Το πανεπιστήμειο Κρήτης έχει γενικότερα σαν πανεπιστημείο πολλές ελλείψης σε "υλικά μέσα" . Το είχε βάλει σαν topic ένα παιδί που βρισκόταν στην Επιστημη Η/Υ αν θυμάμαι καλά.Συγκρίνεις ανούσια πράγματα!Δεν μπορείς να συγκρίνεις το ΕΚΠΑ , με το ΕΜΠ και την ΠΑΝΤΕΙΟ , ας πουμε.Είναι 3 διαφορετικά πανεπιστήμεια.Σαν να λες "Τα καρπούζια είναι καλύτερα από ένα σπίτι στην Αθήνα , και σίγουρα χειρότερα από ένα μπλε αμάξι".Έχω πάει στο Πανεπιστήμειο Κρήτης (όχι στο Πολυτεχνείο στα χανιά) , και πίστεψε με δεν είναι τόσο ρόδινα , όσο νομίζεις ότι είναι.Απλά υπάρχουν πολλά άτομα με όρεξι και μεράκι.
Αν μιλάς για την ιστορία του ΕΜΠ,ενημερωτικά, δεν είναι αυτό στην Πολυτεχνειούπολη που κάνουν όλες οι σχολές (εκτός αρχιτεκτονικής μάθημα),οπότε σαν τοποθεσία δεν έχει καμία βαριά ιστορία(έκτος αν είσαι αρχιτέκτονας-που δεν είσαι- και πάω πάσο).Δεν θα επέλεγα σαν υποψήφιος κιόλας το ΕΜΠ,λόγω της πτώσης της Χουντας και ιστορικότητας της τοποθεσίας
EDIT : Vikam, αν σου απάντησε 15αυγουστου που έχουν άδειες ,όλοι οι καθηγητές (πόσο μάλλον πρόεδρος του τμήματος που μία στις 2 μέρες κάνει διακοπές),να μας τον συστήσεις.Γιατί εγώ ένα καθηγητή ψάχνω που μου πέρασε λάθος βαθμολογία και δεν απαντάει.