελπίδα θα μείνει και κάποιες φορές θα νομίζεις ότι την αναγνώρισες σε κάποια άγνωστη. Ποιος ξέρει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairou Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 18:11 Η mairou έγραψε: #38 16-06-13 18:11 Πωω μου θύμισες εκείνο το μαναράκι που είχα γνωρίσει στο καράβι για αίγινα.. τέσπα σε 3-4 μέρες βδομάδα το πολύ πιστεύω θα την έχεις ξεχάσει έτσι γίνεται συνήθως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 18:15 Ο Ironboy έγραψε: #39 16-06-13 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Βασίλη, κυνηγάς ένα μακρινό αστέρι. Για να είσαι εντάξει με τον εαυτό σου θα κάνεις ότι μπορείς, ας είναι οι ελπίδες μηδαμινές. Ένας τρόπος είναι ο "ηλεκτρονικός" που σου είπαν άλλοι. Υπάρχει και ο παραδοσιακός του αστυνόμου Μπέκα. Πας στο μπαρ μήπως μάθεις το σχολείο της. Αν τα καταφέρεις στήνεσαι εκεί περιμένοντάς να έρθει για τα αποτελέσματα. Ίσως έρθει ίσως όχι. Μπορεί να έρθει και να μην τη γνωρίσεις. Ξέρεις πώς μεταμορφώνονται τα κορίτσια στις βραδινές εξόδους. Τι πιο πιθανό είναι να μην πετύχεις τίποτα, θα έχεις όμως κάνει ότι περνά από το χέρι σου. Θα μείνεις με τη γεύση του φιλιού της και την αίσθηση του αγγίσματός της. Θα την ξεχάσεις γρήγορα. Όμως η ελπίδα θα μείνει και κάποιες φορές θα νομίζεις ότι την αναγνώρισες σε κάποια άγνωστη. Ποιος ξέρει? Click για ανάπτυξη... Meanwhile in a parallel universe... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BloodSparrow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BloodSparrow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 18:16 Ο BloodSparrow: #40 16-06-13 18:16 Εμενα μου θυμήσατε ενα κοριτσι που γνωρισα μικρος σε κάτι τσουλήθρες τη σκεφτόμουν ολο το βραδυ,αφοτου με πηραν οι γονεις μου και φυγαμε με το αυτοκινητο περασαν βεβαια πολλα χρονια,αλλα τη θυμαμαι ακομη πολυ ωραια κοπελα , ειχε και μια φιλη της μαζι αυτα ειναι τα ανεκπληρωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Andante BatGuin Unicorn30 _Aggelos123 jul25 stefan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτής της άποψης είμαι κι εγώ.Μιλάμε όμως τώρα για πραγματικά ανεκπλήρωτο έρωτα.Μόνο το όνομα της ξέρω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Andante Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Andante αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:47 Ο Andante έγραψε: #24 16-06-13 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Αυτής της άποψης είμαι κι εγώ.Μιλάμε όμως τώρα για πραγματικά ανεκπλήρωτο έρωτα.Μόνο το όνομα της ξέρω. Click για ανάπτυξη... Ντάξει ρε φιλαράκο μην φρικάρεις έτσι...σαν κι' αυτήν θα γνωρίσεις πολλές, όρεξη να'χεις να βγαίνεις τα βράδυα στα μπαρομάγαζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 125423 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:47 Ο Guest 125423: #25 16-06-13 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Αυτής της άποψης είμαι κι εγώ.Μιλάμε όμως τώρα για πραγματικά ανεκπλήρωτο έρωτα.Μόνο το όνομα της ξέρω. Click για ανάπτυξη... Μήπως ξέρεις κάποιον από το σχολείο της? Ώστε να μάθεις κάτι περισσότερο, να την βρεις στο facebook και από εκεί κάνεις κάποια κίνηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:47 Η Θάλεια έγραψε: #26 16-06-13 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Αυτής της άποψης είμαι κι εγώ.Μιλάμε όμως τώρα για πραγματικά ανεκπλήρωτο έρωτα.Μόνο το όνομα της ξέρω. Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι εκείνο το μωρό που είχε ανεβάσει φωτογραφίες πριν λίγο καιρό ε; Αν μοιάζεις στον τύπο των φωτογραφιών δεν θα έπρεπε να έχεις θέμα "ανεκπλήρωτου έρωτα", "πλατωνικού έρωτα", ετσέτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:48 Ο DrHouse έγραψε: #27 16-06-13 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Αλήθεια τώρα; Click για ανάπτυξη... Με ξενερωσε το Gif σου.Περιμενα περισσοτερα απο εσενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andante Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Andante αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:50 Ο Andante έγραψε: #28 16-06-13 16:50 Μην ακούς μάγκα μου τις καρακάξες εδώ που σου δίνουν "συμβουλές"....Δεν θές να γίνεις δούλος της κάθε κατίνας επειδή αποφάσισε να σε φιλήσει στο άκυρο και αύριο μπορεί να μη σε ξέρει. Ακουσε με και δεν θα χάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:51 Ο Psycho(Βασίλης): #29 16-06-13 16:51 μαρία δε ξέρω τίποτα δυστυχώς θάλεια γούστα είναι αυτά,παρολ αυτά αν θα κατέβεις σε κανα beachόμπαρο στην αθήνα στείλε ένα πμ και θα περάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:54 Η Θάλεια έγραψε: #30 16-06-13 16:54 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Με ξενερωσε το Gif σου.Περιμενα περισσοτερα απο εσενα. Click για ανάπτυξη... Μου είχες πει ότι είναι καύλα τα gif μου ρε Χάουζ, όχι και οι εικόνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:56 Ο Ironboy έγραψε: #31 16-06-13 16:56 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): μαρία δε ξέρω τίποτα δυστυχώς θάλεια γούστα είναι αυτά,παρολ αυτά αν θα κατέβεις σε κανα beachόμπαρο στην αθήνα στείλε ένα πμ και θα περάσω Click για ανάπτυξη... Μπες facebook.Σίγουρα θα είχε Nightstories ή τίποτα τέτοιο αφού μου λες ότι είναι εκδήλωση .Δες την σε φωτογραφία που θα έχει βγει σίγουρα σαν καλό κορίτσι της ηλικίας της Βρίσκεις το profil της και έζησες εσύ καλά και εμείς καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 125423 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:56 Ο Guest 125423: #32 16-06-13 16:56 Αρχική Δημοσίευση από Andante: Μην ακούς μάγκα μου τις καρακάξες εδώ που σου δίνουν "συμβουλές"....Δεν θές να γίνεις δούλος της κάθε κατίνας επειδή αποφάσισε να σε φιλήσει στο άκυρο και αύριο μπορεί να μη σε ξέρει. Ακουσε με και δεν θα χάσεις. Click για ανάπτυξη... Καρακάξες? Σ' ευχαριστούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:58 Ο Psycho(Βασίλης): #33 16-06-13 16:58 Δεν είχε nightstories ή κάτι παρόμοιο δυστυχώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 17:00 Ο Ironboy έγραψε: #34 16-06-13 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Δεν είχε nightstories ή κάτι παρόμοιο δυστυχώς. Click για ανάπτυξη... DOOMED!!!! Φιλέ είσαι 16 χρονών σιγά μην το θεωρείς ανεκπλήρωτο έρωτα!Βγες και σήμερα να γνωρίσεις μια άλλη να ξεσκάσεις.Όρεξη να έχεις να βγαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 17:02 Ο Psycho(Βασίλης): #35 16-06-13 17:02 Πλάκα πλάκα έχει μία μιλφάρα σερβιτόρα στο μπαράκι της γειτονιάς. Θα πάω σήμερα. Αλλά η κοπελιά έσκιζε φίλε,τι να σου πω μπορεί να μην είναι ανεκπλήρωτος έρωτας,αλλά είναι ανεκπλήρωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 17:17 Ο Ironboy έγραψε: #36 16-06-13 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Πλάκα πλάκα έχει μία μιλφάρα σερβιτόρα στο μπαράκι της γειτονιάς. Θα πάω σήμερα. Αλλά η κοπελιά έσκιζε φίλε,τι να σου πω μπορεί να μην είναι ανεκπλήρωτος έρωτας,αλλά είναι ανεκπλήρωτο. Click για ανάπτυξη... Ανεκπλήρωτο 1 night-stand! Οκ μαν το πιάσαμε το υπονοούμενο βουρ στην σερβιτόρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 17:48 Ο Dias έγραψε: #37 16-06-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Μόνο το όνομα της ξέρω. Click για ανάπτυξη... Βασίλη, κυνηγάς ένα μακρινό αστέρι. Για να είσαι εντάξει με τον εαυτό σου θα κάνεις ότι μπορείς, ας είναι οι ελπίδες μηδαμινές. Ένας τρόπος είναι ο "ηλεκτρονικός" που σου είπαν άλλοι. Υπάρχει και ο παραδοσιακός του αστυνόμου Μπέκα. Πας στο μπαρ μήπως μάθεις το σχολείο της. Αν τα καταφέρεις στήνεσαι εκεί περιμένοντάς να έρθει για τα αποτελέσματα. Ίσως έρθει ίσως όχι. Μπορεί να έρθει και να μην τη γνωρίσεις. Ξέρεις πώς μεταμορφώνονται τα κορίτσια στις βραδινές εξόδους. Τι πιο πιθανό είναι να μην πετύχεις τίποτα, θα έχεις όμως κάνει ότι περνά από το χέρι σου. Θα μείνεις με τη γεύση του φιλιού της και την αίσθηση του αγγίσματός της. Θα την ξεχάσεις γρήγορα. Όμως η ελπίδα θα μείνει και κάποιες φορές θα νομίζεις ότι την αναγνώρισες σε κάποια άγνωστη. Ποιος ξέρει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairou Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 18:11 Η mairou έγραψε: #38 16-06-13 18:11 Πωω μου θύμισες εκείνο το μαναράκι που είχα γνωρίσει στο καράβι για αίγινα.. τέσπα σε 3-4 μέρες βδομάδα το πολύ πιστεύω θα την έχεις ξεχάσει έτσι γίνεται συνήθως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 18:15 Ο Ironboy έγραψε: #39 16-06-13 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Βασίλη, κυνηγάς ένα μακρινό αστέρι. Για να είσαι εντάξει με τον εαυτό σου θα κάνεις ότι μπορείς, ας είναι οι ελπίδες μηδαμινές. Ένας τρόπος είναι ο "ηλεκτρονικός" που σου είπαν άλλοι. Υπάρχει και ο παραδοσιακός του αστυνόμου Μπέκα. Πας στο μπαρ μήπως μάθεις το σχολείο της. Αν τα καταφέρεις στήνεσαι εκεί περιμένοντάς να έρθει για τα αποτελέσματα. Ίσως έρθει ίσως όχι. Μπορεί να έρθει και να μην τη γνωρίσεις. Ξέρεις πώς μεταμορφώνονται τα κορίτσια στις βραδινές εξόδους. Τι πιο πιθανό είναι να μην πετύχεις τίποτα, θα έχεις όμως κάνει ότι περνά από το χέρι σου. Θα μείνεις με τη γεύση του φιλιού της και την αίσθηση του αγγίσματός της. Θα την ξεχάσεις γρήγορα. Όμως η ελπίδα θα μείνει και κάποιες φορές θα νομίζεις ότι την αναγνώρισες σε κάποια άγνωστη. Ποιος ξέρει? Click για ανάπτυξη... Meanwhile in a parallel universe... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BloodSparrow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BloodSparrow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 18:16 Ο BloodSparrow: #40 16-06-13 18:16 Εμενα μου θυμήσατε ενα κοριτσι που γνωρισα μικρος σε κάτι τσουλήθρες τη σκεφτόμουν ολο το βραδυ,αφοτου με πηραν οι γονεις μου και φυγαμε με το αυτοκινητο περασαν βεβαια πολλα χρονια,αλλα τη θυμαμαι ακομη πολυ ωραια κοπελα , ειχε και μια φιλη της μαζι αυτα ειναι τα ανεκπληρωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Andante BatGuin Unicorn30 _Aggelos123 jul25 stefan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Αυτής της άποψης είμαι κι εγώ.Μιλάμε όμως τώρα για πραγματικά ανεκπλήρωτο έρωτα.Μόνο το όνομα της ξέρω. Click για ανάπτυξη... Ντάξει ρε φιλαράκο μην φρικάρεις έτσι...σαν κι' αυτήν θα γνωρίσεις πολλές, όρεξη να'χεις να βγαίνεις τα βράδυα στα μπαρομάγαζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 125423 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:47 Ο Guest 125423: #25 16-06-13 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Αυτής της άποψης είμαι κι εγώ.Μιλάμε όμως τώρα για πραγματικά ανεκπλήρωτο έρωτα.Μόνο το όνομα της ξέρω. Click για ανάπτυξη... Μήπως ξέρεις κάποιον από το σχολείο της? Ώστε να μάθεις κάτι περισσότερο, να την βρεις στο facebook και από εκεί κάνεις κάποια κίνηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:47 Η Θάλεια έγραψε: #26 16-06-13 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Αυτής της άποψης είμαι κι εγώ.Μιλάμε όμως τώρα για πραγματικά ανεκπλήρωτο έρωτα.Μόνο το όνομα της ξέρω. Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι εκείνο το μωρό που είχε ανεβάσει φωτογραφίες πριν λίγο καιρό ε; Αν μοιάζεις στον τύπο των φωτογραφιών δεν θα έπρεπε να έχεις θέμα "ανεκπλήρωτου έρωτα", "πλατωνικού έρωτα", ετσέτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:48 Ο DrHouse έγραψε: #27 16-06-13 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Αλήθεια τώρα; Click για ανάπτυξη... Με ξενερωσε το Gif σου.Περιμενα περισσοτερα απο εσενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andante Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Andante αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:50 Ο Andante έγραψε: #28 16-06-13 16:50 Μην ακούς μάγκα μου τις καρακάξες εδώ που σου δίνουν "συμβουλές"....Δεν θές να γίνεις δούλος της κάθε κατίνας επειδή αποφάσισε να σε φιλήσει στο άκυρο και αύριο μπορεί να μη σε ξέρει. Ακουσε με και δεν θα χάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:51 Ο Psycho(Βασίλης): #29 16-06-13 16:51 μαρία δε ξέρω τίποτα δυστυχώς θάλεια γούστα είναι αυτά,παρολ αυτά αν θα κατέβεις σε κανα beachόμπαρο στην αθήνα στείλε ένα πμ και θα περάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:54 Η Θάλεια έγραψε: #30 16-06-13 16:54 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Με ξενερωσε το Gif σου.Περιμενα περισσοτερα απο εσενα. Click για ανάπτυξη... Μου είχες πει ότι είναι καύλα τα gif μου ρε Χάουζ, όχι και οι εικόνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:56 Ο Ironboy έγραψε: #31 16-06-13 16:56 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): μαρία δε ξέρω τίποτα δυστυχώς θάλεια γούστα είναι αυτά,παρολ αυτά αν θα κατέβεις σε κανα beachόμπαρο στην αθήνα στείλε ένα πμ και θα περάσω Click για ανάπτυξη... Μπες facebook.Σίγουρα θα είχε Nightstories ή τίποτα τέτοιο αφού μου λες ότι είναι εκδήλωση .Δες την σε φωτογραφία που θα έχει βγει σίγουρα σαν καλό κορίτσι της ηλικίας της Βρίσκεις το profil της και έζησες εσύ καλά και εμείς καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 125423 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:56 Ο Guest 125423: #32 16-06-13 16:56 Αρχική Δημοσίευση από Andante: Μην ακούς μάγκα μου τις καρακάξες εδώ που σου δίνουν "συμβουλές"....Δεν θές να γίνεις δούλος της κάθε κατίνας επειδή αποφάσισε να σε φιλήσει στο άκυρο και αύριο μπορεί να μη σε ξέρει. Ακουσε με και δεν θα χάσεις. Click για ανάπτυξη... Καρακάξες? Σ' ευχαριστούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:58 Ο Psycho(Βασίλης): #33 16-06-13 16:58 Δεν είχε nightstories ή κάτι παρόμοιο δυστυχώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 17:00 Ο Ironboy έγραψε: #34 16-06-13 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Δεν είχε nightstories ή κάτι παρόμοιο δυστυχώς. Click για ανάπτυξη... DOOMED!!!! Φιλέ είσαι 16 χρονών σιγά μην το θεωρείς ανεκπλήρωτο έρωτα!Βγες και σήμερα να γνωρίσεις μια άλλη να ξεσκάσεις.Όρεξη να έχεις να βγαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 17:02 Ο Psycho(Βασίλης): #35 16-06-13 17:02 Πλάκα πλάκα έχει μία μιλφάρα σερβιτόρα στο μπαράκι της γειτονιάς. Θα πάω σήμερα. Αλλά η κοπελιά έσκιζε φίλε,τι να σου πω μπορεί να μην είναι ανεκπλήρωτος έρωτας,αλλά είναι ανεκπλήρωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 17:17 Ο Ironboy έγραψε: #36 16-06-13 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Πλάκα πλάκα έχει μία μιλφάρα σερβιτόρα στο μπαράκι της γειτονιάς. Θα πάω σήμερα. Αλλά η κοπελιά έσκιζε φίλε,τι να σου πω μπορεί να μην είναι ανεκπλήρωτος έρωτας,αλλά είναι ανεκπλήρωτο. Click για ανάπτυξη... Ανεκπλήρωτο 1 night-stand! Οκ μαν το πιάσαμε το υπονοούμενο βουρ στην σερβιτόρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 17:48 Ο Dias έγραψε: #37 16-06-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Μόνο το όνομα της ξέρω. Click για ανάπτυξη... Βασίλη, κυνηγάς ένα μακρινό αστέρι. Για να είσαι εντάξει με τον εαυτό σου θα κάνεις ότι μπορείς, ας είναι οι ελπίδες μηδαμινές. Ένας τρόπος είναι ο "ηλεκτρονικός" που σου είπαν άλλοι. Υπάρχει και ο παραδοσιακός του αστυνόμου Μπέκα. Πας στο μπαρ μήπως μάθεις το σχολείο της. Αν τα καταφέρεις στήνεσαι εκεί περιμένοντάς να έρθει για τα αποτελέσματα. Ίσως έρθει ίσως όχι. Μπορεί να έρθει και να μην τη γνωρίσεις. Ξέρεις πώς μεταμορφώνονται τα κορίτσια στις βραδινές εξόδους. Τι πιο πιθανό είναι να μην πετύχεις τίποτα, θα έχεις όμως κάνει ότι περνά από το χέρι σου. Θα μείνεις με τη γεύση του φιλιού της και την αίσθηση του αγγίσματός της. Θα την ξεχάσεις γρήγορα. Όμως η ελπίδα θα μείνει και κάποιες φορές θα νομίζεις ότι την αναγνώρισες σε κάποια άγνωστη. Ποιος ξέρει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairou Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 18:11 Η mairou έγραψε: #38 16-06-13 18:11 Πωω μου θύμισες εκείνο το μαναράκι που είχα γνωρίσει στο καράβι για αίγινα.. τέσπα σε 3-4 μέρες βδομάδα το πολύ πιστεύω θα την έχεις ξεχάσει έτσι γίνεται συνήθως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 18:15 Ο Ironboy έγραψε: #39 16-06-13 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Βασίλη, κυνηγάς ένα μακρινό αστέρι. Για να είσαι εντάξει με τον εαυτό σου θα κάνεις ότι μπορείς, ας είναι οι ελπίδες μηδαμινές. Ένας τρόπος είναι ο "ηλεκτρονικός" που σου είπαν άλλοι. Υπάρχει και ο παραδοσιακός του αστυνόμου Μπέκα. Πας στο μπαρ μήπως μάθεις το σχολείο της. Αν τα καταφέρεις στήνεσαι εκεί περιμένοντάς να έρθει για τα αποτελέσματα. Ίσως έρθει ίσως όχι. Μπορεί να έρθει και να μην τη γνωρίσεις. Ξέρεις πώς μεταμορφώνονται τα κορίτσια στις βραδινές εξόδους. Τι πιο πιθανό είναι να μην πετύχεις τίποτα, θα έχεις όμως κάνει ότι περνά από το χέρι σου. Θα μείνεις με τη γεύση του φιλιού της και την αίσθηση του αγγίσματός της. Θα την ξεχάσεις γρήγορα. Όμως η ελπίδα θα μείνει και κάποιες φορές θα νομίζεις ότι την αναγνώρισες σε κάποια άγνωστη. Ποιος ξέρει? Click για ανάπτυξη... Meanwhile in a parallel universe... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BloodSparrow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BloodSparrow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 18:16 Ο BloodSparrow: #40 16-06-13 18:16 Εμενα μου θυμήσατε ενα κοριτσι που γνωρισα μικρος σε κάτι τσουλήθρες τη σκεφτόμουν ολο το βραδυ,αφοτου με πηραν οι γονεις μου και φυγαμε με το αυτοκινητο περασαν βεβαια πολλα χρονια,αλλα τη θυμαμαι ακομη πολυ ωραια κοπελα , ειχε και μια φιλη της μαζι αυτα ειναι τα ανεκπληρωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Andante BatGuin Unicorn30 _Aggelos123 jul25 stefan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Αυτής της άποψης είμαι κι εγώ.Μιλάμε όμως τώρα για πραγματικά ανεκπλήρωτο έρωτα.Μόνο το όνομα της ξέρω. Click για ανάπτυξη... Μήπως ξέρεις κάποιον από το σχολείο της? Ώστε να μάθεις κάτι περισσότερο, να την βρεις στο facebook και από εκεί κάνεις κάποια κίνηση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:47 Η Θάλεια έγραψε: #26 16-06-13 16:47 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Αυτής της άποψης είμαι κι εγώ.Μιλάμε όμως τώρα για πραγματικά ανεκπλήρωτο έρωτα.Μόνο το όνομα της ξέρω. Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι εκείνο το μωρό που είχε ανεβάσει φωτογραφίες πριν λίγο καιρό ε; Αν μοιάζεις στον τύπο των φωτογραφιών δεν θα έπρεπε να έχεις θέμα "ανεκπλήρωτου έρωτα", "πλατωνικού έρωτα", ετσέτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:48 Ο DrHouse έγραψε: #27 16-06-13 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Αλήθεια τώρα; Click για ανάπτυξη... Με ξενερωσε το Gif σου.Περιμενα περισσοτερα απο εσενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andante Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Andante αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:50 Ο Andante έγραψε: #28 16-06-13 16:50 Μην ακούς μάγκα μου τις καρακάξες εδώ που σου δίνουν "συμβουλές"....Δεν θές να γίνεις δούλος της κάθε κατίνας επειδή αποφάσισε να σε φιλήσει στο άκυρο και αύριο μπορεί να μη σε ξέρει. Ακουσε με και δεν θα χάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:51 Ο Psycho(Βασίλης): #29 16-06-13 16:51 μαρία δε ξέρω τίποτα δυστυχώς θάλεια γούστα είναι αυτά,παρολ αυτά αν θα κατέβεις σε κανα beachόμπαρο στην αθήνα στείλε ένα πμ και θα περάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:54 Η Θάλεια έγραψε: #30 16-06-13 16:54 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Με ξενερωσε το Gif σου.Περιμενα περισσοτερα απο εσενα. Click για ανάπτυξη... Μου είχες πει ότι είναι καύλα τα gif μου ρε Χάουζ, όχι και οι εικόνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:56 Ο Ironboy έγραψε: #31 16-06-13 16:56 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): μαρία δε ξέρω τίποτα δυστυχώς θάλεια γούστα είναι αυτά,παρολ αυτά αν θα κατέβεις σε κανα beachόμπαρο στην αθήνα στείλε ένα πμ και θα περάσω Click για ανάπτυξη... Μπες facebook.Σίγουρα θα είχε Nightstories ή τίποτα τέτοιο αφού μου λες ότι είναι εκδήλωση .Δες την σε φωτογραφία που θα έχει βγει σίγουρα σαν καλό κορίτσι της ηλικίας της Βρίσκεις το profil της και έζησες εσύ καλά και εμείς καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 125423 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:56 Ο Guest 125423: #32 16-06-13 16:56 Αρχική Δημοσίευση από Andante: Μην ακούς μάγκα μου τις καρακάξες εδώ που σου δίνουν "συμβουλές"....Δεν θές να γίνεις δούλος της κάθε κατίνας επειδή αποφάσισε να σε φιλήσει στο άκυρο και αύριο μπορεί να μη σε ξέρει. Ακουσε με και δεν θα χάσεις. Click για ανάπτυξη... Καρακάξες? Σ' ευχαριστούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:58 Ο Psycho(Βασίλης): #33 16-06-13 16:58 Δεν είχε nightstories ή κάτι παρόμοιο δυστυχώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 17:00 Ο Ironboy έγραψε: #34 16-06-13 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Δεν είχε nightstories ή κάτι παρόμοιο δυστυχώς. Click για ανάπτυξη... DOOMED!!!! Φιλέ είσαι 16 χρονών σιγά μην το θεωρείς ανεκπλήρωτο έρωτα!Βγες και σήμερα να γνωρίσεις μια άλλη να ξεσκάσεις.Όρεξη να έχεις να βγαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 17:02 Ο Psycho(Βασίλης): #35 16-06-13 17:02 Πλάκα πλάκα έχει μία μιλφάρα σερβιτόρα στο μπαράκι της γειτονιάς. Θα πάω σήμερα. Αλλά η κοπελιά έσκιζε φίλε,τι να σου πω μπορεί να μην είναι ανεκπλήρωτος έρωτας,αλλά είναι ανεκπλήρωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 17:17 Ο Ironboy έγραψε: #36 16-06-13 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Πλάκα πλάκα έχει μία μιλφάρα σερβιτόρα στο μπαράκι της γειτονιάς. Θα πάω σήμερα. Αλλά η κοπελιά έσκιζε φίλε,τι να σου πω μπορεί να μην είναι ανεκπλήρωτος έρωτας,αλλά είναι ανεκπλήρωτο. Click για ανάπτυξη... Ανεκπλήρωτο 1 night-stand! Οκ μαν το πιάσαμε το υπονοούμενο βουρ στην σερβιτόρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 17:48 Ο Dias έγραψε: #37 16-06-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Μόνο το όνομα της ξέρω. Click για ανάπτυξη... Βασίλη, κυνηγάς ένα μακρινό αστέρι. Για να είσαι εντάξει με τον εαυτό σου θα κάνεις ότι μπορείς, ας είναι οι ελπίδες μηδαμινές. Ένας τρόπος είναι ο "ηλεκτρονικός" που σου είπαν άλλοι. Υπάρχει και ο παραδοσιακός του αστυνόμου Μπέκα. Πας στο μπαρ μήπως μάθεις το σχολείο της. Αν τα καταφέρεις στήνεσαι εκεί περιμένοντάς να έρθει για τα αποτελέσματα. Ίσως έρθει ίσως όχι. Μπορεί να έρθει και να μην τη γνωρίσεις. Ξέρεις πώς μεταμορφώνονται τα κορίτσια στις βραδινές εξόδους. Τι πιο πιθανό είναι να μην πετύχεις τίποτα, θα έχεις όμως κάνει ότι περνά από το χέρι σου. Θα μείνεις με τη γεύση του φιλιού της και την αίσθηση του αγγίσματός της. Θα την ξεχάσεις γρήγορα. Όμως η ελπίδα θα μείνει και κάποιες φορές θα νομίζεις ότι την αναγνώρισες σε κάποια άγνωστη. Ποιος ξέρει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairou Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 18:11 Η mairou έγραψε: #38 16-06-13 18:11 Πωω μου θύμισες εκείνο το μαναράκι που είχα γνωρίσει στο καράβι για αίγινα.. τέσπα σε 3-4 μέρες βδομάδα το πολύ πιστεύω θα την έχεις ξεχάσει έτσι γίνεται συνήθως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 18:15 Ο Ironboy έγραψε: #39 16-06-13 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Βασίλη, κυνηγάς ένα μακρινό αστέρι. Για να είσαι εντάξει με τον εαυτό σου θα κάνεις ότι μπορείς, ας είναι οι ελπίδες μηδαμινές. Ένας τρόπος είναι ο "ηλεκτρονικός" που σου είπαν άλλοι. Υπάρχει και ο παραδοσιακός του αστυνόμου Μπέκα. Πας στο μπαρ μήπως μάθεις το σχολείο της. Αν τα καταφέρεις στήνεσαι εκεί περιμένοντάς να έρθει για τα αποτελέσματα. Ίσως έρθει ίσως όχι. Μπορεί να έρθει και να μην τη γνωρίσεις. Ξέρεις πώς μεταμορφώνονται τα κορίτσια στις βραδινές εξόδους. Τι πιο πιθανό είναι να μην πετύχεις τίποτα, θα έχεις όμως κάνει ότι περνά από το χέρι σου. Θα μείνεις με τη γεύση του φιλιού της και την αίσθηση του αγγίσματός της. Θα την ξεχάσεις γρήγορα. Όμως η ελπίδα θα μείνει και κάποιες φορές θα νομίζεις ότι την αναγνώρισες σε κάποια άγνωστη. Ποιος ξέρει? Click για ανάπτυξη... Meanwhile in a parallel universe... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BloodSparrow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BloodSparrow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 18:16 Ο BloodSparrow: #40 16-06-13 18:16 Εμενα μου θυμήσατε ενα κοριτσι που γνωρισα μικρος σε κάτι τσουλήθρες τη σκεφτόμουν ολο το βραδυ,αφοτου με πηραν οι γονεις μου και φυγαμε με το αυτοκινητο περασαν βεβαια πολλα χρονια,αλλα τη θυμαμαι ακομη πολυ ωραια κοπελα , ειχε και μια φιλη της μαζι αυτα ειναι τα ανεκπληρωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Andante BatGuin Unicorn30 _Aggelos123 jul25 stefan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Αυτής της άποψης είμαι κι εγώ.Μιλάμε όμως τώρα για πραγματικά ανεκπλήρωτο έρωτα.Μόνο το όνομα της ξέρω. Click για ανάπτυξη... Εσύ είσαι εκείνο το μωρό που είχε ανεβάσει φωτογραφίες πριν λίγο καιρό ε; Αν μοιάζεις στον τύπο των φωτογραφιών δεν θα έπρεπε να έχεις θέμα "ανεκπλήρωτου έρωτα", "πλατωνικού έρωτα", ετσέτερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
DrHouse Διάσημο μέλος Ο intelligentsia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 3.561 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:48 Ο DrHouse έγραψε: #27 16-06-13 16:48 Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Αλήθεια τώρα; Click για ανάπτυξη... Με ξενερωσε το Gif σου.Περιμενα περισσοτερα απο εσενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Andante Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Andante αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:50 Ο Andante έγραψε: #28 16-06-13 16:50 Μην ακούς μάγκα μου τις καρακάξες εδώ που σου δίνουν "συμβουλές"....Δεν θές να γίνεις δούλος της κάθε κατίνας επειδή αποφάσισε να σε φιλήσει στο άκυρο και αύριο μπορεί να μη σε ξέρει. Ακουσε με και δεν θα χάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:51 Ο Psycho(Βασίλης): #29 16-06-13 16:51 μαρία δε ξέρω τίποτα δυστυχώς θάλεια γούστα είναι αυτά,παρολ αυτά αν θα κατέβεις σε κανα beachόμπαρο στην αθήνα στείλε ένα πμ και θα περάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:54 Η Θάλεια έγραψε: #30 16-06-13 16:54 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Με ξενερωσε το Gif σου.Περιμενα περισσοτερα απο εσενα. Click για ανάπτυξη... Μου είχες πει ότι είναι καύλα τα gif μου ρε Χάουζ, όχι και οι εικόνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:56 Ο Ironboy έγραψε: #31 16-06-13 16:56 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): μαρία δε ξέρω τίποτα δυστυχώς θάλεια γούστα είναι αυτά,παρολ αυτά αν θα κατέβεις σε κανα beachόμπαρο στην αθήνα στείλε ένα πμ και θα περάσω Click για ανάπτυξη... Μπες facebook.Σίγουρα θα είχε Nightstories ή τίποτα τέτοιο αφού μου λες ότι είναι εκδήλωση .Δες την σε φωτογραφία που θα έχει βγει σίγουρα σαν καλό κορίτσι της ηλικίας της Βρίσκεις το profil της και έζησες εσύ καλά και εμείς καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 125423 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:56 Ο Guest 125423: #32 16-06-13 16:56 Αρχική Δημοσίευση από Andante: Μην ακούς μάγκα μου τις καρακάξες εδώ που σου δίνουν "συμβουλές"....Δεν θές να γίνεις δούλος της κάθε κατίνας επειδή αποφάσισε να σε φιλήσει στο άκυρο και αύριο μπορεί να μη σε ξέρει. Ακουσε με και δεν θα χάσεις. Click για ανάπτυξη... Καρακάξες? Σ' ευχαριστούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:58 Ο Psycho(Βασίλης): #33 16-06-13 16:58 Δεν είχε nightstories ή κάτι παρόμοιο δυστυχώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 17:00 Ο Ironboy έγραψε: #34 16-06-13 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Δεν είχε nightstories ή κάτι παρόμοιο δυστυχώς. Click για ανάπτυξη... DOOMED!!!! Φιλέ είσαι 16 χρονών σιγά μην το θεωρείς ανεκπλήρωτο έρωτα!Βγες και σήμερα να γνωρίσεις μια άλλη να ξεσκάσεις.Όρεξη να έχεις να βγαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 17:02 Ο Psycho(Βασίλης): #35 16-06-13 17:02 Πλάκα πλάκα έχει μία μιλφάρα σερβιτόρα στο μπαράκι της γειτονιάς. Θα πάω σήμερα. Αλλά η κοπελιά έσκιζε φίλε,τι να σου πω μπορεί να μην είναι ανεκπλήρωτος έρωτας,αλλά είναι ανεκπλήρωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 17:17 Ο Ironboy έγραψε: #36 16-06-13 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Πλάκα πλάκα έχει μία μιλφάρα σερβιτόρα στο μπαράκι της γειτονιάς. Θα πάω σήμερα. Αλλά η κοπελιά έσκιζε φίλε,τι να σου πω μπορεί να μην είναι ανεκπλήρωτος έρωτας,αλλά είναι ανεκπλήρωτο. Click για ανάπτυξη... Ανεκπλήρωτο 1 night-stand! Οκ μαν το πιάσαμε το υπονοούμενο βουρ στην σερβιτόρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 17:48 Ο Dias έγραψε: #37 16-06-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Μόνο το όνομα της ξέρω. Click για ανάπτυξη... Βασίλη, κυνηγάς ένα μακρινό αστέρι. Για να είσαι εντάξει με τον εαυτό σου θα κάνεις ότι μπορείς, ας είναι οι ελπίδες μηδαμινές. Ένας τρόπος είναι ο "ηλεκτρονικός" που σου είπαν άλλοι. Υπάρχει και ο παραδοσιακός του αστυνόμου Μπέκα. Πας στο μπαρ μήπως μάθεις το σχολείο της. Αν τα καταφέρεις στήνεσαι εκεί περιμένοντάς να έρθει για τα αποτελέσματα. Ίσως έρθει ίσως όχι. Μπορεί να έρθει και να μην τη γνωρίσεις. Ξέρεις πώς μεταμορφώνονται τα κορίτσια στις βραδινές εξόδους. Τι πιο πιθανό είναι να μην πετύχεις τίποτα, θα έχεις όμως κάνει ότι περνά από το χέρι σου. Θα μείνεις με τη γεύση του φιλιού της και την αίσθηση του αγγίσματός της. Θα την ξεχάσεις γρήγορα. Όμως η ελπίδα θα μείνει και κάποιες φορές θα νομίζεις ότι την αναγνώρισες σε κάποια άγνωστη. Ποιος ξέρει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairou Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 18:11 Η mairou έγραψε: #38 16-06-13 18:11 Πωω μου θύμισες εκείνο το μαναράκι που είχα γνωρίσει στο καράβι για αίγινα.. τέσπα σε 3-4 μέρες βδομάδα το πολύ πιστεύω θα την έχεις ξεχάσει έτσι γίνεται συνήθως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 18:15 Ο Ironboy έγραψε: #39 16-06-13 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Βασίλη, κυνηγάς ένα μακρινό αστέρι. Για να είσαι εντάξει με τον εαυτό σου θα κάνεις ότι μπορείς, ας είναι οι ελπίδες μηδαμινές. Ένας τρόπος είναι ο "ηλεκτρονικός" που σου είπαν άλλοι. Υπάρχει και ο παραδοσιακός του αστυνόμου Μπέκα. Πας στο μπαρ μήπως μάθεις το σχολείο της. Αν τα καταφέρεις στήνεσαι εκεί περιμένοντάς να έρθει για τα αποτελέσματα. Ίσως έρθει ίσως όχι. Μπορεί να έρθει και να μην τη γνωρίσεις. Ξέρεις πώς μεταμορφώνονται τα κορίτσια στις βραδινές εξόδους. Τι πιο πιθανό είναι να μην πετύχεις τίποτα, θα έχεις όμως κάνει ότι περνά από το χέρι σου. Θα μείνεις με τη γεύση του φιλιού της και την αίσθηση του αγγίσματός της. Θα την ξεχάσεις γρήγορα. Όμως η ελπίδα θα μείνει και κάποιες φορές θα νομίζεις ότι την αναγνώρισες σε κάποια άγνωστη. Ποιος ξέρει? Click για ανάπτυξη... Meanwhile in a parallel universe... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BloodSparrow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BloodSparrow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 18:16 Ο BloodSparrow: #40 16-06-13 18:16 Εμενα μου θυμήσατε ενα κοριτσι που γνωρισα μικρος σε κάτι τσουλήθρες τη σκεφτόμουν ολο το βραδυ,αφοτου με πηραν οι γονεις μου και φυγαμε με το αυτοκινητο περασαν βεβαια πολλα χρονια,αλλα τη θυμαμαι ακομη πολυ ωραια κοπελα , ειχε και μια φιλη της μαζι αυτα ειναι τα ανεκπληρωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Andante BatGuin Unicorn30 _Aggelos123 jul25 stefan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θάλεια: Αλήθεια τώρα; Click για ανάπτυξη... Με ξενερωσε το Gif σου.Περιμενα περισσοτερα απο εσενα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Andante Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Andante αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 274 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:50 Ο Andante έγραψε: #28 16-06-13 16:50 Μην ακούς μάγκα μου τις καρακάξες εδώ που σου δίνουν "συμβουλές"....Δεν θές να γίνεις δούλος της κάθε κατίνας επειδή αποφάσισε να σε φιλήσει στο άκυρο και αύριο μπορεί να μη σε ξέρει. Ακουσε με και δεν θα χάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:51 Ο Psycho(Βασίλης): #29 16-06-13 16:51 μαρία δε ξέρω τίποτα δυστυχώς θάλεια γούστα είναι αυτά,παρολ αυτά αν θα κατέβεις σε κανα beachόμπαρο στην αθήνα στείλε ένα πμ και θα περάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:54 Η Θάλεια έγραψε: #30 16-06-13 16:54 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Με ξενερωσε το Gif σου.Περιμενα περισσοτερα απο εσενα. Click για ανάπτυξη... Μου είχες πει ότι είναι καύλα τα gif μου ρε Χάουζ, όχι και οι εικόνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:56 Ο Ironboy έγραψε: #31 16-06-13 16:56 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): μαρία δε ξέρω τίποτα δυστυχώς θάλεια γούστα είναι αυτά,παρολ αυτά αν θα κατέβεις σε κανα beachόμπαρο στην αθήνα στείλε ένα πμ και θα περάσω Click για ανάπτυξη... Μπες facebook.Σίγουρα θα είχε Nightstories ή τίποτα τέτοιο αφού μου λες ότι είναι εκδήλωση .Δες την σε φωτογραφία που θα έχει βγει σίγουρα σαν καλό κορίτσι της ηλικίας της Βρίσκεις το profil της και έζησες εσύ καλά και εμείς καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 125423 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:56 Ο Guest 125423: #32 16-06-13 16:56 Αρχική Δημοσίευση από Andante: Μην ακούς μάγκα μου τις καρακάξες εδώ που σου δίνουν "συμβουλές"....Δεν θές να γίνεις δούλος της κάθε κατίνας επειδή αποφάσισε να σε φιλήσει στο άκυρο και αύριο μπορεί να μη σε ξέρει. Ακουσε με και δεν θα χάσεις. Click για ανάπτυξη... Καρακάξες? Σ' ευχαριστούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:58 Ο Psycho(Βασίλης): #33 16-06-13 16:58 Δεν είχε nightstories ή κάτι παρόμοιο δυστυχώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 17:00 Ο Ironboy έγραψε: #34 16-06-13 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Δεν είχε nightstories ή κάτι παρόμοιο δυστυχώς. Click για ανάπτυξη... DOOMED!!!! Φιλέ είσαι 16 χρονών σιγά μην το θεωρείς ανεκπλήρωτο έρωτα!Βγες και σήμερα να γνωρίσεις μια άλλη να ξεσκάσεις.Όρεξη να έχεις να βγαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 17:02 Ο Psycho(Βασίλης): #35 16-06-13 17:02 Πλάκα πλάκα έχει μία μιλφάρα σερβιτόρα στο μπαράκι της γειτονιάς. Θα πάω σήμερα. Αλλά η κοπελιά έσκιζε φίλε,τι να σου πω μπορεί να μην είναι ανεκπλήρωτος έρωτας,αλλά είναι ανεκπλήρωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 17:17 Ο Ironboy έγραψε: #36 16-06-13 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Πλάκα πλάκα έχει μία μιλφάρα σερβιτόρα στο μπαράκι της γειτονιάς. Θα πάω σήμερα. Αλλά η κοπελιά έσκιζε φίλε,τι να σου πω μπορεί να μην είναι ανεκπλήρωτος έρωτας,αλλά είναι ανεκπλήρωτο. Click για ανάπτυξη... Ανεκπλήρωτο 1 night-stand! Οκ μαν το πιάσαμε το υπονοούμενο βουρ στην σερβιτόρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 17:48 Ο Dias έγραψε: #37 16-06-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Μόνο το όνομα της ξέρω. Click για ανάπτυξη... Βασίλη, κυνηγάς ένα μακρινό αστέρι. Για να είσαι εντάξει με τον εαυτό σου θα κάνεις ότι μπορείς, ας είναι οι ελπίδες μηδαμινές. Ένας τρόπος είναι ο "ηλεκτρονικός" που σου είπαν άλλοι. Υπάρχει και ο παραδοσιακός του αστυνόμου Μπέκα. Πας στο μπαρ μήπως μάθεις το σχολείο της. Αν τα καταφέρεις στήνεσαι εκεί περιμένοντάς να έρθει για τα αποτελέσματα. Ίσως έρθει ίσως όχι. Μπορεί να έρθει και να μην τη γνωρίσεις. Ξέρεις πώς μεταμορφώνονται τα κορίτσια στις βραδινές εξόδους. Τι πιο πιθανό είναι να μην πετύχεις τίποτα, θα έχεις όμως κάνει ότι περνά από το χέρι σου. Θα μείνεις με τη γεύση του φιλιού της και την αίσθηση του αγγίσματός της. Θα την ξεχάσεις γρήγορα. Όμως η ελπίδα θα μείνει και κάποιες φορές θα νομίζεις ότι την αναγνώρισες σε κάποια άγνωστη. Ποιος ξέρει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairou Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 18:11 Η mairou έγραψε: #38 16-06-13 18:11 Πωω μου θύμισες εκείνο το μαναράκι που είχα γνωρίσει στο καράβι για αίγινα.. τέσπα σε 3-4 μέρες βδομάδα το πολύ πιστεύω θα την έχεις ξεχάσει έτσι γίνεται συνήθως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 18:15 Ο Ironboy έγραψε: #39 16-06-13 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Βασίλη, κυνηγάς ένα μακρινό αστέρι. Για να είσαι εντάξει με τον εαυτό σου θα κάνεις ότι μπορείς, ας είναι οι ελπίδες μηδαμινές. Ένας τρόπος είναι ο "ηλεκτρονικός" που σου είπαν άλλοι. Υπάρχει και ο παραδοσιακός του αστυνόμου Μπέκα. Πας στο μπαρ μήπως μάθεις το σχολείο της. Αν τα καταφέρεις στήνεσαι εκεί περιμένοντάς να έρθει για τα αποτελέσματα. Ίσως έρθει ίσως όχι. Μπορεί να έρθει και να μην τη γνωρίσεις. Ξέρεις πώς μεταμορφώνονται τα κορίτσια στις βραδινές εξόδους. Τι πιο πιθανό είναι να μην πετύχεις τίποτα, θα έχεις όμως κάνει ότι περνά από το χέρι σου. Θα μείνεις με τη γεύση του φιλιού της και την αίσθηση του αγγίσματός της. Θα την ξεχάσεις γρήγορα. Όμως η ελπίδα θα μείνει και κάποιες φορές θα νομίζεις ότι την αναγνώρισες σε κάποια άγνωστη. Ποιος ξέρει? Click για ανάπτυξη... Meanwhile in a parallel universe... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BloodSparrow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BloodSparrow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 18:16 Ο BloodSparrow: #40 16-06-13 18:16 Εμενα μου θυμήσατε ενα κοριτσι που γνωρισα μικρος σε κάτι τσουλήθρες τη σκεφτόμουν ολο το βραδυ,αφοτου με πηραν οι γονεις μου και φυγαμε με το αυτοκινητο περασαν βεβαια πολλα χρονια,αλλα τη θυμαμαι ακομη πολυ ωραια κοπελα , ειχε και μια φιλη της μαζι αυτα ειναι τα ανεκπληρωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Andante BatGuin Unicorn30 _Aggelos123 jul25 stefan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μην ακούς μάγκα μου τις καρακάξες εδώ που σου δίνουν "συμβουλές"....Δεν θές να γίνεις δούλος της κάθε κατίνας επειδή αποφάσισε να σε φιλήσει στο άκυρο και αύριο μπορεί να μη σε ξέρει. Ακουσε με και δεν θα χάσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:51 Ο Psycho(Βασίλης): #29 16-06-13 16:51 μαρία δε ξέρω τίποτα δυστυχώς θάλεια γούστα είναι αυτά,παρολ αυτά αν θα κατέβεις σε κανα beachόμπαρο στην αθήνα στείλε ένα πμ και θα περάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:54 Η Θάλεια έγραψε: #30 16-06-13 16:54 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Με ξενερωσε το Gif σου.Περιμενα περισσοτερα απο εσενα. Click για ανάπτυξη... Μου είχες πει ότι είναι καύλα τα gif μου ρε Χάουζ, όχι και οι εικόνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:56 Ο Ironboy έγραψε: #31 16-06-13 16:56 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): μαρία δε ξέρω τίποτα δυστυχώς θάλεια γούστα είναι αυτά,παρολ αυτά αν θα κατέβεις σε κανα beachόμπαρο στην αθήνα στείλε ένα πμ και θα περάσω Click για ανάπτυξη... Μπες facebook.Σίγουρα θα είχε Nightstories ή τίποτα τέτοιο αφού μου λες ότι είναι εκδήλωση .Δες την σε φωτογραφία που θα έχει βγει σίγουρα σαν καλό κορίτσι της ηλικίας της Βρίσκεις το profil της και έζησες εσύ καλά και εμείς καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 125423 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:56 Ο Guest 125423: #32 16-06-13 16:56 Αρχική Δημοσίευση από Andante: Μην ακούς μάγκα μου τις καρακάξες εδώ που σου δίνουν "συμβουλές"....Δεν θές να γίνεις δούλος της κάθε κατίνας επειδή αποφάσισε να σε φιλήσει στο άκυρο και αύριο μπορεί να μη σε ξέρει. Ακουσε με και δεν θα χάσεις. Click για ανάπτυξη... Καρακάξες? Σ' ευχαριστούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:58 Ο Psycho(Βασίλης): #33 16-06-13 16:58 Δεν είχε nightstories ή κάτι παρόμοιο δυστυχώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 17:00 Ο Ironboy έγραψε: #34 16-06-13 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Δεν είχε nightstories ή κάτι παρόμοιο δυστυχώς. Click για ανάπτυξη... DOOMED!!!! Φιλέ είσαι 16 χρονών σιγά μην το θεωρείς ανεκπλήρωτο έρωτα!Βγες και σήμερα να γνωρίσεις μια άλλη να ξεσκάσεις.Όρεξη να έχεις να βγαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 17:02 Ο Psycho(Βασίλης): #35 16-06-13 17:02 Πλάκα πλάκα έχει μία μιλφάρα σερβιτόρα στο μπαράκι της γειτονιάς. Θα πάω σήμερα. Αλλά η κοπελιά έσκιζε φίλε,τι να σου πω μπορεί να μην είναι ανεκπλήρωτος έρωτας,αλλά είναι ανεκπλήρωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 17:17 Ο Ironboy έγραψε: #36 16-06-13 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Πλάκα πλάκα έχει μία μιλφάρα σερβιτόρα στο μπαράκι της γειτονιάς. Θα πάω σήμερα. Αλλά η κοπελιά έσκιζε φίλε,τι να σου πω μπορεί να μην είναι ανεκπλήρωτος έρωτας,αλλά είναι ανεκπλήρωτο. Click για ανάπτυξη... Ανεκπλήρωτο 1 night-stand! Οκ μαν το πιάσαμε το υπονοούμενο βουρ στην σερβιτόρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 17:48 Ο Dias έγραψε: #37 16-06-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Μόνο το όνομα της ξέρω. Click για ανάπτυξη... Βασίλη, κυνηγάς ένα μακρινό αστέρι. Για να είσαι εντάξει με τον εαυτό σου θα κάνεις ότι μπορείς, ας είναι οι ελπίδες μηδαμινές. Ένας τρόπος είναι ο "ηλεκτρονικός" που σου είπαν άλλοι. Υπάρχει και ο παραδοσιακός του αστυνόμου Μπέκα. Πας στο μπαρ μήπως μάθεις το σχολείο της. Αν τα καταφέρεις στήνεσαι εκεί περιμένοντάς να έρθει για τα αποτελέσματα. Ίσως έρθει ίσως όχι. Μπορεί να έρθει και να μην τη γνωρίσεις. Ξέρεις πώς μεταμορφώνονται τα κορίτσια στις βραδινές εξόδους. Τι πιο πιθανό είναι να μην πετύχεις τίποτα, θα έχεις όμως κάνει ότι περνά από το χέρι σου. Θα μείνεις με τη γεύση του φιλιού της και την αίσθηση του αγγίσματός της. Θα την ξεχάσεις γρήγορα. Όμως η ελπίδα θα μείνει και κάποιες φορές θα νομίζεις ότι την αναγνώρισες σε κάποια άγνωστη. Ποιος ξέρει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairou Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 18:11 Η mairou έγραψε: #38 16-06-13 18:11 Πωω μου θύμισες εκείνο το μαναράκι που είχα γνωρίσει στο καράβι για αίγινα.. τέσπα σε 3-4 μέρες βδομάδα το πολύ πιστεύω θα την έχεις ξεχάσει έτσι γίνεται συνήθως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 18:15 Ο Ironboy έγραψε: #39 16-06-13 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Βασίλη, κυνηγάς ένα μακρινό αστέρι. Για να είσαι εντάξει με τον εαυτό σου θα κάνεις ότι μπορείς, ας είναι οι ελπίδες μηδαμινές. Ένας τρόπος είναι ο "ηλεκτρονικός" που σου είπαν άλλοι. Υπάρχει και ο παραδοσιακός του αστυνόμου Μπέκα. Πας στο μπαρ μήπως μάθεις το σχολείο της. Αν τα καταφέρεις στήνεσαι εκεί περιμένοντάς να έρθει για τα αποτελέσματα. Ίσως έρθει ίσως όχι. Μπορεί να έρθει και να μην τη γνωρίσεις. Ξέρεις πώς μεταμορφώνονται τα κορίτσια στις βραδινές εξόδους. Τι πιο πιθανό είναι να μην πετύχεις τίποτα, θα έχεις όμως κάνει ότι περνά από το χέρι σου. Θα μείνεις με τη γεύση του φιλιού της και την αίσθηση του αγγίσματός της. Θα την ξεχάσεις γρήγορα. Όμως η ελπίδα θα μείνει και κάποιες φορές θα νομίζεις ότι την αναγνώρισες σε κάποια άγνωστη. Ποιος ξέρει? Click για ανάπτυξη... Meanwhile in a parallel universe... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BloodSparrow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BloodSparrow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 18:16 Ο BloodSparrow: #40 16-06-13 18:16 Εμενα μου θυμήσατε ενα κοριτσι που γνωρισα μικρος σε κάτι τσουλήθρες τη σκεφτόμουν ολο το βραδυ,αφοτου με πηραν οι γονεις μου και φυγαμε με το αυτοκινητο περασαν βεβαια πολλα χρονια,αλλα τη θυμαμαι ακομη πολυ ωραια κοπελα , ειχε και μια φιλη της μαζι αυτα ειναι τα ανεκπληρωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Andante BatGuin Unicorn30 _Aggelos123 jul25 stefan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μαρία δε ξέρω τίποτα δυστυχώς θάλεια γούστα είναι αυτά,παρολ αυτά αν θα κατέβεις σε κανα beachόμπαρο στην αθήνα στείλε ένα πμ και θα περάσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θάλεια Διάσημο μέλος Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3.424 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:54 Η Θάλεια έγραψε: #30 16-06-13 16:54 Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Με ξενερωσε το Gif σου.Περιμενα περισσοτερα απο εσενα. Click για ανάπτυξη... Μου είχες πει ότι είναι καύλα τα gif μου ρε Χάουζ, όχι και οι εικόνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:56 Ο Ironboy έγραψε: #31 16-06-13 16:56 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): μαρία δε ξέρω τίποτα δυστυχώς θάλεια γούστα είναι αυτά,παρολ αυτά αν θα κατέβεις σε κανα beachόμπαρο στην αθήνα στείλε ένα πμ και θα περάσω Click για ανάπτυξη... Μπες facebook.Σίγουρα θα είχε Nightstories ή τίποτα τέτοιο αφού μου λες ότι είναι εκδήλωση .Δες την σε φωτογραφία που θα έχει βγει σίγουρα σαν καλό κορίτσι της ηλικίας της Βρίσκεις το profil της και έζησες εσύ καλά και εμείς καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 125423 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:56 Ο Guest 125423: #32 16-06-13 16:56 Αρχική Δημοσίευση από Andante: Μην ακούς μάγκα μου τις καρακάξες εδώ που σου δίνουν "συμβουλές"....Δεν θές να γίνεις δούλος της κάθε κατίνας επειδή αποφάσισε να σε φιλήσει στο άκυρο και αύριο μπορεί να μη σε ξέρει. Ακουσε με και δεν θα χάσεις. Click για ανάπτυξη... Καρακάξες? Σ' ευχαριστούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:58 Ο Psycho(Βασίλης): #33 16-06-13 16:58 Δεν είχε nightstories ή κάτι παρόμοιο δυστυχώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 17:00 Ο Ironboy έγραψε: #34 16-06-13 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Δεν είχε nightstories ή κάτι παρόμοιο δυστυχώς. Click για ανάπτυξη... DOOMED!!!! Φιλέ είσαι 16 χρονών σιγά μην το θεωρείς ανεκπλήρωτο έρωτα!Βγες και σήμερα να γνωρίσεις μια άλλη να ξεσκάσεις.Όρεξη να έχεις να βγαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 17:02 Ο Psycho(Βασίλης): #35 16-06-13 17:02 Πλάκα πλάκα έχει μία μιλφάρα σερβιτόρα στο μπαράκι της γειτονιάς. Θα πάω σήμερα. Αλλά η κοπελιά έσκιζε φίλε,τι να σου πω μπορεί να μην είναι ανεκπλήρωτος έρωτας,αλλά είναι ανεκπλήρωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 17:17 Ο Ironboy έγραψε: #36 16-06-13 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Πλάκα πλάκα έχει μία μιλφάρα σερβιτόρα στο μπαράκι της γειτονιάς. Θα πάω σήμερα. Αλλά η κοπελιά έσκιζε φίλε,τι να σου πω μπορεί να μην είναι ανεκπλήρωτος έρωτας,αλλά είναι ανεκπλήρωτο. Click για ανάπτυξη... Ανεκπλήρωτο 1 night-stand! Οκ μαν το πιάσαμε το υπονοούμενο βουρ στην σερβιτόρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 17:48 Ο Dias έγραψε: #37 16-06-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Μόνο το όνομα της ξέρω. Click για ανάπτυξη... Βασίλη, κυνηγάς ένα μακρινό αστέρι. Για να είσαι εντάξει με τον εαυτό σου θα κάνεις ότι μπορείς, ας είναι οι ελπίδες μηδαμινές. Ένας τρόπος είναι ο "ηλεκτρονικός" που σου είπαν άλλοι. Υπάρχει και ο παραδοσιακός του αστυνόμου Μπέκα. Πας στο μπαρ μήπως μάθεις το σχολείο της. Αν τα καταφέρεις στήνεσαι εκεί περιμένοντάς να έρθει για τα αποτελέσματα. Ίσως έρθει ίσως όχι. Μπορεί να έρθει και να μην τη γνωρίσεις. Ξέρεις πώς μεταμορφώνονται τα κορίτσια στις βραδινές εξόδους. Τι πιο πιθανό είναι να μην πετύχεις τίποτα, θα έχεις όμως κάνει ότι περνά από το χέρι σου. Θα μείνεις με τη γεύση του φιλιού της και την αίσθηση του αγγίσματός της. Θα την ξεχάσεις γρήγορα. Όμως η ελπίδα θα μείνει και κάποιες φορές θα νομίζεις ότι την αναγνώρισες σε κάποια άγνωστη. Ποιος ξέρει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairou Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 18:11 Η mairou έγραψε: #38 16-06-13 18:11 Πωω μου θύμισες εκείνο το μαναράκι που είχα γνωρίσει στο καράβι για αίγινα.. τέσπα σε 3-4 μέρες βδομάδα το πολύ πιστεύω θα την έχεις ξεχάσει έτσι γίνεται συνήθως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 18:15 Ο Ironboy έγραψε: #39 16-06-13 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Βασίλη, κυνηγάς ένα μακρινό αστέρι. Για να είσαι εντάξει με τον εαυτό σου θα κάνεις ότι μπορείς, ας είναι οι ελπίδες μηδαμινές. Ένας τρόπος είναι ο "ηλεκτρονικός" που σου είπαν άλλοι. Υπάρχει και ο παραδοσιακός του αστυνόμου Μπέκα. Πας στο μπαρ μήπως μάθεις το σχολείο της. Αν τα καταφέρεις στήνεσαι εκεί περιμένοντάς να έρθει για τα αποτελέσματα. Ίσως έρθει ίσως όχι. Μπορεί να έρθει και να μην τη γνωρίσεις. Ξέρεις πώς μεταμορφώνονται τα κορίτσια στις βραδινές εξόδους. Τι πιο πιθανό είναι να μην πετύχεις τίποτα, θα έχεις όμως κάνει ότι περνά από το χέρι σου. Θα μείνεις με τη γεύση του φιλιού της και την αίσθηση του αγγίσματός της. Θα την ξεχάσεις γρήγορα. Όμως η ελπίδα θα μείνει και κάποιες φορές θα νομίζεις ότι την αναγνώρισες σε κάποια άγνωστη. Ποιος ξέρει? Click για ανάπτυξη... Meanwhile in a parallel universe... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BloodSparrow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BloodSparrow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 18:16 Ο BloodSparrow: #40 16-06-13 18:16 Εμενα μου θυμήσατε ενα κοριτσι που γνωρισα μικρος σε κάτι τσουλήθρες τη σκεφτόμουν ολο το βραδυ,αφοτου με πηραν οι γονεις μου και φυγαμε με το αυτοκινητο περασαν βεβαια πολλα χρονια,αλλα τη θυμαμαι ακομη πολυ ωραια κοπελα , ειχε και μια φιλη της μαζι αυτα ειναι τα ανεκπληρωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Andante BatGuin Unicorn30 _Aggelos123 jul25 stefan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από DrHouse: Με ξενερωσε το Gif σου.Περιμενα περισσοτερα απο εσενα. Click για ανάπτυξη... Μου είχες πει ότι είναι καύλα τα gif μου ρε Χάουζ, όχι και οι εικόνες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:56 Ο Ironboy έγραψε: #31 16-06-13 16:56 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): μαρία δε ξέρω τίποτα δυστυχώς θάλεια γούστα είναι αυτά,παρολ αυτά αν θα κατέβεις σε κανα beachόμπαρο στην αθήνα στείλε ένα πμ και θα περάσω Click για ανάπτυξη... Μπες facebook.Σίγουρα θα είχε Nightstories ή τίποτα τέτοιο αφού μου λες ότι είναι εκδήλωση .Δες την σε φωτογραφία που θα έχει βγει σίγουρα σαν καλό κορίτσι της ηλικίας της Βρίσκεις το profil της και έζησες εσύ καλά και εμείς καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Guest 125423 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:56 Ο Guest 125423: #32 16-06-13 16:56 Αρχική Δημοσίευση από Andante: Μην ακούς μάγκα μου τις καρακάξες εδώ που σου δίνουν "συμβουλές"....Δεν θές να γίνεις δούλος της κάθε κατίνας επειδή αποφάσισε να σε φιλήσει στο άκυρο και αύριο μπορεί να μη σε ξέρει. Ακουσε με και δεν θα χάσεις. Click για ανάπτυξη... Καρακάξες? Σ' ευχαριστούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:58 Ο Psycho(Βασίλης): #33 16-06-13 16:58 Δεν είχε nightstories ή κάτι παρόμοιο δυστυχώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 17:00 Ο Ironboy έγραψε: #34 16-06-13 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Δεν είχε nightstories ή κάτι παρόμοιο δυστυχώς. Click για ανάπτυξη... DOOMED!!!! Φιλέ είσαι 16 χρονών σιγά μην το θεωρείς ανεκπλήρωτο έρωτα!Βγες και σήμερα να γνωρίσεις μια άλλη να ξεσκάσεις.Όρεξη να έχεις να βγαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 17:02 Ο Psycho(Βασίλης): #35 16-06-13 17:02 Πλάκα πλάκα έχει μία μιλφάρα σερβιτόρα στο μπαράκι της γειτονιάς. Θα πάω σήμερα. Αλλά η κοπελιά έσκιζε φίλε,τι να σου πω μπορεί να μην είναι ανεκπλήρωτος έρωτας,αλλά είναι ανεκπλήρωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 17:17 Ο Ironboy έγραψε: #36 16-06-13 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Πλάκα πλάκα έχει μία μιλφάρα σερβιτόρα στο μπαράκι της γειτονιάς. Θα πάω σήμερα. Αλλά η κοπελιά έσκιζε φίλε,τι να σου πω μπορεί να μην είναι ανεκπλήρωτος έρωτας,αλλά είναι ανεκπλήρωτο. Click για ανάπτυξη... Ανεκπλήρωτο 1 night-stand! Οκ μαν το πιάσαμε το υπονοούμενο βουρ στην σερβιτόρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 17:48 Ο Dias έγραψε: #37 16-06-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Μόνο το όνομα της ξέρω. Click για ανάπτυξη... Βασίλη, κυνηγάς ένα μακρινό αστέρι. Για να είσαι εντάξει με τον εαυτό σου θα κάνεις ότι μπορείς, ας είναι οι ελπίδες μηδαμινές. Ένας τρόπος είναι ο "ηλεκτρονικός" που σου είπαν άλλοι. Υπάρχει και ο παραδοσιακός του αστυνόμου Μπέκα. Πας στο μπαρ μήπως μάθεις το σχολείο της. Αν τα καταφέρεις στήνεσαι εκεί περιμένοντάς να έρθει για τα αποτελέσματα. Ίσως έρθει ίσως όχι. Μπορεί να έρθει και να μην τη γνωρίσεις. Ξέρεις πώς μεταμορφώνονται τα κορίτσια στις βραδινές εξόδους. Τι πιο πιθανό είναι να μην πετύχεις τίποτα, θα έχεις όμως κάνει ότι περνά από το χέρι σου. Θα μείνεις με τη γεύση του φιλιού της και την αίσθηση του αγγίσματός της. Θα την ξεχάσεις γρήγορα. Όμως η ελπίδα θα μείνει και κάποιες φορές θα νομίζεις ότι την αναγνώρισες σε κάποια άγνωστη. Ποιος ξέρει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairou Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 18:11 Η mairou έγραψε: #38 16-06-13 18:11 Πωω μου θύμισες εκείνο το μαναράκι που είχα γνωρίσει στο καράβι για αίγινα.. τέσπα σε 3-4 μέρες βδομάδα το πολύ πιστεύω θα την έχεις ξεχάσει έτσι γίνεται συνήθως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 18:15 Ο Ironboy έγραψε: #39 16-06-13 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Βασίλη, κυνηγάς ένα μακρινό αστέρι. Για να είσαι εντάξει με τον εαυτό σου θα κάνεις ότι μπορείς, ας είναι οι ελπίδες μηδαμινές. Ένας τρόπος είναι ο "ηλεκτρονικός" που σου είπαν άλλοι. Υπάρχει και ο παραδοσιακός του αστυνόμου Μπέκα. Πας στο μπαρ μήπως μάθεις το σχολείο της. Αν τα καταφέρεις στήνεσαι εκεί περιμένοντάς να έρθει για τα αποτελέσματα. Ίσως έρθει ίσως όχι. Μπορεί να έρθει και να μην τη γνωρίσεις. Ξέρεις πώς μεταμορφώνονται τα κορίτσια στις βραδινές εξόδους. Τι πιο πιθανό είναι να μην πετύχεις τίποτα, θα έχεις όμως κάνει ότι περνά από το χέρι σου. Θα μείνεις με τη γεύση του φιλιού της και την αίσθηση του αγγίσματός της. Θα την ξεχάσεις γρήγορα. Όμως η ελπίδα θα μείνει και κάποιες φορές θα νομίζεις ότι την αναγνώρισες σε κάποια άγνωστη. Ποιος ξέρει? Click για ανάπτυξη... Meanwhile in a parallel universe... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BloodSparrow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BloodSparrow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 18:16 Ο BloodSparrow: #40 16-06-13 18:16 Εμενα μου θυμήσατε ενα κοριτσι που γνωρισα μικρος σε κάτι τσουλήθρες τη σκεφτόμουν ολο το βραδυ,αφοτου με πηραν οι γονεις μου και φυγαμε με το αυτοκινητο περασαν βεβαια πολλα χρονια,αλλα τη θυμαμαι ακομη πολυ ωραια κοπελα , ειχε και μια φιλη της μαζι αυτα ειναι τα ανεκπληρωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Andante BatGuin Unicorn30 _Aggelos123 jul25 stefan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): μαρία δε ξέρω τίποτα δυστυχώς θάλεια γούστα είναι αυτά,παρολ αυτά αν θα κατέβεις σε κανα beachόμπαρο στην αθήνα στείλε ένα πμ και θα περάσω Click για ανάπτυξη... Μπες facebook.Σίγουρα θα είχε Nightstories ή τίποτα τέτοιο αφού μου λες ότι είναι εκδήλωση .Δες την σε φωτογραφία που θα έχει βγει σίγουρα σαν καλό κορίτσι της ηλικίας της Βρίσκεις το profil της και έζησες εσύ καλά και εμείς καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest 125423 Επισκέπτης Ο/Η @ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν@. Είναι διαγραμμένος λογαριασμός. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:56 Ο Guest 125423: #32 16-06-13 16:56 Αρχική Δημοσίευση από Andante: Μην ακούς μάγκα μου τις καρακάξες εδώ που σου δίνουν "συμβουλές"....Δεν θές να γίνεις δούλος της κάθε κατίνας επειδή αποφάσισε να σε φιλήσει στο άκυρο και αύριο μπορεί να μη σε ξέρει. Ακουσε με και δεν θα χάσεις. Click για ανάπτυξη... Καρακάξες? Σ' ευχαριστούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:58 Ο Psycho(Βασίλης): #33 16-06-13 16:58 Δεν είχε nightstories ή κάτι παρόμοιο δυστυχώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 17:00 Ο Ironboy έγραψε: #34 16-06-13 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Δεν είχε nightstories ή κάτι παρόμοιο δυστυχώς. Click για ανάπτυξη... DOOMED!!!! Φιλέ είσαι 16 χρονών σιγά μην το θεωρείς ανεκπλήρωτο έρωτα!Βγες και σήμερα να γνωρίσεις μια άλλη να ξεσκάσεις.Όρεξη να έχεις να βγαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 17:02 Ο Psycho(Βασίλης): #35 16-06-13 17:02 Πλάκα πλάκα έχει μία μιλφάρα σερβιτόρα στο μπαράκι της γειτονιάς. Θα πάω σήμερα. Αλλά η κοπελιά έσκιζε φίλε,τι να σου πω μπορεί να μην είναι ανεκπλήρωτος έρωτας,αλλά είναι ανεκπλήρωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 17:17 Ο Ironboy έγραψε: #36 16-06-13 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Πλάκα πλάκα έχει μία μιλφάρα σερβιτόρα στο μπαράκι της γειτονιάς. Θα πάω σήμερα. Αλλά η κοπελιά έσκιζε φίλε,τι να σου πω μπορεί να μην είναι ανεκπλήρωτος έρωτας,αλλά είναι ανεκπλήρωτο. Click για ανάπτυξη... Ανεκπλήρωτο 1 night-stand! Οκ μαν το πιάσαμε το υπονοούμενο βουρ στην σερβιτόρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 17:48 Ο Dias έγραψε: #37 16-06-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Μόνο το όνομα της ξέρω. Click για ανάπτυξη... Βασίλη, κυνηγάς ένα μακρινό αστέρι. Για να είσαι εντάξει με τον εαυτό σου θα κάνεις ότι μπορείς, ας είναι οι ελπίδες μηδαμινές. Ένας τρόπος είναι ο "ηλεκτρονικός" που σου είπαν άλλοι. Υπάρχει και ο παραδοσιακός του αστυνόμου Μπέκα. Πας στο μπαρ μήπως μάθεις το σχολείο της. Αν τα καταφέρεις στήνεσαι εκεί περιμένοντάς να έρθει για τα αποτελέσματα. Ίσως έρθει ίσως όχι. Μπορεί να έρθει και να μην τη γνωρίσεις. Ξέρεις πώς μεταμορφώνονται τα κορίτσια στις βραδινές εξόδους. Τι πιο πιθανό είναι να μην πετύχεις τίποτα, θα έχεις όμως κάνει ότι περνά από το χέρι σου. Θα μείνεις με τη γεύση του φιλιού της και την αίσθηση του αγγίσματός της. Θα την ξεχάσεις γρήγορα. Όμως η ελπίδα θα μείνει και κάποιες φορές θα νομίζεις ότι την αναγνώρισες σε κάποια άγνωστη. Ποιος ξέρει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairou Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 18:11 Η mairou έγραψε: #38 16-06-13 18:11 Πωω μου θύμισες εκείνο το μαναράκι που είχα γνωρίσει στο καράβι για αίγινα.. τέσπα σε 3-4 μέρες βδομάδα το πολύ πιστεύω θα την έχεις ξεχάσει έτσι γίνεται συνήθως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 18:15 Ο Ironboy έγραψε: #39 16-06-13 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Βασίλη, κυνηγάς ένα μακρινό αστέρι. Για να είσαι εντάξει με τον εαυτό σου θα κάνεις ότι μπορείς, ας είναι οι ελπίδες μηδαμινές. Ένας τρόπος είναι ο "ηλεκτρονικός" που σου είπαν άλλοι. Υπάρχει και ο παραδοσιακός του αστυνόμου Μπέκα. Πας στο μπαρ μήπως μάθεις το σχολείο της. Αν τα καταφέρεις στήνεσαι εκεί περιμένοντάς να έρθει για τα αποτελέσματα. Ίσως έρθει ίσως όχι. Μπορεί να έρθει και να μην τη γνωρίσεις. Ξέρεις πώς μεταμορφώνονται τα κορίτσια στις βραδινές εξόδους. Τι πιο πιθανό είναι να μην πετύχεις τίποτα, θα έχεις όμως κάνει ότι περνά από το χέρι σου. Θα μείνεις με τη γεύση του φιλιού της και την αίσθηση του αγγίσματός της. Θα την ξεχάσεις γρήγορα. Όμως η ελπίδα θα μείνει και κάποιες φορές θα νομίζεις ότι την αναγνώρισες σε κάποια άγνωστη. Ποιος ξέρει? Click για ανάπτυξη... Meanwhile in a parallel universe... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BloodSparrow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BloodSparrow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 18:16 Ο BloodSparrow: #40 16-06-13 18:16 Εμενα μου θυμήσατε ενα κοριτσι που γνωρισα μικρος σε κάτι τσουλήθρες τη σκεφτόμουν ολο το βραδυ,αφοτου με πηραν οι γονεις μου και φυγαμε με το αυτοκινητο περασαν βεβαια πολλα χρονια,αλλα τη θυμαμαι ακομη πολυ ωραια κοπελα , ειχε και μια φιλη της μαζι αυτα ειναι τα ανεκπληρωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Andante BatGuin Unicorn30 _Aggelos123 jul25 stefan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Andante: Μην ακούς μάγκα μου τις καρακάξες εδώ που σου δίνουν "συμβουλές"....Δεν θές να γίνεις δούλος της κάθε κατίνας επειδή αποφάσισε να σε φιλήσει στο άκυρο και αύριο μπορεί να μη σε ξέρει. Ακουσε με και δεν θα χάσεις. Click για ανάπτυξη... Καρακάξες? Σ' ευχαριστούμε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 16:58 Ο Psycho(Βασίλης): #33 16-06-13 16:58 Δεν είχε nightstories ή κάτι παρόμοιο δυστυχώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 17:00 Ο Ironboy έγραψε: #34 16-06-13 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Δεν είχε nightstories ή κάτι παρόμοιο δυστυχώς. Click για ανάπτυξη... DOOMED!!!! Φιλέ είσαι 16 χρονών σιγά μην το θεωρείς ανεκπλήρωτο έρωτα!Βγες και σήμερα να γνωρίσεις μια άλλη να ξεσκάσεις.Όρεξη να έχεις να βγαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 17:02 Ο Psycho(Βασίλης): #35 16-06-13 17:02 Πλάκα πλάκα έχει μία μιλφάρα σερβιτόρα στο μπαράκι της γειτονιάς. Θα πάω σήμερα. Αλλά η κοπελιά έσκιζε φίλε,τι να σου πω μπορεί να μην είναι ανεκπλήρωτος έρωτας,αλλά είναι ανεκπλήρωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 17:17 Ο Ironboy έγραψε: #36 16-06-13 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Πλάκα πλάκα έχει μία μιλφάρα σερβιτόρα στο μπαράκι της γειτονιάς. Θα πάω σήμερα. Αλλά η κοπελιά έσκιζε φίλε,τι να σου πω μπορεί να μην είναι ανεκπλήρωτος έρωτας,αλλά είναι ανεκπλήρωτο. Click για ανάπτυξη... Ανεκπλήρωτο 1 night-stand! Οκ μαν το πιάσαμε το υπονοούμενο βουρ στην σερβιτόρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 17:48 Ο Dias έγραψε: #37 16-06-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Μόνο το όνομα της ξέρω. Click για ανάπτυξη... Βασίλη, κυνηγάς ένα μακρινό αστέρι. Για να είσαι εντάξει με τον εαυτό σου θα κάνεις ότι μπορείς, ας είναι οι ελπίδες μηδαμινές. Ένας τρόπος είναι ο "ηλεκτρονικός" που σου είπαν άλλοι. Υπάρχει και ο παραδοσιακός του αστυνόμου Μπέκα. Πας στο μπαρ μήπως μάθεις το σχολείο της. Αν τα καταφέρεις στήνεσαι εκεί περιμένοντάς να έρθει για τα αποτελέσματα. Ίσως έρθει ίσως όχι. Μπορεί να έρθει και να μην τη γνωρίσεις. Ξέρεις πώς μεταμορφώνονται τα κορίτσια στις βραδινές εξόδους. Τι πιο πιθανό είναι να μην πετύχεις τίποτα, θα έχεις όμως κάνει ότι περνά από το χέρι σου. Θα μείνεις με τη γεύση του φιλιού της και την αίσθηση του αγγίσματός της. Θα την ξεχάσεις γρήγορα. Όμως η ελπίδα θα μείνει και κάποιες φορές θα νομίζεις ότι την αναγνώρισες σε κάποια άγνωστη. Ποιος ξέρει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairou Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 18:11 Η mairou έγραψε: #38 16-06-13 18:11 Πωω μου θύμισες εκείνο το μαναράκι που είχα γνωρίσει στο καράβι για αίγινα.. τέσπα σε 3-4 μέρες βδομάδα το πολύ πιστεύω θα την έχεις ξεχάσει έτσι γίνεται συνήθως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 18:15 Ο Ironboy έγραψε: #39 16-06-13 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Βασίλη, κυνηγάς ένα μακρινό αστέρι. Για να είσαι εντάξει με τον εαυτό σου θα κάνεις ότι μπορείς, ας είναι οι ελπίδες μηδαμινές. Ένας τρόπος είναι ο "ηλεκτρονικός" που σου είπαν άλλοι. Υπάρχει και ο παραδοσιακός του αστυνόμου Μπέκα. Πας στο μπαρ μήπως μάθεις το σχολείο της. Αν τα καταφέρεις στήνεσαι εκεί περιμένοντάς να έρθει για τα αποτελέσματα. Ίσως έρθει ίσως όχι. Μπορεί να έρθει και να μην τη γνωρίσεις. Ξέρεις πώς μεταμορφώνονται τα κορίτσια στις βραδινές εξόδους. Τι πιο πιθανό είναι να μην πετύχεις τίποτα, θα έχεις όμως κάνει ότι περνά από το χέρι σου. Θα μείνεις με τη γεύση του φιλιού της και την αίσθηση του αγγίσματός της. Θα την ξεχάσεις γρήγορα. Όμως η ελπίδα θα μείνει και κάποιες φορές θα νομίζεις ότι την αναγνώρισες σε κάποια άγνωστη. Ποιος ξέρει? Click για ανάπτυξη... Meanwhile in a parallel universe... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BloodSparrow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BloodSparrow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 18:16 Ο BloodSparrow: #40 16-06-13 18:16 Εμενα μου θυμήσατε ενα κοριτσι που γνωρισα μικρος σε κάτι τσουλήθρες τη σκεφτόμουν ολο το βραδυ,αφοτου με πηραν οι γονεις μου και φυγαμε με το αυτοκινητο περασαν βεβαια πολλα χρονια,αλλα τη θυμαμαι ακομη πολυ ωραια κοπελα , ειχε και μια φιλη της μαζι αυτα ειναι τα ανεκπληρωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Andante BatGuin Unicorn30 _Aggelos123 jul25 stefan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν είχε nightstories ή κάτι παρόμοιο δυστυχώς. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 17:00 Ο Ironboy έγραψε: #34 16-06-13 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Δεν είχε nightstories ή κάτι παρόμοιο δυστυχώς. Click για ανάπτυξη... DOOMED!!!! Φιλέ είσαι 16 χρονών σιγά μην το θεωρείς ανεκπλήρωτο έρωτα!Βγες και σήμερα να γνωρίσεις μια άλλη να ξεσκάσεις.Όρεξη να έχεις να βγαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 17:02 Ο Psycho(Βασίλης): #35 16-06-13 17:02 Πλάκα πλάκα έχει μία μιλφάρα σερβιτόρα στο μπαράκι της γειτονιάς. Θα πάω σήμερα. Αλλά η κοπελιά έσκιζε φίλε,τι να σου πω μπορεί να μην είναι ανεκπλήρωτος έρωτας,αλλά είναι ανεκπλήρωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 17:17 Ο Ironboy έγραψε: #36 16-06-13 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Πλάκα πλάκα έχει μία μιλφάρα σερβιτόρα στο μπαράκι της γειτονιάς. Θα πάω σήμερα. Αλλά η κοπελιά έσκιζε φίλε,τι να σου πω μπορεί να μην είναι ανεκπλήρωτος έρωτας,αλλά είναι ανεκπλήρωτο. Click για ανάπτυξη... Ανεκπλήρωτο 1 night-stand! Οκ μαν το πιάσαμε το υπονοούμενο βουρ στην σερβιτόρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 17:48 Ο Dias έγραψε: #37 16-06-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Μόνο το όνομα της ξέρω. Click για ανάπτυξη... Βασίλη, κυνηγάς ένα μακρινό αστέρι. Για να είσαι εντάξει με τον εαυτό σου θα κάνεις ότι μπορείς, ας είναι οι ελπίδες μηδαμινές. Ένας τρόπος είναι ο "ηλεκτρονικός" που σου είπαν άλλοι. Υπάρχει και ο παραδοσιακός του αστυνόμου Μπέκα. Πας στο μπαρ μήπως μάθεις το σχολείο της. Αν τα καταφέρεις στήνεσαι εκεί περιμένοντάς να έρθει για τα αποτελέσματα. Ίσως έρθει ίσως όχι. Μπορεί να έρθει και να μην τη γνωρίσεις. Ξέρεις πώς μεταμορφώνονται τα κορίτσια στις βραδινές εξόδους. Τι πιο πιθανό είναι να μην πετύχεις τίποτα, θα έχεις όμως κάνει ότι περνά από το χέρι σου. Θα μείνεις με τη γεύση του φιλιού της και την αίσθηση του αγγίσματός της. Θα την ξεχάσεις γρήγορα. Όμως η ελπίδα θα μείνει και κάποιες φορές θα νομίζεις ότι την αναγνώρισες σε κάποια άγνωστη. Ποιος ξέρει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairou Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 18:11 Η mairou έγραψε: #38 16-06-13 18:11 Πωω μου θύμισες εκείνο το μαναράκι που είχα γνωρίσει στο καράβι για αίγινα.. τέσπα σε 3-4 μέρες βδομάδα το πολύ πιστεύω θα την έχεις ξεχάσει έτσι γίνεται συνήθως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 18:15 Ο Ironboy έγραψε: #39 16-06-13 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Βασίλη, κυνηγάς ένα μακρινό αστέρι. Για να είσαι εντάξει με τον εαυτό σου θα κάνεις ότι μπορείς, ας είναι οι ελπίδες μηδαμινές. Ένας τρόπος είναι ο "ηλεκτρονικός" που σου είπαν άλλοι. Υπάρχει και ο παραδοσιακός του αστυνόμου Μπέκα. Πας στο μπαρ μήπως μάθεις το σχολείο της. Αν τα καταφέρεις στήνεσαι εκεί περιμένοντάς να έρθει για τα αποτελέσματα. Ίσως έρθει ίσως όχι. Μπορεί να έρθει και να μην τη γνωρίσεις. Ξέρεις πώς μεταμορφώνονται τα κορίτσια στις βραδινές εξόδους. Τι πιο πιθανό είναι να μην πετύχεις τίποτα, θα έχεις όμως κάνει ότι περνά από το χέρι σου. Θα μείνεις με τη γεύση του φιλιού της και την αίσθηση του αγγίσματός της. Θα την ξεχάσεις γρήγορα. Όμως η ελπίδα θα μείνει και κάποιες φορές θα νομίζεις ότι την αναγνώρισες σε κάποια άγνωστη. Ποιος ξέρει? Click για ανάπτυξη... Meanwhile in a parallel universe... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BloodSparrow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BloodSparrow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 18:16 Ο BloodSparrow: #40 16-06-13 18:16 Εμενα μου θυμήσατε ενα κοριτσι που γνωρισα μικρος σε κάτι τσουλήθρες τη σκεφτόμουν ολο το βραδυ,αφοτου με πηραν οι γονεις μου και φυγαμε με το αυτοκινητο περασαν βεβαια πολλα χρονια,αλλα τη θυμαμαι ακομη πολυ ωραια κοπελα , ειχε και μια φιλη της μαζι αυτα ειναι τα ανεκπληρωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Andante BatGuin Unicorn30 _Aggelos123 jul25 stefan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Δεν είχε nightstories ή κάτι παρόμοιο δυστυχώς. Click για ανάπτυξη... DOOMED!!!! Φιλέ είσαι 16 χρονών σιγά μην το θεωρείς ανεκπλήρωτο έρωτα!Βγες και σήμερα να γνωρίσεις μια άλλη να ξεσκάσεις.Όρεξη να έχεις να βγαίνεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Psycho(Βασίλης) Δραστήριο μέλος Ο Psycho(Βασίλης) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 419 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 17:02 Ο Psycho(Βασίλης): #35 16-06-13 17:02 Πλάκα πλάκα έχει μία μιλφάρα σερβιτόρα στο μπαράκι της γειτονιάς. Θα πάω σήμερα. Αλλά η κοπελιά έσκιζε φίλε,τι να σου πω μπορεί να μην είναι ανεκπλήρωτος έρωτας,αλλά είναι ανεκπλήρωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 17:17 Ο Ironboy έγραψε: #36 16-06-13 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Πλάκα πλάκα έχει μία μιλφάρα σερβιτόρα στο μπαράκι της γειτονιάς. Θα πάω σήμερα. Αλλά η κοπελιά έσκιζε φίλε,τι να σου πω μπορεί να μην είναι ανεκπλήρωτος έρωτας,αλλά είναι ανεκπλήρωτο. Click για ανάπτυξη... Ανεκπλήρωτο 1 night-stand! Οκ μαν το πιάσαμε το υπονοούμενο βουρ στην σερβιτόρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 17:48 Ο Dias έγραψε: #37 16-06-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Μόνο το όνομα της ξέρω. Click για ανάπτυξη... Βασίλη, κυνηγάς ένα μακρινό αστέρι. Για να είσαι εντάξει με τον εαυτό σου θα κάνεις ότι μπορείς, ας είναι οι ελπίδες μηδαμινές. Ένας τρόπος είναι ο "ηλεκτρονικός" που σου είπαν άλλοι. Υπάρχει και ο παραδοσιακός του αστυνόμου Μπέκα. Πας στο μπαρ μήπως μάθεις το σχολείο της. Αν τα καταφέρεις στήνεσαι εκεί περιμένοντάς να έρθει για τα αποτελέσματα. Ίσως έρθει ίσως όχι. Μπορεί να έρθει και να μην τη γνωρίσεις. Ξέρεις πώς μεταμορφώνονται τα κορίτσια στις βραδινές εξόδους. Τι πιο πιθανό είναι να μην πετύχεις τίποτα, θα έχεις όμως κάνει ότι περνά από το χέρι σου. Θα μείνεις με τη γεύση του φιλιού της και την αίσθηση του αγγίσματός της. Θα την ξεχάσεις γρήγορα. Όμως η ελπίδα θα μείνει και κάποιες φορές θα νομίζεις ότι την αναγνώρισες σε κάποια άγνωστη. Ποιος ξέρει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairou Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 18:11 Η mairou έγραψε: #38 16-06-13 18:11 Πωω μου θύμισες εκείνο το μαναράκι που είχα γνωρίσει στο καράβι για αίγινα.. τέσπα σε 3-4 μέρες βδομάδα το πολύ πιστεύω θα την έχεις ξεχάσει έτσι γίνεται συνήθως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 18:15 Ο Ironboy έγραψε: #39 16-06-13 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Βασίλη, κυνηγάς ένα μακρινό αστέρι. Για να είσαι εντάξει με τον εαυτό σου θα κάνεις ότι μπορείς, ας είναι οι ελπίδες μηδαμινές. Ένας τρόπος είναι ο "ηλεκτρονικός" που σου είπαν άλλοι. Υπάρχει και ο παραδοσιακός του αστυνόμου Μπέκα. Πας στο μπαρ μήπως μάθεις το σχολείο της. Αν τα καταφέρεις στήνεσαι εκεί περιμένοντάς να έρθει για τα αποτελέσματα. Ίσως έρθει ίσως όχι. Μπορεί να έρθει και να μην τη γνωρίσεις. Ξέρεις πώς μεταμορφώνονται τα κορίτσια στις βραδινές εξόδους. Τι πιο πιθανό είναι να μην πετύχεις τίποτα, θα έχεις όμως κάνει ότι περνά από το χέρι σου. Θα μείνεις με τη γεύση του φιλιού της και την αίσθηση του αγγίσματός της. Θα την ξεχάσεις γρήγορα. Όμως η ελπίδα θα μείνει και κάποιες φορές θα νομίζεις ότι την αναγνώρισες σε κάποια άγνωστη. Ποιος ξέρει? Click για ανάπτυξη... Meanwhile in a parallel universe... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BloodSparrow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BloodSparrow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 18:16 Ο BloodSparrow: #40 16-06-13 18:16 Εμενα μου θυμήσατε ενα κοριτσι που γνωρισα μικρος σε κάτι τσουλήθρες τη σκεφτόμουν ολο το βραδυ,αφοτου με πηραν οι γονεις μου και φυγαμε με το αυτοκινητο περασαν βεβαια πολλα χρονια,αλλα τη θυμαμαι ακομη πολυ ωραια κοπελα , ειχε και μια φιλη της μαζι αυτα ειναι τα ανεκπληρωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Andante BatGuin Unicorn30 _Aggelos123 jul25 stefan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πλάκα πλάκα έχει μία μιλφάρα σερβιτόρα στο μπαράκι της γειτονιάς. Θα πάω σήμερα. Αλλά η κοπελιά έσκιζε φίλε,τι να σου πω μπορεί να μην είναι ανεκπλήρωτος έρωτας,αλλά είναι ανεκπλήρωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 17:17 Ο Ironboy έγραψε: #36 16-06-13 17:17 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Πλάκα πλάκα έχει μία μιλφάρα σερβιτόρα στο μπαράκι της γειτονιάς. Θα πάω σήμερα. Αλλά η κοπελιά έσκιζε φίλε,τι να σου πω μπορεί να μην είναι ανεκπλήρωτος έρωτας,αλλά είναι ανεκπλήρωτο. Click για ανάπτυξη... Ανεκπλήρωτο 1 night-stand! Οκ μαν το πιάσαμε το υπονοούμενο βουρ στην σερβιτόρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 17:48 Ο Dias έγραψε: #37 16-06-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Μόνο το όνομα της ξέρω. Click για ανάπτυξη... Βασίλη, κυνηγάς ένα μακρινό αστέρι. Για να είσαι εντάξει με τον εαυτό σου θα κάνεις ότι μπορείς, ας είναι οι ελπίδες μηδαμινές. Ένας τρόπος είναι ο "ηλεκτρονικός" που σου είπαν άλλοι. Υπάρχει και ο παραδοσιακός του αστυνόμου Μπέκα. Πας στο μπαρ μήπως μάθεις το σχολείο της. Αν τα καταφέρεις στήνεσαι εκεί περιμένοντάς να έρθει για τα αποτελέσματα. Ίσως έρθει ίσως όχι. Μπορεί να έρθει και να μην τη γνωρίσεις. Ξέρεις πώς μεταμορφώνονται τα κορίτσια στις βραδινές εξόδους. Τι πιο πιθανό είναι να μην πετύχεις τίποτα, θα έχεις όμως κάνει ότι περνά από το χέρι σου. Θα μείνεις με τη γεύση του φιλιού της και την αίσθηση του αγγίσματός της. Θα την ξεχάσεις γρήγορα. Όμως η ελπίδα θα μείνει και κάποιες φορές θα νομίζεις ότι την αναγνώρισες σε κάποια άγνωστη. Ποιος ξέρει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairou Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 18:11 Η mairou έγραψε: #38 16-06-13 18:11 Πωω μου θύμισες εκείνο το μαναράκι που είχα γνωρίσει στο καράβι για αίγινα.. τέσπα σε 3-4 μέρες βδομάδα το πολύ πιστεύω θα την έχεις ξεχάσει έτσι γίνεται συνήθως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 18:15 Ο Ironboy έγραψε: #39 16-06-13 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Βασίλη, κυνηγάς ένα μακρινό αστέρι. Για να είσαι εντάξει με τον εαυτό σου θα κάνεις ότι μπορείς, ας είναι οι ελπίδες μηδαμινές. Ένας τρόπος είναι ο "ηλεκτρονικός" που σου είπαν άλλοι. Υπάρχει και ο παραδοσιακός του αστυνόμου Μπέκα. Πας στο μπαρ μήπως μάθεις το σχολείο της. Αν τα καταφέρεις στήνεσαι εκεί περιμένοντάς να έρθει για τα αποτελέσματα. Ίσως έρθει ίσως όχι. Μπορεί να έρθει και να μην τη γνωρίσεις. Ξέρεις πώς μεταμορφώνονται τα κορίτσια στις βραδινές εξόδους. Τι πιο πιθανό είναι να μην πετύχεις τίποτα, θα έχεις όμως κάνει ότι περνά από το χέρι σου. Θα μείνεις με τη γεύση του φιλιού της και την αίσθηση του αγγίσματός της. Θα την ξεχάσεις γρήγορα. Όμως η ελπίδα θα μείνει και κάποιες φορές θα νομίζεις ότι την αναγνώρισες σε κάποια άγνωστη. Ποιος ξέρει? Click για ανάπτυξη... Meanwhile in a parallel universe... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BloodSparrow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BloodSparrow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 18:16 Ο BloodSparrow: #40 16-06-13 18:16 Εμενα μου θυμήσατε ενα κοριτσι που γνωρισα μικρος σε κάτι τσουλήθρες τη σκεφτόμουν ολο το βραδυ,αφοτου με πηραν οι γονεις μου και φυγαμε με το αυτοκινητο περασαν βεβαια πολλα χρονια,αλλα τη θυμαμαι ακομη πολυ ωραια κοπελα , ειχε και μια φιλη της μαζι αυτα ειναι τα ανεκπληρωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Andante BatGuin Unicorn30 _Aggelos123 jul25 stefan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Πλάκα πλάκα έχει μία μιλφάρα σερβιτόρα στο μπαράκι της γειτονιάς. Θα πάω σήμερα. Αλλά η κοπελιά έσκιζε φίλε,τι να σου πω μπορεί να μην είναι ανεκπλήρωτος έρωτας,αλλά είναι ανεκπλήρωτο. Click για ανάπτυξη... Ανεκπλήρωτο 1 night-stand! Οκ μαν το πιάσαμε το υπονοούμενο βουρ στην σερβιτόρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Dias Επιφανές μέλος Ο Dias δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Φυσικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 10.904 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 17:48 Ο Dias έγραψε: #37 16-06-13 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Μόνο το όνομα της ξέρω. Click για ανάπτυξη... Βασίλη, κυνηγάς ένα μακρινό αστέρι. Για να είσαι εντάξει με τον εαυτό σου θα κάνεις ότι μπορείς, ας είναι οι ελπίδες μηδαμινές. Ένας τρόπος είναι ο "ηλεκτρονικός" που σου είπαν άλλοι. Υπάρχει και ο παραδοσιακός του αστυνόμου Μπέκα. Πας στο μπαρ μήπως μάθεις το σχολείο της. Αν τα καταφέρεις στήνεσαι εκεί περιμένοντάς να έρθει για τα αποτελέσματα. Ίσως έρθει ίσως όχι. Μπορεί να έρθει και να μην τη γνωρίσεις. Ξέρεις πώς μεταμορφώνονται τα κορίτσια στις βραδινές εξόδους. Τι πιο πιθανό είναι να μην πετύχεις τίποτα, θα έχεις όμως κάνει ότι περνά από το χέρι σου. Θα μείνεις με τη γεύση του φιλιού της και την αίσθηση του αγγίσματός της. Θα την ξεχάσεις γρήγορα. Όμως η ελπίδα θα μείνει και κάποιες φορές θα νομίζεις ότι την αναγνώρισες σε κάποια άγνωστη. Ποιος ξέρει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mairou Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 18:11 Η mairou έγραψε: #38 16-06-13 18:11 Πωω μου θύμισες εκείνο το μαναράκι που είχα γνωρίσει στο καράβι για αίγινα.. τέσπα σε 3-4 μέρες βδομάδα το πολύ πιστεύω θα την έχεις ξεχάσει έτσι γίνεται συνήθως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 18:15 Ο Ironboy έγραψε: #39 16-06-13 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Βασίλη, κυνηγάς ένα μακρινό αστέρι. Για να είσαι εντάξει με τον εαυτό σου θα κάνεις ότι μπορείς, ας είναι οι ελπίδες μηδαμινές. Ένας τρόπος είναι ο "ηλεκτρονικός" που σου είπαν άλλοι. Υπάρχει και ο παραδοσιακός του αστυνόμου Μπέκα. Πας στο μπαρ μήπως μάθεις το σχολείο της. Αν τα καταφέρεις στήνεσαι εκεί περιμένοντάς να έρθει για τα αποτελέσματα. Ίσως έρθει ίσως όχι. Μπορεί να έρθει και να μην τη γνωρίσεις. Ξέρεις πώς μεταμορφώνονται τα κορίτσια στις βραδινές εξόδους. Τι πιο πιθανό είναι να μην πετύχεις τίποτα, θα έχεις όμως κάνει ότι περνά από το χέρι σου. Θα μείνεις με τη γεύση του φιλιού της και την αίσθηση του αγγίσματός της. Θα την ξεχάσεις γρήγορα. Όμως η ελπίδα θα μείνει και κάποιες φορές θα νομίζεις ότι την αναγνώρισες σε κάποια άγνωστη. Ποιος ξέρει? Click για ανάπτυξη... Meanwhile in a parallel universe... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BloodSparrow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BloodSparrow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 18:16 Ο BloodSparrow: #40 16-06-13 18:16 Εμενα μου θυμήσατε ενα κοριτσι που γνωρισα μικρος σε κάτι τσουλήθρες τη σκεφτόμουν ολο το βραδυ,αφοτου με πηραν οι γονεις μου και φυγαμε με το αυτοκινητο περασαν βεβαια πολλα χρονια,αλλα τη θυμαμαι ακομη πολυ ωραια κοπελα , ειχε και μια φιλη της μαζι αυτα ειναι τα ανεκπληρωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Andante BatGuin Unicorn30 _Aggelos123 jul25 stefan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης): Μόνο το όνομα της ξέρω. Click για ανάπτυξη... Βασίλη, κυνηγάς ένα μακρινό αστέρι. Για να είσαι εντάξει με τον εαυτό σου θα κάνεις ότι μπορείς, ας είναι οι ελπίδες μηδαμινές. Ένας τρόπος είναι ο "ηλεκτρονικός" που σου είπαν άλλοι. Υπάρχει και ο παραδοσιακός του αστυνόμου Μπέκα. Πας στο μπαρ μήπως μάθεις το σχολείο της. Αν τα καταφέρεις στήνεσαι εκεί περιμένοντάς να έρθει για τα αποτελέσματα. Ίσως έρθει ίσως όχι. Μπορεί να έρθει και να μην τη γνωρίσεις. Ξέρεις πώς μεταμορφώνονται τα κορίτσια στις βραδινές εξόδους. Τι πιο πιθανό είναι να μην πετύχεις τίποτα, θα έχεις όμως κάνει ότι περνά από το χέρι σου. Θα μείνεις με τη γεύση του φιλιού της και την αίσθηση του αγγίσματός της. Θα την ξεχάσεις γρήγορα. Όμως η ελπίδα θα μείνει και κάποιες φορές θα νομίζεις ότι την αναγνώρισες σε κάποια άγνωστη. Ποιος ξέρει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mairou Εκκολαπτόμενο μέλος Η Μαίρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 159 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 18:11 Η mairou έγραψε: #38 16-06-13 18:11 Πωω μου θύμισες εκείνο το μαναράκι που είχα γνωρίσει στο καράβι για αίγινα.. τέσπα σε 3-4 μέρες βδομάδα το πολύ πιστεύω θα την έχεις ξεχάσει έτσι γίνεται συνήθως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 18:15 Ο Ironboy έγραψε: #39 16-06-13 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Βασίλη, κυνηγάς ένα μακρινό αστέρι. Για να είσαι εντάξει με τον εαυτό σου θα κάνεις ότι μπορείς, ας είναι οι ελπίδες μηδαμινές. Ένας τρόπος είναι ο "ηλεκτρονικός" που σου είπαν άλλοι. Υπάρχει και ο παραδοσιακός του αστυνόμου Μπέκα. Πας στο μπαρ μήπως μάθεις το σχολείο της. Αν τα καταφέρεις στήνεσαι εκεί περιμένοντάς να έρθει για τα αποτελέσματα. Ίσως έρθει ίσως όχι. Μπορεί να έρθει και να μην τη γνωρίσεις. Ξέρεις πώς μεταμορφώνονται τα κορίτσια στις βραδινές εξόδους. Τι πιο πιθανό είναι να μην πετύχεις τίποτα, θα έχεις όμως κάνει ότι περνά από το χέρι σου. Θα μείνεις με τη γεύση του φιλιού της και την αίσθηση του αγγίσματός της. Θα την ξεχάσεις γρήγορα. Όμως η ελπίδα θα μείνει και κάποιες φορές θα νομίζεις ότι την αναγνώρισες σε κάποια άγνωστη. Ποιος ξέρει? Click για ανάπτυξη... Meanwhile in a parallel universe... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BloodSparrow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BloodSparrow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 18:16 Ο BloodSparrow: #40 16-06-13 18:16 Εμενα μου θυμήσατε ενα κοριτσι που γνωρισα μικρος σε κάτι τσουλήθρες τη σκεφτόμουν ολο το βραδυ,αφοτου με πηραν οι γονεις μου και φυγαμε με το αυτοκινητο περασαν βεβαια πολλα χρονια,αλλα τη θυμαμαι ακομη πολυ ωραια κοπελα , ειχε και μια φιλη της μαζι αυτα ειναι τα ανεκπληρωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Andante BatGuin Unicorn30 _Aggelos123 jul25 stefan Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πωω μου θύμισες εκείνο το μαναράκι που είχα γνωρίσει στο καράβι για αίγινα.. τέσπα σε 3-4 μέρες βδομάδα το πολύ πιστεύω θα την έχεις ξεχάσει έτσι γίνεται συνήθως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ironboy Δραστήριο μέλος Ο Ironboy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 787 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 18:15 Ο Ironboy έγραψε: #39 16-06-13 18:15 Αρχική Δημοσίευση από Dias: Βασίλη, κυνηγάς ένα μακρινό αστέρι. Για να είσαι εντάξει με τον εαυτό σου θα κάνεις ότι μπορείς, ας είναι οι ελπίδες μηδαμινές. Ένας τρόπος είναι ο "ηλεκτρονικός" που σου είπαν άλλοι. Υπάρχει και ο παραδοσιακός του αστυνόμου Μπέκα. Πας στο μπαρ μήπως μάθεις το σχολείο της. Αν τα καταφέρεις στήνεσαι εκεί περιμένοντάς να έρθει για τα αποτελέσματα. Ίσως έρθει ίσως όχι. Μπορεί να έρθει και να μην τη γνωρίσεις. Ξέρεις πώς μεταμορφώνονται τα κορίτσια στις βραδινές εξόδους. Τι πιο πιθανό είναι να μην πετύχεις τίποτα, θα έχεις όμως κάνει ότι περνά από το χέρι σου. Θα μείνεις με τη γεύση του φιλιού της και την αίσθηση του αγγίσματός της. Θα την ξεχάσεις γρήγορα. Όμως η ελπίδα θα μείνει και κάποιες φορές θα νομίζεις ότι την αναγνώρισες σε κάποια άγνωστη. Ποιος ξέρει? Click για ανάπτυξη... Meanwhile in a parallel universe... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. BloodSparrow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BloodSparrow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 18:16 Ο BloodSparrow: #40 16-06-13 18:16 Εμενα μου θυμήσατε ενα κοριτσι που γνωρισα μικρος σε κάτι τσουλήθρες τη σκεφτόμουν ολο το βραδυ,αφοτου με πηραν οι γονεις μου και φυγαμε με το αυτοκινητο περασαν βεβαια πολλα χρονια,αλλα τη θυμαμαι ακομη πολυ ωραια κοπελα , ειχε και μια φιλη της μαζι αυτα ειναι τα ανεκπληρωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 4 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Dias: Βασίλη, κυνηγάς ένα μακρινό αστέρι. Για να είσαι εντάξει με τον εαυτό σου θα κάνεις ότι μπορείς, ας είναι οι ελπίδες μηδαμινές. Ένας τρόπος είναι ο "ηλεκτρονικός" που σου είπαν άλλοι. Υπάρχει και ο παραδοσιακός του αστυνόμου Μπέκα. Πας στο μπαρ μήπως μάθεις το σχολείο της. Αν τα καταφέρεις στήνεσαι εκεί περιμένοντάς να έρθει για τα αποτελέσματα. Ίσως έρθει ίσως όχι. Μπορεί να έρθει και να μην τη γνωρίσεις. Ξέρεις πώς μεταμορφώνονται τα κορίτσια στις βραδινές εξόδους. Τι πιο πιθανό είναι να μην πετύχεις τίποτα, θα έχεις όμως κάνει ότι περνά από το χέρι σου. Θα μείνεις με τη γεύση του φιλιού της και την αίσθηση του αγγίσματός της. Θα την ξεχάσεις γρήγορα. Όμως η ελπίδα θα μείνει και κάποιες φορές θα νομίζεις ότι την αναγνώρισες σε κάποια άγνωστη. Ποιος ξέρει? Click για ανάπτυξη... Meanwhile in a parallel universe... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
BloodSparrow Εκκολαπτόμενο μέλος Ο BloodSparrow αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 355 μηνύματα. 16 Ιουνίου 2013 στις 18:16 Ο BloodSparrow: #40 16-06-13 18:16 Εμενα μου θυμήσατε ενα κοριτσι που γνωρισα μικρος σε κάτι τσουλήθρες τη σκεφτόμουν ολο το βραδυ,αφοτου με πηραν οι γονεις μου και φυγαμε με το αυτοκινητο περασαν βεβαια πολλα χρονια,αλλα τη θυμαμαι ακομη πολυ ωραια κοπελα , ειχε και μια φιλη της μαζι αυτα ειναι τα ανεκπληρωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Εμενα μου θυμήσατε ενα κοριτσι που γνωρισα μικρος σε κάτι τσουλήθρες τη σκεφτόμουν ολο το βραδυ,αφοτου με πηραν οι γονεις μου και φυγαμε με το αυτοκινητο περασαν βεβαια πολλα χρονια,αλλα τη θυμαμαι ακομη πολυ ωραια κοπελα , ειχε και μια φιλη της μαζι αυτα ειναι τα ανεκπληρωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.