Ειναι τουλαχιστον γελιο να με κατηγορεις για παραπληροφορηση , ενω εσυ το μονο που κανεις ειναι να διεστρεβλωνεις αυτα που λεω για τα αποριψεις εως λαθη για αυτο και η συζητηση κανει κυκλους.
Αρχικα δεν σε κατηγορησα οτι ειπες οτι ο μαρξ ειναι νιτσε , αυτο που ειπε απλα ητανε οτι το μανιφεστο του κομμουνισμου του μαρξ δεν ειναι κανενα εργο σαν του νιτσε που αφηνει περιθωρια για παρερμηνείες.
Εσυ ειπες αυτολεξη οτι Ο ΜΑΡΞ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ ,εδω ειναι η κυρια παραπληροφορηση σου.Εγω δεν ειπα οτι ο μαρξ καθολη τη διαρκεια της ζωης δεν εκανε λογο για συνειδητοποιημενα ατομα αλλα οτι δεν εκανε λογο για την εφαρμογη του φυσικου κομμουνισμου απ συνειδητοποιημενα ατομα.
Μαλιστα τωρα που εχω μπροστα μου τα βιβλια γραμμενα απ τον ιδιο τον μαρξ και καποιο σχολικο βιβλιο , πιστευε οτι η συνειδηση συνδεεται με κατανοει καποιος τη θεση του στη ιστορια κατι αδυνατο εκατομυρια χρονια πριν ( κατα αυτον φυσικος κομμουνισμος)
Ειπες επισης οτι η αναρχισμος δεν εχει εφαρμοστει ΕΝΩ τοσα μελη στο θεμα γνωριζουμε οτι αυτο δεν ειναι αληθεια
Οπως βλεπεις εσυ δεν απαντας σε αυτο που ειπα οτι ειναι ελλειπης κατα εμενα απλα αποδεικνυεις οτι υπαρχει , απλα πιανεσαι απ' τις μικρολεπτομεριες , παραλυπεις αυτα που σου τονιζω και διαλεγεις οτι σε συμφερει για να δειξεις οτι εχεις δικιο.
και γω σου λεω οτι το λεει αυτολεξει αυτο ο Μαρξ, γαμωτο δεν εχω το δικαιο μπροστα μου θα το βρισκα, το ειχα σημειωσει και με κοκκινο περηφανος για τον μεγαλο φιλοσοφο, (αν και το συστημα ειχε βγαλει εκτος υλης το αποσπασμα, το ειχα διαβασει μονος)
χαχαχα το μεγαλυτερο αστειο ειναι αυτο που λες, οτι δεν χωρανε παρερμηνειες..μεγαλοι επιστημονες απο ολα τα μερη της γης κανουν σεμιναρια για να βγαλουν ακρη με τα λεγομενα του Μαρξ. και συ μου λες δν χωρανε παρερμηνειες?μας δουλευεις μου φαινεται...
Ο ΜΑΡΞ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΦΥΣΙΚΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ
ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ξανατονιζω.
οταν ειπα κατι που δεν εχει δοκιμαστει , εννοουσα απο τους συγχρονους...οχι απο τους πρωτογονους..και απο τη στιγμη που το ΞΑΝΑελεγα μετα οτι πριν εκατομμυρια χρονια ειχαμε αναρχια σε μικρες κοινοτητες (εστω κι αν δεν ξεραμε κατα ποσο συνειδητοποιημενοι ηταν οι ανθρωποι), νομιζω δεν εχρηζε παρερμηνειας.
ρε τι ειναι ελλειπης??
δεν εχω συναντησει ρε στη ζωη μου χριστιανο αληθινο, ΠΟΤΕ.
ε τι να πιστευω, οτι ζουμε σε εναν κοσμο ωραιο, που ολοι τηρουν τα ιδανικα χριστιανικα ιδεωδη???
μ@@@@@...κανεναν χριστιανο δεν εχω δει...σε κολαση ζω...μια ζωη ζω στην κολαση, και θελω να την αφανισω.
Δεν γουσταρω τον κοσμο σας, σιχαινομαι τις κοινωνιες ...
οι πολιτειες ειναι @@@@@..δεν υπαρχει ΤΙΠΟΤΑ σχεδον που να με ελκυει...να μην αναφερω τα βασανα του κοσμακι, γιατι θα καταρρευσει το ιντερνετ αν γραφω συνεχεια...
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ
In Flames Gn
(που εισαι ρε Dythor ...)